Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Übermagyar

2010.04.23. 19:00 radairosseb

Az übermagyar nemzetünk hőse, akinek puszta léte bearanyozza Hazánk egét. Az übermagyar ismérvei a tisztesség, becsület, hazafiasság, tisztelet és hit. Fellelhetősége az év durván háromszáznegyven napjában egy Óperencián túli nevenincs kisváros, ahol civilben rendszerint házalóügynökként vagy bolti eladóként tevékenykedik, szerényen megbújva az ismeretlenség homályában. Igazán abban a huszonegynéhány napban él, amikor - Nagy Imre temetésének évfordulóján - Haza látogat.

Az übermagyar vérségi alapon definiáltatik, lévén, hogy az übermagyar apja (anyja, nagybátyja, nagynénje, harmadfokú unokabátyja vagy szomszédjának középiskolai padtársa) '56-ban szalmát osztott az éhező forradalmárok között derékaljnak, és ezért a mocskos ruszkik üldözése elől a kisgyerek übermagyarral együtt a Tengerentúlra kellett meneküljön, ahol bár a szabad világ befogadta az árvát, de igazából szíve örökre itthon maradt.

Az übermagyar már odakinn cseperedett fel, így aztán nem beszéli túl jól a magyart, ellenben az amerikait sem, mivel jellemzően gettópatkány bevándorlók vették körül egész életében, akiket megtanult szívből gyűlölni, akárcsak az őt lenéző többgenerációs bennszülött amerikaiakat. Basic English szókincsével a Rigó utcában egy alapfokú írásbelin is elhasalna a szpellingen, ellenben csuklásszerűen júnózik, és könnyedén sarokba szorítható az "uépa, uetek, magyauó" kezdetű mondókával. Mindezt erőltetett zavarral konstatálja, miközben alig tudja leplezni afelett érzett örömét, hogy ezzel is élesen elkülönül a tömegtől.

Amúgy is messziről felismerni onnan, hogy a hivatalos nemzeti ünnepeken és a fideszes választási hisztériák intervallumán kívül is kokárdát hord.

Az übermagyar minden itthoni történésről tökéletesen jól értesült, és mindenről primér véleménye van. A véleménye mindig naprakész, mindig autoriter és mindig hazafias. Tökéletesen átlátja a vólsztrít-telavivi érdekcsoportok magyarországi kapcsolathálóját, katalogizált gyűjteménye van az összes korrupciós botrány során előkerült hangfelvételekről, továbbá két generációig visszaköveti a közéleti személyiségek MKP/MSZMP-párttagságát és négy generációig a zsidó felmenőket. A rendszerváltás óta hazajár az '56-ban elhunyt illetve a Forradalom után kivégzett szerettei sírjára virágot hozni Nagy Imre újratemetésének évfordulóján, és persze - miután a nyolcvanas évek közepén a veseleverő Kádár-pribékek kijátszásával sikerült megszereznie az áhított kettős állampolgárságot - minden alkalmat megragad, hogy Hazája sorsát irányíthassa, így aztán nem rest négyévente a konzulátuson szavazni. Természetesen minden alkalommal egy mérsékelt, kiegyensúlyozott, fontolva haladó pártra szavaz: korábban a kisgazdákra, majd a MIÉP-re, most pedig a Jobbikra.

Az übermagyar minden napját áthatja az '56-os szerettei iránti tisztelet és a büszkeség, amely eltölti őt, ha csak rájuk gondol. Ilyenkor mindig könnyes szemekkel lapogatja meg a véraláfutásos hurkák nyomait a hátán, amelyek gyermekkori szíjjal veréséből maradtak vissza, s persze tudva tudja, hogy hős apja forradalmi hevülettől vezérelten verte ki belőle elszántan a Kommunizmus Kísértetét. Örökké hálás neki, amiért az a szent ember az iskolaidő leteltekor minden nap a forró sparhelthez kötözte őt, hogy kevésbé érezze a fájdalmat, amelyet a végbelébe való behatolás okozott neki. Az übermagyar ezekről soha nem beszélt senkinek, de lelke legmélyén titokban mérhetetlenül büszke arra, hogy ő is kivette a részét a forradalomból, és kiveszi azóta is: életét arra tette fel, hogy a föld alól is előkerítse azokat a nyomorult kommunistákat, akik tönkretették apja életét.

Az übermagyar így aztán persze felettébb családcentrikus is. Féltett kincseként őrzi egyetlen emlékét, ami apjától rá maradt: a nadrágszíjat, amellyel utóbb ő adta tovább az atyai örökséget gyermekeinek, akik már egy szabad, boldog világban felnőve sosem tudják átérezni, mi az: szenvedni és elnyomatva lenni. Az übermagyar egyszerre hálás a Sorsnak, hogy felvilágosult gyermekei megannyiszor boldog mosollyal nyújtották felé a gumióvszert, mielőtt a kerti grillhez battyogtak kikötözni egymást, és egyben előre retteg attól a világtól, ahol mindaz az embertelen szenvedés, amelyet apja és a többi hős felvállalt, feledésbe merül, ahol az embereknek természetes lesz a jólét, és senki nem fogja már tudni, hogy mi mindent köszönhetünk Hős Eleinknek.

Az übermagyar ilyenkor a Magyarok Istenéhez imádkozik, háromszáznegyven napig ismeretlenségben vezekel, majd a következő nyárelőn imáiból erőt merítvén megsokszorozott erővel tér vissza Hazájába folytatni a kommunizmus elleni, végeláthatatlan küzdelmet, míg az Úr maga mellé nem rendeli.

Adózzunk Elhunyt Hőseink elmékének tisztelettel!

51 komment · 1 trackback

Címkék: politika amerika homoszexualitás gyerek fidesz magyarország 56 szex pornó forradalom jobbik magyarok kommunizmus zsidók szovjetunió proletár zsidóbűnözés ánusz végbélnyílás alkoholisták

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr201946070

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Választás 2010/2 | Kampánycsend, kétharmad stb... 2010.04.25. 00:34:21

Kedves Olvasóim!Engedjétek meg, hogy a 2010-es választások második fordulójának "posztlavináját" is egy fontos idézettel indítsam:A 2/2007. (III. 19.) OVB állásfoglalás a kampánycsend egyes kérdéseiről 10. pontja szerint:  "10. Az á...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.23. 19:34:07

Rada ez fájni fog, de ki kell mondanom. EZ jó.

Ráadásul a felvett karakteremről írtad, én vagyok ez a honfi. Picsába. Nehéz ez.

És befigyelt az anális fixáció is. Némi victimológiai esetkör-leírással. A drága olvasók pszichológiai alapjainak fejlesztésére. A gyermekkorban szexuálisan zaklatottakból-pedofíliaáldozatokból lesz a legpöpecebb pedofíl-szexuális zaklató-vérfetőző-pszichopata. Arra van predesztinálva.

Fain az egész.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 20:13:20

@gájricsi dezső: Pucsíts, azt jobban szeretem, és közben csücsöríts a száddal!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.23. 22:20:10

Basszameg, pár napig nem vagyok, és gyorsan átcsúszunk a gagyiba? Na majd holnap helyre teszem a kurva anyátokat! Például a makkomra.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 22:23:26

@"the dragon": Nem kellett volna a kanadai túristanyugger fikanickeddel felbasznod tegnap, és akkor nem aláztam volna meg ezzel a poszttal a fajtádat!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 22:47:16

@radairosseb:
Ja Dragon, az a nyugger figura nagyon nem lett kitalálva, nem volt benne semmi sportérték, én mondom! Nem akarnál inkább valami szopósszájú ribi lenni? Szmájlizhatnál is, mi meg jól megintultálnánk rektálisan!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.23. 22:47:51

@radairosseb: Azt kell, hogy mondjam, amúgy is görnyedten járok, és van egy állandó szopómozgás a számon.
Úgyhogy ezzel most nem kértél lehetetlent.
Érzem, hogy kiábrándítottalak.

@"the dragon":
nekem tetszett. Van benne valami tipizálós bambaság, és rejtett keserű humor.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 22:50:53

@radairosseb:
Rada, ebből még a végén valami bénafaszú filmet fog rendezni, amit nem általlanak majd bemutatni Cannes-i műmájereknek!
Sürgősen védesd le a jogokat, hallod?!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 22:52:22

@LadyCarambole: Olyan káráktere is van, a tengerparti transzvesztita. Mostanában csak álnév alatt írkál.

@gájricsi dezső: Dehogy kiábrándító, épp ellenkezőleg! Milyen intim mosdószappant használsz?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 22:53:36

@LadyCarambole: Nekem nem kellenek a jogok, ezt a sztorit az Élet írta, amit én tettem hozzá, az csak az irodalom.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 22:57:07

@radairosseb:
Jó, de készülj fel, mert tutkó Andy Wajna fogja rendezni!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 23:01:31

@LadyCarambole: Meggyőztél, mégis levédetem, az én sztorimat csak egy igazi 56-os rendezheti meg, mondjuk Fábri Zoltán.

http://hu.wikipedia.org/wiki/1956-os_cannes-i_filmfesztivál

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.23. 23:40:10

Rákattintottam erre a faszságra, és egyből összeomlott a tüzelőróka... Baszódj meg radai, azért legalább az állatokat kímélhetnéd!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.23. 23:53:25

@gájricsi dezső:

Dezsőkém...! Ne add fel, a radainak a kolbászára sem leszel jó...

picasaweb.google.hu/flat.eric.staprest/

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 00:20:30

@Flat Eric / sta press: Anyád végbelét spammeld, te niggerbérenc, még egy ilyen, és kimoderéllek a blogomról!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 00:37:41

@radairosseb:

Hogy is mondta Grűnbácsi...?
: -sün, sün, kónfiam

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 01:28:02

@"the dragon":

Milyen pár napig cickány...!
Ezt sajnos "elkúrtad".

Frick László Emlékzenekar 2010.04.24. 03:38:59

Én e cikk címlapmarketingben fontos erényeinek domborulataira, onnan pedig sikamlós vájataiba tapintanék. Zseniális az a merészsége deákságunknak ahogy előre tud mutatni a fejlódés irányába és egyben pedig a Havadtoy -féle ekcentet is karakirozni szelektíve, ha az illető bunkó és Kossuthfalváról vagy Balatonból érkezett (nem a kis magyar községre gondolok, hanem: maps.google.hu/maps?hl=hu&ie=UTF8&q=Balaton,+USA&fb=1&gl=hu&ei=g0vSS5mQOcig_gaQ_ZXcBA&ved=0CBMQpQY&view=map&geocode=FXXyogIdIhtJ-g&split=0&iwloc=A&sa=X

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:50:32

@Frick László Emlékzenekar:

Szerintem, te Jägert iszol Gösserrel.

A 60-as években Hamburgból Ausztri'ba érkezik egy férfi. Telefonálnia kell, de nem fér be a fülkébe a bôröndjeivel. Megszólít egy járókelôt: - Elnézét uram Ön náci? - Mit képzel rólam?! Az Üdvhadseregben dolgoztam a háború alatt. - Entchuldigung.

Vár egy kicsit, jön egy másik: - Elnézét Uram, ön, Náci? - Hogy gondol ilyet, 2 zsidó lányt bújtattam a pincében/padláson. Schönendank

Megszólít egy újabbat:

- Enézésst Uram ön náci?
- Miazhogy! Nagyonis! SS Ober-gruppenführer voltam! - Danke, vigyázna néhány percig a táskámra?

Frick László Emlékzenekar 2010.04.24. 03:58:33

@Panther_V: A napokban lesz 11 éve, hogy utoljára sört ittam, ez egyben legutóbbi berúgásom évfordulója is lesz. Három sör három fél töménnyel, adáshiba nem volt, de rókakergetés a fehértelefonoknál, az igen! Dobtam egy sárgát és fejből tudtam! Drogos vagyok persze, kávé és tea és muschisaft (de ezutóbbinál is már emlékeimre szorulok...)

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.24. 09:23:29

Jé, rada, te tudsz írni!

Appicsába!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 10:06:52

@Frick László Emlékzenekar: A történetet valós személyek története alapján formáztam meg. Neveket azért nem írok, mert a dolog szerintem általánosabb, mintsem hogy fontos lenne, hogy kikről van szó, pláne hogy nem akarom IRL lebuktatni a forrásomat.

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Tanítják az iskolában.

szanalmas 2010.04.24. 10:50:52

Faszomat űbermagyarok ezek bazmeg. Ezek a "kinti magyarok", akik nosztalgiasókkal idézik meg az aradszkylacis-kovácskatis-koósjanis gulyáskomcsi, sírvavígadós magyarországot. Az űbermagyarok azok a "nem, nem, soha" pólós tinik bazmeg, de azokat már nem tudod megfarkalni, mert gyorsabban futnak mint te!

szanalmas 2010.04.24. 10:54:40

@"the dragon":

Bazmeg, neked napok kellenek, hogy megírd Viki győzelmi és országlelkesítő beszédét? De kibaszott teknőcernő vagy.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 11:10:25

@szanalmas: Belőlem a tapasztalat beszél, te gondolom, a zsindelyen olvastad, amit hablatyolsz.

szanalmas 2010.04.24. 11:12:27

@radairosseb:

Már melyik részére gondolsz, te nudlipöcs!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 11:15:33

@szanalmas: A nemnemsohára. Hol übermagyar ez az idegenszívű biciklis csürhe?!

szanalmas 2010.04.24. 11:18:30

@radairosseb:

Hát ott, hogy ugyan olyan hülye mint a kinti űbermagyar, csak ennek itthon maradtak a szülei!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 11:19:32

@szanalmas: Áhhá. Már értem. Übermagyar geccók, két fürdőszobával lázadnak! Kardélre mind!

szanalmas 2010.04.24. 11:19:43

@radairosseb:

Miért szerinted Dragi nem egy űbermagyar?!!!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 11:21:06

@szanalmas: Ezek szerint azt mondod, hogy az LMP-s Tigris ugyanakkora niggerbérenc, mint a házmesternáci Fletóerik.

szanalmas 2010.04.24. 11:24:15

@radairosseb:

Na ebbe nem fogsz belerángatni, te csibész!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 11:31:10

@szanalmas: Fasszom, tudtam, hogy ismét egyedül maradok. Abban reménykedtem, hogy szikra gyúlt az elmédben, de csak múló rosszullét lehetett.

szanalmas 2010.04.24. 11:36:27

@radairosseb:

Szerintem jó a blog, Istenek vagytok, én viszont alkotói válságban (is) vagyok, elég az ha a kevés ámde gyengus kommentjeimmel égetem magam, te ló!
Szóval a blog király, csak sok a köcsög!

szanalmas 2010.04.24. 11:40:13

Ráadásul TV Paprikát nézek épp bazmeg, érted?!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.25. 05:02:21

Képzeljétek, ma a Gödörben majdnem felszedtem Palya Beát és Szalóki Ágit (egyszerre, mert együtt buliztak a Naprán).
Most mondjátok, hogy nem vagyok igaz magyar ember!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 08:55:56

@radairosseb: @LadyCarambole:

Lehet, hogy visszaolvasok, de sokkal valószínűbb, hogy leszarom mi a kurva anyátokról zagyváltok, ti gyalázatos buzik.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 09:01:17

@szanalmas:

Az öszödi beszédét írom, az hosszabb lesz...

@piréz vitéz / plüssmacsó:

És nem tűnt fel, hogy ezek a nők kibaszott rondák? Most viccen kívül.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.25. 09:15:56

@"the dragon":

de.

na jó, a második gülüszemű.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 09:56:57

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Az elsőnek pedig akkora álla van, mint három másiknak. Nehéz eldöntenem, hogy piréz tulajdonképpen elkeseredett, részeges, esetleg perverz...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.25. 10:26:27

@"the dragon": Ő is tudja, hogy még ezeknek a faszt nem látott, degenerált kurváknak is büntetés lenne az ő fizikai közelsége. Szerintem pusztá elrettentés a célja, tudatosítani akarja bennük, hogy mivel jár a hírnév és népszerűség.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.25. 14:19:47

@"the dragon": @radairosseb:

Felháborító, hogy beszélhettek így ősi magyar kultúránk eme két szerény szolgálójáról!

Nem minden a puszta szépség ám, a kellem és a báj a belsőből is fakadhat, angyali lényének kisugárzásából, avagy páratlan tehetségből.

Ki kell jelentenem, hogy mélységesen csalódtam bennetek.
Eddigi kommentjeitek alapján sokkal romantikusabb lelkületűnek hittelek titeket!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.25. 14:24:07

@piréz vitéz / plüssmacsó:

Nekem a romantika ott kezdődik, hogy Nick Cave agyonbassza egy kővel Kylie Minogueot. És itt folytatódik:

www.youtube.com/watch?v=6dW6aNAZGTM&feature=fvst

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.25. 15:28:37

@"the dragon":

Túl sok benned az elfojtás, kedves öcsém!
Bár gondolom ministránsfiúként neked sem lehetett könnyű életed...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.25. 22:49:34

@piréz vitéz / plüssmacsó: Komolyan mondom, leszopnálak, olyan romantikus vagyok, de ezek a nyuggerkurvák húzzák már le magukat, mert a gusztustalanságnak is van határa! Néztem én már eleget a Mokkában a Klaudiát, sőt, esküszöm, egy időben még Tényeket is néztem, pedig ott aztán lehet válogatni a selejtből, de nemár, nemár, ne hozd be ide az emberiség szemetjét, hacsak nem oktatási céllal, hogy ilyen ivadékaink lesznek, ha nem válogatjuk meg a szeszkulális pártnert!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.04.26. 09:37:40

én nékem csak annyi kérdésem volna : széles e a járása az übermagyarnak? mert radairossebnek elég széles sőt csoszog is.

LucecitaGonzales 2010.04.26. 10:58:20

Most akkor az übermagyart nem méltatjuk ha jól értem.
Pedig kijár hozzájuk sok büszkeségünk mint például Zalatnay Cini, hogy a magyarságtudatukat megerősítse.
Mondjuk ezt nem értem, hogy hogy.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 14:22:14

@lucecita gonzales: Én Gerendás Péterről és Bódi Gusztiról hallottam, hogy Massachussettsben hakniznak. Bennük aztán tényleg túlteng a magyarságfaktor.
süti beállítások módosítása