Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Nőgyűlölet

2012.10.12. 17:15 Spadla z oblakov

kibaszott_orult_nok.jpg A Kigondoltam! blog kifejezetten és szó szerint szánalmas periódusba ért, melynek során megtudhattuk, hogy szánalmas egy kibaszott lúzer, valamint azt is, hogy több olyan, erejében levő férfi is van köztünk, aki szeretni próbálja a nőket, ne adj' Isten tiszteli őket.

Tudományos kutatási célból ezektől a személyektől elhatárolódva belső laboromba vonultam, ahol megfelelő mennyiségű gondolkodás után rövid esszémmel szeretném a nőgyűlölet, mint alapvetően szükséges életkellék eszközét ismertetni.

ELŐRE LESZÖGEZEM, HOGY A KIBASZOTT NŐK EZT A POSZTOT NEM OLVASHATJÁK, PLÁNE NEM KOMMENTELHETIK! TECHNIKAI CSOPORTUNK ÖSSZEKÖTÖTTE A BLOGHUT A FACEBOOKKAL, ÉS AMENNYIBEN AZ ADOTT OLVASÓ FACEBOOK PROFILJÁRÓL KIDERÜL, HOGY NŐ, AZONNAL KI LESZ INNEN CSAPVA A JÓ ÉDES ANYJÁBA!

A nő mint olyan, félállati lény: bal agyféltekéje fejletlen, erről tudományos munkák tízezrei szólnak. Mikor  egy nő végre meghal és felboncolják, az is látszik, hogy agyuk döbbenetesen kicsi. A nők buták. A nők alapvetően érzelmi lények, akiket a mindenki által kötelezően hitelesnek tekintett Biblia is úgy sorol be, mint egy oldalbordából krampácsolt véglény, aki Isten képére, Ádám szórakoztatására adatott a Teremtő által.

És itt a kulcs: szórakoztatás. A nő semmi másra nem alkalmas, mint szórakozásra. Soha ne vegyünk komolyan egyetlen nőt sem!

Az első hibát a férfiak ott követik el, hogy nem azt akarják, hogy a nő szórakoztassa őket, hanem ők akarják szórakoztatni a Nőket. Kibaszott rossz ötlet! Isten szerint a nő szórakoztassa a férfit! Fogadjuk el Isten eleve elrendelését.

A második a hűség és az odaadó szeretet, valamint a gondoskodás. Mivel az elbaszott, nők által generált női egyenjogúsági törekvés, egyszerűbben nevezve emancipáció alapvetően Isten ellen való vétek megtette hatását, a gondoskodó, szerető és hűséges férfi mint olyan SZART SEM ÉR!

Legyünk hűtlenek, kúrjunk annyi nőt, amennyit csak tudunk. SOHA ne kövessük el azt a hibát, hogy a nőt szeressük! Ha ott az a kurva emancipáció, hát gondoskodjon rólunk a nő, pénzt csak vegyünk tőle, ne adjunk neki! Soha ne vegyünk neki szép ruhát, ne hordozzuk a tenyerünkön! TÉVESZME, hogy a nő a gondoskodás hatására szeretni fog minket!

Aki férfi létére hűséges, gondoskodó és odaadó, az előbb-utóbb megkapja  az unalmas papucs jelzőt!

Amennyiben hetente minimum háromszor részegen megyünk haza, fél-egy évente elköltözünk és rá sem hederítünk a nőre, miközben mi más hölgyekkel élvezzük az életet, figyeljük meg, hogy társunk -erre a fogalomra hamarosan áttérek- nem fog minket megcsalni, örök szerelemben fog várni minket!  Az illem kedvéért kegyeskedjünk havonta egyszer ellátogatni hozzá, melynek során először felületesen elverjük szeretett társunkat (pár pofon elég), majd alaposan magunkévá tesszük. Soha ne mondjuk egy nőnek, hogy szeretjük, vagy ha mondjuk, akkor közben gondoljunk valami rosszra és ne vegyük komolyan, amit mondtunk.

A nővel való társas lét, pláne az együttélés életveszélyes. Minden nő a megváltoztatandó rossz gyereket látja bennünk abban a pillanatban, mikor összeköltözünk. Ha nagyéletű, ölelős lények vagyunk, akkor az lesz a baj, hogy mindig nyomorgatjuk szegény párát. Ha visszafogottak vagyunk, akkor érzelmileg fojtogatóan hidegek, vagy közönyösek leszünk, ha belesünk a fürdőszobába, miközben pancsizik, akkor megtörjük az intimitását, ha a tévé előtt ülünk és épp nyomogatjuk a távirányítót vagy meccset merünk nézni, akkor nem foglalkozunk soha sem vele, ha főzünk, akkor nőiesek vagyunk, ha takarítunk, az buzis, vagy nem megfelelő, ha nem takarítunk, akkor lusták vagyunk.

Sorolhatnánk még a végeláthatatlan sort, de absztraháljunk: a nő tükör. Tudata nincs, csak akarata. Mindig az ellentétest akarja , mindig az hiányzik, amilyenek mi nem vagyunk. Hát mit is csinálna egy olyan lény, akinek lyuk van a hasában??!! Gondolhatjuk, milyen érzés, hogy semmi sincs a lábunk között, és technikailag a beleink, a szívünk és a külvilág között egy cérnát simán át lehetne húzni. A nők teste sem zárt és tudata sem integráns.

Figyeljük meg: a nő az örök ellentét, az örök tagadás. Ha leteszünk egy nőt egyedül valahová, ott egy hónap múlva sincs semmi, csak fekália. Ha leteszünk egy férfit egyedül, ott egy hónap múlva civilizáció lesz: ház, bútor, kanapé, tűzhely és vécé. A férfi alkot, a nő bomlaszt. A nők agya és lénye mondjuk már ki : bomlott.

Vonjuk le a konzekvenciát: ne szeressük a nőket! Akkor jó, ha a nők iránt enyhe viszolygást érzünk, és soha nem engedjük igazán közel őket magunkhoz. Haladóbbak számára a nőgyűlölet, mint irány kifejezetten jónak tűnik. A nőből azt vegyük el, ami jó, a többit hagyjuk azoknak a férfiaknak, akik olyan lúzerek, hogy szerelembe esnek egy nővel, vagy ami még szörnyűbb, együtt élnek vele!

573 komment

Címkék: pina szórakozás világnézet kereszténység emancipánió

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr424835060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.10.19. 00:23:37

Jaj, elfelejtettem, hogy itt nem szabad kérdezni.

Maya-- 2012.10.19. 08:23:16

@radairosseb: aha! most elarultad magad, hogy nem tudod miert teccet nekem a cikk. tolled, mind az elethez edzett igazi romaitol, tobbet vartam volna..de hat noiesednek a ferfiak! maskor ha nem ertesz valamit, kerdezz nyugodtan, en flexibilis vagyok, nem merevedo mint te. eccer elfogsz torni.

Maya-- 2012.10.19. 08:39:53

@little troll: dehogyis nem, annyit kerdezunk amennyit akarunk! csak az a helyzet, hogy most nagyon kitanulmanyoztam oket minden szituacioban, s mar tudom, hogy mit fognak valaszolni. s igy mar nem olyan izgi.

Spadla z oblakov 2012.10.19. 09:16:50

@Maya--: 'tolled'.
kész. ki vagy tiltva a picsába, mehetsz anyádba.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 12:18:03

@Maya--: Bevallom, megleptél! A hatéves gyerekek értelmi szintje az, hogy "én úgyis jobban tudom nálad, de nem mondom meg, úgyhogy hülye maradsz" szintje. Korábban nem néztem volna ki belőled ezt az ugrásszerű fejlődést, le a kalappal!

mesko 2012.10.19. 13:40:15

@radairosseb: ja..*mosoly*, nagyot sikerult itt fejlodnom, meg en is meglepodtem. amugy mindenhol nyiltan elmondom, hogy 22 vagyok, de total haromevesen viselkedem, s ezt abszolut megengedhetem magamnak. najo, persze, hogy leirtam volna, miert tetszett a cikk, de mostmar vicc nelkul nincs ido, ezert csak tomoren: -senki nem hasznal 10%-nal tobbet az agyabol, tehat nekunk az eleg amennyi van. meg en miert kene mindent tudjak, mikor mindig, minden ferfi mindent megcsinal nekem. 4 szorakozohelysegunk van, annyi piaval amennyit csak akartok, addig iszik a ferfi meddig akar. persze, hogy otthon en tartom a penzt, mert en rendezem a szamlakat..akkor, miert ne en adnek a ferfinek..etc...tehat a Spada cikke tenyleg jo!
komolyan na, nincs idom tobbet irni, mert egyeb dolgom van, pedig ugy birom itt a tarsasagot.

@Spadla z oblakov: egy kicsit szeretem megnyomni a gazt, az L betunel..ez tortent. igy olyan dallamosab.

Maya(persze, ezt csak azert irtam ide, ha netalan tenyleg kitiltottal)

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.19. 14:52:21

egy kurva szót sem értek!

tehát velem minden rendben van!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 14:54:58

@mesko: HOL VANNAK ILYENKOR A KIBASZOTT ADMINISTRÁNSOK! EGY RETKES MULTINIKÉ FÉRKŐZÖTT A SORAINKBA, KARTÁRSAK!!!

mesko 2012.10.19. 15:34:51

sst! ne ordits te..ez nem a kiordibalom a tudomet blog, hanem gondolkodj!!

puszil. Majacska.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 16:01:48

@mesko: SEGÍTSÉG! EGY KIBASZOTT FIKANIKÉVAL TÁRSALOGOK! EZ MÁR AZ ŐRÜLET HATÁRA! MINDJÁRT SEGGBEBASZOM MAGAM!!!!

mesko 2012.10.19. 16:07:27

@radairosseb: olyan vagy mint a skorpio, a csipese halalos, de ha tuzet erez, megszurja sajat magat. na vigyazz magadra, vegyel be egy nyugtatot!

en tovabbra is birlak. Majacska.

szanalmas 2012.10.19. 16:15:44

@radairosseb:

Hát tiltsd ki örökre, te mimóza!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 17:40:17

Basszátok meg, hiába röhögtök, én tényleg beparáztam!

szanalmas 2012.10.19. 17:42:23

@radairosseb:

Megértelek, nehéz elviselni ha egy nő megmagyarázza, hogy biológiai okok miatt hülye!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.19. 19:03:12

@radairosseb:
ték it ízi!
a csaj megbolondul tölled!

@szanalmas:
nem hüje ez. csak megjátsza!
ezt csinálta velünk is, tökre nehezen sértődik!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 19:07:48

Legalább ha szőrös lenne a segge, de így... A férfiakat se az eszükért szeretem, kivéve a dómináns férfiak egy főre kiterjedő halmazát, mely ezenképpen jómagamon kívül csupán engem ölel fel!

szanalmas 2012.10.19. 20:46:45

@-bobolysza-:

Ha szörcsi sem bír vele, akkor bogáncs rokona lehet!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 21:02:55

@szanalmas: Szörcsinek annál több az önuralma, hogy a saját fikanickjeivel se bírjon!

kiskutyauto 2012.10.20. 04:04:04

@Sunder:
"nem kell menekülni, az ideális nő ugyanis hajnali háromkor pizzává változik, és ha szerencséd van (volt), akkor se sonka se gomba... "

Huuh nekem volt pizza-szerűvel dolgom... gombás volt sajt- és hagymaszagú és lucskos... nem tudom hogy az biztos jó-e ám... XD

Commandante Jayasuriya 2012.10.20. 12:40:14

@kiskutyauto:

Te elég rutintalan vagy akkor kisapám!
Nem kell hagyni, hogy mindent összehányjon, hanem még időben ki kell az ilyet vezetni a fürdőszobába.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.20. 14:07:16

A pidzázás és a nőzés a szánnivaló kis pöcsök sportja, akik nem képesek tisztességes kaját megemészteni és valódi ellenfelet legyűrni.

2012.10.20. 17:21:45

@Commandante Jayasuriya: Szegénykém, olyan közönséges vagy, te kis te!

Kekszemu 2012.10.20. 18:39:56

@Dinamuki:

unatkozom, mesélj vmi jót.

Commandante Jayasuriya 2012.10.20. 19:37:19

@little troll:

Na jó, beismerem a videó lehet hogy egy picit korhatáros, de a pt.be3x.com/ kifejezetten szolid.

2012.10.20. 21:43:32

@Commandante Jayasuriya: Jaya, látom, már nagykisfiú vagy, egyedül is pisilsz.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2012.10.20. 22:29:09

@Kekszemu ;-): hát, most nem nagyon tudok mit mesélni. Most néztem meg egy Brad Pittes filmet, amiben a végén megöli a medve. Reggel egy ló ment el az ablakom előtt. Ennél többet nem akarok már elárulni a magánéletemből, mert itt mindenki összevissza ír mindent.

Kekszemu 2012.10.20. 22:45:08

@Dinamuki:
Oh, én napoztam egy kicsit ma és közben nézegettem az égboltot átszelő repülőket
/széles mosoly/

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2012.10.20. 23:02:45

@Kekszemu ;-): Jó ötlet volt a napozás.
még az is történt, hogy egy patikában az eladónak olyan szokatlanul élő és összeszedett volt a tekintete, amilyennel már rég találkoztam, meg is lepődtem. Gondolkoztam, honnét lehet neki ilyen, ilyen ez nem lesz csak úgy. Talán attól, amit olvasott? Vagy mégis eleve ilyen? Vagy a család, barátok? Hát nem tudom.
(A radai kommentjét megelőzve ideírom a véleményét, hogy biztos azért, mert seggbekúrta valaki.)

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 11:33:54

@kiraaaaa:

Na nézd már!
Te aztán tudod, hogy mi jellemző, mi nem.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 11:34:04

@Dinamuki: Mondjuk anyád egy másfél méteres elemes szilikon partvisnyéllel!

@LadyCarambole: Nem tudtad, Lacy, hogy a Magyar nyelvben a nagybetű a mondatkezdésre és a tulajdonnevek kezdőbetűjeként szolgál, a névmásokat - akárcsak a mellékneveket, kivéve a Magyart - kisbetűvel írjuk!

Szomorú, hogy nekem kell tanítanom benneteket magyarul, a vége az lesz, hogy dolgozni is nekem kell helyettetek!

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 11:36:05

@LadyCarambole:

Ugyebár a reneszánsz típusú humánista ember műveltségtől nem idegen a romantika sem.

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 11:37:49

@little troll:

És ha volna fogalmad arról, hogy miket tudok én még csinálni a pisilésen kívül...

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 11:51:39

@radairosseb:

A munka ember. és jellemnemesítő hatásával mindannyian tisztában vagyunk, ezért még neked szégyen dolgozni.
Annál is inkább, mert még jócskán van az egyébként meglehetősen kétes jellemeden formálni való!

Én például most elmotorozok a boltba citromért, mert a fokhagymás, petrezselymes olívaolajjal meglocsolt grillen sütött lazacfilé mit sem ér néhány csepp citrom nélkül.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.21. 11:55:37

@Commandante Jayasuriya:
hiába, a klasszikus műveltség soha nem megy ki a divatból!

@radairosseb:
bizony-bizony, és a társadalomnak is mindjárt sokkal hasznosabb tagja lennél, ha kötekedés helyett mondjuk inkább kötögetnél!
egy meleg sapka-sál-kesztyű kombó jól jönne a kutatótársaknak, te élősködő!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 12:01:52

@Commandante Jayasuriya: @LadyCarambole: Nem vitatom, a munka nemesít. Node kéremszépen, a Jóisten se dolgozik, és tudjátok miért! Azért, mert már úgysem lehet annál tökéletesebb, mint amilyen, így aztán felesleges lenne dolgoznia!

Tik, a fejlettség alacsony fokán levő végbéllények persze mérsékelt fejlődést vagytok képesek felmutatni napi 8-12 óra munka árán, ezért is dolgoztatunk benneteket, egy számotokra is szebb jövő reményében, amikor is a tökéletesedés kellő fokát elérve, egy kivénhedt házőrző kutya szintjén végre megdögölhettek, és a további robot helyett az idők végezetéig rohadhattok anyátok földjében!

titokmacsek 2012.10.21. 12:54:17

@Commandante Jayasuriya: fújd be egy kis ablaktisztítóval, abban is van citrom.

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 16:07:17

@radairosseb:

Ha jártál volna hittanra, vagy nem csak az ezüst gyertyatartókért ugranál be néha a templomba akkor tudnád, hogy a teremtés az a Jóistennek hét nap kemény munkájába került. Mehetett volna ugyan a kocsmába, meg a kuglipályára is, de nem ezt tette. És ez itt még csak az utolsó, a hetedik nap munkaütemterve.

"1. És elvégezteték az ég és a föld, és azoknak minden serege.
2. Mikor pedig elvégezé Isten hetednapon az ő munkáját, a melyet alkotott vala, megszűnék a hetedik napon minden munkájától, a melyet alkotott vala.
3. És megáldá Isten a hetedik napot, és megszentelé azt; mivelhogy azon szűnt vala meg minden munkájától, melyet teremtve szerzett vala Isten."

Tudom, hogy olvasni is szörnyen nehezedre esik ennyi munkáról, meg ez neked úgy ahogy van smafu, mert te csak a bodzagyűjtést, és a lánykereskedést ismered el értékteremtő tevékenységnek.

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 16:21:05

@titokmacsek:

Elég sajátos ízlésre vall amit írsz!
Ezek után jogosan vetődik fel bennem a gyanú, ha így ízesíted a halat, akkor feltehetőleg vízkőoldóval szabadítod meg a pikkelyeitől, és háztartási sósavval filézed.

Az ablaktisztítót egyébként gyömbérrel is helyettesítheted, hacsak nem a denaturált szesz alapú "TÜKÖR" ablakmosót használod erre a célra. Ahhoz hogy a kívánt aromát elérje, jó előre be kell áztatni a felszeletelt gyömbért a szeszbe, hogy az elnyomja a fűszernövény jellegzetes illatát, és a hal megfelelően pikáns ízvilágú kiegészítője legyen.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 16:35:29

@Commandante Jayasuriya: Látod, erre valók vagytok tik fehérek, hogy elvégezzétek a piszkos munkát. Nem akartam feleslegesen magyarázkodni, de te megtetted helyettem: a Jóisten csak a munkahét leteltével jutott el a tökéletességnek arra a szintjére, amelyen mink, Rómaiak születésünknél fogva vagyunk: s tehát hogy ne kelljen dolgozni a meghaladhatatlan teljesség érdekében.

2012.10.21. 17:05:10

@radairosseb: Jóember, mi az, hogy "tik"?!

2012.10.21. 17:29:47

@Commandante Jayasuriya: Láttam a kultúrprogramodat, gondolom, műveled magad.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 17:32:23

@little troll: Ha nem beszéllel magyarul, szívesen tartok nyelvtanfolyamot, de ugye nem várod, hogy ingyen tegyem!

2012.10.21. 17:54:05

@radairosseb: Óradíjad, gondolom, egy tik.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 18:01:50

@little troll: Csak ha volt a fejed és a lábad egyszerre a tojójában.

2012.10.21. 18:52:09

@radairosseb: Mester, eme mély szimbólumba belealéltam, további üzenet gondolatátvitelben.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 19:08:11

@little troll: Add meg a fiókodba való belépéshez szükséges adatokat, és ígérem, két éven belül éngem súroló szintű legendává teszlek!

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 19:44:22

@little troll:

Az a radaibácsi titkos hómvideója!
Csak annyiban fikció a film, azaz egy lényeges kérdésben tér el a valóságtól, hogy neki már rég nincs erekciója, ellenben a filmen különböző trükkökkel úgy látszik, mintha mégis...

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 19:54:26

@radairosseb:

Először is ne fehérezz itt, te rasszista fémtolvaj!

Másodszor meg a mi szép anyanyelvünket ne vedd a lepcses szádra, te csak ne akarj nekünk "magyarázni"!

Nehogy azt képzeld magadról, hogy csak úgy bemocskolhatod a mi édes szép rozmaringos, rigófüttyös magyar anyanyelvünket, azzal a mosdatlan szurtos fekete pofázmányoddal.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 20:04:32

@Commandante Jayasuriya: Rásszista! Igen, ezt a szót kerestem! Minden egybevágott már, mert magyarul jól tudok, de ez a zsidó jövevényszó még új nekem, de szerencsére itt a Biblia nagy ismerője, Komán Jayasunyija, teljes életnagyságban, kaftánnal, görbe orral, jóllehet fityma nélkül!

2012.10.21. 20:37:02

@radairosseb: Májsztró, én már most az vagyok, csak te még nem vetted észre.

2012.10.21. 20:40:12

@Commandante Jayasuriya: Kérlek, ne szadizzál vele. Nézd meg a képecskéjét, elég nehéz lehet neki így is.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 20:49:16

@little troll: Hopszassza! Egy meg nem értett kétszáz kómentos zseni fikanikó! Függetlenedtél a gazditól, mit várol!

2012.10.21. 20:54:38

@radairosseb:Üzenetedben olyan kifejezést vagy linket használtál, ami tiltott. Fogalmazd át és küldd el újra!

2012.10.21. 20:56:28

Majd ne korlátozzál, jó?!

titokmacsek 2012.10.21. 20:58:26

@Commandante Jayasuriya: valami jó horgolásmintát is tudsz? ne fogd vissza magad!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.22. 10:17:07

@little troll: Mozgáskorlátoz az apád fasza, ha a seggedben van! Valamelyik pattanásos seggű informatikálisjelölt tinéger szórakozik csak folyton azzal, hogy letilt pár karaktert.

Commandante Jayasuriya 2012.10.22. 12:45:07

@titokmacsek:

Horgolást nem, de a csomókban, és kötésben jó vagyok.
Ezért ha esetleg felkötnéd magad, tudok néhány bombabiztos, kioldozhatatlan tengerészcsomót ajánlani.

Commandante Jayasuriya 2012.10.22. 12:46:45

@little troll:

Ez egy fiatalkori képe.
Ha 40 éve így nézett ki szegény, képzelheted, hogy most milyen nyomi.

titokmacsek 2012.10.22. 15:19:07

@Commandante Jayasuriya: oldás és kötés? feltétlenül hozzád fogok fordulni, ha öngyilkossági terveim lesznek valaha.

Commandante Jayasuriya 2012.10.22. 18:11:49

@titokmacsek:

Ne tétovázz!
Kár lenne ennyi tapasztalatot veszni hagyni...

Commandante Jayasuriya 2012.10.22. 18:18:39

@radairosseb:

Komád neked a hóhér!
Látom irigykedsz a kozmopolitákra, és a szabadkőművesekre, mert azok jobban értenek a pénzcsináláshoz.
Fitymálás helyett inkább tanulhatnál héberül, hátha álcázni tudod magad júdeainak, és bevesznek maguk közé a bizniszbe.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.22. 18:51:59

@Commandante Jayasuriya: Nem, kösz, ezt meghagyom a fajtádnak. Mink jól megvagyunk a saját módszereinkkel. Pénzre annak van szüksége, aki azért szerzi be a betevőt.

kiraaaaa 2012.10.22. 19:03:58

@radairosseb: az imént "tik" volt most meg "mink"..mi ez, valami találkozó?

2012.10.22. 19:08:03

@Commandante Jayasuriya: Ah, akkor már sejteni vélem, miért van rajta pelenka.

2012.10.22. 19:16:10

@radairosseb: Üzenetedben olyan kifejezést vagy linket használtál, ami tiltott. Fogalmazd át és küldd el újra!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.22. 19:37:32

@kiraaaaa: Anyád lapos, puttána!

@little troll: A tiedé is!

Commandante Jayasuriya 2012.10.22. 19:47:13

@little troll:

Bizony az aggkori inkotinencia következményei nagyon kellemetlenül érinthetik a hiúságát.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.22. 20:25:33

ezerig ne merjetek új posztot csinálni, mert a kurvaanyátokat!

szörcsi! te vagy a rája!

"Ami befelé zúz, kifelé szakít,
taszít, haragot szít, érzem,
hogy miénk a pálya büntet az öreg rája.
Hallgassátok most, hogy jön rátok az átok,
hogy megtudjátok azt, hogy ki a ti apátok ???
A járt utadat ne add föl azért amin még nem jársz.
Itt vagyunk nincs semmi trükk kapod amit látsz"

Commandante Jayasuriya 2012.10.26. 16:31:34

@radairosseb:

Szar lehet neked komám, amikor kiesik a szádból a protkó, és csak mammogva tudsz beszélni!
De az még szarabb lehet, hogy amikor belepottyan a bilibe, és a piskótaléből kikotorászva sárgán kell a szádba venni.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.26. 17:32:11

@Commandante Jayasuriya: Sárga az anélkül is, tesó! Nem gondolod, hogy fluorral roncsolom!

Commandante Jayasuriya 2012.10.26. 18:05:53

@radairosseb:

Szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál, ezért most adok egy jótanácsot neked!
Rágjál inkább bétellevelet, attól olyan jó pirosat lehet köpni, és még a fogakat is úgy elroncsolja tövig, hogy a bagórágás csak jelenthet neki.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.26. 20:19:56

@radairosseb:
ja, a keceli kéttablettás pillepalackos ampulla.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.26. 20:22:12

@-bobolysza-: Jó, hát a magadfajta hüvelyváladékkal öblöget.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.26. 20:24:30

@radairosseb:
nem is avas tanyasi valagból kicsurgó melanzzsal, mint te.

egy kis seggítség.
subba.blog.hu/2010/04/27/subba_utcaszotar_melanzs

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.26. 20:38:28

@-bobolysza-: Bobi gyerek, el vagyol te itten tévedve. Mivel még új vagy, megkíméllek, de jobb lesz, ha nyitott szemmel olvasol, mert számon kérem még hanuka előtt, hogy mit tanultál!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.26. 20:48:46

@radairosseb:
érzékelem a félelemmel vegyes tiszteletet.
de ha mégegyszer bepucsítasz tényleg kénytelen leszek seggbebaszni téged, mert nem szeretnék egy ilyen precedens értékű lehetőséget kihagyni.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.26. 21:04:31

@-bobolysza-: Ne is hagyj ki semmilyen percedenset! Én még a fehér csajokat se hagytam ki a te korodban!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.26. 21:12:25

@radairosseb:
nincs szerencséd, ezt a pucsitást nem számolom, mert nem őszinte.

túmaccs · http://tumacska.blog.hu 2013.04.24. 14:01:39

döbbenet!!! azt írtad a nőre, aki egy férfi mellett él, hogy a "társunk"?! most elszóltad magad kicsi bogár!!!!
hehe

**büdösmackó** 2013.04.24. 14:18:21

@túmaccs: látom, nem erősséged az értő olvasás! erre a fogalomra később direkte kitértem.

kicsi bogarazd a kurva anyád, te ostoba liba.

túmaccs · http://tumacska.blog.hu 2013.04.24. 19:00:46

@**büdösmackó**: :( ó, jajjjjjj!!!! hát éppen erről beszéltem! és még utólag magyarázkodsz is! mióta olvastam az írásodat egyfolytában zokogok! egy IGAZI NŐ és egy IGAZI FÉRFI is pontosan tudja és érzi, hogy a romlás magvai már kicsíráztak a lelkedben. a jóisten és az ő angyalai kivetették már rád a hálójukat, te pedig már belesüppedtél a jóság mocsarába térdig. hiába is kapálózol most már!!! mert a férfi, aki arra méltat egy ilyen lényt, mint a nő, hogy hozzá vissza-vissza térjen bármilyen okból is, az a férfi nem méltó a férfi névre, kicsi bogaram. mert vissza-visszatérni, az már kapcsolat. kapcsolat egy társsal. miközben egy IGAZI FÉRFI csak a magját szórja és nemz, használva ezeket a lényeket. majd eldobja őket, mint egy papírpoharat használat után. de te, te miről beszélsz violámrózsám??!!! amit te mondasz, az már-már szerelem, aljas okból elkövetett fajtalankodás, melyben már-már fellelhetők a ragaszkodás és gyengéd odafordulás formái!!!!! mivé lett hát ez a világ???? hát így kell nekünk nőknek vergődni igazi férfiak nélkül????
csalódtam mélységesen! mert hiába használsz illő szavakat rám, attól még az igazság ótvaras és rücskös lába kilóg ám!!!! engem te nem tudsz megtéveszteni. és az IGAZI NŐKET és IGAZI FÉRFIAKAT SEM!
de ó jajjj! hol van hát, egy IGAZI FÉRFI ÉS EGY IGAZI TROLL????
ezzel a fájdalmas kiáltással veszek tőled búcsút cicafiú, te eltévelyedett bárány.........a pokol angyalai legyenek irgalmasak hozzád, mikor majd jövend a végítélet......
:(:(:(:(:(
(szerettem volna egy síró-zokogó szmájlikát küldeni neked, de nem érdemled meg.)

**büdösmackó** 2013.04.25. 09:39:39

@túmaccs: figyelj, nyanya, ez itt nem az ovi. Épp te magyarázkodsz, próbálod szépíteni, hogy mennyire ostoba egy állat vagy.
Sok benned a feszültség, látom, és rengetegszer használsz kérdőjelet. Mentális katasztrófa vagy.

Megjegyzem egy nő csak ne dumáljon, ki az igazi férfi. Nem tudom, egyáltalán hogy veszed magadnak a bátorságot, hogy te nekem magyarázz erről a témáról.

Látom nem nevel rendesen a férjed, az a szerencsétlen béta.

A szmájlit pedig jobb is, hogy nem merted küldeni, már így is bebizonyítottad, mekkora egy atka vagy.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.04.26. 23:36:16

@túmaccs:

A jetiválaszban legalább volt koncepció, hogy minek a sok !!!!!, de nálad csak elszaladt az értelem, és nyomod a sok írásjelet. Szerelmes vagy Uj Péterbe, a mosdatlan vikingbe, hát te tudod, de minket kihagyhatnál ebből.

Ildikó Csíkos 2014.06.09. 03:04:40

Neked kéne 2 bordád kivenni,hogy leszophasd magad.Anyád sajnálom,hogy kiskorodba nem baszott szájba,de jobb lett volna ha kiszar egy ilyen faszt,akinek ilyen szánalmas betegelméjű gondolata van.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.06.09. 19:09:22

@Ildikó Csíkos: Kedves Csiklós Ildikó, tisztességes nő nem kommentol így, legfeljebb egy retkeszfaszú fikanikk, mint amilyen kiskegyed!

szanalmas 2014.06.10. 02:23:39

@radairosseb:

Én azt se értem, mit akar mondani! Mi lett volna jobb, vagy mi a lófasz. Meg mi van. Ez már az armagedeon.

MélaTonin (törölt) 2016.05.16. 09:58:35

Beteg vagy...

havaz.petty.rianás 2016.05.17. 22:33:50

@MélaTonin: A fütyidet húzogasd, ne az oroszlán bajszát.
süti beállítások módosítása