Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A kontírozócsajok

2010.07.16. 08:15 Frick László Emlékzenekar

 

 –avagy az Evolúció mégis hagy egérutat a szőke nemnek

 kiegészítés az előző nagyjából sem kevésbé tudományos dolgozatomhoz -Special thx to Sir Lewis F. Longham -nek, a Brit Akadémia Rendes Tag-jának 

Közhelyesen ismert az a tény, hogy a Modern Állam, miközben igyekszik öngondoskodásra nevelni polgárait, azért az adóztatást nem hanyagolja el. HA nem lenne adóztatás, akkor a vállalati könyvelés el lenne a kontírozócsajokkal, mint a befőtt, hiszen a kontírozócsajok egyik legkedvesebb fő tulajdonsága a nemgondolkodás, a másik pedig az, hogy mesébe illő képi illusztrációnkkal ellentétben  -ládd csupacsont-és-háj testébe mindössze félujjnyira bevágó szivacsbetéttartó pántjanyomát!- a valódi kontírozó nő a házinyulak azon kategóriájába tartozik, akinek a hátaszalonnájába mintegy másfélujjnyira vág bele a melltartó pántja és nincsen az a hülye faszi a vállalatnál, aki felültesse őtet a fénymásolóra, mert még piacvezető termékeknek is annyi lenne a tengernagy, szélesre ült popsi  alatt, meg egy Bambi.  

 

Az egész világon a Debreceni Lyra Szimfónikusok kivételével az ütős szekciónál férfiak vagy butch-sávos leszbikák ülnek, mert a nők nem kifejezetten a ritmusérzékükről hírhedettek, mígviszont az érzelmek kifejezéséhez alkalmasabbak, ezért viszont a szimfónikus zenekarokban a vonós-szekció erősen elnőiesedett. Megkapó látvány, amikor a női elsőhegedűs korholóan de mégis egyetértően néz a két részeges faszi másodhegedűsre, akik kellő oda nem érintéssel táncoltatják a vonóikat a húrok fölött kétujjnyival, ha már bealudtak és nem a kellő időben.

 

A kontírozószakma viszont teljesen womanpowerizált. A pasik totálisan alkalmatlanok a kontírozásra, mert a monotonitástűrésük tök’re egy alacsony szinten mozog, a számoszlopok vezetésnek harmadik órájában másfél kilométer után egyszercsak elkezdik balradönteni a számokat vagy kipróbálják, mi lesz, ha egy oszloppal arrébb kezdik beírni az ÁFA-tartalmat. Vagy zakózsebbe gyűrnek egy köteg vééééletlenül nem lepecsételt számlát és eladják valamelyik anyagbeszerzőnek a nettóösszeg 10%-áért. (Az, aki egyetlen , hivatalosan, papírjai szerint hímnemű emberegyedet fel tud fedezni, aki árkusokról gépbe ír be, vezet föl könyvelészeti számoszlopokat, méltán érdemes a Béke-Nobel Díj-ra.)

 

Ha vállalati összekovácsoláson fölvetjük a kontírozórészlegnek azt, hogy kreatívkönyvelés kereteiben súlyos milliók maradhatnának mondjuk svejcifraan’ban a vállalat kaszájában és ennek morzsáiból háromhetes intenzív csapattréninget tarthatnánk Tenerifén, abban a pillanatban az a jellegzetesen vastag, pánik hízlalta szalonnás kontírozónő-hónaljszag csap meg bennünket, ami különben sima munkanapon úgy 10 óra magasságában figyelmeztet arra, hogy ideje kisurranni kávézni. Ráadásul, ha az egész brancs tudna a kreatívkönyvelésművészet aktuális fogásairól, akkor az agyatlanoknak is le kéne osztani a zséből, így viszont osszák be maguknak a nőnapi szegfűket meg bobonokat és az évi négy gyerekesnapot.

Az izgalom oka a csalásnak csupáncsak a lehetősége is, ami a nőibörtönök általában minden fantáziát nélkülöző, televíziós helyszíni riportok alapján elképzelt un.  borzalmait vetíti a kontírozónők agyi üregeibe. (Pedig annak a nőnek, aki nem a csecsemője véletlen budibakakilása, kis torkának körömvágóollóval való szépen körbenyirbálása, a párna reá szorítása vagy egyszerűen teszkószatyorbavágása és plimm, kukábaejtése következtében került nőibörtönbe, nem is annyira rossz a dolga, pl megismerkedhet a dörmice és nyomi-nyomi lényegi fogásaival és rádöbbenhet, hogy a kettő nem kizárja egymást, hanem változatosságuk még gyönyörködtet is, bár azt előre meg kell súgnom, hogy a kontírozócsajoknak nőibörtönben sem jut férfiszerep. Viszont ebben az életben legalább egyszer   kinyalják  őket rendesen.

 

Ja, és mint  az evolúció reménysugarai? -A kontírozócsajok nem csak hízásra, de szülésre is hajlamosak. Életperspektívájuk egy félmondatban is bevilágítható, miszerint majd a Jóska vagy a Roland elveszi őket feleségül és azután lesz valami, lehetőleg elmehetnek szülni és akkor pár évre kikerülnek a mókuskerékből babázni. Majd meglátják, mire megy az a szemét picsa (főkönyvelőnő) vagy hűűűjje fasz! (főkönyvelő) nélkülük. Ha pechjük van azonban, elsőre lány gyermeket szülnek, így a babázást hiába is únnák, az egyik még ici, amikor máris a picit kell ringázniuk s ekként kipróbálhatják, mennyi az igazság a nőimagazinok körbekopipasztájából a nők legendásan egyszerre többirányú figyelmi képességeiről, ha a figyelem iránylehetősége 1+n.  Azaz ebben az esetbe a szaporodási ráta mármár egyensúlyi. Ha hozzávesszük, hogy a mai munkaerőpiacon a munkát-vállalni-akaró neme már egyre megy, nem ember a 40 éven felüli barom, aki még dolgozni akarna, előfordulhat kontírozónővel, hogy visszérproblémák miatt abbahagyja a fogamzásgátlószer szedését, kiszakad a gumi és a havi egy szex pedig hőmérőzés nélküli véletlenségben, de pont beletrafál a 14-ik nap délelőttjébe (vagyis a 13. nap estéjén szakadt el ), mindegy, terhes lesz a kontírozó nő, így harmadik (azaz 3-ik!!) szülésével statisztikotudományilag kifejezetten   a kontírozónő+bármelyférfi házasságok  a szaporodási rátáját akár 2,0017-ig föltornázhatja.

 

Vagyis az Evolúció gondoskodik arról, hogy azért a négerek ne bízzák már el magukat annyira, hogy mire az Afrikai kontinens évi átlaghőmérséklete 32 oC lesz, ők csak úgy akadálymentesen hawájjzhatnak ez únt gátú ócska földön, Európában, aminek elitnegyedeiben, pl Izlandon csupán 22oC lesz az évi átlaghőmérséklet évi 200mm csapadék mellett. Így pl a Ferenc József föld metropoliszaiban a favela-negyedekben portyázó négerek akár 2444 körül is találhatnak még szőke bigét. Márpedig ki nem tudja, hogy szőke nő hatodizigleni utóda akár szőke férfi is lehet, vagyis nem zárható ki az esélye annak, hogy akár 2570 táján is még várható lesz egy szép szőke négerherceg hófehér emberbőrrel vont kenun a Greenland-szigetek felől.   

27 komment

Címkék: kontírozócsajok

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr632142318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rosszindulatú Vászka 2010.07.16. 10:22:08

Szép korrekt összefoglalása az ejrópai kultúra egy kevéssé ismert részének. Néhány apró kiegészítéssel élnék, nem mintha tökéleztesítéser szorul ez a tanulmány, csak úgy lábjegyzetszerűen, hátha valakit méjeben érint a téme.

Igen fontos része a könyvelőhölgyek titkos magaartáskódekszének, hogy dezodorot csak a qrvák használnak, ez az oka a könyvelőhejiségek érett, savanykás, semmivel senem összehasonlító markáns penetra ájerjának. Jobb hejeken vegyül ebbe kis rántásszag is, mert rendes asszony maradékon él, esetleg házhozhozós űrhajós ételet rendel (ami állagra-ízre-szagra pont ojan, mint a háztartási vegyes moslék, tehát ebenguba, hacsak nem ellett már és nem vidéki, mert akkor a sarj hapojja el az étkezési utalványokat, hogy a mekibe elherdálhassa), nomeg azok a ruhák, emiket mostanság (hogy kedvenc moralistám szavaival ékeskeggyek) légballonok hordanak.

A zenei példát nem érzem tejjese korrektnek, ugyanis ismerek egy timpanist (ÁHZ), aki eredetileg szakszofonos volt - príma állás, elég kevés szimfónikus mű tartalmaz szakszofon szólmot, tán mgé a hárfások nagyobb lógósok - de barkácsolt a marhája, úgyhogy favágó módra 5 sört ugyan tud rendelni, ellembe nem minden billentyűt kezel már a szaksin.

Commandante Jayasuriya 2010.07.16. 10:32:26

@Rosszindulatú Vászka:

A rántásszag gilt, több okból is: A kora reggel elvégzett, munkába indulás előtti 2 napra előre főzőcske, valamint a zománcozott kislábasban az iroda gázkonvektorán melegített bablevesmaradék szagorgiája, kitörölhetetlen nyomokat hagy az ilyen támadásokhoz nem szoktatott szaglószervben.

Rosszindulatú Vászka 2010.07.16. 10:46:35

@Commandante Jayasuriya: és vegyük ég hozzá a penésszagot merugye a könyvelés töbnyire a kevésbé reprezentatív irodarészekbe vagy pincébe van, a betonkeverőseggű kontírnőstények ruhájából áradó omniacsersav+multifilter vagy szofiáne kombó szagot.

Továbbá érdemes kitérni azokra a kék posztótopánkákra, esetleg a azon kívül csak az esztékákban élő papucspopulációkat.

Commandante Jayasuriya 2010.07.16. 11:07:15

@Rosszindulatú Vászka:

Az otthonka szerű, mintás kartonból készült, mangalicatestformát szigorúan leplező munkaköpeny méltó megkoronázása, a hideg dauervízzel és apró hajcsavarókkal, szomszédasszony által aprólékos műgonddal készített tartós hullám.
A nyári hőségben, a meleg hatására távozó kellemetlen testnedvek eltávolítása egy egyszerű vászonkendővel történik, a hónaljból lecsorgó izzadtság, majd a homlok egymás utáni, felcserélhető sorrendben történő spongyázásával.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.16. 11:16:31

Rakjuk helyére a dolgokat. A kontírozó nem könyvelő.
A könyvelés pár alapelemével van tisztába, egy-két számlacsoporton belül éli le az életét. Nem is várható el tőle a kreatív könyvelés kérnémszépen!

Rosszindulatú Vászka 2010.07.16. 11:28:04

@Csönd-Nesz-Rizs.®: igazad van, javícsd ki a poszt, vagy töröldi ki. Úgyis csak ürügy a csetelésre.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.16. 11:49:58

Frikk és @Rosszindulatú Vászka:

Ti szerintem állami vállalatok pénzügyeseit ismeritek ilyen alaposan a háj és a dezodorhiány alapján. Vannak a modern nyugati nagyvállalatok, itteni jelenléttel, ahol modern fiatal nők exceleznek, pont mint a képen.

Commandante Jayasuriya 2010.07.16. 11:57:04

@Levéltáros:

Azok meg mind ócska szinglik!
Visszautalok Flat Eric, néhai alkotótárs egy régebbi nagysikerü munkájára:

kigondoltam.blog.hu/2009/12/15/a_szingli

Rosszindulatú Vászka 2010.07.16. 12:02:18

@Levéltáros: azok a csontos salátát kenyrrel zabáló fojton picsogó lények számunkra láthatatlaok. Vagy átláccóak. Mink az igazi nőket szeressük.

Yvettebabacool 2010.07.16. 12:17:23

en szeretem a salatat, a kenyeret viszont utalom. viszont egy dogos vadassal , vagy velosvalamivel meg vagyok fozve.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.07.16. 12:38:34

az uram szerint ha egy nigrónak kontírozóra jajdul meg a foga hát hágja meg mert asszongya ő nem irigy de azt hogy feketét fajozzon ezenségek meg teljesen felháborítónak tartandó a négerek csak nemezeljenek majmokkal ahogyan ezt eddig is szokták

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.07.16. 12:58:11

@szanalmas: nem szoktam ezután érdeklödni de ha fájása van biztos megoldja valahogy

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.16. 14:16:39

@Yvettebabacool: a monarchia etteremben a sziv utcaban kibaszott jo a vadas! nyami! ma megyumk sorozni, gyere!

szanalmas 2010.07.16. 15:13:33

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Menjél inkább az Elm utcába, majd Fred barátom átszab csinosabbra!

Yvettebabacool 2010.07.16. 19:10:55

@Csönd-Nesz-Rizs.®: sajnalom, megyek fel a hegyekbe hajnalban maszni, meg palinkazni, es csak vasarnap leszek M-on. Megint lemaradok:(

Yvettebabacool 2010.07.16. 19:11:40

@Csönd-Nesz-Rizs.®: mondjuk a Monarchiat ismerem, regebben sokat voltam ott, a konyha zsenialis.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.16. 19:41:58

Ehhez a poszthoz leginkább Kontír Pál ( www.fidesz.hu/index.php?Cikk=52606 és www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=k067 )
autószerelő tudna csak hozzászólni!

Ő talán elolvasná....

Commandante Jayasuriya 2010.07.17. 07:33:33

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Csak a letűnt korok penésszagot árasztó, cukormázzal leöntött, hamis romantikát árasztó, talmi csillogásának behódoló egyedek étkeznek egy még a nevében is avitt (Monarchia) intézményben.
A gasztronómiához értő, napjainkkal lépést tartó stílusos ember, a korszellemnek megfelelve a Mekibe, vagy a Bördzsibe jár kajálni.
Engedményt csak az Erzsébet királyné úti piac kifőzdéje kedvéért tesz, ahol kedvére válogathat a különleges, ínyenceknek készült ételsorok között.

Commandante Jayasuriya 2010.07.17. 18:40:33

@Zweistein akiből egy is sokk:

Na ez is valami utólaghős ellenálló lehet, aki a rendszerrel való szembenállását úgy manifesztálta, hogy rossz hőértékű gyújtógyertyát csavart az elvtársak ezerkettes Ladakombijának motorblokkjába. De az is lehet, hogy rosszul állította be a karburátoron a tűszelepet. Arra már gondolni sem merek, hogy dacolva a lebukás veszélyével, rossz hézagot állított a szelepeken (esetleg hidegen), vagy a megszakítókalapácson, mert az már igazán heroikus cselekedet.

Rángassa a komcsi cudarját, a magyarok istene!
Meg a 86-os oktánszámú benzin...

Frick László Emlékzenekar 2010.07.20. 06:25:28

@Levéltáros: de pont, mint a keepen csupa csont ees haaj
talan a sztyuardesszkeek kiskosztuem az, ami elkonbozteti oeket meg az, hogy a multiknaal foglalkoztatott csajoknak van akkora fizeteese, hogy szinglik lehessenek

Frick László Emlékzenekar 2010.07.21. 06:26:21

@Yvettebabacool: Reggelente egyeduel uszom persze meztelenuel a szlovaak tengerparton, hiaaba epedek egy nimfaacska utaan, igazaan leugorhatnaal majd nem neezek a buci hasikooodra.

Yvettebabacool 2010.07.21. 12:22:18

@Frick László Emlékzenekar: szlovak tengerpart jo. foleg a feher homokja, ott hason fekve azt nezel amit akarsz, mert Hilde is csak terdig tarto gatyaban birja a hoseget, es Jurgen is borotvalt.

Commandante Jayasuriya 2010.07.21. 13:36:07

@Frick László Emlékzenekar:
@Yvettebabacool:

Óóóóó, a szlovák tengerpart...!
Mennyi felejthetetlen élmény jut eszembe...
Mikor a csodás Liptovsky Mikulási pálmák alatt hallgattuk a kabócák cirpelését.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.22. 06:58:01

@Rosszindulatú Vászka: Namost dezodort hasznaalnak soet nagyonsokat
minél lennebb, annaal toebbet
a buedoességet az izgalom okozza

Frick László Emlékzenekar 2010.07.22. 06:59:50

@Yvettebabacool: @Commandante Jayasuriya:
Csak guuunyoloodjatok, raatok kueldoem Csili Csala baacsit oszt lesz raadoebi debby
mondjuk kavicsos a szlovaak tengerpart, de ha majd a fotookat meglaatjatok, még sírni is fogtok
Szocsi, Artyek feeling
süti beállítások módosítása