Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A megoldás mindenre

2019.08.02. 19:26 Kadarka Jánoska

Elég sok globális probléma fenyegeti az emberiség nagy részét kihalással – szerencsére nekem van egy átalakított faházam a hátsó kertben, amiben átvészelem majd az ilyen helyzeteket –, ezért mostanában fokozott figyelemmel fordulok a problémák felé. Sok a probléma, kevés a megoldás, ezért az olyan eseteket igyekszem elkapni, amikor egy megoldás több problémát is megold. Na, ez pont ilyen.

Probléma 1: elfogy a föld tüdője, mert szakmányban vágják kifelé a fákat az Amazonas mellett. Mind meghalunk, mert nem lesz elég oxigén.

Probléma 2: a globális felmelegedés. Ami eddig fagyott volt, az felolvad.

A megoldás röviden: ültessünk fákat a kiolvadó szibériai mezőkre. Szibéria háromszor akkora, mint a piszlicsáré amazóniai őserdők, és ha csak a felét beültetjük fával, már több is lesz, mint elég. Ugye Szibériába eddig azért nem ment épeszű ember, mert túl hideg volt ott. De ha felmelegszünk, akkor egy kellemes rét lesz az egész, amibe milliárdnyi facsemetét lehet elültetni.

A projekt kettő globális problémát annulál azonnal, de nekem egy Nobel-díj elég lesz. Szavazzatok rám!

153_a_megoldas_mindenre_1.jpg

151 komment

Címkék: zsidóbűnözés ánusz garantált minőségű legkiválóbb poszt a címke kizárólagos használója levéltáros az illegális címkehasználat büntetendő Na most ez egy új címke aminek az értelme egyelőre titkos de később teljesen érthető lesz sőt világbirodalmak alakulnak rá mert így bizony nem kommunikál senki

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr7814992434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.07. 23:32:59

Hát bazmeg benézek a blogomba, aztán mit látok, olvashatatlan az egész, mert ugye ki a rák olvas el ennyi kommentet a frikktől, nyilván érdekes és releváns, de egymilliószorosan redundáns, szóval mostantól törlök mindent, egy nagyszerű posztot nehogymár szétoffoljatok. Frikk, tudom, hogy háborút folytatol ellenem, de nem győzhetsz, mert eleve jobb vagy. Mondjuk szkanderben nem.

Frick László Emlékzenekar 2019.08.08. 05:34:44

@Páska Süme: Túl sok Csaplár Vilmos típusú vicces történelmirelativista regényt olvastál, talán még Csalog Zsolt titkos szamizdat Mari néni cuppanós picsája c.pornóregényét is Bolgár György fordításában.

Frick László Emlékzenekar 2019.08.08. 05:39:26

@Kadarka Jánoska: Nem hadakozom-egyébként ez a hadakozás afféle eposzikellék,mint a vélt sértettségem is,ami ugye a Vidéki Paraszt-naklenézett vidékiparasztok esetében szokásos feltevése olyan felkapaszokdott és K. Ferenc álnéven kérlelhetetlen tévékritikusok előítélete,akiknek az özvegy nagymamája még vidéki földbirtokosné volt Mezőtúr-Kispón.

Ez csakilyen reflex, a könyörtelenülvitiolos stílusúmatulásokat meg indexeseket jellemzi ez,amikor civilben az utcán rájuk néz a cica,mert amitők megengednek maguknak,annak a mikulájátsem tűrik el.

te is így vagy ezzel,színre adod a Plankó Gergő féle édes pofit,deközben olyan elfojtott indulatok forranak benned, amilyenek csak balástyai tanyasi dúvadaknak tudnak,amikor az asszony késik a két gyerekkel meg a Nissan Navarrával már 2 és fél percet. (megállt a holland menekültasszonnyal trécselni)

Nem hadakozom,nincs mivel és kivel

Frick László Emlékzenekar 2019.08.09. 06:22:27

@Kadarka Jánoska: Nagyoin fontos és csak lábjegyzet és ismétlő összefoglaló.
nem, nem gyűlölöm az indexet vagy Uj Pétert, ez olyan,mintha kórboncnokról, szenvedélyes patológusról is,feltételeznéd azt, hogy nem birja a hullákat vagy hullabűzt, Balogh professzor még a dohányzást is tiltotta boncnok hallgatóinak,mert a kórboncnok egyik legfontosabb érzéksávja a szaglás.

Egyszerűen csak arról van szó, hogy az index egy olyan szar vagy rosszmunka,választhatsz,aminek nincs gazdája. Pedig van.
És az érvedet erre pedig az üti ki, hogy az Index Vállalat vagy Konszern,mégha a Vilkswagen trükkjével emblémánként széjjelszedve,tehát a 444-et egy másik márkának meg brendnek is elhinném.. kétszámjegyű rangban van azon a világranglistán, amin a 888 négyszámjegyű és még abban is 2-eesel kezdődik csupán. Sőt, a közpénzfaló, gyakorlatilag adóforintjainkat hiábavalóan basszák el rá, az egész kormánypropaganda összértéke nem ér föla HáromSzámjegyű szférába.

te azt hiszed, hogy "index gyűlöletem és ellenességem" valami specmonomániám,itt (ismételten) arra mutatok rá, hogy nagyjából az egész magyaar progresszív baloldali írástudóknak is kb ez a véleménye az indexról.

Uj kitiport, taposott, könyökölt magának egy monopóliumot,ami ráerősített aa papírsajtó amúgy is összezuhanására, aztán,aamikor már megvolt amonopólium,ráúnt és nem talált benne kihívást, ezt őmaga mondja a nagyriportban a búcsújában az indextől 8ami az egyik hazugság) és a beköszöntő reklámjában a 444-nek (amire azóta láthatóan ugyanúgy ráúnt)

tehát nem annyi, hogyy az a gőőcsögg falusi tahó Frikk és van neki az a monomániája.

és nem csak annyi, hogy a támogatás szót elinterpretálják Hitleri Kötelezésnek. Nem annyi, hogy a faszom se kényszerít olyan picsákat,akikre egy hónajjkutyát semlehetne rábízni, nemhogy gyereket,a gyerekvállalást.

A faszom tehát nem szól bele ezeknek a picsaembereknek az életébe, viszont mert kúlak éspiacvezetők is,ők ellenben olyan döntéseket hoznak,amik a jövőt meghatározzák.

Én nem érem meg azt a Jövőt,leszarom.

Azt nbem szarhaatom le, hogy a gyerekeim meg az unokáim jövője az és vessek magamra, hogy ennyire elavult korszerűtlen múltbavesző családformát választottam
nem azt a viceset,ami a Balek c. dán filmben (The Klovn,nézd meg légy szives) a humoros bruhaha.

Élni hagyni, ez a reklámmegy most és őkélnek,de az én meg a gyerekeim rovására, és persze meghalnakők is és én elébb.

Jól van, hogy akkora balfasz vagyok, hogy vannak gyerekeim,őket viszont majd akkor már, amikor öregek lesznek, nem fogja úgy élni hagyni ezeknek a picsáknak a döntése

satöbbi,ebben te személyesen ugyan nem vagy benne, de te vagy az egyik szerkesztő
akineka véleménye érdekelne

ha lenne véleményed

Én.. nagyon szeretném ezt a véleményem letenni a picsába és egy jót nevetni, hogy bruhaha meg ilyesmi

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.09. 08:51:35

@Frick László Emlékzenekar: Ezt a világranglistát kifejthetnéd. Mi alapján ennyi az annyi? Olvasottság? Impaktfaktor? És hogy a faszba kerül ez a Kigondoltamra, egy tudományos értekezés alá? Tudsz valamit írni, ami jó, aminek örülsz és most történik? Mint egy rinyáló hitszónok, bazmeg, egy demotivációs tréner.

Frick László Intézet 2019.08.11. 07:18:42

@ripők: Ha erre kérsz,akkor lehet, hogy megint érthetetlen és bonyolult voltam ésvagy te nem tudsz valamit vagy nem jólfigyeltél.

Egy page Rank ranglista annyit ér,mint a Petőfi 40, a Világ 100Mittoménkicsodája vagy micsodái sorozat, a KSH vagy bármilyen statisztikai adatok vagy autós magazin összehasonlító tesztjei.

Pl a kínai autógumik csak 2002-2003-ig voltak pocsékak.

Tudod, akkoriban a kínainak volt az az 1 gyereke és az a jövője,az egészségbiztosítása meg a nyugdíja öregkorára, vagyis ha egy 50 éves embernek a direkt gagyira gyártott kínaiautógumi defektjemiatt meghalt a gyereke,akkor nemállt neki beperelni a gumigyárót,még a Nép Ellenőrzéshez sem fordult vagy a pártbizottsághoz sem, hanem fogott egy kést és valakinek átvágta a torkát,aki azt a gumit a gyerekének eladta vagy valakinek a gyártótól.

Miközben az európai autósmagazink újságíróinak kiadták, hogy nem írhatják meg, a Nankang veri a Michelint

abba már nem tudtak beleszólni hogy a Volkswagen/Mercedes a közös Krafter/Sprinter gyárükban az újautókat Kumho -val (Kínában a Hankook badzsetneve) szereljék.

Én kisdobos koromban sem hittem már az autósmagazinoknak
bár a Jézuskában meg máig hiszek.

Frick László Intézet 2019.08.11. 07:27:05

@ripők: egy Rózsaszín Könyvet tudnék teleírni,minek örülök, csak azért nem írom meg neked,mert te indulatodban azokat mind le fogod szarozni, fosozni, relativizálni,még KorunkLGT-jét az Elefánt zenekart is, mert azt hiszed, hogy ez ÚGY egy hasonlat, nem.

ugyanis a tehetség annyi,mint a spermium. van egy töltete,a fiú/lány van egy közege

és az LGT ha ma születik,akkor nemlesz LGT mert ez nem az a közeg,

segglyukban gyerek nemfogan.. zöldes kakilemezkék között,amit pl a néger Heidi seggéből kikúr a Privat Society (xhamster-pont-com) egyik dokumentumfilmjében.

Vagyis a KorunkLGT-je nem annyira esztétikai fogalom, mert ha elkezdek esztetizálni
akkor nem csak az jön ki, hogy Németh Szabolcs dobol úgy,mint Solti János éshogy Kovács Zoltán zongorázik (meg hangszerel)úgy,mint Presser Gábor

Az LGT kidefiniálásaakor a slágerírásrólkéne nyitnom egy olyan fejezetet amit te az LGT brand-jében... nemigazán szeretnél olvasni, sokat számít az, hogy tud-sz e rádióbarát számot írni

és ma nemlehet rádióbarát a magyar és valóban (tehát nem slampoetry szerűen vőfélyes lakodalmas igasságzenei szinten) vers lenni (lásd Lovasi eseteit.. Beck szerencsére kimarad a gecik szórásából) egy-egy Elefánt számban vagy három ritmikai és hangnemváltás is van vagy egyszerre megy kétkülönböző ritmusképlet.

Annyi vigasztal, hogy jó sok 17-25 éves gyerek és egyre több jár Elefánt koncertekre

Most elárultam neked az Elefántot és így megfosztottalak az Elefánt-tól,mert most mnár csakazért sem fogod és ha,akkor mindent az inverzén annak,amit mutattam, most következik a nagyon rövid kommentem,amiben ezt a hosszút összefoglalom:

Frick László Intézet 2019.08.11. 07:33:34

@Frick László Intézet: Gilead fővárosa nem Salt Lake City, hanem Langley Falls.

Az igazság nem vajaskenyér

és mióta a faszban meg a picsában vannak azok,akite a Szolgálólány 40 évvel ezelőtti felvetésében baszogatnak, annak ellenére is, hogy orbán gyűlöletében sokan nem tudhatják, hogy az USA Nemzethy KereszTYÉn

és ez a työbetű nagyon-nagyon-nagyonfontos työbetű

KŐŐŐŐkonzervatív állam. Ahol a 22 éves lányok tök ép hymennellépnek házasságra,miután kardigánban és plisszírozott diáklányszoknyában diáklánykorukban kiszoptak 20-30-40 faszt.

A lényeg az, hogy Gileád szerű véleményterrort már nagyon-nagyon régen nem azok a geci vallásosokok csinálnak, hanem a Jók és Igazak, akik az élni hagyni-t! papolják.

És akik Trump-ot arra találtákki, hogy a maradék,mégépeszűértelmiség napi fost-és recska kapacitását lekössék.

Így ne jusson figyelem arra, hogy holis a véleményterror mostanában

és akik az Élni hagyni!-t prédikálják,azok aztán, azoknak van is élete

ami rovásunkra

ez: Gilead.

Fölvetődik a kérdés, hogy Gilead-ot hogy lehetne megállítani. Kérdezd meg Gilead vezetőit,meg fogják mondani:
"Ez egy Szabad ország!"

Frick László Intézet 2019.08.11. 07:35:59

@ripők: és matt: Egy 17 éves gimnazista odajött hozzám az elsősorba azzal, hogy -először is önözött-mennyire örül, hogy ilyen öregek is járnak Elefánt-ra.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.11. 07:48:59

@Frick László Intézet: Amikor olyanokat írsz, hogy a kínai ember így meg úgy és az USA egy ilyen meg olyan állam, olyankor válik érthetővé, hogy miért is kommentelsz a Megoldás mindenre c. poszt alá. Köszi! :-D

Frick László Intézet 2019.08.12. 05:50:36

@ripők: Erről beszéltem a másik blogban, amikor a nehéz helyett a könnyűet és olcsón demagógot

perszehogy, még szép, labdában

választod.
Ott tévedtél egy óóóóóóriásit, hogy azt én nem mondom, nem én mondom, hogy MINDEN
az egy Elefánt szám:
www.youtube.com/watch?v=7e9oET12LRM

Amikor azt írom, hogy kínai ember, abban a kínai ember pontosan azt teszi,amit ha "az európai ember" írnám, amiszerint európai ember az albán és a svéd, a provanszál tahó, akinek a párizsi nem érti a beszédét, de nekem addig nem ad bagettet, amíg a Francia Akadémia Ejtési Szabályai szerint nem ejtem, hogy bagett,
Azt hiszed, hogy te valami kúl, fasza, megengedő komplexgondokodású gyerek vagy,

közben azt csinálod, amit a tömegember, ha találsz 100 állításból 1 azaz egy kikezdhetőt,ki is kezded és még csak nem is gondolkodol, majd azt mondod, hogy a többi 99 tehát ugyanakkora hülyeség.

Szoktam írni francia túristanők torbacipőiről, de tudod, mit? Sebaj,akkor válasszunk, te végignyalod 20 francia túristanő veterán tornacipőjét, én meg mondjuk valamelyik balkáni ország csajszijainak a tornacipőit, aztán elmegyünk nyál-és béltartalombaktériumvizsgálatra és te fogsz nyerni, a tiéid annyival gazdagabbak, változatosabbak és plurálisak is lesznek :D

Nem, ha azt írom, hogy kínai ember, azzal nem a kínai emberről írok, hanem a Blooomberg-ről meg a Financial Times-ról, akik Kínáról már bőévtizede minden évben megírjárk, hogy Szovjetúnió sorsára jut és jövőre csődbe megy. És majd még mindig csak a jövőre lesz az a jövőre és majd jövőre még majd jövőre.

Tudod,mi volt Szovjetúnió sorsa és mi a köze Kína bármelyik várható sorsához?

Hogy az USA úgy és úgy, az meg nem egyenlő azzal, mint amikor azt írom, hogy "a kínai ember"

Ugyanis azt MUTATOM hogy az USA 2019-ben nixon korabeli válaszokat ad, XXI. századi kérdésekre.

nem én Gondolom KI hogy pl a ma már nem Fénykorú Kapitalista

hanem Globális Spekulalista világrendben az embargópolitikának pont az az értelme, mitn a NER-nek: politikai kommunikációslófasz.

Amit az USÁ-ról írok, az nemegyenlő az én kínai embveremmelűű
ráadásul a kínai emberről azt szoktamírni, hogy a Shanxi tartomány kínai embere és a Shandong Tartomány kínai embere között nagyobb a különbség, mint mondjuk a cseh és a magyar ember között. Mikö9zben Shandong Tartomány fővárosában Csinanban betiltották a Pekingi Bikinit

Ugyanis nem csak Maó bácsi egyik bölcsessége volt az, hogy Peking, az nemKína. hanem Maó bácsi azt mondta Nixonnak, hogy az ő [kommunizmus]a lergföljebb ha pekingre meg a környékére ütött be.

És ha már így megfogtalak, addig nem engedlek el, amíg meg nem mutatom, hogy az USA beszél úgy Kínáról
ahogy te engem a "kínai ember"-rel hamisan vádolnál. Az USA beszél úgy Kínárl,mintha csak egy ország lenne, vagy mintha az USÁ-nak, szembemenve az USA Alapító Atyjaival, joga lenne egy másik szuverén birodalom dolgába beavatkoznia azzal a hivatkozással, hogy ő a fejlett és nála az igazság és a jóság meg a mérce.

Ez a röhejes: baszogatjátok Trumpot és betöltitek Trump mértékét azzal, hogy elshiszitek, hogy Kim Dzsong Un-t majd az USA tanítja arra a móresre,amiről tavaly titokban Kína, Japán és Dél-Korea ügynökei tájékoztatták Kim Dzson Un-t.

Trump szerpe ebben a hasznos Hülyéé, aki ráadásul Kim Dzsong Un egy kompenzációs tréfájára még el is utazott hanoiba egy jónagy pofonért.

De... nem te tehetsz erről, hane az hogy nincsen egy objektív és független olyan magyar sajtóorgánum, amelyik bármit is ne napi taktikaitávú politikaiszolgálatba ne pocsékolna, mintugye kihagyhatatlan volt a ziccer remake-je arról, hogy Trump egytt disco-zott Epsteinnel.

Nézd,én nem tehetek arról, hogy szüntelenül tanulok és képzem magam
előtted viszont ott a lehetőség, hogy te is tanulj és szüntelenül képezd magad
ahelyett, hogy könnyű,otthonrólinterneten is beszerezhető közhelyes fórumozósbeteg poenokkal "győzzél"

és.. gyere, taníts, mutass és érvelj és gyere, győzzél meg arról, hogy úgy van, ahogy az USA szeretné és Kína tényleg csődbe megy jövőre és a Szovjetúnió sorsán

és akkor megigérem neked, tényleg, szivesen leteszem, nemcipelem tovább, sőt, vázlatbateszem,sőt,kitörlöm

de addig, amíg csak tét nélkül visszaböfögsz, addig nem

bocsáss meg :)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.12. 06:09:11

@Frick László Intézet: Figyu, ha a tételes cáfolatait akarnám olvasni az általad nekem tulajdonított véleményeknek, kijelentéseknek, akkor kifejezetten megkérnélek. Kurvajól elbeszélgetsz magaddal, lekörmölöd a Frikk-Frikk szótárt ától cettig, de ez nekem, külső szemlélőnek a szavaid esztétikáján kívül a legkevésbé sem szórakoztató. Nixoni faszom. Menj már ki a friss levegőre.

Frick László Intézet 2019.08.12. 08:37:29

@ripők: Ügyes trükk volt, azonban mellé.

Nyilván eszembe sem jutott, hogy te szembe is mernél nézni a hamis állításod... nak nem a cáfolatával, hanem azzal, ami az igaz az állításoddal szemben.

Azt, hogy a kínai ember VALAMI azt olyanok tudják mondani,mint a FT vagy a Bloomberg, de ezzel nem "kitaláltam" hogy te hogyan szoktad...

A hamis állításoddal szemben te azt állítottad, hogy én úgy orákulumszerűen valami-nek mondom a pl kínai embert

amikor ez annyira nem igaz, hogy én ellenkezően bárminek szoktammondani a kínai embert a valamin-n kívül, aminek a bloomberg-típusú agitációban KELL

Mondtad azt (azt hívén, hogy ez most wuuu.. egy jóriposzt volt) hogy én kinyilatkoztatok ilyent, hogy szerintem és a kínai ember milyen?

A valamilyen, az konvergál
a bármilyen az széttart, elfelé

Különbség van és jelentős, a között, ha valaki hülyének néz valakit vagy pedig tényleg tud vitriolosan ironikus lenni.

Az a gyanúm, hogy gondokodás helyett ebben a melegben kezdesz jellegzetesen kánikulai-ideges lenni és elfelejted, hogy nekem élethelyzetemnél fogva nem kell a friss levegőre KImennem

ONNAN kell bejönnöm ide, ha írni szeretnék neked valamit a pedig jól tudom, hogy az eszedre apellálván.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.12. 08:59:02

@Frick László Intézet: Butinkóság azt gondolnod, hogy kiküldtelek valóban a friss levegőre. Ha tudsz a sorok közt olvasni, akkor nyilvánvaló, hogy ilyet nem tettem. Hopp, egy bolondmatt, kész pássz haccáz.
Erős a gyanúm, hogy neked tökmindegy a felület, tökmindegy a hallgatóság, tökmindegy a reakció, te csak közkinccsé akarod tenni a gondolataidat, lehetőleg úgy, hogy a másikat betold valami balfasz, világtalan szerepbe, akit aztán vívóbajnokként leszecskázhatsz. Suhogtatod azt a törött seprűnyelet, csákót nyomsz a fejedbe, aztán bajnokként ünnepled magad. Disztingválj már, baszod. Ez nem a mindenegyben blog. Ez a megoldás mindenre poszt.

Frick László Intézet 2019.08.12. 11:03:15

@ripők: Nem, nem találtad el,de mégp róbálkozhatsz.

lábjegyzet, nagyin apróbetűvel
Lehet, hogy ügyesnek gondoltad magad, amikor kitolattál abból a frisslevegős történetből... azonban ebben a válaszodban mégiscsak elővakkant a vicces álarcod mögül az Index Vállalat A Szerkesztőség Válaszol algoritmusának az egyik hibája, amiszerint pl Hamvas bácsi csak tizenegyedikkönyvíró volt
vagy amiszerint nekem küldetéstudatom lehetne vagy pl azt hiszem, hogy léteik hallgatóságmeg hogy szerepelek

és tudod, van az indexeseknek az az óvodás, ha gyorsabban stipi-stopizza le, akkor nyerő megoldása a váddal,miszerint "Az egyetlen igazság letéteményesének góóóndóólóóód magadat, meg leszel mondva aóvvó nééénineeek!"

Képzeld el, hogy sokkal alacsonyabban vannak a motívumaim,még azt sem tudom igazán elhinni, hogy egyetlen 1, nemhogy 1+n szerű "közeg"

Nem figyeltél már a 2 filléres "gombokért" poenodnál sem, mert úgy jártál, ahogy Hadházi szokott mindig a Komedi Centrál -ban.

El sem tudod képzelni, hogy másképpen van, magadból indulsz ki azzal, hogy azt hiszed, beidegesedem és nem veszem észre, hogy ez már vagy a nyolcadik váltás, amiben az érdemlegeset elsunnyogod egy lapos poen kereteiben.

1 lépés: Gondolj arra, amit a Kommunikációs Entrópiában mutatok, ha még akkora körben szórhatnék, mint Houellebecq, "közkincs"-ről nem beszélhetnénk, közkincsé tétellel esetleg a Startlapok Vállalat címlaptündérei még, ha, esetleg. Kincs kategóriákban legfeljebb Houellebecq arat, mert telik neki kokainra, fajborokra fajpicsákra vagy utazásra. Címlaptündérek - na ők viszont tudatlanabbak,mint hat pár rendőrkapca volt a Rákosi korszakban.
2. Miért gondolnám azt, hogy balfasz vagy, amikor szüntelenül a jellegzetesen indexesen überrki piacvezető faszagyerek megoldásaidra mutatok rá, amiket a szövegem értelmező elolvasása éspl érvekkel valómeg cáfolása helyett "spórolósan" alkalmazol.
3. Hat vagy nemtudom mennyi váltással ezelőtt kértelek, hogy cáfolj meg valamit és de jó lesz, ha nem kell cepelnem tovább (vagyis az alapszituációban folyamatos tévedésekben tévelyegsz)
4. "leszecskázni" erre az alaptalan rágalmadra kár 1 karakter is

Nem felvenni akarom a kópiát [kopját] hanem le,le,letenni végre.

Annakidején, amikor Szily Lacinak megérte nem végignézni Gyémánt László egész festményét egy jópoenért, egy esztetanő írta neki , 1 poenért bármi bármit megér neki

Nekem egy poen annyit nem ér
mint ezek szerint neked viszont igen
hogy az igazságot hagyjam a picsába
azt azért nem

ilyenkor esik kézre az a poen, hogy azt & HISZEM hogy a véltigazam - nem

ugyanis nem azt mondom meg, hogy a kínai ember milyen, hanem csak azt a picikétmutatom, hogy nem olyan szovjetalakú.. vagyishogy nem valamilyen (ismétlem) hanem bármilyen.

dr Csányi a blogolchilzmus meg a fórumozósbetegségek lényegét azzal fogja meg, hogy azok a szerencsétlen betegek azt hiszik, hogy véleményükkel befolyással is lehetnek bármire vagy a véleményük érdekelhetne bármit.Ezt én már Dr Csányi előtt is tudtam, nem ő világosított fel erről.

Persze azért, ha az ember ebben a primkó mindent ketté sikáló világban mégis le akar menni a Kettes Számkör kutyájába, akkor A Sokaság, a nagy Tömeg persze, hogy jó sok egyformaságot csinál a kínaival ott, ahol nagy a tömeg kínaiból, pl ott az, ami a mi ojropid ritkaságunkban udvariasság, hogy megállok és elengedem, ott önzés, bunkóság és a folyamm(at)megakasztása.

Ez eddig megvan?

Aztán megérkezik a 87 éves bácsi a bottal és csoszog a pályaudvar kapui felé és halad, pedig senki nem előzékeny meg udvarias vele, hanem... van ennek a rettenetes tömegnek egy olyan offoiropid természete, amire ha rámutatok, akkor végre valahára megfelelek a vádadnak akkor is, ha igazából nem a kínai -sága miatt van a tömegnek, hanem azért, mert nagy és tömeges tömeg.

Plaz oiropidok milljószám járnak röhögni kínaiközlekedési poenvideókon, csak azt felejtik el megszámlálni, hogy egységnyi időben egy szabályos derékszög kereszteződésben,mondjuk hatsávos keresztez nyolcsávosat, több autó jut át ésmegállás nélkül,mint nálunk egy körforgalomban.. és ez is sajnos akkor is fennáll, ha kilövöm magam a Hóóódba a Gönczöl szekerén által

Vagyis annyit ér egy társadalom, ahogy az öregjeivel bánik és a mi társadalmunk így bánik az öregjeivel, ahogy mi bánunk pedig kevesen vagyunk, az a nagy tömeg (történetesen kínaiak, de pirézt vagy csimpalacsánt is írhatnék...)bánni tud az öregekkel,mert amikor nyílik a kapu, ő már első az elsők között is. És ez is fennáll tőlem függetlenül.

Frick László Intézet 2019.08.12. 13:08:02

@ripők: Megbaszhatom az "igazságom"-at :D

Gombok jeligére:
1. tudtommal nincsen neked a könyvből on-nyál verziója sem
2.nem adom hozzá a nevem nincs szerző néven keresztül olvasás,lófasz se és dicső SEGG se
3. Ft-ot sem kérek, nemhogy a kurva drága gombokat, ami a csirke műviára és a Sziget Csirke Saslik -nál is távolabb áll, a végső, a beszerzéstől, tudod---
4. Úgy azért egy blöff bemondásra nem törlök ki egy-egy passzust, de ha valaki jön és szépen megcáfolja, akkor a picsába ki és akár az összeset

Szemléltetés:
Annak idején a Lovasi50 kapcsán elolvastam a Jók és Igazak sajtaja 17 "riporterének" a 17 "riport"-ját, alényeg mindegyik riportban ugyanaz volt, hogy Lovasi szar és a koncert ois szar volt, főleg a Kispálhoz képest. Az már azonnal feltünt nekem, hogy nem csak a 17 ember un "véleménye" nem tér el egymástól, de a riportok többi részei sem nagyon.
Fáy Miklós, a kottaanalfabéta zenekritikus az más,őneki nem küldtek karszalagot, ezért ő a szaron kívül mindent kihagyott,kegyelettel

EZUTÁN kerestem valakit, aki ott volt a Lovasi 50-en és végigmentünk a riportok sémáján, a politikailag tök analfabéta és érdektelen koncertláltogató azt állította, hogy aki írta a riportot, kb az első negyedórában lehetett ott s aztán elment onnan valahová.

De mind a tizenhét, az egész magyar mintasajtó összes faszaújságírója? Még egy páros dugásban is művészet egyszerre elmenni, nemhogy 17 riporternek!

Ez az érzésem támadt a poenjaidpn, nagyon jó poenok,ismerem a móccertmég a matulábólmeg a korai indexből, de az nem derült ki, hogy egyébként bármit olvastál is volna.
Az meg főleg nem, hogy ha cáfolod

de mivel.

akkor így... hogy tudjam pl a szerinted baromságot kibaszni a textusból??!44!!?!!?,????

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.12. 13:28:20

@Frick László Intézet: A baromságot úgy tudod kiszűrni a saját szövegedből, ha megtanulsz kommunikálni. Jó 10 éve kezdtem hozzád kommentelni, számomra és sok más embernek is inspiráló volt. Mostanság már nem olvaslak, mert végtelen ciklusban darálod ugyanazt, óbégatod a meglátásaidat az echo chamberedben a közegtől teljesen függetlenül. Bármennyire tagadod is, sugárzik a düh és a keserűség a szavaidból, képtelen vagy lépést váltani. Körülbelül tízszer jeleztem neked a kommentoszlopban, hogy leszarom és végtelenül unom az újkihívástkeresőzést, a spekulistaságot, a meknamarádat, a titkos találkozókról szóló szivárogtatásaidat. Kurvára nem veszed az adást, mint a tengő Matterson ezredes, a tenyered árkából sorolod a tényeidet, de felnézni már nem vagy hajlandó. Fáradt vagyok, Frici.

Frick László Intézet 2019.08.12. 15:18:34

@ripők: Ez mind nem igaz,amit te idehordasz -én, veled szemben ezt az állításomat tartani is tudom,mert igazolom. te megint csakúgy vád-és ítélet, elspórolod a rendőrségi, az ügyészségi és a bírósági szakaszokat.
Nem különösebben új a számomra ez a hülye monomániás öregember az óbégatásaival -beállítás, afféle káprázat,mint amikor ülsz a vonatban és hogy szaladnak hátrafelé a fák.

Először a gyűlölet keletkezik,aztán
inkább ímélben kéne ezt,mert ide van illusztráció gyanánt egy novella
a meggyűlölt néven keresztül az olvasás, ha büdöslábú julisnyénnye főzte a levest akkor a leves is büdös
a csoporttudat,ami a fehércsirkék között támad a vörös ellen, csak az ebben a baj, hogy az olyan csirke TÉNYLEG vörös,én viszont 12 ponton nem felelek meg az orbánistaság kritériumainak egy olyan listán, ahol kizáró egyetlen egy megnemfelelés

McNamarával kapcsolatban pl az a nagyon nagy baj, hogy a tízrészes Amerika Titkos Történelme c doku sorozatot nem én állítottam össze meg rendeztem, hanem Oliver Stone,aki ha nem "kommunista" akkor valóban liberális,ami ... mármint a valódiliberális.. ma a kommunistánál is veszélyesebbe szám'

A Fog of The War című portréfilmet nem én rendeztem Robert McNamaráról, viszont gyakran idéztem McNamara mondását a sajtótájékoztatókról, ami egyben Orbán idézet is lehetne, ha Orbánban még lenne az 50 kilóval ezelőtti humorérzékéből.

nem én rendeztem a Nixon c.filmet-hanem Oliver Stone.
Nem én rendeztem a Nixon-Mao találkozót, hanem Henry Kissinger, aki még mindig él (a menők életkilátásai egyre jobbak, Bálintgazda 100,Kirk Doglas 102)

Samuel Beckett kb úgy őrjöngött hetekig, ahogy te itt ma mérgelődsz órák óta azon, hogy Henry Kissinger plagizálta őt a Nixon-Mao találkozó librettojával.

Bocsáss meg, de pont fordítva van, te lettél az orbángyűlöleted miatt besavanyodott öregember és ez a besavanyodás kámpicsoríttat el mindentől, mert már bele tudná halni Orbánba, ha arra is annyira nem lennél lusta, mint el is olvasni azt, amit "inkriminál"-sz.
Pl amit a spekulalistákról írok,az is gördül[ő],mert a spekulalisták is száguldoznak é s méghozzá kínaitempóban, vagyis amit két éve jól tudtál, ma múzeális.

Gúnyolódsz, miket írok a kínaiakról, öt éve nem írhattam azt, hogy vedelik a kávét,mert nagy nehézséggel jutottál kávéhoz Pekingben is, ma pedig 130%-on a kávéfogyasztás, ha a termelés 100%. 30 %-kal több kávé és "kávé" fogy,mint amennyit termesztenek. 2016-ban alig volt pekingi ojropidszállodában is kávégép a reggelinél , 2018-ban több is egy étteremben.

Pl azt mondom, hogy a nemzetállam mint olyan, a nemzetgazdasággal halottés a kapitalizmus is, ezt nem mondhatod, hogy mármióza szajkózommonomániásan, mert főleg azóta MUTATOM hogy Ááááátatlan Gyuribácsi is megírta.

Ha állítok valamit, veled szemben szoktam igazolni is,pl a spekulalistát nem én találtam ki, hanem Joseph Heller és amikor jókat röhögött saját zsenialitásán Milo Minderbinder vélt aBszurditásával kapcsolatban ,lehet, hogy azzal a reménnyel is, hogy Amerikában ki a fasz olvassa Ilf & Petrovot,az ő Benderüket, az Osztapot.

És látod, a víz nálad van felkapva, te mérgelődsz itt,mint egy vén prosztata, fősz a levedben, de nem így volt ez 8 váltással ezelőtt, amikor még az indexeseket jellemző ideológiai fülénnyel azt hitted, hogy a gúnyolódással most jól lesavazol.

Senkit nem tudsz mutatni blogkörnyezetben,aki annyit moderálta magát,mint én és szinte egyáltalán nem a kommentelőit,mert pl a pali-t törléseket igazán nem számolhatom ide, amikor pl ID-t sértett.

Minden útálat is az elsőpletykával kezdődik ahogy az út az elsőlépssel és az első pletyka (=vérvád) volt alaptalan.

Nekem van öniróniám -neked meg nincsen.

Pedig az önirónia nagyon jó dolog, sokat segít az ellen, hogy ennyire kicsi mérges öregúr legyél:D

Elfelejted az életrajzomból a tudodmelyik hivatásomat , tehát konyítok valamit az ennyire kövér gyerekekhez,mint te:
"Nem fáradt vagy te fiam, hanem csak lusta.""

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.12. 15:36:42

@Frick László Intézet: Orbángyűlöletet látsz. Ez egy újabb kimunkált ténymegállapítás. És ilyeneket hajigálsz rakásra és hitelesnek képzeled magad a hasonló alapossággal összeállított kommentjeidben. Nem fogok mindenre reagálni, csak pont beleléptél az öniróniás okoskodással. Tudod az, hogy "fáradt vagyok" pont ugyanott szerepel, ahol Matterson ezredes. A billegő fejű Pete mondogatja ezt feszt, miután kisütögette az agyát a rendszer. Ugyanabban a vigyorgóban. Csak magadra és a vélt igazadra figyelsz, így már érted miért nehéz veled kommunikálni?

Frick László Intézet 2019.08.12. 17:10:34

@ripők: Nézd, ez már majdnem izgalmas, amit felvetsz.

Meg akarod úszni a szalmaszállal, ami a téged illető orbángyűlölet vádam,amit azzal alapoztálmeg, hogy elismételted néha, amit a Lújzák Úság-jában azügyben összeolvastál :D

,közben meg a tutajok úsznak le Kisingerrel,McNamarával, Oliver Stone-nal és Mao bácsival meg Kissingerrel, de te a szalmaszálban találtál jó fogódzót
a te dolgod :D

Nem arra kértelek, hogy mindenre reagálj.. tényleg, nem is sokat kértem, ne is az összes vádjaidat igazold is, válassz ki csak hármat és vezesd le a vádtól, semmit nem kispórolva az itéletig.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.12. 18:01:43

@Frick László Intézet: Ha kigéppuskázol egy struktúrálatlan, mindenbe belekapó betűhalmazt, akkor nyilvánvalóan nem szálazom végig annak minden ágabogát, a kommentműfajba nem fér bele, csak az, hogy a legszembetűnőbb baromságodra mutatok rá. Úgy írsz le dolgokat, hogy fingod sincs rólam. Nagyhatalmak titkos megbeszéléseiről úgy tudósítasz, hogy azok megtörténhettek ugyan, de kétlem, hogy te is ott faltad a sajtost a dél-koreai és a kínai tábornokok között. A megállapításaid nagy részével nem foglalkozom, hisz egyrészt nem értek a témához, másrészt le is szarom a világszínvonalú magyar szarommal, harmadrészt ezerszer olvastam már tőled, negyedszer nem ezért jöttem erre a blogra.
Az orbángyűlölős, indexista, lujzaújságos kitalálmányodra építed az egész vagdalkozásod, de szerinted az a szalmaszál. Következetlen vagy és amikor erre rámutatok, akkor lekicsinylő és arrogáns leszel. Te tényleg nem beszélgetni vagy baromkodni jössz, hanem rajtam akarod megvuduzni az általad annyira megvetetteket. Hát nem hallgat meg téged senki más?

Frick László Intézet 2019.08.12. 18:23:34

@ripők: Hú, bassz, hogy én egy mekkora naíva-picsa fehér-műdzsörzé elsőáldozóruhás kis balettpatkány vagyok a jégkorongcsapatban.
Hát...igazából mnár felhagytam a blogot és rögtön is töröltem pár bejegyzést, azóta is rakosgattamlemagánba, vázlatokba... kicsit még sajnáltatommagam, de aztán irány a lecsó....ööö..áruld már el, hogy mi a fasz kéne MÉG ezen kívül?

Nemsoká majd már még ennyit sem beszélgetünk,mint tegnapés ma és azután mennyire jólesz neked.

Teszem azt...ö..ezt a blogot, ez pedig emlékműve az Index Vállalat egyik blogos marketingkoncepciójának, pont akkor nyaltatok ráa mézre a madzagon,amikor kellet, Just In Time.

Jönnek majd a skanzenbe a gyerekek,ez itt a Magyar Gonzó, a hűdebátormár Szily lacibácsi aluzfóliaszobra blogigazgatókorából, ezekmeg itt a szorgalmas kis kigondoltamos úttörők,akik pont akkor és azt alapították, ami az akkor aktuáliskoncepcióba olyan montpálytonos relativista semmbenhívéssel faszán beleíllett White Noise-nak.

Na, holnap még szerelek le a blogomból, hogy ne ríjjon a szád

Frick László Intézet 2019.08.12. 18:28:56

@ripők: lábjegyzet : Már Hanni néni is tök'fölöslegesen és okafogyottan védelmezte az indexesek mundérján a lujinszkis gecifoltok becsületét, faszom vuduzikrajtuk,gondolod, hogy ennyire nevetségesen donkijóte lennék?

Tudod, Jónás Vera élete vágya, hogy a számait a Tilos játsza.
Az én számaimat pedig soha más rádiónem játszotta,mint egyszer a Tilos.

Az éjjelkétóra műsorsávban, amikor a hat hallgatóból hét volt beállva makettra

Az egyik számban aláírásokat gyűjtöttünkaföldrengések ellen és akkor voltamkáb feleannyi idős meg kiló,mint most te.

Én, baszod, a paraszt, budai aranyos leventékkel?

MONDANI viszont miért ne mondhatnám, ha egyszer igaz,amit pl Uj ujkihívásairól MUTATOK?

És csak én? Dezsőfi miért lapogatta meg Szily orcáját?

Annyiban igazad van, hogy úgy szoktam neked valamit mondani, hogy Kadarka is értse

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.12. 18:42:55

@Frick László Intézet: Megint nem velem beszélsz. Semmi közöm az indexhez, a blogodhoz. Ehhez is csak annyi, hogy anno rengeteget röhögtem az öncélú baromkodásokon. Te veszed ezt komolyan, te akarsz valamit átadni, tanítani, én annak vettem, ami. Kikapcsolódásnak. Te vagy az, aki mindent levetetne, egykalapalávéve magán kívül mindent és mindenkit. Én nem vagyok szépíró, mindentlátó szem, egy pillanatig sem gondoltam értékteremtőnek az "alkotást".
Szívesen beszélgetnék veled, ha nem egy botostamásba néznél, ha arra reagálnál, amit írok és nem arra, amit szerinted gondolok. Ez a rinyapicsa blogfeladási allűr nem ráz meg különösebben, nős vagyok, ismerem a hisztit.

Frick László Intézet 2019.08.13. 06:04:51

@ripők: Köszönöm a tanítást.
Csihadjon az agyvérzsírod,már befejeztem, de nem itt, hanem amott, szépen kérlek,annyi türelmedet még kaparj össze valahogy, hogy OTT azt, amit az imént írtam/küldtem neked, elolvasd.

Vagy ha nem, hát
nem, hihetetlen a számodra, de nekem mindegy :D

Súlyos félreértéseiden alapul és rosszindulatúaknak szántad és nekem jól jöttek mégis,köszönöm, még egyszer :D

Páska Süme 2019.08.13. 22:13:35

Ez amit Frick tol az "emberi játszmák"ból melyik kategória? A virtuális faszkodás?

Frick László Intézet 2019.08.14. 14:23:05

@ripők: Ja. A kikapcsolódás. Na, az kurva régen volt, szerintem annyira régen, hogy akkor még olvasószerkesztőket is fizettek és a híres Szakonyiné nyomdai szedővel nem történhetett meg az a pdf-ben mindennapos kis baleset, hogy Háy János, Magyarország leges legpercizebb könyvszerkesztője tisztára szerkeszt egy nyomdakész kéziratot, a nyomdai korrektort persze elspórolván,és amikor elkezdenekkijönni a fagyasztóláda nagyságú "nyomdagép"-ből a példányok, az NKA 300-at támogatott, tehát7 példány az OSZK-nak 25 a baromnak, aki írta, meg 70000 Ft a "szerkesztő"-nek aki a nevét adta és jut is,marad is, mert ugyanez az ember a neki nem tetsző politikusok korruptságairól ír glosszákat és az is heti 1500-2000 Ft. (Egyenlőbb Név-nekmeg 50000) És aztán 20 évvel később az OSZK olvasójában kiderül, hogy az a kurva pdf minden oldalra pötyögtetett 2-3 "sajtóhibá"-t.

Szóval a kikapcsolódás az régi,20 évvel ezelőtti papír alapokon folyt,amikor még a hobby kifejezés nem veszett ki a közbeszédből.
Te vagy már annyira öreg, hogy gyerekkorodban lehetett volna akár hobby-d is?

Frick László Intézet 2019.08.14. 14:36:07

@ripők: Van a magyaroknak egy kurva gáz nagy baja és én mindig ebből a magyar gáz'ból jöttem rá, ha az otatim mitarbeiterei a tökéletes anyanyelvi szintű magyarságukkal át akartak baszni. Beállítottak, mintha felvásárlók lennének, megláttak valamit és el merték mondani a véleményüket, nemúgy,mint a magyarok, akik a szemedbe NEM NEM SOHA csak a hátad megett
Ugyanis egy magyarnak nem mondhatod el a véleményedet még ha büdös idegenszívű is lennél,
mert azt ő a DÓGÁBA VALÓ [ @radaisosseb tényleg szánalmasan humorosnak hitt szóferdítésével] SZUNEVIRITÁSÁBA JABBA való beleszólásnak vette a simán csak szerintem + véleményelmondását. "Szerintem jobb moslék helyett a vályu egyik felébe a szárazat, a másikba a vizet és a disznó szépen az ormányával [mert a disznónak is ormánya van ám] elkeveri magának
ez nemzetközi nagyáttekintésben VÉLEMÉNY
de a magyarból azt a frusztrált seggfej heőbörgést, sértegetni akarást és gorombáskodást váltja ki,amit itt reprezentáltál.

Magyar anyanyelvem miatt gyakran elfelejtem, hogy én nem vagyok magyar.
Te megtanítottál a magyarok móresére úgy, ahogy a mórestanítást orbán Viktor, azt, magáról. csak képzeli.

Köszönöm a tanítást,még egyszer :D

lábjegyzet: A magyaroknak a másik nagyon útálatos népszokása a Méhattukhoo Íííílegyen későbánat,ebgondolatoskodás, nosén nem tudok abban hinni, hogy ha valaki az információt egy nemkurvaerős nagymegosztón rendesen,egyszerre többnyelven az ugyanazt, mint a Panama Leaks esetében,osztja meg, hogy az a netokráciában BÁRMIT is érhetne

annyi, hogy én ezt leírtam
ne legyen igazam
de ha meg mégis igazam is lehetne talán
pár esteben
akkor én elmondhassam, hogy én legalább annyit tettem, hogy azt mondtam, amit én gondolok
és nem kliséket
mint te
ismételgetek

uff

vagy netokratául off

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.14. 14:57:35

@Frick László Intézet: Na végre, egy jó felvetés! Gyerekkoromban nem volt hobbym. Sportoltam, versenyekre jártam, bicikliztem, horgásztam, olvastam, rajzoltam, rejszoltam, számítóztam c64-en és szinte folyamatosan építkeztünk, garázs-műhely-járda-kerítés együtt apámmal meg a nagyapámmal. Mostanra lett hobbym, de szinte sosincs időm rá.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.14. 16:10:31

@Frick László Intézet: A klisé lehet igaz, lehet hamis. Az általad fantáziált háttérhatalmi összeesküvés is. A különbség annyi, hogy finnyáskodsz az egyik miatt, de dédelgeted a másikat.

Frick László Intézet 2019.08.14. 16:36:27

@ripők: "általad fantáziált háttérhatalmni" a hablád és a blablád
Erre már mutattam Oliver Stone Amerika Titkos Történelme c. dokusorozatot, szerintem érik a további 4-5 rész és ha addig nem esik le
onnan majd leesik, hogy miért nem volt jó republikánus jelöltnek a Bohócfrizurás Képenkívüli Seggfej helyett a latino, fiatal és értelmes Marco Rubio. Rubio még netokrata elnöknek is bejött volna...
Ezzel egyben azt is szemléltettem, hogy te kizárólag és alaptalanul böfögsz rám, blöffölsz és vagdalózol, én viszont állítok, majd sorolom a bizonyítékokat és na azután, esetleg, ha, akkor talán ítélek is.

Én szopom ki azt az összeeesküvéselméletet a fejemből, hogy az elnökök, azok jönnek-mennek a Fehér Házban,miközben a Joint Vision 2020 az Dabljú Bush óta töretlenül marad?

A Clinton-Obama kerítéshez akar ez a seggállatbarom bohócfrizurás még 1-2 % vasat.. de az 1-2% TOLDÁS az a botrány, magát az 1900Mérföld hosszat a kétféle erőszakszervezet által élessel lőőőveee, 10 yard magasan, azt simán átengedtétek ?? :D

És elárulom neked a titkot: Az a Joint Vision 2020, azt akár Robert S.McNamara is írhatta volna

Még egy titok:
jövőre 2020-at írunk, bazmeg.

Ami nem 1971, jaj, nagyon nem.

Majd azért, ha beleolvastál a Joint Vison 2020-ba és végignézted a Fog of The War-t meg Oliver Stone dokusorozatát, elvárom hogy gyere ésMÉG EGYSZER próbálj leösszeesküvéselméletezősözni meg hogy a kisujjamból szopztam, csak azért, mert nem az indexben vagy magyari Pétertől olvastad.
Az Európai Új Haderú koncepciójával bezzek ezredakkorka kis bajod se nincsen, mint az én összeesküvéselméletemmel az USA háttérhatalmáról akkor, ha a büdös ruszkik hadiköltségvetése évi 66 Mrd USD
az USÁé pedig 570 Mrd USD és az USA +NATO az együtt 1000 Mrd USD és ehhez nég az Ojrópai szövetségeseké KÜLÖN
és Magyari Péter szerint (2017 június 27) még ehhez kéne USD -hitelekből vásárolt amerikai fegyverekkel egy külön Európai Új Haderő a büdösruszki fenyegetés ellen ?
:D
csak röhögni tudok rajtad, hogy letatázol

te

:XD

engem, muchachos!
ó, baszod, hát én sokkal fiatalabb tudok lenni, mint te voltál egykor, fénykorodban

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.14. 18:37:47

@Frick László Intézet: Aha, szóval megnéztél egy minisorozatot, attól lettél ilyen okos..! Citálj még valamit Vujics Trutykótól meg a Frei dossziéből, hogy teljesebb legyen a kép! Szólhattál volna, hogy voltaképp egy médiaterméknek csinálod csak a reklámot a blogos munkásságoddal, mucsácsó. :-D

Frick László Intézet 2019.08.14. 19:11:46

@ripők: "Aha"
-szóval: nem.

-Honnan veszed?- hogy a .. várjál,akkor ragadjunk már le a kifejezésnél, 10Xegyórás TÖRTÉNELMI & DOKUMENTUM sorozat ráadásul úgy, hogy ami eredetiben és fekete-fehér volt, az az is maradt.... ez neked minisorozat, de egyébként per definitionem: nem.

aha

Annyi csak, hogy kb igazodtam a befogadási készségeidhez meg képességeidhez,ajánlhatnák o l v a s n i v a l ó -kat is, de ez Oliver Stone doku sorozat pont neked való, csak feküdni kell és lesni.

Ha könyvet ajánlok olvasni és összetett mnondatok vannak benne meg jelzők és határozók, a folyamatos múlt'at ne is bogozzam, az meg zagyvaság,mi?

Magyar vagy te tényleg, mélyen, baszod, és mint minden magyarnak, összesen az a végső érved, ami a kezdő is:
Hogyannemtudjukeztsemegoldani.

Lábjegyzet, ha már ennyire lábra tudtál jönni:
Felsorolnád életed legutóbbi 10 KÖNYVBÉLI olvasmányélményét?

Ha eddigi életedben hat könyvet olvastál, akkor annyit sorolj

elfogadom, ha a wikipediakivonatát csak...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.14. 19:20:55

@Frick László Intézet: A két lottit olvastam csak meg a viszkis könyvét. Tudom, hogy csak gorombáskodni akarsz velem, mert méltatlanul kiröhögtem azt a Showtime terméket, amiből az életbölcsességedet merítetted. Gondolom, energiapiramist is vásároltál A Robelin webjósdából.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.14. 22:41:03

Én annyi könyvet olvastam, hogy meg se bírom jegyezni a címüket! De hogy Frici soha semmit nem olvasott, az is bisztos, mivel minden idejét kómentolással tölti!

Frick László Intézet 2019.08.15. 04:54:09

@radairosseb: Mint szoszpinciológus, tisztában lehetnél már Brian Epstein relativitáselméletével, mint én reveláltam a pedagógus kukoricaföldem első és felfedezésem után,mint kiderült, egyben az utolsó és abban is csak harmadában hagyott sorában, hogy amit a nagyanyám egy negyed napszámban bekapált, azt nekem bekapálni egy élet sem elég.

Így van ez az olvaással ésakkor még azt nem is sejtheted, hogy a kommenteléseen kívülmég mennyi pótcselekvésre pazarolom el a dögunalmas és Dr Czeizel szerint a magyarr zsenik 93%-ánál amúgy is a lecsóban elrohadóan közhelyes zsenialitásomat,mint autószerelés, kiskertészet, sertéshízlalás (ami nem a tenyésztés, de főleg nem a szaporítás) , ráadásul még túl jól rajzolok, ha az ujjbegyeim már felis puhultak az elmúlt három esztendő nemgitározásában,viszont párhuzamos nyeregtetőt feleannyiért és jobbat ütök össze,mint holmi papíros ácsok úgy, hogy Wittgensteinnél csak annyival tudok többet, hogy a ma várható száraz verőfény, mint jelenidő, nem alkalmas annak a következtetésnek a bizonyítására, hogy a mindenféle esélyből a jövő héten pont az eső nem fog bejönni,ámen

Nem vagyunk egyformák, bazmeg

Frick László Intézet 2019.08.15. 05:04:08

@ripők: Volt egy korszak az életemben,amikor a kiürült szőlősládák alján az újságpapírt is kiolvastam, na akkoriban próbálkoztam a lányoknak szánt és a lánysorozatok figyelmeztetően feltűnő színeiben (a magyart ráadásul ki is pettyezték) pompázó sorozatokkal, de akkoron már a Felnőtt Nénik-nek ,vagy a szerintem is legveszélyesebb,mert testileg már egészen női életszakaszt,a 12 éves és valaahány hónaposakra célzott Moraviá-kkal is végeztem, a Montekrisztót,mint kiderült, filmen sem birtam tovább a szökési jelenetnél.

tehát a viszkiset már határozottan úgy, ahogy a hozzád hasonlóan Jók és Igazakmeg Gáncstalanok A Jézus életét*
filmen nézve választottam,mert a magyar filmipar nem csak a verekedős, de az autós-kaszkadőr jelenetekben is nagyon erős és a Szappan Audit én csak a számomra unpraktikus csomagtartója miatt (a ráncfelvarrotban is, ha a tartály máshová került,de a támla mögött a lemezkeret eltúlzottan nagy)nem preferálom.

Helyetted is szégyenlem magam,mert még ennyiből sem jöttél rá, hogy csak merő szeretetből érdekelt eddig is a szerinted világnézeted, szerintem meg a csak kultúrálislenyomat -od.

* A Brályen élete címűviccesnek hitt filmről van itt szó

Frick László Intézet 2019.08.15. 05:10:12

@ripők: lábjegyzet

A viszkisben az az izgalmas, hogy dramnaturgiai szempontból meg környezetvédelmi okokból is jobb helyen van benne a szökési jelenet, Dumas kapzsisága miatt erdők ezerhektárai hiábavalóan alakultak át papírrá. Az oipera, mint műfaj megújulása a Nixon című remekmű élvezése óta izgat, hogy lesz-e a viszkis könyvéből olyan, amilyen a Traviata tudott lenni, ami a XIX. században még az a táni-táni konzervdiszkóba számított,mi nekünk Avicii műűűvészete, amibe az idült alkoholista gazfickó a maradék,még zenebuzik számára akkora örömöt jelentve belehalt

Frick László Intézet 2019.08.15. 05:22:22

@ripők: Most már azon gondolkodom, mint Tokmac , amidőn itt vendégszerepeltek a megyei osztályonaluliban 0:73 táján, hogy forduljak-e háttal és ezentúl, ha még rászánom magam, akkor csak sarkalván a további gólokat

Mivel te imádsz alaptalanul és bizonyítatlanul rágalmazni,ezért kérlek,hogy fogj egy A4-es üres lapot, felezd meg függőlegesen, balra téged és mind a JókésIgazakat itt, a jobbfelére meg engem, hogy legalább így bizonyosodjon be, hogy jobboldaali lennék,majd strigulázd a nyelvi leleményeket,az érdekesebb szavakat, a Bödöcsénél azért nem jobb,de a Hadháziét meghaladó humort meg ilyessmit.

És még egy segítség: Az csaak Magyarországon van úgy és a jellegzetsen magyar Jókés Igazaknál, hogy ha valaki bírálni merészeli az USÁ-t, akkor az szélsőjobbos nácikok

Tudom, hogy számodra nem lehetnek ismerősek az Amerikai Szépségeszmények,mert az valami büdös hippi dolog-ként van interpretálva neked a kertitörpeszakállas,de nyakonalul tökéletesen szőrteleen ésánuszkozmetikázott hipszterekáltal

de az Amerikai naaaagy Szépségeszmények egyike az, hogy SZABAD

LEHETSÉGES

sőt
KELL bírálni az Egyesült Államokat egy olyan jogikörnyezetben,amiben ma hiv. áll.tám és a sajtó álta is elfogadott vádkategória a hazaárulás és évente többszáz embert itélnek el legálisan hazaárulásért. Bele se megyek ebbe az utcába, csak mutatom, hogy ami magyarországon civilbátorságba számít és jópontnak egy Dollár-támogatásért benyújtott pályázathoz, az az USÁ-ban megáll a bíróság előtt és egy esküdtszék nélküli verzióban.

Röviden: Ha valaki bírálni merészeli az USA politikájának EGYES momentumait, az sajnos ettől még súlyosan akár liberális is lehet,sőt,az USÁ-ban,mint Oliver Stone-t, alapbóllekommunistázással, felépítményében pedig, mint Stone-t vagy Kevin Spacey-t a kettőskereszt-mítúvaliktatják ki a lecsóból

vagyis Trump-ot pont arra találta ki a Háttérhatalom, amit te is beszoptál torkig és lelkesen csummázod:
Amíg Trumpra megy a fost és a recska, nem jut valódi problémákra,pla Joint Vision 2020-ra, amit te is ügyesen kifelejtesz,amikor fikázni akarsz engemet

Bevallom neked az őszintét, ahogy a recskázáshoz alapvetően ageci kell,úgypl a fikázáshoz legaalább egy konkrét érvecske

csak egy bakfittyenetnyi, please

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 05:45:18

@Frick László Intézet: Ott baszod el Tokamakk, hogy ilyen papiroson írogatod be te is magadnak, hogy leleményes, úttörő, világszínvonalú, humoros, értékes, virtuóz, cselkirály, zseni. Aztán, amikor bevillan, hogy mégis csak a kongó bloghun óbégatsz, mint az untold history ingyenhandléja, akkor meg a világra haragszol, mert megmondja, mit törölgess a papíroddal.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 06:26:11

@Frick László Intézet: Na, efölött majdnem elsiklottam. Kb 20 nm-es féltetőt tervezek a terasz fölé, de a fedést még nem döntöttem el. Polikarbonátot nem akarok, mert meg lehet dögleni alatta nyáron. Cserepes- vagy trapézlemez hangos, ha esik az eső. Bitumenes zsindely nem lenne rossz, de az sem olcsó és nemtom, mennyire tartós. A cserép meg nehéz és lécezni is kéne és ha ráhord a szél 20-30 centi havat, akkor a szerkezetnek is bírnia kell. Kihagytam valamit?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 08:41:40

@Frick László Intézet: Tudom, hogy böltcsészként iritykedc a szocinalógusokra, de montam már ezerszer, hogy én Tudománnyal foglalkozok, nem szocanolaginával. Így aztán aktulális kopipésztedet a második szóig olvastam (na jó, a harmadikig, ahol a számba és személyembe eggyesztetted a vágyaid netovábját, egy nohabárcsak ál, de tudományos beálítódást, ami híján nem csoda, ha csak poscthmodern randomgenerátoros szövegek és kopipésztek tellnek tőled.

Frick László Intézet 2019.08.15. 09:31:38

@ripők:
1. "Ott baszod el Tokamakk, hogy ilyen" . Jópoen, jól hangzik,mint egy Bödöcs betét, csak ez ugyanúgy nem igaz,mint amivel Bödöcs népszerű.
Ugyanis.. ezt már kérdeztem, csak nem válaszoltál..a papírra nincs odaírva még a nikknevem se,semmisem. Tudod:A Néven KeresztülOlvasás. Így olvastok ti: Nem a mi számít sohasem, hanem a kicsoda nektek

2.Igen. A klímakatasztrófa óta a legfontosabbat hagytad ki,nekem már ki van feszítve a necc árnyékolóháló az úvébé sugárzás miatt az egész kertem fölé, mert különben a Nap leperzsel mindent.
Dél-Itáliában kicsit bennebb vannak,ott a szőlők fölé egy réteg fehér fényáteresztő matt fóliát, aztán a következő rétegnek egy zöld necchálót,majd a szőlő fajtájától függően fekete vagy sötétzöld (nálunkmég erkély meg kerítés belátására akadálynak forgalmazza az áru-félismerettel sem rendelkező kereskedő)

A néger nők a fehér műanyagszékeken a calábriai szőlődűlökben 20 €-ért szopnak és rendesen, nyálasan natúr és végig, ha ízlik neki,lenyeli, ha nem,kiköpi [ Részlet: "Ami Földes András napi 1000 USD szponzorációs reklámösszeállításaiból kimaradt c. riportkönyvemből... nekem összesen elég lenne 1000 USD.. ] Földes addig el sem indult,én meg már meg is érkeztem a sajátköltségemen...

Vagyis a helyes megoldás a :
polikarbonát, de úgy, hogy nyárra, már csak a jégesők miatt is, valamilyen necc árnyékoló-szűrőhálót feszítesz ki a polikarbonát fölé
Mindenről az dönt, hogy tartasz-e növényeket a féltető alatt ésmilyen fény kell nekik

az idén megvan a páratartalom még az orchideáknak is

Jókat szórakozom a virtuális dagonyákon, ahol a 444-esek osztják a 888-asokat, hogy melyik az idiótább és naívhülyébb a klímakatasztrófa miatt

de az idén pl a diófáim levele is,mintha gázlánggal adta volna neki Joli nyanyus a hatodik szomszédbú,újjan.

Akkor elárulok egy titkot.

Kizárólag neked.. és ha megnézed a szövegem minőségét, az én valóban is poenjaimat, hogy mondjam Dr Dérczy Péter irodalomtörténsz nyug. prof szavával

megképzettségét

az elütéseim ellenére is a szövegeimnek,pl én eleve az egész 888-nál jobban írok.
Te Botos Tamásnál tudsz jobban írni a 444-ből, én Plankó Gergőnél BIZTOS hogy jobban írok
és ha a drogfogyasztással kumulálom, akkor szín józanon 20 szor írok jobban mint az éppen esetleg órák óta valamiért absztinens Szily

amikor meg Szily a piára beszed valamit, ott én megállok,mert a rozébort is kiköpöm, nemhogy a reduktív küvét.

Azért POCSÉKOLOM itt a tehetségem mert TÉGED szeretlek annyira és becsüllek
és úgy vagyok vele, én az én életemet magamnak basztam el, depl azért te miért ne próbálnálmeg akárönálló gondolatokra azáltalis jutni

hogy megpróbálod elhinni: a kételyeimnek van alapja

Frick László Intézet 2019.08.15. 09:32:19

@radairosseb: Kormolsz, kékharisnya, de cuki vagy.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 09:52:30

@Frick László Intézet: Ha még ha találgatnál, de fejedbe vetted súgy marattad magad.

Frick László Intézet 2019.08.15. 10:02:35

@radairosseb: A stílus nem az ember. Nem minden Homo Sapiens ember, de aki ember, az Homo Sapiens.

Honnan tudja az ember, hogy budapesti magasfokú értelmiseggi előtte a jellegzetesen Art Valley aus Kapoltsch -paraszt,aki bűrcsimmában, mikádóban kis perge kalapban szinte Kozma Gy.Uri -nak őőőtözve bödöcsködik?

Onnan, hogy ma a tényleg is parasztnak maláj gyártmányú terepszínű katonai ruhája van NY-betűs bézbólsapkával és nem a sarkantyúját villogtatja, hanem a Caterpillar telefonját és a Vitarából az 1000 motorral vesz, viszont kp.

Így bukol le te is előttem,amikor a nejlonprimitívet szeretnéd megjátszani.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 10:06:53

@Frick László Intézet: Aszt mondod, meglátcik rajtam az Eszem és Műveltségem, Pallérozottságom, Modorom és Stílusom! Szóval miközben szocioganézol, te valójában hízelegni akarol, Frici! Látom mégiscsak akarsz tőlem Valamit, csak attól félel, hogy nem kaphatod meg. Na pucsítcs edjet, asztán menjünk tovább a dolgunkra.

Páska Süme 2019.08.15. 10:22:20

@Frick László Intézet: "Onnan, hogy ma a tényleg is parasztnak maláj gyártmányú terepszínű katonai ruhája van "

Akkor a sok Lederhosenes térdzoknis arc az osztrák Alpokban az is mind bécsi értelmiség?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 10:40:23

@Frick László Intézet: Köszi, asszem lehet, akkor tényleg a polikarbonátos cucc lesz a levehető árnyékolóval. Télen nem baj, ha világos van alatta.
Én nem vagyok író, sem újságíró. Nincs égető szükségem az egyetlen igazságra sem, a sokféle igazságban hiszek. Viszont képletekkel dolgozom és ahol #N/A-t dob a gép, azt nem sorolom ide. Lehet szép színes a táblázat, de a szumma is hibát fog mutatni. Nyilván én sem vagyok kész, még próbálkozom, több munkalap, fájl, sőt alkalmazás van nyitva.
Az én kertemben ez egy fain év. Nő minden, volt retek, újhagyma, meggy, bodza, van gyökér, cukkini, tök, paradicsom, fűszernövények, lesz mandula. Tavasszal ültettem 5 gyümölcsfát, fejlődnek szépen. Jövőre ültetek még 3-4-et és ősszel feltörök még 30 négyzetmétert új ágyásoknak. Lesz még szeder, málna, áfonya, työllő, fokhagyma, zeller meg ami még eszembe jut.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 12:17:01

@Páska Süme: Nem, azok a turhistáknak öltöznek be úgy. Csak épp ezt nem érti a Frici: ha olyannak látcol, amien vagy, és nem olyannak, amit a sztereotirpák várnak, senkitse fogol érdekelni. Pedig még maga az amúgy teljessen átlagos és érdektelen Frici is pont úgy teszik, mit amit belesztereogramizélnának, akik láttak már köpcösbajuszos emberkét rolytossállal, nemfüstöllő pipával és Szabó Margó kötettel egy légköbméteren bellül.

Az meg már az ő baja, hogy azért, mert ő tényleg szteretipikálisan menthetetlen önjelölt géniusch, aki Igazi Reschtiben issza a szittyaportugízert tisztán, amit két scharokkal arrébb bubis fehérborral hígítval hozéfröccsnek árúsít a romkocsmáromos.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 12:35:37

@ripők: Egyed is a sok gazt, az környezettudálékos!

Frick László Intézet 2019.08.15. 13:21:12

@ripők: Igazi polikarbonát és jó áron, magánszemélynek is szinte nagykeráron az ACO jászberényi úti (a Maglódi út torkolatával majdnemszemben) Headquarters-e alatt kapható. Mivel nős vagy, fennáll a veszélye, hogy a feleséged pont úgy viselkedik veled ,mint te velem és semmi se lesz neki igazán jó -létezik füstszín (árnyékolt) polikarbonát lap is. Nem érdemes a szerelékeit, végelzárót főleg nem, elspórolni és a páravédő szalad, azt se felejtsd el

Annyira éde, amikor egy pedáns jótanuló és jógyerekKovács maregitkerámiák angyali feji-ajakaival csáááácsogja,a művésznőnek volt egy külön búzavirágkékje e szemekhez, hogy ő a diverzitás meg a sokféle igazzság híve, az ember rádkészül,mint egy randevúra egy kínai nővel és akkor kiderül, hogy nem kínai, csak banán, azaz itt született Magyarországon és a Kékvirág utcai óvodában szocializálódott. (Kínaimagyar szlengben a banán az a kínai nő, aki belül fehér, pl a pinája már nemkínei, csak magyar.. tudod, ha esetleg nem száraz és hagymaszagú, akkor az a ragacsos lekvárosbukta szerű)

Ugye, ez egy vérvád is lenne, hogy én az 1 igazságban hiszek és aki nem olvasta a Kettes Számkör-t meg azt a véleményem, hogy a Világ nemhogy kettőnél több,de még háromnál is több a verzió, az neked hisz,mert a te szövegeid klisékbőlállnak, nem kell babrálni a bonyolult szavak és a mondattan kibogarászásával, hanem a paneleket meg modulokat, amikből összelegózod a te állítólag húúúúdesokrétű véleményedet, amio kb annyira meglepő, mint radairossebb legújabb cikke, amiben a 888-asokra meg az orbánista slapajra bassza el a drága recskát (de minek.. gecikre gecit hányni... öhhh)

Nagyon szépen felsoroltál növényeket, deplvan ötleted az amerikai lepkekabócára vagy pla kínaipoloskára, akik fiatalkorukban benettonzöldek, kamaszkorukban a fiatalfelnőtt szakaszig csíkosag, vén geci szemétláda korukban meg terepbarnák?

Azt akartam ezzelmondani, hogy egy felsorolásmég neméletszerű, mert szavakat az internetrőlis össze lehet szedni,de pla küzdelmet arról, ha az embenekTÉNYLEG van málnája vagy VALÓBAN is gyümölcsfája éspl a te környékeden is a méhészek annyi mnéhcsaládja úszta meg a telet,mint az én környékemen ( 247-ből 7) akkor a gyümölcsfák beporzásával gondok voltak,plKína egyes részein fülpiszkítóvalés kézi-emberimunkaerővel igyekeznek pótolni. (A műmzből ugyanis annyi méhecskefióka kelt ki,mint amennyi az Emberi Modern Jövőbevezető Új Családformákban a segglyukba frecskelt geciből tudhatna

vagy amit lenyelt a gyerek

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 14:10:00

@Frick László Intézet: Kőbányán születtem, a Havannán voltam ovis és az örökségben 6/24-ed részt megkapott házunkat Szemere gróftól vette a dédapám. Nem messze onnan indult a bakterház, de asszem majdnem Vecsés környékén. Ott is van bronzos polikarbonát, meg a nyaralóban sima. Ezek miatt nem akar olyat a nejem, mert árnyékolás nélkül mindkettő pokol nyaranta.
Ahol most lakom, ott volt méhecske bőven, kártevőből csak gombásodás a sok tavaszi eső meg az elbliccelt lemosó miatt. A meggynek meg a mandulának is ívbe hajlanak/hajlottak az ágai. Rengeteg a vadvirág, a rovar, a fecske, a szajkó. Poloska tavaly sok volt, idén csak elvétve láttam eddig, bár néha érzem a szagát, amikor vágom a burgyint.
Véleményt meg ki-ki úgy alakít ki, ahogy akar és tud. Te úgy, hogy egyedinek gondolhasd magad tőle, én meg úgy, hogy mi tűnik hihetőbbnek számomra. Ha meg több opció is lehetséges, akkor nem kardoskodom egyik mellett sem, nem Meknamarázok, ha nem muszáj.

Frick László Intézet 2019.08.15. 16:19:04

@ripők: "egyedinek gondolhasd magad tőle" ezt megsemmisíti az a szokásom, hogy jó sokat idézek, többnyire nálam okosabbaktól. Az olasz öreg bordélyos öregember momnológját nem tudom fejből egészen jól, azt nem szoktam idézni.

Frick László Intézet 2019.08.15. 16:39:20

@ripők: Gyorsan elárulom neked, hogy Kőbánya absztrakt fogalom, ha az Ökrös utca végében figyeled a kisszékkelmeg kisgyerekkel a börtönben hawájjzó uruknak mutogáló cigány nőket, akkor olyan Kőbánya, a Bögre utcáról tudósítottam is, addig nézd meg,amíg azt is le nem teszem vázlatba,mint az egész szart és akkor az Ökrös utca végétől balra ott van az a bolt,aminek a ház-részében, tehát házban, hajléktalanok laknak, ha érted,mire gondolok,párlukszuscsaládiház,a gumigyár munkásházai, a börtönből ugatnak a kutyák vagy kajabálnak á telefón a rabok az ablakokon ki és van egy töküres börtön is. Pedig Kőbánya a Sörgyár környéke, akkor ott van a NAV furcsán nagyonmagas de mégis keskeny ahhozképest háza ésmióta nem füstölnek már a mozdonyok, de sok cserép még makacsan kormos.

Kóbánya olyan,mint India, ha csaakúgy jáűrsz pár kanyart , regényt írsz róla, ha benne élsz,meg hallgatol..már nemhogy írni,deolvasni is elfelejtesz.

namost az én írásművészetemet Kőbányához tudnám hasonlítani,errete jössz és és lehordod Az Andezit utcába elhaló Tavas -nak. -Mutatom a Bögre utcát, arra nem reagálsz, mert nem jól jön ki ahhoz, hogy te már beállítottál az Andezit utcánakéskész.

De te vagy, aki szerint nemegyigazság van

és én vagyok (szerinted) a vátesz megmondóember

Ez még tegnapelőtt jutott az eszembe óvodáskoromból, hogy gyött a jügyerek, széjjeltaposta aa homokváram,, ennyittucc, selejt,mi ez a szar (a selejt szó akkor került a szókincsembe, demég kamaszkoromban a gyárban is elsőre egy nagyrakás 3 napos benei sütemény a levegőn

az olyan,mint egy darab szar, amit szétettek a legyek

vagy egy kiszáradt homokmarkolás

Mit képzelek én magamról, hogy azt hiszem, hogy tudok várat,amikor szar

nem, most ő nem ér rá váratépíteni, de ha ráérne,olyant mutatna, hogy elájulnék

Elszrakozhatuznk igy jövő hétig, ha most nem mégy vissza az előzőkommentemnek kommentnek az elejére és nem tudsz rájönni, hogy mekkora,egyébként jó nagyot kongó blöff volt az a hamis feltételezésed rólam, hogy én wuuu egyedinekképzelném magam.

Ezzel még a nálam nagyobb,még Kosztolányi is csak jellegzetes estikornélos (alföldiróbertes) megjátszottan kópés arccal csak meg akarta hagyni az embereket a hitükben, hogy egyediekésmegsimételhetetlenek voltak. Sőt,azt szoktamMUTATNI hogy néha akár 30 elődünk összessége islehetünk. Ahogy ma egy légy felismeri a 70 éve a piacra dobott légyüveget,a csapdát, nem számolomki,mennyi generáción át,dealégy
BAASZIK alámenni az üvegbúrának, hogy a csapda alján elfáradván a cukrosvízbe fúljon.

Kosztolányi beírta a versébe, hogy jópofa legyen,mint ahogy radairossebb kolléga is jópofa akart csak lenni, hogy kigúnyolta a 888 hülye újságíróját, aki,a barom,ahelyett, hogy kurvát írt volna, hetérát írt. A gyerekek már az oviban sem akarnak magányosak lenni, csatlakozni akarnak

Akurvák, azok pénzért végeznek szexuális szolgáltatást, vagy legalábbis ilyen címen veszik le a parasztot. Ha leitatják, begyóccerezik éskirabolják, akkor markecolnak, ha pedig a pénnzt kinevetik,mert nekik tiberis parti villa kell vagy mégse,ott szarszag lesz, hanem fent a hét domb fölött a nyolcadikon egy villa, hatalom, fiatal nagycsiklójú kis szukák, akik megtrimmelik az ők szintén jelentős csiklóikat meg ilyesmi, ez persze nem a pénzről szól, tehát a barom nem ismeri a hetéra fogalmát, ó anyám és ezek akarnak kormányozni!

Frick László Intézet 2019.08.15. 16:42:22

@ripők: javítás, ezt musztájkijavítanom,mert a lényeget elfelejtettem beírni, annyira sietek

és én vagyok (szerinted) aki a vátesz egyetlen igazságot megmondóember-nek képzelimagát

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 16:46:35

@ripők: @Frick László Intézet: Az egyediség romantikális zárvány, már száz éve is idelyétmúlt kommercitás volt. Frici ezen már túllépett, ő ettől (is) több holmi eredetiektől, dunánonnanian szólvást.

Idézni pedig nem az szokott, aki nem eredeti, hanem az, aki arra recskázik, hogy másokat olvas, akiket álszent módon okosabbnak hazudik (másoknak) magánál, miköszben ettől érzi magamagát bölcsebbnek (és okosabbnak azoknál, akik elhiszik, hogy nem gondollya okosabbnak magát amazoknál, akiknél).

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 16:50:31

@Frick László Intézet: Ezt: @radairosseb: még ide kopipéschtelem neked, ahogy te szoktad, mert gondolom nem olvastad, hogy több időd legyen írni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 18:57:42

@radairosseb: az egyikőtök indo-, a másiktok védikuus, én inkább taotológus. Ez kétségtelen tény!!

Frick László Intézet 2019.08.16. 03:26:02

@ripők: Napokóta látnom kell fiam,semmi hasznodat nem vehetem a könyvem kitakarításában.Ez megörvendeztethetne engem, hiszen ezesetben haszontalan vagy, tehát a Tao szerint élsz.

szünet:

A pompgácsok [-> Lázár Ervn szóképzése Pompgáts Béla nevéből, aki a kora Magyari Pétere volt a magyar irodalomnak, csak nem annyira idülten súlyos alkoholista,mint Magyari] a pompgácsok kitalálták, hogy Weöres arcába úgy szerelnek bele, hogy Nób el Bon-Bonra javasolják és a bizottság jól elutasíja. Rábasztak,mert Lundqvist "költő" abizottságtól magához rendelé, plusz egy fő, Weörest, hogy meghallgassa,érdemes-e a díjra.

Weöres a Tao követője volt,plLao Ce tanításának fordítója. Weöres Hamvas barátja is volt, tehát fikázandó,úgy fikázták kötelezően, ahogyte a tartalmiakra tekintet nélkül és hasznosan tehát, engem fikázol, formalistán. A lényeget sose,fogsz egy félmondatomat,mint lyukas zoknit és kifordítod.

Weöres bepitykált Lundqvist likőrjeiből, de egyébként is a vizsgálóbiztos okoskérdéseire a természetesen hülye válaszokat adta.

"Ez egy hülye! -baszta le Lundqvist a pomogácsot, -Idiótát hoztatok elém?!4!44???"

Weöresnek ugyanis Tőkei Ferenc is a barátja volt, Tőkei Ferenc meg szintén Hamvasnak is. Errőlkukulnak annyira nagyon a mai pomogácsok, amikor basznák Hamvas karakterét.

Tőkei ugyanis a papírjai szerint hasznos ember volt,ezért taníthaatott filozófiát a Marxizmus-Leninizmus Nappali Egyetemen. Keleti (kínai) filozófiát taníthgatott, így hozzájuthatott a tiltott Tao tanításához meg az összes európaiul meglévő kínai filozófiai anyagokhoz Mo Ti tanításaihoz Kung Fu Cse tanításaihoz. Hiszen úgy tudták: Tőkei elvtárs jó komonista.

Úgyhogy te csak szeretnél taotológus lenni, mint ahogy @radairosseb: nem szeretne ennyire műűűűűvelt,kifinomult és ideológiakövető jellegzetesen index-olvasó értelmiségi lenni.

Frick László Intézet 2019.08.16. 03:33:01

@ripők: @radairosseb:
A fül, amely nem fül
Pinkász rabbi mondá:
- Úgyan áll a „Szív kötelessége" című könyvben, hogy aki
magát jól tudja kormányozni, az fél szemmel lát, és fél füllel
hall. Fél szem pedig nem szem és fél fül nem fül. És tényleg
így van, hiszen gyakran veszem észre, hogy ha valaki taná-
csért jön hozzám, ő maga mondja a választ is.

/részlet a chaszid vicckincsből/

lábjegyzet:
Azonképpen én kérdezlek Ripők és nem a választ mondod,ám cáfolni hiszel engem.

Én? - a te kérdésedre a l a p o s a n megválaszolok, de te hülye jobboldali kereszténydemokrata hülyebácsinak állítasz be, aki azt,amit tőlem "kérdez" pedig még jobban is tudja nálam.

Frick László Intézet 2019.08.16. 03:54:51

@ripők: Weöres tehát már majdnem 40 éve és jól tudta, mit éra Nóbel 'n BonBon bizottság, belátta azt, amitén csak akkor a legigazán, amiko Woody Guthrie epigonjának adták a bíjat és nem vették észre magukat, hogy a dúósgazdag milliárdos sem akarózik hozzá igazán

de mivel neked még akkor sem esett le

ezért a bonbonbizottság egyik tooth 'n fact-uma a fasszopó kurvájának.. tehát inkább a boldogképviselőjének mondanám a bizottságnak, egy oboapoétanőnek akarta adatni a díjat

Erre a Bezzegh Bizottság hogyan reagált, amikor kisült? -inkább nem adták ki abban az évben.

Ezt sem én találtam ki, így a magyarázata is tőlem független, ha kilövöm magam a Hóóóóóódba, amit megbaszni Dr Wilbur Swain -nek javall a Tizenhármasok Klubja kidobóembere, vagy a Gönczöl szekerén is által (detto a forrás) AKKOR IS
Igaz és Fennáll és ha nem tetszene, magához a Bezzeg Fejlettisztáni Minta Oiropid Bizottsághoz fordulj, hiszen azóta, hogy a hülye kereszténydemokrata bácsikák bírálják a svédeket, nem tudna svéd,még ha egy akkora ostobapicsa is, mint Annika Srandhälle, olyan hülyeséget mondani,ami dzsaszta ne lenne egy újabb szög az Orbán Rezsim koporsójának hitt, de a sok belévert szegtőlmár páncélvonatába

de te még mindig azt hiszed, hogy nem szeretetből kínlódom itt a divatbólértetlen fejeddel

hanemhogy valami dicsőségre, honoráriumra, hírességre meg elismertségre számítanék.. számítanék.. amikor már magamelőtt sem számítok

Azt, hogy Krisztus soha nem is voltkoporsóját nem ingyen, az lófasz

De Sting vagy Leonard Cohen koporsóját sem őrizték ingyen, akkor mit képzelsz a magyarokról, akik szerint csak a cigány lop,mert ha ők elveszik a másét, akkor azt szerzik, ha diplomásközgazdászok,moint Dr Apró Piroskanéni,akkor pedig csak kreatívan könyvelnek

Be szeretnék mutatkozni, az én nevem nem Kukoricza János, nem hasznos kadarka (ez egy rövidélettartamú évesborocska, amíg hígított alvadtvérszínű nem lesz) az én nevem nem Henry Fielding Anti Klimax Őrgy

az énegyik régi nikkem:

ingyenmedve

(Ad Notam: József Attila:Medvetánc

parafrázis:

Állatnak van ingyen medve
Aki nem ád, az a kedve

Frick László Intézet 2019.08.16. 04:05:39

@ripők: Általában -ezt figyeltem meg a vidékimagyaroknál sokkal-sokkal fejlettebb budapestiembereknél,akik közéújabban keszthelytől Balatonfűzfőig a jobb,aztán Agárdtól Felsőpáhokig meg a rosszabb telek- és ingatlanspekulánsokat is beleszámítjuk,pl én basztammegvenni 6,5 MFt-ért azt a mádi utcai ltp-i lakást, amit a múlt héten a nepper 205 milláért adott el úgy, hogy6 éven át albérlők garmadájávalmég le is zúzatta gajra.

Szüval azt figyeltem meg még Budaőrsön is,ami szintén Budapest, ahogy Vecsés, Szigetszentmiklós,hiszen Leskovics gitáros is bőven budapestibe szám, még Bandi a Hegy-ről is szabadkozik,pedig az apjáék ott laktak és ő is, ha időnként annyira kijózanodni tudott, azon kapta magát, hogy kaptat a hegyen és az apjáék kutyáját sétáltatva...

...képesek MINDEN*-t megtenni azért, hogy a gyerekeik kreatívak legyenek,snitt

Én született kreatív és zseni vagyok ésmiközben te arcot pukkasztasz,mert azt hiszed, ez dicsekvésem, gyorsan elárulom,kurva nagy kibaszás.

Megnézték az óvodában a jelemet,kinek Ujkihívás volt a jele, a tanárok meg téeszvezetők, demég a tanítónénik gyerekei is mind csupa-csupa menő jelet kaptak az óvodában, ,perszehogy a két hemügésnek jutott a kutyacsont,meg a bili,amit úgy kellett mindig az óvónéniknek megmagyarázni, hogy az nem bili,hanem bögre

Az semmi,de a fiammal már ezért óvatos voltam (a többit majd privátban, ha lesz) és őt mégis,ugyanebben az óvodában logopédushoz íratták be,mert nemismervén a különösészakimadarak neveit,amiket mutatott a rajzain, azt hitték
bëlga

(itt:beszédhibás)

Frick László Intézet 2019.08.16. 04:23:19

@ripők: Te legalább elvileg tudnál olvasni. Elolvasod,amit írok,de a nevemen át és nem hiszed te sem, hogy azt én
a jelem kutyacsont
írhatom.

Ha azonban valami menő jel éppen birtokosa írná, lájkolod is

Az egyik sunyi trükk,amit kitaláltam, az az, hogy kézzelírom le,könyvszerűre kötött füzetbe.Erre azt mondta a neves szerkesztő, hogy az lenne csak az igazán dilettáns.

Ezért vitte többre Lundqvist,mint Weöres, mert Lundqvist nem Hogyannemtuggyukeztmegoldani országba születhetett,mint ahová Weöres született.

lábjegyzet: Miközben a budapestiek hülyére törik magukat, hogy a gyerekük abba az oviba kerülhessen,ahováegykor a Stahl Judit egykéje járt,meg a Marczibányitérre föl, reggel ötkor az usziban kezdik és este 19-20-ra megy értük a nörsz a tisztánelektromos Up-pal a The English Langague LittleMozart Factory-hoz

gogy Becz Zoltán és Lovasi is pécsi,meg a Punani is eredetileg, Szendrői és a Nyéma Tóth szombathelyiek, még csak most jutottak el oda, ahová a MEZŐTÚÚÚÚRI -érted? ME ZŐ TÚÚÚR-i Lázár Tesók, Dr Dr Szilágyi Zsófiamost már gyakran azzal a vonattal jár-jár FEL Budapestre, ahogy Borbély Szilárddal egyvonaton néha,deakkor Debrecenból,amivel Darvasi lacibácsi Törökszentmiklós Ajándoka a szegedi hakniból vissza Föl Föl Budapest -re, csak Darvasi Áron nemlett annyira híres repper,mint Závada Peti(akinél a Szendrői lakott, abban a lakásban, amit a jellegzetesen tót ősparaszt apja vásárolt még Petinek) vagy Kemény Zsófi.

kemény Zsófi? -nem? Az anyja volt a dramaturgja a Bar'tok közt-nek tizenötéven át, az apja... hogy írjam körül neked, hogy megsejtsd, tudod,ma isélnek köztünk akkora költők,mint Kosztolányi vagy Juhász Gyula vagy József Attila volt

és még már csak egy icipicit figyelj, aztán tényleg békit hagyok neked

Korunk Kosztolányiját nem az éppen akkora zseni költőnk teszi, ahogy a geci is, ha segglyukba csepeg,akkor abból nem gyerek, csak csokibarna lesz

a KÖZEG teszi Korunk József Attiláját, akit Horger Antal a korszak legnagyobb nyelvi(nyelvész)zsenijének tartott és hírelte is a szakmában.

Hiába jobb az Elefánt zenekar az LGT-nél, de a Nyéma Tóth introvertált, nincsenek rádióbarát számaik
és az LGT idejében 17809olyan tizen-huszonéves volt, akik megtöltötték az akkora teret,amit a hatóságok engedélyeztek,most meg nemúgy van,mint régen, az Elefánt gázsija hetedannyi,mint a Halottpénz-é és a Halott Pénz kateringbe,meg egyébként halott pénzé baszatni a kateringen kívüli felesleges kikötéseikkel, minek a Suzuki 1000-es Vitarára 21 Coll-os /35-ös versenygumi, gtehát 7 a gázsi és 7 mellé az egyébköltség, de legyen halott pénz

Frick László Intézet 2019.08.16. 04:33:07

@ripők: Napok óta írok neked. Haolvastad volna, amiket összeirkáltam neked, nem mertél volna azzal a titkosra csomagolt vádaddalelőállni,miszerint te nem tudsz hinni az egyetlen igazságban (kinyilatkoztatásokban meg a frikkhonnanvesziésmitőlannyirabisztos)banben

Ha neked azok alapján,amiket napok óta, nettó 4 órahosszában

direkt neked
(na jó,Kadarkának is)
írkáltam
neked
de akkor most innentől geci-komolyan vesszük
Ha neked azok alapján,amiket eddig összeírkáltam neked, a történetek, aamik nem velem történtek, pl ha nem marad ki a majd, amikor tizenötéves koromban nem ittam halálra magam
viszont attól még Lundqvist felhívatja magához Weöres+1 fő-t, aki nem Amy néni volt

Tehát ha te ki tudod mutatni, hogy nem csak úgy óvodás módon rámcsúfolod, hátha nem ellenőrzi utánad senki
hanem tényleg bekarikázod nekem az 1-etlen1igasságaimat,meghogy igéthirdetek, meg hogy anyagi vagy bármi dicsőségért meg ilyesmi,hogy többől, mint a KÜLÖN és REÁD tekintettel

akkor felutazom Budapestre, csinálok magamnak egy fészbúk platformot, odahívlak a bazilikához fényes nappal és élő egyenes adásban közvetítem magam, ahogy rendesen,végig leszoplak. És ne félj,ebben nem fog kifogásolandót találni a faceboook Moderátor Algoritmusa [dobozában, ahogy Kempelen Farkas-éban, tudod :D ħ] és haa valaki megadja a lőelemképzéshez a GPS kooordinátáit, a YT-n ismegnézheti akár

Frick László Intézet 2019.08.16. 05:01:10

@radairosseb:

három henger, kettő fölül, egy alul,középpontjaik csúcsán álló háromszöget képeznek

gondolom, ennyit szükséges tudnod Ángyán micsodájáról, ami neked ezek szerint nincsen

Frick László Intézet 2019.08.16. 05:02:56

@radairosseb: Írtam neked egy rendes választ, de az az Index Algoritmus szerint tiltottkifejezést vagy linket tartalmaz,erre a tiltottkifejezéseket ésslinkeket cenzúráztam,de az algoritmus szót azért találtákki az algoritmus író fasz eufémiájára, hogy legyen mit mire fogni, ahogy a róka a nyuszira fogja, hogy meg akarja enni

Frick László Intézet 2019.08.16. 05:04:24

@radairosseb: @ripők: Azt találtam ki, hogy Gőőcsőgg Dudkó "blog"-jában ripőknek a Tiltott Kommentemet beteszem és Ripők majd privátba átküldi neked,én meg borítékolom a te rre szokásospoenodat és ha eltaláltam, akkor nem leszek boldog

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.16. 06:14:52

@Frick László Intézet: Nem mondtam, hogy jó vagyok benne. Viszont ahogy Micimackó és Malacka példája mutatta, úgy érteni véltem. Tőkei verziójában viszont nem találtam semmit, szerintem szar.
Rada szerintem megtalálja a kommented, ha akarja. Majd folyt

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.16. 14:29:57

@ripők: Nem akarok utóítéletes lenni, de ennyi kómentja után olvasatlanul is el tudom kébzelni, mint írt a Frici.

Frick László Intézet 2019.08.17. 03:50:17

@ripők:
RIPORTER: Itt kell aláírni a Kettőskereszt Mítúú-ívet?
AKTIVISTA: Persze, tessék!
RIPORTER: Ön tud hinni az Egyetlen Igazságban vagy a sokféleigazság szivárványos diverzitásában hisz?
AKTIVISTA Én nem hiszek, hanem tudok: Sokféle igazság létezik!
RIPORTER (az indexesek jellegzetes győztesmosolyával) Köszönöm a riportot! (el)
AKTIVISTA: Hé,és az ív? Az aláírás, bazdmeg!
BALLAGÓ MUNKAIDŐNTÚLI CIVIL : Ja az? Az szerintem nemigaz!.
AKTIVISTA: Akkor baszd meg!*

*idézet Szendrői Csaba Paula c.verséből

A teljesalkotás:
Jól van, látom készen vagytok, teljesen készen.
El sem kezdődött, de ti már befejeztétek.
Forgasson a rosseb bele a fekete sóba!
Eltévedtem hazafelé, a lefolyóba’.

Jól van, látom készen vagytok. Ja, én is készen.
Mártogassuk eper jam-be bele a tompa kést,
és összekenem magam én is, hátha akkor érzem,
milyen volt azelőtt, mielőtt… - ugyanilyen
volt igazából már akkor is, épp mint most.

Paula! Én készen vagyok évek óta jól tudod,
nem is tudom mikor voltam józan utoljára,
igazi kín az életem. De most, mintha tényleg
minden sokkal rosszabb lenne, mintha egyszerre
hatna rám mind az elmúlt tíz évben elfogyasztott ez,
meg az, mintha emlékeznék az arcodra, de
nem vagyok benne biztos, hogy te vagy az.
Nem vagyok benne biztos, hogy te vagy az….

Ref:

Úgy fáj! Mért’ nem éltem szépen?
Úgy fáj a vesém és a lépem.
Úgy fáj az eltékozolt idő.
Úgy fáj a májam és a tüdőm.

Paula… bár emlékeznék arra a nyárra,
bár emlékeznék az utolsó nyárra, vagy
bár emlékeznék legalább a tegnap estére, vagy
legalább a nevedre.

Ref:

Úgy fáj! Mért’ nem éltem szépen?
Úgy fáj a vesém és a lépem.
Úgy fáj az elbaszott idő.
Úgy fáj a májam és a tüdőm.

Jól van már, ne rohanjál már!
Maradjál már még egy percre.
Tuti, hogy valami P betűst mondtál.
ZSUZSI!? Panna? Petra?
Biztos, nem Paula?

Akkor baszd meg!

Frick László Intézet 2019.08.17. 03:59:41

@ripők: Örülök,hogy felhoztad Micimackót meg Malackát,akikpontosan annyira igazak,mint mondjuk a kuruzslók rozsdás kései,kontra az észak-kelet-afrikainők csiklói. Vagy a feleség voltam Afrikában, vagy a Muzulmán Hervegnők Titkosélete -üzletág.

Te itt ülsz abban a burokban,amit Karinthy Frici bácsi garázsolt neked,a gyerekszobába , miközben odakint a felnőttek a bulira villanó hajnalon gondosan felnyitják a szorgos cseléd VALAMENNYI frissenkész baracklekváros üvegét.

ÁLtalában lerázol azzal,hogy én fogalmazok itt neked,te meg baszol elolvasni, de most kibasztam veled,mert az eggyel ezelőtti mondatom ráadásul poetikailag is megképzett annak ellenére, hogy

NEM GONDOLTAM!!4!! KI &ELŐREEEE!

hanem belőlem spontán jön és jó a ritmikája: próbáld meg eldobolni a hereveregető kereveted bőrrelvont oldallemezén,alul. Még ha mindegy neked, miről szóla mondatom, hagy pocsékolódjon a tartalma

demost annak a mondatomnak ideföl,ami innen egyre távolabbi,olyan ritmikája van, de olyan.

De minek.

Na,szevasz.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.17. 04:03:04

@Frick László Intézet: Nem elsősorban Karinthyre gondoltam, hanem Benjamin Hoffra.

Frick László Intézet 2019.08.17. 04:30:30

@radairosseb: A netoráciában felgyorsul az időszámítás.AKigondoltam! feljövetelekor még a magadfajta, a civiléletében érzékeny,gyöngéd,törékeny lelkű és a pinát kreatíve nyaló édes mackóembernek jólis állhatott volna az a múlt század 60-as éveiben unalmas fogás,amivel erőlteted,pla b/p tévesztésekkelmeg az ahogyhajjaúgyírja jegyzésmóddal,ami Szabó Zoltán -korabeli szocinciopiszcincilijógijusok szokása volt, vcsak ugye a kínaitempóban,amit most már az oi-oi-oiropid kurváraegyfejlett mintakultúra lekövet,

AZT AZ OKOSESZKÖZ MAJD ELDÖNTI HELYETTED MIT AKARSZ ÍRNI BAZDMEG!

és te hiába küzdenél a tettetett idétlenkedéseiddel,ha az okoseszköz meg az addig bevitt szókincseid meg a frissítései, bekövéríti a felajánlottakbólaz algoritmusa szerinti korrekt szót és miközben te a haaladóifjúságot jellemzőkéthüvelykujjas beírásimódban úgy néz ki,mintha hat kanyart vertél voln már rá a hülye öreg 47-plusszos szartseérőkre,aközben a szavaid 37,9%-a még köszönőviszonyba se kerülhet azzal, amit kigondoltál.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.17. 07:03:33

@Frick László Intézet: Sajnállom, hogy csanódást kell okozzak neked, Frici, de én az a generácinó vagyok, aki tíz ujjal gépel. Sráadásul első dolgom minden készüléken leszedni az auttókórektokat. Amiről nem lehet vagy nem tudom, aszt nem használom, s kész, ennyi, meg egy brendi.

Frick László Emlékzenekar 2019.08.18. 04:46:12

@radairosseb: Ezúton tájékoztatlan,hogy a fenti:
"Sajnállom, hogy csanódást kell okozzak " -kezdetű kommenteddel anélkül, hogy erről sejtelmed is lenne, csak megerősítetted az állításomat arról, hogy csakképzeled magad KorszerűModern Jövőbevezetőnek
és valójában, ahogy ez a Szűk Negyvenesek generációjánál természetes akik még olvastakújságból és az anyukájuka vódiznyi matiné ELÉ baszta le őket úgy, ahogy ma a Modern Korszerű Új Jövőbevezető CSaládformákban a Mindig Állandó anyu a változókörülményektőlfüggetlenülegy MÁSIK okostelóját a Baby TV-vel.
Nekedi s anyád, ha a Bby TV-vel és a telúőját tudta volna úgy eléd rakni,ahogy téged rakott a Balu kapitányt lesni,akkor meggondoltad volna azt, hogy öngólt rúgj a [<-] válasz erre gombbal.

Frick László Emlékzenekar 2019.08.18. 04:47:16

@ripők: Vallomás:nem tudom,ki az a Benjamin Hoff.
Nem írom be a wikipediára,mert ma már csak 1 kommentre lesz időm,azt viszont levél helyett írom.

Frick László Emlékzenekar 2019.08.18. 04:57:30

@radairosseb: @ripők:
Az alábbi szöveget, ha tudnám,akkor magánlevél gyanánt, azaz privát'ban küldeném el.

előhang: Mindannyian tudjuk azt, hogy a feminimopicsoidokmit képzelnekmeg miket gondolnakki az egyetemi tanulmányaik és Bódis Kriszta kemény vaj c kigondolásának áttanulmányozásai után a prostitúcióra valókényszerítés fogalmáról.

Amivel szemben a valóság az, hogy ezeket a nőket az "abúzus" definíciója szerinti legnagyobb akkor szokta fizikailag ÉRINTENI
amikor a stricijük a hosszú hajukat az alkarjára csavarva verdesi a fejüket a falba.
Ez akkor szokott megtörténni,ha a fodrászat/kozmetika gebinje szerint működő üzletágban a dolgozó nő műszakután nem tudja letenni az elvárt pénzt a franchise-jog tulajdonosának.

Ezek a lányyokkiskorukban,általában már 8-9-10 éves korukban nők(ha biológiai értelemben még nem is)
és akkor saját maguknak nagyobb pofont tudnak lekeverni,mint a bótosasszony,aki ezért vitte őket hátra a raktárba oda,ahol a boltitolvaj gyerekekből szokta kiverni a, azt.

Van nekem egy Kosztolányi-noteszom, abban pl az szerepel, hogy még a biciklilánc nevű végsőérvéhez sem nyúl a franchise-jog tulajdonosa.

Az a szokás a súlyosabban vitás esetekre, hogy behívatja a csicskákat és ha van lánya,márpedig miért ne lenne,de ha csak fia vaan,az sem számít különösebben börtönviselt embereknek,szóbal
elkezdik szakszóval

élni

a gyereket az anyja szeme láttára,mert azt tudják, hogy ennyi a bicikliláncnál is nyomaékosabb érv lehet a pénzelosztási vitában

Ha csak csecsemője van még, aazt meg agyonverik vagy megfojtják,azzal ugyanis be lehet adni az anyát is a rendőrségre.

Ennyit szerettem volna annak a margójára, hogy korunkban miért nem használja az író, ha sikeres is szeretne lenni,a Kosztolányi-noteszt. SOkakazt hiszik, hogy csak a gyorsírás kihalása következtében...

tényleg magánba szerettem volna
szevasztok

Frick László Emlékzenekar 2019.08.18. 05:00:46

@radairosseb: @ripők:
az éli élni
példamondat:
"Dezső a saját lyányát is pont úgy élte,mint a Szilvike saját lyányát Pistátú"
tehát a kifejezést Bódis Kriszta szél- vagy lábjegyzeteiben vagy szómagyarázatai között keressétek. De beiratkozhattok az egyetem könyvtárába és kikérhetitek Szciológia címszó alatt a kartonokat mind :D

jóéjszakát :D

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.18. 10:15:16

@Frick László Emlékzenekar: "anélkül, hogy erről sejtelmed is lenne, csak megerősítetted az állításomat arról, hogy csakképzeled magad KorszerűModern Jövőbevezetőnek"

Nem, Frinyóka, nem. Nem aszt erősítettem meg, hogy csak kébzelem magam Korszerű Modern Jövő Bevezetőnek, hanem aszt erősítettem meg, hogy csak te képzeled, hogy eszt kébzelem. Mint ahogyan úgy általában kilencvenhét-száz százalékban, úgy most is fitkív alakokkal vitatkozol, akik a te fejedben léteznek csak, mékcsak virtunálisan se.

Másrészt meg a hozzád hasonló, agyát a kapaticásnövelő Ászokhubi helyett rescthifrötcsel szétbaszó, tizenhat év fölött tanulásra már képtelen, épp ezért két mutatóujjal (netán mutató és középső ujjal) pötyörésző írástudatlanokkal szemben én még megtanultam tíz ujjal gépelni. S mivel abból előnyöm már nem származnók, így hüvelykkel kár is lenne megtanulnom.

Frick László Emlékzenekar 2019.08.19. 04:33:33

@radairosseb: Még nem olvastam ezt a kommentedet,de mitsesejtvén pont erre válaszolmeg a hosszú (4999 karakteres) kommentem a kélppel a svédasztalnál magát csak hezitálva kóstolgatónak megjátszó rókaprémes hölggyel.

Ism: A motívumok MINDIG alacsonyabban vannak.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.19. 08:03:16

@Frick László Emlékzenekar: OLyankor vagy a lexórakosztatóbb, mikor úgy teszel, mintha lett volna mondanivalója a 4999 kárákteres kómentyaidnak, és nem valami poschtmódern bulsitgenerátorral írtad volna!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.19. 08:10:09

@Frick László Emlékzenekar: De hogy érdemeid szerint is válaszoljak:

Pynchon munkáiban az uralkodó fogalom a nyitás és zárás különbsége. Ezért Lyotard az „aldialektika” kifejezést használja
a szexuális identitás és a társadalom közötti különbség jelölésére.
Lacan előmozdítja a szocialista realizmus felhasználását a szexuális identitás megkérdőjelezésére.

Debord azonban íróként a „szontagista tábor” kifejezést használja az olvasó szerepének jelölésére. Számos diskurzus nem a szublimációról, hanem a poszublimációról szól.

Marx a kapitalista narratívát javasolja a szexista támadáshoz
a társadalom felfogása. Abian konszenzuskapitalista paradigmájának elemzésének jellegzetes témája a költő művész szerepe.

(Forráschmegjelölés: www.elsewhere.org/journal/pomo/ PLUSZ translate.google.com, a szórenden itt-ott változtattam - radairosseb.)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.19. 20:33:58

@radairosseb: Ezek mind könyveket írtak arról, hogy miért dugdoznak idegentestet az ülepükbe?! Na, ezért nem olvasok én semmit.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.19. 23:32:45

@ripők: Ettől még persze írhattak, de én nem tudok rolla. Viszont abban bisztos vagyok, hogy Frici bármelyikbe bele tudná magyarázni, hogy VALÓLYÁBAN arról írt.

Frick László Emlékzenekar 2019.08.20. 03:39:09

@radairosseb: Igen.Én is így értetted -közzétetted nekem a Vállalati Küldetésetek jelmondatát. Aztán paródiaképpen beillesztettél egy jellegzetesen úgy okoskatörpszöveget,amit humorosnak hitt önszórakoztató tevékenységetekkelmintegy jóügy-szerűen szolgáltatok.

Két dolgot ne felejts el:

1.A motívumokmindig alacsonyabban vannak a Vállalati Küldetés jelmondatainál.

2.Miguel de Cervantes eredeti regénye a Don Quixote lényegében szamizdat,lehetetlen hozzájutni,mintegy 202 ember húzta meg,fogalmazta át,jósokan gyerekmesének, csak rohattízléstelen francia animációssorozat is kettő készült "belőle".

3. Jó sok kommenttel ezelőtt mutattam a Jerry Egér effektust,amikor a Tom Macska alakú lyukon kibeugrál a falon azzal,hogy ki nem tud ilyent (korunkban Tunyacsáp éspersze nem ugrál,mert vagy a klarinétját félti a felakadástól vagy hogy a ruhája piszkos lesz.

4. Terry Gilliam életműve abbóláll,hogy eredeti kézirtatok feldolgozásainak az ifjúság számára átdolgozott verzióit az érte rajongó egyetemistalányokkalkivonatolja,majd ebből,mint "forgatókönyv'-ből rögtönöznek,pl a büdös ruszkit nem bonyolítják, hanem büdösruszki alakúnak ábrázolják.

A többit Beck Zoltán gondolta nki a Rohattsötét c.költeményében.

Likó Marcell addiktológiai értelemben úgy érezhette eddig hogy amikor kiütötte magát 247 alkalommal,azok mind önmagukban véve egy egy "kis halál" [Little Mort] -ok voltak.

Beck költő annyival korábban született, hogy nekimár volt szerencséje egyszer tényleg majdnemmeghalni és bizony aki egyszer már tényleg majdnemmeghalt,az azután az Amikorkiütötted magad c.hőskölteményét nem annyira szivesen dallja.

A hosszúkommentemből csak annyit idézek ide, hogy Michel de Montaigne aa maga korában férfiatlan asszonyembernek és penye balfasznak számított,amiért vadászcsizmában és jórészt bőr vadászöltözetben a áradóLoire-t májusvízben csak üggyel-bajjalúsza át és kidőlt vadászatokon a nyeregből mindössze 5 órás vágták után. Cervantes szinte kortársa volt.

Frick László Emlékzenekar 2019.08.20. 04:02:53

@ripők: @radairosseb:

"...Na ezért nem olvasok én semmit!" -erre hivatkoznak a Monty Python rajongók, amikor nem olvasnak el semmit.

Pl ha nem olvasom el az evangéliumokat meg Saul egyházalapító valláspolitikai feltaláló politikai önéletrajzát,akkor tényleg el lehet hinni, hogy Jézus ötletszerű és akár egy szerencsés véletlen folytán Brian is lehetne Jézus.

Aki viszont elolvasta már az evangéliumokat és Saul jellegzetes önfényezéseit,az igazolva látja a 33-ból az egyik Jézus ötletét arra nézve, hogy semmit nem ír le még azon az áron sem, hogy a zatttejistákokok úgy képzelik el Jézus korát, ahogy a BBC A fény századai c. "tudományos felvilágosító" sorozatának dolgozói az Alexandriai Könyvtár égését: Nagy Konstatinosz korabeli kleptusokban Gutenberg korabeli kódexekkel rohangászna a késői Jimm Morrison oroszlánfejével görög tudósok, az egyik a kartotékrendszer fiókjai tartalmát öntögeti zsákokba..

Jézus ismerte az ilyen gecik működését,mint a montipálytonosok, humoristának indultak de Tunyacsápként kezdték, aztán pályájuk delén arra hivallgtak, hogy ők valójában mind vallásfilozófiai társadalomszociológusok,most meg annak kell kiderülnie, hogy ha kivonatolok egy gyerekeknek összehazudott Don Quijoté-t, akkor az a művészet értelmetlenülértelmének nevetségesheroizmusával teremt komikus kontextust, plusz a büdösruszki a napipolitikai megfelelésnek Dukcinea meg szárazkurva,mint az előző 443 "feldolgozás"-ban..

Ezért Jézus ugyanazt csinálta,mint Hemingway vagy Dovlatov. Nem szavakból áll az írásművészetük, Hemingway csak a nőiolvasóipiacra szánt sikerregényeibe írt be csiklóduzmasztó romantikát.

A tanítás nem leírva, hanem DRAMATURGIAILAG van benne a szövegben.

Hiába megy szembe Jézussal és teremt egyházat a testvériség-gel szemben Saul.. a dramaturgiai zanza a porban guggoló Jézus-ról,aki ákombákomot ír a porba s így szól:
"Mi mindnyájan bűnösök vagyunk"

Brian nem képes ilyesmire.

Ez kimarad az életművéből.

Vagyis Saul akkora balfasszal nem is foglalkozik,mint Brian.

Jézus korában akkora volt a messiás üzletág piaci mérete, hogy csak Jézus nikkel 33 csávó működött.

Josephus Flavius, aki a Monty Python valóságos titkos alapítótagja volt, a 17-ik Jézust írja bele önfényező és hamis politikaiönéletrajzába tettetett és megjátszott álérdektelenséggel mintegy mellékesnek beállítva a főt: hogy ez a Jézus egy rablóvezér volt.

Jézus idejében az iskolások nem padokban ültek vonalas irkákkal meg ceruzákkal és örökirónokkal,a lejegyzésnek két formája volt, a mai sms-ek világát idéző római fa. alapú keretes viasztábla,amibe capslock-kal és csupa vésettbetű [U=V Z=S]] lehetett írni, a másik, ha valaki tartósabban szeretettvolna leírni valamit,plcége könyvelését,tegyük fel, hogy görög kereskedő,akkor a 473 öszvérből álló karavánjából 7 öszvér cipelte a könyvelését.

Az Igazi Jézus tehát már csak ezért is nem szarakodott a leírásával az eleve nem is leírásra szánt 12 dramaturgiai tételének.

A XX. században a dramaturg az a beképzelt, nagypofájú bölcsész volt,aki főleg ollóval tudott dolgozni és megnyirbálni a műveket azzal, hogy ne bassza már meg, hogy ő ne tudna olyant,mint egy vidéki 3 szilvafás nemes, Madách Imre.

Aki nem olvassa POynchont, az csak simán buta marad.
Akik viszont nem tanulják a történelmet meg a földrajzot,azoknak bármit össze lehet hazudgálni. Mint ahogy digitálisan kiszinezni 1.vh-s "hiradófelvételeket"

Frick László Emlékzenekar 2019.08.20. 04:05:10

@radairosseb: @ripők: Dr Csányitól élmedett korára való tekintettel csak 25 percet kérnék.
A Monty Python dolgozóhoz elég lenne összesen egy perc és arra kérném őket, hogy életművük végét próbálják megkoronázni valami humoros alkotással.

Frick László Emlékzenekar 2019.08.20. 04:42:07

@ripők: @radairosseb: Valójában a variációk száma igen szegényes. Az Igazi, Mindmáig Ismeretlen Jézussal úgy bántak a kortársak,ahogy Josephus Falvius vagy ahogy ti énvelem. Baromság, hülyeség összeesküvéselmélet.

Jézussal az volt a legnagyobb baj, hogy egzaltált idegességébenmindenfélét összeóbégatott Jeruzsálem és a Templom pusztulásáról, egyként aprítva a szadduceusokat a farizeusokkal és esszénusokkal,ágált,kidülledtek a szemnei,komolyan mondom, nem olyan hal volt,mint amillyennek aztán a farizeusok elhazudozták Brian alakjában.

És természetesen יוסף בן מתתיהו is már akkor,amikor szépen sorban következtek az események 66-tól 70-ig, azt állította, hogy ő vallástörténész-társadalomszociológus és Josephus Flavius.

Természetesen mindezt a Birodalmi Főváros-ban állította és nem Jeruzsálem romjain, ahol pofánbaszták volna egy péklapáttal.

2037-ben nem azt fogjátok írni, hogy a kibaszott vén idióta geci Frikknek lett igaza, hanem azt, hogy ti ezt már jóelőre tudtátok és meg is írtátok és műűűvészek vagytok.

Páska Süme 2019.08.21. 21:04:52

Vröclép hődigén hátrébb nyugodt szép nyugis friss levegő, semmi repölő, kék égbolt csak, nyugalom és lankás dombok friss szél!

Frick László Emlékzenekar 2019.08.22. 03:56:06

@Páska Süme: Hú,most azt hitted, hogy sikerült valami hipszter biodinamikus abszurdat kitalálnod,mi? :D

Egy olyan társadalomban, ahol dec15és jan15 között síszünetet tartanak szülészeteken,mert alsóközéposztálytól fölfelé abból a pár vállalkozóból is császárral veszik ki a gyereket,közben meg az Evolúció és az Antikreacionizmus Mindenhatooooooo-ságát a Végső TudományosÉrvnek hirdetik?
Persze szülhetnek elavult spontán pinásszüléssel a munkásosztály leszaakadószélei meg a cigányok. Várjál ne siess, szintén ebben a társadalomban a HarmadikMindenhatoooságaMatek. Gondolom, neked ismegy:
kétcigány után 3-4-5-6 utód marad
2 nagyonfejlett bezegemberre nem jut egy egész 1 utód.

Mondjuk ennyi még csak algebra :D

Páska Süme 2019.08.22. 10:35:04

@Frick László Emlékzenekar: Fricike mindenki magából indul ki, amit másoknak ideírsz azok önjellemzések, sajnos.
ide mindenki hülyeségeket ír, de egyedül te veszed komolyan a saját hülyeségeidet. Ez micsoda, virtuál-szociopátia??

Páska Süme 2019.08.22. 10:45:24

@Frick László Emlékzenekar: abban mindenképp nagyon hasonlítasz a jóoldalra, hogy nagyon megy neked mások virtuális fikázása.

Páska Süme 2019.08.22. 22:47:19

@ripők: jiddis vagy ősmagyar szó lehet, én se értem egészen. Azt fejezi ki, hogy az új Tarantino film tetszett, bár több korábbi meg nem.

Frick László Intézet 2019.08.23. 07:52:21

@ripők: @radairosseb: @Páska Süme:
Azt hiszitek, hogy erővel tudtok annyira abszurdak lenni,mint a hóttreál, nos egy isten háta megetti el-és kibaszott faluban lakom és a bótunkban 968 Ft a koktélparadicsomkilója.
van ennek egy politikai népszerűenabszurd vetülete az orbánCentrikus Világkép alatt, az a nektek való, én maradnék a büdösparaszti feődheőragadottnál
miszerint a paradicsom talaj irán a legigénytelenebb, ha egyszer vetettél koktélparadicsomnot, majd őssze hat kapa környületében belekapálod, ami lehullott és agyonérett, abbólkirítkítasz annyit,mert dudvaszerűen fog nyőnyi, hogy jövőre csak egy maradjon.
Ha valaki buzi, elbaszott elméleti alapú hódkorosértelmisegg, mint én,mindenféle,elsőtől a 72-ik sorog bolgáreredetű paradicsomokat is vet a környezetében és ezek aRipőki Diverzitás szerintössze-vissza, de 2-nél több, azaz keresztül -kasul is fajzanak,aRozoviParadicsom-ból nem lesz fürtős,de lehetnek szerencsés fajzások.

Ha nem akarsz ezekkel szarozni, akkoréles késsel bemetszedés egy papírtálcán kiszárítod és akkor azt a szárított paradicsomot kapod, amitaMai Calábriában a Szegény Délen a koldusok, vagy amagamfajta sunyingerek ugye maguknak
A fejlett Nyugati Embertípus meg Budapesten Korunk Mézes Mackójában, a Culinaris hálózatában 3789 Ft/kg vásárol meg.

Értitek, szemtelenül drágán adják a piacon a koktélparadicsom palántáit,250 Ft egy tő és egy kibaszott valamilyen dobozban,ami a földet megtartja, és alul lyukas a pangó víz ellen,egy fejlettbudapesti barna Balkonon is megterem.

Természetesen KÖZE NINCSEN közgazdaságtudományi érteelembe véve a 968Ft/kg-os árnak a termelőihez,amit a termelő kap.

Alapvetően kétfajta létezik a Holland Típusú,a gumikutyaízű, ez fedi le a piac 97%-át

ez az,amia 3. hónapban az eredeti 668 Ft/kg-osáráról felkúszott 968-ra,mertmegérett és attól ízesnek látszik, meg egy csomótki kellett már dobálnivagy belenasoltak a boltosok vagy hazavittékés azt is a vásárlókkalfizetteik bele az új árba beleszerkesztve: Itt a Beiskolázási Segély Szezon,ami falusi iszonyok közepette mindig Európai Színvonalra nyomja az árszínvonalat.

Páska kolléga hiszi itt magát a legfaszábban értelmetlenségre képesnek, de olyant

mégő sem tud kitalálni, hogy egy forróaugusztus végén
amikor
a koktélparadicsom a barmok kertjében, a sok buzi sűttparaszt gőccsögök!! ott rohad

968 Ft tud lenni. Per kiló.

Szerintem ilyen szituációban..egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy velem van a baj

és nem azzal a picsával, akinek az egyik tenyerébe bele van nyőve az okoseszköze, ami intellgens is és akire játszik a másik poicsa, aki beárazza ezt a koktélparadicsomot, hogy mindegy, most ez van, az a pár szem,majd hatba vágja, nem négybe (akkor is le szokta tenni a telefont, amikor a tampont feldugja magának vagy a végbelét szarás után kitörli)
hatbavágja a bulira készülvén BBQ Party lesz kenetlen betonkeverőzenével.

Gyáááárekek, hogy Öveges professzor helyesejtési szokásaait idézzem, itt basztuk a gitárnyakat Ógusztusban és a koktélparadicsom a lehelPiacon vagy a Fény Utcai-ban 669, az én istenhátamegettei kibaszott falumban 968 Ft/kg

Páska is mit eltipródott, hogy a poennal, miszerint a beszélgetésünket értelmetlen betűtörmelék ideokádásával mutatja ki "egy másikértelmetlen betűtörmelék"-nek

Páskaa, baszd meg a gitárnyakat,ki tudtál ilyent találni, hogy
Ógusztus Végén A Lényegében Magától Nyövő Dudva

szünet: mintha Indiában a nálunk padlizsán-ként ismert dudva termését el lehetne adni 1 ezredRúpia/ Font áron...

a boltban 968 Ft/kg.

Gyárekek, gyárekek, ezt ugattam volna, hogy nem kell már CSINÁLNI
az abszurdot
amikor hasraesel benne

mint okleveles falukutató gereblyekeresés közben a gerebélyérelépéskor

na csá

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.23. 08:30:20

@Frick László Intézet: Hát mifelénk a paradigyomot azért szokták lotcsolni is. Amúgy meg rohadgyon meg ott, ahol van, a paraszttal együtt, aki megveszi!

Páska Süme 2019.08.23. 09:23:00

Mi is ültettünk koktél paradicsomot, meg mentát is a limonádéba, és szép virágokat a fogyóban lévő méheknek, köztük mézvirágot, úgyhogy jogom van hülyeségeket írni!
süti beállítások módosítása