Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A TeSzé - hálózat

2013.12.13. 06:36 **büdösmackó**

Amint azt már írtuk, szerettük volna megtudni lelkes, de határozottan csak külsős kollégánk, Széles Gábor nagyívű bejelentését, amellyel biztosítja Magyarország világvezető szerepét és Orbán Miniszterelnök Úr zökkenőmentes, többszörös újraválsztását, mely minden épeszű magyar állampolgár nyilvánvaló, örökös és egyértelmű érdeke.

Jövőkutató részlegünk vezetője magánéleti válságban van, mivel nem adják ki legújabb, vízirovarokról, azok kecses és fura világáról, vízfelszíni és víz alatti repüléseikről szóló szürreális és egyben avantgárd verseskötetét, kénytelenek voltunk a témát átvenni, hiszen A zOrszág és A Párt jövőjéről van szó.

Hosszas jövőkutatás és különböző stratégiai jellegű, nem publikus modellek lefuttatása után rájöttünk Széles Gábor találmányára, a TeSzé - hálózatra. (TESZE - network).

A TeSzé hálózat alapvetően a Tesla-féle, drót nélküli energiaátvitel elvén alapszik és az eddig azonosítatlan, de létező energiamomentum kiaknázását használva fogja országunkat felvirágoztatni.

A következőkben megpróbáljuk a TeSzé - hálózatot és annak tudományos hátterét népszerű és rövid formában ismertetni.

De mi is az a Tesla - momentum?

espark.jpg Mindenki ismeri Nikola Tesla nevét. Kutatásait látványos formában, villámokkal körülvéve, vagy villanyégővel a kezében próbálta népszerűvé tenni, pedig a lényeg nem a látványelemben van (az csak kísérőjelenség).

Tesla kutatásai során azt vette észre, hogy nagyfeszültségű kisülések során egy, a kisülés könyékén tapasztalható lökéshullám keletkezik, amely még az ott levő emberek által is érzékelhető. Eredetileg a kisült levegő nyomására gyanakodott, de rájött, hogy a kísérletet vákumban elvégezve is érezhető a jelenség.

A kisülés során egy lökés, egy speciális energia momentum keletkezik (Tesla-momentum), amely minden eddigi fizikai alaptételt megdönt, ugyanis természete sem elektromágneses sem anyagi jellegű.

A Tesla-momentum egészségre ártalmatlan, az anyagon áthalad, és nagy távolságokban (kilométerek) elhelyezett vevőberendezéssel elektromos energiává visszaalakítható.

Ami fontos, hogy a Tesla-momentum a távolsággal erősödik, tehát több energiát lehet generálni a vevő oldalon, mint amennyit az adó oldal küldött. A momentum erősödése tudományos tény, egyelőre magyarázat nélkül.

Tesla életműve egy 30 kilométeres energiaátviteli berendezés volt, amely 180-200% hatásfokkal működött, vagyis a vevő oldal kétszer több energiát nyert ki, mint amit az adó oldalnál sugárzott.

A Tesla-momentum másik jellegzetessége, hogy felhasználható antigravitációs célokra is, valamint a momentum összpontosítható, így akár fegyverként is használható. A momentum másik fontos tulajdonsága, hogy fénysebességnél gyorsabban halad, az útjában levő anyagokon különösebb veszteség nélkül is átmegy, élőlényekre veszélytelen.

A Tesla-momentum másik fontos jellemzője, hogy nem elektromágneses energia, hiszen a Faraday-kalitkában elhelyezett vevő vette a leadott momentumot és elektromos energiává alakította.

Széles Gábor a Tesla-momentumot fogja igába hajtani. A Tesla-momentumot Széles-generátorokkal fogja képezni, és a pozitív energiamérleget fogja ciklikus, önerősítő energiahálózatba rendezni, amelyhez a magyar háztartásokat fogja használni.

TESZE_NET.jpgEz a TeSzé hálózat.

A liberális, komcsi szemlélet az volna, hogy két adó-vevőt szembe állítva rekurzív-cirkuláris momentum-erősítőt építenénk, és ezzel a pár milliós beruházással két vállra fektetnénk az OPEC-et és a nagy energiaexportőröket, nevetségessé tennénk minden más, zöld energiát kihasználó vállalkozást, térdre kényszerítenénk a GE-t, valamint a generált momentumot a nagyhatalmak főbb városaira és rakétabázisaira irányítva vezérünket és tanítónkat, Orbán Viktort a világ urává tennénk.

A fenti verzió ellentétes a NER alapelvével. Bár Vezérünk világuralomra helyezése mindenképpen egyértelmű cél, de a NER kompatibilis TeSzé a háztartásokba fog TeSzé-erősítőket elhelyezni.

Kistérségi TeSzé hálózat: Kis, 1-2 kilométeren belüli TeSzé csoportok, akik fele aányban egymásra irányítják az erősítőjüket, a felesleget visszaáramoltatják az akkorra már államosított és megerősített villamos hálózatba. A másik felét a Nagytérségi Teszé hálózati elemei felé irányítják.

Nagytérségi TeSzé hálózat: A Kistérségi TeSzé hálózatokat kapcsolja össze, akik egymásra irányítják az erősítőjüket, a felesleget visszaáramoltatják az akkorra már államosított és megerősített villamos hálózatba. A másik felét az Országos Teszé hálózati elemei felé irányítják.

Országos TeSzé hálózat: A Nagytérségi TeSzé-hálózatokat hálózatokat kapcsolja össze, akik egymásra irányítják az erősítőjüket, a felesleget visszaáramoltatják az akkorra már államosított és megerősített villamos hálózatba.

(Az országos villamoshálózat megerősítést a frappánsan kreatív elnevezésű, nagy tapasztalatú KÖZGÉP fogja elvégezni.)

Ezzel a pár ezer milliárdos beruházással, nemzetet építünk, összekapaszkodunk és közösen, mint egy nagy család két vállra fektetjük az OPEC-et és a nagy energiaexportőröket, nevetségessé teszünk minden más, zöld energiát kihasználó vállalkozást, térdre kényszerítjük a GE-t, valamint a generált momentumot a nagyhatalmak főbb városaira és rakétabázisaira irányítjuk és vezérünket és tanítónkat, Orbán Viktort a világ urává tesszük.

76 komment

Címkék: kataklizma szőnyegtisztítás hagymáz variáns NER árokszállás

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr775687045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kekszemu 2013.12.13. 13:36:56

Nem hiszem, hogy van olyan energia, ami giga mennyiségben ne lenne káros az élőlényekre.
De ha igen, akkor Ámen.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.13. 17:47:27

Nem tudom, kinek állt érdekében, hogy mindez kiszivárogjon, de azt tudom, kinek a telefonszámát fogjuk felrakni a kuruczinfóra!

Commandante Jayasuriya 2013.12.14. 04:09:14

Asszem ezt a közérdekű információt akár egyes autópálya kijáratoknál elhelyezett óriásplakátokon is meg lehet jeleníteni.

Commandante Jayasuriya 2013.12.14. 04:17:23

Amúgy ez az energiaizé tök hülyeség!

Ha mindenki megiszik naponta 6 - 8 Red Bull-t, már nem lesz szükség az ilyen hókusz - pókuszokra.

Az persze egy lehetséges opció, hogy a különböző efféle itókák gyártását, és terjesztését csak koncesszióban, zárt hálózaton belül lehet árusítani, ezért egy visszamenőleges hatályú rendelettel létrehozzák a Nemzeti Energiaital Gyártó és Kiszerelő Hivatalt, amely teljes körűen diszponál egy ilyen nemzetbiztonsági, és stratégiailag fontos termékcsoport felett.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.14. 11:52:22

Zsírkirály poszt, csak granulálni tudok!
A szerző lelki nyugalma érdekében meg kell jegyeznem, hogy a mindenen akadálytalanul áthaladó energia-impulzusok vételére kifejlesztendő vevőberendezés alapanyagául kutatócsoportunk a dolomitot találta legalkalmasabbnak.

Másrészt meg rezsicsökkentés rulz! A százszázalék az százszázalék, ezt übereljék a nyomoronc egyetnemértők! A hécencségit!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.14. 16:59:18

Buzik! Ninncs akkora vasaló, hogy egy percen belül oké legyen, pedig most ébredtem és egy másodpercen belül okénak kéne lenni. Ja, meg persze, repülő csészealj, toljátok fel magatoknak.

Kukori3 2013.12.14. 23:31:06

Örvendetes és egyben lenyűgöző, hogy a NER szellemében működő internetes oldalakra lelhet a gyanútlan internetező! Ez is mutatja, hogy Vezérünk nem fáradozik hiába értünk, méltóak vagyunk arra, hogy éjt nappallá téve fáradozzon!
ez a kis ötlet az energiával csak meggyorsítja a folyamatot, amely egyébként is végbemenne, az új, konzervatív-etatista magyar forradalom nemzetközi eszkalációját.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.15. 06:09:26

@ripők: Hogy te mekkora egy műpöcs vagy ecsém! Remélem, kicentrifugáztattad tegnap a vasallódat!

Commandante Jayasuriya 2013.12.15. 10:05:32

@ripők:

Kérlek szépen helyezted volna a vasalni valót az ágyba a lepedő alá, akkor ébredéskor csak elő kellett volna húznod magad alól a frissen vasalt ruhaneműt.
Ez a módszer energiatakarékos, hatékony, és gyors, kizárólag inkontinencia fennállása esetén nem ajánlott.

Kukori3 2013.12.15. 16:29:03

És mi lesz Newton első törvényével, az smafu? Vagy a NER azt is felülírja?

**büdösmackó** 2013.12.15. 21:15:19

@ripők: vasalni nem menő, mondhatni RETTENETES ősi román szokás.

Kukori3 2013.12.16. 06:29:31

@**büdösmackó**: nehezen érezheted meg, ha szarnak a fejedre, hisz a siófoki nyugdíjasotthon csatornájában szoktál fürödni.

Edrik 2013.12.16. 23:12:16

@Kukori3: amikor elérnek 1.21 gigawattot, a berendezés visszarepül az időben, és tönkreteszi a saját múltbeli példányát. Bármilyen fizikai ellentmondást megelőznek így, radikális módon.

szanalmas 2013.12.18. 11:35:05

Szerintem unortodox módszerekkel több százat vagy több ezeret is rá lehet tolni a hatásfokra! Matkó for president!
Macikának meg kényszerzubbonyt!
Amúgy már Ferenc atyánk is megmondta, hogy a Teszé-toszáké a jövő!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2013.12.18. 12:59:26

én meg nem értem miért kell mindig ilyen riposzokkal dicsekedni és mindig valami főlénykedéssel piszmogni inkább egy szép halott síratódallal kéne készülni a hanukára hüje buzik nem is értem mi köze van Széles Gábor úrnak Kadarka vérfetőző vizsonyára Büdösmackóval

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.18. 23:05:08

Egy momentumra teszem ki innen a lábam, mert a verseim kiadásáról tárgyalok az egyesített világkönyvkiadóval, erre megszületett a Kigondoltam valaha volt legjobb posztja. Beszarás, hogy nem én vagyok a szerzője, ebből is látszik, van még mit javítani a bloghu biztonságán.

Egyébként ha valaki figyeli a híreket, az tudhatja, hogy a kínaiak leszálltak a holdon. Bizony, egy iciri-piciri generátort vittek oda, ami a nagy távolság miatt elképesztő erősségű energiákat fog a földre sugározni. Ez egyébként titok, ne terjesszétek.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.20. 18:54:11

@Edrik:

Ennek is a generator kellett, monumentalni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.20. 21:38:32

@Edrik: A Holdnak gyakorlatilag elhanyagolható sűrűségű légköre van, így ahhoz, hogy a holdalatti, magentaszín lény észlelje a - egyébként nyilvánvalóan, hollywoodi szokás szerint utólag rákevert - flatulatiot, és képes legyen elkülönböztetni a saját maga illetve esetleges társai, illetőleg az - továbbiakban túl messzire vezető mivoltuk miatt nem taglalandó - egyéb források által generált hanghatásoktól, hát jóval nagyobb fülkagylóval kellene rendelkeznie.
Az is elképzelhető, hogy bár nincs ilyen neki, merthisz' a felvételek tanúbizonysága szerint három pár, testméretéhez viszonyítva már-már csökevényesnek mondható füllel áldotta meg a természet, de mégis hihetetlenül kifinomult hallószervvel rendelkezik. Tekintettel azonban arra, hogy evolúciós szempontból semmiféle előnyt nem jelentene egy efféle csudálatos képesség - minekutána egy kihalt, armalcolitból álló pusztaságban kénytelen tengetni szánnivaló életét - nyugodt szívvel elvethetjük ennek bárminemű eshetőségét.
Szumma szummárum: a linkelt felvétel egy újabb eklatáns példája a média álságos és manipulatív módszereinek. Fifikás észjárással azonban könnyen leleplezhető a csalás, amint ez mostanra nyilvánvaló is lett legott.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.20. 22:20:16

@ripők:

Sok ripacsot ismerek, Hegedűs D. Géza például annyira irritál, hogy egyszer felpofoztam egy könyvbemutatón, de te olyan szinten vagy Papp Jancsi, hogy Hegedűs D. Gézával foglak felpofoztatni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.12.24. 14:35:32

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok minden bloglakó retek kis buznyáknak, és a családotoknak is, ha már veletek verte őket a sors!

Frick László Emlékzenekar 2013.12.25. 06:09:11

nyilván önmagában, azon túl, hogy most beleverem a kommentablakba azzal az örömmel, hogy ezentúl tehát az új kommentmotornak köszönhetően a tiétekéhez csaknem hasonló színvonalú 444.hu-jéba is, tehát azzal, hogy kurva anyátok, csak kedveskednék, akkor talán azt kívánhatnám, hogy a klipben látható csávó anyukájának a tányérjából basznátok ki a lecsót

www.youtube.com/watch?v=Ig0pXu0a4dk

nőne attól ugyanis a szopjális érzéketek, különösen büdösmackóé

de ez is kevés lenne
úgyhogy nincsen más hátra, minthogy boldog karácsonyt Anyukátoknál!-t kívánjak.

Frick László Emlékzenekar 2013.12.25. 06:12:54

@Kadarka Jánoska: Hátrébb az acsarakkal olyan csávó esetében, aki Latinovits lyuksógora, ha poszthumusz is, lehetett! Ha ócska ripacsot, akkor majd úgy néznélek meg, hogy Sicritmant pofozod.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.12.25. 08:20:51

vilagbiztonsag.hu
Ember készítette UFO-k már legalább 1938 óta repkednek.
Az illuminátusok világszerte titkolták ezt.
A Holdra szállás az Apollo űrhajókkal, amit mutogatnak lehetetlen volt de...azokkal a katonai UFO-val, amelyekre számos fényképes bizonyíték is szolgál, volt csak lehetséges.
Tesla már 1902-ben olyan autót hozott létre, amely önmagának generálta a tiszta energiát...

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.26. 10:05:44

@Frick László Emlékzenekar:

Gondolom Latinovits lyuksógorának lenni olyasmi lehetett abban a korosztályban, mint ma háromismerősnyi távolságban lenni Zuckenbergtől.

Sicratman ujjbáboperája, na az igaz, megérdemelné, hogy lepofoztassam rikpőkkel.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.26. 10:06:41

@wmiki:

A te kommented is a levegőből készül, gép nélkül, 1963 óta.

Frick László Emlékzenekar 2013.12.26. 14:47:10

@Kadarka Jánoska: Nagyon nehéz ezt a lyuksógorságot olyan képlettel érzékeltetni, amiben benne van Zuckerberger. A közelmúltból két eset jut az eszembe, az egyik a Gyurcsány Ferencé, az a pillanat, amikor megtudta, hogy minden idők legzseniálisabb magyar kreatívkönyvelőnőjének éppen eladósorban lévő lánya van. A másik az a pillanat, amikor Bereczki Zoltán rádöbbent, hogy Szinetár Miklós az apósa lehet. Zuckerberger... nos ha pl Zuckerberger faszát és magát Zuckerbergert állítanám egy képletbe, az kifejezésképtelenebb lenne a lyuksógorsággal összevetvén. Zuckerberger ugyanis spekulalista mindamellett, hogy debil. Zuckerberger még saját magártól is sajnálja a saját pénzét és kapcsolatitőkéjét, nem megy vele semmire még az sem, aki rögtön az első a kapcsolatrendszerében.

Létezik egy videófelvétel, ami ugyanolyan mérföldkö a dilettantizmus definiálásában, mint az emberi DNS leírása a négy betű kombinációjával, több kötetben.

Történt, hogy a rettentő sznob Frank zappának sikerült kiügyeskednie egy közös fellépést John Lennonnal. és persze Yoko Ono, minden idők legtökéletesebb dilettánsa ebből se maradhatott ki. Az alábbi videón látható teljesítményhez Magyaroszágon legközelebb Sicritman volt képes eljutni.
Tkp Sicritmant össze kellene kötözni Yoko Onoval és ledobni őket a Bikini szigetek egy elhagyatottabb zugában.

tessék
www.youtube.com/watch?v=LZfk0mCOX0k

és még ez nem a video legmegrázóbb része, amin ugyanis Yoko egy papírzsákkal a fején micsinál

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.26. 21:42:32

@Frick László Emlékzenekar:

Hö, "ez a videó nem elérhető a te országodban."

Te hol vagy, vagy ekkora nagy zsenihekker lettél?

Mondjuk karácsonykor mondhattad volna, hogy igen, ez szép volt, ez a Zukizás! Még ha nem is, mert nem értem a lényeget, most se, hogy ki ez a könyvelőnő.

Frick László Emlékzenekar 2013.12.27. 03:38:47

@Kadarka Jánoska: A történelem egzakt -egzaktabb, mint a matematika. A természettörvény pl fütyül a matematikára, de nem fütyülhet arra, ami történik, ugyanis ami történik, az történik, míg a matek lényegében is relativizálható.

Gyönyörű szemléltetőpélda: Ha az emberiséget, mint súlyos környezetkárosító tényezőt kivonod a forgalomból, a matematika azonnal értelmetlenné válik, miközben ami történik (pl a penész viharos gyorsasággal a Föld egyik elúrhodó élőszervezete lesz, persze mint az emberiség tevékenységének egyik fő emléke...) az történik továbbra is, ha létezik az emberiség, ha nem.

Namost TÖRTÉNELMILEG van a legzseniálisabb magyar kreatívkönyvelőnek egy lényege és pl van egy másik tulajdonsága, ami ugyan nem lényege, de amin a kortársak sokat rágódnak, mégpedig az, hogy ez a néni kinek a lánya.

A Videóról annyit, hogy az özvegy Mrs. Zappa vállalata külön embereket foglalkoztat azért, hogy a Y.T-ról eltávolíttassák az "illegális" megosztásokat. Igen, kb mintha valaki gyerekkádas meregetéssel küzdene a tengerár ellen. 3-4 évvel ezelőtt gyakran előfordult, hogy egy-egy értékesebb Zappa dokumentumot, mint pl a holland televízió riportfilmjét a cucamongai házban [ www.youtube.com/watch?v=33F_AlVTBgY ], akár napokra is eltávolíthatta a vén picsa. www.youtube.com/watch?v=Ip8-vEGug7o Filmore East, Frank Zappa, John Lennon Yoko Ono -ezeket a keresőszavakat begépeled és előjön.

Visszatérve a nénire, pompásan szemlélteti az elbaszottságot, ami a politika (mint a jelen történelmének elhazudozása és nem puszta réthorikai eszközökkel ám!) metszésében pont a lénygről eltereli a figyelmet.

Pl Kossuth Lajos valódi történelmi alakja egy kb Kuncze Gábor és Schmuck Andor kevercséből gyúrt zseniáűlis réthorikus szélhámos, aki nagyon tud beszélni, de tenni semmit. Ferenc fiát pl még tisztességesen magyarul beszélni sem voilt képes megtanítani, rosszabbul beszélt magyarul Franz Kossuth, mint a szegény megboldogult Csilla von Böselager. Lajos Bokros képviselőtársikrét, georg von habsburgot meg se említsem, mert ő egy Grétsy Lajos az unkoorische sprooche-ben Franz Kossuthhoz képest.

Így járt minden idők legkreatívabb magyar könyvelője is. olyan felfedezések fűződnek a nevéhez, mint pl szíriai arab pénzváűltóknak eladni neccessé vált cégeket vagy félmilliárd [1994-es Ft] értékű állami vagyonelemek megszerzése könyv'értékben 347813 -ot képviselő "apport"-ért. Erre a bunkó jobbosok mivel sziveskednek a néninek? - komcsizzák az apukája miatt. De beszélhetnék az apukájáról is, aki olyan ügyes volt a történelmialakja megformálásában, hogy máig azt hiszik, őt Kádár János találta ki. Holott pl 1951-52. körül Kádár a fasorba se volt és Apró Antal viszont a Valóságos Tikos Belső Vezetés rangsorában az első húszban volt benne, ami a Rákosi rendszerben meglehetősen előkelő rangnak számított.

Kedvenc képem a néniről:
www.utolag.com/Ilkei/AproPiroska/image001.jpg

Frick László Emlékzenekar 2013.12.27. 03:47:21

@Kadarka Jánoska: Karácsony évadában Zuckerbergerről még azt kell megjegyeznem, hogy nagyobb jézusa ő korunknak, mint annakidején John Lennon. John Lennon elsöprő erejű világfelfedezése az volt, hogyan lehet unisex (tehát mindkét nem alsóneműjét nemigerjedelmi előnedvekkel eláztató) zenét krampácsolni a mellékesen zseniális Buddy Holly zenéjéből, egy kis rocka-a-billy, pár csipet washboard és már csak a legendás Beatles-vokálozást kellett fölfedeznie az isteni John-nak, amit a marvelettes és a Shirelles nőiegyüttesektől koppintott. Tehát joggal nevezte magát kora Jézus Krisztusának (hiszen Jézus az orthodoxzsidó hitvilágot ötvözte Buddha tanításával)

Zuckerberger pedig korunk nörd ifjúságában táplálja a hitet arról, hogy 88-as IQ-val nörd debilként a gépbe nyőve napi 20 órán át egyszercsak az ember szinte semmi pénzbeni befektetéssel (ugyanis jóformán mindent lop) milliárdos lehet. Persze ezek a tíz-és tízezrek Zuckerbergerrel szemben osztán tudnák ám, hogy mit kezdjenek évi 10-20 Mrd Dolláros jövedelemmel.

Én magam akkor döbbentem rá, mekkora egy messiás lehet ez a Zuckerberger, amikor mentem hírzabálni a 444.hu -ra és azt kellett tapasztalnom, hogy a fél szerkesztőség azon izgul, belenyalhat-e Zuckerberger ánuszába

**büdösmackó** 2013.12.27. 09:11:37

@Frick László Emlékzenekar: az a baj, hogy nem vágod annak a kornak a lényegét: a nyalás abban a korban majdhognyem kötelező volt. a fehér port szinte mindenre rávitték, ismeretlen volt az álompor negatív hatása (ami a mai napig is vitatott). a koncertek előtt ingyen osztogatták egymásnak a hippik, max egy kis orált kellett néha lenyomnia a csinosabbjának, de leginkább a buli kedvéért lőttek.

szívtak, lőttek, nyaltak. abban a korban ennyi ment át az angol négyesfogat agyán, mikor indiába kimentek és leborultak a kinti cigók életfelfogása és zenestílusa előtt.

a korszak döbbenetes tudat-szűrőjének segítségével annyi ment át a milliónyi, már akkor is mesterségesen elbutított fiatal agyába, hogy az új ideológia arról szól, hogy egymást fogyasszuk meg a drogokat, fetrengjünk jobbról balra aztán vissza és igazán várjuk, hogy a sültgalamb belerepül.

A japán csaj fullra be van állva. Soha nem jött ki a kibaszott torkán tiszta hang, hát miért is várhatnánk, hogy totál kiütve valami normális dolgot művelne.

Ami az izgalmas és kevesen veszik észre, hogy a kibaszott JL is egy átlagos lúzer csak Zappa mellett.

A két elbaszott hippi végigblöffölte a világot, sikeresen elkorcsosított egy több ezer éves világnézetet, viszont szarrá kereste magát. Zeneileg a teljesítményük pontosan nulla.

**büdösmackó** 2013.12.27. 09:16:35

@Frick László Emlékzenekar:

Azt gondolom, hogy kibaszottul sértő az, hogy ahelyett, hogy meg akarnád érteni az egyik legjobb blog, a kigondoltam szellemiségét és azok szerzőit, évek óta koholt vádakkal beokádsz valamit ide: elképzelt blogcélt kritizálsz, majd sorra veszed a szerzőket, ismételten koholt jelzőkkel és szellemiség mögé állítva.

Nem fogom sokadszorra elmagyarázni, mi volt a kigondoltam alapcélja, hogyan állnak a szerzők a világhoz és egymáshoz. Nem fogok belemenni az általad kreált labirintusba, ahol évek óta védekezésre kényszeríted a szerzőket.

Fogalmam sincs, ki és mi van a mondandód mögött, de látható, hogy kirohanásaid szisztematikusak, és sikeresen elveszik mindegyikünk kedvét az írástól.

Frick László Emlékzenekar 2013.12.27. 16:57:34

@**büdösmackó**: A blogotok története különben teljesen szokásos, a deal, a line, szóval az önképetek szöges , antagonisztikus ellentétben áll a megvalósítással. Tkp csak azért szoktam néha még energiát pazarolni a felrázásotokra eztillentően, mert akkora dilettánsok mégsem tudtok lenni, mint Paizs Miklós. Ha legalább reménytelenek lennétek!

Kétségtelenül te vagy a legbeképzeltebb mindannyiótok közül [ugye, aki képes volt valaha egyáltalán beleülni egy aranymetál Volvo S80-asba...] , pl amikor ilyen ügyesen kapod légből a dolgokat, mint a fönti kommentedben is (szerettél volna ugye goromba lenni velem, te szegény) az ember elgondolkodik azon, hogy ezzel az erővel esetleg nekiláthatnál e blog alapkoncepciótlanságának a megvalósításához is.

Soha nem gondolkodtál el még azon, miért zseniálisabbak az én minden előrekitervetség és átgondoltság nélkül lazán becsuklózott kommentjeim a ti főszövegeteiteknél? A válasz egyszerű. Ahhoz, hogy valamit ki tudj adni, be is kell venni valamit, de ahogy ezt az indexesek, cinkesek meg a 444.hu példája mutatja, drogozni vagy piálni: semmi. Sőt. Annyi, mint kősivatagba búzát betni. mit stimuláljon a stimuláns anyag abban a dekreatív szafaládéban, ami egy ilyen netokratív drogos koponyájában nyanyog. Nem véletlen az a lapos-közhelyes vád, amivel mindig is illettek ["mit szív ez he, mit szed?"]

Ahhoz, hogy képes legyél KIgondolni valamit, egyáltalán gondolkodni kéne tudni. A gondolatoknak pedig a műveltség kb olyan, mint ekének a föld.

Hiába szántanál te, ha nincsen mit.

Ahhoz, hogy szellemes is lehessél, eleve szellemednek is kéne lennie.

Gondolom, szűk negyvenes faszi lehetsz, ebben a korban már nem sok esélyed van arra, hogy [önálló] szellemiséged lehessen, gondolom az olvasási képességeid valamivel alulmúlhatják az olvasási képességeidet.

Hm. nem is tudom. Azért Edgar A. Poe vagy Mark Twain írásainak leküzdésével megpróbálkozhatnál.

Frick László Emlékzenekar 2013.12.27. 16:58:49

@**büdösmackó**: Bazdmeg egy éve nem néztem ide és ott tartotok, hogy már hetente se vagytok képesek kivérizzadni egy nyomorult bejegyzést, mire vered a nyálad?

Frick László Emlékzenekar 2013.12.27. 17:04:55

@**büdösmackó**: Frank Zappa soha nem volt hippi. Sőt, ellenkezően, a legkoraibb antihippik egyike volt.
A hippikorszakról teljesen hamis kép él benned, látszik, hogy Tóta W-t és hasonló netokratikus spekulalista köcsögöket tekintettél kútfőnek e tekintetben.

John Lennon soha nem volt hippi. Sőt, egy ízben egy hippi meg is akarta ölni.

Yoko Ono egy japán mágnáscsalád kibaszottul elkényeztetett semmihez se értő tök idióta, buta, dilettáns lánya, Lennon ezért adta össze magát vele. Lennon képességei sem voltak közepesnél jobbak.

Teljesen más, alapjaiban különböző anyagokat használtak a hippik és a netokraták. A netokrata korszakban a maradék önállógondolatokat is leradírozó gyorsítókat alkalmaznak, míg a hippikorszakban a gondolkodást turbózó anyagokat használtak.

Talán a marihuana az, amit mindkét korszakban alkalmaznak, de a hippikorszakban a marihuana hatóanyagtartalma kb a tizede volt a mainak.

Kekszemu 2013.12.27. 20:40:12

Boldogabb új évet mindenkinek?!
<3
Béke veletek
Szeretet veletek
Szabadság veletek!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.27. 23:35:15

@Frick László Emlékzenekar: Azért különösen érdekes, amit előhablatyolsz, mert... ha jobban belegondolok, nem is érdekes. Inkább színesnek mondanám. Persze nem kell ahhoz közgazdaságtant hallgatnod, bratyókám, hogy mellényzsebből levezesd a különféle alapösszefüggéseket, hisz neked felfejtette a valóság minden szirmát Puki bácsi, az Ikarusz hátsó ülésén és hát ki is érthetné jobban, mint az, aki benne van. Annakinején, a melléküzemág sztahanovjaként látta, amit látni kell, tudja, hogyan működik a rendszer, nem lehet őtet átbaszni ukkmukkfukk.
Mutass már egy kevésbé dilettáns funkcit, mint Gyurcsiéknál a legszarabb...! Orbánnyaló!

@Kekszemu: Áldás, békesség!

Frick László Emlékzenekar 2013.12.28. 01:27:14

@ripők: Alapvetően kétféle [szintű] vita létezik, az egyikben okosodik az ember (tehát épül általa) a másikféle vita primitív, önállógondolkodásra képtelen emberek között azért zajlik, hogy lehessen végül bicskát vagy bunkót rántani és lesújtani, lehessen erre indok vagy ok. te pl most ebben a kommentedben, amire itt tökfölöslegesen válaszolok, meg szerettél volna sérteni* csakúgy, mint Mackó Pajtás is. nem az érdekel benneteket, mi az igazság, hanem azon agyaltok, hogy valami ütős mondolatot taNájjatok ki. Az a fajta egodeista picsaember, akivé benneteket nevel (terel) az internet (gondolok a fészbúkhasználatotokra , itt van pl ez a kibaszott kúrkód is, hehe, pl vagy arra, hogy heteken át a legkomolyabban foglalkoztatok a Goldenbloggal... bele se mersz gondolni ecshém arra, mi lett volna veletek, ha éppen akkoriban nem vagyok a barátotok, úgy jártatok volna, mint Modor Tibor doktor... az Örökös Arany Mellény díjas picsaember...) kotorászol, kotorászol, hogy valami gorombaságot tudjál már végre hozzámvágni és mit tanász a zacseszban, azt, hogy Orbán-nyaló. @**büdösmackó**:
tkp a hippikhez való 'iszonyotok tőlem függetlenül is pompásan szemlélteti a világiszonyotok lényegét: Frank zappát hippinek nézitek. ugye ismert az, hogy amikor a netokratív spekulalisták hippiket akarnak bastzogatni, akkor 1973-as Quelle magazinokból elképzelt mikrofonfejes trapinacis geryglitteres fazonokat butikbatik bluzonokban álmodtok meg oszt nesze. Mintha valaki elkezdene nosztalgiatévét nézni, meglátna egy 1991-es talking head-et tökfekete farmeröltönyben és hozzá fekete ingben meg fekete zokniban (minden jelentősebb későzsidó gondolkodó így öltözött a rendszerváltást követő évek televíziós vitaműsoraihoz) és megszólalna: ni, egy jobbikos!

Léptelenek vagytok a két dimenziótokon kívül gondolkodni (tehát pl azt hiszitek, hoigy tudok valamit a politikáról, pedig sejtésetek sincsen arról, hogy ma többet fizet már Lévai Anikót nyalni, mint az urát...) . Benne van a cég-küldetés-line-otokban, hogy nektek oszt nincsen koncepciótok, de azért Széles Gábort meg baszogatjátok. Ez legalább akkora szakmai öngyilkosság, mint a régi pankzenészeké, akik azért sose felejtették el a szerkóikat belegyugni a 220 V-ba.

nem tudtok semmit, de legalább nem vagytok szerények: mehettek ti is a kóbászba tőtésnek, szevasztok.

www.allmusic.com/album/zappa-the-london-symphony-orchestra-vols-1-2-mw0000192446

*Mondjuk annyiban ártatlanok vagytok, hogy ugye EGYÉBKÉNT , tehát ha nem velem álltok vitában, akkor nem kell különösebben megeröltetni magatokat, ha wmikit vagy burgenlandi hausfrau-kat kell megsérrítenetek.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.28. 07:33:25

@Frick László Emlékzenekar: Milyen szakmai öngyilkosságról beszélsz, bátyus?! Széles Gáborról megírni, hogy becsavarodott jódolgában semmiféle hatással nincs a polgári életünkre.
És dehogy akarlak én megbántani, bár bevallom, két napja, másnaposságtól begőzölt aggyal szívesen letasliztam volna az alufólia-sipkádat, mostanra visszanyertem legendás derűmet és gyermeki bájom.
A kérdésemre persze nem válaszoltál, cselesen.

Frick László Emlékzenekar 2013.12.28. 08:14:57

@ripők: Ezt sose értettem, mi a baj abban, ha egy funkci dilettáns. Hát mégsem lehet ugyanaz, ha Gács Rezső bácsi jön rodolfótrükkel vagy a dilettáns Sas József, a bukott mutatványos. Én szégyellném magam, ha pl egy olyan dilettáns kommunikátortól szarnék be (ill össze magam), mint Kocsis Máté. mért nem tudol egy Kocsis Máténak vagy Hoffmann Rózsikának örülni. Jobb lenne a májatoknak, ha ezeknél is olyan profi átbaszók dógoznák a zagyatokat, mint azoknál? Könnyebb lenne a lelketeknek, ha a New York Times a magyar spekulalisták bennfentes kereskedéseit szellőztetgetné, pl hogy kiknek és mennyiért dógozik a 444.hu és miből?
Másrészt Szélesről írni= koncepció. Egy csomó olyan témát engedtek meg magatoknak, ami az atv újságíróklubjában is megállná a helyét. Miközben a hédnyállatok a dekoncepciőzség.
hippiket szidni: hédlájn koncepciözitás. Most pl a 444.hu dógozói ön[mű]gecizéssel kompenzálnak karira -ez is koncepció. ["eddig mások pecóját geciztem, most öngecó leszek és a saját kecómba prutykolok bele"] Az ember retteg, hogy 3-4 hét múlva Kadarka Jánoska a saját lakberendezési-belsőépítészeti hibajegyzékét tárja majd a nagynyilvánosság elé...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.28. 09:10:45

@Frick László Emlékzenekar: Onnantól, hogy elfogadod, hogy senki nem lehet olyan kúl, mint te lennél, már nem kellene erre minduntalan rámutatnod. Vegyük ezt aksziómának, és megspórolod a karakterek felét.

Csalsz megint, mert nem a polkommról beszélek. Az is egy vicc, de Török Zsolt vagy Gréczy sem jobb. A Népszava sem jobb, mint a MN. Kurvára kiszámítható és voltaképp jelentőségük sincs.
Arról ugatok, hogy az új rendszerváltoztatgatási kísérlet közben lelkes balfaszokkal agyonbasszák azt is, amiből jót is lehetne csinálni. A devizahitelesek megmentésében engem nem az zavar, hogy ettől a fijjug népszerűek lesznek, hanem az, hogy közben leszoktatják az embereket a felelősségvállalásról, lágyékon rúgják a Kúriát és egy cintányéros majmot tesznek az MNB élére, mert megbízható. Korrumpálódik minden és tartok tőle, hogy a másik oldal bosszúszomja és hasonló inkompetenciája miatt helyrehozhatatlanul. És mi meg kiabálhatunk egymásra, mint a baltaarcú futballhuligánok, a kommunikációs trükköket elemezgetve, de közben lassan fos lesz minden.

Frick László Emlékzenekar 2013.12.28. 09:44:34

@ripők: Én következetesen seggfejnek tartom magam -nem pedig faszagyereknek, mint ti magatokat. Amikor megbuktam, mint Frikk, akkor visszavonultam 8na jó, azért kommentelni kommentelhetek a "pörös számmal" nem? baszod!)

Csalni te csalsz amikor ilyeneket akarsz a számba tuszkolni, hogy én kúlnak tartanám magamat.
Ti viszont, bár megbuktatok és valójában ez illik a blogfejlécetekbe:
WE FOLLOW THIS
(tehát úgy értem, hogy semmi kigondolás...)
egyáltalán nem fogjátok vissza magatokat az arcoskodásban.

Ez az egyik legaljasabban szemforgató duma, hogyaszongya "én nem bánom, de akkor legalább ne rontanák el még zt is, amiből jót lehetne csinálni.
Mert pl a fociból lehetne jót csinálni? he?
2010. óta "korrumpálódik minden"? Ne bazd már!
A devizahitel téma az emberi felelősségvállalásra való szokatás kérdése vagy pedig egyszerű bankfelügyeleti kérdés. Na nehogy már egy kiképzett ügybnök ne tudjon átbszni valakit, mint rábeszélőgép, ne hülyéskedjél már. Honna a faszomnból kéne jobban érteni a hitelfelvevőnek a devizahitelhez, mint a bank 300 fős állományának, akik egy-egy konstrikció kidolgozásán szakdiplomákkal, szókinccsel de főleg szerződésfogalmazó apparátussal dógoztak, he?
Az a botrány , hogy ez a "kormány" népszerűséget igyekezne nyerni azon, amihez egyrészt fingja sincsen, másrészt ereje se nincsen hozzá meg tehetsége se és ráadásul még tök átlátszó ócska trükkel? Hülyéskedel velem? Miközben a jóoldal követeli is, hogy kéne tenni valamit a devizahitelesekkel, akik a jóoldl kormányzása alatt és az akkori kormány meg PSZAF miatt szopták meg?. jaj, ez annyira ócska... kér rá a karaktert pazarolni...

nem ahhoz kell [szakmai] bátorság , hogy egy kontratenor áriát szoprán nővel énekeltes, hanem ahhoz, hogy egy kontratenoir áriát kontratenor férfivel énekeltes el. és nem ahhoz kell szakmai bátorság, hogy a színészek rögtönözzék Shakespearet, hanem ahhoz, hogy szórul-szóra tanulják meg és adják elő a fólió szövegét.

Én nem kiabálok rád, de te meg felmondod itt a lózungokat. Ott van a másik blogom bukásának a története, ugye, mint "orbánbérenc" buktam meg, deoszt egy orbánbérencséget se jelölőfilceztek ki a vádlóim. De azért én szégyelljem magam.

Egyáltalán nem ezek a kérdések, amiket feszegettek. Az viszont lényeges, hogy a proletáriátusba menekül-e a munkásosztály vagy pedig a proletáriátus emelkedik föl a munkásosztályba. pl itt van a cigánykérdés, már régeesrég nem a felzárkóztatás a kérdés, hanem az, hogy a cigányok alkotta többségitársadalom önkormányzó és önfenntartó-e és ha nem, akkor ki a kisfaszom tartja el őket? (Pl az egyik fótban a menő cigányok most azon agyalnak, hogy magyarokat telepítenek be a körzetbe, mert már nem tudnak több zsírt lesütni a proletár cigányokról)

Alig vagy képes TÉNYLEG érdekes pol. vagy társ. kérdést fölvetni, csupa közhelyet pufogtatol ideföl a kommentedben a jóoldali sajtó nyomán. Az ország jórészének a faszát se érdekli se Orbán, se a rezsicsökkentés, se a korrupció, de még a stadjonyépítés kurvannya se. Hát bazdmeg, még az se érdekli ezeket az embereket, hogy esténként belefulladnak a saját tüzelőjük füstyibe-he!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.28. 09:53:02

@Frick László Emlékzenekar: Nézd, bazmeg, folyamatosan azzal vagy elfoglalva, hogy mennyire egyedi vagy nem a problémafelvetésem és még az is milyen pongyola. Lássuk be, éleslátásodról sokat elmond, hogy kurvára benézhetted a dolgokat annakidején, amikor koszorús szerzője és legfőbb szekértolója voltál ennek a blognak.

Sajnálom, ha untat, hogy engem is azok a jelenségek bántanak, amiket a "jóoldali" sajtó már diszkreditált olymódon, hogy kaffogott róla miriádnyi flekket. Ha ennél többet vársz tőlem, hát ismét luftot rúgtál.

Commandante Jayasuriya 2013.12.28. 12:49:31

@Frick László Emlékzenekar:
@ripők:
"Az ország jórészének a faszát se érdekli se Orbán, se a rezsicsökkentés, se a korrupció, de még a stadjonyépítés kurvannya se. Hát bazdmeg, még az se érdekli ezeket az embereket, hogy esténként belefulladnak a saját tüzelőjük füstyibe-he!"

Namost Fric komám, ha megengeded, hogy így szólítsalak, ebben a dologban neked teljesen igazad van, de azok nem is olvasgatják a Kigondoltamot, de még az Indexet sem. Meg semmit sem...
Én egy ideje már nem írok semmit, sehova, mert nem találok egy olyan témát magamnak, pedig ahogy egykor az okosok mondták a téma az utcán hever, - még a sri lankai tody-begyűjtők embert próbáló, de áldásos tevékenységével kapcsolatosan sem -, ami ne kerülne valamilyen kapcsolatba egy kanyar után a hazai eltorzult gondolkodásmóddal, és politikával.

Frick László Emlékzenekar 2013.12.28. 12:57:54

@ripők: Szöveggyűjteményemben a "legaljasabb reakciós faszságok" c fejezetbe gyűjtöttem be ezt a foszlányt, köszönöm szépen:
>>devizahitelesek megmentésében engem nem az zavar, hogy ettől a fijjug népszerűek lesznek, hanem az, hogy

közben leszoktatják az embereket a felelősségvállalásról<<

ez gyönyörű!
Vannak ugye a tahó, műveletlen és tudatlan beteglelkű faszistákok, akik ugye zsidóznak meg effélék.
De amikor egy fess, szép és művelt, pompásan iskolázott JAJDEGAZDASÁGISZAKEMBERMÁR! fiatal , de csak azért, mert ezek a faszok a bankok ellen merészeltek állástfoglalni... jujj, mi lett volna, ha pl a devizahiteleseket pont ezzel kezdik el baszogatni, hogyaszongyaja teccettek vóna felelősségtudatosabbak lenni, akkor most a bankok ellen nyervékolnál... Hát ez pompás! Rémületes belegondolni, hogy ha ezeknek a szimpla idiótáknak lenne annyi esze, hogy párszor megjátszanák azt a macicselt, hogy úgy nyitnak valami csapásirányt, hogy először az ellenkezőjéről papolnak! És amikor már jól benne vagytok a csőbe éspl elkezditek ekézni a bankokat (ami nyilvánvaló akkor lenne, ha ezek az emberek felelősségtudatára hivatkozva elhárítják a megsegítésüket...) akkor gyorsan irányt váltanak és "megvilágosodván" ők is beállnak bankokat ekézni...

Frick László Emlékzenekar 2013.12.28. 13:02:58

@ripők: A cintányéros majomról elég csak annyi: Keresőmotorozzál már pártucat ficakot a 2011. őszi-téli kollekcióból, miket jósolt a szaksajtó a cintányéros majomnak/ról és ból/ből fakadóan, aztán nézd már hozzá, hogy mi teljesült a szakértői jóslatokból. Számomra már csak annyi is öröm, ha azt látom, hogy ez a cintányéros majom fel tudja baszni az agyát azoknak a netokratívsepekulaluistáknak, akik 2010-re csődbe vitték az országot.
tegyük hozzá azt is, hogy kancsal :D [kandzsi]

Frick László Emlékzenekar 2013.12.28. 13:05:18

@ripők: segítek. ugye, nem az a kérdés, hogy ezek nyernek, hanem az, hogy mitől. Hát az biztos, hogy sem a devizahitelesek megsegítése, sem a rezsicsökkentés, se Kocsis Máté, se Lézer Dzsohn.. se senkimás nem nyeri meg ezeknek a választást
hanem a jóoldal nem akar nyerni. na pl ez egy probléma, amivel a magadfajta jófiúnak illene foglalkoznia. Mert az nem kunszt, a cintányéros majmot basztatni...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.28. 13:26:55

@Frick László Emlékzenekar: Látod, ez a baj, hogy benyalod a jobbanteljesítést. Merthát hahhogott a belvárosi bezzegréteg, oszt nem is lett igazuk, ugye?! Az elkúrásból tündérmese lett meg az egyszámjegyű szja is már a küszöbön toporog.

Ja, a jóoldal nem akar nyerni, ezért nem is fog. Debezzeg, ha akarna. A magamfajta jófiúk azt látják, hogy a magadfajta bölcs veteránok belehalnak a szép cselekbe, mégha ki is lóg a seggük a gatyából, de a világért sem ismernék be, hogy nem ilyen lovat akartak.
Spekulistázol baszod, mert ezt hagyták meg neked, de szép lassan a te jogaidat is elveszik és kurvára nem fogja érdekelni a hatalmat, hogy Hoppálra is ráígértél annakidején, mert az volt a fini a pocakodnak. És ezt is beírhatod a sok Nagybetűs című füzeteid valamelyikébe.

elbaszottangyal 2013.12.28. 15:40:01

@szanalmas: Bazd meg az unortodox módszereidet, édes. Az ortodoxszal próbálkozz,bár sikertelenségre vagy ítélve így is, úgy is. Hangod helyett a telefonkagylót emelgesd, tán nem lenne mentális izomlázad. Bazd meg.-csupán a keretes szerkezet kedvéért.

Maya-- 2013.12.28. 20:37:30

@elbaszottangyal: az az ember akivel te így beszélsz, csak egy narancsot szeretett volna kapni. erre te erre vetemedsz..micsoda világot élünk miattad!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.28. 22:41:07

@Maya--: Ebbe nem kéne belemászni. Persze, ha mindenáron pőre képeket akarsz magadról posztolni, ki vagyok én, hogy megállítsalak.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.28. 22:42:20

@Maya--: Kivéve, ha rusnya vagy, mert akkor bárki megállíthat.

Frick László Emlékzenekar 2013.12.29. 06:59:01

@Maya--: az ember, akivel azt hitted, beszélsz:

elbaszottangyal 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.11.22. óta tag.
elbaszottangyal ezekben a blogokban publikált:

Frick László Emlékzenekar 2013.12.29. 07:17:40

@ripők: Még egyet nyafintasz és elkezdelek magázni tégedet, mint egy alföldiróbert! Hát mit képzelsz te, egy dramaturgnak kell bármire tekintettel lennie a politikailagmegfelelőségen kívül?

Maya-- 2013.12.29. 07:42:46

@ripők: eszedbe se jusson..

@Frick László Emlékzenekar: én asszondom jobb ha már most elfojtsuk!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.29. 07:57:39

@Maya--: Jó, hogy jössz! Épp Palvin Barbara pinájáról beszélgettünk. Neked mi a véleményed!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.12.29. 08:13:54

csak Boldog karácsonít akartam kívánni, Jézus urunk születésének évfordulója után...

nem is értem, miért törölték ezt a kommentet az ateisták :(

Maya-- 2013.12.29. 08:18:48

@ripők: biztosan lefőtt abban a nehéztextilű nadrágkosztümben amit Cannes-ban ráaggattak a sztájlisztok. ez az szomorú igazság..

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.29. 08:19:11

@wmiki: Mert gonoszak a szívük velejéig. Egy magadfajta szent ember mit gondol Palvin Barbara pinájáról?!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.29. 08:21:11

@Maya--: Képtelenség! Szerintem tusolt előtte és az a pár pillanat, amíg a vakuk villogtak aligha lehetett elegendő a lefővéshez. Szimpla nunairígység beszél belőled!

Frick László Emlékzenekar 2013.12.29. 08:36:29

@Maya--: A maivilágban a pinanyaláscentrikusok egyetlen reménye a természetes pinaízt illetően, ha korunk konzumpicsája legalább három órán át nem jut különböző kemikális intimgélekhez, intimzuhanyokhoz és természtespinaflóra-és fauna imitánsokhoz, tehát pl selyembugyiban pállhat az a pina akár 3 órán át is. Egyes szakértők szerint ilyen esetekben a pina bukéja akár egy 15 perce nem beszélő, de még csak nem is woáóáózó nő szájüregének az ízére is emlékeztethet - mínusz TicTac.

Frick László Emlékzenekar 2013.12.29. 08:37:23

@ripők: a celebeknek vannak izzadságmirigyeik?

Frick László Emlékzenekar 2013.12.29. 08:38:20

@wmiki: Jézus a mi augusztusunknak megfelelő hónapban született, ie 2-ben.
süti beállítások módosítása