Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Minden fájdalmam

2010.05.13. 08:00 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Végre kiléptél azon a kurva ajtón. Kéne most egy cigi, de tudod, csak a jó kis Sopianae, abból is a tigris. (Mennyi állat mondja ezt SZOFINAK bazdmeg, mikor nem, az nem szofi, mert Pécs római provincia volt, nem görög, ezért még 'h' sincs benne, ergo ne ejtsd szofinak, mert csak egy műveletlen barom állat benyomását kelted majd.) Lokálpatrióta vagyok na. A cigimen is látszik. Azért is szar ez a világ, mert a tigrisnek se a régi, jó kartonborítása van, lófaszt, csak egy azt majmoló, azt illusztrálni akaró műanyag szar. A cigi sem a frankó már, de jó kibaszni az asztalra nagy társaságban hogy nézzék, ez bizony AZ, egy 10 mg-os,tüdőromboló csoda, te meg a buzis Pall Mall és hasonlók társaságában - 3 vagy 4 mg, EMBER, hát miért nem virágillatot szívsz - a térdemig sem érsz. Hadd romboljam már magam akkor igazán. Normális vagy? Nagyapám talpas dohány szívott 30 évig, Munkás, Kossuth, nem füstszűrős szarságok, aztán még 30 évig nyomatta a tigrist, igen.

Szájba a cigi, rágyújtok, a maró és tömény rákcsalogató füst szétárad bennem, egy percre könny szökik a szemembe, orrot dörgölök, köpök egyet. Dohány metódus. Még éppen hallom, lépteid lefelé a lépcsőn, az ezerszer sótól kimardosott betonlépcsőn kicsit megcsikordulnak cipőd alatt a kövek. Leérsz, egy méter a kapu, rozsdás és ócskatelepre illő szar, önmagában a kilincs lenyomása se megy könnyen, annak bizony oda kell feszülni, súrlódik a nyelv, nyikorog a váz, a roggyant vasszerkezet végigsöpri a szemetet. Ugyanez retúr. Kint körül se nézel, leszegett fej és irány le a hegyről. Nézlek az ablakból, pöttyen a hamu, nyelek egy szúrósat. Már nem látlak. Megfordulok és kinyitom az erkélyajtót.

A harag, hát az bazdmeg nem szó, mert ez nem harag, hanem a vörösség, az izzó kibaszott Nap költözött a fejembe és ott marad most egy ideig, ezt biztosan tudom. Hol az ásó? Ez a rohadt föld is, mikor mienk lett a ház, már akkor is mondtam, hogy ebben semmi sem fog megteremni, semmi sem fog megnőni, mert egy köves utolsó romhalmaz az egész, itt kőbánya volt régen, fejtették a sziklát, belenőtt, beleszikesedett, beleáramlott a földbe a kemény kurva kő. X humuszra jut 2X kő, ez mi?! Belebaszom a földbe, jól van, csak izzadjak, kifordul a szarbarna föld és fél kiló SZIKLA, hát jó hogy nem vet szikrát az acélon.

A macska van mögöttem, hát kis szaros, igen rosszkor jártál itt. Megragadom a kis gennyel teli testét, visít, mert tudja hogy rábaszott. Belépek a házba, csak erősen a földhöz kell kúrni, mert akkor valamelyest ott marad, ez jó, hallom ahogy reccsen a csont, a lábikód volt kicsi cica? Vernyog a szemét, nem baj, de egy helyben. Neked vannak ilyen kis nyomorék damilszalagjaid, persze ki tudja miért, valószínűleg hogy engem idegesíts, de most a kurva macskád szívja meg. Cicc, cicc, hát vigyorgok rád, mi a probléma kicsike? Cicus, ugye ott maradsz egy helyben? Hát hogyne, mondaná, mert az előbb törted ketté legalább két lábam, maradok gazdi! Szépen, mint ahogy te kötötted meg rajtam a nyakkendőt, fogom az egyik végét a szalagnak, majd vele átellenben a másikat, tudod? Így szépen formázok egy hurkot, aminek ha két oldalán meghúzom a végeit, szorul, mégpedig erősen. Cica, hát ne kapálózz, mert komolyan megtaposlak és mint egy félig élő mamusszal, úgy járkálok, a törött lábaiddal kötve meg a tested.

Na, ez akkor meg is van a nyaka körül, fel lehet emelni. Nem baszakodom vele sokat, felrántom és ahogy csak tudom meghúzom a damilt. Olyan furcsa valahol, ahogy dagadnak a szemei, a nyelve kint ragad, járja a lába a táncot mintha valami őrült bábos rángatná a zsinegeket fentről. Az őrült nem fent van, hanem szemben vele. Úgy, de úgy meghúzom, hogy szakad abban a kecses nyakban minden, a vad félelemnek is annyi, üveges lesz a szem, ernyedt a láb.

Undorodom hozzáérni és undorodom kivinni, himbálódzik és az kényszerképzetem támad, hogy mindjárt leválik a törzse a fejéről, egyszerűen leszakad és tudom hogy ha meghallom azt a reccsenést, vagy a puffanást ahogy a földre esik, akkor én ott helyben megszűnök létezni mint ember. Szépen lerakom a földre és ások tovább, hát ez most bele fog telni szép időbe. Eltelik egy óra és egy normál méretű koporsó már elférne benne. Bedobom a döglött lényt és a KURVA ÉLETBE, a lendülettől, a kibaszott tehetetlenségi nyomatéktól kicsit tényleg felszakad a nyaka. Visszatartom a hányingerem, mert dolgom van.

Újra a házban. Mi az amihez hozzáértél, mi az amit láthattál, amihez közöd volt, ami tetszett, amin mosolyogtál, amit furcsáltál? Nem érdekelsz bazdmeg, maradt itt elég cuccod, mindet kihordom, szépen befedi a tetemet, te rohadt kurva, na ha ezt látnád hogy sikítanál mi? A kedvenc macskád? Kicsináltam a kis gecit. Szenvedett és olyan jó volt látni, érted, pattantak a kis erek a szemében ahogy ütközésig húztam a nyakán, hát komolyan, valami olyan baszott látvány volt hogy bizony megmozdult a farkam. Te is lehettél volna a helyében tudod? TE voltál a kibaszott helyében, te voltál a kibaszott macska!

Van gyufám, van tüzem. Meggyújtom az egészet, ez már igazán nem nagy dolog. Elkezd lángra kapni, alakul ez mint az ágyba szarás, hehe, hát ezen még te is nevetnél, serceg a szövet, itt kurva büdös lesz ha elér a macskáig, mert akkor úgy ropog majd ahogy az olaj teszi mikor beledobod a húst, ehető lesz ez a szőrös geci is. Itt a tiszta szesz, meglocsolom, égjél bazdmeg. Mikor az első könnyeim kicsordulnak, akkor térdelek a temetés tüze felé és mélyre hajtom a fejem a lángba. Találkozunk még.

28 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr441998938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.13. 07:47:02

Az mégjobb lesz, amikor a hős DT-éberálmaiban sokadmagával jön elő a cicus slisszanva a takonyződ falról sulyomszemei hegyein kékes lángocskákkal. Brávó!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.13. 09:30:42

Az igazi heteroszekszuális férfi megunt barinőjét bőröndöstül és macskástul bassza ki az ajtón, két gyors pofonnal megerősítve döntését!

Azért előtte még egy utolsó szopatást ne felejtsünk el, kivitelezni, kötelező nyeléssel a végén!

LucecitaGonzales 2010.05.13. 09:56:16

@Csönd-Nesz-Rizs.®: ebben kivételesen egyetértünk.
Bár hozzá kell tegyem, hogy az igazi heteroszekszuális nő jó időzítéssel a fentieket elkerülendő kipakolja a maradék hét doboz aktíviajoghurtját a hűtőből, összecsomizza az elektromos fogkeféjét meg az esti fürdéshez használt hajcsattját, váltóbugyiját, (meg a macskáját), még elmosogat maga után, majd dalolászva megkönnyebbülten húzza be maga után az ajtót, a kulcsot könnyedén becsúsztatva a postaláda résén, határozott és kacér léptekkel, szívében új reményekkel indulva a boldogabb élet felé.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.13. 10:22:35

@lucecita gonzales: És ne feledjük el, hogy az elektromos fogkefe ( azt majd máskor mesélem el, hogyan készíthetünk a fejére a balesetet szenvedett selyembugyinkból kis kellemes sapkácskát.. vagy le kell borotválni tövig a szőrét) a modern [amerikai -a szerk. kieg.] nő barátja miért is.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.13. 10:25:24

Az elmosogat maga után rész tetszik a legjobban, amikor a mosogató edényhegyeiben bányász a müzlistálkája után (amiből persze kocsonnyát nyamilt)

LucecitaGonzales 2010.05.13. 10:44:33

@Frick László Emlékzenekar: ez olyan kétségbeesett megoldásnak tűnik. Nem elegáns.

LucecitaGonzales 2010.05.13. 10:47:37

@Frick László Emlékzenekar: mondom nem bányász, elmosogat, saját tálka kistáskába becsúsztat. Tüchtigen hagyja ott a terepet maga után, szó ne érje a ház elejét.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.13. 10:55:00

@lucecita gonzales: Van még rosszabb, az ember lyánya felteszi magát [társkereső neve]re és... mert a tárjában egy 5 évvel korábbi fotója van, hát gyorsan behúnyt szemmel bever a rubrikába egy 39-est. Ez semmi. Amikor kimegy a bejárójára a 123-as mercis (cserge az ülésen), másfélfogú, szőrös és büdös pasi fogadására, nem Floki kutyust uszítja rá, hanem félreáll a kapu előtt egy széles mozdulattal...
Ámde aki még 29, azelőtt a vilááááááággg, mint szőrsapka tetején pamutbojt... Oda van támasztva a kapa a gangoszlophoz, mert bikiniben kapálta a krumplit ÉS NEM VERI AGYON VELE A DÖGÖT!

Frick László Emlékzenekar 2010.05.13. 10:56:06

@lucecita gonzales: Mit?? -elmosogatja azt az odakozmáltláboshegyet, amit a faszi "pörköltfőzés" címén gyártott az elmúlt 3 napbaaaan???

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.13. 12:16:41

Kornélunk, az érdekelne, hogy gyerekkorodban netán bepisiltél, piroztál vagy kínoztál meg állatokat?
Csak felszínes érdeklődés, ne gondolj mögé semmi komolyat!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.13. 13:09:54

Egyáltalán nem értek egyet a posztból sütő gyűlölettel, ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy egy macskát baromi nehéz megfojtani! Én.. mármint egy ismerősöm mesélte, hogy hiába is szorította, csavargatta a felessé vált kiscicák nyakát, azok csak nem akarták beadni a kulcsot. Persze nagyban megkönnyíti a műveletet, ha van zsák és ciszterna a közelben!

LucecitaGonzales 2010.05.13. 13:46:14

@Frick László Emlékzenekar: a hisztinél sokkal jobb valami a helyzethez nem illőt csinálni.
Az értetlen férfiarcnál kevés viccesebb dolog van.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.13. 14:12:47

@lucecita gonzales: Kösz, és akkor most jól ellopom a történeted. sz.i.a.!

Frick László Emlékzenekar 2010.05.13. 14:17:15

@"the dragon": Mindösze hegesztőkesztyű, hegesztőkötény, plexiálarc (a köpések ellen) és kb 36 órán át szorítani képes hüvelykek kellenek (nem árt néha a belébe taposni) és akkor, ha gyorsan egy gödörbe temeted, aminek a horpaszába hordasz néhány vödör vizet és a vízben van egy kis sztrichnin, akkor nagyon valószínű, hogy megmúrel a dög. Vagy átviszed a forgalmas út túloldalára majd visszamégy és integetsz neki egy zacsi Whiskas Juniorral. Csúnya látvány a buszkerék alól tornacipőszerűen fölpattanó macska, ahogy a véres belei visszarántják, de ilyen körülmények között alig negyedórán belül exitál.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.13. 14:18:45

Ajvé...!
Ha ezt megneszelik az állatvédők...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.13. 14:27:09

Eddig bírtam, de most már nem nem megy tovább: azonnal és teljeskörűen szeretnék elhatárolódni a szerkesztőtársaim macskaellenes véleményétől!
Macskára igenis szükség van, nagyon hasznos állat, pl. Pribék kutyám combizmait is ők edzették ki, a rágóizmokról már nem is beszélve! A macska elpusztításának csak olyan országokban látom igazolását, ahol aztán el is fogyasztják az állatot. Ha kell, küldök receptet kis gyökerek, de nehogy már ÉLVEZETBŐL nyomjátok, ti elkorcsosult perverz állatok! Még jó hogy egyikőtök se írta le, mit tenne legszivesebben a macskabelsővel, mert akkor én is kénytelen lennék keményebb hangot megütni!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.13. 15:03:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Igen, már én is gondoltam rá, hogy posztot érdemelne az a sok beteglelkű a tarantulájával meg a gyíkjaival!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.13. 17:52:05

Jelentem én is kedvelem a macskákat.
Keverik a csít, meg lazák, mint a rigalánc.

Jó fejek, no.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.13. 18:24:32

Ezt a képet a képet amúgy hol találtátok radai gyermekkorából?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.13. 22:16:12

Gyerekek, ha Pécsen jártok, mindenképpen látogassátok meg a Trafik nevű helyet, mert jó!
süti beállítások módosítása