Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Az adó

2011.06.04. 18:34 Commandante Jayasuriya

Az adó a leginternacionalistább szó a világon. Általában három ismert betű szóképe fejezi ki.  Az A, a D, és a Ó hang szinte minden nyelvben ismert. Meg persze minden kormány szorgosan beszedi, akár komcsi, -akár nem...! Természetszerűleg az adó megjelenítésében is vannak kivételek, de ezt a művelt világ állampolgárai csendes félmosollyal nyugtázzák, hiszen tudják hogy az adókivetéssel való baszkurálás csak  egy büdös kurva izraelita komcsi manipuláció.

 

107 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr612957181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.08. 12:35:55

@bönci:

Talán nem kéne ilyen vehemenciával védeni a pöcsorrúakat, bömbi, mert még a végén azt hisszük, hogy egy vagy közülük, IP alapján lenyomozunk és jól elagyabugyálunk legott!

bönci 2011.06.08. 13:05:09

No hajrá akkor gyerekek!:)

Ha történetesen kíváncsi vagy véletlenül tévedtem ide és egyszerűen nem értem a blogszerző miből meríti a hihetetlen képességét, hogy ennyire átlátja a dolgokat.
Az adó mint állami jövedelem tetemes része már a "komcsik" előtti időben is létezett egy "kicsivel".Sőt már azelőtt is mielőtt a zsidók egyáltalán a képbe kerültek volna.
Hogy ha egy kicsit figyeltél volna történelem órán legalább akkor tudnád azt, hogy az adó mire való. És köszönöm tegyük félre, hogy "jaj a politikusok így lopják meg úgy", ez tény s való.
De az adó igazából arra való, hogy amikor A-ból B-be szeretnél eljutni akkor út legyen alattad, amikor fáj a pici szíved mert szívinfarktust kaptál legyen olyan kórház és orvos aki meggyógyítja, hogy ha esetleg véletlenül megtalálják lopni az autódat akkor legyen olyan szerv amely ezt felkutatja...stb.
Tudom nektek akik fene nagy öntudattal rendelkeztek és fene nagy anarchista nézeteket vallotok ezek nem magyarázat semmire...:)
De természetesen én is csak egy letisztított elméleti modellről beszélek a valóságban ez nem tud működni.Méghozzá az emberi tényező miatt.De nem is ragoznám tovább.
Talán még annyit, hogy attól, hogy nekem ez a véleményem még nem tudom miért válok "trollá"? Számomra sokkal nagyobb trollkodásnak számít ha egyből megfenyegetsz (egyébként tipikusan szánalmas módon) és nem esetlegesen megvéded inkább a nézeteidet értelmes,emberi módon. Ne adj isten megpróbálod elmagyarázni, hogy miért rossz az amit én gondolok.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.08. 13:08:22

@bönci:

a kurva anyádat! magyarázkodsz bazdmeg, de semmit sem értesz az egészhez!

az utakat az útjárulékból építik, az egészségügy pedig a TB-ből van finanszírozva!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.08. 13:43:08

@bönci:

Mit képzelsz, hogy idejössz vagdalkozni, mint valami részeg paraszt a kaszával?! Hát nem látod a kátyúk millióit, a gyászos statisztikákat, ami az autólopások felderítését illeti, hogy nap, mint nap százával, ezrével halnak meg az emberek, és a szívinfarktus vezető halálok?!

Ha te mindezek után el is hiszed, amit írsz, akkor jó nagy ökör vagy, ha nem, akkor pedig a kormány - a mi adónkból! - fizetett provokátora!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.08. 13:47:16

@bönci: Amit gondolsz azért rossz mert teljesen hülye vagy. Nyilván közgazdász vagy ilyesmi.

bönci 2011.06.08. 15:45:03

Ohh hát nem tudom ki is a troll?És ki vagdalkozik?:) Én eddig egy ordenáré szót nem használtam.
A szerző rám rótt szitkaival meg nem teljesen értenék egyet.
Kezdjük az "útjárulékkal".Ami tudomásom szerint nem létezik.Amire te gondolsz az maximum az "Útalapadó" ami a benzin árába beépítve vándorolt az Útalapba.Régen.Manapság már inkább a központi költségvetésből kerül finanszírozásra a közútfejlesztés különböző programokon keresztül/segítségével.Ezalatt értsd különböző alapokból kerül kifizetésre ezen fejlesztések összege.Ma ezen legfontosabb programok egyike például a KÖZOP ami Uniós forrásokra támaszkodik. De például a Világbank és az Európai Központi Bank is finanszíroz minket.
Továbbá.Egészségügy.
Egészségbiztosítási alapból kerül finanszírozásra aminek nem tudom hirtelen megmondani de ha meguglizod megtalálod a pontos felépítését. DE!!! A TB-nek csak bizonyos része kerül bele az Alapba! ÉS!!! Az Alap közel 50 százalékát a költségvetési hozzájárulás adja. Ami miből is van? Legyen házi feladat kikeresni!
Szóval nem minden fekete és fehér finanszírozás terén sem!
No sebaj lépjünk tovább.
Látom a kátyúkat én is azon járok. Egy szóval sem mondtam, hogy jól működik a rendszer. Nálunk is annyiba kerül egy kilométer autópálya/út mint nyugaton csak kispórolják a fagyállót belőle, nincs megfelelő kopóréteg stb. Én nem is erről beszéltem kedves hozzászóló hanem arról hogy MIRE VALÓ az adó.A "hogy költik el kérdés" már egy nagyon más tészta.
Az elhalálozásról meg annyit...hogy igazából azon felül, hogy természetes dolog (most remélem meglep) például pont a szívinfarktus esetében el kéne egy kicsit nekünk is gondolkozni!A szívinfarktus mint vezető halálnem rizikófaktorát növeli például a dohányzás, a rossz-mozgásszegény életmód és a zsíros ételek. Azt hiszem ezek a dolgokat már nem lehet ráhúzni az államra.És ismét hangsúlyozom az egészségügy sem jó úgy ahogy van és igen olyanok a körülmények amik.Jogos.
És végül Panther_V...hát tipikusan magyar ember vagy. Jól megfogalmaztad az álláspontodat és alapos érvekkel körbebástyáztad!TAPS!
Már csak annyit fűznék hozzá mielőtt jön a további szarral dobálás az irányomba, hogy bazi okosak vagytok mind. De még egyikőtök sem állt az ország elé egy kész tervel feketén-fehéren leírva, hogy akkor mit s hogyan kéne...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.08. 15:53:42

@bönci:

"például pont a szívinfarktus esetében el kéne egy kicsit nekünk is gondolkozni!A szívinfarktus mint vezető halálnem rizikófaktorát növeli például a dohányzás, a rossz-mozgásszegény életmód és a zsíros ételek. "

Ácsi! Most ugye épp nem a hamburgeradó (nahát, csak nem egy újabb?!) bevezetését szeretnéd megalapozni esetlen gondolatkísérleteddel? Eddig türtőztettem magam, de most nagyon kihoztál a sodromból... Szóval a kurva anyád, te adófetisiszta kipás hazaáruló!

szanalmas 2011.06.08. 16:04:59

@bönci:

"A szerző rám rótt szitkaival meg nem teljesen értenék egyet."

Na látod, pont erről beszéltek, a szerző például hozzád sem szólt még egyszer sem! Ismerős ez a koncepciós dolog, csak nem párttitkár voltál?

bönci 2011.06.08. 16:09:14

@"the dragon":

Hmm már értem a névválasztásod. Te csak (tűz)okádni tudsz értem.
Nem csodálkozom rajta, hogy nem vetted a lényeget mert valószínű te is egy a "számítógépeddel és székeddel" szimbiózisban élő egyed lehetsz!
Tudod a sport például csökkenti a kockázatot. Tudod, hogy ha sok vitamint eszel (gyümölcs formában) az segíti az immunrendszered. Ha nem zabálsz mindenféle zsírosat az csökkenti a kockázatot mindenféle nem kívánt betegséggel kapcsolatban.
Tudod ha...inkább hagyjuk is. Te nagyon rá vagy csak feszülve, hogy bárkit is akit tudsz arc nélkül sértegess illetve itt próbálod kiadni a dühöd. Mint mondottam...sport.Még ezen is segíthet...;)

bönci 2011.06.08. 16:11:33

@szanalmas:

Ohh ne haragudj kérlek!Azt hittem dühös mackó volt a bejegyzés írója!Mea Culpa!

szanalmas 2011.06.08. 16:12:39

@bönci:

Dragon egy olimpiai bajnok vízilabdázó. Igaz, hogy paraolimpiás, mert nyomi, de mi szeretjük!

bönci 2011.06.08. 16:13:15

@szanalmas:

Jah és annyit elárulhatok...nem voltam pártitkár.Sőt.Kicsit fiatalabb vagyok én annál!:)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.08. 16:13:24

@bönci:

Gondolom a montessori gimnázium történelemóráin feketén-fehéren megmondták a frankót.

Az EU költségvetésének nettó haszonélvezői vagyunk, úgyhogy arra ne nagyon hivatkozz az útépítésekkel kapcsolatban.

Egészségbiztosítási alapnál meg nyilván az abortuszdíjakra gondolsz, mint központi költségvetési forrás, hogy anyád is tett volna így!

A megoldás pedig egyértelmű:
A kigondoltam bankszámlájára utalják át az összes adó és járulékbevételt. Ingyen térzene és langyos tej lenne minden település főterén, a fennmaradó összeget pedig kezelési költségként felszámítanánk.

Na most légy okos, homokos!

szanalmas 2011.06.08. 16:13:52

@bönci:

Akkor elnézést, azt hittem, valami nyomozó vagy!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.08. 16:18:05

@bönci:

Nagy tévedésben élsz dollárszívű barátom, ugyanis egy tízpróbázóból ultramaratonistává avanzsált szupermennel beszélsz, akinek még a telefonja sem androidos!

Egyébként valóban dühös vagyok, hisz a hozzád hasonló kommunisták miatt tartják életben a büdös cigányokat az adóforintjaimból! Szóval a további kommunikáció feltétele minimum egy bocsánatkérés lenne részedről...

bönci 2011.06.08. 16:24:12

@21méter:

Na látod pont erről beszéltem!:)

"A megoldás pedig egyértelmű:
A kigondoltam bankszámlájára utalják át az összes adó és járulékbevételt. Ingyen térzene és langyos tej lenne minden település főterén, a fennmaradó összeget pedig kezelési költségként felszámítanánk."

Ezen kívül ÉRTELMES,ALKOTÓ,HASZNOS ötletet nem azaz NEM tudtok felmutatni.

Nettó haszonélvezők vagyunk!És? rejthet magában ez hátrányokat de kezelhetőeket. Illetve az összes frissen csatlakozó ország nettó haszonélvező és megkapja a felzárkóztatási támogatásokat.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.08. 16:30:11

@bönci:

Méghogy NEKÜNK ne lennének értelmes, hasznos, alkotó ötleteink... Baszki, nézzél már alaposan körül, hová tévedtél! Mi vagyunk a magyar tudóstársadalom színe-java! A színe az épp rühesmackó, mivel cigány.

Szóval mielőtt visszamászol Szijjártó Péter seggébe, még azt az egy szívességet tedd meg nekünk, hogy tüsire zselézed a hajadat, de extra erős matériával ám!

bönci 2011.06.08. 16:30:30

@"the dragon":

Bocsánatkérés?Miért?Mert saját véleményem van és az neked nem felel meg? :)Nagyon kis vicces vagy tudod-e?
Amúgy meg ne csapongj össze vissza kérlek!Az alapsztoriban arról volt szó mire költik az adót/miért is kell. Szó nem volt arról, hogy HOGYAN költik el.
A cigánykérdésről meg végleg szó nem. Abban a téma lezárásával megegyezhetünk,hogy amíg az épp regnáló kormány nem mondja ki, hogy igen is létezik cigány bűnözés és végre nem kezd egy szigorúbb politikába velük kapcsolatban addig élősködni fognak az országon.
Csak sajnos az a baj, hogy 1000 éve senki nem tudta őket munkára bírni most sem fog ez sikerülni!
Maximálisan igazad adok abban, hogy igen. Elég volt az élősködésből.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.08. 16:31:13

@bönci:

Az nem derült ki, hogy ez szerinted miért nem hasznos. A tej egészséges, rengeteg vitamint és nyomelemet tartalmaz, a korábbi iskolatej akció kiterjesztése lenne, miért korlátozzuk csak a semmit sem termelő nyomorult kisiskolásokra ezt a juttatást. Egészségmegtartó és betegségmegelőző szerepe miatt nem lenne szükség kórházakra, csökkenne a csonttörések és az oszteoporózis éves száma.

Kodály óta a zene országa vagyunk, ne csak a testnek, hanem a léleknek is adjuk meg ami jár, ez így fair részünkről.

Szóval csak kiderült, hogy semmi értelmes érved nincs, csak vagdalkozol összevissza és próbálod bemocskolni alkotóműhelyünket. Szégyelld magad!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.08. 16:38:56

@bönci:

Nem, igazából egyetlen érvet sem sikerült felhoznod az adózás mellett. Hiszen ha az állam nem lopja el a pénzünket, akkor tudunk venni egy Hummert, ami utak nélkül is elmegy. Ha nálunk hagyják a pénzt, akkor elmehetünk a Fekete Erdő Klinikára gyógyulni, vagy épp szerezhetünk fegyvert is, hogy meg tudjuk védeni magunkat, amire a csökött buta rendőrök amúgy sem képesek... Tehát?

Ha majd tudsz mondani egyetlen dolgot is, amit pénzből ne tudnánk megoldani az állam nélkül, akkor majd igazat adok, de addig soha!

bönci 2011.06.08. 16:51:43

@"the dragon":

Te tényleg ennyire buta vagy?:D

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.08. 16:55:47

@bönci:

Nem tudsz összezavarni a gyengécske keresztkérdéseiddel... Maradjunk annyiban, hogy gyakorlatilag mindent tudok a világ dolgairól, melyekről láthatóan fogalmad sincs!

bönci 2011.06.08. 16:59:28

@"the dragon":

De most komolyan.Gondolkozz már ember.Te az anarchiáról beszélsz...
És te tényleg komolyan azt gondolod, hogy majd Te Hummerral fogsz szaladgálni plusz AK-47-essel és ez így teljesen rendben lesz?:D
Istenem...alacsony a kerítés.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.08. 17:09:51

@bönci:

Ha anarchista lennék, akkor biciklivel járnék, és AK-47-esek helyett rakétákra gyújtanék, szóval ezt alaposan benézted...

Viszont szentül hiszek az emberi szabadságban, és a kormányok, valamint a multinacionális bankházak által ránk kényszerített adósrabszolgaság megtörésében!

bönci 2011.06.08. 17:15:25

@"the dragon":

De most komolyan. Meséld már ezt el nekem, hogy hogy is fog működni ez az új társadalmi berendezkedésed?Hmm?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.08. 17:18:26

@bönci:

Mi vagyok én, futurológus? Annyi biztos, hogy jobban, mint a mostani... Egyébként meg, próba szerencse!

szanalmas 2011.06.08. 17:25:27

@bönci:

Most nem gondolod komolyan, hogy az a sok adó amit beszednek, az normális dolgokra megy el? Van fogalmad arról, hogy az utolsó nyomorult falunak is polgármesteri hivatala van, és a sok állami ingyenélő vízfej eltartása viszi el a pénz nagy részét?! Üzleti alapokra hekyezhető minden amit most felélnek a tolvajok, sokkal boldogabb lenne mindenki szent hazánkban azzal! Sajnos ilyesmiket nem tanítanak az iskolákban, azért tart itt ez az ország, de majd ha mi kerülünk hatalomra, megjavul minden!
És szerinted miért keres egy osztrák munkás 5x annyit mint egy magyar?! Mikor bebizonyosodott, hogy többet dolgozunk mint a németek! Az a bajod, hogy elhitted amit az iskolában mondtak neked!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.08. 17:49:38

@szanalmas:

Ne is várj böncitől egyenes beszédet, nem kenyere ez a hozzá hasonlóknak... Kétségem sincs afelől, megint előhúz majd egy-két "érvet" a cilinderéből, hogy majd csak győzzük megcáfolni!

Pedig ő csak és kizárólag azért adózik, hogy legyen valaki, aki fizeti a közjegyzőket, akik cserébe bejegyzik az élettársi kapcsolatát... Ha érted, hogy mondom!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.08. 18:01:23

@bönci:

nahh, pont a cigányokat hozod elő! mondhatom most kibújt a szög a zsákból, látszik, hogy semmit sem tudsz róluk!
a cigány szorgos nép, meg is volt az őket illető társadalmi szerep, széles néptömegek vártak rájuk és örömmel fogadták őket.

a gondok akkor kezdődtek el, mikor I. Lipót, utána Mária Terézia abszolute hozzá nem értő módon letelepedésre és emellett ADÓzásra kényszerítette őket.

na, ott baszták el. addig megéltek a munkájukból a VÁNDORLÁSra berendezkedett népek, utána viszont folyamatos bajok voltak velük.

node mit is várhatnánk az ostoba Habsburg-háztól!

a megoldás az volna, hogy vándortáborokban keringetné a cigányokat az EU. mikor már terhesek egy országbanszépen arrébgurítanák őket.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.08. 18:05:24

@szanalmas:

Na ja. És? Azok is lehetnek buzik... Ezt a feltevésem erősíti az is, hogy nem cuppant rá egyből a farkamra, amikor látta, hogy milyen okos vagyok!

-Tom- 2011.06.08. 23:06:30

Ki ez a bönci baszki itt!?
Richard Rosecrance-nak képzeli magát, holott ő a leszbikusra vett Hodosán Róza webes dagerotípiája.

ferijózsi 2011.06.08. 23:43:58

@"the dragon": Honvédelem? Ki dobja össze az afganisztáni missziót cserébe azért hogy a NATO megvédjen minket Izraeltől?

szanalmas 2011.06.09. 00:08:41

@ferijózsi:

Tele van az ország félkazonai szervezetekkel akik ingyen ls bérmentve csinálták eddig is azt amit a hivatásosok pénzért! És még jobban is!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.09. 00:14:17

@ferijózsi:

Pff. Te talán még nem hallottál Mátyás király legendás _zsoldosokból álló_ fekete seregéről, esetleg az In-kal Securityről?!

Ha nagyon gazdag leszek, akkor a katonáim élén elfoglalom Erdélyt, de nem adom ám oda Orbán Viktornak, nehogy kifossza azt is... Kikiáltom Kigondoltamániát, mint Prónayék Lajtabánságot!

szanalmas 2011.06.09. 00:21:03

@"the dragon":

A múltkor azt mondtad, hogy nagyon gazdag vagy, szóval bekaphatod a faszom, te hazudós!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.09. 00:27:21

@szanalmas:

Biztos úgy értettem, hogy hozzád képest! Ennyire azért nem... A tervemhez szükségem lenne még nagyjából www.youtube.com/watch?v=jTmXHvGZiSY -ra!

szanalmas 2011.06.09. 00:29:41

@"the dragon":

Aha, értem, akkor te úgy énekled a nótát, hogy:

Hogy ha egyszer sok pénzem lesz,
Lelövöm a repülődet!

szanalmas 2011.06.09. 01:11:12

@"the dragon":

Na tessék, még a lopakodót is magyar lőtte le, ezt sem tudtam!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.09. 06:45:57

@szanalmas:

Az lepett volna meg, ha tudod... De ezer szerencsédre cimbik vagyunk, így bármikor megkérdezhetsz a világ dolgairól!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.06.09. 08:32:22

@"the dragon":

Azt a mindenit, meghajlok a lexikális tudásod előtt, te vagy a legnagyobb gyűjtője a felesleges információknak. Esetleg még 21méter versenyezhet veled, egyszer versenyezzetek, ki tud több érdekes, ámde teljességgel haszontalan dolgot.

szanalmas 2011.06.09. 08:38:29

@Levéltáros:

Biztos valami honfoglalós klánjuk van, ott pl. kibaszott sok agyatlan marhaságot lehet megtudni!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.09. 09:15:27

@Levéltáros: @szanalmas:
Nem lennék meglepve, ha tagja lenne a Gay Motorosok erőszakszervezetnek is, ott vannak pont ilyen fartúró, tudálékos pogányok!

bönci 2011.06.09. 18:52:06

No hát mint látom tegnap óta nagyon sokat haladt előre a beszélgetés (különösképpen az én csesztetésem amit egy pillanatra sem bánok).
Szóval...először the dragoonak szeretnék egy kis reagálást adni.Nagyon jót derültem azon a hozzászólásodon amikor felhívtad a figyelmem arra, hogy nem vagy futurológus. Én nem is arra voltam kíváncsi, hogy milyen végzettséggel rendelkezel sokkal inkább arra, hogy az elképzelt társadalmad, hogy fog működni.
Nagyon megnyugtatott a dolog, hogy beismerted, hogy fogalmad sincs mert legalább nyilvánvalóvá vált, hogy csak a levegőbe beszélsz és semmi hasznosat nem tudsz mondani és komolyan vehetetlen az alternatívád. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy logikailag sincs rendben a következő mondatod mert ha nem tudod, hogy fog működni akkor honnan tudod, hogy jobb lesz?Ok-okozati összefüggés merre vagyon?Vagy esetleg rendelkezel valami OKJ-s médiumi képzettséggel?:)
A próba szerencse felhorkanás meg a csúcs volt számomra...próbáljuk meg...maximum kiírtjuk magunkat!Előbb utóbb így is de te tökéletesen gondoskodnál az előbb megvalósulásáról.
Nem értem miből gondolod miért nem lennék egyenes. Attól mert nem azt gondolom amit te nem értem miért vádaskodsz. Nem ismersz engem de három posztból letudod ezt szűrni...gyanús nekem ez a médium dolog nagyon. Amúgy én nem szeretnék semmi mellett érvelni habár nehéz csak szimplán eszmét cserélni én csak kis délutáni diskurálásként tekintek ezekre a párbeszédekre...nem vágyom rá, hogy én győzködjelek bármivel is. Én is elmondom, hogy nem tetszik te is és mindenki happy. Csak hát ugyebár ettől nem vagyunk előrébb de ezt megint csak hagyjuk!
A kis megjegyzéseidtől meg eltekintenék mert hát ez téged minősít, hogy visszavágásként csak buzizni tudsz. Nem is tudom mintha az elején még én lettem volna a troll?Mintha ez másként lenne?Nem? :) Egy troll médium...na ilyet se látott még a világ!
Szánalmashoz szeretném intézni a következő szavaim ( látom legalább önkritika van) nem egyszer és nem kétszer elmondtam, hogy nem arról beszéltem, hogy hogy költik el az adóforintokat. Remélem már sokadszorra feltűnik!ülj le kisfiam,szövegértés egyes!Amúgy cáfolj meg de szerintem Ausztriában is fizetnek adót nem?De lehet, hogy tévedek?:D No mindegy.
Nem értem amúgy, hogy miért példálózol az iskolával mert nem vagyok benne biztos, hogy te egyáltalán megjelentél e benne elégszer ahhoz, hogy tudd, hogy mit tanítanak ott?!
Dühösmackóra mpedig azt szeretném reagálni, hogy lehet, hogy M.T "elkúrta", hogy igen divatos kifejezéssel éljek ((habár az ő szemszögéből (és másokéból is) tök jogos és abszolút érthető)) de azóta eltelt több mint 200 év és erőteljesen megváltozott a helyzet.Más a társadalmi és kulturális környezet és igen kezelni kell a problémát.Ha hibázott akkor is ha nem akkor is.
Amúgy ha már vándorlás akkor nem akarom felhozni a témát de például az Ural hegységtől egész sokan vándorolgattak erre-arra érdekes módon volt azért köztük akinek ment a kissé kötöttebb életmód is. :)
Jah és még annyi...hát hangosan felnevettem azon a hozzászóláson amikor a magyar (nevetségesen) félkatonai szervezetekről volt szó...óriási volt de tényleg. Eleve nem értem mitől félkatonaiak. Ezt magyarázza el nekem valaki.
Továbbá, hogy ők bármilyen katonai akcióra alkalmasak legyenek?:D Attól mert ők "hithű hazafik" árpádsávos a szívük és marhára nagykeménylegények...hát...no mindegy,hagyjuk a kérdést.De a lényeg, hogy jót nevettem rajta. (Zárójelben még megjegyezném, hogy még csak az kéne, hogy azok kezébe kerüljön fegyver!Szép jövő elébe néznénk!)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.09. 19:01:02

@bönci:

Szóval nem vagy buzi... Akkor izé, leszel a feleségem? Mert nagyon bejön a szöveged! (És mert ha szent frigyben egyesülünk, utána már nem fogsz feljelenteni, ha esetleg izomból megfejellek!)

Egyébként ha már ennyit gépeltél, igazán írhattál volna egyetlen olyan állami funkciót is, amit ne lehetne pénzzel kiváltai...

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.09. 19:41:52

@"the dragon":

rengeteg ilyen van. de most állami vagy kormányzati funkcióról beszélsz, és mi az hogy 'kiváltani'.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.09. 19:42:44

@bönci:

milyen cuki, hogy ilyen sokat írsz!
te biztos buzi vagy, azok szoktak sokat írogatni, aztán hátradőlnek és csettintenek: ejj, de okos is vagyok!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.09. 19:54:17

@rühösmackó:

Baszd meg, hülye vagy?! Az elbaszott troll kurva anyádat. Moderáld magad...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.06.09. 19:55:35

@bönci:

Nem semmi komment, elképzelem, milyen hosszú posztokat fogsz írni, ha egyszer nekiállsz.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.06.09. 19:56:47

@rühösmackó: @"the dragon":

Ez a durva szabadosság teljességgel idegen a Kigondoltam szellemiségétől, azonnal tessék befejezni! Tudósokhoz méltón, ha kérhetem!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.09. 20:39:26

@"the dragon":

feszültnek tűnsz, proletár.
mesélj, megromlott a párizer a hűtődben?

megjegyzem hülyeségeket beszélsz.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.09. 21:03:27

@rühösmackó:

Ha szabotálni akarod a szórakozásom, akkor alaposan fejbe leszel rugdosva, ezt most mondom!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.09. 21:07:57

@"the dragon":

leszakított vádlival ez felettéb nehéz, te tudor!

-Tom- 2011.06.09. 21:09:10

Böncike egyedül engem nem említettél meg. Ennek gondolom az az oka, hogy egyik általam csuklóból említett személyt, illetve annak munkásságát sem ismered. Hírből sem.
Az a baj, kérlek alássan, hogy kibaszott unalmas vagy.

Így aztán a jövőben se szólj hozzám, (tartsd meg jó szokásodat) mert az unalmas emberektől csak azok fárasztanak jobban, akik olyan izgalmasak, hogyha a cecelégy beléjük csíp, kómába esik tőlük, és még bónuszként betűpazarló szófosók is.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.09. 21:12:06

@tomsawyer:

nem gondoltam volna, hogy az a tény, hogy a feleséged esténként belevizel a szádba kizárólag a te szórakoztatásodat szolgálja.

-Tom- 2011.06.09. 21:18:48

@rühösmackó: A saját szórakozásodat a Fehér Kereszt Öregek Otthonában ne vetítsd ki rám.
Attól, hogy ti már sokat megengedhettek magatoknak Jusztikával a nejeddel, mert legfeljebb ráfogjátok a demenciára, a gusztustalan, paleoliberális hedonizmusodba ne vonjál be! Nem vagyok beugrós Laokon-csoport tag, aki plöttyedt testetekkel öregesen tekeredik a tejbegríz elnyammogása után.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.09. 21:21:59

@tomsawyer:

a projekció mint olyan tipikus skizofrén szimptóma, így felszólítalak: szedd rendesen a gyógyszereid és hallgass anyádra!

-Tom- 2011.06.09. 22:20:00

@rühösmackó: Asse' tudod, mit hadoválsz össze-vissza. Az a tipikus, hogy okoskodsz, meg tudálékoskodsz. Ez rajtam kívül senkinek sem áll jól. Senkinek. Neked meg kifejezetten rosszul, úgyhogy embereld meg magadat, és legyél jól nevelt, háromszavas troll.

szanalmas 2011.06.10. 08:41:15

@bönci:

Aki ennyire fossa a szót, az komoly mentális problémákkal küszködik! Az ember fogalmazza meg a mondanivalóját tömören, lényegre törően! Ilyen hosszú ömlengéseket a faszom se olvas el mert nyilván nincs benne semmi értelmes dolog!

bönci 2011.06.10. 11:58:08

@tomsawyer:

Dehogy hagytalak ki mindössze nem tartottam szóra sem érdemesnek azt, hogy kigugliztál egy kortárs közgazdászt és elővettél egy női politikust majd ezeket egy idegen szavak szótára segítségével egy mondatba fabrikáltad össze.
Az a baj kérlek alássan, hogy nem láttam sehol, hogy ez egy zárt közösség lenne és úgy mint blog forma, azt hittem a nyilvánosság felé szól. Úgy látszik tévedtem ebben mert a kis inkubátorotokban szépen növesztitek a magvas gondolatitokat belterjes művelésben és fáj a pici lelketeknek ha esetleg valaki megbántja mélyenszántó gondolatitokat.
Jah és igen...attól, hogy két mondatnál többet is össze tudok rakni az talán inkább pozitívum tud lenni olykor-olykor. De ha probléma és nehéz esetleg feldolgozni mert mint már többször is példa volt rá a szövegértés egyes akkor nagyon szívesen beszélek úgy mint ti és akkor értelmes szöveg helyett majd buzizok és trágár kifejezések használok nyakra főre. Ezek szerint itt ez a szint. Nem lep meg igazából.
Amúgy ez a közösség itt a "tipikus gyerek koromban mindenki utált és nem hallgatta meg egy mondatomat se és most marha nagyon leosztok mindenkit mert elrejtőzöm az internet fekete homályába társaság"?

spájdernecc 2011.06.10. 12:11:12

@bönci:
Amúgy ez a közösség itt a "tipikus gyerek koromban mindenki utált és nem hallgatta meg egy mondatomat se és most marha nagyon leosztok mindenkit mert elrejtőzöm az internet fekete homályába társaság"

elég nehezen vetted le

-Tom- 2011.06.10. 12:51:18

@bönci: Macilaci, attól, hogy te az óvoda mellé jártál ifjonti korodban, és jó szokásoddá vált mankóként támaszkodni a guglira, mint egyetlen végső mentsváradra a szellemi nyomor szemétdombján, ne projektáld ki (eggen ez megint egy idegen szó, képzeld a bakterképzőben ilyen szavakat tanítanak. De neked lefordítom, hogy abban a szótárban ne kellejen keresgetni: ne vetítsed kifelé, értem?)a kisebbrendűségi komplexusodat.
Fogadok, fixációid is vannak, az orális mellett anális?
Csak találgatok.
Egyébként nem zárt közösség, és én pont olyan kommentelő vagyok, mint te itt. Nem vagyok tag.

bönci 2011.06.10. 13:10:46

@tomsawyer:

Ohh hát igazából nem szeretnék lesüllyedni olyan szellemi "magasságokba" ahol te jársz!
Nem értem viszont ismételten különleges logikai csavarodat az óvoda és a gugli használata között és azt hiszem elég gyenge próbálkozás arra, hogy megpróbáld valamilyen éles elméjű(nek gondolt) körmondatoddal hányatott gyermekkorodat azonosítani az én kevésbé meggyötört hátulgombolós világommal.
Ami meg mindenféleképpen a közösség tagjává tesz, hogy valamiért te is leküzdhetetlen vágyat érzel annak irányába, hogy anális közösülésre kényszeríts!Ez igazából egy homoszexuális blog?Mert ezt sem láttam feltüntetve....

@spájdernecc:

Szükségem volt egy kis időre, hogy megbizonyosodjak a dologban!

szanalmas 2011.06.10. 13:11:48

Kurvára bírom, mikor egy bönci "nevű" totál ismeretlen valaki az "elrejtőzöm az internet fekete homályába társaság" vagytok szöveggel próbál érvelni mások ellen úgy, hogy az ismeretlenséget a sátán gyermekének állítja be és megpróbál az egészből úgy kijönni mintha ő lenne a net legismertebb alakja!
Bönci, te idióta vagy!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.06.10. 13:27:15

@szanalmas:

Hálisten minket csak gyermekkorunkban utált mindenki, ugye ezt ő nem tudja elmondani magáról!

-Tom- 2011.06.10. 14:05:39

@bönci: Ne is érezz késztetést, aranykökörcsinem, mert a szellemi K2-n ritkás neked a levegő, te ott hiperventillálsz, aztán csendben a saját nyáladban és mocskodban megfulladsz.

Megint kivetítesz, látod-látod. Nekem csodálatos gyerekkorom volt, mivel egy arisztokrata családba születtem, ezüst mokkáskanállal a számban, ahol tejben-vajban fürösztöttek. Te meg baszod, a putriban kuporgattál vakaróra (nézz utána, az mi), aztán emiatt vagy mára ennyire megkeseredve.
A proli-paraszti lét szítta ki belőled az européer-látásmódot, és a világfi attitűdöt, ami nekem sajátom.
Nem akarlak nevén nevezni, de láthatóan zselléri származású vagy, ami nem gond, mert mint a jenkiknél, itt is gondot fordítunk - már Rákosi apánk is kultiválta - a parasztok felemelésére, hiszen ők a népköztársaság ereje, kimeríthetetlen tartalékokkal rendelkező igáslovak.

Egyet árulj el nekem, ha már tanulatlan vagy, miért kell ennyire vigyázatlannak is lenni, hogy elárulod magadat?
Hol látsz te olyat, hogy anális részedbe bármit ajánlottam volna, azt férfiak elsődleges nemi jellegével kínáltam volna meg, vagy egyéb - számomra bárdolatlan, és együgyű javaslatokat tettem volna.

Az orális fixációra iskolapélda (igen ez a rollergépész szak lesz) a cigarettázás.
Az anális fixációra számos példát tudnék hozni a pszichológia gyakorlatából, de mondjuk a kényszeres vécére járkálás, magadat hashajtóval doppingolva ilyen.

Érthető, mire célzok? Semmilyen szexuális utalást nem tettem, kiscincérem. Pszichológiailag elemeztem a viselkedésedet.
Ennyi.
Te voltál az, aki rögvest homoszexuális oldalról közelítetted meg a témát - ezzel elárulva egyrészt mérhetetlen tanulatlanságodat, másrészt erős látens hajlamodat a szexuális devianciák irányába, szintúgy szimpátiádat és elkötelezettségedet a meleg szubkultúrákkal.

-Tom- 2011.06.10. 14:11:21

Ja igen. A jenkiknél a négerek integrációjára és felemelésére fordítottak gondot, tartok tőle, nem bírtad követni az összetett logikai rendszerű gondolatmenetemet, ezért segítek.

szanalmas 2011.06.10. 14:22:15

@21méter:

Miután 2 éves korunkra kialakult a 270-es IQ-nk ez persze abbamaradt. De hát ugye messziről jött embernek a kurva anyját!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.06.10. 15:59:46

Sajnos bönci még mindig nem érti a blogot, pedig posztol itt pár egyszerűbb ember is az egyszerűbb olvasók kedvéért. Emlékszem, Pálinkás Jóska is megkínlódott, mire megértette, hogy szolgálunk, nem szemétkedünk.

spájdernecc 2011.06.10. 16:23:24

@Levéltáros:
lehet, hogy nem pengeagyú, de kitartó
fél siker

-Tom- 2011.06.10. 16:38:12

Szerintem vegyétek fel.
Már úgyis túl sokat voltam itt mostanában.
Zavaró lehetek ilyen szerény képességű embereknek, mint bömbike.
A mai nap szar.
Előbb suk-süköltem is, úgyhogy most megyek, és a desszertvillába dőlök.

-Tom- 2011.06.10. 17:32:00

Fogadok, már admin.

-Tom- 2011.06.10. 19:07:12

Na, még öt perc, és rányom a "megszüntet" gombra. Mint admin.
Aztán létrehozza a " Adóisten siratja Magyarlendet" (rövidített kiajánlóban szimplán: "Adóisten"-ként szerepel majd, Tóta W naponta támadó jegyzeteket ír ellene, hol a transzcendens nevet, hol a tartalom elvetélt csapásirányát támadva: ezzel kurva nagy reklámot csinálva neki, aztán osztoznak)
című blogot. És naponta hat posztban kifejti, hogy miért kellene még hatvanféle új adónemet bevezetni, többek közt a baszásadót. Mert az aszexuálisok, a frigidek és a heréltek kivételével, minden nagykorú kötelezhető. Külön revíziós osztályt hoznak létre a NAV-ban rája, ahol a revizor házhoz megy, és szúrópróbaszerűen, stikában, voyeurként ellenőrzi, milyen mértékű adókötelezettség keletkezik. Ha valaki az éves szja bevallásában nem tünteti fel pontosan - a mért adatoknak megfelelően - a kefélést, akkor gályarabságra ítéltetik, és a Dunán fog le s föl japán turistákat hajóztatni, manuális erőből, izzadva mint Ben-Hur.

Igen. Füstmérgezésem van itt a delphoi putriban. Igen.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.10. 20:20:32

szmájlizik, kérdez, ontja a betűket

tutira nő - már majdnem tomszójeri magasságokba emelkedik ezzel

-Tom- 2011.06.10. 20:31:54

@Zsit (nyau és rémizé): Cöhh...Én sose szmájlizom. Én kemény vagyok mint a satupad.

-Tom- 2011.06.10. 20:52:29

@Zsit (nyau és rémizé): :DD

Milyen szemtelen vircsaft ez?!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.10. 21:11:04

@tomsawyer:
nana
itt csak te lehetsz szürke kisegér
ÉN vagyok a macska!

-Tom- 2011.06.10. 21:18:25

@Zsit (nyau és rémizé): ne perszonifikáld itt az egeret, pláne ne velem, mert megharaplak és veszett is leszel, nem csak cicmorgó.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.10. 21:25:47

ehhh, te fogatlan kecske, majd biztos tőled fogok megrémülni
mennyé aludni!

-Tom- 2011.06.10. 21:38:10

@Zsit (nyau és rémizé): Te miről beszélsz?!
Annyi fogam van, hogy a seggedből lyukkártyát csinálok, baszki!
Te összetévesztesz Levéltárossal!
Jézusom.
Na, ez viszont megrázó.

-Tom- 2011.06.10. 21:44:40

@Zsit (nyau és rémizé): Azt mondd meg, hol vannak innen az emberek? Mért lett ez szellemtanya?
Ahol néha Dragon kísért egy hugyos lepedőben.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.10. 21:46:46

@tomsawyer:

Szellemi K2 ám a lámaszopkodó kurva anyád kincseskalendáriuma...

Mink itten az európai, de leginkább a magyar kultúra primátusát hirdetjünk, ennek szellemében kérlek maradj az Eigernél, pláne a Lomnici-csúcsnál (de ha a kisantant sátáni ügynöke vagy, elnézem neked az Írott-kőt is)!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.10. 21:49:35

@tomsawyer:

Az nem brunya, hanem a zokogó apád epéjéből sajtolt varázsszer. Távol tartja a molylepkéket.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.10. 22:03:39

@tomsawyer:
felfaltam őket
mindet
dragit csak azért nem, mert nem érdemes
vigyázz, nehogy te is úgy járj, mint ő

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.10. 22:05:16

@tomsawyer:
ehhhehehe
lyukkártyához elég egy is, már szinte teljesen reszketek a félelemtől

-Tom- 2011.06.10. 22:28:07

@Zsit (nyau és rémizé): Mé' betámadta az anorexia nervosa?
Elment indiai jóginak, és fényt eszik?

-Tom- 2011.06.10. 22:30:27

@"the dragon": Megint bárdolatlan és pongyola vagy.
Ez már slafrok.
Attól, hogy a te nívód a Káli-medence szintje, ne irigyeld el tőlem a Csomolungmát! A zsenimnek tulajdonképpen egy hipertérugrás felelne meg. Ehh...sajnos kisszerű elmék gátolnak.

-Tom- 2011.06.10. 22:35:00

@"the dragon": Apám sose rí, ő is satupad. Úgyhogy vetítesz a lepedőre, attól tartok.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.06.10. 23:32:47

@tomsawyer:

Feszegeted a pofonosládát. Puha vagy, a nikkedből is látszik, hogy a kényelmes polgárt választottad, nem a kemény utcagyereket. Huckleberry Finnként talán lenne némi renoméd itt, de elszúrtad.

-Tom- 2011.06.11. 19:09:35

@Levéltáros: Nem kéne annyit olvasni a szlengszótárt, aztán próbálgatni, el tudsz-e sütni belőle valamit, még kimoderáltatod magad valahonnan, ha így folytatod.

Nem vehettem fel a Huckleberry nevet, mivel engem nem Hákleberásnak, hanem Tamásnak hívnak.
Ahhoz meg a Tom közelebb esik.
Ha Hákleberásnak hívnának, akkor a Haklöberi nevet vettem volna fel.
Logikus?

Egyébként, hogy elég keménynek látszódjak, a kedvedért a "szablya" nevet beteszem a tom és a szójer közé.
Jó lesz-e?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.06.11. 21:01:55

@tomsawyer:

Jó lesz szablya, és magam is használom ezt a módszert.

Levéltáros Fém Gedeon

kigondoltam.blog.hu/2011/04/29/netkemeny

-Tom- 2011.06.11. 21:44:26

@Levéltáros: :D Olvastam.
Még gondolkodom a "jatagán"-on, és a "satupadon".
Esetleg "jégcsákány"...lehetne...
Még esetlegesebben: "Dózer"
Végül utolsóként: "Lángpallos"

Nem tudok dönteni.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.06.11. 22:31:29

@tomsawyer:

Tom "Borsos" Sawyer, vagy Tom "Mustár" Sawyer lenne az igazi, esetleg a "Sav". Na, mostantól te is menő lehetsz.

-Tom- 2011.06.12. 00:46:35

@Levéltáros: De mért kell ehhez a Szpájszgörszbe integrálódnom? Heh?
Danólnom is kell majd?
Vagy Bekemmel kaffantani?
Inkább nem.
Fűszer és kajanév hanyagolva, maradnék a Lángpallos ragadványnév mellett.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.06.13. 22:10:39

@tomsawyer:

Satupad, persze, de most nem az intellektusáról van szó!

Lepedőre pedig diavetítéseken volt ildomos projektálni, még az elmúlt évezredben... Te vén hülye.
süti beállítások módosítása