Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A szingli

2009.12.15. 19:30 Flat Eric / sta press (törölt)

A szingli nő, vagy férfi olyan emberi lény aki úgy véli életminőségén nemhogy javítana egy ellenkező nemű egyed állandó társasága, hanem egyenesen hátráltatja az önmegvalósításban. Mielőtt magát a jelenséget górcső alá vennénk, próbáljuk megvizsgálni a szingli elnevezés eredetét.

Egyesek a szingli szó származását a teníszjátékhoz kötik, melynek hivatalos nyelve az angol. A tenísz elődjét, már a XV. században játszották. A pálya két oldalán egymással szemben álltak a játékosok, legtöbbször párban. A játék nagy összhangot, és együttműködést igényelt a sportot űzőktől. Évszázadokon át jól működött a párosjáték, azonban a játszótársak között egyre nagyobb különbségek alakultak ki mind a gyorsaság, mind a játéktudás terén, egyre  többször hangzott el hangos szó a pályán, mellyel egymást illették a játszótársak. Ezt az állandó feszültséget megelégelvén a vehemensebb teníszezők eldöntötték, hogy egyedül/single játszanak inkább, mint hogy tovább elviseljék partnerük suta játékát, vagy bántó megjegyzéseit. Így alakult ki a szingli, mely ma a legnépszerűbb formája a tenísznek. Minden nagy torna csúcspontja a szingli döntő mérkőzés, a teníszben kevésbé járatosak egyéninek nevezik ezt a játékformát.  
Vannak olyan eredetkutatók, akik azt az eddigi kutatásokkal nem koherens nézetet vallják, hogy a nem kevert, másnéven házasítatlan viszkivel, a single malt viszkivel hozható kapcsolatba a szingliség elnevezése. Ez csak annyiban közelít a valósághoz, hogy a párkapcsolatban élő, nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztó embert sokszor illeti a párja, a: -holvoltálmármegintcsontrészegvagydezsőbeneteddalábadalakásba-, vagy a:  -büzlesszapiátólteszemétdisznóhozzámneérjmenjahaverjaidhozodaaholeddigvoltál-, sértő formulákkal, ezért inkább a  magányt választja, hogy háborítatlanul hódolhasson férfias szenvedélyének, a haverokkal vedelésnek.

A szingli nő rendszerint sok barátnővel rendelkezik, némelyiknek van pasija, de azt is csak azért tartják fenn, hogy amikor csajbulit tartanak, ez elég rendszeres esemény, legyen kit szidni. Általában rendelkezik lakással amiben van konyha is, de a szingli nő nem használja, mert drágább az ideje annál hogy főzésre pazarolja, amikor műkörmöt is építtethet. A lakás minimál stílusú berendezése a Cosmo utolsó öt évfolyamának összes számából áll, más célszerűtlen tárgyaknak nem hagyván teret, de valamelyik sarokban azért divatosan el van helyezve egy macska vagy egy kutya, hogy mégis legyen valami, ami gazdája dörgölözés iránti vágyát zokszó és ellenkezés nélkül, maradéktalanul kielégíti. Vannak akik az ékszerteknőst, vagy a halakat preferálják, mert azok ha gazdájuk váratlanul elutazik néhány napra nem igénylik az élelmiszert, vagy ha mégis, minden különösebb faxni nélkül önként elpusztulnak. A szingli nő öntudatos, ezért erobikozik, szaunázik, szoláriumozik és anticellulitiszmasszázskezelésre jár. Folyamatosan diétázik, lúgosít, ha kell savaz is. Követi a trendi dolgokat, bibliája a már említett Cosmo. Sokat gondol arra álmatlan éjszakákon hogy leszbi legyen-e, néhány barátnője úgyis az, de elhessegeti az amúgy vonzó gondolatot, mert nem bírná elviselni hogy valaki más is használja az új dildóját, vagy a  hajvasalóját. Kizárólag a cuki, és az édi dolgokat szereti, mindig csinci dolgokat vesz fel ha a csajszikkal talizik. Szexuális élete bizonytalan, állandó partner utáni olykor feltörő, ám annál hevesebb vágyát néhány helyes ruhadarab vásárlásával fojtja el.

A szingli férfi a gazdaság motorja. Egyedül él, ha van bejárónője sikeresnek mondhatja magát, azonban nem ez a jellemző. Megveti a háztartással kapcsolatos munkákat. Táplálkozása rendkívül változatos. Hódolója a nemzetközi konyhának, Jorgosz sarki gyrossütő bódéjától, Cseng Li bolhapiaci kínai büféjéig mindenütt szívesen látott vendég. Ha kevés az ideje az ínyencfalatokra, bekap valamit a mekiben vagy a börgerkingben. Ünnepnapokon rendel egy pizzát, ami nagyon praktikus mert mosogatásbarát csomagolása van, azaz eldobható papírdobozból fogyasztható. Konyhai tevékenysége a sörnyitás és a borospalackok kibontásában kulminál. Ő is állatkedvelő, mosogatója környékén, a szemetes vödörben hangyákat, de nem ritkán csótányt nevel az üres viszkisüvegek között. A mosás férfiatlan tevékenységét elvből elutasítja, ezért törzsgárda igazolványa van a gyorstisztítóban. A vasalást annyira lealacsonyítónak tartja, hogy nincs is a lakásában erre a célra szolgáló szerkezet. Elbeszélések szerint, néhány szingli férfi találkozott már ilyen egzotikummal, de mivel sem a szkvass-ütőhöz, sem a villanyborotvához nem hasonlít, értelmezhetetlen számára a tárgy funkcionalitása. Ha sürgősen tiszta ingre van szüksége, bemegy egy plázába ott vásárol magának egy vadiújat, az biztos hogy frissen van vasalva, ráadásul a pláza mosdójában kultúrált körülmények között azonnal felvehető az új ruhadarab. Az igazi szingli férfi konditermbe jár gyúrni, szkvassolni, és szaunázni a haverjaival. Csak olyan konditerem jöhet szóba, ahol az ugyancsak szingli nők fitnesszelnek, azon oknál fogva hogy ugrásra készen, az ősi ellenség minden mozdulata szemmel tartható legyen. A leadott kalóriákat azonnal pótolni kell, ami heveny berúgással kísért sör-calvados fogyasztásával, vagy ízlés szerint más alkoholos italok igénybevételével történik, lehetőleg meccsnézés közben, hogy a sporttevékenység folyamatossága ne szenvedjen csorbát. Csajozni rendszerint haverjaival jár, legtöbbször olyan felkapott helyekre, ahol a szinglik minden vállfaja fellelhető mindkét nemből. Így az ismerkedés esélye a zéro amplitúdóval egyenlő.  
Ennek a tátongó űrnek a betöltésére, és a szinglik szexuális igényeinek kielégítésére hozták létre a népszerű szvinger klubokat, ahol a szingli nők és férfiak kultúrált körülmények között élhetnek biztonságos nemi életet. Biztonság alatt azt kell érteni, hogyha másnap a villamoson találkoznak előző éjszakai partnerükkel, még köszönniük sem kell a másiknak, mert úgysem ismerik meg egymást.

Ezek a laza szingli csoportosulások napról-napra több tagot számlálnak, egyre karakteresebben veszélyeztetik a közrendet. Van olyan elkötelezett filozófus, aki az egyre nagyobb számban előforduló szingliket hordákban látta garázdálkodni fővárosunk utcáin.

100 komment

Címkék: sport homoszexualitás család szórakozás szex szerelem szingli multikulti tenísz

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr671592022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.15. 19:12:18

Szinte sajnálom, hogy nem leszek itt, amikor elkezdjük körüljárni, ezt a remek témát! Azért ne rágjátok le a csontot...

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.15. 19:24:50

@"the dragon":

Fájdalmas veszteség, főleg Stupi és a többi nőnemű munkatárs számára...

Archenemy 2009.12.15. 19:35:30

a teníszt nem így kell írni, hanem úgy, hogy tennisz.

kiraaaaa 2009.12.15. 19:42:19

Basszus, koszos a konyhám, ergo nem vagyok szingli....

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.15. 19:53:21

Sehol egy műköröm, sehol egy kozmó!
Úristen, műveletlen falusi liba vagyok! Az nem egyenlő a szinglivel, ugye? *ártatlanul pislog*

szanalmas 2009.12.15. 20:02:02

Bazmeg ennyit írni... A szingli az buzi nőt jelent, szingli pasi meg nincs, az agglegény! Te buzi!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.15. 20:05:07

@Kiraaaaaa, a kedves, karcsú :))): @Zsit (nyújtózós macs; Szárnyaszegett-tündér):

Ejj de műveletlenek vagytok...
Akinek kölke van, vagy volt minimum egyszer férjnél, az már semmiképpen nem lehet szingli, soha többé.
Azt már milfnek hívják, reméljük ennek kifejtésére is sort kerítenek majd kutatóink.

kiraaaaa 2009.12.15. 20:17:36

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
a)de ha mindent elveszít az ember( bármilyen morbid is) akkor sem lehet szingli??
b) férjnékül van kölök, nem szingli?

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.15. 20:20:25

@szanalmas:

Te nagyon köcsög! Ha nagypapád agglegény maradt volna, akkor nem beszélnél ennyi hülyeséget.
A modern ember az szingli, csak az olyan ódivatú faszok agglegények, mint amilyen te vagy, bár te inkább buzi vagy.

kiraaaaa 2009.12.15. 20:24:51

Mivel kritikai érzéke egy nőnek ( mint nem akármilyen nő, alapom van erre) fejlettebb, csak halkan jegyzem meg,túl gyorsan születnek ezek a felületes feltáró elemzések, nem lehet alaposan kivesézni a bennük rejlő lehetőségeket

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.15. 20:34:14

@Kiraaaaaa, a kedves, karcsú :))):

Ne merészeld kétségbe vonni a kutatómunka alaposságát! Ebben az írásban minden benne van, ez egy magasröptű munka, csak te nem tudsz a sorok között olvasni. Van még bőven tanulni valód...

kiraaaaa 2009.12.15. 20:38:48

@Flat Eric / sta press: de igenis tudok...
és különben is, a fentebb említett kérdésekre, alfajokra nem tértél ki.

A pasiknál: pl. lehetne megkülönböztető elem: fiatal-szingli; öreg-agglegény.
Nőknél: fiatal-szingli, öreg-vénlány.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.15. 21:05:11

@Kiraaaaaa, a kedves, karcsú :))):

Sajnos egyik sem az.
a) özvegy
b) milf

A szingli olyan szűz, aki nemi életet él.

Mirlia 2009.12.15. 21:05:47

Szinglinek lenni is lehet elvből vagy csak úgy sikerült, vagy az embert érte valami csalódás és egy ideig pihenni akar. Szóval csak az elvből szingli műkörmös, vagy az elviselhetetlen. Háztartás mellett leázik a műköröm a mosogatólében, bár ma már van mosogatógép is. De minden máson is le tud törni. Úgy hallottam ha egy műköröm letörik, félő, hogy az egész körmöd jön le vele. Jaj, ki vállalkozik erre? Középkori kínzóeszköz. A minap rávágták a kocsiajtót az ujjamra, még műköröm nélkül is szörnyű volt.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.15. 21:15:01

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

És mindig a nők próbálják megmagyarázni, hogy ők nem azok amik, pedig de mennyire hogy azok...

Mirlia 2009.12.15. 21:17:49

Különben sok csaj (szingli) mondta nekem, hogy nem számít, ha élvezni akar, ott a műbráner és ha gyereket akar, ott a spermabank, még ki is választhatja ki legyen az apa és nem kell őt elviselnie, csak ő lesz és a gyerek, meg amit egyedül meg tud valósítani. A pasiknak szarabb, mert ha anélkül akar családot, hogy el kelljen viselni egy házastársat, csak már meglévő gyereket tudnak örökbe fogadni, ahol már lehet, hogy elrontották a kölköt az intézetben. Aki ilyesmire vetemedik, az a későnérő típus, aki elvből nem akart házasodni és rájött, hogy mégis akar utódot, de a korosztálybeliek már mind foglaltak, szóval már csak ő szingli. Aki mégis szingli rajta kívül, az homokos, ronda vagy idióta vagy kurva. A mégszarabb az, aki túl későn döbben rá egy rossz házasság után, hogy válni akar és már 40 körül jár. Az se sűrűn talál problémamentes szinglit.

szanalmas 2009.12.15. 21:24:24

@Flat Eric / sta press:

Ne röhögtessél bazmeg, mert ha elkezdek itt szmájlizni, szörcsi tökön rúg!!
Kellene valami gumiszoba, ahol lehetne offolni az ikszdéket, mert néha nagyon kell!
Basszameg!! Több komolyságot uraim!

csőr dzsinn ész 2009.12.15. 21:25:29

@Mirlia:

mesélj tovább, engem ez a téma felizgat.

kiraaaaa 2009.12.15. 21:26:48

A szinglilét csak egy ócsó kifogás,hogy nem kell az illető senkinek.

kiraaaaa 2009.12.15. 21:27:26

@Flat Eric / sta press: de mééééééért nem? tessék mesélni, okítani...

szanalmas 2009.12.15. 21:32:07

@Mirlia:

Ez is azt bizonyítja, hogy kezdi elveszteni az életképességét az emberiség! Főleg a nők. Megfigyelhető az elbutulás mellett a nők erőteljes hullámú frigiditása, a szereptévesztés, a kommunikációképtelenség, a tűzhelymeleg érzésének megszűnése. Persze ezért is a feminista mozgalmak okolhatók, akik olyasmiket fogalmaznak meg célnak, amivel a nők nem tudnak mit kezdeni, összezavarodnak és természetellenesen kezdenek viselkedni. Ez persze zavarodottságot kelt a férfiak közt is, és a folyamat öngerjesztővé válik.
Régen ilyen nem volt, a nők tudták a helyüket! Szomorú, hogy itt tart ez az ország a nők miatt!!!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.15. 21:32:43

@Flat Eric / sta press:

Bizony jól rátapintottál a lényegre: a nők élete egy merő mentegetőzés.
Ha geci lennék, felhoznám példának Zsitet, de hát nem vagyok.

csőr dzsinn ész 2009.12.15. 21:36:37

@Mirlia:

nem szeretem azokat, akik komolytalankodnak, viccelődnek a tudomány ezen színterén, főleg tömör és nem odaillő hozzáslással gátolják a komoly munkát!

csőr dzsinn ész 2009.12.15. 21:37:47

@szanalmas:

mindennek a fogamzásgátló az oka! előtte mi, férfiak döntöttünk, melyik nősténynek lesz gyereke!

azok voltak a szép idők!

szanalmas 2009.12.15. 21:38:05

@csőr dzsinn ész:

Nekem is ez jutott eszembe erről. Meg az, hogy megint igazam volt, és szinglik (dugó szüzek) nincsenek!
Vagy nagyon jól szopnak, de akkor meg hol vannak? He?! Szóval egyértelmű, hogy buzik (leszbikusak), csak titkolni akarják. Egyértelmű!

Mirlia 2009.12.15. 21:40:03

@szanalmas: Egyébként részben nagyon is igazad van, mármint amiket a feministákról összehordtál. Ők tényleg széllel szemben pisálnak, nincs kialakult rendes férfiképük, szerintük a papucs férj a tökéletes, aki lesi óhajukat. Majd mikor megkapják, vagy átnevelik az eredetileg férfinak indult pasit, akkor otthagyják azzal a címszóval, hogy nem férfias. Persze, hogy nem. De ő formálta ilyenné.

szanalmas 2009.12.15. 21:40:28

@Kiraaaaaa, a kedves, karcsú :))):

Meg ez is stimmel. (Ha ilyen jókat mondasz, lehet, hogy mégis lesz szeksz, ha szépen kéred!)

szanalmas 2009.12.15. 21:42:51

@csőr dzsinn ész:

Meg ne haragudj, de felém még mindig én döntök! Ebből is látszik, hogy mekkora férfi vagyok, egyike az utolsó mohikánoknak! Persze egy úriember az nem csibész!

Mirlia 2009.12.15. 21:42:59

@csőr dzsinn ész: se a tömör, se az oda nem illő nem stimmel höhö.

csőr dzsinn ész 2009.12.15. 21:49:37

@szanalmas:

szóval te vagy onnan az afrikai partokról, te néger!

csőr dzsinn ész 2009.12.15. 21:50:36

@Mirlia:

ez a hozzászólásod zavaróan hosszúra sikeredett!

rendbontó elem!

Mirlia 2009.12.15. 21:50:46

Szerintem itt képnek az is jó lett volna, hogy egy zöld emberke, ami a gyalogosátkelőknél a lámpa. Azért nem a piros, mert a zöld az a szabad, úgy, mint a szingli.

szanalmas 2009.12.15. 21:56:09

@Mirlia:

Ezt fogadjunk, hogy egy férfi súgta a füledbe! Vagy fejlődőképes vagy, ami viszont lehetetlen... Hm.

szanalmas 2009.12.15. 22:09:18

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Emeséről jut eszembe, szerintem a kigondoltam névjegyfilmje ez legyen:

film.indavideo.hu/video/f_legkisebb_film_a_legnagyobb_magyarrol

Tudományos, alapos és jó kutatók ők is!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.15. 22:30:19

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Szádba lépek!
Sőt, egy 750 grammos barna rozskenyeret is beletömök egy az egyben! Épp kéznél van, és a legszebb az egészben, hogy tűzforró, belőled meg maximum alul tud kifejeződni a hang, amit a hirtelen a szádban támadó melegségérzet miatt szeretnél a köz tudomására hozni!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.15. 22:39:07

@Zsit (nyújtózós macs; Szárnyaszegett-tündér):

Már megint mentegetőzöl...

@Flat Eric / sta press:

Mit te fasz? Azt mondtam, h a szinglik zöldek, nem azt, h Mirlia.
Látom nem értékeled az intellektuél humoret.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.15. 22:56:20

@Flat Eric / sta press:
A tények nagyon makacs dolgok. Legalább, mint a macska-fasz, amit pontosan nem tudok, hoyg hány körömmel kapaszkodik a macskalány pucsító sunájába!!!

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.15. 23:26:18

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

A sasjózsi nem hívott még? Ott megy az ilyen intellektüel humor...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.16. 05:10:29

Néhány apróság:

Nagyjából pontosan mérhető ki a nőszinglinél az önálló jövedelemszerzőképességnek az a határa, amiután a fiúpasijáról kidrül, hogy elviselhetetlen mértékben fingja tele a paplant, cseppkőbarlangméretekben lepi húgyköve a WC-k csempéjét (ezért már a srác eleve a picegarázsban hugyál egy nagyot, mielőt fölmegy az autómatajtós kis gárzónba..) , az undorító százlábúakhoz hasonlatos erős drótszőre* mindenütt ott vöröslik a fekete selyem lepedőn

ez a jövedelem határ ma kb 345000 havi nettó...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.16. 05:12:59

Nincsen alsóhatár felsőhatár nélkül, így egyszercsak mit látunk! Hajnali fél nyolckor kotor a mi EXXX!!!szinglink a lidliben mert ott a legolcsóbb az olívabogyó , a befingsz-oszt-ehecciszes tartalmú joghurtcsi és néhány zöldségféle, meg a kelifornyai Rosé.

Mindeközben Az Isteni Férfiről rántsuk csak le a paplant, ami magas kénhidrogéntartalémú [bél]gázok katalizátoraként is működik!

Frick László Emlékzenekar 2009.12.16. 05:16:11

Éppenséggel borszínű ugyan az ágyneműhuzat selyme, amit első ránézésre az ondóhoz hasonló állagú nyálka borít, de aztán kiderül, hogy ezt a figura izzadja ki magából (az ondó tartalmaz klórt is nyomokban a fertőtlenítés végett, viszont az ürge tömény borkocsonyát izad, ami csiganyálszerűen pikkelyesedik száradvást...)

Tehát a felső jöedelemhatár havi 2,2 millió, ilyen jövedelemszerző képességű igaziférfi minutumban véget vet a nőszinglilétnek meg a férfiszinglilétnek is.
Mindeközben a mi EXXXXszingli csajunk már csummára megtöltötte a kenyérsütőgépet Bajor Paraszt kenyér Alap -pal és most nyomja bele még a vizet, hogy Az Isteni Férfi reggel 11-kor majd a sülő kenyér illatára ébredhessen.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.16. 05:18:27

A női olvasói szegmens úgy tesz, mintha nem érdekelné, viszon a fiúszegmens nem is leplezi kíváncsiságát A Szingli Lányok Titokzatos Nemi Élete tárgykörében.
Még szerencse, hogy a blog-pont hu -n két automata kűdd-be-maj' kitesszük gyáriextrás payolablog is van, a csajok és pasik meg a szakítós, azokban kurvajókat lehet olvasni arról, aminek valójában nem sok köze van a szinli lányok titokzatos nemi életéhez.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.16. 05:22:25

Élből két alapvető , mondhatni antagoniztikus , elentétben állnak föl a csajok.
Van a dörgölés párt és a nyomi-nyomi párt.

Vertikálisan a csikló és a hüvelyi párt osztja meg a kínálatot.

Természetesen havi nettó 2,2 millka jövedelem szerző FÉRFIképességi határ fölött lehet az a szingli lány kizárólagosan csikló és nyominyomi párti, ha a fickó a Bartholi mirigyek alatti élvdombocskát DÖRGÖLI úgy is jó, max egy kicsit összébb szorítja a száját, hogy a szisszenése élvnyögésnek hallatszon.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.16. 05:24:42

Havi 3,3 millka nettó: N.A.
de 2,8 millka fölött kékfestő háromszög kislánykendőt köt a csajszi a tihanyi hétvégikastély kertjében és kapál, mint a torkosborz. (Az afféle állat, mint ez a kedves mosómedve itt a fókahullával...) Regisztrál Bálint Gazda honlapján és érdekes kérdéseket tesz föl a palántaásóbékák elleni küzdelemel kapcsolatban...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.16. 05:26:30

Nem ellenőriztem még a forrásom hitelességét, de 5,7 milla fölött Az Isteni Férfi csirketelepén gumicsizmában döglöttcsirkéket gyűjt és takarítja az itatókat.

Erre nem fog gombot varrni Rácz Zsuzsa, nadehát ő egy profi író, aki a piacról él.

Ki a fene vesz meg egy olyan szinglikönyvet, ami EXXXX?

Frick László Emlékzenekar 2009.12.16. 05:28:41

@Zsit (nyújtózós macs; Szárnyaszegett-tündér):
Egy (1) körömmel. Viszont jó hír, miszerint nincsen az az elvetemült kandúr, aki A Felhívó Jel kiadása előtt önálóan lépne az üyben. A cicalánynak gerincre kell hemperednie, védettkorú macskahölgyek hasalhatnak is félrecsapott farokkal. Amíg ezek a jelek nincsenek meg, addig a kandúr csak szárazon túráztatja magát.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.16. 05:43:03

A szinglik és a leszbitás-
Ha kuatunk azután, nők számára mely karrierterületek kínálnak havi 345000 nettót vagy többet, akkor, ami tuttibiztos, hogy kiesik, az a prostitúcióból a közterületi és közúti szolgáltató ágazat.

Maradnak a szokásosak, bankiszféra, pézügyi szolgáltatások. Pl tárgyaláselőkészítés. A csaj angol-francia-portugál levelező. De ezzel az erővel lehetne ő az ötödik muskétás lányruhában. Rengeteg Isteni Férfi és egyik sem az övé, mert házinyúlra nem nőnek. Viszont a sok munkatársnőnek már a szagát sem bírja.
Becsípve egy öszekovácsoláson januári esős napon Gran Canarián előfordulhat, hogy a másik becsípett kolléganőtől kap egy puszit.

De a magányos, szexuálisan kielégületlen nőnek finom kelttészta illata van kéknefelejcses zmáncvajlingból, vászon kéziszőttes konyharuhán át lélegezve...

És ha esetleg mélyebbre is lenyúlna, kiderül, hogy dörgöléspárti, amikor pedig ő nyomi-nyomi..

Akkor inkább telenegedi forró vízzel a kádat s megmerül nyakig, amíg ki nem hül a víz...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.16. 05:48:16

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
A szingli olyan nemiéletet is élő nő, aki időnként már szűznek érzi magát, olyan régen nem dugott. Mintha kagylóba dugván fülecskéjét révedne az óceán morajlására vissza... Ráadásul a pornófilmipar képtelen egy normélis flmet nézni, hogyan élhesse át azt a meglepően hűvös vagy ellenkezően, szinte forró csiklandást , ami a pornófilmek végével.. hogy mondjam ezt korareggeli adásidőben finoman, szóval a képimegjelenítés nem áll összhangban az emlékeivel... (Minthogy a szokvány képimegjelenítés magányosan maszturbáli férfiszinglik piaciigényeit szolgálja egy-egy megelevenedett magazincímlaplányarcban..)

Frick László Emlékzenekar 2009.12.16. 05:53:12

Érett szingli nő , mint főnökasszony:

A szex kizárólagosan férfiérdeklődési terület, egy varroda dolgozó, töben gyermekes anyák, ilyen hülyeségekkel nem is érnek rá foglalkozni. Ám egy reggel a varroda főnökasszonya nem tatárdúlásszerűen érkezik a raktár felől, hanem az irodaépület főbejáratán át, csókolomot köszön Józsi portásnak, kacarász, majd kicsattan, jókedvű, két pizzát hozat reggelire és faron paskolja a német levelező csajszit.

Így aztán a 10 órási cigizéskor meg is jegyzi az egyik összeállító, hogy: "Na, ennek is kipaókhálaózták a kürteőjjit a zeste!"

Erre tód rá még egy kicsinyt a főszabásznő, aki népidemokratikusan szintén a dolgozók között dohányzik:
"Elverték a ciccája éhét valami vastagkaóbásszávaa'!"

Vajjon mit ír e témakörben Czeizel Endre...

magyar-magyar szótár 2009.12.16. 06:48:20

@Frick László Emlékzenekar: kijavítom már ezt zagyvaságot
A szingli olyan nemiéletet is élő nő, aki időnként már szűznek érzi magát, olyan régen nem dugott. Mintha kagylóba dugván fülecskéjét révedne az óceán morajlására vissza... Ráadásul a pornófilmipar képtelen egy normélis filmet gyártani lányszingliknek,

hogyan élhesse át azt a meglepően hűvös vagy ellenkezően, szinte forró csiklandást , ami a pornófilmek végével.. hogy mondjam ezt korareggeli adásidőben finoman, szóval a képimegjelenítés nem áll összhangban a lányszingli egyre hihetetlenebbül halovány emlékeivel... (Minthogy a szokvány gyári képimegjelenítés magányosan maszturbáló férfiszinglik piaciigényeit szolgálja egy-egy megelevenedett magazincímlaplányarcban.. bocsjav ~on)

magyar-magyar szótár 2009.12.16. 06:51:24

@szanalmas: Tegyük még hozzá a viharosan zuhanó fickándásraképes spermaszámot! Korunkférfieinek a magja akárha hypózott El Casei esszenziszes gyógyjoghurt, kb annyi termékenyítőképességgel...

magyar-magyar szótár 2009.12.16. 12:45:53

Még a szingliregényekről.
A szingliregénynek olyan durva és kegyetlen törvényszerűségei vannak, mint a múltszázadi Cilike-füzeteknek meg a pornóiparnak.
Alapvetően szingliregényt házasságban élő értelmiségi nő olvas esténként a horkoló és fingó ura mellett az orrocskájára húzott paplacihával szűrvén a dögletes levegőt -ennyit az Elízijomi Mezőkről.

A férfiszegmens nyaraláskor olvas terézanyut, flegmán veszi el a felesége kiolvasott könyvét "na, mi ez a szar, amit annyira zabálnak a nők??" pofával. Sebesen olvas, szinte megszakítás nélkül, ezért lenni is kell a regényben 257 oldalanként egy maszturbációs jelenetnek, meg köztudomású az, hogy a magyar nők 0,27%-a maszturbált egyszer, az is régen volt, és már nem nagyon emlékszik, csak arra, hogy uncsi.

Állandóan A MAszturbáló Szingli Nő -nél lyukadunk ki, éshogy elképzeljük, egy férfiagyvelő mennyire szexistán perverz, elég, ha puszta tudományos érdeklődésből, mint egy Subba Daddy-rajongó bölcsészlány, szociológiai vénánknál fogva begépeljük a keresőbe a girl amateur masturbation kifejezéseket és majd jól meglátjuk, hogy a férfi perverz képzelet mennyire egysíkú.

És most lapozzunk kedvencemre, a tárgyaláselőkészítő csajszira. Szinte hallani, ahogy a disznóférfiak kémkamerái zirrennek és xxxussszannak tokjaikból kifelé, PHUAAAA.

Pedig a lány, amikor hazaér, lerúgja az előszobában a cipőit, a szobájába menet kilép a nejlonharisnyájából, egyik kezében a harisnyával a konyhaoldalra lép, kivesz egy dobozossört, a körmére ügyelve kinyitja, elkezdi inni és böfiz, majd mélán, sorban a mutatóujjával kitörli lábujjközeit és szimatol: sajt. Szinte fájdalmas az arca, miközben rádöbben, hogy összesen csupán nyolc lábujjköze van.De a kislábujja közére mindig számíthat.

Namost ezt nem lehet egy terézanyu regénybe kiírni, mert akkor nem lenne kellő a fogyás.

Tehát azért lett volna Babarczy Eszter agarain mit visszafogni anno.

magyar-magyar szótár 2009.12.16. 12:49:43

A Cilike Szabály.
Cilike és még HArry Potter is, mégis, egszercsak felnő. Férjhez megy a lány, annál is inkább, mert nem hiába telik a szinglifizetésből zsebmetsző észsebészre, az elárulja, hogy a gyermektelen nőre mi vár, ha nem szül 44 éves koráig. Hormonálisan legyalulódik az ép elméje maradéka, defekt, jóesetben zoofíliás pincsikutyatulajdonos lesz.

Ezért aztán Rácz Zsuzsa is hozzáment ahhoz a férfihez, aki dramaturgiai lábnyomáét alaposan beletapicskolta a második könyvbe. Sőt, szült is, és a televíziós promóciós ingyenreklámszereplésben alig volt képes tartania magát a szerepben, majdnem úgy járt, mint a gyermekes gyermekorvosnő, akihez játszótéri sérült gyermeket vittek s összecsapta a kezét, jesszus (ez az én kislányom is lehetne!).

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.16. 13:32:47

Vhasztakurvaéletbe! Gratulálok! Teljesítménybérben vagy? Ha csak 10 fillért kapsz karakterenként, akkor már biztos vagyok benne, hogy az asszony a torokváladékodban úszó párnára hajtja a fejér minden este, miután végignyalta a szőrös hátadat a pamacs füleddel együtt.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.16. 14:03:40

@21méter:

m-m-sz még engem is zavarba hoz, az őrült kurva anyját neki!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.16. 15:05:38

@"the dragon":

Engem nem hoz zavarba, mert ezt már én sem értem. Nálam kb. Borzi a határ, amin még képes vagyok átrágni magam, de már ő is rezgeti a lécet.

@21méter:

Ja, azt a kibaszott spammer mindenit! Ennyiért Amerikában már börtön jár!

kiraaaaa 2009.12.16. 15:43:31

@magyar-magyar szótár: sosem fogom elolvasni az ilyen szófosást

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.16. 15:58:09

@Kiraaaaaa, a kedves, karcsú :))):

Nem is az eszedért szeretünk... Erről jut eszembe, nem is szeretünk egyáltalánsenem!

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.16. 16:04:10

@"the dragon":

Azonban szeretnénk, ha igaz lenne a neve, s 10 évvel fiatalabb lenne.

magyar-magyar szótár 2009.12.16. 16:08:43

@Kiraaaaaa, a kedves, karcsú :))):
Hú, sajnálom, hogy a kínálatból éppen a szimatcentrikusat választottam. Van egy fundarókás csajszi, ő az orrából kipiszkált bubusokat szereti gyurmázni és kóstizni, lehet, hogy azt a sztorit nem szófosásoztad volna le?

magyar-magyar szótár 2009.12.16. 16:11:47

@21méter: A fülem szőrös, a hátam nem, az asszonyom neve Marcsa, született Marok.

magyar-magyar szótár 2009.12.16. 16:19:06

@Kiraaaaaa, a kedves, karcsú :))):
Kiraaaaaa, a kedves, karcsú :))) 0 bejegyzést írt és 13320 -azaz tizenháromezerháromszázhúsz- hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Ennyit a szófosásról - ez még szmályliból is mákosmetélt.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.16. 16:21:03

@magyar-magyar szótár: nem kell ennyire felhúznod magad kirán, ugyanis ha ő nyafog az embernek, hogy olvashatatlan, az valósággal dicséret, ha jobban meggondoljuk!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.16. 16:21:40

@Panther V.:

Én akkor se szeretném, de ha a helyzet úgy kívánja, a szájába adnám...

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.16. 16:22:09

@magyar-magyar szótár:

Mennyi a nettód? Lehet, hogy akad itt a csajok között egy Casey, akinek bejönnek a hiúzok!

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.16. 16:23:40

@"the dragon":

Ezt hívják szeretetnek, ismereteim szerint.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.16. 16:24:54

@Panther V.:

Szóval akkor a karácsony egy össznépi szopás?

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.16. 16:27:02

@21méter:

Még Ratzinger sem tudná ilyen jól összefoglalni, igaz 67 nyelven nem.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.16. 18:55:10

@magyar-magyar szótár:

most csak úgy kettőnk között
mi a faszt akarsz egyáltalán mondani...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.17. 01:55:37

@Flat Eric / sta press: & mások:
szintén GY.A.k.:
A Gyakori Anyázások egyike a terjedelemre vonatkozik. Vö.: Art Mooney a jógyerek szekcióból: "Nem lehetne egy bekezdésben?"

Legrövidebben úgy tudnám összefoglalni a szinglikérdést, hogy azt is lehetetlen a maga 4 dimenziójában a Síkbolygón kiteríteni és elmenni rajta. Vagyis a valódi problémát nem a terjedelem miatti frusztráció okozza (javasolt kompenzáció: Soronként legalább egy elütésem, betűhiány stb van, azokon is lehet ám élvezni!) hanem az, hogy képtelenek vagyunk megérteni, miközben kritikaikardélre hányjuk a bunkó jobbosok szinglikriticizmusát a meddőség vetületében (de miért is kellene szülnie egy önző picsának, aki berosál a gondolattól, hogy a mellei hamarabb fognak lógni hét évvel, miközben szeretkezés közben, amikor az ember szopja a nő mellét, nem Szamata Szopsz -tól indul be, hanem a csecsbimbótól, ami az Ő csecsbimbója, az ő idegvégződései vannak rajta s őneki hat le a pisilőjéig a borzongató hullám, ámen.) Szóval aközben mi is képtelenek vagyunk felfogni, hogy az ember biológiai lény és a magasönállójövedelemszerzőképességű nő (ehhez feltétlenül megfelelő maszturbációs kéépesség is kell, ha meg tudja magának szerezni a mindennapi orgazmust, minek is ahhoz még a plusz teher férfi, aki kieszi a gyógyjoghurtcsit a hűtőből és túl keveset fúj az Ambipurból a budiban, ha szart?) szóval a magas önállójövedelemszerzőképességű nő is nőből van, az a munka, ami teljesen kiöli az érzelmeket az emberből, a prostitúció. Tehát az emberi élet haladvány és bármilyen hihetetlen, de Az ember az éretségi találkozók után nem ugyanazzal a nővel dug, ha az a diákkori szerelme volt, az első vagy az ötödik érettségi találkozó után, egyre több az érzelem, a végén az ember, a huszonötéves találkozó után már majdnem annyit smárol, mint diákkorában...

Vagyis, amikor őszintén elbeszélgetünk az ex-szinglivel
vagyis koncentráljunk már a történet végére is- ő a 47 éves, csiganyálat izzadó, kövér (Kiss Dénes vízilabdakapitányt képzeljük el képentörölve egy nagytányér tejbegrízzel...) gusztustalan alak, akinek a szájvizek és a napi 5 fogmosás + fogselyem használata ellenére a látens alkoholizmusa következtében kirobbanó méretűre dagadt májától bűzlik a lehellete, DE MEGVAN A HAVI 2,2 MILLA!!!! .. az emberi értékeire fog rámutatni, menyire erős támasz, még a kakija se annyira büdös, jó dugás után a nyirkos (ism.: csiganyálas... a piálás miatti szívelégtelenség...) mellkasára fektetni a fejecskéjét és rózsás kis fülecskéjével hallgatni, mi ezstelenül dobog az ő Krémmackója (egyébként meszes koszorúerekkel való hájas , ) nagy szive...

Tehát ennél rövidebben nem lehet egy olyan bő lére eresztett hazug sundám-bundám néphülyítésre felelni, mint Rácz Zsuzsa Terézanyuja.

És akkor most számoljatok, hogy egy ilyen rövid válaszból kijön-e egy sikerkönyv.. vagy mégis RáczZsuzsának van igaza, aki eddig a Terézanyukon kb 10 millát kaszált, ha az egyéb mellékes jövedelmeket nem számolom.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.17. 02:01:15

@Borziiii: Mégis, azért most töröm egy kicsit a fejem, lehetséges lenne-e, e, hogy lemenvén Terézanyuba, de mégis valóban azt mutatni meg, mi történik a szinglilánylakásban , amikor az ajtók záródnak. Síkbolygón az egyik hazugvéglet az Amateur Girl Masturbation , legyen ez az A , a másik pedig a Terézanyuk, legyen az a B, mert minek is számolnánk tovább,ON és OFF. A 70-es évek végének nőiautóiból is nyugodtan kispórolhatták az analóg vízhőfok mérő órát, volt egy sárgalámpa meg egy piros, ha a sárga ég, melegszik még, ha a piros, akkor forr a víz és kész. Ha a nő úgy döntött, hagy forrjon, majd csak hazaér, és szétfőzte a motort, megállt és kiszállt: "Majd csak jön erre egy hülye fasz!"

Frick László Emlékzenekar 2009.12.17. 02:05:40

A legeslegeslegrövidebben:
A nagynénikém háromévente meghívólevéllel látogatta meg a nyugati rokonokat és hazaútban legkevesebb 18 nagyszatyor < bőrönd kézipoggyásszal érkezet, a nejlonszatyrok számolhatatlan mennyiségben és el keleltt hoznia azt is, amibe útközben a banánhéjakat meg milkacsokikat gyűjtötte, mert abban volt egy része a fütyülőskvarcóráknak és zsebkalkulátoroknak.
Igen, szingli volt a nagynéném, de azért megnéznék egy férfiszinglit, aki ezt utánacsinálja. (Gyönge képzelőerejűeknek: Tehát a vonat befut a Keleti pu-ra (Nyugatról, ugye...) és tessék felállni a férfiszinglinek és a 18+ X csomaggal majd a végállomáson le és át a Nyugaatiba (ami Keletre menő vonatokat is indít..) hehehe...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.17. 02:06:33

@Frick László Emlékzenekar:

Azanyádhétszázát...
Mostmár biztos vagyok benne, hogy te vagy Rácz Zsuzsa, de legalábbis a lehellete.

Mostantól hoztam egy speckó MMSZ szabályt: ha 5 secundum nem elég egy kommented megértésére, az azonnal átugrandó és elfelejtendő.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.17. 02:11:58

@Frick László Emlékzenekar:

részemről kezdek egy új bekezdést, talán a zimaijudit, vagy a gumigyári barátaim megengedik hogy válaszoljak neked.

Mirlia 2009.12.17. 02:25:17

@piréz vitéz / இதொ-kutató: mer azoknak lehet javasolni a Kira féle túróstampont, vagy kefires, mittomén? Akkó nem lesz zöld.

csőr dzsinn ész 2009.12.17. 08:59:35

@Frick László Emlékzenekar:

sirály vagy wazze, de a kurvanyád a szakmai féltékenységedért.

Archenemy 2009.12.17. 11:30:39

@Frick László Emlékzenekar: Ezt én simán utánacsinálom, fogni kell öt hordárt, és kész is.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.17. 12:47:40

@Archenemy: Tipikus pasigondolkodás, mehetsz a Terézanyuba, magyarhangod az a seggfej lesz, aki nagysorozatban bassza el Jim Carrey shakespeare-színészi baritonját magyarmajommakogássá és még büszke is rá.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.17. 14:17:49

@Frick László Emlékzenekar:

Az ötdarabos mentholos Wrigleys chewing gum lapkarágó gondos átvizsgálása után, nehogy tiltott, akár az egészségre ártalmas matéria kerüljön be az országba, vagy az originál csomagolás mikrofilmet rejtsen, megérkezett a várva várt ajándék nyugatról. A négy és fél lapka, amiből a fél darabka a gondos vizsgáló foglenyomatát őrizte. Konstáblerünk szépérzékét dicséri, nem törte a terméket durván ketté, megbontva egységében rejlő esztétikáját, harapta az elvtárs kitéve magát előkóstolóként súlyos mérgezéseknek, a haza és a nép szolgálatában.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.17. 14:32:35

@csőr dzsinn ész:

Szerintem semmi szakmai féltékenység, csak fölbaszták az agyát. Most kivan.

Úgy anyagilag.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.11.06. 23:00:43

El kell ismernem, hogy alapos és hozzáértő cikk. Két év múlva persze máshol tart már a tudomány.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2011.11.07. 00:51:31

Nahát, ekkor még milyen humoros és jófej csávó voltam!

Aztán találkoztam veletek...
süti beállítások módosítása