Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A popkultúra térhódítása

2013.05.06. 13:45 "the dragon"

Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy eredetileg az amerikai magaskultúráról szerettem volna posztolni, de végiggondolva a dolgot, a nulla darab releváns festő, a nulla darab komponista (már aki nem Hollywoodnak dolgozott), a halálfetisiszta elmeháborodott és a saját homoszexualitásától megittasult költők, valamint a néhány jópofa ifjúsági regényen kívül csak pecás sztorikkal előrukkoló írók méltatása együttesen is elférne holmi szerencsesütibe rejtett cetlin, így kénytelen voltam e jóval emészthetőbb témához nyúlni. (Közben felállítottam egy elméletet is, miszerint az amerikai magaskultúra igenis létezik, csupán annyira mélyen honol, hogy Magyarországról popkultúrának látszik, de nem vagyok én holmi esztéta, hogy efféle akadémiai vitákba bonyolódjak...)

Az amerikanizálódás első hulláma - néhány évtized késéssel - a 70-es években ért el Magyarországra, a farmernadrágos, hosszú hajú és meglehetősen mosdatlan suhancok képében, akik igénytelen basszus akkordokra rázták a fejüket. A vasfüggöny áldásos hatásának - de fogalmazhatunk úgy is, hogy az ország akkor még működő immunrendszerének - hála azonban ez a jelenség elszigetelt maradt. A nyolcvanas években pedig fokozatosan lecsengett, a főkolomposokat leszámítva, a néhány ezres rajongótábor konszolidálódott, mára tisztes családapává/anyává váltak, és csak nagy ritkán, nosztalgiázásképpen hallgatnak mindenféle szar zenéket. Persze a viharfelhők nem vonultak el, sőt, hiszen az ekkoriban divatikonná váló énekesek - Madonna például - már egy sokkal szélesebb réteget volt képes megmozgatni, s mondjuk ki, meghülyíteni. A rendszerváltás sajnos egy kulturális identitásválság közepette érte az országot, ami után - mindenféle állami kontroll híján - jó ötletnek tűnt a sikeres külföldi előadok alkotta sémákat koppintani. Mármint a producereknek, elvégre az egyszer használatos epigonok ideig-óriáig élnek csak meg a gagyiból, miközben a vén fingok, mint Bródy János, még mindig talicskával hordják haza a pénzt. Persze ez a lényegen nem változtat, manapság a jó magyar zene nem létezik, így nem is csoda, hogy az emberek beérik az amerikaival... (Szeretnék egy bekezdést megspórolni magamnak, így ezt a gondolatmenetet tessék átültetni a filmekre is. Remélem, azt senkinek nem kell magyaráznom, hogy az Acapulco akciócsoport mennyivel szerethetőbb sorozat teszem azt a Kisvárosnál...)

A hamburger kérdés már fogósabb. Elvégre napokig lehet érvelni a csalamádés rántott hús mellett, ami szent meggyőződésem szerint a világ legfelkapottabb éttermeinek menüjéről is kiemelkedne, csakhogy, a magyar társadalom az évtizedek során telítődött ezzel a savanyú-sós-omlós ízorgiával, csömörében pedig a az amerikai gyorsétteremláncok (és kínai kifőzdék) műanyag, íztelen, kihűlt gusztustalanságai felé fordult. De tényleg, tegye fel a kezét az, aki valaha evett már úgy Mekiben (vagy kínaiban), hogy utána elégedetten nyalta meg mind a tíz ujját, és oldotta meg a nadrágszíját, hogy repetázzon egy kicsit! Senki?! Na ugye. Ez valami olyasmi lehet, mint a mai német politikai elit viszonya a holokauszttal, bűntudatunk van, amiért a világ más tájain élőkkel szemben a mi nagyanyáink remekül tudtak főzni, és most vezeklünk érte... Más kérdés, hogy ezzel amúgy is gazdag külföldiek zsebét tömjük, miközben a Lehel piacon vecsési káposztát áruló néninek már a Füles magazinra sem futja, de ha a lelki békénknek ez kell, hát pusztuljon az öreglány!

Az amerikai futball köré épülő kultusz viszont már bőven az érthetetlen kategóriába tartozik. Tisztázzuk, ez egy olyan sport, ami a dinnyehordás és a ketrecharc legrosszabb hagyományait ötvözi, ráadásul a szabályrendszerét a TV társaságok, illetve a reklámozók az idők folyamán végtelenül vontatottá formálták. Persze a buta amerikaiaknak kifejezetten jó, hogy a tíz másodperces akciókat folyvást egyperces blokkokkal szakítják meg, mert így legalább a kommentátorok el tudják nekik magyarázni, hogy mi is történt a pályán, de egy labdarúgáson szocializálódott tisztességes magyar ember ebben aligha leli örömét. A jelenségről szinte mindent elmond, hogy az első számú NFL rajongó Magyarországon megegyezik az ország egyik legnagyobb bunkójával. Persze még mindig jobb, mintha a baseballt kezdenék nyomni a sporttv-n, az agyalágyult benga négereknél ugyanis csak sörhasú, kopaszodó kubaiak érdekelnek kevésbé. De a tendenciákat figyelembe véve nem nyugodhatunk meg, hisz ki tudja, mit hoz a holnap...

Mindennek a legalja azonban a Starbucks, az amerikai antikultúra címerállata. Budapestről tudni érdemes, hogy - sok rákfenéje mellett, persze - pezsgő kávéházi élete egykoron Európa szerte híres volt. Számtalan gondolkodó, művész, politikus alkotott az örökkévalóságnak egy-egy csésze jó fekete mellett. (Férfiak voltak, egyébként.) Manapság viszont divattá lett papírpohárból szürcsölni a felvizezett köpetet - mintha csak az amerikai sörökről volna szó, de tényleg... -, ráadásul súlyos ezreket fizethetünk az "életérzésért", feltéve, ha teljesen hülyék vagyunk. A legviccesebb egyébként az, hogy az ilyen helyek vendégköre komoly átfedést mutat azokkal, akik mindenféle felkapott bisztrókban kényeztetik a "hihetetlenül kifinomult" ízlelőbimbóikat spenótos-tejszínes francia szarságokkal... Teszik ezt rettentő hitelesen, mindenesetre. Lehetne ezt a jelenséget hosszasan boncolgatni, térdre borulni a remek marketing gépezet előtt, de egy valamit nem lehet, mentséget találni a magyar és egyetemes értékek ilyetén aláásására! Starbucks, California Coffee Company, és ti többi hasonszőrűek, a kurva anyátok, remélem egy forradalom majd azokat állítja a falhoz először, akiknek köze volt hozzátok!

220 komment

Címkék: társadalom intelligencia férfiasság dragon mondja

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr615283399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.06. 13:48:35

A napokban nagyon elszaporodtak a béna szar posztok a blogomon, szóval muszáj volt írni végre egy jót is!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.06. 16:05:42

@"the dragon": Ol' MekDonáld falatozóját csak nők és búzacsírák (sűrítés) nevezik Mekinek! Ettől eltekintve egész színvonalas írás, mellyel nem kívánok vitába szállni; kár, hogy tájékozott, gondolkodó ember számára semmiféle újszerű ténymegállapítást sem tartalmaz, illetve a már ismert tudományos tényeket sem helyezi unicális contextusba! Pedig tudhatná, ez különbözteti meg a valódi tudományt a bulvárba hajló ismeretterjesztéstől! Maga kis TIT-titkár!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.06. 16:19:28

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Ha ez minden vágyad, ám legyen, az imént helyeztem fél deci unicumot kontextusba a gyomrommal!

(A Meki szerintem is erős volt. Ha ki kéne mondanom, valószínűleg nem menne, ámbátor, valamivel érzékeltetnem kellett, milyen mélyen integrálódott már a mindennapjainkba az a genny. Költői eszköz, ha úgy tetszik. Nem mintha mentegetőznöm kéne, te lápi póc!)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.06. 16:31:50

@spájdernecc:

Bonobó

(Remélem, jól értettem a feladatot, miszerint emberszabású majmokat kell felsorolni találomra...)

Te jössz!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.06. 16:39:59

@"the dragon": Ha többre becsülnélek, mint egy ágyi poloskát (cimex lectularius), azt mondanám, már-már sikerült meggyőznöd! Azt azonban illene tudnod, hogy az ilyesfajta félreértések elkerülésére ötlötték ki az idézőjelet vagy a cursivált szedést!
(Valami Jánoska értésemre adta, hogy itt csupa serdületlen kisdiák firkálgat egy számítástechnika szakkör keretében, ezért – ha éppen nem feledkezem meg róla – a továbbiakban letegezem a sok kis lurkót.)

Kekszemu 2013.05.06. 16:53:01

A régi szép idők és a city burger a City grillből. Vagy háromszor akkora volt mint a mc'is, vagy legalábbis úgy emlékszem
Qva élet, de éhes vagyok!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.06. 17:04:55

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Dőltet, vagy félkövéret kérsz? És csakhogy tisztázzuk, nem az a kérdés, hogy milyen paraméterekkel bíró roma prostituálttal kívánod tölteni az éjszakát...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.06. 17:06:25

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Te állítólag nem ripők vagy, hanem valami friss husi Ennek fényében, nagyobb tisztelettel is beszélhetnél spájderneccről, aki már régi motoros itt!

Csak azért, mert valaki az anyja picsájáról nevezi el magát, még igazán lehet tisztességes ember...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.06. 17:09:28

@Kekszemu:

Szerény véleményem szerint

- nagyon öreg vagy, szóval jobban tennéd, ha kussolnál.

- a hamburger a legrosszabb dolog, ami az egyébként csodálatos marhahússal történhet.

- ha mindenképpen valami hatalmasra vágysz, akkor keresd meg Marika néni hamburgerezőjét a Mester utca környékén, ott háromszor akkora burgereket adnak, mint a city-s volt. Vagy bekaphatod a faszom is akár.

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.06. 17:47:20

@"the dragon": Kénytelen vagyok megosztani veled ars poeticámat: honeste vivere, alterum non laedere, SUUM CUIQUE TRIBUERE! Ami annyit tesz: böcsületesen élni, mást nem bántani, MINDENKINEK MEGADNI, AMI JÁR!
(Amúgy jól tudom, ki ez a spájdernecc, a világháló megannyi bűzölgő bugyrában felbukkant már!)
Gay motorosok!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.06. 18:22:35

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Ez a Pax Romana idején talán életképes eszmének számított, de a mai világban, ahol kommunisták és mindenféle cigányok lesnek javainkra, inkább maradnék az "először ütök, aztán kérdezek, majd újra ütök és rúgok is" maszkulin igazságánál!

Kekszemu 2013.05.06. 19:16:22

@"the dragon":

Szerény véleményem szerint
- még nem vagyok olyan vén,
- minden alapanyagból lehet jót és szart is csinálni, így van ez a hamburgerrel is,
-régen volt a mester utca elején egy nagyon jó burgeres ott sokszor ettem,(nem tudom egyre gondolunk-e)
- valszeg a félfogamra sem lenne elég :D.

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.06. 19:40:14

@"the dragon": Ezért is érzem magam mindinkább a kiveszőben lévő, nemes eszményekért küzdő, afféle modern Don Quixotének. Nem hittem, hogy ilyesmi előfordulhat velem, de megdönthetetlennek tűnő socialdarwinista érveid előtt kénytelen vagyok capitulálni. A kemény, férfias virtus ellen semmi kifogásom, annál inkább bánt az erkölcsök hiánya. Nagyon megszomorodtam, úgy tűnik öregszem. O tempora o mores!

Amúgy hova tűnt a sok büdös szájú ratyinger, csak nem világkongresszusoznak?!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.05.06. 20:03:03

mindig nagy öröm Dragi posztjait olvasni, mivel köztudottan egy sportlexikonból és egy Pókember képregényből szerzi ismereteit, míg izlelőbimbói kifinomultságát a Moszkva téri Fornettisnél csiszolta ki hatékony fegyverré!

a mi magyar egünk magyar ufója ő!

bűvösmakró 2013.05.06. 20:50:57

Micsoda fantasztikus poszt! Odabasztál rendesen!

bűvösmakró 2013.05.06. 20:51:45

@Kekszemu: na, egyszer elviszlek a medzsik burgerbe. Ott aztán kapsz olyan, de olyan hamburgert, hogy csak no!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 00:18:43

@Kekszemu:

- Ezt nem te döntöd el. Az vagy, ha mondom.
- Az efféle gasztrobloggeri okoskodást nyugodtan megtarthatod a lusta kismamáknak, akik gyereknevelés címén henyélnek napi 16 órát.
- Kétlem, hogy egyre gondolnánk, én nem éltem "régen", mármint az özönvíz előtt...
- Fogakról szó sincs, azt előjáték gyanánt rendszerint kirugdosom...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 00:35:35

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Félre ne érts, fényes páncélom a lovagi erények őrizése, de a zivataros évtizedek bizony kívánnak némi pragmatizmust...

Nem mintha diszkriminálnám a büdös bibsiket, de ha hihetünk LadyCaralábé fitymavizitjének, akkor egyikünknek sem esne le a gyűrű az ujjáról, ha szombaton kéne a vakolókanál után nyúlnia...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 01:13:02

@LadyCarambole:

Mindketten tudjuk, hogy igazán kiváló ízlésem van - mondanám, hogy remek neveltetésemnek hála, de meggyőződésem szerint e kellem nem tanulható... -, és a te nagy bánatodra, a nők terén is!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 10:15:12

@Kekszemu: Így, így! Minden alapanyagból lehet jót és szart is csinálni. A marhahúsból például marhapörköltet és hamburgert is!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 12:09:08

@radairosseb:

Felesleges magyaráznod a @Kekszemu: féle igénytelen, dagadt nőknek, hiszen annyi eszük azért csak van, hogy találjanak valami fals ideológiát ahhoz, hogy moslékot zabáljanak naphosszat... Nyilván ő is az asztrológusa, esetleg Lakatos Márk tanácsára eresztett a Willendorfi vénuszéhoz hasonló potrohot!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 12:12:03

@"the dragon": A batár picsa potenciátja az egyetlen értékes dolog a nőkben, főleg, hogy a genétikailag fejlettebb példányok szőrt is képesek növeszteni rá!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 12:40:12

@radairosseb:

Nézd, én rettenetesen utálom a túlsúlyos nőket, a szőröseket pedig végképp! De ez nem is baj, így legalább nem keresztezi egymást a vadászterületünk... Szóval egyezzünk meg, ha anyád lead hatvan kilót és elkezdi epilálni magát, akkor leszopatom, de addig told csak nyugodtan, ahol éred!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 12:41:58

@"the dragon": Tudom, te azokat a gyenge, törékeny virágszálakat szereted, amiket a te fizikumiskáddal is le tudsz dönteni a lábukról! És a virágszálat itt kurvára penoratívan értettem!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.05.07. 13:30:27

@"the dragon":
ó igen, a nők terén szerzett remek ízlésed már valóban többszörösen bizonyítást nyert, mikor mindenféle etnikumokba tartozó bajuszos nőket hurcibáltál fel a lakásod kispolgárinak gondolt bájába, ahol az otthon megnyugtató hüllőhagjainak közepette félrészegen elájultál, ugye.

bizony mondom, kész szerencse, hogy én inkább szakállas vagyok, mintsem bajszos, mivel nem szívesen dugnám bele a golyóidat a segglyukadba, amennyiben valamely elmebaj következtében ismét udvarolni támadna kedved!

szanalmas 2013.05.07. 14:44:24

Mivel az utóbbi időben nagy ínyenc és étteremjáró lettem kijelenthetem, hogy a magyar konyha még mindig világverő! kigondoltam.blog.hu/2010/06/30/magyar_konyha_1
Ha valaki véletlenül Sálgaótorjánbon jár, mindenképpen kóstolja meg a Kiskulacs étterem ördöglángosát (asszem így hívják), ami tócsniba csomagolt ízbomba, vagy a gödi Belga Sörház Betyárkedvence vagy mi a tököm nevű pizzáját, ami igazából nem is pizza, hanem magyar csoda! És akkor még a füstölt parasztsonkáról nem is beszéltem, ami után bárki megnyalja mind a húsz ujját, de még a tököm is!
A posztból mondjuk világosan leszűrhető, hogy az írója évek alatt a mai napig nem volt képes felfogni az NFL szabályait és szidja a számára ismeretlent, mint papok a lézert!
Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy Ámerikát el kell süllyeszteni az óceánokban, mert ők tették tönkre a régi, jó és becsületes dolgokat!

Nero Bianco 2013.05.07. 15:30:26

Érthetetlen, hogy miért érez kényszert valaki arra, hogy skribáljon egy ostoba posztot olyan dologról, amit még felületesen sem ismer.

Ennél az is jobb lett volna, ha csak annyit ír a "szerző", hogy "utálom amerikát és szeretem a szalonnás zsíroskenyeret. A pörköltön túl pedig nincs is semmi".
:))

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 15:33:27

@Nero Bianco:

Utálom amerikát, viszont a zsíroskenyérre semmilyen körülmények között nem tennék szalonnát, csak lilahagymát és egy hintés édes paprikát.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 15:39:48

@LadyCarambole:

Elég kirekesztő dolog "mindenféle etnikumnak" titulálni az ázsiai félvér lányokat, te féltékeny neonáci!

A pórusaimból áradó tömény tesztoszteron pedig alapfunkcióim közé tartozik, ne vedd magadra, pláne hízelgésnek...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 15:45:01

@szanalmas:

Én már ott leragadtam, hogy miért menne bárki is önszántából Salgótarjánba?!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.07. 16:47:19

@"the dragon": Ezen nehéz, embert próbáló időkben mindnyájan kénytelenek vagyunk áldozatokat hozni.

Bár a philosemitismus igaztalan vádját semmi szín alatt sem venném magamra, fölvilágosult emberként el kell ismernem, metéltek közt is akad egynehány egészen kiváló férfiú, amennyiben persze eltekintünk azon fontos és sajnálatos fogyatékosságuktól, hogy biboldók. Az mindenesetre megnyugtató, hogy ehelyütt nem kell tartani fölbukkanásuktól.

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.07. 16:51:01

@LadyCarambole: Mi sem áll tőlem távolabb, minthogy a félművelt dragon pártját fogjam, de a bajszos ifjú hölgyek ezredévek óta a classicus, görög-római gyökerű mediterrán életérzés természet adta velejárói, míg a szakállas nőket csak filléres bazári látványosság gyanánt mutogatják, mióta világ a világ.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 17:38:12

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Nem volt célom a hamis biztonságérzet keltése, elvégre lehet, hogy magam is csupán LadyCaramböllér megtévesztésének lettem áldozata. Amondó vagyok, hogy mindég legyünk résen, elvégre Jáel és Sisera históriája óta tudva levő, hogy nőben bízni végzetes hiba!

Abban viszont nincs vita köztünk, hogy ha listába szednénk Ábrahám nemzetségének nagyjait, akik tehetségükkel az emberiség javát szolgálták, a lista szinte végtelen hosszúságú lenne! Már amennyiben nem vagyunk restek Bobby Fischer és Vámbéry Ármin nevét újra és újra egymásutánban lejegyezni...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 18:15:02

Állítólag pár szavazaton múlott, hogy az angol lett a hivatalos nyelv az Egyesült Államokban.
Gátlástalan inszinuáció volna éngemet amerika-nyalással vádolni, de a vitathatatlanul triumphalo japók mögött kétségbevonhatatlan tény, hogy a németek a legbetegebb állatok a világon.
Gondoljunk csak bele, ha a ma ismert hollywoodi alkotások helyett tiroliszerkós vademberek fékevesztett üzekedése jelentené a szellemi rágógumit egy fárasztó nap után. "Stefán, das ist die gute position, spritzen gut." Borzalmas egy népség.

szanalmas 2013.05.07. 18:16:19

@"the dragon":

Én meg azt sem értem, hol ragadtál le, hisz ki a faszom írta, hogy "önszántából"?!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 18:22:35

@szanalmas:

Az egy rejtett premissza volt állításaid csokrában. Elvégre "véletlenül" sehol nem lehet járni, pláne maradni egy ebéd erejéig, és munkaügyben sem lehet olyan helyre menni, ahol a lakosság 97%-a lumpen cigányfajzat... Tehát ideje belátni, hogy Salgótarjánba bizony csupán saját szórakoztatásuk végett járnak azok, akiknek elment az eszük!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 18:25:50

@ripők:

Egy pillanatra elképzeltem, hogy mi lett volna, ha Till Schweiger játssza Forrest Gumpot... Hát, lehet, hogy át kell értékelnem a poszt ezen részét!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 18:30:21

@"the dragon": Vagy a Klinikából az Udo doktort alakító Sasha Hehn pöffeszkedne Mitch Buchannon szerepében!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 18:37:09

@ripők:

Feltételezem, direkt esett a választásod egy olyan karakterre, akit így is egy német származék "játszott". Épp dicsértelek volna, erre tessék... eszetlen kurvaanyád, az!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 18:53:37

@"the dragon": Fúj, bazmeg! Az hamburger?! Ezennel kiíratkozott az idolok közül.

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.07. 19:06:57

@ripők: Hé, maga formalinban ázó nyúlszájú törpeharcsa! Vaddisznóvagdaltat akartam készíteni estebéd gyanánt, éppen csak betettem a sütőbe, mikor szemhunyásnyi időre elpilledtem. Mire feleszméltem, orrom hegyéig sem láttam a sűrűn gomolygó füstben! Tudom ám – kár is tagadnia! – , hogy e mögött is maga áll! Remélem, nem hiszi, hogy ezt megúszhatja szárazon, kitöltöttem már a feljelentési blankettát!

Kész szerencse, hogy itt az erdő közepén nincsenek szomszédok, a borzok, őzek és fülesbaglyok pedig nem hívják rám a tűzoltóságot (igne serviciumot). Ilyen aljasságra legföljebb a vaddisznók volnának képesek, ezért is készítek belőlük fasírozottat.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 19:11:16

@ripők:

Nem véletlenül tartom, hogy a hamburger öl, butít és a nyomorba dönt...

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Jobb helyeken az efféle műveletek levezénylésére tartják az asszonyt... Hát nem is azért, hogy szellemi partner legyen!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 19:14:56

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok: Látom, abban a lápi erdőben, ahol a gyanúsan szottyos kisvakond-nadrágban csócsálja a kapadohányt, hát Csejtei Tamás informatív gasztroműsorának még hírét sem hallották! Remélem volt a vagdalékban kicsi tokaszalonna is, különben kitiltom örökre!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 19:17:33

@"the dragon": Remélem, nem azt akarod mondani, hogy a nők tudnak főzni. Bár, egy magadfajta napközis hipszter aztán nem igazán a megmondhatója. Gondolom, a fridzsidered tele van mágnesezve ételrendelős pamfletekkel.

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.07. 19:28:36

@"the dragon": Decadens korunkban mind több nő fejében él az a tévképzet, hogy nem kell őt tartani, hanem majd tartja ő magát. Ennek eredménye képen éppen akkor nincsenek kéznél, mikor vacsorát kéne tenniük a korgó gyomrú férfiú asztalára. Az persze más lapra tartozik, egyáltalán képesek volnának-e jófajta vaddisznóvagdaltat készíteni?!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 19:29:58

@ripők:

Egyes nők tudnak főzni. Nem annyira, mint a férfiak, ez nyilvánvaló, de azt a néhány százalékos értékcsökkenést, amit az étel, ezáltal fogyasztója elszenved, a férfi százszorosan képes megtéríteni, amennyiben felszabaduló idejében olyasmit művel - például gondolkodik -, amire a nők alapvetően képtelenek.

Ezt hívják a humánerőforrás optimális allokációjának, de tudom, olyan ez neked, mintha óhéberül beszélnék...

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.07. 19:31:32

@ripők: Volt. Abált tokaszalonna és füstölt hasaalja, nem túl sok, éppen csak annyi, amennyi szükséges.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 19:49:26

@"the dragon": Főzés közben lehet igazán jól gondolkodni, tekintve, hogy minden ételnek meg kell adni az időt. A nők itt rontják el. Összeütnek valamit, de fogalmuk sincs az egész kémiájáról. A zamatok harmóniájáról, az optimális hőfokról, de még csak a megfelelő edény kiválasztásáról sem; csak hogy mikor kezdődik a Luciella a Fem3-on vagy mikor jár le a mosógép meg ilyenek.

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok: Maradhat.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 20:00:44

@ripők:

A hosszúhétvégén bizonyíthatsz. Mivel hiszem is, meg nem is, hogy valaha fogtál már halat, ezért a hétvezér tokányt mindenképpen vedd fel a bográcsmenüre!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 20:06:58

@"the dragon": Őszintén szólva ki kellett gugliznom, de baszod ez csak egy sznob paprikás, durván behabarva. Kifaszom árul borjuhúst Magyarországon?!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 20:12:11

@ripők:

Borjuhúst viszek, ezen ne múljék... Egyébként meg kibaszottul jó, erre a szavam a garancia!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 20:18:17

@"the dragon": Jó, hát ennél nagyobb nyomaték nem kell.
@Nero Bianco: Szevasz, ismeretlen gennygóc. Az őszinte véleményedre vagyok kíváncsi. Szerinted a hétvezér tokány túltesz mindenen vagy csak egy túlspilázott pörkőt. Felelj hát, mert tanácstalan vagyok.

szanalmas 2013.05.07. 20:37:40

(Sajnos a demizson nem fért bele!)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 20:43:38

@szanalmas: Tyű, a hétszázát! Mondjuk a margarin necces! Remélem házi pecsenyezsír van a dobozban, különben kénytelen leszek lebuzizni!

szanalmas 2013.05.07. 20:50:33

Haha, abban margarin van, de szerintem már avas, a házi zsír óriás tejfölös vederben rejtőzik. Az üvegben meg nyírségi kerítésszaggató van természetesen (gyilkos cucc)! A mélyhűtőben hurka, kolbász, oldalas és máj, ahogy illik! :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 20:53:25

@szanalmas: Derék dolog! Bár nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy valami szilícium-völgyi mágnás hírében állsz, a képet viszont mintha egy menedzser kalkulátorral készítetted volna...

szanalmas 2013.05.07. 21:02:12

@ripők:

Telefon vaku nélkül! Mert igénytelen vagyok! De legalább nem kozmetikázom a tényeket, mint a mekdonác a csaló hamburgerképekkel!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.05.07. 21:04:57

@szanalmas:
mijafaszom az a Liga margarin ott?!?!
ki foglak tiltani örökre, te kis buzi!

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:
mi sem áll távolabb tőled, mint a mi kis félművelt Dragonunk karfiolos brunyálóját az ajkaid közé venni, de azért titkon mégiscsak arra ácsingózol, az egészen egyértelmű!

amúgy meg nem tudom, mi bajod van a cirkuszi szakállas nőkkel, de közölném, hogy az érdekképviseletünk máris szemmel tart!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 21:08:58

@szanalmas: Viszont olyan sonkát fotosoppolni nem lehet! El is ment a kedvem a káposztás cvekkedlitől. De azért beburkolom.

szanalmas 2013.05.07. 21:14:45

@LadyCarambole:

Velem mindig Rámát etettek, de titokban mindig Ligára áhítoztam, de mondom, hetek óta nem nyitottam fel a tetejét, és most hetekig még/már nem is fogom!

@ripők:

Addig gyere, amíg van belőle!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 21:16:40

@ripők:

Nehezet kérdeztél! Szerintem épp most egyeztet Eleni Tzatzikipólus nagykövetasszonnyal, hogy a "hétvezér" megnevezés mennyiben tekinthető a magyar sovinizmus darutollas metaforájaként...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.07. 21:28:34

@"the dragon": Ez a Tzakkospúzós nagyon kihúzhatta nálad a gyufát... Egyébként a hétvezér tokányról én valami sült vérrel bolondított eledelre alítottam.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 22:03:53

@ripők:

Arra gondolsz, hogy összeakasztottuk a bajszunkat?! Nos igen, a balkáni boszorkánykonyhában kevert génkészletről ignáci tárnok már volt kedves értekezni...

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.07. 22:40:52

@LadyCarambole: Ismerd be, csak féltékeny vagy, hogy nem a te karfiolos répatortádat akarom ajkaimmal illetni! Amúgy meg: férfiszolidaritás!

A circusi szakállas nőkkel pedig semmi bajom, míg ketrecben tartják őket!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.05.07. 22:59:18

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:
a férfiszolidaritáshoz legalább KÉT férfi kéne, ebből is látszik, hogy teljes sületlenségeket beszélsz!

karfiolos répatortával nem szolgálhatok, velem már csak szellemi úton lehet érintkezni!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.05.07. 23:01:54

@szanalmas:
amennyi tehén rohangál arrafelé rendszeresen, ezt a kifogást csak nyafogásként tudom értelmezni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.07. 23:19:39

@LadyCarambole:

Azzal, hogy megkérdőjelezed Ignácika férfiasságát, szerintem ingoványos talajra tévedtél... Tény, hogy pár perccel ezelőttig magam is csak egy nyamvadt androgünt láttam benne, de ez a bajtársiasság, bizony az én kemény szívemet is megérintette! Szóval az alpári személyeskedés, ami csak úgy fröcsög belőled, nem erősíti - épp ellenkezőleg, gyengíti - amúgy is harmatos érveidet, mintegy intellektuális karanténba zárva becstelen, de legalább törpenövésű féllényed!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.05.08. 05:29:06

@"the dragon":
fogadj el egy jó tanácsot: ilyenkor este már nem jó sokat enni, mert az a nehéz, lehúzó érzés, ami a gyomorból indul, megüli még a gondolatokat is!
másra nem tudok gondolni, mivel én nem új kebelbarátod férfiasságát kérdőjeleztem meg, hanem teljesen jogosan mindkettőtökét, és ennek normál esetben még a te csökkent értelmi képességeiddel is világosnak kéne lennie, Dragon fiam!

no, de nincs harag, a napot pedig könnyed vacsorával zárd ezentúl!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.08. 07:08:07

@LadyCarambole: Namost azért a koplalás se serkenti éppen az agyműködést! Vedd alapul csak a keleti szerzeteseket, nem esznek rendesen, és tisztára be vannak lassulva!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.08. 10:28:46

@LadyCarambole:

Rettentő gonosz vagy, mintha csak dr. Moreau szigetén kereszteztek volna Ken Kercheval és Mágika De Spell székletéből!

Mindazonáltal hiszem, hogy az ember eredendően jó, csupán a megannyi borzalom, amin által mentél, fertőzte meg a lelked. Próbálom megérteni, miféle indulatok ragadnak magukkal, amikor szapulni kezdesz, de mivel én sosem voltam egy vegetáriánus osztrák rendszergazda kitartottja, aki aztán egyik pillanatról a másikra lecserélt egy nagyseggű fekete-afrikai bevándorló hölgyre, így ez aligha sikerülhet. Viszont - és ezt bloggertársi kötelességemnek érzem - támogatlak mindenben, ami segíthet, hogy túljuss ezen a válságon... Például veszek neked étkezési célú nátrium-hipokloritot, vagy ilyesmi!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.08. 11:37:13

@"the dragon": Étkezési célú hasaalja szalonnával többre menne!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.08. 12:18:13

@radairosseb:

Hogy minden meglévő hendikepje mellett még egy dagadt állat is legyen?! Igazad van, ez jó ötlet!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.08. 12:19:41

@"the dragon": Én sok szalonnát eszem, mégsem vagyok dagadt állat! Specifikánisabban se dagadt, se állat nem vagyok! De ne érts félre, nem vettem magamra, amit mondtál! Kicsit sem!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.08. 12:34:18

@radairosseb:

Azért azt vegyük figyelembe, hogy a férfiember sziluettje más megítélés alá tartozik! Ha teszem azt lenne is rajtad 5-10-40 feles kiló, az csupán tekintélyt kölcsönözne, míg egy nőn két kiló plusz is fékevesztett gusztustalanságnak hat...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.08. 12:50:27

@"the dragon": Rajtam egyetlen deka sem felesleges! Mind a száztíz kilómnak funciója van rajtam!

szanalmas 2013.05.08. 13:12:03

Baszki, most jöttem rá, hogy az első képen az sült krumpli akar lenni, először azt hittem, fésű... Kretén amcsik!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.08. 13:24:53

@szanalmas:

Nem lep meg, hogy a magadfajta hajasbabáknak mindenről a fésű jut az eszükbe... Meg a szájfény. Buzi.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.08. 13:27:02

@"the dragon": Be is baszna! 110 kiló pont az én 165 centimhez idenális!

szanalmas 2013.05.08. 13:36:48

@radairosseb:

165/110? Te gondolom, tag voltál az Apostol együttesben is!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.08. 13:37:28

@LadyCarambole: Ó, kis kandírozott kacskalábú ganéjtúró bogaram, nehéz lehet így élni, hogy kicsiny, fagyos szíved csordultig van telve keserű epével! Elszomorít, hogy mérhetetlen penisirigységedből fakadó androphobiád teljesen elhomályosítja szellemed pislákló mécsének halovány fénykörét; ezáltal viszont remek például szolgálsz annak igazolására, hogy az "okos nő" kifejezés minden oximoronok ősöreganyja, mondhatnók archetípusa!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.08. 13:39:27

@"the dragon": Ékes exempluma ez a fegyverbarátságnak! Elkerülendő LadyCarambólé irrationális gyűlöletvulcánjának újabb kitörését, csak annyit mondok: köszönöm, te buzgonc röstnök!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.08. 13:40:25

@szanalmas: Én magam vagyok az apostolok együttesen!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.08. 13:43:32

@"the dragon": Én inkább az ember duális természetének eszméjét vallom. Mindnyájunkban ott lakozik a jóra való hajlam, hisz' saját képére teremtett bennünket a Mindenható, ám az eredendő bűn folyományaként a gonoszság magvai is ott lapulnak lelkünk rejtett zugainak termékeny humuszában. Azonban miként az Éva bűne óta tudva lévő, a női lélek sokkal fogékonyabb a Sátán csábítására és sorspoggyász gyanánt kapott gyöngeségénél fogva kevéssé képes csak ellentmondani a gonosznak!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.08. 14:11:24

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Elfelejted, hogy a keresztségben mindannyian - fájdalom, de a nők is - visszatérünk a kegyelmi állapothoz! Nevezz bár szentimentálisnak, de nekem továbbra is meggyőződésem, hogy Carambólé feslett természetéért valamiféle külső hatás, gyermekkorban megszenvedett szexuális abúzus, esetleg ugyanennek a kamaszkori hiánya a felelős... Persze a jóra való restségére szerintem sincs mentség!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.08. 15:40:35

@"the dragon": Bevallom, nem tudtam, hogy LadyCarambőlé is részesült a keresztség szentségében; ugyan nem ösmerem nyilvánvalóan zaklatott gyermek- s ifjúkorának históriáját, általánosságban valóban elmondható, hogy ilyesfajta psychés zavarok gyakran állanak összefüggésben az abúzussal, vagy éppen annak hiányával. Esetleg a túlzásba vitt masturbatióval.

Magam úgy vélem, bár a keresztség valóban visszatérést jelent egyfajta kegyelmi állapothoz, az eredendő bűn eredményeképpen lelkünkben fészkelő concupiscentiától nem szabadít meg. Ám fogadjuk meg Augustinus intését: gyűlöljük a bűnt, de szeressük a bűnöst (még akkor is, ha nő)!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.08. 16:57:53

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Én sem vagyok biztos benne, de még a legalávalóbb fehércselédekről sem tételezem fel, hogy kóbor kutyák nevelték volna... Bár ez sok mindent megmagyarázna!

Abból viszont semmi esetre sem kéne rendszert csinálnod a blogomon, hogy négerektől idézel, még akkor sem, ha tagadhatatlanul az egyik legkiválóbb példányukról is van szó!

2013.05.08. 22:00:52

"Kigondoltam. Az intelligens blog."
Mi ez az új fejlemény, már nem vagytok trollok, nyugdíjas klub!?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.09. 09:31:44

@little troll: Hol itt az ellentmondás azon kívül, hogy te ellent akarsz nekünk mondani! A Kigondoltam az intelligens blog, ahol a trollok laknak, amíg pofán nem baszom őket olyan intenigensen, hogy elszállnak a halál retkes faszára innen!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.09. 09:34:53

Az ilyen sliccletroll féle szalonbuzik miatt lesz lassan válalhatatlan a trollság! Mást se tud, mint kérdezősködni, meg más trollával ékeskedni!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.09. 15:24:50

@"the dragon": Ha nem csak egy másodvonalbeli William Joseph Simmons imitátor volnál, aki titkon terebélyes tomporú fekete bestiákkal való paráználkodásról fantáziálgat minduntalan, akkor tudnád, hogy Hippo püspöke, bár valóban Africa Romana provincia szülötte, nem volt négró!

Áldott emlékű onklim (familysearch.org/pal:/MM9.3.1/TH-267-11098-160457-61?cc=1542666&wc=12545472 szavajárásával élve: ha nem vigyázol, pokolra jutsz!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.09. 15:28:45

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok: Micsoda egy barbár systhema ez, hogy nem tűri a rövidített ugróhivatkozásokat?!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.09. 15:33:02

@radairosseb: Nohát, mire bukkantam a bibliothecában:
kemenesháti Ráday Özséb: Az ifjúság cianotikus lepényhala – Fejezetek egy szodómita [sic!] ifjú naplójából (Bp., Hazaffy és Tsa., 1913)

Gyomorforgató olvasmány!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.09. 15:43:26

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok: Kemencésháti ám a kilenclyukú kurvabaszó öregapád, sóhervatalnok!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.09. 15:57:59

@radairosseb: Szó, mi szó, öregapám valóban nagy kujon volt; sokat emlegette szegény öreganyádat, akire csak részeg dragonyosok fanyalodtak nagyritkán, pedig mindössze 5 krajczár volt a tarifája a kuplerájban!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.09. 17:26:26

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok: Látod, öreganyámnak legalább volt annyi esze, hogy pénzért baszott, bezzeg a te öregapád fizetett érte!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.09. 19:12:52

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Erről megoszlanak a vélemények, de sokkal valószínűbb, hogy fekete (tejeskávészínű inkább) volt, mint az, hogy tisztességes fehérember!

forums.catholic.com/showthread.php?t=173790

www.szaboferi.hu/agoston/agoston3.jpg
explorerworld.hu/wp-content/themes/explorer_online/timthumb.php?src=http://explorerworld.hu/wp-content/uploads/2012/08/nyito0828.jpg&w=460&h=260&zc=1&q=90

De szó se róla, nagy tanító volt, és csodálatos ember, csak épp nem szállnék vele egyazon liftbe.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.09. 19:48:31

@little troll:

Nem akarok kötekedőnek tűnni, de megpróbáltam felidézni, hogy a megannyi hozzászólásod közül, mellyel a tudás eme utolsó fellegvárának lépcsőfokait piszkítottad, volt e olyan, ami érdemben reflektált volna akármilyen témára, és nem találtam olyat, ami megugrotta volna ezt az amúgy nem túl magasra tett lécet.

Né érts félre, amúgy nem érdekel a sete-suta véleményed, csupán arra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán képes vagy e alkotni ilyesmit. Ha gondolod, segítek, írok egy posztot a virágfűzésről, vagy a sárkányeregetésről, de csak akkor, ha cserébe megígéred, hogy összekapod magad! Te buta vagina.

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.10. 01:44:40

@"the dragon":
Nem állítottam, hogy olyan tisztességes fehérember volt, mint a nordikus germánok, akik a Balaton partján süttetik vörösre löttyedt valagukat, mint holmi csupasz páviánok (m.cdn.blog.hu/eg/egon/postimage/angela_merkel_nude_1364916480.jpg).

Ha jól emlékszem, Ágoston atyját általában az Aurelia gens-ből való latinnak tartják, anyját pedig berbernek. A berber egy viszonylag világos bőrű, europid népcsoport; legalábbis akkoriban még az volt, később, az arab hódítást követően nyilván keveredtek.

Ikonokon, táblaképeken, vagy ólomüvegablakokon pedig mindenkinek természetellenes az arcszíne, arról nem is beszélve, hogy ezek jellemzően nem egykorú, hiteles ábrázolások!

Fogadj el egy jó tanácsot tőlem: esténként, lefekvés előtt – biztos, ami biztos – kukkants be az ágyad alá, nem rejtőzik-e ott egy szerecsen szent!

Szép álmokat: http://albums.hellporno.com/sources/2000/2910/10042628.jpg!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.10. 01:48:15

@radairosseb: A test áruba bocsájtásáért járó aprópénz hasonlatos a tökönrúgáshoz: jobb adni, mint kapni!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.10. 08:40:19

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok: Öreganyám részéről tökönrúgás is szokott járni mellé, de biztos mesélte a grószfaterod!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.10. 10:03:35

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Sajnálom, ha az a hamis kép alakult ki benned, hogy én esetleg félnék a négerektől (vagy bármi mástól). Ellenkezőleg, magam is szívesen tartanék egyet-kettőt, a ház körüli teendők elvégzésére!

Magyarország egyik legelismertebb négerológusaként viszont továbbra sem engedhetem meg, hogy dezinformáció-cunamival áraszd el a blogomat holmi gigászi szerecsenmosdatás örve alatt!

Az ikonok és ólomüvegek nyilván nem korabeliek, de az általam is ismert, illetve ismertetett narratívával egyetemben indirekt bizonyítékként megállják a helyüket. Hiszen gondolj csak bele, ha Ágoston nem lett volna néger, akkor miért terjedt volna el róla az a blaszfémia határmezsgyéjét súroló elmélet, hogy mégiscsak az volt?! Cui prodest?!

Az anatóliai Szent Miklósból kreáltak már lappföldi szakállas bácsit, de varég vezérekből még sosem lett abesszín koronaherceg, ha érted, hogy mondom!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.10. 11:01:13

@"the dragon": Nekem van pár négerem, bokafogásért szívesen kölcsönadom őket egy hosszú hétvégére!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.10. 13:38:08

@radairosseb:

A te négereid rosszul vannak idomítva, számomra teljességgel hasznavehetetlenek! Vagy mit gondolsz, leszopják a gyapotföldem?!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.10. 13:41:55

@"the dragon": Bevallom, gyapot terén gyakorlatlanok, de a bodzát jól művelik! Erdőgazdálkodáshoz is értenek, kigazdálkodják más erdejéből az akácot! Nadeugyammá tessókám, hát basztalak én téged át valaha is, csak neked félpénzér' adom őket!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.10. 13:43:30

@"the dragon": Hármat fizetel, kettőt kapol, mint az Osanyban, ne sértsél meg, tesó, ne utasíts vissza egy ilyen felebaráti szívességet!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2013.05.10. 14:35:19

Viszont ha pl. Zürichben járok, és kommentelni akarok a Kigondoltamon, muszáj beülni a Starbcucksba vagy a mekibe, mert a hagyományos helyeken nincs wifi!!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.10. 14:35:43

@radairosseb:

Három félpénzér' adsz kettőt?! Még így is én járok jobban - a bokafogásnál pedig sokkal jobban! -, csak most már illene konkretizálni, hogy mennyi is az annyi... Oltásaik rendben vannak?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.10. 14:39:11

@Dinamuki:

Még szerencse, hogy a magadfajta semmirekellő az országhatárt legfeljebb Beregsuránynál lépi át néhány csík zárjegy nélküli cigarettáért, így nem kell mérgezned magad holmi szemét étkekkel!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.10. 14:50:20

@"the dragon": A lényeg, hogy te be vagy oltva! A többit rendezzük testvériesen, ahogy jó cimborákhoz illik!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.10. 17:36:54

@"the dragon": A logikából csúfot űző, csúsztatásokkal, féligazságokkal és hamis premissákból kiinduló balkáni argumentatiós trükkökkel operáló "érvelési" technikád sajnálatos módon lehetetlenné teszi a komoly és tárgyszerű academicus vitát!

Annyit azért megjegyeznék, hogy egyes forradalmi, heterodox (divatos anglicizmussal: unortodox) elméletek szerint Szt. Mónika ősei valójában Foeniciából való magyar tudatú, szumír-szittya eredetű parthusok voltak! Ágoston atyja, Patricius Aurelius pedig a magyar ősnéppel rokon etrusc felmenőkkel rendelkező római polgár volt!

Ha más egyébben nem is, a "cui prodest?!" kérdés felvetésében tagadhatatlanul sikerült a dolog lényegére tapintanod. Vajon kinek, kiknek is állhatik érdekében civilisatiónk tartóoszlopául szolgáló eszmények tiszteletreméltó megalkotóit kedvezőtlen színben feltüntetni?! Elárulom, nem a négereknek, ők legföljebb eszközként használtatnak valakik által ebben a setét, fondorlatos küzdelemben!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.10. 17:40:38

@"the dragon": Az pedig, hogy miféle Frankensteint idéző machinatiók által sikerült Myra püspökéből és pogány germán, skandináv mythologiai alakokból megteremteni Santa Claus synchretista, blasphemicus figuráját, az inkább fenti dolgozatod tárgykörébe tartozik!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.10. 17:42:18

@radairosseb: Erről legföljebb azok a buggyantott árpalétől és filléres lőrétől böfögő bakák mesélhettek volna, akik igénybe vették túlárazottnak éppen nem mondható szolgáltatásait!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.10. 18:56:08

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Majd' kétezer év távlatából, A-pontból B-be jutni képzelőerő nélkül, pusztán szillogizmusok segítségével aligha lehetséges!

De mivel nem állhatom, ha egy vita parttalanná válva gátját veti az alkotó munkának, így van egy kompromisszumos javaslatom. Egyezzünk meg abban, hogy ebben a kérdésben nem egyezik a véleményünk!

És akkor már abban is, hogy te egy hülye buzi vagy, aki gyakorta téved, például most...

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2013.05.10. 19:05:34

@"the dragon": áh, nekem a magyar ugar már csak egzotikum, csak tudományos szempontból érdekel, mint jelenség.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.10. 19:14:58

@Dinamuki:

Máshjol sem fenékig tejfel a kolbászkerítés!

www.youtube.com/watch?v=cQ0m0cOCuyQ

(Asszem túl korán kezdtem ma dzsinntonikozni, hogy már most ilyen szőkecigány-vernyákolást hallgatok...)

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.10. 21:44:48

@radairosseb: Azt hittem, csak dysgraphiában szenvedsz, de látom, az értő olvasással is gondjaid vannak. No de semmi baj, majd megpróbálok tőmondatokban fogalmazni és igyekszem kerülni a complexebb grammatikai structurák használatát.

Legalább azt megtudtam, kik lopják az akácokat az erdőmből!

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.10. 21:49:29

@"the dragon": Elegánsabban is elismerhetted volna, hogy meghajolsz sophisticált érveim gondosan kimunkált rendszere előtt, de hát – lásd, kivel van dolgod – spongyát rá!

Nem szeretnék rád ijeszteni, de az imént hallottam biztos forrásból, hogy a budget-n tátongó likak befoltozásának céljából az erre illetékes hatóságok megkezdték a kecskéiket a fürdőszobában tartó és alantas ösztöneiktől hajtva rendszeresen szexuálisan abuzáló állatkínzók kemény bírságolását; szóval, légy résen!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.10. 22:10:52

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Ezt úgy mondod, mintha nem te találtad volna szarva közt a tőgyét...

Amúgy kikérem magamnak, állatokkal sosem közösülködöm! Bár egyszer édesanyád, idősbb Néger Ignáczné rá akart bukni a kékeresre, de tartottam magam sziklaszilárd elveimhez, így az előjáték után - elvertem, mint jég a határt - ellöktem magamtól! Le a lépcsőn.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2013.05.10. 22:47:58

@"the dragon": most látom, hogy ebben a klipben szerepel a kedvenc sorozatom, a Breaking Bad egyik főhőse, Aaron Paul.. nahát.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.10. 22:56:53

@Dinamuki:

Olyan, mint a panelproli, csak bérelt lakókocsiban él.

Rákerestem erre a brékinbedre, és arra kell következtessek, hogy te egy narkomán szarház vagy! Megköszönném, ha lenyelnéd a nyelved, vagy ilyesmi...

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.10. 23:06:50

@radairosseb: @"the dragon": Rájöttem ám, hogy ti valójában testvérek vagytok; azt azonban kénytelen vagyok bevallani, nem tudom, hogy ha sziámi ikrek egymás pöcsével játszadoznak kora gyermekkoruktól fogva, az vajon vérfertőzésnek, avagy egyszerűen csak buzantériának számít-e?! Remélem, jól sikerült a separatio, azt beszélik, a chirurgusok ma már csodákra képesek!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.10. 23:14:18

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Ezen az elméleten csak mosolyogni tudok. Elvégre ki látott már olyat, hogy egy hozzám hasonló, szőke, kékszemű, Adonis-szerű csodalénynek egy nyüzüge, szagló kokeró legyen az ikre... A Pénzvonat című film óta senki!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.10. 23:28:41

A kiskésit, most látom csak, hány óra. Picit ledőltem szundizni egy fárasztó nap után, öt óra magasságában.
Lehet, hogy ki kéne porszívóznom.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.11. 00:10:19

@ripők:

Kezdem kapizsgálni, hogy miért is utálnak téged a szomszédaid, mint a friss kutyafost. A füstölés csak az utolsó csepp lehetett a pohárban!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.11. 00:17:40

@"the dragon": Ahogy elnéztem a rosszindulatú és savanyú ábrázatukat, kétségtelenül lehet összehasonlítási alapjuk!
Csak a lelked megnyugtatása végett közlöm, hogy méltatlankodásod hatására úgy döntöttem, hogy a takarítás ráér még egy hétig.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.11. 00:39:08

@ripők:

Szó sincs méltatlankodásról, sőt! Tulajdonképpen már dörzsölgetni kezdetem a tenyerem, mivel elképzeltem a kétségbeesett picsogásod, amiért a gaz szomszédok pillanatragasztót nyomtak a bejárati ajtód zárszerkezetébe...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.11. 00:43:13

@"the dragon": Elképzelni sem tudom, miféle gettóban laksz, ahol az ilyesmi akár az említés szintjén is felmerülhet! Egyébként, ha valamelyik megpróbálja, személyesen hajtogatok ördöglakatot a járókeretéből. Velem nem lehet csak úgy packázni!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.11. 10:04:04

@ripők:

Sosem tapasztaltam még effélét a gyakorlatban, csupán isteni szikraként ötlött fel bennem e furfang, amikor azon tűnődtem, vajh' milyen úton-módon tenném pokollá egy hozzád hasonló, deviáns szomszéd életét!

Ha jól megfizetnek, úgy éljek, örömmel állnék lakóközösséged szolgálatára, amolyan Moriarty professzor szerű bűnözési tanácsadóként! Pár hét múlva pedig, amikor golgotajárásod záró akkordjaként, magzati pózba görnyedve, a saját vizeletedtől átitatott mackónadrágban vegetálsz majd a közös képviselőd lábtörlőjén, Nemezisként hajolok majd föléd és súgom a füledbe: "Sic Semper Tyrannis, hát még a magadfajta, éjszaka porszívózó, piromániás kis köcsögök!"

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.11. 10:17:18

@"the dragon": Nézd, egy efféle zsúfolt falanszterben a tolerancia az egyetlen üdvös megoldás. Én is roppanthatnék radiusokat és ulnákat, amikor a vasárnapi csendespihenő alatt valaki Konföderációs zászlót fúr fel a házgyári elválasztó-elemre, de ehelyett inkább - jelzésértékű gesztusként - abbahagyom az erkélykorlát flekszelését.
Tekintettel kell lennünk másokra, ezt tudhatnád.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.11. 14:50:07

@ripők:

Nagy geci vagy, hogy elloptad a showt a Santiagos kommenttel, de megbocsátok, mert azóta is ezen röhögök!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.11. 18:42:07

@Kekszemu:

Biztos Franciaországban, vagy valami ilyesmi buzi helyen... Nem sajnálom tőle, aki Magyarországon életképtelen, annak nincs más hátra, csak az emigráció szánalomkenyere!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2013.05.11. 22:29:26

@Kekszemu: Sajnos nem elég távol ezektől a hülyéktől, a virtuális tér összeköt minket..

Kekszemu 2013.05.11. 22:32:54

@Dinamuki: azért a virtuális térben nagyobb szabadság van. Nem megy az ember olyan helyre ahol nem érzi jól magát!
Annyira azért nem rossz itt :-)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 08:35:24

@"the dragon": Reggel nyolc előtt semmiképp! Az már alkoholizmus, az álmoskönyvek szerint.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 10:09:24

@ripők: Épp ezért nem szabad soha reggel nyolc előtt inni, csak este nyolc után! Aztán reggel nyolc után folytathatod!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 10:24:36

@ripők: Meg a folyadék és ásványi anyagok bevitele miatt!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 10:33:03

@radairosseb: Az elektrolit-háztartás kétségbevonhatatlanul alapvető. Mindemellett ott van ugyebár az életérzés, hogy az ember glottgatyában és atlétatrikóban is az élet császára lehet ezen a borongós vasárnap délelőttön. Ez nagyon progresszív, bémeg!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 10:35:42

@ripők: Pnognesszív az lenne, ha belepnognesszálnák az ánuschodba, de jobb híján beérem a szesszel!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.12. 10:38:42

@radairosseb:

Az alkohol közismerten vízhajtó hatású, én például kizárólag fogyókúrás jelleggel fogyasztom!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 10:39:31

@"the dragon": Ippeg. Mesélj, mi volt! Megszaladt a bonbonmeggy?!

@radairosseb: A beleprogresszálásról meg azt írják, hogy csak leoltott lámpák mellett, éjszaka, lepedőrésen keresztül. De ha közelítesz, istenbizony sikítok!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 10:51:19

@"the dragon": Reggel nyolc mindig elmúlt már, úgyhogy kezdheted/folytathatod a fogyókúrádat. Viszont a leojtott lámpával, lepedőrésen át baszás csak felétek, izmaeliták felé szokás!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 10:58:35

@radairosseb: Ki beszélt itt baszásról, te tulok?!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.12. 11:04:39

@ripők:

A részletek homályosak, de emlékeim szerint egy swing klubban (pontosan olvassatok, gecik, nem swinger klubban!) roptam gyülevész külföldiekkel, filmszakadásig.

Ami, figyelembe véve, hogy mennyire rühellek mindenféle idegen nációt, főleg ha a szent anyaföldünket becstelenítik jelenlétükkel, morálisan vállalhatatlan... Megyek is gyónni nemsoká!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 11:15:52

@radairosseb: Az nem mérvadó, te krokodilagyú.

@"the dragon": Gondolom, önfeledten, riszálva karaokéztál valami afrikaans slágert az uborkacsöcsű orvosegyetemista, Mugabe-lányok gyűrűjében. Csak kibukik a kabuki, ha lehull az álca!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 11:31:06

@radairosseb: Az áldóját, tényleg. Itt az ideje, hogy meg kő vesselek!

**büdösmackó** 2013.05.12. 12:30:08

brillíroztok a bálna posztban, látom.
nyehehe!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.12. 17:11:31

@ripők:

Noha valóban egyre inkább négereknek áll a világ, az igazán jó helyeken még szerencsére feketelistán vannak! Így Peachella és Lutisha kihagyni kényszerült a tegnapi mókát...

@**büdösmackó**:

Az állatvédőknél ostobább jószágokat keresve sem találni. Kedvenc történetem valamelyik apró-cseprő kaukázusi háború idején esett meg, amikor egy amerikai NGO képviselője megkereste a helyi ENSZ megfigyelők főnökét azzal, hogy alapítványuk egymillió dollárral tudná támogatni a váláságövezetben működő állatjóléti szervezeteket. Amikor megtudta, hogy a környéken ilyesmi igazság szerint nincs, ugyanis a kóbor kutyákat rendszerint megeszik, meg csak nézett, mint hal a szatyorban!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 18:31:22

@"the dragon": Teringettét, a négerekről jut eszembe, hogy kezdődik a Fradi meccs! Ma ilyen sport napot tartok, a Formula 1-es közvetítést is félig végignéztem hanyattfekve, a hasamon billegetett tányérnyi gombapörköltet kanalazgatva.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.12. 19:37:37

@ripők:

Az ETO-meccs, te kripli! Viszont irigylem a fiatalos vitalitásod, nekem a mindennapi futás és gyúrás mellett egyszerűen már nem marad energiám a labdarúgásra...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 19:42:47

@"the dragon": Nézd, bazmeg. Az ember elropogtat minden nap egy Centrum Silvert, közvetlenül a Peponen kapszula után és egész egyszerűen csak arra nincs energiája, amire nem akarja. Én a te korodban egy megterhelő ebéd után simán nyomtam pár órányi FIFA 1992-t és meg sem kottyant!

**büdösmackó** 2013.05.12. 19:49:33

nyehh... a jobbak vasárnap este DTS minőségben aidát hallgatnak és olvasgatnak.

Műveletlen barmok vagytok.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 19:56:32

@**büdösmackó**: Még ha Turandot-t mondtál volna, tán az érdeklődés szikrája is felcsillan bennem, de így csak öntök mégegy kis forró lábvizet és szisszentek egy újabb sert.
Empirikusan is igazolhatom, hogy a "borra sör: meggyötör" egy háttérhatalmi ármánykodás csupán.

***Büdösmackó*** 2013.05.12. 20:06:03

@ripők: pukkínit csak a buzik hallgatnak. Amint lemegy az Aida, jöhet Máhler 6. és 7. szimfóniája DTS-en! Rezegjen a szomszéd bele! Nyehehe!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 20:08:56

@***Büdösmackó***: Ha így látod, akkor kompenzálok némi Parsifallal, a kommentátortól amúgy is agyfaszt kapok.

**büdösmackó** 2013.05.12. 20:23:19

@ripők: pukkíni után kizárólag bartók divertimentója semlegesít. a kezelés nélkül lassan de biztosan dígó buzi leszel!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 20:30:23

@**büdösmackó**: Bartók fülsértő disszonanciáját vitán felül csak a kultúrsznob sükebókák propagálják.
Ez olyan, mintha festészet terén Yoko Ononak csinálnál hírverést! Nagyot zuhantál a szememben!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 20:36:00

Na jó, nem is olyan rossz. Másra emlékeztem.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2013.05.12. 20:36:30

"Érintkezésünk nem termel patinát, amely alatt ép és tömör maradnánk." Petri György

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 20:43:28

@Dinamuki: Szép átkötés Petry Zsoltról, Muki! Mesélj valamit, hogy ityeg!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2013.05.12. 20:56:00

@ripők: Találkoztam magyar zenészekkel, akik sokat utaztak, és nem kaptak enni, csak szendvicset, és felajánlottam, hogy a meleg étel felét kifizetem, de a szervező megsértődött, mondván, hogy amúgy is kapnak gázsit, és ez egyébként se az én dolgom, ami igaz. Túlbuzgólkodtam a dolgot.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.12. 21:02:43

@Dinamuki: Addig filóztam, míg rájöttem, hogy te csakis egy zurichi limuzinchauffeur lehetsz. Gondolom, ezért ajánlottad csak a táp ellenértékének felét. A saját személyes biztonságod érdekében remélem, hogy végül nem halt éhen az Irigy Hónaljmirigy Zenekar!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2013.05.12. 21:05:30

@ripők: Nem, hisz megkapták a szendvicset. De sztem nem laktak jól vele..

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.12. 21:06:34

@Dinamuki:

Megértem, hogy nagy tisztelője vagy Petri Györgynek, elvégre leghíresebb találmánya, a Petri-csésze nélkül meg sem foganhattál volna!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2013.05.12. 21:43:32

@"the dragon": Az idézetre koncentrálj! Ugye hogy jól megmondja, és ez csak egy részlet egy hosszabb versből.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.12. 22:04:55

@Dinamuki:

Nagyon okos gondolat, bár én inkább olyasmi szobor lennék, mint Hadik András lováé a Várban, ha érted, hogy mondom... Hihi!

(Ha nem értenéd, akkor mutatom: hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Hadik-lovasszobor.jpg )

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2013.05.12. 22:35:49

@"the dragon": Igen, valóban a lónak ez a része jellemez téged a legjobban!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.12. 22:40:46

@Dinamuki:

Csupán érzékeltetni szerettem volna, hol mondanék le a patináról az érintések javára... A kurva anyád, hogy nem értékeled a jó poénokat!

szanalmas 2013.05.13. 12:53:02

@Panther V.:

Szasz, Panti, QR-kódos anyádat! Nem vagyok egy kó-moly zene rajongó, de tetszett és jól éreztem magam, mert jól nyomták a fiatalok, és volt decibel is! Amúgy vatszap van, meséljél, vén Macskavati!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.13. 13:08:12

@**büdösmackó**: @szanalmas:

Micsoda elbaszott sznobok vagytok! Persze a legszomorúbb az egészben, hogy a fellengzésen túl - lehalkított erősítőnél, hogy más ne hallja - csak egy DJ Bobo válogatáslemezzel tudjátok igazán jól érezni magatokat...

szanalmas 2013.05.13. 14:31:18

@"the dragon":

Te könnyen beszélsz, rólad mindenki tudja, hogy Bangó Margit fan vagy és a Fekete Vonatra vered!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.13. 15:15:49

@szanalmas:

Csak a tényszerűség kedvéért, még az Orient expresszre sem verném ki soha!

szanalmas 2013.05.13. 15:24:52

@"the dragon":

Hahaha, az Orient expresszt láttam tegnap mikor mentünk a koncertre!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.13. 16:02:28

@szanalmas:

Így hirtelen el sem tudom dönteni, melyik élmény lehetett életed csúcspontja....

szanalmas 2013.05.13. 16:05:46

@"the dragon":

Az majd hétvégén lesz, mikor belefojtalak a kacsaúsztatóba!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.14. 00:14:37

@szanalmas:

Halkan jegyzem meg, az alkohol a bátorságot ugyan sokszorozza, de erősebb bizony nem leszel tőle! Szóval ajánlom helyette a gumibogyószörpöt, köcsög!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2013.05.14. 23:03:45

Cucukáim - csatlakoznék, ha tudnám a kapucsengő kódját (a fene a pofátokba, hogy senki se szólt!! - meg az enyémbe, hogy én se, na)

szanalmas 2013.05.14. 23:17:14

Amúgy meg ripők buzi!

szanalmas 2013.05.14. 23:17:44

@Panther V.:

Köszke, épp elfogyott a lisztem.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2013.05.14. 23:45:15

@szanalmas:
elköltözött(ek) belső termeink, é snem bírok bejutni :(

szanalmas 2013.05.14. 23:55:20

@Panther V.:

Hát baszki, ez királyság. Na, ez a természetesség szinte csak a kibaszott USA-ban létezik... Sajnos!

@Zsit (nyau és rémizé):

Küldök meghívót, de regelni kell a bloggerrre!

szanalmas 2013.05.14. 23:57:29

Jajj, nem tudok küldeni, szörcsi a főnök, majd ő küld!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2013.05.15. 06:59:59

Felülök, bár vonakodva,
az összeszerelt vonatokra.
Szétszereltre nem is tudnék,
azzal elég nagyot buknék.
Az ablakból nem integetek,
De lengedeznek a ligetek.
Indulok, mert vár a munka,
Kilenc óra egyhuzamba.

kiraaaa 2013.05.15. 19:54:51

Én is kérek meghívót!
Mert csak.

szanalmas 2013.05.15. 23:42:13

@kiraaaa:

Merre csavarogtál, mikor az ég zengett?!

spájdernecc 2013.05.16. 14:44:00

ennyire azért még nincs nyár
süti beállítások módosítása