Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A Korai Kigondoltam Korszaka-nosztalgia poszt

2011.02.24. 20:40 Lev Alekszejevics Nyunyeszkij

Frick László Emlékzenekar kommentjére releválván.

 Sem híve, sem mestere nem vagyok a bevezetésnek, így igaz, magyar, vitéz, heteroszexuális,  stb. (a folytatásokért kéretik Büdösmackó úrhoz fordulni, ki a kívánt jellemzők mindegyikének lelkes használója, kifogyhatatlan forrása, és egyúttal, tulajdonságait tekintve, teljes mértékbeni fogyatékosa is) férfiként egyből a lényegre térek,és kimondom, ami bögyöm böki: hallani bizonyos megalapozatlan, légbőlkapott és könnyen zsigeri provokációnak tekinthető léha állításokat, miszerint a Kigondoltam Korai Korszakának nevezett kezdeti periódus, amely a nyitástól az első pinás tag megjelenéséig tartott, egyfajta kiforratlan, kísérleti stációt jelentett a (sokak által-némi elérzékenyült romantikával-olümposzi levegőjű kis szellemi műhelyként emlegetett) blog történelmében, és ezen-minden kétséget kizáróan!-dicső éra a prepubertás anyázáskultúra újraéléseként, a menetrendszerinti trágárkodásban kimerülő internetes posztidentifikáció közepesen érdekes vadhajtásaként értelmezhető csupán, ezzel a fent említett korszak, egyfajta marxi-darwini dialektika szerint, a (fiktív) fejlődési vonal legelejére helyeztetik, kétségbevonhatatlan értékei természetesen mindenféle méltató elismerés nélkül maradnak, a történelemhamisító, gaz provokátor szándéka szerint, akinek jogos felháborodással róhatjuk fel tetvesszőrű kutyafattya származását, ha már egyszer észt oszt, a proli.

Nem áll szándékomban tételesen megcáfolni a mindannyiunk által jól ismert úr nevetséges fikcióit, ezzel a komolyan vehető álláspontok sorába emelném az idézett véleménycsonkot-rövidke respondenciámban csak pár figyelemreméltó, ám ezek szerint könnyen feledhető tényre mutatnék rá.

Először is, mint mindannyian tudjuk, a káromkodás, mint olyan, mindenkoron az egyenes derekú, egészséges felfogású, heteroszexuális (ld. első zárójel) férfiember eszköze vala, midőn nemtetszésének kívána hangot adni, ha felsőbbrendű, férfias akarata újfent az oktondi világ együgyű kicsiségeibe ütközik, és tündöklő lényét bosszantó semmiségek igyekeznek az elkeseredés mocsarába pányvázni, merő irigységből. Ilyenkor dörren a szitok, csattan az átok, és az akadékoskodó mindenség megnyuhászkodik. Rosszindulatú, farizeus szem az, amely az ilyesfajta magyaros virtust holmi kamaszos vagánykodással téveszti össze.

Másodszor, vaknak, vagy rágalmat kedvelő, görbe orrú uszítónak kell lennünk ahhoz, hogy blogunk mai állapotát akármilyen tekintetben is kedvezőnek lássuk, ne adj Isten holmi fejlődést feltételezzünk a Hőskor dicső napjaihoz képest-nézzünk csak körül, belsős laborjaink féleszű nőállatok nyafogásának, internetes üzekedések és liberális lózungok ismételt hangoztatásának színterévé vált, posztjaink alatt-melyek döntő többségben bizonyos Levéltápos nevezetű blogger destruktív torzszüleményei-jó, ha pár tucat komment akad-ezek a "hozzászólások" nélkülöznek bármiféle szellemet vagy tüzet, egy nyugdíjaskör faliújságja festhet így, az ünnepek után. A kezdeti időszakban a borsos, magyarosan ízes trágárságok színe alatt komoly szellemi potenciál parázslott, kemény érvek és szilárd világnézetek csaptak össze minden alkalommal, akárhányszor egy újabb, olvasóit szemtelen korszerűségével és humorosságával szórakoztató poszt publikálásra került, egy spártai barakk derűsen kegyetlen társadalma volt ez, leszámítva persze a buzulást.

A kijáró és megérdemelt kurvaanyázáson kívül azt kell feleljem az úrnak, aki téveszmék gyártásával fertőzi a köznépet, hogy gondolja át legközelebb, mielőtt demitologizálásba fog, és valamely más, kikezdhetőbb történelmi ciklust válasszon bomlasztó tevékenysége tárgyául, és abba vájja patkányéhoz hasonlatos, mételyt terjesztő fogait...ilyenre tudom ajánlani a zsidó genocídium bizonyos, egyébként minden fenntartás nélkül történelmi tényként kezelt momentumait, bár tartok tőle, ebben az esetben kevesebb buzgalmat mutat majd drága barátunk, aki gyaníthatóan maga is a cionista mozgalom bujtatott ügynöke. 

Valljuk be mindannyian, blogtársaim, akikben hű szív dobog, könny futja el a szemünket, mikor időről-időre azok a régi, arany hónapok ötlenek ködös agyunkba, és régről ismerős, büszke hevület feszíti mellkasunkat, ujjaink már-már mozdulnak a klaviatúrán, hogy leírják, az apád büdös faszát, te tetves cigány...bizony, régen más volt minden, ebben az egyben egyetértek az úrral.

 

 

 

 

 

258 komment

Címkék: homoszexualitás összeesküvés nosztalgia zsidók aranykor férfiasság nyunyeszkij geci frikk

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr872688409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.08. 23:48:18

@büdösmackó: Muhahaha, husilaci, sok lóvéban bővelkedő, mégis kudarcos-semmilyen karáméleteddel talán annak tűnhet, de itt künn a mezőn szép a világ! (eltekintve attól hogy kurva hideg van március dacára)

büdösmackó 2011.03.08. 23:52:46

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

na, látom vágyod az akólmeleget. sajnos csak azt tudom mondani, hogy Ubi concordia est, ibi est victoria.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.08. 23:57:35

@büdösmackó: Hogy héberül vartyogsz nekem, az már tényleg az arcátlanság netovábbja...hiába próbálsz megkörnyékezni, kell a fasznak a pártfogásod, mártírszerepet építek éppen, most épp vacilálok Görgey és Széchenyi nevének felvétele között.

büdösmackó 2011.03.09. 00:00:55

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

na várj csak, a mártírsághoz a falhoz kell téged állítani, de választhatjuk a térdelős-szembekötősdit is.

ó, mekkora móka lesz, csinálok róla fotót a mobilommal!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 00:04:21

@büdösmackó: Érdekes kritika olyantól, ki szerint a globál, jobb mint az uni. Szerencséd, hogy elvetted az adminom, te idegenszívű.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 00:05:26

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Az sz betűs minden szempontból jobban illik hozzád.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 00:10:20

@büdösmackó: Igencsak elszaladt veled a ló, zsírzsák! (persze ezt csak képletesen értve, egy rinocéroszfogat talán ha elhúzna egy darabon!) Remélem tudod, attól, hogy perpillanat torz lényed terpeszkedik a meg nem érdemelt, bajtársaiddal szembeni páratlan aljasságok, valamint gyermekeid áruba bocsátása révén visszakaparintott trónuson, a tényállás mit sem változik! (vagyis hogy okos vagyok jó és baró, te meg buta irigy és potrohos)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 00:14:57

@Panther_V: Főként, hogy bár kevesen tudják, de a veszprémi viadukt hivatalos neve valójában Lev Alekszejevics Nunyeszkij Völgyhíd!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 01:15:21

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Gondolom azért adtak neki ilyen ótvar muszka nevet, nehogy egy eltökélt jakobinus - például Szanyi Tibor - kezelésbe vegye a pilléreket!

Nina Skye 2011.03.09. 07:48:41

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: ez is csak azert lehet, mert Veszpremben nincsen viadukt csak egy rozoga kis pallo!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 08:46:48

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Mindkettő remekül menne a keresztnevedhez, váháhá!!!

Te kis atkatojás, mi meg itt versenyeztünk melyikünk vezessen be a szexualitás rejtelmeibe! Most már bánhatod, lehullt a lepel!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 09:18:19

@LadyCarambole: ezt fenyegetésképpen mondod? így reggeli előtt külön geciség, halnál meg!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 09:32:12

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Fiam egy löbetűt, egy abetűt meg egy ékezetet már megint lefelejtettél a rimánkodásodból. Ejnye.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 09:46:16

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Tudjuk, hogy meg vagy ettől rémülve Nyunyesz, hogy férfi nővel, ezért is akartuk baráti körben videóra rögzíteni az első aktusodat egy nővel, hogy utána azt mindannyian visszanézve a tudósklubban ki tudjuk elemezni a hibáidat és ellássunk jó és értékes tanácsokkal!
De most már örökre szákpápett maradsz...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 09:58:12

@LadyCarambole: Édes istenem, még elviselhető lenne az itteni látványos meghurcoltatásom, ha utána nem bombáznának gusztustalan szexuális ajánlatokkal különféle ráncos öregasszonyok...szóval lehet hogy Jürgent még begerjeszti, ha tehénhacukában törleszkedsz hozzá a tőgyeiddel, de mindannyiunk érdekében megkérlek, maradjon ez stájer népi jelleg, zergebaszó stájer férfiaknak.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 11:00:02

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Összekeversz valakivel, tán anyáddal?

Megalázásról szó sincs, mi már kinőttünk a szindikalista-anarchista korszakunkból, így csak rezignált, csendes mosollyal arcunkon figyeljük ámokfutásnak álcázott bizonytalan útkeresésed.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 11:03:55

@LadyCarambole:
ez most elég horrorisztikus kép volt: lehullt a lepel! Ne fenyegetőzz!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 11:37:16

@LadyCarambole: Kened-maszatolod a dolgokat, kurta némber, de mindhiába: ha korszakos jelentőségemről, vagy petyhüdt, törődött pofázmányodról van szó, az igazság felfénylik mindenképpen.

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:39:02

@Zsit (nyau és rémizé): @LadyCarambole: @Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Kezd lányok ez az egész a Mária-terézia korabeli magyarország állapotaihoz hasonlítani.
Alighogy kihúzta innen a redves rühes bőrbekecsét a Frikk László Csürhéje
máris csírájában fojtjátok el azt az elvileg hímneműt, aki a Jövő Nemzedékek Buckó Men-je lehetne.

Vagyis úgy jártatok, mint a törököt fogó végváriak, akiket aztán a zsákmány nem engedett..
vagy mint az MSZP járt Szegény ferivel dettó
és akkor most, itt a tiszta levegő
bár még Frikk szag van
de már múlik
és akkor ahelyett, hogy dógoznátok, baszogatjátok A Fiút
(El Nino-t)
Ez a jellemző a nőkre, egész hordák haltak ki emiatt az utolós interglaciális időszakban, mert annyira antiFASZisták lettek, hogy kiherélték a kisfiúkat, utána meg a fasz iránti epedésükben vesztek oda.

Ti lányok szagoltatok már olyan WC-t amibe kizárólag nők járnak pisilni, na, annál lehangolóbb nincsen.

és MOST gondoljatok vissza a márc. 7-i állapotokra, amikor azzal volt tele a Nyugati Sajtó, hogy a legbefolyásosabb magyar hírportál leányvállalatánál újságírónőket bocsátottak el vagy ami ugyanaz, függesztették föl társ-szerzői jogaikat.

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:40:16

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Te is, ne a szájaddal légy ilyen Uad, hanem véssed wad wad wad
dógozzál. Amennyit itt összekommentpuszipacsiltál a nőkkel, abból mi kerekedhetett volna ki! de mi...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 11:41:29

@Zsit (nyau és rémizé):
Nem rólam, te némber, hanem a mi kis mini-napóleonunkról! Meg is dermedtem egy pillantra, hogy ezek a mai kiskamaszok mikre nem képesek!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 11:42:06

@magyar-magyar szótár:
én nem bántom, bár csak csírázna.
De nem teszi, baszkikám, nem csirázik, csak hangoskodik.
A fasz jó, a fasz szép, de neki egyelőre csak a helye van meg.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 11:42:51

@magyar-magyar szótár:
Meghajlok az okos érvek előtt, noha magam úgy gondolom, némi nevelése szorul a ficsúr.

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:47:09

@Zsit (nyau és rémizé): Egy érett nő tudja, hogy az eröltetésből nem lesz semmi, egy kis pihi, ingyókállani-bingyókállani, úgy csinálni (szájtorna) a flótán, ahogy a szakszofonosok szoktak, amikor nyálazzák a nádat meg bemelegítik a feji záróizmaikat és közben meggyugtató szépszavfakat hazudni a faszikámnak... Én idézzem fel ezeket az ősi emlékeket benned?
Ez a baj a középidős nőkkel, a 26-38 évesekkel,

de ez a 67 évesekkel is, akik lehülye vínpicsázzák a 87 éves anyjukat, mert 67 évesen még mely virgoncak, holott ott ásítozik a mélyvénáikban a Crawling King Snake...

Na, majd lesz lucskos 100-as papírzsepi 46 éves korban, amikor különös ízek tolulnak a klimaxos nő szájából a sohavisszanemtérő emlékek kebelfeszgető szívhasajtó képzelvényei mián!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 11:48:09

@magyar-magyar szótár: megfogadtam, hogy mivel egyedül te vagy respektálható itten, hát nem szólok be, de basszad már meg, kérlek szépen! Csupa nőállat között nőttem fel és az egyetem is tőlük hemzseg, hát három-négy klimaxos nagynénitől csak nem fogom összecsurizni magamat, mert gonoszul szellemesek próbálnak lenni, újfent kacérkodva az intellektussal, balga női szokás szerint....egyébként meg hogy tőlem olvashasd a Forradalmár Kiskátét, amin dolgoznék, nos annak érdekében szörcsendzsinnél kell közbenjárnod.

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:49:35

@LadyCarambole: @Zsit (nyau és rémizé): Most nagy divat fiatal pedagógusnői keretek között a fiatal (mindegymilyennemű) testekkel való szórakozás. Egy hozzátok képest taknyos kis 24 éves éenk vagy gyak. tanárlány úgy szokta megoldani, hogy az egyelőre céltalan ihletű és oktalan kis hímállatnak adn valami konkrét kis Hf-t amit végre kell hajtania.

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:51:20

Pl:
"Na, Nyunyej fiam, ír valamit a Lovassy Gimi régente and mainapság
címmel" Ha Levéltárosáék már 2 hete is levénült kacsa láncait MOST zörgetik, akkor nyugodtan elő lehet venni Bakács Tibi bácvsi Alma mater-ét, nem?

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:53:38

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Én már nem közben, hanem lejárok, mint a felhúzós lemezárugyári csibe... neked kell elővenni a kékeres méterest és odabaszni vele az asztalra
vagy ilyesmi.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 11:56:46

@magyar-magyar szótár: Hát a faszom sem kuncsorog a Korrupt Hízónál, hogy vegye le a tiltást...meglássátok ti azt még, hogyan pusztul Ninive, kicsiny hitűek.

szanalmas 2011.03.09. 12:19:18

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Ezek már öregek bazmeg, hiába is beszélsz nekik, csak a mindennapi kényelemnek meg a gépiességnek élnek, közben meg pont olyanok mint te, lásd szörcsi is kibaszott egyből mert ösztönállat!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 12:26:44

@szanalmas: ezzel most könnyeket csaltál a szemembe, te utolsó bitang...ha ez jelent akármit is, téged hagytalak meg egyedül adminságodban, amíg közbe nem lépett Tel Aviv, hogy pöffeteg bábkirályát ismét a fejünkre ültesse.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 12:30:21

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Ninive? -látod amott azt a hat luxus lakó-kamiont elporzani a sivatagban? Sőt, az is a cél mostmár, hogy gyújjon is Ninive. Kb annyi eszük van, mint a zalai bombaszerelő faszinak.

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 12:31:21

@Frick László Emlékzenekar: Kusska disznó, nincs moslék! Pakójj zsidó, múlik a vásár. A bazár bezárt.

büdösmackó 2011.03.09. 13:24:24

@szanalmas:

megjegyzem a hitelesség kedvéért, hogy való s igaz, a kis vizimanót kizártam a szent közösségből, de most már elmondhatom, hogy csak pár napra. de valami átok ki is tiltotta! nem is tudom ki volt az... lehet hogy száncsika?

bezzeg én, a jólelkű visszengedtem ide, hadd élje ki gyerekkori traumáját, amely azóta kíséri, mióta apuka elverte mert nem kakilt a szép fehér műanyag bilibe!

szanalmas 2011.03.09. 13:40:13

@büdösmackó:

Ja, meg Jézust is én intéztem el, nem te! Ki vagy tiltva!

büdösmackó 2011.03.09. 14:11:44

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

ahh. beletaláltam a kis puha szaftos lelkedbe. mondjuk nem volt nehéz kitalálni, miért mentél satírozni; adolf, a példaképed nyomdokaiba léptél.
ne feledd, kérlek, most a következő lépés kirúgatni magad és elmenni a parlementbe megnézni, hogy vitáznak a büdös pajeszos-pocakosok!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 15:23:53

@büdösmackó: nem, csak zavaró ez az elégedett röfögés, amivel az én babérjaimon méltóztatsz rágódni, pláne hogy senki sem tiltott ki...úgyhogy akár le is vetkezhetnéd az atyai kifejezést a rút képedről, a vicsorgó mohóság, ami tegnapelőtt ült rajta (esetleg egy zabla), sokkal jobban illik rá!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.09. 23:33:25

Ezen poszt a továbbiakban nem kommentelhető, mert a szerzője egy Fidel Castro.

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 14:10:10

@Levéltáros:

Azaz inkább egy olyan, akit Fidel kasztrált...

Nina Skye 2011.03.10. 16:56:35

Nyunyi bazdmeg, a tenyt az a ballepesed, hogy itt megprobaltad baleetozva elhanyni a rizsat-nem valtoztatja meg: Gedeon az egyik legaktivabb, es ertelmesebb szerzo ezen a blogon, most a tovabbi lapos nyelvcsapkodasokat kihagynam, inkabb azt kerem, mielott itt mindenfele gyermeteg kifacsart szoosszeteteleket hasznalva beleszarsz valami kozepebe, inkabb irj, mint regen. Azt szerettem.

Es Juci te is, hulyet kapok a harom mondatos, pont a vegen kommentjeidtol, hol a regi elan?

Irjatok, ti akik tudtok, mert akkor tenyleg nincs ertelme az egesznek.

Uff.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.10. 17:25:57

@Nina Skye: Egyrészt magasról szarok a közepébe, mit szerettél régen, (!), (és egyúttal mélyen sért, hogy jucigánnyal mersz egy lapon emlegetni engem), másrészt meg publikálnék én szívesen, ha szörnycsi nem vacogna a sarokban még mindig, hogy vérengzést csapok ha visszaenged...

Friedmann Juci 2011.03.10. 17:51:57

@Nina Skye: édes vagy, de sosem voltam a hosszú kommentek híve. a sokat szeretem olvasni, de írni rövidebben szokok. az elán meg vagy jön, vagy csak rámszarik.

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: na cicuka, figyelj csak ide. nehezemre fog esni a következő pár szó hozzád, mert a legkevésbé sem a humoromról vagyok híres, de ez a jucigány annyira szánalmas próbálkozás a vicc szempontjából, hogy még a bölcsödés kisdedek is csak a szemöldöküket vonogatják rá. valami eredetit préselj már ki magadból, könyörögve kérlek.

szanalmas 2011.03.10. 19:02:57

Jó lenne, ha lekoccolnátok Nyunyuról, mert azt nem kéne elfelejteni, hogy egy nunás provokálta ki a lépését eredetileg! Na jó, utána úgy is maradt és lendületből poénkodott pluszba, de szerintem már csinált ilyet korábban is és mi férfiak nem rinyáltunk ennyit! Úgy nyipegtek, mintha valami borzalmas dolog történt volna, mondjuk kifogyott az elem a vibrátorotokból a négy napos ünnep első délutánján!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 19:05:12

@szanalmas:

Nem te vagy dragon véletlenül, langyikám?

szanalmas 2011.03.10. 19:11:18

@21méter:

Csak szeretnék bazmeg, csak szeretnék.
Amúgy kabbe, túl sokat lógsz!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 19:14:32

@szanalmas:

Ne idegesíts, már három napja nem dohányzom, úgyhogy bármikor robbanhatok! Egyébként ez magyarázat lenne arra, hogy nem mutattad a pofázmányodat senkinek. Persze azon kívül, hogy a homlokodon nőtt ki a pöcsöd.

Friedmann Juci 2011.03.10. 19:23:57

@21méter: fújbazmeg, te is gyereket vársz, hogy lerakod a cigit?!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.10. 19:25:02

@szanalmas:
melyik egy? MIND!
MNK *sámli*

@21méter:

nem akarsz nicket váltani? mondjuk 0,21 milliméter stílusos volna!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 19:30:23

@Friedmann Juci:

Annyiban igaz, hogy Eszenyi Enikő mondaná rám, hogy "Micsoda Férfi!", pont mint a legényanyában!

@Zsit (nyau és rémizé):

Azt hívják kisstílnek. Én a méteráru, a többiek pedig a rövidáru megtestesítői, te eszetlen.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.10. 19:38:08

@21méter:
akkor csatlakozz de izibe, mert szemlátomást gruppot tévesztettél

szanalmas 2011.03.10. 19:41:34

@21méter:

"nem akarsz nicket váltani? mondjuk 0,21 milliméter stílusos volna!"

Friedmann Juci 2011.03.10. 19:42:44

@21méter: gratulálok.

@szanalmas: szeretlek szancsi! csöngess be éjfélkor.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 19:45:10

@Zsit (nyau és rémizé):

Csatlakozás alatt a dugást érted, már látom. Tudom, hogy ellenállhatatlan vagyok, de most nincs kedvem efféle csoportos szexhez.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 19:46:06

@szanalmas:

"Csatlakozás alatt a dugást érted, már látom. Tudom, hogy ellenállhatatlan vagyok, de most nincs kedvem efféle csoportos szexhez."

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.10. 19:58:59

@21méter:
fordulj édesanyádhoz bizalommal és kérd a segítségét - rég láthattál nőt (konkrétan anyád lehetett az utolsó), hogy mindenről a dugás jut eszedbe.

Friedmann Juci 2011.03.10. 19:59:57

@21méter: örülök, hogy már megtanultad, hogy szeretem, ha hülyének néznek, de azért ismerhetnél már annyira, hogy tudhatnád, hogy tudhatom, hogy miről beszélsz. persze ne várd el, hogy a nyakadbaugrom.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 20:10:24

@Zsit (nyau és rémizé):

Azt ismerem, hogy béna gyereknek anyja veri a faszát. Hálistennek az egészségemmel semmi gond, remélem veled is hasonló a helyzet, rosszéletű!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 20:11:47

@Friedmann Juci:

Nyilván, a hülyéknek nehezen megy az ugrabugra.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 20:27:43

@Zsit (nyau és rémizé):

Még szánalmas kottyintott el valami effélét!

szanalmas 2011.03.10. 20:33:45

@21méter:

Én csattogok az egészségtől, mint a makkom!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 20:42:52

@szanalmas:

Cinque contro uno-ból kornéliát kérdezd. Egyébként mifelénk a férfiember fitymája csattog, nyilván nálad pusztán a szűkület okán van ez a hiátus.

szanalmas 2011.03.10. 20:45:42

@Zsit (nyau és rémizé): @21méter:

Én már ezekre nem is tudok mit mondani, nektek dugnotok kéne egy jót, mert téveszméitek vannak!

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 20:46:46

@Zsit (nyau és rémizé):

Hát amennyire egymás szekszuális szokásait és méreteit ismerik azt kell mondanom, hogy teljesen jogos fenti következtetésed.

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 20:48:02

@21méter:

Ne tedd, mert még bepisilsz éjszaka...

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 20:51:41

@Commandante Jayasuriya:

Pedig az őselemek közül a tűz áll hozzám a legközelebb.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.10. 20:51:41

@21méter:
tarcs ki, fiamm, ne engeggy az ördög csábításának (bár már veszett fejsze nyele vagy, de hátha rejtezik benned egy kis kitartás, például kiderülhet az is, hogy nem spriccelsz el a meztelen bőr látványától!)

@Commandante Jayasuriya:
bölcs vagyok, hisz matuzsálemi korom van!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 20:53:41

@Zsit (nyau és rémizé):

Ilyen esetekben Csank Jánosra gondolok, és mindjárt tovább tart a gyönyör!

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 21:45:27

@Zsit (nyau és rémizé):

Ezt én nem írtam volna ide, mert ebből az következik, hogy vén vagy mint az országút.
(tudod az, akin mindenki átmegy...)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.10. 21:54:00

@Friedmann Juci: megvallom őszintén, alkotói dilemma terméke a titulus, tudniillik a "juzsidó" kellően hatásos és sommás összefoglalója lényednek, valamiért mégsem, mégsem az igazi...a "zsici" a kettő szerencsés uniója lehetne, de attól tartok, ezt nagymami már elorozta előled :(

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 23:08:32

@LadyCarambole:

Kegyed csak ne buzizzon itten telitorokból.
Még zokon veszik az elkényeztetett sápadt arcú zsúrfiúkák.

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 23:11:49

@Zsit (nyau és rémizé):

Miért is kéne fizetni:

-a használatért,
-a használat időtartamáért,
-a muzeális értékért,

vagy csak azért, mert.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.10. 23:19:54

@Commandante Jayasuriya: már régen kikívánkozik belőlem a kérdés, de te mégis ki a halál fasza vagy?

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 23:27:44

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Most ugye izgulsz te kis pimasz gecó, hogy ki küldi rád az embereit...

büdösmackó 2011.03.10. 23:36:47

@Commandante Jayasuriya: észveszejtő ez a kis porbafingó beképzelt szélesszájú törpe!
én mondom neked, a kis nő azért jó, mert állva tud szopni, és ki sem kell nyújtóznod, hogy közben átnézz a feje fölött a tévében folyó madrid-barca rangadóra koncentrálva.

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 23:43:31

@büdösmackó:

Ha még említhetnék még egy ésszerűen használható tulajdonságát az ilyen alkatúaknak, akkor az feltétlenül az, hogy a fejre helyezett sörös doboz kihörpintéséhez nem kell nagyot hajolni a munkában megfáradt derekú férfiembereknek.
Más érvet úgysem tudok felhozni a mentségükre.

büdösmackó 2011.03.10. 23:53:51

@Commandante Jayasuriya:

én tudok! szinte számtalan kellemes tulajdonsága van a kis békaszájú tömpszliknek. hogy mást ne említsek, pisiléskor simán áthalad a gyereklyukon a fizetős MOL-vécékben!

Commandante Jayasuriya 2011.03.11. 00:00:35

@büdösmackó:

Maci, te jól ismersz!
Ezért tudom, hogy te tudod, hogy én soha nem akarom senkinek sem megsérteni az érzékenységét ...

De nálam az ajtót, ami állandóan becsapódik, hasonló méretű ékekkel szoktam kiékelni.

büdösmackó 2011.03.11. 00:05:27

@Commandante Jayasuriya:

igen. mi már legalább kétszer személyesen is találkoztunk bruttó két órára, tehát simán lájkolhatnánk egymást a fészbúkon, szóval kurvára ismerjük egymást.

Commandante Jayasuriya 2011.03.11. 00:18:05

@büdösmackó:

Most ne már mondd baszki, hogy ez nem egy igazán megalapozott, régi, stabil kapcsolat.
Én legalább tudom rólad hogy pipázol, és van bészbólsapkád is, meg 100 kiló fölött van a testsúlyod.
Te meg tudod, hogy néha összeveszek akár a Pantherral is, és szeretem a világnak azt a részét, ahol Inouka Wasanti él.
A dolgok mai állása szerint, ennél több ismeretre egy barátsághoz nincs is többre szükség, ha mégis az nem az én hibám...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 00:21:11

@Commandante Jayasuriya: igazából azért kérdem, mert kommentjeid alapján nagyjából lerí rólad, kiféle-miféle buzeráns is vagy, csak az érdekelne, mennyit kapsz a zsindexes cimboráidtól, hogy itt rontsad a levegőt! Mielőtt megkérdeznéd, nem mint konkurencia feszélyezed az itteni elitet (=engem), csak épp a semmiből jött lihegő zugprókátorokat nem szívlelem igazán!

Commandante Jayasuriya 2011.03.11. 00:35:10

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Te Flótás Flótásovszkijevics!
Imigyen említeni téged(=elitet), hát ez több mint nevetséges.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 00:36:55

@Commandante Jayasuriya: Látom akadozik a riposztolód, zsidrák! Szóval, válaszolnál a kérdésemre, ha lennél szíves?

Commandante Jayasuriya 2011.03.11. 01:01:21

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Már az egy komolyan megfontolandó kérdés, hogy miért is kellene válaszolnom egy "magadfajtának" bármilyen felvetésére.
De nem szeretnélek kétségek között vergődve hagyni, ezért közlöm veled, hogy én vagyok az, aki alatt anyád mindig azt sikoltozta miközben kegyeiért könyörgött, hogy bárcsak olyan fiút szülne, akiben öröklődnek tulajdonságaim.

Szegény asszonynak nem váltak valóra az álmai...

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.11. 09:44:16

@Commandante Jayasuriya:
a korlátozott elérhetőségért
Nem vagy elég körültekintő, kismadaram, lécci, gondolkodj el a tudós-kárriereden!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 09:56:52

@Commandante Jayasuriya: rájötte..kigondoltam tegnap este, te csak fleterika lehetsz, ő volt ilyen morgós hisztigép!:D njaaaaaüajj, ha én eztet tudom, hát dehogy kérlek meg hogy teregesd ki a harminc ezüstöt, régi motoros vagy te nálunk, Erika, na jó, igazi bajtárs és kigondoltamos kutató sosem, és néha elszaladtál dúlva-fúlva, mennydörögve, de régi motoros!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 19:57:22

@Nina Skye: jól van na, azóta nekem is eszembe jutott ám, hogy már egyszer levontam ezt a megdöbbentő erejű következtetést, de hogy időközben ez kihussant a fejemből, mint egy fej karfiol szörcsi végbeléből, aligha számít az én hibámnak, ha érted mire célzok!
süti beállítások módosítása