Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Hogyan ne cserélgessük nemiirányultságunkat?

2011.09.18. 04:46 Frick László Emlékzenekar

Ha én egy 24 éves négerkedő újságírópapíros nő lennék, aki függ a szaros kis bérbloggeri állásától, amit volt szerencséje megkapni avagy:

tíz biztos tipp, amit ne kövess el!

-A Frick László Emlékzenekar ezen írásával  pályázik az index [lap] kormánytulajdonba kerülése miatt távozó kreatívok elvesztése feletti bánatukban munkanélküliségbe menekülő Velvet dolgozók megüresedett helyeire az index fizetési listáján (payola kategória) .

 

Hetente rázza meg a facebook hálózatban az eltérő nemiidentitású rétegeket  hír: Georgisz Michaleidisz, a közismert celeb (alább a képen és a videón)

 heteroirányultságú kapcsolat kereteiben , ráadásul az análistól eltérő testnyílásban koitált. Nemmegerősített, de megbízható forrásaink szerint ez a nyílás nem szájüregben végződött!  
 
Persze senkit ne tévesszen meg az, hogy éppen a jelentős művész legújabb budapesti fellépése előtt jut eszünkbe ez a téma.
 

CIKKÜNKBEN A 

VIRTUÁLIS TERMÉKMEGJELENÍTÉS 

GYANÚJA IS MEGALAPOZATLAN!

jellegzetesen  indexes címlapról beugrajtós megoldás, egy példa, amit bátran és mindig kövess el:  

Politika és melegszex a Georgiosz Michaelidisz-koncerten

[megnyitva a cikket, a hasáb alsóharmadának elején:]A cikkünk címében említett melegszex szintén a kivetítőn történt meg csak, az egyik szám közben szinte már zavarbaejtően intim, de gyönyörűen fotografált erotikus filmet vetítettek, piercingelt férfiak és korbácsos lányok részvételével. A szünet után George Michael egyetlen dallal visszarántotta a közönséget buliba, ami nem meglepő,  hiszen a Faith mindig is az egyik legnagyobb slágerének számított.

az idézet forrása

 

Ripoorter     -ünk fölkereste tehát Georgisz Michaleidiszt, hogy közvetlenül a sztártól tudja meg, mi is az igazság.

VELVET-FLeZ. Csókolom. Egyszerű éhező magyar blogger vagyok, tudja, az   ország, ahol a médiát Fehéroroszország módjára nyomják el. A fapados repjegyet is szponzoráció kerteiben szereztem, úgyhogy nem tudunk a cégének egy vasat se utalni az interjúéért.

GM.:  Nem baj . nem számít. Viktor Lukashenko, ahan, emlékszem! Kérdezz csak, egy percünk van.

VELVET-FLeZ Viktor, igen! Buzeráns körökben az járja, hogy feszt félredugsz, cicusokat is, mi az igaz ebből?

GM.: Rendes buzinak tartom magam. Majd ha feltalálják az olyan vastagbelet, aminek a szaftja finom punciszagú, akkor már biztosan nem révedek vissza kamaszkori szép emlékeimbe, ennyi. Néha meg egyszerűen a buli hevében nem akarok csalódást okozni a női rajongóimnak. Nem vagyunk egyformák, én például olyan ember vagyok, aki hibázik is, rengeteget, annyi munka után, főleg a magánéletben, kell egy kis lazulás, ugye, bébi?

VELVET-FLeZ Köszönöm az interjút!

GM.: Állj-állj! Itt jön majd a titkárnőm, diktáld már be neki, hová készült a dolog. Fizetni nem kell, de azért mégis, hagy tudjuk már, kinek nyilatkoztam, jó?

VELVET-FLeZ : Oké, rendicsek.

GM.: Á, te orosz vagy tényleg, mindjárt gondoltam, olyan egzotikus a tekinteted, na szia!

TITKÁRNŐ: (magyarhangja Kocsis Mariann )Szasz! Tudod, hogy a Májki nem dug meg minden kiscsajt? Honnen jöttél, melyik médiától?

VELVET-FLeZ A ...ö.. médiától jöttem, tudja!

TITKÁRNŐ Aha, ja. De melyiktől?

VELVET-FLeZ.: Magyarország -tudja, ahol nincs médiaszabadság. Szörnyű cenzúrát nyögünk! A félfaszista kormány súlyosan elnyomja és diszkriminálja a melegeket! Példának okáért a melegházasságok a---

 

TITKÁRNŐ: Én hetero vagyok, férj, gyerek.  Szóval milyen média?

 

VELVET-FLeZ.: Hát egy oolyan alternatív online internetes magazin. Piackutatások bizonyítják, olvasóink magasankvalifikált, legalább főiskolát végzett értelmiségi szabadgondolkodó, nyitott nők 18-és a halál között, de legföljebb 47 évesek... Tulajdonképpen én blogger vagyok.. tetszik tudni, csak így szórakozásból, a szabadidőmben...

TITKÁRNŐ: Ennyi? -jól van, itt ez a kártya, azért dobj egy linket, ha kész a bejegyzésed, megkukkantjuk! Sz'asz!

[ A riportot Halzl Boglárka, a zenekar egyik popmomlánya készítette és fordította magyarra - az FLeZ jogi nyilatkozata]

 

20 komment

Címkék: homoszexualitás pina szórakozás magyarország szex biológia férfiak liberalizmus művészet pszichológia férfiasság igazságbeszéd ánusz végbélnyílás férfierő magyarszellemiélet görögkultúra 2011 et írunk bazdmeg

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr503235239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.18. 08:30:25

Hol az a 10 tipp felsorolva, sorszámozva, áttekinthetően pontokba szedve, megmagyarázva? Nem leszel így Velvetes Lacika, pedig micsoda buli lehetne! Mi az a payola kategória?

Frick László Emlékzenekar 2011.09.18. 08:37:49

@Levéltáros: Hülyének nézel? Mióta szokás az indexen a beszopató felütésnek megfelelni a főszövegben??? Elég az ígéret is a beugratáshoz nem? Nézzél már meg egy Velvet cikket. Néha, ha az ember egy ujján számoilja össze, a beigért hét tippből megvan az kettő is, de néha meg
A payola az bérblogger (az amerikai Payola Kid botrány óta: Egy amerikai rádiós csávó úgy szerkesztette a műsorát, ahogy B. Tóth László a Fostarisztnyát is stb) Ismert payola volt pl Tóta W is. Azóta azonban szívből igazán is csinálja.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.18. 08:45:10

@Levéltáros: 1. Sose írj mottót 2. ne legyen idézet 3. fogalmaz politikaikorrekten:4. A nőiolvsók számára a fasz, pina geci egglyuk, de még az ánusz sem erotikusak, csak a körülírások (pl nem azt írom, hogy pinaszafttól csurom a bugyim hanem ragacs-om van benne érted? 4.Helyesen írd a celeb nevét (keresd ki a wikipedián és copyzd be: Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου
5. Ne piszkáld a hvg.hu indexkoppincs megoldásait, mert többel kötöd be!
6. Ne utalj tarantino Jackie Brown című filmjére, mert azt senki se látta, unalmas öreg néger nő van benne
7. Kerüld a humort. Ma már még a pornóipari termékek is porszárazak.
8.Ha mindenáron humorkodnál, legalább ne legyél vicces se ( -> Hírcsárda)
9. Ha erőlködve akarsz politizálgatni, akkor az álinterjúban a Proszektúra blogot másold (ő a reménytelen 28 éves Sandy a Spongaybob Apó című fimből, már nem lesz payola, minek fizessenek neki, ha ingyen csinálja

Jó és most ügyesen keress magad is egy tippet, jó? nagyfiú vagy már! Bátran!

Commandante Jayasuriya 2011.09.18. 09:28:11

@Frick László Emlékzenekar:

Bocs Lazló!
Nem akartam a posztod elé kerülni, de Jimi most aktuális.
Sajnos!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.18. 09:29:44

@Frick László Emlékzenekar:

Három okot is tudok mondani, miért van mindig ugyanannyi pont a velvetes tuti tippek cikkeknél a szövegben, mint a címben. Egyrészt nem annyira rafináltak a szerzők, másrészt az olvasók rájönnének, hogy hülyére veszik őket.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.18. 15:32:46

Jajj, nemá! Francnak kell itt a velvetes bandát sztárolni?! Annyira teli van már vélük a még megmaradt, el nem cisztásodott petefészkem, hogy még. Marha nagy poén, hogy az onlány odaröffentések végére odatolták, hogy "zaklass minket a fácsén, mert emancip.-k helyett mink csak p.-k vagyunk". Bátor harcos vér nélkül senkiből se lesz emancip. Még akkor se, ha akkora decibellel bír a 3 réteg alapozó alatt kivörösödött arccal rikácsolni, hogy a naiv, időben füldugót be nem szerzett férfikollégák lelke bezárkózik a fejükben lévő pánikszobába, miközben rendületlen bólogatnak, hogy minél előbb vége legyen a hangorkánnak.

10. tipp: megtanítottál egy tengerimalacot és egy fogatlan uszkárt átugrálni egy karikán. Gratulálunk. Azonban ne, ismétlem NE KÉPZELD ezek után magadat okleveles állatidomárnak. Mert nem vagy az. Matematikai példa csak Neked: Hogy aránylik a tengerimalac az oroszlánhoz? Pont úgy, ahogy a fogatlan uszkár a szibériai tigrishez.

Commandante Jayasuriya 2011.09.18. 16:36:33

@"the dragon":

Azért, mert te azt szereted ha ünnepelnek téged, nem lehet minden hónapban nőnap!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.18. 18:46:50

@Commandante Jayasuriya: Jól tetted. Egyébként én nem szoktam megemlékezni Jimi haláláról, ő ugyanis egy Vad Kék Angyal volt és másik csillag másik bolygójárról való, nem evilági és szépen elment máshová. Nem tudom hol van, de remélem, ott nincs pia meg heroin és hasis.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.18. 18:50:04

@neccharisnyás útonálló: Én sajnálom azokat a rabszolganőket, Mindig elfelejted, hogy súlyos fallokraták alatt nyögnek. Nemiéelt az, hogy UUj Péterre gondova lekapják a zuhanyrózsát és a csiklójukra irányítjják a vízsugarat? -nem. De erre van idejük. Sokan pl azt hiszik, hogy a hülyelyány frizurcsijukhoz gyári grease-t kennek a hajukra, pedig az igazság az, hogy megmosni sincs idejük.

Egyem a maradék petefészkedet.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.18. 18:55:07

@Levéltáros: Ezt nem értem. Teljesen világos, hogy a cikkekre kattintván kiderül, megint hülyére lettek véve az olvasók és valahonnan fordítómpotorozták azt a semmitmondó szart, amibbe nagyhűhóval ugrajtották a.. hát... őszintén : hülye picsáknak nézik az olvasókat és ebben van is valami.

Hanem a csúcs az, hogy a konkurrenciánál Az Édesz Kisz Helyceg, Szteijner Klyisztófka ad tanácsokat a csajoknak pasizáshoz.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.18. 20:21:41

@Frick László Emlékzenekar:
Akkor is marad a véleményem, hogy maga az oldal (Tejben-vajbant kivéve, mert ott nem osztogatnak tanácsot) egy tömény HISZTIS PICSA KÉPZŐ.
És nem beszélek hülyeséget, mikor azt mondom, vannak, akik azt a sok zagyvaságot készpénznek veszik, mert egy ismerősöm a szakítós blogtól (illetve az ott poénból vagy komolyan bekommentelt dolgoktól) változott neurotikus hibbant libává. Annyira, hogy már kis híján tarkón csaptam a széklábbal.

Petefészkem puszil vissza. :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.18. 20:23:34

@Frick László Emlékzenekar:
Melyik a konkurencia?
BTW Nők Lapja Cafe is valami "csuda".

Frick László Emlékzenekar 2011.09.19. 07:13:37

@neccharisnyás útonálló: A picsáról tanulmányt kéne írni. A picsa tulajdonképpen pozitív: Az ősnői erőbe visszarévedés. Amikor még az őszi termékenységiünnepen (ebből lettek a Dionűszoszi ünnepek és a Jíí-Hááá kórus a trajánok leigázása előtt ezer évvel) szhéjjeltépte a csajok bandája a pasit, aki nem teljesített (akkor még olyan faszok voltak, amikkel ma már csak svejci háziasszonyok Dél-Kenyában rtalálkoznak és az Asszony voltam Nyazambwanaggahhakkalában című bugyiiizzasztó papírregény sávban nyomulnak )
A picsa lány, lédús és édes és túlél mindent (-> zsírfarúság]
A mai picsák azonban szárazok, vegyianyagokkal gondosan leölik a hüvelyiflórájukat és faunájukat, majd azt hiszik, hogy a gombát az usziban kapták el. NA EZEK a béjbik a D. Tóth Krisztina alakúak (zsírfarúság még megvan ám!") írják a velvetet.

Külön kötet, ahogy csak nő tudja, teljes tartalmára is gondolván a fogalomnak, a pthriccshaa szót kimondani zaftossan, főleg más (konkurrens) nőre.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.19. 07:17:10

@neccharisnyás útonálló: Ma is a leghelyesebb eljárás, ha az éppen észnél lévő nő a térdére fekteti és jó alaposan elpopsizza az éppen picsuló barátnőjét. Olyan határozott mozdulatokkal, ahogy vízben fuldoklóval se lacafacáz az ember. De nem túl erősen, inkább ruganyosan.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.19. 14:06:54

@Frick László Emlékzenekar:
A francokat! Te sem láttál még picsát vérmes állapotban, látom. Totál kiveszik belőlük minden emberi. Minimum, hogy belémharapnak. Hót idióták. Itt már csak egy jégcsapretek segíthet.

killercsiga 2011.09.22. 01:54:30

@Frick László Emlékzenekar: @neccharisnyás útonálló:

picsa

na hát ez az igazi, ettől párásodik a férfiember tekintete, mikor a dühöngő, hisztis, enyhén vagy jobban zsírfarú*, vérmes és originiál picshát kell elfarkalni

ez ám a tümdüdümdünapsugár, ami még egy dzsodzsmájkült is temporális áttérésre kényszerít

*copyright by FLeZ & Partners Inc., Road Town, BVI

Frick László Emlékzenekar 2011.09.22. 06:12:32

@neccharisnyás útonálló: @killercsiga:

A trajánok leigázása és kirtása előtt ezer évvel még a görög ősnőknek volt annyi esze, hogy két termélkenységiünnep között márványből csiszolt didokat osztogassanak a dúló picsaizmus leszabályozására. Ma már még egy zselés műfaszra is mint RIDEG & JUJDEHIDEG tárgyra néz a mesterségeshülyelyányfrizurcsis Bogikucci-mucika, de pl 4000 mévvel ezelőtt az ősnők még tudták, hogy a langyos vízet másért is feltanálta Edizony... Így persze, amikor a szarcsimbókseggűek a termékenységiünnepeken megközelíthették a nőket, ünnep után nem izomlázban égő lukkal feszengtek [menyecskeláz] a nők a szövőszékeknél meg fonásban, hanem békésen, langyostejáradó meleg és kiegyensúlyozott állapotban el-elsomolyodva, most jóllakott a kiccicca!
süti beállítások módosítása