Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Mi lesz veled Uj Péter?

2011.09.06. 07:07 Kadarka Jánoska

Uj Péter távozik az Indextől, ez a hír dugaszolja be most a netet, találgat mindenki, hogy miért, és legfőképpen hogyan tovább.

Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az óvodában új kihívás volt a jelem. Ellenben a régi kihívásokat nem állhatom. A régi kihívások már egyszerűen nem jelentenek kihívást. Ezért ideje újakat keresni.

UP leveléből a miért egyértelmű, ha csak a felszínen kapirgálunk. Azok kedvéért, akik nem tudnak a sorok között olvasni, UP a sorokban is elrejtette az igazi okot, ebből is látszik, hogy nem csak nagyszerű publicista, főszerkesztő és vezető, hanem konspirációból is az egyik legjobban képzett szakember ma Magyarországon.

A kérdés, hogy Orbán miért rakatta ki, de ezt majd OV megmondja, ha akarja, én most a helyzet emberi oldalára koncentrálok, mert művészként jobban érdekel a lélek, mint a piszkos politika és a pénz.

 Baljós jelek már régebben is voltak, lásd a Pokol Tüzének auráját Péter körül.

Ha valakit rúgtak már ki munkahelyről, vagy kényszerítettek olyan helyzetbe, hogy közös felmondással távozzon, az tudja, hogy micsoda csapás ez az ember önbizalmának. Az egyik pillanatban még valaki volt, fontos ember, mondhatni élet-halál ura a kis birodalomban, a másik percben már csak egy ugyanolyan ember, mint a többi, sőt, még olyan se, mert nincs állása. Nehéz ezt feldolgozni, nehéz a tagló után talpra állni, és még nehezebb utána újra a csúcsra jutni.

A Kigondoltam! – mint mindig, ha valaki bajban van – segít: felajánlunk Uj Péternek egy kutatói ösztöndíjat Tudományos Műhelyünkben!

A példa nélküli felajánlás főbb előnyeit alább foglalom össze:

- Heti egyszeri publikálási lehetőség korunk legprogresszívebb Tudományos Műhelyének netes felületén.

- Gyakori Index címlapon való megjelenés, amennyiben magas minőségű tartalmat produkál az új kolléga (ebben csaknem biztosak vagyunk), ehhez az új Index főszerkesztő hozzájárulása majd szükséges lesz.

- Korlátlan részvétel Műhelyünk pezsgő tudományos életében (kommentezési lehetőség a Belső Szentélyekben is!).

- A reklámbevételekből befolyt összegekből teljesítményarányos részesedés (próbaidő után).

- Cafeteria.

- Kongresszusainkon networking a tudományos élet krémjével.

Péter, várunk! Motivációs leveledet küldd bármelyik adminnak!

 

>>>Kötelező főcimlapos motónk ideszúrnám: Köszi Petike a Címlapot! <<<<

Mőőőőőheheeeee.... Úgy látszik valaki kurva nagyot fosott a ventillátorba...

279 komment · 3 trackback

Címkék: törpe forradalom aktuális okosság igazság jövőbelátás aljasság törökök alcsútitörpe garantált minőségű legkiválóbb poszt a címke kizárólagos használója levéltáros az illegális címkehasználat büntetendő 共产主义

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr413204981

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán és a hazugság 2011.09.06. 17:16:54

Fidesz mindig is keresztény, hazafias, családközpontú párt volt és lesz. Ja, és persze hazug is. Ezt persze nem én mondom, hogy hazug, pláne, hogy hazafias, meg keresztény! Hisz hogy jövök én ahhoz, pláne lenyomozható magyar ip-cím mögül hogy jövök. Ne...

Trackback: Ugyanaz az út, ugyanazok a buktatók 2011.09.06. 15:22:25

Egy héttel ezelőtt Bodoky Tamás újságírót legújabb kezdeményezéséről kérdezte a Kettős Mérce, az interjú alapvetően az újságírás és a politika kapcsolatáról szól, ill. mindkettő magyar változatának elmúlt másfél évtizedéről. Elsőként az jutott eszemb...

Trackback: IN MEMORIAM MOLDOVA GYÖRGY - UJ PÉTER EMLÉKEZIK AZ ÍRÓRA - ÁLNEKROLÓG 2011.09.06. 13:54:09

Uj Péter újságíró megható, önmarcangolástól sem mentes nekrológjával búcsúzunk Moldova GyörgytőlBALOLDALI GERINCOSZLOPEmlékszik még valaki Krassó Györgyre? Forradalmárként végigcsinálta 1956-ot, majd ellenzékiként élte le az életét. Illegális 56’...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.06. 18:44:59

@"the dragon": asszem újra kell gondolnunk aztat, hogy tokaj vesszein nektárt csepegtettél.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.06. 18:50:20

pörög a címlap gecók

a Kigondoltam! szerkesztőségének avas-üres kongó csöndjét apró fitymák csattogása veri fel

gratulálok!

Rosszindulatú Vászka 2011.09.06. 18:53:06

@borivoje surdilovics: keresztényezel? Még elvisz a Patásördög, vagy a Mária kommandó te cenk!

Anti Anyag (törölt) 2011.09.06. 18:57:12

@-=büdösmackó=-: Ja bocs, b+, sajnálkoznom kellett volna mint te?

high up! 2011.09.06. 18:59:18

Finger Peti csak magát rakta ki azzal, hogy 10 éven át elfogult ballibsi újságíráshoz adta a nevét és jellemét.
Most megjött a számla, mivel nagyot fordult a nép igénye. Nincs már kinek segget nyalni a ballibsi oldalról, nem jönnek a Wallis pénzek sem, tehát egyedül maradtak Finger Petiék. Meg kellene ilyenkor újulni tudni. Na de reformkommunistává válni az mégsem megújulás, így maradt az, hogy aki volt olyan hülye, hogy a társadalom többségét picsára vette, az most megfizeti az árát. Így jártak a hülye Tóta WC-ék.

De ne aggódjunk, Fingerék most magukon bizonyíthatják a libsi hitvallásukat: a piaci versenyben majd eldől, hogy mennyit is érnek ők, nem kell ide se állami csöcs, se haver, akihez ejtöernyőzhetnek. Csak a színtiszta tudásukból fognak megélni, hüen a libsi hitvallás.

Én meg már előre röhögöm, hogy 3 hónap múlva, amikor lejár Fingerék munkanélküli segélye, melyik faluban fognak közmunkázni.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.06. 19:06:05

@high up!:
Én a helyedben nem kacagnék bele az éjszakába, mivel köztudott, hogy elsőrangú James Hetfield imitátor, s erre akár még igény is lehet!

kirsten 2011.09.06. 19:10:02

Véletlenül nyomtam meg a tetszik a gombot. Amit írtok benneteket minősít. Mocskos banda, a rajongóitokkal együtt. Egy biztos töröltem az Indexet az olvasható oldalak közül. További jó seggnyalást.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.06. 19:10:47

@high up!:

Szerintem te annak örülnél csak igazán, ha Péter napestig fingerlizné a kulalukadat.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.06. 19:18:02

@high up!:

Tisztelt Kommenter Úr/Úrhölgy/Más!

A Kigondoltam Szerkesztősége végtelen fájdalomaml és vígasztalhatatlanul összetört szívvel veszi tudomásul az Ön/Öné reklamációját, mejben egy Kutatótársaink emberi és mentális tulajdonságait firatja relevánsan.

A sérelmezett Szerkesztőtársaink és barátaik, családtagjaik természetesen illő büntetésben részesülnek, elszámoltatjuk őket és megtesszük a megfelelő lépéseket, a papírok már elő vannak készítve. Még az is lehet, hogy nem kapnak lekvárt estére.

Reméljük ez a kompenzációs csomag elegendő lesz, egyúttal szeretnénk egy háromnapos, hosszúhétvégés ingyen bannolással kedveskedni Önnek és Partnerének a Kigondoltamon és a Kigondoltamközeli blogokon.

Üdvözlettel és további sikerekben gazdagk kommentnapot kívánva,

Kigondoltam Reglamációs és Trollügyi Főosztáj
Vazelin Segédszerkesztő Tanuló Jelölt

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.06. 19:21:04

@kirsten:
Mi nem hiszünk a véletlenekben, így az sem lehet az, hogy ilyen ostobára sikerültél!
De még jóváteheted, amennyiben a testzsírzsázalékot nem haladja meg a 10%-ot, és az arcod nem egy cerkófmajoméra hajaz, nem bánom, küldhetsz egy egészalakos fényképet magadról a szerkesztőségünkbe, hadd legyen a fiúknak egy jó napja!

kvadrillio 2011.09.06. 19:28:46

SZTEM AZ OROSZLÁN (UJ PÉTER) UGRANI KÉSZÜL ! :)

_nyuszi_ 2011.09.06. 19:29:21

@kirsten:
és hol van az a funkció, hogy olvasható oldalak?
file, szerkesztés, nézet, vagy eszközök? mert én nem találom, bocs.

Anti Anyag (törölt) 2011.09.06. 19:32:47

Nem kell elkeseredni, az ATV biztos menedék.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.06. 19:37:25

@kirsten:

Tisztelt Kommenter Úr/Úrhölgy/Más!

A Kigondoltam Szerkesztősége végtelen fájdalomaml és vígasztalhatatlanul összetört szívvel veszi tudomásul az Ön/Öné reklamációját, mejben egy Kutatótársaink emberi és mentális tulajdonságait firatja relevánsan.

A sérelmezett Szerkesztőtársaink és barátaik, családtagjaik természetesen illő büntetésben részesülnek, elszámoltatjuk őket és megtesszük a megfelelő lépéseket, a papírok már elő vannak készítve. Még az is lehet, hogy nem kapnak lekvárt estére.

Reméljük ez a kompenzációs csomag elegendő lesz, egyúttal szeretnénk egy háromnapos, hosszúhétvégés ingyen bannolással kedveskedni Önnek és Partnerének a Kigondoltamon és a Kigondoltamközeli blogokon.

Üdvözlettel és további sikerekben gazdagk kommentnapot kívánva,

Kigondoltam Reglamációs és Trollügyi Főosztáj
Vazelin Segédszerkesztő Tanuló Jelölt

Rosszindulatú Vászka 2011.09.06. 19:38:33

@kvadrillio:

Szeme lecsukódik, szája kinyitódik,
hagyd aludni a kis álmost.

Anti Anyag (törölt) 2011.09.06. 19:49:06

@kvadrillio: nekem tökmindegy hová megy, csak ne a kurucra:)

Rosszindulatú Vászka 2011.09.06. 19:51:19

@Anti Anyag: ne legyél már ijen kirekesztő. Mér pont oda ne?

dzsugasvili 2011.09.06. 20:13:56

@Levéltáros: De, igen, pontosan emiatt kérdeztem, hogy mi az alapja a dolgoknak, ugyanis a szerzővel ellentétben én komolyan veszem az összeesküvés-elméleteket, nem röhögöm őket ki alapból, pláne nem gúnyolódok velük. Azt hittem, itt is ilyesmiről lesz szó, de csak egy semmitmondó nyöszörgés lett emiatt a rőtszakállú alkesz nyomorék miatt. Gondoltam, ha nincs rendesen kifejtve, akkor valószínűleg csak egy gyenge poén, de azért egy kérdést megért.

Cantona 007 2011.09.06. 20:17:56

Uj Pétert "kirúgták", Tóta is ment a levesbe, nálunk meg lecsó lesz!! Ennyi.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.06. 20:18:47

@dzsugasvili: ne forszírozzad, így is túl sokat mondott. Nem akarja kockáztatni az egzisztenciáját.

tundrazuzmo (törölt) 2011.09.06. 20:19:35

KöziSmerten vonZódom az új kIhívásokhoz, Már PendeLyes koromban is új kihívÁsokkal játszottam a porbaN. Az óvodában új kihívás volt a jElem. ElLenbEn a réGi kihívásokat nEm állhatoM. A régi kihívások már egyszerűen nem jeLentenEk kihívásT. EzérT ideje újakat keresni.

imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2011.09.06. 20:39:20

@Levéltáros:

Az a Sztrogoff Mihály, akire gondolsz, az a SÁNDOR MÁTYÁS! (Te műveletlen suháng!)

Laarson 2011.09.06. 20:42:33

A probléma ott van ezzel az írással hogy Péter még mindig ott van az index igazgatói tanácsában. Ergo mégsem rúgták ki teljesen.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.06. 20:47:33

@Laarson:

a legnagyobb probléma, hogy anyád téged élve szült.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.06. 20:48:47

@Anti Anyag:

rohadék liberális buzi vagy, azok kérdezősködnek.

mesélj, hány barit szedtél össze a coxxban!

Anti Anyag (törölt) 2011.09.06. 20:50:51

@-=büdösmackó=-: Volt egy magát Büdösmackónak hívó, mindenáron szopni akart, mint itt:)

Kelly és a szexi dög 2011.09.06. 20:52:34

UP király! - Remélem anyagilag azé nem jár rosszul!
Skoda megvan még?

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.06. 20:55:24

@Kelly és a szexi dög:

kérdezősködj valami buzibárba, te kretén. ez itt egy tudományos blog, éppen megfejtettünk a népnek egy titkosított üzenetet, és ez a hála!

a jó édes anyádba, abba!

kvadrillio 2011.09.06. 20:56:15

sztem most, hogy "szarbor" mián felmentette őt a strasbourgi EJEB, és és még 3580 kemény eurót is fizetett neki ez a válságtól megtépdesett ország jóvátételként, ebből új netes vállalkozást indít majd, mint fölszabadult magyar álompolgár..:)))

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.06. 20:56:32

@imádom Vagin prof. legkisebb lányát:

szevasz te rohadék, hát ideevett a fene! nem hiába, visszatérnek a régi arcok!

Anyád!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.06. 20:58:13

@dzsugasvili:
Juj, csak nem a konteo-ról valaki személyesen?

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.06. 21:03:57

@Anti Anyag:

ne keverd össze a dolgokat. az a buzi aki szmájlizik.

Sátán meg a Jocó 2011.09.06. 21:14:34

@"the dragon": tehát szerinted rendben van, hogy egy szakmai döntéshozók előtt (vagy egyáltalán! akárhol!) betépve lép fel.

Felőlem... Tied is egy "értékrend" valahol...

Sátán meg a Jocó 2011.09.06. 21:19:06

@-=büdösmackó=-: bocsánat.

Teszem is a kezem a bilibe! Még meleg a..!!!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.06. 21:21:01

@-=büdösmackó=-:
Csak amiatt történhetett, hogy közben fél szemmel a meccset nézem!
Amúgy igenis vannak kérdések, amik létjogosultságot nyerhetnek még egy nő szájából is, ilyenek például a leszopjalak vagy inkább beleüljek típusúak, de persze honnan is tudnád te ezt!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.06. 21:29:09

Címlaposok lettetek, nyomikáim? Jaa, hát ilyen hívószóval könnyűűű!
Először a goldenblog, most meg ez. De ne féljetek, időnként erre járok majd a csudatévő partvisnyelemmel, mint magdianyus, azt lepiszkállak tikteket a felhők közül. Hogy érezzétek a törődést. Ide vissza a sártekére. Nehogy megártson néktek a magaslati levegő!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.06. 21:42:58

@Anti Anyag:

Te antimagyar faszkalap, milyen dolog már hogy itt kommentelsz, miközben a válogatottunk sorsdöntő meccset játszik kisromániában?! Gondolom, ha MTK játékos is lett volna a csapatban, akkor másképp álltál volna a dologhoz...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.06. 21:46:03

@LadyCarambole:

Remélem, hogy a fényes győzelmünket az MLSZ a gagauz szeparatistáknak ajánlja, akik ebből képesek lesznek majd valamiféle politikai tőkét kovácsolni!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.06. 22:00:56

@Strici:

Tök király a cikked. Nagy Ő Anikónak is volt egy ilyen sztorija Albert herceggel!

-Tom- 2011.09.06. 22:09:53

Erről eszembe jutott, hogy anyám egyszer találkozott egy étteremben Uj Péterrel (én meg Pusztayval nem egyszer, hanem évekig, bár nem feltétlenül étteremben, de ez egy másik történet, mindenesetre nem liezonok végett, mondjuk ez jó volt benne,... de erről több szót nem fosok) Aszonta' hogy látott egy torzomborz kövérkés embert, akinek nagy volt a bajsza. Mivel lófaszt se tudta, hogy kit látott, hosszas faggatózás, és az asztaltársaság elemzése után tippeltem meg, hogy talán ezt a komát láthatta.
Mondjuk nem ő, hanem más miatt mesélte egyáltalán el.
Érzem, ebből fogok egy cikket írni.
Esetleg benne lesz a macskám. Vagy Pusztay.

Bár faszomat se.
Nem érek rá.
Beh kár.

szanalmas 2011.09.06. 22:12:10

Engem nem érdekel ez a téma, de ki a faszom tette be a Motorheades Lemmy képét a posztba, és miért!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.06. 22:15:36

Háháhá, tök eredeti vicc, eddig vagy ötször sütötték el. Megmutatom, milyen egy eredeti vicc, te @szanalmas: alak!

szanalmas 2011.09.06. 22:45:49

@Levéltáros:

Csak közölném veled, hogy ma minden lúzer címlapos lett, még bogáncs is, erről ennyit, hahaha!

Az Utolsó Csillagharcos 2011.09.06. 23:05:29

Csak tájul: ezt a színvonaltalan blogot hozzáadtam a "Miaszar" kategóriához a könyvjelzőim között. Kíváncsian várom a következő tartalmas posztot...

Dr Smit Plagius 2011.09.06. 23:12:57

@-=büdösmackó=-:
édesanyám egy kedves, okos, segítőkész asszony, nagyon szeretem és igen jó a kapcsolatunk.
válaszodat nem tudom értelmezni, egyrészt amit írtam, szilynek írtam, másrészt sem édesanyámhoz, sem a gyerekkoromhoz nincs köze.
ha a sértegetésen kívül nincs mondanivalód, úgy, kérlek, ne fáraszd magad válasszal, nem olvasok el több bejegyzést ezen a blogon.
minden tisztelet nélkül
gattamorte

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.06. 23:24:13

@Az Utolsó Csillagharcos:

Nekünk is van egy listánk azokról, akik feleslegesen sértegetik itt a jószándékú tudóstársadalmat.

szanalmas 2011.09.06. 23:28:36

@Az Utolsó Csillagharcos: @gattamorte:

Én csak azt nem értem, hogy ki a lófasz mondta, hogy írogassatok a blogokba, ha olvasni sem tudtok! Menjetek a cukiságra, hülye picsák, ott csak képek vannak meg videók!

Rosszindulatú Vászka 2011.09.06. 23:31:18

Rettenetes, mi ostobaságok mocsarán kell áttalpalnia egy kutatótudósnak mostanság. Szinte fojtogat ez a sok roszindulat és primitív proli vircsaft. Hát csuda, hogy manapság nincsenek Világrengető felfedezések (persze a Kigondltamon túl)?

El is kezdek moderálni, meg összegyűjteni a nikkeket és IP címeket a feljelentésekhez.

Az Utolsó Csillagharcos 2011.09.06. 23:33:54

@Levéltáros: OK, vettem. Blog áttéve a "Miért dagassza szittya magyar kebelemet büszkeség" kategóriába.

2011.09.07. 01:21:22

Nagyon komoly ez a rejtjel. Sokat meséltek a szüleim a sorok között olvasásról ami anno jellemző volt, de nem is tudtam, hogy ez ennyire egyszerű!

magyar-magyar szótár 2011.09.07. 08:01:53

Ilyen kevés trollt sikerült ideprovokálnotok? Nálam vagy 12 fikamaki böfögött be, igaz, mind stréber jóoldali politikaimegfelelő nyalnok.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.07. 09:40:36

@"the dragon":
Áhh, maximum egy kis baklava sütést nézek ki belőlük.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.07. 17:43:29

Itt a zindeksz új arculatának megfelelő érdekes és egyben igen izgalmas, remélhetően többrészes oknyomozó cikksorozat első darabja. Nekem teccik, sztem tökre menő:

index.hu/belfold/2011/09/07/promenad/

Commandante Jayasuriya 2011.09.07. 18:46:48

@Rosszindulatú Vászka:

Na..!
Ebben a cikkben legalább benne van a társadalmi felelősségvállalás szellemisége.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.07. 18:53:58

akkor volt a jóvilág, amikor még az ilyen köcsögöket egy nagybandó is simán elhupálhatta seprűnyéllel!

Rosszindulatú Vászka 2011.09.07. 19:26:43

@Commandante Jayasuriya: nem beszélve arról, hogy valós társadalmi konfliktusot feszeget, meg mindenkit érdeklő és érintő dolgot, nem pedig ojan misztikus meg uncsi szófiabeszédet, hogy kamatláb meg hitelválság, meg foglalkoztatás. Csak így tovább.

imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2011.09.08. 01:03:02

@Rosszindulatú Vászka:

Hagyjuk a kis álmost,
hadd aludjon már most!

Te nyígettyű!
Van pofád meghamisítani Ötvös Csöpit, aki többször is kiütötte a csúcsformában lévő Papp Lacit?

(Az én Nagyezsdám éppen pirogot abál, -{_ABÁL_! világos? Zabálni majd én fogom}- ezért kénytelen vagyok veletek beérni, kis szánalmas.hu szökevények!)

Archenemy 2011.09.08. 03:37:48

Szerintem újabb címlapok esetén azért továbbra is Uj Péternek köszönjétek meg, ki tudja, mikor fordul a politikai széljárás!

magyar-magyar szótár 2011.09.08. 06:36:49

@Rosszindulatú Vászka: Egyszerűen nem értem, mire hisztiztek ennyire.
1. Tóta és Uj nem lettek kirugva, ők távoztak, forrás a saját szájuk.
2. Fogjál egy olyan népszabót, amiben új is publikálta cikkjét, legyen az év 1999. Fogjál még abból az évből élet és irodalmat is. Másold ki a cikkeket úgy, hogy se név, se szignó, majd a cikkeket keverd el és add ki feladatul médiasulis jógyerekeknek, találják meg, melyiket írta Uj.
.Itt van a jajongás egy konkrét index cikk miatt, amilyen már volt eddig is, mindig is volt ilyen "riport" . Sőt, sávja van az indexen, címe bulvár, ott húgykő is bebarnult már a gombo.
3. Azt akarjátok, hogy olyan legyen az index, mint az Élet és Irodalom, aminek ha az 1999-es, ha a 2006-os, ha a 2011-es bármelyszámát kézbeveszed, minden ugyanaz, beleértve Szikszai apó brigádnaplóját is.
Mit kell beszarni Vászenyka, én szégyellem magam helyettetek.

magyar-magyar szótár 2011.09.08. 06:48:48

@Rosszindulatú Vászka: A legbotrányosabb a jógyerekek jujjogása az elszámoltatós-világviszonylattal összevetős cikkben, aminek a sorai közé az a sugallat van bedigitalizálva, hogy Gyurcsány ügye felfújt és bagatell. (másrész ugye az index-leányvállalat LMP gyú'totta az ellentüzet a Sukoró Project-tel, ezt még egy takony kis ügyvédbujtár is tudja, ha nagy a gáz, emitt fingunk, hogy arra cuppanjon a bíróság. Ha valaki körül horul a szurok bankrablás miatt, felnyomatja magát két betörésért, mert a börtön a legjobb búvóhely. Onnan már eccerű, be kell hozatni a vádalkuval vamzer havert aki két-három múzeális értékú AMO-szappannal a rectumában már visszaszí mindent szépen.
Bazmeg Vászenyka, pont ez volt Tóta és Uj legnagyobb bánata, hogy még a hívek se olvasták el őket normálisaan és egyből elkezdtek hisztizni, ha Tóta a cmlapos-figyelemfelhívó részben (amit az ügyeletes címlaptündér agyalt ki) olyan kontextust teremtett, amiben a figyelmetlen és szóképekben olvasó nagyonbuta jógyerek Orbán-nyalás vélt felfedezni. Az index legnagyobb májereinek írásaiból árad a szomorúság amiatt, hogy még a híveiknek sem fogalmazhatnak pl rejettt iróniával, mert arra már a sok félanalfabéta, aki csak színén képes értelmezni, besérül és "elárúttá minket Áppád! nyafog

Ki a faszom tehet arról, hogy Tóta nem csinált kétélű fegyvert abból, hogy őtet a jóoldali trollok fidesszel-lepaktálásal vádolják? Török Vidor ebből él! Ezért cserélték le a bérmackót a Vigyorira.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.08. 07:30:32

@imádom Vagin prof. legkisebb lányát: te szereptévesztésbe vagy, az nem a Csöpi úr volt, hanem a Menő Fej, hogy a PestisXX rúgjon meg!

@magyar-magyar szótár: namostan te már megin túlspekulálod a sorok közti mókázást, de sebaj.

Amúgy meg én csak Magyar Horgászt, meg a Buci Macit olvasomn, mer azoknak a színvonala évtizedek óta egyenletes és nem aktuális, hanem egyetemes igasságokkal operál, azazhogy a sparhelt melletti stócot megfordítom és kezdem előröl a tanulmányozáskat, pon tott vagyok, mintha a legfrissebb számot elemezném, konkrétwn eztet is nagyon jól látta a tartalékos tengerésztiszt gyógyszerész moralista úr, naggyábbólp beárazva ezzel az egész bulvéréteret, persze ő nem számolt azzal, hogy a percemberek firtatása remek terelés, de sebaj.

Konkrétan engemet elég kevéssé nyomaszt enneka virtuálmédiumnak a múltja, jövője és meghasonukláshirigje, eddig se, meg ezután se fog sokkal többet tudni, mint prezentálni a napi agyradír adagot, amire mondnekinek igénye van, vagy tematikusan, vagy zsigeri és vagy identítás szerént válogatva. Ekkora médiumtól életszerűtlen volna az érdekmentes tájékoztatás, amire egyébként lássuk be, tömeges igény nem van.

Amúgy kábé akkor lehetett temetni a jógyerek megmondósrácok szkriptális potenciálját, mikor elkeztek szomeliéskedni meg gurmézni meg hasonlók. Konzumidiótából, meg jóllakatott harcosokból nem lesz forradalmár.

Jelzem ez nem csak indeksz porbléma sztem, ez éterporbléma. Még a zónázó rovat se egyenletes minőségű, monnyuk azügybe ez nem is lehet elvárás.

Besazrásról szó nincs, de mókás dolog borzongni és méltatlankodni a világ állapotának romnlásán, ez konkrétan Arisztotelész legnagyobb találmánya.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.08. 07:59:07

@magyar-magyar szótár: nohát ezaz, hogy az igasság, vagy méginább valóság mint hír, még a kisebbek sem konzumálhatók, magából csak minőségi úőjságírásból (bármit is jelencsen) nem lehet megélni, de még csak a piacot teríteni se. Eccerűen nincs rá számottevő igény.

Lehet tiltakozni, de az indeksz meg origo meg összes többi nem teamtikusan sárdobáló médium az alsó középosztáj blikk és kacsamagazinnya. A kialakult sztereotípiák és nyugatmajmolós világképének már ami olcsó az prolis, tévéhíradót meg rádióhíreket a prolik fogyasztanak, akik a héven olvasnak sztármagazint, a magukat igényesnek önhazudó júzerek meg okostelefonnal, vagy munbkaidőbe neten borzonganak és agyradíroznak, este otthon meg nem tévét néznek mer az prolis, hanem a letöltött sorozatokat nézik okostévén vagy médiabokszon mer az oj igényes, hogy ihaj.

Na innen kezdve a tényfeltárásnak nincs létjogosultsága, az a néhány dinoszaurusz, akinek erre igénye van az megkapja szintén a neten más forrásból, vagy statisztikát csinál a tereléskeből sé vetítésekből és kis agymunkával kispekulálja magának.

Most az a nem is igazán trend, méginkább általánis szokás, hogy, ha valaki körmönfontan fogalmaz, akkor bonyolult és szar, ha eufémizál lés igyekszik szalonképesen írni, akkor nem éri el az ingerküszöböt és pusztába kiáltott szó, hameg erős jelekkel kommunikál, akkor nem gondolkodásra sarkall katalizátorként, hanem csak az ugrásra kész üzemi sértődőknek önt olajat a tüzére és remek muníciót nyújt tálcán a nagyhangú sérelempárbeszéd jellegű fröcsögésekhez.

Hát ennyit tud ma, most az írott szó, annyit tud, mint egy eccer leadott tévériport, miből mindenki csak és kizárólag arra a kiragadott részletre vagy foszlányra emléxik szelektíven, ami különösebb mentális erőfeszítés nélkül beilleszthetőe a jó e,lőre bekészített őszintétn kemény hangú riposztyába.

És mivel mindég friss üzemanyag kell, nem lesz konklúzió, meg szintézis meg párbeszéd, csak az egymás fülére fröcsögő nyál meg indulatcikk. A megfontolt véleményalkotás és a vita, mint ojan nem támogatott ebbe a percnyi frissítésű onlájn médiában.

magyar-magyar szótár 2011.09.08. 08:30:57

@Rosszindulatú Vászka: Politikaikérdést próbálnak rosszlelkiismeretüktől űzötten csinálni abból, ami pedg simán a Netokrácia Angyalának torkonbaszása. Ugye Uj története a magyar internetes sajtó története is. A Monopólium kialakulásakor az volt az indok (pl a blogter kiütésekor, ami nempiaci eszközökkel történt) hogy ez a kis piac összesen egyet bir el.

Sok-sok mélyponton siklottak át, észrevétlenül. Az egyik siklás a kedvencem, a bérbloggerség kérdése. A sokat lustizó Szily akkor nagyon gyorsan kapcsolt és elterelte arról a sajátos magyar szituációról, hog yamint a fesönbloggerek úgy nálunk spec. politikai bérbloggerek is vannak. Rajtam kívül minden kommentelő segítette is ebben Szilyt. namost, ha van egy ilyen kellemetelen megjegyzés, arra a leghatásosabb: nemreagálni (ignorálni). Bármelycikki célja nem az elolvasás, hanem a kb egy blickre kisüthető tartalomhoz a fórumozás, egy fórumozó se kíváncsi:
-a főszövegre
-és más kommentjére
hanem a kialakuló párbeszédben a beszélgetők esetleg kíváncsaik egymásra.

Pl Szily a szlovák pornó alatt a blogtündérére hagyott mindent, még a "jóbarátok"-kal se állt szóba. Merthát végülis valljuk be, arcpirító, hogyan cumizták be a látszatot a jógyerekek. (Hiába pornó, mégse nem nézték végig. Pl mha én pornót nézek, legjobban a díszlet érdekel, a lakás, az utca, a park, a szoba, pl egy magyar pornóban válogatott jó könyveket, én is könyvtáérnak elfogadnám, találni.

Az a bajom ezzel az egésszel, hogy nem mi olvasók kurvultunk el, de ha kidesztillálod a magyar jóoldali sajtóhangulatot, akkor a mindenszarban hangsúlyos az, hogy főleg pedig mi vagyunk a szarok, akiket kik neveltek? kik formálták a tudatunkat?

A fasiszták feljövetelekor szépen meg lett mondva: nem játék, nem nyulkapiszka, ezzel nem ér szórakozni, a koraifarkastkiáltásnak még ára lehet. (Ugye, amikor a matula első szuámában a karikatúrán a magyar pan seggberúgdalja a masérozó nácikat, de Szabó Albert meg a 15 emberével 300 újsáígíró gyűrűjében páváskodott és senki nem rúgdalta seggbe. A magyar pank ilyen, elméleti.

Összekeverik az író alakját a korpusz alakjával, aki ír, a valaki frenetikus, akkor csakis pia vagy anyag hatására lehet. És gonzó. (Frank Zappa máig hippiként él a köztudatban, napo 16 órákon át gályázó ember volt, sőt, 18 órákat gályázott ezért lassan körbefordult vele a nap, hol reggel hatkor kelt, hol délután 17 órakor. Gürizett, sznob volt, aki strigulázza, hogy most a Mick jagger-rel találkoztam, most felkeresett Wayne F. Hardtman)

A valahai Netokrácia Szent eszméiből annyi maradt meg, hogy még az internet az, ahol semmivel kurvasok pénzt ellenőrizhetetlenül lehet keresni, ki mivel teszi.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.08. 08:54:36

@magyar-magyar szótár: na ja. Illetve az benne az átverés, és ezzel magukat is beszopatták a bérkarakter terelők, hogy ez a kis foci, kis mozi és kis pornó országa, itt pont annyira lesz sztárnarancs meg Neverland álombirtok tulajdonos a feltörekvő konzumblogger, mint amennyire űbertopp ember lett a Zámbódzsimink. Kis közönséggel nem lehet nagyot szakítani. Ez a pártízezer, vagy akár párszázer olvasó nem fog annyi reklámbevételt produkálni, hogy lehessen fügetlenül lazáskodni. A többi csak kofalárma.

Ha meg pénzügye feszkó van, akkor jönnek a többi konfliktusok, amit hungarikum módra kénytelen túlfilozófálni és megmagyarázni magának és a közönségének a júzer. Persze, hogy fruszráló, hogy a J. K. Rowling úrhölgy kőgazdag lett abból a pár könyvből, meg a háromszámos popikonok is, a hun világmegváltó írástudó meg albérletbe, potyapiára áhitozva pezseg a rögvaló fősodrába és maksz valami idióta tévéműsorról álmodozhat, mint csúcsmunakhej.

Hát így megy ez.

Zappa úr remek példa, a sok kiscsíra csak a sztárt meg a bálványt látja, ellembe gyakorolni meg nem hajlandó, merhogy egy sztárnak minek azt. Azért, mielőtt nagyember lett és azutá si remek lemezeket csinált, míg ellentétbe itt az ugródeszkja csak arra szolgál, hogy miután valaki megcsinálta magát, munka nélkül jól éljen.

És ne áltassuk magunkat, a heji, valóságba belerokkant illetve valóságtól menekülő polgárainkank nincs is igénye másra, a mi kis hiper, meg űber, meg top meg mindenfle sztárjaink az ingyen drogok, nézzük, mint a zombik és közbe nem kell gondolkodni, ami zavaró töbnyire, mármint a gondolkodás. Ugye, hogy ugye, hogy börtön az egész viklág, a gondolkodás teszi azzá.

Ami a legnagyobb móka, hogy pont ezt a őrimadonnatempót generájja aiz onlájn média is, hogy termejjük és fogyasszuk a kis lokálbálványainakt, csak régen Koós úrral üv9öltötte rílbe a kiskocsma haknifogyasztó közönsége boldogan a fehérebba z orgonánákl-t, míg most meg a net meg a tévé előtt borzongunk bele a nagy hírekbe meg sztárjaink kis életébe napi szinten.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.09. 11:30:19

@Rosszindulatú Vászka: A legeslegleszakadottabb rétegek, akikről a cocojológusok nem is feltételeznék, fasza kis vidijaókat tesznek föl magukról vagy a barátaikról vagy az ellenségeikről a YT-ra és gyönyörködnek benne, kommentelik, díszítik stb.
de legyen nálad zsepi
www.youtube.com/watch?v=bPKwk9Tptyo
www.youtube.com/watch?v=GBbGi5kvwyY&feature=related
www.youtube.com/watch?v=7yzm5u_wrl0&feature=related

Fenehorizont 667 2011.09.09. 12:07:47

@Rosszindulatú Vászka:
szerintem a fogyasztói társadalmakban 'forradalmárok' ponthogy a konzumidiótákból és a jóllakott harcosokból lesznek.

Commandante Jayasuriya 2011.09.29. 17:23:14

Nesze neked ORIGÓ!
Uj Péter beépített ügynökeit sürgősen ki kellett onnan is baszni!
Már egészen biztos, hogy meg lesz mentve a haza.

index.hu/kultur/media/2011/09/29/tavozik_az_origo_foszerkesztoje/

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.29. 19:56:24

@szanalmas:

Ez igaz. Régen (tegnap) például még azt sem tudtam, hogy léteznek emberek, akik a Helsinki folyamatról írnak szabadverseket... És köztünk járnak, mindenféle kontroll nélkül!

szanalmas 2011.09.29. 20:20:19

@"the dragon":

Ne bazz, ki az?! Még jó, hogy nem a Helsinki-szindrómáról ír, mert olyan nincs is!

szanalmas 2011.09.29. 21:08:52

@21méter:

Jó, hogy nem már megmondod nekem, hogy kit kérdezzek meg! Nem őriztünk együtt Ritát, te papritajancsi! Amúgy is betoltam egy sört a rakott krumplihoz, most épp szállok!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.29. 21:10:32

@21méter:
Váháhá!

(Ma nagyon nagy formában vagy, getzó!)
süti beállítások módosítása