Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Nőgyűlölet

2012.10.12. 17:15 Spadla z oblakov

kibaszott_orult_nok.jpg A Kigondoltam! blog kifejezetten és szó szerint szánalmas periódusba ért, melynek során megtudhattuk, hogy szánalmas egy kibaszott lúzer, valamint azt is, hogy több olyan, erejében levő férfi is van köztünk, aki szeretni próbálja a nőket, ne adj' Isten tiszteli őket.

Tudományos kutatási célból ezektől a személyektől elhatárolódva belső laboromba vonultam, ahol megfelelő mennyiségű gondolkodás után rövid esszémmel szeretném a nőgyűlölet, mint alapvetően szükséges életkellék eszközét ismertetni.

ELŐRE LESZÖGEZEM, HOGY A KIBASZOTT NŐK EZT A POSZTOT NEM OLVASHATJÁK, PLÁNE NEM KOMMENTELHETIK! TECHNIKAI CSOPORTUNK ÖSSZEKÖTÖTTE A BLOGHUT A FACEBOOKKAL, ÉS AMENNYIBEN AZ ADOTT OLVASÓ FACEBOOK PROFILJÁRÓL KIDERÜL, HOGY NŐ, AZONNAL KI LESZ INNEN CSAPVA A JÓ ÉDES ANYJÁBA!

A nő mint olyan, félállati lény: bal agyféltekéje fejletlen, erről tudományos munkák tízezrei szólnak. Mikor  egy nő végre meghal és felboncolják, az is látszik, hogy agyuk döbbenetesen kicsi. A nők buták. A nők alapvetően érzelmi lények, akiket a mindenki által kötelezően hitelesnek tekintett Biblia is úgy sorol be, mint egy oldalbordából krampácsolt véglény, aki Isten képére, Ádám szórakoztatására adatott a Teremtő által.

És itt a kulcs: szórakoztatás. A nő semmi másra nem alkalmas, mint szórakozásra. Soha ne vegyünk komolyan egyetlen nőt sem!

Az első hibát a férfiak ott követik el, hogy nem azt akarják, hogy a nő szórakoztassa őket, hanem ők akarják szórakoztatni a Nőket. Kibaszott rossz ötlet! Isten szerint a nő szórakoztassa a férfit! Fogadjuk el Isten eleve elrendelését.

A második a hűség és az odaadó szeretet, valamint a gondoskodás. Mivel az elbaszott, nők által generált női egyenjogúsági törekvés, egyszerűbben nevezve emancipáció alapvetően Isten ellen való vétek megtette hatását, a gondoskodó, szerető és hűséges férfi mint olyan SZART SEM ÉR!

Legyünk hűtlenek, kúrjunk annyi nőt, amennyit csak tudunk. SOHA ne kövessük el azt a hibát, hogy a nőt szeressük! Ha ott az a kurva emancipáció, hát gondoskodjon rólunk a nő, pénzt csak vegyünk tőle, ne adjunk neki! Soha ne vegyünk neki szép ruhát, ne hordozzuk a tenyerünkön! TÉVESZME, hogy a nő a gondoskodás hatására szeretni fog minket!

Aki férfi létére hűséges, gondoskodó és odaadó, az előbb-utóbb megkapja  az unalmas papucs jelzőt!

Amennyiben hetente minimum háromszor részegen megyünk haza, fél-egy évente elköltözünk és rá sem hederítünk a nőre, miközben mi más hölgyekkel élvezzük az életet, figyeljük meg, hogy társunk -erre a fogalomra hamarosan áttérek- nem fog minket megcsalni, örök szerelemben fog várni minket!  Az illem kedvéért kegyeskedjünk havonta egyszer ellátogatni hozzá, melynek során először felületesen elverjük szeretett társunkat (pár pofon elég), majd alaposan magunkévá tesszük. Soha ne mondjuk egy nőnek, hogy szeretjük, vagy ha mondjuk, akkor közben gondoljunk valami rosszra és ne vegyük komolyan, amit mondtunk.

A nővel való társas lét, pláne az együttélés életveszélyes. Minden nő a megváltoztatandó rossz gyereket látja bennünk abban a pillanatban, mikor összeköltözünk. Ha nagyéletű, ölelős lények vagyunk, akkor az lesz a baj, hogy mindig nyomorgatjuk szegény párát. Ha visszafogottak vagyunk, akkor érzelmileg fojtogatóan hidegek, vagy közönyösek leszünk, ha belesünk a fürdőszobába, miközben pancsizik, akkor megtörjük az intimitását, ha a tévé előtt ülünk és épp nyomogatjuk a távirányítót vagy meccset merünk nézni, akkor nem foglalkozunk soha sem vele, ha főzünk, akkor nőiesek vagyunk, ha takarítunk, az buzis, vagy nem megfelelő, ha nem takarítunk, akkor lusták vagyunk.

Sorolhatnánk még a végeláthatatlan sort, de absztraháljunk: a nő tükör. Tudata nincs, csak akarata. Mindig az ellentétest akarja , mindig az hiányzik, amilyenek mi nem vagyunk. Hát mit is csinálna egy olyan lény, akinek lyuk van a hasában??!! Gondolhatjuk, milyen érzés, hogy semmi sincs a lábunk között, és technikailag a beleink, a szívünk és a külvilág között egy cérnát simán át lehetne húzni. A nők teste sem zárt és tudata sem integráns.

Figyeljük meg: a nő az örök ellentét, az örök tagadás. Ha leteszünk egy nőt egyedül valahová, ott egy hónap múlva sincs semmi, csak fekália. Ha leteszünk egy férfit egyedül, ott egy hónap múlva civilizáció lesz: ház, bútor, kanapé, tűzhely és vécé. A férfi alkot, a nő bomlaszt. A nők agya és lénye mondjuk már ki : bomlott.

Vonjuk le a konzekvenciát: ne szeressük a nőket! Akkor jó, ha a nők iránt enyhe viszolygást érzünk, és soha nem engedjük igazán közel őket magunkhoz. Haladóbbak számára a nőgyűlölet, mint irány kifejezetten jónak tűnik. A nőből azt vegyük el, ami jó, a többit hagyjuk azoknak a férfiaknak, akik olyan lúzerek, hogy szerelembe esnek egy nővel, vagy ami még szörnyűbb, együtt élnek vele!

573 komment

Címkék: pina szórakozás világnézet kereszténység emancipánió

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr964835060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.12. 17:52:45

Zseniális poszt! Csak gratulálni tudok!
A dolgozat igazságtartalmát mi sem fémjelzi jobban, mint hogy például az ember oldalági rokonai, az arabok - akik meglehetőst mértéktartóak az emancipáció létjogosultságának hirdetésében - sportkocsikon száguldoznak a sivatagban, yachtokat és futball egyesületeket vásárolnak és ha az ágyasaik nyafognak, hát bizony üstöllést lefejezik őket egy fogazott élű pallossal.

szanalmas 2012.10.12. 18:08:11

Egyetértek az előttem szólóval, fokozatosan döbbenek rá egy ideje, hogy szörcsi úr minden szava aranyfoglalatban lévő többezer karátos gyémánt! Talán annyit fűznék hozzá, hogy a kritikáját irányomba teljesen jogosnak tartom, de mindenképpen fel kell hívnom a tisztelt publikum figyelmét, hogy annyira kurvára penge csávó vagyok, hogy előzetesen saját magam választottam a nicknevem, ami azért valahol azt jelenti, hogy a kritikámat sokkal korábban megfogalmaztam előre! A nőknek amúgy a kurva anyjukat!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.12. 18:15:47

Hahhh! A blogot a valóság írja! Janics Natasa például fittyet hány a több, mint ezerszáz éve köttetett vérszerződésre, nem átall rácnak állni! Mi ez, ha nem a nők anyagias és köpönyegforgató hozzáállásának ékes bizonyítéka, kérdem én!

Wakka 2012.10.12. 18:28:36

még azt akartam hozzátenni, hogy

végre valami

Spadla z oblakov 2012.10.12. 18:34:40

@ripők: hülye kurva anyját a hülye kurvának.

Spadla z oblakov 2012.10.12. 18:35:25

@Wakka: anyád meg nagy kurva. Így megy ez, wazze.

Spadla z oblakov 2012.10.12. 18:41:26

@ripők: a legjobb a hűtlen nő megkövezése módusz. kifejezetten kellemes tevékenység lehet.

node hallgassunk egy kis releváns komolyzenét:

Spadla z oblakov 2012.10.12. 18:50:37

letiltva.

pitbulltól a bifidust akartam belinkelni

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.12. 18:50:45

@Spadla z oblakov: Szívem szerint firtatnám, hogy hol a link, de gondolom, valami komolyzenei csemege, úgyhogy inkább nem!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.12. 18:52:23

@Spadla z oblakov: Megelőztél nyolc másodperccel. Erre is csak egy férfi képes! :-D

Kekszemu 2012.10.12. 18:54:30

A gyűlölet a félelemből fakad,
pedig nem kell félni, nem fog fájni
/nagy vigyor/

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.12. 18:59:13

@Kekszemu ;-): Felteszem, te nő vagy. Elmagyarázom.
A gyűlölet a tapasztalatból fakad, a félelem az ismeretlenben gyökeredzik. Ergó, a feltételezésem helyes volt.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.12. 19:00:51

Ez majdnem olyan mintha szörcsi írta volna, de ô jobban írt.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.12. 19:01:17

Basszátok meg youtubeot se lehet linkelni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.12. 19:03:58

@Panther_V: Biztos van benne kérdőjel. A megalkuvás viszont a nők sajátja!

Spadla z oblakov 2012.10.12. 19:44:50

Na , így lehet:

youtube.com/watch<kerdojel>v=6Rs9ABTGlqM

szanalmas 2012.10.12. 19:48:32

@Spadla z oblakov:

Ettől a href.hu egyszerűbb! href.hu/x/imzo

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.12. 20:27:16

helyesen:
"Tudományos kutatási célból ezektől a személyektől elhatárolódva belső laboromba vonultam, ahol megfelelő mennyiségű rövid után gondolkodásra képtelen eszemmel szeretném a nőgyűlölet, mint alapvetően szükséges életkellék eszközét ismertetni."

így már helyére kerültek a dolgok.
ha ebből nem lesz zsindeksz címlap, akkor csukjátok be a kaput és regeljetek be egy norvég doménszolgáltatónál.

--------
maya, tegyem a valagadba, most aztán tied a diófáig!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.12. 20:39:16

@-bobolysza-: Jobb ha tőlem tudod, de a nikked mögött nagy valószínűséggel egy mufflon tanyázik. Komoly kutatók számára a világi hívságok - úm: címlap - nem nem mérvadóak. Gondolom, hivalkodó kalapgyűjteményed is van.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.12. 21:06:12

@-bobolysza-: Elhízott ám a román kurva anyád.
Apropos, holnap Szörcsi-féle töltöttkápot főzök tízóraira és ozsonnára, de lehet, hogy teszek egy sétát is az ápártmánnom mellett elterülő tó partján is.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.12. 21:11:40

@ripők:
a füstölt oldalast ne hagyd ki belőle, mert segbe leszel kurva.
anyád.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.12. 21:18:28

@-bobolysza-: A partvonalról bekiabáló pompombuzik manapság már kétségkívül ízlésformáló véleményalkotónak számíthatnak a köreidben, de fájdalom, jómagam másképp látom a szituációt. Amennyiben megengeded, én füstölt szarvasgerinccel és házikolbásszal ízesítem az eledelt, a kottát szürke iparosként, szolgaian követő macskajancsikkal ellentétben.

Spadla z oblakov 2012.10.12. 21:23:40

Jaaaj kislányok, mindig civakodtok!

titokmacsek 2012.10.12. 21:37:31

Mi, nők is utáljuk a többi nőt.
@Wakka: aha, de a kép nincs olyan szép

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.12. 21:52:16

@titokmacsek: Lesz még poszt a témában, nyugi. Hacsak a majdani szerző úgy nem dönt, hogy a világhír helyett inkább szuszókálással tölti a hétvégét. Mint egy tündéri kis baba.

titokmacsek 2012.10.12. 21:57:33

@ripők: OK. ha ideges leszek, majd erre gondolok.

Kekszemu 2012.10.12. 22:10:26

@ripők:
Miert kellene felnem attol amit nem ismerek, ha egyszer nem ismerem amitol felnem kell?!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.12. 22:24:49

@Kekszemu ;-): Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit ismersz.
A stoppolófa például félelmetes? Ugye nem.
Egy idegen, akit nem ismersz, aki ki tudja, ki fia borja vagy és a mellbőséged is; tudja, hol laksz és ismeri a facebook profilod, node nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni.

szanalmas 2012.10.12. 22:55:31

@Kekszemu ;-):

Szerintem meg nem. A gyűlölet a valóban a tapasztalatból fakad ahogy bölcs ripi említette, de gyűlölet olyan mint a rajongás, beteges! Persze szörcsi elmebeteg, amit mindenki tud, de alapjaiban igaza van, persze ez mindenki szempontjából másképp látszik, mert az élet a kihasználáson alapul, kurvára kevés ember nem szivatja a többieket, ezért nehéz főleg a férfiaknak, mert ugye a nő nem is ember, csak egy oldalbordahozadék! Tulajdonképpen mindenki megpróbál élősködni a másikon, és csak szívja el az életerőt a naívból! De erről wmiki többet tudna beszélni, hisz ő a nemtudományos tudományok tudományos szakértője! Már amikor épp nem buzul.

szanalmas 2012.10.12. 22:56:37

Mondjuk a képen a nőt sunáznám!

szanalmas 2012.10.12. 23:02:04

@Nina Skye:

Ez aljas kérés volt, mikor évek óta nem láttam nőt, hellóka! A lelkem látom, neked sem számít!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.12. 23:18:35

Nagyszerű poszt, minden elsimerésem a szerző úrhölgynek!

szanalmas 2012.10.12. 23:47:58

@titokmacsek:

Te nem tudom, ki a lófasz vagy, de csíplek!

titokmacsek 2012.10.12. 23:50:44

@szanalmas: lófasznak elég feminim lennék. oszt' amúgy jó az nekem?

szanalmas 2012.10.12. 23:52:50

@titokmacsek:

Jó, mert nem merek csúnyábban beszélni mostmár!

Commandante Jayasuriya 2012.10.13. 17:04:21

@Spadla z oblakov:

Bravó!
El kell ismernem, hogy olyan magas színvonalat képvisel a poszt, - mintha én írtam volna!

Így elmondható, hogy mély emberismerettel átitatott, humánus gondolatiságot tükröző, az emberiség történetében régóta tátongó űrt kitöltő, hiánypótló munka.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 17:25:27

A nőket a tapasztalatlan heteroseggszkuláris férfi szereti, a tapasztalás kezdeti szakaszán álló heteroseggszkuláris férfi gyűlöli. A tapasztalat magasabb szintjein levő heteroseggszukálir férfiak a nőket érzelemmentesen szivatják - ez lesz a következő csúcs, amit meg kell másznod, Maci koma.

Ámbátor az igaz, homoszeszkuláris férfi a nők iránt KÖZÖMBÖS, amint a világ egyéb hiábavaló, számunkra sem hasznot hozó, sem kárt nem okozó dolgai iránt, mint amilyen a kinyomott pirosaranyas tubus, az amerikai elnökök, valóvillások, gekkók és egyéb állatok párzási szokásai, vagy egy nyugat-szaharai háború százezres nagyságrendű halálos áldozattal.

A nőkre MAGASRÓL TENNI KELL, nem gyűlölni őket, ébresztő!

Kibaszott kis kisajtolt, önsajnálattól bűzlő buzerátorok vagytok egytől egyig! Aki gyűlöl valamit, az ÉRZELMILEG FÜGG TŐLE!

szanalmas 2012.10.13. 17:58:10

@radairosseb:

Na, én is pont ezt mondtam, csak nem fecsegtem ennyit, mint egy menstruáló buznyák cigóságod!

Commandante Jayasuriya 2012.10.13. 18:00:25

@radairosseb:

Na jól van, na!
Értünk mi a szóból.
Nem kell picsogni, nem gyűlöl itt téged senki, az a szintén cigány Janics Natasának van fenntartva.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 18:38:16

@szanalmas: Haha! Pont csak a lényeget hagytad ki!

@Commandante Jayasuriya: Bánom is én, ha Jancsi Natasába vagy szerelmes, te gekkópatkány!

szanalmas 2012.10.13. 18:41:14

@radairosseb:

Haha! "Egy állat azt mondta énnekem, hogy nem láthatom a lényeget! Bocsánat, hülye állat! A lényeg igenis látható, más kérdés, hogy nem érdekel! Elnézést, vak vagyok! Hóóó!"

(Na vajon mi?!)

harmincas 2012.10.13. 18:45:57

Hűha... ennyire nem olvassák a blogot? (Nem csodálom?) Ilyen szánalmas pamflettel kell már kattintást generálni?

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.13. 18:57:28

"Mikor egy nő végre meghal és felboncolják, az is látszik, hogy agyuk döbbenetesen kicsi."

Józsi átoperáltatja magát nővé. Pár napra rá összefut az utcán a haverjával, Bélával.

- Te Jozefina, fájt amikor levágták?
- Nem fájt, Bélám.
- Hát az fájt amikor lyukat fúrtak?
- Az sem fájt.
- Fájt egyáltalán bármi?!
- Igen, az fájt amikor elkezdték összegyúrni az agyamat kisebbre...

Commandante Jayasuriya 2012.10.13. 19:23:21

@harmincas:

Te meg mit kattintgatsz itt...
Lehetne ennél sokkal jobb dolgod is szombat este.

Commandante Jayasuriya 2012.10.13. 19:26:12

@radairosseb:

Na csak kibújt a szög a zsákból!
Te vagy a vajdája, neked gyűjtötte az aranyat, meg azt a sok színesfémet.

_nyuszi_ 2012.10.13. 19:26:15

ez most fasznövellő, vagy puncimágnes?

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 19:31:36

Kimaradt a nők nevelése. Javaslom a kutyaiskolákban alkalmazott módszereket, tapasztalat: beválik!

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.10.13. 19:51:27

Legyetek buzik, és ölelgessétek egymást, ha ennyire utálatos lény számotokra a nő. :-D

Nina Skye 2012.10.13. 19:52:56

@szanalmas: szarok a lelkedre, csak a testedet hasznalnam ki, meg mikozben alszol osszenyalaznam az osszes elelmiszert a hutoben, pont amiket a legjobban szeretsz!

tobias2 2012.10.13. 19:53:53

Számos országban próbáltak nőhajtású űrhajót építeni, de eddig még egyikben sem sikerült. Erről se feledkezzünk meg!

Nina Skye 2012.10.13. 19:55:46

@Gamma Leonis: A homoszexualitas lehetosege itt mint olyan nem merulhet fel, mert a rada mar mindenkit seggbebaszott, a farkuk azonnyomban felcsuszott az agyuk helyebe, a segglyukuk meg mar egy szal frankfurti lattan is apu marokba szorult oklkent nez ki, javaslom a teljes colibatust!

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 19:59:32

Én ezt a poszt nem értem. Már az aufstang is hibás, hátmég a levezetés. A Szerző tisztára úgy beszél, mintha a nők is emberi lények volnának. Felháborító.

harmincas 2012.10.13. 20:06:52

@Commandante Jayasuriya: "szintén cigány Janics Natasa" Hát ehhez gratulálok. Ne is érdekeljen téged, hogy J. N. fehér bőrű, szőke és világító kék szemű... Az ilyen szarcsimbókoknak, mint te, bárki cigány/zsidó/buzi, aki nektek nem szimpatikus. Nem tudom eldönteni, hogy hányni vagy röhögni kell rajtad.

profilo 2012.10.13. 20:14:22

A NŐ VEGYI ELEMZÉSE:
ELEM NEVE: Nő
VEGYJELE: Fm
FELTALÁLÓ: Ádám
TÖMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-200 kg között
FELLELHETŐSÉG :Nagy mennyiségben található urbánus környezetben
Fizikai tulajdonságai:
a) felülete általában színes mázzal van bevonva;
b) azonnal forr és ok nélkül fagy;
c) megfelelő eljárás alkalmazásával olvad;
d) rossz ízű, ha téves helyen kóstoljuk;
e) ritkán lelhető fel szűziesen tiszta állapotában;
f) erős hangokat hallat, ha a megfelelő helyre nyomást gyakorlunk;
Vegyi tulajdonságai:
a) könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel;
b) nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni;
c) könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül;
d) vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával;
e) az ember által ismert leghatékonyabb anyag a pénz mennyiségének csökkentésére;
Leggyakoribb felhasználásai:
a) leginkább mint díszítő elem, főként drága sportkocsikban;
b) kitűnően alkalmazható relaxációs célokra;
c) nagyon hatékony tisztítóeszköz;
Elvégzett kísérletek:
a) színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk;
b) színét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül;
Veszélyek:
a) nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele;
b) illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük, azzal a feltétellel,
hogy különböző helyeken tároljuk őket, egyébként katasztrofális következményekkel kell számolnunk.

Valakinyolc 2012.10.13. 20:20:21

A dagadt nők menjenek a faszba.

szanalmas 2012.10.13. 20:28:10

@harmincas:

Lazíthatnál egy picit, mert agyvérzést kapsz, a harmincas nők a leghülyébbek a földön, most, hogy badooztam kicsit arra kellett rájönnöm, hogy mindahány a királyfira számít fehér paripán. Aztán meg hirtelen negyvenesek lesznek az álmaikkal együtt! A szó amit pedig keresel Commandante kommentjében az a "szintén", és ha nem érted, hogy mit jelent a szövegkörnyezetben, akkor ugass otthon!

alte trottel 2012.10.13. 20:33:11

Nő?
Ilyen lény nem létezhet a földön! Az evolúció leglunátikusabb hagymázában sem követhet el egy olyan izét, amelyik havonta egy hétig vérzik és nem pusztul bele.
Ez csak valami alien lehet.

rohadjmegARCgeci 2012.10.13. 20:41:28

Totál szennylap lett ez az index is hogy ilyen blogokat kitesznek a főoldalra.

dukeekud 2012.10.13. 20:41:48

A post minden szava arany. Mar irtam is Orban Viktornak, hogy valtoztasak meg az alkotmanyt, es a posztot szorol szora tegyek bele. Es hogy legyen kotelezo tananyag az altalanos iskolakban. Valamint, a teljesen felesleges mindennapi torna ora helyett vezesenek be nogyulolo orakat.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 20:42:57

@ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz!: Te meg ki a tököm vagy és hol szerezted azt a fasza url-t a nikked mellé.

rohadjmegARCgeci 2012.10.13. 20:45:44

Ez a blog nem más,mint egy újabb ostoba kis kuksi jajveszékelése és vérszékelése.

titokmacsek 2012.10.13. 20:50:20

@alte trottel: persze, hogy alienek vagyunk:mi szüljük az ilyen szörnyeket mint ti. Anyukád nem mondta?

Dr.Betépett felhasználó 2012.10.13. 20:52:25

Inkább erre figyelnétek
www.napi.hu/magyar_vallalatok/jon_a_biztositasi_ado_erre_kell_figyelni_az_ugyfeleknek.534046.html
Jó a cikk ,de úgy látom ,hölgyek is írnak ide,a határozott tiltás ellenére.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 20:52:26

@Dr. Furia: Kötelességemnek érzem jelezni, hogy ezek a minősíthetetlen stílusú kommentek nemhogy nem emelik a színvonalat, de sokakban megütközést is kelthetnek. Amennyiben csak acsarogni és vagdalkozni tudsz, akkor ne zavard az eszmecserét, hanem vasalgass vagy találj magadnak valami hasznos elfoglaltságot.

rohadjmegARCgeci 2012.10.13. 20:52:36

@titokmacsek: A lombik volt az anyja és egy láma ami kitojta.

tamdhu 2012.10.13. 20:54:25

Gyerekek, melyik osztályon fekszetek? Vagy csak simán hülyék vagytok?

rohadjmegARCgeci 2012.10.13. 20:54:46

@ripők: Én neked javaslok hasznos elfoglaltságot, a hülyeségek irkálása helyett például élhetnél házaséletet a kispárnáddal vagy a boros üvegeddel.)

szanalmas 2012.10.13. 20:54:54

@ripők:

Mondjuk ihatna kénsavat!

rohadjmegARCgeci 2012.10.13. 20:57:04

A pasik épp most bizonyítják a parlamentben azt,hogyan kell egy országot a lejtőn lefelé vezetni.Ez egy szép példa a pasik eszetlenségére.Merkel néni pedig egy nő,és az országa pedig virágzik.Érdekes tények ezek.)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 21:01:52

@Dr. Furia: Mérkell neked ilyen rohadékul szekszistának lenned?!

anyátok 2012.10.13. 21:02:24

@Valakinyolc:

a dagadt férfiak még rondábbak.

giriz 2012.10.13. 21:03:11

Nem is tudom hogy ez tetszett nekem?

Azt hiszem, hogy igen!

rohadjmegARCgeci 2012.10.13. 21:04:33

@anyátok: És többnyire akkorák,mint a nyuszi ülve a himbi- limbijük pedig fogpiszkálónak is kicsi lenne.)

alte trottel 2012.10.13. 21:06:10

@titokmacsek:
Ki mondta, hogy volt olyanom, hülyepicsa?
Engem a gólya hozott, mint minden rendes férfit és aznap apukám gólyapörköltet evett.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 21:08:12

@anyátok: A testes férfiak joviális, életigenlő egyedek, akik élvezik az életet, a finom ízeket; derűt és kiegyensúlyozttságot sugároznak. A dagadék nők ezzel szemben bánatukban zabálnak, elégedetlenek az alakjukkal, hajlamosak gombásodni a hajlatokban, fasírtszaguk van és utálják a világot.

ergerberger 2012.10.13. 21:09:25

Teljesen egyetértek!
Nem baj, ha fostok a nőktől. Legyetek bátran buzik! Basszátok meg egymás szőrös seggét!

Annál több muffocska marad az én fhaszomra! Hurrá!

titokmacsek 2012.10.13. 21:09:45

@alte trottel: ezt a választ abban az esetben tudom elfogadni,ha nyáron születtél. Ősszel ráfoghatod a varjúra, oké?? Télen a medvére. Na, de ha tavasszal születtél, heeee???
Erős a gyanúm, hogy inkább káposztafejben találtak.
(és ne tegezz, mert lekurvázlak!)

rohadjmegARCgeci 2012.10.13. 21:10:39

Itt öklendeztek és a legújabb divat szerint alázni próbáljátok a másik nemet,majd pedig ezek után elvárjátok,hogy tiszteljenek benneteket.Ret@rdált őstulkok.

Nina Skye 2012.10.13. 21:11:07

Buzinak lenne kurvara nem alternativa, buzik!!!

Nina Skye 2012.10.13. 21:12:26

....kiveve dr. Sheldon Cooper.

Personal Jesus 2012.10.13. 21:15:10

Ha én is egy bébirépát hordanék a gatyámban, én is ilyen posztokat írogatnék.

rohadjmegARCgeci 2012.10.13. 21:15:21

Előre látható, hogy ki fog halni az emberiség az ilyen nőalázós divatok miatt és a sok szennyezett élelmiszernek köszönhető impo, szellemileg leépült, elhízott,így aktusra is képtelen, metroszexuális vagy homoszexuális hapi miatt.

tobias2 2012.10.13. 21:18:50

@Dr. Furia: "a himbi- limbijük pedig fogpiszkálónak is kicsi lenne" Tyuhh, magának a halála után ki fogják állítani a fogsorát a múzeumban!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 21:19:56

@Dr. Furia: Megható az aggodalmad az emberiség sorsát illetően, de amennyiben egy pillanatra elhallgatsz és magadba nézel, láthatod hogy a legganébb férfiszereotípiákat teszed sajátoddá. Sajnos így alakult, neked nincs péniszed. De vehetnél egyet.

titokmacsek 2012.10.13. 21:20:46

@tobias2: az semmi, de most megijedtem, hogy ha a pasim hízik, össze fog menni neki??? holnaptól nincs vacsora!!!

Personal Jesus 2012.10.13. 21:24:33

Azért az Index is csak a fightra megy, hogy ekkora szart kitesz címlapra.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 21:28:56

Rájöttem. Vagyis ingább kigondoltam, hogy az egész a placenta miatt lehet.

Merhogy, még kisdedkorba nincs nagy külömbség. Kamaszkorba aztán a hormonháztartás megváltozása miatt lesz az a párzási kényszer.

Na itt jönnek a bajok. Elkezdnek hízni, meg picsogósabb lenni, mint egy frusztrált bölcsész. Osztán mikor felszabadula placentába felgyűlött méreganyag, a kémiai lobotómia okán az entitás átváltozik egy bűzlő, kellemetlen zajokat produkáló biomasszává.

Többnyire. hacsak nem lesz feminista leszbika, monnyuk sok köszönet abba senincs, de legalább nem osztódik.

Personal Jesus 2012.10.13. 21:33:22

@Rosszindulatú Vászka:
"Osztán mikor felszabadula placentába felgyűlött méreganyag, a kémiai lobotómia okán az entitás átváltozik egy bűzlő, kellemetlen zajokat produkáló biomasszává."
Mint anyukád a születésed után?

rohadjmegARCgeci 2012.10.13. 21:34:10

@Rosszindulatú Vászka: Méreganyag inkább a májadban fog felszabadulni, ha még megiszol pár üveg tablettás bort.Aztán ott leszek kinyúlva te is a padon,mint a többi tohonya hozzád hasonló anyaszomorító.

Dr.Betépett felhasználó 2012.10.13. 21:34:50

@titokmacsek: jaja a csökkenő méretű pecerével együtt...

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 21:39:52

@Personal Jesus: be kell látni, hogy evolóciós értelemben a magát sikeresen reprodukáló biorganizmus már nem más, mint élősködő paszkonca. Miután az új egyed életképes, biológiailag és morálisan is haszontalan és szükségtelen, csak az életteret meg a túlélshez szükséges javakat veszi le az utódtól.

@Dr. Furia: sajnos nincs igazad. A hímkan viselkedése és morális állapota, ahogy mentálfaktora is teljesen független a szaporodástól, csak a nősténypéldányok vielkedésében okoz visszavonhatatlan változásokat a szaporodás. Ez van, ne engem utálj ezért, én igazán nem tehete róla.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 21:40:13

Több nyilvánvalóan téves vélekedés is megfogalmazódott fentebb a pocakos férfiak hímtagjával kapcsolatban, ezért fontosnak érzem rámutatni, hogy árnyékban nő az uborka.

Dr.Betépett felhasználó 2012.10.13. 21:43:44

@ripők: Tuggyuk : a fű meg nyomás alatt.....valamint van még a karónvarjú,és a méterpermiatyánk.

titokmacsek 2012.10.13. 21:44:09

@Dr.Betépett felhasználó: mondom, hogy inkább nem kap enni.
@ripők: azért jobb félni...

rohadjmegARCgeci 2012.10.13. 21:44:37

@Rosszindulatú Vászka: Minden gravida pár napig nőnemű a fogantatást követően.Csak a miheztartás végett.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 21:45:11

@ripők: osztán azt onnan fentről, az optikai észlelésből kizárt kakasülőről honnét lehetne tudni?

Personal Jesus 2012.10.13. 21:45:38

@Rosszindulatú Vászka: Mint például a hím egyedé? Teljesen szükségtelen...

Különben csak mondom, hogy gyerekes dolog az egész, posztolót besértette valami ostobenkó tyúk, aztán most revansot vesz és általánosítgat. A hülyepicsák népsűrűsége azonos a hülye faszokéval.

Dr.Betépett felhasználó 2012.10.13. 21:45:52

@ripők: asszem itt alakult ki igazán a tükörtojás fogalma.Azt mongyuk nemtom mijjafrancnak kell nézni tükörben.Sőt....egyáltalán.Egy alsó madárfogás,és érezhetően ott van .vagy nincs.Oly mindegy.

rohadjmegARCgeci 2012.10.13. 21:47:58

@ripők: A hímtag eredetileg a vakbélnyúlvány egy része,melyen keresztül távoznak,az emberiség számára bizonyos fölösleges anyagok.Ha nem lenne,akkor nem látnának ki a férfiak a pocakok mögül és sokkal több daruskocsira lenne szükség az országban.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 21:48:38

@ripők: végülis a hit hegyeket képes megmozgatni.

Dr.Betépett felhasználó 2012.10.13. 21:50:53

@Rosszindulatú Vászka:
Figyuzz,itt NEM hegyekről van szó.ÁÁÁÁÁ,csak kis kukikákról.Méghogy hegyek....

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 21:52:00

@Personal Jesus: a nemtő szükséges az egyedfejlődés szempontjából, meg, hogy ne csak egy picsogó hormonhorror legyen a fejlődő egyed előtt, külümbe buzi lesz, vagy még rosszabb.

A Szerző meg nagytudású, komoly ember, igazi klasszikus poliészter, nem egy blúmen.

harmincas 2012.10.13. 21:52:49

@szanalmas: hehe... vicces vagy. 95 kilós, már 40 éves családapa vagyok.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.10.13. 21:53:01

Vagy béna troll, vagy valaki nagyon nem tud nőhöz jutni. Én is taszítom őket, szerintem sem a kedvességre és a rajongásra buknak, de ilyet trollmágnes posztot nem mernék írni.

DR. Smit Pal 2012.10.13. 21:53:27

@Dr. Furia:
Kedves furia, egyértelmű, hogy te is, eggy vagy, a péniszirigységtől eszüket vesztett nők közül. Felszolítalak, hogy hagyd el ezt a blogot, sőt jo lenne, ha az egész internetről leszállnál, mert nem azért találtuk ki, hogy a magad fajta selejtes huscafatok, ezen keresztűl zaklasák a teremtés koronáit. Ez itt a FÉRFIAK blogja, ne zavard köreinket alantas létezéseddel.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 22:01:46

@Personal Jesus: nem dehogy, nekem más a szakterületem.

_nyuszi_ 2012.10.13. 22:06:14

@Personal Jesus:

szállj le a pasimról ribanc!

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 22:07:10

A Mesternek igaza van.

Ez van.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 22:08:17

@Member: Ez nem trollmágnes poszt, komoly kutatómunka előzte meg; arról nem tehetünk, hogy sajnos manapság az értékteremtés, mint olyan, nem értékelendő az egyszerű talpas hozzászólók, jellemzően elhanyagolt külsejű otthonkás háziasszonyok körében.

titokmacsek 2012.10.13. 22:09:45

@ripők: a hajcsavaróinkat kifelejtetted.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 22:09:46

@ripők: attól tartok gyesznók elé gyöngyöt és parasztnak a csokoládé.

Wakka 2012.10.13. 22:12:39

@titokmacsek: fura és szokatlan téged itt látni és olvasni, de úgy tűnik, befogadtak, toljad bátran, lazán.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 22:13:12

Sajnos a nők, ahogy a történelem folyamán annyi sok alkalommal, mostanság is teljesen félreértik az őszinte, férfias jellemből fakadó udvariasságot, amivel magukat tisztelik csak meg, nem őket. Ez számtalan félreértés oka, elkezdenek ábrándozni jogokról, meg vágyakról. Tisztára, mintha nekik járna ilyesmi. Borzalom.

Personal Jesus 2012.10.13. 22:15:53

@-nyuszi-: Az nem volt regisztrációnál, hogy 60 -as IQ felett csak?

titokmacsek 2012.10.13. 22:16:06

@Wakka: szeretek játszani (ezek a gyökerek letiltottak minden szmájlit?)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 22:16:50

@Rosszindulatú Vászka: Sajnos az élet minden területén ez a jellemző. A lapáton támaszkodó, bámész akadékoskodók vindikálják maguknak az ítélkezés privilégiumát, a kutató és előremutató nekihuzakodást pedig szinte megfojtja ez a locsifecsi nyafkaság. Hát ezért tart itt ez az ország.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.10.13. 22:20:29

@ripők: És a komoly kutatómunka anyagai hol találhatóak meg? Mert szakdolgozattémának természetesen érdekes volna a nők preferenciáit összehasonlítani a valós döntési mechanizmusaival, de nem látom, hogy erre törekedne a poszt.

Netuddki. 2012.10.13. 22:22:30

Ezek szerint a sutyerák blogírót megcsalta a zasszony?

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 22:22:34

@Personal Jesus: hess! Távozz, te alsóbbrendű létforma elfele egy felsőbbrendű lénytől.

@ripők: mintha magam mondtam volna. De be kell látni, rézben a mi hibánk. Lehet hibáztatni a fény felé tekintű kis lényecskéket, hogy lángoló elménk vágyat szült fejletlen lebenyükben a világosságra?

Hát jó, megengedem, lehet. De azért nem kéne még mindet bezárni és halálra gyötörni. Csak az efféle, itt is megjelenő kerékkötőket meg acsarkodókat.

_nyuszi_ 2012.10.13. 22:22:34

@Personal Jesus:

az nem volt mucika, viszont olyat olvastam, hogy csak minimális helyesírási tudással.

"Az nem volt regisztrációnál, hogy 60 -as IQ felett csak?"

Az nem volt regisztrációnál, hogy csak 60 -as IQ felett ?

titokmacsek 2012.10.13. 22:24:54

@Wakka: komolytalanok.
na, hagylak olvasgatni, hazanézek kicsit.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 22:25:12

@Member: csak egy példát hadd említsek, mintegy illusztrálva az úgynevezett "nők" alábbvalóságát, bizonyítékaként: Somakocanéni.

A lábjegyzet és a forrásjegyzék pedig csak regisztrált olvasóknak elérhető.

Wakka 2012.10.13. 22:28:17

@titokmacsek: édes vagy, kösz mindent.

titokmacsek 2012.10.13. 22:30:23

@Wakka: ááááááá, ezt itt ki ne mondd mégegyszer, mert ezek lebuziznak!!

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 22:31:20

@titokmacsek: no igen, tulajdonképpen buzik sem lennének, ha a nők rendesen tennék a dolgukat.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 22:32:20

@Wakka: @titokmacsek: Tekintettel lehetnétek a szerzőre, amennyiben nem a Nőgyűlölet c. poszt kommentfolyamában kezdtek féktelen és ízléstelen üzekedésbe.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.10.13. 22:33:22

MUHAHAHARÖFFRÖFFRÖFFF!!!négy!

hiánypótló mű! a malleus maleficarum méltó utóda.

Wakka 2012.10.13. 22:34:59

@titokmacsek: most végre nagyra nyitottad a szád.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.10.13. 22:35:06

megyek, gyorsan megverem a pasimat, hogy helyreálljon a pinauralmú világrendem, aztán elhajtom takarítani és elveszem minden pénzét.

titokmacsek 2012.10.13. 22:44:04

@ripők: na, most már mindent értek: lövésed nincs, mi az a féktelen, ízléstelen üzekedés, mi? Ne legyél gátlásos, nem baj, ha kicsi, tanuld meg használni, oszt' nem lesz baj.
@Wakka: cöcöcöööö...most nagyfiúskodsz?

titokmacsek 2012.10.13. 22:44:30

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: és végül dugd be egy szociális otthonba, ne zavarjon!

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 22:47:19

Felháborító, ahogy itt egyesek élcelődnek meg komolytalankodnak. Nőstények ne gondolkodjanak. Tegyék a dolgukat és csendbe szenvedjenek. Arra vannak programozva.

Azt hiszem elkezdek kitiltogatni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 22:48:08

@titokmacsek: Ha javasolhatom, inkább te tanuld meg használni.

Wakka 2012.10.13. 22:49:06

@titokmacsek: ne kérdezősködj, mert azt itt büntetik!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 22:49:22

@titokmacsek: Egyébként meg nem kicsi, hanem CINGÁR.

owlkin 2012.10.13. 22:52:37

hmm vajon ezzel a minősíthetetlen post-tal hány protest szavazatot szerzett most valaki?

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 22:53:53

@ripők: eh... haggyad. Tipikus egysejtű női hozzáállás. Azt hiszik az ivarkodás a legfontosabb dolog, amivel egy férfit szórakoztatni lehet. Piha és skandallum. Ha nem lenne náulk az összes pina (jelzem ez télleg nagyon ravasz), a kutya sem lenne rájuk kiváncsi.

titokmacsek 2012.10.13. 22:54:09

@ripők: más(é)ra vagyok programozva. ráadásul nagyon megalázó lenne neked egy igazi nő.
@Wakka: ez a blog maga büntet. de tudod, hogy nagyon ijedős vagyok.

titokmacsek 2012.10.13. 22:55:12

@Rosszindulatú Vászka: ha egyszer olyan egyszerűek vagytok mint a faék,mit tehetnénk? a másik P betűst még mindig ti nyúljátok le.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 22:57:38

@titokmacsek: nohiszen, még sohasenem gyanusítottak meg azzal, hogy eccerű.

titokmacsek 2012.10.13. 22:58:53

@Rosszindulatú Vászka: szex, kaja, távirányító, hosszú póráz. pont.

bárisnya 2012.10.13. 23:00:23

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
ripők zsoltika meg spadla zsoltika rosszakat álmodik mostanában, biztosan csúnyán néztek rájuk a játszótéren a kislányok... önként átadták a homokozóvödrüket meg a szitát, a lapátra meg már maguktól ültek. No hiába, gyenge fajzat.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 23:02:09

@owlkin: Te sem tagadhatod, hogy Gyurcsán alatt minden jobb volt.

@Rosszindulatú Vászka: Talán nem véletlen, hogy az erkölcs és tisztaság zsinórmértékeként olyan férfiak szolgálnak, akik tartózkodnak a bujálkodástól és mentesek ezeknek a nyálkás és fojtogató entitásoknak a léhaságra csábító befolyásától.

@titokmacsek: Ha értelmezésedben az igazi nő az a hideg pacalt sírva majszolgató, a tarkóján a kanapétól felpúposodott ritkás fürtöket viselő, magányos macskakedvelő, akit a tükörben látsz, hát igazad van. M

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.13. 23:03:04

Basszátok meg, hogy mi a kurva életér nem küldi el a kommentem, szörcs baszod, bannoltál?

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 23:03:43

@titokmacsek: hiába is udvarolsz, jobb, ha tudod, hogy én vadállat vagyok. Fogágba nem szaporodok. Ellembe az tényvalóság, hogy nem vagyok én valami génhuladék rinyabölcsész, nem szokom feleslegesen bonyolítni az élet. Tudok örülni az egyszerű, kis dolgoknak is. Egy palack százéves aszúbor, teli gyémámntos ládika, no meg a rákkendroll.

szanalmas 2012.10.13. 23:05:43

@Wakka:

Nem tudok belekötni, bazmeg, tudod milyen idegesítő ez?!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 23:05:48

@bárisnya: Na, mégegy önigazolást kereső harcias kotlós. Légy üdvöz, melák.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 23:05:51

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: bocsáss meg kérlek, ezen a mondaton még a SZTAKI szótár is besokallt. Volnál olyan kedves és ékes, irodalmi nyelven is elmondanád, mit kívánsz? Kibaszottul zsenánt ez az oktalan trágárság.

titokmacsek 2012.10.13. 23:08:19

@ripők: csokoládés pacalt! és kihagytad a mexikói sorozatok nézését is! pontatlan fércmű a kommented!
@Rosszindulatú Vászka: azta! teljesen elaléltam a gyémáMNtok említésétől is! Marilynnek igaza lehetett.

most megyek és álombasírom magam, de megígérem, hogy feltétlenül a férfinem itteni jeles képviselőiről fogok álmodni, mint a teremtés koronáiról, az emberi faj tökéletes példányairól. fel-tét-le-nül, eskü!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 23:09:42

@szanalmas: A halálhágó megy a Filmpluszon, de sajnos új szinkronnal. Teljesen agyonbaszták a hangulatomat. A szinkronrendező biztos Zöld Zsófia. Bázmek.

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.13. 23:11:29

Az agyam eldobom... az értelmes hsz-t nem küldi el, a káromkodásost igen. Hülye vagy te szörcs, csak nem forogsz...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 23:13:26

@titokmacsek: Látatlanban kedvelem a magadfajta felvágott nyelvű fehércselédeket, a baj az, hogy élőben kábé annyira lehetsz vonzó, mint Hacser Józsa. Ezek alapján sajnos le kell szögeznem, hogy nem fogunk dugni.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 23:13:37

@titokmacsek: bizony, a gyémántok hasznossága vitatatatlan. Ipari felhasználásákon túl még művészi érték átadására is alkalmas, amennyiben lemezjátszók tűjébe szerelik, vagy fúróhegybe.

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.13. 23:13:38

@Rosszindulatú Vászka: annyit írtam, hogy értem a poszt keletkezését, mert kicsi a szörcs mérete, ezt párkány óta tuggyuk. És ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy eme tirpák poszt írója vagy a bölcselkedő napkeleti-e az igazi...

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 23:14:39

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: ne hisztizz, ez a Tudomány Temploma, nem valami kofalármával terhet halpiac.

Augustin 2012.10.13. 23:17:24

@Dr. Furia: "Előre látható, hogy ki fog halni az emberiség az ilyen nőalázós divatok miatt "

A lényegre tapintottál, mégha viccből is csinálják. Egyre több ilyen poszt jelenik meg, nemcsak magyar oldalakon. (Pszichológiai hadviselés) A nőknek meg azt sulykolják mostanában, hogy szar a gyerekvállalás, csak tönkremennek, semmi örömöt nem hoz...stb. A legújabb trend, hogy egymással riogatják a két nemet.
Ha egy valaki is komolyan veszi, az már eggyel több a kelleténél...

bárisnya 2012.10.13. 23:17:43

@ripők:
kedves vagy, akkor maradok.
Már nincs szükségem önigazolásra, csak tapasztaltam ezt-azt - mindig ugyanazt. Na, szar ügy ez a Marsról-jöttünk-oszt-mindent-jobban-tudunk mantra. Mer nem gyün be!!!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 23:18:44

@Augustin:

A számok mintha mást mutatnának, egyre többen vagyunk, nem fogunk mi elfogyni.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 23:19:10

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: nono! Továbbá eddig, ne tovább! Ne terelj és ne csúsztass. Csak annyit tudsz, hogy kisebb, mint az enyim.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.13. 23:19:11

@szanalmas:
belőled most a kétségbeesés és a hosszú, magányos évek beszélnek, javaslom higgadj le, már csak azért is, mert ha meghívót mersz küldeni, akkor a saját kis kacsómmal foglak tarkónbaszni egy fagyott cápával!

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke:
tiltott kifejezést használtál nyilván!
itt nincs kérdés, nincs emóciót kifejező lolocskák, mi hozzászólunk, megvitatjuk, tudományos légkörünkbe vonjuk az adott témát, jelen esetben, hogy hogyan lehet ilyen béna, összecsapott fércművel előállni a nagyközönség elé!

owlkin 2012.10.13. 23:19:35

@ripők: én leszarom, hogy mi volt a jobb, én talpra fogok esni mindig, csak megjegyeztem, hogy mennyire szánalmas ez az egész post, és rámutattam, hogy felbujtáson kívül semmi funkciója sincs.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 23:22:21

Én nem tudom, aki itt fikázza ezt a tudományos művet, az írt már a pápának is, meg az iszlám főpapoknak is, hogy miért nem juthat a komoly egyházakban nő fontos szerephez? Az egyenjogúság néhány évtizedét akarják egyesek szembeállítani a többezer éves férfiuralommal? Komolytalan.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 23:23:22

@owlkin:

Pont ezt mondták Newtonnak és Darwinnak is a korlátolt kortársaik.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.13. 23:24:16

@owlkin:
nyilván nem beszélhetünk magas értékekről, elvégre mégis csak egy férfi írta a posztot, de lehetne benned annyi betyárbecsület, hogy nem rúgsz bele a padlóra került tudósemberbe - bár az megnyugtat valamelyest, hogy a grammarnácik bizonyosan a célkeresztjükbe vontak már!

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 23:24:50

@Kadarka Jánoska: nem tehetnek róla. Ahogy a paszkoncák, meg vírusok sem, ilyen a természetük, valójába ártatlanok a megannyi sok bosszúság meg viszketés okozásában.

szanalmas 2012.10.13. 23:25:09

@ripők:

Haha, nincs TV-m már mondtam, csak az ingyenes digitális izék. (Bár mostmár 24"-on nem nézem és nem netbookon!)

szanalmas 2012.10.13. 23:27:06

@LadyCarambole:

Az csajozós duma volt hellóka, és egyre közelebb vagyok a célomhoz, mert elkotyogta, hogy hízik a férje, ami azt jelenti, hogy már nem érdekli! Mármint titkosmacskát a pasija!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 23:27:31

@owlkin: Lenyűgözően megrázó reveláció, mindazonáltal komikusan önleleplező, hogy magabiztosságod demonstrálására ilyen égető szükséget érzel. A háttérben talán valami titok lappang; elképzelhető, hogy úgy érzed, az életben nem értékelnek annyira, amennyire szerinted megérdemelnéd, ezért itt ekszponálod magad unos untalan, hogy egy kis figyelmet kicsikarj.

szanalmas 2012.10.13. 23:30:47

@szanalmas: Vagyis a pasi unja a csajt, ha dagad, mint a kisgömböc!

keptelen kepkeret 2012.10.13. 23:31:11

Minden no kurva, haszontalan agyragok a pocsom tele van az osszessel,kulonen is takarodjanak a helyukre es autot pedig vegkepp ne vezessenek.

Az osszes csak lehuzos picsa, az osszes gyereket akar es lovet, nagy hazat, mikozben olvasni se tud bazmeg.

Faszom az osszesbe.

Most pedig huztam sorozni.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 23:32:34

@szanalmas: kicsit aggasztó is az ügy, mert milyen egy mocsmonda hárpia lehet, ha még az a szerencsétlen férje is biztonsági páncélt növesztett. Azért ezt mindenképpen vedd számításba.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.13. 23:33:54

@szanalmas:
remélem is, viszont most, hogy szándékaid napvilágot láttak, sajnos el kell tekintsünk a szokásos bemutatkozó anyag bekérésétől, te balfasz!

szanalmas 2012.10.13. 23:35:40

@LadyCarambole:

Kurva nénikéteket, én még egyet sem láttam!

Rosszindulatú Vászka 2012.10.13. 23:38:55

@szanalmas: ugyan már kérlek, akkor tisztelnék és vernék is rendesen és nem volna ennyire frusztrált. Bár lehet, hogy túlbecsülöm a példányt.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.13. 23:39:09

@szanalmas:
általában nekem küldik el, mivel én még akkor is sokkal menőbb vagyok nálatok, ha épp semmit sem csinálok.

szanalmas 2012.10.13. 23:43:50

@LadyCarambole:

Na de akkor nem mindegy, ha úgysem látom?!

owlkin 2012.10.13. 23:47:28

wow, látom szorosan követitek a kommenteket, jók vagytok!

@Kadarka Jánoska:
szóval emiatt most értelmes és morálisan helyes nőket manipulálni, hogy pártokra szavazzanak? does not compute

@LadyCarambole:
egész nyugodtan vegyenek, az legyen a legnagyobb bajom, hogy valakinek baja van a helyesírásommal

@ripők:
azt hiszem az lenne a legelegánsabb ha ugyanezt tőled is megkérdezném. a háttérben talán valami titok lappang; szavazatokra vágysz talán valamiért? esetleg pénzért? a horoszkópod szerint váratlan mennyiségű pénzre számíthatsz jól elvégzett munkádért!

Kelly és a szexi dög 2012.10.13. 23:48:29

Végre valaki rálelt az igazságra!?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 23:55:21

@owlkin: Bevallom, néhány szavazat jól jönne. A kommented többi részét illetően - különös tekintettel a horoszkópos utalásra - korántsem lehetünk ennyire derűlátóak. Az örökkön nyavajgó és irigykedő kisember archetípusát igyekeztél megtestesíteni ezzel a paranoid jajveszékeléssel vagy mi a tököm. Hogy jön ide a pénz.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 00:00:12

@owlkin:

Szakadj már el ettől a pártosditól. Nem szavazatra megy itt a kutatás, hanem az emberiség jövőjét formáljuk, pártoktól és szavazatoktól függetlenül.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 00:02:10

Jut eszembe, inkább lett Amerikában fekete elnök, mint nő. Hillary Clinton nőisége még a köztudottan fajgyűlölő amerikaiakat is rákényszerítette arra, hogy Obamára szavazzanak.

owlkin 2012.10.14. 00:05:13

@ripők: hahaha, hiszel a horoszkópokban ?

Az örökkön érvelő ügyvéd archetípusát igyekszel megtestesíteni ezekkel a gagyi érvelési technikákkal amik kizárólag a szavak kiforgatására alapoznak, ugyanis a jajveszékelés, akár tetszik, akár nem, nem az én irányomból ömlik. Hogy merre is ömlik a pénz?!

Persze ebben az esetben megint megállhatnánk egy percre, hiszen eddig azt hihettem, hogy pénzért kampányolsz embereknek, akiket ismersz.
De úgy tűnik, hogy ezt te ingyen teszed, ami újabb kérdéseket felvet, például, hogy minek kaparod ki másnak a gesztenyét? Miért akarsz meggyőzni másokat is az igazadról, saját idődből mikor tehetnél mást? Például mehetnél keresni a pénzt, ha annyira nem jut neked. Nem ?

owlkin 2012.10.14. 00:09:13

@Kadarka Jánoska: szóval az emberiség jövője ha nőket baszogatunk és uszítunk politikai alakulatok ellen?
Still does not compute

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 00:13:48

@owlkin: Szólhattál volna korábban is arról, hogy szellemi fogyatékos vagy. De biztos kiment a fejedből.
Voltaképp csak veszekedni jöttél ide?! Ki fizet neked ezért?!

owlkin 2012.10.14. 00:16:31

@ripők: na egy ilyen intelligens kirohanást vártam csak, ezt úgy veszem, hogy feladtad. jó éjt nektek bloggerek.
=]

PS.: légyszi ne manipuláljatok senkit csak úgy.

SeptiSeverus 2012.10.14. 00:16:58

Elnézést kérek, amiért nem bírom befogni a számat.
A cikket nem olvastam el, csak belenéztem, hiszen nem akartam így hajnalban üvöltő mém fejet magamnak. De be kell vallanom, hogy a cím nagyon megfogott.

Elgondolkoztam egy pillanatra, sok minden eszembe jutott, és hirtelen sok ember képe úszott át előttem. De legelsőnek azt kérdeztem magamtól (valójában egy kezdődő, majd legyőzött idegroham utánxD): képes lennék a férfigyűlöletről írni? Hát NEM! Hogy tudnék, amikor édesapám annyit dolgozik értem, mikor úgy szeretem a testvéreimet, mikor annyi fiúbarátom van, mikor annyi férfi van, akire felnézek, aki példaképként áll előttem. És bizonyára az sem vetne rám jó fényt, ha gyűlölném a jövendőbelimet. Persze előfordult már, hogy mérges voltam férfiakra, ahogy nőkre is. De nem mindre egyszerre. Sajnálom a cikk íróját és támogatóit, hiszen bizonyára van okuk rá, hogy így vélekedjenek. Negatív élmények, fájó emlékek... fogalmam nincs. Csupán akkor csalódnék, ha valójában csak azt a híres-nevezetes ezer éves hatalmat féltenék, az kicsinyességre, gyávaságra vallana. Ezt a hatalmat a férfiak a testi erőnek köszönhették, ami a mai fejlett, gépiesített világban már nem számít olyan értéknek, mint régebben. Ezt el kell fogadni. Ettől persze a férfiak maradhatnak férfiak, nők meg nők. Csupán harmonikusabb kapcsolatot kell kialakítani, amiben nem a másiktól való függés miatt van a ragaszkodás, hanem a szeretet, és meg merem kockáztatni, hogy a kölcsönös tisztelet révén. A férfiak erősebbek, a nők szociálisan érzékenyebbek, a férfiak tehetségesek a technikai dolgokban, a nők jobban értenek az emberek nyelvén, kreatívabbak, a férfiaknak kukijuk, a nőknek puncijuk van. És a kettő pont passzol egymáshoz, egyik kiegészíti a másikat. Hiszen a nő a férfi része, meg fordítva is. Az emberi faj, mint minden csak ivarosan szaporodó faj két részből áll. A kettő egymás nélkül nincs és kész. Aki meg úgy gondolja, hogy a nő csak állat, azt sajnálni tudom. Nem szívesen ébrednék rá, hogy egy állattal kell közösülnöm. A cikket pedig nem fogom elolvasni a lelki békém érdekében, mert nem szeretek csalódni. Senkiben.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.14. 00:20:29

Értem, hogy ez egy hülye provokáció, nem komoly, de nem vicces, nem elgondolkodtató, szóval tényleg csak hülye. A szerzője is. Az index.hu is.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 00:22:59

@owlkin: Kétségtelenül elegáns módja ez a megfutamodásnak, őszinte elismerésem.
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy milyen hátsó szándék vezette a kezed, amikor az utóiratot gépelted.

SeptiSeverus 2012.10.14. 00:23:02

Ja, és remélem is meg nem is, hogy a cikk csak ironikus. Ha csak ironikus, akkor az előző kommentemmel jól beégtem. Na, majdcsak kiderül a visszajelzésekből...xD

owlkin 2012.10.14. 00:29:25

@ripők: a csúcson kell abbahagyni =]

"Már csak arra kéne rájönnöm, hogy milyen hátsó szándék vezette a kezed, amikor az utóiratot gépelted."

---->

"ripők · kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.13. 23:55:21

Bevallom, néhány szavazat jól jönne."

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 00:31:46

@SeptiSeverus: Nem égtél be, jó kis komment az.

@Brendel Mátyás: A Te kritikád viszont kurvára hiteltelen, tekintve, hogy kéjes elégedettséggel gázolsz mások hitébe, te megélhetési polgárpukkasztó toklyó.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 00:35:17

@owlkin: A magadfajta sekélyes tipizálók miatt ilyen előítéletes ez a társadalom!

Monelly 2012.10.14. 00:37:10

Megértem. Nagyon fáj? Ha férfi lennék, nekem is ez lenne az első reakcióm, de mivel nem vagyok, így másként bánok el a depresszióval. Kitartás, lesz ez még jobb is. Egyébként frappáns és süt belőle a tehetetlen düh. Átvészeled.

owlkin 2012.10.14. 00:39:22

@ripők: hahaha ok =]

bár mintha most te próbálnál engem beskatulyázni, nem?
oh wait..

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 00:43:34

@owlkin: No, várj csak! Miután minden önbíráskodót fellógattunk, a magadfajta csuklóból vádaskodókat citáljuk elsőként a rögtönítélő népbíróság elé!

owlkin 2012.10.14. 00:52:15

@ripők: wow, ez most így sok, és késő van, remélem ez marad meg utolsó előtti kommentnek amit írtál =]

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.14. 01:08:06

@ripők: "kéjes elégedettséggel gázolsz mások hitébe"

ja, oda szoktam menni a templomokba, és kiabálni szoktam

nihilpista 2012.10.14. 01:09:11

Hát basszátok meg, elértétek azt, amit 20 éve senkinek sem sikerült. Regeltem erre a szarra. De sajna még mindig a nebulákban keresem a csillagom, és különben is, nagyon késő van már, hogy idehányjak. Pedig beh szép piros is volna...

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.14. 01:13:33

@ripők:

ja, máglyára velem!

tudtátok, hogy smiley itt tiltott szó?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 01:21:53

@Brendel Mátyás: Nagyfokú önismeretre és belátó intelligenciára vall, hogy a hozzászólásom többi részére nagyvonalúan nem reagáltál.
Éjjel settenkedsz be, elveted a kételkedés magvait, remélve, hogy senki nem tromfol rá az égbekiáltóan goromba sületlenségeidre, de rossz lóra tettél, bagoly mondja!

nihilpista 2012.10.14. 01:26:09

@SeptiSeverus: Hát téged meg melyik bolygóról szalasztottak? Ennyi évvel a hátad mögött csak erre a szintjére jutottál az evolúciónak? Hát ennyire nem érzed, hogy melyik szemeddel kellene erre a posztra bandzsítanod?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.10.14. 01:28:18

@ripők: a másik két félmondat ugyanarról szól, nem? minek reagáljak még kétszer kb ugyanarra?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 01:35:01

@Brendel Mátyás: Nem szándékom kellemetlen helyzetbe hozni téged, de bizony kétszer reagáltál ugyanarra, ne is tagadd. (1:08 és 1:13) Egyebekben elnéző leszek és a hatásvadászatot illető hisztérikus bírálatodat betudom a szakmai féltékenységnek, a hozzáértőket a zsöllyéből szidalmazó kóklerek habzsolháp hüledezésének.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 01:36:17

@Brendel Mátyás:

Te is anyád autóját törted össze Franciaországban, nem apádét.

A tettek beszélnek.

kiskutyauto 2012.10.14. 01:45:12

Korrekt poszt... nők csakis arra vannak, hogy jól megkúrjuk őket, aztán menekülni ki merre lát.... 8-D

sírjatok 2012.10.14. 02:58:27

@Brendel Mátyás: MATYIKA MEGMONDTÁK HOGY NŐK NE KOMMENTELJENEK!

2012.10.14. 03:09:14

@SeptiSeverus: igaz nem olvastam el azt a nagy kommentet, de azért nem érted, mert nő vagy. Nem szégyen, megértjük, valamint igazoltad a posztot is.

Wetyourself 2012.10.14. 03:15:27

Van igazság abban amit mondassz. Tényleg OLDALBORDÁK és és a legjobb mikor kényeztetnek. Viszont szerintem egy nyomorult kis fasz vagy akit lapátra tettek és nehezen dolgozza fel. Bizalom? Olyan nincs csak a szórakozni vágyás és szórakoztatás. Adni és kapni jó!

Sunder 2012.10.14. 03:48:16

@kiskutyauto: nem kell menekülni, az ideális nő ugyanis hajnali háromkor pizzává változik, és ha szerencséd van (volt), akkor se sonka se gomba...

Ellenben szerintem igenis meg kell ajándékozni a nőket ruházattal: beépített sokkolós nyakörvvel. A férfiaknak plusz egy távirányító (lájk!), aztán ha geba' van, akkor jön a "BZZZT!".

Sőt... vállalkozó kedvű programozók és mérnökök összerakhatnak egy bluetooth-os/WIFIs nyakörvet, hozzá az egy dollárért letölthető iShock Remote alkalmazással ájfónra.
Ez ugyan megszünteti az extra távirányító létjogosultságát, de akár telefonálás közben is meg lehet BZZT!-ezni a hisztiző rinyatündért. Igazi multitasking!

Überspannung 2012.10.14. 06:15:44

MINDEN NŐ BUZI, KIVÉVE A LESZBIKUSOK.

csavari 2012.10.14. 06:24:17

A cikk "szerzőjénél" kevés hülyébb élőlény található a földön! Azt gondolja, hogy a cinikus cikke hangvétele kedvez a nők helyzetén pedig csak ront rajta. Először a nők fejében kell rendet tenni és akkor vissza áll az ideális állapot, hogy ők tartják össze a családot, rajtuk múlik az ország jövője és ha ennek megfelelően élnek akkor újból NŐK lesznek. Az ilyen bunkók mint a cikk kaparója csak tovább züllesztik a társadalmat!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.14. 06:46:25

@szanalmas:
írás közben toppantottál is, lefogadom.

az a ti bajotok, ami a poszttal is: állandóan rinyáltok. persze nem mintha ez bármilyen befolyással lehetne a tényre, hogy férfinak lenni bizony szívás, de ez akkor is zavaró!

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 06:57:06

@csavari:

"kedvez a nők helyzetén"

Ezt nem így akartad...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.14. 06:58:13

@nihilpista:
mondjuk @SeptiSeverus hozzászólását elolvasván engem is elkapott a késztetés, mivel ekkora ótvar buzi régen tette már be a virtuális lábát szent csarnokainkba!

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 06:58:40

@LadyCarambole:

"állandóan rinyáltok"

Vajh' honnét tanulhattuk?

"The squeaky wheel gets the grease."

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.14. 07:00:43

@Brendel Mátyás:
hogy lenne már tiltott, amikor benne van a kommentedben?!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.14. 07:02:37

@neoteny:
azt kell mondjam, hogy ezzel bizony nem fogtál mellé, de a mögöttes okok zsenialitását már nyilván nem érted, te fütyis!

FIDES AGITÁTOR 2012.10.14. 07:08:10

www.facebook.com/photo.php?v=10151255961106093

Orbán Viktor miután szépen csengő hangján elénekelte:

"Elmentek a fehérvári huszárok
Jó reggelt kívánok, elmentek a fehérvári huszárok
Erre arra jártak, sok kislányt meghágtak
Jó reggelt kívánok, elmentek a fehérvári huszárok"

Orbán Viktor nem mondta el az alábbi véleményt!

Komáim tudjátok-e mi a nő!
Hát a pinának az a része, amivel hágás után beszélgetni kell!

Commandante Jayasuriya 2012.10.14. 07:17:23

@harmincas:

Esetleg gyógyszerezd magad egy kicsit, ha gyenge az egészségi állapotod!
Például hányás ellen a Dedalon tabletta jót tesz, persze ahogy a stílusodból kivehető, te a végbélen át bevezethető kúpokat sokkal jobban kedveled.
Vigyázz, megtévesztő lehet a mérete, mert használat előtt a csomagolásból ki kell venni a kúpot, ugyanis a dobozzal együtt felhelyezni veszélyes lehet!

rohadjmegARCgeci 2012.10.14. 07:21:32

Szeretnék látni egy ellen blogot az index főoldalán.Egymás alatt/felett jól mutatna a két blog.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 07:35:52

@Dr. Furia: Őszintén gratulálok. Ahelyett, hogy tompítani igyekeznél, inkább élezed a szembenállást. Ez a híres nevezetes diplomáciai érzék?! Épp elég nemtelen támadásnak vagyunk kitéve a kimondott igazságok miatt. Rusnya egy hárpia lehetsz.

szanalmas 2012.10.14. 08:04:09

@LadyCarambole:

Sikerült rátapintanod a lényegre, ami csak azért nem meglepő, mert korábban már megmondtam, hogy értelmes nőket én még csak a kigondoltamon láttam! Szóval, ha ilyen rinyagépekkel találkozol, akkor bizony jó helyen jársz, ha magabiztos macsóval, akkor találtál egy hülyét! Na persze egyik sem habostorta!

szanalmas 2012.10.14. 08:06:08

@Dr. Furia:

Te vagy az az embertípus, aki tucatjával bizonyítja az emberi faj életképtelenségét! Mondanám, hogy fordulj magadba, de az még poénnak is rossz! Vegetálj tovább, neked találta ki a jóistenke a világot!

szanalmas 2012.10.14. 08:07:13

@Brendel Mátyás:

Szia, te ki vagy, a helikopter?! Én meg a lódarázs!

KenSentMe 2012.10.14. 08:41:29

Ez a poszt kurvajó. Ritkán írok ilyet, de ez egy marha eltalált írás, nem azért, mert feltétlenül egyetértek vele, hanem mert itt egyetlen nézőpontból, következetesen végigvezetve mutatnak be egy témát, ami nyilván nem lehet maradéktalanul igaz, mégis, cool, sok igazság van benne, továbbgondolásra és kiegészítésre ad lehetőséget.

(Nem, a MNK-zás meg a szakítás utáni vergődés nem cool, egyszerűen azért, mert az valami sötét, méla dühből fakad. A hűvös és elegáns zsenialitás viszont legalább olyan jó, mint a Dies irae.)

KenSentMe 2012.10.14. 08:48:14

@SeptiSeverus: Elnézést kérek, hogy nem bírom befogni a számat. Biztos sok érdekes dolgot írtál, de én csupán a nevedet olvastam el a hozzászólásod tetején, most erre reagálnék. Láttam, hogy a neved rövidítése SS. Mivel az SS a nácik szervezete volt, gondolom te is náci vagy. Szégyelld magad, csúnya dolog!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 09:05:30

@kiraaaaa: Öt darab "b" pont van abban a kommentben. Nem baj prüntyőke.

kiraaaaa 2012.10.14. 09:08:49

@ripők: jaj máááááá mindegyik b.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.10.14. 09:16:29

azt kihagytátok, hogy minden nőt ki kellene nyírni, mert gátolják az emberiség fejlődését

titokmacsek 2012.10.14. 09:21:46

@ripők: fenébe,most metélem éppen az ereimet bánatomban.Miért nem lehetek legalább annyira szép,mint Hacser Józsa?? Így, hogy mégannyira sem, végleg odavan minden remény?
@Rosszindulatú Vászka: retteg a szerencsétlen,meg őszül,mindent megteszek, hogy leamortizáljam.
@szanalmas: azt üzeni,közel sem annyira,mint ti a jobbkezeteket. Meg valljuk be, ti maximum kezet cserélhettek,az össz-vissz 2 variációt tesz lehetővé.

megyek főzni, csak előbb visszabújunk az ágyba,hogy el ne hízzon.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 09:27:43

@titokmacsek: Ha az ember zsibbadásig ül a kézfején, utána olyan, mintha valaki más csinálná. Node nem akarlak untatni a részletekkel.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 09:29:57

@batgirl: Elvégre lovagiasság is van a világon!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.10.14. 09:32:37

@ripők: van, van, de teljesen felesleges
még a végén elbízzuk magunkat, aztán követelésekkel jövünk ám4

Augustin 2012.10.14. 09:33:44

@Kadarka Jánoska: "A számok mintha mást mutatnának, egyre többen vagyunk, nem fogunk mi elfogyni. "

Hát nem éppen. Azok vannak egyre többen, akik szinte semmit nem olvasnak...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 09:39:51

@Augustin: Sajnos ez igaz. Isteni szerencsétek, hogy a férfiak türelmesen interpretálják, általatok is befogadható formában a mosógép használati utasítását.

Csore60 2012.10.14. 09:45:40

Csajoknak nem lehet??? Kár...

Laca az egy 2012.10.14. 09:49:45

Az a szomorú, hogy a blog írójának nagyon is igaza van, 10-15 éve még voltak (akkor se sok) normális Nők, akik úgy léteztek, ahogy kellett. De ahogy látom egyre inkább, ahogy múlnak az évek véglények lesznek, elállatiasodnak. Nyilván az egész össznépi butítás tehet erről, TV, média, internet, castingok, stb. A mai világban iszonyat nehéz egy normális nőt találni, olyat akinek tényleg vannak értékei is. Szerintem annyira egyenlőek akartak lenni a férfiakkal, hogy ez visszaütött, 22-es csapdája... most meg sértett vadmacskákká váltak, akik belekötnek mindenbe. Főleg abba, aki igazat mond nekik. (őszinteség)
Tényleg manapság annyi elég, hogy beletöröld a pötsödet, és ennyi. Legyél pénzes és izmos. (ezek állati női ösztönök) Ezért egy olyan betompult zombivilágban kell élni, ahol az ember nem mondhatja el az őszinte gondolatait, mert akkor rögtön megkapja a magáét, vagy a tagadást.
Ezért olyanok az emberek amilyenek. Zombik a metrón, villamoson, etc.

szanalmas 2012.10.14. 09:58:13

@titokmacsek:

Azért azt megköszönhetnéd, hogy megmentettem az életedet!

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 10:09:25

@Brendel Mátyás:

No akkor különösen nem volt szép hogy összetörted anyád autóját, te kis balfasz.

Igazi férfiak a saját autójukat tördelik, nem a családjuk nőtagjaiét.

szanalmas 2012.10.14. 10:26:01

@neoteny:

Húzzál már innen a picsába, ez a nőgyűlölet poszt, nem a gyűlölöm brendelmatyikát.com! Kurva anyád!

szanalmas 2012.10.14. 10:27:21

@Csore60:

Igazából finoman fogalmazott a poszt írója, lehetni lehet, de minek írkálnának hülyeségeket, ami a kutyát nem érdekli!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.10.14. 10:28:03

Mért tilt le 5 normális szót a moderátor!!??

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 10:31:43

@neoteny: Nem tisztem Mátyást oltalmamba fogadni, de a fenti hozzászólása - igazságtartalmát nem vizsgálva - után így reagálni kíméletlen és embertelen szarkupacra vall.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 10:32:19

@szanalmas:

Szóval akkor a frídom (az offolásra) tényleg csak kamu? Ejnye-bejnye... <big -- prohibited -- smiley>

szanalmas 2012.10.14. 10:34:40

@neoteny:

Én nem offolok semmit, abba belenyugodhatsz. Illetve a kibaszott szpemmereket, de őket ki is tiltom örökre!

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 10:34:46

@ripők:

Písz! Láv! Frídom! <big -- prohibited -- smiley>

szanalmas 2012.10.14. 10:35:54

@neoteny:

Ja, és nem rólunk van szó, hanem rólad, ha esetleg nem vetted volna észre. Beszéld meg vele személyesen egy sör mellett.

szanalmas 2012.10.14. 10:37:37

@ripők:

Kurva kíváncsi vagyok, hogy a posztíró ugyan _most_ például mi a lófaszt csinálhat!

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 10:40:56

@szanalmas:

Nehéz lenne sör mellett megbseszélni: van vagy 7,000 km távolság közöttünk.

De tényleg, a téma a nők; az anyák más kategória?

Rosszindulatú Vászka 2012.10.14. 10:43:50

@szanalmas: miután a nőietlenítő (azazhogy nőiesség mentesítő) vakcina már kész, remélhetőleg a nőtlenítő szérum ivóvízbe juttatásán dolgozik. Én drukkolok neki.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 10:44:07

@szanalmas: Feltehetőleg májashurkát töm magába szuszogva valami lacikonyhán, lapos pillantásokat vetve a környezetére.

szanalmas 2012.10.14. 10:44:36

@neoteny:

Nem.
Jó igazad van, beszéld ki magadból, az segíthet.

padreNo001 2012.10.14. 10:46:06

Pokolra kerültök mindannyian.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 10:49:32

@szanalmas:

Így korrekt; nem lenne szép ha kettős mérce kerülne alkalmazásra csak azért, mert egy nő szaporodott.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.14. 10:52:19

@neoteny: hát ez attól is nagyba függ, hogy gyereket ellett, vagy lyányt. Mer azér lehet, hogy túlzottan szentimentális vagyok, de mégsenem mindegy.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.10.14. 10:55:33

@ripők: @szanalmas: Fura volt hogy anyázni lehet de normális beszédet meg tiltja.Akkor ezért.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 10:57:18

@padreNo001:

"L'enfer, c'est les autres" -- Jean-Paul Sartre

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.14. 11:00:47

egy napig nem érek rá, és ez van!

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
ezzel a nikknévvel számonkérni hogy mi a normális, nem normális.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 11:01:05

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: A normális beszédnek nem szerves részei az emotikonok. Ilyen hangulati kifejezőeszközökhöz csak azok folyamodnak, akiknek nem kellőképp kimunkált a nyelvi kifejezőkészségük.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.14. 11:04:34

@ripők: meg az ivari aktivitásukban a normalitást mellőző hélóták.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 11:05:05

@ripők:

Ha meg kellőképpen kimunkált, akkor az " kíméletlen és embertelen szarkupacra vall".

Ha fej, te nyersz -- ha írás, a másik veszít.

Ügyes.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 11:06:34

@neoteny: Ilyen az élet. Ideje rádöbbenned, hogy nem minden papsajt.

titokmacsek 2012.10.14. 11:09:35

@szanalmas: ja, a nők hálátlanok is, nem tudtad?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: mert a moderátor sem normális (egyik sem).
@ripők: nem untat, mesélj nyugodtan, ha erre van szükséged. Utána majd beállítjuk a gyógyszerezésedet is.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 11:11:10

@ripők:

Milyen igaz; egy elenyésző rész papsajt, a túlnyomó rész meg bullshit.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 11:11:46

@titokmacsek: Rögtön sejtettem, hogy perverz, bicsaklott értékrendű nőszemély vagy! Juszt sem.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 11:14:15

@neoteny: Tagadhatatlanul több lenne a papsajt, ha nem éreznél kínzó késztetést, hogy kiábrándultságod bűzlő éjjeliedényét minduntalan körbeloccsantsd.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 11:14:40

@titokmacsek:

"a nők hálátlanok"

Politikailag korrekten fogalmazva: a nők helyesen értelmezik a viszonosság mértékét.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 11:17:21

@ripők:

Na ez nyelvileg kimunkált volt, habár még mindig nem érte el a papsajt cizelláltságát.

Monelly 2012.10.14. 11:21:08

Megkövezhettek, de a kitiltott női nem képviselőjeként is el kell ismernem, hogy a poszt írója bizony sokat tud rólunk. Sok minden betalált. Sajnos.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 11:25:27

@neoteny: Öncélú nyelvi arabeszkekre csak akkor vetemedem, ha értő fülekre találok. Sajnálatos, hogy a verbális ornamentika arakno.. arachno,, idejétmúltnak és improduktívnak bizonyul napjainkban.

SeptiSeverus 2012.10.14. 11:26:32

XD Egyébként nekem még mindig vicces ez a szatírikus társalgási forma. Tartok tőle, hogy sosem leszek képes megtanulni. Ebből a szempontból valóban megragadtam az evolúcióban.
Bár azt is fenntartom, hogy, ami ennek a kommentelésnek a lényege, azt bárki képes kivitelezni, akinek legalább négy általánosa van. Csupán kevésbé gazdag szókinccsel és háttértudással tenné, de ugyanúgy mások megtaposása lenne a célja.

Igen, igazatok van, valóban mellélőttem, erre azonnal rájöttem, amint kicsit olvasgattam a kommentek között. De a bejegyzés elolvasásához túl gyenge az én kis lelkecském. Sajna sosem fogom megtudni, hogy mi áll benne, így meg sem próbálok érvényes hozzászólást írni.

Amúgy jót mosolyogtam a visszajelzéseken. Aranyosak vagytok. Majdcsak belerázkódom, végül is még van rá, ha minden jól megy, úgy hatvan évem. Előttem az élet.
És miféle nácikról beszélsz? Hol vannak azok Septimius Severus, egy római császárhoz képest... pfff...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 11:28:01

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Tegnap még a kérdőjel is tiltott volt, mert ezzel az eszközzel alapvetően csak a butuska nők operálnak.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 11:29:11

@ripők:

Ez olyan mint a templomok látogatása Mo-n: az első pár még érdekes, de egy idő után a barokkos aranyozott puttók megfekszik az ember esztétikai gyomrát.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.14. 11:33:33

@ripők: ja. Qrva gáz. Akarom mondani meglehetősen zsenánt, ahogy leamortizálódik folyamatosan a közbeszéd szókincse, hovatovább kisvártatva arra ébredünk legott, hogy már a bulvármédia is képregényben ontja a mocskot. Skandallum és felháborító.

@SeptiSeverus: hát ez azm hogy nem érted. De mi érted haraxunk, nem ellened. Naszóval az van, hogy nem megragadtatok az evolócióban, hanem egyenesen zsákutca, vadhajtás, mint a vakbél.

@neoteny: katkózni nem ér.

titokmacsek 2012.10.14. 11:34:58

@ripők: a perverzet mondták már párszor, de ez túl erős dícséret lenne tőled.
@szanalmas: ne nyalizz!
@neoteny: Jót tenne neked egy Bohóc csoki reggelire. Vagy inkább egy tréfarépa. Igen, ez utóbbi a sanszosabb.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 11:36:02

@neoteny: Templomlátogatást illetően közös platformon vagyunk. Fásszom ténferegjen ájtatos pofával, ha a kempingszékben sütkérezni is lehet.
Kiemelten megfontolandónak tartom azonban felhívni a figyelmedet, hogy a verbálfrízek buzgó alkalmazása sosem mehet a közléstartalom érthetőségének rovására. A kevesebb néha több.

SeptiSeverus 2012.10.14. 11:37:04

@Rosszindulatú Vászka: hehe. XD Ahogy gondolod. Erre nem tudok máshogy reagálni, mert már így is elég mélyre süllyedtem, azt hiszem.

szanalmas 2012.10.14. 11:40:15

@SeptiSeverus:

Nyugodtan tapasztalj meg mindent, gyáva népnek nincs hazája, meg ugye, ami nem öl meg, az megerősít! Könnyű homokba dugni a fejet és elfutni a problémák elől! Látszik, hogy nő vagy!

szanalmas 2012.10.14. 11:41:07

@titokmacsek:

Olyat én nem tennék, épp beértem a leszarom fázisba!

szanalmas 2012.10.14. 11:42:20

Apropó, mondjatok gyorsan tartármártás receptet!

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 11:44:46

@ripők:

"Kiemelten megfontolandónak tartom azonban felhívni a figyelmedet, hogy [...]"

A figyelmem felhívását tartod kiemelten megfontolandónak? Vagy fel kívánod hívni a figyelmemet arra hogy én fontoljak meg valamit kiemelten?

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 11:46:08

@szanalmas:

"ami nem öl meg, az megerősít"

Vagy tartós egészségkárosodást okoz.

titokmacsek 2012.10.14. 11:46:30

@szanalmas: remélhetőleg ez nem kapcsolódik össze a tartármártás-készítéssel.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 11:50:39

@titokmacsek:

Jellemző: egy nőt sohasem lehet kielégíteni... mindig akad még egy kívánsága.

Rosszindulatú Vászka 2012.10.14. 11:54:06

@ripők: eh... éretlen vagy. Még az lehet, hogy nem szopattak a sekrestyébe. Megvan annak a maga bája. Állítólag.

@SeptiSeverus: ne keseredj. Kellő alázattal és megannyi sok rátermettséggel még meglelheted a lelki békédet, meg a helyedet a Világba.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 11:55:38

@neoteny: Ennyi kérdés láttán akaratlanul is felüti fejét a gyanú, hogy te bizony egy fertelmes buzerant, esetleg keménykalapot és lornyont viselő hermafrodita vagy.
Férfiember nem kérdez, hanem kijelent. Nemünktől a bizonytalankodás, a megerősítésre - horribile dictu - információra vágyás teljességgel idegen. Dolgozz még a mimikriden.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 11:57:33

@ripők:

Cilindert és monoklit viselő rablóbáró.

Koncentrálj!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 12:03:41

@neoteny: Ennyi kérdés láttán akaratlanul is felüti fejét a gyanú, hogy te bizony egy fertelmes buzerant, esetleg cilindert és monoklit viselő hermafrodita rablóbáró vagy.
Férfiember nem kérdez, hanem kijelent. Nemünktől a bizonytalankodás, a megerősítésre - horribile dictu - információra vágyás teljességgel idegen. Dolgozz még a mimikriden.

titokmacsek 2012.10.14. 12:09:26

@ripők: majonézt nem hagynám ki.
@szanalmas: tejföl, majonéz, citrom leve, porcukor, bors, mustár. Fehérbor.
a többi már csak fixni-faxni, ízlés dolga.

titokmacsek 2012.10.14. 12:09:53

@neoteny: ez adja diszkrét bájunkat.

szanalmas 2012.10.14. 12:10:59

@ripők: @titokmacsek:

Köszi, de közben megcsináltam, bár erősen gondolkodom, hogy teszek hozzá bort, csak nem tudom, hogy a muskotályos jó-e!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 12:15:23

@titokmacsek: @szanalmas: A mayonnesz csak a csigazabálók ármánykodása, tisztességes magyar ember nem él vele! Sőt, tejfel helyett is kumiszt javaslok a tatármártásba.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 12:15:37

@ripők:

Olcsó kopipésztnek híg a leve.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 12:18:07

@neoteny: Nemhogy örülnél, hogy beadtam a derekam, te lábasfejű.

titokmacsek 2012.10.14. 12:25:36

@ripők: húsleves csigatésztával számít?

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 12:28:40

@ripők:

Elnézést kérek; nem szóltam, azt is halkan mondtam.

msnick 2012.10.14. 12:30:55

Mostantól férfi leszek.

titokmacsek 2012.10.14. 12:34:44

@msnick: nem olyan egyszerű az. nézd meg, ezeknek a srácoknak sem megy, pedig próbálkoznak, erőlködnek.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.10.14. 12:40:16

@titokmacsek:

"próbálkoznak, erőlködnek"

Azon hogy kielégítsék a kielégíthetetleneket.

"Vannak olyan játékok ahol csak akkor tudod elkerülni hogy veszíts ha bele sem kezdesz."

titokmacsek 2012.10.14. 13:16:18

@neoteny: amennyiben valakinek a csak győzelem számít, az tényleg ne játsszon.

tobias2 2012.10.14. 13:34:29

@szanalmas: "ami nem öl meg, az megerősít" Micsoda nőritkító duma! Rá kell mutatnom, hogy sokkal kevesebb nő jön le megerősödve a nagyfeszültségű távvezetékről, vagy mint amennyi egyszerűen BZZzzzZzzZP! ﹌҉#@!∰! Plotty! leesik.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 13:42:51

@tobias2: Azért azt se rejtsük véka alá, hogy elenyésző hányaduk kapaszkodik fel megerősödési indíttatásból.

tobias2 2012.10.14. 13:56:22

@ripők: Igen, csak az agresszívabbja, amelyiket megütötte az áram a vasalóból, és vissza akarja ütni. Node visszakanyarodva a témához, 1szerűen szánalmas, ha valaki még elhiszi, hogy "ami nem öl meg, az megerősít". Az entrópia mindenkit legyőz. Itt van például az életnek nevezett izé. Még senki sem élte túl...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.14. 13:57:58

@szanalmas:
az ott kezdődik, hogy házimajonéz, pubi!
a többi mind csak picsafüst, de agglegény-recpetet találsz a neten agy ezret, te ubuntu script!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 14:01:34

@tobias2: Gondolatmeneted arra enged következtetni, hogy az élet nem erősít meg. Ne vedd rátarti kevélykedésnek, de ez megmosolyogtató csacsiság. Például, amikor kicsi voltam, mindig sírtam, ha a fésűvel húzták a hajamat. Mameg szinte kopasz vagyok.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 14:17:10

@LadyCarambole: Őszintén remélem, hogy a Kormány következő médiakampánya ki fog térni az idegenbe szakadt és idegen érdekeket képviselő bülbülszavú szirénénekesek, a tradícionális magyar ecetes torma renoméjának alig hűlt tetemén fékevesztett kánkánt ropó, megkérdőjelezhető erkölcsiségű felbujtók helyretételére is! Mi NEMet mondunk a majonézre!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.14. 14:17:14

@tobias2:
na csak hagyjuk az entrópiát, mivel neves kutatójának is minimum két nővel kellett együttélnie ahhoz, hogy egyáltalán hozzá tudjon szagolni a témához- de persze ne várjunk túl sokat olyasvalakitől, akire csak egy kurva macska miatt emlékszik az emberiség!

tobias2 2012.10.14. 14:21:58

@LadyCarambole: "minimum két nővel kellett együttélnie ahhoz, hogy egyáltalán hozzá tudjon szagolni a témához" Gondolom az első nő olyannyira túlzásba vitte a tisztálkodást, hogy hiába próbálkozott szegény tudós a témával. Vannak ilyen nők.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.14. 14:24:17

@ripők:
ácsi, jómagam is a csülökpékné pártján állok, és ezt igazán tudhatnád már te senkiházi zsidóbérenc, de mit tegyek, ha szerencsétlen Száncsó balkezes magányában a franszia konyha dekadenciájában keresné a vígaszt ahelyett, hogy a magyar konyha letisztult pörköltalapjai után kvaterkálna?!

hiába no, megesik a gyönge női szívem mindig, ha ilyen szánalmas informatikusokat sodor elém az élet...!

tobias2 2012.10.14. 14:27:58

@ripők: Hát ettől speciel nem fog megerősödni az a fésű! Kefével kellene próbálkozni, netán. A nőknek a sok keféléstől kifényesedik a hajuk, például.

titokmacsek 2012.10.14. 14:28:00

@LadyCarambole: nem szabad túl nagy kihívás elé állítani egy pasit,mert sérül az egója, ha befuccsol. Márpedig a házimajonéz készítése egy pasinak...pfff

szerintem is 2012.10.14. 14:28:46

Ideje megalkotni a szigorú önálló büntetőjogi tényállást a mindent elborító nőstény-brutalitás, a nőstény-bűnőzés, a féktelenül terjedő nőstény-garázdaság, a nőstény-erőszak visszaszorítására a jóérzésű Urak nyugalomhoz való jogainak védelmében.

videos.postr.hu/az-elozmenyek-mar-itt-is-mindent-megmutatott-magabol-a-holgy/

videos.postr.hu/hogy-ne-erezzuk-egyedul-magunkat--orosz-no-a-hoban-maszik/

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.14. 14:29:38

@tobias2:
noha magam sem támogatom a túlzott mértékű, laktacidos hügiéniát, de azt máris kijelenthetjük, hogy nyilvánvalóan fingod sincs a finom utalások mibenlétéről!

szerintem is 2012.10.14. 14:32:57

Ideje megalkotni a szigorú önálló büntetőjogi tényállást a mindent elborító nőstény-brutalitás, a nőstény-bűnőzés, a féktelenül terjedő nőstény-garázdaság, a nőstény-erőszak visszaszorítására a jóérzésű Urak nyugalomhoz való jogainak védelmében.

videos.postr.hu/az-elozmenyek-mar-itt-is-mindent-megmutatott-magabol-a-holgy/

videos.postr.hu/hogy-ne-erezzuk-egyedul-magunkat--orosz-no-a-hoban-maszik/

tobias2 2012.10.14. 14:33:43

@LadyCarambole: "finom utalások" Kedves LC! Ha finom utalásra vágyol, megadhatom a bankszámlámat, ha Te is úgy gondolod...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 14:33:57

@LadyCarambole: Távol álljon tőlem vitatni az elgyámoltalanodott, lüke teszetoszák emlőrevonásának és szelíd szóval gyámolításának létjogosultságát, de ami sok az sok. Kénytelen vagyok elfogadni, hogy a tudomány eme szakrális zugában érdemi hozzászólások helyett nekivadultan kaszinóztok és komolytalanul fellengzősködtök, de nem tűrhetem némán, hogy a többezer éves magor gasztrokultúrát ilyen hevenyészett és szalmonella-veszélyes sugallatokkal mételyezzétek.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.14. 15:36:54

@ripők:
erről most az jutott eszembe, hogy bizony téged is szivesen megpuhítanálak egy nyereg alatt!

@tobias2:
amit én a férfiaknak megadni vágyok abszolút finom utalásként, az egy hatalmas műpénisz az ánuszukba!

szanalmas 2012.10.14. 15:39:26

@LadyCarambole: @titokmacsek:

Ó, hogy meg ne szakadjon a szívem, akkor durranás lett a rántott sajtom és a tartár, na meg a sült krumplim, hogy miután lekísértem egy pohárka borral, le kellett dőlnö szundikálni! Jelzem, ha ilyen kurva jól főzök, vissza fogom hízni a leadott 8 kilót! Már többször tisztáztuk, hogy minden híres séf férfi, arról nem is beszélve, hogy ti beszéltek házi majonézről, akik tyúkot sem tartotok, hát milyen házi majonéz az, ami bolti tojásból készül, hogy a többi hozzávalót már meg se említsem! Skandallum, hogy belebeszéltek komoly dolgokba!

tobias2 2012.10.14. 15:41:21

@LadyCarambole: Ezt nem karóba húzásnak nevezték egy korábbi, őszintébb időszakban, drága LC?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.14. 15:49:32

@LadyCarambole: Javadra írandó, hogy a többi kopasz és bajuszos markotányosnőhöz képest vitathatatlanul több kedvesség érződik a szavaidból. Márha képes lennél a tagolt beszédre, te csimpánz.

titokmacsek 2012.10.14. 15:56:07

@szanalmas: meg ne fulladj már a tömjénszagtól!

szanalmas 2012.10.14. 16:08:36

@titokmacsek:

Mit tegyek ha tökéletes vagyok! Vagyis leszek.

titokmacsek 2012.10.14. 16:17:29

@szanalmas: mindig irigyeltem az esélytelenek nyugalmát.

szanalmas 2012.10.14. 16:54:25

@titokmacsek:

Ez nem nyugalom, hanem tény!

Kekszemu 2012.10.14. 17:01:25

Örök a téma /szmájli/

kiraaaaa 2012.10.14. 17:10:27

@szanalmas: házi majonézzel csináltad a tartárt, remélem, mert különben lőttek a tökéletességnek.

kiraaaaa 2012.10.14. 17:23:19

@szanalmas: ha főzős, csajos bloggá változtatjuk ezt itt, a szerző kitér a hitéből.

szanalmas 2012.10.14. 17:27:23

@kiraaaaa:

Gondolod, hogy ez lenne a legnagyobb problémája?! Haha!

Commandante Jayasuriya 2012.10.14. 18:46:37

@kiraaaaa:

Ez nem történhet meg, mert azonnal élnénk a kitiltás kétségtelenül autokratikus, de felettébb hatásos eszközével.

Commandante Jayasuriya 2012.10.14. 19:00:43

@LadyCarambole:

Nem lehet!
Műemléki védelem alatt állnak.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.14. 19:16:07

@Commandante Jayasuriya:
tudtam én, hogy gerjedsz titkon a Rádayra, gondolom Pallasz Athéné kezéből is kilopnátok azt a szép vastag lándzsát!

szanalmas 2012.10.14. 19:19:31

@Commandante Jayasuriya:

Nektek semmi se jó, bazmeg. Attól még beszélhetünk a nőkkel a főzésről, hogy gyűlöljük őket, hisz mi másról tudnánk velük kommunikálni amúgy?!

Commandante Jayasuriya 2012.10.14. 19:45:02

@LadyCarambole:

Azt nem tudom, hogy a Ráday mit hord a zacsiban, de én speciel a Fabergé-tojásokra gondoltam.
A Pallas Athénét meg ne is említsd, azt ismerem!
Ő az a rosszéletű némber, aki minden nap ott strichel a Várban, a Szentháromság-tér és a Tárnok utca sarkán.

Commandante Jayasuriya 2012.10.14. 19:48:35

@szanalmas:

Például a dugásról, ha jobb nem jut eszedbe.

szanalmas 2012.10.14. 20:52:58

@Commandante Jayasuriya:

Te még öregebb vagy mint én ha már a dugásról csak beszélni akarsz, főleg egy nővel!

titokmacsek 2012.10.14. 21:36:41

megtaláltam a poszt motivációját:(félős kisfiúk ne nézzék meg!)

www.youtube.com/watch?v=VurhzANQ_B0

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.10.14. 23:29:45

szabásminták-kötésminták és a horgolás
Ha jól látom, kimaradtak a szórásból!
Ha már kézimunka, ugye ...

Spadla z oblakov 2012.10.15. 07:42:31

@radairosseb: a közömbösség nők esetében nem javallott hiszen van bennük jó dolog is, igaz fél tenyérnyi helyre koncentrálva.
Node erről a dologról neked nem is beszélek, te vén apabaszó buzeráns kancigány.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 07:43:17

@szanalmas: ezek szerint buzi vagy, esetleg cigány is, vagy mindkettő!

Spadla z oblakov 2012.10.15. 07:50:56

@titokmacsek: a hülye fészbúkos kurva anyádba, ott szmájlizz.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 07:52:03

@Member: hát ki a faszt érdekelnek a nők preferenciái! kurvára el vagy tévedve, te kislelkű!

Spadla z oblakov 2012.10.15. 07:56:42

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: nőtől értelmes hozzászólás... ezt még a blogmotor sem tudja visszaigazolni.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 08:01:44

@SeptiSeverus: kedves SS!

Maga Márai-mérgezésben szenved. Sürgősen olvasson Vonnegutot!

Aki pedig a szeretetet a tisztelettel egy mondatban említi, az érzelmi pólyásbaba. Kéretik felnőni!

Spadla z oblakov 2012.10.15. 08:02:23

@Brendel Mátyás: ha egyszer találkoznánk, pépesre verném a kurva fejed.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 08:03:43

@Monelly: Engem te ne bíztass, te hülye ribanc. Boldogulok én a hülye tanácsaid nélkül is, elhiheted.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 08:04:50

@nihilpista: Pistike, még egy kurva kérdést felteszel és kibaszlak innen, hiába regeltél.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 08:06:50

@csavari: nők fejében rendet tenni.... érdekes feladat, dolgozz rajta, kismalac.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 08:08:55

@VRbagoly: az egész kigondoltam erről szól. Már jópár éve. gratulálok, hogy észrevetted, miért van tucatnyi címlapunk, és milliónál több Pínk.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 08:10:31

@Laca az egy: nekem az a tézisem, hogy mindenről az NCIS és doktorháusz tehet.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 08:12:34

@szanalmas: életem egyik legjobb szeretkezését bonyolítottam le valahol európában egy gyönyörű nősténnyel.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 08:15:53

@SeptiSeverus: fogadok, te vagy az, aki még egy uborkát is fél óra melankólikus szabadkozás után fog a markába.

titokmacsek 2012.10.15. 08:22:12

@Spadla z oblakov: te, hidd el, hogy anyám nem fészbúkozik! Bár, lehet, hogy a körmére kell néznem, hátha mégis.

titokmacsek 2012.10.15. 08:51:28

@neoteny: baromi jó. pár ismerőst felfedeztem benne.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 09:38:21

@titokmacsek: hihetetlen, mennyire beigazolod a nőkre jellemző fő vonalakat: még ebben sem vagy biztos. Így jöjjön be az ötösöm a lottón!

titokmacsek 2012.10.15. 09:50:06

@Spadla z oblakov: tudtam, hogy el lehet altatni az éberséged: előre kitervelt módon válaszoltam. És aljas indokból.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 10:15:40

@titokmacsek: Az aljasság visszaigazolt, hát milyen is lenne egy nő ha nem aljas. Ellenben az 'előre kitervelt' fonéma valljuk be, nagyon vicces egy nő kontexusában.

Gondolom valami dagadt megkeseredett nunás vagy nagy bibircsókokkal, aki be akarja bizonyítani, mennyire nagyon okos.

Eddigi próbálkozásaid talán megütik a szánalmas erőlködés szintjét. Szerintem ne erőlködj, banya.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.15. 10:19:14

@Spadla z oblakov: Nem megy még neked ez a sorozatrelpikázás, egyszerre konszentrálj egy dologra, úgy talán jobban sikerül!

titokmacsek 2012.10.15. 10:29:02

@Spadla z oblakov: muszáj erőlködnöm, ha pasi lennék, én is farokméregetnék, mint ti.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 10:47:23

@titokmacsek: pasi.... ezt a szót a sorozatnéző-velvet picsák használják.

figyelj... most jobb ha elhúzol innen. míg szépen és normálisan kérlek.

titokmacsek 2012.10.15. 10:51:35

@Spadla z oblakov: jó is, hogy mondod:bekapcsolom már a tévét, le ne maradjak.
Annyira szeretném hallani, ahogy szépen és normálisan kéred. De amúgy ne legyen kisebbségi érzésed velem szemben, szórakoztató vagy.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.15. 11:17:03

@Spadla z oblakov: Anyád lapos, puttána!

Menj inkább és hokizz egyet, olyankor szórakoztatóbb vagy, amikor a tőzsdeárfolyamokra csattogtatod a fitymád! Ez a nőzéses dolog nem neked való, ideje belátnod, dagadék!

szanalmas 2012.10.15. 11:22:37

@radairosseb:

Pedig a jelek szerint nagyon hajtja a csajokat, meg állandó sikerei is vannak! Akkor pláne mi lenne, ha neki való volna! Úgy tűnik, a gyűlölet sikeres taktika!

nihilpista 2012.10.15. 12:57:42

@Spadla z oblakov: Miért, hány kérdésre van kalibrálva ez a fasza kis blog? Jaj, elbasztam...

Commandante Jayasuriya 2012.10.15. 13:23:08

@szanalmas:

Én természetesen nem csak beszélni szoktam bizonyos dolgokról, de te legalább szóba hozhatnád legalább a témát az elektromos habverő, vagy a botmixer tulajdonságainak az ecsetelése közben.

Rokka 2012.10.15. 15:23:54

és még azt akartam mondani, hogy kárikittyom

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.15. 15:30:49

@Spadla z oblakov: @nihilpista: Ennyire vitted baszod Szarcsi, hogy kibaszott ubuntu schriptekkel diskurálol!

@Rokka: Te meg álljál most már le, szpemmergecco, mert kimoderéllek anyádból, ahova kapaszkodnál éppen vissza, nőgyülülő rászista anyabaszó lapostetű!

Kekszemu 2012.10.15. 16:07:36

Mikor lesz ennek a semmitmondó szófosásnak ?

Kekszemu 2012.10.15. 16:08:31

Vége

/ez a szó lemaradt/

Rokka 2012.10.15. 16:11:45

@Kekszemu ;-): most például még mindig nincs vége

nihilpista 2012.10.15. 16:16:37

@Kekszemu ;-): Inkább olvasnád, ahogy egy tucat dömdödöm azon szopja egymást, hogy melyik tud tömörebben lényegretörő lenni? Ez itt nem az a súlycsoport...

Rokka 2012.10.15. 16:22:13

szeretnék ravatalt a hozzászólásaim mellé!

nihilpista 2012.10.15. 16:55:09

@Commandante Jayasuriya: A asszony is ezzel jön folyton, de mivel ő csak egy nő, nyilván nem ért hozzá. Ilyenkor mindig csak felmutatom a mutató ujjamat...

msnick 2012.10.15. 17:35:36

@Spadla z oblakov: Mondtam már, hogy Magácska olyan kis cuki!

tobias2 2012.10.15. 17:35:48

@kiraaaaa: "ha főzős, csajos bloggá változtatjuk ezt itt, a szerző kitér a hitéből": www.onlinefilefolder.com/3f3eJsPqCXFJah

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.15. 19:59:29

majdnem öccá komment!

asszem szörcsi, kell adnom egy piros pontot.
váljak el, vagy üssem-vágjam a felómat?
gyerekverésért jár bónusz?

szerintem itt paradigmaváltásra lessz szükség vala.

azt mondtam már, hogy rohaggy meg?
zsigerből éreztem, hogy nagy vagy.

mosmeg kiderül, hogy csak egy kis pondró vagyol, aki kevéssel kevésbé szánalmas, mint @szanalmas:

rátapintol a lényegre, pedig nem is tudol lényegül.

Spadla z oblakov 2012.10.15. 21:28:57

@msnick: interneten nem ismerkedek és jelenleg a naptáram márciusig betelt. szóval kopj le.

msnick 2012.10.16. 00:00:39

Igenis, Spadla z oblakov bácsi.

titokmacsek 2012.10.16. 10:57:58

fossátok a szót, mintha valami varrószakkörben lennétek.

Commandante Jayasuriya 2012.10.16. 12:01:58

@titokmacsek:

Megbeszéltük, hogy kolostorba vonulsz.
Most mit itt írogatsz...

titokmacsek 2012.10.16. 14:15:05

@Commandante Jayasuriya: Nem beszéltük meg, csak felmerült lehetőségként. De meggondoltam: a némasági és szüzességi fogadalom mégsem nekem való. Megszólalnék.

spájdernecc 2012.10.16. 15:26:41

halak vagytok mindahányan banyek
a rekordszámú hsz legalább felét nők követték el
hát ennyit a férfiúi hevületről
buzik

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.16. 16:00:36

@spájdernecc: Egyszerűen arról van szó, hogy nem ültünk fel az aljas provokációjuknak. Néhány virtigli satrafa kevés ahhoz, hogy mink higgadt és intelligens férfiak kijöjjünk a sodrunkból.

spájdernecc 2012.10.16. 16:15:25

@ripők:
tudtam, hogy kidumálod
remélem nem gondolkodsz politikai karrierben

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.16. 16:52:54

@spájdernecc: Eszemben sincs! Most leginkább azon a fazéknyi forralt boron gondolkodom, ami percek múlva a gáztűzhelyen fog gőzölögni.
Na jó, pártpénztárnoknak elmennék.

Commandante Jayasuriya 2012.10.16. 17:14:48

@titokmacsek:

Mondjuk mindjárt gondoltam, hogy eszed ágában sincs ilyen komoly férfias dolgokat bevállalni, mert a szüzességi fogadalom még csak-csak menne, de hallgatni...

Commandante Jayasuriya 2012.10.16. 17:17:33

@ripők:

Talán a "lyukas garas" pártnál felvennének, pillanatnyilag ott van üresedés a pénztárnoki státuszban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.16. 17:32:27

@Commandante Jayasuriya: Csacskaság kérlek. Racionálisan gondolkodóként majd a választási eredmények ismeretében döntök.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.16. 18:21:08

@ripők:
ripuch!

@szanalmas:
köcsög!
LOL!

@Spadla z oblakov:
még időben szólok: ne szeress belém, nem érdemelsz meg!
bár ha bevállalod, hogy naponta kétszer kibaszottul el leszel verve, és persze láncra kötve tartalak a klozett mellett, akkor talán egy rövid próbaidőre bevállalak, mint háziállatot.
kapsz szekszi szájpecket, meg rózsaszín lakkcsizmát.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.16. 18:34:50

@-bobolysza-: Már régebben is akartam mondani, de szellemi kapacitásod csengő-bongó bélpoklosi kolompjaként egy döglött linket hurcibálsz a nikked mellett, te tarhonya.
Tudom, most azt fogod írni, hogy ez valamiféle lényedből fakadó, kurucos nonkonformitás, de hiszi a piszi.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.16. 19:11:10

@ripők:
kommentjeid fogalomkészletének eklektikáját tekintve - kivált a mélylélektani forrásvidékének kétes tisztasága miatt - enyhén szólva is zavarba ejtő.
Minél jobban erőlteted a magad eredetieskedő idiómáidat, annál abszurdabb és viszolyogtatóbb.
A globál előtted zárva van, te bélhurutos serke!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.16. 19:37:12

@-bobolysza-: Jellemző, hogy a segítő szándékra a magadfajta irritáló pukkancs csak így képes reagálni. Nem feladatom a komplekszusaidat torz személyiségszerkezetedből jelen felületen purgálni, ezért vedd úgy, hogy nem is szóltam hozzád. Esetleg megpróbálhatsz rákattintani a linkedre, te fazékből kitüremkedő szalontüdő.

titokmacsek 2012.10.16. 19:46:23

@Commandante Jayasuriya: neked is lehet egy jó napod. Ma szerencsés napod van, úgy látom. Vegyél egy kaparós sorsjegyet, mondjuk bukszát, akár még dupla élvezetben is lehet részed.

Spadla z oblakov 2012.10.16. 20:23:06

@-bobolysza-: látom, csak a gyerekkorodból hozott minta szerint vagy képes elképzelni a párkapcsolatot: előbb a feleséged, majd gyereked vernéd, végül tanácstalanságodba engem szeretnél fogadni perverz vágyaid kielégítendő.

Nézd, ez egy igazán toleráns blog, itt mi nem szídjuk sem az undorító buzikat, sem a rablógeci cigányokat, sem az ármánykodó zsidókat, elfér itt egy magadfajta díszbuzi, aki a jövendőbelijét nem tudja másban elképzelni, mint egy 196 centis, 133 kilós kigyúrt kopaszodó háromajtós szekrényt latexnadrágban és piros csizmában.

Ha épp nem nyertem volna magam szarosra a tőzsdén azt mondanám, hogy azt a perverz anyabaszó hülye fejed, te félállat, így viszont annyit mondok neked: megfelelő orvosi kezeléssel talán visszatalálsz szexusodhoz.

Spadla z oblakov 2012.10.16. 20:24:21

@titokmacsek: el nem mondhatom, mennyire unalmas vagy ezzel az erőlködéseddel. szerintem húzz el a picsába.

Spadla z oblakov 2012.10.16. 20:25:36

@spájdernecc: azért azt figyeled, amint a Vezér megnyitotta a kampányát úgy 18 hónappal az esemény előtt... kemény legény ez a viktor...

titokmacsek 2012.10.16. 22:36:14

@Spadla z oblakov: Súlyos nevelési hiba, ha valakinek nem tanítják meg, hogy ne beszéljen bele mások beszélgetésébe, de ezt ellensúlyozza, hogy nagggyon kedves fiúnak tűnsz és egyáltalán nincsenek szociopata beütéseid. Na jó, az egyáltalán, az túlzás. Mondjuk, alig.

Spadla z oblakov 2012.10.17. 08:31:58

@titokmacsek: Bizony, súlyos nevelési hiba, hogy beledumálsz a felsőbbrendű férfiak beszélgetésébe, jól látod.

Amit a te szinteden szociopatának nevezel, az tulajdonképpen nem más, mint az, hogy a te értelmi képességeid csak a másik becsmérléséig terjednek.

Te kommunista.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.17. 08:41:36

@Spadla z oblakov:
látom már áll a cerkád a legújabb békemenetre!
azt kívánom, basszál sámánnal!

Spadla z oblakov 2012.10.17. 09:05:49

@-bobolysza-: hihetetlenül beteg, perverz állat vagy, hogy szinte mindenről valamilyen ferde szex jut eszedbe.

lásson orvos mielőbb!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.17. 10:10:07

@Spadla z oblakov:
néha már én is kezdem szégyelni magam, de mentségemül az inspiráló környezetet és a kritikán aluli színvonal romboló hatását tudom felhozni.

de mi ez ahhoz képest, hogy elhunyt a mi kedves Lacink, és még az Omega sem akar visszavonulni?!

hát mi folyik itt bazze!

Spadla z oblakov 2012.10.17. 10:14:24

@-bobolysza-: az a jó az elmúlásban, hogy az is elmúlik egyszer.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.17. 10:23:04

@Spadla z oblakov:
még egy ilyen bölcs kiszólás, és kinevezlek nemzetgazdasági miniszternek!

Spadla z oblakov 2012.10.17. 10:25:31

@-bobolysza-: ne nyalj bazdmeg, ne nyalj, átlátok rajtad, te beteg, perverz állat!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.17. 10:35:11

@Spadla z oblakov:
mért? te sem tudnád a megszorítást a saját heregolyó szorítód viselésére redukálni?

a nép másra vágyik ám te bimbó!
kamatlábra meg profitra, vagy valami ilyesmi, de a lényeg, hogy most már jó lenne ha kolbászból lenne végre a kerítés, de az is elég lenne, ha csak a mienk.

erről is a kibaszott Merkel tehet!

hamár nőcis poszt.

titokmacsek 2012.10.17. 13:24:49

@Spadla z oblakov: pfú, hirtelen megijedtem, hogy a liberálbolsi jelzőt kapom. de ez a kommunista szó, ez olyan meghitt.

spájdernecc 2012.10.17. 16:17:46

@Spadla z oblakov:
kb 2010 augusztus 11. óta permanens kampány van
most beszállt Hektor is
kb ennyi
momentán sokkal jobban érdekel, hogy lesz-e gomba a hétvégén

2012.10.17. 23:04:39

"Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés..." - Ez volt a legjobb bejegyzésetek.

fc07.deviantart.net/fs46/f/2009/188/c/8/Emo_Happy_Smiley_Wallpaper_by_Ixionx.jpg

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.17. 23:19:04

@Spadla z oblakov: Rohadt rászista gecco, hogy dugnám szét a fehér valagadat!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.10.18. 20:09:45

csak azt akartam mekkérdezni, hogy a hermafrojditák melyik ódalra álljanak?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.18. 21:36:36

@Giraffa Camelopardalis Phd.: Jobbfelé, a hátsójukat felém fordítva, enyhe pucsítás megengedett!

Maya-- 2012.10.18. 23:25:02

@Spadla z oblakov: na ez cikk, az anyad placentajat. ez teccet. meg sok ilyet!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 00:08:10

@Maya--: Te olyan vagy hallod, mint a hungarofób magyarok bazmeg. Én nem bánom, irtcsátok csak magatokat, de azért érted. Bár nyilván nem, erről szól az alsóbbrendűséged.

2012.10.19. 00:21:10

"Belépés Facebookkal" - Mi ez?!

2012.10.19. 00:23:37

Jaj, elfelejtettem, hogy itt nem szabad kérdezni.

Maya-- 2012.10.19. 08:23:16

@radairosseb: aha! most elarultad magad, hogy nem tudod miert teccet nekem a cikk. tolled, mind az elethez edzett igazi romaitol, tobbet vartam volna..de hat noiesednek a ferfiak! maskor ha nem ertesz valamit, kerdezz nyugodtan, en flexibilis vagyok, nem merevedo mint te. eccer elfogsz torni.

Maya-- 2012.10.19. 08:39:53

@little troll: dehogyis nem, annyit kerdezunk amennyit akarunk! csak az a helyzet, hogy most nagyon kitanulmanyoztam oket minden szituacioban, s mar tudom, hogy mit fognak valaszolni. s igy mar nem olyan izgi.

Spadla z oblakov 2012.10.19. 09:16:50

@Maya--: 'tolled'.
kész. ki vagy tiltva a picsába, mehetsz anyádba.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 12:18:03

@Maya--: Bevallom, megleptél! A hatéves gyerekek értelmi szintje az, hogy "én úgyis jobban tudom nálad, de nem mondom meg, úgyhogy hülye maradsz" szintje. Korábban nem néztem volna ki belőled ezt az ugrásszerű fejlődést, le a kalappal!

mesko 2012.10.19. 13:40:15

@radairosseb: ja..*mosoly*, nagyot sikerult itt fejlodnom, meg en is meglepodtem. amugy mindenhol nyiltan elmondom, hogy 22 vagyok, de total haromevesen viselkedem, s ezt abszolut megengedhetem magamnak. najo, persze, hogy leirtam volna, miert tetszett a cikk, de mostmar vicc nelkul nincs ido, ezert csak tomoren: -senki nem hasznal 10%-nal tobbet az agyabol, tehat nekunk az eleg amennyi van. meg en miert kene mindent tudjak, mikor mindig, minden ferfi mindent megcsinal nekem. 4 szorakozohelysegunk van, annyi piaval amennyit csak akartok, addig iszik a ferfi meddig akar. persze, hogy otthon en tartom a penzt, mert en rendezem a szamlakat..akkor, miert ne en adnek a ferfinek..etc...tehat a Spada cikke tenyleg jo!
komolyan na, nincs idom tobbet irni, mert egyeb dolgom van, pedig ugy birom itt a tarsasagot.

@Spadla z oblakov: egy kicsit szeretem megnyomni a gazt, az L betunel..ez tortent. igy olyan dallamosab.

Maya(persze, ezt csak azert irtam ide, ha netalan tenyleg kitiltottal)

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.19. 14:52:21

egy kurva szót sem értek!

tehát velem minden rendben van!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 14:54:58

@mesko: HOL VANNAK ILYENKOR A KIBASZOTT ADMINISTRÁNSOK! EGY RETKES MULTINIKÉ FÉRKŐZÖTT A SORAINKBA, KARTÁRSAK!!!

mesko 2012.10.19. 15:34:51

sst! ne ordits te..ez nem a kiordibalom a tudomet blog, hanem gondolkodj!!

puszil. Majacska.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 16:01:48

@mesko: SEGÍTSÉG! EGY KIBASZOTT FIKANIKÉVAL TÁRSALOGOK! EZ MÁR AZ ŐRÜLET HATÁRA! MINDJÁRT SEGGBEBASZOM MAGAM!!!!

mesko 2012.10.19. 16:07:27

@radairosseb: olyan vagy mint a skorpio, a csipese halalos, de ha tuzet erez, megszurja sajat magat. na vigyazz magadra, vegyel be egy nyugtatot!

en tovabbra is birlak. Majacska.

szanalmas 2012.10.19. 16:15:44

@radairosseb:

Hát tiltsd ki örökre, te mimóza!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 17:40:17

Basszátok meg, hiába röhögtök, én tényleg beparáztam!

szanalmas 2012.10.19. 17:42:23

@radairosseb:

Megértelek, nehéz elviselni ha egy nő megmagyarázza, hogy biológiai okok miatt hülye!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.19. 19:03:12

@radairosseb:
ték it ízi!
a csaj megbolondul tölled!

@szanalmas:
nem hüje ez. csak megjátsza!
ezt csinálta velünk is, tökre nehezen sértődik!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 19:07:48

Legalább ha szőrös lenne a segge, de így... A férfiakat se az eszükért szeretem, kivéve a dómináns férfiak egy főre kiterjedő halmazát, mely ezenképpen jómagamon kívül csupán engem ölel fel!

szanalmas 2012.10.19. 20:46:45

@-bobolysza-:

Ha szörcsi sem bír vele, akkor bogáncs rokona lehet!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.19. 21:02:55

@szanalmas: Szörcsinek annál több az önuralma, hogy a saját fikanickjeivel se bírjon!

kiskutyauto 2012.10.20. 04:04:04

@Sunder:
"nem kell menekülni, az ideális nő ugyanis hajnali háromkor pizzává változik, és ha szerencséd van (volt), akkor se sonka se gomba... "

Huuh nekem volt pizza-szerűvel dolgom... gombás volt sajt- és hagymaszagú és lucskos... nem tudom hogy az biztos jó-e ám... XD

Commandante Jayasuriya 2012.10.20. 12:40:14

@kiskutyauto:

Te elég rutintalan vagy akkor kisapám!
Nem kell hagyni, hogy mindent összehányjon, hanem még időben ki kell az ilyet vezetni a fürdőszobába.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.20. 14:07:16

A pidzázás és a nőzés a szánnivaló kis pöcsök sportja, akik nem képesek tisztességes kaját megemészteni és valódi ellenfelet legyűrni.

2012.10.20. 17:21:45

@Commandante Jayasuriya: Szegénykém, olyan közönséges vagy, te kis te!

Kekszemu 2012.10.20. 18:39:56

@Dinamuki:

unatkozom, mesélj vmi jót.

Commandante Jayasuriya 2012.10.20. 19:37:19

@little troll:

Na jó, beismerem a videó lehet hogy egy picit korhatáros, de a pt.be3x.com/ kifejezetten szolid.

2012.10.20. 21:43:32

@Commandante Jayasuriya: Jaya, látom, már nagykisfiú vagy, egyedül is pisilsz.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2012.10.20. 22:29:09

@Kekszemu ;-): hát, most nem nagyon tudok mit mesélni. Most néztem meg egy Brad Pittes filmet, amiben a végén megöli a medve. Reggel egy ló ment el az ablakom előtt. Ennél többet nem akarok már elárulni a magánéletemből, mert itt mindenki összevissza ír mindent.

Kekszemu 2012.10.20. 22:45:08

@Dinamuki:
Oh, én napoztam egy kicsit ma és közben nézegettem az égboltot átszelő repülőket
/széles mosoly/

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2012.10.20. 23:02:45

@Kekszemu ;-): Jó ötlet volt a napozás.
még az is történt, hogy egy patikában az eladónak olyan szokatlanul élő és összeszedett volt a tekintete, amilyennel már rég találkoztam, meg is lepődtem. Gondolkoztam, honnét lehet neki ilyen, ilyen ez nem lesz csak úgy. Talán attól, amit olvasott? Vagy mégis eleve ilyen? Vagy a család, barátok? Hát nem tudom.
(A radai kommentjét megelőzve ideírom a véleményét, hogy biztos azért, mert seggbekúrta valaki.)

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 11:33:54

@kiraaaaa:

Na nézd már!
Te aztán tudod, hogy mi jellemző, mi nem.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 11:34:04

@Dinamuki: Mondjuk anyád egy másfél méteres elemes szilikon partvisnyéllel!

@LadyCarambole: Nem tudtad, Lacy, hogy a Magyar nyelvben a nagybetű a mondatkezdésre és a tulajdonnevek kezdőbetűjeként szolgál, a névmásokat - akárcsak a mellékneveket, kivéve a Magyart - kisbetűvel írjuk!

Szomorú, hogy nekem kell tanítanom benneteket magyarul, a vége az lesz, hogy dolgozni is nekem kell helyettetek!

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 11:36:05

@LadyCarambole:

Ugyebár a reneszánsz típusú humánista ember műveltségtől nem idegen a romantika sem.

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 11:37:49

@little troll:

És ha volna fogalmad arról, hogy miket tudok én még csinálni a pisilésen kívül...

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 11:51:39

@radairosseb:

A munka ember. és jellemnemesítő hatásával mindannyian tisztában vagyunk, ezért még neked szégyen dolgozni.
Annál is inkább, mert még jócskán van az egyébként meglehetősen kétes jellemeden formálni való!

Én például most elmotorozok a boltba citromért, mert a fokhagymás, petrezselymes olívaolajjal meglocsolt grillen sütött lazacfilé mit sem ér néhány csepp citrom nélkül.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.10.21. 11:55:37

@Commandante Jayasuriya:
hiába, a klasszikus műveltség soha nem megy ki a divatból!

@radairosseb:
bizony-bizony, és a társadalomnak is mindjárt sokkal hasznosabb tagja lennél, ha kötekedés helyett mondjuk inkább kötögetnél!
egy meleg sapka-sál-kesztyű kombó jól jönne a kutatótársaknak, te élősködő!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 12:01:52

@Commandante Jayasuriya: @LadyCarambole: Nem vitatom, a munka nemesít. Node kéremszépen, a Jóisten se dolgozik, és tudjátok miért! Azért, mert már úgysem lehet annál tökéletesebb, mint amilyen, így aztán felesleges lenne dolgoznia!

Tik, a fejlettség alacsony fokán levő végbéllények persze mérsékelt fejlődést vagytok képesek felmutatni napi 8-12 óra munka árán, ezért is dolgoztatunk benneteket, egy számotokra is szebb jövő reményében, amikor is a tökéletesedés kellő fokát elérve, egy kivénhedt házőrző kutya szintjén végre megdögölhettek, és a további robot helyett az idők végezetéig rohadhattok anyátok földjében!

titokmacsek 2012.10.21. 12:54:17

@Commandante Jayasuriya: fújd be egy kis ablaktisztítóval, abban is van citrom.

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 16:07:17

@radairosseb:

Ha jártál volna hittanra, vagy nem csak az ezüst gyertyatartókért ugranál be néha a templomba akkor tudnád, hogy a teremtés az a Jóistennek hét nap kemény munkájába került. Mehetett volna ugyan a kocsmába, meg a kuglipályára is, de nem ezt tette. És ez itt még csak az utolsó, a hetedik nap munkaütemterve.

"1. És elvégezteték az ég és a föld, és azoknak minden serege.
2. Mikor pedig elvégezé Isten hetednapon az ő munkáját, a melyet alkotott vala, megszűnék a hetedik napon minden munkájától, a melyet alkotott vala.
3. És megáldá Isten a hetedik napot, és megszentelé azt; mivelhogy azon szűnt vala meg minden munkájától, melyet teremtve szerzett vala Isten."

Tudom, hogy olvasni is szörnyen nehezedre esik ennyi munkáról, meg ez neked úgy ahogy van smafu, mert te csak a bodzagyűjtést, és a lánykereskedést ismered el értékteremtő tevékenységnek.

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 16:21:05

@titokmacsek:

Elég sajátos ízlésre vall amit írsz!
Ezek után jogosan vetődik fel bennem a gyanú, ha így ízesíted a halat, akkor feltehetőleg vízkőoldóval szabadítod meg a pikkelyeitől, és háztartási sósavval filézed.

Az ablaktisztítót egyébként gyömbérrel is helyettesítheted, hacsak nem a denaturált szesz alapú "TÜKÖR" ablakmosót használod erre a célra. Ahhoz hogy a kívánt aromát elérje, jó előre be kell áztatni a felszeletelt gyömbért a szeszbe, hogy az elnyomja a fűszernövény jellegzetes illatát, és a hal megfelelően pikáns ízvilágú kiegészítője legyen.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 16:35:29

@Commandante Jayasuriya: Látod, erre valók vagytok tik fehérek, hogy elvégezzétek a piszkos munkát. Nem akartam feleslegesen magyarázkodni, de te megtetted helyettem: a Jóisten csak a munkahét leteltével jutott el a tökéletességnek arra a szintjére, amelyen mink, Rómaiak születésünknél fogva vagyunk: s tehát hogy ne kelljen dolgozni a meghaladhatatlan teljesség érdekében.

2012.10.21. 17:05:10

@radairosseb: Jóember, mi az, hogy "tik"?!

2012.10.21. 17:29:47

@Commandante Jayasuriya: Láttam a kultúrprogramodat, gondolom, műveled magad.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 17:32:23

@little troll: Ha nem beszéllel magyarul, szívesen tartok nyelvtanfolyamot, de ugye nem várod, hogy ingyen tegyem!

2012.10.21. 17:54:05

@radairosseb: Óradíjad, gondolom, egy tik.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 18:01:50

@little troll: Csak ha volt a fejed és a lábad egyszerre a tojójában.

2012.10.21. 18:52:09

@radairosseb: Mester, eme mély szimbólumba belealéltam, további üzenet gondolatátvitelben.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 19:08:11

@little troll: Add meg a fiókodba való belépéshez szükséges adatokat, és ígérem, két éven belül éngem súroló szintű legendává teszlek!

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 19:44:22

@little troll:

Az a radaibácsi titkos hómvideója!
Csak annyiban fikció a film, azaz egy lényeges kérdésben tér el a valóságtól, hogy neki már rég nincs erekciója, ellenben a filmen különböző trükkökkel úgy látszik, mintha mégis...

Commandante Jayasuriya 2012.10.21. 19:54:26

@radairosseb:

Először is ne fehérezz itt, te rasszista fémtolvaj!

Másodszor meg a mi szép anyanyelvünket ne vedd a lepcses szádra, te csak ne akarj nekünk "magyarázni"!

Nehogy azt képzeld magadról, hogy csak úgy bemocskolhatod a mi édes szép rozmaringos, rigófüttyös magyar anyanyelvünket, azzal a mosdatlan szurtos fekete pofázmányoddal.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 20:04:32

@Commandante Jayasuriya: Rásszista! Igen, ezt a szót kerestem! Minden egybevágott már, mert magyarul jól tudok, de ez a zsidó jövevényszó még új nekem, de szerencsére itt a Biblia nagy ismerője, Komán Jayasunyija, teljes életnagyságban, kaftánnal, görbe orral, jóllehet fityma nélkül!

2012.10.21. 20:37:02

@radairosseb: Májsztró, én már most az vagyok, csak te még nem vetted észre.

2012.10.21. 20:40:12

@Commandante Jayasuriya: Kérlek, ne szadizzál vele. Nézd meg a képecskéjét, elég nehéz lehet neki így is.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.21. 20:49:16

@little troll: Hopszassza! Egy meg nem értett kétszáz kómentos zseni fikanikó! Függetlenedtél a gazditól, mit várol!

2012.10.21. 20:54:38

@radairosseb:Üzenetedben olyan kifejezést vagy linket használtál, ami tiltott. Fogalmazd át és küldd el újra!

2012.10.21. 20:56:28

Majd ne korlátozzál, jó?!

titokmacsek 2012.10.21. 20:58:26

@Commandante Jayasuriya: valami jó horgolásmintát is tudsz? ne fogd vissza magad!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.22. 10:17:07

@little troll: Mozgáskorlátoz az apád fasza, ha a seggedben van! Valamelyik pattanásos seggű informatikálisjelölt tinéger szórakozik csak folyton azzal, hogy letilt pár karaktert.

Commandante Jayasuriya 2012.10.22. 12:45:07

@titokmacsek:

Horgolást nem, de a csomókban, és kötésben jó vagyok.
Ezért ha esetleg felkötnéd magad, tudok néhány bombabiztos, kioldozhatatlan tengerészcsomót ajánlani.

Commandante Jayasuriya 2012.10.22. 12:46:45

@little troll:

Ez egy fiatalkori képe.
Ha 40 éve így nézett ki szegény, képzelheted, hogy most milyen nyomi.

titokmacsek 2012.10.22. 15:19:07

@Commandante Jayasuriya: oldás és kötés? feltétlenül hozzád fogok fordulni, ha öngyilkossági terveim lesznek valaha.

Commandante Jayasuriya 2012.10.22. 18:11:49

@titokmacsek:

Ne tétovázz!
Kár lenne ennyi tapasztalatot veszni hagyni...

Commandante Jayasuriya 2012.10.22. 18:18:39

@radairosseb:

Komád neked a hóhér!
Látom irigykedsz a kozmopolitákra, és a szabadkőművesekre, mert azok jobban értenek a pénzcsináláshoz.
Fitymálás helyett inkább tanulhatnál héberül, hátha álcázni tudod magad júdeainak, és bevesznek maguk közé a bizniszbe.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.22. 18:51:59

@Commandante Jayasuriya: Nem, kösz, ezt meghagyom a fajtádnak. Mink jól megvagyunk a saját módszereinkkel. Pénzre annak van szüksége, aki azért szerzi be a betevőt.

kiraaaaa 2012.10.22. 19:03:58

@radairosseb: az imént "tik" volt most meg "mink"..mi ez, valami találkozó?

2012.10.22. 19:08:03

@Commandante Jayasuriya: Ah, akkor már sejteni vélem, miért van rajta pelenka.

2012.10.22. 19:16:10

@radairosseb: Üzenetedben olyan kifejezést vagy linket használtál, ami tiltott. Fogalmazd át és küldd el újra!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.22. 19:37:32

@kiraaaaa: Anyád lapos, puttána!

@little troll: A tiedé is!

Commandante Jayasuriya 2012.10.22. 19:47:13

@little troll:

Bizony az aggkori inkotinencia következményei nagyon kellemetlenül érinthetik a hiúságát.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.22. 20:25:33

ezerig ne merjetek új posztot csinálni, mert a kurvaanyátokat!

szörcsi! te vagy a rája!

"Ami befelé zúz, kifelé szakít,
taszít, haragot szít, érzem,
hogy miénk a pálya büntet az öreg rája.
Hallgassátok most, hogy jön rátok az átok,
hogy megtudjátok azt, hogy ki a ti apátok ???
A járt utadat ne add föl azért amin még nem jársz.
Itt vagyunk nincs semmi trükk kapod amit látsz"

Commandante Jayasuriya 2012.10.26. 16:31:34

@radairosseb:

Szar lehet neked komám, amikor kiesik a szádból a protkó, és csak mammogva tudsz beszélni!
De az még szarabb lehet, hogy amikor belepottyan a bilibe, és a piskótaléből kikotorászva sárgán kell a szádba venni.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.26. 17:32:11

@Commandante Jayasuriya: Sárga az anélkül is, tesó! Nem gondolod, hogy fluorral roncsolom!

Commandante Jayasuriya 2012.10.26. 18:05:53

@radairosseb:

Szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál, ezért most adok egy jótanácsot neked!
Rágjál inkább bétellevelet, attól olyan jó pirosat lehet köpni, és még a fogakat is úgy elroncsolja tövig, hogy a bagórágás csak jelenthet neki.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.26. 20:19:56

@radairosseb:
ja, a keceli kéttablettás pillepalackos ampulla.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.26. 20:22:12

@-bobolysza-: Jó, hát a magadfajta hüvelyváladékkal öblöget.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.26. 20:24:30

@radairosseb:
nem is avas tanyasi valagból kicsurgó melanzzsal, mint te.

egy kis seggítség.
subba.blog.hu/2010/04/27/subba_utcaszotar_melanzs

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.26. 20:38:28

@-bobolysza-: Bobi gyerek, el vagyol te itten tévedve. Mivel még új vagy, megkíméllek, de jobb lesz, ha nyitott szemmel olvasol, mert számon kérem még hanuka előtt, hogy mit tanultál!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.26. 20:48:46

@radairosseb:
érzékelem a félelemmel vegyes tiszteletet.
de ha mégegyszer bepucsítasz tényleg kénytelen leszek seggbebaszni téged, mert nem szeretnék egy ilyen precedens értékű lehetőséget kihagyni.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.26. 21:04:31

@-bobolysza-: Ne is hagyj ki semmilyen percedenset! Én még a fehér csajokat se hagytam ki a te korodban!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.10.26. 21:12:25

@radairosseb:
nincs szerencséd, ezt a pucsitást nem számolom, mert nem őszinte.

túmaccs · http://tumacska.blog.hu 2013.04.24. 14:01:39

döbbenet!!! azt írtad a nőre, aki egy férfi mellett él, hogy a "társunk"?! most elszóltad magad kicsi bogár!!!!
hehe

**büdösmackó** 2013.04.24. 14:18:21

@túmaccs: látom, nem erősséged az értő olvasás! erre a fogalomra később direkte kitértem.

kicsi bogarazd a kurva anyád, te ostoba liba.

túmaccs · http://tumacska.blog.hu 2013.04.24. 19:00:46

@**büdösmackó**: :( ó, jajjjjjj!!!! hát éppen erről beszéltem! és még utólag magyarázkodsz is! mióta olvastam az írásodat egyfolytában zokogok! egy IGAZI NŐ és egy IGAZI FÉRFI is pontosan tudja és érzi, hogy a romlás magvai már kicsíráztak a lelkedben. a jóisten és az ő angyalai kivetették már rád a hálójukat, te pedig már belesüppedtél a jóság mocsarába térdig. hiába is kapálózol most már!!! mert a férfi, aki arra méltat egy ilyen lényt, mint a nő, hogy hozzá vissza-vissza térjen bármilyen okból is, az a férfi nem méltó a férfi névre, kicsi bogaram. mert vissza-visszatérni, az már kapcsolat. kapcsolat egy társsal. miközben egy IGAZI FÉRFI csak a magját szórja és nemz, használva ezeket a lényeket. majd eldobja őket, mint egy papírpoharat használat után. de te, te miről beszélsz violámrózsám??!!! amit te mondasz, az már-már szerelem, aljas okból elkövetett fajtalankodás, melyben már-már fellelhetők a ragaszkodás és gyengéd odafordulás formái!!!!! mivé lett hát ez a világ???? hát így kell nekünk nőknek vergődni igazi férfiak nélkül????
csalódtam mélységesen! mert hiába használsz illő szavakat rám, attól még az igazság ótvaras és rücskös lába kilóg ám!!!! engem te nem tudsz megtéveszteni. és az IGAZI NŐKET és IGAZI FÉRFIAKAT SEM!
de ó jajjj! hol van hát, egy IGAZI FÉRFI ÉS EGY IGAZI TROLL????
ezzel a fájdalmas kiáltással veszek tőled búcsút cicafiú, te eltévelyedett bárány.........a pokol angyalai legyenek irgalmasak hozzád, mikor majd jövend a végítélet......
:(:(:(:(:(
(szerettem volna egy síró-zokogó szmájlikát küldeni neked, de nem érdemled meg.)

**büdösmackó** 2013.04.25. 09:39:39

@túmaccs: figyelj, nyanya, ez itt nem az ovi. Épp te magyarázkodsz, próbálod szépíteni, hogy mennyire ostoba egy állat vagy.
Sok benned a feszültség, látom, és rengetegszer használsz kérdőjelet. Mentális katasztrófa vagy.

Megjegyzem egy nő csak ne dumáljon, ki az igazi férfi. Nem tudom, egyáltalán hogy veszed magadnak a bátorságot, hogy te nekem magyarázz erről a témáról.

Látom nem nevel rendesen a férjed, az a szerencsétlen béta.

A szmájlit pedig jobb is, hogy nem merted küldeni, már így is bebizonyítottad, mekkora egy atka vagy.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.04.26. 23:36:16

@túmaccs:

A jetiválaszban legalább volt koncepció, hogy minek a sok !!!!!, de nálad csak elszaladt az értelem, és nyomod a sok írásjelet. Szerelmes vagy Uj Péterbe, a mosdatlan vikingbe, hát te tudod, de minket kihagyhatnál ebből.

Ildikó Csíkos 2014.06.09. 03:04:40

Neked kéne 2 bordád kivenni,hogy leszophasd magad.Anyád sajnálom,hogy kiskorodba nem baszott szájba,de jobb lett volna ha kiszar egy ilyen faszt,akinek ilyen szánalmas betegelméjű gondolata van.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.06.09. 19:09:22

@Ildikó Csíkos: Kedves Csiklós Ildikó, tisztességes nő nem kommentol így, legfeljebb egy retkeszfaszú fikanikk, mint amilyen kiskegyed!

szanalmas 2014.06.10. 02:23:39

@radairosseb:

Én azt se értem, mit akar mondani! Mi lett volna jobb, vagy mi a lófasz. Meg mi van. Ez már az armagedeon.

MélaTonin (törölt) 2016.05.16. 09:58:35

Beteg vagy...

havaz.petty.rianás 2016.05.17. 22:33:50

@MélaTonin: A fütyidet húzogasd, ne az oroszlán bajszát.
süti beállítások módosítása