Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Szemelvények egy házaspár életéből no. 2.

2009.12.03. 15:15 Lev Alekszejevics Nyunyeszkij

F. úr megszállottan szorongatta a fotópapírt, amin elmosódott, szürkésfekete foltok váltakoztak, és az avatatlan szem számára könnyen elmosódott, szürkésfekete foltoknak is tűnhettek azok az elmosódott, szürkésfekete foltok a celluoidon-de F. úr számára sokkal többet jelentettek, mert F. úr lelkében ott ült a bizonyosság, hogy ő ismeri a fotó mélyebb tartalmát, az igazi jelentést, amit az elmosódott, szürkésfekete foltok csak mintegy rejtjelezve mutattak meg; egy kirakós játék, ami csak összerakva, a részek-darabok következes összeillesztésével nyeri el igazi formáját és valóságát, és F. úr érezte magában az isteni szikrát, hogy megfejtse a misztikum ködébe, és elmosódott, szürkésfekete foltokba burkolózó Titokzatos Valami rejtélyét (esetleg a Rejtélyes Valami titkát), és rábukkanjon végre a megoldásra, ami talán választ adhat arra a kérdésére, hogy mi köze van a kezében szorongatott celluoid fotópapírnak (illetve az azon váltakozó elmosódott, szürkésfekete foltoknak) az ő régen elveszett ifjúságához. Mert van köze, ezt érezte, szívéből érezte.


Ahogy azt is érezte, hogy már talán birtokában is lenne a tudásnak, ha azelőtt egy félórával felesége, K. asszony nem lép oda hozzá lila kalapban, hogy emlékezetébe idézze, nagyon meg fogja még bánni F. úr a ronda, alpári mocskolódását, amit aznap délelőtt levágott fiuk, valamint felesége és a kimondhatatlan szindrómás unoka előtt. (erre visszaemlékezve F. úr agyában felbukkant a balsejtelem, hogy az ő gyötrő problémájának, gordiuszi csomójának mibenléte talán unokája megnevezhetetlen szindrómájához kötődik valamilyen misztikus módon). K. asszony figyelmeztetésére F. úr válaszul egy elmés nyelvi fordulattal élt, amiben kifejezte óhaját, hogy K. asszony egyszer végre békén hagyhatná őt, F. urat, és foglalkozhatna a saját dolgával, mondjuk hogy ehető levest készítsen szerető férjura számára. F. úr még közbeszúrt pár noszogató kifejezést, többek közt megemlítette K. asszony édesanyját, M.-né L.-t, azt az ótvaros lotyót (ekkor F. úr egy merész fordulattal K. asszonyságra tért, és párhuzamot vont K. asszonyság édesanyjának mestersége, és maga K. asszony délutáni kiruccanásianak feltételezhető oka és célja közt, vagyis, mint azt már leírtuk, F. úr hajlamos volt azt feltételezni (és a feltételezéseit fennen hangoztatni), hogy K. asszony délutáni vásárolgatás címén valójában kurválkodni megy a városba, erre pedig döntő bizonyíték volt az a bizonyos lila kalap, legalábbis F. úr szerint) , K. asszony édesanyja kapcsán F. úr egy rövid eszmefuttatásba kezdett, amiben ellamentált azon, hogy vajon miért nem dögölt még meg az a girhes szuka (mármint M.-né, K. asszony idős édesanyja), amit K. asszony felettébb zokon vett, mármint hogy F. úr az ő édesanyját girhes szukának titulálta (ami pedig alaptalan rágalom volt, hiszen M.-né korántsem foglalkozott prostitúcióval, ellenkezőleg, mindig is a tiszta erény felkent őre volt, mint a Felsőcsúti Általános Iskola egykori igazgatója, és a Felsőcsúti Hímző Kör oszlopos tagja és egyben alapítója). K. asszony erre nemes egyszerűséggel azt felelte, hogy F. úr egy szarházi vén buzeráns.

De mindez már vagy egy félórával ezelőtt történt, és F. úr bosszúsan vette észre magán, hogy megint a feleségével való összetűzésén rágódik, ahelyett, hogy a kezében tartott celluoid fénykép szürkésfekete foltjaira koncentrálna. Így hát minden mást kizárt az elméjéből (többek közt a feleségét, az unoka szindrómájának nevét, és a tegnapi, az ajtó alatt alamuszi módon becsusszant gázszámla problémáját), és minden figyelmét egy tárgyra célozva egyfajta transzállapotba merevült. 

Múltak a percek, teltek az órák, időközben K. asszony is elhagyta a lakást némi asszonyos dohogás kíséretében (amiben F. úr közeli halálát jósolta meg látnoki módon), így F. úr egészen magára maradt a nappali csendjében, egy tányér hűlő leves, egy aljas gázszámla, valamint egy fotópapír szélei közé szorított absztrakt foltok szívderítőnek nem mondható társaságában.

És nem történt semmi.

Nem volt reveláció.

Legalábbis 16:40-ig, amikor hirtelen, teljes váratlansággal besuhant valami F. úr egyik fülén, láthatatlan ujjaival motozott F. úr dohos emlékezetében, és az öregember szeme elé emelte azt, amit ott talált. Ez pedig F. úr unokájának a szindrómájának a neve volt.

F. úr megremegett.

 

Folyt. köv.

84 komment

Címkék: homoszexualitás krimi fülöp szigetek filozófia rejtély szereti házasság szörcsi korpásba

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr351569794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.03. 19:00:42

Mivel érdemben nem voltál hajlandó észrevételezni az előző posztom kapcsán - pedig tulajdonképpen egyedül benned bíztam, mint zeneszerető mitugrászban, hogy egyáltalán ismered a darabot - ezért én sem méltatom most ezt az unalmas fos szart.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.03. 19:16:51

Asztakurva, micsoda cliffhanger!
Már alig várom a jövő heti részt!
(És egyúttal remélem, tényleg csak jövő héten lesz.)

csőr dzsinn ész 2009.12.03. 19:39:03

Gratulálok, Borzi!

Majd éjjel elolvasom, most számításokat kell végeznem.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.03. 19:50:24

@"the dragon": sajnos éppenséggel az irántad érzett rokonszenvem tartott vissza a kommenteléstől, mert Puccinit alapvetően lenézem, és a fos darabjait leginkább bunyós pityu remekléseivel vagyok hajlandó egy szinten kezelni...

csőr dzsinn ész 2009.12.03. 20:00:50

@Iszonyú Boráz:

megjegyezném, hogy az olasz operák igen lenézettek, nem hiába. Jelentem nekem néha elmennek.
Amúgy is az opera mint olyan, számomra könnyű, laza szórakozás kategória.
A magasabb szférák Mahlernél kezdődnek.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.03. 20:04:34

@Iszonyú Boráz:

Ó, hisz nem kérem, hogy a darabot minősítsd, elvégre botfüllel nehéz is lenne, bőven elég ha a posztomról írsz fennkölt himnuszt!

Hagyok egy kis időt, ugyanis most bévetem magam az éjszakábahhh...

csőr dzsinn ész 2009.12.03. 20:06:36

@"the dragon":

jó dizsizést, sikeres halászatot!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.03. 20:57:41

@Zsit (nyújtózós macs): hú de utálom, ha azt mondják, egész jó..legyen nagyon jó vagy fos, de ez az "egész jó" valami szörnyű farizeus langyi hülyeség

torok ős réme. 2009.12.03. 20:57:59

Borzi irományainak az elején úgy kell áttörni, mint az északi hómezőkön.
De aztán egyre jobb.

Borzi, azt nem értem, hogy mi a kurva anyádnak írsz hét-tíz soros, rosszul taglalt mondatokat?
Jól gördülnek a mondataid, aránylag jó a leírás, jók a jellemrajzok, de agyonbaszod a szerkezettel.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.03. 20:59:58

@Iszonyú Boráz:
Nemnem!
Semmiképpen nem rossz. Tehát jó lenne, ha csak a skála két végét nézném. De nem így van. Szerintem 10-es skálán ez olyan 6-7 körül tendál. Szóval egész jó. Viszont nehéz olvasni, de egészében szórakoztató. Mindig ilyen hosszú mondatokban beszélsz?

torok ős réme. 2009.12.03. 21:00:02

Ja, és most már várom a harmadik részt, tegnap egy gyötrelem volt áterőltetnem magam az előző részen.

Mindíg eszembe jut a gazdaságtörténelem tankönyv, ami két kötet, egyenként kétezer oldal volt a doktorin.

torok ős réme. 2009.12.03. 21:02:11

@Zsit (nyújtózós macs):

-most kibújok a bőrömből egy komment erejéig- nem a hosszú mondatokkal van baj, hanem a taglalással, punkciókkal és mondatritmussal. Stilisztikailag elképzelhető az is, hogy egyoldalas mondatai vannak valakinek, és mégis élvezetes marad.
Borzi, szereted Jókait?
Gyűrűk ura bejön?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.03. 21:04:47

@Zsit (nyújtózós macs): @torok ős réme.: azt már fel sem merem vetni, hogy hát tudjátok azt ti, van olyan izé, ami úgytűnik hogy, aztán mégse, mert az ember direkt izé....

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.03. 21:06:08

Ehhhehe, gazd.töri. Tejóég!
Lehet, hogy igazad van, át fogom olvasni még egyszer. Tudom, ez mazochizmus. És mégis.

Igen-igen, a ritmus tényleg megtörik, de tényleg először a túl hosszú mondatokra fogtam.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.03. 21:09:48

@Zsit (nyújtózós macs): ahhoz képest, hogy érted, elég zavaró a nyilvánvaló inkompetenciád te sötét tojó.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.03. 21:15:27

@Iszonyú Boráz:
mer' mindig belógatod a képembe (monitoromba) azt a löttyedt fütykösödet, amit fasz szóval illetni nyilvánvaló értékemelés lenne, ezért nem fogom elkövetni, hiába is könyörögnél érte.
Te buzi, te!
Na!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.03. 21:22:05

@Zsit (nyújtózós macs): nálad mindennapi rutin, hogy a fiatalabb korosztályt bombázod undorító (és sikertelen) szexuális ajánlatokkal, vagy csak azután szoktál rá, hogy F. úrhoz hasonlóan rádöbbentél, ifjúságod odavan, és csúnya ráncos vámpír módjára már csak másokból szipolyozhatsz életerőt? mert belőlem aztán nem fogsz, mama, előbb döföm át karóval az aszott szívedet!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.03. 21:24:04

@Iszonyú Boráz:
Hejj, hát nemcsak a buzik használnak iróniát vagy mi a szöszt? Nahát.

Egyébként szerintem csak annyi a gond, h némely stilisztikai eszköz túlzásba van víve (idelőjetek, antigermanista grammarnácik!).

Pl. "szürkésfekete foltok"-ok túl sűrű ismételgetése, "mármint"-os visszautalgatások túlzásba vitele, ilyesmik. (Azzal együtt, h igen, tudjuk, h ez pont arra mutat rá, meg minden.)

A hosszú mondatokat és a sokszoros zárójeleket amúgy én is bírom.
(Ez utóbbis is tőlem lopta Zsitke, már sok évvel ezelőtt, de ezt is letagadja majd, meglássátok.)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.03. 21:26:35

@Iszonyú Boráz:
Menj a picsába! Tegyen ajánlatot neked a delphoi jósda! Nem szorulok rád, bébi, szóval menj a picsába!

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Menj a picsába!
(szóismétlés - de ez a legtömörebb jókívánságom, ami csak létezik)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.03. 21:28:09

@piréz vitéz / இதொ-kutató: ugye tudod, hogy ennyi erővel finghattál is volna egy szörcsögőset, azzal legalább ennyit hozzátettél volna a témához, te szar...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.03. 21:57:49

@csőr dzsinn ész:

Bazdmeg, a kurva életbe, olyan ideges vagyok, hogy arra szavak nincsenek. Írtam is egy dühöngőposztot.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.03. 22:03:58

@"the dragon":

És két hete is ugyan ez volt, csak akkor nem jöttem haza, ami az itthoni tvzésnél is szarabb ötletnek bizonyult.

csőr dzsinn ész 2009.12.03. 22:23:27

@Iszonyú Boráz:

kurva anyád, mondom hogy jó bazdmeg. Attól hogy vannak gondok, még jó. És tényleg várom a folytatást.

menj a picsába.

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.03. 22:57:14

Egyre határozottabb az érzésem, hogy emlékeztetnek az írásaid valamire Boráz, de könnyen lehet, hogy tényleg egyszerûen jók. Ne halgass a kritikákra. Folytasd ezt a vonalat, folyamatos fejlôdést látok, még egy fejezeten belül is.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.04. 00:24:06

@"the dragon":

Na jó, a vezeték és a keresztnévből is elárulok egy-egy betűt. Épp csak annyit, hogy esélyed se legyen, köcsög pinkpanther.

R G

Stupidella 2009.12.04. 11:54:02

Rájöttem, hol olvastam ilyen oldalhosszúságú mondatokat. A Sorstalanságban.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.04. 14:21:00

bazmeg, még egy atyai vállveregetés, és kitörlöm az összes szaros kommentet, ti esztéta férgek...

Archenemy 2009.12.04. 14:25:31

@Iszonyú Boráz: Ugyan, fiam, felnőtt ember vagy már! Nem rossz ez az írás! Na gyere, üljünk le, igyunk egy pohár bort!

est komor őre 2009.12.04. 14:36:53

@Archenemy:

Nekem is ez volt az első gondolatom, aztán Rátonyi Róbert, de az több okból sem jó.

est komor őre 2009.12.04. 14:46:24

@Stupidella:

Na ja, csak azon repült a szemed, és nem tudod miért!

est komor őre 2009.12.04. 14:50:00

@Archenemy:

aaasztakurva! Zseni vagy, baszki!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.04. 15:59:18

@est komor őre:

Külföldi szerzőről van szó. Persze van magyar is, akit biztos olvasott Borzi, és a stílusa épp ilyen, csak a téma jóval póriasabb...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.04. 16:12:32

@"the dragon":

Bocs, de mi nem vagyunk annyira műveltek a lányregényekben, mint te, szóval elárulhatod.

Én Borzit ide sorolnám:
www.cg49.fr/medias/PDF/themes/culture_sports/bdp/boite_outils/roman_sentimental_hu.pdf

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.04. 16:19:49

@"the dragon": egyáltalán nem biztos, mert be kell valljam, a magyar (relatíve) kortárs irodalomban nem vagyok jártas túlzottan, egyelőre inkább a klasszikusokból szemezgetek, értsd Harry Potter, Arany iránytű, Pöttyös regények...
@piréz vitéz / இதொ-kutató:
hát ez elég hiteltelen volt a te szátból, romiboj.

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.04. 16:20:08

,,Ma ez történt velem.

Jövök lefelé a lépcsőn, a harmadik és negyedik emelet között. A negyediket már elhagytam, tehát nyilvánvaló, hogy most a harmadiknak kellett következni, ha általában hinni lehet a forgatónyomatéknak, mivel a lépcső az úgynevezett csigalépcsők műfajához tartozik.

*

Ekkor hirtelen megdöbbenve álltam meg.

Egy gondolat ragadott meg, olyan erővel, hogy kénytelen voltam megállani.

Miért nevezem én ezt a most következő lépcsőt harmadiknak?

Hiszen alulról számítva valóban harmadik, miután a házat alulról kezdték el építeni, s végre is ez a jellemző, hogy így mondjam, ez a sorsdöntő és végzetes motívum, egy ház életében. A ház szempontjából - ha beleképzeljük magunkat a ház lelkébe, ami egy lelkesebb, tehetségesebb, mélyebb és valódibb korban lehetséges is volna, csak a mi gyalázatos és ostoba századunkban tűnik lehetetlennek, ebben a korban, melynek szelleme egyszerűen nem akarja elismerni, hogy a ház is ember, miután ember alkotta, csakúgy, ahogy az emberben, Isten alkotásában, van valami isteni - szóval, a ház szempontjából egészen közönyös, hogy valaki felülről jön lefelé, vagy alulról megy fölfelé. Ő, mármint a ház, üres óráiban vagy olyankor, ha gombozni akar gondolataival, nyilván alulról számítja a saját emeleteit, mert gyermekkori emlékeiben így szerepel ez a sorrend. Viszont az ember, mármint szerény, de ellentmondást nem tűrő személyem, abban a helyzetben van, hogy tetszés szerint képes lefelé és fölfelé mozogni, nem úgy, mint a tárgyak - miért alkalmazkodik hát a tárgyak terminológiájához, miért veszi át a ház önmagára vonatkozó kifejezéseit? Világos ugyanis, hogy olyankor, amikor lefelé jövök, az én utam szempontjából a negyedik emelet az első és az első emelet a negyedik, éppen mert előbb jutok amahhoz, mint emehhez.

De ha ez igaz, márpedig igaz, akkor mit jelent az, hogy le és mit jelent az, hogy fel?

*

Zavaros mélységek nyílnak meg e kérdés nyomában: mélységek és magasságok.

Megállok a két emelet közt, mintha gyökeret vert volna a lábam.

Éppen jön a postás.

Tessék, aszongya, tessék aláírni, aszongya, és nyújtja az ajánlott levelet az ügyvédtől, hogy aszongya, hogy fizessek, aszongya.

Megállítom a postást. Állj meg, barátom, vándor, ó állj meg - mondd meg nekem, merre kell menni ezen a lépcsőn fölfelé és merre lefelé, mert én elfelejtettem...

Erre tessék, erre visz lefelé az út, mondja ő udvariasan.

De vajon biztos-e benne?

Az Ember útja felülről indul. De az Út embere alulról kezdi. A felül mindig alulmarad, afelül nyugodtak lehetünk.

De vagyunk-e azok, amik lehetnénk?"

csőr dzsinn ész 2009.12.04. 17:01:49

@Panther V.:

kiráj.

Karinti zseniális. Borzi, ez technikai gyakorlat. Így kell eztet.

csőr dzsinn ész 2009.12.04. 17:03:06

@Panther V.:

tizenhét évesen az ember nem ismer ilyesmit.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.04. 17:06:45

@Iszonyú Boráz: @Panther V.:

Ne csináljátok már... Most komolyan azon csodálkoztok, hogy szörcsinek ilyesmit nem mertek a kezébe adni ifjú korában, amikor a szülei még a mai napig is csak tőmondatokban kommunikálnak vele?!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.04. 17:14:12

@Panther V.:

És anyád jófajta milf?

Csak mer téged is megagyalnálak néha részegen, ha törvényesíthetném a kapcsolatunkat.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.04. 17:19:40

@Panther V.: mindannyian tudjuk, hogy egy közép-harmincas, szerencsétlen szürke fószer vagy a teregetéstől középen, csíkban fakult pólóban, és azért hazudod 15-nek magad, hogy a szakítósos kis sunák többet kacsingassanak feléd...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.04. 17:20:46

no ezzel nem azt akartam mondani, hogy nem ismerném Karinthyt, de a fönti opusza sajnos nincs benne a szöveggyűjteményünkben...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.04. 17:21:36

@"the dragon":

Tulajdonképpen elég sokat gondolok a ritmikus sportgimnasztikára, és nem csak soraidat olvasván...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.04. 17:22:33

@"the dragon": na, most komolyan..erősen kétlem, hogy létezne Ritmikus sportGimnasztika nevű író, aki hozzám hasonlóan szellemes, könnyed stílusban ír..

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.04. 17:24:04

@Iszonyú Boráz:

A szerencsétlen fószer, s a fregolin felejtett fakó póló stimmol. A többi részleten még dolgozzál Író Úr.

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.04. 17:26:59

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Ő Anya:

www.sexymusclegirls.com/pages/krisztina-of-the-week.html

Az agyalással meg óvatosan, szereti a kicsi fiát. Még a széltôl is óv, nemhogy ilyen balkáni pirézektôl.

csőr dzsinn ész 2009.12.04. 17:28:35

@Iszonyú Boráz:

a mai neoliberális oktatásnak köszönhetően magadfajta félhülyés is leérettségizhetnek, anélkül, hogy alapműveket elolvastatnának veletek!

Nem, nem te tehetsz róla, ezek a kibaszott rohadékok, akik a világot hajtják éppen világba, érdekük a konzumidióták képzése, és az önálló gondolkodás kiírtása!

Így írtok ti. Karinthy Frigyes. Keress rá.

Kurva életbe, de felhúztam magam....

csőr dzsinn ész 2009.12.04. 17:29:57

@Panther V.:

baszki, ez a nő GUSZTUSTALAN.

bár lehet, vacsinak tetszetős.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.04. 17:31:49

@csőr dzsinn ész:

Már megint atyáskodsz, baszki? Nem tisztem Borzit védeni, de átlátok aljas szándékodon, miszerint csak a fülébe akarod lógatni a péniszed, miután elaludt a kanapédon...

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.04. 17:31:57

@csőr dzsinn ész:

Vacsinak nem jó, a sok szintetikus szar miatt. Valamint a hús- és izomszövet aránya sem ideális táplálkozási célra.

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.04. 17:33:53

@Iszonyú Boráz:

Remélem komolyan beszél mert kurvára igaza van.

csőr dzsinn ész 2009.12.04. 17:34:56

@Iszonyú Boráz:

te kis geci, te mondtad, hogy nincs a szöveggyűjteményedben!

gondolom azt is nagy erőfeszítések árán olvasod!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.04. 17:36:44

@csőr dzsinn ész:

Nem, annyit mondott, hogy a panther által idézett mű nincs a szöveggyűjteményben... Te tényleg egy félnótás vagy.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.04. 17:38:35

@Panther V.:
Meggyőztél.
Amúgy rendes, aranyos fiú vagy.

Anyukádat meg átpasszolnám Draginak, az ő tökéletességéhez jobban illik - én viszont nem szeretnék egy forró éjszaka alatti véletlen izomrángást követő balesetben elhunyni.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.04. 17:38:49

@Panther V.: te idióta dög, fogd már be a rühes pofád, ha nem tudsz értelmeset kinyögni!
@csőr dzsinn ész:
Valóban...ahogy azt is mondtam, hogy nem ismerem az Így írtok tit. De ironizáltam. Mert vicces vagyok. Te meg hülye.

csőr dzsinn ész 2009.12.04. 17:41:33

@Iszonyú Boráz:

TE meg egy hazudós kis szar, aki provokál, hogy meglegyen neki a száz.

hát rám ne számíts!

csőr dzsinn ész 2009.12.04. 17:42:19

@Panther V.:

komolyan bizony!

itt a világfasírt!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.04. 17:42:58

@Panther V.: Íróúr helyett inkább örülnék a Művészúr titulusnak, elvégre-mint az köztudott- a Képzőművészeti Egyetemre készülök, és ezt a írósdit csak amúgy szórakozásból, délutáni hobbiként űzöm...

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.04. 17:46:18

@Iszonyú Boráz:

Kurvára nem köztudott. Művész úrnak meg szólítson téged a Macák.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.04. 17:52:52

@Iszonyú Boráz:

Jézusom!

Szóval akkor te is kockákat fogsz rajzolgatni vászonra, meg random tárgyakat dobálsz össze egy halomba (ún. "installáció"), leharcolt fodrászüzletekben félrészegen felvett hómvideókat nevezel majd "dogmának", rozsdás vaskampókat nyomsz a testnyílásaidba, és irományaidban megdöntöd majd az egy mondatra jutó valák világrekordját - és mindezért még pénzt is kapsz majd?????

Asztakurva.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.04. 17:54:05

@Panther V.:
ójujjbazdmeg!
Akkor inkább maradok a kis erre-arra párnácskáimnál... jéééézus, teljesen megrémültem!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.04. 17:59:20

@piréz vitéz / இதொ-kutató: a művészi szakma egyéb előnyeit elfeledted kidomborítani, például hogy kis nógatásra akár Édesanyád is szíves-örömest modellt fog állni nekem, ami hadd ne mondjam, hova fog kifutni...
süti beállítások módosítása