Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Mondolat a hímsován' attakra

2010.08.31. 16:09 Frick László Emlékzenekar

-melyet bár rendkívülien todományosmélységben, de a valóság

talajától túl magasra

rugaszkodva hordott

össze

itt

kolléga prf. Dr Leginkább Tejből.

 

Rövid, ám megsemmisítő mondolatomban a nőigondolkodásnak az evolúció során kialakult digitálisan működő kettősszervére mutatok rá, mindegyik szerv inverz-párban más szervként is szolgál.

 

Arra, hogy a férfiak gondolkodása az analóg be-ki be-ki -jellegű  nemiszervükben összpontosul, most nem szaporítok karaktert.

 A férfiorgazmus két fő sajátossága, egyrészt, hogy mindig élvezi a férfi az aktust, magömlés = orgazmus, másrészt az analóg módon egyféleképpen [ki-be ki-be] elérhetősége is a férfi primkó véglényszerű működésére laza csuklómozdulattal vet egy fedáksárit. Nemtrég olvastam a brit tudomány színvonalán álló index gyári termékben, a Velveten, hogy a férfi aktus közben a csúcs előtti szakaszban tudatilag beszűkül és egyfajta vörös köd üli meg a fejét. A nő esetében nem csak komyoly és művelt városi nők, de a primkó vidéki gumicsizmás tagozat is képes úgy orgazmust átrélni, hogy erről a rajta dolgozó hím állat, pl férfi, semmit nem észle, sőt, a nő heherész vagy ha az anyósa még ébren van ( alsóbb néprétegek, proletárok, akik télen a ciocpoltházban csak egy helyiséget fűtenek és télire beköltözik a legkisebb fiú is a feleségével meg a három családjával) akkor elkezd haggyámánozni, jújezfáj!-ozni, pedig dehogy fáj, szúr vagy csikland.

A magyar nőisajtó már 30 éve terjeszti brit tudósok jelentős felfedezését a nőifigyelem rétegezettségétől. Férfi összesen egy terültre képes összpontosítani, míg a nőifigyelem egyszerre többirányú. A férfi analóg agyvelő, ha egy gépjárművet tükrökkel szerelnek föl, csak a sminktükörből képes ellenőrizni az ajaktetoválását vagy azt, hogy nem kell-e már epillálni a mellkasán a szőrzetet,

 míg egy nő az autó bármelyik tükrét képes kreatívan másra is használni a pillantásokban.

(Esetleg régi amerikai filmekben láthattuk Májkell Dögleszt még fiatal nyomozó korában, hogy Stone hadnagy mellett ülve kémlelés céljából csavart egyet a belsőtükrön.)

 

http://bsstudio.virtus.hu/user_gfx/20070804/tn_aid2753_20070804023455_803.jpeg

 -A MAGNUM jégkrém hivatalos reklámfotója

Nő felsőgondolkodási szervének élvezeti nyílásában él meg orgazmust

 

 

Vegyünk egy példát, a gyerekekünk vidáman beszélget kis barátjával az út közepén, amikor a 30km/h-s védelem alatt álló lakóterületen felbukkan egy autó 20-szal és a faszi, aki vezeti, lassít és dudál, erre a gyerekünk persze meg se mozdul, az autós betép, fölgyorsít 25-re , elcsapja a bicikli hátsókerekét, a gyerekünk elesik és fölreped a tarkóján a bőr   . Ha hím orvoshoz visszük és az nagyon öreg már, pl 49 éves, akkor pár öltéssel összeölti, mert 20 évesnél elavultabb a diplomája. Modern fiatal orvosnő, ha van két gyereke, azonnal alsógondolkodási szervére vált, látva gyerekünket, egyből arra gondol, hogy ez az ő gyereke is lehetne itt, összecsapja két kikkezét, azt mondja jesszus és beutal bennünket a sebészetre ÉS EKKOR SEBÉSZ SZAKORVOS VARRJA ÖSSZE A GYEREKÜNK FEJÉN A BŐRT! NAUGYE??? 

Megnyilvánul az összetetten bonyolult gondolkodásra képesség   a gondolkódó Nő  páros gondolkodási szerveinek összehangolt működésében is.

 Szingli nő férfi nélkül is magasfokú orgazmust képes megélni lényegében bármely testnyílásában. Komoly irodalma van, angolszász tudósnő jóvoltából, a non touch, az érintés nélküli, csak gondolati úton elért nőiorgazmusnak, ha nem hiszitek, járjatok utána!

Vidéki paraszt nők, akik még a Nők Lapját járatják a Szabad Föld-del, némileg mehanikusan, minthogy fölsőgondolkodási szervük is férfias, nem csak a gumicsizmájuk, érnek el érintés nélküli iorgazmust a konyhaasztalnál, ha a lábukat X-be téve erősen össze-össze szorítják a combtövüket (további +13-as karikás részletek a vonatkozó női szakirodalomban).

 

http://www.oftenwrong.net/wp-content/uploads/2007/04/oldwoman_toilet.jpg

 

Lady Mrs Sancella S. Williams, brit tudósnő kutatás közben

A NŐ egyik gondolkodó szerve egyben ülőszervként is szolgál, a megfelelő nyílásokkal. Íróasztalnál pl ez alkalmas arra, hogy a felsőgondolkodásiszerve mimikájában egyfelé terelje a kommunikációt, pl mosolyog az ellenséges kolléganőre. Míg alfele egy hallhatatlan kis purcantással azt mondja: "Ezt neked! - bazmeg!" Utána feláll, egy elegáns mozdulattal, míg minden nő az irodában azt az egyszem balfasz férfit nézi, mert fingani a férfiak finganak, ez természetes, a primitív férfiemésztés egyik chemiai következménye.

 

http://fotosa.ru/stock_photo/Fancy%20by%20Veer/p_2684073.jpg

Folytathatnám tovább is, de akkor elveszem a női sajtómunkásság kenyerét. mazsoláiról a kalácsot...

 

Fejlett nyugati (Bezzegisztán. EU) nő egy, a női felsőbbrendűséget hirdető reklám pózában gyakorolja alsógondolkodási szervének titkos élvezeteit (pisivisszatartás, kakivisszatartás)ÉS egyben karban   tartjagondolkodási szervének IS szolgáló edényét.

Olvassátok a Velvetet, a Blikk-Nők -et meg a Tina magazint és a Kiskegyedet, ha nőiműveltséget, csak nőiszegmensnek nők által készített duplafenekű okosságokat akartok magatoknak!

 

Wilhelym Frídeman Juci vizuálisvilágába ojtott tudományos WC tisztítás

A brit tudós nők kutatási munkáinak tesztelése dél-afrikai körülmények között, fiatal transvaal szépséggel párosodottan:

68 komment

Címkék: nőiagyvelők

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr862255721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leginkább tejből 2010.08.31. 17:19:58

mőőőőőőőőőőőheheheeeee

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 21:03:42

@Zsit (nyau és rémizé):

Csak az örök igazságot írja le, mely szerint minden nő buta kúrva.

leginkább tejből 2010.08.31. 21:33:28

@21méter:

azért ennél árnyaltabban hozta ki a dolgokat...

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 21:44:46

@leginkább tejből:

A magyar nőisajtó már 30 éve terjeszti brit tudósok jelentős felfedezését a nőifigyelem rétegezettségétől. = Minden.

Férfi összesen egy terültre képes összpontosítani, míg a nőifigyelem egyszerre többirányú. = Nő.

Megnyilvánul ez a gondolkódó párosszerveinek összehangolt működésében is. = Buta.

Az egyik gondolkodó szerve egyben ülőszervként is szolgál, a megfelelő nyílásokkal. = Kúrva.

Csak, hogy mindenki pontosan értse.

@Zsit (nyau és rémizé):

Nincs mit, bármikor szívesen segítek.

leginkább tejből 2010.08.31. 21:54:00

@21méter:

ARNYALTABBAN BAZMEG, ÉRTED? Ezért művész frikk és ezért vagy te bakter!

leginkább tejből 2010.08.31. 21:56:55

Amúgy a nőisajtótól rendszeresen fobok egy hátast.
Kinyitsz egy férfi magazint, autók, piák, pinák, poénok

Kinyitsz egy nőit, divat, rúzsok, pinák, férfiszídás, riportok arról, miért tökéletesek a nők, nyipákolás, milyen barmok a férfiak.

Hát a buzeráns kurva anyjukat!
És ebből ezernyi kibaszott firkász megél!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 22:03:20

@leginkább tejből:

Komolyan nem hiszem el, hogy ilyen homályos vagy, dundika. Kurvára nem állítottam, hogy nem árnyaltabb. Mivel műértő képességem is rendkívüli, ezért a kivételes művet úgy parafrazáltam, hogy a komolyabb absztrakciós képességgel nem rendelkező olvasó is be tudja fogadni.

leginkább tejből 2010.08.31. 22:05:05

@21méter:

bárhogy smúzolsz, nem megyek veled szobára! ott van neked nyunyó, meg pisti!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.09.01. 01:35:17

@21méter: @leginkább tejből: Ezek itt basznak, mint Hugh Grant az utcán ezelőtt harminc éve!

Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2010.09.01. 01:39:25

Baszott jó poszt, mélység van benne! Te olyan lehetsz, mint az én sztrovacsek barátom a Török, az szokta mondogatni nagy átéléssel, hogy Tuskó, nem mind kurva! Aztán halkan hozzáteszi: de egyforma az összes.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.09.01. 01:43:04

Párosszervirigység
Csak hogy legyen egy objektív tumodányos komment is.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.09.01. 01:47:43

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mert te csak arról tudsz, arról nem, amiről én!

Gondolkodtam rajta épp a minap, hogy csinálok egy listát a művelt, jól tájékozott, mindamellett kreatív és intelligens komentelőkről ezen a bloggon. Aztán rájöttem, hogy elég, ha kinyitom a személyi igazolványomat.

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 07:27:28

@Zsit (nyau és rémizé): @radairosseb: @A Hannibal Lektűr-attitűd: @leginkább tejből:
Satöbbiek, ez a poszt nem lett kész és mégis feltettétek! Így most kénytelen vagyok viharmunkában befejezni, vessetek magatokra, kis mohók!

Yvettebabacool 2010.09.01. 07:48:51

ha odadorzsolom a Magnumot akkor megnyugszom? nem birok a libidommal

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 07:50:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Radairosseb kommentjeinek tanulmányozása után minimum egyetemi (ELTE szociológia szak) végzettségű jógyereket sejtek e farce nick mögött. Teljesen nett, hibátlan jógyerek szemlélet segítségével lehet így parodizálni a kirekesztők, a cigánysággal szembeni súlyos előítéletekkel élő képzetlen, devizahiteles zsírtraktorosgazda és kétharmad jellegű (linuxosinges zoknibombagyáros) csürhe nézeteit. Vagy nem tudod tán, hány farok csóválja a Húgyozó Kutya pártot?

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 07:51:23

@Yvettebabacool: A női szakirodalom szerint valami jeges dologgal is kellően csikis a nőimaszturbáció, próbáldd a magnummal sikálni a csiklód, hátha attól is olyan képet vágsz, mint az a szopómaszkos csajszi a fotón.

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 07:52:13

@Yvettebabacool: Kóstolót, azt kérek, mert a sóskás csokoládé pikant.

Yvettebabacool 2010.09.01. 08:09:29

@Frick László Emlékzenekar: azonnal elolvad, olyan forro, most szarazjeggel probalkozom, mindhiaba, szupercsokis, kis tejszeru bevonattal, jo lesz? :D

leginkább tejből 2010.09.01. 08:26:32

Vásztakurva!

Kibebasztottjó!

Frikkbazdmeg, ha valaki 'Publikus' -ra flegeli a dógozatát, akkor azzal azt komenyikálj, hogy mehet ki a népnek. Ezé ment ki.

Commandante Jayasuriya 2010.09.01. 08:56:39

@radairosseb:

Azon az oldalon, ahol a büntetett előélet bejegyzései olvashatóak.

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 10:21:40

@leginkább tejből: Nálam a pudlikus most azt jelentette, hogy kommentáljátok. Nemrég vót a cseszlovákos. De nem baj, mert így rá lettem kényszerítve, hogy mintegy 12 perc alatt befejezzem (vagyis a 3/3ed részét megírjam, kösz)

Friedmann Juci 2010.09.01. 12:12:20

@Frick László Emlékzenekar: olyan cukkeráj, hogy mindenképpen meg kell, hogy említs. leszel a nagypapám? váháháhááá

kiraaaaa 2010.09.01. 12:28:26

NA azé, már azt hitem megint hülye vagyok.
Ha legközelebb Magnumot eszem, akkor kell egy fehérágy.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.01. 12:57:24

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Egyetértek, meg is lepődtem, hogy a szerző ilyen szűkszavú volt elsőre. Aztán a végén mégis csak maga rántotta le a magamagáról a leplet, hogy sárga ortológ agyarait megvillanthassa.

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 13:26:59

@Friedmann Juci: Uhrin Benedeked vagyok máris, nem, bajbí? Gyere, tedd a lábad fejtetőmre, mintha lábod lábod vóna.

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 13:27:44

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Biztos van valami reklámszakember ismerősöd, aki miatt a végégvel már nem annyira tecc, mi?

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 13:30:20

@21méter: Hülye, minden nap Kovács úr ajánlásával hogyishíjják Cillit BENGGGG-gel mosom a sárgát le az agyaraimról. Fáradság nélkül csak így sziff és a rongyókával plimm, plam! Csak a begyepesedett háziasszonyok baromkodnak áztatott citrom levével meg ecettel meg ú'ságpapírral.

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 13:32:30

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Friedmann Juci: @21méter:
Elfelejtettem, hogy a 3000000 komm'csidiplomás oreszágában élek, akik en grátisz reklámszakemberi OKJ-t is kaptak. Miattatok van tele a farzsebem Perwollal.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.01. 13:44:55

@Frick László Emlékzenekar:

Akkor mégis csak fejlődsz, ugyanis a Gazdasszonyok Könyve még a szódabikarbónát ajánlotta e célra, hacsak nem arra célzol, hogy vízköves, neadjisten húgyköves a fogad. Bár vannak hagyományai a húgyivásnak is, még nemzetközi konferenciákat is tartanak.

kiraaaaa 2010.09.01. 13:49:58

@21méter: az amerikai kommandóskiképzős GIJean csinál húgyból vizet, és az akkor már vízkő, nem húgykő.

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 13:50:25

@Friedmann Juci: viszket hát! Frusztrál, hogy én csak bicskaügynöki tanfolyamon szereztem kommcsi' papírt, de ötösre vizsgáztam ám. És Pestről jött le egy néni vizsgáztatni!

easykarma · http://easykarma.blog.hu/ 2010.09.01. 13:51:18

@Frick László Emlékzenekar: okjés 'reklámszekember' igen ritkán jut rendes becsületes tvspot közelébe

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 13:52:26

@21méter: Irigyled tőlem a Magnum reklámkép alatti mondatomat [Nő felsőgondolkodási szervének élvezeti nyílásában él meg orgazmust], azért próbálsz beállítani Uhrin Benedeknek.

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 13:54:05

@easykarma: Pont erről beszélek! A budibűvár reklámot 30000 háziasszony lekérdezése után készítették, ebben nem babra megy a játék, mint a malom'ban meg a politikaimközvéleménykutatásokban (507-es mintából...)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.01. 14:00:37

@kiraaaaa:

- GI Jean, te ázol odakinn?
- Nem teázom, uram, hugyozom.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.01. 14:03:47

@Frick László Emlékzenekar:

Hova gondolsz, pont te állítottad be magadat annak még feljebb. Viszont látom, az eszed azért jól forog, mint a Nagy Ho-ho-ho-horgásznak.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.09.01. 14:11:25

@Frick László Emlékzenekar: Ne rám mutogass, gecco!

@Commandante Jayasuriya: Látom, sokat lapozgatod a személyi igazolványt.

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Épp erről beszélek.

kiraaaaa 2010.09.01. 14:18:51

@21méter: de ha téleg húgyköves a foga, arra nem jó a szódbirkabóna, hanem, valami gyógynövény kell, a femina.hu tuti tud receptet.

Friedmann Juci 2010.09.01. 14:38:35

@21méter: szedd már fel kirát! olyan nagyon udvarol neked.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.01. 14:46:23

@Friedmann Juci:

Ha megígéred, hogy féltékeny leszel, akkor simán!

@kiraaaaa:

Este beleférne egy krémes? Tudok egy jó cukit!

Commandante Jayasuriya 2010.09.01. 14:56:29

@radairosseb:

Annyira sokat, amennyire egy hitelkártya nagyságú műanyaglapot lehet lapozgatni.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.01. 17:01:48

"Férfi összesen egy terültre képes összpontosítani"

Frikk mester, a te összes posztodból az derül ki, hogy a te esetedben ez az egy terület állandóan ugyanaz.

Frick László Emlékzenekar 2010.09.01. 17:32:19

@Levéltáros: Készülök az Igazi Férfilétre (Menschwirt- und wissenschaft) valamelyik kies bezzzegónijós területen. Hiányzik a tehéntrágyaillat.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.01. 17:59:22

@Frick László Emlékzenekar:

Mai napig rejtély számomra, hogy hogy voltál képes sovánnak titulálni a bálnát!

Yvettebabacool 2010.09.01. 18:52:08

@radairosseb: az egyetlen tobboldalas irat ami megfordult a kezeben a hahota ota.

kiraaaaa 2010.09.01. 19:49:19

@21méter: de csak ha szereted Rákóczi túróst.

leginkább tejből 2010.09.01. 20:03:20

@Friedmann Juci:

félltékeny vagy, nyuszómuszó? hát kúrtál volna rendesen!

Friedmann Juci 2010.09.01. 20:58:15

@leginkább tejből: ha mégegyszer nyuszómuszónak hívsz, kitekerem a lábad!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.01. 20:59:40

@kiraaaaa:

Értem, szóval egy kis kuruc virtus, amit szeretnél.

Frick László Emlékzenekar 2010.09.02. 05:54:34

@21méter: Úgy, hogy a sovént elgépeltem, az é mellett van az á.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.02. 09:43:07

Sovénra meg nem kéne aposztróf.

Frick László Emlékzenekar 2010.09.03. 12:34:11

@21méter: Igen, de ha nem teszek aposztrofot, akkor nem hat annyira műűveltnek, valamint nem utal az y hiányára és nem lesz kétfedelű. Csak egy.

www.youtube.com/watch?v=vQ6vl49r67I

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.03. 12:50:18

@Frick László Emlékzenekar:

Már csak az a kérdésem, hogy van-é sapkád, és szűrőtlen-é a cigerettád?

Yvettebabacool 2010.09.03. 13:43:18

@Frick László Emlékzenekar: olvass melt, mert szorcsi be van feszulve ilyenkor, szal OLVASS MELT BAZMEGMELT!

Frick László Emlékzenekar 2010.09.04. 07:41:52

@Yvettebabacool: Én a te melleidet akarom megolvasni. Dugd oda!
süti beállítások módosítása