Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A nulladik napon

2010.06.10. 06:00 pixelpiréz plüssvitéz

Disclaimer: az alábbi szösszenet megtörtént eseményeken alapul, sőt minden halálpontosan úgy történt, ahogy írtam. Esküszöm.

 

Holnapután hajnalban (2006.02.24.06.42.) Istentől kaptam egy SMS-t: 34 nap múlva világvége. Nem ért annyira váratlanul, de az időzítésen kicsit meglepődtem. Gondoltam, mivel szeretlek titeket, nektek is szólok; illetve a hátralévő napokban megpróbálok utánajárni a dolgoknak, amiket ide update-elek be.

 


 

Té-mínusz-34

Íme az SMS, a bizonyíték, miszerint Isten úgy döntött, lehúzza a rolót:

"szevasz. 34 nap mulva vilagvege, addig rendezd el az U-ban [Univerzum - szerk. megj.], amit el akasrz. ui. a macskaalmot surubben takaritsd, budos! I."

Navazzeg. Jó jó, én megértem, hogy egyszer úgyis sor került volna erre a felesleges procedúrára, de miért pont most? Na mindegy, végülis. A munka az munka, a főnök meg főnök. Holnapra hátha többet megtudok

Nincs idegesítőbb, mint hülyén meghalni.
 



Té-mínusz-33

Hát ma még nem sok újdonsággal szolgálhatok. Utánaolvastam egy idevonatkozó cetlin, hogy elvileg a kvadratidáknak (a GHD438-es galaxisból), a Hit Újkorszakos Gyülevészete szektának (univerzumszerte), és Zsuzsikának nem szabad megtudniuk semmit a nagy napról.

(Egy kissé furi, mert semmilyen Zsuzsikát nem ismerek - mijafaszér' nem lehet vmit pontosan leírni??? Namindegy).

Jó, persze, úgy tűnhet, hogy itt most kikotyogtam a dolgot, de egyrészt nektek úgysem hiszi el senki, másrészt kvadratidák és HÚGY-osok meg nem járnak ide.

Szóval még 33 nap a világvégéig - reméljük, nem jön közbe semmi.
Utálom a csúszásokat.
 



Té-mínusz-32

Nos, azt már tudjuk jó ideje, hogy a rossz hírek még a fénysebességnél is gyorsabban terjednek. Mondanom sem kell, hogy a "világvége" híre kimagasodik ezzel a negatív faktorral (még akkor is, ha egyes szervezetek ezt vitatják, mi több, kimondott jóhírként kezelik - de hát ők nem is terjesztik), így az a példátlan eset fordult elő, hogy az Univerzum egyes részein előbb tudtak róla, minthogy a döntés megszületett volna!

(Pedig Isten nem lacafacázik, dönt, csak úgy hirtelen, intuitíve, és küldi azonnal az SMS-t... tehát nem én tudtam meg túl későn... vagyis igen, de nem az öreg miatt (tudom, tudom, hogy valójában néger és nő, na de adjunk a hagyományoknak is) , hanem eddig még nem teljesen tisztázott szemantikus térbeli törvényszerűségek miatt.)

A lényeg, hogy az Univerzum egyes részein már egy ideje heves vita folyik arról, miért is van rá szükség, meg miért pont most - őszintén: van erre igazán alkalmas idő? ugye hogy nincs? akkor meg nem tökmindegy? -, és hogy egyáltalán, a kurva anyámat (mintha én tehetnék róla! Baromarcok, meg is érdemlik a hülye világvégéjüket!).

Például tegnap is felkeresett személyesen(!!!) néhány ügyfél a Cassiopeiáról, egy próféta egy nemtomhonnani sárfészekből, meg egy kommunista párttitkár, és leugattak, hogy mégis hogggy képzelem meg minden, ők hűséges előfizetői az életnek, még soha nem panaszkodtak, de most aztán lesz nemulass... én persze jól elküldtem őket a francba, forduljanak a helyileg kirendelt ügyfélszolgálathoz (egyház, sámán, pártközpont, marinéni), ott majd megmondják a tutit, én csak egy végrehajtó vagyok, egy operátor, ha én hoznám a döntéseket, akkor én lennék az a Szakállas Ipse (Néger Nő, vatever), de nem én vagyok, úgyhogy hagyjanak békén, különben itt helyben Lekapcsolom a Pilácsot.

Naja, legszívesebben már most megnyomtam volna a Piros Gombot (ja, a Dimenzióközi Előírások szerint mindenfajta megsemmisítéssel vagy rombolással kapcsolatos gombnak pirosnak kell lennie - napersze ez nem olyan hagyományos műszerfalas gomb, csak egy matrica vhol elszórva az egyik fiókban, amit fel kell ragasztani a falra, és megnyomni jól az Előírt Időpontban).

Na kezdek ideges lenni, ami nem jó előjel ilyen munka előtt, megyek is.
 



Té-mínusz-31

"Eltöröljük a világvégét"
"Ha nyerünk, maradunk"
"Istennel előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a 35. és 36. napi Életről"
stb.

Univerzumszerte bizonyos pártok választási ígéreteiben jelentek meg a fentiekhez hasonló lózungok, de ne higgyétek el ezeket annyira sem, mint az adócsökkentést, meg a jólétet (az ingyen sört azt igen, modernebb civilizációkban az már alap).

Amúgy haha, nagyon ügyes, ha nem jön be, akkor úgyis mindegy, ha meg bejön, akkor ők lesznek a megváltók.
(De nem lesznek.)

Különben néhány helyen - ahol épp a következő 30 napban lesz - elég nagy a választások tétje: most képzeljétek el, hogy akik ekkor jutnak hatalomra, a világ végéig fognak kormányozni!
Hát nem szörnyű??!
(Muhahaha!)
 



Té-mínusz-30

Olvasói levelekből, és egy, a minap a hír hallatára nukleáris öngyilkosságba menekült civilizáció túlélőitől kaptam kérdéseket, melyek kb. arról szóltak, hogy "és akkor most mi legyen, akasszuk fel magunkat vagy mi a pöcs"?

Nos, a félreértések elkerülése végett szeretném leszögezni, hogy senkit nem buzdítanék idő előtti öngyilkosságra holmi világvégi hangulat miatt!
Az legalább akkora balfékség, mint egy coitus interruptus álmaid nőjével!
világvége napja olyan nap, amit senkinek nem szabad kihagynia - a Világmindenség egyetlen hatalmas orgazmusban* alakul át az őt követő Semmivé!


* Legalábbis ezt olvastam a marketinganyagban.

Aztán a fene tudja, még soha nem próbáltuk.
 



Té-mínusz-28

Na! Most kaptam a hírt, hogy helyi idő szerint ma délután 5 és 7 óra között világvége-főpróbát tartunk! Hogy őszinte legyek, a leghalványabb fingom sincs, mi fog vagy minek kellene történnie, de asszem valami olyasmi, hogy úgy csinál az Univerzum, mintha megsemmisülne, de mégsem.
(Amolyan tettetett orgazmus lesz, höhöhö.)

Elvileg csak 1-2 pillanat lesz az egész. Nem, ne kérdezzétek, gőzöm sincs, hogy fájni fog-e, mindenesetre epilepsziások, villamosh-vezetők és elvakult politológusok ne orál-szexeljenek az adott időintervallumban!

Ha minden jól megy (=el nem kúrom), akkor még találkozunk, élvezetes főpróbát mindenkinek!
 



Té-mínusz-2

Hát csesszétek meg ezt nem hiszem el!! Most kaptam a hírt, hogy az eredetileg 22 nap múlva bekövetkező Világvégét előrehozták 20(!!!) nappal, és így holnapután (2 nap múlva) lesz végrehajtva!

Szal bazmeg, az eszem megáll! Jójó, eddig is tettem a dolgom, elemeztem, szervezkedtem, akármi, de erre mégsem számítottam! Azt mondják, annyira jól ment a főpróba, hogy igaziból nincs mire várni (merthát ugye az esemény után már nem lesz SEMMI, aminek számítana, hogy mikor is lesz (lett) vége a világnak), ezért nyugodtan be is fejezhetjük ezt a cécót (vagy cicót? mindegy).

Én itt nagy nyugodtan baszom a rezet, bulizok, napokat robbantok fel, gazdasági folyamatokat állítgatok recenzióra vagy mi a szöszre, legendás irodalmi műveket gyurmázok depresszívvé a szemantikus térben, kisebb renitens isteneket utasítok rendre (hatósági jelvénnyel), kezdő prófétáknak játszom az ügyfélszolgálatot, nameg persze élvezkedem a csillagközi térben, mint egy bézbólütős kölyökcsapat a porcelánboltban...
Erre meg mi történik?? Na mi? Persze hogy betoppan a főnök, hogy "látom maga nagyon ráér... na akkor kicsit begyorsítunk"... aargh.

Hát most annyira bepánikoltam, hogy hirtelen még a Piros Gombot sem találom.

Na fasza.

Az lenne aztán az über égés, ha ezt is elkúrnám...
De csak nem.
Drukkoljatok!
 



Té-mínusz-1

Gondolkodtam, mi legyen az utolsó üzenetem az Univerzum lakóinak, de nem jutott eszembe semmi értelmes. (Jellemző vazzeg, hogy pont egy ilyen napon...)

Igazán jó volt veletek, és szívesen mondanám, hogy "majd egy következő életben még találkozunk!", vagy hogy "viszlát a pokolban / mennyben", de igazság szerint a Nagy Reccs után annyi sem marad a Világegyetemből, mint... mint... mint... naszóval kurvára semmi.
Még egy űrlégyfingnyi fotondarabka sem. A létezés legapróbb rezdülése sem. Sem a csillagközi, sem a szemantikus, sem a kiber, sem a Rákóczi tér - gyors közvéleménykutatásom alapján ez utóbbit sajnálják magasan a legtöbben - egyetlen momentuma sem. Sőt, még Isten sem.

Egyedül a Semmi lesz, az viszont olyan töménységben, amihez képest 90 milliárd öngyilkosságra elszánt, "A Teljes Téridő Kontinuum Legszerencsétlenebb Pándimenzionális Balfaszai" 13-szoros bajnoki címével rendelkező depressziós blogger látványa is egy örökkévalóságba nyúló vidámparki ünnepléssorozatnak számít.
De ezzel már ne törődjünk, nem a mi bajunk.

Viszlá... akarom mondani sziasztok, lények!

Meg izé, csak semmi pánik, nem fog fájni (asszem)!
 



Té-mínusz-0

Figyelem Figyelem!
Tisztelt Univerzumpolgárok (És Pistike), Isten Üzenete Következik Hozzátok, Így Legyetek Szívesek Idesütni!

"Talán Már Feltűnt Néhány Figyelmesebb Lakónak, Hogy A Világvége Folyamata Még Nem Fejeződött Be Teljesen.
Igazság Szerint Kisebb Technikai Problémák Adódtak, Amiért Elnézést Kérek.
Viszont Ezennel Megkérném Önöket Egy Apró Szívességre.
Kérem Fejlődjenek Fel Kettes Sorokba, És Sétáljanak Bele Az Önökhöz Legközelebb Eső Napba, Feketelyukba vagy Negatív Energiaörvénybe.
Ennek Megszervezésére Ezúton Kérném Fel A Helyileg Illetékes Ügyfélszolgálatokat.
Miután Megtörtént, Megkérem A Technikai Kollégákat, Tépkedjék Le A Csillag Képeket, Szívják Össze Az Űr Ködöket, Semlegesítsék A Csakrákat, Dákóikkal Lökjék Egymásba Az Égi Testeket, Majd Dőljenek Magukba.

Köszönettel Az Együttműködésért, És Mégegyszer:

Elnézést Az Okozott Kényelmetlenségekért,

*Isten*"

 

49 komment

Címkék: világvége csápos szex

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr382055076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.10. 04:49:07

Már az elején éreztem a megnyugtató véget gondolkodószervemen, amin egyébként ülök, már úgyértve, hogy nemülnék itt, és nem érezném milyen súlyom nyom bele a gondolkodószervem latjába.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.10. 08:04:25

Istennek nincsen szakálla, fiam. Ez klerikális métely. Ugyanis a chaszid anekdot azzal kezdődik, hogy a koldus, amikor a KimondaniNemszabadNevű-vel találkozik, meglepődik, mert egy fiatal srác, se szakáll, se bajusz, olyan a teste, mint Anthony Kiedis-nek 25 évvel ezelőtt.
Hány éves vagy uram? -kérdi a koldus.
Úgy.. ö.. négymilliárd éves -mondja az úr.
Asztaa! - háát.. mennyi neked egy év?
Egy?.. eee.. Százezer év annyi nekem, mint néked egy pillanat!
(a koldus raffkós mosolyt gyűr el)
Okés. És akkor mennyi neked egy groschen?

(Az úr megnézi iPodján az árfolyamot)
Annyi, mint néked százezer arany!
(a koldus mnár nem bír a raffkójával, elvigyorodik)
Ugyaaan, uram, donj már meg akkor azzal a te groschen-eddel!
(az úr a farzsebéhez kap)
Várj, egy pillanat...
(a duplapoen másik részét az érti, aki tudja, százezer arany elhordása mennyi kamoionban számolva)

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.06.10. 09:27:03

de akkor most a kényelmetlenségbe benne foglaltatott az orgazmus, vagy az végül elmaradt? kurvára nem mindegy. kurvára mindegy.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.10. 10:59:38

@periplaneta plumbum: Orgazmus a jutalma minden altesti emberi erőfeszítésnek, pl frigig egyszerűnők örömtelen életének jutalma, ha minélkésőbben mennek vécére vagy budira és ott is még igyekeznek visszatartani a véksők-után is. Valami neurológiai cucc ez. Szintén a képen nem látható Uristeny intézte, hogy azok a nők, akik még hajlandóak biomódon (vaginálisan) szülni, egy picike 0'-t éreznek (amiről csi' !)
Előttem a tipmixx, az egész sort be XXXXXXX-elem.

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.06.10. 11:24:40

@Frick László Emlékzenekar: na rendben van, de vitéz piréz okfejtése alapján se szeksz se ürítés. vagy! én vagyok figyelmetlen.
a szülős nőknél meg teljesen jogos, legalább ennyi.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.10. 11:43:32

@periplaneta plumbum:
Nem vagy figyelmetlen, csak információhiányos. Mert az úgy vala, hogy a nagy Semmiben előbb-utóbb lesz szex. Mindig van. Szétválik a nagy semmi két nagy semmire, és azok rögtön szexelni akarnak, és kezdődik minden előlről. Tök uncsi, de ez van.

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.06.10. 11:47:20

@LadyCarambole: megnyugtató, bár, most, hogy kiderült az is, hogy unalmas lesz, én már most előre unom az egészet.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.10. 12:29:30

@LadyCarambole: Fitogtatod A Lakomá-t? Hundfuß!

A világnak sokkal később lesz annál vége, minhogy a Spitzbergákon narancsot szüretelnek. És még Kevin Fosnernek se kell rendeznie.

Friedmann Juci 2010.06.10. 12:36:35

ismerek egy jó csakrasemlegesítőt, ha esetleg kéne a száma, a gyorsabb haladás érdekében.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.10. 13:37:26

Az a jó a világvégében, hogy annak is vége van egyszer

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.10. 13:54:52

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Amennyiben feltételezzük a linearitást és az időbe vetettséget. Mondjuk én a helyedben nem reménykednék abban, hogy beválik ez az egyszer minden rossznak vége szakad filozófia, mivel ez esetben már rég sármos, 180 magas, szőke, kékszemű, kigyúrt milliomos buzi lennél valami yacht-on!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.06.10. 13:57:51

Megírtam A nyár tévedése c. korszakos posztomat.

én szóttam

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.10. 13:59:18

@Frick László Emlékzenekar:
Hagyjuk már Erószt, jössz nekem mindig ezzel a lábszexszel!

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.06.10. 13:59:44

@LadyCarambole: te lédi én semmiképp sem szeretnék akadékoskodni, de hím egyedeknél a szőke meg a kékszem ausztrián kívül inkább ciki, mintsemhogy sárm.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.10. 14:22:15

@periplaneta plumbum:
Amennyiben hímekről beszélünk, teljes mértékben igazat kell neked adnom Plumi, ám amennyiben buzikról, akkor viszont már más a helyzet, ezt ugye nem is kell bővebben kifejtenem, elég csak a hajmelírre és az önbarnítókrémekre gondolnunk!

tasha 2010.06.10. 15:03:03

@LadyCarambole: Ledi, te is Stajerba laksz?

Frick László Emlékzenekar 2010.06.10. 16:26:40

Még mindig ez az ateista népszerűismeretterjesztő blogba való istenkép van fönt?? HEAN? Ilyen istenkép csak Tóta és Brendel Mátyás fejeiben él.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.10. 16:28:28

@LadyCarambole: Lábszeksz? Az hanyadik oldal a Kámaszútrában és ki van fölül?

Frick László Emlékzenekar 2010.06.10. 16:29:53

@21méter: Az Igazi Frank Zappa könyv (JLX Kk újra kiadták tavaly) hátulján megvan minden fontos info az Úrral való telefonozáshoz.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.10. 23:02:49

Tisztelt Hülyék. Köszönöm Nagybecsű Kommentjeiteket. Rohaggyatok Meg.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.06.10. 23:06:23

@pixelpiréz plüssvitéz:

Gondolod, hogy valaki végigolvasta ezt a hosszú izét?! Hülye Frick Laci imitátor.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.10. 23:32:29

@pixelpiréz plüssvitéz:

Begombázva végigolvasnod az 5részes trilógiát vicces lehetett, s úgy látom maradandó nyomokat hagyott benned. Egyébként jó, de kurta, te lusta geci.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.11. 00:40:42

@"the dragon": @Panther_V:

Most akkor kurta vagy frikkhosszú? Az aptyafaszát ennek a sok olvasói igények mán!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.11. 00:42:57

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Valaki hajtson már végre eutanáziát ezen a depressziós faszon, mer öngyi leszek, ha mégegyszer megszólal.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.11. 00:45:35

@kreatívszajha:

Jóvan, legyen, a gyorsabb haladás kedvéért akkor írja be a számát.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.11. 00:46:07

@pixelpiréz plüssvitéz:

Én szeretem a betûket, frikk is kurta olykor. Dragonnal ne foglalkozz.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.11. 00:49:02

@21méter:

Te liberális 21métely, hát hogy lehetsz ennyire BLASZ-fémikus eme emelkedett helyen?

Természetesen Isten nem hülye, titkosított száma van.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.11. 07:43:09

@Frick László Emlékzenekar:
Kéremszépen, ne a Kamatyszútrában keressen rá, bár mintha rémlene, hogy abban is benne van, de ilyen irányokan jóval mérvadóbbak a tantrikus iratok. Lábszeksznél legjobb tudomásom szerint nincs alul-felül, tehát vagy hiányosak az ismereteim, amit alig hiszek, vagy Önnek legalább 4 lába van!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.11. 07:44:58

@"the dragon":
Hát, aki tud olvasni, az mindenképp, így rád nem is számítottunk, malacka!

tasha 2010.06.11. 07:55:13

@LadyCarambole: en is!
nem csattanunk egyszer?

tasha 2010.06.11. 08:14:23

@LadyCarambole: kuldok lokatort majd mailben-vagyis rauzenek a nikidre, hm?

de ugye nem vagy Fricl leszarmazott, mert akkor viszzem a fenykardom meg a gumikacsagyujtemenyem!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.11. 08:18:09

@tasha: Tegnap dugtunk a Lady-vel a soproni Best' hotelben utána eiscreme a cukiban, toilete kacsát is hozhatsz nyugodtan, én voltam alul. 69 nem volt, csak 6~

tasha 2010.06.11. 08:26:18

@Frick László Emlékzenekar: kornspitz bassza meg es snicel! hat hova tartunk?

misszipozitura es jodli!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.11. 08:34:41

@tasha: A misszipozitúrában a fickstangen felső-középső része masszírozza a Bartholi mirigy párnácskáját (felnyúlsz magadnak s kb két ujjperecnyivel beljebb az a kiskörömtől a családi gyufa cimkéjének nagyságáig változó méretű kis bizseri, ami a komolyabb lubricatumot termeli) , viszont az ősi bio (antiklerikális! ) módozat, az in tergo esetén a makk alján-elülsőrészén található illatfaggyúmirigyek dörmicélik s ez hatásosabb. Tudta az az evolúció, mit mért teremt meg!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.11. 08:35:37

@tasha: elfelejtettem a Heőjj!-t a végéről!!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.11. 08:36:29

@tasha: Ha fiú lennél és mégis felnyúltál magadnak és mégis érzel ott valamit, az a kaki maradványa.

tasha 2010.06.11. 08:39:12

@Frick László Emlékzenekar: utalsz a gepontra , ez most utalas, hivatkozas, vagy csakk sima bloff?

Frick László Emlékzenekar 2010.06.11. 08:44:07

@tasha: G-pontja a német nőknek volt 1973-79 között a Stern és más képes magazinok nőknek szánt áttételes pornóoldalain, onnan koppintotta aztán a Nők Lapja és a Kiskegyed majd a Tina Magazin és terjedt el ez ma netszerte. Ez nem G-pont, ez közel van, nem kell hozzá 17 cm hosszú görbített végű.. mi az? olyan vinkli van a végén, mint egy selejt cukkíni, olyan, na. Ezt, amit mondok, ez minden ügyesebb kislány ismeri. A hülyék meg könyvből olvassák vagy pláne tornára járnak. vagy ha békén hagyják a pasijukat matatni, akkor előbb utóbb úgy is megtudhatják (ha a pasi tornatanár a gimiben és ők még csak 15) Az okos kislányok is két pártra oszlanak, mint a gitárosok a pengető használata szerint. (Vannak pengetőt használnak és vannak, akik másképp)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.11. 09:31:34

@Frick László Emlékzenekar:
Annyira örülök, hogy végre, annyi előjáték után eljutottunk a dugásig! Sose gondoltam volna, hogy ilyen jó veled a geocatching!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.11. 09:32:32

@tasha:
Csak bátran, fénykard meg nem szükséges.
süti beállítások módosítása