Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Lady of the Rings-a magyar asszony

2010.07.04. 13:42 Yvettebabacool

 

 Köztudott tény , hogy a magyar asszonyok két dologban hajthatatlanok, ezek közül az egyik az a gyűrűk imádata, legyen az bármilyen is.
 
Gyomorgyűrű
Hazánk felnőtt lakosságának több mint hatvan százaléka!!! nagyon dagadt. Isznak mindenféle csodaszert, de ez sem segít, hiszen a vékonyabb embertársaikat nézegetve a strandon borús tekintettel ülnek be a legközelebbi hekkeshez, s lángosos emberhez, aki még traktálja is a portékájával szegény kövér embert, aki dühében még több zsíros tisztességes magyar ételt fogyaszt, mint például azt kollégám szánalmas is megírta volt.Mostantól azonban zsírfrídom es hájhepinesz, nekik sem kell elkeseredniük, mivel a magyar asszonyok feltalálták a megoldást, és egy gyomorgyűrű segítségével egy év alatt akár ötven kilótól is megszabadulhatnak!
Szóval zabáljunk magyar lányok és asszonyok, irány pacalozni!
A gyomor elszorítása mintegy csipeszes derékszíjjal. Kellemes accesoire, s haszna sem elhanyagolandó
Azonban magyar asszonyoknak egy hátránnyal is meg kell küzdeniük:el kell felejtenie bizonyos ételeket, mint mondjuk a kaviárt, a kókuszreszeléket, a kelttésztából készült süteményeket, mert ezek kis gombóccá formálódva könnyen fennakadhatnak a gyűrűn, és állítólag kellemetlen érzés, amikor áttolják a gyűrűjén az elakadt falatot.
 
 
 
 
Hüvelygyűrű
A hüvelygyűrűt a magyar asszonyok  találták fel, akik nem akartak további 4-5 gyermeket nemzeni alkoholtól s fingtól bűzlő férfiaiknak, s homoszexuális mybestgayfriend barátaik, akik azt hiszik, hogy a radikálfeminizmus kvintesszenciája az a magyar asszony limitless majmolása, ezért gyakran láthatsz majgéjbesztfrendet ugrálni trensz zenére,ami ugye azért trensz, mert transzba esik a progeszteron és ösztrogén hormontól, melyet lassan  s s alattomosan bocsát ki a gyűrű a vérkeringésbe.
 A teherbe esés valószínűsége igen alacsony, ezért igen kevés homoszexuális terhes férfit lehet látni még a modern 2010-es évben is, kivétel ez alól persze Thomas Beatie, s Eperjes Károly, akik maguk is a legényanyák ikonalakjai

 Egy hüvelygyűrű, amely játékszerrel téveszthető össze egy befőttesgumival, ezért magyar lányok, és asszonyok, s a többi is, vigyázat!
 
 
 
 
Jegygyûrû
A jegygyûrû elterjedése az 1870 _es évek óta indult el az Afrikai gyémánt bányák fölfedezésével.
Ezúton szeretném megköszönni a magyar lányoknak és asszonyoknak-akik ekkor Afrikában dolgoztak-ezt a fantasztikus ajandékot
Bár a jegygyûrû ajándékozása egy nagyon régi szokás, mára óriási divat és üzletággá avandzsálták korunk szoknyásai, hiszen ki megy férjhez ma 8 karát alatt?
A gyémánt a hûséget, míg gyûrû kör alakja a szerelem végtelen kötödését jelképezi, ezért a  jegygyûrût a bal kéz negyedik ujján kell viselni, mivel innen ered az az ér, amely egyenesen a szívünkbe vezet.
A tökéletes  eljegyzési gyûrût a võlegénynek kell(ene) kiválasztani, de ez csak egyetlen esetben engedélyezd , ha a férjjelölted zsidó, és ért a WW1-es tisztaságú kövekhez. Ezért ha megismerkedsz egy férfival, kérd el a bizonyítványát gyémántbecsüs tudásáról.
A vásárlásnál ne a kõ alakját figyeljük meg, hanem a karátot!
A gyûrûbe kérhettek vésést, így bele írják a neveteket is, de akár egy szó, vagy egy nagyon rövid idézet is bele fér, szerintem viszont ez egy hülyeség mert később nehezebben lehet eladni.
 
Az eljegyzés és leánykérés igen fontos esemény,
 
ÉN ILYET SZERETNÉK!
(csak úgy mondom…….)
 
 
 
Kinyithatós gyermekgyűrű
 A kreativítás csimborasszójaként aposztrofálnám , hisz ezt is csakis magyar asszonyok kelthették életre kétségbeesésükben, amikor a pulya folyamatosan az ünneplö ruhácskába törölte a cicakakás kezeit-persze jobb esetben, hisz mindannyian kóstoltuk már a zöldmarcipánt legalább egyszer-s emiatt folyamatos szégyentűzben égett szittya orcája.
Ekkor született eme brilliáns ötlet -hisz lehet ezt feltűnésmentesen is megoldani,itt a kinyithatós gyermekgyűrű, amibe feltűnés nélkül, óvatosan pöndörgetõ mozdulatokkal, kisebb halmot lehet felhalmozni a nap végére.
 
 
 
 
 
 
 
Mindebbõl a tanulság számomra megint csak annyi: a magyar nõk mindenben felülírják kortársaikat, és elsõk a tudományok, és a feltalálás terén is.
 
PS: Mivel a magyar asszonyok jó feleségek is ezért párjukra is gondoltak a VB idején:
 
 
 

37 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr292128704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szanalmas 2010.07.04. 15:46:08

Persze a péniszgyűrű kimaradt, hahó!

Friedmann Juci 2010.07.04. 19:01:29

@szanalmas: magyar asszonynak nincs pénisze.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.04. 20:09:11

@Friedmann Juci [kreatívszajha]:
de albert herceg gyürüje a keze ügyébe kerülhet alkalomattán

Yvettebabacool 2010.07.04. 20:24:15

s a halálfejes pendrive -gyurunek sem volt helye sajnos.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.04. 22:25:30

Azt a kérdést még körbe kellett volna járni, hogy miért fordított kézen hordják a magyarok a jeggyűrűt. A fejlett nyugaton bal kézen a házasság után viselik, mivel a szívhez közel akkor van értelme, nem a jegyesség alatt.

Züper poszt egyébként, csak sajnos a sok dőlt betű miatt megfájdult a nyakam.

Yvettebabacool 2010.07.05. 01:19:21

@Levéltáros: sajnos funkcionalis analfabetakent ezt eddig nem vettem eszre, s az enyemen nincsen.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.05. 02:47:45

@Yvettebabacool: Nagyon álságos a szerénykedésed babakulám, mert a cikked tudományosmértéke olyan fokban kielégítő, hogy a szokásos okoskodásaimat a 2-4 éves leánykaszegmensnek a titok-gyűrűkkel a kellőnőitudatba való konzumálása szokásos szófosásaimban való körbemagaroskodásaival sem tudnám kacifántosítani.
Hacsaknem kedvelt vesszőparipámat, a szülőúti célegyenes hiányzó (hármas) gyűrűsizmairól, elő nem táncoltatnám.

Még annyit, hogy mese nincsen, ha a magyar nő sajnálja a pénzt hormoninjekcióra, akor a vaginális élvezetet úgyis a zabával fogja helyetesíteni, de ez majd a jövedelemszerzőképességétől függően fog megnyilvánulni.

A gyűrű, amit szeretnél, fontos a harcban is a műkörmök kíméletére.

Yvettebabacool 2010.07.05. 07:44:20

@Frick László Emlékzenekar: olyan körmöm nekem sosem volt sem lesz, beletrafoztal, next!

Frick László Emlékzenekar 2010.07.06. 03:44:27

@Yvettebabacool: Na jó, de azért egy kevés diszkrét körömlakk, a holdsarlócskásra nyírt körmecskéken? No, meg gondolom, a bikinifazonod se vakkant, mint egy willendorfivénusznak. (Pedig abban az időben a nők még nők voltak, és amelyik fasz nem teljesített jól a Nagy Termékenységi Bulin, az ment ám a komposztba!)

Frick László Emlékzenekar 2010.07.06. 03:48:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem akarod mégis elvállalni a szerzőséget? Most cikk-ínség van itt. Kitalálsz valami jó címet, mondjuk legyen ez a Videóbíró bundája: a szövege meg :
thx ;)

Ennél bölcsebb tudományos dógozatot nem is lehetne kigiondol!ni a témában. Ráadásul te pesti vagy (am. Buda is) , tehát mehetsz a blogtalira, ha ilyent szerveznének. És nem kell mindenféle faszságot kitalálnod mentségnek, mint barom vidéki állatoknak, akiknek autóval is 5 óra odavissza A Város. (de akkor pia nyista, ha piál, vasúton nyolc+nyolc= 22 ) óra, busszal két átszállással 5+5=12

Yvettebabacool 2010.07.06. 07:51:25

@Frick László Emlékzenekar: nem festem a kezeimet semmilyenre, nekemigy tetszik, roviden es tisztan. szal ez a fonal ez felejtos.

www.youtube.com/watch?v=_aIhh9nFYv4

Frick László Emlékzenekar 2010.07.06. 08:49:01

@Yvettebabacool: Bazdmeg, végem van! Én ápolt rövidkörmű nőikézfetisiszta vagyok, az ilyen ujjakat tövig leszopnám, ha hagyná a gazdájuk. Persze szimatolás után. Ha most igazat mondol, kegyelmen vagyok döfve (oáhrr!)

Frick László Emlékzenekar 2010.07.06. 08:52:05

@Yvettebabacool: Phruu, megkönnyebbültem, ez a Black Sabbath nekem limonádé volt még akkor, amikor a Winnetou őrsben hegyeztem a zabot (és rajzoltam pingallókat meg verseket a Két Lotti őrs tagjainak emlékkönyveibe) A Piramis Karácsony-jára lassúztunk. (Tudod, abban húzza Závodi Janó bácsi, a piaristáknál érettségizett magyar dzsimiendriksz)

Yvettebabacool 2010.07.06. 08:57:04

@Frick László Emlékzenekar: szusszanj egyet s igyal egy kavet, mielott indul az attackod ellenem, amugy meg ja, rovid, de most az en szamban van.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.06. 09:11:33

@Yvettebabacool: A kávén túl vagyok, és még mindig nem válaszoltál, hogy dörmice vagy nyomi-nyomi párti vagy (Akinek annyi pasija volt, mint Kiss Judit Ágnes költő, festő és művész nőnek, dísz-zsokkelínának, annak lehet haránt dúrni is, azt se bánja már. De azért 40-50 pasi után még sok nő ragaszkodik eredeti dörmice avagy nyomi-nyomi ideájához. Csak azért kérdezem, mert nehogy aztán az intim pillanatban ordéjjad le a fejem, hogy nem morzegomb az bazdmeg vagy ellenkezőleg, hogy nem kaparóssorsjegy.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.06. 09:12:31

@Yvettebabacool: Szeretel vele vebü-vebüzni? (az ujjaddal) Előtte vagy utána?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.06. 09:20:48

@Frick László Emlékzenekar:

vebü-vebü..... baaazdmeg, te ááálaat!

mőőőhehe... ez kurvajó!

Frick László Emlékzenekar 2010.07.06. 09:26:00

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Emlékszel még a vebü-vebüre? Amidőn az ember még azt hitte, hogy a cici az mammamm. De ficsa volt, édes (érdes is!) tej, de én csak 6 hónapos koromig kaptam!

Frick László Emlékzenekar 2010.07.06. 09:27:46

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Volt az a német sláger, azzal az édes babahanggal, de a YT-t most nem látom(hallom) azzal a bödön-döndöngő ungibungi csávóval, olyan hátranyaltgöndörhangú, most lehet kb 80 éves.

Yvettebabacool 2010.07.06. 09:53:30

@Frick László Emlékzenekar: vebüvebüzni mindig tudok, de szerintem egy sanda lapossal kuszna ki a nyominyomi dörmice es nemzetivagta kombo utan a dragalatos, plane ha ezt egy laza fiszes skizosikollyal turbozom.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.06. 13:13:27

@Yvettebabacool: ez fasza riposzt volt, csupán a fideXXekes xizosikoly a képzavar, mert ha a fideXX xizo tudna lenni, akkor nem bocsátana ki egyetértési nyilatkozatot, ha az egyetértés az nem jó, sőt pfújj. A skizo az az LMP, a fidexx az paranoid. Tehát javítsd légy szives laza lömöpö-s xizzosikolyra, kösz'.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.06. 13:15:27

@Yvettebabacool: (súgás: a nyominyomi-t meg a dörmicét olyan szervvel kell bocsjav lehet csinálni, ami mindig kéznél van, ami lankadatlan, hacsaknem ásó&kapa&nagyharang a lélekharanggal... )

Yvettebabacool 2010.07.06. 13:23:20

@Frick László Emlékzenekar: fiszes, mint:moldvahon.hu/galeria/6/A_koboz_Fisz_dur.html-erre gondoltam kedves.
Nem politizalok, mert nem ertek hozza.

akkor most mar ne hanyjad itt a rizsat balettolva, bokd ki mit akarsz kerdezni!

Frick László Emlékzenekar 2010.07.07. 03:11:39

@Yvettebabacool: A gépem a linkre egy széjjelcsúszott Volánbusz logo-t adott ki választóvonallal félúton.
Tényleg fiszes, a de-t mint az egykori SZDSZ-es szavazóbázis vidéki üledéke néztem oda a gyorsolvasásban
Kérdésemet majd asz-dúrban hörrentem a füledbe (én fülrágcsacentrikus vagyok, engeded-e a cimpád? És mekkora a cimpád, igazából ez érdekelne)

Yvettebabacool 2010.07.07. 08:04:14

@Frick László Emlékzenekar:

s775.photobucket.com/albums/yy34/babacool_2010/

engedem, amig nem akarod a gyomromat nyalogatni a hallojarataimon keresztul

a cimpam merete horizontalisan nem mertheto, es vertikalisan sem, olyan kicsi.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.07.07. 16:16:38

@Frick László Emlékzenekar: ha ilyen szűkszavú posztokat írnék, neadjisten ilyen szűkszavúan kommentelnék mindig, akkor például azt lehetne rám mondani, hogy némá, itt a néma hannibál, vagy hasonló vicceskedős sértős kedélyeskedős dolgokat, de én meg nem szeretem azt, például, és azt sem szeretem, ha valaki fecseg feleslegesen, még akkor sem, ha én vagyok az a feleslegesen fecsegő valaki, de azt hiszem ez érthető, különösen ezek után, igye

klassz

Frick László Emlékzenekar 2010.07.09. 03:17:51

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Van tehát példa arra, hogy alig pár szóval is lehet kedélyeskedően üresjárati fecserészni. Teszemazt az egész szmályliművészet fele-kétharmada-lényege ennyi is mindösszesen.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.07.09. 10:59:52

@Frick László Emlékzenekar: :)

(erősen rekurzív ésdeámvalamint visszahatólag önreflexív alkalomadtán intertextuális szmálylo)
süti beállítások módosítása