Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A könyvtárosnő

2010.05.24. 21:00 Frick László Emlékzenekar

 

 

A könyvtárosnő 164 cm magas, 52[= 64- a szerk. kieg.] kg, mellbősége változó (a szivacsbetét és a push up függvénye) csipeje széles, hasa másfél-kétujjnyira fittyed a csípőnacija korcára, repülőbordái kiállnak (a gyerekét a szülei nevelik a nagyobb férjehezmeneteli esélyeit fokozandó). Fül és orrcimpái hangsúlyozottak, száj-ajakai szintén, szemei nagyok, szempillái rebbenőek.Fogazata hiánytalan, javított. Bár három évig volt au pair Amerikában (Kanadában, de ezt a lényeges különbséget sajnoshogy az ország elmaradott vidékein nem akarják tudomásul venni), nem használ fogselymet.  Amerikai mérce szerint több diplomás –azaz felsőfokú tanfolyamokat végzett, ezek egyike volt a könyvtárosi. Középfokú nyelvvizsgája van angolból. Arca és egyéb nem látható testrészei pattanásosak.

 

Részlet az egyik kedvenc regényéből [én sajnos ilyent nem tudok írni tehetségem fogyatéka okán]  Emily körbenézett, miközben kigombolta kosztümkabátkáját. Tökéletes volt. Egyszerűen tökéletes. A padlót mesésen süppedő, vastag szőnyeg borította. A passzátszélben lengedező, függönyökkel leárnyékolt, faltól-falig terjedő üvegablak a pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerpartra és a kék tengerre nyílt. És a selyemlepedős ágynál még életében nem látott nagyobbat. Hirtelen megakadt a szeme az ágy mellett heverő díszes kosáron, amelyben púposan állt [SIC  a szerk. sik.] a sok erotikus játékszer és masszázsolaj. Az ágy másik felén egy lábakon álló ezüst pezsgősvödör várakozott, amelyben szemérmetlenül drága pezsgő kandikált ki a jégkupacból. Emily átnézett a férjére, aki már anyaszült meztelenre vetkőzött, és vadítóan szexisen festett.  Emily is gyorsan lerázta a válláról a kosztümkabátkát, lehúzta a cipzárt a szoknyáján, kilépett belőle, és a padlóra dobta. Majd átvágott a szobán a süppedős szőnyegen, és átkarolta a férfi nyakát. Mellbimbói hozzáértek a férfi bársonyos mellkasához.

- Szeretlek - súgta -, és olyan tökéletes minden, hogy azt hiszem, nem is akarok innen soha többé hazamenni.

- Bárhol is legyünk együtt, szépségem, az mindig tökéletes lesz. Az mindig maga lesz a Pardicsom - ígérte Michael Devlin. Megcsókolta Emilyt, és Emily tudta, hogy bár kapcsolatuk kezdetben tiltólistán volt, mégis csodálatos szerelem bontakozott ki belőle. Megkapta

a boldogan-éltek-míg-meg-nem-haltak-ot, és nem ez kell, hogy minden szerelmi történetnek a vége legyen?"

 

Munkája: Munkájához úgy jutott, hogy amikor az anyukája elolvasta a Tajtpataki Harsona c. falújságban, hogy Böbike néni, mint olysokan a Ratkó-babák úgy 2009. mélységében nyugdíjba megy,  bement a polgármesterhez és azonnal sírógörcsöt kapott, majd letérdelt és fölajánlotta, hogy mindent, hangsúlyozza mine-dene-tö   megtesz a lánya boldogulásáért, most már kell, hogy az ő családjuk is kapjon valamit, mért mindig annak a geci Fajtváglereknek jut minden buli állás a hivatalban, nemhiába, a tótok összejátszottak mindig! (Az asszony elszántságát jellemezendően csak anyit, hogy a látogatás délelőttjén a nagyfiú egykori szobáját is kitakarította úgy, hogy közben a poroló nyelével véletlenül bekapcsolta a fiú egyik lazettáját a videóban, ami címe alapják érdekesnek igérkezett, úgymint Blow Up Compilation, majd a látottaslat hüvelykujján gyakorolta is...) . Minden buli állásban tótok vagy zsidók vannak a faluban [ a város címet 199X-ben nyerte el –a szerk megj.]. Mondotta ezt Palcsikné Hollander Antónia, a könyvtárosnő anyukája. A polgármester fáradtan tolta egykori oroszlánsörénye fénylő  emlékhelyére föl a szemüvegét és mélyet sóhajtott, erre viszont Palcsikné Hollander Antónia a lánya szennyesének viszonylag még erotikus részleteit kezdte megszellőztetni, a hűűlye ppicsa felcsináltatta amerikában, isteni szerencse, hogy nem néger lett a gyerek. A polgármester nem várta meg, míg Palcsikné a könyékéig feltűrte a blúza ujját, hogy megmutassa, mekkora a hímvesszeje egy négernek, hanem szépen fölemelte az asszonyt is kikisérte a szokásos maj’ meglássuk, tehetünk e valamit, mindenesetre is pályázzon a lány dumával.

 

Senki más nem pályázott a könyvtárosi állásra, így Palcsik Krisztinke lett a könyvtárosnő.

Munkája pedig tehát: Elsőként azonnal kérelmezte a nyitva tartás hozzáigazítását az igényekhez, vagyis hajnali 8 helyett reggel 10-től 12 ig tart nyitva a könyvtár és délután[PM] 2-től 4-ig. Minden másnap a könytár zárva tart, de persze ez nem érinti a könyvtárosnő munkaidejét, mert ő ilyenkor is dolgozik, a könyvek rendezéséhez ugyanis nyugalom kell.

 

A könyveket minden évben egyszer le is rendezi. A könyvtáros legnehezebb munkája a leltározás, iszonyú sok könyvet kell kézbe venni, ezeknek már a tapintása is undorító, tele vannak étel és dátumpecsétekkel, kopottak, és nincsen pénz az újrakötésükre. Védőkesztyűt sem lehet húzni, mert akkor nehéz föllapozni a szennyoldalt a TÖRÖLVE! belepecsételésére. Mert a jogszabályban előírtak szerint a könyvek egy részét szépen leselejtezik, ezeket a látogatók elvihetik ingyen.

 

A látogatók javarésze olyan romaszármazású gyermek, aki  otthonukban nem győzi  a sort kivárni a számítógép előtt, a könyvtárban egy gépre legföljebb 3-4 várakozó jut. Hazafelé pedig visznek a selejt könyvekből pár szatyorra. A könyveket otthon az anyukájuk nagy gonddal szétválogatja, a puhább papírra nyomtatottakat szépen kitépkedi és összegyürkészeli, hogy a székelés utáni végbéltörlés kellemesebben essék, a többivel pedig megfőzi a vacsorát a takaréktűzhelyen.

 

A könyvtárosnő munkájának másik oroszlánrésze a pénzekkel való bánás, ugyanis a számítógép használatáért 18 életév betöltése után fizetni kell. A délelőtti nyitvatartásban általában munkanélküli vagy háztartásbeli nők igényelik ezt a szolgáltatást, ők külön munkát adnak azzal, hogy egymás tekintete elől eltologatják-forgatják a monitorokat. Ha málnaszínűre vált az arcuk, akkor a házaséletük feljavítására kockáshasú maszturbáló fiúk videóit nézdegélik spájzolvást, ellenben ha lesápadnak és ajkaik vértelenek, akkor a társkeresőoldali blankettájuk maradt látogatatlan aznap is, sehol egy üzenet, semmi szmájli vagy bejelölés. (Modern nő a fácsén nyomul vagy a mályvippen.) naná-fénykép , bikinis erotikus póz nélkül?

A könyvtárosnőnek magánéletre alig van ideje. Mivel fogyózik és a benzinnel is takarékoskodnia kell, ezért délben nem megy haza, hanem a kétórási nyitásig karbantartja a gépeket, vagyis megnézi, milyen oldalakat látogattak meg nőtársai és az érdekességeket végigmazsolázza. Hab a (sötét violaszín s redős gyűszűvirágja) torkán, ha némelyik csajszi elfelejti a társkeresős oldalának lekattintott ablakát bezárni.  Délben egy flakon bifidus essensis tartalmú gyógyjoghurttal átül az olvasóterembe, hogy a női –és konyha meg egészségmagazinok áttanulmányozásával javítsa kontaktuskészségét a női olvasó szegmenssel, azaz segíthesse őket a folyóiratkínálat áttekintésében. Ezután a kettős könyvelés következik: a számítógépes naplóba beírja egy egész iskolai osztály látogatását, majd a nőtársaitól beszedett internethasználati díjat elegáns mozdulattal a retiküljébe üríti.

 

Folytathatnám persze a könyvtáronő napestig tartó, sok áldozattal (Móricz Zsigmond Összes Művei-nek háromféle kiadása, Mocsár Gábor brazil útiélményei, Karinthy Frigyes Így írtok ti ; Tanár úr kérem, Jospeh Heller A 22-es  csapdája, Maxim Gorkij Gyermekkorom, Inasévek, Az én egyetemem ) járó munkájának taglalását. Vannak olyan könyvek, amiket nem anyira az agyonolvasottságuk miatt kell leselejtezni, ilyenek pl a szvjet könyvek, pl a Képes Földrajz Szovjetúnió c. kiadványa meg Ilf és Petrov Tizenkét szék és Aranyborjú című regényei vagy a szintén szovjet Turgenyev elavult művei. Dosztojevszkij is szovjet volt, de a Bűn és bűnhődést mégsem selejtezte le mert még az túlságosan új és Böbike néni rendelte meg, aki már nem egészen volt tisztában az olvasói igényekkel.  A könyvtár rendszergazdájával történt egyeztetésem alapján azonban eltekintek a további aprózástól, mert magyar nő pornót nem néz, és nem itt fogok parttalan vitába keveredni neofeminista érdekvédőkkel arról, hogy a bezárt könyvtárban az esti és koraéjszakai órákon át ki néz kikötözős, elfenekelős, pisi-kaki és szobalány-úrnő (esetleg úr) meg apácák papokkal és prosztatamasszázs videókat. Aki nem hiszi, az járjon utána, rögtön a könyvtár gangja végén az egykori Ifjúsági Kluban, ez a könyvraktár, a jobb-belső, NDK zuhanyfüggönnyel elkerített mosdó sarokban van a bőrbarát arcmasszírozó rudacskája eldugva egy Áldás Patika Tajtpatak feliratú kis reklámszatyorkában, a diszkrét tokjába rejtvést.  

 

27 komment · 1 trackback

Címkék: könyvtároslány

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr381985185

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Masszázs kívül-belül 2010.05.27. 10:07:18

Ha valaki azt hiszi, hogy csak a pasik számára lehet a masszázs egyenlő egy félrelépéssel, az nagyon téved. Nézzétek meg pl. ezt a rejtett kamást videót: Blonde Caught On Massage Room Spy Cam - Free Sex Video

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stupidella 2010.05.24. 21:46:20

Ez a Bertrice Small meg valami iszonyatosan gagyin ír, egyszer megpróbáltam végigolvasni egy regényét, de hamar felsültem vele.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.24. 22:02:36

valljuk be a tajpataki harsona óriásit odabasz!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.24. 22:29:52

Nagyon jó, ha nem érezném túlzásnak, azt mondanám, zseniális.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.25. 05:29:36

@Levéltáros: Majd lesz még Szabó Kurvanyád Zoltán képviselőúr szélesjókedvére mostpedig-kúcsojjuk-imára-kikkezünk, amikor majd a levéltárakban is a XVIII. századi jobbágylevelek helyett a tajtpataki Heló Kitti Dance & Mazsorette Club levelezése tárlódik elektrónikusan is!

Frick László Emlékzenekar 2010.05.25. 05:32:25

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Mazsorette & Dance Club? Dia néni vezetésével, 7-8-9 esztendős lánykák nagyonminiben, fehér csizmában, hetyke kis huszáratillában, magaslábemelésben villantott leánykatangák bíborselyem rései a pillanatban? (fél óra múlva pedig ugyanők a dance klubbal, puncirasimuló feszes dresszben

Frick László Emlékzenekar 2010.05.25. 05:34:43

@Stupidella: Pedig a nők agya sokkal összetettebb, mint a férfiaké, ami azt jelenti, hogy a Beatrice Small dramaturgiából[-> Megcsókolta Emilyt, és Emily tudta, hogy bár kapcsolatuk kezdetben tiltólistán volt, mégis csodálatos szerelem bontakozott ki belőle. ] képesek kiszőni akár egy LuXXX video treatmentet is.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.05.25. 08:48:06

az uramnak az a véleménye hogy végülis a könyvtárost senki nem dugja mert a könyv férfiember kezébe való

Friedmann Juci 2010.05.25. 10:58:28

Szeretnék egy bársonyos férfimellkast. Süppedőst.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.25. 16:11:48

@kreatívszajha: Tudok egyet leértékelve, 650ezer km-t futott, még van benne egy kis kompresszió (motorfék), ajándék téligumigarnitúrával (csiptuning never!) télen is pöcröff indul

Frick László Emlékzenekar 2010.05.25. 16:24:48

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Nem tudtad?
NINCS TÖBBÉ MAGÁNY
Dadda! Fülinap!
Elnök úr! Tizenhármas Ön?

Frick László Emlékzenekar 2010.05.26. 02:20:13

@Flat Eric / sta press: Ezúton tájékoztatlak, hogy a hangszer neve, amin R. Fripp művészúr oly szivesen játszott, MELLotron, ha érted, mire gondolok. (Nekem nem tellett ilyenre, ezért NDK gyártmányú féllap akkordgitáromat Videoton RA 2301 rádióra csatlakoztattam, majd a legteltebb két pickup-os állásban túlvezéreltem. A szomszédban két szexuális nyomorban tengődő zenetanárnő lakott, akik nem különösebben értékelték hangnemátlépéseimet, amikoről tévesen azt hitték, hogy tudatosak)

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.26. 02:32:52

@Frick László Emlékzenekar:

Azt a hangszert én ismertem, per kedves Márti. Aki a Dzsénfonda akkori hasonmása volt.

www.youtube.com/watch?v=4V26-oscwDU&feature=related

Frick László Emlékzenekar 2010.05.26. 05:46:44

@Flat Eric / sta press: Dzsénfonda korai szekszuálisfejlődésem emelkedőívében fontos állomás volt. amikor a nyílt szélesvásznon kinyalta a deréktől lefelé béna veterán. Persze csak a szorgalmas buksit és csak hátulról láthattuk Dzsén combjai között (valami stelázsira ült föl?) de nekünk nőknek ennyi is elég ahhoz, hogy a mozisötétbe be kelljen nyúlni a bugyinkba szagminta eránt: mi csurrant meg. Sóska ízű volt, tehát fincsi.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.26. 14:29:51

@Frick László Emlékzenekar:

Annó dacumál, belvárosi lakásunk cselédszobája volt lakosztályom, melynet az akkori divatnak megfelelően poszterek dekoráltak. Dzsén az ágyammal szemközti falról nézett rám, nem túlságosan felöltözve.
(csak megjegyzem, a Márti pont így nézett ki akkor, de lehet hogy még szebb is volt, neked meg működne a bomberafaktor)

www.rjgeib.com/thoughts/fonda/fonda.html

Frick László Emlékzenekar 2010.05.26. 14:34:59

@Flat Eric / sta press: mindig ilyen hosszú ujjakat szerettem volna magamnak a felnyúláshoz, de azóta áttértem a minőségre (azaz inkább legyen vastag és négy)

Frick László Emlékzenekar 2010.05.26. 14:37:46

@Flat Eric / sta press: Ilyen rossz Cream számot még eddig nem hallottam...

Frick László Emlékzenekar 2010.05.26. 14:39:43

@Flat Eric / sta press: Ha behunyom a szemem, egy afféle "rongyokba öltözöttes" Dzsén plakát jelenik meg, ami korai serdülőlánykoromban szimatosat játszani csábított. Persze titokban féltem, hogy a felnőtt néniké erős... kivolt azon a plakáton a combtöve hosszú inasizma, ami felül tudodmibe végződik...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.26. 14:41:07

@Frick László Emlékzenekar:

Ami a méreteket illeti, a krisztatípusú nőknél ez simán belefér.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.26. 14:49:47

@Frick László Emlékzenekar:

Volt a labanca minden, még ez sem elképzelhetetlen. Ami a Creamot illeti, hát slágerolni is kellett, nem csak azt a nyamvadt wah-wah pedált nyomkodni mindig, meg a hathúrú basszust pöngetni...(Ginger Bakerről, a nagy megrontóról még nem is szóltam)

Ez ugyan más, de 0:20-nál a csávó tudta a tuttit, legalábbis a kalapjára tűzött cetli szerint.

www.youtube.com/watch?v=kduHVqOzMvw&feature=related

Frick László Emlékzenekar 2010.05.26. 15:18:21

@Flat Eric / sta press: nembeszélve arról, hogy a krisztatípusú fenekek elpopsizása kifejezetten meglepőenkellemes -már, ha ő van felül!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.05.27. 00:04:04

kikérem a nem pattanásos nem fittyedő hasú könyvtárosnők nevében

ismerem azt az egyet...:)(:

Frick László Emlékzenekar 2010.05.27. 07:50:00

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Túúúdom, túúúúdom, az általánosítás olyan, mint a fing, ha az LMP általánosít, az üdítő frissfuvallat. És ződ. Ha Sólyom megy a Tubesre, az szar, de ha a Tubes rádől Sólyomra, az jó. Ésígytoovább.
Én olyan könyvtárosnőt ismerek, akit még ki is nyalnék a mensinaptárjába való bele se tekintés mellett is. Sajnos azonban a kis számok törvénye alapján a könyvtáraink jövőjét nem ő fogja meghatározni.
süti beállítások módosítása