Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Légy ott

2010.05.30. 09:00 Frick László Emlékzenekar

(szemelvény egy sajátosan női erotikus regényből)

 

Légy ott

 

A könyvtáros lány szédítő ívben vágott le a nagy város lakótelepének bevezető útjára. A lakótelep fényei igézően ragyogtak a kis Yaris  szélvédőjén. Összeszorította combját izgalmában, amikor számlálni kezdte a szalagházak szédítő magasságúan feketéllő világító ablakoktól ékszerezett sorát! Már késő volt fékeznie és így a piros lámpán át száguldva cikázott be a korai este vöröslő és narancs színes fény orgiájába. Gyorsan talált egy parkolót és lázas sietséggel, csöppnyi kabátkáját föl se véve, kis táskáját a legszükségesebbel mellére szorítva futott. Köztdomású, hogy a nők a fejlettebb empátiájukért cserébe némileg gyöngébb tájékozódóképességükkel fizettek az evolúció során. A lány hálát is rebegett az evolúciónak azért, hogy most az egyszer megkönyörült: egyenesen a fiú háznak a kapujához vezette. Mint vidéki lány, egy picit nehezen kezelte a kaputelefont, de a fiú azonnal lesietett hozzá. Egy forró, véget nem érni akaró csókban egyesültek újra. A lány boldogan észlelte hasán a fiú merevségéből, hogy neki is kellemesek az emékei az elmúlt boldog hétvége intim és meghitt percei alapján. A fiú szinte röpült vele a liftben, de elpirult amikor a lány a fülébe csókolva emlékeztette volna a több, mint forró búcsú utolsó negyedórájára a 10-ik és a földszint és a 10-ik és a földszint és a 10-ik között.

 

Drágám, ne kapkodjunk el semmit, az egész éjszaka és a hosszú nap is a miénk –suttogta a fiú sokat igérően forró lehelettel a lány legújabb divatú parfümtől csábítóan illatozó nyakának csodás ívébe.

 

Az előszobából még egy adag jó nagy pillantást tudott vetni a szobában a lágy selyemkendővel meghitté tett fényekben világoló pompás ételekre és a nem éppen olcsóságáról hirhedt francia pezsgőre, ami nyilvánvaló utalás volt a múlt péntek este egyik fürdőszobai eseményére. Ekkor azonban édes forró és mégis hűvös nyilalást érzett a combja tövén, ahol a fiú, meg sem várva, hogy tenyérnyi kis bugyijából kilépjen, félrehúzta a falatnyi ruhadarabot és a szájával millió apró csókkal árasztotta el lányt ott. A lány megsimogatta a fiú férfias, ámde mégis gondosan dörgölés mentesre frissen borotvált állát és arcát. Így álltak ott egészen végtelenül hosszú és mégis röpkének érezhető percekig. Majd a fiú fölemelkedett és mint a szomjazó az ivó kúthoz, tapadt ajakaival a lány ajakaira. A lány lenyelte fanyar mosolyát csók közben afölött, hogy valamivel talán mégis kevesebbet kellett volna ebből az új és persze méreg drága parfümből a bizonyos testrészén alkalmaznia, de semmire nem akart időt pazarolnia, a munkahelyén éppen csak annyi ideje volt zárás után, hogy a tenyérnyi mosdóba elszaladjon.

 

Míg csókolta, a lány felnézett a fiú tekintetébe, aki persze nyitott szemmel csókolta és látta azokat az éjféli barna tüzeket, amik minden szeretkezésükkor kigyúlnak, tudta, hogy még ez az a pillanat, amikor a férfiből akivé a fiú már testében merevedett, a fiút még visszahívhatja egy kis vacsira, mert bizony nem is ebédelt, egy falatot sem tudott volna már délben lenyelni.

 

A fiú megértően, bár jócskán elöl kidudordó nadrággal bontakozott ki a lány öleléséből és a kezébe véve a tejszínes flakont nem is két, hanem egészen egy értelmű célzással rázta meg:

Látod, sziven, most nem felejtettem el. Pedig ma nem is gyümölcstortát hozott anyu!

/folyatjuk/

7 komment

Címkék: lenyelés falatnyi nőierotika

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr331985205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.30. 09:48:33

Na, tessék, tudod te, mi fog fogyni a piacon.
Ilyet, sokat.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.30. 10:05:46

A kedzet kezdetén még Nyunyó próbálkozott effélével...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.30. 13:47:23

Megalakulhat a művészeti szekció. Nagyon jó!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.30. 14:37:40

@Levéltáros:

Ha így lesz, mindenképpen Nyunyeszkij elvtársat javaslom majd a művészeti csoport vezetőjének!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.30. 23:49:45

@pixelpiréz plüssvitéz:

Nyunyó még nem tervezett kigondoltam blogdizájnt ide? Wingdingsből kiírva valami titkos üzenet.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 08:17:15

@Levéltáros:
Ezen már én is csodálkoztam, de csak arra tudtam gondolni, hogy ez is a carpe diem titokzatos szelleme miatt lehet...
süti beállítások módosítása