Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A Korai Kigondoltam Korszaka-nosztalgia poszt

2011.02.24. 20:40 Lev Alekszejevics Nyunyeszkij

Frick László Emlékzenekar kommentjére releválván.

 Sem híve, sem mestere nem vagyok a bevezetésnek, így igaz, magyar, vitéz, heteroszexuális,  stb. (a folytatásokért kéretik Büdösmackó úrhoz fordulni, ki a kívánt jellemzők mindegyikének lelkes használója, kifogyhatatlan forrása, és egyúttal, tulajdonságait tekintve, teljes mértékbeni fogyatékosa is) férfiként egyből a lényegre térek,és kimondom, ami bögyöm böki: hallani bizonyos megalapozatlan, légbőlkapott és könnyen zsigeri provokációnak tekinthető léha állításokat, miszerint a Kigondoltam Korai Korszakának nevezett kezdeti periódus, amely a nyitástól az első pinás tag megjelenéséig tartott, egyfajta kiforratlan, kísérleti stációt jelentett a (sokak által-némi elérzékenyült romantikával-olümposzi levegőjű kis szellemi műhelyként emlegetett) blog történelmében, és ezen-minden kétséget kizáróan!-dicső éra a prepubertás anyázáskultúra újraéléseként, a menetrendszerinti trágárkodásban kimerülő internetes posztidentifikáció közepesen érdekes vadhajtásaként értelmezhető csupán, ezzel a fent említett korszak, egyfajta marxi-darwini dialektika szerint, a (fiktív) fejlődési vonal legelejére helyeztetik, kétségbevonhatatlan értékei természetesen mindenféle méltató elismerés nélkül maradnak, a történelemhamisító, gaz provokátor szándéka szerint, akinek jogos felháborodással róhatjuk fel tetvesszőrű kutyafattya származását, ha már egyszer észt oszt, a proli.

Nem áll szándékomban tételesen megcáfolni a mindannyiunk által jól ismert úr nevetséges fikcióit, ezzel a komolyan vehető álláspontok sorába emelném az idézett véleménycsonkot-rövidke respondenciámban csak pár figyelemreméltó, ám ezek szerint könnyen feledhető tényre mutatnék rá.

Először is, mint mindannyian tudjuk, a káromkodás, mint olyan, mindenkoron az egyenes derekú, egészséges felfogású, heteroszexuális (ld. első zárójel) férfiember eszköze vala, midőn nemtetszésének kívána hangot adni, ha felsőbbrendű, férfias akarata újfent az oktondi világ együgyű kicsiségeibe ütközik, és tündöklő lényét bosszantó semmiségek igyekeznek az elkeseredés mocsarába pányvázni, merő irigységből. Ilyenkor dörren a szitok, csattan az átok, és az akadékoskodó mindenség megnyuhászkodik. Rosszindulatú, farizeus szem az, amely az ilyesfajta magyaros virtust holmi kamaszos vagánykodással téveszti össze.

Másodszor, vaknak, vagy rágalmat kedvelő, görbe orrú uszítónak kell lennünk ahhoz, hogy blogunk mai állapotát akármilyen tekintetben is kedvezőnek lássuk, ne adj Isten holmi fejlődést feltételezzünk a Hőskor dicső napjaihoz képest-nézzünk csak körül, belsős laborjaink féleszű nőállatok nyafogásának, internetes üzekedések és liberális lózungok ismételt hangoztatásának színterévé vált, posztjaink alatt-melyek döntő többségben bizonyos Levéltápos nevezetű blogger destruktív torzszüleményei-jó, ha pár tucat komment akad-ezek a "hozzászólások" nélkülöznek bármiféle szellemet vagy tüzet, egy nyugdíjaskör faliújságja festhet így, az ünnepek után. A kezdeti időszakban a borsos, magyarosan ízes trágárságok színe alatt komoly szellemi potenciál parázslott, kemény érvek és szilárd világnézetek csaptak össze minden alkalommal, akárhányszor egy újabb, olvasóit szemtelen korszerűségével és humorosságával szórakoztató poszt publikálásra került, egy spártai barakk derűsen kegyetlen társadalma volt ez, leszámítva persze a buzulást.

A kijáró és megérdemelt kurvaanyázáson kívül azt kell feleljem az úrnak, aki téveszmék gyártásával fertőzi a köznépet, hogy gondolja át legközelebb, mielőtt demitologizálásba fog, és valamely más, kikezdhetőbb történelmi ciklust válasszon bomlasztó tevékenysége tárgyául, és abba vájja patkányéhoz hasonlatos, mételyt terjesztő fogait...ilyenre tudom ajánlani a zsidó genocídium bizonyos, egyébként minden fenntartás nélkül történelmi tényként kezelt momentumait, bár tartok tőle, ebben az esetben kevesebb buzgalmat mutat majd drága barátunk, aki gyaníthatóan maga is a cionista mozgalom bujtatott ügynöke. 

Valljuk be mindannyian, blogtársaim, akikben hű szív dobog, könny futja el a szemünket, mikor időről-időre azok a régi, arany hónapok ötlenek ködös agyunkba, és régről ismerős, büszke hevület feszíti mellkasunkat, ujjaink már-már mozdulnak a klaviatúrán, hogy leírják, az apád büdös faszát, te tetves cigány...bizony, régen más volt minden, ebben az egyben egyetértek az úrral.

 

 

 

 

 

258 komment

Címkék: homoszexualitás összeesküvés nosztalgia zsidók aranykor férfiasság nyunyeszkij geci frikk

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr192688409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.24. 23:03:24

Nem firkálgatni kéne a kiflis 'acskóra, hanem termelni rendesen, és itt lenne az újaranykor, te lusta dög. Még a végén én leszek a bűnös, hogy mindenkit elüldöztem innen, pedig csak a jó szándék vezérel a hosszabb kitiltások foganatosításakor. Egy hónap múlva te is kommentelhetsz újra.

büdösmackó 2011.02.25. 00:39:47

Átalakult, nyuszómuszó. Nekem túl szoftos, tesztoszteron eltűnőben.
Egyébként ha már nosztalgiázunk: kurva anyád!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.25. 03:51:48

a láofasytey csak láatsyáolagos. a máelzben ugzanay a syar rotzog.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.25. 03:53:30

Lófaszt csak látszólagos. A mélyben ugynaz a szar rotyog.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.02.25. 06:42:39

Ez igen! Hebehurgya tacskó létedre egész jól összefoglaltad.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 07:34:53

Meghatódottan olvastam, egyre több könyveimmel küzködvén Kedves Tacskó Úrfi dolgozatát.
Mindazonáltal minden értett férfi tisztában van azzal, hogy sok 19 éves férfi vonakodik kinyalni a szerelmét, mert mielőtt összebújtak volna huncutkodni, látta, hogy kiment pisilni és azt hiszi (egyébként jól) hogy az a nuni: pisis.

Vagyis .

Én csak megtürt ganyéláda vagyok itt, de éppen abban látom a KKigondoltam lényegét, hogy itt konkrétpinás emberek is vannak.

Nem ismerek olyan orgánumot Magyyarországon, beleértve az index szerkesztőségét
aminek

E G Y E N J O G Ú
munkatársa lenne tüchtiges hausfrau

Mondom ezt annak tudatában, hogy pl Zsanett aus Tóütokbosszúja von Szocifan Tutte úrhölgy jobban útál, mint a menstruációja 2. napjának bizonyos itt nem részletezendő eseményeit..
Ez az egyik leglényegesebb:
egyoldalú, viszonzatlan gyűlölet
-vagy szerelem

Hiszen mindenki pompásan szórakozik Ronda Pedellus úron, ahogyis Friedemann kisasszony lábikójával a fején bojóccot csinál magából.

A következő kommentjeimben a Kigondoltam Első Kórszagát fogom demonstrálni.

magyar-magyar szótár 2011.02.25. 07:37:07

Levéltáros Geci!

@ripők: Kúrd is ánuszon A Tacskót!

ingyenmedve 2011.02.25. 07:39:11

@magyar-magyar szótár: Kurva anyádat, geci, mit flúdolsz, te szófosó? "+/=/%(%!(!

ingyenmedve 2011.02.25. 07:39:44

@Panther_V: Akkor tudod, mitől viszket a rectumom!

ingyenmedve 2011.02.25. 07:42:08

@Levéltáros: Te Geci, te a Dudi haverja vagy, hogy így fosod a szószt? Annyit irkálsz bazmeg, biztos zseniális, de a faszom ér rá elolvasni.
[a Korai Feljövetel időszakában a Napi Magas Oldalletöltés szám Volt A Cél sokan úgy váltották a kommentnickjeiket, elfelejtették a nagy Kotongumi törvényt, miszerint nem a Márkanév adhja a formát, hanem a tartalom!]

ingyenmedve 2011.02.25. 07:45:29

Tetves kis mocsadák, az indexalapú netokrácia nem azt jelenti, hogy mindenkinek joga van ZSIDÓGECI KURVANYÁTOK CIGÁNYOK felkiáltással negyedórás késésel áporodott élesztőszagot lehellvén bömbölni, ez csak Uj Peti bácsi joga, mert őneki erre van világnézeti megalapozottsága!

Bogikaka (és egy tacskó)egyet tehet: SZOP!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.02.25. 08:11:24

@magyar-magyar szótár: Esetleg akkor, ha már túl lesz minden kötelező oltáson és féreghajtáson. Egyelőre a papucsomat rágcsálhatja.

magyar-magyar szótár 2011.02.25. 09:06:12

@ingyenmedve: Szidod anyámat, töëea ellenfóradalmi bérënc zsidógëci???! Gyüssz hátra, ë dinnyë, ilyenrë verëm [két karját tárja] a fejëdet të tëeeaahhhhurvanyád!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.02.25. 09:32:45

@Frick László Emlékzenekar:egyrészt nem emberek, másrészt meg hozzáállás kérdése: személy szerint az intellektuális humor az, amit keresnék a kigondoltamon, a nőstények kapcsán ez a két szó viszont...szóval érted na. Mondjuk hála Istennek, jucigány annyira be van sértődve mostanság, hogy kommentelésre sem futja tőle, a szószátyár stájer törpenő viszont szájkosarat érdemelne, lévikékkel egyetemben.
@ripők:
nem kell a vállveregetésed, felkapaszkodott szarházi. Mikor te még a homár blogot a legnagyobb jófejségnek tartottad, itt már kemény ekézés folyt, szóval nem tudom mire nagy az a mellény, buznyák, arcoskodás nélkül is elfoglalhatnád a helyedet a segg-száj élőlánc legvégén.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.02.25. 09:35:36

@ingyenmedve: nem tudom ki az az Uj Péter, de képzőre biztos nem járt (értsd: rabszolga)

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 09:42:50

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: A szerintetek egyébként humoros Monthy Pythonban mennyi nőidolgozó is volt?
Michael Palin manapság kb annyira vicces, mint Hernádi Judit.

Hernádi Judit annyi idős korában, mint Friedemann Kisasszony, Juci volt.

A farka volt annak a névkígyónak, amit Darvas Iván és Bárdy György bácsik 1960 után kedtek el kettős partiba vágni (Pl Torday teri néni még szinte bakfisként került terítékre)

Hihetelen, de Szabó Magda viszonylag kevés regényt írt praeklimakterioma előtt.

Egyszerűen ez a zenekar alapvető és elementáris szabálya:
kell egy kis asszonyszag a turnébuszban

Te tudsz mosogatni Westfalia-VW busz gyári mosogatójában?

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 09:45:43

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Az Al Kaloda FACEBOOK különítményébhen nem koncentrálódik annyi hatalom, mint Uj Péterében. Zsdanov csak álmodozott, midőn Berija megkínálta egy kis zsenge csirkenyak*kal annak a hat5alomnak a negyedéről, amiről befolyásának a látszatát is zsengepinájú rabszolganőkkel nyalatja le Uj bácsi.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 09:48:27

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Brian Jones, mielőtt szétitta az arcát és széjjelszívta az agyát, mondott egy john lennon-i bölcsességet:
>>Ne ítélj túl keményen!<<

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.25. 10:02:35

@Frick László Emlékzenekar:

"Nem ismerek olyan orgánumot Magyyarországon, beleértve az index szerkesztőségét
aminek

E G Y E N J O G Ú
munkatársa lenne tüchtiges hausfrau"

EZ SEM OLYAN ORGÁNUM TE BUKOTT ROAD!!!

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 10:22:35

@Levéltáros: Igen, ezt mondtam én is.

Idekint nem, de egyébként azonban, ha érdekel, elárulom neked annak az ismeretlen nőnek a nevét, akinek egy jelentősorgánum szinte mindent köszönhet.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 10:24:32

@Levéltáros: Vedres József road volt a Betricében s aztán a korai [igazi] Bikiniben (A Lala-mentesben]kenette akkoron már ugye BUKOTT roadként. Ez olyan régen volt, amidőn még Feri szaxofonszólózot is.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.02.25. 10:36:31

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Finomkodó (buzis), ámde dagályos értekezésedet olvasva arra gondoltam, hogy vetek neked egy jutalom-falatkát, de ezzel a hozzászólásoddal elszomorítottál. Összetekert újságpapír kell ide és fojtólánc.
Az utolsó mondatodban megjelenő beteges képzelgésed pedig megbotránkoztató.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.02.25. 10:46:30

@ripők: ha már témánál vagyunk, alja bugris: mégis ki engedte meg, hogy kirakd a neved mellé a kigondoltam-linket, he? Így még azt gondolhatják, hogy közünk lehet a ripők-féle undormány szarevőkhöz, mintha nem lenne elég, hogy már a drogos hippikkel is kapcsolatba hoznak minket, "hála" Frikk zenekarnak meg a vérlibsi trottyos Pászkának...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.02.25. 10:52:28

@Frick László Emlékzenekar: Nézd, nem azt mondom, hogy nem kellenek egyáltalán fehércselédek, akik istenítenek minket, csak azt, hogy a tagok közt semmi keresnivalója az asszonynépnek, punktum. Nem tudnál mondani olyan színvonalas polgári klubot, ahova beengedik a luvnyákat hogy az agyatlan locsogás szintjére züllesszék az ott folyó művelt, férfias eszmecserét..egyszerűen ez (lenne) a világ rendje.

büdösmackó 2011.02.25. 10:55:06

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

van adminod, légy férfi bazdmeg, baszd ki őket izibe!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.02.25. 10:59:19

@büdösmackó: Holnapig várok, és ha nem lépnek ki maguktól, akcióba lépek. Félreértés ne essék, haragról szó sincsen, az előrelátó, szigorú szeretet gyűri most föl az ingujjat.

büdösmackó 2011.02.25. 11:05:57

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

nem tudnak kilépni, te hülye fasz! látszik, hogy a logika nem az erősséged, amellett hogy buzi is vagy!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.02.25. 11:09:49

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Inkább hálás lehetnél, hogy a szellemes kommentjeim hatására a nyomomba szegődő milliók legalább néhány minuta erejéig rápillantanak az általad ideokádott foshalmazra, te lumpen léhűtő!

büdösmackó 2011.02.25. 11:15:58

@ripők:

neked is a kurva anyád, benyalod magad a nagyszerű kutatók közé, aztán hallgatsz, mint a tejbetök!

Commandante Jayasuriya 2011.02.25. 12:25:41

@büdösmackó:
@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Végre!
Urak, már régóta hiányzott mindannyiunknak eme magas színvonalú csevely!
Nekem konkrétan felfordult a gyomrom a nosztalgikus mondatokat olvasván, ezért most megyek, és jól kihányom magam.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 12:32:03

@Levéltáros: @büdösmackó: @ripők: @Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: @Panther_V:
Kezd ez az egész engem egy olyan Ibsen drámára emlékeztetni, amit Alföldi Róbert rendez a Nemzeti Szinházban, a 2013-14-es évadban a vasfüggöny előtti másfélméteres csíkot elrekesztvén csirkedróttal. Nóra szerepében a Per Gynt anyjának öltözött Kútvölgyi Erzsébet össz-szereplésével. Jelmeztervező nem kell, mert a művésznő az összes Ibsen nőiszerepet Éva kosztümben [áthallással A Tratgédiára]testesíti meg. (És még a fazongyantázás is megspórolható az ő korában.)
Mi a baj a pinásokkal?

Friedemann művésznővel az a baj, hogy még nem 48 [=54] éves ahhoz, hogy zsenge 19 éves diákok fütyikéjéről álmodozzon a párnája csücskén, rívva. Eszébe jutván, mi mindent hagyott ki és pfújolt le még elméletben is Sweet Sixteen korában. Eeleinte konkrét ajánlatokat tettem a művésznő kinyalására, mára odáig züllöttem, hogy egy nemhasznált zokniját is undorodna ideadni nekem, kifordulna a gálája a gondolattól, ha tyúk lenne, mert a tyúk gálája az egy kis hüvelyféle, ami a tojást tokozza a kloákában csusszantvást.

Osztrák férfi felesége kettő, az Osztrák Férfi Gut, Besser und GrŐŐŐŐße!

Zsanett a Tótok Bosszúja és Szoci Fan Tutte hoax, valamint nyilvánvalóan a férje mohamedán biztonsági őr, ami lény e földkerekség überfaszokratája, egy mohamedán biztonságiőr tetőtől talpig fasz, viagra se kell neki. Mohamedán nő még a 20millió egyiptomifontos választ is az urának súgja a fülébe (illetve fonetikusan leírja neki cetlire, hogy kell ejteni, pl a nevet). Zsanettnek nem tudna még Uj Péter sem eléggé férfi lenni, mert az ő ura mohamedánbiztonságiőr, amiből Uj-nak maximum és uzgalmi állapotban is 27 cm-s van. Zsanett ura pedig 187 cm magas (és 137 kg).

Zsit nyau és rémizé neve olyan fantasztikusan önálló művészeti alkotás is, hogy ha már semmit se csinálna kattogástermelésen kívül, akkor is kreatívabb lenne, mint sok elméletileg hím közreműködő.
Kihagytam valakit?

Nem volt még szerencsém gaypornófilmműteremben járni, de ismertem egy jelentős művészt, aki azt mondta, hogy a férfipicsaszag, ami ott árad, csak a Richter skálán kifejezhető és több, mint III-as erősségű akkor is, ha magányos nyugat-európai nőknek készítenek ál-gaypornót ,maszturbáláshoz (azok a kozkáshasú fiatal pasik).

Szerintem szavazzunk:
aki férfivégbélszaggal árasztaná el ezt az egykor még blogot, az tegye föl a kezét.

büdösmackó 2011.02.25. 12:33:42

@Commandante Jayasuriya:

na, te hülye buzi, csak te hiányoztál bazdmeg! hónapokig kúrogatod a thai lánnyá operált kisfiúkat, aztán idejösz bíráskodni!

miközben épp bevezetik a kólaadót!

mondanom sem kell, hogy ezért tart itt az ország!

büdösmackó 2011.02.25. 12:38:20

@Frick László Emlékzenekar:

a demokrácia és az emancipáció elvezetett a buzifelvonulásokhoz és dávid ibolyához.

a nők bomlasztanak, lássuk be!

addig voltunk jók, míg a zárt posztjainkat meg nem látták. míg külsősök voltak, talán még elviselhető hozzászólásaikkat kellett tolerálni, de miután beengedtük őket belső szobáinkba, folyamatosan nyipegtek, mobilkártyákat keresgéltek és belemenstruáltak épületes értekezéseinkbe.

aztán kurvára elhallgattunk, ők egy ideig zsezsegtek, de most már az mégis csak sok, hogy ők is kussolnak, aztán kéthetente beszólnak, hogy kommenteljünk, mert az olyan >>>vicces<<<

anyjukba, azt!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.02.25. 14:20:46

A legteljesebb mértékben egyetértek szörcsivel, csak azt tenném hozzá, hogy mindezekért főként az ő bankószagú hájas brókerkorpusza tehető felelőssé, mely -ez biztosra vehető-egy lipótvárosi dögkútban végzi hamarost, ha van még igazság ezen a meggyötört földön.

Friedmann Juci 2011.02.25. 14:30:58

akkor most idepiszkítok annak reményében, hogy cserébe igenis kinyaltok.
na!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.02.25. 14:40:49

@Friedmann Juci: Na igen, hát ez a szint, az asszonyi lélek ím megnyilatkozott! Sajnálattal bár (igazából kaján megvetéssel) de lelombozlak: eztán más fórumok után kell hogy nézzél odvas testnyílásaid reklámozására, mert a kurvának is túl farizeus kékharisnyáknak itt többé nem terem ám babér! (Frikknek viszont elküldhetnéd valamelyik bugyidat, ha van valaki, aki ezt kellőképpen értékeli, az ő)

Commandante Jayasuriya 2011.02.25. 14:41:10

@büdösmackó:

Ebben a melegben faszikám ki tudja mi történhet még...
Különben is, teszek a kólaadóra, az csak a buzikat zavarja. Én kérlekalássan tisztán iszom még a vizet is.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 14:50:46

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: A Broktopusznak elárultam a használtvasfelvásárlási árfolyamot kétszer is, és hába várom az osztalékomat. A magyar használtvastőzsde (Kecskemét, Boxi Szinesfém, Mindszenti krt) indexe SÖPÖR mindent. És ő meg punnyad, punnyad, nem mozdul, pedig 71 Ft a napi ár, a sok balesetnek köszönhetően esetleg stagnál szerdáig.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 14:52:14

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Ezzel már kisérleteztem, harisnyát kértem tőle (combfixet) azt is sajnálta, azt mondta, neki nincsen olyanja. Bugyit kérni már nem is próbálkoztamm... Arra is azt mondaná, nincs neki...

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 14:53:27

@Friedmann Juci: Az a hellókityalakú rózsaszín eperhabillat ott a "piszkod" Te kis te te!

Friedmann Juci 2011.02.25. 14:53:37

@Frick László Emlékzenekar: ellenkezőleg. de akkor fény derülne az infantilizmusomra.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 14:54:04

szavazatom:
két zsebbevágott kéz

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.25. 20:22:32

Ámen. És kurva anyád!
Szerintem is sokkal jobb volt, amikor még nem voltam tag, és a gyermeteg posztjaitokon röhöghettem!

Csodás nosztalgiával gondolok vissza Nyunyó folytatásos agymenésére, amiért méltán lehetett volna a legfiatalabb Nobel-díjas evör, meg most sajnos nem jut eszembe, melyik oldalt gyakta le a sárga földig egyszemélyben, de bizisten nagy hatással volt rám az is!
Muhhahaa!!!!!!!!!!!!!!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.25. 20:57:35

Ha régen sokkal jobb volt, akkor írjatok, mint régen, kurvaanyázzatok, mint régen, aztán megint jó lesz. Most azért rossz, mert nyűglődtök. Vagy nem bírjátok a Viktort, ti Gyurcsányisták!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.26. 00:43:31

nyunyesz, hol zubid?
anyádat látogasd belülről!
Köszike, puszika, szivike

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 09:39:41

Aztakurvaélet büdös fasza, mi a retkes picsa van itt?!

Már épp megfogalmaztam magamban, hogyaszondja "Na, mi van veletek szoponcok? Azt látom, hogy Nyunyeszkíj még mindig szűz, de van lucecita gonzalest csalja e még a férje? Bitorolja az oldalunkat még a dagat, kopasz zsidó, vagy összeköltözött radaival Leeds négerek lakta városrészében? Arcsi kölyke tud e már járni, esetleg reppelni? (És persze a többi csicskát se felejtettem el teljesen, csak épp a nicketeket, hihi, egyébként mizu?)".

Erre bazdmeg, a faszomba....

büdösmackó 2011.03.06. 10:16:42

@"the dragon":

Na gyere csak a csettopikba, kapsz a pofádra olyat!
Hát hol a kurva anyádba kódorogtál?!

Látom szar kis buzi lettél, ennyi kérdést csak a politikusok és a hookosok tesznek föl!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 13:32:31

@"the dragon":
Mindenki dugni akart, de csak a szellemi műhelyünket tudták elkúrni. Hát ez.
De borítsunk rá fátylat, éljenek a buzik, remélem a többi nyominger is visszatér!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 16:34:47

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Elmész Te a büdös picsába, Te szarzabáló, mocskos senkiházi!!!

@büdösmackó: Ki engedte oda a piros gombhoz ezt a tompa fenékszagot árasztó nyikhajt?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.06. 17:14:49

@ripők: több tiszteletet, ha adminoddal, élet-halál urával beszélsz, senkiházi ratymadék!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 17:34:33

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Na, nehogymá egy prékokszos, húgyagyú torzivadék bokáztassa itten a címlapos celebszerzőket! Node tőlem egy mukk nemsok, annyit sem kaptok többé, viszem a törzskommentelőinket a Levéltárra; bakancsom alatt roppanó pajorként préselődsz majd a feledés homályába, Te cezaromán galandféreg!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.06. 17:36:34

@ripők: tudd, azzal hogy ismételten felvágsz a kilincsorrú zsidrás cimboráiddal, csak szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 17:48:39

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Jobban teszed, ha újrafontolod viselkedésed ilyetén bárdolatlanságát, a magam részéről negligálom azt.
A világnak tennél hatalmas szívességet, amennyiben megmaradnál a csendes recsizgetés általad alaposan elsajátított paneljainál és hagynád a nagygondolkodókat alkotni. A sziámi ikres posztom elszállt a gecibe és kurvára nincs kedvem újraírni, 'szal ehetnél egy kis kakit.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.06. 17:54:48

@ripők: Hiába dobálózol érthetetlen héber szavakkal, rossz kapun dörömbölsz, homonkolos! (a nejed is ezt üzeni neked, jut eszembe!)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 18:40:20

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Kézenfekvő, hogy egy almafabuta félállat számára minden, zérusnál több karaktert tartalmazó betűsor értelmezhetetlen. Azonban nagyon vigyázz, elsorvadhat a gerincoszlopod, ha túlzásba viszed az onániát.

büdösmackó 2011.03.06. 18:52:25

@ripők:

nyunyó begerjedt, lássuk be! így jár az, aki csak sompolyog a kigondoltam - páholy körül, aztán ha beengedtetik a tudás oltárába, már baszik posztolni!

nyunyó hajrá, dobálj ki minden bámészkodót!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.06. 19:03:50

@ripők: Ótvaros buzi létedre is eleget lovagoltál ezen a vesszőn, tartsd a szád!

büdösmackó 2011.03.06. 19:05:37

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

nyunyókaám, hát még mindig szűz vagy? hát ennyire nem megy a csajozás?! szegénykém, mindig is tudtam hogy egy fasz lúzer vagy!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 19:05:46

@büdösmackó: Pedofil hajlamaid elhomályosítják a tisztánlátásodat, mocskos liberálmoszkovita! Posztoltam a héten, címlap, 13 lájk a zsidó nagytőke által finanszírozott reklámfelületen, meg minden! Ez megy mindenhol, bazmeg! Nincs kapcsolati tőkém, ezért tipornak sárba! Habár P**** polgármesterével egyszer mocskosul becsápoltunk egy legénybúcsú alkalmából.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.06. 19:06:45

@büdösmackó: Ne hidd, hogy nem ismertelek ki, manipulatív zsírtömlő, nem fogok minden piszkos munkát elvégezni helyetted...lassan itt a tavasz, szükséges volt legallyazni a taglista ágbogát, de vérengzésre még nem érett meg az idő!

büdösmackó 2011.03.06. 19:08:34

@ripők:

haha! haha! el lett intézve a főcímlap, erre te csak horkoltál ahelyett, hogy bősz kurvaanyázással fogadtad volna az idelátogatókat!
ráadásul alig termeltél az előző hetekben, a sziámi posztod majd egy hónapja várat magára!

ki lesz posztolva üresen, szégyenszemre váháhá!

büdösmackó 2011.03.06. 19:09:12

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

töröljük ki a kigondoltamot a picsába! éljen a forradalom!

büdösmackó 2011.03.06. 19:10:11

@LadyCarambole:

jár a szád kismócsing, hát így jár aki lebuzizza a nagy kutatókat!
most kívülről baszhatod a legyet váháhá!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.06. 19:11:38

@büdösmackó: hé dagadék, a köztünk lévő különbség ott van, hogy én érdemeim, férfias viselkedésem és szikrázó humorom révén lettem egy jelentős nősténycsorda Jó Pásztora, és nem úgy, hogy pénzt tömködtem lihegve a farzsebükbe!

büdösmackó 2011.03.06. 19:12:53

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

kis buzi, aki poénkodik a nőknek az már rég lúzer!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 19:15:40

@büdösmackó: Mentségemre legyen mondva, hogy a horkolós posztomat bősz ov(ul)áció fogadta itthon. Kis ripőkre hajtunk, esténként nem vagyok blogképes, de amikor meg én ráérek kigondoltamozni, a kutya sincs itt.

büdösmackó 2011.03.06. 19:18:40

@ripők:

remélem ezzel nem azt akarod kifejezni, hogy szerelmes vagy a feleségedbe! kimondhatatlanul rossz úton jársz, én mondom neked

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 19:23:56

@büdösmackó: Őszintén válaszolnék, ha a belső csettopikban tetted volna fel a kérdést. Itt csak azt mondhatom, hogy DE. Szigorú kontroll alatt állok, azonnali vacsoramegvonás a szankciója, ha helytelenkedem. Ezért vagyok ilyen slank dalia.

(Csak viccelek, Életem!)

büdösmackó 2011.03.06. 19:28:44

@ripők:

hát, papucs, akkor nyaljál pinát bőszen, ha már a tudomány fellegvára helyett a szomorú ámde unalmas kispolgársorsot választottad!

fókuszálj a távirányítóra, én mondom, akkor még van esélyed,hogy nem lesz belőled 'az a hülye férjem' a játszótéren, míg a feleséged csúszdáztatja nehezen legyártott porontyodat barátnőivel!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 19:35:58

@büdösmackó: Meggyőződésem, hogy irigylésre méltó körülményeket sikerült kialakítanom családfőként, ez abból is látszik, hogy a legnézettebb csatornánk a PV-TV, a diszkoveri szályensz, a Paprika TV és a dedli keccs.
Kurvanyád, ha megengeded.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 19:48:06

@büdösmackó: Te meg lovagoltasd csak a térdeden ezt a kis buznyákot, nem is csoda, ha lassan a Nívó is olvasottabb lesz, mint a tudomány ezen szentélye.
Egyenes választ kérek: A liberalizmus fertelmes dögkútjába taszajtjátok a blogot, vagy visszakapom az alapjogaimat?!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 19:57:23

Seggszőr dzsinn, a pufók karvalyzsíros pofád dugom egy kaffer valagába, ha törlöd a blogomat, épp mikor visszatérnék a trónra!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 20:02:48

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Juj Nyunyó, most már remélem hamarosan elmész! Drukkolunk testületileg!

@büdösmackó:
Hát akkor kapjátok be, pedig megírtam a Dragit üdvözlő posztot, amit meg is ígértem, ha vissza méltóztatik jönni! Ő legalább kommentelt volna, lusta gecik!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 20:12:09

@LadyCarambole:

Én nem pusztán kommentelem a posztjaidat, hanem javítom a butaságaidat! Apropó drága karambuli, jól látom, hogy arcon élvezett egy párduckaméleon?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 20:23:42

@"the dragon":
Most még könnyes a szemem a meghatódságtól, de nemsokára visszatérünk a korábbi viszonyunkhoz!
(A látásodat valószínűleg a hajadról szemedbe folyó ondó homályosítja el, szerintem töröld le!)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 20:34:56

@LadyCarambole:

A korábbi viszonyunkhoz? Ezt értsem úgy, hogy mentorodként tisztelsz, miközben titkon mindennél jobban vágysz rám, ám kapcsolatunk továbbra is alapvetően plátói lesz, de héba-hóba azért megengedem, hogy leszopj?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 20:47:16

@"the dragon":
Háhá, nem akarnék én Pirézke babérjaira törni, a számba pedig maximum mentolos cukorka formájában tudnálak bevenni, de sajnos ezt még egyelőre tiltja a libsi kormány. Így tehát kénytelen leszek tovább tágítani a szűk látókörödet, hogy legyen legalább némi esélyed válaszolni a zseniális kommentjeimre, te tök.

(Ha nem lennél buzi, bizisten sámliznék most egyet!)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 21:27:31

@LadyCarambole:

A mentolos cukorkát a szájpenész ellen szeded?

Ha már úgyis oly hevesen járatod a gecilesődet, felvilágosíthatnál, hogy ki ez a sok pöcsömöccse ismeretlen forma a Kigondoltam közösségben... (Külön kitérhetnél a 16 éves frankofón sunára, remélem Nyunyeszkij ifjabbik leánytestvéréhez van szerencsém!)

Nina Skye 2011.03.06. 21:39:44

miert nem tudok belepni a csettopikba?

mi a picsa dragi, irtam!

Nina Skye 2011.03.06. 21:42:02

ki baszott ki adminbol?
a kurva anyjat!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 21:44:16

Mihasznaság írni, mert nem tudok belépni abba az emailembe, de azért Néked is üdv Babacool! Hogy kedvenc előadó-óriásomat, Fluort idézzem... Mizu?

Nina Skye 2011.03.06. 21:44:49

Ha a Nyunyi volt, kipofozom az istenfaszabolis!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 21:45:49

@Nina Skye:

Hihi, Nyunyóka minden asszonyállatot kibaszott, mint macskát szarni! Ez ám a sovén virtus, ollé!

Nina Skye 2011.03.06. 21:45:57

@"the dragon": semmi lepeteztem erre valami rakosfaszu itt emberkedik az alkotmanyos jogaimmal. Veled mi van!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 21:52:02

@"the dragon":
Sajnos nincs nekünk ilyen szerencsénk, pedig de szép is lenne, ha itt csicskáztatná a mi kis ifjú kommenistánkat!
Próbáltam ugyan tartani a színvonalat, de sajnos egy rövid időszakot kivéve, amikor Kornélia is visszatért kebelünkre, kevés móka akadt a magamfajta számára itt. Kibaszott nyugdíjas klub lettünk, és ez a te hibád, ezt már most kijelenthetem! Először is a dagadt informatikusra bíztad a házat, innentől kezdve pedig már maguktól eszkalálódtak az események!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 21:52:58

@Nina Skye:
Áh, csak a szokásos, Nyunyónak felállt, aztán azt hitte, ettől már férfi! Váháháá!!!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 21:53:49

@Nina Skye:

Látni vélem, de alig hiszem el! Volt ennek valami előzménye, vagy szűznemzés volt? Velem sok minden van, most épp szabadcsapatokat szervezek Ferenc József-föld visszahódítására!

Nina Skye 2011.03.06. 21:55:32

@"the dragon": ide ne gyere, mert mar tudunk Rolad!
szuznemzes hat, hiszen tudod, hogy csak centrumos zacskoval a szamban szopok!

Nina Skye 2011.03.06. 21:56:22

@LadyCarambole: jol faszon rugom, aztan kiderul mekkora ferfi

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 22:00:14

@LadyCarambole:

Azon gondolkodom, hogy törölni kéne az összes posztot, ami a távozásom óta született, mert bár nem olvastam őket, de biztosra veszem, hogy kurva szarok egytől egyig!

És Urbán Éváról (muhhahahhaha) sem derült ki semmi azóta se? Csak mert sokat álmodoztam róla, és rendszerint nedvesen ébredtem, majd az asszonynak azt kellett füllentenem, hogy néha becsurizok!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.06. 22:19:13

ááá, nagyon vicceske, aki kiszórt, szeretem, le akarom szopni - lehet?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 22:19:17

@"the dragon":
Neeem, Ő továbbra is a rejtély nagyasszonya.
De hogy papucs lettél, ezt azért még emésztenem kell...Mondanom sem kell, hogy ezért tart itt ez a blog!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 22:21:48

@Zsit (nyau és rémizé):
Vigyázzál, Nyunyóról beszélünk! A BTK is külön foglalkozik a szellemileg visszamaradottakkal folytatott szexuális aktusról!
(Képzelem, mi megy most a csetben, szerintem azt a buzulást jobb is, ha most nem látjuk!)

Nina Skye 2011.03.06. 22:22:40

@LadyCarambole: Kemenymarku az a ferfi, aki a drgait megregulazza, de isten eltesse aldasos munkajaert!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.06. 22:26:22

@LadyCarambole:
súlyosbító körülmény a kiskorúsága
ezért egyelőre virtuális vákuumban részesíteném - ha ügyes, akkor viszont felajánlom neki a mikro méretű fejőgépemet (bár tartok tőle, hoyg az is lötyögne rajta)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 22:27:58

@Nina Skye:
Rá is fér egy alapos nevelés, remélem, pirosra paskolja a kis popsiját esténként!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 22:36:26

@Zsit (nyau és rémizé): @LadyCarambole: @Nina Skye: Nyugi, nem csak a magatokfajta nyifogó punásokat szórták ki, hanem fűnyíróelvet alkalmaztak. Azon férfiak is a kitiltottak keserű kenyerét eszik, akik szinten tartották, mi több, felvirágoztatták ezt a posványt.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.06. 22:41:58

@ripők:
szerintem rájöttek, hoyg punás vagy! Mondjuk nem volt nehéz dolguk ...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 22:43:51

@Zsit (nyau és rémizé): Nyunyó erre nem jöhetett rá, mégha igaz is volna. Akkor látott punát, amikor a nagyanyját fellökte a disznó.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 22:46:20

@LadyCarambole:

Hogy felvágták a nyelved, cula! Csak nehogy a torkod is úgy járjon...

A viccet félretéve, birkatermészetű punnyad geci lehet a te Hansid, ha nem könyököl járomcsonton, hogy taknyod-nyálad egybefollyon, amiért nem adod meg a kellő tiszteletet az igazi férfiaknak! Persze lehet, hogy nagy taktikus, és azért választott idegen nyelven picsogó takarítószemélyzetet, hogy könnyebben elengedje a füle mellett az illetlen szavakat...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 22:49:14

@ripők:
Márpedig ha kibaszott, akkor nő vagy! Tudod, ő így udvarol. Biztos gyanús volt neki a nyifogásod!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 22:49:14

@ripők:

Pff, viccelsz? 4 húga van... Akkor lát punát, amikor csak akar! (És a lányok már elaludtak!)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 22:59:03

@"the dragon":
Nem tudom, honnan veszed, hogy nem tisztelem az igaz férfiakat, de ha a saját esetedből vontad le ezt a következtetést, akkor érthető, hoyg tettél szert erre a téveszmére!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 23:06:05

@"the dragon": Nyilvánvaló, hogy őt is kislányként nevelték, ezért alkalmaz ilyen nemtelen eszközöket. Elhúzódó dackorszakra tippelek.
Reméltem, hogy néhány atyai nyakleves kíséretében elveszitek a kedvét az éretlenkedéstől, de a napnál is világosabb, hogy a magadfajta felforgató elemek csak adják a lovat a kis buzzancs alá, gondolom, némi orális ellenszolgáltatás fejében. Pthőjj.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 23:16:44

@LadyCarambole:

Nálam igazibb férfit még nem hordott a hátán e Föld. Ezt alá tudom támasztani azzal is, hogy mostanában már nem kúrok, csak ülve szopatok, mint a legnagyobb királyok, például George Clooney. Szóval ha lájkolni akarsz, akkor mindenek előtt térdre!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 23:21:44

@ripők:

Lássuk be, ez a magyar valóság. Elvégre gondolni kell arra, hogy a kinőtt ruhák jók legyenek a kisebb testvéreknek is, a tankönyvek dettó. Így aztán rögtön érthető, hogy miért a tüllszoknya, a hátragyűrt lőcs és a leányiskola!

Friedmann Juci 2011.03.06. 23:40:50

ha már így, akkor lécci már töröljétek a gecibe a szkinemet, és tegyétek vissza nyunyci ízléstelen és használhatatlan, vérciki maszatolását.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 23:44:53

@"the dragon": Szomorú, hogy ilyen tornából felmentett, pipiskedő seggdugaszok intézkedhetnek kényükre-kedvükre a vezetőség cinkos jóváhagyása mellett!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 23:46:20

@Friedmann Juci:

Héló, eztet Te csináltad? Te valami entomológus vagy? Most frankón beizgultam, faszba a kis pöcs Nyunyóval, és a kirekesztő gondolatkezdeményeivel!

Friedmann Juci 2011.03.06. 23:49:31

@"the dragon": persze, nyaljál is ki ezekután, te kis majom.
én bazmeg. igen. én már régóta ugatom, hogy nyunyci egy kis tehetségtelen fing, de eddig senki nem nyitotta ki a szemét. egyébként a rovarokat te kérted.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 23:59:33

@Friedmann Juci:

Na, azért ne csináljunk már úgy, mintha megnemértett próféta lennél, hisz évek óta mindahányan tisztában voltunk Nyunyó tálentumának erős korlátaival (ami tulajdonképp kimerül abban, hogy ügyesen tudja túrni az orrát és vakarni a seggét egyszerre).

Arra pont nem emlékszem, hogy rovarokat kértem volna, pláne tőled (szerintem hozzád sem szóltam, elvégre megvetem a vannabízsidó, nimfomán, dagadék, szőrös prostikat....), de el kell ismernem pofás lett!

Viszont nyalni továbbra sem nyalok, azt meghagyom szörcsinek, meg a többi impotens pajornak, akik törődnek azzal, hogy a nő is élvezze!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.07. 08:47:09

@"the dragon": @Friedmann Juci:
Ehhe, Nyunyesz posztjairól se feledkezzünk meg!

(Most egyből eszembe jutott az az időszak, amikor 18 évesen még azt hittem, tudok novellát írni, és sajnos meg is próbáltam...)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.07. 08:53:52

@ripők: Mintha azt mondtad volna, hogy elhúzol innen a gecibe.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.07. 09:01:16

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Szia, te vérnyúl!
Most ha figyelmen kívül hagyom azt, hogy amint megjött Dragi papa, egyből elkezdtél mestruálni, ami a biztos vonzalom jele, azt kell mondjam, hónapok óta nem szórakoztam ilyen jól!
Ettől még buzi vagy, és nem veheted ezt bizalmaskodásnak, értem?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.07. 09:02:26

@LadyCarambole: ach, a dicsteli idők, mikor a szemelvények íródtak...azt hiszem, feleltetek is belőle rövidesen, tételhúzással, szóval átnézni ám mindet alaposan, mert másba is belekérdezgetek!

Nina Skye 2011.03.07. 20:24:41

PICSAN LESZEL RUGVA UGYE TUDOD!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.07. 20:37:36

@Nina Skye: összetévesztesz a kölökkel, ribi! tőle talán mást is kapsz az üvöltözésre válaszul, mint hosszú gúnyos röhögést...legalábbis még pár évig.

büdösmackó 2011.03.07. 20:55:14

@Nina Skye:

te csak ne kárálj itt, pinás!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.07. 21:21:55

@LadyCarambole:

Nincs valahol meg egy korai Karambólé novella? Felrakhatnád ide, Frikk beleírna egy kis lábszagot, és így modernizálva talán elindulna az írói pályafutásod. Ha már a kutatói megállt a segédtitkárnőnél.

szanalmas 2011.03.07. 21:44:28

@Levéltáros:

Gondolom, neked is lapul a fiók mélyén néhány kamaszkori szerelmesversed és világfájdalmas sóhajod.

Nina Skye 2011.03.07. 21:53:47

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: ha nem a kis faszod helyecskejet massziroznad egy fel citrommal-mikozben ezt a par sort idebofogod- meg sajnalkozva ingatnam a fejem az egyugyusegeden, de igy csak annyit mondok: tudom, hogy a Szecsodi Karcsikaval szopkodtatok egymast a hecc heveben tegnap, de akciot reakcio kovet, torlom az interneted!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.07. 21:57:01

@szanalmas:

nagyszerű rock és punk dalszövegeim vannak, de sajnos nem kerültem bele a mainstream médiába. no mindegy, fiatalság, bolondság.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.07. 22:33:50

@Nina Skye: Nézd ringyó, ha közönséges lennék, azt válaszolnám, gyerekszart fogsz te törölgetni az üléshuzatról, és nem internetet, de mivel nem vagyok az, csak annyit mondok, igaz férfi megtartja a szavát, az asszonynak pediglen kuss a neve.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.07. 22:42:11

@Nina Skye:

Szecsődi Karcsi, muhhahaha, hogy az mekkora egy buzi, röhögökl nagyon! Nyunyónsokkal kissebb buzi nála, például minjdig lesüti a szemét, amikorn tüdőre veszi a négerbrokit a kosztolányi dezső téren.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.07. 22:50:11

@Levéltáros:
Anyád valagán állt meg az üveg sör, nem az én kutatói karrierem!
Egyébként Dick-féle eLeSDés misztikus realizmust vegyítettem műveimben a Lovecraft-féle mélytengeri sötétséggel, amibe hát nem tagadom, néha bevillant a teljes Kozmoz Fantasztikus sorozat által nyert ihlet is, de ezek a művek csak szűk körnek érhetőek el, és azok nem ti vagytok.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.07. 22:53:50

@"the dragon": Igazán méltóságomon alul áll, hogy ilyen kocsis módiban válaszoljak neked, de úgy hiszem még tőled, takonygerincű firkásztól is tűrhetetlenül nagy arcátlanság homokost kiáltani, miután seggbekúrt Csurka István, hogy flekket írhass a készülő darabjáról...de a törpetermetű bértollnok figuráját legalább tudjuk majd, kiről mintázta!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.07. 22:55:28

@LadyCarambole:

Ez tökre jól hangzik. Engem annó a John Caldwell, jeffrey Stone , benjamin rascal (fgyelem, ez egy és ugyanahz a személy!) által írott konyak, a barbár c. könvy ihletett meg, talán aért is lettem ilyen kibaszottul király arc!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.07. 22:55:28

na most türüjjé vénasszony, szükség van rá!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.07. 22:56:14

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Majd ha igazi férfi leszel, hivatkozhatsz erre, addig viszont még hosszú az út, te diktátor-kezdemény!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.07. 22:58:36

@"the dragon":
Mivel be vagy baszva, kijelentem, hogy király arc vagy, de erre holnap már úgysem fogsz emlékezni, a komment pedig elküldése után megsemmisíti önmagát!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.07. 23:02:27

@LadyCarambole:

Hozzászólásodat lementettem, és egy pillanatig se monmdom, hogy alkalmasint nem foglak ezzel orálisz szexre kénysezeríteni, alias leszopatni.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 05:10:24

@Levéltáros: Egy későkamasz nagylány nem ír olyan témáról, hogy lábszag. Neki nincsen ilyenje.

Ha imitálni szeretnénk egy későkamasz zseniális írónő novelláját, akkor az első meg az utolsó mondatot kell nagyon jól megnyomnunk.

Karolin már két napja csak a legszükségesebbek miatt kászlódik ki az ágyából, egyébként a plafont bámulja vagy vadul fel-fel zokog vagy vihog.

Ez az első mondat, mert az irodalmiszerkesztők többnyire idősebb férfiak és már még Weöres Sándor egyik szerelme is tudta, hogy férfit leginkább fülledt leányágy szagával lehet csábítani.

Az uitolsó mondat pedig (két sorköz kihagy') ez:

Karolin csak egyre bámult a tovakerépározó Viktor után, de már maga sem tudta, miért.

Hogy a kettő közé mit ír, az lényegtelen, csak valahol az átlóba el kel mintegy váééééletlenül ejteni valami unisexy-set, pl "félrerúgott a szőnyeg széléről egy több, mimnt nedves bugyit (variáció Lujzánál: ragacsos bugyit) Ennek kell a nagyátlóban, vagyis középen lennie.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 05:11:54

@Levéltáros: A lábszag a férfitejsav bomlásának gáza. A nő lába a legrosszabb esetben (ha egy ellenséges picsáról lenne szó) kellemetlen illatú.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.08. 22:35:16

@bogancs: Fasznak ragadtál ide. Egyen meg a Füles.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.03.08. 22:40:13

@Panther_V:

Te is ideges vagy.. Meghívtalak egy borsóra.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.08. 22:42:32

@bogancs: Kell a fenének. Mindig elgurul. Legyen inkább unikum. Az megáll.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.03.08. 22:50:55

@Panther_V:

És beülünk rulettezni is. Visszanyerem amit levszjajelesznyunyjenszkji elvesztett. Minek játszik aki nem bírja a matekot! Orphy!

büdösmackó 2011.03.08. 22:58:39

@bogancs:

te meg mi a faszról hablatyolsz, te rémálom?
gondolom anyád néger volt, azok szoktak ilyen összefüggéstelen makogást rendezni!

büdösmackó 2011.03.08. 22:59:24

@Panther_V:

nahhh.. unikum.... a kampósorrú cvakk imperialista terméke ÉDESÍTVE!

kurvanyját cvakknak!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.03.08. 23:01:49

@büdösmackó:

Na te mit kérsz? Bikavért?

Jellemző, hogy nem érted.

büdösmackó 2011.03.08. 23:04:59

@bogancs:

váháhá, te buta tök, kettőt kérdeztél, buzi vagy, kimaradsz egy körre!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.03.08. 23:07:52

@büdösmackó:

Nesze itt egy mottó:

"Időnk nem jelentéktelen részét töltjük a napi média híreinek fogyasztásával. Úgy érezzük, kimaradnánk valamiből, ha nem tennénk. Pedig csak ugyanolyan rossz szokás ez, mint a nassolás vagy a dohányzás. A napi hírek figyelése sem informáltabbá, sem boldogabbá nem tesz bennünket. A hírek fogyasztása egyszerűen csak időpocsékolás."

Különösen igaz ez az ilyen blogokra, és legfőképpen a kommentokra.

Ha van még itt admin, rakja ki az anyja picsája helyett, mert az már unalmas. Hússzor elolvastam.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.08. 23:13:18

@bogancs:

Hát ez a mottó elmegy valami nyugdíjasotthon leszedált szekciójának, mi ennél egy kicsit progresszívebbek vagyunk kérlek alássan.

büdösmackó 2011.03.08. 23:33:37

@bogancs:

fú... ez kőkemény bazdmeg, nagggyon odamondtál!

rakd ki a kurva anyádba, oda!

büdösmackó 2011.03.08. 23:34:43

@Levéltáros:

te tojásfejű bazdmeg, ilyen komentet, már tényleg csak a tágultánuszú buzik írnak!
mesélj, milyen a rózsaszín járókereted?

büdösmackó 2011.03.08. 23:38:06

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

mondanám hogy baszd ki apicsába már bogáncsot, de valami geci elvette a jogosultságodat.

szar a világ, kispocok!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.08. 23:48:18

@büdösmackó: Muhahaha, husilaci, sok lóvéban bővelkedő, mégis kudarcos-semmilyen karáméleteddel talán annak tűnhet, de itt künn a mezőn szép a világ! (eltekintve attól hogy kurva hideg van március dacára)

büdösmackó 2011.03.08. 23:52:46

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

na, látom vágyod az akólmeleget. sajnos csak azt tudom mondani, hogy Ubi concordia est, ibi est victoria.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.08. 23:57:35

@büdösmackó: Hogy héberül vartyogsz nekem, az már tényleg az arcátlanság netovábbja...hiába próbálsz megkörnyékezni, kell a fasznak a pártfogásod, mártírszerepet építek éppen, most épp vacilálok Görgey és Széchenyi nevének felvétele között.

büdösmackó 2011.03.09. 00:00:55

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

na várj csak, a mártírsághoz a falhoz kell téged állítani, de választhatjuk a térdelős-szembekötősdit is.

ó, mekkora móka lesz, csinálok róla fotót a mobilommal!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 00:04:21

@büdösmackó: Érdekes kritika olyantól, ki szerint a globál, jobb mint az uni. Szerencséd, hogy elvetted az adminom, te idegenszívű.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 00:05:26

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Az sz betűs minden szempontból jobban illik hozzád.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 00:10:20

@büdösmackó: Igencsak elszaladt veled a ló, zsírzsák! (persze ezt csak képletesen értve, egy rinocéroszfogat talán ha elhúzna egy darabon!) Remélem tudod, attól, hogy perpillanat torz lényed terpeszkedik a meg nem érdemelt, bajtársaiddal szembeni páratlan aljasságok, valamint gyermekeid áruba bocsátása révén visszakaparintott trónuson, a tényállás mit sem változik! (vagyis hogy okos vagyok jó és baró, te meg buta irigy és potrohos)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 00:14:57

@Panther_V: Főként, hogy bár kevesen tudják, de a veszprémi viadukt hivatalos neve valójában Lev Alekszejevics Nunyeszkij Völgyhíd!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 01:15:21

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Gondolom azért adtak neki ilyen ótvar muszka nevet, nehogy egy eltökélt jakobinus - például Szanyi Tibor - kezelésbe vegye a pilléreket!

Nina Skye 2011.03.09. 07:48:41

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: ez is csak azert lehet, mert Veszpremben nincsen viadukt csak egy rozoga kis pallo!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 08:46:48

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Mindkettő remekül menne a keresztnevedhez, váháhá!!!

Te kis atkatojás, mi meg itt versenyeztünk melyikünk vezessen be a szexualitás rejtelmeibe! Most már bánhatod, lehullt a lepel!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 09:18:19

@LadyCarambole: ezt fenyegetésképpen mondod? így reggeli előtt külön geciség, halnál meg!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 09:32:12

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Fiam egy löbetűt, egy abetűt meg egy ékezetet már megint lefelejtettél a rimánkodásodból. Ejnye.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 09:46:16

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Tudjuk, hogy meg vagy ettől rémülve Nyunyesz, hogy férfi nővel, ezért is akartuk baráti körben videóra rögzíteni az első aktusodat egy nővel, hogy utána azt mindannyian visszanézve a tudósklubban ki tudjuk elemezni a hibáidat és ellássunk jó és értékes tanácsokkal!
De most már örökre szákpápett maradsz...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 09:58:12

@LadyCarambole: Édes istenem, még elviselhető lenne az itteni látványos meghurcoltatásom, ha utána nem bombáznának gusztustalan szexuális ajánlatokkal különféle ráncos öregasszonyok...szóval lehet hogy Jürgent még begerjeszti, ha tehénhacukában törleszkedsz hozzá a tőgyeiddel, de mindannyiunk érdekében megkérlek, maradjon ez stájer népi jelleg, zergebaszó stájer férfiaknak.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 11:00:02

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Összekeversz valakivel, tán anyáddal?

Megalázásról szó sincs, mi már kinőttünk a szindikalista-anarchista korszakunkból, így csak rezignált, csendes mosollyal arcunkon figyeljük ámokfutásnak álcázott bizonytalan útkeresésed.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 11:03:55

@LadyCarambole:
ez most elég horrorisztikus kép volt: lehullt a lepel! Ne fenyegetőzz!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 11:37:16

@LadyCarambole: Kened-maszatolod a dolgokat, kurta némber, de mindhiába: ha korszakos jelentőségemről, vagy petyhüdt, törődött pofázmányodról van szó, az igazság felfénylik mindenképpen.

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:39:02

@Zsit (nyau és rémizé): @LadyCarambole: @Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Kezd lányok ez az egész a Mária-terézia korabeli magyarország állapotaihoz hasonlítani.
Alighogy kihúzta innen a redves rühes bőrbekecsét a Frikk László Csürhéje
máris csírájában fojtjátok el azt az elvileg hímneműt, aki a Jövő Nemzedékek Buckó Men-je lehetne.

Vagyis úgy jártatok, mint a törököt fogó végváriak, akiket aztán a zsákmány nem engedett..
vagy mint az MSZP járt Szegény ferivel dettó
és akkor most, itt a tiszta levegő
bár még Frikk szag van
de már múlik
és akkor ahelyett, hogy dógoznátok, baszogatjátok A Fiút
(El Nino-t)
Ez a jellemző a nőkre, egész hordák haltak ki emiatt az utolós interglaciális időszakban, mert annyira antiFASZisták lettek, hogy kiherélték a kisfiúkat, utána meg a fasz iránti epedésükben vesztek oda.

Ti lányok szagoltatok már olyan WC-t amibe kizárólag nők járnak pisilni, na, annál lehangolóbb nincsen.

és MOST gondoljatok vissza a márc. 7-i állapotokra, amikor azzal volt tele a Nyugati Sajtó, hogy a legbefolyásosabb magyar hírportál leányvállalatánál újságírónőket bocsátottak el vagy ami ugyanaz, függesztették föl társ-szerzői jogaikat.

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:40:16

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Te is, ne a szájaddal légy ilyen Uad, hanem véssed wad wad wad
dógozzál. Amennyit itt összekommentpuszipacsiltál a nőkkel, abból mi kerekedhetett volna ki! de mi...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 11:41:29

@Zsit (nyau és rémizé):
Nem rólam, te némber, hanem a mi kis mini-napóleonunkról! Meg is dermedtem egy pillantra, hogy ezek a mai kiskamaszok mikre nem képesek!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 11:42:06

@magyar-magyar szótár:
én nem bántom, bár csak csírázna.
De nem teszi, baszkikám, nem csirázik, csak hangoskodik.
A fasz jó, a fasz szép, de neki egyelőre csak a helye van meg.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 11:42:51

@magyar-magyar szótár:
Meghajlok az okos érvek előtt, noha magam úgy gondolom, némi nevelése szorul a ficsúr.

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:47:09

@Zsit (nyau és rémizé): Egy érett nő tudja, hogy az eröltetésből nem lesz semmi, egy kis pihi, ingyókállani-bingyókállani, úgy csinálni (szájtorna) a flótán, ahogy a szakszofonosok szoktak, amikor nyálazzák a nádat meg bemelegítik a feji záróizmaikat és közben meggyugtató szépszavfakat hazudni a faszikámnak... Én idézzem fel ezeket az ősi emlékeket benned?
Ez a baj a középidős nőkkel, a 26-38 évesekkel,

de ez a 67 évesekkel is, akik lehülye vínpicsázzák a 87 éves anyjukat, mert 67 évesen még mely virgoncak, holott ott ásítozik a mélyvénáikban a Crawling King Snake...

Na, majd lesz lucskos 100-as papírzsepi 46 éves korban, amikor különös ízek tolulnak a klimaxos nő szájából a sohavisszanemtérő emlékek kebelfeszgető szívhasajtó képzelvényei mián!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 11:48:09

@magyar-magyar szótár: megfogadtam, hogy mivel egyedül te vagy respektálható itten, hát nem szólok be, de basszad már meg, kérlek szépen! Csupa nőállat között nőttem fel és az egyetem is tőlük hemzseg, hát három-négy klimaxos nagynénitől csak nem fogom összecsurizni magamat, mert gonoszul szellemesek próbálnak lenni, újfent kacérkodva az intellektussal, balga női szokás szerint....egyébként meg hogy tőlem olvashasd a Forradalmár Kiskátét, amin dolgoznék, nos annak érdekében szörcsendzsinnél kell közbenjárnod.

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:49:35

@LadyCarambole: @Zsit (nyau és rémizé): Most nagy divat fiatal pedagógusnői keretek között a fiatal (mindegymilyennemű) testekkel való szórakozás. Egy hozzátok képest taknyos kis 24 éves éenk vagy gyak. tanárlány úgy szokta megoldani, hogy az egyelőre céltalan ihletű és oktalan kis hímállatnak adn valami konkrét kis Hf-t amit végre kell hajtania.

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:51:20

Pl:
"Na, Nyunyej fiam, ír valamit a Lovassy Gimi régente and mainapság
címmel" Ha Levéltárosáék már 2 hete is levénült kacsa láncait MOST zörgetik, akkor nyugodtan elő lehet venni Bakács Tibi bácvsi Alma mater-ét, nem?

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:53:38

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Én már nem közben, hanem lejárok, mint a felhúzós lemezárugyári csibe... neked kell elővenni a kékeres méterest és odabaszni vele az asztalra
vagy ilyesmi.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 11:56:46

@magyar-magyar szótár: Hát a faszom sem kuncsorog a Korrupt Hízónál, hogy vegye le a tiltást...meglássátok ti azt még, hogyan pusztul Ninive, kicsiny hitűek.

szanalmas 2011.03.09. 12:19:18

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Ezek már öregek bazmeg, hiába is beszélsz nekik, csak a mindennapi kényelemnek meg a gépiességnek élnek, közben meg pont olyanok mint te, lásd szörcsi is kibaszott egyből mert ösztönállat!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 12:26:44

@szanalmas: ezzel most könnyeket csaltál a szemembe, te utolsó bitang...ha ez jelent akármit is, téged hagytalak meg egyedül adminságodban, amíg közbe nem lépett Tel Aviv, hogy pöffeteg bábkirályát ismét a fejünkre ültesse.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 12:30:21

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Ninive? -látod amott azt a hat luxus lakó-kamiont elporzani a sivatagban? Sőt, az is a cél mostmár, hogy gyújjon is Ninive. Kb annyi eszük van, mint a zalai bombaszerelő faszinak.

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 12:31:21

@Frick László Emlékzenekar: Kusska disznó, nincs moslék! Pakójj zsidó, múlik a vásár. A bazár bezárt.

büdösmackó 2011.03.09. 13:24:24

@szanalmas:

megjegyzem a hitelesség kedvéért, hogy való s igaz, a kis vizimanót kizártam a szent közösségből, de most már elmondhatom, hogy csak pár napra. de valami átok ki is tiltotta! nem is tudom ki volt az... lehet hogy száncsika?

bezzeg én, a jólelkű visszengedtem ide, hadd élje ki gyerekkori traumáját, amely azóta kíséri, mióta apuka elverte mert nem kakilt a szép fehér műanyag bilibe!

szanalmas 2011.03.09. 13:40:13

@büdösmackó:

Ja, meg Jézust is én intéztem el, nem te! Ki vagy tiltva!

büdösmackó 2011.03.09. 14:11:44

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

ahh. beletaláltam a kis puha szaftos lelkedbe. mondjuk nem volt nehéz kitalálni, miért mentél satírozni; adolf, a példaképed nyomdokaiba léptél.
ne feledd, kérlek, most a következő lépés kirúgatni magad és elmenni a parlementbe megnézni, hogy vitáznak a büdös pajeszos-pocakosok!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 15:23:53

@büdösmackó: nem, csak zavaró ez az elégedett röfögés, amivel az én babérjaimon méltóztatsz rágódni, pláne hogy senki sem tiltott ki...úgyhogy akár le is vetkezhetnéd az atyai kifejezést a rút képedről, a vicsorgó mohóság, ami tegnapelőtt ült rajta (esetleg egy zabla), sokkal jobban illik rá!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.09. 23:33:25

Ezen poszt a továbbiakban nem kommentelhető, mert a szerzője egy Fidel Castro.

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 14:10:10

@Levéltáros:

Azaz inkább egy olyan, akit Fidel kasztrált...

Nina Skye 2011.03.10. 16:56:35

Nyunyi bazdmeg, a tenyt az a ballepesed, hogy itt megprobaltad baleetozva elhanyni a rizsat-nem valtoztatja meg: Gedeon az egyik legaktivabb, es ertelmesebb szerzo ezen a blogon, most a tovabbi lapos nyelvcsapkodasokat kihagynam, inkabb azt kerem, mielott itt mindenfele gyermeteg kifacsart szoosszeteteleket hasznalva beleszarsz valami kozepebe, inkabb irj, mint regen. Azt szerettem.

Es Juci te is, hulyet kapok a harom mondatos, pont a vegen kommentjeidtol, hol a regi elan?

Irjatok, ti akik tudtok, mert akkor tenyleg nincs ertelme az egesznek.

Uff.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.10. 17:25:57

@Nina Skye: Egyrészt magasról szarok a közepébe, mit szerettél régen, (!), (és egyúttal mélyen sért, hogy jucigánnyal mersz egy lapon emlegetni engem), másrészt meg publikálnék én szívesen, ha szörnycsi nem vacogna a sarokban még mindig, hogy vérengzést csapok ha visszaenged...

Friedmann Juci 2011.03.10. 17:51:57

@Nina Skye: édes vagy, de sosem voltam a hosszú kommentek híve. a sokat szeretem olvasni, de írni rövidebben szokok. az elán meg vagy jön, vagy csak rámszarik.

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: na cicuka, figyelj csak ide. nehezemre fog esni a következő pár szó hozzád, mert a legkevésbé sem a humoromról vagyok híres, de ez a jucigány annyira szánalmas próbálkozás a vicc szempontjából, hogy még a bölcsödés kisdedek is csak a szemöldöküket vonogatják rá. valami eredetit préselj már ki magadból, könyörögve kérlek.

szanalmas 2011.03.10. 19:02:57

Jó lenne, ha lekoccolnátok Nyunyuról, mert azt nem kéne elfelejteni, hogy egy nunás provokálta ki a lépését eredetileg! Na jó, utána úgy is maradt és lendületből poénkodott pluszba, de szerintem már csinált ilyet korábban is és mi férfiak nem rinyáltunk ennyit! Úgy nyipegtek, mintha valami borzalmas dolog történt volna, mondjuk kifogyott az elem a vibrátorotokból a négy napos ünnep első délutánján!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 19:05:12

@szanalmas:

Nem te vagy dragon véletlenül, langyikám?

szanalmas 2011.03.10. 19:11:18

@21méter:

Csak szeretnék bazmeg, csak szeretnék.
Amúgy kabbe, túl sokat lógsz!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 19:14:32

@szanalmas:

Ne idegesíts, már három napja nem dohányzom, úgyhogy bármikor robbanhatok! Egyébként ez magyarázat lenne arra, hogy nem mutattad a pofázmányodat senkinek. Persze azon kívül, hogy a homlokodon nőtt ki a pöcsöd.

Friedmann Juci 2011.03.10. 19:23:57

@21méter: fújbazmeg, te is gyereket vársz, hogy lerakod a cigit?!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.10. 19:25:02

@szanalmas:
melyik egy? MIND!
MNK *sámli*

@21méter:

nem akarsz nicket váltani? mondjuk 0,21 milliméter stílusos volna!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 19:30:23

@Friedmann Juci:

Annyiban igaz, hogy Eszenyi Enikő mondaná rám, hogy "Micsoda Férfi!", pont mint a legényanyában!

@Zsit (nyau és rémizé):

Azt hívják kisstílnek. Én a méteráru, a többiek pedig a rövidáru megtestesítői, te eszetlen.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.10. 19:38:08

@21méter:
akkor csatlakozz de izibe, mert szemlátomást gruppot tévesztettél

szanalmas 2011.03.10. 19:41:34

@21méter:

"nem akarsz nicket váltani? mondjuk 0,21 milliméter stílusos volna!"

Friedmann Juci 2011.03.10. 19:42:44

@21méter: gratulálok.

@szanalmas: szeretlek szancsi! csöngess be éjfélkor.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 19:45:10

@Zsit (nyau és rémizé):

Csatlakozás alatt a dugást érted, már látom. Tudom, hogy ellenállhatatlan vagyok, de most nincs kedvem efféle csoportos szexhez.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 19:46:06

@szanalmas:

"Csatlakozás alatt a dugást érted, már látom. Tudom, hogy ellenállhatatlan vagyok, de most nincs kedvem efféle csoportos szexhez."

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.10. 19:58:59

@21méter:
fordulj édesanyádhoz bizalommal és kérd a segítségét - rég láthattál nőt (konkrétan anyád lehetett az utolsó), hogy mindenről a dugás jut eszedbe.

Friedmann Juci 2011.03.10. 19:59:57

@21méter: örülök, hogy már megtanultad, hogy szeretem, ha hülyének néznek, de azért ismerhetnél már annyira, hogy tudhatnád, hogy tudhatom, hogy miről beszélsz. persze ne várd el, hogy a nyakadbaugrom.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 20:10:24

@Zsit (nyau és rémizé):

Azt ismerem, hogy béna gyereknek anyja veri a faszát. Hálistennek az egészségemmel semmi gond, remélem veled is hasonló a helyzet, rosszéletű!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 20:11:47

@Friedmann Juci:

Nyilván, a hülyéknek nehezen megy az ugrabugra.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 20:27:43

@Zsit (nyau és rémizé):

Még szánalmas kottyintott el valami effélét!

szanalmas 2011.03.10. 20:33:45

@21méter:

Én csattogok az egészségtől, mint a makkom!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 20:42:52

@szanalmas:

Cinque contro uno-ból kornéliát kérdezd. Egyébként mifelénk a férfiember fitymája csattog, nyilván nálad pusztán a szűkület okán van ez a hiátus.

szanalmas 2011.03.10. 20:45:42

@Zsit (nyau és rémizé): @21méter:

Én már ezekre nem is tudok mit mondani, nektek dugnotok kéne egy jót, mert téveszméitek vannak!

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 20:46:46

@Zsit (nyau és rémizé):

Hát amennyire egymás szekszuális szokásait és méreteit ismerik azt kell mondanom, hogy teljesen jogos fenti következtetésed.

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 20:48:02

@21méter:

Ne tedd, mert még bepisilsz éjszaka...

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 20:51:41

@Commandante Jayasuriya:

Pedig az őselemek közül a tűz áll hozzám a legközelebb.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.10. 20:51:41

@21méter:
tarcs ki, fiamm, ne engeggy az ördög csábításának (bár már veszett fejsze nyele vagy, de hátha rejtezik benned egy kis kitartás, például kiderülhet az is, hogy nem spriccelsz el a meztelen bőr látványától!)

@Commandante Jayasuriya:
bölcs vagyok, hisz matuzsálemi korom van!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 20:53:41

@Zsit (nyau és rémizé):

Ilyen esetekben Csank Jánosra gondolok, és mindjárt tovább tart a gyönyör!

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 21:45:27

@Zsit (nyau és rémizé):

Ezt én nem írtam volna ide, mert ebből az következik, hogy vén vagy mint az országút.
(tudod az, akin mindenki átmegy...)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.10. 21:54:00

@Friedmann Juci: megvallom őszintén, alkotói dilemma terméke a titulus, tudniillik a "juzsidó" kellően hatásos és sommás összefoglalója lényednek, valamiért mégsem, mégsem az igazi...a "zsici" a kettő szerencsés uniója lehetne, de attól tartok, ezt nagymami már elorozta előled :(

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 23:08:32

@LadyCarambole:

Kegyed csak ne buzizzon itten telitorokból.
Még zokon veszik az elkényeztetett sápadt arcú zsúrfiúkák.

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 23:11:49

@Zsit (nyau és rémizé):

Miért is kéne fizetni:

-a használatért,
-a használat időtartamáért,
-a muzeális értékért,

vagy csak azért, mert.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.10. 23:19:54

@Commandante Jayasuriya: már régen kikívánkozik belőlem a kérdés, de te mégis ki a halál fasza vagy?

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 23:27:44

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Most ugye izgulsz te kis pimasz gecó, hogy ki küldi rád az embereit...

büdösmackó 2011.03.10. 23:36:47

@Commandante Jayasuriya: észveszejtő ez a kis porbafingó beképzelt szélesszájú törpe!
én mondom neked, a kis nő azért jó, mert állva tud szopni, és ki sem kell nyújtóznod, hogy közben átnézz a feje fölött a tévében folyó madrid-barca rangadóra koncentrálva.

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 23:43:31

@büdösmackó:

Ha még említhetnék még egy ésszerűen használható tulajdonságát az ilyen alkatúaknak, akkor az feltétlenül az, hogy a fejre helyezett sörös doboz kihörpintéséhez nem kell nagyot hajolni a munkában megfáradt derekú férfiembereknek.
Más érvet úgysem tudok felhozni a mentségükre.

büdösmackó 2011.03.10. 23:53:51

@Commandante Jayasuriya:

én tudok! szinte számtalan kellemes tulajdonsága van a kis békaszájú tömpszliknek. hogy mást ne említsek, pisiléskor simán áthalad a gyereklyukon a fizetős MOL-vécékben!

Commandante Jayasuriya 2011.03.11. 00:00:35

@büdösmackó:

Maci, te jól ismersz!
Ezért tudom, hogy te tudod, hogy én soha nem akarom senkinek sem megsérteni az érzékenységét ...

De nálam az ajtót, ami állandóan becsapódik, hasonló méretű ékekkel szoktam kiékelni.

büdösmackó 2011.03.11. 00:05:27

@Commandante Jayasuriya:

igen. mi már legalább kétszer személyesen is találkoztunk bruttó két órára, tehát simán lájkolhatnánk egymást a fészbúkon, szóval kurvára ismerjük egymást.

Commandante Jayasuriya 2011.03.11. 00:18:05

@büdösmackó:

Most ne már mondd baszki, hogy ez nem egy igazán megalapozott, régi, stabil kapcsolat.
Én legalább tudom rólad hogy pipázol, és van bészbólsapkád is, meg 100 kiló fölött van a testsúlyod.
Te meg tudod, hogy néha összeveszek akár a Pantherral is, és szeretem a világnak azt a részét, ahol Inouka Wasanti él.
A dolgok mai állása szerint, ennél több ismeretre egy barátsághoz nincs is többre szükség, ha mégis az nem az én hibám...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 00:21:11

@Commandante Jayasuriya: igazából azért kérdem, mert kommentjeid alapján nagyjából lerí rólad, kiféle-miféle buzeráns is vagy, csak az érdekelne, mennyit kapsz a zsindexes cimboráidtól, hogy itt rontsad a levegőt! Mielőtt megkérdeznéd, nem mint konkurencia feszélyezed az itteni elitet (=engem), csak épp a semmiből jött lihegő zugprókátorokat nem szívlelem igazán!

Commandante Jayasuriya 2011.03.11. 00:35:10

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Te Flótás Flótásovszkijevics!
Imigyen említeni téged(=elitet), hát ez több mint nevetséges.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 00:36:55

@Commandante Jayasuriya: Látom akadozik a riposztolód, zsidrák! Szóval, válaszolnál a kérdésemre, ha lennél szíves?

Commandante Jayasuriya 2011.03.11. 01:01:21

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Már az egy komolyan megfontolandó kérdés, hogy miért is kellene válaszolnom egy "magadfajtának" bármilyen felvetésére.
De nem szeretnélek kétségek között vergődve hagyni, ezért közlöm veled, hogy én vagyok az, aki alatt anyád mindig azt sikoltozta miközben kegyeiért könyörgött, hogy bárcsak olyan fiút szülne, akiben öröklődnek tulajdonságaim.

Szegény asszonynak nem váltak valóra az álmai...

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.11. 09:44:16

@Commandante Jayasuriya:
a korlátozott elérhetőségért
Nem vagy elég körültekintő, kismadaram, lécci, gondolkodj el a tudós-kárriereden!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 09:56:52

@Commandante Jayasuriya: rájötte..kigondoltam tegnap este, te csak fleterika lehetsz, ő volt ilyen morgós hisztigép!:D njaaaaaüajj, ha én eztet tudom, hát dehogy kérlek meg hogy teregesd ki a harminc ezüstöt, régi motoros vagy te nálunk, Erika, na jó, igazi bajtárs és kigondoltamos kutató sosem, és néha elszaladtál dúlva-fúlva, mennydörögve, de régi motoros!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 19:57:22

@Nina Skye: jól van na, azóta nekem is eszembe jutott ám, hogy már egyszer levontam ezt a megdöbbentő erejű következtetést, de hogy időközben ez kihussant a fejemből, mint egy fej karfiol szörcsi végbeléből, aligha számít az én hibámnak, ha érted mire célzok!
süti beállítások módosítása