Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A romantika

2011.08.31. 06:06 ripők

 Nagy vonalakban annyit tesz, mint elvágyódni a megszokottól, lázadni a klasszikus irányvonallal szemben, titokzatosságot és vadregényességet csempészni a mindennapokba és az érzelmeket a józan megfontolás és ész fölé helyezni.

  Vizsgáljuk meg a romantika interperszonális vetületeit a mindennapokban!
  Párkapcsolat inicializálása során hangsúlyosan van jelen a romantikára vonatkozó igény a gyengébb nem részéről. Lényeges szerepet kapnak az apró ajándékok, meglepetések, amelyek segítségével elhitethető, hogy kizárólag a célszemély található a hódítani vágyó amorózó érdeklődésének homlokterében. Gondoljunk csak bele, mennyire szívmelengető lehet a tudat, hogy egy kérges szívű, bőrkabátos muksó Coelho idézetes hűtőmágnesért sorbanállva csinál bohócot magából! Apropos, megjegyzendő, hogy míg korábban egy doboz bonbonnal célt lehetett érni, manapság okosan tesszük, ha a szánalmas hűtőmágnesünk mellé veszünk még valami bingyilit a szarovszki boltban. 
 
Sarkalatos pontja továbbá az udvarlásnak az un. "bók"-ok alkalmazása. 
Ez az esetek többségében arcpirító hazudozást jelent, hisz a nő nem arra vágyik, hogy a farát vagy az emlőit magasztaljuk (kivéve, ha löttyedt tasakszerűek, de akkor meg ki a franc törné magát), hanem arra, hogy az értelmi képességeit, a humorát, a stílusát vagy a középbarna luivuittonját illessük elismerő szavakkal.
Amennyiben a kapcsolat magasabb szintre lépett - ezt onnan lehet tudni, hogy a spártaian otthonos bérleményt elárasztják a szobanövények, a különféle IKEA-s kiegészítők, a fürdőt pedig a kenceficés tégelyek és egyéb gyanús és meghatározhatatlan tartalmú dobozok, legféltettebb kincseink helyén Insztájl magazin gyűjtemény halmozódik és lépten-nyomon kalapdobozokat kell kerülgetni - a nehézségek csak fokozódnak. Előrelátó férfi ilyenkor rekurrens emlékeztetőt pötyög a telefonjába, hisz alapvető fontosságú méltóképp megemlékezni akár az olyan eseményekről is, mint például az első, egymás előtti púzás.
 
 
 1. ábra Neki ne a csöcsit dicsérjük
 
 
Óriási tévedés azt gondolni, hogy egy csokor virág mindig, minden alkalomra elegendő, teret kell engedni a kreativitásnak, sőt! A legjobb eredményeket gondolatolvasással illetve a REM fázis alatt elmotyogott félszavak gondos feljegyzésével érhetjük el.
 
Tartózkodjunk azonban a kliséktől, igyekezzünk kerülni az alább sorolt elcsépelt közhelyeket:
 
1. Céltalan lődörgés kézenfogva, naplementekor vagy holdfénynél
Na, hát ez a világ legnagyobb baromsága, hogy az ember az egész napos robotolás után, főműsoridőben kutyagoljon valami vízparton vagy hegytetőn. Ehelyett szerezzünk be egy zajtalan futópadot, ahol kedvesünk kedvére szökdécselhet (kiváló zsírégető), míg mi a fotelkarfán hintáztatott lábszárral izgulhatunk az aktuális futballrangadó képsorait szemlélve. Ügyeljünk a jól időzített hümmentésekre, ez valamely furcsa okból kifolyólag nyugtatóan hat a másikra.
 
2. Gyertyafényes vacsora, valami elegáns helyen
Az efféle ötletektől határozottan zárkózzunk el! Egyrészt kényelmességre, lustaságra szoktatjuk vele a fehérnépet, másrészt várhatóan tartózkodnunk kell majd a bableves, cigánypecsenye, mákosguba szentháromságtól és nyammoghatunk négy levél olivás rukkolát a parabolaantenna méretű tányérunk felett. Összeköthetjük a kellemeset a hasznossal, amennyiben a dohányzóasztalkára (íkeás) sorakoztatott mécsesek meghitt lobogása közepette közösen elmajszolunk egy tepsi melegszendvicset, jóféle száraz fehéret kortyolgatva hozzá. Arról nem is szólva, hogy míg társunk mosogat, kényelmesen elnyújtózhatunk a rökamién, nem kell tele pocakkal még hazabumlizni.
 
3. Tánc
Azt hiszem, ez az a pont, amihez nem kell sok kommentár. Heteroszekszuális, fehér férfiak számára ez a tevékenység egyszerűen méltóságon aluli.
 
 
 
 
 
 
2. ábra (vagy gif vagy miafranc) A felvételen Zsit (Nyau és Rémizé) - csak a demonstráció kedvéért - bemutatja Levéltáros Gedeon kedvenc tánclépéseit
 
 
 
 
 
 
4. Meglepetés miniszabik egzotikus helyeken
Amennyiben töméntelen pénzt szeretnénk arra áldozni, hogy napokon keresztül, a süvöltő habosfosás zenei aláfestése mellett üldögéljünk fennséges panorámájú szállodai erkélyünkön, bátran válasszuk ezt a megoldást. Esetleg inkább ajándékozzuk meg életünk párját egy csodálatos albummal, amit nagy áhítattal lapozgathat, miközben a másik kezével a hátunkat simogatja a jól megszokott kis szerelmi fészkünkben.
 
Hosszasan lehetne még sorolni (elrejtett szerelmetes cetlik, rózsaszirmok, szerenád, pántlikás macskakölykök etceterá), a romantikusok eszköztára szinte végtelen. Tartsuk azonban észben, hogy a túlzásba vitt romantika révén igen hamar homokos vagy emós lesz az ember, ezért ne felejtsünk el öblöseket böfögni Brad Pitt nagymonológja közben, gyakorta igyekezzünk sebtében előhalászott péniszünket orvul, ám tréfásan társunk vállához paskolni, miközben munkaügyben telefonál, kinyújtott mutatóujjunkat pedig minden esetben próbáljuk szerelmünk nyelvéhez érinteni, valahányszor ásításon kapjuk.
 
 
3. ábra Amennyiben ügyesek voltunk, békés, szeretetteljes időskor vár ránk.

99 komment

Címkék: pénisz mindennapok bölcsesség romantika vérszívó ripők

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr423188779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Commandante Jayasuriya 2011.08.31. 08:56:28

Látom faszikám savanyú a szőlő!

Abban a pillanatban, amint az első ábrán szereplő némberhez hasonló egyed megengedné, hogy a kebleire hajtsd a fejed, máris önként, prédaként kuporodnál medvebőrnek a kandalló elé, hogy legalább a lábacskáit rajtad pihentethesse.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.31. 08:58:58

Csodás poszt, szinte kár, hogy az uram nem tudja elolvasni!
Viszont a végső konklúzió szerintem hibás, hiszen ki akarná egy szottyadt vénember/asszony testét nézni nap mint nap, békés öregkor címén?!
Fogadd meg a tanácsomat, amikor azt mondom, maradjunk inkább a hefneri vonalnál, fiatal suncik éppúgy szeretik a romantikát, arról nem is beszélve, mennyivel lelkesebbek, ha közben a rengeteg lóvédra gondolnak!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.31. 09:00:54

@Commandante Jayasuriya:
Nem érti még a srác a csíziót, azért is vannak ilyen emós vonásai!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.08.31. 09:14:53

@Commandante Jayasuriya: Tény, feltéve, ha a derekam köré fonva pihenteti.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.08.31. 09:19:10

@LadyCarambole: Azt, hogy miért jó egy vénasszony szottyadt testét nézni, a helyedben inkább Hanzitól kérdezném! Ez a hefneri téma meg szimpla marketing. Annyi idős korban az ember már örül, ha nem cseppen el a pisája és ágyát szívesebben osztja meg egy melegvizes palackkal, mint valami kacsacsőrű rihével.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.31. 09:53:15

@ripők:
Hát ez kurvanagy hülyeség! A mai napig röhögünk azon, hogy nagyapám még 70 felett is bőven tolta a nagyit! Szegénykém meg mindig panaszkodott, hogy öreg ő már ehhez, de mit volt mit tenni, ha fickós volt az öreg?!
Hef meg elég jó állapotban van a korához képest, én azért még kinéznék belőle egy egy-két perces etapot, ami máris több, mint ami jelenleg neked összejön!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.08.31. 10:05:03

@LadyCarambole: Ebben lehet, hogy mégis igazad van. Az én papim is aktív volt 80 felett is.
Azonban az nagy kettő, hogy valaki huszonéves suncikat gyömöszöl-e vénségére vagy olyasvalakit, aki kuncogva nyugtázza, ha az ember ablakpucoláskor, a párkányon állva hirtelen lerántja a kipúzott mackónadrágját.
Igen, feltehetőleg én gerontofil leszek szépkorúként.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.31. 10:15:18

@ripők:

Szerintem is ízléstelen, ha egy férfi több, mint harminc évvel idősebb, mint a nője... A huszonkilenc viszont még bőven királyság!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.31. 10:22:17

A poszt egyébként jó, de szerintem túlhangsúlyoztad a romantikaracionalizálás anyagi előnyeit. Én például azért szoktattam irgalmatlan tirpáksághoz oldalbordáim, mert csodálatos érzés, hogy még így is kellek a nőknek!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.31. 10:39:47

@"the dragon":
Ezzel most azt akarod mondani, hogy 80 évesen 51 éves nyanyákat fogsz tömni? Muhaha!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.31. 10:47:50

@LadyCarambole:

Ugyan, hetven év fölött már nem áll szándékomban kúrni... (Ebből adódóan, a nőknek 40 felett tiltanám meg a dolgot.) Elvégre méltósággal kéne megöregedni, vagy mi a szösz!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.31. 10:55:57

@"the dragon":
Nana, 40 felett még bőven vannak jó csajok!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.31. 10:59:57

@LadyCarambole:

Ha alaposan le vannak vakolva, és fel vannak öltöztetve, esetleg. De ettől még simán sunanegatívak.

szanalmas 2011.08.31. 12:28:55

Szerintem ez egy kurva jó poszt, bár eddig csak az első képet néztem meg, de nem is értem, minek kellenek köré betűk!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.31. 12:49:23

@szanalmas:

a táncoló japcsi teszi fel a koronát.

ilyen fejletlen kisaggyal menjen el csigának.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.08.31. 13:33:13

romantika az, amikor seggbekúrás-szopatás-arcraspriccelés után nem rakod ki a csajt azonnal, hanem megvárod, míg megmosakszik

ha nagyon romantikus hangulatban vagy (nagyon jól szopott), talán még egy taxit is hívsz neki, mielőtt kirakod

aki mást mond, az vagy homokos, vagy papucs

Commandante Jayasuriya 2011.08.31. 13:42:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Már az is romantika, hogy beenged egy nőt a lakásába.

Mind azt, amiről te beszélsz, azt el lehet intézni a lépcsőházban a házmesterlakás ajtaja mellett, esetleg a nyilvános vécében, vagy végső esetben a kocsi hátsó ülésen. Persze ez utóbbi esetben is felmerülhet a romantikázás gyanúja, mert felesleges egy egyszerű nemi aktusnak ekkora feneket keríteni.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.08.31. 13:52:22

@Commandante Jayasuriya: ne is haraguggyá, de vécében szopatni unhigiénikus és kényelmetlen, a kocsi kárpitját nem éri meg összepiszkítani, a lépcsőház pedig csak forró nyári estéken jöhet szóba, mint pótmegoldás

igényes és valóban romantikus férfiemberek esetében legalábbis

Commandante Jayasuriya 2011.08.31. 14:02:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Természetesen a legjobb megoldás az, ha a némber rendelkezik lakással, és ott bonyolódik a liezon. Ha valóban odaadó a nő, azt azzal is bizonyíthatja, hogy hűtött italokkal, és ínycsiklandó falatokkal várja otthonában sorsa beteljesítőjét.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.31. 14:20:45

És az, amikor feszt csak dalokat irkál a fazon? Mehogy zenész. Csak ebben az a gáz, hogy rá kell venni még 4 embert, hogy segítsenek előadni. Meg utána akkor mi lesz? Kint a nóta az éterben, a közönség megszereti, kéri ezerrel, hapsikám meg marionettbábuként kiabálja a szado-mazo hormontúltengéses gondolatait a világba, élete végéig. Na EZ az élethosszig tartó össznépi szívatás.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.31. 15:05:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Csak azt nem értem, hogy a seggbekúrásodhoz (stb.), hogy jönnek a csajok... Hacsak nem tejszínnel töltött felcsatolhatóval!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.31. 15:05:55

@Commandante Jayasuriya:

Haha, micsoda egy unalmas öregúr vagy, baszod! Az igazi autóknak ugyanis nincs hátsó ülésük...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.31. 15:34:34

@"the dragon":
Nem talált. Az enyim énekes.
A szólógitárosok, meg mint köztudomású, kőbuzik. Abból is a látens verzió.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.31. 15:45:07

@"the dragon":
Ja, mert Paksi Endre alapból gáz. Egy törpenövésű, 2 lábon járó modorhalom.
Menj a francba! Tök cuki volt, mikor megneszelte, hogy bírom X dalt, eldanolta, utána meg elnyomott pár célzást, hogy ezt azért mert.... számban lévő sör elegánsan landolt a szembefalon, sugárhajtással átszelve 2 métert légvonalban. (jó, nem, üres volt a szám)

Commandante Jayasuriya 2011.08.31. 16:22:34

@"the dragon":

Jó baszki!
Próbálj csak meg egy Redbullban dugni.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.08.31. 17:44:23

Szerzőkém, nem papíron, hanem a valóságban kéne próbálkozni a nőknél. Egy jótanácsot azért fogadj meg: aki táncol, annak mindig van. És aki macsó, és sörözik tánc helyett, annak a nőjét (ha van) egy táncos kúrja.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.08.31. 18:03:09

@Levéltáros: A hódítás érdekében - megengedem - előfordulhat, hogy egy férfi táncra kényszerül. Mindamellett a napnál is világosabb, hogy az a férfi, aki élvezi, hogy a végtagjait lóbálja csípőtekergetés közben vagy - mint esetedben - vazelintől tocsogó testtel vonaglik egy nájtklubban fellógatott acélketrecben, az akkora ratyi, mint ide Lacháza.

szanalmas 2011.08.31. 19:00:42

@Levéltáros: @ripők:

Mielőtt vazelines ketrecharcra kerülne a sor köztetek -ami gondolom, kimerülne a másik farkának az egyik szájába adásán-, közölném veletek, hogy az igazi férfinak nincs szüksége semmihez az idétlen módon való vonaglásra! Mentségetekre szóljon, hogy honnan tudnátok ti ezt...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.08.31. 19:32:32

@szanalmas: Nézd, nevezz bár megalkuvónak, alkoholos befolyásoltság alatt, időnként hajlandó vagyok (egyik lábról a másikra, majd vissza) a testsúlyáthelyezést a zene lüktetésére elvégezni egy magasztosabb cél érdekében. Mindezt méltóságteljesen, lezser eleganciával. Egyébként meg kurvanyád.

szanalmas 2011.08.31. 20:08:30

@ripők:

Én nem tudom, mi az a magasztos cél amiért elkezdesz totyogni, mint a szaró galamb, de legalább megnevettettél!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.31. 20:42:52

Egy igazi férfi - hozzám hasonlóan - ismeri az alapvető társastáncokat, hisz az az európai műveltség szerves részét képezi, ugyanakkor még szökőévente sem próbálkozik azzal, hogy gyakorolja is tudását.

Az egyetlen, amihez asszisztálni vagyok hajlandó, az az öltánc! Melynek további feltétele egy fiatal, szemrevaló hölgypartner.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.31. 20:46:59

@Commandante Jayasuriya:

Szerintem egyetlen gidgirl sem panaszkodna nagyon, amiért töri a hátát a hátsó terelőszárny. Elvégre a Redbull szárnyakat ad!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.31. 21:43:37

@"the dragon":

hacsaknem beszarsz tőle félelmedben, vagy nem merülsz vele mélyszociológiai interjúba pinafogdosás helyett.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.31. 21:47:17

@-=büdösmackó=-:

Bazd meg, te állat, kb. 40 éves volt! Naná, hogy inkább beszélgetek vele, minthogy az aszott pináját mutogassa, és még fizessek is érte... Soha többet nem megyek hozzátok családi vacsorára!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.31. 22:08:03

@-=büdösmackó=-:
Ma ez volt a legromantikusabb hozzászólás, gratulálok!

(Kicsit sajnálom, hogy nem neekem jutott az eszembe...)

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.01. 08:14:51

@"the dragon":

mindig azzal takarózol, hogy hú, ez a pina huszonnégy éves elmúlt, tehát öreg, de ezesetben mindketten tudjuk, hogy ledermedtél, mint a kanári a mélyhűtőben attól, hogy egy igazi, vérmes nő ült melletted, nem egy tizenhat éves szűzlány, akinek csak halvány elképzelései vannak a férfiakról, ergo szánalmas kis péniszedet megfelelő rangsorba tudja állítani!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.01. 08:16:04

@ripők:

nem kell plágiumot kiáltanod, de ne hidd azt, hogy a fenti ötlet csak neked jutott eszedbe! remélem nem szabadalmaztatod wörldvájd.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.01. 09:46:37

@-=büdösmackó=-:

Igazi, vérmes nő, persze. Átlátok ám a szitán! Ha a jeges borzongáson kívül bármi más is a hatalmába kerítene egy országút vénségű nő láttán, akkor meg azzal jönnél, hogy "hú dragi, te biztos anyádat is megbasznád, te kópé!".

Távozz tőlem, Sátán!

Inkább azon kéne elgondolkodni, hogy álmomban Romániának közös határa volt Türkmenisztánnal... Félelmetes.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.01. 10:14:17

Szép összefogalaló!

"Óriási tévedés azt gondolni, hogy egy csokor virág mindig, minden alkalomra elegendő, teret kell engedni a kreativitásnak, sőt!"

Általában egy sok karátos brill gyűszű is sokat szokott dobni a romantikus ellágyuláson! Ha bunkóbbjához tartozunk, akkor a kapcsolat félbeszakadása után visszakérhetjük...

szanalmas 2011.09.01. 10:58:05

@"the dragon":

Az egy jó álom volt ha Európában meg nem volt Románia nevű ország, csak helyére került minden!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.01. 11:20:36

@"the dragon":
mindenesetre alakul már a mi Magyarbasink, te látnok!

Le kéne állnod a tudatmódosítókkal, mielőtt még kitalálod álmodban, hogy én legyek a Szeretett Vezér, mert akkor faszultok, de erősen!

Cogito.t 2011.09.01. 12:04:25

@szanalmas: "Az igazi férfinak nincs szüksége semmihez az idétlen módon való vonaglásra"
Igazad van, egy igazi férfinak, nem "szüksége" van bármihez, hanem csak egyszerűen tud táncolni!
Tapasztalatom szerint a világ nagyobbik felén a kultúra/műveltség alap része a tánc. De pl. ha a magyar néptánckincset megnézed, abból is világosan látható, hogy az igazi férfiak tudtak/tudnak táncolni!
Természetesen nem kötelező senkinek szeretni táncolni.
De fikázni sem!!
Csak manapság mondják a táncra, hogy "buzis/ratyis/köcsög", amit a hetero- és nőfób IQ minuszos silány férfiutánzatok, hímringyók terjesztenek előszerettel! ;o)
Vélhetően mert ezt/ennyit láttak otthon is!? :oD

Valószínűleg az ilyenek fogantatás is valahogy úgy történhetett, hogy "apjukom két kőbányai világos és két büfögés között odakúrelt, oszt így lett a puruttya"! :oDD

Az utóbbi mondatnál megpróbáltam fogalmazásban lemenni ezek ezek értelmi szintjére, hogy ők is megérthessék!! Pokoli nehezen ment!! :oDD

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.01. 12:13:32

@Cogito.t:
fogadjunk, hogy te ilyen szűk gatyában, kis mellényben meg sarkanytús csizmában hoppszasárizó, magát mekkora nagy macsónak gondoló látens ratyi vagy!

add már meg a számodat!
van egy ismerősöm, az az ilyeneket szereti pont

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.01. 12:36:40

@Cogito.t:

Te most komolyan olyan szmájlikkal operálsz, aminek egyszerre két fasz kívánkozik a szájába? Ezek után aligha képviselheted hitelesen a táncoslábú ámde heteroszexuális férfiak álláspontját... Mármint akkor se, ha lennének ilyenek. De nincsenek.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.01. 12:41:29

@Cogito.t:
Most komolyan arról akarsz meggyőzni bennünket, hogy azok a pasik, akik csizmát hordanak szoknyával, normális heterók?!
Nem fog összejönni, hogy egy klasszikust idézzek!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.01. 12:42:28

@Cogito.t:
de már itt is az ismerős (hogy tudtam, hogy egyből lecsap rád)

akkor add meg neki direktbe, én hányok tőletek

szanalmas 2011.09.01. 12:51:42

@Cogito.t:

Nem is értem, miről beszélsz, te teljesen félreértetted az egészet! Én arra reagáltam a két bugyuta kollégámnak, hogy nem _kell_ táncolnia egy férfinek ahhoz, hogy hódítson, illetve marhaság az, hogy aki táncol annak van kivel. Erre te olyan butaságokat mondasz nekem, amitől feláll a hátamon a libabőr, meg még a farkam is! Remélem, jó csaj vagy, mert neked kell a felmerült kínos helyzetet megoldani!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.01. 12:53:47

@szanalmas:
tudtam, hogy te tulajdonképpen Gyurcsány "táncojjunk" Feri vagy!

Cogito.t 2011.09.01. 12:54:40

@borivoje surdilovics: Mea culpa! Mea maxima culpa! Én vagyok a hibás!!
Hiba volt csak az utolsó előtti bekezdést férfiimitátor/faék szintre lebutítani!
Szemlátomást a többi rész szövegértése sűrű, sötét félhomály maradt számotokra!
A reakciók elsőre megnevettettek - értsd: kikacagtam - másodikra már csak sajnálni/szánni tudlak Titeket! Bár ne adjátok fel a reményt, hogy "boldogok a lelki szegények"!!
Viszont a Ti szinteteken kár energiát pazarolni a szövegmagyarázatra, mert a családi/neveltetésbeli, illetve az általános iskola alsó tagozatos tanagyagbeli hiányosságokat nem az én feladatom pótolni!! Úgyhogy hajrá fiúk!!

Cogito.t 2011.09.01. 12:58:00

@"the dragon": L. mint a borissza társadnak írtam!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.09.01. 13:02:16

@Cogito.t: Sajnálatos, hogy ez rád vajmi kevéssé alkalmazható frázis.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.01. 13:04:05

@Cogito.t:
elmész te a bús picsába!
minden év végén könyvjutalmat kaptam, oklevéllel, és kétszer voltam kiváló úttörő!

ennyit az iskolázottságról

borissza a kurva anyád

sörös vagyok

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.01. 13:04:48

na jó, boros is

de csak kékfrankos-cvejgelt!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.01. 13:04:57

@Cogito.t:
Kikérem magamnak, én becsületes XX kromoszómákkal rendelkezem!
Látom, megrendültél hatalmas szellemi fölényünktől, mondjuk van is mitől, ezért ezt enyhítő körülménynek betudva azt mondom, olvass bennünket rendszeresen, mivel ha már érdemben nem tudsz hozzászólni feltehetőleg egyik témánkhoz sem, legalább hátha ragad rád valami!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.01. 13:06:09

@borivoje surdilovics:

Ez ügyes volt, te briganti, de legalább annyira sportszerűtlen is...

@LadyCarambole:

Azért az vitán felül áll, hogy a néptáncosok még így is ezerszer férfiasabbak, mint a latintáncos seggriszáló fasztarisznyák.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.01. 13:12:40

@"the dragon":
és akkor mi van?!

átmentél picsogásba te kis űrgyűrűfütty!
keresd meg cogito barátunkat, oszt túrjátok farba egymást, hátha jobb lesz

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.01. 13:19:19

@"the dragon":
Perszehogy, de érted, tánc...szóval határozottnak kell lennünk álláspontunk képviseletében!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.01. 13:20:58

@borivoje surdilovics:

Szó se róla, csak megjegyeztem, hogy eztán nem fogok már kesztyűs kézzel bánni veled! És ne merj a faszcibálásra asszociálni, mivel az szánalmas osztályrésze.

@LadyCarambole:

büdösmackó csicskagecije lesz az a valami...

szanalmas 2011.09.01. 13:27:28

@borivoje surdilovics:

Bár ez a romantika topik és nem a nosztalgia, de elmondok neked egy történetet.
Amikor életemben először láttam a tvben Ferikét aki gyermek-, ifjúsági és sportminiszter volt (sport, bazmeg, ő!), azt sem tudtam, hogy ki a faszom, és valamiről nyilatkozott. Na, az első mondata után hangosan kijelentettem, hogy ez egy idióta. Tanúm is van rá!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.01. 13:28:46

@"the dragon":
csak hátrálsz, meg magyarázkodsz meg bevéded magad a saját szöveged ellen
igazi untermann vagy

lehet, hogy nemsokára kérdezősködni is fogsz, de akkor a "barátaid" rád ugranak, és széjjelszednek

nekem akkor már nem leszel préda

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.01. 13:37:09

@borivoje surdilovics:

Te meg tök bénán tagolod a kommentjeidet, és mondat végi írásjeleket sem használsz. Szóval bekaphatod, soha többet nem állok szóba veled, buzi!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.01. 13:38:20

@szanalmas:
én amikor először ismertem fel 2006-ban, hogy széthúzta a viktor farpofáit, és jól seggberakta, akkor meg hangosan kijelentettem: ez egy igazi férfi!

tanuim nincsenek rá, de elhiheted, mert én vagyok az a troll, aki még sohase hazudott

és valld be, ilyen ellenség elől te se futottál volna el:
m.blog.hu/gy/gyurcsanyferenc/image/img/gyurcsany.jpg

(ez a fotó wie romantisch! csak hogy releváljak)

p.s. elég fiatal kis nyikhaj lehetsz, ha lelkes kisz tagként még nem csápolhattál neki mikor ő volt a fönci a grundon

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.01. 13:42:58

@"the dragon":
tök cuki vagy igy durcisan!

add már meg a számodat!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.01. 14:04:27

Hát basszus! Az időnként betoppanó új(?) arcoktól rendesen Modorblog szintre emelkedik ez a szellemi trágyadomb. Zsíííír!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.01. 14:30:43

@-=büdösmackó=-:
Már megint édesanyámat szeretgeted? Pedig ez alkalommal sem nem magányos, sem nem beteg.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.01. 21:45:09

@neccharisnyás útonálló:

jó, bevallom, szerelmes lettem beléd. menjünk trolizni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.02. 14:16:35

@borivoje surdilovics:
Vagyúgy.

Á, elküldöm hozzá a kiskedvenc krokodilom, majd az leápolja. Ha valaminek, hát annak van ilyen tevékenységhez alkalmas anatómiai felépítése.

Archenemy 2011.09.05. 13:29:13

"Tartsuk azonban észben, hogy a túlzásba vitt romantika révén igen hamar homokos vagy emós lesz az ember, ezért ne felejtsünk el öblöseket böfögni Brad Pitt nagymonológja közben, gyakorta igyekezzünk sebtében előhalászott péniszünket orvul, ám tréfásan társunk vállához paskolni, miközben munkaügyben telefonál, kinyújtott mutatóujjunkat pedig minden esetben próbáljuk szerelmünk nyelvéhez érinteni, valahányszor ásításon kapjuk."

Ez a hosszú és gazdag kapcsolat titka, én már csak tudom!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.05. 14:01:45

@neccharisnyás útonálló:

igen, trolizni. az mindig romantikus. suhan alattad a sok tonna, kattognak a relék, fémes ózonszag a levegőben, zizzennek az elektronok.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.05. 15:09:55

@Archenemy:

heló Arcsi, hogy baszódnál meg, te tékozló fiú!

Archenemy 2011.09.08. 03:32:53

@"the dragon": elmondom én neked, hogy az összes kibaszott rokon oda meg vissza van, mikor jön a baba, meg hú mekkora öröm, csak épp azt felejtik el megemlíteni, hogy innentől fogva éjjel nem alszol, nappal nem alszol, sose nem alszol, és úgy általában fenekestül fordul fel az életed bazdmeg!

A kisköcsög meg nem eszik amikor kéne, enni akar mikor nem kéne, alszik mikor nem kéne, vernyog mikor aludni kéne, beszarik mikor nem kéne, és kb a fejeden ugrál vagy lepakol mindent a polcról vagy szétszed vagy összetör vagy kiönt vagy ordít vagy koszos vagy vérzik vagy nyálzik.

Szerintem erről is a zsidók tehetnek valahogy.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.08. 06:13:56

@Archenemy:

... mert kellett neked össze-vissza basznod!
ilyen, mikor a kisbohóc bohócot csinál, aki bohócot csinál a bohócból!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.08. 08:52:06

@Archenemy:

Például úgy, hogy ellehetetlenítették a hazai máktermesztést. Holott az abból főzött tea kezesbárányt csinál a leghisztisebb csecsemőből is... Wmiki a megmondhatója!

De lásd, kivel van dolgod, adok egy tippet, amiért csak sikerdíjat számolok fel. Az aktív és a passzív pihenés elősegítése végett toloncold ki az asszonyt purdéstól a cselédszobába (ha nincs, akkor a pajta is megteszi!), a hálóba pedig költöztess be helyettük egy ritmikus sportgimnasztikában jártas gyakornoklányt.
süti beállítások módosítása