Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Jancsó filmek

2011.09.03. 12:03 szanalmas

 Jancsó Miklós a magyar filmszakma egyik zsenije, a magyar Fellini, a magyar Tarantino.
 
Filmjeit lehet imádni és lehet utálni, a lényegen nem változtat, zseniális alkotások, amikkel úgy adta át a gondolatait és érzéseit a meggyötört magyarnak a legnagyobb elnyomás közepette is ahogy senki más nem tudta. Sokan próbálták megfejteni a titkát, de nincs titok: "dolgozni csak pontosan, szépen".
Milliók nőttek fel a filmjein és lettek értékes emberek. Az eszközeit lehet félremagyarázni, de senki nem tudott olyan szépen futó meztelen lányokat irányítani, senki nem tudott úgy Madarast kóvályogtatni és senki nem tudott úgy Kapát ordíttatni eddig soha.
 
Lehetne róla órákig beszélni, de ezt inkább az olvasókra bízom!

118 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr13199455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szanalmas 2011.09.03. 21:39:44

@márnyuszi.:

Értesz is te a filmművészethez, fapina!

Rosszindulatú Vászka 2011.09.03. 21:41:29

A Mester tugyga a Titokot.

Nagy Csöcsök.

Bizony.

_nyuszi_ 2011.09.03. 22:38:18

@szanalmas:
hátrább az agarakkal kiscsóka!
a posztbéli általánosságokon túl konkrétan mi a jó a filmjeiben?
a futkosó meztelen nők?
ezen az alapon a baywatch is jó film. ott is hullámzanak a csöcsök, mondanivaló nélkül.
tán elgondolkodtató? ja.
bármelyik Jancsó film alatt el lehet gondolkodni, hogy mi legyen másnap az ebéd.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.03. 23:55:37

Csodás poszt, egyetértek minden betűjével (a link meg nagyszerű), és kiemelem külön, hogy a Mester képes a megújulásra, amire nem sokan, pl. a Kapa-Pepe ciklust 60 felett kezdte, és azok is nagyon jók.

szanalmas 2011.09.04. 10:52:55

@Levéltáros:

Csak a szolgalelked beszél belőled, nem tudlak így komolyan venni!

szanalmas 2011.09.04. 10:53:31

@Panther_V:

Panti, újra szárnyalnak a gondolataid!

szanalmas 2011.09.04. 10:56:22

@márnyuszi.:

Csodálkoztam is volna, ha neked, mint nőnek a másnapi ebéden kívűl más gondolatod is támadna...

_nyuszi_ 2011.09.04. 16:50:05

@szanalmas:
én meg azon, ha neked a csöcsökön kívül más is eszedbe jutna, bármiről is.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.04. 18:11:00

Szancsó szánalmas, jancsó jánalmas.

szanalmas 2011.09.04. 18:39:39

@21méter:

Az ilyen őszinte és lényeglátó kommentekért érdemes posztolni!

szanalmas 2011.09.04. 18:40:45

@márnyuszi.:

Hát a pina neked lófasz?!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.04. 19:49:07

jancsó
isten

surda
isten+1

kár hogy ateista vagyok

Frick László Emlékzenekar 2011.09.05. 05:39:03

Jancsó Miklós fimművészete orbitális hatással volt egyedfejlődésemre. Szexuális fejlődésemre a Fürge Ujjak és a Füles magazin címlapélányai hatottak, mert eleinte az őket ábrázoló címlapokra rejszoltam rá. A moziban nem vettem elő a faszom Jancsó filmek alatt, pedig sok fiú rárántott, de én már akkor is kurvára nagy sznob voltam és ott ahhogtam, hogy hűűűddeművészi és leugattam a haverjaimat, akik röhögtek azon, hogy K-700-as óriástraktor guminyomain húúzzák a csendőrök kötélen a fiatalabb Bajcsy-Zsilinszky gyereket (akit gyilkosság miatt fogtak le)
UGYANIS okan nem tudják, hogy Jancsó Miklós egykor filmművész volt, az egyik utolsó igaszi filmes munkája a magyarországi zsidó imaházak pusztulatát bemutató színes dokumentumfilm 1973 tájáról... . Jancsó Miklós ugyanis dokumentum-és hiradófimesként kezdte, majd ekészített három igaz filmet, az Oldás és kötés, a Szegénylegények és az Így jöttünk címűt. Ezután a művészúr az édes életre koncentrált, rájött arra, hoigy tulajdonképpen fimkészítés címén kurvasok pénzt lehet összeügyeskedni különösebb megerőltetés nélkül, főleg, ha az emberről Nyugaton elterjed az, hogy ő egy fenegyerek a vasfüggöny mögül. Miki bácsi szivarozott is, és bizony a szivarozás nem egy olcsó mulatság. Buzinak lenni se volt olcsó hobby az 1970-es évek Budapestjén, mert az Egyetem presszó vécéjében 500 Ft-ért szopott egy-egy digóöltönyös dobizó intézeti fiúMiki bácsi szocialista módon készítette a filmjeit, ezeknek a filmeknek volt egy kimutatott költségvetése meg egy tényleges bekerülési küöltsége és a különbözetet a brancs elosztotta egymás között , méghozzá Little Richard módjára [ Little Richard: ÉN vagyok a SZTÁR, tehát egy rész nekem, egy rész pedig nektek! Számításom szerint, de én olyan naív vagyok az ilyesmihez, mint egy matrózblúzos gimnazistalány, aki taknyosra lovagolja otthon a tisztaszobában a fotel karfáját, de nem tudja, hogy az a mellkasába fel-fel törő nagyon erős, csiklandáshoz hasonlítható, de időlegesen szinte a légszomjig jAHJJ megfuhullahasztohó érzés az az orgazmus9 szóval úgy számolom, hogy pl az Anád a szúnyogok című "alkotás" (két hét alatt szűk helyen, jórészt rögtönzésekből vették föl és a vágása nebulóknak volt tananyag, meg persze a Grűn másegyebeket is ingyen biztosított a főiskoláa köl6tségén szeretett mesterének, ezt nevezik a szocialista művészet-nek...,
Szóval én birom Miki bácsit és egészen egy másik emlékzenekar lennék, ha ő nem lett volna.
nagyon fontos Miki bácsinak az a tanítása: Ő a filmjeit SOHASOHASOHA nem nézi vissza, tehát nrem szarozik ott okulással, meg önképzéssel, meg tanulságok levonásával, amint megvolt a vágás utolsó nyisza, szarik a filmjére, lép toivább, a következőre. Ha mindenki így gondolkodna, sokkal előrébb tartanánk, mindig csak előre egy lépést, előre és elóre és egyet se vissza.

Sokan kíváncsiak még arra, hogyan sikerült Miki báccsinak maradandót alkotni. A sok-sok pénz és államitámogatás meg a minisztériumok szervezése (szarfaszú sorkatonák, mint ingyen statisztéri) mellett Miki bácsi haverja a később rosszoldali H. Gyula egy spirálfüzetbe irkálgatta a forgatókönyvet amit Miki bácsi négyszínű tollal írt fölül. Miki bácsi filmjei jó nagy, Miki bácsi jellegzetes pestista szavával marhulások voltak, mindenki nagyon jól érezte magát, aztán a vágóasztalnál kezdődött a munka, amikor is a négyszínű tollal írt spiráélfüzet meg a forgatási napló és a naplófotók meg csapójegyzék alapján abból a nagy rakás szarból, ami a negatívokon 12 órányi mennyiségben puruttyált, össze kellett vágni másfél óra nézhető, de főleg kimagyarázható valamit.
Teháőt úgy, ahogy most Bogiék gályáznak a sok okos indexes fiúújságíró alatt, úgy a vágóasszisztensek bele szakadt ki a melóban, hogy valamit le is lehessen tenni az asztalra, csak Bogi nevét ismerjük, a Miki bá meg ő maga se emlékszik a csajra, csak annyira, hogy jól szopott, de nem őtet.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.05. 05:44:50

Miki bácsi egész életében végestelen végig politikailag megfelelő volt, ebben is példaképem. Sokan nem tudják, mert csak a népi kollégista múltját ismerik, hogy Miki bácsi középpolgári származású és 1944-ig is az uralkodó osztályhoz számították, nem csak ma. Még jogi kara is járt, el is végezte és ő tkp Dr Jancsó Miklós, csak a Dr-t nem használja. Sok büdös paraszt és munkásgyerek tudott népikollégista lenni 1945 utáőn, de egy polgári-dzsentroid Miki bácsin kívül nem, nem bizony!. Rákosi alatt propagandafilmeket csinált Miki bácsi, majd 1956. után is politikailag megfelelő volt , de inkább a jövőbenézően, vagyis pár évig csak fizetést kapott a filmgyárban, de nem kellett dolgoznia sokat, majd jött az Oldás és kötés és innen már magától, mint alkoholistáknál a végső fázisban az ágybaszarás, ment minden.
Ma Jancsó Miki bácsi a magyar szellemóriások egyike, annyira tipikus és főleg abban, hogy politikailag ma is mindig a legmegfelelőbb.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.05. 06:43:46

@Frick László Emlékzenekar:

rühellem Jancsót. szerkezettelen kutyulmány. bartókot akart én értem, de nem sikerült.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.05. 07:09:33

@-=büdösmackó=-: Nagyon fontos, hogy Miki bácsi maga sem beszél mellé. Azzal, hogy soha nem nézi vissza a filmjeit már eleve bevallja, hogy merről a hány méter. Miki bácsi nráadásul nagyon szellemes ember is amelltt, hogy fitt. Mindent a megfelelő időben, pl M
észáros Mártát is akkor dugta, amikor még zsenge volt. Ha Tóta W tanul Miki bácsitól , akkor nem az a kis morcos köcsög, aki miatt szégyelli magát a még olvasni is képes írástudó. Miki bácsi sose durcizott úgy, mit Tóta, hanem LÉPETT! Jól élt, kellemesen, ezt nem tagadhatod. Más filmrendezők, mint Tarkovszkij, Kuroszava vagy Tarantino görcsölnek ottt, kockáról kockára terveznek, fellini még meg is rajzolta, minek. A magyar Fellinit meg Jancsót egy kalap alá vette azzal, hogy azért Anita Eckberg csöcse az egyébként a Délpesti vendégláűt Vállalat pultoslányaként dolgozó, hagymaszagú puncijú Tekse Ibolya csöcsénél jobb. Én felnézek Miki bácsira, soha nem szenvedett, mkindig baszott az eklézsiára és mindoig még az eklézsia nyalt meg udvarolt neki. El tudod te képzelni barátom a népikollégista lányok üde biopunci ízét? vagy a kora 70-es évek filmforgatásain a meztelen női testekről áradó mindössze 3 féle spréillatot, emi volt a Fa spray, a Rexona [ist Schömn!] és a CAOLA Exotic-ja? Egy mai forgatáson 27 picsáról mintegy 492 féle illat keveredik istállótrágyabűzzé össze... Az semmi, de pl ma úgy emlékszik mindenki, hogy Miki bácsi politikailag minden előzőidőben politikairenitensbe is számított. maga Mimki bá azonban jókat röhög ezen... Én birom a filmjeit is. Ahogy esik, úgy puffan
az ember azon hatódik meg, hogy a vágási munkálatok során mégis ezt így összehozták...

Frick László Emlékzenekar 2011.09.05. 07:12:37

@-=büdösmackó=-: Más.. nagyon kellemetlenül érint, hogy Bartókot, aki Miki bácsival szemben művész is volt, egy kommentablakba írtad.. szóval kettejüket egy kommentablakba irni, jaj . Gondolj már bele: Miki bácsi numerikusan (tehát az inflációval nem kumulálva) milliárdokat baszhatott el azért, hogy egy-egy olyan alkotást készíthessen, amit darabonként 297201 [1972-es adat]- 68419[2007-es adat] ember ...ö.. lesett, de nem látott... Pl 50 km-es körzetben rajtam kívül senki se értette meg a Jancsó filmeket, oszt én is milyen sokra vittem ezzel... Az Anyád a szúnyogok olyan nemszar , hanem genny-semmirevaló turha, , hogy ha egy diplomás filmművészt erőszakkal ugyan bele is nyomnak a moziszékbe, de 10 percen belül alapvető kötelessége lenne fölálni azzal: "Nagy fasz vagy te, Miki bá!2 Namost felált bárki is? Még Grűn is a seggét nyalta az öregnek. Hát akkor nem Miki bának van igaza? De bizony, neki!

Bartók ehhez képest csóró volt, akinek zongorahúrra se telt.
Miki bácsi alkonyi filmjeire egymilliárdot basztak el úgy, hogy néhányszáz milliócska nincsen néhány alapfilm konzerválására.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.05. 07:15:37

Ez a bizonyítéka annak, hogy Miki bácsi élet és nem filművész.
Tar Béla tisztában van azzal, hogy az alkoholizmus miatti dementiájában már nem lesz képes több normális filmet készíteni. Egy valamire (pl kutyatápnak) való művész, ha már impotens, elegánsan feláll és azt mondja: Kérem a következőt.
De egy életművész nem adja föl, az utolsó lehelletéig élvez.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.05. 07:21:10

Jaj, most jut eszembe, hogy a Miki bácsi mégis büszke egyvalamire, a HOSSZÚÚÚÚÚsvenkre. (Ebből tudható, hogy nem csak a saját filmjeit nem nézte vissza, de más filmrendező filmjét meg sose látta..)
AJancsó Féle HOSSZÚ Svenk képlete:
Három nap alatt e tudtak találni a forgatókönyvben csak utalást se a vágók, hogy mit csináljanak azzal, amíg ugye a segédoperatőr meg a színészek és statiszták nem kaptak instrukciót, csek mentek (fahrt), mentek (előre a csajok), mentek(az égen a felhők), csend volt a rendezői szék felől (Miki bá elment húgyozni) amikor visszajött, AKKORTÓL instruált, snitt...

Frick László Emlékzenekar 2011.09.05. 07:25:30

Azt is szeretem Miki bácsiban, hogy az ő filmjei illúziómentesek, egy pillanatra nem gondolja az ember még a Szegénylegényekről sem, hogy nem az x-i Állami Gazdaság legelőjén forgatták. Hiába a kosztümök meg minden sose nincsen olyan érzése az embernek, hogy most nem 1964-et látja. Erről jön Madaras József, arról meg azt várja az ember, hogy a papundekli díszletfal mikor borul már rája... A bítnikhajú népikollégisták, jaj.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.05. 08:03:50

@"the dragon": @-=büdösmackó=-: @Frick László Emlékzenekar:
az a baj, hogy annyira értitek a művészetet, mint egy bepállott felmosórongy. Majdnem annyira. Inkább kevésbé.

Jancsóról posztoltok, műveit hozzáértőként szétcincáljátok
Ez van benne, az van benne, satöbbi. Ja, meg van benne csöcs is.

Közben pedig egyáltalán nem értitek a lényeget.
A Jancsó művészetét nem az adja, hogy mi van a filmjeiben, hanem hogy mi maradt ki belőle!

De végignézni pár tucat filmet az még megy, aztán emiatt jól értesültnek (ki)gondolni magatokat az megint megy.

De végignézni azt a sok százmillió órányi képanyagot, ami egyáltalán nincs benne a Jancsó életműben, és ebből megérteni a világot, megfejteni az élet értelmét: na, ez az ami nektek nem megy.

Én viszont már óriási előnyben vagyok veletek szemben, mert jó pár éve elkezdtem nézni az RTL Klub-ot, a TV2-t, ATV-t és egyáltalán mindenfélét, ami nem Jancsó.

Közelebb is kerültem a szellemi megvilágosuláshoz, és a megváltáshoz, mint ti.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.05. 08:38:19

Most ráfaragtál bazdmeg, mert én is a TV2-RTL dujón élek.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.05. 08:41:27

@borivoje surdilovics: Láttad a Stúdió 80 első adásait? Nem, akkor elmehecc.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.05. 08:47:03

@Frick László Emlékzenekar:
Most te is ráfaragtál, mert a két kedvenc műsorom közül az egyik a Stúdió sorozat volt

a másik meg a Chrudinák féle Panoráma

(a Parabolát csak néha engedték nézni a Szüleim, meg is látszik a humoromon, van hova fejlődni)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.05. 08:50:59

@borivoje surdilovics:

Nem tudom, miért sértegetsz, te briganti, de inkább lennék tagja egy Zámbó Jimmy-fejű George Michaelben végződő emberi százlábúnak, mintsem végignézzek akár egyetlen Jancsó filmet is...

Erről jut eszembe, Az emberi százlábú viszont egy csodálatos alkotás!

filmtrailer.hu/film/the-human-centipede-az-emberi-szazlabu/

Frick László Emlékzenekar 2011.09.05. 08:54:44

@borivoje surdilovics: Ezt tényleg megszíttam, Oszi! Gondolhattam vóna, ha valakinek a nickje borivóje surdilovics, akkor az tán még a Nem kell mindig kaviár c. NSZK tévéfilsorozatot is láthatta

Frick László Emlékzenekar 2011.09.05. 08:58:20

Ezt kontrázzad @borivoje surdilovics: : Láttam moziban a szovjet Prémium című népnevelőfilmet!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.05. 08:59:30

@Frick László Emlékzenekar:
Thomas Lieveneset játszottunk az isibe!

@"the dragon":
Egyébként én se tudom. Biztos valami gyerekkori traumából visszamaradt lappangó sértettség okozza.

Van egy orvos ismerősöm, aki mindenre kapható.
Nem ígérem hogy George Michaelt el tudom intézni, de Zámbó Árpi (Jimmyt hagyjuk már!) menni fog szerintem.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2011.09.05. 09:01:38

az uramat kifejezetten idegesíti -Jancsózsenije-
ez a liberálbolsis realisztoszkodás akkor inkább Makk Karcsi ő legalább tudja hogy ebben a feminim világban a férfiak csak önmaguka paródiájuk mert osztályharcoskodás helyet akkor már inkább a fajtankodás

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.05. 09:02:50

@"the dragon":
Csodás ötlet, remélem, téged is hozzávarrnak majd egy nő vagy egy férfi seggéhez!

Commandante Jayasuriya 2011.09.05. 10:30:42

@Frick László Emlékzenekar:

Nyilván nem látta, mert akkor tudná milyen mondanivalóval bírt az a jelenetsor, amikor Jancsó hosszasan tologatta a kerekesszékben monologizáló Hernádi író urat.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.05. 10:47:01

@Commandante Jayasuriya: Ivanhoe, Parittyás Thierry
És Tulipános fan fan, ahogy kasán kardozott
Parittyás Thierry
És Tulipános fan fan, ahogy kasán kardozott

És a lengyel Kis lovag c. filmsorozat .. abban voltak olyan naturális jelenetek, pl a karóbahúzás. Miki bácsiban összegubacolódott vóna a bálamadzag, ha belefog...

szanalmas 2011.09.05. 11:24:14

Sok okos rézandrások vagytok, bazmeg, közben meg az 5 másodperces házi pornótokra vagytok büszkék amit telefonnal vettetek fel és csak a kezetek meg a nemi szervetek látszik rajta!
Tetszettek volna filmeket csinálni, és nem maszturbálni annyit!
Az Avatar való nektek, annak legalább értitek a lényegét, vagy a SzarWars!

Commandante Jayasuriya 2011.09.05. 11:42:07

@Frick László Emlékzenekar:

Az bizony, az a lengyel, akinek a kackiás bajsza rángatózott össze-vissza.
Meg a Fekete nyíl, magyar nevén Freccia Nera.

szanalmas 2011.09.05. 18:44:07

Nem néztem vagy 15 éve teniszt, most odakapcsoltam a Júrósportra, és nem bírom eldönteni, hogy milyen lények játszanak... Dragi, bazmeg, segíts, a ruhásszekrény játszik a mivel?!

szanalmas 2011.09.05. 19:11:32

@LadyCarambole:

Közben rájö.. kigondoltam!

Alien vs. Predator

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.05. 19:15:38

Ennyi? Azért bírjátok Jancsót, mert mindig jó irányba állt, így bele tudott rakni olyan dolgokat a filmjeibe, amik kihatottak a szexuális fejlődésetekre, de amúgy 20 év szigorított fegyház járt volna érte, ha valaki más csinálja??

Turini lovas embört mikor kezditek nyalni? Várom már.

Commandante Jayasuriya 2011.09.05. 19:26:34

@szanalmas:

Persze, mert te csak a zsebhokit tarod sportnak. Azt meg nem közvetíti egyik sporttévé sem.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.05. 19:34:29

Én soha többet nemmegyek moziba jancsófilmre. Nemnemsoha. Pár éve voltam, mer uncsiztam és rém kínos volt. A művész moziba. Előszor is fúl fapados muzi, nyikorgós székes lés nem is 3D. Meg mindég akkor röhögtem, mikior más csendbe volt, és csúnyán néztek rám a sok toplák bölcsészek. meg mikor ők röhögtek, akkor meg én nem értettem mi ojan vicces. Lehet, hogy velem van a baj és kiégett a viccrelém. Vagy még az lehet, hogy vettem be a tablettát, amit ők kaptak a jegyhez.

Parafon 2011.09.05. 19:40:08

@Frick László Emlékzenekar: Legközelebb egy csomót spórolhatsz, magadnak is és nekünk is, ha csak annyit írsz: Egy szar vágó vagyok, aki rengeteget szopott, és aki mindig rendező akart volna lenni, de túl hülye és irigy volt hozzá.

szanalmas 2011.09.05. 19:40:22

@Rosszindulatú Vászka:

Én 13 éves korom óta nem járok moziba, mert mindig 1-2 másodperccel korábban röhögtem a poénokon mint a többi néző...

@Commandante Jayasuriya:

Hoki, NFL, Fogathajtás! Férfiember mást nem néz. Esetleg szkander meg favágás, de az ritkán van!

szanalmas 2011.09.05. 19:45:38

@neccharisnyás útonálló:

Ez Jancsós poszt, nem beszélhetünk arról, hogy az a fasz Szomjas Gyuri meg a magyar betyáros filmjét szerb főszereplőkkel csinálta meg, bazmeg! Azért mindennek van határa!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.05. 19:47:05

@szanalmas:
MMA-t ki ne hagyd már, hélóka!
A fogathajtásért meg homlokpuszi!

szanalmas 2011.09.05. 19:48:22

Én megelőlegezem ezt a pár napot és Isten éltessét mondok a Mesternek! Legyen ez poszt születésnapi méltatás!
A fanyalgók meg akkor nyöszörögjenek, ha megérik a kilencvenet!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.05. 19:48:22

@LadyCarambole:
Én? A számra? Számba se.

De ma örülhettek. Művész mozit nézek. Tarantinot. Nem ám holmi fűtetlen helyiségban! Jó melegben. Pléd alatt, forró kakajóval odakucorogva a szőrmók bocikámhoz.

szanalmas 2011.09.05. 19:50:25

@neccharisnyás útonálló:

Gondoltam, hogy egy tehénnel élsz együtt!

@LadyCarambole:

Jajj, az tényleg kimaradt, thnx!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.05. 19:51:48

@szanalmas:
Jaj, tényleg! Azon mit derültem. Gojko Mitic vagy mi? Csak néztem a stáblistát. OK, hogy rácok voltak odalenn, dehát Ruzsagyuri az má csak a mink ruzsagyurink volt, nem holmi titogazdaságos szerbhorvát partizánutánzat.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.05. 19:52:04

@neccharisnyás útonálló: Taran Tinó nem menő. Igényes úrinő Bergman-ra depizik, de minimum Tarkovszkíjra.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.05. 19:53:20

@szanalmas:
Minden tehén boci, de nem minden boci tehén.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.05. 19:54:23

@neccharisnyás útonálló: Mitic úr igazi hős, nemám műbalhé. Az apja igazi szerb partizán volt. A volt endékásoknál népszerűbb még Carlo Pedersolinál is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.05. 19:56:46

@Rosszindulatú Vászka:
Nyírőre szokok depizni. Igényes vagyok-é?
Taran tinóra kimászik belőlem a habzó szájú állat, az embrionális japánbuzi és a filmsznob, aki hangosan cöcög, hogy de ócska preparált vérszökőkút-végtag.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.05. 19:58:37

@Rosszindulatú Vászka:
Akkó tőlle örökölte a nonkoformista felforgató szellemet.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.05. 20:01:35

@szanalmas:
Áttököm se igazodik el a sok -ic végűvel. Egyik volt az indián. De mi volt a másik?

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.05. 20:08:42

@Commandante Jayasuriya: az baszotjó volt viszont. egyszerre abszurd és bölcs. meglepődtem azon a jeleneten.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.05. 20:34:32

@-=büdösmackó=-:
Nénikéd.
@szanalmas:
Te csak ne irányítgassá! Mi vagy te? Führer?

Rosszindulatú Vászka 2011.09.05. 20:38:30

@neccharisnyás útonálló: azt nemtom hogy csinálod. Akkormár minimum Takeshi Kitano, de ha az neked túl érzelmes, akkor lehet valami retró Akutagava Rjúnoszuke feldolgozás is. Nemám valami műanyag jenki silányság.

@szanalmas: no igen, Rosic úr jobban megflel egy álmodozó Hölgy lelkének. Nem bántóan jóképű, ám érzelmes, romantikus aklat, illenek hozzá az ojan történelmi tablók meg ijesmik. Nemám Kalányos Vendel, meg Csupati.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.05. 20:40:20

@szanalmas:

Voltam nyáron fogathajtó versenyen, állati hangulat, csoda élmény, de csak egyszer. Utána rém unalmas.

szanalmas 2011.09.05. 20:46:05

@Levéltáros:

Na persze, ha vége van a versenynek, akkor már nincs verseny tehát unalmas, olyankor haza kell menni, te süsü! Gondolom, ott ültél egyedül még két napig.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.05. 20:55:07

@Rosszindulatú Vászka:
Mosmé! A Behind the Red Door-ban ott bőgtem Kyra Sedgwickkel, hogy Kiefer Sutherland meg fog halni, mer écces. 2 órán keresztül. Gyűlölöm, mikor ellövik a poént. Legalább jöhetne egy ilyen csavar a végén, hogy közben feltalálják a zécc tutibiztos ellenszerét, és akkor nem tudnád már a film elején, hogy toto kutyát a végén lelövik a sintérek.
Ez is azé van, mer écces filmből csak egy kéne. De volt az a Zenekar jáccik tovább, vagy mi, és utána már Tom Hanks legelső pici anyajegyét is biztosan diagnosztizáltad Kaposy-szarkómára, sőt az összes kórházas sorozatban tudod, hogy mindig a zécces beteg műtése közben darabolják katonára a dokik a kezüket.

Egyébként meg nyírő az a józsef. És azé depizek tőle, mert lehet hogy másokról ír, akik máshol, máskor laktak, de azt mondja ki, ami ott van a csutri kis lelkemben. És nem értem hogy. És kiakaszt. Ilyet sose szabad csinálni. Belenézni a másik fejibe, és hangosan kimondani ami ott van. Etikátlan. Nyelvkitépéssel büntetném.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.05. 20:56:25

@Levéltáros: Mint a díjugratás. Első lónál tök izgi, de utána a többi már mehetne más pályán.

szanalmas 2011.09.05. 21:25:51

Hát azért már bazmeg... Ez a Serena Wiliams nem semmi, ennek már nem is segge van, hanem farmotorja. Komolyan mondom, egy hétig etetném szörcsit, ha megnézhetném ahogy dragit elkapja a combjai közé ez a kis elefánt vagy három körre!

Rosszindulatú Vászka 2011.09.05. 21:27:33

@neccharisnyás útonálló: a romantiksá filmeket csak akkor nézem, ha nagyon rámjön a izé, hát a hormonális dolog, amikor sunnyogni köll, vagy semmi. Külömbe hüjeség az egész.

A zenekaros nem a Dal ugyanaz maard? Na az jó film, a története is rendbe van neg elég kellemes fúl hangerőn dübörögtetni, aránylag jól szól.

Amúgy meg hamár abrokos puci fehérnépek, akkor inkább a Fellini azko valahogy kedvesebbek. Láccik Fellini mester szereti őket, nem úgy, mint inkább a jancsó mester a vitéz úrfikat.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.05. 21:36:53

@szanalmas:
Na, ebbe simán beszállok én is!
Ha Serena nem jönne össze, se a Venus, akkor legeslegvégső esetben még mindig itt van a mi jó kis Somamamagésánk!

szanalmas 2011.09.05. 21:38:03

@LadyCarambole:

ÁÁÁÁÁ! Az már állatkínzás, hahó! :D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.05. 21:43:18

@szanalmas:
Na igen, de ő a luksógornőségünkre való tekintettel biztosan segítőkészebb lenne, pláne ha meglátja Dragi pelyhedzetlen, hamvas kis pofiját is!

Rosszindulatú Vászka 2011.09.05. 21:43:52

@LadyCarambole: az a két feketecica emngemet is érdekelne. Fekete csempe rózsaszín fúgával, remélem nem ygantáztassák. A mangalicakocanéni kevésbé, ha úgy jönne ki a lépés, részemről kihal az emberiség.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.05. 21:47:21

@Rosszindulatú Vászka:
Bele vagy buzulva teljesen ebbe a Hellokittybe, rémes, micsoda perverzitások lakoznak bűnös lelked mélyén!

Rosszindulatú Vászka 2011.09.05. 21:56:49

@LadyCarambole: bűn nem gáz, majd soppolok bűnbocsátós cédulákat. Meg külömbe is vannak fontos, és vannak kevésbé fontos bűnök. Mint az köztudott.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.05. 22:04:55

@LadyCarambole:

Látszik, hogy nem értetek a teniszhez, elvégre akkor Amélie Mauresmoval próbálnátok összeboronálni... Bár ő szerencsére leszbikus.

Megjegyzem, ha már női "sportolókról" van szó, leginkább a szinkronúszókat bírom, meg azokat, akik szalagokkal hadonásznak a levegőben!

Rosszindulatú Vászka 2011.09.05. 22:18:38

@"the dragon": a legjobb segge ellembe a rúdugróknak van, meg strandlabdásoknak. A tornászok felejtősek, hacsak nem vagy pedofil.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.05. 22:19:12

@"the dragon":
Be kell valljam, valóban csak a férfiteniszt szoktam nézni.
Viszont ha azt mered mondani, hogy Gina Carano nem jó csaj, kénytelen leszek lebuzizni téged!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.05. 22:51:59

@Rosszindulatú Vászka:

Nem szeretem a túl atletikus testű nőket. A strandröpisek mondjuk még épp jók...

@LadyCarambole:

Azokat meg pláne nem, akik még verekedni is tudnak. Még a végén megpróbálná megvédeni magát, ha el akarom agyabugyálni, mert rosszt fát tett a tűzre! Vagy csak úgy.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.05. 22:55:30

@szanalmas:

Van egy kis FrershWikis beütése, akit már csak a nosztalgia kedvéért is kúrnék! Elvégre már régen is kúrtam volna.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.05. 23:09:26

@"the dragon": a nagyon kigyúrt nőkkel pont az a baj, hogy egyewt hibázol kettétörnek. Vagy túl hosszú az előjáték, vagy rosszul qrod meg őket simán megverhetnek.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.05. 23:31:36

@Rosszindulatú Vászka:

Én nem tudok rosszul kúrni. Elvégre a női orgazmus fejben dől el - amúgy leszarom, de ezt mondják... - márpedig egy nőnek bőven elég már a megtiszteltetés is, ha megengedem neki, hogy beleüljön!

Rosszindulatú Vászka 2011.09.05. 23:43:59

@"the dragon": persze, persze, amíg lószar van, veréb is akad. A női preferenciáidat már kifejtetted, minynuk nagy szerence, hogy nem bonyolócc bele ojan igéynességi dolgokba meg elvárásokba, mint a többi ember.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.05. 23:53:24

@Rosszindulatú Vászka:

Legalább nem veszünk össze a csajokon! Nekem a fiatal és szép kell, neked meg a ronda öreg farokpumpa.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.05. 23:56:29

@"the dragon": nem vagyok én aberállat tulipán taposó. Meg buzi se, mint, hogy csak friss hús izgasson. Az igazi kalandok 60+-nál kezdődnek, ott nincs kecmec, tejjesítni kell, nem lehet utólag kidumálni.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.06. 06:54:35

@Parafon: Nem, én, nem, én az a néger vagyok, aki a Neves Dramaturg és a Sztárforgatókönyvíró helyett dolgozott. Én kinyaltam, rendszeresen és jó mélyen be a fuvolájuk mézes torkába, a vágó lányokat, akiket a rendezőúr csak szopatott. Ha Ön veszi a fáradságot és félszemmel (a másikat húnyva tartja a "helyesírási hibáim" miatt) elolvassa a kommentjeimet, rájöhet, hogy bennem a magyar Eszterhás Jaóska veszett meg.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.06. 08:03:56

@szanalmas:

...amúgy nem szégyelled magad, hogy négerre gerjedsz?!!!

Rosszindulatú Vászka 2011.09.06. 08:16:24

@Parafon:

Tisztelt Kommenter Úr/Úrhölgy/Más!

A Kigondoltam Szerkesztősége végtelen fájdalomaml és vígasztalhatatlanul összetört szívvel veszi tudomásul az Ön/Öné reklamációját, mejben egy Kutatótársunk emberi és mentális tulajdonságait firatja relevánsan.

A sérelmezett Szerkesztőtársunk természetesen illő büntetésben részesül, elszámoltatjuk és megtresszük a megfelelő lépéseket, a papírok már elő vanank készítve. Még az is lehet, hogy nem kap lekvárt estére.

Reméljük ez a kompenzációs csomag elegendő lesz, egyúttal szeretnénk egy háromnapos, hosszúhétvégés ingyen bannolással kedveskedni Önnek és Partnerének a Kigondoltamon és a Kgondoltamközeli blogokon.

Üdvözlettel sé további sikerekben gazdak kommentnapot kívánva,

Kigondoltam Reglamációs és Trollügyi Főosztáj
Vazelin Segédszerkesztő Tanuló Jelölt
süti beállítások módosítása