Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • Frick László Intézet: @-bobolysza-: Le vagyok szalámizva bazmeg ruandamacsétával, baszod.Ó. (2021.04.04. 09:51) Viszlát, Index!
  • Frick László Intézet: @ripők: A termékek életgörbéje már csakilyen.Viszont van ide egy szillogizmus,tudod, abbóla fajtáb... (2021.03.10. 10:18) A viccelődés igen rövid történeteiből
  • Frick László Intézet: @csillagkúll: Mindent át kellett értékelnemaz agyhaláljárvány tegnapi tényszámai alapján dudenbuc... (2021.02.03. 06:43) Piac hozott, Index !
  • Frick László Intézet: @csillagkúll: Az útálkozás érzelem és a politikában,a bokszban meg a sakkban annyit ér az érzelemp... (2021.02.01. 11:41) Oltásnacionalizmus
  • csillagkúll: cinkelt lapokkal? nagy lesz a böjtje. (2021.02.01. 10:05) Megtévesztés
  • Frick László Intézet: Janikám, az a baj,hogy a szépírás alapja a szépolvasók,viszont 2015.óta a tl dr határ lecsúszott 1... (2021.01.30. 06:38) 2021

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A viccelődés igen rövid történeteiből

2021.03.09. 06:25 Frick László Emlékzenekar

A magyar és nemzetközi viccelődés történetében voltak viszonylag jogos korszakok,

ezt a szituációt Charles Chaplin filmesvállalkozó és művész tevékenységét Sasha Barom Cohen társadalomszociológus és pénzmágnes fő jövedelemszerző tevékenységével szoktam összevetni, megint egy olyant fogok írni,amit nem nekem,hanemha lett volna index 2005-től,akkor annak az újságíróinak kéne annyi pénzért.

Amikor ugyanis Charles,aki szabadidejében kombojlóval járt Hollywoodban ismert kombojszínészekkel sörözni a Saloon-homlokzattal álcázott lakókocsiba, és egyébként nőfaló férfi volt

chaplin-1.jpg

(akkoriban senki fodrászlány nem tekintette abúzusnak, ha a sztár megszopatta a díszletek mögött,a végigszopás a nyom nélküli tiszta lenyeléssel  szociológiája amúgy is más az USÁ-ban és egyáltalán,germano-anglo-saxo árjakörökben.


tehát amikor Charles Chaplin viccet csinált Hitlerből,az a Hitler Amerikában is példakép volt,pl Henry Ford bácsi kedvence. Akkoriban is a büdösruszkiztatás volt a line, csak a kommunisták szószban és nem csak Neville Chamberlaine gondolta úgy, hogy a sok hülyékek azok a cseszlovákok annyira nem számítanak,minthogy onnan már csak Kelet-re fog törni Hitler és a kommuizmus ellen állítja a Szovjetúnió tlen -40 fokos csalánosaiba a kaszáit.

Ezzel szemben amikor izraeli fiatal filmesek csináltak egy bruhhaha hittlerfigurát vagy pl alcsúti csüngős hasú cigányvajdából csinálnak Hitlert,miközben pedig maga a másik neve,a Kádár is simán agyonbassza ezt a Hiter nevét és nem kell kivárni,amíg a Brazil Trump-ot, Bolzanárót brazilelnökké választják, az ilyesminek  a káros következményeit az időbusz c. bejegyzésben mutattam be:

visszatér Braunau-ból az időbusz és a kis nebulők őrjöngőamfetaminelvoinásos dühvel fogadják a gondolták pedig, hogy hősöket:Hogyhogy nem baszták agyon Dieter Mörtelbach-ot, a Führert? [természetesen a mai kereskedelmi- és HR marketing kedvéért Dr Josef Goebbels-nek a haja szála nem görbölhet játékközben]

Ugyanis

a történelem egyik jellegzetesen kaszálós-mókusosan álvicces és tóóódításos velejárója az, hogy a napi aktuálpolitika erre-és-erre zörgeti a lyukas üres mogyorókat ...miközben a valóban haszonszerzői a diót amott a legnagyobb csöndben és hang nélkül, regisztertonnaszám...

baromf.jpg
 

Sokszor a szörnyecskéktelenítés közepette sikerül is minden kis szörnyecskét gondosan agyonbaszni,ezzel pedig de evolucione kiválasztódnak a jónagy szörnyetegek.

További jóéjszakát gyerekek.

2 komment

Címkék: amerika vicc tudomány férfiak medve zsidók hellókarácsony zsidóbűnözés férfiasság időbusz ripők garantált minőségű legkiválóbb poszt a címke kizárólagos használója levéltáros az illegális címkehasználat büntetendő veszélyben az index agyonbaszni Bolzanáró Brazília Trumpja Kárpátok Erdogánja Tégy A Gyűlöletért Mozgalom

Piac hozott, Index !

2021.01.31. 06:15 Frick László Emlékzenekar

Az időközben szinte már zárt faszbúkcsoportjellegűvé alakult kis közösségünk a pandémia ellenére méghalálrább aggódta magát az Indexre a 2012-ben pedig már megkaparintás után rájött újabb FIDESZ rémunalom miatt -még tavalynyáron.

 

Az idősebbek,akik legendásabban hamarabb is abbahagyhatnák,még emlékeznek a Columbo kreátorai meg sztoribórderjai próbálkozására, képünkön,

18 komment

Címkék: tudomány férfiak ostobaság intelligencia ripők végbélnyílás BGF FIDESZ rémunalom veszélyben az index viszlát index olyan aranyos globális világgazdaság 2021-et írunk basszátokmeg! Bécsi Amerikaiegyetem

Oltásnacionalizmus

2021.01.30. 06:52 Frick László Emlékzenekar

Izrael egy elmaradott társadalom, tele van 26-28 éves fekete vászonruhás csúnya pörsenéses fehérlábú kövérkés 4-5-6 gyerekes anyákkal meg okoskatörp képű kipás apukákkal,még nácibb a gyerekvállalásra kényszerítés erőszakolás ,mint az annyira bolzanáró Orbanisztánban, ha ugyan a svéd meg a német gyerektámogatásokat nem is érik be,viszont ezekről ha nem beszélünk,akkor nincsenek is. Izraelben még a lányoknak is katonának kell menniük és hétvégi hosszúeltávra elöl a vénuszdombjukon a tevepatájuk vágatán püfölődik az élessel betárazott géppityu,miközben az óriási nagy kerekes bőröndben húzzák haza a heti szennyesüket anyiskának kimosni.

 

Mindenki tök elmaradott klerikálisnak látszik,az izraeli egyház körök ugyanúgy tiltják a végig szopást,mint a török egyházi körök szerintük nem kóser.

Főleg azóta, hogy elmúlt az Arab Tavasz óta az Arab Nyár is és az USA új stratégiai partnere a nyitott,a Változások Népe Szaúdi Arábia és már a NationalGeografic is az N1 TV modorában mutatja az elmaradott zsidókat kontra az olyan aranyos rájzapos [Brown Matters Live!] palesztinokkal.

Oszt csodálkoztok, hogy ótanak,mint valami szovjetónjóban, amikor ugyan Netanjahu Orbán alakú Bolzanáró, csak azért kell kihagyni az autoriterek szórásából,nehogy antiszemitának bélyegezzék meg az embert, ugyanis Netanjahu zsidó.

opcio.png

Van még egy tabutéma Izraellel kapcsolatban,mert csökkentené a bezzegeléshez a médianyomást,mégpedig az, hogy Izrael nem opciót kötött a vakcinákra, hanem készpénzben fizetett és a dupláját, valamint azonnali szállításra.

 

Köszönöm a figyelmet, van kérdés?

6 komment

Címkék: pina szórakozás szex tudomány nők zsidók globalizmus globális zsidóbűnözés opció BML Változás Generációja Változás Népe Rájz Ap oiropeéeéeéeer Szovjetónijó sorsa

2021

2021.01.09. 20:16 Kadarka Jánoska

Sokakat érdekelhet, milyen lesz a 2021-es év, ezért leírom.

Hatalmas gazdasági összeomlás lesz, mert a népeknek leesik, hogy az a sok pénz, amit a központi bankok a piacra öntöttek és öntenek és amik a részvényárakat a csúcsra röpítették, nem az árukat inflálták el, hanem a cégeket.

A 2021-ben végzett szakmunkások és technikusok rászabadulnak a piacra júliustól. Aki a következő évtizedben fűtést szereltet, fürdőszobát burkoltat vagy falat rakat, az kérdezzen rá a vállalkozójánál, hogy van-e olyan munkása, aki 2021-ben végzett. Ha van, akkor ne dolgoztasson vele.

Lesz egy olyan hét, amikor az ötöslottó nyerőszámai ezek lesznek: 4, 6, 24, 57, 81, 82.

A Kigondoltam blog befejezi a működését az Indexen, egyrész mert nem kapunk annyi pénzt a kormánytól, ami miatt megérné az aranytartalmat megosztani a plebszel, másrészt az Index olvasói IQ indexe annyira beesik a normalitás alá, hogy egyébként sem értenék meg, amiről írunk.

Szörcsi 150 kiló fölé kerül, Szánalmast kirúgják a munkahelyéről, Radai végre elveszi a szerelmét (nem a Szájert), dragon végre levizsgázik tisztítószerismeretből és főállású takarító lesz a Nemzeti Közvécénél, én pedig milliárdos leszek a Kigondoltam eladásából.

A vájtfülűeknek feltűnhetett, hogy Lady Carambole-ról nem írtam, pedig írtam, a Radai szösszenet alatt.

Frick László Emlékzenekar ontja magából a posztokat, bár ne tenné. Minden karakter, amit kiböffent magából, csökkenti azokat a leütéseket, amikkel a szépírói munkásságát erősítené. Frikkből 2021-ben sem lesz szépíró.

2021-ben meleg lesz a nyár.

6840_evszine2021_w.jpg

59 komment

Címkék: zsidó ánusz 2021 zseniális poszt demokráciakesztyűjébetutultatás garantált minőségű legkiválóbb poszt a címke kizárólagos használója levéltáros az illegális címkehasználat büntetendő világfasírt Na most ez egy új címke aminek az értelme egyelőre titkos de később teljesen érthető lesz sőt világbirodalmak alakulnak rá mert így bizony nem kommunikál senki

Megtévesztés

2020.12.15. 08:58 villám.ló.láng.nyelv

deception.jpg

 

Ideje meghatároznunk egy új tudományágat ez pedig a megtévesztés (deception) tudománya. Ez egy interdiszciplináris tudományág, egyelőre nem összefogott formában, de globálisan és mindent áthatóan, szövetszerűen lefedő rendszer.

Az emberi (és állati) lét majdnem minden dimenzióját átható rendszer, mely során a megtéveszteni kívánt egyed vagy csoport mélyen őrzött vágyait a megtévesztő először feltárja. Ez az úgynevezett driver vagy meghajtó vágy. A megtévesztő ezt a vágyat felhasználva elmaszkolja igazi célját és az áldozatot (megtévesztettet vagy megtévesztetteket) lassan, de biztosan hatalmába vonja, ezen driver vagy driverek mentén manipulálja és használja céljaira.

Általában stratégiai és nem taktikai célt szolgáló eszköz, viszont taktikai elemeket bőven hordoz magában.

A kérdés, hogy mikor, mire és ki használja, az alapvető technika mindig ugyanaz. Jelenleg 'kommunikáció', 'marketing', 'politikai nézet', 'szerelmi praktika' , 'mimikri', 'fake news', 'katonai elterelő-hadművelet', 'ellenőrzőtt fedett művelet' stb. néven futnak ezen technikák. 

A megtévesztés az emberi létbe olyan szinten belefolyt, hogy mára már milliárdny ember él úgy, hogy magából a személyből vagy személyekből eredeztetett vágyak tengelyén kreált megtévesztéses illúziók tömegében megforgatva keresi a 'boldogságát', definiál életcélt vagy életcélokat, igazából nem is élve az életét. Erre a legtöbben nem is jönnek rá, úgy távoznak el a földi létből, hogy tulajdonképpen csak gyerekkoruk pici részében voltak öntudatuknál (az első reklámig a szombati gyerekfilmek között).

A megtévesztés a vallásokban is definiált fogalom, sőt, egyes vallásokban a fő cél elérésében egyenesen kívánatos tevékenység.

A decepció detektálása igen nehéz. Érdekes módon erre gyorsabban épült fel tudományos összefogás, mint magának a megtévesztésnek a magas szintű művelésére.

34 komment

Címkék: média propaganda daddy bazdmeg szocialista pszichopata szájer dezinformálás kereszténydemokrata mimikri amerikaiválasztás catfishing taqiya

Je suis Jozsi

2020.12.03. 21:52 radairosseb