Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A Menstruáció [előhang]

2010.05.20. 08:55 Frick László Emlékzenekar

 

  (előhang)
Ha az ember lányának, aki bár már nem a kis Dittének születik, aki pedofil & házasságon kívül is erőszakos paraszt áldozata lesz , de akkora talpas trampli az anyja, mint az enyém és előtte cserél a nyárikonyhában, valamint a telit lazán összetekerve képesebbik felével az új fóliájába nyomkorászva a konyhaszekrénybe rejti, annak a kisszive már nem reszket meg annyira izgalmában, amidőn bugyikáján az első olyan foltocskát észleli, aminek stihe rózsaszines.
 
Amitől rettegtem, az inkább az, hogy egy disznóvágásos vasárnap jön meg először, amikor amúgy is minden csupa vér, zsír meg disznóbélszag. Persze nekem már nem kellett semmit se csinálnom, de az út iszonyúan hosszú volt az udvari budiig. Amin persze a deszkákon ott voltak anyám összes nénjének mind a vérzsír zöldsár maszatos ujjnyomai. Az is disznóvágáskor volt, amikor Teri nyénnye aszonta anyámnak, hogy "tee, akkora darabokban gyün belűlem, mint a vályog!" és amikor megkérdeztem, mi az, azt mondta, "anyádpicsája, csípasz, mars a szobádba innest!"
Az isiben viszont Gúth Aranka, a picsa, aki feszt az EmZé Motoros Bandával lógott, már ötödik évvégén képes volt kiülni a mensipadra tornaórán, meg matek óra végén odaszólni Dórinak és Ibinek, hogy na, csajok, akkor most megyek cserélni.
 
Aztán Dórika is kezdett kiülni a barátnője mellé, de Vámosi Kati lebuktatta, hogy paradájszlével csalt: nem volt igazi a folt a vattáján.
Az újságokban is mindenféle baromságot összeírkáltak a vén kecske (Zulinger néni szerint) (pinanyaló)szakállas orvosválaszolbácsik. Erzsi nénire, a biológia tanárnénire se számíthattunk, mert azt mondta, hogy az ovuláció az majd csak nyolcadikban lesz anyag, de majd jön hetedikben rendkívüli órát tartani a védőnéni és hozzá forduljunk majd az ilyen disznóságokkal.
Voltak, akikről tudtuk, hogy már rendesen megjön nekik, mégse ültek ki sose a mensipadra, mint Mágó Ottília, még a kézi[labda]csapatból se állt ki, de amikor meg rákérdeztünk, elkezdett csúnyákat kiabálni, hogy ilyesmirű ű nem beszíl. Bezzeg, amikor megkérdeztük a pinanyalásról, akkor olyanokat mondott, hogy utána ki kellett mennem megnézni, hátha pirosabb már, de még annálisfehérebb volt. 
Azért ezt-azt csak hallottunk a tornaöltözőben, de persze kinek lett olyan szerencséje, a Hanák Mancinak, hogy reggel akkora pocsétában ébredt , mint egy tyúkkoppázó vajling és az anyja még a szalmazsákját is az udvar közepén hypózta síkárkefével.
 
Én meg hiába futkároztam anyuhoz, minden nekem már rózsaszínűnek látszó foltocskára azzal jött nekem, hogy már megint a szépszoba fotelkarfáján lovacskáztam, már tisztára lekoptatom és széjjelhasít  mosmább, na ereggyek oszt lökjek valamit a disznóknak, pl dudvát az utcáról. Persze, hogy befogja a kezem! Azért bevallom, kipróbáltam a lovacskázást a fotelkarfán, de annyira nem volt jó, mint a Tappancs gumikutyussal. Egy kis szimat után azonban rá kellett döbbennem, hogy anyám megint magából indult ki!
A fiúknak nem csak abban van sokkal nagyobb szerencséjük, hogy nem kell menstruálniuk, de ráadásul nekik Gyöngyössy doktor bácsi, iszonyú jóképű, mint Stirlitz, csak már volt egy kis tokája neki és ezért (pinanyaló)szakállal, tartotta a különórát, nekünk meg Kengyel védőnéni. Irigykedve hallgattuk a szomszéd teremből, milyen jókat röhögnek percenként a fiúk, két nagy ordéjjás között pedig a doktorbácsi szép zengő hangja, hogy beleizzadt a bugyim. Csupa olyan vicceket mesélt, amiket még az orvosi egyetemen hallott, pl arról, mért hiszik azt a nők, hogy a szülési fájdalomnál nincsen hatalmasabb. Bezzeg Ica néni a védőnéni csupa unalmasokat mondott, amiket már agyonolvastunk tanulószobán A Nyolcvannegyedik oldal című könyvben. Nem ez volt az igazi címe, de a 84-ik oldalon volt benne szó a nemi közösülésről, nagyjából még ma is kívülről tudom, de lassan már a posztklimaktérium végén se értem, mi a faszt akart az  ismeretlen szerző azzal a néhány csepp vizelettel a női orgazmus bekezdésben.
Nyolcadik végére már majdnem minden normális csaj menstruált az osztályban, sőt, Gúth Arinak már vakbélgyulladása is volt. Amikor az álnok Réti Julis megkérdezte az új biológia tanárbácsit, milyen vakbélműtét az, aminek nincsen varrata a jobb alsó hasikón, akkor a   tanárbácsi szemrebbenés nélkül hazudta azt, hogy vaginális úton távolították el neki. Mehettünk haza, már akinek volt ilyenje otthon, megnézni a Lányok évkönyvében, mi a vaginális. Csak nekem esett le hazafelé, hogy a kaparásra gondolhatott a szemét geci, majdnem el is ájultam a döbbenettől. Még ma is látom Gúth Ari fehérre vakolt éédes kis pofiját magam előtt, ha akkor találják már föl, róla kopírozzák a Hello Kittyt, csak sok szempillával. Kaparás, az 84-ik oldal, közösülés, pár csepp vizelet és azt jelenti, hogy még az semmi, de akár pl a keze feje hozzá is érhetett ahhoz! És már azt is megértettem, mért gyűri fel a csuklóján a blúzt, amikor azt találgattuk, hogy az EmZé Motoros Banda főfaszijának Kecső Öcsinek mekkora lehet. (A spermiumról  a 72-ik oldalon volt szó. Mágó Ottilia viszont köpött egy nagy csulát a tenyerébe és azt mondta AZ olyan, csak egy kicsit sós az íze.)
 
Aztán egy kelkáposztaszagú novemberi délután anyám végre nagy nehezen rámhagyta, hogy rózsaszínebb a folt, mint a múltkor és pofátlanul kicsi vattát tépett le, de még azt is megfelezte, csak éjszakára adott többet, de reggel meg nem engedte, hogy azzal menjek az isibe.  Vártam, hogy majd szépen leültet a hokedlire vagy a karosládára, hogy elmondja, amit a rendes anyák elmondanak ilyenkor a lányaiknak, de csak legyintett, hagyjam békén, mit mondjon ő annak, aki már az Asszony meg a lányá -t is olvasta. (Akkoriban nem vetített még a televízió Emmányujelle filmeket se és ha egy nő egy kicsit tűzbe akarta magát hozni ahhoz, amit az a büdöslábú ura annyira akart, olvasott pár oldal Alberto Moraviát vagy később a Rakéta regényújságot lapozta föl… végső esetben a  Tükör orvos válaszol rovatát. Különben is, eszem ágába nem volt az Asszony meg a lányát olvasni, amikor megvolt az Agostino is!)
Azért izgultam egy kicsit, amikor A Titkos Naptáramban bepiroskarikáztam azt a napot, november 24-e volt. Aztán a Titkos Fiók elülső sarkába készítettem a sok dugdosástól már kopottas OB MINI tamponos dobozom, amit Lengyel Incivel cseréltem a jugó úsztatóstollamra még az úttörőtáborban. Ez nyugati cucc volt és csak Pesten lehetett kapni valahol a Tanács körúton. Elmalmoztam ott a Meristin-emmel is, mert némelyik csaj nem elégedett meg azzal, hogy kisterpeszben járkált félcsomag vattával a lába között szünetben, de a mensipadra meg előregörnyedve ült ki, ha a tanárbá’ nem akarta elhinni, hogy a tinédzser lányoknak még nem áll be rendesen a ciklusa. Aztán ebben is csalódnom kellett, mert csak olyan kaparászásféle volt, mintha keresztmamánál a tanyán túl sok zöldszilvát ettem volna, és hiába ittam meg rá egy egész kocka tripit, csak nem múlott el.
Hálistennek azonban A Kis Vörös Katonák–ról már nem nekem kell írni, hanem valamelyik hülye fasznak itt J
Segítségül annyit azért megsúgok, hogy a szüzesség és a tampon témaköre bizony sztereo-piktogramm szerűen közös területet is tartalmaz!

42 komment

Címkék: menstruáció

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr71998972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.20. 09:09:14

Vezérünk ujja jelezze az utat!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.20. 09:13:41

A T. Szerző figyelmébe ajánlom, az említett szakirodalom kiegészítéseként, Dr. Hirschler Imre: A nők védelmében, 1958 Kossuth kiadó, című alkotását, mely ott lapult minden magyar munkáscsalád könyvespolcán. Persze jól elrejtve a kíváncsi gyermekszemek elől, a Szabad Föld évkönyvek, Berkesi és Szilvási klasszikusai mögé.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.05.20. 09:32:13

ob tampon meg úttörő tábor, valahogy ez nem ugyanaz a hely

Frick László Emlékzenekar 2010.05.20. 09:40:55

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Volt olyan is, hogy boldogan ujjaztattam magam a Szabadságpark árnyas hársai alatt, aztán elmentünk fagyizni a diákpasimmal, az találkozott a haverjával, nyújtotta kezét a férfias kézfogásra, a fickó meg rémülten nézte:
Tán disznóvágás vót nálatok, hee?
Karikázhattam én osztán a naptáramban, néha a háromszor hét tizennyóc vót. Máskor meg negyven.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.20. 09:42:50

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan: Még ma is megvan az 1976-os gyártású Budapest Országban vásárolta a keresztmamim, tamponos dobozom teli. Majd elküldöm egyszer lefényképeztetni a retronom -blogba. Állítólag [megyeszékhely neve] a kommunista ÁbbéCében is lehetett kapni, Made in Austria.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.20. 09:44:59

@Flat Eric / sta press: Az én szakirodalmam: Dr Kovács Ferenc Gyakorlati és Műtétes Szülészet c. könyve 2. átdolgozott kiadás, 1943. Debrecen

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.05.20. 10:42:04

de akkor az utolsó bekezdés szorosan kapcsolódik az osztrák obhez? már így konkrétan.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.20. 11:03:50

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:

elismerem, tág az asszociáció, de kis gondolkodással azért el lehet kapni a fonalat!

Frick László Emlékzenekar 2010.05.20. 11:06:58

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan: Az semmi, de akkoriban a pesti menő faszik a Shell-InterAG-nál voltak benzinkutasok (és a shopba ki nem rakott Milkacsokikkal vettek le szövőlányokat a lábukról a piros ezeröcsi hátsó ülésén, viszont a csajok alföldipapucsban, tehát nem lyukadt ki az import lengyel tetőburkolat-a lengyel NYUGATI -nak számított, mint a román a magyar vagy a jugoszláv
vagy az osztrák nálunk.. Gondolj bele, hogy egy schilling 1973-ban 1Ft 20 f volt, 1977-ben meg úgy 1.35 volt a váltó...

Frick László Emlékzenekar 2010.05.20. 11:09:53

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Ja, és a tornaöltözőben MENŐ volt a kandikáló fehér cérna. A kis pisisek mórikálták ott magukat hatalmas pelenka méretű csomagokban, hogy már nekik is megjön ám! Míg a nőspasizó tagozat ki se ült a mensipadra, csak ezek a tüntető cérnák utaltak (de kurvadrága volt a nyugati OB ezért a koleszban a polc külsőszélére raktuk a szekrényben naz ÜRES dobozát, hogy látszon az egyébként üres COLGATE doboz mellett... magát a fogkrémet dugni kellett, mert a puha WC papír mellett ez volt a legnagyobb sláger a lopásban.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.20. 11:11:26

Az üres BAC dezodorok meg az üres Fa[sz] spary [ejtsda: spraj] -k mellett a szekrények tetjén.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.20. 12:31:05

@Frick László Emlékzenekar:

Bánatomra, azt én nem ismerem. Szépen illusztrált volt-e, vagy csak a száraz szakirodalom?

Frick László Emlékzenekar 2010.05.20. 13:06:02

@Flat Eric / sta press: Nagyon szép illusztrációk vannak benne, műfogások.. sajnos 1943-ban már leginkább fényképesek az illusztrációk és nem olyan szép (olykor 3-4 színűrézmetszetek, mit a XIX. század végiekben.
@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan: Milkát már 1967-ben ettem. 1977-ben olyan nem is kamionos nőspasikat lehetett fölcsípni, akiknek piros Fiat 850 sport Coupéja volt és a lakása alkalmas egy Colombo filmsorozat epizódjába helyszínnek, dohánybarna bútorok, jugó konyhaszekrény, nyugatnémet kombinált garnitúra a FDiplomataellátóból, a pasinak három állása volt és egyszer befizetett szopásra Staller Ica medikánál, aki akkor még a szállodai ágazatban nyomta, ámde egy ezresért szopott (gumi nélkül, mert nem volt AIDS)
Vigyázni kell ezzel a naivitásoddal, mert árulkodó. 1974-től Ducati olasz kapálógépet és Murijama japán motoros permetezőt lehetett kapni és pl a szövőgyári látogatáskor IB rendszámos nagy sárga amerikai autót láttam a buszból a Goli felé és az nem focistáé vagy operaénekesé volt ám!
Vidéki gimnáziumban volt olyan diákpasi, akinek semmi szocialista cucca nem volt, vöröscimkés Levi's öltöny, Seiko Koyak-óra (piros led-kijelzéses gombnyomásra) mindene nyugati volt, még a P 21-eseében is BOSCH akkumulátor volt (Pesten lehetett kapni a Tanács krt-on, de a pesti Belvárosban volt az egyetlen igazi MTZ-traktor alkatrészüzlet is ) Egyáltalán, pesten még maszek kozemtikus is volt már 1962-ben is, nem gebines!! Maszek, meg divatszalon is volt.
Sőt, Nagy Imre Mártír Miniszterelnök a Mézes Mackó hálózatból nemmagyar narancsot, banánt, fügét és svejci Suchard csokoládét hozatott a háztartási alkalmazottal (=cseléddel) 1953-ban, de Sztalin halála előtt hetekkel!

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.20. 14:14:52

Mindig gondoltam, hogy a pasik irigylek ezt a termeszetadta verfrissulest a noktol! nekik meg ezt ajanlom e celbol:www.raft-music.de/Geschichte/axt.jpg

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.20. 14:22:23

@kolompar.sara:

Ajánlgass az ecélgyári román kurva anyádnak!

nemuccaszoc 2010.05.20. 16:19:10

A mondás idevág, miszerint a jó katona a Vörös tengeren is katona.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.20. 16:25:39

@uccaszoc:

A Blájen életében említett vöröstengerészgyalogos?

Éberség!

R. Daneel Olivaw 2010.05.20. 17:09:59

Hát, ahogy drága Mucsi barátunk fogalmazta meg valahol: anyád is inkább kocogott volna el küretre... mondjuk kolompár sára kollegina édesanyja is megtehette volna ezt a köz érdekében... :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.20. 17:10:47

Mainstream ez a blog, az már biztos.

Ez az egész hűdefájdalmas menstruációs görcs akkor csak kamu?

C4rt3r 2010.05.20. 17:21:32

TF titkosírás az alján lol

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.20. 17:29:13

@SzaboG:

Nem titkos az az írás, segítségül megsúgom, hogy olvashatja mindenki.

cozumel 2010.05.20. 17:41:51

Nalatok volt mensi pad? nalunk megengedtek, hogy felvegyunk egy mackoalsot, oszt nyomjad lanyom, ugyanugy.
Mondjuk igazuk is volt.

oraculum_dixit 2010.05.20. 18:18:35

@cozumel: én sem üldögéltem volna mensipadon, ha lett volna sem, mert mi a fenének, de volt olyan barátnőm, aki az első napon rendszerint otthon maradt,mert olyan görcsei voltak, hogy még a wc-re is csak hétrét görnyedve bírt kimászni szerencsétlen --
színjeles tanuló volt, maga a megtestesült lelkiismeretesség, biztosan tudom, hogy nem műsor volt, hanem tényleg halálosan szarul volt

a tornatanárnők persze nem ebből a fajtából szoktak kikerülni, és amúgy sem az a tapasztalatom, hogy túl sok empátia szorult volna beléjük...

(a korrektség jegyében jegyezzük meg: a tornatanárnők sem MIND szadisták -- eggyel volt dolgom, aki kifejezetten jó fej volt...)

oraculum_dixit 2010.05.20. 18:19:55

@Frick László Emlékzenekar:
nekem kifejezetten tetszett az írásod!
:-)

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.20. 18:24:43

@Levéltáros:

amúgy meg nem mainstream, mondhatni leszarjuk, merre megy a világ.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.20. 20:46:42

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Amíg az arany emelkedik, mi! Te vadkapitalista csökevény!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.20. 20:58:24

@LadyCarambole:

ó, ne is mondd, opex van és longra mentem én balga. de csináltam egy cost average bet-et, és korrigálok. ennek ellenére ma buktam.

az arany pedig ESIK bazdmeg. ott shortolni kell.

(ha kell, adok bull szignált, aranybányát vegyél ne ETF-et)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.20. 21:18:54

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Ezeket a csodás brókermondatokat elmentem magamnak engedelmeddel (vagy nélküle), kellenek egy levelemhez.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.20. 21:47:11

@Levéltáros:

például:

A vételt az OCT 45 OTM Call-t 200-ért és eladjuk a JUL 45 OTM Call-t 100-ért. Így a teljes költségünk eddig 100 volt. 1. eset: Júliusra a papír felmegy 42-re, ekkor a JUL 45 OTM Call, amit eladtunk, elértéktelenedik. Közben a részvényünk októberre elérte a 49-et. Ekkorra az OCT 45 OTM Call 400 ivalós értékkel fog rendelkezni, amit ha eladunk és kivonjuk a kezdeti 100-at, akkor 300 a teljes profitunk. Ebben az esetben csak egy közeli hónapot adtunk el a távolival szemben. Így egy diszkontált Call birtokába kerültünk. Ha további enyhe emelkedésre számítunk, de olyanra, ami nem üti meg a 45-öt, akkor eladhatjuk a következo hónapot is, hogy még tovább diszkontáljuk az eredetileg megvett OCT 45 OTM Call-t. 2. eset: nem nagyon emelkedett, 45 alatt maradt.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.20. 22:07:37

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Na ez például nem jó nekem, mert túl szakmai meg pontos (kit érdekel az OCT45), kivéve a "diszkontált call birtokába kerülünk". A "csináltam egy cost average bet-et, és korrigálok" az zseniális, rövid és kellően laza, de érződik mögötte a mindenki által kamunak gondolt tudás. Mivel akkorra kell a cucc, amikorra a google adsensel megkeresem az első eurómat, még van idő bőven, biztos tudok tőled lopni.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.20. 22:23:16

@Levéltáros:

na, azóta elbuktam a long spekulációt, bízok a volatilitásban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.20. 22:33:58

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Erről van szó. Mondjuk ami így hangzik, hogy volatilitás, abban soha nem bíznék, hüvülyevesévég.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.21. 03:58:28

@oraculum_dixit: Az a kurvanagy baj a tornatanárnőkkel, mármint persze a bezzegamerikai filmes klisétanárnőkre (kripto butch tagozat) hogy már 4 éves korukban tornásztak, mozogtak, futottak vagy a fejükön vitték hazafelé a suliból a hátitáskát. (Ezzzel a módszerrel edzik az oktondi afrikai sámánnők a fiatal nők szülőúti izmait, a teher fejen egyensúlyozása hat kanyart verve a Kegel-tornára edzi a belső izmokat, ha nem hiszi Kedves, guglizzon utána). Vagyis nem paradox, hanem nagyon is önmagából következő módon a mensipad vagy az otthonmaradás még csak fokozza a görcsre hajlandóságot. Ugyanis csak a meglévő izom tud összehúzódni jól (görcsmentesen) a csökött már nem igazi, nyúlt gatyagumi szerű izomzat nem és ha mégis, akkor jujuj. GY.I.K. pl, hogy Afrikában az elavult körülmények között melyik fajta intimbetétet használták a nőtársak vagy tampont, ámde kiderült, hogy olyan erősek voltak a hüvelyi záróizmaik (hármas gyűrű) hogy egyszerűen és akkor, a bokrok között hátul, plotty és növényi alapanyaggal történt a stb stb. Általában a szülések otthon történtek, de pl ha a sámánnő odaült volna gyönyörködni olyan Dr Geréb Ágnes üdözültarccal a szülő kismama popsijában, akkor azok a szülő kismamák akkorát rúgtak a fejébe az egyik lábukkal, hogy azt később maguk is megbánták.

Ezért volt az, hogy a régi maradivilág tornatanárnői lányoktól afféle faszságokat követeltek, mint fekvőtámasz nem a földre resztett hasikóval csípővel és térddel egynél több, miondjuk kettő vagy pláne hasizom erősítő gyakorlatként pl felülés kapaszkodás nélkül. Pláne kötélmászás (rendes nő fel se tudja magát húzni).

Friedmann Juci 2010.05.25. 11:12:46

@Frick László Emlékzenekar: Vagy a dömper méretű, enyhén leszbikus tornatanárnő épp azon élvezte ki magát, hogy a piros tornadresszbe bújtatott lányokat gurígatta egymáson, mint a farönköket. Akár menstruáltak, akár nem. Ígyis-úgyis piros.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.25. 16:05:47

@kreatívszajha: Nem tudom, bennünket a nammamik és édess anyucikák sötét-sötétkék meg fekete nadrágokba kényszerítettek a Nehéz napokon (a Föld nevű Bolygón)
Viszont volt egy kolléganőm, aki paradicsomfőzéskor porcelánfehér nadrágban jött dolgozni és fél csomag vattával tömött magának tevetalpat (by Szúszperk)vagyis muffot és a férfikollégáék őrjöngve (mint a Sade marki blogban) Húúú, meeeekora bula, hóóógykinyalnám! A kolléganő meg vihogott: "Meghiszem azt, srácok!"
süti beállítások módosítása