Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Fényképészet

2014.06.12. 08:00 A Mester és Margaritából a Mester


fotósok.JPGMindenekelőtt le kell szögeznem, nem úgy általában véve a fényképezés, pláne a technológia ellen kívánok most kirohanni. Hiszen lássuk be, vannak rettentő buta emberek, akik kapaszkodó nélkül képtelenek felidézni utazásaik emlékét – pedig ott voltak, láttak mindent a két szemükkel -, esetleg oly szegényes a fantáziájuk, hogy egy-egy megkapó leírás alapján nem tudják elképzelni az idézett látványt. Mindenki hallotta már az „egy kép többet ér ezer szónál” című partjelzők és kispolgárok körében népszerűvé vált obligát hülyeséget. Nekik tényleg szükségük van mozgó-, illetve fényképekre, és úgy helyes, ha igényre ipar épül. Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy megannyi – és egyre több - vaku mögé bújt parazita él közöttünk, akik abból dőzsölnek, hogy hébe-hóba exponálnak egyet.

Sokszor tűnődtem azon, hogy kiket rejtenek  azok a nevek, melyeket az online és nyomtatott sajtótermékek illusztrációi alatt olvasni. Társadalmi munkában kattogtatnak, esetleg az orbáni közmunka azon részvevői, akik még ároktisztításra sem jók?  Netalán az újságíró haverjai, akiket jófejségből visznek be, hogy ingyen szórakozzanak/majszolják a sajtótájékoztatón osztott sütit? Derült égből villámcsapásként hatott a felismerés, miszerint ők úgynevezett fotóriporterek, akik ezért fizetést kapnak. A kedves olvasó most bizonyára értetlenül néz jobbra-balra, hisz mi végett élhet tovább a kapun belüli munkanélküliség ezen utolsó kommunista zárványa a XXI. századi Magyarországon?!

Sajnos kikezdhetetlen magyarázatot eleddig nem leltem – elvégre nem mozgok fotós körökben (ahogy például transzvesztita körökben sem) -, de tippem szerint valami szakszervezetis ügyeskedés állhat a háttérben – talán ezért váltotta az Origo nyíltan a fényképészmaffia ellen forduló főszerkesztőjét épp a Webvideó* üzletág vezetője? –, esetleg a firkászok ujjáról esne le a karikagyűrű, ha nemcsak a pöcsükről csinálnának szelfiket, hanem a riportjukhoz is kéne tolni néhány fotót az okostelefonjukkal…  

De nem is a miért, hanem a meddig az igazi kérdés! Reményeim – és a józan ész vastörvénye – szerint a „hivatásos” fotósok hamarosan elfoglalják majd méltó helyüket a történelem szemétdombján a kuglibábu-felállítók és a hangtükör kezelők mellett. Ez közös felelősségünk is!

fotósok2.JPG

Azonban vannak fotóriporterek, akik vesztüket érezvén emelik a tétet, és a maradék bőrt is ledörzsölik orcájukról, nos, belőlük lesznek az úgynevezett fotóművészek. Bizony, néhányan nem átallnak művészetnek beállítani ezt a hobbit, mintha a teljesítményük csupán attól különb lenne, mint a csücsörítős képeket posztoló kiscsajoké**, hogy az „eredményt” nem a Facebookon látja viszont egy halom ismerős, hanem újrahasznosított kartonra kasírozva, valami huszadrangú galéria falán, alig tucatnyi svejcisapkás esztéta.

Igazságtalanságnak érezném, persze, de hajlandó lennék kiegyezni a jelenséggel, ha csupán a leghülyébb sznobok szívnának ezzel a bohóckodással – mint az a barom, aki képes volt majdnem egymilliárd forintnak megfelelő dollárt fizetni valami felduzzadt patak túlméretezett reprójáért – de sajnos itt többről van szó. Hiszen e szemfényvesztők hamis narratívájukkal relativizálják olyan zsenik életművét, mint Tiziano, Rembrandt, vagy éppen Munkácsy***. Márpedig ez vérlázító, hovatovább megengedhetetlen. Mert aki hónapokat, éveket tölt egy vászon előtt, tervez, álmodik, majd óramű pontossággal piktorol, az művész, aki meg némi fészkelődés után lő egy képet valami számára érdekesről, az meg csak egy notórius munkakerülő, akinek épp nem volt jobb dolga. És ne keverjük a szezont a fazonnal…

  

 

 

* Viszonylag egyszerű belátni, hogy a fotósoknál még ezek a filmesek is többet (éppen a dupláját) érnek, hiszen nekik kétszer is meg kell nyomniuk ugyanazt a gombot a tartalom előállításhoz: amikor elindítják, és amikor leállítják a felvételt.

** Nem lehet nem észrevenni, hogy a fényképezés egy tőről fakad a szabadverseléssel, hiszen nem kell hozzájuk befektetett energia, ráadásul mindkettőt kamaszlányok, valamint buznyákok művelik elsősorban.

*** Persze nem zárom ki, hogy egy fényképész egyéb teljesítménye okán művészi magasságokba emelkedjen! Mint például Nánási Palesz, aki annyi jó nőt döntött meg, mint Warren Beatty és Rocco Siffredi együtt. Nem is értem, miért gyűrűzte meg azt a kemo-parókás tramplit! Talán a karmája egyensúlya miatt büntette magát ily látványosa...

164 komment

Címkék: intelligencia zsidóbűnözés zseniális poszt

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr556296452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.06.15. 13:50:13

@Sátraké a jövő: Attól kezdve, hogy valamék húgyagyú picsa bejelentkezik, hát éngemet le lehet húzni a listáról. Nem azért jelentkezem a szinglivakációra, hogy még ott is a baromságot hallgassam.

Sátraké a jövő 2014.06.15. 13:52:22

@ripők: Semmi gond, akkor wmiki mellé ültetünk, ha megfelel!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.06.15. 14:02:06

@Sátraké a jövő: Lekenyereztél! Bárcsak tudna írni-olvasni.

Sátraké a jövő 2014.06.15. 14:11:06

@ripők: vajon nem vagy-e alkalmas arra, hogy kiterjeszd Barbi látókörét és megóvd a hollywoody fertő veszélyeitől?

Sátraké a jövő 2014.06.15. 14:26:06

@ripők: nem foszthatod meg ezt a kiváló lányt, aki szerény maradt és büszke a györekeire, kiérlelt életbölcsességedtől!

A Mester és Margaritából a Mester 2014.06.15. 21:22:40

@ripők:

Na, gondolom rólad is előkerültek a kamaszkori bomberdzsekós képek, mint Török Zsoltról! Ilyen ez az internet...

Megjegyzem, a magadfajta mocskos nácikat annyit sem érnek, mint a szájpenész! Nálatok már csak a zsidók rosszabbak.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.06.15. 21:24:59

@A Mester és Margaritából a Mester: Értem ám, hogy mit akarsz mondani.

Sajna a bordó bomberemet ottfelejtettem egy disznóvágáson, Üllőn. Szerintem Tóth Zsolt hordja azóta. A rohadék.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.06.15. 21:26:39

@szanalmas:

Most is jobb van. Hogy mást ne mondjak, nem néz ki ötödikes fiúnak!

@wmiki:

A poszt arról szól, hogy Stephen Hawking a CrossFit edzésre esküszik, attól lett ilyen szép, délceg ember!

A Mester és Margaritából a Mester 2014.06.15. 21:39:02

@ripők:

Nagyra értékelném, ha nem offolnád szét a posztomat a nyamvadt alteregóiddal... Megéltem már jópár mélypontodat, de az, hogy női nicken is kommentelsz, baszod, az mindennek az alja! Remélem kirúzsozod magad, és a pöcsödet is hátratűröd közben.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.06.15. 21:41:36

@A Mester és Margaritából a Mester: Ez a te szádból különösen hitelesen hangzik, Margit.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.06.15. 21:45:17

@Sátraké a jövő:

Talán azért nincs társad, mert egy tengerparton punnyadó, rüszmeteg suttyó vagy.

A nőknek pedig igazi férfi kell, aki bércre hág, és völgybe száll, szabadidejében pedig tető alá hozzá a teljes nukleáris leszerelést.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.06.15. 21:48:52

@ripők:

Rosszul emlékszel a könyvre, pubi. Talán nem a rózsaszín borítós Romana sorozatot kellett volna bifláznod anno...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.06.15. 21:51:37

@A Mester és Margaritából a Mester: Csak a "rüszmeteg" miatt nézem el a szájaskodásod, te tacskó!

Sátraké a jövő 2014.06.15. 22:15:25

@A Mester és Margaritából a Mester: pont olyan vagy, mint az az aggresszív kúszónövény, amelyik mindenáron be akar jönni a fürdőszobám ablakán. illetve a növény legalább nem büdös, mint te.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.06.15. 22:32:45

@Sátraké a jövő:

Ezzel arra célzol, hogy ha nem is minden szavam arany, de legalább borostyánkő, vagy arra, hogy kár volt elköltöznöd abból a kies szuterénből, ahol együtt lakhattál kebelbarátaiddal, a svábbogarakkal?!

Sátraké a jövő 2014.06.15. 22:54:39

@A Mester és Margaritából a Mester: Az egyébként kellemes vidéki élet negatívumait állítottam párhuzamba az olyan kellemetlen alakokkal, mint te.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.06.15. 23:01:39

@Sátraké a jövő:

Ja, jó is lehet vidéken élni! Hajnalban felkelsz, kapálgatsz kicsit, meg öntözöl, aztán kiganajozod a tikokat, majd elmész a cserekereskedelem színhelyére, a piactérre. Délután kapálgatsz még, berúgsz a szomszéd agyonkénezett borától, írsz pár gagyi szar kommentet, aztán alszol is egész másnap hajnalig... Boldog együgyűség, de nem sajnálom tőled, paraszt!

Sátraké a jövő 2014.06.16. 05:45:55

@A Mester és Margaritából a Mester: sokkal rosszabb, mint ahogy leírod, de csak az olyan élhetetlen balfaszok számára, mint te.

Rizs élelem 2014.06.16. 20:27:03

miből lesz a csereblogger.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2014.06.17. 12:57:31

a szerző aki mesternek adja ki magát és erről hangos szóval éktelekedik olyan tézis mint a fényképészre sötétedő lányok

fogyasztói magastartás 2014.06.21. 11:09:57

micsoda poszt! őszinte gratulációm!
megjegyzem a fotózást be kéne tiltani, egy dologról, csak egy fotó lenne az ajánlatos történelmi előírás, így aztán nem lennének különböző értelmezései ugyanazon dolognak!

fogyasztói magastartás 2014.06.21. 11:10:39

Kurva anyád Rada, nem gondoltam volna, hogy zuhanyrózsa-bizniszbe kezdesz ángliában!

fogyasztói magastartás 2014.06.21. 11:13:51

látom a zuhanyzó és csaptelep biznyisz mellett megkezdted az ofiszproduktok értékesítését is, de valljuk be, weboldalad némi fejlesztésre szorul!

radaoffice.com/

Optyimalszkaja Csapatszkaja Futbalszkaja 2014.06.22. 03:53:13

@fogyasztói magastartás: ez a mezopotámia túl hosszú elnevezés, nem játszik.

Optyimalszkaja Csapatszkaja Futbalszkaja 2014.06.23. 21:45:45

Erősen kezdett a védelem, de a támadás se volt rossz.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2014.06.24. 12:40:10

@wmiki: szassz te fehérfarkú henceg, bögjél nyugodtan meg

@Optyimalszkaja Csapatszkaja Futbalszkaja: olasz-holland

Sátraké a jövő 2014.06.24. 16:08:56

Nem volt mindig csukamájolaj, de a tengődő kékipar visszafelé ontotta a pirosilag felnézett merítőcsöveket.

szanalmas 2014.06.24. 17:23:36

@Sátraké a jövő:

Van fényképezőgép állványom, és szívesen ütnélek vele amíg mozogsz, te átok bölcsész!

Sátraké a jövő 2014.06.24. 19:09:34

@szanalmas: nem venném a szívemre, ha megsérülne a művelet közben egy ilyen értékes fényképezőállvány!

A Mester és Margaritából a Mester 2014.06.25. 19:40:10

@Donald kacat:

Bár nem ismerlek, mitöbb, szerintem egy buzi vagy, azért barátilag elárulom, hogy ma volt szerencsém egy hús-vér coaching trénerhez!

És bizony, feltettem neki az kínzó kérdést, hogy amúgy mi a faszból van mit a tejbe aprítania. Kiderült, hogy különböző vállalatvezetőknek mondja meg, hogy mit csinálnak szarul, ha már a gyáva geci HR-esek nem merik.

Egyébként roppant pozitív, kiegyensúlyozott ember (mármint asszony) benyomását keltette, egészen addig, míg megkockáztattam a párhuzamot, miszerint régen az uralkodók e célból udvari bolondot tartottak (Riszpekt Akli Miklós!). Ezt, mintha zokon vette volna...

Donald kacat 2014.06.25. 22:33:28

@A Mester és Margaritából a Mester: ja, ebben lehet valami. Coachingtől és trainerektől eltekintve, nehéz dolog a főnök megnevelése, mert tényleg senki se mer neki beszólni, csak egymásnak.
Egyszer-kétszer azért sikerült, indirekt és finom módon, de nagy önfegyelem kell hozzá, vagyis inkább belső tisztaság. De csak olyan főnökkel, aki már eleve nem volt teljesen bunkó és önelégült.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.06.26. 18:41:47

@Donald kacat:

Remélem, nem gondolod, hogy a rongy életed roncsai felett tort ülő bakafántos főnök rémképe jottányi együttérzést is kivált belőlem! Mitöbb, bátorító kézszorításomra számíthat mindaz, ki a hozzád hasonló hernyók életét - tegye azt hivatástudatból, vagy csupán a szórakozás kedvéért - módszeresen keseríti...

Donald kacat 2014.06.26. 23:02:57

@A Mester és Margaritából a Mester: ha lenne valami igazságmajga annak, amit írsz, akkor bosszantana, így csak arra tudok gondolni, hogy ez az önjellemzésed, de semmi kedvem elmerülni a torz lelked rejtelmeiben, sorry.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2014.06.27. 17:46:04

Villámot fényképezni például jó móka.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2014.06.28. 14:42:55

Ezidevág:

nivo.blog.hu/2014/06/19/blogajanlo_ritkan_lathato_tortenelem

Persze dragesz pitypang-makrói előbb-utóbb áldozatul esnek a dilitgombnak, no de mi a helyzet az időkapszulába rejtett photográphiákkal?

Sátraké a jövő 2014.07.01. 20:12:59

1631-ben se történt semmi, csak a 30 éves háború zajlott éppen!

Sátraké a jövő 2014.07.03. 23:26:46

Fellőtt kopaszkardigán és kelmesórakodó perchosszan követő berbédek erfel.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.05. 10:29:01

@bogancs:

Az időkapszulánál gázabb hippi badarságot talán még nem is hallottam! Mintha a harmadik világháború után maradna valaki, aki nézegethetné...

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.05. 10:34:40

@annamari4063:

Persze... Egyet mutass a munkásosztály hivatkozott vérszopói közül Jimmy Hoffától Gaskó Istvánig bezárólag, aki csak közelítőleg olyan nagy megfejtésekkel tudna szolgálni, mint én, és még a "bakafántos" kifejezés is integráns részét képezi a szókincsének!

annamari4063 2014.07.05. 14:19:27

@A Mester és Margaritából a Mester: Na jó, a bakafántos jelző értékelendő. De a "Munkásosztály a paradicsomba megy" utánérzés tagadhatatlan.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.07. 18:21:47

@annamari4063:

Nem tudom eldönteni, hogy te Etus vagy a Szomszédokból, vagy valami kinyúlt pulcsis esztéta. De az biztos, hogy bármennyire szeretnéd is, nem adom a szádba a farkam!

annamari4063 2014.07.08. 14:18:09

De lehet, hogy kőfaragó vagyok, vagy balett-táncos; de lássuk be, téged ez egyáltalán nem érdekel.

Nem terveztem, hogy röpke üzenetváltásunkat személyes ismeretséggé mélyítem. Talán a legfontosabb szervedet a közeledben élő emberek szájába kellene behelyezned, mert így a virtuális téren keresztül ez egyelőre még nem kivitelezhető.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.08. 21:34:44

@annamari4063:

Nem hencegésből, csupán a tisztánlátás végett közlöm, meglehetősen nagy hímtaggal rendelkezem, így az akciórádiuszom - már ami a szájba adást illeti - is jelentékenynek mondható!

De mint említettem volt, ne is reménykedj, rondákkal nem kezdek.

annamari4063 2014.07.09. 13:49:08

@A Mester és Margaritából a Mester: Mint említettem volt, megelégszem veled kapcsolatban a közvetett kommunikáció jelenleg használt formájával. Többek között azért is, mert állítólag a hencegési hajlandóság fokának nagysága fordítottan arányos a férfiivarszerv méretével. De mivel te nem akarod megmutatni, én meg nem akarom megnézni, ezen nem fogunk összeveszni.

Donald kacat 2014.07.14. 07:16:53

A magyar fényképészeknek egyébként az a problémájuk, hogy mivel többnyire csórók, nem tudnak elmenni szép helyeket fényképezni, mert képtelenek kifizetni az utazást. Így aztán miközben Amsterdam egy bárjában mosogatnak, jobb híján a környékbeli házakat fényképezik le százszor. A német és angol fényképészek bezzeg.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.14. 22:33:49

@annamari4063:

Direkt azzal nyitottam, hogy "nem hencegésből..." Kezdem azt hinni, hogy te ripők valamelyik multinickje vagy, mert azok ilyen buták. (Meg persze a nők, de az aligha lehetsz!)

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.14. 22:38:55

@Donald kacat:

Nem érted a csíziót, de nyilván azért is vagy itt, hogy tanítsunk. Szóval figyelj! Mivel manapság rettentő sok fényképezésre alkalmas apparát van szerte a világban, ezért joggal gondolhatjuk, hogy minden szépséget lencsevégre kaptak már, és feltettek az úgynevezett világhálóra. Namármost, mivel a fotóművészet a spéci effekteknél kezdődik, ezért elég letölteni a képeket az internetből, rányomni a fotósopot, aztán az eredményt saját szellemi termékként árulni!

Donald kacat 2014.07.14. 22:51:41

@A Mester és Margaritából a Mester: jól van te agyalágyult, mégis meg tudtál nevettetni.
Majd próbáld meg egy valódi fényképész képeit a saját termékeidként árulni, aztán hamarosan megnézheted magad.

annamari4063 2014.07.16. 19:26:10

@A Mester és Margaritából a Mester: Ha valaki azzal kezd egy mondatot, "nem hencegésből", az többnyire hencegéssel folytatja a mondandóját. Erre tökéletes példa volt a te magasröptű eszmefuttatásod.

Szerintem inkább te vagy a Ripők néven írogató úriember másik nickje. A szókincsetek pl. vészesen hasonlít. Mindketten nem létező molesztálást sejtetek a hozzátok intézett kommentekben. És ettől a víziótól mindketten nagyon megijedtek...

Donald kacat 2014.07.16. 22:30:32

@annamari4063: ez a szar az internetben, hogy még azt se tudjuk, hogy ezzel a két golyóssal hogyan állunk.

eliza.d 2014.07.17. 01:18:12

@annamari4063: Némely kacat mind egyforma, ezen vergődni hasztalan, ki nagy pofájú, az.. kihívásokkal küzd.

eliza.d 2014.07.17. 01:23:49

@Donald kacat:Ja, persze nagypofájú, de a lényegen az egybe, vagy a külön nem változtat.

Donald kacat 2014.07.18. 17:58:30

@annamari4063: ha tényleg ugyanaz az ember a két nick, akkor minimum egy Wass Albert díjat megérdemel, mert a naiv szemlélőnek más karakternek tűnnek.

Pistikécske 2014.07.19. 17:00:25

29 évesen még lehetek emós?

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.19. 22:24:47

@Donald kacat:

Ugyan a gunyoros göcögés nehezen jön át gyermeki egyszerűséggel képernyőre rótt soraidból, de mintha sejtetni engednél valami olyasmit, hogy a fotósok képeivel való "visszaélés" komoly következményeket vonna maga után...

Hahh, sőt, hahahh, legyintek erre flegmán!

Tudni érdemes, hogy míg a fotóművészek jellemzően kákabelű, nyáron is pulcsiba gubózott kis köcsevácok, addig én szálkásra gyúrt, terminátor szerű félisten vagyok, akinek Dwayne "The Rock" Johnson is előre köszönt a FlexGymben!

Namármost, ha egy fotós elkezdene pampogni, akkor csak simán taknyán tenyerelem, aztán ha szerencséje van, akkor a saját lábán somfordál el, ha nem, akkor a rohammentősök viszik a halál péniszére.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.19. 22:47:18

@annamari4063:

Többnyire talán igen, de itt csupán arról van szó, hogy feleslegesnek érzem letagadni megannyi előnyös tulajdonságomat. A hatalmas pénisz persze csak a kezdet, de általában ez az egyetlen, amit még egy nő is fel tud fogni...

Egyébként sokan sokféle becsmérlő jelzővel illettek már, akár édesanyámat is, de egyik sem fájt még annyira, mint az, hogy holmi ripőkséggel vádoltál meg. Tájékoztatásul közlöm, hogy láttam már nálánál kevésbé gusztustalan örvényférgeket is, ráadásul egy erősebb parolától a keze is szilánkosra törik. Szóval tiszta gáz a csávó, tehát ha véletlenül nem a multinickje vagy, akkor áldásom nászotokra, amit bizonyára újholdkor, egy elhagyott temetőben háltok majd el.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.19. 22:51:43

@eliza.d:

Miss Doolittle, gondolom önnek meg a farpofája nagy. Lesz szíves sportolni, vagy legalább eltakarodni innen, mert nem szeretjük a magácskaféléket errefelé.

@Pistikécske:

Nem, de ha hátratűröd a répát, akkor Stohl Buci beugrója még lehetsz az Őrült nők ketrecében. Az majdnem ugyanolyan jó!

Donald kacat 2014.07.19. 23:41:27

@A Mester és Margaritából a Mester: sejtettem valahol, hogy az izzadtságszagú konditermekben töltött óráktól váltál szociopatává, de annyit még te is tudhatnál, hogy minden szakmában - még a nem igazán komoly fényképészetben is - van olyan, hogyaszongya: renomé. Persze nyilván baromi nehéz olyasmiről fogalmat alkotnod, ami neked nincsen. De ha fényképészként rajtakapnak, hogy lopott képekkel kereskedsz, akkor onnét búcsút mondhatsz a renoménak!

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.20. 09:43:27

@Donald kacat:

Haha, te mégis melyik bolygón élsz?! A XVII. század óta nincs új a nap alatt (ami van, az is minek), csupán megelőző korok szellemi-, kulturális áramlatainak újraértelmezése... Persze, ha te vagy hivatott eldönteni, hogy hol végződik az ihlet merítés, és hol kezdődik a koppintás, akkor bocsesz!

De az ultimate érv arra vonatkozóan, hogy nekem igazam van, te pedig tévedtél: Geszti Péter.

Donald kacat 2014.07.20. 10:06:40

@A Mester és Margaritából a Mester: akkor meséld már el, okoska, hogy hol volt régen olyan, mint Terence Hill és Bud Spencer??

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.20. 11:03:34

@Donald kacat:

Kasztór és Polüdeukész. Kérdezz nehezebbet, pöcsög!

(Egyébként mindjárt elkészül az új posztom, szóval ne is kérdezz, inkább készíts be egy adag zsepit, mert baromi jó lesz!)

Donald kacat 2014.07.20. 11:34:48

@A Mester és Margaritából a Mester: Kasztór, menj a picsába, te görög szakos majom.

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.20. 12:44:01

@Donald kacat:

Minden alkalommal, amikor valamely tudományterületen figyelemreméltó tájékozottságról teszek tanúbizonyságot, megvádolsz majd, hogy az adott szakot végeztem a Zegyetemen?! Csak mert akkor több diplomám volna, mint Noah Wyle karakterének a Titkok könyvtára - A Szent Lándzsa küldetés című méltán rajongott filmtörténeti klasszikusban...

Donald kacat 2014.07.20. 13:14:50

@A Mester és Margaritából a Mester: épp az, hogy eddig legfeljebb a túlméretezett egódról tettél tanúbizonyságot, úgyhogy ez az egészen kivételes Kasztóros izé talán mentő körülmény lesz számodra odalenn Hádészban.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2014.07.22. 18:05:02

@A Mester és Margaritából a Mester:

Az időkapszula jó dolog! Korszakos jelentősége van. Talán csak a trisakkal említhető egy laponn.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2014.07.24. 13:31:50

Margitnak van némi igazsága, mindazonáltal szeretnék rámutatni, hogy csak annyiban számíthat mérvadó ítésznek művészeti téren, ha elfogadjuk, hogy ezentúl minden progresszív gondolatnak a nagymagyarországos hímzett falvédők és a Hetedik Mennyország epizódok viszonylatában kell megállnia a helyét! Persze tudom, hogy itt mindegyik takonyevő surmó kapható a kispolgári perverziókra....

szanalmas 2014.07.24. 17:34:56

@radairosseb:

Menő, ahogy az Ént nagybetűvel írtad, more!

A Mester és Margaritából a Mester 2014.07.24. 21:50:58

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Udvari piktorom, Nyunyó, nem is említetted, hogy mostanság csörgősipkás babérokra törsz!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2014.07.24. 22:11:00

@A Mester és Margaritából a Mester: Átlendülve azon, hogy a saját poénjaidat ismétled, mint egy Fábryval keresztezett Brendel Mátyás, választ adhatnál arra, hogy mi a nagyobb probléma: meggyötört nemzettestünk zsenánt nosztalgiába merülése, avagy a fájó követelmény, mely arra kényszerít, hogy minden érdemi megnyilatkozásunkhoz hallgatólagosan is hozzáfűzzük, hogy mi márpedig nagyon kedveljük a buzikat? Bár utóbbi két posztodat szemlélve talán túl ambivalens húrokat pengetek, vágod, te obsitos geci...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.07.24. 22:42:22

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Sokat elvesz szavaid súlyából, hogy Fekete György herezacskóját az orrnyergeddel aládúcolva játszol pulykakakast a rossz nyelvek szerint.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2014.07.25. 12:12:40

@ripők: Csak mert tisztelem, mint embert, nem azt jelenti, hogy minden tekintetben egy követ fújnék vele! Mindenesetre pont azon "értelmiségi réteg" megfingatása révén tarthat igényt szimpátiánkra, akik a liberatív diskurzus majomgödreiben gubbasztanak, és egymás fenekéből eszik ki a guanót. Szóval a kenyeres pajtásaidat, Fitymátyás!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.07.25. 12:49:54

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Ez tipikusan a féltehetségű, kirakathoz tapasztott orrú klapecok nyavalygása.
És ne rajzolj olyan szálkásan, mert a témáid ugyan jók, csak viszketek a kontúroktúl. Te kontár.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2014.07.25. 16:05:56

@ripők: Nem is tudom, mi a visszatetszőbb, hogy magadnak vindikálod a jogot az esztétikai kérdésekben való véleményformálásra, vagy hogy szóviccek kedvéért képes vagy Sas Józsefi mélységekbe ereszkedni. Olyan szomorú guberálók habitusa ez, akik az LMP romjai között tévelyegve keresik azt a faszt, amit a legtöbb méltósággal szophatnának. Szánalomból még talán engedném is, hogy csukára rámbukjál egyszer, ha nem félnék, hogy így Kadarkával kerülnék lyuksógorságba!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.07.25. 16:49:54

@ripők: @Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Ilyen az, amikor divatbuzik álmodoznak a faszról... Kis híján plátónikai mélységekbe emelkedtetek, szóval farpofaborotválás esetén osztozhattok az unokaöcsém farkán, de aztán csak ügyesen, mert sokat nyom a latban, hogy milyet referenciál rátok!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.07.26. 00:42:01

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Ha jól értem, akkor csupa-csupa homoszekszuális utalással replikáztál. Jó úton jársz, de tudnod kell, hogy ettől még mindig csak akkor adhatod el jó áron a penetráns mázolmányaidat a szörcsi-féle dagadt zsidóknak, ha meghalsz. Ihatnál példul foszforsavésztert.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2014.07.26. 01:07:11

Nézzétek, néha, miközben szokás szerint a jelenségvilág ellentmondásos kérdéseivel viaskodom, meglep egy furcsa gyengeség, ilyenkor általában adok némi készpénzt egy hajléktalannak, vagy visszanézek ide lecsekkolni, ahogy vegetáltok a létrontás és a koprofágia kettős csillagzata alatt. Ezt csak azért mondom, mert ugyan én tudom, milyen kurva rendes tőlem, hogy még veszem is az energiát, és válaszolok a primitív röfögéseitekre, de üdvösnek tartanám, ha alkalomadtán jelét adnátok a hálának! Nem kell méltatni, meg semmi, kezdésként viszont kitilthatnátok Margitot és Szánalmast...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.07.26. 01:28:49

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Én megtettem, amit lehet, kitiltottam -_Myrhgerótát és Stánalmast. A tőbbi nem lett volna elegáns.
De télleg itten a düktatúrában legalább megtnulosz sast rajzolni irredenta náci

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.07.26. 01:35:35

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Még azt mondd meg, hogy a fasznak hordtok micisapkát. Tudod, ilyen antennás barett, ami alá begyűrköditek a rasztafári tincseket. Meg büdösök is vagytok. Kurvára utál titeket az emeriség, mert bazmeg egymillióért odahánytok egy nagy szart, oszt abból vigéckedtek. Más meg dolgozik rendesen.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2014.07.26. 02:15:59

@ripők: Nincs ok a társadalmi berendezkedés miértjeinek feltárására, amíg termelitek a kibaszott zsét!

fogyasztói magastartás 2014.07.28. 15:15:29

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: na csak találkozzunk bazdmeg, ráégetek a homlokodra egy kelta csomót!

fogyasztói magastartás 2014.07.28. 15:16:23

@ripők: baszki, ilyen emberek miatt tart ott a világ, ahol tart: egyetemen tanul satírozni!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2014.07.30. 23:59:18

@fogyasztói magastartás: Gondolom, ez merőben elméleti szinten marad, egyrészt mivel egy sértődékeny dugong vagy, másrészt meg nem tudnál annyira előrehajolni! De mókás látni, ahogy a tudatalattid mélyéről előtörnek a látens képgrafikus hajlamok...
süti beállítások módosítása