Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A magyarok

2010.04.17. 14:59 gájricsi dezső

BLOGDÉMON, PETIKE, KÖSZ A FŐCÍMLAPOT!

 
Tegnap, miközben a hokedlin ücsörögtem a konyhában és a hűtőben talált lecsókolbász maradékán nyammogtam, végre rájöttem a nekem rendelt célra. Ideje pislákoló gázlángot gyújtanom az éjfekete sűrű rengetegben, és összefoglalnom – miért is a magyar a legkülönb nemzet? Hadd okuljanak a gyaurok, kiknek arcát a gőg színezi - már ameddig színezheti.
Míg be nem mosok egy jó nagyot.
 
  
 
Mert mi, magyarok alanyi jogon elvárjuk a tiszteletet.
És joggal.
Lévén a magyar szó jelentése: égben lakó Isten. Isten földi mása. Ebből kiindulva nem is értem – nyilván mert teljesen nonszensz - hogy más nációk, pofátlanul, milyen jogon vindikálják maguknak a „kiválasztott nép” jelzőt? Hogy veszik maguknak egyáltalán a bátorságot? A tipikus magyar mindenesetre érzi ezt a vátesz-fílinget. Sőt. Ez mozgatja. Belső motor, saját tüzelésű acélkohó, amely az őt körülvevő mocsokból és tisztaszénből gyémántot éget, százezerfokon. Ez viszi előre, hajtja, nagy tettekre sarkalja - nemzete dicsőségére. Ez hát a kiindulási alap, nézzük a kivételes magyar tulajdonságokat.
 
A magyar sokoldalú. Egy paralelepipedon. Mindenhez ért, és ezt magabiztosan kommunikálja is. Tengernyi eszét adakozó kedvvel, Florence Nightingdale-ként osztja a rászorulóknak. Neki úgy is bővivel marad.  Így a trolin kapaszkodva is Gilgamest mormol, miközben párhuzamosan politikailag elemez, (a maga elé vizionált Török Gáborral félhangosan vitatkozva, néha-néha letorkolva, vagy fénykardal eret vágva belé) ezalatt, mintegy félvállról, odavet egy kétflekkes kritikát, a mellette álló, afrikai rasszú bevándorlónak a kereskedelmi média elvetélt műsorstruktúrájáról, végül grátisz bemondja a köznek a nyári futball VB eredményeket. Persze a reggeli BKV-s szórakozása alatt sem tétlenkedik. Nem - a lustaság határozottan nem magyar tulajdonság – így, mivel ért hozzá, félkézzel skicceli a relativitáselmélet továbbgondolását, és alternatív kiskereskedelmi hasznosítási módozatait. Csak úgy, nagyvonalakban persze. Az utókornak. A jövő nemzedékének. Akikre folyton-folyvást gondol. Mert szociológiailag magasan képzett és szenzitív.
Azaz magyar.
Ujját folyamatosan a kor ütőerén tartva, naponta képes korrigálni az irányt. Ha kell, pirosban látja a világot, ha kell a narancs a kedvenc gyümölcse. Mindig áptudét. Trendi. A „trend” szó is magyar ’találmány’ egyébként, jelentése: amagyaraztudjaatutit. Érzékeny, kifejező tekintetű szemét intelligens arcszélt adó szemüveg keretezi, divatos pirossávos szárral. Lágyan torzítja a világ éles fényeit, UV3.fokozat, piszkosul szűr, állat mód szelektálja a büdös beszivárgókat káros sugarakat - echte magyar találmány, naná. Mi más is lenne?
 
A magyarok jövőbe látnak. Az említett VB-végeredményből, mint eklatáns példából levezethető nagyvonalúságukon túl,(ez is jellemző tulajdonsága a népnek egyébként) Nostradamus magyar származása köztudott. Bár megjegyzem, idétlen eredeti neve miatt: Nostrada Mór, egyes sémita körök is próbálták magukénak vallani - de aztán beégtek kegyetlenül. Azóta a kabbalista mocsokkal próbálkoznak, mint jövőbelátó gagyi kóklerkedéssel, de komolytalan az egész fusizás, kár belé a szó is. Tulajdonképp’ nem csodálkozom - zugorákulumokból manapság lassan Eufráteszt lehet rekeszteni. A tiszta magyar nem erőlködik. Nem használ tiltott VADA-inkompatibilis szereket a révüléshez, úgy mint gomba, delfoi-füst, szentnek mondott, de hatóanyag nélküli füvek, szárított madárszar őrölve, koraszülött agyvelő, AB pozitív sárkányvér. Csak belenéz a szemedbe, és megmondja elkúrod egy hét múlva, vagy nem kúrod el a beszámolót - na meg persze a ringóseggű Valikát a kettő béből.
Mindezt jóindulattal teszi.
Az túlteng benne.
Mindenkinek segít, ahol tud. A segítőszándék a magyarnak vezérlő csillaga.  Ahol baj van, legott ott terem, és belső lelkierőtől és késztetéstől hajtva, spirituális segítséget nyújt. Balesetnél egészen közel áll meg, szorosan körbevesz, rád szegezve delejes tekintetét feszt áramoltatja a gyógyító energiát. Csak győzzed lefejteni az ezoterikus áramkörről.
Ezért mondom, a magyar jószíve már-már túlzás.
Rajongva örül a másik sikerének, pénzének, előmenetelének. Bármilyen kis boldogságában osztozik, mert osztozni akar. Ilyen a természete, a jóemberség genetikus. Ez a magyar-kromoszóma. Minden jót kívánva levélben, szóban, kommentben, feljelentésben, bírósági beadványban - bárhogyan de részese akar lenni örömödnek. Hatalmas vajszíve nem fér el érző kebelében, így gyakorta kívülről hordja, kokárda formára hajtogatva. Hadd lássa a világ!
Hadd csodálja.
Végül is ezért tartjuk a világot.
Mi, magyarok.
 
A magyar szereti a szépet.
A kellem iránti rajongása a magyarnak a nép férfi tagjait arra késztette, hogy évszázadok alatt az udvarlás művészeivé váljanak. Úgy teszi a szépet, mint senki. A világban csak „magyarkodásnak” hívják a precízen kidolgozott, több mint százezer releváns tanulmányban elemzett és csodált technikát, amivel elegáns és frappáns módon adja tudtára a  híresen szép magyar nőknek tetszését. „Basználak Bözsi!” – Kell-e ennél frivolabb, dévajabb, tömörebb mégis líraibb és nyelvtanilag virtuózabb üzenet?
Nem hiszem.
Épp’ ezért a magyarkodást oktatják is a híresebb, nem magyar egyetemeken. Bár exkluzívan, az igaz, mert csak a kiválasztottak ismerhetik meg az ősi tudást. A szemináriumokra bekerülni, majdhogynem lehetetlen. Vérre menő tülekedésük hízelgő, ámde teljesen magyartalan, mivel egy magyar mindig úriember, soha nem tolakszik. Nem nyomakszik. Nem fúr. Nem farag. Eleve elítéli az asztalosmunkát. Ilyen alantas kézi szerszámgépészettel Atlantisz örökösei nem foglalkoznak.
Akiben csöppnyi önbecsülés leledzik, annak egyetlen életcélja van: Magyar akar lenni.
Mindegy milyen áron.
Mindegy hogyan.
Akár beférkőzéssel is.
Azonban mivel megbocsátó, nagyvonalú nép a magyar, ezt szelíd mosollyal tűri, és csak szeretetből, néha dorgálva jegyzi meg: Büdösapádfaszát akarod már az országomat elfoglalni, rohadt pajeszos szemétláda, takarodjál haza a fajtádhoz, Tel-Avivba, amíg szépen vagyok!

 

443 komment

Címkék: mszp fidesz foci tévé magyarország isten zsidó jobbik magyarok ostobaság zsidók zsidóbűnözés jövőbelátás kúrás sémita beférkőzők

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr551929404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 16:22:01

Kiiibaszott jó!

Ezt baszki ezrek fogják olvasni, ezrek!

Le a kalappal, te komplexusos fasz.

Aktiválni kell bazdmeg, aktiválni!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 16:23:20

Blogdémonok, hívlak titeket, nyomjátok kis ezt főőőőcímlapra!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 16:24:49

Ne simogasd Ricsibazdmeg, jó ez így!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.17. 16:41:30

Dezső, ez minden, csak nem fos!
Megérdemelné a címlapot, bár nekünk már az is zsenánt!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.17. 17:03:15

Lófasz puhaseggű sztereotípizálás.

De könyörgöm Admin Bátya javítsd ki az " adakozó kedvvel" című dolgot mivel egy vével írtam.
És borzalmasan zavar.
Én valamiért nem tudok hozzáférni.
Valaki aki admin, a vé betűt nyomja oda, mert így más a szó jelentése.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 17:17:36

@gájricsi dezső:

elmész te a picsába, így tökéletes.

ismételgesd: kibaszott jó vagyok, kibaszott jó vagyok, kibaszott jó vagyok, kibaszott jó vagyok, kibaszott jó vagyok, kibaszott jó vagyok, kibaszott jó vagyok

stb.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.17. 18:10:09

Azért a negítvumainkról is essék szó!

Sajnos nem vagyunk elég kitartóak. Nagy rössel belefogunk valami produktívba, de az első akadályba ütközvén elhagy minket a lendület, és félre tesszük a munkát, ami rendszerint alaposan vissza is üt utóbb! Hogy mindenki értse, például a deportálásokra gondolok...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 18:29:31

@"the dragon":

brávó, csodás megállapítás!

a csapatban történő munkavégzésről is tegyünk említést, hamár.

merthogy az nincs.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.17. 19:05:27

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Örömömre szolgál, hogy végzetes hanyagságunk két lábon járó bizonyítéka is igazol, holott nyilván el van foglalva a következő gazdasági válság szervezésével...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.17. 19:06:20

@"the dragon":
Ez akkor volt, amikor grószmutteréket megmenekítette Carl Lutz haverotok? Még szerencse, hogy végül mégsem telepedett ki a családod Palesztínába, mostanra már rég seggbelőttek volna, amilyen béna vagy!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.17. 19:46:52

@LadyCarambole:

Nekem még a karácsonyfám sem lutz, nemhogy a haverom! Az aljas provokációdnak pedig juszt sem fogok felülni... Üzenem Hansnak, hogy jó nagy balfasz, amiért van wifi abban a befalazott pincében, ahol téged tart.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 19:48:26

@Flat Eric / sta press:

szevasz erik, mesélj mi van az elefántposztoddal? láttam itt két napig, aztán nem. rájöttél, hogy az elefánt végül egy korrupt BKV igazgatósági tag volt álcában?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 19:49:14

@LadyCarambole:

akurvaéletbe, felvágták a nyelvedet, csimbók!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 19:49:58

@"the dragon":

ekkora gyökeret a veteményeskertbe tartanak.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.17. 20:12:21

@Csönd-Nesz-Rizs.®: @"the dragon":
Hányszor kértem már, hogy ne hízelegjetek!
Kezdek lassan én is valami nyavalyára gyanakodni, pedig egészségesnek hittem magam, mint a makk.

szanalmas 2010.04.17. 21:23:33

@"the dragon":

Wáháháááhááááhá! Bár szerintem a cat5-ös kábellel netezik, amivel ki van kötve a faligyűrűhöz!

Egyébként végre egy poszt, ami nem teljesen szar!

szanalmas 2010.04.17. 21:25:46

Speciel a hátrafele nyilazást és a Feszty-körképet hiányolom! Bazmeg!

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.04.17. 22:03:04

Ez annyira jó de annyirrrraaaaaa!

"AB pozitív sárkányvér"

„Basználak Bözsi!”

:)))))

Ugyi nem baj, ha majd én is használom?:))))

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.17. 22:05:41

Jól van, basszátok meg. Vérszemet kaptam. Megszívjátok, máskor is írok közepes fos ócska közhelyet. Rászoktam.

De ijesztő módon ne legyetek kedvesek, mert ez lehangol.
Itt nem differenciáltok, mindenkinek beszóltok. Ezért járok ide. Végre normális emberek.
Erre pont nekem nem?!
Lófaszt!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.17. 22:14:43

@"the dragon": Kuss Dragan.
Kontraproduktív, debilis szarfostengerről még nem hallottál?
Na akkor tanulj.
És deportáld a macskádat, Micót. Ráfér.
Láttam, hogy keverék, háztartási kendermagos.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 22:14:46

@gájricsi dezső:

ricsi, az anyád picsájába jártál, te szaralak?

kibaszott nagy olvasottságod van! rövid statisztika holnap a belső poszton

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 22:16:56

FŐCÍMLAP GECI, GRATULÁLOK!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.17. 22:24:43

Bôlevûfos. Kaukázusi kefir után szoktam ilyet. Ha elôzô éjszaka sok vörösbort ittam.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 22:25:40

@Panther_V:

baszki, főcímlap van, te meg fosol? hát kurvanyád!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.17. 22:27:20

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Onnan jöttem én is. Egyébként már nem szeretem ez a dohos zsákutcát, ami egykor szellemi mûhely volt.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 22:33:28

@Panther_V:

akkor zárjuk be. végülis szép lezárás volna, főcímlappal indult, s azzal lészen vége.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.17. 22:39:13

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Nem zárhatjuk le egy ilyen elbaszott írással. Ennél még Lady is jobbat írt.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 22:40:39

@Panther_V:

azt hinné az ember, csak úgy ömleni fognak a habzószájú jobbikosok.

de csak te vagy egyedül, és neked is csak a fosod habos.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 22:41:34

még kb. húsz perc a főcímlap..

hahhh be szörnyű...

Hamis Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.17. 22:52:37

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Ezek a kigondoltamosok tényleg a jövőbe látnak :) Az index címlapról jövök ide, sose láttam még ezt a blogot, de nagyon tetszik :) Ja, és :))

Csak hogy meglegyen a címlapérzésetek a sok bunkóval.

@gájricsi dezső: Nekem tetszik, Gábor és Krisztina kicsit húzza a száját.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.17. 22:56:36

Ótvar kis gigalibsi köcsögök vagytok! Kurva mókás mi, hamarosan mehettek az oroszjózsi vagy a hagyómiki után buzsikák!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 22:56:44

@Hamis Levéltáros:

Ajvé.

Kösz. Jobb esténk van azonnal.

gitáros 2010.04.17. 23:02:17

Paralelepipedon, az, bazmeg... :)

Hatalmasat röhögtem, kösz!!!
Egy mintapéldány már itt is van...

Bölcs Lázadó · http://bolcslazado.blogspot.com 2010.04.17. 23:06:25

Aki magyar, azt tisztában van a kampányfinanszírozási struktúra rejtelmeivel!

bolcslazado.blog.hu/2010/04/16/a_jobbik_valodi_tamogatoi

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.17. 23:06:56

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Hát. Nem örülök felhőtlenül, hogy épp egy nagymagyarvalóságot frankónpellengérreállító tótawés cikkel kerültünk a címlapra. Így majd azt hiszik, ez a blog is csupán ócska tucattermék... (Nem csoda, hogy a téma már nem cirógatja a vélhetően ezernyi olvasó ingerküszöbét.)

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.17. 23:07:09

Jobbikosnak itt vagyok én. Felérek egy gárdával. Habzik a szám is. Alapból fékezett habzása van. De most jövök Edömértől, aki fura mostanában, történelmi nagyregényeket ír. Úgyhogy diszkréten a nyakamba folyik a nyál.

Szerintem egyébként a jobbikosok ezt nem értik. Túl elvont. Asziszik dicsérgettem.

Amúgy mi a fasz van? Éccaka féltizenegyekor kibaszták a csonka fostengert a címplapra?
Hát tényleg erre van igény? Hová tartunk? Hováá tartunk, baszki?Kööözhely! Szégyen.

És még ha virtuális kukában végzett másikfele is itt lenne...bah.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:07:25

@"the dragon":

hamarosan lehúzzuk a rolót. 150 ezernél vége, többé nem kommentelünk, nincs több poszt.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:08:38

@gájricsi dezső:

itt mindenki megbuzult. megöregedtünk, elült bennünk a régi spiritusz, mióta megfertőzött mindket az olaszbuzi buziolasz

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.17. 23:08:41

@Panther_V: Ha lehet, né a Józsit választanám.
Rég tetszik. Bírom a szemöldökét. Olyan férfiasra van szedve.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.17. 23:10:30

@"the dragon": Mer' kommersz vagyok.
Eleinte nem annak indultam, sőt!
De magyar vagyok.
Ujjam a kor ütőerén.
Felismertem, hogy erre van igény.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:12:25

@"the dragon":

cirógatja. jóval a modoros alatt kezdtük, a ranker folyamatosan tol felfelé minket, már a modoros felett vagyunk.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.17. 23:13:16

@gájricsi dezső:

Na álljon meg a menet! Én azt hittem, most azokat a szobaliberális knédlihuszárokat parodizáltad, akik szerint tényleg ilyenek "a magyarok"...

flippant 2010.04.17. 23:15:51

Azta bazzmeg ez valóóban kibaszottúl jó poszt, gecci

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:17:10

@"the dragon":

Dragi, te rendesen elhülyültél az utóbbi időben. már kornélia blogján is észrevettem.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:17:55

@flippant:

a kurva anyád, legalább kurvaanyázz!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.17. 23:20:04

@Panther_V:

Én nem, de ismersz már annyira, hogy csak a saját poénjaimon röhögök...

Lamorak · http://www.clusterone.hu 2010.04.17. 23:25:49

Hogy erre nem én jöttem rá bazmeg, hát persze, nem 'mindenki magyar', hanem 'mindenki magyar AKAR LENNI'! Köszönöm, mester!!! :D

K jó, tényleg.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:27:16

szmájlik, elismerések...

Ricsi, mit tettél velünk!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.17. 23:28:22

Kik ezek a bérkommentelelők?

Dragan!
Legalább valami normális nevet vennél fel, ha már erre adod a fejed, baszki...Szégyen mik vannak.
Elképesztő egyébként a kreativitásod. Eddig három nicket számoltam meg, amiben zugban kommentelgetsz ide.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:33:23

@gájricsi dezső:

bárhogy nézem, ezek a faszok elmentek aludni.

150k után engem már nem láttok a blogon.

gondoskodtam jó sok adminról és utánpótlásról

és nem a kibaszott dragi favoritja hozta meg a főcímlapot, hanem az én versenylovam, bibí

minden jót!

Viszlát és kösz a halakat!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.17. 23:34:14

@gájricsi dezső:

Hülyébb vagy, mint azt anyád gondolta, mikor először eret vágatott rajtad. Férfiember egy nicket használ...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.17. 23:35:48

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Szavadon foglak! És ezt úgy értem, hogy 150k után minden ismert nickedet kibanolom a gecibe....

micu · http://www.ingyentv.hu 2010.04.17. 23:36:37

Ez bizony elég hányingert keltő katyvasz.
Ugyanattól a vélt felsőbbrendűségől
bűzlik, ami miatt az SZDSZ-t és a ballib értelmiséget megutálta az emberek döntő
többsége.
Lehet, hogy nehéz,embertpróbáló dolog,de
végre fel kellene fogni,hogy nem csak "zsidózni" ítléstelen hanem "magyarozni"
is az.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.17. 23:38:26

@micu:

Ugye elvtárs, végre valaki megmondja ezeknek. Ne félj a szerzô megy oroszjózsi után Kanadába.

Môžeš mi pomôct'? 2010.04.17. 23:38:55

Hajnye, hogy az én országos cimborám a Popper Péter ezt már nem olvashatja (vagy mit tudom én?)!
Ez a sors részéről egy teljesen igazságtalan dolog, mert így nem csak a kosútdíjból marad ki, hanem ebből is (vagy mit tudom én?).
Mindenesetre érdemes lenne elküldeni a Müllerpéternek, a Nőklapjának, és a biztonság kedvéért Lovasi Andrásnak, vagy valakinek. Ez nem árthat.
Továbbá két váppermenű dupla hússal, narancslével, és egy nagy sültkrumpli külön a lányomnak. Meg egy hagymakarika. (Ez freudi elszólás?)

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:39:34

@"the dragon":

dragi, most már elárulom, öröm volt az együttműködés.

tégy, amit jónak látsz.

ha van még valami mondanivalód ebben a tíz percben, most szólj!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:41:44

@micu:

te kommunista, ne bomlassz minket jó?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:42:42

@Môžeš mi pomôct'?:

te mocskos buzi, te férfiak szégyene!

hát hogy lehet ennyit kérdezni!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.17. 23:45:43

@micu:

Zsidózni már miért lenne ízléstelen dolog?! Elvégre ez a mi országunk, talán leszarhatjuk, hogy több ezer kilométerre innen ki mennyire szontyolodik el, mikor épp nem palesztin kisgyerekek fejét veri szét... Szóval az a gyanúm, hogy te valami provokátor féle lehetsz!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.17. 23:46:05

mér egy ilyen zsidó poszt került ki, na vajon miért?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:47:21

@Nyunyóka:

ez nem zsidó poszt. olvasd el újra.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.17. 23:48:05

@Môžeš mi pomôct'?: mentségünkre legyen mondva, Gájricsit csak nemrég vette fel szörcsi, de csak mert ricsi rekordideig bírta tartani tarkóval a hasi hájlebenyét...

Môžeš mi pomôct'? 2010.04.17. 23:50:05

@Csönd-Nesz-Rizs.®: igaz, igaz. Köcsög vagyok, köcsög ÉS csicska. Él még Uhrin Benedek?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:50:34

azért vágjátok, hogy hozzászólnak a kibaszott lurkerek?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:53:59

@"the dragon":

csak olvas, nem kommentel = lurker

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.17. 23:54:42

@Csönd-Nesz-Rizs.®: @Nyunyóka: Címlap miatt inkább, nem? De itt hozzászólni azért nehéz, én is csak azután mertem, hogy a családom megkapta a védett státuszt.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.17. 23:55:41

@"the dragon": engem meg az basz fel, hogy mostantól jópáran-és teljes joggal-megvádolhatnak minket, hogy egy követ fújunk bizonyos sémita terrorszervezetekkel, és mindezt a fasz adminunknak köszönhetjük megint!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.17. 23:55:47

@Levéltáros:

többször voltunk már főcímlaposok, alig jöttek a gecik. most valahogy bemozdultak.

Môžeš mi pomôct'? 2010.04.17. 23:57:17

@Csönd-Nesz-Rizs.®: hát akkor mért nem kapott kosútdíjat? Posztumusz ki nem szarja le? Hogy menjen főzőműsorba vele? Szóval egyet neki, egyet Lolának, egy... fél Cuki Vagyoknak - és akkor ott van Benedek bá még egyszer, hogy biztos legyen.
És ezt mind így gondoljuk a rejkikuckóban. Bár ezen a kis vörösön látom, igen, te, ne pirulj el, na, hogy elpirult? szóval ő jobban, és finomabb a bőre is, csak ne menjen sokat napra, mert megárt.

Môžeš mi pomôct'? 2010.04.17. 23:59:24

Benedek bá az én gurum. Tőle tanultam kételkedni, meg azt a sok szart amit tőle szokás tanulni a kommentekben. ja nem, az a Péter bá! Varjunk csak...Nem, mégis a Benedek. Hé, tényleg mi köze ennek a poszthoz?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 00:00:33

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Hogyne jöttek volna. De minek...

@Nyunyóka:

Úgy érted, hogy a már visszavonult exadminunknak?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.18. 00:02:22

@Môžeš mi pomôct'?: kérlek ne vess meg minket, és lásd meg az igazságot, hogy ez az egész címlap-dolog egy előre kitervelt lejáratási hadmozdulat a Index részéről, ahol a pucsító kollaboráns szerepét bizonyos Csönd-nesz...

Môžeš mi pomôct'? 2010.04.18. 00:03:16

Ja igen. Hogy mindenhez ért, és magabiztosan kommunikálja. Ezt tudta negyon Benedek bá, eszem a zuzáját. Ezt, meg énekelni. Meg ezt a kételkedős dolgot.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.18. 00:04:10

@"the dragon": a kirelejzumát, én mindig lemaradok a boldog pillanatokról!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 00:04:53

@Nyunyóka:

Szerinted meg lehet különböztetni mikor pucsít a gombóc, és mikor csak a cipőjét próbálja bekötni? Abban viszont biztos vagyok, hogy nem érdemes...

Môžeš mi pomôct'? 2010.04.18. 00:08:08

Na mindegy. Ezt fontosnak tartottam megosztani veletek, mert jobb dolgom épp nem akadt. De már igen, szóval tanuljatok Benedek bától alázatot, meg amit ilyen esetben szokás. Vagy valami. Na császtok. Kosútdíjat Peller Mariannak!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:09:24

@Môžeš mi pomôct'?: Istenem...Mózsi, ezt a megtiszteltetést!
Régi rajongód, haverod a tomszójer (tomsawyer tudod, csak ratyiskodva fonetikusan írok)vagyok.
Baszki, iszol valamit, szilvapálesz, lagyos tej vagy valami erősebbet?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 00:13:01

@Levéltáros:

Ne csináld már! Mink itt nagyon barátságosak vagyunk veled és kedves családoddal egyaránt, pláne ha van egy tízes évei végén, húszas évei elején járó bombázó lányod, aki szeret análozni...

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:13:16

@micu: Micuka kurvára igazad van.
Radikális szélsőliberális anyámfaszát, (mivel hermafrodita).
Jah nem.
Lehet, hogy jobbikos vagyok. Várjá'!Várjá még.
Ne írjatok le.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:15:23

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Mi az, hogy elmész? Hova mész... Nem mész.
Ne szórakozz már baszki, ez itt nem a Mikroszkóp Színpad.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:17:09

@"the dragon": Senki nem állította itt, hogy te férfi vagy Dragan. Csak te.
Az meg senki.
Tehát lehetsz nő is. És hermafrodita. Meg herélt eunuch.
Ergo: te kommenteletsz it vagy 7-8 nicken még.

nfr 2010.04.18. 00:17:56

Tudom, hogy utáltad a matekot és geometriából kettes voltál, de a paralelepipedonnak mi köze a sokoldalúsághoz? Jó hogy nem kockát írtál bazmeg. Nem lesz jópofa a szöveged attól, hogy beleírsz olyan szavakat, amiket nem értesz.
A sokoldalú görögül poliéder.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 00:21:08

@nfr:

Ezt megkaptad Dezsô. Le kell, hogy vágjunk.

nfr 2010.04.18. 00:25:38

@gitáros:
Neked is grat, te az az ember vagy, akinek a szellemi táplálékot a heti hetes meg a vacsora csata jelenti, és válogatás nélkül kajálod a megmondóemberek szarságát, és ettől nagyszerűnek érzed magad.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:25:59

@nfr: Mit szólnál a tetraéderhez... Mint köztes megoldáshoz?
Érzem, hogy ezen vetél el a szöveg...Baszki...őrület.
Hová rakjam a műfaszt? Seggembe vagy számba?
Vagy várjál..jobbat tudok...
Tiédbe?

Dragan látom bekeményeítettél.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 00:26:23

@gájricsi dezső:

A kettővel korábbi kommentedet figyelembe véve mintha azt próbálnád sugallni, hogy esetleg az anyád lennék... Engem itt sokmindennel vádoltak már meg, de azzal, hogy székelési problémáim lennének... Most nagyon megbántottál!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:27:59

@Panther_V: Vágjatok le mint a herélt kanmalacot.
De még a héten, mert jövő héten melegszik az idő, oszt megromlik a hús a disznóölésen ha az udvaron mészároltok.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:30:10

dodekaéder baszdmeg!
Írjuk át dodekaéderre!
Vagy ikozaéderre!
Nabaszod.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 00:30:17

@nfr:

Attól, hogy gitáros jó eséllyel a saját neméhez vonzódik, még a paralelepipedonnak kettőnél több (tehát sok) oldala van, így simán leszophatsz bármit, aminek négy lába van, de leginkább egy kuvaszt.

nfr 2010.04.18. 00:31:17

@gájricsi dezső:
A tetraéder is szar. Az ikozaédert ne kérdezd meg, remélem tudnád már a választ.

A szövegedet, megmondom őszintén, végig sem olvastam, csak beleolvastam. A paralelepipedon pedig azért szúrt szemet mert index címlapra került az ostoba blogod.

Te valami buzi vagy? Biztos SZDSZ-re szavaztál. Dugd a műfaszt a seggedbe.

nfr 2010.04.18. 00:32:13

@gájricsi dezső:

Tudsz még ilyeneket?
Te komolyan jó arc gyerek vagy.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 00:34:14

@nfr:

Hagyjad már, így is menekülnie kell az országból, most még le is vágjuk mert lebuktattad, s nem tud gépre szállni.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:35:08

@"the dragon": Ne reménykedj Dragan.
Tudom, hogy a családba kerülésért már okiratot is hamisítanál, (amúgy profilból tényleg tiszta anyám vagy) de nem.
Viszont ha a "mindent anyámról" posztfolyamot beindítom már ígértem az első poszt az "Anyám és a házivaránusz" címet fogja viselni.

nfr 2010.04.18. 00:35:56

@"the dragon":

:D
Ezt a kuvaszos szöveget könyvben olvastad?

Leszarom, hogy a paralelepipedonnak hány oldala van, te ratyi, látom nem érted érted a lényeget. És tudod miért nem érted? Mert sötét vagy.

órarugógerincű felpattanó 2010.04.18. 00:36:28

@szanalmas: Na, azért óvatosan a minősítéssel.

gitáros 2010.04.18. 00:36:55

@nfr:
Minderre miből következtetsz, de féleszű palotapincsi?

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:37:19

@nfr: Szerintem dugjunk.
Én benne vagyok.
Kívánlak.
Ez van.

Közben ordíthatod, hogy kocka baszdmeg, kooocka!

nfr 2010.04.18. 00:39:02

@gitáros:
Te tuti valami szabadbölcsész vagy, különben nem írnál ilyen faszságokat.
Vagy a "következtet" szó is olyan misztikus értelemmel bír számodra, mint a paralelepipedon?

choko 2010.04.18. 00:40:15

...jól látod...a magyar kiválasztott, emberfeletti képességekkel rendelkezik, csak ne kelljen dolgozni!!!!
Anyway, a magyar 2 dologhoz nagyon ért: a focihoz és pénzügyekhez, mindenki meg akarja mondani tutit:-(((((
A foci a "Z" kategóriát veri, a gazdaság Görögország ikertestvére lehetne, oder?

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 00:40:57

@nfr:

Te nem kislány vagy baszdki?! A dumádból azt hittem.

nfr 2010.04.18. 00:41:04

@choko:

Akkor kösd fel magad, hogy ilyen szar embernek, magyarnak születtél, vagy ha nem vagy az, akkor kussolj.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:42:32

@órarugógerincű felpattanó: hát de nem ezt mondom?
De ezt mondom.
Ótvarfos, sztereotíp gecibuziszentség. Közhely.
Szégyen.
Pfej.
Középszerű.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 00:42:53

@choko:

A pöcsöme nem látom mit írtál a sok hülye jeltôl. Az Oder nagy betû, s nem Görögbe van.

nfr 2010.04.18. 00:44:00

@choko:

Amikor az "anyway"-t odatűzted, biztos átfutott vmi borzongás, egy pillanatra valóban kiválasztottnak hitted magad.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 00:44:48

@gájricsi dezső:

Nemár ezt az önbírálatot, nem vagy te ázsiai.

nfr 2010.04.18. 00:45:25

@Panther_V:

Te is buzi vagy, te nigger?

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 00:45:47

@nfr:

Mert leszaroztad a magyar embereket, mégha is.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:46:29

@nfr: Ne ábrándíts ki.
Már bekentem magam illatos olajokkal...
Baszdmeg most depressziós van. Kifejezetten.

nfr 2010.04.18. 00:46:40

@Panther_V:

Nem szaroztam le, csupán az ő gondolatmenetét vittem tovább.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 00:47:19

@nfr:

Már nem, mert leszakadt a faszom mikor megbasztam egy Merkavát.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 00:47:25

@gájricsi dezső:

Okiratot a te családodnak hamisítottak hatvanöt éve... Tegyük hozzá: sajnos!

@nfr:

A legújabb Kincses Kalendáriumban. Egyébként rossz ajtón kopogtatsz, de legalább kopogtatsz! Gondolom ifjabb korodban anyád kamionos kuncsaftjai gyakorta zúzták be a krumpli orrodat, ha óvatlanul rájuk nyitottál...

nfr 2010.04.18. 00:48:02

@gájricsi dezső:

Ülj bele a műfaszba, és írj még egy ilyen ütős cikket.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:48:08

depresszióm.
De már annyira elhatalmasodott hogy s- betűket írok, és kényszerem van, hogy leírjam: kocka.
Kocka.
Kocka.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 00:48:12

@nfr:

Ne vidd tovább jöttmenteknek semmijét. Gondolatmenetnek azért erôs nevezni.

nfr 2010.04.18. 00:49:02

@"the dragon":

Add már kölcsön azt a könyvet, mert látom, csupa jó szöveget tanulhat belőle az ember.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 00:51:34

@nfr:

Tudtam, hogy csaj vagy. Szabadkozol.

@gájricsi dezső:

Dezsô vigyed nfr-t még szûz a kicsike.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 00:52:27

@Panther_V: csak azért írom, hogy kifogjam a szelet.
Erre nem számít, elképed, letérdel a vincseszter.
Mert innen már hová fokozza?
Lófaszba se tudja.
Montecuccoli baszdmeg. Az vagyok.
Vagy nem is.
Inkább Napoleon.
Mindegy csak cezaromán legyen.

nfr 2010.04.18. 00:52:44

Na jó, én megyek innen, verjétek ki egymásnak.

csőr dzsinn ész 2010.04.18. 00:54:40

@nfr:

menj kislány, nem fogsz hiányozni.

csőr dzsinn ész 2010.04.18. 00:55:23

@Panther_V:

brávó ciccuska, brávó!

van benned szusz!

csőr dzsinn ész 2010.04.18. 01:01:16

gyerekek, ekkora csörtét...

hát le a kalappal!

hőj!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 01:05:49

@csőr dzsinn ész:

Nyugalom. Szúúúszááá! A te paramétereiddel a túlzott stressz akár végzetes is lehet...

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 01:13:57

@nfr: Nem tudom eldönteni, csak azért mert magyar vagy, fogalmazol ilyen absztraktul, vagy azért mert magyar vagy, 5 percenként változtatod a véleményed.
Vagy mégis szeretsz és lesz szex.
De én mindet támogatom.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 01:16:38

@"the dragon":

basszameg, a többi blog elveszett.. ááápicsába... tettem rá backdoort, de elfelejtettem azokhoz a jelszót...

kurva informatikusok!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 01:19:00

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Amúgy miről van szó? milyen többi blog?
Több kérdés most nem jut eszembe.
Bár várjál...gondolkodom...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 01:19:33

@"the dragon":

te fasz egyszerre vetted le az admint és ban?

hitler hozzád képest szűzmária

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 01:20:22

@gájricsi dezső:

áh hagyjuk. általában 1-2 nap alatt beugranak a jelszavaim. az a gond hogy minimum 15 karaktereseket találok ki.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 01:21:21

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Nyilván nem fogok itt mindenki előtt nem beleröhögni a pofádba, szóval MUHHAHAHAHAHAHA

(A csöppnyi afférünkat áthelyeztem a csettopicba, mert olyan jó gazda vagyok, hogy csak na!)

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 01:27:41

@gájricsi dezső:

szóval aratsz buzikám, aratsz. nem beszélve a kommentelőkről, melyek szopatása külön gyönyör, a blog egyetlen, végső célja!

Veér Farkas 2010.04.18. 01:42:15

A paralelpipedon, mivel test, nem lehet sokoldalú, csak soklapú.
Egyébként ez a sok, az pontosan 6, mivel paralelepipedon pl. a kocka meg a téglatest (meg a romboéder, de akinek a paralelepipedon magas, annak ilyet már említeni sem merek) (parallel epipedon = párhuzamos síkok; görög).

A sokoldalú az síkidom (lehet).

Vigyázni kell ezekkel az idegen szavakkal, mert sosem lehet tudni, mit jelentenek.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 01:45:05

@Veér Farkas:

Akkor Leonardo da Vincivel kapcsolatban engem átvertek. Ha jól értem ô soklapú. Elvesztem a poliglobálban..

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 02:11:04

@Veér Farkas: Jó hogy beugrottál Veér.
De tényleg.
Most elárulok egy titkot.
Amellett hogy buzerántos vagyok, még szóbuzi is vagyok.
Nem nyelvtan hanem stílusbuzi.
Ellenálhatatlanul vonzódom néhány szóhoz.
EGyik a paralelepipedon.
Kb 10 éve várom, hogy valahová beírhassam.
Már megfonnyadtam belé. Elkezdett a hajam hullani. Táskás a szemem...vacakol a prosztatám...
Ekkor hopp! Felragyogott ez a lehetőség.
Nabaszdmeg.
Hát nem beírtam?
Hát de. Rögvest.
Szinte kéjes örömmel.
Egyébként úgy véltem, hogy amíg az nrc által javallott poliédert kevesen ismerik, és szar a hangzása, nem illik a szövegbe, addig a paralelepipedont bár szintén kevesen ismerik, de kurva jól hangzik, és hallani már többen hallották. És érdekessé teszi a szöveget. Parasztfogás. Ezt így hívják.

Nah hát amúgy fasza hogy beugrottál.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 02:32:05

@Panther_V:

Ja, és még Gyurcsány Ferencbe is. Szerintem ilyen meteorszexuális - vagy mi - lehet...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 02:40:15

@Panther_V:

Ha ezzel arra célzol, hogy gá-gá-gá buziemtéká, akkor kénytelen leszek elhatárolódni!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 02:44:31

@"the dragon":

Csak nem érzékeny vagy-te kék fehér.

Egyébként ajánlom figyelmedbe eme remek honlapot. Mi mást.

www.vorosmeteor.hu/

Sanz 2010.04.18. 03:07:44

Jó a poszt, de tényleg. Elmentve az "1000 ok, amiért 2020-ban lemondtam magyar állampolgárságomról" mappába.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 03:25:15

@Sanz:

Furcsa egy ízlésed van. Ennél még én is írhattam volna jobbat, de részeg vagyok folyamatosan. A 2020-at nem tudom értelmezni, jóval hamarabb rádesik egy vulkán.

szamoca@Shaw.ca 2010.04.18. 04:53:22

Hat/kerem/ ez egy undorito ripacs aki ezt az irast inditotta....hat hogy mer magyarul irni egy ilyen goreny? NEM ERDEMLI A MAGYARSAGOT..... Azonkivul ez az embernek titulalt szemely/ nemtudja/ vagy nemakarja tudni hogy miota a zsidonak nevezett szemelyek magyarorszagon elnek mennyi tudomanyos -muveszeti dolgot adtak a vilagnak? EZT A BLOGNAK NEVEZETT GYOMOR FORDITOT
/ NEMLET VOLNA SZABAD KOZREADNI.....Tisztelettel

lüke 2010.04.18. 07:20:44

de szép a magyar nyelv..........

Mézga Linda (törölt) 2010.04.18. 07:56:31

@Veér Farkas:
Akkor az is helytelen, hogy pl. a ház oldalánál állok?

de ez a kisebb bajom
segiccsen már valaki, én most a dezső humorát nem fogom vagy a szamóca-sanz párosét ?

Jaffar 2010.04.18. 08:13:32

A poszt nagyon ott van, a kurva mindenit!

@szamoca@Shaw.ca:

Szerintem meg téged nem köllött vóna a billenytyüzet közelibe engödni. Gyá

baliquez 2010.04.18. 08:58:29

Ezzel a műgyalázkodó szarfosnullával sikerül csak forgalmat elérned? Nívópálca meg a bolygó magját szondázza.

lehet más a propaganda 2010.04.18. 09:44:30

Mikor leejtettem a görögdinnyét több ész fröccsent szét az aszfalton mint amennyi a blog írójának van a fejében

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.04.18. 09:50:35

Javaslom következő témának Palik Lászlót.
Azzal nagyon mellényúlni nem lehet.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 10:04:29

@lehet más a propaganda:

Csak mert Craig "Pinhead" Jones benézett gájricsi dezsőnk ánuszába, aki ettől érthetően megzavarodott, még nem kéne fikáznod az egész blogot, te szemét!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 10:22:14

@Mézga Linda:

segít neked a hóhér. el kéne ám olvasni alaposan a blog egyéb bejegyzéseit, hogy képet kaphass zseninkről!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 10:22:48

@baliquez:

te meg anyádat meglátogathatnád néha, hamár gyerekkorodban annyira kedvelted!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 10:23:42

@lehet más a propaganda:

ostoba állat vagy, egy darab lyukas zokni! takarodj a liberális szövegeddel anyádba!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 10:24:17

@troll:

Palik László egy rovar! Nem írunk róla.

baliquez 2010.04.18. 10:30:32

@Csönd-Nesz-Rizs.®: téged foglak meglátogatni te szuicid barom.

Mézga Linda (törölt) 2010.04.18. 10:42:43

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Kösz :)
Már csak egy apróság, hol találom a hóhért és melyik blogot olvassam?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 10:47:30

@Mézga Linda:

először tisztázzuk, hogy huszonöt év alatt vagy-é.

ezesetben szóba elegyedünk veled, afölött öreg vagy, majd panti elbíbelődik veled.

nézd, van itt egy zseni, olyan posztokat írt, mint kerékpárosok, hörcsögök, stb. javaslom elsőre áttekinteni azokat a posztokat, utána pár komment.

ha ezután sincs képed a blogról, keress fel valami könnyebben érthető dolgot, pl. szakítós!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 10:56:06

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Meglep, hogy nem a legnépszerűbb, legolvasottabb szerzőnket ajánlottad figyelmébe, de ezt betudom annak, hogy egy falánk félfasz vagy...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 11:00:29

@"the dragon":

ácsingózol a pináért mi?

emlékeztelek, hogy áttértél az undorító, liberális oldalra, fartúró!

a biszexuálisok pedig a legundorítóbb lények a földön, no!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.18. 11:13:45

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Áttértem volna?! Attól, hogy a libsi fartúrók kétharmadot szereztek a törvényhozásban, az én gerincem még nem hajlik meg...

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 12:08:35

Baszki ennyi rajongót...Főleg ez a baliquez...meg lehet más a propaganda...szamóca...ezek mennyire szeretnek...Dragan egyre hülyébb neveket veszel fel...
Bár azért a "nívópálca meg a bolygó magját szondázza" - ez odabaszott.

@Panther_V:
Veér régi haver, bár bajúszméricskéléssel kezdtük a Velveten.
Nem biztos, hogy tudja, én vagyok a tomszójer, de egyébként ha tudja is ilyen.Engem szórakoztat.

baliquez 2010.04.18. 13:22:15

Dragan, add az életed!

Mézga Linda (törölt) 2010.04.18. 13:32:53

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
bocs papóbácsi, nem vettem észre, hogy ez a itt nyuggerlúzer klub !
jó molyolást , én léptem

@gájricsi dezső:
ha pirosfarkincával ennyire jóban vagy, akkor szólhatnál neki, hogy ne kezdjen olyasmibe amit nem tud befejezni..

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2010.04.18. 13:57:48

Remek összefoglaló :-) Kár, hogy kimaradt a "Szíriuszról jöttünk" kezdetű dolog, amúgy szinte teljes. Köszönjük :-D

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.18. 14:08:48

@Mihint: valami cikiznivalót találsz a fajtánkban, te cigány?

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 14:13:10

@Mézga Linda: Mi az a pirosfarkinca?
Nekem kék farkincám van.
A Draganról beszélsz?
Neki meg semmilyen nincs.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 14:15:30

@Mihint: Szíriusz?
Én azt hittem az Androméda-ködből.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 15:12:17

@Mihint: Jóh...hát jah.
Tartok tőle, hogy rég vissza kellett volna menni a csilagösvényen az Ezeréves Kerecsensólyom nevű űrhajónkon, mert hiányolnak ott minket.
Vagy ez valami büntés, amit azért kaptunk mert ott is magyarkodtunk? Itt töltjük a Föld nevű fegyházban a büntetésünket, amit rossz magaviselet miatt nem ötödölnek.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2010.04.18. 17:43:35

@gájricsi dezső: Valahogy így lehet ez. Mindenesetre lassan letelhetne az a büntetés. Én nagyon igyekszem jó lenni :-)

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 17:58:26

@Mézga Linda:

jobb, is ha elmész a faszba, te hülye öreg picsa!

kibaszott nők, de elegem van már belőlük!
hányjon hóembert, aki kitalálta ezt a kurva emancipációt!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 17:59:16

@Mihint:

nézd, ha tovább szmájlizol, kénytelenek leszünk kirúgni innen a picsába!

így is már buzi a fél banda!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 18:00:58

@Nyunyóka:

a magyar név megint szép lesz!

LE TRIATLONNAL!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 18:03:41

@szamoca@Shaw.ca:

te pofázol, te szégyentelen félállat, aki ékezetek nélkül mer írni szent anyanyelvünkön!

TE ALJA! TE FÉREG ! TE ATKA!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 18:07:29

@Mézga Linda:

húzzál már innen te túlkoros banya!

hess!

Mézga Linda (törölt) 2010.04.18. 18:21:23

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Banyának annyira túlkoros vagyok, hogy meghaltam, eltemettek, reinkarnálódtam és moderálj, ha el akarsz tüntetni :P

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 18:24:54

@Mézga Linda:

nézd, kövéren, lógó mellel is kellesz valakinek, lesz társad, de ne itt keresd!

mondjuk nyunyó vállal néha ilyesmit, de leginkább nekrofil pornóban utazik.

Mézga Linda (törölt) 2010.04.18. 18:30:10

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
nem vagyok kövér, nem lóg a mellem és nem társat keresek, hanem ostort amivel távol tarthatom az ajánlkozókat

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 18:45:33

@Mézga Linda:

hjajj.... ezt a dumát!

ugye nem akarod eljátszani a vagány, belevaló nőstényt, aki ledumálja az ostoba férfiakat?

már előre mondom, kibaszott unalmas és szánalomraméltó az, ha egy nő férfinak akar látszani!

tele van már a tököm a sok kibaszott velvetes szinglivel!

Mézga Linda (törölt) 2010.04.18. 18:50:37

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
ha a sok szingli közül csak egy is a közelébe engedne, akkor a tököd nem lenne tele ..

és most teljesitem kivánságod, eltünök innen

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 19:01:57

@Mézga Linda:

végre valahára!

látom engedelmeskedsz a felsőbb intelligenciának, te ronda öreg szipirtyó!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 19:02:38

@Mihint:

nézd, ez a blog egyáltatlán NEM vicces.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 19:05:46

Mi a faszom-buli megy itt?
Kik ezek?
Lindus veled mintha már értekeztem volna valahol, ugorj be apuhoz a gájricsire eccer.

Amúgy melyikőtök írta ki a poszt tetejére, hogy kösz a címplapot? Baszki már...
Petya állandóan csuklik szerintem, mindig őt kapja elő mindenki. Asse tudja miről van szó...Az a szerencsétlen csak békésen elmolyolgatna a szobájában, írogatna a thumblerre (vagy mi a faszomra) meg ahova tud, mert hagyják, erre richtig mindig őt veszi elő mindenki.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 19:07:49

@gájricsi dezső:

a jókurvanyádért kérdezősködsz, te ótvar buzi!

hányszor mondjam férfiember nem kérdez, kijelent!

hát hova tetted a heréd, gondolom a vitrinbe!

edzés, fehérje, tesztoszteron!

a jelszavunk: BASSZ ODA

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 19:09:14

@gájricsi dezső:

ez szokás itt. címplapos posztnál megköszönjük a névtelen démonnak az együttműködést!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 19:09:59

petit meg nem hagyjuk ki, de nemám!

szanalmas 2010.04.18. 19:13:00

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Ne keménykeggyél má', te nyúlbéla!
Honnan tudod, hogy én speciel meg szeretném-e dugni Mézgácskát?!
Az meg úgy van, hogy kor,nem,lax,dux?
Te pöcs bróker!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 19:18:17

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Én leszek a józsaru. Azért csinálom. Eldöntöttem. A buzi rózsaszínpólós a Májámivájnszból.
Azért hogy ne rögtön szaladjanak el mind, akik véletlenül kommentelni idetévednek.

Egyébként semmi szórakozásotok nem lesz, mert két komment után, jajveszéleve rohan az összes pöcs, aki veszi magának a bátorságot, hogy beírjon valamit.
Nem kell megköszönni.
Elég fárasztó egyébként.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 19:22:41

@szanalmas:

á, ez egy HR-es volt keskeny szájjal és székrekedéssel, valamint fájdalmas menstruációval.

volvo S60-al égeti magát, ha érted mire gondolok

no és a kommentjei! ótvar, no. ótvar!

szaladj utána, hátha jól kioszt a faszkorbácsával!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 19:25:06

@gájricsi dezső:

nézd, már így is túlságosan kedvesek vagyunk a bekommentelőkhöz, ha ezt tovább fokozzuk, átlényegül buzibárrá eme hajdani szent, szellemi központ!

amúgyis a nők másodrendű lények, kommentjeik nem igazán számítanak

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 19:33:29

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Nono, te hájmaláj! Nem másodrendű az, hanem felsőbbrendű! De csak a magadfajta prosztataproblémás brókereknek, akik nem jutnak nőhöz, csak háztartási robotgéphez. Mondjuk az is jól ver, de hidd el nekem, halovány utánérzés csak!
Amúgy most is jelentősen buzibár hangulat uralkodik, mivel Kornélon, Fricken és magamon kívül egészséges heteroszekszuálist itt nem tudnék említeni. Az úgynevezett szellemi műhely egy része versenyt pucsít Radának, a többiekről nem is akarom tudni mit művelnek árnyas éjeken szopóálarcban, spermától terhelten.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 19:37:31

@LadyCarambole:

ó, te öreg szatyor latexben! hát előbújtál hanzi lábai közül!

hol kujtorogtál, FŐCÍMLAP volt bazmeg, főcímlap, príma ekézésről maradtál le!

Ne, ne mondd azt, hogy hanzinak dirndliben Konrad Bayern részleteket olvastál fel, hiszen olvasni sem tudsz!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 19:38:14

@piréz vitéz / plüssmacsó:

no te fasz, mit keresel itt, bezárt az ismiblog ?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 19:46:36

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Hanzi mindig kiköveteli a mélytorkozást, olyankor nem tudok kommentelni, mivel erősen belelóg a csávó a szkrínbe, remélem megérted. Egyébként nem bántam meg, hogy helyettek a Szomszédokat néztem, az is izgalmasabb, mint Dragi, amint ekézni próbálja drága kommentelőinket. Tényleg, volt aki háromnál tovább bírta?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 19:48:48

@LadyCarambole:

volt! határozottan reményteljes a felhozatal, ifjú külsős kutatóra mindíg szükség van!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 19:56:33

Senkinek sem tűnt fel, hogy hokedlivel meg lecsókolbász nyammogással kezdődik a poszt? Bazmeg Dezső, te a konyhában rejszolsz, te gusztustalan állat?! Arra már gondolni sem merek, hogy annyi thc van a saját(kender)magodban, hogy rögtön révületbe esel!

Figyi, magyar vagy?

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 19:59:16

@21méter: Dehogy baszki. Kikönyököl a szememen a Hitközség.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 19:59:42

@21méter:

Viccelsz remélem, hogy elolvastad ezt a minôsíthetetlen förmedvényt.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 20:03:30

@Panther_V:

A csöcs miatt véletlenül elolvastam az elejét, de rögtön kellett töltenem egy páleszt, hogy vissza tudjam nyelni a kikívánkozó hányásomat!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 20:05:37

@21méter:

Így érthetô. Én csak a képaláírást olvastam.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 20:08:44

@21méter:

én elolvasása után azonnal elénekeltem a Himnuszt -természetesen szittya süvegben- majd azonnal a Führer-szentélyemhez mentem, lendítettem, és elénekeltem a Vorbei, vorbei, sind all die schönen Stunden című dalt.

azóta minden rendben, a pajeszom nem nőtt, és visszanőtt a fiymám bazdmeg, ami jelentős mértékben bizonyítja, VAN FELTÁMADÁS!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 20:09:21

A lecsókolbászt azért raktam bele, hogy megtévesszem azt aki kattint. Azt hiszi a Malackarajra tévedt. És végig olvassa mert a rakott krumli újhullámos receptjének hiszi.
Aztán volt is egy pár ember aki beírta reklamálva, hogy mennyek a picsába, hol a recept?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 20:09:24

@Panther_V:

gratulálok, hogy félévi, nehéz munkával megtanultál olvasni! most jön a számtan.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 20:11:27

@gájricsi dezső:

a legforróbb vita a paralelepipedon körül forgott, láttam.

nem hiába, jó a magyar matematika oktatása, nem úgy, mint a magadfajta tel-avivi kilökött kippás fattynak!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 20:12:29

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Bebasztad.
Bukta. A székely-himnuszt kellett volna danólnod, miközben fekete mellényben, nyakadban diszkrét árpádsávval, menetelsz a nappaliban.
Így holnapra kampós lesz az orrod.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 20:16:30

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Azt azért raktam bele,(paralelepipedont) hogy a reakciós elemeket kiszűrjük.
aki rárepül az gyanús hogy együtt pornózott a Nikolettel. És azt hiszi arra célozgatok.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 20:17:11

@gájricsi dezső:

óbazdmeg, éjszaka rámtörnek a tóra-szörnyek és megplasztikáznak!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.18. 20:20:25

@Csönd-Nesz-Rizs.®: EGy rakat gólem szíjja ki a véred minden éjjel!
Bahh...EGy hónapig.Kb. Van akinél tovább tart. Aztán te is gólem leszel. ez a jövőd.
Fogadd el.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 20:21:35

@Panther_V:

Igazi mazlista vagy! (nézd már, nekem is csak a jiddis jön a nyelvemre)

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Helyes. Kitartás!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 20:23:53

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Basszameg, nem ott vagyok? Te vagy az, Patria?

@LadyCarambole:

Hozzád is lenne pár jó szavam, de sajnos nincs.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 20:23:55

@gájricsi dezső:

paralelepipedon az valami homo bukakke szleng, nem? mikor egyszerre többeket pippantassz le le

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 20:24:43

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Az hagyján, de megtömnek sólettel és dagadtabb leszel, mint valaha!
Nem szólnék bele, de látom, hogy nem boldogulsz: mi van azon a szentélyen, mert tutkó, hogy elbasztad!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 20:28:58

@piréz vitéz / plüssmacsó:
Miért nincs?! Legyen! Ma oly kedves vagyok, mint egy játékos kis cápa!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 20:29:42

@piréz vitéz / plüssmacsó:

mesélj, mikor éltél utoljára szexuális életet?

ami anyáddal történt, nem számít, fátylat rá!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 20:31:01

@LadyCarambole:

azt nem kötöm az orrodra te buddhista növényzabáló!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 20:38:12

@21méter:

sajnos zsenim meg nem értő fülekre talált, több blogon is, így újraregeltem, elfeledvén az üldözött múltat!

sok éles fog, nagy test, félelmetes ragadozó, hatalmas pénisz! az avatart mintha csak rólam formázták volna!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 20:43:02

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Én másképp látom. Bojler alkat, konstans büdös halszagú lehelet, ráadásul csak egy csont miatt kemény a cerka.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 20:45:51

@21méter:

negatív vagy, régen kúrtál.

ha más nincs ott az anyai öl, ne feledd!!!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 20:48:35

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Egyszerre felkínálkozol és saját eltévelyedéseidre is próbálsz rávenni. Átlátok ám a szitán, duzzadt!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 21:04:20

@21méter:
Természetesen.

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Nem tudom miről beszélsz, a ragadozók tisztes családjába tartozom, és határozottan a véresre sütött chateaubriand a kedvencem!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 21:08:27

@LadyCarambole:

buddhistaként ez elég érdekes dolog.
te, és mi van, ha az a chateaubriand drága megboldogult dédid jól megérdemelt jutalma az égiektől?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.18. 21:09:11

@21méter:

jól van na.

ha nagyon kell, szophatod a mellem, miközben maszturbálsz.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.18. 22:00:28

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Látszik, mily hiányosak az ismereteid a buddhizmusról, pláne rólam! Most azért megkönnyebbültem.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 00:53:55

@LadyCarambole:

Ezt most vegyem úgy, mint orális jellegű kényeztetésre való rejtett felajánlkozás?

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Hát a te anyád beleszámít-é?

Amúgy ne is mondd, háládatlan bölcsészlányokkal ver a sors, csak ARRA* kellettem nekik!

(* hogy leszavazzak a hippikre. Talán mégis inkább a szkítákra kellett volna, és maga Vona Úr küldi át Dórikát egy-egy estére...)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 08:11:04

@piréz vitéz / plüssmacsó:
A fogazást?! Ej Piréz, hát ezt nem hittem volna, hogy ilyen dekadens huncutságok is járnak a fejedben, sokkal inkább kinéztem belőled az ejaculatio preacox-ot! Most, hogy így végiggondolom, perverz mivoltod tulajdonképpen nem zárja ki az első, helyes megérzésemet sem veled kapcsolatban, sőt!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.04.19. 09:45:31

igen Gájricsi Dezső látens antisemita amit persze mint a zsidók is a magyarokra kennek

Mézga Linda (törölt) 2010.04.19. 11:04:13

@"the dragon":
majd én tesztelem, mármint a dezsőt,

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.19. 11:09:51

@Mézga Linda:

hátbazdmeg.

csak visszacsúszol-mászol, te volvós!

ha már itt vagy, próbálj a kutatómunkához érdemben hozzájárulni.

EKÉZZ BAZDMEG, EKÉZZ!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.19. 11:36:54

@Mézga Linda:

Gondoltam, hogy ferfi vagy. Vagy felcsatolhato mukukival tamadnal?

Mézga Linda (törölt) 2010.04.19. 13:21:25

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
kutatok én valami értelmet keresve a makogásodban, de látom, hogy a nanoagyad helyét is elfoglalta már a sósviz, jó sok levegővel keverve !
@"the dragon":
ne reménykedj !

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.19. 16:29:51

@Mézga Linda:

mókuska, ha már elővetted az ovis humorodat, hogy is van az a dal?

kriszta tiszta gyagyaaaaa.....

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 17:11:30

@"the dragon":
Juj, hát majdnem elsiklottam e gyöngyszem fölött! És ehhez senki nem szól semmit?! Az a baj, hogy annyira röhögök, hogy nem tudok most mit írni!
Ez egy mókamester, egy Bennyhill-be oltott Hofi!

@Mézga Linda:
Dragan már csak ilyen, előbb-utóbb neked is komoly kérdéseket fog feltenni!
Háháháhá!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.19. 17:21:28

@LadyCarambole:

a kurva nénikédet, inkább poszotlj valamit, tegnap óta tele vagyunk feedekkel!

szanalmas 2010.04.19. 18:06:39

@Mézga Linda:

Szia Linda! Kor,nem,lax,dux?!

szanalmas 2010.04.19. 18:16:56

@LadyCarambole:

Na-na, azért a vak is lássa, hogy rá vagy kattanva. Itt nem a köcsögolaszblogban vagy nyanya, mi értünk ám minden rezdülést, bazmeg!

Régen tudjuk azt is, hogy a netcsajok buknak Dragi elsőre értelmesnek tűnő menő dumájára. Röhögünk is mint állat mikor szemünk láttára történnek meg a virtuális cidázások. Persze ettől tovább nem jut a dolog, mert Dragi vonzalma a melegek iránt közismert dolog.
Itt igazi férfi rajtam kívűl nincs, de én most Mézgácslára hajtok, sz'al használd a dildót, mint amúgy általában!

Mézga Linda (törölt) 2010.04.19. 18:30:54

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Aha, szóval te vagy Aladár ( a lüke), ezt eddig csak tőle hallottam .

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 18:36:10

@LadyCarambole: @"the dragon":

Ez az én poénom, és még ha én tőle is loptam volna, az biztos, hogy azelőtt meg ő lopta tőlem.

Mellesleg ne szégyelld érzelmeid, nem te leszel az első agyatlan manáger-céda, aki ily könnyen bedől veretesen álmacsó sablonjainak...

szanalmas 2010.04.19. 18:38:57

@piréz vitéz / plüssmacsó:

Téged még nem vert agyon senki mióta nem láttalak?! Na, ezért tart itt ez az ország...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 18:42:44

@Mézga Linda:

Hú, ekkora alázástól még a keze is remegni fog!

Különben is inkább mutass valami hálát, ha már miattad eladtam a lelkem az elempének...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 18:45:51

@szanalmas:

Nem, mivel tekintetem olyan félelmetes, hogy velem még maga Hajdú Péter sem merne tegeződni!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.19. 18:51:15

@Mézga Linda:

tudtam, látod, tud-tam!

ferdíted az igazságot! te MSZP-s!

szanalmas 2010.04.19. 18:59:47

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Azta. Én meg majdnem szexeltem vele. Csak nem személyesen Lendvai Múmia Ildikó a lelkem, aki lopja még az LMP-s dumát is?! Brrrr...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 19:01:39

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Ha már ott vagy, dörzsikézd meg magad egy hörcsöggel alul is, jobb lesz.

szanalmas 2010.04.19. 19:05:15

@piréz vitéz / plüssmacsó:

Ki a faszom az a Hajdú Péter, te politikailag lenullázott fókabébi megmentő, valami K1-es agyhalott?!
Buzi lettél te is?!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 19:09:42

@szanalmas:

Figyelj, nem foglak most bevezetni a magastudományokba, különben is, aki ennyit kérdez, az minimum tűsarkút hord és csücsörítve gépel.

Egyébként meg azt akartam mondani, hogy paralelepipedon.

szanalmas 2010.04.19. 20:38:04

@piréz vitéz / plüssmacsó:

Azért az a két agyhalott, akik belekötöttek a pipedonba azok ritka irigy birkák voltak. Bár nekem rémlik valahonnan ez a sokoldalú poén (tuti, hogy gayricsi lopta valahonnan), de, hogy jön két ilyen félművelt önjelölt blogkritikus szivárványos bölcsész és beégeti magát vele, az frankó.
Szerintem Dragi haverjai voltak a gőzből, hátisimi közben tervelték ki az egészet. Vahaha!

szanalmas 2010.04.19. 20:39:59

@piréz vitéz / plüssmacsó:

A "?!" az indulatos számonkérést jelent, te szappanbuborék!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.19. 20:42:59

@szanalmas:

utólag olvastam én is. kisetem a fotöjömböl a röhögéstől.

szép rájöttemes időket idézett vissza a két kretén a fejtegetésével.

gájricsi egy depis búz, de ezzel a pipedonnal olyan aknát tett le, amin folymatosan begördültek az áldozatok.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.19. 20:45:13

@szanalmas:

holnap írok az alteregóról, lendvai is téma.

ha tudnátok segíteni, hálás lennék, kéne a feriről olyan kép, amikor kissé kinyitja a száját és elfordítja a fejét. nem

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 21:04:19

@szanalmas:

Az "indulatos számonkérés" tipikus ovulációs mellékjelenség, szóval még ez is stimmel, te biciklisnő!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.19. 21:47:40

Írtam egy posztot a bannolásról, trollokról. Teremtéstörténet. Tanmese.
Még Odint is belevettem.
Azt írták mániákus barom vagyok, egy Kertész Imre, aki mindig ugyanarról ír: a holocaustról, és hogy őt deportálták.
Meg mániám, hogy rálépjek egy-két ember tyúkszemére.

Így dobhatom a kukába.
Most már az Ildi néni is kilőve maradt a Palik Laci.
Mint ultima ratio.

Mézga Linda (törölt) 2010.04.19. 21:51:44

@gájricsi dezső:
ne a kukába dobd, hanem ide,
ekéznem kéne valakit, mert már kezdenek innen kinézni

szanalmas 2010.04.19. 21:54:52

@piréz vitéz / plüssmacsó:

Te rohadék, muszáj neked kihasználni, ha elbaszok valamit!?! Hogy égessenek máglyán amikor a ninmuszom csorbát ejtessz szántszándékkal! Hogy Nyunyó legyen a legszebb álmod, te még csak nem is magyar! A holló vájja ki a szemed! Rajzoljon téged körbe a Doszpot Péter! lolikszdé!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 21:56:37

@gájricsi dezső:

Tegezhetsz is, Géj Ricsikém, jóhogy nem csókolommal köszönsz mán!

@szanalmas: @Csönd-Nesz-Rizs.®:

Igen, azon én is megfeküdtem.
A fejük valszeg paralelepipedon, azért sértődtek rajta megfele.

szanalmas 2010.04.19. 21:56:53

@Mézga Linda:

Még mindig párkapcsolatra gondolok!

szanalmas 2010.04.19. 21:59:52

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Ha erre gondolsz, akkor mentsd le gyorsan, mert teszem vissza vázlatba:

boszme.blog.hu/2009/12/19/lendvai_ildiko_1

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.19. 22:02:44

@Mézga Linda: te is elég furcsa egy izé vagy pff...ezzel nem szennyezhetem a szellemi műhelyt...gondolkozz! Bár azt elhiszem, hogy ekéznél, de most már azért se! Lófaszt.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 22:05:51

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Kend maximum egy macskát, vagy kutyát érezne meg ott...

@Mézga Linda:

Ócska lotyó, pfejj...

szanalmas 2010.04.19. 22:05:56

@Mézga Linda:

Már kezdek szerelmes lenni!
Magyarkodnék!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.19. 22:06:42

@gájricsi dezső:

rics, addig depizel, meg nyalogatod a köldököd, míg el nem sorvad a péniszed.

tükör elé állsz, derekad kihúzodbazdmeg, mellkasod kidülleszted, és üvölts:
AZTAPICSÁBAHOLDIGÉRAFASZOM!

és eírod a posztod és publikálod.

de ha szittya van benne, komolyan mondom, megbasztalak radával!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.19. 22:07:22

@Mézga Linda: Neked se. Mert nem látod. Ergo nem tudod ekézni. Éééés: paralelepipedon!!

szanalmas 2010.04.19. 22:09:07

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Ez az egy képem van Feriről, ezt is szégyellem!!!!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.19. 22:10:38

@Csönd-Nesz-Rizs.®: nincs benne szittya, csak rálépek az összes szarfaszú bannolós blogger faszára, de csak puhaöpűcsen konfabulálgatva...Odin, és a teremtés

Ez a másik mániám.
Mánia1. Szittya-jobbikKrisztina-vona-turul-csodaszarvas-paralelepipedon

Mánia2. Bloggerek ekézése-szemét módon beszólás mert bannolnak-moderálnak-vééééleményszabadsááág, alkotmááááány, anyátok valaga.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.19. 22:11:24

@Mézga Linda:

MUNKA ÉS BÉKE

Méh-raj duruzsol szellős fák alól,
Fürjek dala szól tó partján.
Sok-száz buzakalász érik, hajlik,
Táncol ragyogó fény karján.
Lengő gabonánk szépen gyarapodik,
Kedvünk magasodik, égig száll!
Szántunk, aratunk, tenger a dolgunk,
A virág, a gyümölcs békét vár.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.19. 22:13:15

@gájricsi dezső:

mostmár kifejthetnéd, mi a gond a baroddal!

szanalmas 2010.04.19. 22:16:39

@gájricsi dezső:

Ez a paralellepipedon egy lavinát fog elindíani!
Én már egyszer megpróbáltam forszírozni a pipedon fontosságát, most nem keresem meg, hogy hová írtam be ezt:

"Térbeli niche szegregáció kétfoltos környezetben"

És akkor nézzük tovább:

"A biológiailag releváns egyedszámok

Az egyensúly

Az elérhető szaporodási ráták

Erős reguláció: robosztus együttélés

J a társulás szinjén méri a reguláció erősségét!

A térfogat nagy – a szabályozás erős – ha a paralellepipedon széles minden irányban
A paralellepipedon széles minden irányban, ha minden létszám elegendően befolyásol legalább egy növekedési rátát és minden növekedési ráta elegendően függ legalább egy létszámtól.
Minden létszámnak elegendően különbözőképpen kell hatnia a növekedési rátákra és minden növekedési rátának különbözően kell függnie a létszámoktól.
Ha a populációszabályozás gyenge akkor az inverz függés erős, így E kis változása kihalásba sodorhat populációkat!"

Hahaha! Két bülbülbölcsészt kérnék szépen elemzésre!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.19. 22:19:36

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Xanaxot. Vénásan. És hundred piperst iszok rá.
De szart se használ, attól még pont olyan fosul vagyok, mindig a baromról gondolkodom. Régi haver volt, de egyszer amikor megittuk a hundred piperst egy dildóval végigüldözött a körúton. Azóta nagyon orrolok rá.

Mert éjjel csinálta és kevesen látták.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 22:25:25

@szanalmas:

Te, ez nem az LMP programjából van?

Persze még mindig cukibb, mint a Lyobbik programlya, akik állítólag ki akarlyák kapcsolni a tévéét!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.19. 22:29:10

@szanalmas:

aztakurva, ez egy kultúrális atombomba!

szanalmas 2010.04.19. 22:35:12

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Várjálmá', ha L.I meg Ferike a téma, akkor tedd be Koós Jani Kapitányát -bár utálom a beágyazott videókat- a jutyubról és akkor Eric és tsa. is megfelelően ki lesz elégítve.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.19. 22:37:24

@szanalmas: Ez színtiszta kultúrpolitika kérlek.
Oktaéder gondolatok halmaza.

szanalmas 2010.04.19. 22:42:19

@piréz vitéz / plüssmacsó:

Hahaha, megtaláltam:

rajottem.blog.hu/2009/08/27/fonok_6/fullcommentlist/1#c6935853

Haggyálmán az LMP-vel, te vonatrabló!

evol.elte.hu/~szilagyi/publikaciok/egyebek/tns.ppt

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.19. 22:43:04

@gájricsi dezső:

váááháháháhááá, te bölcsész vagy!

mond, nagyon szar?

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.19. 23:17:12

@Csönd-Nesz-Rizs.®: ne akard tudni, vagy kérdezd a Dragant. Ő a bölcsésszakértő.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.19. 23:19:28

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Te kérdeztél, baszod, anyádba húzz innen, kétmutató köcsög!

Különben meg Gyúrcsány Feri öcsémet ne szidjátok, Gyúrcsány alatt még jó világ volt, ti komcsibérenc propagandátorok!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 23:32:58

@szanalmas:

Nnna, neked sincsen üpszilon kromoszóma a véredben, te önjavítgató kommunikációszakos!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.19. 23:35:53

@gájricsi dezső:

Jól van elismerem, a paralelepipedon nem volt rossz, utoljára kábé akkor sült el így a kezed, amikor a tízéves Nyunyóka meredező pöpölőjét simizted a fészerben egy nyárvégi zápor után.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.19. 23:57:13

@radairosseb:

őj te rossz buzi, tudtam, előkerülsz a hívójelre!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.20. 00:42:57

@Csönd-Nesz-Rizs.®: A kérdőjeltől mindig feláll a faszom, mert szűz segget szimatolok. Anyád hogy van amúgy, te hájas geci!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 13:37:05

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Hol legnagyobb a szükség, ott lehközelebb a segítség. Ki szorgosan kopogtat, az bébocsáttatik!
www.sunexo.cz/Bitmaps/wall_giraffe_1600_1200.jpg

heptakontanonaéder 2010.04.20. 13:53:11

Hízelgéssel nálam nem érsz el semmit nopláne, hogy 100 százalékosan rögzült hetero vagyok!
(A barázdában guggolunk / s egünk a párt kitárta.)

Bebeeee! Úgy kellett, úgy kellett, káposztába hús kellett!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.20. 14:14:23

@heptakontanonaéder: Nézd már a soklapút!

Pff...Poliéder okoskodás.

Nem Gyurcsók van a képen, mivel nincs nyitva a szája. Ez evidens közhely.

heptakontanonaéder 2010.04.20. 14:24:20

@gájricsi dezső:
Na tessék! Ez a hála!
(Szuvenyír nyihaha nye kukucsku protku!)
A szegény mértani test meg tegye ki a lelkét, mi?
Ehh, te... Te... Te Mőbius-szalag!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.04.20. 14:51:46

hú mennyi komment

mondjuk ilyen tagekkel érthető

bár szebb lenne, ha azt írhatnám: ilyen tagokkal

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 16:12:08

@heptakontanonaéder: mi lenne, ha nem kommentnicken tennéd a fejed, köcsög?

LucecitaGonzales 2010.04.20. 16:35:57

@szanalmas: száni!!! Rendkívül rosszul esik, hogy ország-világ szeme láttára enyelegsz valami libával!Épp csak kiszaladtam egy kis margarinért a teszkóba, és ez vár?! Tudod mikor mentelek ki anyádnál még egyszer, ha neked kell levágnod a benőtt lábkörmeit!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.20. 16:46:03

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ez is valami. Legalább valamit írtál. Ne keseredj el.

Órájt.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.20. 16:55:18

@heptakontanonaéder: Ki mondta, hogy nem vagyunk lekötelezve?

Én amúgy is egy irigy basset hound vagyok,... eccer mondd el, hol találtad ezt a szép képet. Aztán beszélgetünk Jusztiniánusz császáról, mert a hellén kultúrát szétbaszta és ez megrázó, majd írok a poliéderekről egy következő posztot, és meghivatkozlak.
Azért soroltam fel, hogy ráedzíts lelkileg.

heptakontanonaéder 2010.04.20. 18:22:01

@Nyunyóka:
Sok csúfabbnál csúfabb emberi tulajdonság létezik, de a legocsmányabb a negyedik főbűn! Az az irigység, te síp utcai kétixes! (Mert a keresztyéni könyörületet még a _magadfajtával_ szemben is kötelezőnek érzem, azzal a hülye jó szívemmel...)

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 18:39:54

Ismiztek, kisbuzik?

HÁT A KURVA ANYÁTOK EGYENKÉNT!

TESSÉK TERMELNI !

heptakontanonaéder 2010.04.20. 18:51:18

@gájricsi dezső:
Na jó, az ars blanditiae ENNYIRE magas szintű művelője engem se hagy hidegen, üsse kánya, _egyszer_ megnyalhatod.

Az öreg Juszti pedig ezt az egész jézusista baromságot viccnek szánta ("In hoc signo vinces" be is szarok menten!) de annak a tzatzikizabáló, lopott birkáktól bűzlő levantei népségnek, akik a rómába szakácsnak, barbélynak, házi filozófusnak elhurcolt görögök helyére éjszaka beosont és azóta is bitorolják a nevüket, soha nem volt legalább a gyapjas pajzstetűével (Pulvinaria betulae) összemérhető humorérzéke, oszt azóta is úgy maradt a világ!

A baszotthund meg egy aranyos jószág amíg el nem hízik. Akkortól meg konyhatechnikai alapanyag.

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Csönd! Te Uncle Ben legrosszabb agyréme!
Még ilyen förmedvényt mint a neszrizs! Még az a Kuonból szalajtott kakukkosórafejű Nestlé is csak max. a neszteáig merészkedett! Ja persze, mit váron egy EURÓPAI egy ganyéslábú gyapotszedőtől?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.20. 19:04:46

@gájricsi dezső:

Meg sem lep, hogy szíved szerint mindenféle ánusz-császárokról értekeznél, de kérlek ne ezt a fórumot terheld vele, mert páros lábbal belelépek a gecilesődbe.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.20. 19:17:25

@piréz vitéz / plüssmacsó: @szanalmas:

Örölük, hogy ti is észrevettétek, mennyire vibrál itt a levegő, melyet kétségtelenül carambólé nunája hevít. Ha csak fele annyira lenne fiatal, mint amennyire öreg, urambocsá ráfordulnék a fosojára, de így unottan lepasszolom valami kiéhezett csövesnek... szanalmas, érdekel a dolog?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 19:19:05

@heptakontanonaéder: figyelj bazdmeg, a jó édes anyád nevéből csináljál szóviccet, nem másból, hogy legyen mivel szórakoztatnom az öreglányt, mer csevegést is akar a kúrás előtt az az érzelgős lotyó!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 19:26:12

@Nyunyóka:

őjbazdmeg kisbogár, de szúrós a csápod ma!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 19:26:59

@heptakontanonaéder:

nem vagy más, mint egy kérdezősködő kis béta, avagy kerékpáros!

elő a farbával, néger volt az apád, ugye!

szanalmas 2010.04.20. 19:28:49

@"the dragon":

Képet légy szíves.

(1. Ne írd be a böngésződbe, hogy google.hu
2. ha beírtad, ne írd be a keresőablakba, hogy: not sexy
3. ha beírtad, ne kattints a Ma jó napom van gombra!
4. Én szóltam előre!)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 19:34:05

@Csönd-Nesz-Rizs.®: ne is mondd, az emberiség nyűgét nyelem ma, gúny-gúnya nyomja vállaim.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.20. 19:38:44

@Nyunyóka: Ki a büdösfaszom ez, a Petya? Nem kérdés volt.

@heptakontanonaéder:
Eddig se minősíttek még hízelgőnek, bár hegynyi energiákat feccölök abba, hogy dondzsonzont játszak itt a májámi vájnszból, mert mindenki sikítozva menekül ha meglátja a Dragant.
Mi van baszki, leállt a tumblr a vulkánhamutól és jöttél buzi mátyásnak öltözve a commodore 64-et verő pórokat nézni, ez se kérdés...megállapítom.
Mondjuk a pulvinaria betulae-tól majdnem elélveztem, de csak azért mert régi ismerős.
Jusztit a kurva irányította, meg a buzi Belizár, nélkülük egy fasszopó kis reszkető geci volt. A kurva érdeme hogy a római jogot erőltette erre a buzi mamusz egy rakat számodra nehezen kimondható nevű törvényében, és írományában összefoglalta azt a baromságot. Engem a szarszagú, amúgy is rothadó, már csak összetákolva tartott jakterelgető, faggyúszopó geci, Zorbára pogózó kis köcsög nem érdekel, sose érdekelt.
Csak a buzerántosok joga. Amit a kurva valamiért nyomott - gondolom erről is a frigyláda-maffia tehet.
Nah jót dumáltunk, kösz a címlapot, bár jobb lett volna ha ezért nem kell a Rizsesnek szopálnia senkit se.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 19:47:10

@gájricsi dezső:

nézd, valami gyógyszert kéne erre szedni.

tudsz egyszerűen fogalmazni, mondd!

TAGOLÁS, KEVÉS SZÓ, SOK MONDAT!

VÁLSÁG VAN BAZMEG, NE PAZAROJJ!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 19:48:26

@gájricsi dezső: fingom sincs, Allit erálom, meg hasonló szellemességek!

szanalmas 2010.04.20. 19:53:53

@lucecita gonzales:

Nem is értem miről beszélsz!

szanalmas 2010.04.20. 20:00:32

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Még mindig nem tudatosult benne, hogy A szentélybe került és zavart.
Nyilván el kell telnie egy kis időnek, mire felfogja, hogy mire talált itt és rájön, hogy mégis van értelmes élet a földön. Először én sem mertem elhinni!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 20:01:11

@lucecita gonzales:

nálad a bevásárlás három hónapig tart?

mocskos némber, azanyád, hol kurvákottá?!

szanalmas 2010.04.20. 20:04:59

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Vágod, hogy Lüszy nő, nem? Nem talált ki a teszkóból bazmeg, csak március 15--én mert bezárták, azóta meg hazafelé tart, de gondolom, hogy megállt egy netkávézóban, hogy rámnézzen!
NŐ bazmeg, NŐ, nem MŐ!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 20:06:43

@szanalmas: ó, te szegény, nyomorult ember, hát még mindig azt hiszed, a mosástól nem megy föl a pulcsi, közben meg csak a hatalmas agancsaidtól!

szanalmas 2010.04.20. 20:07:14

@Nyunyóka:

Nyunyu, mersz már köszönni a csajoknak a suliban, vagy csak majd harmadévesen?!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 20:18:08

@Nyunyóka:

Most nem tudom, srácok! Láttatok mostanság errefelé valami humorfélét? Mert ez a hisztérikusan apéniás siksze valamit prostituáltra félreértett!
Figyu Nunika! Az édesanyám nem ér rá ilyen entellektüel dolgokkal elszabni az idejét, annál fontosabb és főleg rentábilisabb dolga is akad a dabasi kamionparkolóban. A múlt héten is annyi vendége volt, hogy egy szír kamionos két törököt és egy kurdot szúrt meg, hogy előbb sorra kerüljön!
De isten neki fakereszt, meghat ez a szenvedély, július 5-én hétfőn este 9:15-kor kapsz öt percet, hogy bekaphassad te is, de csak akkor ha előtte kiveszed a protkódat és 10 %-os Betadine-nal gargarizálsz, mert hallottam, hogy fogazol és félek a szájpenésztől is.

heptakontanonaéder 2010.04.20. 20:22:09

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
A bétacomb rántva, Cumberland mártással finom, keréken pározni meg fárasztó és egyébként is billegős. Niggert meg csak gyerekkoromban láttam utoljára, amikor a nagybátyám ültetvényén nevelő célzatú vidám korbácsolásokat néztünk esténként.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 20:24:35

@heptakontanonaéder:

hányszor mondjam, ez a blog NEM vicces!!!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.20. 20:25:30

@Nyunyóka:

Te lütyő, az nem az "emberiség nyűge", hanem egyenesen Dragié!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 20:26:11

@gájricsi dezső:

Vazze, most buktál le! Klasszika-filológus esztéta vagy! Keblemre rokonlélek! Jövő héten kapok egy újabb hordó áfonyapálinkát a székelyudvarhelyi jobbágyaimtól, meghívlak a csapolási ünnepségre!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 20:30:58

@heptakontanonaéder: az ömlengésedből a kurva anyádon és valami rektábilis problémáidon kívül nem sok mindent voltam kegyes fölfogni, szóval csak annyit kérdeznék, kell a fájás, köcsög, kell a fájás?

@szanalmas: juj én nagyon kedvelem a leányokat, mindig észreveszik, hogy a kalpag alól egy csibész szeme villan!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 20:31:01

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Erről van szó, Nyuszómuszó! TUDOM, hogy net legislegvérkomolyabb sarkába vetett az a hatalmas mázlim, de ez a Nunika majdnem megzavart! Köszi a megerősítést!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 20:35:12

@heptakontanonaéder:

nyunyó a legótvarabb béta, képzeld

PIZZÁT ESZIK MAGYARORSZÁGON

>>>> TENGER GYÜMÖLCSIVEL <<<<

Mőőőőőőőhheheheeee!

gondolom, kerékpározik és az anyja francia!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 20:37:36

@Csönd-Nesz-Rizs.®: ami azt illeti, olaszbaa is ettem polipos pizzát, de nagy különbséget nem tudnék tenni- ja de, ott nagyobb polipkarok voltak rajta, le is fotóztuk amint épp a számból lóg ki egy viccesen, jajh hogy mennyit nevettünk azon!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 20:37:38

@heptakontanonaéder:

az ilyen köldöknéző faszok csakis heraldikát tanulhatnak!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 20:38:39

@Nyunyóka:

ha feldugod őket az ánuszodba mindenki előtt, még nagyobb lett volna a móka, te majom!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 20:43:10

Nnnna! Ez is valami a te intellektuális szinteden, legalább az alapszókincs néhány legközkeletűbb szava nem négerül van neked! De nyugodj meg, egyrészt _ÉN_ nem vagyok Sacher-Mazoch híve (Marquis de Sade in saecula saeculorum), de ha netán, egyszer, mégis, akkor elég ha stiláris teljesítményedre gondolok és jön a kétoldali multidolor.

Ja az nem újság, hogy még ráadásul leszbi is vagy, csak ez a hirtelen kámingaut a meglepő. Ennyi bátorságot azért nem néztem ki belőled, Cicus!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 20:45:19

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Nahát!
Te is ismered Kolompár Heraldikát?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 20:58:06

@heptakontanonaéder:

A FASZT KÉRDEZŐSKÖDSZ ENNYIT!

Férfiember kijelent, felkiált, és árpádsávos zászlót teker a nyaka köré!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 21:14:26

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Jóvanna! Ismered, hát ismered! Lebuktál, viseld férfihoz illően! Nem kell azonnal a falra mászni, másnak is akadnak szégyenfoltok a múltjában, ha nem is ennyire dehonesztálók. És nyugodj meg, nem sokat mesélt a szexuális aberrációidról, mert pofánvertem egy Vhiskasos ládával, hogy ha már könyörületből megengedem, hogy kiegye a maradékot a macskák etetőtáljából, akkor mossa el azokat rendesen és ne játssza el Homérosz leányát!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 21:17:27

@Nyunyóka:
Nyugodj meg Cicus, én sokkal tolleráncsabb vagyok! Ha az aktuális szeretőm a kemény, férfias szex _MELLÉ_ megkívánja a gyengédséget, bele szoktam egyezni, hogy egy leszbit is bevegyen a partiba.
A' propos! Hogy is állsz most a narancsbőröddel?

heptakontanonaéder 2010.04.20. 21:19:27

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Nema karok nagyon beletiporni a pszühédbe, de az ilyen nyunyófélékkel az én köreimben nem tartunk fenn társadalmi érintkezést.
De hát úrnak születni kell...

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.20. 21:23:34

Úristen.
Hányigerem van.
Amit itt összeédelegtek.
Egy levél Bilagit kevés lesz.

A gödör gecire felcsuklottam.

konklúzió: fajanszot mindenkinek

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 21:25:53

@Nyunyóka:

fú. ez kemény volt.

sokat gondolkodtál rajta?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 21:26:47

@heptakontanonaéder:

ÚR vagy te a nagy lófaszt!

Sokkal inkább BÖLCSÉSZ!

Fúúúúúúúúúúúj!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 21:27:31

@gájricsi dezső:

eke van bazmeg, eke. por után mindíg ideges az ember.

heptakontanonaéder 2010.04.20. 21:58:20

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Olcsó élcelődésed nem hogy lepereg rólam, DE FÖL SEM ÉR HOZZÁM!

Du Leibeigene!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 21:58:59

@heptakontanonaéder:apropos..hát baszod, a magadfajta kéjelgő buzeránsok szoktak szabadidejükben idegen szavak szótárát bújni a kislámpa alatt, hogy a hasonszőrös bölcsész"lányok" körében arathassanak, ha elmélkedve törlik ki a seggüket Dosztojevszkijjel...nem "félemelet" volt a neved korábban, egészen véletlenül, csakúgy kérdezem?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 22:00:35

@Nyunyóka:

te beszélsz, te szar, aki elakadt a mester és margaríta 47. oldalán?

SZÉGYENTELEN!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.20. 22:03:07

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Azt látom.

Ez a szuicid áldozati bárány egyetlen emberre hasonlít, aki szintén folyton uradzál.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 22:03:39

@Csönd-Nesz-Rizs.®: végigolvastam bazmeg, két délután alatt, és nem csak mert meztelenkedett benne a néni!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 22:04:26

@heptakontanonaéder:

reményteljes vagy, két felkiáltás egy kommentben !

brávó!

csak így tovább, még a végén ki is nő a péniszed!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 22:10:35

@Csönd-Nesz-Rizs.®: hát-hát. ez a "sötétség nélkül nincs fény"-duma meg a kényszerből-de nem is olyan gonosz-ördög dolog kicsit fals ízű volt nekem (bár lehet, mert mostanában nagy divat), és az a dragonra emlékeztető dagadt macska is irritált egy idő után.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.20. 22:15:20

@Nyunyóka: Mert egy huzerátor hölcsésztanonc vagy. Állítom, hogy délutánonként jársz magyar nyelv és irodalom szakkörre jársz ahelyett, hogy tisztességes kölökként a zsebtolvajlás fortélyait tanulnád valami nálad kiműveltebbtől, vagy legalább fociznál, hogy nemzeti értéket teremts!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.20. 22:21:40

@radairosseb:

Mivan Pisont megint furcsán néztek rád, mikor a szavazáskor az aláírásod helyére is ikszet raktál?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.20. 22:38:57

@21méter: Látom, még mindig távolságtartó vagy... 21 méterre alattam az evonúciós ranglétrán.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.20. 22:54:05

@radairosseb:

Álljon veled egy létrára az evómorálesz!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.20. 23:58:44

@szanalmas:

Asssztakurva...
Szanalmas fiam, most iszonyú nagyot nőttél a szememben! Te ezzel a barinőddel képes vagy naponta digi-dugit játszani... te vagy a legnagyobb király!

(De ugye nem Lukecsita van a képen...?)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 00:02:52

@Nyunyóka:

Na addig jó vagy, csak közelebb ne menjél, mert nem mindenki értékeli a fejed körüli legyeket!

(Jó tudom, ezt Karambólétól loptam, de egyrészt évente neki is elsülhet a jobb agyféltekéje, másrészt meg nem számít lopásnak, hisz nő...)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 00:46:50

@heptakontanonaéder:

Te meg ki a jóédes apátokfasza vagy, ha meg nem sértelek? Nálunk nem szokás ám a mindenféle kamunikkelős anyázás, jobb ha tisztába teszlek!

Egyébként meg azt akartam mondani, hogy sdg.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 10:33:47

@piréz vitéz / plüssmacsó:

Elnézést, ez tényleg durva volt, te Wekerle telepi huligán!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 20:59:23

@piréz vitéz / plüssmacsó:
Ittam teát, tehát az agyféltekéim tökéletes egyetértésben működnek, az IQ-m 145 mindenféle béna szorzó nélkül is, mint kiderült, te pedig, kedves Piréz, labdába sem rúghatsz, mivel minden szellemi kapacitásodat arra használod fel, hogyan is nyúlhatnád le észrevétlenül drága édesanyád kitaposott körömcipőjét traviáta kiruccanásaidra.
Egyébként nem ülök fel az aljas provokációdnak, mivel továbbra is távol áll tőlem a feminizmus.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 02:05:12

@LadyCarambole:

Akkor járunk?
...Kérdezném, ha nem lennék biztos benne, hogy 130-as IQ felett csak férfi lehetsz, esetleg delfin.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 09:41:04

@piréz vitéz / plüssmacsó:
Ja, a sci-k is meg akartak kaparintani, de megmondtam kerek perec, hogy én nem tudok hang nélkül szopni még Xenuért sem!
Hanzi azt mondja, hogy járhatunk, mindig is vágyott arra, hogy az édes harmadik egy pasi legyen! Tudod eléggé domináns, ezért is van még mindig életben. Nah, de ez remélem nem zavar, és hidd el, nagyon gyengéd lesz, mikor behatol majd az ánuszodba, mert bár nagy farka van, tud vele bánni.

Akkor járunk?

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 00:01:03

@heptakontanonaéder:

ejj bazdmeg panter, már benned sem bízhatik meg az emberfia...!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 02:58:04

@Flat Eric / sta press:

Az már igaz, de ezt ne az értelmetlen, s kimondhatatlan nevû fasznak írd.

www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 09:02:54

@LadyCarambole:

Csak nem kitöltötted a blog hivatalos tesztjét?! Remélem nem pityeredtél el, hogy ilyen kevés...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.25. 12:09:49

@"the dragon":
De-de, és teljesen meg vagyok elégedve az eredménnyel!
A pityergés a te reszortod, már elfeledted?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 21:58:34

@LadyCarambole:

Normál esetben hozzá sem szólnék olyan retardáltakhoz, kiknek akár egyetlen hibájuk is volt ezen kisdedek számára összeállított kérdéssorban, de mivel nő vagy, veled kivételt teszek, és hajlandó leszek kedves szavakat suttogni a füledbe, ha előtte Hans szájába köpöd a gecimet!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.25. 22:14:39

@"the dragon":

neked van gecid, kismacska? akkora gennynek, mint te vagy még könny helyett is sárgászöld ótvar folyik.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.25. 22:55:49

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Kérlek, ne sértegesd a barátomat, te tímár! Van neki elég baja anélkül is!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.25. 23:12:41

Sunt lacrimae rerum.
Ez jutott eszembe rólad Dragan

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 23:13:19

@LadyCarambole:

1)
8=====o °°°° O8>

2)
<8O °
°
°
O8<

Így már okés a balhé?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.25. 23:13:25

@radairosseb:

azt ne mondd, elkapta a kankódat! nem is tudtam, hogy terjed análisan is.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 23:15:32

@gájricsi dezső:

Honnan tudtad, hogy ezt évekkel ezelőtt még szavaltam is?! Zajos sikerrel, értelem szerűen.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 14:27:53

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Bevallom, az éjjel megtértem, és bőrfejű szektás lettem. Csak ennek árán engedte dragger, hogy a kutyáját is megfarkaljam, miután vele végeztem.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.26. 14:49:25

@"the dragon":
Az első pöttyet közvetlennek tűnik, maradjon inkább a második!
Jürgen kérdezi, hogy eszel-e mostanában elég gyümölcsöt, valamint mellőzöd-e a húst, mert ha rosszízű a gecid, sajnos nem tudja megígérni, hogy nem hány le a torkodon. Annyira előzékeny, de hát ezért is szerettem bele!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 20:04:24

@LadyCarambole: Geciízesítésre a legjobb a hubertus fokhagymával. Nekem még sose panaszkodtak, ha hubi-foki után szopattam.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 22:03:29

@LadyCarambole: Gyengéd voltam velük mindig, de amelyiknek a szemén láttam, hogy panaszkodni akar, elébb kitéptem a nyelvét, aztán eltörtem egyesével a végtagjait. Utoljára hagyva persze a jobb kezét, hogy még aláírhassa a rendőrségi jegyzőkönyvet, amiben kijelenti, hogy leesett a székről, és úgy törtek el a csontjai.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.27. 08:42:07

@radairosseb:
Naja, de ez nálatok etnikus hagyomány is egyben, és a hagyományt ápolni - mint tudjuk - szép dolog! Ennek ellenére örülök, hogy egy ótvar buzi vagy és nem nőket vegzálsz, különben kénytelen lennék kinyomozni a címedet, és elbeszélgetni veled egy árnyas éjjelen.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 13:26:30

@LadyCarambole: A Kálvária téri Ászok kocsmában saját postafiókom van, de ha épp nem megy a biznic, mindig megtalálsz személyesen is ott. Csak szólj Gizikének, hogy hátra jöttél a Rádai bácsihoz hereszőrt lejmolni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.27. 14:03:19

@LadyCarambole:

Te most arra célzol, hogy Hans nem tud rávenni, hogy lenyeld a gecijét (ergó homoszexuális), vagy pedig arra, hogy vegetáriánus (ergó homoszexuális)? Egy szó, mint száz, te mindenképpen férfi vagy, szóval az ajánlatom sztornó!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 15:03:03

@"the dragon": Lehet, hogy ettől függetlenül nő, de ez csak eggyel több érv, hogy Hansot sajnáljuk!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.27. 15:14:26

@"the dragon":
Kihátrálnál mi, te farizeus! Az ajánlat nem édes Hanzim mind textúrájában, mind ízében elsőrangú spermájának lenyelésére vonatkozott, de ezt te is nagyon jól tudod, te félrebeszélő zöldpolitikus!

craft 2010.05.26. 15:38:21

Zseniális ez a blog. Megyek inkább lenyelem a sajátomat.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.26. 17:36:21

@craft: Semmiképpen.
Inkább vetesd fel magadat tagnak.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.05.26. 23:59:29

gondolom, semmi értelme végigolvasnom a 430 komentet

de ha lenne se olvasnám végig

magyar vagyok, nem hülye

szanalmas 2010.05.27. 14:53:46

Hátbazmeg, ezen beszartam!!!!!!!!!!!!
(Konkrétan a halőrön, de elképzeltem még Pelikán Józsefet is az alapvető fordulat transzparenssel. Gátőröket az utcákra!!!!!!)

"Pintér az LMP-s bizottsági alelnök, Szabó Tímea kérdésére, hogyan értette, hogy két hét alatt alapvető fordulatot tud majd felmutatni a közbiztonság terén, leszögezte, továbbra is tartja, hogy a rendőrök, a társszervek, a polgárőrök vagy akár a halőrök bevonásával gyors eredmény érhető el."

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.27. 15:38:17

@szanalmas:

A térmestereket(sintér) kifelejtette a felsorolásból P. elvtárs.
Egyébként meg, minden hatalmat a halőröknek!!!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 17:58:42

@szanalmas:

Ebből arra kell következtetnem, hogy a polgárőrök és a halőrök eleddig a bűnözőkkel játszottak össze, de majd most, hogy a rendfentartó erőkkel...

szanalmas 2010.05.27. 18:11:32

@"the dragon":

Ha még csak a polgár meg halőröket vonná be, de ez képes bevonni a *rendőröket* is a közbiztonság javításába.
Azért ez kurva nagy szöveg bazze, mert ezek szerint eddig rendőrbűnözés volt.
Most jól beszólt Pintér a BM-nek!
Király ez az új szakértői kormány, én mondom, nem maradnak le az előzőtől poénokban. Ha-ha-ha!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 18:16:27

@szanalmas:

Én csak azt várom, hogy Hende Csaba különítményeket szervezzen a polgári körökből - mint valami szopottgombóc fejű Prónay Pál -, és visszafoglaljuk végre a Felvidéket!

szanalmas 2010.05.27. 18:21:01

@"the dragon":

Szerintem a Felvidék hamarosan a miénk lesz, mert az EU-s Jobbikosok kilobbizzák, hogy ha 90% fölé kerülnek a csak magyar állampolgárok egy településen az EU-ban, akkor automatice magyar területté nyílvánítható. Slotákia megszívta!!!!

szanalmas 2010.05.27. 19:36:36

Jaj, ezt a vécésbe akartam!
süti beállítások módosítása