Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Mindszenty beszéde -nem a mór beszéde...

2021.05.27. 06:26 Frick László Emlékzenekar

"A győztesek nem a történelmet írják, csak a történelemkönyveket."

ismeretes Oirópa szerte azt a Völkische Bon-Mot-t, hogyaszonygyaja:

Úgy megy,mintha jönne.

Nos a ruszkik 1956. Bizonyos Napjaiban ...ööö...eeee...nem is mozdultak.
De ez semmi.Kádár lófaszkormányt alakított Szolnokon -ott ugyanis a tőle balra álló Andics Erzsébet szervezkedett. A biztonság kedvéért a férjével,egységkormányt. Nem,egy jóideje már ideolóiai síkon terült el a házasságuk, röviden nem kúrtak, bővebben pedig: sem nem pettingeltek.

 

Szünet:

Érzékelitek egyébként, hogy az egyszemélyes házasságok divatja elsodorta a petting-et, még magát a kifejezést is?

andics_erzsebet_koszontese.jpg

Nekem sokkal jobban tetszik az, ahogy Malenkov és Hruscsiov szétszopatták a beképzelt,nagypofájú Joszip Broz agyát is. Sajnos azonban Joszip Broz ezzel is úgy járt,ahogy az egyetemista lány szokott az american style leánybúcsúkon, csak ő nem a kialvásos reflex miatt nem emlékezhet arra, hogy ezek szerint gríz volt a nyami vacsira ésss melltartó nélkül ette, csak a háta közepén meg a picsája partjaira hogyan...

ittszopattameghruscsovesmalenkovtitot.jpg

Hruscsovnak választania kellett,az idültalkoholista Münnnich Ferenc és a magát elég jól biró kockáshasú ésezértmég laposmájú átlagos alkoholista 44 éves Kádár között. Hruscsov és Münnich jól ismerték egymást ,a 30-asévek elején a Vörös Hadsereg tisztjeiként egy sátorban piáztak hadgyakorlatokon...-Münnich is beépített embere volt a ruszkiknak a "Nagy Imre" """"""""""kormány"""""""""""" -ba (ami egy jellegzetesen bolsevik beugratós bojócctréfa volt egyébként... Szuszlov helyszíni irányítása mellett Kádár és Münnich kavarták a szart. Annyira,hogy még Piros volt a belügyminiszter,Münnichet csak sutyorászták 1956.október 26-án,de Kopácsi rendőrkapitány a kakiját sajnálta Piros "belügyminiszterre" Münnichet kereste meg...

Nos, Hruscsov és Malenkov körberepkedték a szocialista tábor vezetőit és befolyásosai,hogy"Egy út van előttünk,melyiket válasszuk"-osat játszanak velük. Hurcsov tudta, hogy ha Münnich bebaszik, akkor a Jóisten sem állítja meg, ráadásul még ateista is és hogy tetézze, zsidó.(Szovjetúnióban az antiszemitizmus kb az erős és a túlzó közötti fokozatokban ingadozott... részletesen erről:Szerzs Dovlatov Összes Művei )

Tito úgy élt,mint egy amerikai keresztyénfundamentalista bigott puritán-filmben valami rómaipápa, csaknem kisfiúkat kúrelt. Még cilinderje meg frakkja is volt.

 

Kibaszott nagy viharban szállt le Pulában

pulairepterszurrealistaszocialistakepeslapjugoszlaviabol_jpg.jpg

 

Hruscsov gépe,

Malenkov a padlón hasalt okádva.A gépet a Szovjetúnió Repülőtábornoka vezette, rutinból. Csak

odaképzelte a Lufwaffe fricceit és haladt, mint egy felhőkarcolóból a villámló éjszakába kihajított halkés...

 

Puláról a viharos Adrián kisebb machagóniluXXXXusjachttal vitték Brioni szigetére Hruscsovékat,majd a kandalló előtt piáltak.

Tito okos volt, mint kortársunk , a Gréczy Zsolt.

Hiszen a fricceket annyira zseniálisan megtanította a partizánkesztyűkbe dudálni hogy aztán 1945.május 9-én nem csak Prága körül harcoltak egész fricc hadosztályok, de még odalent a Dinári hg-ben is...

Hátra dőlve szívta a kubaiszivart és nagypofájúskodott a szerinte macskajancsiképű [ Obrazka Mačak ] kis törpével meg a melák Malenkovval.Nemmellesleg Malenkov elvileg "ki voltmár vezetve a piacról" ...ennyit a "történelemkönyv"-ekről...Azok természetesen egy Orbán-féle politikai biciklicsel kereteiben Münnichet vetették fel a két lehetőség közül, ezért Tito pont úgy kapta a kötényt,mint a többi okos szocialistatáborozó,ő is Kádárt tartotta alkalmasnak.

Ez november 3-án hajnali 2-3óra között történt. Ezen a napon,tehát ismétlem,november 3-án délelőtt jugoszláv kémek újságíróigazolvánnyal Debrecen alatt látták a Budapest irányába dübörgő szovjet tankhadosztályt.

Tito mentségére legyen,ő már október végén tudta, hogy szart van forradalom Budapesten,hanem Sztálin egyik ismert burleszkje folyik,a kis nyuszik meg a nagybüdös hóttifaszizmus rémeinek az előugrajtása a bokrokból,Rákosi ezt már kicsiben megcsinálta 1953-ban az őszi moszkvai hawájj-a alatt, Csak 1953-ban még nem volt akkora Magyarországon az államcsőd,mint 1956 tavaszára. Rákosi Farkas Mihályt bízta meg a Rákosi-ellenes összeesküvés vezetésével és ezért aztán a Nyugati Pu-n Farkas Mihály át is adhatta az összeesküvők névsorát a Moszkvából hazaérkező Rákosinak valamikor 1953. november közepén.Persze egy rakásértetlen nemakart összeesküdni Rákosiellen, hiszen gerőékáltalában idehaza voltak,ezért őket Farkas csak úgy exhas irkálta be a notesztébe.

Tito kémjei október bementek a kecskeméti üres pártbizottságra, beléptek egy láb-,mosatlan segg és hamutartó szagú, és pézsmás aktakukacillattal lengedező irodába,felvettek egy telefont,de tárcsázni már nem kellett,K-vonal volt egyenesen a burleszket irányító központba, ahonnan visszaugattak, hogy ki a fasz vagy és tedd le azonnal.

Az egész "ruszkik haza"-ból kb annyi volt az igaz, hogy az unatkozó ruszki tisztek a tököli laktanyából (ahová a fess magyar katonaembert Malétert csalták be, ) párezer kis kopasz 18éves újoncot kivezényeltek gyalogolni körbe körbe a szentmiklósiút, halászdűlő,lopókok úttya stb. négyszöbge.

Még Mindszenty köpött bele a Kádár és Szuszlováltalmégjúnius 8-ánkifőzött levesbe,mert nem azt a beszédet mondta el,amire viszont Kádárnak megvolt a kész hivatozása.

Bárki kommunista kérdezte aztán  ,már az állófogadás bebaszós kiülős részeiben , mi a gecije volt az a szarházisága Ötvenhat-ban, Kádár a Mindszenty-beszéddel igazolta le.

De ez A Párt-on belül a Kádár-frakcióban senkit sem zavart: Úgy csináltak vele,mármint Mindszenty beszéde szövegével, mint a mór őszödi mór-beszédével, csak ebből nem az elkúrtuk-ot, hanem a földbirtok szót pécézték ki.Kiskülönbség még, hogy Mindszenty beszédében azért nem voltak bekiabálások,mert pirosan világított a felirat: Csend,felvétel.Gyurcsány diktafonja meg már digitális volt a Szemlőhegyi Úti Sasfészek varázskonyhájban a felvétel éjjelén és csak Feri röhögéseit kellett kiszerkeszteni belőle..

Úgyhogy

Tito azzal a tudattal dögölhetett meg, hogy Kádárt neki köszönheti az eurokommunisták gyűlöletvágya.


Gizibácsin kívül,aki pedofiltornatanárnőként egész életét végig kisfiúfütyizhette és mégmost is úgy tudja, hogy imádják a faluban,megkapta a gyémántdiplomát és szép fehér öregnénihaja van, Tito a másik XX.századi ember, aki úgy gebedhetett meg, hogy ő aztán egy mekkora zseni.

Pl a Jarek-i koncentrációs tábora tömegsírjaira félméteres betonnal gyárat placcolt. Még az amerikaiak űrkémfotóelemzők sem értették aztán,  mi a fasznak Tito-nak gyár a semmibe.

Ö... van kérdés ?

Szólj hozzá!

Címkék: pina szórakozás tudomány zsidó zsidók keresztények cccp hellókarácsony zsidóbűnözés ripők helókarácsony búcsúcédula bezzeg a cseszlovákok! cucilizmus demokráciakesztyűjébetutultatás geci frikk garantáltan utolsóposztja a kigondoltamban bruhu apásabortusz judeo-liberál-moszkovita métely akinemfideszesazrohadékeeszpés elsimertértékalapú árazás jól elbasztátok az egészet amit álmodtunk valaha FIDESZ rémunalom hengermajom Na most ez egy új címke aminek az értelme egyelőre titkos de később teljesen érthető lesz sőt világbirodalmak alakulnak rá mert így bizony nem kommunikál senki autoerotikus fulladás egyszemélyestársadalom veszélyben az index egyszemélyesházasság egyszermélyestársadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr6916573022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása