Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Buzi - Újmagyar Értelmező Szótár serdülő ifjaknak és külföldieknek (szemelvény)

2011.02.14. 10:25 Rosszindulatú Vászka

Buzi (magyar), fővév: a buzi lehet indulatszó (pl.: azt a buzi kurva anyád), vagy megszólítás (pl.: hé buzikám, gyere csak ide egy pofonért), vagy minősítő jelző is (te kis buzi), ez egyike a magyar nyelv többcélú szavainak (lsd. továbbá baszás).

1.
A nekünk nem rokonszenves médiaszereplő, közszereplő, vagy az a blogger/poszter/kommenter, akivel nem értünk egyet, vagy ő nem ért velünk egyet.

2.
Az a másik autós, aki nem enged minket előzni, esetleg az a humanoid, aki elénkáll a sorban a közértben a csemegepultnál.



3.
Homoszekszuális férfi, aki az ivarkodásnak nem az Isten által erlendelt módját műveli, hanem azonos nemű hímtársával csinálnak mindenfél gusztustalanságot (rokonértelmű szavak: buzgár, buzeráns, ratyi, homokos, hélóta, hormoszexuális, fartúró, politikus vagy televíziós műsorvezető) lsd. továbbá leszbikus (miszerint nőbuzi), de ebben semmi ocsmány nincs, őket kellemes nézegetni).

A fenti képen két fajtalankadó rokonszenves buzi figyelhető meg, amint épp a tükör előtt pózolnak, hogy trendi és divatos fényképet tudjanak csinálni magukról a Facebook profiljukhoz. Figyeljétek meg, hogy nem olyan ostobák, mint a nők, mert a kézben tatrott fényképezőgép és a szoba felesleges részei nem láthatók, ráadásul ügyesen komponált fotó - nem fürdőszobai pucsítós pózolás, mint ahogy a fiatal húje picsák szokták csinálni, sem takrítószerek, sem vasalódeszka, de még egy fregoli sem látszik.

35 komment

Címkék: szótár buzi ánusz

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr592637344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.14. 11:04:57

Lehet, hogy csak azért, mert olyan gyoorsan olvastam, mint egy meghatározó szellemiségű értelmiseg, de úgy tűnik, hoghy kimaradtak az olyanok, mint per b u z i k akik hisznek valamiben vagy rajonganak vagy lelkesednek valamiért, vagy plánee rajongók, mint én, aki Janis Joplin buzi (és Jimi Hendrix buzi is vagyok) Miközben Frank Zappa buzi. Egyszer rámjött a Coldplay buzulás és addig hallgattam a Clock-sot, amig rókát nem kergettem a végén.
Persze a rókának aszontam: Te buzikok grenadírmars!

Még egy érdekesséG: Kis cigánylányok, ha a tanítónőjük még pályakezdő és meg akarná őket simogatni, először azt hiszik, ütni akar, de aztán észreveszik a simogatási hajlamot és így szólnak:
"Nem vagyopk én buzi" vagy előfoördul, hogy a padtársnőjük kunyerálás közben simiz oda nekik: "HAGGYÁMÁ NEBUZÚJJÁ!" [szeretet= buzulás]

Frick László Emlékzenekar 2011.02.14. 11:07:25

Mostanában nagyon fontos, hogy a külföldiek MEGFELELŐEN értelmezzenek aktualizáljanak bármely témát, tehát feltétlenül úgy kell megfogalmazni a címet és bevetzetőrészt, hogy annak akusztikája a megszűnt médaszabadságra utaljon.

Pl nagyon fontos, hogy Vancouver népe tolerálja a buzifelvonulást (de azt nem szabad odaírni, hogy 1962-ben volt az első vancouveri-i buzifelvonulás és kb 1977-ig nemtolerálták...)

Frick László Emlékzenekar 2011.02.14. 11:07:56

Az Új-at nem két jövel írjják?

Frick László Emlékzenekar 2011.02.14. 11:09:55

Azért nem szokás valódi buzi nőkkel buzinőpornófilmeket készíteni, mert azok közül az egyik mindig kackiás és szagolgatni szokták egymás bugyijait, amit tilt a buzifilm szabályzat.

Rosszindulatú Vászka 2011.02.14. 12:13:02

@Frick László Emlékzenekar: ez igen mókás dolog, mert pl. a megapíszí és törtetően elfogadó jenkik is még nem is oj rég, mikor már a négereket nem verték, a buzikat verték felvonulásokon. Most meg külön szankcionájják azokat a munkáltatókat, kiknek nincs meg az alkalmazotti körben a népesség arányában a különféle nemi identítású polgár.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.14. 13:07:03

Ellenbe' akkurátosan fogasra vannak helyezve a nadrágok! Nagyon helyes, minden vad buli így kezdődik. A nadrág fontos, hogy össze ne gyűrődjön!
(ja, minden nadrág szót le lehet cserélni pantallóra, mert az sokkal urasabb, meg rohadt engedékeny is vagyok, szóval cserélgessetek, kotsogok!)

_nyuszi_ 2011.02.14. 22:06:41

buzi szakállas buzik.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.15. 06:50:36

@Rosszindulatú Vászka: Ismerek olyan buzipárt, akik a látens heteró, szájjalcsináló, szövegszintű (lásd a Pesti Bringást, aki ettől Altercsávó lesz) buzik miatt tartja távol magát a mozgalomtól.

@márnyuszi.: A szakállas buzi olyan, mint a vörösbor. Könnyű az embernek arra gondolnia, hogy megbassza az Élő Kiszhelyceg Steiner Kristófot vagy leszopná Jaeger Miki bá't.

A rendszergazdák nődolgozók gépein gay portálok maszturbáló kockáshasú izomfiúit lelik, meg olyan gay-pornót, amit heteró színészekkel vesznek föl

A szakállas buzi olyan mint a száraz vörösbor.

Sok "borivó" kóla nélkül se bírja a bort. Nemhogy száraz vörös formájában.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.15. 06:51:39

Volt itt a bloghún egy költő, Ruszki Baka Úr, aki aa faszról a túrót szerette és a lábszagot imádta katonacsizmából.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.15. 07:16:16

Szép idők voltak azok, 2008-ban, az ember felcsattogott a bloghúra és a címlapon a jobbfölső középséficabna a Bakaimádó Úr blogja képében izmos fiók kúrtak illetve szoptak. De aztén ez a címlapszerkesztési eljárás moderálódott 2009-ben. Baka úr elköltözött a bloghúról.
@Rosszindulatú Vászka: Megmutatom vászenyka, hogyan tudnék mindjárt egy a külföld számára érdekes cikket írni Baka úr eltűnéséről:

FŐCÍM:

Eltűnt a magyar piacvezető portálról az ismert homoszexuális költő blogja!

két sorban írnék valamit Baka úr tevékenységéről

AZTÁN (msot figyelj Vászka)
a bejegyzés apróbetűsrészében lenne benne az, hogy ez 2009-ben törtnt és hogy azért, mert bunkók kommenteltek baka úrnál, persze regisztrált bunkók, mert 2009-ben nemcsakhogy minden blog regisztrálva volt, de már kommentelni is csak regisztrálva lehetett.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.15. 07:25:30

A kereszténykonzervatív és szélsőjobbos erőknek köszönheti a legtöbbet a magyar buzimozgalom.
Ha én lennék a mostani "kormány" főfelelőse, engedélyeztem volna a Kossuth térre a felvonulásukat és bevonulásukat, mert 2010 ősze óta ez a műfaj üde és illatos. Ezesetben a buzik a parlamentben a plenáris ülésen szerették volna befejezni a töüntetésüket, amit természetesen aki nem hülye, az engedélyez nekik. Ezesetben is van tovább, egy buziügyi államtitkárt neveztetnék ki.

Engedélyezném a buzik házasságát és persze gyerekeket is fogadhatnának örökbe, a leszbik pipettázhatnának egymásnak gyerekektkölcsönspermával stb. Ugyanis túl sok a munkanélküli jogász. Tekintve a buzik átlagos kapcsolatszámát, kurvasok melója lenne a válóperes, ingatlan és gyerekmegosztásra specializálódott ügyvédeknek.

A másik az iskolai felvilágosítás:
Sajnos a 10-12 éves korosztály kizárólag hard pornó kereteiből filmművészeti alkotásoból ismerheti a kérdést, a kislányok kovkás hasú nagyfarkó izmos fiúkat nézdegélnek anyu laptopján, és anyu is, amikor a kisfia laptopját véletlenül parvisnyéllel bekapcsolja, hataró színésznőket, próbababa lallakú barbiságopkat lát hancúrozni.
Ezért fontos lenne az, hogy a pornómegosztó oldalakról valódi pornó jelenetekete, szakállas-szakállassal
bőrszerkós army stílusú Víg Matróz stílusúva szopjon és basszon, nagyon fontos lenen továbbá a felvilágosítás szempontjából, hogy a kisfúk rendes butch-[hetero]házinyuszi nő-nő párok huncutkodásait láthassák.

A férfibuzi filmeket osztályfőnöki órán szageffektussal vetíteném. Ha valaki esetleg nem tudná, hogy a férfibuzi filmek felvételein a stúdiót az eperillatú végbélöblítők illatfátylán át mi szag HATÁROZZA meg, forduljon valamelyik férfibuzi ismerőséhez.

Rosszindulatú Vászka 2011.02.15. 07:54:30

@Frick László Emlékzenekar: ez egy teljesen bulvárkomform cikk vázlat. Ijenekkel van tele a velvet meg a blikk.

Idén salynos nem lesz puccparádé, bisztos szomorkodnak a tojástermelők ennek okán.

Amúgy meg fles, hogy köszönhetően a jenki műlibsi politikailag korrekt médiaharcosoknak kies hazánkban a fartúrás köztörvényes bűncselekményből a konzumidiótizmus és a médiadivat ikonjává lett. Ennek okán köveztelem, hogy az alkotmányban a heterók jogait is veygék bele, például egy részegen szopatni jó cikkejjel vagy mittomén. Lassan kirekesztve érzem magam a kirekesztő nemi identításom okán. No nem mintha ellenezném a melegházasságot, épp ideje, hogy szenveggyenek ők is.

A puccparádé hiányzik, remek csámscognivaló médiafelhajtást és patent cikkeket eredményezett tavaj is.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.15. 08:24:14

@Rosszindulatú Vászka: Van egy tippem , miszerint lesz buzifelvonulás. Van ugyanis egy ember a rosszoldalon [név a szerkesztőségben] aki ért a politikához, és ha ráér, majd elmagyarázza, hogy miért kell engedélyezni és akkor lesz.

A konzumidiótizmusban nekem jobban tetszik az, amikor 100 amerikai kapcsolható összkerekes várositerepjáróból 88 kétkerékhajtásban helybenkapar a jeges autópályán. A szememben ennek szimbolikus jelentősége van. Ez az amerika nem Steinbeck Érik a Gyümölcs-ébnek amerikája, nem Tom Wolfe Kandírozott mandarinzselészínű áramvonal -as amerikája. Ez az az amerika, ami délelőtt 10-től sorbaáll iPodért vagy iPhone ért, amit majd éjféltől kezdenek hivatalosan forgalmazni.

Ha van kedved, kukkants bele Brautigan 'Déli tábornok' -ába a buziképért.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2011.02.15. 08:27:13

az uram szerint buzi legyen a talpán aki ezt a magyarázatot érdemben értelmezni képes mert ki is tud jobban és mélyebben magyarázni a buziság mibenlétéről mint az aki személyében érintett

Frick László Emlékzenekar 2011.02.15. 09:20:06

@zsanett- a csillagkútról: Az urad még nem olvasott ezek szerint olyyan terhes nők által művelt kimmammucilli blogokat, amiknek főszereplője a Pocaklakó, akinek neve van meg minden és genitáliái pirossal be vannak karikázva az UH fotón. Ekkor ugyanis nem operálna ezzel a foxi-maxiróll származó bölcsességgel, ugyanis a legtöbb pocaklakóblog írőnőjének a terhesség mibenlétéről lövése sincsen. Némelyik pocaklakó, ha lenne töke a pocaklakóblog írónőjének, tökön is rúgná. nem csak vastagbélen vagy gyomron.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.15. 09:21:05

@zsanett- a csillagkútról: Szerencse, hogy az urad véleményét írtad, az emberek [itt: férjfiak, oh bhahhh!] effélék, mittudjákők.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2011.02.16. 12:06:20

@Frick László Emlékzenekar: az uramat nem tartom olyan perverznek buzeránsnak zsidónak négernek liberálisnak illetve tartom annyira konzervativnak hogy efféle pocaklakós rongyrázós blogokat kerülje azaz azt hiszem az ilyenekre szok recskázni és nem valami lovakkal üzekedő ingyen letölthető videókra ahol a művészlovak jogait védelmezik azon politikai erők akiknek a spájzukban lókolbász alakjában vannak ezen nagyszerű művészlovak kéznél
vagyis buzi vagy te és nem is kicsit ha azt hiszed ezen körök szerzőit nem lehet tökön lőni

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.02.16. 12:39:45

@Frick László Emlékzenekar: Legjobb tudomasom szerint pont a buzik, akik kiakadnak arra, hogy "pocaklako".feltekenysegbol persze

Frick László Emlékzenekar 2011.02.16. 13:31:07

@zsanett- a csillagkútról: Az urad szokott (=van neki mit ki, felesleg) recskázni? akkor te igazi belmagyarországi* magyar nő vagy!

Talán annyi a bibi, hogy a legigazibb magyar nők, akik lepedőmosás közbeni ellenőrzésdekkor se lelik spontán magömlés nyomát a lepedő disznószagú (fing katalizált) felén, arra gondolnak, hogy a 38-92 éves uruk biztos fotoszintézis útján könnyít a telizacskóján időnként.
A te urad rögtön a számítógépasztal alatt tartott teszószatyorba ejakulál (illetve pregnant pornó esetén a képernyőre)vagy van neki ilyesmire egy meghitt zuga (pl a gyalupad a sufniban)?

*határontúli, szerb és román meg cigány és osztrák nőikörnyezetben szocialiozált magyar nők férjei örülnek, ha estéről estére gyűl valami a 'acskóban

Frick László Emlékzenekar 2011.02.16. 13:39:06

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: Mármint a magyar buzik. Angol vagy amerikai fejlett buzik már ott tartanak, hogy vannak pl leswzbikus barátcsajszijaik, akinek recskáznak a csészécskéjükbe, a barátcsjszik kihordják a babát, de közben a terheség alatt lehet tapizni a pocaklakó rúgdalózásait, meg UH képeket a buzik "Mindjárt 3an leszünk!" című blogjába felrakni.
Én plé láttam olyan házibulivideót, amin valódibuzik a vendéglátó heteró csaj dildóját előtőrták a pamutgombolyagosládából és a karaoki só kereteiben azzal pléhback-keltek, meg mindenféle poenos pozitúrákat csináltak, pl a vendéglátó hetero csajszin imitálták, hogy dugnák.

Az igazi buzik élete nem olyan tragikus, mint a Szivárvány Egyesület aktivistáié. Bebaszna, ha minden buzi olyan nyafogó hangon affektálna feszt, mint a Szivárvány góré.
Mindjárt idelinkelem kedvenc buzifilmrendezőm képét, hogy lássál már egy rendes buzit is, aki nem rinyált, hanem dógozott: És akkor, amikor még élt Franz Josef StrauSS !!!

tessék kulturka.hu/upload/webdisk/Rainer_Werner_Fassbinder.jpg
Tessék, dógozás:
www.youtube.com/watch?v=8gWqqF6j-WI

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.02.16. 16:02:50

@Frick László Emlékzenekar: Furamod elmelyulten tanulmanyozod a buzikulturat...
nem akarok en ezzel semmit sem sugalni, csak erted...
buzifiushazipornot nezel, meg szentimentalis megemlekezest buzikrol
Anyukadnak elmondtad mar?

BUDOSMACI HOL A FESZKESBEN VAGY?

Rosszindulatú Vászka 2011.02.16. 18:27:24

@Frick László Emlékzenekar: terepjáró ügyben külön fles, hogy a ford pikápja az egyetlen szinte már csak, amiben nem lehet menet közben kapcsdolni az összkereket. Meg az is mókás, hogy a szmól meg lárdzs blokkal araszolnak 30-cal, külömben mehetnek a kózterba. Hüje népség. Annyira hüjékj, hogy még maguk ellen sem bírtak háborút nyerni és utólag bedumálták maguknak, hogy mindég ők nyertek.

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: a buzik fontosak. Társadalmunk értékes tagjai. Támogatom a melegházasságot is, épp ideje, hogy szenveggyenek ők is. Legyen minnél több buzi, akkor több pina jut nekem.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.02.16. 22:26:28

@Rosszindulatú Vászka: Miert? Nem eleg a globalos harem?...(ez itt a smile helye)

alt.dro.hasz 2011.02.16. 22:46:07

Buzik, buzeránsok, köcsögök.
Nem írnál a leszbikusokról?
O.K., lehet (?), hogy nem vagyok
eléggé befogadó, de tagnap éjjel nyitottam ki
az első fehérrumot. Még van 3 üveggel.
A Zasszony tiplizett.
2 gyerekkel.
Igazaza van.

büdösmackó 2011.02.16. 23:23:30

@alt.dro.hasz:
ugye nem várod, hogy sírdogáljak a sanyarú sorsodon!
kapard össze magad, az önsajnálat a buzik jellemzője!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2011.02.17. 08:27:44

@Frick László Emlékzenekar: szerintem gumit húz a farkára nehogy valami beszennyezze a képernyőn keresztül amikor is a pornózitás meglepi

Frick László Emlékzenekar 2011.02.17. 09:15:18

@zsanett- a csillagkútról: Megleptél. Azt hittem, az urad hallott már Edizony Alva nagyszerű találmányáról, a biológiailag lebomló treszkószatyorról, ami újabban madarastreszkós. Nem mondom, alkalmazás közben zörög, de legalább az asszony tudja, mikor nem kell benyitnia a sufniba.

szanalmas 2011.02.17. 20:45:52

Én csak azt nem értem baszki, hogy mi a faszért pénteken kell vonulni a buziknak -na jó, a péntek a buzik napja-, miért nem vonulnak vasárnap 11-től. Vagy 23:00-kor. Jé, ez tök jó, vonuljanak éjszaka! Vagy vonuljanak a Hortobágyon. Éjszaka.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.18. 07:45:51

@Rosszindulatú Vászka: A Ford Europe "Ford" emblémával régen Nissan Terranot és egyébkébként doublecab verzióban a szinte Ford tulajdonú Mazdá-t (pl B2200) emblémázza fel. De tekintve az amerikai Fordok maximális élettartamát, már rég recyclálták azt a, pl F-150-est, amiben már gombbal menetközben lehetet összkereket kapcsolni.

Mazda= www.unnen.com/wp-content/uploads/2010/07/2009-Ford-Ranger.jpg

Ford F 150 kapcsolhatóöszkerekes,
asiabizz.com/wp-content/uploads/2011/02/ford-f-150-recall.jpg
plezeket látod tucatjával kaparni két (diffizár is van, de azt se tudja használni, ezért LSD-vel szerelik, de jégen azzal is elkapar és akkor körbe, az óramutató járásával ellentétes irányban)

alt.dro.hasz 2011.02.22. 17:21:02

@büdösmackó:
Nem bírom, ha sajnálnak.
Én sem sajnálom magam.
Talán buzi sem vagyok.
Csak iszom...

kiraaaaa 2011.02.22. 19:16:58

@szanalmas: mert akkor nem látja őket senki. Úgy nem érdekes a vonulás.

Rémisztő ez a kép.egyébként
süti beállítások módosítása