Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

J. története

2010.04.06. 15:09 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

"Fontos dolognak tartom!" - mondta Józsi és szakadatlanul elkezdte ütni a klaviatúrát. Épp a minap indította útjára blogját, "Józsi, ahogy én látom" címmel. Közéleti kérdésekről, sportról, divatról, gépkocsikról, mindenről írni akart, ami az egyszeri olvasót foglalkoztathatja és pezsgett benne a bizonyítási vágy, mert most végre a bukottak is megmutathatják, prosperitásuk nem csak a hentai pornóra történő onanizáció, majd önön gatyájukba való ejakulálásra terjed ki, mint az egyszeri infomatikusnak, tágabb értelemben pedig minden műszerésznek. Néha, mikor tótágast csinált és mereven kinyitott szemeibe vizelt bele, ami azonkívül, hogy roppant mód csípte, de a lendület okozta húgy komoly fájdalmat is okozott a pupilláján, azon törte a fejét, hogy tehetne valami olyat, amire felfigyel a világ, amire azt mondják, Józsi, te fasz, hát tévedtem veled kapcsolatban? Mikor mély narancssárga színezetű vizeletének utolsó cseppjei is végigsimogatták szempilláit, eszébe jutott, hogy napjaink szupertársadalma egy dolgon alapszik: az interneten.

Félig száradt fejjel rohant a géphez, maszatos, száraz kezével keresett rá a blog.hu-ra és csúnya, de jellegtelen fején széles mosoly jelent meg, mikor látta, hogy regisztrációja sikeres volt. Ekkor már csak kissé csapzott, igénytelenre nyírt és enyhén zsíros loboncának finom csillogása sejtette volna a kívülállónak, hogy mivel szórakozott pár perce Józsi.

Boldog volt. Életében kevés ilyen pillanat érte. Gyerekkorában rendszeresen abúzálták az idősebbek és a korban ugyan vele egyidős, de jólfejlett, egészséges lelkületű és testű, a darwini természetes szelekció hazug mondájának szellemében felnevelt egyedek. Ilyen esetek után gyakran festett saját fekáliával szobája falára és könnyeivel törölte le a repedezett szart gyermeki puhaságú ujjairól.

Most hát megmutatja a világnak valóban! Olvassák majd őt és adnak a véleményére, népszerű és keresett személye lesz a netes szubkultúrának! Ki is küldte első posztját és várta a kommenteket. Azok bizony nem jöttek. Eltelt egy nap, majd még egy, ő pedig hogy mentse ami menthető, elkezdett idegen ám népszerű blogokba írogatni, hátha valaki meglátja a neve melletti kis hivatkozást.

Megpróbált ismeretlen és hasonlóan csalódott blogolók blogjaiba is írni, dicsérni őket, sokszor egyedüli hozzászólóként ott, de amazoktól sem kapott választ. Mindennemű bíztatás és reakció nélkül maradt hetekig. Posztjai megritkultak és bánatában egyre gyakrabban tért vissza régi kedves bánatűzőjéhez, az arcbavizeléshez. Blogja, rövid időre boldog emberré tette, mert elhitette vele, hogy számíthat valamit, az ígérete benne volt egy jobb és értékesebb világnak, ám most kártyavárként omlott össze benne minden.

Töredezett lelkivilága még egy csapást képtelen volt elviselni. A folytatólagos bántást, erőszakot, visszautasítást a való életben már megszokta, sorsa velejárójának tekintette, de hogy a web2 is ezt teszi vele... Feladta.

Halálának híre senkit sem lepett meg, furcsaság volt persze, hogy mivel senkije nem volt, hónapokba telt, mire mumifikálódott tetemét a saját kövesedett mocskában megtalálták. A halottkém, aki amúgy nagy barátja volt a holtakkal történő különféle testnedv cseréknek, különösen ha bozontos és már értelemszerűen sokszorosan halott szőr volt a nemi szervük környékén, egy csöppet elszöszmötölt  vele, de olyannyira száraz volt, hogy az kicsiny boldogságra sem adhatott lehetőséget.

Napja végeztével a halottkém hazament, majd bosszúsan konstatálta, hogy még mindig nincs új poszt kedvenc blogján, a "Józsi, ahogy én látom" nevezetű oldalon, melyet minden ismerőse és munkatársa igen kedvelt és elhatározta, hogy most már törli az rss-ből, valamint másoknak is ezt fogja javasolni.

Tanulság? KOMMENTELJ BAZDMEG, ÉLETET MENTHETSZ!

282 komment

Címkék: irodalom j cliffhanger esti kornél

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr681899005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.06. 15:20:12

Istenem, ez olyan szép...Lírai.
Mondd, hogy ezt rólam írtad, és értelmet nyer kicsiny féreg létem a világmindenségben!
Fasza!
HAZUDJ!
Józsi akarok lenni baszdmeg!

Amúgy szabad vagyok. Dugjunk.
Ha már ennyire szeretsz.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.06. 15:21:47

Megint eltűnt a kommentem, baszdmeg.
Amúgy a tótágast csinált és szemébe vizelt bele...ez egészen egyedi költői kép, olyan Tóth Árpádos, kicsit Kosztolányis átkötéssel...bahh...baszod.
Tehetséget szimtatolok

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.06. 15:31:55

A "csúnya de jellegtelen fején" - olyan enyhe paradoxonízű...Ez irodalom, baszki!

Nem te vagy az Eszterházy Péter?
Ne válaszolj!
Nem akartalak leleplezni...zistenmentsenattól!

nah kikommenteltem magam.
Rendbe jött a szinusz -ritmusod?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 15:32:27

subba-kopizás helyett inkább arra adj magyarázatot, hogyhogy nőként vagy bejelentve, miközben férfiként teszed az agyad nekünk?

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.06. 15:33:47

@Nyunyóka: Kornél nő?
Nabaszdmeg.
Oda a jó kis homoerotikus stich.
Pfejj.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.06. 15:38:13

Ez egy önéletrajzi ihletésű munka lehet, a végén egy vaskos látomással, amit egy mélybölcsesség fon körbe, mint szerető anya karja csöpp gyermekét!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.06. 15:40:45

@"the dragon": Kusslegyen!
Ez rólam szól!
ÉN akarok Józsi lenni! Aki néha bevizel nem csak a szemébe, mert prosztata gondjai vannak.
Csak az oknyomozó munka befuccsolt ezen a téren, azért nem került felderítésre.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 15:44:44

@gájricsi dezső: Te még értékeled a valódi mélyművészetet, jó ember vagy!

@Nyunyóka: Bazdmeg, ezerszer elmondtam ha nem többször, hogy hülyén regisztrált a rendszer és nem tudom átállítani férfira, egyszerűen mindig visszaugrik. Jóleshet ezen élcelődni, te korlátolt kis pandúr, ahelyett, hogy dicsérnéd azt amit kell!

@"the dragon": Mint mindig, most is rosszul látod, de nem mondok semmit mert megint megsértődsz!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.06. 15:52:08

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Most már elárulhatom, hogy a "mélybölcsességnél" ironizáltam csupán... Na, így már azért ül a dolog, igaz-e?

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.06. 16:03:20

@"the dragon":

Fájdalom, de vitatkoznom kell veled... Észrevételed, melyben az életrajzi ihletettséget említed valós, csak a személy kibenlétében tévedsz.

Kornél a halottkém, ez világosan kiderül a végkifejlet fondorlatos exponálásából.

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 16:05:36

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

KORNÉLIA! KIBASZOTT JÓT ÍRTÁL!

Annyi volna a megjegyezni valóm, hogy

HOL A PICSÁBA VAN A KÉP!

Ma már nem divat az olvasás, a kommentek a kép alapján történnek!

Szóval képet föl, utána rögtön mehet a főcímlapra, annyira patent!

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 16:06:45

@Nyunyóka:

egyszerűsítsd a képletet, hívd ezentúl kornéliának.

nekem pl. az avatarom tűnt el egyik napról a másikra, ez is a világméretű összeesküvés eredménye!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 16:25:21

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: félreértés ne essék, én értékelem azt, ami értékelendő-többek közt a komolyzenét, saját írásaimat és anyád formás picsáját-de a fönti szarságra nem igazán lehet mit mondani, persze azon kívül, hogy szarság!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 16:41:37

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: erről jut eszembe, már régen meg akarom kérdezni tőled, mi a véleményed arról, hogy kedvenc íród, és szexuális fantáziálásaid tárgya (a szokásos öszvérpornón kívül), Kosztolányi Dezső milyen alattomos köcsög módon támadta hátba szegény Adyt, de persze csak miután feldobta a bakancsot a vén piás?

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 16:41:55

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

kornélia, parádés! szomorú, hogy indexes vagy, eltékozolt tehetség!

már most szólok, peti soha nem fizet meg majd jól, és a jópofa, laza szerkesztőségi légkör is talmi.

hidd el, sokkal jobban jársz anyagilag, ha beállsz liftkezelőnek!

dicső, hősies szakma, és folyamatosan fogdoshatod a kisétáló hölgyek hátsó fertályát, mely -valljuk be- pompás szórakozás!

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 16:43:17

@Nyunyóka:

mocskos kis fúrógép vagy te vizenyős agyú kretén!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.06. 17:22:32

@Flat Eric / sta press:

Nagyon örülök, hogy végre ismét megtértél közénk. Undorral vegyes kíváncsiság vezérel, amikor nyíltan rákérdezek... Cigányok után végre négerekkel és arabokkal is volt szerencséd análisan közösülni?!

Halottkémek pedig igazából nincsenek is, mert azok halhatatlanok, mint James Bond!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.06. 17:23:07

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Kösz baszdmeg.
Hetek munkáját teszed tönkre. Ne ironizálj itt mint fellengzős barom, mert lesz aki komolyan veszi, és akkor a faszért izzadtam vért, és rúgattam ki magam a jó kis kéményseprői állásból, hogy éjt- nappalá téve utálkozzam, teleokádjam a zinternetet, és beszóljak akinek tudok szarrágóan, nyögvenyelősen erőlködve, ha ilyet írsz, hogy "jó ember vagyok"??!
Ez a Zinternet baszod!
Itt nem értik a viccet! Ezek elhiszik!
Bármit elhisznek!
Picsába ezzel az egész rasszistafasiszta mindenséggel már itt!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.06. 17:29:33

@csőr dzsinn ész: Még Zindexes is?!
Óbaszdmeg. Egy alvósejt...Egy Eszterházyba burkolt fundamentalista.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 18:03:46

@gájricsi dezső: Indexes a faszod, amelyik a Madonnában turkált, a fene a fura gusztusod. Igazad is van, visszavonom, egy művészetet valamennyire értő szarember vagy!

@csőr dzsinn ész: Kornél és ezt utoljára mondom, mielőtt Józsi avas hugyába fojtalak! Amúgy a remény felébredt bennem, hogy vannak itt még értő emberek! Emberek, szóval Radai, ne vedd magadra!

@Nyunyóka: Hadd javítsam ki valamennyire általános iskolai tudásod. Kosztolányi nem Ady személyének ment neki, hanem az őt övező, sokszor valóban gyomorforgató kultusznak és az egyébként zseniális költőhöz méltatlan epigonjainak. Az tény, hogy dolgozott benne személyes keserűség, mert első verseskötetét, a Négy fal között címűt Ady igen leszólta és egyfajta lenéző, kegyes vállveregetéssel fogadta, hogy jól van öcskös, menjél vissza színpadi kritikusnak formában.
Ami a lényeg, Kosztolányi a túlgerjesztett kultusznak ment neki és a túlértékelésnek.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.06. 18:14:42

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Ady egy mihaszna jászista bomlasztó volt, akinek a "kultusza" annyit sem ér, mint a reggel összehozott félig folyós szarom.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 18:20:47

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Látszik rajtad, hogy magad sem hiszed, amit mondasz, cicafiú!
Tény és való, amíg Adyban még pislákolt az élet, Desirée nem mert úgy frontálisan nekimenni az öregnek, és ami vicces, Ady halála után is csak ilyen sunyi képmutató módon, mint egy rossz politikus tenné...a kultusznak, a francokat, úgy mocskolódott, mint egy piaci kofa, a szőröslábú fajtából... tudom ám, hogy te is tudod!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 18:41:17

@Nyunyóka: Dehogy mocskolódott! Olvasd csak el szépen A Toll hivatkozott számát!
Ady költészetével jóval kevesebbet foglalkozott, mint magával a kultusszal, igaz ami igaz, pár versét az öregnek górcső alá vette és szidta ritmusok és rímeik, de valamelyest joggal. A lényeg az őt kihasználókon volt.

@"the dragon": Az már igaz, hogy ahelyett hogy jól megünnepelte volna a milleniumot, csak a pofája járt, mint Jászi legjobb növendékének, de ezt igazán megbocsájthatjuk neki, már csak azért is, mert látjuk, hogy a kor politikai berendezkedése és modernsége milyen jó folyamatokat indított el és mindez egy sikeres világháborúban valamint területszerzésben kulminálódott!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 19:03:47

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: azt hiszem elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol szerecsenmosdatást szokás emlegetni...még jó, hogy próbált úgy tenni, mintha a rajongással lett volna baja, különben még mindenki számára nyilvánvalóvá vált volna, hogy egy sértődött kisgyermek hisztijéről van szó...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 19:06:18

Az feltűnt-e valakinek, hogy a vége happy end? Ez nem önéletrajzi munka, hanem Kornélka preverz vágyainak kifejeződése! Nem elég, hogy halottkémmel akar baszni még holtában is, de azt akarja, hogy olvassák és kommenteljék. (Fletó felvetése, miszerint ő lenne a halottkém, már csak emiatt is abszurd. A halottkém Korni kettős vágyainak kielégítését szolgálja csupán - tudod, Flecus, amit te apukád üres sörösüvegeivel szoktál csinálni.)

Felhívom a kollégák figyelmét, hogy beférkőzött közénk a bűnös nagyravágyás, megmételyezve a blogunkat!

Ajánlom a vonatkozó szakirodalmat mindenki figyelmébe:
http://kigondoltam.blog.hu/tags/címlap

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 19:19:11

@Nyunyóka: Nem, ez az a pont, mikor jusztazért sem ismered be, hogy nincs igazad. Te most tükrözöd értetlen kortársait, akik szintén ezt hitték, holott ő csak egy őszinte ember volt, aki őszintén megírta egy felkérésre a gondolatait. Hát ez is bűn? Nyilván nem kedvelte Adyt, ám ettől még kevésbé igaz a kultusz kritikája?

@radairosseb: Kikérem magamnak, ez nem heppi end, hanem egy éjsötét egzisztencialista pamflet a hiábavalóságról! Felhívom figyelmed, hogy a halottkém akar Józsival és nem fordítva, hát hogy lehetne egy több hónapos tetemnek vágya?!
Tisztelik ti egyáltalán Józsi áldozatát?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 19:24:03

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: kurvára igazam van, kérdezd csak meg Marika nénit, egykori osztályfőnökömet! Mondjuk tényleg baromi őszinte volt, ahogy azelőtt őszintén szopta a Mester faszát, holtában olyan őszintén ócsárolta a hűlő tetemet...egyenes ember volt, na!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 19:30:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A mű éli a saját életét, hiába kapálózol. Ez happy end, mert J. megfarkalt lelke megnyugodhatott a Mennyben, hogy olvasták a blogját. Vágya meg nem a több hónapos tetemnek van, hanem a hozzád hasonló preverz állatoknak, akik (most élve) is azon fantáziálnak, hogy őket még (majd, akkor) holtukban is kúrogatják!

@Nyunyóka: Kosztolányi amúgy egészen véletlenül nem sémi-hámi felmenőkkel rendelkezett? Nagyon gyanús nekem ez a dolog.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 19:39:14

@Nyunyóka: Hát már hogy szopta volna, te! Nem ócsárolta, te Ady bérenc, hát nem sikerül megérteni?
Mi a véleményed Józsiról? Fel fog még bukkanni!

@radairosseb: Mint mondtam, egzisztencialista pamflet, milyen Mennyről beszélsz? A mű dimenzióiban ilyen nem létezik.
Fantáziálgatásról szó sincs, a végső kiszolgáltatottságról és meggyalázottságról, illetve az értő olvasók hiányáról annál inkább!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 19:41:23

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Akkor revidenálok: mégiscsak önéletrajzi. Értő olvasóknak te is híján vagy a jelek szerint, mint minden meg nem értett zseni, te ficsúr!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 19:43:03

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nézd, a te esetedben-akárcsak kosztolányiéban-nem a hazug szavak számítanak, hanem a faszcibálás ténye!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 19:46:22

@radairosseb: Ezt szépen megfogalmaztad, bár esetedben az értetlen olvasó is túlzás, tőled bőven szép az, hogy X helyett le tudod írni a neved az ingatlanmaffiának a putrid 3 kiló fémért való eladására!

@Nyunyóka: Milyen faszcibálás? Talán nem volt elég kielégítő a reggel onanizálás, hogy le kellett írnod? Józsi legalább megvalósítja valódi vágyait!

De a posztról beszéljünk bazdmeg!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 19:50:41

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nem szívesen mondok ellent neked, de félreértesz. Amikor meg nem értett zseniről és meg nem értésről írtam, valójában gúnyolódtam csak veled! Há-há-há!

Mindannyian tudjuk, hogy a meg nem értett zseni a pattanásos képű tinédzserek önáltató mítosza, akik önértékelési zavaraikat önkifejezéssel próbálják leplezni, és csalódottan veszik tudomásul, hogy önértékelési zavaraik repnodukálására senki sem kíváncsi.

Megnyugtathatlak, idővel majd kinövöd. Eleinte zavarban leszel és megpróbálsz majd minden nyomot eltüntetni, ami a bénaságodat juttatja eszedbe, de mikor belátod, hogy ez lehetetlen, mert a hiba benned van, nem a világban, megbékélsz, és csak mosolyogsz az ehhez hasonló szánalmas szárnypróbálgatásaidon.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 19:53:24

@radairosseb: Józsi benned is ott van, csak ennyit mondok. Eljön majd a nap, mikor kitör belőled, bezárkózol, még többet fogsz onanizálni, ettől megfeketedik és lehull a péniszed, te pedig borzalmak közt és réz nélkül múlsz ki. Ugye tudod, hogy a közeljövőben melyik nap fog ezen próféciámnak egy nagy lökést adni?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 19:57:05

@radairosseb: szerintem ne basztassuk, a végén még összeomlik, és a webkamerája előtt felköti magát...aztán meg nem lenne sportszerű Panthervével szemben, hogy az időzítés miatt lemarad a buliról, máskor oly készségesen vállal szerepet ilyen ügyeknél...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 20:00:44

@Nyunyóka: HAHAHA! Látom célt érek Szabolcska, nem kell a fehér zászló. Te tényleg azt hiszed, hogy egy párduc meg tud bántani? Te mélybuzi.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 20:09:36

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: tudod ez egy ilyen belsős poén volt, amit ti, újfiúk még nem érthettek...rada? szerinted elmondjuk neki, öreg cimbora?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 20:11:19

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ne aggódj, már ácsoljuk az akasztófákat a hozzád hasonló LuMPenproliknak!

A címlapgecikkel magát farkaltató Józsi förtelmét pedig soha nem fogod tudni belém csepegtetni! Én az Igazságot keresem itt, nem a fnusztrációimat akarom legyőzni a posztjaimra érkező kommentek számával, te hajdinakásazabáló samponreklámtábla!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 20:12:31

@Nyunyóka: Nem emlékszem, hogy tegeződnénk... De persze csak rajta, mondd el ennek a buzerátornak, ami a szívedet nyomja, hátha cserébe sikosítót is kapsz tőle a ma esti entyem-pentyemnél!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 20:15:00

@Nyunyóka: Legalább te érted hogy miről beszélsz, szerencsétlen tetűszar? Hát mi köze van a kommentemnek a válaszodhoz, te igénytelen faszkópé? Tudom, fáj persze a tehetségtelenséged, de nem engem bánts ezért, inkább egy radai félét bántalmazz, az bizony rád illene.

@radairosseb: Te tudod. Mindenkiben van egy kis Józsi.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 20:18:04

@radairosseb: Bevallom, igazán az fáj hogy ilyen nyunyókkal kell megosztanom a kincset, hát hol maradnak a külsősök? Gyerünk emberek, gyerünk, tegyük szépen a jót jól!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 20:20:01

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ha akarod, regelek egy szűz nicket, és próbálkozhatsz velem.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.06. 20:21:39

A poszt jó, ha eltekintünk attól az apróságtól, hogy épp csak egy hangyányival kevésbé undorító, mint a posztoló fejszerkezete.

A mondanivaló viszont meglepően adekvát, hiszen köztünk is van olyan blogger - és ha itt most véletlenül "the dragonra" gondol a nyájas olvasó, hát én nem fogok üvöltve ellenkezni -, akit csak az mentett meg a kínós elmúlástól, hogy idejében beemeltük patinás alkotóműhelyünkbe...

Esti Kornélné 2010.04.06. 20:29:09

@radairosseb: A szüzeket nagyon szereti a Kornélka, engem is szüzen vett el. Hogy az is maradtam az évek során, aztat is neki köszönhetem.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 20:30:29

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: pedig azt a minimum szintjén elvártuk volna, hogy ha már ilyen fos poszttal rontod a blog nívóját, cserébe pár olvasót idecsődítenek a kilincsorrú szerkesztőségi barátaid...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 20:30:44

@Esti Kornélné: Namost vagy én érzem magam kurva viccesnek, vagy valami buzi beelőzött...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 20:31:33

@radairosseb: Lovagias vagy, szó se róla.

@piréz vitéz / plüssmacsó: Az emberi lélek rejtelmei nem undorítóak, hanem bonyolultak, ennek ellenére finom célzásod értő olvasóra talált.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 20:33:17

@Esti Kornélné: Meg kell hagynom, ez tényleg vicces volt, nevettem egy jót és szmájliznék is, ha buzi lennék.

@Nyunyóka: Mondom, elég már az irigykedésből te.

Esti Kornélné 2010.04.06. 20:36:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Sose szégyelld, Kornélka, láthatóan itt megértő társakra leltél. Örülök, hogy a lelked apró rezdüléseit is meg tudod osztani valakivel, hiszen én legföljebb a vibrátorral tudom a végbeledben pumpálni, mikor azt sikítod: "jön a vonat, jön a vonat, Terikém, jön a vonaaaat!"

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 20:40:39

@Esti Kornélné: Mond csak, készen van-é a vacsorám s ha igen, mi az? A prosztatamasszázsra pedig igen jó ha felkészülsz, lévén asszony vagy és dolgod az, hogy bármelyik kívánságom teljesítsd!

Esti Kornélné 2010.04.06. 20:44:39

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ejnye, Kornélka, hát nem te mondtad, hogy az okosságaidról beszélgessünk itten, ne tereljük a témát?

Vacsorára fínom tejbekását készítettem, sok cukorral és fahéjjal, ahogy szereted! A masszázshoz meg előkészítem a kedvenc kesztűdet:

rapnyelv.freeblog.hu/files/brass_knuckles.jpg

Esti Kornélné 2010.04.06. 20:55:36

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Csak arra kérnélek még, Kornélka, aztán nem zavarok, amíg ezekkel az úrifiúkkal komoly dolgokról társalogsz, hogy azt áruld el nekem, megengeded-e, hogy visszarakjam a szögeket a nyelvembe, hogy a mai prosztatamasszázsnál a szöges nyelvemmel simogassam a heréidet, miközben te a gay magazinokat lapozgatva csattogtatod a fitymád a homlokomon?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 21:01:41

@Esti Kornélné: Szívem szerint ma csak simán megnézném ahogy meghánytatod magad, de vajszívem van, ezért lehet hölgyválasz.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 21:04:37

szerintem kornélné néven valami beszari (eddig)rídonli próbál betörni zárt közösségünkbe, ugyanis, mint köztudott, Kornélia a női nemet erősíti, így felesége-s prosztatája-aligha lehet...

Esti Kornélné 2010.04.06. 21:04:43

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Juhé! Rendben, szöszi, nem is zavarlak tovább! Már itt sem vagyok, megyek elszorítani a heréimet, mert tudom, azt nem szereted, ha kilógnak a tanga alól!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.06. 21:05:01

Óh hogy basszná meg egy hermafrodita kurva az ótvaras faszával a kibaszott turult!

Hangosan a tenyerembe zokogtam amikor ismét elolvastam a "könnyeivel törölte le a repedezett szart gyermeki puhaságú ujjairól."
Mi ez?
Victor Hugo?!

Esti Kornélné 2010.04.06. 21:06:17

@Nyunyóka: Neked is megmasszírozzam a prosztatádat, buksi fiú?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 21:10:15

@Esti Kornélné: engem nem versz ám át, nemhiába hívnak az Agyafúrt Nyunyónak Bakony-szerte...tudom, hogy valójában nem is vagy kornél felesége, sőt, még azt is meg merném kockáztatni, hogy az apád fia sem-mindenesetre az öregednek ki kellett verni pár fogát, mielőtt kötélnek állt!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 21:18:06

@Nyunyóka: Komolyan mondom, eddig nem érdekelt hogy baromság van a profilomban véletlenül és az elbaszott blog.hu rendszer nem hagyja megváltoztatni, de most már kurva élet, hogy direkt írok nekik, mert valami buzi rám van izgulva. Férfi vagyok, nagy eres fasszal, ám hiába vágysz rá.

@Esti Kornélné: Arany kis kurva vagy!

@gájricsi dezső: Jó látni, ahogy apránként, mint igazgyöngy szedegeted össze az írásom maradandó mondatait! Még pár ilyen és megyek a blogodra hangulatot kelteni!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.06. 21:25:25

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: "A márványtáblák, amiket ha néztünk arra gondoltunk, évtizedekkel ezelőtt ugyanitt, ugyanezt nézték mások, arra gondolva, hogy évekkel később mi fogjuk bámulni. Persze volt hogy csak azért vetettünk az emlékekre pár pillantást, mert eszünkbe ötlött egykori magyartanárunk rosszaló, ódivatú szemüvege feletti pillantása. "Ide jártok, e falak közé, hát nézzetek is körül!" Jó lenne néha visszaülni a padba, tudni, hogy jön a becsengetés. Azt hiszem a hiány szó nem tudja teljes mértékben visszaadni amit érzek, de közel áll hozzá".....ír ilyet egy férfi? hát a lófaszát!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.06. 22:22:29

@Nyunyóka:

Kurva jólesik, hogy gondoltál erre. Most mehet a mûsor.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 22:23:00

@Nyunyóka: Te lelketlen állat, a szentimentalizmus mond neked valamit? Nem, mi, hiszen a szakiskolában ilyet nem okítanak. Ahhoz legalább értesz?

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.06. 22:31:23

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Kornél, nem derült ki számomra, hogy mi okozta a narancsszín vizeletet Józsinál, netán itt valami politikai áthallás folytán Torgyán és a Narancs esete forog-e fenn, de mindegy is. Szilveszter viszont nem értem hogyan keveredett bele, mert nem láttam a filmet.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.06. 22:36:19

@Panther_V: Milyen Szilveszter? Mint köztudott, a mély színű vizeletet a kávé, tea, alkohol, illetve a sokáig visszatartás okozhatja, sajnálom, de ezúttal nincs lehetőséged nácizni.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.06. 22:59:09

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Úgy tudtam a sütôtök a sárgarépa meg ilyesmi. Valamint a kevés viz fogysztása. A Stallone te álnyilas álpicsa.

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 23:01:09

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

szóltam szilinek, de azt mondta, gyúrni kéne még ezen....

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 23:02:24

@"the dragon":

rossz az emésztésed, tessék több rostot enni!

rada, világosítsd fel sárkánykát, hogy a kemény széklet kitolása reggeli húgyfasszal hetven százalékos orgazmus!

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 23:11:54

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

kornélia, nyugodj meg. miközben olasz borokat iszogattunk és sajttálat falatoztam egy barátnőmmel az enotékában és a citadella dunában visszatükröződő fényeit nézegettem bevillant a posztod baszki, és rájöttem, te jól tudnál írni. kissé iskolapéldaszerű a szerkezet, a leírások technikája és az esemény-következmények hullámzása is jól érezhetően kalkulált, de van benne valami plusz, baszki, valami éteri. ha nem magyar lennél, azt mondanám, jó esélyed volna az elismert író szerepére, így viszont a meg nem értett zsenik alkoholista-vizenyősszemű, betegesen reszketeg képe néz vissza rám az avatarodból!

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 23:16:35

@Esti Kornélné:

e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-eheheheheheheh

mőőőőőheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 23:19:32

@Panther_V:

őj, panther, az elkóborolt ragadozó!

ajvé te fasz!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 23:29:38

@csőr dzsinn ész: a csupasznyakú pincsikutyádat ugráltasd, te patkányürülék!

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 23:34:15

@radairosseb:

hú, de kemény valaki. közben bemásztam a gépedre, csak úgy játékból, és mit látok? na mit?

HOGY EGY ANYABASZÓ LINUXOS VAGY!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 23:37:00

@csőr dzsinn ész: Na, csak másszál ki te a gépemből de nyomban!

A sértegetésedet meg fel sem veszem! Linuxot akkor se használnék, ha csak Linuxra írnának pasziánszprogramokat!

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 23:41:36

@radairosseb:

régen fordítottál kernelt, van újabb, rendberakhatnád azt a fost. ez valami szabványgép a cégedtől, vagy mia szar? látszik, fasz gyíkok építették, ki-be lehet rajta sétálni, mint egy forgóajtón.

a pornókat máshol tárold, titkosítsd baszki! használj truecryptet. egész jó zenéket hallgatsz!

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 23:42:24

@radairosseb:

á, ne is mondd, kérlek, kiszálltam cash-be. őrület ami van, modellezhetetlen. most várok.

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 23:44:35

nemtom, rada hogy vagy vele, de ez a cigánygyerek nekem gyanús, hogy felakasztotta magát.

romacsávó nem akasztja magát fel, ez benne van a kultúránkban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 23:45:53

@csőr dzsinn ész: Most azt várod, hogy kimoderáljalak, kvázi elismerve, hogy linuxot használok? Hát azért sem, te dagadék!

Zenét csak kazettán hallgatok, pornót meg csak olyat tárolok a gépemen, amin én baszok pasikkal. Ha gondolod, tölts le tőlem párat, húzogasd rá, nem szégyen az.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 23:49:35

@csőr dzsinn ész: Mondom én, meg van ez rendezve. Ha összerakom a szálakat, akár még egy posztot is írhatok belőle, csak még keresem az ánuszhoz vezető utat...

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 23:51:36

@radairosseb: pöpec kis gép. ilyen hülye monitorfelbontást baszki...

te, az operának van ám magasabb verziója. én is kedvelem.

hogy te miket nézegetsz! hihetetlen!

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 23:52:33

@radairosseb:

de komolyan mondom, ez nagyon gyanús. gázcsőre, nadrágszíjjal????

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 23:53:50

@csőr dzsinn ész: Tesó, nem ejtettek a fejem lágyára. Minden kezdő admin felületen látszik a userek IP-je, oprendszere meg a böngészője. Pornót és zenét is mindenki tárol a gépén. De ha megmondod, mi volt az utolsó film, amit leloptam torrentről, akkor már tudsz valamit.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 23:54:32

@radairosseb: Várj, segítek, a "letöltött" könyvtárban hiába keresed, átpakolom őket a "musor"-ba.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 23:55:43

@csőr dzsinn ész: Most már felbasztál idegileg, a végén még tényleg utánaolvasok.

csőr dzsinn ész 2010.04.06. 23:56:31

@radairosseb:

a blog.hu adminfelülete ezt az infót elrejti. máshonnan nézem, de nem érdekes.

az a fontos, hogy linuxos vagy, tehát buzi, node ezt eddig is tudtuk!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.06. 23:58:38

@csőr dzsinn ész: Szóval feladod? Legalább tippelhettél volna egyet. Nincs olyan sok film a világon, egész komoly esélyed lenne eltalálni!

csőr dzsinn ész 2010.04.07. 00:08:47

@radairosseb:

most azt kéred, basszam szét a gépedet egy olyan infóért, amit magad is tudsz?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 00:17:39

@csőr dzsinn ész: Nyehehe. Még tönkre is menne tőle? Szörcsi elefántléptekkel beoson a porcelánboltba, és husss, észre se lehet venni, úgy tallóz a zenéim meg a házi pornóim között. Sámlizhatnékom van.

Ha tudnád, milyen elbaszott zenék vannak a gépemen a lurkók miatt, most szégyellenéd magad, hogy dicsérted őket...

csőr dzsinn ész 2010.04.07. 00:28:42

@radairosseb:

na jó, megpörgetem a vinyódat. figyeld, eljátszom a swapon a boci-boci tarkát.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 00:30:20

@Panther_V: Te miről beszélsz bazdmeg? Teljesen elment a csöpp kis eszed is?

@csőr dzsinn ész: Te, pont tegnap volt az egykori magyartanárom születésnapja, ő elemzett hasonlóan, hát te vagy az öreg?
Be kell vallanom, kritikád jólesik, bár nehéz pont veled őszintének lennem. Azért kellemes e szavak tudatában elaludnom!
Sziliről meg bazdmeg mindig is tudtam, hogy fingja sincs a művészetről, ez a new age.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 00:31:50

@csőr dzsinn ész: Inkább megbuherálhatnád az Operámat, nem akar feltalálni a Bartókra, pedig tegnap megígértem neked, hogy belehallgatok.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 00:33:03

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Igazából Szörcsi egy bölcsészlány, aki klasszika-filológia - esztétika szakpárra járt, innen ez a stíl!

csőr dzsinn ész 2010.04.07. 00:35:49

@radairosseb:

ezt a sértést! egyszer ha megtalállak, kitömlek pur-habbal a végbeleden keresztül, bazdmeg!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 00:40:52

@csőr dzsinn ész: Nyugalom, a melegségem nem ereszt, nincs szükségem szigetelésre!

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Téged már nem utálhatunk jobban. Még mindig jobb, hogy jogász vagy, mintha mondjuk linuxos lennél, aminek a vádját ez a dagadék próbálja rám kenni!

csőr dzsinn ész 2010.04.07. 00:41:03

@radairosseb:

te fasz, a bartókhoz nem brózer kell, hanem streamplayer

icyx://stream001.radio.hu:8080/mr3.aac

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 00:46:36

@csőr dzsinn ész: Akkor mi a kurva anyámnak van honlapjuk, és rajta "élő adás" link? Baszd már szájba őket!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 00:46:37

@radairosseb: @csőr dzsinn ész: Oké, ezt magamnak köszönhetem, de mivel ti nem vagytok ügyfelek, ezért őszinte leszek veletek: kösz hogy posztom szemeltétek tele a kibaszott chatelésetekkel! Adok linket bazdmeg ---> www.chat.hu

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 00:50:12

@csőr dzsinn ész: Szerencséd, hogy működik, különben nem állnék jót magamért!

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Örülj neki, hogy úgy csináltunk, mintha elolvastuk volna, gecco!

csőr dzsinn ész 2010.04.07. 00:53:04

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

nézd, ha van módod, nemzetközi jogot válassz. szét fogod tanulni az agyad, melyet csak megfelelő alkohol bevitelével tudod majd egyensúlyozni, végigszopod az öt évet, majd FIZETSZ azért, hogy bojtár lehess, mire praktizálhatsz, már megváltozik a teljes jogrendszer, és minden harmadik ember az utcán ügyvéd lesz.

ráadásul olyan speciális a jogrendszerünk és annyira speciális a nyelvezete, hogy szinte lehetetlen külföldre portálni a diplomád.

egykor szépreményű alkoholistaként fogod végezni, és a többi minimálbérközeli fizetésű ügyvédtársaddal fogsz keseregni régi fiatalságod tovatűnt emlékein!

hát kell ez neked?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 00:55:54

@csőr dzsinn ész: Én egy szépreményű alkoholista vagyok, aki mindezzel tisztában van, de te honnan tudod mindezeket, az informatika mellett bejártál jogi előadásokra is? Mármint tudom hogy tudod, messze a jogász karon vannak a legjobb csajok, én megértelek.

@radairosseb: Ne hazudj, mert nem áll jól neked, azt csak fehér ember tud, tudod, FEHÉRgalléros bűnözés. Szóval, tudom hogy titkon tetszett és ez kis örömet is okoz.

csőr dzsinn ész 2010.04.07. 00:59:51

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

nomen est omen, kérlekalássan.

hatalmas versengés vár rád, nem irigyellek!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 01:00:09

@csőr dzsinn ész: @Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Na igen, a bölcsészeket és jogászokat az iszákosság köti össze, na meg az, hogy egyik sem bírja a piát, mert csak szocinálalkoholista.

Kornélka, nekem annnyira tetszett, amit írtál, de most komolyan! Időszerű lenne pucsítanod is végre!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.04.07. 12:03:15

az uramnak az a sejtése támadt hogy eme riposzt D. Józsefről szólhat aki nagypénteken akasztófára aggatta magát??

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.07. 12:14:14

Eggen.
Nagyon fontosnak tartom, hogy ahogy én látom, azt leírjam.
Illetve a homály eloszlatása is feladatom, érzem a küldetést.
Tehát, le kell hogy szögezzem, romacsávók, ha teológiát végeztek nem jellemzően szuicidek nagypéntek éccaka.
Mert az nem jó karmát jelent. Zavarja az újjászületést. A lélek bennragad a bardóban, a köztes kibaszott létben, és ott bolyong.
Úgyhogy nemhogy nem tudja a pírcsajé lelkét is zaciban magával vinni, de még a sajátja is gátolva van a rejkarnácijóban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 12:39:56

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan: @gájricsi dezső:

Hagyjátok már végre ezt a kirakatcigány-témát, faszom Szörcsi sem hajlandó leszállni róla. Hadd pihenje ki magát a Maldív-szigeteken, Kúrcsány meg nyer rajta két százalékot.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.04.07. 13:42:55

@radairosseb: jól van na akkor Júdásról szól aki eladta a lelkét a zsidó főpapoknak 30 aranyért.

@gájricsi dezső: most lettem felvilágosítva hogy emezek családon belül szaporodnak

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.04.07. 13:44:05

@gájricsi dezső: cigóéknál nincsen karma és ezt eddig még egy tudós sem cáfolta

szemtelen szellem (törölt) 2010.04.07. 14:59:39

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

"Az Indaneten, amíg nem fogadja el a beceneved (Adatlap -> Indanet adatok), addig nem menti az adataidat sem.
A becenév - egy hiba miatt - jelenleg nem fogad el szóközt, próbáld meg átírni, és ezután frissíteni a részleteket."

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 14:59:45

Különben egy igazán nagy probléma van itt, viccen kívül. Lehet, hogy nagyon sokan olvassák a blogot, de a kommentek mindegyikét a törzstagok hozzák össze és ez bármelyik posztra igaz mostanában. Valahogy nyitni kellene, vagy rávenni a zombi olvasókat, hogy nyilvánuljanak meg. "Legyen valami pezsgés, legyen valami mozgás!"

csőr dzsinn ész 2010.04.07. 15:12:32

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

kornéliácska, minket az index nem szeret, kényelmetlenek vagyunk neki, nem illünk a blog.hu illemteljes légkörébe, tematizálhatóak abszolute nem vagyunk.

eleinte nyomtak minket, aztán leálltak. de még így is több százan olvasnak minket, és ott lenn, mindennek ellenére pörög a számláló

nem tudjuk, miért nem kommentelnek az olvasóink, pedig mi olyan szépen és kultúráltan fogadunk minden kedves hozzászólót!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.07. 15:21:18

Szörcsi, visszaolvasva a tegnap éjszakai ámokfutásodat... Kimoderáljalak örökre, hogy attól kódulsz?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 15:23:12

Azért az az igazán kurvára bosszantó, hogy a friss hozzászólásoknál kiírja, hogy dragon kommentelt utoljára, itt meg nem. Most kénytelen vagyok kommentelni egyet, hogy mielőtt kimoderálom, el tudjam olvasni, amit írt.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 15:24:01

@radairosseb: Háhá, persze, hogy már megint moderálni akar a kis tetűláda! Hiába mondtam, hogy lámpavas jár neki, nem admin jog! Itt az ideje, hogy átvegyem a hatalmat a töketlen fafejű társaságotok felett!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 15:44:46

@csőr dzsinn ész: Nem egy ilyen konformista csicska bandától kellene függenünk, mint ez a zsindely. Elegem van az őskonzervatív gyöpös kurva anyjukból, vívjuk meg a saját harcunkat! Seggre fel, tezsvérek!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 15:54:40

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Te sem gondolhatod, hogy ez a füves kurvapecér nem azzal fogja kezdeni a kormányzást, hogy megteszi oktatási miniszterré kenyerespajtását, Tóta Wét?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 15:57:52

@radairosseb: Olyan agyatlanság ez, hogy nem is méltatom. Látom félsz. Okkal!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 15:59:07

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Minden felvinágosult ember tudja, hogy az antiszemitizmus kiknek áll érdekében... Csurka és Szabó Albert megbukott, de most az épp soros zs*idóbérenc végre meg tudja lovagolni a Zeitgeistot.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.07. 16:21:39

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Örömömre szolgálna, ha nem szemetelnéd tele a fórumot holmi szefárd zsidók öntömjénezésével!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 17:41:35

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Különben azért nem történik itt semmi, mert a tisztelt adminok, élükön egy hájas, informatikális brókerrel, minden jöttment buzit azonnal felvesznek szerkesztőnek, aki kommentel kettőt (lásd te magad). Hát persze, hogy így csak belső munkatársak és annak álcázott léhűtő fasszopók (lásd te magad) kommentolnak!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.07. 17:57:12

@radairosseb:

Az elmélyült műhelymunkát folytató munkatársak nevében határozottan visszautasítom, mélyen dehonesztáló megjegyzéseidet.

Természetesen Kornél egy nagy fasz, -veled együtt.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 18:09:39

@Flat Eric / sta press: Elmélyültségedet mi sem bizonyítja jobban, mint hogy lopod a napot hetek óta, te indogermán köcsög!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.07. 18:36:34

@radairosseb:

Te aljadék, te bűzös posványok elfajzott fattya...!
Te vitatni mered azt tényt, hogy a minőségi naplopás azonos az elmélyült kutatómunkával?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 18:56:52

@Flat Eric / sta press: Vitatni? Én éppen hogy állítom, te gerinchúros!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 19:23:43

Sírni fogtok gecók! Mert ez a posztom erősen ostromolta a művészetek csúcsait - lásd @csőr dzsinn ész: - , de hamarosan érkezik a következő gyönyörűség! Dragon, Radai, meg a ki tudja hova tűnt Lady, nem tudjátok, hogy mégis mi lenne a dolgotok, mi? Hadd ne mondjam már hova is kéne írnotok, melyik blogba...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.07. 19:39:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Ha radait is meghívtad, én bizony nem írok! Észnél vagy?! Ő egy homoszexuális cigány, a legrosszabb fajtából, ha esetleg nem tudnád...

(Amúgy meg szörcsi mindenkit le szokott szopni, szóval a "kritikáját" semmi esetre se tekintsd fokmérőnek. A posztod koncepciója tényleg jó, de én kb. a felét átírnám...)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 19:54:30

@"the dragon": Tudom, Mussolini, a Lazio és a beteg öreganyád jobban tetszik neked, mint a férfiúi erő, amelyet megtestesítek. Természetesen eszem ágában sincs elfogadni a felkérést, amíg Kornélka nem pucsít, és nem biztosítja a megfelelő színvonalat a blogján azzal, hogy téged és azt a ribancot ostorral veri ki onnan. Elég nekem egy olyan blogba írni, ahol ámokfutók moderálnak éjjel-nappal, kényük-kedvük szerint, és admin joggal jutalmazzák őket érte!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.07. 19:59:18

@radairosseb:

Állítani...?!
Még a farkadat sem tudod felállítani, nemhogy tényeket tudnál...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 20:02:15

@Flat Eric / sta press: Elárulok neked egy titkot: az emberek (tehát nem te, ne aggódj, rád nézve én nem teszek semmilyen általános érvényű kijelentést) állításokat állítanak. Tényeket állítani nem lehet, mert a tények nem állítások. Ez tény, még ha éppenséggel állítottam is valamit róla.

Ami a farkamat illeti: tudom, hogy folyton arról álmodozol, de sajnos meg kell mondjam: te vagy az egyetlen az összes volt szeretőm közül, akit soha, semmi pénzért nem húznék fel még egyszer rá.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 20:03:47

@"the dragon": Ne aggódj, radairosseb természetesen nem posztolhat, egy szintet azért megtartok. Szóval gyerünk bazdmeg!

@radairosseb: Tudod hogy kedvelek, úgy, mint egy koszos, rühes kutyát, akinek keresztényi szeretetből adok néha enni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.07. 20:06:29

@radairosseb:

Mert a legújabb párizsi divat szerint tövises végbélgyűrűt hord! Persze nem tudom kárhoztatni amiért minden eszközt megragad, hogy kiküszöbölje a nagyfaszú négerek, és bizonyos kisfaszú agresszív cigányok állandó zaklatását...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.07. 20:07:12

@"the dragon": @radairosseb:

Nyilvánvaló hogy a szégyenletes, de valódi tények ismeretében, valami belterjes buziblogra invitálja az urakat..., akarom mondani hölgyeket

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 20:09:53

@"the dragon": Örülök, hogy naprakész, jól tájékozott szakavatottként bepillantást engedtél nekünk a nőd végbelébe.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 20:21:29

@Flat Eric / sta press: Látom, be szeretnél jutni. Csak szólj, nekem van egy elhasználatlan meghívóm!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.07. 20:39:58

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Kornél ezt már elbasztuk, amikor eléjük vetettük magunkat, mocskos csigafarkaló buzik elé, de a testvéri szeretet kötelez minket, hogy utat mutassunk ezeknek a szerencsétleneknek.
Remek a posztod, de ezt talán nem is kell mondanom, oly egyértelmű.

Egyébként egy trójai kisgenny megpróbálta szétbaszni a gépemet tegnap, mikorron is anyagot gyűjtöttem következő posztomhoz, így sajnálatos módon nem tudtam elsőként releválni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 21:08:50

@LadyCarambole: Tudtam, hogy benned nyugodt szívvel bízhatom, tőled a dicséret is szebb!

@radairosseb: Mondtam már neked, hogy örömmel megnézném, ahogy rituálisan kasztrálod magad?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 21:37:09

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Neeem, barátocskám, mondtam már: először kiveszed a műfogsort, utána szophatsz! Semmi kasztnálás, nem vezetsz meg ilyen könnyen!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 21:44:49

@radairosseb: Ajánlottam már fentebb is Esti Kornélnének, nem kapcsolnád be a webkamerád, hogy megnézzem ahogy könnyezve meghánytatod magad egy nagyra nőtt kaktusszal?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 21:46:54

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ej, újabban milyen phallikus szümbólumokat tetszel használni! Tudtam én, hogy szőrösen szereted!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.07. 21:53:31

@radairosseb:
Mégis milyen alapon ribancozol le engem te, aki eddig is csak pénzért kínálgatta a rojtosra baszott ánuszát a pervertált, kapitalista ójrópéróknak?
Kornél, őszintén remélem, hogy nem szándékozol felvenni ezt a bazseválós latintanár-utánzatot!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.07. 22:06:08

@radairosseb: Na, benyomtad már az ON-t?

@LadyCarambole: Ott csak úriemberek és úrhölgyek lehetnek!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.07. 22:16:56

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ha Szörcsi itt lenne, most kapnál a pofádra, hogy már megint kérdezősködsz, mint egy buzerátor!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.07. 22:20:06

@radairosseb:
A következő posztomat te ihletted, most már bevallhatom!
Ezzel szeretnék tisztelegni előtted, hiszen mély benyomást tettél rám intellektuálisan.

csőr dzsinn ész 2010.04.07. 22:54:12

@radairosseb:

kornélia reménytelen eset. meg-megvillan, de mindíg visszahuppan a mocsárba.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.08. 01:24:24

Úriember lennék, de meg kell kérdeznem, hogy vajon mellik admin drágalátos mamáját kell tiltott kéjelgéssel és számlanélküli prostitúcióval vádolnom a blog álprovokatív, kvázidehonesztáló, antieuropéer, vulgárrasszista idézetének (ld. jobb felső sarok) kirakását illetően?

ui:
Ja, csak merhogy akurvannyát.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.08. 06:52:07

@radairosseb:

Nem tehetem meg sem veled, sem érted epedező barátaiddal, hogy jól kiérdemelt helyed elfoglaljam.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.08. 08:23:12

@"the dragon":

Túl sokat fantáziálsz, bár ha jobban belegondolok inkább a tapasztalat mondatja veled...
Most már biztosan tudom, hogy téged láttalak combközépig érő lakkcsizmában, hidrogénezett szőke parókában, Divine-nak álcázva (www.youtube.com/watch?v=Kwh_yOzJ6AY) strichelni a Pigalle-on.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.08. 19:57:47

@LadyCarambole: Az egyetlen mély benyomás, amit nőre gyakorolni szándékozom, a két szeme közé irányul, és ököllel történik. Ahhoz nem vagyok eléggé benyomva, hogy elhiggyem, az intellektunalitáshoz bármi más is lehet, hacsak nem az, hogy a városi könyvtárban te locsolod a virágokat!

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nem vagyok ON-Do, te geci!

@csőr dzsinn ész: Nem szokatlan tőle, de örülök, hogy másnak is feltűnt.

@Flat Eric / sta press: Akkor marad a zsebhoki. Tízévesen én is élveztem, jobb híján.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.08. 20:21:56

@radairosseb: Te fasz, az nem is neked szólt, eriggy már tenni a dógod' amit mondtam!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.08. 20:25:42

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Még ízlelgetem a koncepcinót, s mivel az nincs, nem adsz könnyű munkát, te rabszolgahajcsár. Fogadjunk, hogy titokban reverendában kisfiúkat farkalgatsz, ezért vagy ilyen önelégült a nagy semmire, amit felmutatsz!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.08. 20:28:17

@radairosseb: Vesztegetem itt rád az időm, csak a nagy semmittevés, azt tudod. De hányszor mondjam neked, hogy vasárnaptól elapadnak a segélyek?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.08. 20:45:29

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Eldönthetnéd, hogy kinek a faszát kell szopni, mert amíg nem mondod meg, ki pénzel, nem lesz könnyű kibontakoznom.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.08. 20:49:48

@radairosseb: Értsél már meg, te félkegyelmű! Bontakozz ki bárhogy, add önmagad, mást úgysem tudsz. Csak csináld már bazdmeg!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.08. 20:51:04

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Hah, látom, született vesztes vagy. Na sebaj, több is veszett Mohácsnál.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.08. 20:53:18

@radairosseb: ...és én még neked kedvezek, te fasz. Úgyis tudod a választ!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.08. 21:00:23

@radairosseb:
Meglepődnél te hájasra gyúrt fukszos! Elég kemény combost kapnál, ha csak egy csúnyább szemrebbenésen rajtakapnálak!
Egyébként a meglehetősen kedvelem a könyvtári közeget, igen megnyugtató a csend, a kedves könyvtáros kisasszonyok hozzáértése, és legfőképp az, hogy hozzád hasonlók elvétve sem fordulak ott elő.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.08. 21:25:21

@LadyCarambole: Az irományodból is kitűnt, hogy leszbikus vagy, de hogy ráadásul a szemüveges bölcsészlányokat kedveled, ezen még én is meghökkentem. Várj, kitalálom! Gender studiest tanulsz a CEU-n, és feminista tüntetésekre jársz Dorottya seggét paskolni, mikor nem látják a kamerák!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.04.08. 21:28:00

bölcsésztempó
kellemetlen emlékeket kelt: "Két jópont bemegy" -ehhhehe

csőr dzsinn ész 2010.04.08. 21:57:37

@radairosseb:

gondolom titokban Julia Kristevára recskázol a mai napig!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.08. 22:14:00

@csőr dzsinn ész: Ezt nyilván a barátnődnek szántad, szorosan kapcsolódva a témámhoz, bár nagyfokú műveletlenségedet mi sem bizonyítja jobban, hogy mellékalibráltál, Kristeva munkásságát ugyanis nem a feminizmus mételyezi elsősorban, hanem az, hogy franciákat szopott fényes nappal!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.08. 22:15:45

@radairosseb:
Ej, segélyen élő barátunk, már hogy lennék én leszbikus, amikor az tudvalevőleg a Nyunyó?!
Bölcsészekkel meg nem közösködöm, a fajtájuktól is hidegrázást kapok, s mivel nyilván egyetlen burkolt kritikai megjegyzésem sem tűnt fel, ezért elárulom, messze nem rajongok a feminista elvekért sem.
Viszont azt eltaláltad, hogy kedvelem a szemüveges nőket, de ez meg nem tartozik rád, te putrista!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.08. 22:26:12

@LadyCarambole: Akkor mi a helyzet a könyvtár szakos bigékkel, akiknek a fényképeit a retikülödben hurcolod magaddal a női mosdóba? Mindent tudok rólad, kár tagadnod!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.08. 22:27:41

@LadyCarambole:

scrapetv.com/News/News%20Pages/usa/Images/sarah-palin-in-the-car.jpg

Nyilván ô a kedvenced. Az agykapacitásod is hasonló. Nem baj ez. Se ôt, se téged nem veszlek komolyan.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.08. 22:39:22

@LadyCarambole: te semmit sem tudsz rólam azonkívül, hogy egy vicces, intelligens és elképesztően tehetséges fiatalember vagyok, szentferenci lelkülettel..bár ha jobban belegondolok, ez minden lényegi, ami elmondható rólam!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.08. 22:41:41

@Panther_V:
Miről beszélsz, te macskahúgy? Nehogy már összemossál ezzel az agyatlan, keresztényszektás förmedvénnyel!
Bár jól néz ki, az tagadhatatlan.

csőr dzsinn ész 2010.04.08. 22:57:46

@LadyCarambole:

eztfigyuzd, bazmeg:

www.youtube.com/watch?v=OBcPGORIq1o&feature=related

kibaszottul ott van, csúcs!

mekkora performansz már!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.09. 09:51:09

@csőr dzsinn ész:
Kedvencem!
A resztelt máj elkészítését is bemutatja, félelmetes a csávó!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.09. 09:53:55

@Panther_V:
Óhe! Azon töprengek, hány éve várhatsz már arra, hogy végre elsüthesd ezt a kis koktélreceptet...

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.09. 10:01:04

@LadyCarambole:

Nem oly rég. Ifjú párduc vagyok még. Azért hálás vagyok neked.

csőr dzsinn ész 2010.04.09. 10:05:04

@LadyCarambole:

mostanában rákaptam a jázminrizsre.

hihetetlenül finom.

resztelt májjal... hmmm...

Hamis Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.09. 21:55:11

Olvasóként, nagy tisztelőtökként és külső kommentelőként félve kérdeznék (álruhában, fedett nickkel):

- Mi a titkos mondanivalója annak, hogy a „Kigondoltam !”-nál a felkiáltójel előtt space van?
- Melyik az igaz a pletykák közül: a.) ti origós újságírók vagytok, akik itt engedik el magukat, vagy b.) bölcsészek, akik munkát nem találván informatikusként helyezkedtek el valami helpdesken?

Udvariasan hangsúlyozom, nem tiszteletlenség, csak kíváncsiság, és remélem, egy külső hozzászólás nem okoz törést a folyamatos és magas színvonalú kommentelésetekben.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 22:05:08

az M betű és a felkiáltójel között képzeletünk nyargalászik

kikérjük magunknak, mi nem vagyunk újságírók!

kérlek ne sértegess minket azzal, hogy bölcsészek vagyunk, mégis mit képzelsz!

Hamis Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.09. 22:08:45

@knédli farúd szárny: Pontosabban: kiugrott bölcsészek, akik beléptek a műszerészek csodás világába.

Csak kíváncsi vagyok. (És már öreg, megbékéltem a korommal, ez a tudás lenne az utolsó kívánságom.)

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.09. 22:16:29

@knédli farúd szárny:
@Hamis Levéltáros:

Mondhatnám a hozzátok hasonló multinickes faszoknak, vegyétek be a faszt...!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 22:17:29

@Hamis Levéltáros:

nézd, elhiszem, hogy idős korodra már csak az a vágyad, hogy a prosztatádtól mégiscsak valahogy kiürüljön a vizeleted szottyadt vesédből, de vádaskodni igazán nem kéne!

Mi elfoglalt kutatók vagyunk, több belső laborral, és posztjainkkal leleplezzük a világ dolgait!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 22:18:21

@Flat Eric / sta press:

TE beszélsz, aki Joli néni néven rétesrecepteket posztol ?

Hamis Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.09. 22:23:49

Kutatók, értem, ez is benne volt a lehetőségek között. Magam a találókat jobban szeretem, sok sikert a keresgéléshez!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 22:29:29

tessék.... ilyenek a kibaszott lelkes olvasóink.

semmi anyázás!

mondnaom sem kell, hogy

hát ezért tart itt ez az ország!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.09. 22:43:56

@knédli farúd szárny:

Ha felhívhatnám a figyelmedet egy apróságra, kis tévedésben vagy.
Én a tisztasági betét mellett kampányolok.

Beszartam rajtatok...!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 22:49:36

@Hamis Levéltáros:

jáááááj, mert mi van, ha véletlenül végre kiereszted a kibaszott kurva dühödet itt, és nem kell gátlásos kis fosként élned!

ekézz bazmeg, kurvanyázz, rövid az élet, romlanak a narancsok!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 22:50:27

@Flat Eric / sta press:

te, ha sokat kötekedsz, elmondom mindenkinek, hogy milyen drehert ittál a jelenbe!!!!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.09. 22:52:21

@Hamis Levéltáros:
Kedves kommentelő, itt tudományos munka folyik, magam részéről azt próbálom kideríteni, melyik nickszédelgő a legnagyobb buzi, s noha már van tippem, de még hosszas kutatás fogja megelőzni eredményeim publikálását.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.09. 22:53:05

@knédli farúd szárny:
Fogadjunk grépfruitos volt! Vagy málnás? Mondd, hogy nem!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 23:07:19

@LadyCarambole:

azése, te kíváncsiskodó fosgép!

kínait zabász? megérdemled a sorsod!

ha én kínai ízekre vágyok, csakis saját főztömet eszem meg, mivel kibaszott jól csinálom a gung-bao csirkét és társait!

Hamis Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.09. 23:09:22

@knédli farúd szárny: Düh, az nincs bennem. Jelenleg infúzióval a vénámban, bénán, mozdulatlanul fekszem a kórházban, a bal szememmel pislogva netezek egy speciális interfésszel, de megbékélve mindennel. Nem az élet rövid, hanem a haldoklás hosszú. (Ha tudnék a jobb szememmel is pislogni, ezt rögtön továbbítanám a szepirodalom.blog.hu-nak).

@LadyCarambole: Majd nézem az Expressz megfelelő rovatát a publikációval kapcsolatban.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.09. 23:18:07

@Hamis Levéltáros:
Feltétlen.

@knédli farúd szárny:
Gong Bao csirkét nem kell mondanom, hogy kik esznek, de nyilván nem heteroszekszuálisok. Lótuszgyökeret, vizispenótot, pacalos nyelvet főztél-e már?
(Komolyan, már-már féltem a fajanszot!)

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 23:28:36

@LadyCarambole:

hogy te neked mindíg nagyobbat kell mondanod, te münchausen!

fossál HÓEMBERT bazmeg

Hamis Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.09. 23:31:31

@knédli farúd szárny: Áááá, dr. Watson most szólt, hogy csőr dzsinn ész és knédli farúd szárny egy és ugyanaz! Mindíg elárulja magát!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 23:50:01

@Hamis Levéltáros:

gratulálok!
a másik posztban ezt pontosan leírtam, szép magyar szavakkal, még azt is miért.

mondanom sem kell, mindennek azok a kibaszott informatikusok az okai!

párhuzamosan megy a blog, a műhelymunka egyszerre több csatornán zajlik.

knédli farúd szárny 2010.04.09. 20:47:18 kerékpárosok poszt.

Hamis Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.09. 23:56:11

@knédli farúd szárny: Sajnos itt leszakadtam, műszerész vagyok, nem informatikus. Nem link, amit írtál, hol van ez a kerékpárosok?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 23:59:41

@Hamis Levéltáros:

óbazmeg. látom, belőled is embert kell faragnunk.

kéretik a tageket használni, ez a címjegyzék elektronikus helyettesítője.

kigondoltam.blog.hu/tags/ker%C3%A9kp%C3%A1rosok

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 00:01:37

@knédli farúd szárny: Már látom előre, ebből a levélfarosból is üstöllést szerkesztőt csinál egy ugrándozó, dagadt ebihal!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 00:02:00

a közönség előtt nyitott laboratóriumokat a jobb szélen találod, ott látod a párhuzamos munkafolyamatok eredméneit.

de ma lusti van, mindenki enyeleg, vagy ittasodik

én mentem rádijózni, pöpec zene megy a bartókon

mő!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 00:02:54

@radairosseb:

ákkurvanyád, rohadtgeci, a szart kiijesztetted belőlem!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 00:03:50

@knédli farúd szárny: Én aztán nem, te ganajtúróbogár! A nyavalyáért nem csinálsz egy normális hozzáférést végre!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 00:03:53

@radairosseb:

nono.... azért nem megy az olyan gyorsan, bár ha vennéd a fáradságot te félmajom, akkor beleolvasnál a blogjába, ami egész jó.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 00:05:26

na léptem, várnak a szférák zenéi.

MŐ!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 00:06:44

@knédli farúd szárny: A farkadhoz, hogy amikor gépezés közben csattogtatod a fitymád, ne bassz el folyton valamit.

Adódott a történelmi pillanat, hogy szörcsi néven kommentelj, ahogy az Isten megteremtett, erre jössz ide ilyen hippi LMP-s ebihalas képpel. Tiszta dragon lettél bazmeg, ő is azóta szokott pettingelni az újságíró nőjével, amióta a szappanoperahősös avátárját lecserélte egy kihalófélben levő, igen ritka indokínai majomfajtára!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 00:07:24

@Flat Eric / sta press: Anyádat kérdezd, kibaszatlak innen a dagadékkal, ha nem tudod, mire való a shift billentyű!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.10. 00:08:09

@knédli farúd szárny:

Kis betűvel bartókot, vagy nagy betűvel BARTÓKOT...?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 00:10:33

@radairosseb:

Nem volt avatarom, mert a kibaszott indeksz-informatikusok addig ápgérdeltek, míg megsérült a profilom a Zadatbázisba.

nem volt más választás, mint ez.

nézd, méreteim bálnaszerűek, viszont ha felidegesítenek kibaszott agresszív vagyok.

innen az orca. namost neked, te ótvar dzsipó elmagyarázom, hogy a fenti nickem onnan eredeztethető, ha érted mire gondolok.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.10. 00:14:15

@radairosseb:

Mondjuk anyádat vedd a mocsadék cigó pofádra, ha lehet.
Te tetves tetű...!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 00:14:59

@knédli farúd szárny: Mindig is csodáltam az entenektüeleket, akik rébuszokban gondolkodnak. Főleg ha emellett környezetbarátok, vizet isznak és mellette éjnek évadján ázsiai tőzsdéken irtják a japán bálnákat!

Na jó, ennyi elég is volt mára belőled, te képmutató informata. Ideje lesz meglocsolnom a virágszálaimat, ha érted, mire gondolok!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 00:17:28

@Flat Eric / sta press: Nem lehet, te komcsibérenc!

Látom, Fletó, megviselt a homokos kirakatcigány szopógombócod halálhíre... Azt hittem, téged is beavattak, hogy átverés, de persze így hitelesebben szenvedsz! Jól áll a komcsi fajtádnak, jövő héttől élesben is gyakorolhatjátok!

freud kard nász nyíl 2010.04.10. 00:20:01

@radairosseb:

óbazdmeg, elmagyarázom.

orca->kardszárnyú delfin de ez zsenánt, szóval, betűk összerázva.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.10. 00:25:45

@radairosseb:

Veled, vagy nélküled...!
Szeretted, vagy csak Klau szerette...?
Fajtád példaadó, túlérzékeny személyiségéről beszélsz...?

Hamis Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.10. 00:29:28

@freud kard nász nyíl: Nos, a zsenialitás előtt itt kapitulálok, tényleg ez a legnagyobb hely, a "pina fasz együtt basz" után.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.10. 00:35:42

@Panther_V:

Hol a faszba vagy...?
Küddjé má valami linket.

ERIK

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.10. 00:36:14

Azta. Átnevezem magam, mondjuk P vant her.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.10. 01:14:27

Bazmeg, hát nem hiszem el, csak chatelni tudtok itt...

@Hamis Levéltáros: Üdv itt, remélem rendszeres látogató leszel!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.10. 06:34:38

No igen, címlap nélkül tartunk már 250 komment felett, hiába, mégiscsak igaz az, hogy a valódi művészet és kiválasztottság elnyeri méltó jutalmát!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.10. 06:58:31

Inkább a populizmus. Te vagy a blog Józsi barátja.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 08:51:36

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

ki a faszt érdekel a kommentek száma?

a számlálónk pörög, mint a búgócsiga, tegnap pl. alig voltunk páran, akik eszmecserét folytattak, mégis az olvasottságunk jóval a többhónapos látogatottság átlaga fölött volt.

lelazulhatnál már, kiscsiga.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.10. 09:34:16

@radairosseb:

Mondhatom szánalmas, hogy pusztán néhány nap távlatából máris koppintani próbálod a gender studies-os odamondásomat! Hiába, ilyenek ezek a cigányok...

@Hamis Levéltáros:

A többiek nevében nem beszélhetek, de én komoly és jeles tudósember vagyok, aki nem mellesleg büszke a hatalmas péniszére is!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.10. 12:42:28

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Kiválasztottunk biza.
Te leszel az, aki leszophatod a kardfogú tigrist, ott aztán megmutathatod milyen tehetséges vagy...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 13:53:44

@"the dragon": Hacsak nem két tanúval tudod bizonyítani, hogy te szartad a CEU-ra a gender studiest, ez a koppintásos duma kissé félrement, öreg! Ám ha mégis sikerülne a bizonyítás, a Jóisten se mossa le rólad, hogy homoszexuális vagy!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.10. 16:40:19

@radairosseb:

Természetesen egészségesen (értsd nem vagyok vega) étkezem, így vajh' mi kevés az esély arra, hogy a táplálékot alul gender studiesként lássam viszont... de mindketten tudjuk, amit tudunk, nevezetesen, hogy aljas mód sajátodként próbáltad feltüntetni egyik sziporkám!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 16:53:00

@"the dragon": Megismétlem: nem te találtad fel a gender studiest, így aztán nem értem, hogy feminista csipogásból gender studiesra asszocinálni miért lenne koppintás tőled. Egyébként pedig legjobb tudomásom szerint a "természetesen" és a "saját" szavakat én használtam először az interneten, így a szájadra ne merd venni őket!

Inkább örülnél, hogy valamiben véletlenül okosat mondtál, amit tekintélyességem megerősített - egyébiránt egy teljesen más összefüggésben!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 17:00:34

@"the dragon":

nem mondjátok, hogy azt a szart még mindíg tanítják?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.10. 17:23:08

Mindig fingj mókust 2063-ban, különben mehetsz az egyetemistával hallgatni az álmaidban!

szanalmas 2010.04.10. 19:59:07

Aztakurva, ez de szar...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.14. 00:45:26

@szanalmas: Bazd meg!
Na most ez a kommentet csak azért, hogy felülre kerüljön a poszt a legutolsó kommentek között.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.14. 02:57:35

@Flat Eric / sta press: Hoppá, kiszólt egy lyuk a gödörből? Hallgass el menten, mert anyád elmondja rólam és róla az igazságot, az meg összetörné a kis szíved fiam!
Bazd meg, hát elárultam véletlenül!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.14. 03:09:13

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Hagyjuk a lírát Kornélka, ez most nagyon bonyolult kérdő, vagy kijelentő kőrmondatos volt...!?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.14. 15:24:35

nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem személy szerint nagyon aggaszt, hogy az egykori szentimentálisan sóhajtozó, mimózalelkű kis Kornéliából ilyen hamar egy agresszív, trágár, mocskolódó Kornélia vált...egy szörnyeteget teremtettünk, barátaim, egy szörnyeteget!!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.14. 20:41:54

@Nyunyóka:
Magam részéről büszke vagyok rá, mégha Fleterik anyát is kúrja.
Hoppsz! Hát ez kicsúszott, de most már mindegy!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.14. 21:11:33

@LadyCarambole: te aztán kurvára nem csináltál semmit, az állandó belepofázáson és szörcsi kombájn valagának körülsündörgésén kívül...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.14. 22:39:39

@Nyunyóka: Egy félszeg kamasz lépett be ide, de az ajtón ki már egy bús férfi távozott!

@LadyCarambole: Ne aggódj, az csak egy hazugság volt, hogy fájjon a kicsi szíve. Ilyenre még én sem vetemednék. Lojalitásod kincs! Itt is, hát még az értékes blogban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.14. 23:53:11

@Nyunyóka: Kornélka mindig is egy rohadt buzerátor volt, amíg a vigyorgós fejét használta, mindig buzizott. Igazából sose szerettem, de tény, ha már választanom kellene közöttetek, gondolkodás nélkül főbe lőném magam!

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2010.04.15. 09:33:08

Szerintem ez a poszt idiTótáról szól.
Hú, de okos vok!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.15. 10:22:12

@Kara kán: Ez itt nem az a blog, te buzerátor. Tudod, mit csinálunk a hozzád hasonló önreklámozó ganajtúrókkal? Direkt az ilyenek miatt tartunk egy hájas informatikális brókert, aki lenyomozza az ipod címedet, és rád küldjük a kutyáinkat!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.15. 11:20:31

@radairosseb:
Ki ez a pöcs?!
Itten színvonalas tudományos munka folyik, remélem a kutyák már az ánuszába lihegnek!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.15. 11:54:40

@LadyCarambole: Ideje tennünk valamit, az utóbbi időben elárasztják a blogot a kamunickek. Először Kornélka, aztán te, most meg már számolni sem tudom őket!
süti beállítások módosítása