Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A Palya Bea-kígyó művészi növesztésének jövőbemutatóságáról

2010.08.11. 08:11 Frick László Emlékzenekar

 

„Minek is szaporítanánk a bűnösöket?”

/Ben Johnson -> W.   Shakespeare:  Hamlet/

 

Frikk már elveszítette az erejét

/egy Palya Bea-kígyóépítésben ügyes jelentősművésznő megj./

 

17130 megtekintés a kopírozás pillanatában:

 

A Palya Bea-kígyó algebrailag a cirkuszi kígyók családjába tartozik, hiszen a fejétől a farkáig n+1, ám a farkától a fejéig visszamérve 10> tagból áll , ha n+1 meghaladja a 140-et, de nem több 400-nál. 400 tagnál többet számláló Palya Bea -kígyó már polip és majd erről Kiss Judit Ágnes [511 megtekintés a kopírozás pillanatában]művésznő fog nótázni, ha kedve telik rája, én meg majd a Kiss Judit Ágnes Polip elemzésében molyolok rajta úgy a Kigondoltam egyilliomodik megtekintése táján, még a nakkari előtt. .

 

Vadzöld  szempontok szerint sem találhatunk kifogást a Palya Bea-kígyóban, hiszen a XX. századi környezetvédelmi csapással, a tamagocsival szemben nem fogyaszt elemet és rekultiválása sem fogja föladni a leckét a XXII. század polietilénbányászatának.

 

A Palya Bea-kígyó az elejétől, ami a feje, a vége felé számlálván egyre vékonyabb, egyre keskenyebb és egyre unalmasabb tagokból áll. Vagyis az egykori termelőszövetkezei szocialista  asszonybrigádok szóhasználatával afféle, mint a lyányszar: hosszú és hegyes.

 

Primitív véglénynők, kőbaltások, devizahitelesek és palacsintabőrű linuxosinges biofarmernők* általában megállapodnak az első un pasinál, akit romungro nyelven kifognak maguknak és azt alakítgatják kedvükre, mint valami háziállatot arra hivatkozva, hogy fasz fasz, mind egyforma semmirekellő baszó, fingó és sörivógép és csak arra jó, hogy a büdös zoknik fölszaporodjanak a szennyestartóban vagy legyen, aki betolat QWRT-alakban tükörből a teherautóval a birkaátvevőhöz. (A pasi a Palya Bea-kígyó egy tagja, TSZ pasijaim -a szerk. kieg.)

 

A Palya Bea-kígyó tenyésztésének művészetét akkor érthetjük meg igazán, ha megismerkedünk a barbár, primitív korok szokásaival –tekintsük csak Lujzácskát. Még 15 –és féléves sem volt, amikor hozzá adták a csehszlovák származású Blaha bácsihoz, aki már abban a korban is százévesnek számított a maga 37 évével és tüdőbajával. Balaha bácsinak valószínűleg az orvos írta föl, a gyógyszeripar gyökérkori fejletlensége miatt, a zsenge lányhúst. A naív kutató , szexuálpszichológus vagy a Provident reklám-marketing főcsoportjának vezetői persze ezen információ hallatára azonnal nekiesnek a könyv formájában közforgalomba került Blaha Lujza naplónak és gyorsan odanyálaznak az esküvő napjára forduló másnapi bejegyzéshez, amiben Lujzácska beszámol friss asszonyi életének első óráiról, ám a XIX. és XX század prüdériája, viktoriánus cenzorizmusa az alábbi kis bekezdést kihagyta.

 

 

 

„A lakodalmi estebéd után persze a táncot Blaha bácsi nem birta, és már éjfél után azonnak felszökénk nászágyunkba. Szépen hanyatt feküdvénk, mint a filmeken én cuki kis kacsócskáimat a dunyhámra fektetem, Blaha bácsi pdig miután egy elegant kis porczelan bögrétskébe köpött egy keveset pejslijéből, az ágyam szélére ült, megfogta a kezem és elkezdte azokat a marhaságokat beszélni a méhecskékről meg a bibékről, ámde, amíg ő hátat fordított a bögrécskéjével, én hálóingem fölkaptam a hónom alá gondosan ügyelve, hogy azért a cicikéimen fönnmaradván adjak is valami munkát a Blaha bácsi szorgos ujjainak is. Amidőn Balaha bácsi költői szavakból, de erősen morvaországi bécsi dialektusban előadva eljutott addig a képzavaroktól terehes részig, hogy a méhecske a szívócsövét a kisvirág kehébe dugdossa, rászóltam

„Majd adok én neked gyereket csinálni, Blaha bácsi: Amikor szólok, húzzad csak szépen kifelé! De most -azzal Л alakban szétdobott pompás kis lábikóimról a dunyhát félredobám- >>Tegyed befelé a farkincácskudat, amíg szépen vagyok, mert már igen elálmosodék !!. Valamint a   mézes heteink következének, s a te dolgod lesz a továbbiakban az, hogy csészécskémet kellően megmézezzed, mézeztem én már magamnak az ujjammal eleget, szinte tövig kopott belé!<<

Ugye ne is mondjam, de persze az ilyesmit egy emberre nem lehet hagyni, ezért hypermangános klistélyomat azért szépen odakészítettem az éjjeli edényem mellé az ágy alá.

Tudom, tudom hogy a mai kor zsende, tehát 26-39 éves kor közötti Palya Bea-kígyó nevelő kisleánykáinak a fenti szöveg több, mint pornó és horrorisztikusabb az Alkony sorozat legbugyiizzasztóbb részeinél is, pedig így volt. Csak a kor nyomdatehnikája és a szerkesztő Csillag Ilona néni még sejtetni sem engedett olyan nyíltan szekszuálisra pl koituszra utaló kifejezéseket, mint kelyhecskébe dugdosás vagy pláne a maszturbálás tabunak számított úgymint csészécske saját ujjakkal való mézezése.  A pettinget pedig nem találta még föl Edizon és a Fevilágosodás a Sötét Középkor utolsó maradványait, a koedukált fürdőzés, ami a XIII-XVI. században szokásos tömeges  pettingelés nyílt tere volt, fölszámolta.

Blaha Lujza 10 évvel és 37 kg-mal később, Sándor fia szülése után, de még Nagybetűs Magyar Nemzet Csalogánysága előtt, leánykori neve Ludovika Reindl, an. Aloise de Ponty ap.n Alexader Reindl:

 

 

Ismeretes a kutyabarátok piaci szegmensének az a markáns tortaszelete, amit közönségesen nagykutyatartó-nak nevezünk. 30-40cm, sőt! 70cm-es marmagasságú kutyákat, új funlanditól a bernin át a kaukázusi pásztorig, dédelgetnek és becéznek édy kuttyuliként a gazdáik. Korunk fejletten relativista matulista fikaista szúszparkiánusa már röhögni se tud azon, hogy ezeket a lóbaszóan nagy benga kutyaállatokat is, putyulinak, cukkíninek, meg macifalatnak becézik gazdikáik, akkor hogyan várhatnánk el egy kreatív, többdiplomás, minőségi szellemi gályában szorgoskodó, de szabadidejében jelentősen műűűvész nőtől, hogy az összes szemétláda, gecialjas, köcsög, bunkó, más világnézetű és unalmas pasijára emlékezzen, akikkel megfarkaltatta magát az elmúlt lassan két évtizedben, amikor arra kialvásos reflexnek köszönhetően természetes biomódon is mi mindenre sem emlékszik, hogy a tizedik osztálytalálkozón ugyan pókeren bukta el, hogy csókolóznia kellett a Brigivel, viszont mivel folytatták a fürdőszobában.

 

Ha a kereatív, művelt, szellemes, üde és még sorolhatnánk a jótulajdonságokat, amik ugyan nem jellemzik a Palya Bea-kígyók tulajdonosi szegmensét, de az ember, még ha esetleg férfi lenne, jól teszi, ha kussol arról, hogy már milyen szagú és állagú egy punci akkor, amikor a maximum 399 (+/- 12) tagot számláló Palya Bea -kígyóból Kiss Judit Ágnes Polippá nevelődött virtuális állatkertje, nembeszélve a gazdi cirotikus májától dagadó hasikójára és egyre inkább a néhai Királyi televízió Uborka című műsorára hasonlító orrocskájáról , aminek krátereit egyre ideiglenesebben gelettlik ki az egyre profibb és drágább alapozók meg púderek és a gazdi egyre inkább fizikaikiterjedéssel is rendelkező, természetazonos hatású bioállatai, úgymint édes kis kutyusok és lovacskák irányába terjeszti ki érdeklődését, hiszen negyvenedik életéve fölött a művésznő, ha már nem tud magának egy havi 800ezer-két-és fél milla közötti jövedelemtartománysávban kalandozó pasit, jobban teszi, ha legalább tíz évig kitartó állatfajtákra pocsékol a havi nettó kétszázából.   (A mai havi nettó kétszázban vonható meg az a jövedelemhatár, ami alatt a nő anyira neoprimitív lesz, hogy pl képes férjhezmenni, rendes házaságban két gyereket szülni egy lapáttal csúcsonbaszott cukorsüveg alakú szőrös hájtottyadmányhoz és devizahitelt kénytelen fölvetetni ahhoz, hogy az e célra szakosodott debreceni klinikán 2 db megfelelő nemű gyereket csináltasson magának.

Némelyik vidékiparaszt nő annyira fejletlen és primitív tudati állapotú, hogy nemhogy választott orvosa nincsen meg kismamablogja de képes vaginális úton szülni -és egyenként!- a kölykeit! Az ilyenek aztán képesek védőnőhöz hurcobálni a porontyaikat meg un „védőoltások”-kal támogatni a gyógyszeripari maffiát, ráadásul bébiszitterre sem telik nekik, elesnek a kellő kultúrálódás és permanens művelődés lehetőségétől, mert nemhohy sokszor még bébiszitterre se telik nekik, hogy hat héttel, mint ez Bezzegisztánban természetes , a szülés után visszamehessenek építeni a karrierjüket, de egy kurva mosogatógépre is devizahitelt kéne felvenniük, ha ezt a mentőövet is ki nem vette verte volna a kezükből  a Rákosi Viktor.

 

Mért számít hősiességnek, ha egy pasi végigmegy a falu összes csaján és mért kurva az a csaj, akin végigmegy a falu összes pasija?

/Hannibal von Easykarma bölcs esti kérdése/


Mert talán nem mindegy, hogy a sofőr megy végig a kamion platóján vagy a kamion megy végig a sofőrön. Avagy: Egy köcsögbe töltögetek húszféle tejfölt vagy húsz köcsögben mártogatok meg egy kanálkát.

/Frikk jellegzetesen ökör válaszai Hannibalnak/

 

Mit tegyünk, ha élőhelyünkön a röverünk közelében Palya Bea-kígyót nevelő nőt tapasztalunk? Semmiképpen ne tegyünk kézujjaink külső felével úgymintha pihe lenne, lesöprő mozdulatunkat röverünkön, hanem hagyjuk az élesztőszagot lehelő, hányástól csapzott bár, de egyébként is döglött csirke ázott tollára emlékeztetően fölberzizett hajú tulajdonosnőt kisírni magát a zakónkon, főleg, ha egy ilyen öltöny árát egy jólsikerült hossz néhány másodperce alat megkeressük, ekkor az se szám, ha triplatokánk van, hiszen belsőértékeink az, amire a Palya Bea-kígyó építő apellál. Amit elsőként tanácsolhatunk, az az, hogy semmiképpen se zavarjuk meg önkéntes áldozatának élvezésében. Pl ha másnap nem emlékszik, hogy az éppen soros pasija mint próbálta segíteni a hányáshoz feltétlenül szükségesen kellő testhelyzet kialakításában, amíg ő egyik kezén és a másik lábán tűsarkú pipellőjével a kurvannyába küldözgélte, akkor, ha jót akarunk magunknak,  segítsük hiedelme kikupálásában, miszerint a Homokmanó fürdette ki boroskóla és bomló tejsav szagú testét és fektette ágyba vagy pedig ő maga, hiszen frenetikus módon bírja a piát.  

 

Kevéssé köztudomású, hogy a ma Palya Bea kígyó-ként ismert virtuális édeskis állatfajta a tamagocsizmus előtt, a moncsicsizmus alkonyán is létezett már (Akkoriban még megesett, hogy egy kellően kreatív lány megbukott az AB-bizottság előtt és meg keleltt szülnie a ma már a Palya Bea –kígyó nevelésben élenjáró kislányát. Képlopó prg és fotoshopp hiányában a kor női művészete vóldizni figurák un „vaj” vagy „zsír” papíron általi copy-jában merült ki vagy pedig színes magazinokból ollóztak és ragaszgáltak össze édes kis képeket a rajzfüzetükbe.

Vidéken nemkevés paraszt lány azonban elrekesztődött a fejlett amerikai vizualitástól és a román meg szovjet animációs filmművészetből eredeztethető tepsiszem nyuszimusszokat és cipőfej kutyuskákat meg szivecskéket lehellő macikákat kopírt elő anyu emlékönyvéből. Ezen szörnyűkorokra való visszapillantással győzödhetünk meg csak igazán arról, hogy hű de már mennyire fejlett is a mi Palya Bea –kígyóktól kunkorian oranemtikus és kalligríf korszakunk!  

 

*Hazánkban egyelőre & szerencsére csak végetnemérő ausztrál szappaoperafolyamok sodornak ilyesmiket elő. De kifogyhatatlanul.

46 komment

Címkék: palya bea kígyó

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr592208660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.08.11. 09:08:08

az uram ezen esetben teljesen egyet értve a tisztelt emlékzenekar úrral az alábbi hozzáfűzését adná közre általam: hogy ama sors ferdítő pillanatban mikoron eme kígyó-bogyó növesztő bezárkozás történik és erős szívdobogással közhelymentő szerénységgel mint ablaktalan helységbe számüzőtten anális és vaginális keverékként mint bölcs laborfalviróza a hányatatott űzekedése virradatán eme minden észérvet és minden tálentumot nélkülöző pillanatban a bábozódás mint homokvár emelkedik ki a semmiből és ennek a csillagos ég sem tud határt szabni nehogy egy ilyen felvilágosult és teljesen átszellemült remekműnek titulálható korhű rajz

Friedmann Juci 2010.08.11. 10:54:00

Frikk, én ezt megkönnyeztem! A velőmig hatolt a meghatottság, és az inspiráció-készségem, és már a szavakat sem találom. Frikk! Én visszaszívok mindent! Van itt erő!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.08.11. 11:23:49

nem értem

lehet, azért, mert nem olvastam végig

lehet, azért, mert hosszú

lehet, azért, hogy a magamfajta ne is olvassa végig

lehet, azért...

Frick László Emlékzenekar 2010.08.11. 11:58:14

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ne búsulj, mindjárt lesz benne Hannibal idézet, de most még csak korrektúráztam.

Fenehorizont 667 2010.08.11. 12:11:41

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
ha nem érted, az csak azért lehetséges, mert te már a mittudoménmilyen oktatási reform után születtél, aminek eredményeképp már nem szótagonként tanulnak olvasni a nebulók, hanem betűnként.
egyébként ez valószínű frikk önhazugsága arra, hogy lusta/túl elfoglalt át- és átszerkeszteni egy bejegyzést, csak kényelmesen fossa a gondolatokat egymás után, ahogy jönnek.

persze ettől még azé érthető, szerintem.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.11. 12:12:26

@Friedmann Juci: Hagyjuk a hülyeséget bébi, inkább kukázd ki az a márkis és nagyon Spiegelmannos , tehát nemsikerült fejezetet. Emésztem, emésztem azt a baszatós jelenetet, de olyan, mint a Dankó Pista édesbor, egyre rosszabb lesz, ahogy ülepszik, kurvára közhelyes ez, a feminimopicsoidok ellőtték vagy hatszor a magát megbaszató de (BÜSZKÉN háháhá!!)nemélvező csaj esetét a hirtelenelpurcantó pasival... Vannak minden 17-21 éves értelmiségi kiscsajnak efféle ötletei, hogy majd kurva lesz [annak adja elő magát ... most képzeld el, hogy kamionosnak adja magát elő Lujza, hát kb annyi az esélye az jó alakításra.... az első kanyarvételkor lebukik..] meg minden, de azért ezek a hülyeségek szerencsére koponyán belül szoktak maradni... (Persze a netizmón megmaradhat, de papírról szerintem nagyon lebőg, majd meglátod 3 hónap múlva.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.11. 12:14:30

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Némelyik mondat olyan gubancos, hogy én se silabizálom ki, hun a farka meg az eleje. De ezek a mondatok a közepe táján vannak, azokat úgyse olvassák.

Friedmann Juci 2010.08.11. 12:17:01

@Frick László Emlékzenekar: nem kukázok. és már megbeszéltük számtalanszor, hogy verd ki a fejedből, hogy jelentősművésznő leszek. 3 hónap múlva sem küldöm el a rádaiutcába.

Friedmann Juci 2010.08.11. 12:18:17

@Frick László Emlékzenekar: mondtam már, hogy korrektúrázok neked szívesen. a blogkurvaság mellett az a másik kedvelt foglalatosságom.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.11. 12:24:11

@Friedmann Juci: Azért tanácsoltam az egyetlen helyeset, mert tudtam, hogy akkor BIZTOSAN nem fogod megcsinálni. Van efféle gonoszság is, hogy direkt a jót mondja az ember. Nekem is, amikor még képlékeny voltam, sok jó tanácsot adtak, én meg direkt nem fogadtam szót. Jókat röhögök most, mekkora fasz vótam már akkor is és ez idővel sem igazodott, nemhogy nem alakult... höhöhö... Egyébként a három hónap az nem a rádaiucca. Hanem.. egy kis pihenés, a megheverés ideje, az ember elfelejti, előveszi és idegenszemmel megnézi, de szerencsére ezt is úgyis hiába mondom. Viszont most már mindent elmondtam, úgyhogy mehetek is, na szevasz. Majd lesz valahogy, nekem aztán tökre mindegy, hogy lesz, magadnak baszod el, ahogy akarod, úgy.

Fenehorizont 667 2010.08.11. 12:30:47

@Frick László Emlékzenekar:
tökjó. még el is magyarázod, hogy gonosz voltál.

szanalmas 2010.08.11. 12:40:39

Kezd unalmas lenni, hogy minden posztod azokról a nőkről szól akiknek a képére rejszolsz és szerettél volna velük dugni, de kiröhögték a pici kukidat!

Fenehorizont 667 2010.08.11. 14:09:52

@szanalmas:
pedig a szerelmet kereső (a frikk-féle kígyóra neki ez a magyarázata, vagy biztos valami ilyesmi), felvilágosult művészlányok már-már egy komplett társadalmi réteget alkotnak. ha kicsit tanulnának dugni a hagyományoscsaládiértékek között nevelkedett, egyáltalán nem felvilágosult, viszont annál inkább vidéki kislányoktól, még lenne is valami hasznuk. az azonban szerintem tény, hogy a frikk-féle megközelítés szerintem szükséges, és tökre nem unalmas.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.08.11. 16:25:36

@fenehorizont: nem, én még rendesen tanultam olvasni - veled ellentétben

ugyanis leírtam, hogy miért nem értem - nem érted?:)

leginkább tejből 2010.08.11. 19:29:01

kuuurvakibaszottkibaszottkuurvajó poszt!

szanalmas 2010.08.11. 22:27:57

@fenehorizont:

De csak azért mondod ezt, mert kifelejtettem, hogy a posztok felében meg azokról a buzi pöcsökről ír, akik szintén ugyanazért röhögték ki! Persze ti vakok vagytok az ilyesmit felismerni, még jó, hogy én is itt vagyok!

szanalmas 2010.08.11. 22:46:48

port.hu/heber_poroly_the_hebrew_hammer/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=13424353&i_topic_id=1

Hátbazmeg, ezt meg kéne nézni!!!
Valaki látta már?!

"Mordechai Jefferson Carver, a Hitelesített Körülmetélt Farok, a westernhősszerű csodazsidó szuperhős James Bondot is lepipálja, amikor megmenti a hanukát az elpusztítására törő gonosz Mikulástól."

Friedmann Juci 2010.08.11. 22:59:50

@szanalmas: már a lejátszómban van. ha érdekel szancsi. közben maszhatod a macskám lábát.

Friedmann Juci 2010.08.11. 23:04:54

@szanalmas: jut eszembe, kiszerettem belőled, mert alföldi parasztoktól idézel. sajnálom.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.12. 04:39:06

@Friedmann Juci: szivem, szerkesztői jogod van, megnyitod a bejegyzésem oszt vagy korrektúrázod vagy azt csinálsz vele, amit akarsz.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.12. 04:52:49

@fenehorizont: A vidéki parasztlyányok, főleg az elmaradott vidékeken még saját kezükön lévő mutatóujjukra véve a pántját, próbálnak beletalálni a szennyeskosárba a tangájukkal, ezért maradt annyi hasizmuk, hogy amikor a pasi fekvőtámaszból koitál velük, fel tudják emelni a csipejüket annyira, hogy előre-hátra vonván magukat, hüvelyüket kellemesen [Weöres:] tsikáltassák, és ha a legjobb barátnőjük, míg ők terhesek, amerikaiassan megbassza a férjüket, akkor a csajszi gégéjét valamelyik orrlikán keresztül szerelik ki (mert a kispofájáról a bűrt régletépték) míg fejlett műűvészkörökben a barátnők sportot űznek a balfasz kispapával való hágatásból. (Holott a szerelmes férj spermája oolyan hormont tartalmaz, ami a KELLŐ időben ösztönzi a szülés megindulását.. jahh, hát elmaradott ős parasztpicsák még vaginálisan szoktak szülni (ez valami folklór lehet náluk)

Frick László Emlékzenekar 2010.08.12. 05:03:26

@szanalmas: Csak azoknak a nőknek a címlapfotójára (ha érted a különbséget) tudok rejszolni, akik ehhez kellően tűzbehoznak. Tökfőzelékből nem lehet figurát faragni

három hónap alatt regényt csak a legnagyobb művészek, mint Németh László Benedek Szabolcs pl, tudnak írni

Zseniálisan vitriolos válaszodhoz már csak valami alapot kéne keresni, afféle sarkalatot, ahonnan önthetnéd, ha lenne hová, vegyük csak pl a faszomat. Kellemetlen helyzetbe fogsz kerülni a mítingen, ha mindkettőnk kirakja az asztalra, egy pártatlan zsűri előtt, még ahhoz is nagy á-t kell tátanod, hogy bekaphasd nyugalmi állapotában.

Volt még egy fasza kommentem, ami elszállt, a lényege:
( Jucinak @Friedmann Juci: is szól :)

Valamikor a 90-es évek elején ül a tévéstúdióban Kovács Kati (tudod Juci, az aggymánuramazesős néni) meg Katona Klári (az őzikeszemű beteggyerekeknek pénztkunyerálós néni) meg a Vincze Lilla, És egyszercsak azt mondja Vincze Lilla, hogy ti vagytok a múlt, én meg a jövő. Na, rákerestem erre a Vincze Lillára, nesztek:
www.youtube.com/watch?v=Gh0JsO2uyvw

Még egy, szánalmas meg Juci. Palya Bea egyik kedvencem, lekókadna a farkam, ha (lásd elsőbekezdés) és a legmuchachább az, hogy dalában háháhá, rejtett ironikus tartalom támogatja tud szagcikkem lájnját, hihihi.

Friedmann Juci 2010.08.12. 08:25:34

@Frick László Emlékzenekar: 5 nap múlva jövök, és hozom beát is. :*

Fenehorizont 667 2010.08.12. 11:40:54

@Frick László Emlékzenekar:
megaz a fene nagy monotonitása a művészkörökbeli szerelemkeresésnek, na az öli ki az olyan finomságokat, mint a hüvelyizom összehúzgálása, mellyel a vidéki kislány szíve választottjánk (és persze saját magának!) kedvére tehet.

fú, de imádok előítéletes lenni. :)

PesszimPista 2010.08.13. 22:35:13

PalyaBeaKígyóidomárnakis:
Az élet Szolgálat! (jobb esetben)
Szolgálni kell, és szolgálva lenni, különben megette a fene.
Ha nem szolgálsz, megette a fene.
Ha nem szolgálnak, megette a fene.
Ha méricskélsz, megette a fene.
Ha várod, hogy szolgálhass, akkor méricskélsz, tehát . . .
Ha várod, hogy szolgáljanak (mer te majd csak akkor), akkor meg dettó megette.
Egyszerű ez, mint egy faék. Sokkal könnyebb mint kígyót bűvölni. (Már ha hosszú távon, mondjuk pl. egy emberöltőnek szánt időtávban, gondolkodik az ember fia-lánya)
És minek is rövidebb távban gondolkodni? Akkor már megint méricskélsz. Ebből következőleg pedig ugye aztat megmár megint megette az a fránya . . . . . . . .

Frick László Emlékzenekar 2010.08.14. 06:57:41

@fenehorizont: Nembeszélve a hüvelyi flóra & fauna állapotjáról, bár jelentős művésznők még nyalatni is csak nyalófólián át engedik magukat.

Melyiket nyalnád ki fólia nélkül?
c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/20/l_dbb3ab2970914bde8b936a6ad5e37e3d.jpg

leginkább tejből 2010.08.14. 08:07:52

@fenehorizont:

amennyiben a hüvelyizom összehúzódását kultiválod, javaslom tabak beszerzését, és a barinő orra alá helyezését kúrás közben. ha nincs tabak, jó a bors is, ha az sincs, vágd tarkón.

PesszimPista 2010.08.14. 20:55:05

Már magam sem tudom, hogy éppen mikor ki/melyik vagyok épen. Síkatonasándor, Katonasándorsík, vagy vmelyik a 3x2x1 számú variációból.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.14. 21:00:53

@PesszimPista:

Remélem, hogy nem patikus vagy, mert akkor nem szívesen vásárolnék nálad!

PesszimPista 2010.08.14. 22:33:50

A patikus biztosan nem én vagyok (merugye méricskéljen a faszom, tekintve, hogy lusta vagyok mint a nagyaffőődd), de azonban apatikus semnem vagyok.
Hú a mindenit! Ez aztán a nagy talány. (Vagynem lennék más mint csak csak televény, melyen vidáman tenyészhetik majd sokminden???)
Azta kutyamegamacsakafája! Ennyire bonyolult lennék? (Na jó ez csak költői volt . . mármint kérdés . . mármint volt . . . ) Ez azért ijesztő! Brrrr.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.14. 22:50:14

@PesszimPista:

A globalikumos gondolkodásmód, a hosszú belső monológok és az értelmetlen mondatok miatt 3 (három) feketepontot kapsz, amit ki is raktál a kommentedben többször is.

PesszimPista 2010.08.15. 00:37:16

@Levéltáros:
Ez nem ér!
Én csak Frikk után szabadon!!! (persze magamat leszámítva)
Brü-hü-hü. Engem itten akkor most.
Basszátok meg!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.08.15. 09:25:26

@leginkább tejből:
remélem a pengetős mélyhegedű nem figyeli az aktivitásodat
ezért a kommentedér faszulnál rendesen

ha idejön, itt nincs védve a szottyadt valaga
a végén még önygi lesz

több felelősségtudatosságot!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.08.15. 09:26:01

@bobolysz@: valaki adhatna admin jogot, hogy kimoderáljam magam

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.15. 11:05:36

@PesszimPista:

Pepityu, remélem most megharagszol. A kurva anyád!

Fenehorizont 667 2010.08.17. 12:37:02

@fenehorizont:
kicsit hasonlít a queens of the stone age énekesére, és az nekem bejövős.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.18. 06:31:31

@fenehorizont: Én most Tereskova pinájáért vagyok oda. Na most, hogy ő aztán nem szaporíjja a bűnösöket, az biztos! De hát neki a műűvészete a gyermeke ugye. Lárpúrlár, önmagáért ill ~nak illatos pina.
süti beállítások módosítása