Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Politikusok

2010.03.22. 08:28 csőr dzsinn ész

A politikusok olyan emberek, akiknek óvodáskorukban folyamatosan elvették a dömperét. Ezeknek az embereknek mély sérelmeik vannak, amelyeket felnőttkorukban sokszorosan meg akarnak bosszulni.

A demokráciában a politikus elméletileg a köz által, a köz szolgálatára megválasztott személy, aki önfeláldozóan intézi a köz ügyeit, cserébe elismerést és tiszteletet kap embertársaitól, és életviteléhez elegendő jövedelemet.

Annak érdekében, hogy egy politikus hatalmat kapjon, népszerűnek kell lennie. Ezt úgy éri el, hogy minél több embernek tetsző dolgot hangoztat. A politikusnak törekednie kell arra, hogy mások szemében tökéletes legyen, hiszen senki sem akarná rábízni a közügyeit és a jövőjét egy átlagemberre. A politikusnak minden szempontból kiemelkedőnek kell lennie. Kellemes modorú, morálisan feddhetetlen, példás családi életű, társasági lénynek kell lennie, aki szereti a gyerekeket, megbecsüli a nőket, felemeli a gyengéket és támogatja az erőseket.

Mint láthatjuk, ezek az ismérvek pontosan illenek a T-800 -ra. Mivel a politikusok nem terminátorok, így nem marad más, mint a fenti követelményeket tettetni. Azok az emberek, akik anno az óvodában a sarokba ülve játék és játszótárs nélkül szomorkodtak, most hatalmas színjáték keretében bemutatják azt, amit a nép kíván: egy idillt.

Minél jobban eljátssza az illető a szerepét, annál többen fognak neki hinni. Az a jó a dömperteleneknek, hogy hosszú és fájdalmas gyermekkoruk felkészítette őket a folyamatos hazudozásra azáltal, hogy ők el is hiszik, beépítik magukba azt, amit hazudnak és így lesznek hitelesek.

Demokráciában a nép négy évente újraválasztja politikusait. Ezt az intenzív, a politikusok számára fáradságos hazudozással teli időszakot nevezzük kampánynak. A választási kampány során ugyanzokat a dolgokat kell csinálni, mint egy pulykafasírt reklámban. A pulykafasírt reklámban el kell hitetnünk, hogy az olcsó húspépből formázott anyagba betöltött, pálmazsírból és adalékokból készített, tejet soha nem látott sajtszerű valami bepanírozva és olajban kisütve egészséges, családunk boldog lesz tőle, konyhánk akkora lesz, mint egy átlagos panellakás, bankkölcsöneink elillannak, férjünk kisportolt lesz, aki gyerekszerető és fényes a karrierje, feleségünk úgy néz ki, mint húszévesen, gyermekeink okosak, egészségesek, vidámak és szófogadóak lesznek. Az, hogy ezt hogyan kell elhitetnünk minél több emberrel minél rövidebb idő alatt, na az egy külön tudomány.

Összefoglalva, választási kampány idején tombol a népszerűségért folytatott harc, a sok lelkisérült dömpertelen elkezdi korbácsolni a néptömegek érzelmeit, végletekig fokozza azok feszültségét, miközben ők békésen elfészkelve magukat kedvenc fotelükben, esténként jóízűen kortyolgatják kedvenc sörüket.

A választásokon az győz, aki a legtöbb embernek tudja a legjobban azt hazudni, amit azok hallani akarnak tőlük.

A választás folyamán a kevesebb szavazatot kapottak kevésbé jól hazudtak, míg a kiesettek vagy vesztesek nem hazudtak megfelelően, rajtakapták őket előző ciklusuk hazugságain, legrosszabb esetben őszinték voltak.

Azok, akik legjobban hazudtak, bekerülnek a parlamentbe. A parlamentbe kerülés után a nép, a választók szerepe már marginális. A politikusok megpihennek, rekreálódnak, jókat esznek-isznak, együtt fociznak és teniszeznek esküdt ellenségeikkel, hiszen mindnyájan egyet akartak: bosszút állni azokon, akik egykoron elvették a dömpereiket. Jól tudják hogy egy hajóban eveznek, csak az egyik csapat a hajó bal, míg a másik a hajó jobb oldalán evez, a brusztolás csak azért folyik, melyik oldalé legyen a kapitányi poszt.

Kellemes tivornyáikat csak a parlamenti közvetítések és a sajtó szakítja meg, ekkor szigorú arccal ki kell állni és utálattal nyilatkozni legjobb barátaikról, hiszen a látszat megtartása elemi érdekük.

A választási győztes köré csoportosul a gazdaság és a média, most az ő zsebükbe dől a pénz. A királyságokkal és a diktatúrákkal szemben itt egy folyamatosan cserélődő nagy létszámú kiváltságos kör forog körbe, ahol négy évente kiderül, kik lesznek az aktuális kiskirályok. Ezért a demokrácia rendkívól drága intézmény. A politikusok mind fontos embernek hiszik magukat, őket őrizni kell, szép nagy autókban pöffeszkednek, és sokat utaznak, hogy a világ minden sarkában ki tudják próbálni szerencséjüket a kaszinókban, és hozzanak egy-egy csecsebecsét. Ezt a nép felé úgy hívják, diplomácia.

A vesztes oldalt sem kell félteni, hiszen a jövedelmeiket anno együtt állapították meg teljes egyetértésben. A megállapított mindenkori jövedelem pont elég arra, hogy a ők is kellemesen eléldegéljenek a következő kampányig.
Ekkor az őket választó nép újra fontos lesz három hónapig, kezdődhet az igazi muri, a kampány.

Az intelligens, heteroszexuális férfi átlát a politikusok praktikáin, és olyan pártok rendezvényein vesz részt, ahol minél több huszonöt éven aluli, tehát nem öreg nőt tud megkúrni, ingyen van a pogácsa és a kaviáros szendvics, a csapolt sör nem vizezett, és kellemesen hideg.
Jókat nevet a pártok kampánybeszédein, térdét csapkodja a sajtótájékoztatókon és kacagva fetreng az évértékelőkön.
Míg a többiek komoran bólogatva a jövőt látják ezekben a dömpertelen sértődött ovisokban, ő tudja, hogy csak magára számíthat, nem fogja a terheit senki levenni a válláról.

Ön hogyan élvezi ki a választási kampány adta lehetőségeket?

40 komment

Címkék: politikusok végbélnyílás

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr341858442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.22. 10:50:34

Mondanom se kell, mekkora arculcsapása volt az a magyar politikai hagyományoknak, hogy Ferencnek épp a szenvedélyes igazságbeszédébe kellett belebuknia... Hát végleg kiveszett a tisztesség a közéletből? Hány mártírnak kell még vesznie a populizmus és az állandó bűnbakkeresés gyarló oltárán?!

est komor őre. 2010.03.22. 10:57:11

@"the dragon":

Ferencnek őszinte csodálója vagyok. Annyira meghatott a beszédje anno, hogy telefújtam takonnyal vagy hat zsebkendőt. Szívhez szóló, őszinte beszéd volt, hősies tett!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.03.22. 11:20:47

" Eközben ők esténkény kortyolgatva jókat kuncognak foteljeikben." ebből is látszik hogy a szerző egy nagy buzi,sőt

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.03.22. 11:55:19

@csőr dzsinn ész: újságos de mindjárt beléd rúgok és benyalhatsz, de még mindig nem jó"miközben ő békésen kortyolgatja kedvenc sörét esténként, jól elfészkelve magát kedvenc fotelében"

dömpertelenekre a békesség??

csőr dzsinn ész 2010.03.22. 12:03:26

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:

kurvanyád, tönkreszopatsz bazmeg.

mostmár mehet főcímlapra, én meg el, esnek az ezüstkontraktok, meg az olaj is, kalkulálnom kell, mit húzzak meg még.

tlac 2010.03.22. 21:55:42

@"the dragon": nem az igazságbeszédébe bukott bele. Formailag amikor az IMF és EU pénzeket már nem ennek az idiótának a kezébe akartál adni. ennyi.

est komor őre. 2010.03.22. 21:57:26

@tlac:

nem is igaz! bizonyítsd be, amit mondasz!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.22. 22:04:45

@tlac:

Ja persze, a Brüsszel - Tel-Aviv tengely tehet erről is... jó vicc!

Stupidella 2010.03.22. 22:39:23

nálam kampánycsend van, mer nem érdekeeeeel ki mit hamukázik

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.03.23. 11:30:19

Dragi te biztos tudod, hol van az a kupleráj Budán, ahova az összes parlamenter faszarc jár karöltve, mert ugye baszásban nincs se elv, se hűség.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.23. 15:54:29

@Lady Carambole:

Tudod te mi fán terem a férfi szolidaritás?! Ez emel miket a nők fölé, meg persze az erőnk és a tehetségünk.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.03.24. 00:19:40

@"the dragon":
Ahol a banán, a majmok, és a seggbekuki. Hogyne tudnám!
Tehetséged egyenlőre abban áll, hogy képes vagy a klavi gombjait nyomogatni, és a kvantummechanika elve alapján véletlenszerű, értelmes szöveget előállítani.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.24. 07:35:45

@Lady Carambole:

Keverni tetszik a szezont a fazonnal! Mondok egy példát. Amennyiben Hans tudna magyarul, és olvasná, hogy miféle oktalan mocskolódással töltöd az idődet takarítás helyett, akkor visszakézből úgy szájon vágna, hogy attól kódulsz! Na, ez a férfi szolidaritás...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.03.24. 10:01:05

@"the dragon":
Már hogy keverném a szezont a faszoddal?!
Hanzi tudja, hogy egészséges heteroszekszuális férfiként hol a helye, és szimplán hagyja, hogy minden téren kiszolgáljam, hisz ez mindkettőnknek igen nagy öröm forrása.
De nem is nagyon merne szájba vágni, mivel tudja, hogy nem csak okosabb, de jóval képzettebb is vagyok ezen a téren, s így esélye sincs.
Ezzel igen nagyfokú intelligenciáról téve tanúbizonyságot, ami viszont rólad nem mondható el. Lehet megnevellek.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.24. 11:25:28

@Lady Carambole:

Mert te valami kibaszott karatéka vagy? Ha a "nevelésnek" lesz majd olyan epizódja, amikor kényszerszopathatlak, akkor állok elébe...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.03.24. 12:01:43

@"the dragon":
Csak aztán nehogy kényszerpiercinget helyezzek el a makkodban!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.24. 12:14:03

Kérlek alásan én szopatni szoktam.
EGyrészt láthatóan megéheznek ott a nagy drukkolásban a kampánysátorban, úgy vetik rá a húsra magukat, mint éh' tyúk a takonyra, másrészt meg erről írok Phd-t.
A címe: a Technika versus lelkesedés avagy vedd ki a fogad Maris, nem érek okítani baszdmeg!
Én ezzel pöntyörgöm a kampányhajrában.
Néha kiadom magam még Fletónak, csak úgy cselendzsből, bár mostanában egyre kevesebben hiszik el, mert az a nézet terjed egy ideje, egyre jobban és széles körben, hogy előpünkösd tiszteletére megidvezült és felszállott a mennyek országába- hogy ott aztán a jóédesapja jobbján uralkodjon míg világ a világ, és az utolsó ítélet harsonái meg nem szólalnak, na meg hasonló blaszfémikus baromságok.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.24. 12:15:07

bassza meg a címből kimaradt a "rá" szó.
Nem érek "rá" okítani

imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2010.03.27. 13:07:19

@LadyCarambole:

Nem tudja. Egyszer akartam beprotezsálni, hogy legyenek már valamiféle emberi (jellegű) kapcsolatai, de intelmeim ellenére a neonlila susogósban jelent meg, plusz makkoscipő fehér teniszzoknival. Azóta levettem róla a kezem.

Egyébként a bejárat:
É.sz. 47°30'53.58"
K.h. 19° 1'59.17"

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 12:38:08

Én az Aton kultuszban hiszek egyébként, szemben az Amon kultusz szocionista, ballibsi, többelvű, kétfedelű magyargyalázó, csodaszarvas-imitátor, zagyvahitű, országot kiárusító, szarházi, magukéi formájú elbaszott idegenszívű bagázsával.
El-Amarnát Fővárosnak!
Amonos komcsik haza!
Ennyit gondoltam a rá-ré kérdésben még hozzápötyögtetni...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.29. 20:32:10

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Te most az autofellációt gyakorlod?

Különben is, a másik blogod sokkal szórakoztatóbb... ( zsido.blog.hu/ )

csőr dzsinn ész 2010.03.31. 21:00:56

@Kedves Nard:

TE ALJA MOSZAT,TE MEDVEÁLLATKA, TE EGYSEJTŰ!

KIBASZOTTUL ELEGEM VAN A SOK FASZBÓL, AKI IDEJÖN, ÉS KÉRDEZŐSKÖDIK!

Anyádtól kérdezősködj bazdmeg!

2010.03.31. 23:30:57

@csőr dzsinn ész: Itt nem kérdezek semmit, szerintem rendben van. Van benne némi humor is, a politikusokat meg úgysem dicséri senki, de nem is várják el.
Ne húzd fel magad!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.04. 19:12:23

@imádom Vagin prof. legkisebb lányát:
Ja, ezt biztosan a kisebbségi önkormányzatnál látta, ahol a folyosókat takarítja négyszázas órabérbe...reménytelen eset valóban.
süti beállítások módosítása