Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A beöntés fontosságának időszerű kérdései

2010.04.24. 13:00 Frick László Emlékzenekar

 Éljen és virágozzék korunk vezető eszméje a fejlett matulista fikaizmus!

{aláfestőzene}*

Egy blogban, ami a népeket mélyen szántja, ómagyarmárjasiralmul ekézi, igen fontos dolog a seggbekúrás. Otthon, ha a lakás takarítása közben parvisnyéllel véletlenül rábökök a gyerek házimozijának az ON-gombjára és bekapcsolódik valami jó kis pornófilm, megjelenik egy hatalmas olvasztottviasz színű popsi, az ember kétszer néz oda hogy egyszer láthassa, hogy férfi vagy női-e az, általában a segglyukak elég nehezen elkülönböztethetőek, mert a pornóiparnak és a politikának igen sok hasonló marketingfogása van, gondolok az amatőr-nek hoaxált pornókra, ami a politikában a persze-hogy-más-a-mi-fiunk avagy a mi kutyánk nem szarik a járdra, hanem kakálik, ennekmegfelelően mályvaszínűre kidolgozott, fodros, tágulékony végbélnyíláskörnyezettel , a finom sárgásan gombás, frissenborotvált fahéjbarna háromszögben maga a rózsás-fodros lyuk ugye, ha ezalatt a gát túl hosszú és nem akar végetérni, akkor majd herezacskóban fog folytatódni, ha meg kis fehér giliszta van rajta, a szüléskori gátmetszés forradása, akkor az un „amatőr” kategóriába fog tartozni, és egy háziasszonynak látszó, vagyis enyhén molette hölgy fogja rázni cellulitos fartekéit, de ha szülész-szikétől szűz az a gát és alatta éppen vaginális behatolás történik, akkor egy szempillantás alatt, ami egy hümmm ebben a krasznohorkai lászlói burjánzású mesterséges körmondatban, nemsokára ki fog bukkanni az egyszeműkélgyó és némi előmaszatolás után máris cupp, benne van a rectumban tövig, amatőr kategóriában előfordulhat, hogy vajsárgás-nedvesen, viszont a Puruttya moralista mozgalom közzétételében….khrrmmm… jellegzetes csokoládésan fog előbukkanni:

ELMARADT A BEÖNTÉS

 

 

Na jó, persze vannak mesefilmek, pl egy olasz, amiben a dús donna terebélyét in tergo megejtvén a csávó egyszercsak a markába köp s egy lyukkal feljebb folytatja. Vagy Rainer Werner Fassbinder egyik filmjében a hipernaturalista ábrázolás annyira visszarükvercel a valóságba, hogy a szokásos férfi-WC-jelenetben, amit Nádas Péter az értelmiségiek számára írt magasszínvonalú , össztömegében több, mint egykilogrammos pornótrilógiájában oly plasztikusan ábrázol (és cigány is van benne!), beleköp a csávó a markába és úgy hatol bele a nyilvánvalóan nem bejáratlan , edzett segglyukba.

 

A nyilvánvalóan fejletlen magyar népnek már nem adatik meg az, hogy a televízióipar a hazai piacon is előretörjön a nagymamaszegmens mindenoldalú kiszolgálására a pankrációs sportbemutatók sugárzásával, magyar nagymama, főleg dobozossörrel a kezében, ilyent meg nem nézne, miközben pedig Terry Bollea  lassan már a mamut is honey-nak mondja. Akkor hol vagyunk attól, hogy a rectalis hygiénén túl még arra is kiterjedjen a figyelmünk, hogy az óperenciántúli seggből-szájba jelenetek előtt megbeszélik a csajok, hogy a banán, az eper vagy a barackízű végbélmosószert válasszák. Extrém esetben pedig a csokit (40% kakaótartalommal.)

 Kevdenc szvingertündérem, a pudingocska honlap írónője naponta tudósít a pudingocskája ízéről [a pudingocska a kétféle női örömnedv közül a fehéres, állagában, színében s ízében is spermicid, amit a Bartholi mirigy termel és ezért magyar nő, aki soha nem maszturbált még, nem is tud róla] viszont a segglyukincca ízéről nem.

Ha Kosztolányi-jegyzőkönyvecskémet (magyarul notesz és Gájricsi Dezső kollégának is van ilyenje) föllapozom a pornótündér című bejegyzésénél, ott egy alkalmilag statisztáló lány elmondja, hogy az iparról őneki elsősorban a picsaszag jut az eszébe. Hiába a beöntések –és aki volt már vastagbéltükrözésen és mondjuk a SOTÉN, ahol az amerikaiul tökéletes helyesejtéssel beszélő tanár olyan szivélyes, mint egy Kosztolányi-korabeli vidéki körorvosbácsi és sziveskedik a monitort a beteg felé fordítva megmutatni neki, milyen szép is a vastagbele, és ha a beteg megretten a sok apró fekete pontocskától, hogy az mind-mind rák, akkor a tanár nevetve legyinti le, dehogy, az csak a kaki maradványa. (Megjegyzés: A szerencsefi, aki a tanár elé kerül, nehogy elkezdjen ott brékelni a húszezressel a borítékban! Ugyanis ha nincsen köpenye, akkor annak nyúltzsebe sincsen…)

 

Az amerikai kultúra idefejlődésével már egy doboz cigire is rá van írva, ha szívod, rákot kapsz –de a pornóipar tényleg nem sokban különbözik marketingtestvérétől a politikától, mert nem láttam még olyan pornóklipet, ami előtt figyelmeztettek volna:

TARTSD TISZTÁN A VÉGBELEDET MERT HA SEGGBEKÚR RADAIROSSEB ÚGY ÉRZI MAJD MINTHA MÁKOSKALÁCSOT TOSZNA!

 

Bezzeg a kis pöcsnyi Magyarországon az anális szeksz még a társkeresőpiacon egyre kevésbé forgalomképes 43 –és a halálközötti hölgykategória végsőfegyvere az ingyenkurvákra vadászó másfélfogú, pockos 123-as dízelmercis (cserge ülésvédővel) kopasz kövér  pöcörős kis (avagy zug) vállalkozó kategóriával szemben. Úgyhogy van még miben fejlődnünk a bezzegóperenciális haladás irányában. Ugyanis ennek a nőikorcsoportnak már leginkább aranyérduzzadmánytól függőlyös a paplika.

  

A népekézés a fejlett matulista-fikaista felnőttújságírói –véleményformálói  attitüdben gyökerezik: Ha zúzom le a parasztot állandóan, akkor azzal biztosítom a mindig én vagyok felül-tehát én verem be a very happy-t, hogy a XX. század végi költőt és műfordítót [a Rakéta regényújság közölte fordításait] D. Nagy Lajos bácsit idézem.

 

Tehát BÍZZÁL ISTENBEN ÉS TARTSD TISZTÁN A VÉGBELEDET (itt alul majd egy spontán PR hirdetési felület következzen , egy mézes-vaníliás ízű öblítőszeré).

 

 

28 komment

Címkék: amerika beöntés ánusz végbélnyílás

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr21944300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 11:28:10

Hálás vagyok ezért a remek posztért, végre a dolgok mélyére sikerült hatolnod, kollega!

Szaros fasz nélkül nincs amúgy igazi seggbekuki, de elismerem, haladnunk kell a korral. Amióta porból csinálják a tejet, babból a húst és tinilányokból a diplomást, kénytelenek vagyunk a komverszhez alkalmazkodni, és bizony ilyen körülmények között jobb az elővigyázatosság. Egyik-másik denikvens ugyanis a valaga lukját nem csak szarásra használja, és onnantól kezd veszélyes lenni a dolog.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.23. 14:28:59

Huu, fél nap nem jutott eszembe Hulk Hogan neve... A német nénikém az esti maszti előtt mindig megnézte az akkor még ring királyát.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 14:37:02

@Frick László Emlékzenekar: Nem emlékezetből kell írni a bejegyzéseket, arra való a gúgeli meg a wikipédia.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 02:44:10

fricklaci, fricklaci, kár hogy beteg vagy...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 09:44:10

@Frick László Emlékzenekar:

Annyira azért nem, mert ahogy elnézem te is imádod ha kinyalják a fenekedet.
Pláne ha bő nyállal lefetyelve teszik ezt, ahogy szörcsi...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 10:11:56

@Flat Eric / sta press: Címlapirigység? Ha nem akarsz címlapra kerülni, vegyél példát rólam, és péntek esténként posztolj, amikor mindenki vedel, te alternatív bölcsészlány!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.24. 14:07:19

Hát miféle poszt ez?!?!?!

Végbél??? Éljen a vagina, szaporodjon a büszke magyar!

Frick László Emlékzenekar 2010.04.24. 19:02:30

@Flat Eric / sta press: Én már az oviban is kurvára úntam az ilyen dömpergyerekeket, akik zsírkrémes sütiken meg paprikáshabos nokedlispörkőtteken kicombosodott karjaikat hasábfákként háányták-vetették ittgyövökittgyövök, féjjetek fééjjetek kapjátokbe kapjátok be. Szórakoztató vagy... öhm.. stílusos is lehet akár egy darabig ez a céltalan debeteg vagy kabbefaszom meg ilyesmi.. de tartalmatlanul? Jó, hát ha ettől érzed nagyembernek magadat, hogy durrogsz, mint Másféméteres Gyúúrkka a nagycsoportban. nesze a pirosbögre , fogjad!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 21:56:44

@Frick László Emlékzenekar: Korábban se stimmelt valami ennél a Fletó gyereknél, de azt hittem, csak megjátssza, elvégre itt én vagyok egyedül őszinte, még azt se tagadom, hogy a saját nememhez vonzódom vagy hogy cigán vagyok. Viszont ez a tegnap éjjeli ámokfutása egy kicsit visszariasztott, ahogy minden posztot összeszemetelt a teljesítményellenes pogromjával.

Sokat gondolkodtam rajta, mi állhat a jelenség mögött (korábban hasonlót játszott el egy másik nickje alatt is). Eleinte azzal áltattam magam, hogy egy ultralib neoavantgárd pöcs, aki hüperposztmodern lelkületében viszolyog minden komolyságtól, és kommersznek tartja, ha valaki olyasfajta témát vesz górcső alá és járatja le, ami 80 IQ felett amúgy sem tűnik vonzónak (prűd kereszténység, népnemzeti bajuszpödrő nacionalizmus, et cetéra), de hosszas töprengés után arra jöttem rá, hogy valójában arról van szó, hogy ezek a reakciós nickek egész egyszerűen zsírbunkó neonácik, akik a mi groteszk görbe tükrünket, melyet néha keserű iróniával, néha hangosan recsegő fingással fűszerezünk, csont komolyan veszik, és meg akarják mondani a frankót, hogy házmesternáciból végre IRL is előlépjenek nyilaskeresztes komisszárrá. Így aztán nem csoda, ha amint valami "saját" (vékonyka propaganda-füzetekből olvasott) nézeteikkel ellenkezik, máris bőszen tiltakoznak, lejáratásnak véve alkotómunkánkat.

Nem túl bíztató szcenárió, de végső soron az ő fajtájukon is lehet kacagni, amíg nem vagoníroznak embereket.

szanalmas 2010.04.24. 22:54:31

Hát (tal nem kezdünk blablabla) én megnéztem azt a pudingocska honlapot és minden képről a szeksz jutott eszembe.
Buzie vagyok?

szanalmas 2010.04.24. 22:57:24

Ja, és ne rakjál bele ilyen linkeket máskor, mert a fasz se olvassa tovább az akármilyen posztodat, mikor pornót is nézhet! Bazmeg!

szanalmas 2010.04.24. 23:01:15

Azt sem tudtam nem észre venni, hogy a pudingocskán a Big Nagy USA múviban a dögös csajszi nem köcsög Ájfónt reklámoz, hahaha!!!

Frick László Emlékzenekar 2010.04.25. 04:06:08

@radairosseb: Olyan ez, mint egy film, néha meg kell nézni hang nélkül. Gondolj bele, néha idetéved egy idegenszem, nincsen képben, csak a hangot hallja, fesz a baszdmegaseggem, segbbebaszlak, nyald ki a végbelem a vastagbéllel való találkozásáig, ahol a teherautósofőröknek tályogot dörgöl a rázkódás és majd el is rákosodik idővel, rozsdás lé csorog le a gatyájába, papírzsebkendőt kell betenni nek, sőt, a profik tisztasági betétet ragasztanak be a gatyájukba. Gyön egy ilyen söffőr és elkezdi olvasni a kommentsort, hogy ígyseggbebaszlak úgyseggbebaszlak. Aztűán Fletonyáj Fletics elvtársamnak ezeket a dominánshím böfögéseit, snki ne álljon meg a saját lábán az ő színe előtt, hanem fex-nemu'! Aki lemegy kiffkutyuffba, mint Borzi, nem elég, ha Nyunyóka nickre vált (fark lábközé behúz, girincrevág és összepisil') ... továbbra is be kell kapnia.

Van énnekem egy barátom, aki Dosztojevszkijt olvas. Amikor a végére ér, kezdi elölről, már Kafkát se olvas. Kafkának durván kortársa volt pedig Jarosláv Hásek, a később híressé lett prágai kutyaszargyűjtő (bőrcserzéshez használták a kutyaszart tonnaszám)és kutyakereskedő (fajkutyává festett át kóborkutyákat és paxust is hamisított hozzá) Haseknak legalább öniróniája volt, Svejk kissé idealizált műhülyéjének alakjában jó sok van Hasekből
Fletonyáj Fleticsnek szerintem vagy több Dosztojevszkijt kéne olvasnia avgy újra nekilátni. Tucatszám vannak bohócok a regényeiben, úgy, ahogy az indexesek vagy matulisták bármit széjjel tudnak szofisztikálni, ami nekik nem tetsző vagy nemhaver vagy ilyesmi, azzal az erővel tahó, műveletlen vidéki katonatisztek (és a vidék , az oroszhonban ötezer versztányira van...) tudnak úgy szofisztikálni, mint Bede Márton. Akkor ahhoz képest Fletonyáj Flet'ics elvtársam (és barátom) kitalálhatna már valami újat.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.25. 10:11:57

@Frick László Emlékzenekar: Most olvasom a Wikipédián, hogy az originalitásigény romantika-korabeli betegség, amelyet aztán a tehetségtelenebb huszadik századi mű-vészek ismét meglovagolnak. A romantikálisok valamiért azt gondolták, hogy önérték, ha egy értékrendet kiforgatsz magából, aztán ezt odáig fokozták, hogy az avántgárdra más se jutott belőle, mint az öncélú polgárpukkasztás kommercializálódott reprodukciója. Ha nem tudsz jót csinálni, csinálj olyat, amilyet még senki nem csinált (ugyanarra a sablonra, amit mindenki csinál, amikor olyat csinál, amit még senki) - és akkor mondhatod azt, hogy ez szándékosan szar, mert jót csinálni nem kunszt, hiszen a többi művész jót csinál.

A művészet történetének legnagyobb alkotásai egytől egyig koppintott témán alapuló, kliséket felvonultató sablonalkotások. Valakinek a halhatatlanság kevés ahhoz, hogy felismerje a plagiarizmusban rejlő művészi erőt. Pláne, ha a kommercializmust fújja a Zeitgeist, még egyenesen korszerűtlen is, ha szembemenve vele valaki eredeti akar lenni, a korszerűtlenség pedig minden bája ellenére sosem szül nagyságot, kivéve, ha véletlenül megelőlegezi a közvetlenül rákövetkező kor szellemét, mert akkor utólag mindenki ráhazudja, hogy előfutár. Épeszű ember viszont nem gondolja, hogy a jelen folyamatok a kommercializmus ellen hatnak - számos generációnak kellene boldog öntudatlanságban kimúlnia, amíg az elmúlt fél-háromnegyed évszázad (attól függ, az óceán melyik partján nézzük) hatásaival szemben lábra kapna egy másik, egyébként karteziánus eredetű betegség, az individualitás.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 10:37:29

@radairosseb:

Szerintem alapvető hiba művészettörténeti kontextusban vizsgálni egy olyan kérdést, mely egész más lapra tartozik. Mert bármerre nézek, itt csak önmagukat szórakoztatni kívánó tudósembereket látok! Plusz egy balzac-i grafomániában szenvedő narkóst, meg egy fartúró cigányt...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.25. 10:54:56

@"the dragon": Rajtad kívül ma már senki nem választja külön a tudományos és művészi kreativitást és originalitást. Legalább Koestler óta tudjuk, hogy a kettő ugyanaz a jelenség mind pszichés, mind társas dimenzióját tekintve. Koestler tudományos kvalitásait pedig már csak szeszkulális beállítottsága is magasan minősíti! Ettől még persze te szembemehetsz a tudományos tényekkel, hiszen originálbuzi vagy, de csak ezért nem lesz igazad.

A tudomány természetesen társas projekt, a maga törzsi szertartásaival és tabujaival, ahol ha felrúgod a diszciplína korlátait, jobb esetben sarlatánként kiátkoznak, rosszabb esetben évszázadok kellenek, hogy a téveszméidet kiirtsák a köztudatból (Newton tévedései ellen még mindig küzdünk, holott már a kortársai is cafatokra szedték az egész kuplerájt, amit összerakott, nem beszélve az értelmes teremtés Szt. Ágoston óta visszatérő tudománytalanságairól, és a példák a végtelenségig sorolhatók).

A tudomány társas jellegével szemben alkotóközösségünkben felfedezni vélek bizonyos individualista tendenciákat egynémely alkotótárs részéről, s bizony az ilyesmi gyakran megbosszulja magát, nem csoda, ha Fletó is hisztivel végezte!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 11:24:02

@radairosseb:

Látom ez nagyon kikívánkozott belőled. Csak tudnám mi köze van a hozzászólásomhoz...

Én arra próbáltam utalni, hogy mink itten tudós, nem pedig művészemberek vagyunk, ergó a legkevésbé sem kell figyelembe vennünk a - valóban létező, és általad helyesen vázolt - művészettörténeti alapvetéseket, mert nem cél, hogy maradandót alkossunk, önön szórakoztatásunk sokkal inkább.

(De még a tudományfilozófiaiakat sem, hála remekbecsű nickjeinknek!)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.25. 12:19:22

@"the dragon": Felesleges a tudományosság emlegetése, ha semmi köze a mondandódhoz. Mint ahogyan persze a művészi és tudományos kreativitás közötti különbségeket sem kell tagadnod, ha nem áll szándékodban.

Viszont hogy azért már az étkeztetésedről ne én gondoskodjak, szopd ki más faszából, hogy mi köze van az originalitás mélyreható elemzésének abban az összefüggésben, hogy egyik szerzőtársunk nem akar írni a tűzoltókról, mert valaki le merte előtte írni ezt a szót!

Frick László Emlékzenekar 2010.04.25. 12:47:05

@radairosseb: Én a fejlett matulistafikaista eszmék terjedésében a garanciáját látom annak, hogy ezt a kommentedet húsz év múlva már nem csak, hogy senki nem érti, de akkora kommentablak se lesz, amibe beleférne, pedig képernyő helyett a csőben feküdvést végtelen tudatmezőnkön a szemünk rongálása nélkül élvezhetünk. (A Cső és a pornó!! -nem is merem folytatni, persze Ray Bradbury megírta ezt, csak még mozira)

Frick László Emlékzenekar 2010.04.25. 12:55:09

@radairosseb: Ja. Éppen a töltelékposzt a bizonyíték arra, hogy többen is írhatnak ugyanarra a hívószóra. Ha itthon mondom, cicc, Fostos, Talpi és Félfülű jönnek elő, aztán a szomszédban meg Viktor és Fletóka az iker dánydogok...

A tűzoltókról: Egyenruhás testület. A világ minden egyenruhás testületében rejszolásra kényszerítik a kopaszokat, fókanyelet dugnak föl a seggükbe (és még jól is jártak, ha nem Piros Aranyas tubust a boldogabbikvégével, kupak nélkül, BRHOATTY) vagy van lehúzás. Vagyis meztelen seggre picsázás, pl pokróccal vagy más eszközzel.
Namost ez a katolikus papoknál ráadásul pedofília is.

Jó lenne tudni, hogy az izraeli katonanőknél mik mennek a szivatásba, nekem csak ilyenek vannak, hogy a szecska lányok cipőit a cipősszekrényben telelocsolták vízzel. (Férfifantázia nem képes fölfogni, mi történik egy női pipellővel, ha vízzel öntik tele. )Vagy kifürdik előlük a melegvizet. vagy köz-szaglásra dobják a szecska lány gumikutyuffkája farkincáját. (A fenekelés viszont a lányoknál más kategória és az intim szféra, jó barátnők fenekelik egymást vagy önmagukat, kettecskén.. esetleg hármasban..)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.25. 13:23:29

@Frick László Emlékzenekar: Az egyetlen oka annak, hogy le mertem írni, hogy nem érti senki. the dragon átment a teszten, ő nem fogta fel, te ügyesen kibújtál, így aztán mondanom sem kell, hogy bizonyítottan te vagy az utolsó ellensége a barbarizmusnak.

Ami a katonanőket illeti, a muszlimok háremeiről készült irodalmat lenne érdemes tanulmányozni. Bár nem hiszem, hogy sokban eltérne a helyzet egy átlag férfikaszárnyától, ahol a dómináns megfarkalja a böszme szemüvegest, miközben a többiek körbeállják őket a zuhanyzóban és rárántanak.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.25. 15:49:36

@Frick László Emlékzenekar:tudd meg, ez most nagyon, nagyon rosszul esett! fleterik lenne a legggutolsó, akinek bepucsítanék, vagy ha igen, hát biztos, hogy seggtörlés nélkül!

@radairosseb:mondjuk ezt egy olyan korban, ami tulajdonképpen nincs is, és aminek nemlétező leglényege az a fajta bomlasztó és destruktív erő, amely a mindenkori bizonyosságok és (vélt) igazságok teljes kiirtására törekszik-ide értve az eredetiség mítoszával való végső leszámolást is-véleményed még mindig csak félig korszerű, és erősen elavult, mivel vélemény, ha megcsavart és ironizáló is...de ezt mondta frikk is, azt hiszem...ennek ellenére továbbra is destruktív, és így nemteccős!

valaki elmondaná, mi történt Erikával egyébiránt amúgy egyébként however? szokás szerint lemaradtam a buliról.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.25. 16:39:41

@Nyunyóka: még ha rada éppen fordítva is gondolja, mint ahogy mondja, az a kétszínű sunyi cigány!

Frick László Emlékzenekar 2010.04.25. 18:37:45

@Nyunyóka: Mit értettél félre szivem, hol mondtam én, hogy Fletonyáj Fleticsnek pucsítanál? A kiskutyahasonlat arról szól, hogy durván bánnak veled és te erre defenzíven viselkedsz, erre MÉG nyom a valagadba a pritaminnal töltött fogkrémes tubusból Fletics, DE neked kell szégyelleni magadat. Tessék harapni -legföljebb felrúgnak, de azért egy jó messzire elrúgott kiskutyára már nehéz rámutatni azzal, hogy: Szégyeld magadat.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.25. 18:46:39

@Frick László Emlékzenekar: viczeskedtem megint, frikk úr, defenzíve mégpedig...igazából fleterik nekem nem nyom semmit sem, de most más körülményeket, melyek magyaráznák az esetet, többek közt (látszat)adminságomat és erika bizonyos önpusztító allűrjeit nem említeném, mert nem szeretek olyanba rúgni (amúgy rúgni igazándiból, nem csak játékosan, ahogy itt szokás), akibe az elébb rúgtak-persze történhet a rúgás indokoltan is, de ez mindegy most...

Frick László Emlékzenekar 2010.04.26. 13:13:17

@Nyunyóka: Hálistennek mélységében nem ismerem az egymás csepűi-rágásaitokat, csak igy széltében, bár majdnem olyan hosszú is. Kicsit az jön be nekem, amikor a Ritchie Blackmoore elkezdte verni a gitárjával John Lordot vagy Keith Emerson az orgonájával Palmert, a dobost.
De te ne kezdjél el papírzacskót húzni a fejedre, mint egy Yoko Ono a férje és F Zappa közös fellépésén Nú Oakban, mert te nem egy dilettáns sárga szuka vagy, aki másra nemjó!!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 14:20:21

@Nyunyóka: Anyád a sunyi, ezért csinált
úgy, mintha utódot szülne, közben meg téged préselt ki magából!

@Frick László Emlékzenekar: Még legalább akkor _arra_ jó lenne.
süti beállítások módosítása