Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Piac hozott, Index !

2021.01.31. 06:15 Frick László Emlékzenekar

Az időközben szinte már zárt faszbúkcsoportjellegűvé alakult kis közösségünk a pandémia ellenére méghalálrább aggódta magát az Indexre a 2012-ben pedig már megkaparintás után rájött újabb FIDESZ rémunalom miatt -még tavalynyáron.

 

Az idősebbek,akik legendásabban hamarabb is abbahagyhatnák,még emlékeznek a Columbo kreátorai meg sztoribórderjai próbálkozására, képünkön,

hulyeesmuhulye.jpg

 

na,hasonló alakú volt a májnagyobbodásos úúútálatos fideszbérenc Bodolai és az olyan aranyos,biztos nem geci Dull Szabolcs összefocija, aminek következtében csak azt kellett elhinteteni, ami csak a globális világgazdaságban járatlan,tehát pl a KÖZGÁZ-t pénzért vagy a BGF-en vagy a bécsi amerikaiegyetemen tanuló nebulók számára hihetetlen, miszerint egy piaci halálos ellenség ,képünkön

szlavarcutehatlehetoroszugynok.jpg

Ne tévesszen meg senkit az olyan aranyossága ennek az arcnak,ez a szlávarclehet  akár orosz ügynök is,ha rámondom azt és elég erős megosztón.

még nyugodtan bevásárolhatja magát a konkurenciába 50% vagy még magasabb részesedéssel, majd a kreatív csoport csinál egy reklámkampányt a hülyéknek a svéd vagy a német minőség elhitetésére.

 

Szerencsére zárt bartyizóközösségünkben vannak vállalkozók vagy statisztikailag vállalkozóknak elkönyvelt, pedig önfoglalkoztató szánalmasak is,akik tudják,hogy egy magyar óriáscégtől a kétkasszakulcsos büfékocsiig egy létszámracionalizálás bármit megér,még azt is, hogy kibasszuk a karosszérialakatosunkat azzal, hogy elhisszük,egekben a munkanélküliség, és egy (1 fő) kibaszott helyére 24 pályázik, miközben 100 végzett karosszérialakatosból  -2 [mínusz két fő] sem helyezkedik el abban a szakmában,amiben alsóhangon 800ezer- 1,2MFt-otlehet keresni Európa legbiztosításicsalóbb országában (mert Koszóvóban a biztosítási piac értelmezhetetlen).

 

Egészen röviden: sikerült úgy racionalizálni az Index létszámát, hogy a Jók és Igazak számára évekig aduász lesz az igazságharcban, miközben 2020.decemberére az Index visszanyerte a régi látogatottságát, bár az olyan aranyos Telex Pont Hú pedig napi 400000-re tornádózott fel.

 

A Globális Világgazdaság történetében ez az első alkalom,hogy egy világméretekben is számottevő hírgyártó és megosztókonszern

Ájjj-ájj-ájj,az, hogy még az indapass-belépő  is kattogást tud termelni,az ebben a Galaxis-ban is csúcs.

olyan óriásiveszélybe is került, hogy abba' semmi baja nem lett a piaci pozíciójának,továbbra is azoknak van politikai hasznára,akiknek 2005. óta,és a telített,egyre diszlexiásabb piacon még új,"külsős"  gyártót is sikerült pozicionálni gyak.nullabefektetéssel.

INDEX [2005-2010.] Tik szavaztatok a kapitalizmusra 1990-ben. Döntött a Piac: szopjatok!

TIK Ja. Tényleg. Mink a kapitalizmusra szavaztunk,nem pedig a netokratív  lopcsalista spekulallista kimagyarázomosdira. Ha lópnak,jakkó maraggyon nekünk jiss!

18 komment

Címkék: tudomány férfiak ostobaság intelligencia ripők végbélnyílás BGF FIDESZ rémunalom veszélyben az index viszlát index olyan aranyos globális világgazdaság 2021-et írunk basszátokmeg! Bécsi Amerikaiegyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr3816409888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bomberhopper 2021.01.31. 08:29:34

Kuponkedvezményes előfizetőtök létemre is ez nekem most az indokolatlan negyereidebe (olvasnisem) kategória alsófele, ami a párhuzamos doppelnullák végtelenben találkozásának az origózásáról szól. Pedig abban is van éca. Igaz, filozófiát nem vasárnap reggel kell olvasni, hanem szombat este a füstös krimóban. Otthon, édes otthon!

Mivé lesz a világ?

(iszom még egy feketét)

Frick László Intézet 2021.01.31. 14:16:53

@bomberhopper: Gondolom,úgy lehettél vele ,mint azok a Fáy Miklós alakú kottaanalfabéta zene vagy Tűzijáték délben -kritikusok ,akik arra blazíroztak,hátha nem olvassa valaki a főszöveget és neked hisz,hogy annak a témája nem HR és Vonal Alatti PR hanem a húdenehéz,mert filozófia.

Alétszámracionalizáció olcsón és 3 haszonnal, az nem filó, hanemKÖZGÁZ.
Bár neked? -azt elhiszem,hogy mind = 1.

Áááádehogy,de ne fuss neki még egyszer ,mert úgy járhatnál,mint némelyik pisijológus néni ha tényleg is belenézne az LMBTQWERTZUIOPŐÚ mesekönyvbe.

dzsessz.szesz.zen 2021.02.01. 09:06:33

@bomberhopper: nekem teljesen érthető Frikk Úr posztja, pontosan megvilágítja, hogy miként az aképp!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.01. 10:03:59

és akkor majd mi lesz, ha a piac rájön arra, hogy ez a fondorlatos libernyákság csak üres és semmire sem jó kacat, és ez nemcsak úgy általában az indeksz megé elé fölé alá gyűrűző gondalotiságra vonatkozólag

Frick László Intézet 2021.02.01. 10:13:33

@csillagkúll: Nem tud rájönni,mert liberálisok, ha vannak, talán a Harmadik Világ fejlődő országaiban. Indiában valami nagyon öreg tudős,aki 1972-ben végzett a Stanfordon vagy ilyesmi. Pl az USÁ-ban a legfiatalabb liberálist Oliver Stone-nak hívják és 74 éves. Tkp ez a libernyákság jutalom,mindenki alig várja, hogy az öreg cigány geci duterte bolzanáró fellibernyákozza már.

A liberális véleményszabad,a vitát a gondolkodásképessége tornásztatásának gondolja. Régesrégenmég voltakliberális sajtótermékek,egy ilyen szerkesztőségében7 évente sem fordult elő, hogy a 17 belsős vagy a 409 külsősugyanazt gondolta valamiről,de ha mégis:

Akkor a liberális főszerkesztő kiadta valakinek, hogy játszásiból képviseljen egy másik szempontot és vitassák meg.

POrbán azzal az erővel,ahogy a libernyákot mondja,mondhatna réti kórságot,rézfaszú baglyot is, hogy csak rébetűsöket mondjak. Vagy mumust.

Ma a véleményszabadság lehetetlen. Vagy ugyanazt gondolom,ami ki van adva, vagy marad az összesen kettőből már csak a másik szabad lehetőség,miszerint az ellenség vagyok.

Frick László Intézet 2021.02.01. 10:23:15

@dzsessz.szesz.zen: Ugye,a hárommal ezelőtti, vagyis a még Igazi Index szerkesztőségét annyira nem lehetett ijesztegetni,még volt vér a pucákban és pl azt mondták, hogy maradjunk, gyöjjön ide a fidernyák tahajja intendáns és majmot csinálunk belőle, bbekapatjuk velea sajátfaszát , harapjon rámajd csináljon húsz felülést meg ilyesmi.

nem az, hogy félni kezdünk attól,ami be se következett, viszont magunktól elmenvén sokkalkevesebbőlmegúszta a vállalat a felel létszámnak az annak a fizetésnek is a felét fizetni. Alétszámreacionaliztáció előtt 125 ember csinálta azt,amit a felefizetésért most talán ha 65 csinál.

Közben pedig a piaci lefedettség nemhogy nem változott,de a Telex napi 400000 látogatójával nőtt is.

Ara 2008.februárjáig kellett várnunk, hogy Juszt László azért,mertkövérdisznónak csúfoltáka jókésigazakújságírói,bosszúbólelőkerítse Kaya Ibrahim teherautósofőrt éskiderüljön, hogy ha ugyan nem iső vette meg Schlett Csabátóla cégeket,viszont aki igen, az nem 15 db-ot, hanem 90-et. Azt hiszed, hogy ennek az lett a vége, hogy a 168óránál elkezdték ünnepelni Jusztot és FŐCÍM

Meglett Kaya Ibrahim?
Nem,hanem az lett a vége,hogy Jusztot nég annyiba se vették,mint addig.

Ha Jusztot nem öli meg a májzsírja,akkor 2032-ben lesz az a podcast-ja, amiben bemutatja, hogy a létsszámracionalizációval mennyit spórolt az Index Konszern 2020-ban. Csak majd ez már nemlesz akkora országos hír,mint az se, hogy megvan Kaya Ibrahim,de minek.

Lábjegyzet:

Írtam is a múlt nyáron,hogy a FIDESZ annyira nemért a 2009-ben még ennyire modern dolgokhoz,mint az [akkori] INDEX, hogy ha megkaparintaná,azt sem tudná,hol kell bekapcsolni

hát még azt honnan, hogy lekapcsolni hogy :D

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.01. 10:29:23

@Frick László Intézet: persze mit is vársz, ha a két szélső felvetés mind balról, mind jobbról, ami bal, gyors és rossz következtetésre jutott, miszerint a vagyon igazságtalan mert zsidó, vagy azért mert zsidó és igazságtalan, és ha ezeket a kényszerképzeteket levetkezték rájöhetnek, hogy gondokodásuk milyen alaptalan és erre milyen jól rá lehet játszani és megterem a dípsztét.

és lehet szidni a német tőkét, hogy mekkora látványpékség, de ott állnak sorba a tömegek.

Frick László Intézet 2021.02.01. 11:38:05

@csillagkúll: Phúú,ez iszonyatos hosszú választ igényelne.nem minden sor,ami annak látszik.
Pl a Kitántóóórgás! üzletágban is órisái változások álltak be... Németországban hatékony a cenzúra, bizonyos témakörökről semmit nem találsz, tabutéma, kedvenc német tabutémáim a Menekülteket Felzárkóztató Első Ötéves Terv,ami tavaly zárult,de az adatai titkosak.A másik a Dízelautó CSereprogram. Van fölt a Youtube-on egy videó,amin vadzöldek szemléltetik, hogyan vágták ketté a kivont dízelautókat,de már ez is a múlt, mert azóta plazmával itt-ott minden részébe belevagdalnak az autónak, egy katona műszerfal,egy faláskis hátsó jobbnegyede. ,ugyanis az albánokmegkaparintottákésösszehegesztették a derékban kettévágott autókat.

Namosta járvány előtt,az utolsóbékeévben rájöttek a német hatóságok arra,amire te,meg az index-hír24-168óra-Népszava és a Politico meg a CNN nem tudott, hogy a nemigazi tagállamiaknak 76 órát kell dolgoznia annak a bérnek a kétharmadáért,amiért a fajiállampolgár a Szabad Szerdák rendszerében (ami régen a Szabad Péntek volt) 30 órát,ha.

Pszichésen jobban adja magát a Szerdát kiadni a hét közepén a harmadik szabadnapnak,mint a Szabad Péntek,az túl unalmas volt a faji németnek.
Így ráadásulegy héten kétszer van Péntek Szindróma és kedd délután is annyira minekmár dolgozni,mint ahogy Preitag Nachmittag meg már mi a Goldili Faßili-nak.
Szóval az VOLT a Gazdasági Csoda alapja, vagyishogy az 1,7%-os sörtöltet kevesbbe került,mint az üvegbetét. És ha a magar agitációsmunkás +elfelejtette" hogy magyar proletár kiköpi a húgyszerű 1,7%-os sört,mert akiütésért iszik,nem,mint a német a sörözés végett, akkor.

hogy a biorecikling sörösüveget magyar cigányasszonyokkal is mosatták napi 12 órában hatnapos munkahéten magyar Ft számlára érkeztetett 300000 Ft/hó fizetéssel (A Deutschtürk 2200 €-t fizetett a nyóckeres körtisz meg dópeman alakú vállalkozónak,per kopf)

Ezt felismervén a TEK alakú ArbeitsamtPolizei bevezettette a 2 hétmunka Németországban,egy hét pihi Zigeunerschwainahundililandon munkarendet. Amivel a kisbuszosok jártak kurvajól.

Havi 500ezer Ft-ot fizettek a proletárnak(magyar számlára)ebben a munkarendben,majd félév után a Német Családi Pótlékot egyösszegben (lenyúlva persze egy részét)

A szerinted korrekt sajtó ebből a katyvaszbóla geci osztrákokat írta ki,akik a magyar árszínvonalhoz igazították a családi pótlékot. Csak az értekezleten,ami szkájpon ment a pandémia előtt is,mert a fizikai szerkesztőség az mindössze adómegkerülésre van... valaki rámutatott, hogy ez marketing öngyi,mert így közvetve kiderül,hogy a magyar árszínvonal alacsonyabb az osztrák árszínvonalnál.

Vagyis a nácik szerint a muzulmánok fenyegetik a keresztény oirópát,szerintem meg hülyeség, netokráciában nincsen örökberendezkedés, addig van sorbanállás,amíg fizetnek a gyerekek után meg az ingyenélet, abban a pillanatban,amikor nem lesz majd mani, megy,kimerrelát.

Magyarországon viszont egymillió ember nézi a gyerekét jövedelemforrásba és ők bizony ugyanúgy az ősikultúrájukrészének tekintik a késhasználatot,mint a Menekülteket Integráló Másodikötévesterv haszonélvezői. Vagyis a menekültek nem szeretnének ide jönni.

Egyébként Magyarországon a vérplazma a buli,3 naponta 7000 nettónettó. Ha voltak olajemírségek,Magyarország lesz a vérplazmavajdaság.

Magyországon most a munkaerőpiac alsóbb régióiban azon megy a verseny,ki tud leszerelni a munkahelyéről.

Németországban a nemigazi másodosztályú EU tagállami dógozó a faji bér kétharmadát kapja,míg Magyarországon a nemis úniós tag "ukrán" meg "román" a magyar bér 98,7%-át kapja.

Annál a foglalkoztatónál,aki elúnta a baszakodást a proletárokkal,akiket a munkaerő kölcsönzők hordtak oda,pl beiskolázási segély előtt két héttel a nagy senkit.

Óóóriásit zuhant a Kitántóóórgás!-i kedv már az utolsóbékeévben is,ugyanis könnyű,otthonrólvégezhető riporterkedésselelég nehéz rájönni arra,hogy a proletár számára a "havi fizetés" értelmezhetetlen. Ha ő dógozik,azt napjában fizessék ki. De legkésőbb pénteken.ÉS egyenlőmunkáért egyenlőlegyen a bér. (Lefordítom:nem hajlandó teljesítménybérben dolgozni,tehát gyümölcs szedésért is órabért követel)

Eddig tudtál követni?

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.01. 12:05:48

@Frick László Intézet: az hogy a sorban állást te nem tartod irreálisnak arról nem én tehetek

Frick László Intézet 2021.02.01. 14:10:13

@csillagkúll: Gondolj bele: Akkor,amikor az irreálishoz a szócikket az értelmező PAPÍR bazdmeg PAPÍR!szótárírók kigondolták,még nem bomlott fel a Beatles és az a pletyka járta,hogy hamarosan mikroszalagokat fognak kis plasztikdobozokba csévélni,akkorákat,mint egy kisgyerektenyér és nem lesz nagyobb az ezeket lejátszó magnó majd,mint egy autórádió. Sőt,a tudományos magazinokban piros ledkijelzéses un "zsebszámolókat" is mutogattak azzal a megjegyzéssel, amit viszont a könyvelőgépek kurblijait tekergető könyvelők kikacagtak, hogy hamarosan ,lehet, hogy már 2000-re,amikorra a Világ átáll teljesen a kőolajra,mint energiaforrásra,az ARPANET-et felváltja egy olyan majd kitaláljukmilyenNET,amiben telefonvonalakon kommunikálni fognak egymással távoli számítógépek. Aztán,ha lapoztál, az is benne volt eezekben a magazinokban, hogy 2000-re kimennek az autók a divatbólés két másfélkilométer magas felhőkarcoló között repülőkapszulákban közelekdünk.

Ha van egy kis időd,abba is belegondolhatsz,hogy az,amit ma Közgazdaságtan címén az egyetemeken mégmindig tananyag, azt is kb ekkoriban gondoltá ki.

A múltkor azzal érveltem, persze hiába, hogy egykor még,amikor a blogolás meg a Kigondoltam! is blúcsipbe számított,itt rajtam kívül mindenki kitalált hülyeségeket írt, csakén foglalkoztam a hipernaturalista pozitivista mechanikusmaterializmus legújabb vívmányaival.

Mára kiderült, hogy micsoda nem irreális már. Ha ugyanis minden-de-minden irreális,akkor már semmi sem számíthat abba szótáriértelemben legalábbis.

Főleg ha az a kurva szótáríró ma lenne 104 éves.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.01. 15:13:27

@Frick László Intézet: huncutul nem érted direkt, és csak szájmenésed van az irreálissal kapcsolatban, amúgy sem volt tömeges az elvándorlás, és még minőséginek is alig volt mondható, amúgy neked magyarázzam aki a fél felmagyarvilágot hegyiről töviről ismered.

Frick László Intézet 2021.02.01. 16:30:11

@csillagkúll: Tudom, hogy fáj szembesülni azzal, hogy az irreál az entrópiában a hóttreál, de ezt sem én gondoltam ki.

Utoljára Kurt Vonnegut bácsi gondolt ki dolgokat,pl 1974-ben Mommi és Daddi és beszélgetnek a Burlesk-ben,miután kiderült, hogy a retardáltnak hitt kölykeik világzsenik,aztán meg az derült ki hogy talán mégsem,az egyik panaszlotta a másiknak,hogy régen Amerikában találták ki a dolgokat és máma ( Kissinger akkorra kétszer és Nixon meg Kissinger egyszer találkozott Mao-val) ,tehát 1974-ben már Kínában találják ki a dolgokat és még Vonnegut bácsi is azt hitte, hogy ez egy sci-fi vicc.

De még mielőtt meghalt Vonnegut bácsi,kiderült, hogy nem az. Na,akkor egy darabig még azt hittük ökörködésnek, hogyaszonygyaja "King of Michigan."

Aztán ugyanígy jósokan hiszik azt, hogy Thomas Pynchon Beépített hiba című műve valami vicces lektűr nyári szabadságok idejére a kis Fály zamatosan büdöske picsájával meg a Contry Joe-s pólója a bikinialsóval

,mára viszont kiderült, hogy a 2008-as válságkibukkanás főokait mutatja meg:
Mire egy lakópark házainak kitelik a törlesztése,a házakat összedózerolják és egy csoport új palimadarat húznak be azzal, hogy költsék albérlet helyett háztörlesztésre ugyanazt az összeget.

Ugyanis maga a telekingatlan nem kerül a háztulajdonosok birtokába, csak még ezt az amerikát Magyarországon nem sikerült bevezetni,pedig 2009-ben még megvolt minden esély rá.

Egyáltalán,ingatlan csak ilyen fejletlen balkáni országokban van eladó,mint Orbanisztán.

Angilaliban pl bérleti láncolatok vannak,a ruszki ingatlanbojárok a minden pénzükért is maxxxx 99 éves bérleti jogokat tudnak vásárolni,amit aztán eladnak 45 éves etapokra, akik azt megveszik, adják tovább 20 éves bérletekre és azok veszik le kilóra a sok angilalizó bepalizott sütnivaló ökröt.

de errőlmeg Guy Ritchie szokott olyan hóttreál filmeket forgatni, tiszta szociografikus hűség, de azért az indexes gyerekek szeretnék elhitetni velünk, hogy Tarantino koppincs és vicc csupán.

Annyi nép szines tarka nyilttársadalmi együttélése és az egyik nép a másikat jaminak,pakinak,bibsinek, gipsynek meg polyáknak nevezi.

Azok viszont a HBO-n a reklámfilmek,mint pl a Tönkretehetlek is. Vagyis annyi bennük az igazság,mint a Sárgadobozosban vagy az XXX Lutzban

ezek szerinted nem irreálok?

Frick László Intézet 2021.02.01. 17:11:28

@csillagkúll: Huncutság -szótárilag ez Szily Laci vagy Steiner Kristóf,mind a ketten az olyan aranyos arcukkal(ami volt mind a kettőjüknek 2009-ben még)

Namost,ha emlékszel,a kétkorszakával ezelőtti még Igazi Index-re, ha geciben akartak huncut kópéarccal valakit megfürdetni,akkor fordító meg kereső motorokkalés idézet kigyűjtésekkel ősszefésültek egy nácival vagy fasisztával,akit gecizni akartak,azt, és utána ártatlanul néztek, ahogy Szily Lacit nem ismered, amikor face-to-face találkozik Hajdu orbángestappós pribékkel és heherészve.

Jörg Haider? - gondolom,megvan. Jörg Haider Dél-Tirolról egyáltalán az osztrák nemzetrőlmeg ilyesmi,mint ugye nemzetipárt vezetője meg effélék-megvan?

Namost egy ilyen indexes módszerrel fogom Navalnij kijelentéseit a Krímről, a Kaukázusrólmeg az összes szerinte milyen kaukázusi népségekről a grúzok [ez olyan hangzású a gerogiaiaknak,mintha afroamerikait niggernek szólítanál] csecsenek Navalnijnak 1kuttyák.És így mehetünk,tovább,kb hatoldalnyi ugyanolyant vagy hasonlót találunk Navalnij és Haider dumáiban.
NNNNNa ÍGY tudnék huncut lenni.

És nekem is van a hasamon olyan szexi Dávid-szobor íjvonal,mint Steinernek volt 9 éve.

Viszont annyira nem basztak bele ököllel a pofámba,mint Szilynek a ferde orrához.

Úgyhogy adok rá neked esélyt, hogy a huncutot megpróbáld visszavonni :)

bomberhopper 2021.02.01. 20:10:02

@Frick László Intézet: úgykerültem én ide,mint aza bizonyos szűzlány a hentesboltba. Lobog a vegàn zászló, és a boldogságtól reng Mangal Ica tompora. Ha tudtam volna, hogy milyen blogra iratkozom fel, regisztràltam volna egy másik nickkel. Így most maradhatok őszinte. Lenyűgöző lehet a munkásságotok, melyet csak sekélyen karcolgat a felfogásom, nekem már a puszta empirika nem segít. Fazon/szezon, egysima/egyforditott. Kies tájakon és D.Trump golfpályáin a fűnyíró elv ugyanoly hasznos mint a gazdasàgi élet viszontagságos hullámain. Lean mindenekfelett karcsúsítás egyenlőségjel világszépenevezés. Pedig mindenkinekjár a matter. A közlegelők tragèdiája sem lenne, ha a jógazda szeme vigyázná a jószágot. DE! Most inkább iNDEX részvènyt veszek bitcoinért és megnézem a Bogyó és Babóca következő évadát. Szurkolok Nektek, hogy a létszámoptimalizálás szellem messzire kerüljön Titeket!

bomberhopper 2021.02.01. 20:16:21

@dzsessz.szesz.zen: igazán akkor lehet ezzel egyetérteni, ha esténként többször látogatok könyvtárat mint X-box bekapcsolódást. Hát én nem.

Frick László Intézet 2021.02.02. 05:49:15

@bomberhopper: @dzsessz.szesz.zen: A magyar online hirdetési piacnak az elavult kőkorszaki része,mintpla hasznaltauto-pont-hú meg az ezt tulaajdonló cég másik portálja, a Jófogás hirdetésszáma nagyjából lefeleződött az elmúlt 4évben. A használt autó pont hú-n5éve volt 203000 hirdetett autó is,ma ez a szám 93-97ezer. (Úgy, hogy a Jófogás kitalált egy Habony Árpád-i zsenialitású ötletet a duplikációra) A használtautó'n hirdetőkereskedők felekiírja,ne írkáljatok,ne kérdezzetek,ne telefonálgassatok, gyertek,motorháztetőt ne nyitogassatpok,nézzétekmeg az üléshuzatot oszt fizessetek,parasztok.

ÜZENETEKRE NEM VÁLASZOLOK !!!! -de a telefonszámát a Jófogáson a 4000 Ft-ért feladott hirdetésére nem adja ki.Titkos. Jó,akkorkikeresen ugyanazt az autót a használtautón,ott nemlehet telefonszám megadása nélkül hirdetni.
Itt tart ez az ország agyilag.

Hogymindeközben hol zajlikaminden apróhirdetése és forgalma?

A fészbúkon.
Na,szevasztok.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.02. 15:47:46

@Frick László Intézet: attól jövők zavarba, hogy a hüjeség divik, sőt vagyok annyira reallista, hogy vigyázak avval, hogy ki ne derüljön, hogy még sem.
mondjuk én még mindig tartom, hogy huncutkodsz, csak nem mondhatom, hogy bőléres bőléredség blődséges böszmeség

Frick László Intézet 2021.02.03. 06:43:17

@csillagkúll: Mindent át kellett értékelnemaz agyhaláljárvány tegnapi tényszámai alapján
dudenbuch.blog.hu/2021/02/03/agyhalaljarvany_989
Amiben nemis az az érdekes, hogy a hosszúhüvelykujjúakkalbekajáltatták ezt a szart.

Hanem az, hogy a hosszúhüvelykujjúak mit tudnak gazdaságiföldrajzból(amit persze nem kell tanulni mert minden fent van az interneten,pl az összes statisztikai adat.Pl Banglades GDP-je Dollár-ban számítolva:
a Peek & Cloppenburg kínálatának a 20 %-át bérvarrják Mianmarban, Pl a HUGO BOSS red labelingeket,mert az oiropid Mérnöki Irodák gyártók nem akarják megfizetni a drága bangladeshi munkaerőt.

Most,amikor beszélgetünk éppen 497 bangladesi és 281mianmari vállalkozó a szó szarosértemében a szemétben guggolva vesz föl az okoseszközén virtuális banktól nagyon is valóságos vállakozoi hitelt jüan elszámolási alapon. Miközben az európai bankok alkalmazottjai most ébredeznek és szagolgatják a gatyátbugyit, hogy 2-3 napi hordás után elviselnek-e még egy napot. Mennek amosóporreklámok aplebsnek,miköben a felsőtizenkétmillió nemmos, hanem ha büdös, szűzújat bont és a régi kuka.

Pedig a japán piacon egy kellően foltos nyergű női bugyi 150 Dollár.
süti beállítások módosítása