Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A magyarok

2010.04.17. 14:59 gájricsi dezső

BLOGDÉMON, PETIKE, KÖSZ A FŐCÍMLAPOT!

 
Tegnap, miközben a hokedlin ücsörögtem a konyhában és a hűtőben talált lecsókolbász maradékán nyammogtam, végre rájöttem a nekem rendelt célra. Ideje pislákoló gázlángot gyújtanom az éjfekete sűrű rengetegben, és összefoglalnom – miért is a magyar a legkülönb nemzet? Hadd okuljanak a gyaurok, kiknek arcát a gőg színezi - már ameddig színezheti.
Míg be nem mosok egy jó nagyot.
 
  
 
Mert mi, magyarok alanyi jogon elvárjuk a tiszteletet.
És joggal.
Lévén a magyar szó jelentése: égben lakó Isten. Isten földi mása. Ebből kiindulva nem is értem – nyilván mert teljesen nonszensz - hogy más nációk, pofátlanul, milyen jogon vindikálják maguknak a „kiválasztott nép” jelzőt? Hogy veszik maguknak egyáltalán a bátorságot? A tipikus magyar mindenesetre érzi ezt a vátesz-fílinget. Sőt. Ez mozgatja. Belső motor, saját tüzelésű acélkohó, amely az őt körülvevő mocsokból és tisztaszénből gyémántot éget, százezerfokon. Ez viszi előre, hajtja, nagy tettekre sarkalja - nemzete dicsőségére. Ez hát a kiindulási alap, nézzük a kivételes magyar tulajdonságokat.
 
A magyar sokoldalú. Egy paralelepipedon. Mindenhez ért, és ezt magabiztosan kommunikálja is. Tengernyi eszét adakozó kedvvel, Florence Nightingdale-ként osztja a rászorulóknak. Neki úgy is bővivel marad.  Így a trolin kapaszkodva is Gilgamest mormol, miközben párhuzamosan politikailag elemez, (a maga elé vizionált Török Gáborral félhangosan vitatkozva, néha-néha letorkolva, vagy fénykardal eret vágva belé) ezalatt, mintegy félvállról, odavet egy kétflekkes kritikát, a mellette álló, afrikai rasszú bevándorlónak a kereskedelmi média elvetélt műsorstruktúrájáról, végül grátisz bemondja a köznek a nyári futball VB eredményeket. Persze a reggeli BKV-s szórakozása alatt sem tétlenkedik. Nem - a lustaság határozottan nem magyar tulajdonság – így, mivel ért hozzá, félkézzel skicceli a relativitáselmélet továbbgondolását, és alternatív kiskereskedelmi hasznosítási módozatait. Csak úgy, nagyvonalakban persze. Az utókornak. A jövő nemzedékének. Akikre folyton-folyvást gondol. Mert szociológiailag magasan képzett és szenzitív.
Azaz magyar.
Ujját folyamatosan a kor ütőerén tartva, naponta képes korrigálni az irányt. Ha kell, pirosban látja a világot, ha kell a narancs a kedvenc gyümölcse. Mindig áptudét. Trendi. A „trend” szó is magyar ’találmány’ egyébként, jelentése: amagyaraztudjaatutit. Érzékeny, kifejező tekintetű szemét intelligens arcszélt adó szemüveg keretezi, divatos pirossávos szárral. Lágyan torzítja a világ éles fényeit, UV3.fokozat, piszkosul szűr, állat mód szelektálja a büdös beszivárgókat káros sugarakat - echte magyar találmány, naná. Mi más is lenne?
 
A magyarok jövőbe látnak. Az említett VB-végeredményből, mint eklatáns példából levezethető nagyvonalúságukon túl,(ez is jellemző tulajdonsága a népnek egyébként) Nostradamus magyar származása köztudott. Bár megjegyzem, idétlen eredeti neve miatt: Nostrada Mór, egyes sémita körök is próbálták magukénak vallani - de aztán beégtek kegyetlenül. Azóta a kabbalista mocsokkal próbálkoznak, mint jövőbelátó gagyi kóklerkedéssel, de komolytalan az egész fusizás, kár belé a szó is. Tulajdonképp’ nem csodálkozom - zugorákulumokból manapság lassan Eufráteszt lehet rekeszteni. A tiszta magyar nem erőlködik. Nem használ tiltott VADA-inkompatibilis szereket a révüléshez, úgy mint gomba, delfoi-füst, szentnek mondott, de hatóanyag nélküli füvek, szárított madárszar őrölve, koraszülött agyvelő, AB pozitív sárkányvér. Csak belenéz a szemedbe, és megmondja elkúrod egy hét múlva, vagy nem kúrod el a beszámolót - na meg persze a ringóseggű Valikát a kettő béből.
Mindezt jóindulattal teszi.
Az túlteng benne.
Mindenkinek segít, ahol tud. A segítőszándék a magyarnak vezérlő csillaga.  Ahol baj van, legott ott terem, és belső lelkierőtől és késztetéstől hajtva, spirituális segítséget nyújt. Balesetnél egészen közel áll meg, szorosan körbevesz, rád szegezve delejes tekintetét feszt áramoltatja a gyógyító energiát. Csak győzzed lefejteni az ezoterikus áramkörről.
Ezért mondom, a magyar jószíve már-már túlzás.
Rajongva örül a másik sikerének, pénzének, előmenetelének. Bármilyen kis boldogságában osztozik, mert osztozni akar. Ilyen a természete, a jóemberség genetikus. Ez a magyar-kromoszóma. Minden jót kívánva levélben, szóban, kommentben, feljelentésben, bírósági beadványban - bárhogyan de részese akar lenni örömödnek. Hatalmas vajszíve nem fér el érző kebelében, így gyakorta kívülről hordja, kokárda formára hajtogatva. Hadd lássa a világ!
Hadd csodálja.
Végül is ezért tartjuk a világot.
Mi, magyarok.
 
A magyar szereti a szépet.
A kellem iránti rajongása a magyarnak a nép férfi tagjait arra késztette, hogy évszázadok alatt az udvarlás művészeivé váljanak. Úgy teszi a szépet, mint senki. A világban csak „magyarkodásnak” hívják a precízen kidolgozott, több mint százezer releváns tanulmányban elemzett és csodált technikát, amivel elegáns és frappáns módon adja tudtára a  híresen szép magyar nőknek tetszését. „Basználak Bözsi!” – Kell-e ennél frivolabb, dévajabb, tömörebb mégis líraibb és nyelvtanilag virtuózabb üzenet?
Nem hiszem.
Épp’ ezért a magyarkodást oktatják is a híresebb, nem magyar egyetemeken. Bár exkluzívan, az igaz, mert csak a kiválasztottak ismerhetik meg az ősi tudást. A szemináriumokra bekerülni, majdhogynem lehetetlen. Vérre menő tülekedésük hízelgő, ámde teljesen magyartalan, mivel egy magyar mindig úriember, soha nem tolakszik. Nem nyomakszik. Nem fúr. Nem farag. Eleve elítéli az asztalosmunkát. Ilyen alantas kézi szerszámgépészettel Atlantisz örökösei nem foglalkoznak.
Akiben csöppnyi önbecsülés leledzik, annak egyetlen életcélja van: Magyar akar lenni.
Mindegy milyen áron.
Mindegy hogyan.
Akár beférkőzéssel is.
Azonban mivel megbocsátó, nagyvonalú nép a magyar, ezt szelíd mosollyal tűri, és csak szeretetből, néha dorgálva jegyzi meg: Büdösapádfaszát akarod már az országomat elfoglalni, rohadt pajeszos szemétláda, takarodjál haza a fajtádhoz, Tel-Avivba, amíg szépen vagyok!

 

443 komment

Címkék: mszp fidesz foci tévé magyarország isten zsidó jobbik magyarok ostobaság zsidók zsidóbűnözés jövőbelátás kúrás sémita beférkőzők

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr981929404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 18:39:54

Ismiztek, kisbuzik?

HÁT A KURVA ANYÁTOK EGYENKÉNT!

TESSÉK TERMELNI !

heptakontanonaéder 2010.04.20. 18:51:18

@gájricsi dezső:
Na jó, az ars blanditiae ENNYIRE magas szintű művelője engem se hagy hidegen, üsse kánya, _egyszer_ megnyalhatod.

Az öreg Juszti pedig ezt az egész jézusista baromságot viccnek szánta ("In hoc signo vinces" be is szarok menten!) de annak a tzatzikizabáló, lopott birkáktól bűzlő levantei népségnek, akik a rómába szakácsnak, barbélynak, házi filozófusnak elhurcolt görögök helyére éjszaka beosont és azóta is bitorolják a nevüket, soha nem volt legalább a gyapjas pajzstetűével (Pulvinaria betulae) összemérhető humorérzéke, oszt azóta is úgy maradt a világ!

A baszotthund meg egy aranyos jószág amíg el nem hízik. Akkortól meg konyhatechnikai alapanyag.

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Csönd! Te Uncle Ben legrosszabb agyréme!
Még ilyen förmedvényt mint a neszrizs! Még az a Kuonból szalajtott kakukkosórafejű Nestlé is csak max. a neszteáig merészkedett! Ja persze, mit váron egy EURÓPAI egy ganyéslábú gyapotszedőtől?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.20. 19:04:46

@gájricsi dezső:

Meg sem lep, hogy szíved szerint mindenféle ánusz-császárokról értekeznél, de kérlek ne ezt a fórumot terheld vele, mert páros lábbal belelépek a gecilesődbe.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.20. 19:17:25

@piréz vitéz / plüssmacsó: @szanalmas:

Örölük, hogy ti is észrevettétek, mennyire vibrál itt a levegő, melyet kétségtelenül carambólé nunája hevít. Ha csak fele annyira lenne fiatal, mint amennyire öreg, urambocsá ráfordulnék a fosojára, de így unottan lepasszolom valami kiéhezett csövesnek... szanalmas, érdekel a dolog?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 19:19:05

@heptakontanonaéder: figyelj bazdmeg, a jó édes anyád nevéből csináljál szóviccet, nem másból, hogy legyen mivel szórakoztatnom az öreglányt, mer csevegést is akar a kúrás előtt az az érzelgős lotyó!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 19:26:12

@Nyunyóka:

őjbazdmeg kisbogár, de szúrós a csápod ma!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 19:26:59

@heptakontanonaéder:

nem vagy más, mint egy kérdezősködő kis béta, avagy kerékpáros!

elő a farbával, néger volt az apád, ugye!

szanalmas 2010.04.20. 19:28:49

@"the dragon":

Képet légy szíves.

(1. Ne írd be a böngésződbe, hogy google.hu
2. ha beírtad, ne írd be a keresőablakba, hogy: not sexy
3. ha beírtad, ne kattints a Ma jó napom van gombra!
4. Én szóltam előre!)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 19:34:05

@Csönd-Nesz-Rizs.®: ne is mondd, az emberiség nyűgét nyelem ma, gúny-gúnya nyomja vállaim.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.20. 19:38:44

@Nyunyóka: Ki a büdösfaszom ez, a Petya? Nem kérdés volt.

@heptakontanonaéder:
Eddig se minősíttek még hízelgőnek, bár hegynyi energiákat feccölök abba, hogy dondzsonzont játszak itt a májámi vájnszból, mert mindenki sikítozva menekül ha meglátja a Dragant.
Mi van baszki, leállt a tumblr a vulkánhamutól és jöttél buzi mátyásnak öltözve a commodore 64-et verő pórokat nézni, ez se kérdés...megállapítom.
Mondjuk a pulvinaria betulae-tól majdnem elélveztem, de csak azért mert régi ismerős.
Jusztit a kurva irányította, meg a buzi Belizár, nélkülük egy fasszopó kis reszkető geci volt. A kurva érdeme hogy a római jogot erőltette erre a buzi mamusz egy rakat számodra nehezen kimondható nevű törvényében, és írományában összefoglalta azt a baromságot. Engem a szarszagú, amúgy is rothadó, már csak összetákolva tartott jakterelgető, faggyúszopó geci, Zorbára pogózó kis köcsög nem érdekel, sose érdekelt.
Csak a buzerántosok joga. Amit a kurva valamiért nyomott - gondolom erről is a frigyláda-maffia tehet.
Nah jót dumáltunk, kösz a címlapot, bár jobb lett volna ha ezért nem kell a Rizsesnek szopálnia senkit se.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 19:47:10

@gájricsi dezső:

nézd, valami gyógyszert kéne erre szedni.

tudsz egyszerűen fogalmazni, mondd!

TAGOLÁS, KEVÉS SZÓ, SOK MONDAT!

VÁLSÁG VAN BAZMEG, NE PAZAROJJ!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 19:48:26

@gájricsi dezső: fingom sincs, Allit erálom, meg hasonló szellemességek!

szanalmas 2010.04.20. 19:53:53

@lucecita gonzales:

Nem is értem miről beszélsz!

szanalmas 2010.04.20. 20:00:32

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Még mindig nem tudatosult benne, hogy A szentélybe került és zavart.
Nyilván el kell telnie egy kis időnek, mire felfogja, hogy mire talált itt és rájön, hogy mégis van értelmes élet a földön. Először én sem mertem elhinni!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 20:01:11

@lucecita gonzales:

nálad a bevásárlás három hónapig tart?

mocskos némber, azanyád, hol kurvákottá?!

szanalmas 2010.04.20. 20:04:59

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Vágod, hogy Lüszy nő, nem? Nem talált ki a teszkóból bazmeg, csak március 15--én mert bezárták, azóta meg hazafelé tart, de gondolom, hogy megállt egy netkávézóban, hogy rámnézzen!
NŐ bazmeg, NŐ, nem MŐ!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 20:06:43

@szanalmas: ó, te szegény, nyomorult ember, hát még mindig azt hiszed, a mosástól nem megy föl a pulcsi, közben meg csak a hatalmas agancsaidtól!

szanalmas 2010.04.20. 20:07:14

@Nyunyóka:

Nyunyu, mersz már köszönni a csajoknak a suliban, vagy csak majd harmadévesen?!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 20:18:08

@Nyunyóka:

Most nem tudom, srácok! Láttatok mostanság errefelé valami humorfélét? Mert ez a hisztérikusan apéniás siksze valamit prostituáltra félreértett!
Figyu Nunika! Az édesanyám nem ér rá ilyen entellektüel dolgokkal elszabni az idejét, annál fontosabb és főleg rentábilisabb dolga is akad a dabasi kamionparkolóban. A múlt héten is annyi vendége volt, hogy egy szír kamionos két törököt és egy kurdot szúrt meg, hogy előbb sorra kerüljön!
De isten neki fakereszt, meghat ez a szenvedély, július 5-én hétfőn este 9:15-kor kapsz öt percet, hogy bekaphassad te is, de csak akkor ha előtte kiveszed a protkódat és 10 %-os Betadine-nal gargarizálsz, mert hallottam, hogy fogazol és félek a szájpenésztől is.

heptakontanonaéder 2010.04.20. 20:22:09

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
A bétacomb rántva, Cumberland mártással finom, keréken pározni meg fárasztó és egyébként is billegős. Niggert meg csak gyerekkoromban láttam utoljára, amikor a nagybátyám ültetvényén nevelő célzatú vidám korbácsolásokat néztünk esténként.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 20:24:35

@heptakontanonaéder:

hányszor mondjam, ez a blog NEM vicces!!!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.20. 20:25:30

@Nyunyóka:

Te lütyő, az nem az "emberiség nyűge", hanem egyenesen Dragié!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 20:26:11

@gájricsi dezső:

Vazze, most buktál le! Klasszika-filológus esztéta vagy! Keblemre rokonlélek! Jövő héten kapok egy újabb hordó áfonyapálinkát a székelyudvarhelyi jobbágyaimtól, meghívlak a csapolási ünnepségre!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 20:30:58

@heptakontanonaéder: az ömlengésedből a kurva anyádon és valami rektábilis problémáidon kívül nem sok mindent voltam kegyes fölfogni, szóval csak annyit kérdeznék, kell a fájás, köcsög, kell a fájás?

@szanalmas: juj én nagyon kedvelem a leányokat, mindig észreveszik, hogy a kalpag alól egy csibész szeme villan!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 20:31:01

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Erről van szó, Nyuszómuszó! TUDOM, hogy net legislegvérkomolyabb sarkába vetett az a hatalmas mázlim, de ez a Nunika majdnem megzavart! Köszi a megerősítést!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 20:35:12

@heptakontanonaéder:

nyunyó a legótvarabb béta, képzeld

PIZZÁT ESZIK MAGYARORSZÁGON

>>>> TENGER GYÜMÖLCSIVEL <<<<

Mőőőőőőőhheheheeee!

gondolom, kerékpározik és az anyja francia!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 20:37:36

@Csönd-Nesz-Rizs.®: ami azt illeti, olaszbaa is ettem polipos pizzát, de nagy különbséget nem tudnék tenni- ja de, ott nagyobb polipkarok voltak rajta, le is fotóztuk amint épp a számból lóg ki egy viccesen, jajh hogy mennyit nevettünk azon!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 20:37:38

@heptakontanonaéder:

az ilyen köldöknéző faszok csakis heraldikát tanulhatnak!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 20:38:39

@Nyunyóka:

ha feldugod őket az ánuszodba mindenki előtt, még nagyobb lett volna a móka, te majom!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 20:43:10

Nnnna! Ez is valami a te intellektuális szinteden, legalább az alapszókincs néhány legközkeletűbb szava nem négerül van neked! De nyugodj meg, egyrészt _ÉN_ nem vagyok Sacher-Mazoch híve (Marquis de Sade in saecula saeculorum), de ha netán, egyszer, mégis, akkor elég ha stiláris teljesítményedre gondolok és jön a kétoldali multidolor.

Ja az nem újság, hogy még ráadásul leszbi is vagy, csak ez a hirtelen kámingaut a meglepő. Ennyi bátorságot azért nem néztem ki belőled, Cicus!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 20:45:19

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Nahát!
Te is ismered Kolompár Heraldikát?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 20:58:06

@heptakontanonaéder:

A FASZT KÉRDEZŐSKÖDSZ ENNYIT!

Férfiember kijelent, felkiált, és árpádsávos zászlót teker a nyaka köré!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 21:14:26

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Jóvanna! Ismered, hát ismered! Lebuktál, viseld férfihoz illően! Nem kell azonnal a falra mászni, másnak is akadnak szégyenfoltok a múltjában, ha nem is ennyire dehonesztálók. És nyugodj meg, nem sokat mesélt a szexuális aberrációidról, mert pofánvertem egy Vhiskasos ládával, hogy ha már könyörületből megengedem, hogy kiegye a maradékot a macskák etetőtáljából, akkor mossa el azokat rendesen és ne játssza el Homérosz leányát!

heptakontanonaéder 2010.04.20. 21:17:27

@Nyunyóka:
Nyugodj meg Cicus, én sokkal tolleráncsabb vagyok! Ha az aktuális szeretőm a kemény, férfias szex _MELLÉ_ megkívánja a gyengédséget, bele szoktam egyezni, hogy egy leszbit is bevegyen a partiba.
A' propos! Hogy is állsz most a narancsbőröddel?

heptakontanonaéder 2010.04.20. 21:19:27

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Nema karok nagyon beletiporni a pszühédbe, de az ilyen nyunyófélékkel az én köreimben nem tartunk fenn társadalmi érintkezést.
De hát úrnak születni kell...

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.20. 21:23:34

Úristen.
Hányigerem van.
Amit itt összeédelegtek.
Egy levél Bilagit kevés lesz.

A gödör gecire felcsuklottam.

konklúzió: fajanszot mindenkinek

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 21:25:53

@Nyunyóka:

fú. ez kemény volt.

sokat gondolkodtál rajta?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 21:26:47

@heptakontanonaéder:

ÚR vagy te a nagy lófaszt!

Sokkal inkább BÖLCSÉSZ!

Fúúúúúúúúúúúj!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 21:27:31

@gájricsi dezső:

eke van bazmeg, eke. por után mindíg ideges az ember.

heptakontanonaéder 2010.04.20. 21:58:20

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Olcsó élcelődésed nem hogy lepereg rólam, DE FÖL SEM ÉR HOZZÁM!

Du Leibeigene!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 21:58:59

@heptakontanonaéder:apropos..hát baszod, a magadfajta kéjelgő buzeránsok szoktak szabadidejükben idegen szavak szótárát bújni a kislámpa alatt, hogy a hasonszőrös bölcsész"lányok" körében arathassanak, ha elmélkedve törlik ki a seggüket Dosztojevszkijjel...nem "félemelet" volt a neved korábban, egészen véletlenül, csakúgy kérdezem?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 22:00:35

@Nyunyóka:

te beszélsz, te szar, aki elakadt a mester és margaríta 47. oldalán?

SZÉGYENTELEN!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.20. 22:03:07

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Azt látom.

Ez a szuicid áldozati bárány egyetlen emberre hasonlít, aki szintén folyton uradzál.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 22:03:39

@Csönd-Nesz-Rizs.®: végigolvastam bazmeg, két délután alatt, és nem csak mert meztelenkedett benne a néni!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.20. 22:04:26

@heptakontanonaéder:

reményteljes vagy, két felkiáltás egy kommentben !

brávó!

csak így tovább, még a végén ki is nő a péniszed!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.20. 22:10:35

@Csönd-Nesz-Rizs.®: hát-hát. ez a "sötétség nélkül nincs fény"-duma meg a kényszerből-de nem is olyan gonosz-ördög dolog kicsit fals ízű volt nekem (bár lehet, mert mostanában nagy divat), és az a dragonra emlékeztető dagadt macska is irritált egy idő után.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.20. 22:15:20

@Nyunyóka: Mert egy huzerátor hölcsésztanonc vagy. Állítom, hogy délutánonként jársz magyar nyelv és irodalom szakkörre jársz ahelyett, hogy tisztességes kölökként a zsebtolvajlás fortélyait tanulnád valami nálad kiműveltebbtől, vagy legalább fociznál, hogy nemzeti értéket teremts!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.20. 22:21:40

@radairosseb:

Mivan Pisont megint furcsán néztek rád, mikor a szavazáskor az aláírásod helyére is ikszet raktál?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.20. 22:38:57

@21méter: Látom, még mindig távolságtartó vagy... 21 méterre alattam az evonúciós ranglétrán.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.20. 22:54:05

@radairosseb:

Álljon veled egy létrára az evómorálesz!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.20. 23:58:44

@szanalmas:

Asssztakurva...
Szanalmas fiam, most iszonyú nagyot nőttél a szememben! Te ezzel a barinőddel képes vagy naponta digi-dugit játszani... te vagy a legnagyobb király!

(De ugye nem Lukecsita van a képen...?)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 00:02:52

@Nyunyóka:

Na addig jó vagy, csak közelebb ne menjél, mert nem mindenki értékeli a fejed körüli legyeket!

(Jó tudom, ezt Karambólétól loptam, de egyrészt évente neki is elsülhet a jobb agyféltekéje, másrészt meg nem számít lopásnak, hisz nő...)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 00:46:50

@heptakontanonaéder:

Te meg ki a jóédes apátokfasza vagy, ha meg nem sértelek? Nálunk nem szokás ám a mindenféle kamunikkelős anyázás, jobb ha tisztába teszlek!

Egyébként meg azt akartam mondani, hogy sdg.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 10:33:47

@piréz vitéz / plüssmacsó:

Elnézést, ez tényleg durva volt, te Wekerle telepi huligán!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 20:59:23

@piréz vitéz / plüssmacsó:
Ittam teát, tehát az agyféltekéim tökéletes egyetértésben működnek, az IQ-m 145 mindenféle béna szorzó nélkül is, mint kiderült, te pedig, kedves Piréz, labdába sem rúghatsz, mivel minden szellemi kapacitásodat arra használod fel, hogyan is nyúlhatnád le észrevétlenül drága édesanyád kitaposott körömcipőjét traviáta kiruccanásaidra.
Egyébként nem ülök fel az aljas provokációdnak, mivel továbbra is távol áll tőlem a feminizmus.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 02:05:12

@LadyCarambole:

Akkor járunk?
...Kérdezném, ha nem lennék biztos benne, hogy 130-as IQ felett csak férfi lehetsz, esetleg delfin.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 09:41:04

@piréz vitéz / plüssmacsó:
Ja, a sci-k is meg akartak kaparintani, de megmondtam kerek perec, hogy én nem tudok hang nélkül szopni még Xenuért sem!
Hanzi azt mondja, hogy járhatunk, mindig is vágyott arra, hogy az édes harmadik egy pasi legyen! Tudod eléggé domináns, ezért is van még mindig életben. Nah, de ez remélem nem zavar, és hidd el, nagyon gyengéd lesz, mikor behatol majd az ánuszodba, mert bár nagy farka van, tud vele bánni.

Akkor járunk?

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 00:01:03

@heptakontanonaéder:

ejj bazdmeg panter, már benned sem bízhatik meg az emberfia...!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 02:58:04

@Flat Eric / sta press:

Az már igaz, de ezt ne az értelmetlen, s kimondhatatlan nevû fasznak írd.

www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 09:02:54

@LadyCarambole:

Csak nem kitöltötted a blog hivatalos tesztjét?! Remélem nem pityeredtél el, hogy ilyen kevés...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.25. 12:09:49

@"the dragon":
De-de, és teljesen meg vagyok elégedve az eredménnyel!
A pityergés a te reszortod, már elfeledted?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 21:58:34

@LadyCarambole:

Normál esetben hozzá sem szólnék olyan retardáltakhoz, kiknek akár egyetlen hibájuk is volt ezen kisdedek számára összeállított kérdéssorban, de mivel nő vagy, veled kivételt teszek, és hajlandó leszek kedves szavakat suttogni a füledbe, ha előtte Hans szájába köpöd a gecimet!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.25. 22:14:39

@"the dragon":

neked van gecid, kismacska? akkora gennynek, mint te vagy még könny helyett is sárgászöld ótvar folyik.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.25. 22:55:49

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Kérlek, ne sértegesd a barátomat, te tímár! Van neki elég baja anélkül is!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.25. 23:12:41

Sunt lacrimae rerum.
Ez jutott eszembe rólad Dragan

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 23:13:19

@LadyCarambole:

1)
8=====o °°°° O8>

2)
<8O °
°
°
O8<

Így már okés a balhé?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.25. 23:13:25

@radairosseb:

azt ne mondd, elkapta a kankódat! nem is tudtam, hogy terjed análisan is.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 23:15:32

@gájricsi dezső:

Honnan tudtad, hogy ezt évekkel ezelőtt még szavaltam is?! Zajos sikerrel, értelem szerűen.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 14:27:53

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Bevallom, az éjjel megtértem, és bőrfejű szektás lettem. Csak ennek árán engedte dragger, hogy a kutyáját is megfarkaljam, miután vele végeztem.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.26. 14:49:25

@"the dragon":
Az első pöttyet közvetlennek tűnik, maradjon inkább a második!
Jürgen kérdezi, hogy eszel-e mostanában elég gyümölcsöt, valamint mellőzöd-e a húst, mert ha rosszízű a gecid, sajnos nem tudja megígérni, hogy nem hány le a torkodon. Annyira előzékeny, de hát ezért is szerettem bele!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 20:04:24

@LadyCarambole: Geciízesítésre a legjobb a hubertus fokhagymával. Nekem még sose panaszkodtak, ha hubi-foki után szopattam.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 22:03:29

@LadyCarambole: Gyengéd voltam velük mindig, de amelyiknek a szemén láttam, hogy panaszkodni akar, elébb kitéptem a nyelvét, aztán eltörtem egyesével a végtagjait. Utoljára hagyva persze a jobb kezét, hogy még aláírhassa a rendőrségi jegyzőkönyvet, amiben kijelenti, hogy leesett a székről, és úgy törtek el a csontjai.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.27. 08:42:07

@radairosseb:
Naja, de ez nálatok etnikus hagyomány is egyben, és a hagyományt ápolni - mint tudjuk - szép dolog! Ennek ellenére örülök, hogy egy ótvar buzi vagy és nem nőket vegzálsz, különben kénytelen lennék kinyomozni a címedet, és elbeszélgetni veled egy árnyas éjjelen.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 13:26:30

@LadyCarambole: A Kálvária téri Ászok kocsmában saját postafiókom van, de ha épp nem megy a biznic, mindig megtalálsz személyesen is ott. Csak szólj Gizikének, hogy hátra jöttél a Rádai bácsihoz hereszőrt lejmolni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.27. 14:03:19

@LadyCarambole:

Te most arra célzol, hogy Hans nem tud rávenni, hogy lenyeld a gecijét (ergó homoszexuális), vagy pedig arra, hogy vegetáriánus (ergó homoszexuális)? Egy szó, mint száz, te mindenképpen férfi vagy, szóval az ajánlatom sztornó!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 15:03:03

@"the dragon": Lehet, hogy ettől függetlenül nő, de ez csak eggyel több érv, hogy Hansot sajnáljuk!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.27. 15:14:26

@"the dragon":
Kihátrálnál mi, te farizeus! Az ajánlat nem édes Hanzim mind textúrájában, mind ízében elsőrangú spermájának lenyelésére vonatkozott, de ezt te is nagyon jól tudod, te félrebeszélő zöldpolitikus!

craft 2010.05.26. 15:38:21

Zseniális ez a blog. Megyek inkább lenyelem a sajátomat.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.26. 17:36:21

@craft: Semmiképpen.
Inkább vetesd fel magadat tagnak.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.05.26. 23:59:29

gondolom, semmi értelme végigolvasnom a 430 komentet

de ha lenne se olvasnám végig

magyar vagyok, nem hülye

szanalmas 2010.05.27. 14:53:46

Hátbazmeg, ezen beszartam!!!!!!!!!!!!
(Konkrétan a halőrön, de elképzeltem még Pelikán Józsefet is az alapvető fordulat transzparenssel. Gátőröket az utcákra!!!!!!)

"Pintér az LMP-s bizottsági alelnök, Szabó Tímea kérdésére, hogyan értette, hogy két hét alatt alapvető fordulatot tud majd felmutatni a közbiztonság terén, leszögezte, továbbra is tartja, hogy a rendőrök, a társszervek, a polgárőrök vagy akár a halőrök bevonásával gyors eredmény érhető el."

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.27. 15:38:17

@szanalmas:

A térmestereket(sintér) kifelejtette a felsorolásból P. elvtárs.
Egyébként meg, minden hatalmat a halőröknek!!!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 17:58:42

@szanalmas:

Ebből arra kell következtetnem, hogy a polgárőrök és a halőrök eleddig a bűnözőkkel játszottak össze, de majd most, hogy a rendfentartó erőkkel...

szanalmas 2010.05.27. 18:11:32

@"the dragon":

Ha még csak a polgár meg halőröket vonná be, de ez képes bevonni a *rendőröket* is a közbiztonság javításába.
Azért ez kurva nagy szöveg bazze, mert ezek szerint eddig rendőrbűnözés volt.
Most jól beszólt Pintér a BM-nek!
Király ez az új szakértői kormány, én mondom, nem maradnak le az előzőtől poénokban. Ha-ha-ha!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 18:16:27

@szanalmas:

Én csak azt várom, hogy Hende Csaba különítményeket szervezzen a polgári körökből - mint valami szopottgombóc fejű Prónay Pál -, és visszafoglaljuk végre a Felvidéket!

szanalmas 2010.05.27. 18:21:01

@"the dragon":

Szerintem a Felvidék hamarosan a miénk lesz, mert az EU-s Jobbikosok kilobbizzák, hogy ha 90% fölé kerülnek a csak magyar állampolgárok egy településen az EU-ban, akkor automatice magyar területté nyílvánítható. Slotákia megszívta!!!!

szanalmas 2010.05.27. 19:36:36

Jaj, ezt a vécésbe akartam!
süti beállítások módosítása