Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Jogvédő szervezetek

2023.08.24. 21:16 "the dragon"

Sziasztok Pajtik,

2023-ban tervezem a coming outomat, és bejelentem nyilvánosan, hogy buzi vagyok. Addig a türelmeteket kérem - ti tudjátok, hogy mennyire retardált fasszopó vagyok -, mert kell egy pár év még a társadalomnak, hogy a jogvédelmünket kialakítsa. Ha tehetitek, ti is támogassátok az egy százalékotokkal a jogvédőket, hogy minket, buzikat ne lehessen következmények nélkül inzultálni.

A posztot azért időzítettem erre az időpontra, mert azt gondolom, eddigre győzni fog a SZIVÁRVÁNY.

Dragon

8 komment

Bajersó

2023.06.19. 09:36 dzsessz.szesz.zen

bajergeci.png

Aki még néz lineáris médiát, találhat cifra dolgokat a tévében. Aki igazán akar szórakozni, az néha nézzen Bajersót.Egy nyomorult, narcisztikus pöcsfej szántja végig a kis magyar médiát és közéletet.

A rendkívül felkészült és tájékozott műsorvezető hétről hétre elkápráztatja még káprázatosabb nézőközönségét, akik fejbólogatva rójják le tiszteletüket a Nagy Gondolkodónak. A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, a konzervatív értékeket meg kell őrizni: határunkon őrjöngenek a migránsok, a haldokló nyugat buzijai pedig megsemmisítik a lelkeket, mintegy zombiként, lassan és biztosan, nyáladzva áramlanak felénk ők, savas nyálukkal és ideológiaájukkal felemésztve mindazt, ami Nagyapáink Öröksége.

Érdekes eszmefuttatások vannak itt, instrukciók a konzervatív keménymagnak, hogy milyen kérdéshez milyen válaszideológia kell hogy legyen párosítva. Egy Alíz-féle fejjel felfordított világot találunk, ahol valljuk be, vannak helyénvaló megfigyelések, mint például a minapi, ahol a "bubuk" Ugandai lefejezését éltette Bajer Úr szellemi társa, Bencsik Úr.

Rendkívüli szellemi felkészültség jellemezte ezt a beszélgetést is, élmény volt látni a kéresztény-konzervatív elmék parádés eszmecseréjét! 

A beszélgetést megelégedett fejbólogatásokkal, egyetértő mosollyal fogadták a jelen lévő nézők is. Csodálatos volt látni a harmóniát ebben a kérdésben a főideológusok és a szavazók nézők között!

Csak így tovább, meneteljünk az úton: van itt lendület hiszen a lejtő segít! 

Nagy kár, hogy a citált, jutyúbra is feltöltött műsor levételre került.

 4 komment

Az UBI margójára

2023.06.14. 10:29 dzsessz.szesz.zen

ubi.png

Okés, rendben: jön az új, inverz kommunizmus: mindent megcsinálnak majd helyettünk a robotok, az AI megír helyettünk mindent, először heti 4 napot, aztán hármat, majd 1 napot dolgozunk, és végül eljön a szép idő, mikora társadalom UBI-n él és tiktokot néz, ha nem alszik.

Fasza.

Az UBI igazi komcsi találmány, egyezik a woke stream irányával, a mai 14-18 éves nemzedék majd felnő, és nem csinál semmit, ellenben majd kap UBIt. az UBI (Universal basic income) egy csodálatos jövöbe fog elrepíteni minket, ahol egy általános alapjövedelmet kapunk minden erőfeszítés nélkül, ellenben teljes ellenőrzés lesz a társadalmon, digitális lesz a valuta, jól átláthatóan lehet az adót vonni, és minden gátlás nélkül lehet inflálni. A digitális jövedelemmmel megvalósul a pénz-arisztokrácia álma. A milliónyi plebsz olyan pénzt kap, amelynek meg lehet mondani, mire lehet költeni és meddig. Aki nem tetszik, központilag meg lehet mondani a pénzének, hogy innentől nem ér semmit, vagy központilag el lehet venni tőle 1 másodperc alatt a vagyonát.

Nagyon jó. Egy kérdés van:  egy ilyen, inverz kommunista rendszerben (a kommunista rendszerben anno hiánygazdálkodás volt, kereslet volt, kínálat kevésbé: az emberek pult alól, csúszópénzért jutottak banánhoz vagy farmerhez, három lekvár volt a polcokon összesen a kisboltokban, stb.) el fogunk érni egy olyan pontra, mikor a bolti polcok tele lesznek, a gépek ontják az autókat, dübörög a termelés, csak egy gond lesz: az UBI nem lesz elég arra, hogy a tömegek megvegyék az árukat.

Egyszóval most jól néz ki a neokommunista stream, de a dolog teljes megvalósulásában az UBI-t erőltető erők és big corpok saját farkukba harapnak: kilövik a vásárlóképes keresletet maguk alól, költség lesz de bevétel nem, `gy aztán szétesnek.

Valószínűtlennek tartom, hogy az okosak nem gondoltak bele a dolog következményébe.

20 komment

Címkék: amerika luxus tortilla puzsér taktaharkány májkrém bőrredő keszkenő béjemvé

A rendes december 3-i éves poszt

2022.12.03. 22:02 Kadarka Jánoska

Ha csak egy poszt születik a legtudományosabb blogon egy évben, az mindig december 3-án történik, ennek hosszú hagyománya van a műhelyünkben. Az idei december 3-i poszt a tavalyival ellentétben nem a bikaviadalok betiltása vs. hagyományőrzés témakörben íródik (aki olvassa a híreket, az tudja, hogy micsoda társadalmi vita indult el az itt közzétett tavalyi dolgozat után Spanyolországban), ez most inkább egy jövőbetekintő írás, a műhelyünkben formálódó, és már a szerkesztőségi rendszerben beizzított, nagyjelentőségű írásokról nyújtok át egy kis kóstolót.

  1. 2023.08.24.: Dragon buzi. Az erről szóló önvallomás már elkészült, 2023.08.24-re időzítette a szerző a blog.hu rendszerében. Érdekes lesz elolvasni a buzi szerző régi posztjait azzal a tudással, hogy a szerző már akkor is buzi volt.
  2. 2023.12.03.: Ide még nincs berakva ütemezett poszt, de a Kigondoltam CEO-ja, a mindenféle álnéven futó dagadék nyilván meglep majd bennünket egy újabb Mőőőőő!-vel. Ha a tisztelt vezetőnk elfogadja a javaslatomat, akkor Mőőőőőőő! lesz a jövő évi poszt címe, plusz kettő ő-vel, hiszen az idei december 3-ai posztot én merészeltem megírni, mindenféle "ő" nélkül, tehát két év múlva két plusz "ő" kell.
  3. 2037.12.31.: "Az utolsó poszt a Kigondoltamon: 2037.12.31", ez a címe annak a posztnak, ami 2037.12.31-én fog itt élesedni. Ezt én írtam meg, a tartalma nagyszerű, érzelmileg az olvasót rárakja egy hullámvasútra, az elején lesz egy kicsi könnycsordulás, utána egy hatalmas nevetés, a végén pedig egy felszabadult, mindent elsöprő boldogító sírás, ami után mindenkinek megváltozik az élete. Kicsit várni kell még rá, de készen van, és ami a legfontosabb, be van ütemezve. Ha addigra meghalok, ez az írás akkor is meg fog jelenni.
  4. 2213.10.17: Lady Carambole ide betervezett egy posztot, a tartalma egyelőre nem ismert, nyilván az első kétszáz évben csak adatot gyűjt a tudóstársunk, majd utána szintetizál és értekezik. Mindenesetre a poszt - egyelőre üres tartalommal - élesítve van.  

Előrébb egyelőre nem nézünk. Van egy tervezett posztom a Nagy Reccs Előtti időszakra, de azt addig nem élesítem, amíg ki nem derül, hogy a világegyetem örökkön-örökké tágul, vagy egyszer még összezuhan.

Viszontlátásra 2023 december 3-án! Mőőőőőő!

moooooo.jpg

5 komment

Címkék: buzi államosítás világvége bika buzibár hellókarácsony karambólé garantált minőségű legkiválóbb poszt a címke kizárólagos használója levéltáros az illegális címkehasználat büntetendő buzeránsok análkábel mőőőőő

Mőőőőő!

2021.12.03. 15:56 dzsessz.szesz.zen

bull.jpg

20 komment

Mindszenty beszéde -nem a mór beszéde...

2021.05.27. 06:26 Frick László Emlékzenekar

"A győztesek nem a történelmet írják, csak a történelemkönyveket."

ismeretes Oirópa szerte azt a Völkische Bon-Mot-t, hogyaszonygyaja:

Úgy megy,mintha jönne.

Nos a ruszkik 1956. Bizonyos Napjaiban ...ööö...eeee...nem is mozdultak.
De ez semmi.Kádár lófaszkormányt alakított Szolnokon -ott ugyanis a tőle balra álló Andics Erzsébet szervezkedett. A biztonság kedvéért a férjével,egységkormányt. Nem,egy jóideje már ideolóiai síkon terült el a házasságuk, röviden nem kúrtak, bővebben pedig: sem nem pettingeltek.

 

Szünet:

Érzékelitek egyébként, hogy az egyszemélyes házasságok divatja elsodorta a petting-et, még magát a kifejezést is?

andics_erzsebet_koszontese.jpg

Nekem sokkal jobban tetszik az, ahogy Malenkov és Hruscsiov szétszopatták a beképzelt,nagypofájú Joszip Broz agyát is. Sajnos azonban Joszip Broz ezzel is úgy járt,ahogy az egyetemista lány szokott az american style leánybúcsúkon, csak ő nem a kialvásos reflex miatt nem emlékezhet arra, hogy ezek szerint gríz volt a nyami vacsira ésss melltartó nélkül ette, csak a háta közepén meg a picsája partjaira hogyan...

ittszopattameghruscsovesmalenkovtitot.jpg

Hruscsovnak választania kellett,az idültalkoholista Münnnich Ferenc és a magát elég jól biró kockáshasú ésezértmég laposmájú átlagos alkoholista 44 éves Kádár között. Hruscsov és Münnich jól ismerték egymást ,a 30-asévek elején a Vörös Hadsereg tisztjeiként egy sátorban piáztak hadgyakorlatokon...-Münnich is beépített embere volt a ruszkiknak a "Nagy Imre" """"""""""kormány"""""""""""" -ba (ami egy jellegzetesen bolsevik beugratós bojócctréfa volt egyébként... Szuszlov helyszíni irányítása mellett Kádár és Münnich kavarták a szart. Annyira,hogy még Piros volt a belügyminiszter,Münnichet csak sutyorászták 1956.október 26-án,de Kopácsi rendőrkapitány a kakiját sajnálta Piros "belügyminiszterre" Münnichet kereste meg...

Nos, Hruscsov és Malenkov körberepkedték a szocialista tábor vezetőit és befolyásosai,hogy"Egy út van előttünk,melyiket válasszuk"-osat játszanak velük. Hurcsov tudta, hogy ha Münnich bebaszik, akkor a Jóisten sem állítja meg, ráadásul még ateista is és hogy tetézze, zsidó.(Szovjetúnióban az antiszemitizmus kb az erős és a túlzó közötti fokozatokban ingadozott... részletesen erről:Szerzs Dovlatov Összes Művei )

Tito úgy élt,mint egy amerikai keresztyénfundamentalista bigott puritán-filmben valami rómaipápa, csaknem kisfiúkat kúrelt. Még cilinderje meg frakkja is volt.

 

Kibaszott nagy viharban szállt le Pulában

pulairepterszurrealistaszocialistakepeslapjugoszlaviabol_jpg.jpg

 

Hruscsov gépe,

Malenkov a padlón hasalt okádva.A gépet a Szovjetúnió Repülőtábornoka vezette, rutinból. Csak

odaképzelte a Lufwaffe fricceit és haladt, mint egy felhőkarcolóból a villámló éjszakába kihajított halkés...

 

Puláról a viharos Adrián kisebb machagóniluXXXXusjachttal vitték Brioni szigetére Hruscsovékat,majd a kandalló előtt piáltak.

Tito okos volt, mint kortársunk , a Gréczy Zsolt.

Hiszen a fricceket annyira zseniálisan megtanította a partizánkesztyűkbe dudálni hogy aztán 1945.május 9-én nem csak Prága körül harcoltak egész fricc hadosztályok, de még odalent a Dinári hg-ben is...

Hátra dőlve szívta a kubaiszivart és nagypofájúskodott a szerinte macskajancsiképű [ Obrazka Mačak ] kis törpével meg a melák Malenkovval.Nemmellesleg Malenkov elvileg "ki voltmár vezetve a piacról" ...ennyit a "történelemkönyv"-ekről...Azok természetesen egy Orbán-féle politikai biciklicsel kereteiben Münnichet vetették fel a két lehetőség közül, ezért Tito pont úgy kapta a kötényt,mint a többi okos szocialistatáborozó,ő is Kádárt tartotta alkalmasnak.

Ez november 3-án hajnali 2-3óra között történt. Ezen a napon,tehát ismétlem,november 3-án délelőtt jugoszláv kémek újságíróigazolvánnyal Debrecen alatt látták a Budapest irányába dübörgő szovjet tankhadosztályt.

Tito mentségére legyen,ő már október végén tudta, hogy szart van forradalom Budapesten,hanem Sztálin egyik ismert burleszkje folyik,a kis nyuszik meg a nagybüdös hóttifaszizmus rémeinek az előugrajtása a bokrokból,Rákosi ezt már kicsiben megcsinálta 1953-ban az őszi moszkvai hawájj-a alatt, Csak 1953-ban még nem volt akkora Magyarországon az államcsőd,mint 1956 tavaszára. Rákosi Farkas Mihályt bízta meg a Rákosi-ellenes összeesküvés vezetésével és ezért aztán a Nyugati Pu-n Farkas Mihály át is adhatta az összeesküvők névsorát a Moszkvából hazaérkező Rákosinak valamikor 1953. november közepén.Persze egy rakásértetlen nemakart összeesküdni Rákosiellen, hiszen gerőékáltalában idehaza voltak,ezért őket Farkas csak úgy exhas irkálta be a notesztébe.

Tito kémjei október bementek a kecskeméti üres pártbizottságra, beléptek egy láb-,mosatlan segg és hamutartó szagú, és pézsmás aktakukacillattal lengedező irodába,felvettek egy telefont,de tárcsázni már nem kellett,K-vonal volt egyenesen a burleszket irányító központba, ahonnan visszaugattak, hogy ki a fasz vagy és tedd le azonnal.

Az egész "ruszkik haza"-ból kb annyi volt az igaz, hogy az unatkozó ruszki tisztek a tököli laktanyából (ahová a fess magyar katonaembert Malétert csalták be, ) párezer kis kopasz 18éves újoncot kivezényeltek gyalogolni körbe körbe a szentmiklósiút, halászdűlő,lopókok úttya stb. négyszöbge.

Még Mindszenty köpött bele a Kádár és Szuszlováltalmégjúnius 8-ánkifőzött levesbe,mert nem azt a beszédet mondta el,amire viszont Kádárnak megvolt a kész hivatozása.

Bárki kommunista kérdezte aztán  ,már az állófogadás bebaszós kiülős részeiben , mi a gecije volt az a szarházisága Ötvenhat-ban, Kádár a Mindszenty-beszéddel igazolta le.

De ez A Párt-on belül a Kádár-frakcióban senkit sem zavart: Úgy csináltak vele,mármint Mindszenty beszéde szövegével, mint a mór őszödi mór-beszédével, csak ebből nem az elkúrtuk-ot, hanem a földbirtok szót pécézték ki.Kiskülönbség még, hogy Mindszenty beszédében azért nem voltak bekiabálások,mert pirosan világított a felirat: Csend,felvétel.Gyurcsány diktafonja meg már digitális volt a Szemlőhegyi Úti Sasfészek varázskonyhájban a felvétel éjjelén és csak Feri röhögéseit kellett kiszerkeszteni belőle..

Úgyhogy

Tito azzal a tudattal dögölhetett meg, hogy Kádárt neki köszönheti az eurokommunisták gyűlöletvágya.


Gizibácsin kívül,aki pedofiltornatanárnőként egész életét végig kisfiúfütyizhette és mégmost is úgy tudja, hogy imádják a faluban,megkapta a gyémántdiplomát és szép fehér öregnénihaja van, Tito a másik XX.századi ember, aki úgy gebedhetett meg, hogy ő aztán egy mekkora zseni.

Pl a Jarek-i koncentrációs tábora tömegsírjaira félméteres betonnal gyárat placcolt. Még az amerikaiak űrkémfotóelemzők sem értették aztán,  mi a fasznak Tito-nak gyár a semmibe.

Ö... van kérdés ?

Szólj hozzá!

Címkék: pina szórakozás tudomány zsidó zsidók keresztények cccp hellókarácsony zsidóbűnözés ripők helókarácsony búcsúcédula bezzeg a cseszlovákok! cucilizmus demokráciakesztyűjébetutultatás geci frikk garantáltan utolsóposztja a kigondoltamban bruhu apásabortusz judeo-liberál-moszkovita métely akinemfideszesazrohadékeeszpés elsimertértékalapú árazás jól elbasztátok az egészet amit álmodtunk valaha FIDESZ rémunalom hengermajom Na most ez egy új címke aminek az értelme egyelőre titkos de később teljesen érthető lesz sőt világbirodalmak alakulnak rá mert így bizony nem kommunikál senki autoerotikus fulladás egyszemélyestársadalom veszélyben az index egyszemélyesházasság egyszermélyestársadalom

Moonwalk

2021.05.13. 12:18 dzsessz.szesz.zen

Kurva anyád tiktokos fasz!

Most, hogy jön a választás, kétségbeesetten próbálkoznak mindennel a politikusok az életünkbe bemászni. Mivel a média, mint olyan átdefiniálódott az  utóbbi tíz évben, és már az egyes 'nemzedékek' kb. 3 éve nőnek ki, és nem harminic évente, így összeköthetőek az IOS verziók kódgenerációjával és a mobilokon futtatható applikációkkal.

Ezek a nemzedékek már nem néznek tévéhíradót, klasszikus tévécsatornát sem, az írott média túl hosszú, a digitális média nem érdekes, a fészbúk a nagyinak van, az  insta uncsi, a snapchatot égő használni. Kétségbeejtő jelenség ez a marketingeseknek és a politikusoknak, szét kell szóródni és be kell ágyazódni a social media kis bugyraiba, valahogy be kell mászni az emberek zsebében tartott mobiltelefonba.

Ennek a kínlódásnak láthatjuk a jeleit, és követhetjük nyomon, hogy milyen kétségbeesetten próbálnak mind a cégek, mind a politikusok beáramlani a célcsoportok életébe.

De hamár bele akar mászni valaki a fiatalok életébe és táncos tik-tokon keresztül belopni magát azok szívébe egy múnvalkkal, akkor szánjon már rá egy órát, hogy megtanulja: a múnvalk spiccből indul, a lábujjakkal majd talppal nyomja magát hátra az illető és a másik lábbal csak csúszik hátra, tehát a teljes testsúly egy lábon van a lépés során. 

Így lehet elérni azt, hogy valaki úgy tűnik, előre megy de közben hátra halad. Értjük mi a szimbólumot, de ezt megfelelően kéne demonstrálni. Így nemcsak nevetséges valaki a tiktokon a célközönsége szemében, de szánalmas is.

24 komment

A viccelődés igen rövid történeteiből

2021.03.09. 06:25 Frick László Emlékzenekar

A magyar és nemzetközi viccelődés történetében voltak viszonylag jogos korszakok,

ezt a szituációt Charles Chaplin filmesvállalkozó és művész tevékenységét Sasha Barom Cohen társadalomszociológus és pénzmágnes fő jövedelemszerző tevékenységével szoktam összevetni, megint egy olyant fogok írni,amit nem nekem,hanemha lett volna index 2005-től,akkor annak az újságíróinak kéne annyi pénzért.

Amikor ugyanis Charles,aki szabadidejében kombojlóval járt Hollywoodban ismert kombojszínészekkel sörözni a Saloon-homlokzattal álcázott lakókocsiba, és egyébként nőfaló férfi volt

chaplin-1.jpg

(akkoriban senki fodrászlány nem tekintette abúzusnak, ha a sztár megszopatta a díszletek mögött,a végigszopás a nyom nélküli tiszta lenyeléssel  szociológiája amúgy is más az USÁ-ban és egyáltalán,germano-anglo-saxo árjakörökben.


tehát amikor Charles Chaplin viccet csinált Hitlerből,az a Hitler Amerikában is példakép volt,pl Henry Ford bácsi kedvence. Akkoriban is a büdösruszkiztatás volt a line, csak a kommunisták szószban és nem csak Neville Chamberlaine gondolta úgy, hogy a sok hülyékek azok a cseszlovákok annyira nem számítanak,minthogy onnan már csak Kelet-re fog törni Hitler és a kommuizmus ellen állítja a Szovjetúnió tlen -40 fokos csalánosaiba a kaszáit.

Ezzel szemben amikor izraeli fiatal filmesek csináltak egy bruhhaha hittlerfigurát vagy pl alcsúti csüngős hasú cigányvajdából csinálnak Hitlert,miközben pedig maga a másik neve,a Kádár is simán agyonbassza ezt a Hiter nevét és nem kell kivárni,amíg a Brazil Trump-ot, Bolzanárót brazilelnökké választják, az ilyesminek  a káros következményeit az időbusz c. bejegyzésben mutattam be:

visszatér Braunau-ból az időbusz és a kis nebulők őrjöngőamfetaminelvoinásos dühvel fogadják a gondolták pedig, hogy hősöket:Hogyhogy nem baszták agyon Dieter Mörtelbach-ot, a Führert? [természetesen a mai kereskedelmi- és HR marketing kedvéért Dr Josef Goebbels-nek a haja szála nem görbölhet játékközben]

Ugyanis

a történelem egyik jellegzetesen kaszálós-mókusosan álvicces és tóóódításos velejárója az, hogy a napi aktuálpolitika erre-és-erre zörgeti a lyukas üres mogyorókat ...miközben a valóban haszonszerzői a diót amott a legnagyobb csöndben és hang nélkül, regisztertonnaszám...

baromf.jpg
 

Sokszor a szörnyecskéktelenítés közepette sikerül is minden kis szörnyecskét gondosan agyonbaszni,ezzel pedig de evolucione kiválasztódnak a jónagy szörnyetegek.

További jóéjszakát gyerekek.

2 komment

Címkék: amerika vicc tudomány férfiak medve zsidók hellókarácsony zsidóbűnözés férfiasság időbusz ripők garantált minőségű legkiválóbb poszt a címke kizárólagos használója levéltáros az illegális címkehasználat büntetendő veszélyben az index agyonbaszni Bolzanáró Brazília Trumpja Kárpátok Erdogánja Tégy A Gyűlöletért Mozgalom

Piac hozott, Index !

2021.01.31. 06:15 Frick László Emlékzenekar

Az időközben szinte már zárt faszbúkcsoportjellegűvé alakult kis közösségünk a pandémia ellenére méghalálrább aggódta magát az Indexre a 2012-ben pedig már megkaparintás után rájött újabb FIDESZ rémunalom miatt -még tavalynyáron.

 

Az idősebbek,akik legendásabban hamarabb is abbahagyhatnák,még emlékeznek a Columbo kreátorai meg sztoribórderjai próbálkozására, képünkön,

18 komment

Címkék: tudomány férfiak ostobaság intelligencia ripők végbélnyílás BGF FIDESZ rémunalom veszélyben az index viszlát index olyan aranyos globális világgazdaság 2021-et írunk basszátokmeg! Bécsi Amerikaiegyetem

Oltásnacionalizmus

2021.01.30. 06:52 Frick László Emlékzenekar

Izrael egy elmaradott társadalom, tele van 26-28 éves fekete vászonruhás csúnya pörsenéses fehérlábú kövérkés 4-5-6 gyerekes anyákkal meg okoskatörp képű kipás apukákkal,még nácibb a gyerekvállalásra kényszerítés erőszakolás ,mint az annyira bolzanáró Orbanisztánban, ha ugyan a svéd meg a német gyerektámogatásokat nem is érik be,viszont ezekről ha nem beszélünk,akkor nincsenek is. Izraelben még a lányoknak is katonának kell menniük és hétvégi hosszúeltávra elöl a vénuszdombjukon a tevepatájuk vágatán püfölődik az élessel betárazott géppityu,miközben az óriási nagy kerekes bőröndben húzzák haza a heti szennyesüket anyiskának kimosni.

 

Mindenki tök elmaradott klerikálisnak látszik,az izraeli egyház körök ugyanúgy tiltják a végig szopást,mint a török egyházi körök szerintük nem kóser.

Főleg azóta, hogy elmúlt az Arab Tavasz óta az Arab Nyár is és az USA új stratégiai partnere a nyitott,a Változások Népe Szaúdi Arábia és már a NationalGeografic is az N1 TV modorában mutatja az elmaradott zsidókat kontra az olyan aranyos rájzapos [Brown Matters Live!] palesztinokkal.

Oszt csodálkoztok, hogy ótanak,mint valami szovjetónjóban, amikor ugyan Netanjahu Orbán alakú Bolzanáró, csak azért kell kihagyni az autoriterek szórásából,nehogy antiszemitának bélyegezzék meg az embert, ugyanis Netanjahu zsidó.

opcio.png

Van még egy tabutéma Izraellel kapcsolatban,mert csökkentené a bezzegeléshez a médianyomást,mégpedig az, hogy Izrael nem opciót kötött a vakcinákra, hanem készpénzben fizetett és a dupláját, valamint azonnali szállításra.

 

Köszönöm a figyelmet, van kérdés?

6 komment

Címkék: pina szórakozás szex tudomány nők zsidók globalizmus globális zsidóbűnözés opció BML Változás Generációja Változás Népe Rájz Ap oiropeéeéeéeer Szovjetónijó sorsa

2021

2021.01.09. 20:16 Kadarka Jánoska

Sokakat érdekelhet, milyen lesz a 2021-es év, ezért leírom.

Hatalmas gazdasági összeomlás lesz, mert a népeknek leesik, hogy az a sok pénz, amit a központi bankok a piacra öntöttek és öntenek és amik a részvényárakat a csúcsra röpítették, nem az árukat inflálták el, hanem a cégeket.

A 2021-ben végzett szakmunkások és technikusok rászabadulnak a piacra júliustól. Aki a következő évtizedben fűtést szereltet, fürdőszobát burkoltat vagy falat rakat, az kérdezzen rá a vállalkozójánál, hogy van-e olyan munkása, aki 2021-ben végzett. Ha van, akkor ne dolgoztasson vele.

Lesz egy olyan hét, amikor az ötöslottó nyerőszámai ezek lesznek: 4, 6, 24, 57, 81, 82.

A Kigondoltam blog befejezi a működését az Indexen, egyrész mert nem kapunk annyi pénzt a kormánytól, ami miatt megérné az aranytartalmat megosztani a plebszel, másrészt az Index olvasói IQ indexe annyira beesik a normalitás alá, hogy egyébként sem értenék meg, amiről írunk.

Szörcsi 150 kiló fölé kerül, Szánalmast kirúgják a munkahelyéről, Radai végre elveszi a szerelmét (nem a Szájert), dragon végre levizsgázik tisztítószerismeretből és főállású takarító lesz a Nemzeti Közvécénél, én pedig milliárdos leszek a Kigondoltam eladásából.

A vájtfülűeknek feltűnhetett, hogy Lady Carambole-ról nem írtam, pedig írtam, a Radai szösszenet alatt.

Frick László Emlékzenekar ontja magából a posztokat, bár ne tenné. Minden karakter, amit kiböffent magából, csökkenti azokat a leütéseket, amikkel a szépírói munkásságát erősítené. Frikkből 2021-ben sem lesz szépíró.

2021-ben meleg lesz a nyár.

6840_evszine2021_w.jpg

59 komment

Címkék: zsidó ánusz 2021 zseniális poszt demokráciakesztyűjébetutultatás garantált minőségű legkiválóbb poszt a címke kizárólagos használója levéltáros az illegális címkehasználat büntetendő világfasírt Na most ez egy új címke aminek az értelme egyelőre titkos de később teljesen érthető lesz sőt világbirodalmak alakulnak rá mert így bizony nem kommunikál senki

Megtévesztés

2020.12.15. 08:58 villám.ló.láng.nyelv

deception.jpg

 

Ideje meghatároznunk egy új tudományágat ez pedig a megtévesztés (deception) tudománya. Ez egy interdiszciplináris tudományág, egyelőre nem összefogott formában, de globálisan és mindent áthatóan, szövetszerűen lefedő rendszer.

Az emberi (és állati) lét majdnem minden dimenzióját átható rendszer, mely során a megtéveszteni kívánt egyed vagy csoport mélyen őrzött vágyait a megtévesztő először feltárja. Ez az úgynevezett driver vagy meghajtó vágy. A megtévesztő ezt a vágyat felhasználva elmaszkolja igazi célját és az áldozatot (megtévesztettet vagy megtévesztetteket) lassan, de biztosan hatalmába vonja, ezen driver vagy driverek mentén manipulálja és használja céljaira.

Általában stratégiai és nem taktikai célt szolgáló eszköz, viszont taktikai elemeket bőven hordoz magában.

A kérdés, hogy mikor, mire és ki használja, az alapvető technika mindig ugyanaz. Jelenleg 'kommunikáció', 'marketing', 'politikai nézet', 'szerelmi praktika' , 'mimikri', 'fake news', 'katonai elterelő-hadművelet', 'ellenőrzőtt fedett művelet' stb. néven futnak ezen technikák. 

A megtévesztés az emberi létbe olyan szinten belefolyt, hogy mára már milliárdny ember él úgy, hogy magából a személyből vagy személyekből eredeztetett vágyak tengelyén kreált megtévesztéses illúziók tömegében megforgatva keresi a 'boldogságát', definiál életcélt vagy életcélokat, igazából nem is élve az életét. Erre a legtöbben nem is jönnek rá, úgy távoznak el a földi létből, hogy tulajdonképpen csak gyerekkoruk pici részében voltak öntudatuknál (az első reklámig a szombati gyerekfilmek között).

A megtévesztés a vallásokban is definiált fogalom, sőt, egyes vallásokban a fő cél elérésében egyenesen kívánatos tevékenység.

A decepció detektálása igen nehéz. Érdekes módon erre gyorsabban épült fel tudományos összefogás, mint magának a megtévesztésnek a magas szintű művelésére.

34 komment

Címkék: média propaganda daddy bazdmeg szocialista pszichopata szájer dezinformálás kereszténydemokrata mimikri amerikaiválasztás catfishing taqiya

Je suis Jozsi

2020.12.03. 21:52 radairosseb