Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Elhunyt a MEDVE

2012.04.14. 06:06 Kadarka Jánoska

 

A MEDVE NEM JÁTÉK!

Tudományos kutató
(2012 – 2012)

Néhány napja* elhagyott minket A MEDVE NEM JÁTÉK! (†0,2) bloggertársunk, a Kigondoltam! egyik alapítója és vezető kutatója, szuverén gondolkodó, életművész és troll, betölthetetlen űrt hagyva maga mögött a magyar blogoszférában. Halálának oka ismeretlen, suicid hajlamára való tekintettel az öngyilkosság sem kizárt.

 

Nagyformátumú gondolkodó volt, amilyen százévente csak egy születik – nyilatkozta blogunknak blogunk vezetője, „the dragon”. – Remélhetőleg most 99 nyugodt év következik, és a problémák generálása helyett a megoldásokra koncentrálhatunk.

 

Igazi troll volt, a szó nemes értelmében** – mondta el könnyeit nyelve a Malackaraj egyik névtelenséget kérő szerkesztője. – Nem érdekelték az írott és íratlan szabályok, a hagyományok, ha úgy érezte, hogy igaza van, akkor úgy is viselkedett, még akkor is, ha nem volt igaza, és ezt ő is tudta. A zsírevéstől a nőfalásig mindenről határozott véleménye volt, és ezt határozottan hangoztatta is mindenfelé, ha éppen nem volt tele a szája zsírral vagy nővel. Hiányozni fog!

A Baromfi Terméktanács, a Burgonya Szövetség és Terméktanács, a Cukoripari Egyesület, az Édességgyártók Szövetsége, az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége, a Gabonaszövetség, a Hússzövetség, a Juh Terméktanács, a Pálinka Céh Egyesület, a Pékszövetség és a Sörgyártók Szövetsége közös közleményben jelentették ki, hogy MEDVÉT a saját halottjuknak tekintik, és egyben lefelé módosítják a 2012-es évre vonatkozó forgalmi előrejelzésüket.

Sose láttam ilyen jó brókert – mondta a Tutitipp Alapkezelő vezérigazgatója, Thief Ferenc. – Akármivel kereskedett, legalább 200%-ot fogott rajta, legyen az arany, ezüst, réz, vagy alumínium KRESZ tábla. Mi mind amatőrök vagyunk hozzá képest!

A MEDVE NEM JÁTÉK! végső nyughelyéről később dönt a Soros György vezette Bizottság. A pontos időpontra a Deutsche Börse AG internetes oldalán lehet eladási illetve vételi pozíciót nyitni.

 

* Nem vettük észre rögtön.
** Ilyen nem létezik.

472 komment

Címkék: probléma proli büdös féreg szörcsi dagadt valaga alkoholisták zsíragy garantált minőségű legkiválóbb poszt a címke kizárólagos használója levéltáros az illegális címkehasználat büntetendő

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr254409231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2012.04.19. 05:23:43

@radairosseb: Egy ennyire művelt, szociálisanérzékeny (egyenesen szociológus vénájú!) politikailag jóoldali TASZista, mint te, anyit ismerhetne a romák kultúrantropológiájából, hogy cigánygyerek az anyját soha nem nyalja ki, bár a dalitoknál előfordul, hogy az anya az ElsőSzülött ISteniCsászárférfit 30-40 év múltán is minden nap rendesen kiszopja (hogy kell azt a ti indekszes fennköltségetekben írni nfvsvzzs vagy mi) Szintén ezúton tájékoztatlak, hog a cocpoltozás és kamatolás piacieseményeinek következtében ma már csapvízbe egy nyalintás dzsinát szokás belevinni, de persze letolt gatyával, hogy ha gyönyörében az illető összeszarnáhúgyozná magát, kisebb költséggel járjon.

Frick László Emlékzenekar 2012.04.19. 05:29:09

@Levéltáros: Nem csudálkozóm, hogy Mackópajtás zavarokkal küzd, mióta már még az origon-n is egy amerikaiorvosfilmsorozatarcú brókerlegény hazuggya azt a pofánkba , hogy egy pozícióváltással 14400 jurót keresett. A maci meg kb annyit melózik, amennyit Fejes Endre az utóbbi évtizedekben regényt írt.

spájdernecc 2012.04.19. 08:45:03

ezt a kutató plüssmedvét többet siratják, mint Csgasvilit
besszarábia
mi ez, ha nem szekélyi kultusz...

Spadla z oblakov 2012.04.19. 09:24:43

@Frick László Emlékzenekar: minap volt halévy úr parádés operája a bartókon. miközben hallgattam a női basszust, arra gondoltam, hogy ez az egész világ csak megy bele a szarba oda bele az utóbbi kétszáz évbe.

gyűlölöm az időt. szerintem az időnek teste van, és ha van teste, akkor az idő bizony egy nő. ezernyi dolgot rejt a hajlataiban, anyagot nyel el csak azért, hogy átalakítsa és új formában adja ki magából, amit néha az enyészetnek címez, szóval szórakozásképpen alakítja át, néha pedig újra teremti az előző kort. bármit csinál, az puha és lágy, lustán terül el az emberek tudatában és végül ívet húzva elillan, csak azért, hogy másban folytatódjon.
az idő nem öl -mint az anyák sem- csak a teremtményei, amelyek legyenek gyilkosok vagy meggyilkoltak, fáradtan hullnak bele a cselesen előkészített tégelybe csak azért, hogy a lusta nő újra arcára kenhesse az elhullott teremtmények hamvaiból készített emlék-foszlányokat smink gyanánt amolyan rózsapírként a kis pofikán.

hát így megy ez...

Spadla z oblakov 2012.04.19. 09:27:10

@spájdernecc: el nem tudom mondani mennyire unalmasak ezzel a poszt-sorozattal. nem hiába, mikor a férfiak elaggnak, tehetetlen és lassú, ráncos gyíkokként pislognak ki kőbástyáik közül.

-Tom - 2012.04.19. 11:10:52

@Frick László Emlékzenekar: Hallod Laci, Andy Gibbre még én is gondolnék, a szőke fürtjeibe belebuzulnék fetrengés közben, ahogy finom nyálpermettel teríti be a nyakam, miközben danol.
Régen rossz egyébként ha másra kell gondolni. Sose gondoltam másra. Ha már gondolkodni kellett, akkor falcoltam, feküdtem a plafont nézve, és imádkoztam, hogy ennek legyen vége. Legyen gyorsan vége, mert megőrülök. Aztán szakítottam.
A legkegyetlenebb dolog az egészben, hogy sose - vagy többnyire nem - egyszerre van vége. A másikban épp felfelé ível, amikor nálad már nemhogy leszálló ágban van, de a pincében dekkol.
Legjobb remetének lenni. Nem zargat a testével senki.
Azért persze Brooke Shields ott volt a szeren. Habár a szemöldökében eltévedne a kezem. Mára emberborcsa arca lett, öregen, sic transit gloria...

-Tom - 2012.04.19. 11:13:34

@Spadla z oblakov: Ezt te írtad, Buzi?
Vagy valahonnan kopipásztáztad ide?
Mert ha te firkáltad akkor tragédia - Baszod anyádat! - hogy most, vénségedre, amikor már minden veszve, derül ki, hogy néha egészen használható dolgot is le tudnál írni.
Anyád egy kurva és az a baj, hogy dicsekszik vele. Így még taszít is!
Baszd meg!

Spadla z oblakov 2012.04.19. 12:06:09

@-Tom -:

én írtam, de Frikknek, nem neked. tudod ahhoz, hogy az ember itt a kigondoltamon a magas tudományt művelje, alapok kellenek, amúgy csak üres buzizás marad az egész!

-Tom - 2012.04.19. 12:10:28

@Spadla z oblakov: Ki a faszt érdekel, te kinek írogatsz?! Legközelebb a bélpurgálásodat is ország-világ elé tárod?! Autonóm művész vagyok, annak írok választ, akitől felpörög a hipotalamuszom egy másodpercre.

-Tom - 2012.04.19. 12:11:55

@Frick László Emlékzenekar: Hazudtam, egyszer gondoltam másra.
Kérdezte, hogy "most mire gondolsz?"
Erre: "anyámra. Elfelejtettem felhívni telefonon, pedig megígértem".
Ebből is látszik, nem kell folyton kérdezősködni.

Spadla z oblakov 2012.04.19. 12:17:23

@-Tom -: hiába nyalsz, nem fogom az ánuszodat boldoggá tenni, de majd jön a Rada, boldogan megcsinál.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.19. 14:15:27

@Frick László Emlékzenekar: Kezd offtopikba átmenni a kommentélés. Először Ablakov akarja nekem megmondani, hogy hol van az Ászok, most meg te akarod megmondani, mit csinálnak a cigányok.

Hát tudod mit, tik cigányok azt csináltok, amit akartok, meghagyom ezt nektek. Mink Rómaiak meg azt csinálunk, amit mink akarunk. És mielőtt leliberálisoznál, gyorsan megsúgom, hogy az első dolog, amit akarok, a farkamra húzni téged.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.19. 15:16:06

@radairosseb: Amúgy Frici, rekornstuálom az érvelésed szerkezetét, mert igen tanulságos:

Radai bácsi, neked kibaszott nagy farkad van! Bár így jobban belegondolva ahhoz képest, hogy milyen nagy a farkad, egész kicsi!

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.19. 19:09:04

@-Tom -: Érthető, eléggé szomorú, hogy megalkották ezt a nem szeretetre méltó karaktert...én is csak a jelenetet átható és itt hanyagolt szellemiséget kívántam felsejtetni.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.19. 19:10:40

Tom, na pakold vissza a kommeneted! Ha már reflektáltam is rá.

-Tom - 2012.04.19. 19:16:43

@Uzis szakáll K.O.: Nem tudom ugyanoda visszapakolni, de kérlek:
" utálom miszter Bínt".

-Tom - 2012.04.19. 19:23:57

@Uzis szakáll K.O.: Itt úgy amblokk nincs semmiféle szellemiség, az viszont töményen és zsigerileg.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.19. 19:28:44

@-Tom -:
Ne provkálj már, az előbb azt írtad, hogy gyermekkorod óta rajongsz érte!

-Tom - 2012.04.19. 19:49:29

@Uzis szakáll K.O.: Áh vagy Bínért? Ja. Persze.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.19. 19:50:16

@-Tom -:
Bazdmeg, ne szedj annyi antidepresszánst, visít a szürke...

-Tom - 2012.04.19. 19:53:26

@Uzis szakáll K.O.: Nem szedek semmit se. Nagyon fáradt vagyok, ennyi.
Most olvasom, hogy három vaginája van a kengurunak. Így egész életében terhes.
Van isten. Erre egy bizonyíték ez.
Kurvára megverte a nőstény kengurukat.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.04.19. 22:05:57

@-Tom -:
vén vagy, már a tanulás sem megy
Kenguru-kisdedet láttál már? Na, abból el tud hordozni pár kilót, ne lepőggy meg a 3méhen.
És vajon a kenguru fasziknak is 3ágú?

-Tom - 2012.04.19. 22:16:12

@Zsit (nyau és rémizé): Kétágú! Ez mondjuk szerintem is némi hiátus, kéne még egy ág.
De marad egy vagina fórátban, abba ágakat, gallyakat, miegymást tud pakolni a leleményes kétágú faszú szerencsés.

A vént kikérem magamnak, gyermeki ártatlanság kószál bennem, annyira zsenge vagyok. attól, hogy kopaszodom, még nem vagyok öreg!

Spadla z oblakov 2012.04.20. 00:01:16

Megkérhetnék valakit

HOGY POSZTOLJON VALAMI MÁST MÁR BAZDMEG!

Huyana (törölt) 2012.04.20. 00:13:05

@Spadla z oblakov: Ne légy már ilyen tiszteletlen. Nem látod, hogy még csak hatodik napja gyászolunk? Még nem telt le a gyászév.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.20. 00:53:58

@Spadla z oblakov:
Értsétek már meg, hogy az élet meg a halál az nem a mi kezünkben van! A mindehatóhoz vagyunk hasonlatosak mind. A Medve harmadnapra feltámadott baszdmeg!

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.20. 00:59:25

@Spadla z oblakov:
Dehogy olvasok, minek nézel, nem züllesztem magam a kifinomult szófordulatok szintjére, amikor jólesik kurvaanyázni!
Különben is betalált a zene, úgyhogy oldódik a mikrokozmosz reality.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.20. 01:10:40

@Spadla z oblakov:
A kedvedért megollóztam az Orbánitiszt...tényleg sok volt. Na aludjatok!

Frick László Emlékzenekar 2012.04.20. 05:25:46

@Spadla z oblakov: @-Tom -:
Oblakov úrnak az a kommentje tényleg egészen irodalmiszintű lett.

@-Tom -: Minálunk férfiaknál és ezt ugye , milyen jóltudod, sokszor az orgazmus után már azonnalrögtön következik a kiábrándulás (miközben a nőnél bekövetkezett orgazmus csak egy olyan dolog, mint a Mátrában a Galyatető, ő már készül a Kékes tetőre. Namost régen, az archaikus fasz, tehát az Eredeti konstrukció (lásd a Néger Fasz kultuszát a mai nyugat-európai bugyiizzastó regényideálban a "Feleség voltam Afrikában" témakörben) csak meg se szottyant ejakuláció után, nemhogy nem töpörödött használhatatlanná. Ezért Gaia Természet Ős Isten Anya Picsának ki kellett találnia valamit, hogy az a fasz odébbálljon a tocskolástól és egy friss, még telitöltetű fasznak adja át a helyet, ugyanis, bár ez tök hihetelen, ez az egész a szaporodást szolgálta és Gaia Ős Anya Picsa azért találta föl a méhnyáktavacskát a nő méhszája körül, hogy abban AKKORIS jó sok mag megtapadjon, ha a nő nem akarna dugni, csakugye az Ünnep-en mégse akarna kilógni a sorból (akkoriban, szemben a maivilággal, mindig mindenki mindenkor ugyanaztcsinálta, bezzeg ma!), a termékenységi Ünnepet meg azért, hogy a nők egy kis erkjedtgyüm,ölcslevet szürcsizvén nagyobb kedvet kapjanak a popsikjuk föl égbe-tartására a tocskoltatáshoz. (Ennek emléke az a mai nőiattitüd, amikor a felség rászól az urára, hogy ÁLLJ azonnal a közepébe vágnál, hozzá csak nekem egy nagybögre Dankó Pistát! [édesbort, likőrt, vermutot, etwas-t])

Tehát biológiai okai is vannak annak, hogy a férfi azonnal kiábrándul orgazmus után, kivéve Ernyey Bélát.

Spadla z oblakov 2012.04.20. 08:47:11

@Frick László Emlékzenekar: kérlek ne említs egy szinten a mai tömegével kibocsátott-kiokádott kortárs szótekerő-köldöknéző mihaszna bandával.

szomorú látni azt, hogy a magadfajta író odáig fanyalodott, hogy egy viszonylag eredeti gondolatot a közepesnél jobb szókinccsel és picit emeltebb stilisztikával már irodalmibbnak nevezel.

mondanom sem kell, hogy hát ezért tart itt az ország!!!

-Tom - 2012.04.20. 09:39:00

@Frick László Emlékzenekar: Mélyen egyet tudok érteni, Laci, mint férfi veled. Szinte számból vetted ki a szót.
Ilyenkor áldom az Urat, hogy nem picsának születtem, mert kurvára elcseszett egy megtestesülés lenne az.
Mindenesetre, ha mégis ezzel vert volna a Teremtő, egyetlen megoldást látnék orvosolni a tűrhetetlen predesztinációmat: nem hagyni baszni!
Ha nincs orgazmus nincs kiábrándulás!
Amikor már fetreng, akkor kicsit megsimizni a pihi-puhi hajacskáját, szájába adni egy összetekert-csomózott zsebkendőt, mint a vajúdó asszonyoknak a bába, és hagyni, hadd kínlódjon csak magában tovább, míg magja sorvad.

Semmi méhnyaktavacska! Lófaszt!Ne tocsogjon nekem benne feredőztetve a csálé farkát! Mi ez itt?! Bogácsi élményfürdő?! Hullámmedence? Csalfa, állhatatlan, két lábon járó fallikus szimbólum!
Ösztönállatból csodálatos emberszabásút nevelsz így, saccra húsz- huszonöt év alatt.

-Tom - 2012.04.20. 10:41:02

Egyébként Ernyey is egy megoldás, végül is csak hetvenéves, kurva jól tartja magát, érted. Fiatal, vöröses csaja van, harminc lehet (egészen pontosan harminckét éves), amúgy húgom ismeri, na, nem is hívták meg vendégségbe mostanában, túl jól faszi a Béla, ráugrik a húgom, aztán mi lesz?! Ez nem tágít bazmeg, ez bárkit csuklóból, egyet pislant és feleségül vesz vagy belé szeret, vagy mittudoménmár, mennek Jamaicára titokban hörögni a homokban Bélával, a csaj meg hoppon marad, leshet. Hol talál ilyen pártit még egyet?
Mi kell a nőknek? - c. tanulmányban egy egész fejezet szól Ernyeyről.
Hetven éves, de nem néz ki többnek hatvankettőnél. Egy perccel se.

kicsitsemtom 2012.04.20. 11:15:43

Női szemmel Ernyedt egy ráncosbőrű vén szar, a csaj meg negyven felé keres egy ropogós harmincast! (tanulva a hibájából)

-Tom - 2012.04.20. 11:43:11

@kicsitsemtom: Ne írd le Ernyey férfiasságát, baszod! Egy ősállat, száz évesen is acéldróttal huzagolt a farka!
Mondjuk tizenöt év korkülönbség esetén még én is rámoccannék, hátha szélesebb a horizontja...az nulla.

Harmincnyolc év korkülönbség esetén - Balaton Dóra tekintetében, ugye - azért megtorpan az ember egy pillanatra. De csak egy pillanatra!
A méhnyaktavacska aztán felbuzog, mint az izlandi buzgár.
És még el is vesz. Most mondd meg! Régivágású dzsentlömen.
Most kínoz a tudat, hogy férfi vagyok, és nem nő.

kicsitsemtom 2012.04.20. 12:00:29

Ügyvéd a csajszi, van gyomra, bármit bevesz.
Bár lehet, hogy csak kevés volt a kuncsaft, kellett a reklám.

Bármivel áltatod magad a buzogás oka csakis -> $ v €

-Tom - 2012.04.20. 12:12:24

@kicsitsemtom: Aszondod' a jog tehet az egészrő'?
A paragrafus az új női viagra! Óhje.

Szóval Ernyeynek még pénze is van?!
Egyre jobb. Eddig aszittem' a sármja, meg a tehetsége a ludas, na meg a neve. Ne hanyagoljuk el, hogy mégis csak szexszimbólum volt, én magam is megcsináltam volna negyvenesen, azzal a hullámos, befésült hajjal, delejes tekintettel... Olvastam az életrajzi regényét, hát kérlek. Senki se maradt ki a szórásból.
Még Marléneditrik se. (Habár vót vagy hetven az is akkor.) Na meg Kim Novak.

Húgom is ügyvéd, most akkor már fosok egy picit. Nehogy véletlenül a CBA-ban találkozzanak. Érted. Ránéz a sóskifli felett Béla, és legott a húgom teste befogadja.

-Tom - 2012.04.20. 12:19:06

Íme az ominózus könyv borítója. Irigye vagyok a fának.
marvin.bookline.hu/product_images/701/B328171.JPG

-Tom - 2012.04.20. 12:23:42

@kicsitsemtom: Érzek egyébként némi jogásznők felé érzett mélységes empirikus alapokról építkező sztereotípia halmazt benned. Nagyon helytelen, vannak nagyon rendes ügyvédnők is, kedvesek és csak egészen picit habzsizzák, és szürcsölik ki a zsigereket a férfiakból, nem mohó, lelketlen nőstényállatok, hogy csak porhüvelyt hagyjanak maguk után. Cöhh...

kicsitsemtom 2012.04.20. 13:58:47

@-Tom -:

ez a kép ernyedtről elég régi, nekem egy gusztustalan csigára hajaz a nyolcvanasévekbeli bodorral.

Tíz éve sikerült megpillantanom a andrássyn sétálva, mellette suhant egy 190 cm magas húszas szőke bombázó, akkor még én is csak lestem, milyen helyes "lánya" van, most az "unokája" kezét szorongatja remegve.
Bevallom azért, van akinek nem árt a kor, sőt jót tesz!
Így van ezzel ernyedt is. De hiába, akkor sem értem, mi készteti a nőt egy ilyen vénséghez?!
Természetes ha a pénz az, el tudom fogadni.

Nem becsülöm le a sztereotípiákat, sokat segítenek az életben, és többnyire nem hazudnak!

-Tom - 2012.04.20. 14:12:09

@kicsitsemtom: Felháborító, hogy szegény Bélát alázod itt halálba, na meg az ügyvédnőket!
Mi az hogy "bodor"!?
Természetes hullám van a hajában, mások ilyet sütnek a vassal!

Béla egy sármőr bazmeg! Igaz, hogy meg van fonnyadva, mint az aszalt alma, és ráégett a húsára a szoláriumban a bőr, de attól még sármőr! Mondjuk hetvenéves. Az tény. És a lábujjai már az urnában figyelnek.
De hát mellyőnk hiba nélkül való?!

Bahh...

Frick László Emlékzenekar 2012.04.21. 07:17:20

@-Tom -: Szerencsére, mint férfi, nem tudod, miknek van kitéve egy nő[i test]. Még az orvostudomány maiállása is megdöbben néha. Viszont 5000 évvel ezelőtt az akkori bölcs banyák tudtak, amit tudtak. Tehát amidőn egy mai ásatáson a minap pompás és m,éretes márványból csiszolt szupernaturális dildokat találtak, akkor rögtön a régésznők is egyfajta szempontból kezdték el latolgatni, meg a régészférfiak is persze. Aztán a régésznő (tudománya PHD-ja) persze este a lakókocsiban elővette az egyik eszközt és juj, nagyonhidegnek találta, pedig Edizony még 1879-ben föltalálta a melegvizet (s rá kéthétre megkakálta az első nagyadag spanyolviaszkot). A tudásláncolatban mindig KELETKEZIK valami szakadás így persze a régésznő hiába tudja, hogy a Démétér kultusz a Gaia kultusz süllyedése és silányulása ámde nagyfokú művészeti megnilvánulásokkal, úgymint vuíí-huájj-kórus, etwas, és már ne3m széjjeltépik a nemteljesítő férfiakat csak jól összekarmolászák... és ezek az izék kultikus hókuszpókusz részei voltak, mindenbonyolultra gondol, még ara is, hogy esetleg a Bölcs Banyák aztán a szentélyben szagolgatták a leányság részre alkalmazott dildokat, csak az nem, hogy ezek a sok-sok hókuszpókusz meleltt igen praktikus célt is szolgáltak, méghozzá azt, hogy a Düonűsziósz ünnep után egy hétig a fiatalcsajok ne félfenékkel (a menyecskeláz miatt) üljenek a szövőszékeknél feszengve. Hanem rendesen, kisterpeszben szembe nekiülve szorgoskodjanak a többtermelésért az ölükből felgőzelgő, az akkori ízlés szerint kellemesszagú párákban.

Frick László Emlékzenekar 2012.04.21. 07:29:00

@kicsitsemtom: @-Tom -:
Ernyey utolsó alakítása huszonötmilliós proszekt kereteiben történt, csak a Gastroyal egymisivel szponzorálta meg a zárószalagot. Mielőtt Ernyey felmarkolhatta a bediktáltkönyvekért fizetett mindenasddiginál legnagyobb magyar gázsit, végigbaszott 40 olyan nőt, akik azt gondolták, amit nagyon sok címlapos bloggerina vagy az RTL klub recepciós állásait elnyerő médiaszakos lányok vagy Tóta W Árpád meg szüntelenül szoktak gondolni, ohogy majd ők lesznek az egyedüliek, akikel nem az fog történni, mint bárkimással, hiszen mit írt Kosztolányi, azt, hogy két egyforma ember nincs és minden ember egyedi és csak egyszer volt és sohamásszor nem lesz, de csak 27 n suttogt Ernyey fülébe azt a kérdést, hogy "Most kurvának gondolsz, ugye?" Pedig nagyon sok lány pornóklipek tömkelegét nézte végig, hogy megtanuljon jól szopni, illetve banánnal gyakorlota a mélytorkozást (ami persze nem sikerült) hét lány viszont zseniálisan mélytorkozott.

És mégsem ismerte meg egyikük sem, egyikük sem JÖTT RÁ
vagy GONDOLTA ki a közönségesarcú vörös nő titkát, aki úgy néz ki, abban a dicsőségben részesülhet, hogy pelenkázhatja a jelentős művészt majd 20 év múlva a haláloságyában.

Nos elárulkom Ernyey ezer titkából azegyik legfontosabbat. Amikor azt a kiskatonás szerepet alakította, akkor egy külföldről becsempészett méregdrága nyugati úszónadrág volt rajta a normál akkoriban szokásos férfi alsónadrágfélék helyett.
Tehát miközben egyzserűbesorozott munkásszármazású fiút játszott, aközben olyan alsógatyája volt, amit a kor férfiideálja Bárdy György is csak akkor vett föl, amidőn Darvas Ivánnal partiba vágták Torday Terikét.

Tehát az ördög mindig a részletekben van.

Gondolom, hogy a közönségesarcú és nemkülönösen csinos vörös nő is tud egy ilyen egyszerű trükköt, mint amit Ernye, akkor a biztonság kedvéért inkább i mint y Béla is tudott a tévésorozat forgatási napjának hajnalán, amikor ezt az uszinacit választotta.

Kosztolányi különben hazudott. Tudta ő azt nagyon jól, hogy legföljebb 112 variáció létezik. De ő volt esti Kornél és aki tudja, hogy Esti Kornél mért pofozta meg a trafikáriosasszonyt, az tudja, amit tud.

Frick László Emlékzenekar 2012.04.21. 07:35:33

@-Tom -: Ráadásul pontosan te Tom nagyon is jól tudod, hogy mi a valóság Vojtina-paradoxona: A legtöbb férfi üde, szeplőtlen, tiszta szűzies picsát vágy látni és amikor meglátnak egy Simply Naturally-t, azt nem hiszik el, mert a rózsásra hypózott, az agyonműtött , a pöcegödörnél tisztátalanabb de orvosi-steril és a fotoshopban barackvirágszínre hamisított pornószínésznő picsát hiszik el valódinak és gusztusosnak.

És amikor meglátják a sehajú, nebámuljnadrágos, nelesdaseggemdzsekis 17 éves totálisan (minden testnyílásában, beleértve a vizuálvirtuálisakat is) szűz diáklányt az aluljáróban, szívnak utána hangosan, érted... de ha lefényképezem pucsítván, ordéjjanak, hogy : agyonhasznált luvnya.

Frick László Emlékzenekar 2012.04.21. 07:40:03

@kicsitsemtom: A halódó római birodalom orvosai a rék(fene)ette császárnak fiatalpinaszaftot írtak föl kelyhében gyóccer gyanánt. Ugyanis az örömhormonternmelés összeszedi az autoimmunitás végsőtartalékait. Ebből a mai modern sármőrök (pl, hogy mást ne mondjak, Jack Nicholsont, aki kettővel szokott ágybamenni) annyit sejtenek meg, hogy a fiatalpina szaftja élvezet után fél-három óráig nem fáj a hátuk meg a májuk annyira. Viszont azért esti 3-4-6 órás borozós beszélgetős, pamlagon hencsergős éjszakábanautózós nagydumás randikra érett milfeket szednek föl.

Frick László Emlékzenekar 2012.04.21. 07:41:56

@kicsitsemtom: Ha nő lennél, tudnád, hogy a 40 éves korcsoport ma fiatalpasizásban a 13-17 éves szegmenst preferálja. 30-as pasikra Pataki Ági korcsoportja hajt.

Frick László Emlékzenekar 2012.04.21. 07:47:06

@Levéltáros: Építő észrevétel: Kifelejtetted a Medvét gyászolók tömegéből a kínai Geely Holdingot 吉利汽車 (már csak a magyar wikipedia nem tudja, hogy ezek vették meg a Fordtól a Volvo-t)

Vass Linda (törölt) 2012.04.21. 12:09:35

@Frick László Emlékzenekar: A közönségesarcú, nem különösebben csinos, vörös nő szíven ütött.
Ez az internet. Nem anyám. Nem apám. Nem szerelmem. Csak egy virtuális tér.
Játékosokkal.
Ernyey egy undorító fasz, hetvenéves, és bottal sem nyúlna hozzá más közönségesarcú, nem különösebben csinos vörös nő, Dórát kivéve.
Akkor sem, ha pénze van. Akkor sem, ha befolyása van. Egyébként ha harminccal kevesebb lenne, akkor sem.
Úgyhogy minden elismerésem Dóráé, jól mondtad, megérdemli.

Spadla z oblakov 2012.04.21. 12:48:43

@Vass Linda: ugye... az a vörös nő az egy érdekes jelenség, valljuk be. hehe.

kicsitsemtom 2012.04.21. 13:56:45

@Frick László Emlékzenekar:

Ízlések és pofonok, ha valakinek van türelme tanítani, tegye.

kicsitsemtom 2012.04.21. 17:11:26

@Vass Linda:

Miért-e sértettség???

Kicsit kemény vagy a magyar warren beattyvel, jóképű férfi még mindig, csak a csajszi nem illik hozzá.
Amikor először láttam őket együtt, az jutott eszembe, hogy a vén szivar keresett magának egy fiatal nőt, akitől gyereket akar, ha már élvezettel és különösebb felelősségvállalás nélkül végigélte az életét. Azóta eltelt pár év és az egyetlen sokat hangoztatott szerzemény egy közös szakácskönyv.

Vass Linda (törölt) 2012.04.21. 19:38:25

@kicsitsemtom: Azért lehet, mert nem kívánom.
Ez az egésznek a veleje.
Más lenne a helyzet, ha vágynék a testére. Álmatlanul forgolódva ágyamban, összeszorított combjaim között nedves bugyiban csak arról ábrándoznék, hogy Ernyeyvel milyen lenne testileg egyesülni.
Tekintettel arra, hogy ez az érzés csak nem akar jönni, a vágy halott, így nem tudom érdemben értékelni a vonzerejét.
Egyébként az a személyes tragédiám, hogy amellett, hogy Dórára irigy vagyok, még ezen érzésből fakadóan megvetem az érdekembereket is.
Az egész a szexuális vonzalom hiányára vezethető vissza. Az irigység is.

Vass Linda (törölt) 2012.04.21. 19:41:18

@Spadla z oblakov: Egen. Néha kicsit túmacs. De a közönséges arcán ott a mosoly.

-Tom - 2012.04.21. 19:51:20

@Frick László Emlékzenekar: Ezen elgondolkodva arra a végkövetkeztetésre jutottam, hogy az egész Déméter-kultusz lényege és huszonegyedik századi üzenete az, hogy mindenki vegyen otthonra egy dildót.
Legalábbis, ha nő. Illik egyel rendelkezni. Amellett, hogy remekül lehet szagolgatni, ha nagyon unja már magát az ember, esténként jobb altató mint a levendulapárna, még arra is jó, hogy rákészítsen arra, hogyha meglepi az ember lányát valaki lobogó fasszal, és az ártatlanság védelme se működik az Istennek se, ne kelljen két lavórban lábat mosni egy hétig neki.
Ha valami elvetemült hímnemű nagyon kedvet kapott rá, már felkészülten várhatja ilyetén előkészítés után a nászt.
A vén banyák meg irigykednek.
Azok mindég.

-Tom - 2012.04.21. 19:53:10

@Frick László Emlékzenekar: Az egész elolvasása után egyetlen kérdés motoszkál bennem: Mi fog történni Tóta W. Árpáddal?!

Frick László Emlékzenekar 2012.04.22. 02:58:19

@-Tom -: tipikus férfiagyvelő! - minek kéne dildo-t venni, ha nincsen szövőszék és nem zavaró a többtermelésben a menyecskeláz miatt kínosan feszengő fiatal [edzetlen]. Ma semmi gond, a lányok fél napon át maguk rendelkeznek a maguk idejével, sőt, erre külön saját 8-39 négyzetméter áll rendelkezésükre, ágyikó, számítógép tévé meg ilyesmi. Eleve 13-15 éves lányok még elsősorban a tanulással foglalkozzanak (bár az igaz, hogy egyre nagyobb szegmensek hard pornót is szoktak nézni)

Árpáddal meg az lesz, mint minden 40 év fölötti értelmiseggel, egyre inkább megcsontosodik, képtelen a fejlődésre, megreked egy szinten és onnan már csak lefelé vezet az útja. Szerencsésebb elméknél ez 40 éves kor fölött következik be, Árpád meg 35. Ez is bizonyítéka annak, hogy Árpáddal minden hamarabb történik és előbb ér el fázisokat, mint mások. Jean Nicholas Arthur Rimbaud, miután a csúcsra hágott a költészetben, nem rendezkedet be a költészetből megélésre ésmivel nem úgy tűnt, hogy éveken belül meghal, elment gyarmati kereskedőnek és felfedezte pl Ogaden tartományt. de Tóta még a blogját se meri abbahaggyni és nem kedveli az újkihívásokat úgy, mint mestere Ujkihívástkereső Péter. Azt nem hiszem hogy megrekedése és lassú pusztulása egzisztenciálisan fenyegetné, pl a Három Gyárkéményfasz az Élet és Irodalomban 20 éve írja ugyanazt a vezércikkeiben, de nem hiszem, hogy a fizujuk ettől kevesebb lenne , bár az kétségtelen, hogy a résztulajdonaikban álló cégek nettó árbevétele az inflációs korrigáció nélkül is egyre hanyatlóbb csak pusztán numerikusan is. De már Dr Kovács Zoli bácsi is 60-on felül jár, ennek a korcsoportnak egyre kevesebb újruhára van szüksége, sőt, előbb utóbb fiatalabbkori ruhákba fog belefogyni. Megyesi Guszti bácsi már 15 évvel ezelőtt felsóhajtot, miszerint ők vén hülyék és igazából már fiatalabbaknak kéne átadni a stafétabotot, de akkor még Guszti bácsi az 50-et se töltötte be. Naés azóta mennyi pia lefolyt a torkán.

Úgy, és most a Három Gyárkéményfaszt vesd össze a Petyhüdt Kis Fütyikével, aki Tóta.

Frick László Emlékzenekar 2012.04.22. 06:04:20

@Vass Linda: Nem tudhatjuk, Ernyey kicsoda, de egyszer egy csaknem harmadannyira okos ember, mint Levéltáros úr aszonta, hogy :
"Ha az ember csak ruhafogas is ott, ahol sok szép és okos ember megfordul, csak ragad rá 30 év alatt valami, Ernyeynek meg ötven éve volt erre, hogy felszedjen valamit.

Egyszer Medveczky Ilona művésznő egy őszinte kifakadásán szottyantam meg, hogy őneki mért nem lett egy komoly pasija (azt nem számította komolyba, amikor a hat fiatal táncos pasija egyszerre pisilte le este a kádban, ő nem ilyen hancúrokra gondolt) hanemhogyugye egy klasszikus Nagy Férfi aki nem ijed meg attól, hogy egy celeb vampnál mit kell teljesíteni

És méf nincsen vége. Vannak ilyen típusú nők, akik egyszerűen a Nagy Férfit megfogják és kézbeveszik, int Fanny Faludyt. Egyáltalán nem véletlen, hogy Bárdy györgynek vagy Darvas Ivánnak olyan lett a végsőfelesége, amilyen. És ez a klasszikus ősnői attitűd kergeti föl leginkább a mai nők agyvérzsírját, gyűlölet süvölt ezekre a nőkre, mert Fanni a szaftos kisajkaival és a csiklója satyakjával megkenegette Faludy bácsi cserepes ajkait. Fanny aztán Hunyady bácsit akarta becserkészni de ez már nem jött össze neki. De mért GYŰLÖLI (undorodik tőle) Fannyt oly sok egyébként kifejezetten fennkölt hölgy? Persze a szórásból Faludy bácsinak is jutott bőven.

A nő érzékeny lélek és vigyáz a kiskeze tisztaságára, a világ meg pthefeőjj ooolyan piszkos és a férfi a bot, akivel nózit fiff-fiff félrefordítva a nő megpiszkálja a világot

de mért baj ez?

Vass Linda (törölt) 2012.04.22. 09:02:34

@Frick László Emlékzenekar: A Nagy Férfit megfogni biztos izgalmas lehet, én magam se zárkóznék el, kivéve ha a Nagy Férfi 90-70 éves. Nem hidalja át a nagysága, szellemi teljesítménye, és tehetsége sem azt, hogy a unoka-komplexusom van tőle.
Nincs maszatolás, ha kétszer annyi idős, akkor se ha megírta a világirodalom remekeit egymaga.

Frick László Emlékzenekar 2012.04.23. 05:43:56

@Vass Linda: Nekem alig 20-30 nagyapám korú jelentősebb hímnemű műűűvésszel sikerült találkoznom az éleben és az egyik legmegrázóbb volt az, hogy rá kellett ébrednem sokszor, mennyivel is fiatalabbak, mint én. Miközben 12-14 éves kisfiú korukban meg bizonyos szempontból kész férfiak is voltak.
Namost találkoztam pár nőneművel is ebből a régi vágásból. Bevallom őszintén, simán megdurrantanám közülük a 80 évest is. Ez az oka annak, hogy egy kicsit elnézőbb vagyok Fannykával..

Vass Linda (törölt) 2012.04.23. 10:21:41

@Frick László Emlékzenekar: Ehh...nem mérem magam hozzád Laci mert semmi nincs bennem, ami a művész széles látókörét jellemzi, iszonyat egy paraszt vagyok és ez megint látszik. Totálisan hiányzik a Csinszka-gén vagy trombocita a szervezetemből.
Földhözragadt pórként kóválygok az élet mezsgyéjén, és azt a virágot szakajtom az árok mellől, ami szembejön és megtetszik.
Szégyen vagy nem, de mindég a mezei, harmatosabb virág tetszik nem nézem azt, hogy a másik meg védett és ha nem büntetnek halálra érte, akkor lepréselve és csatos, fehér imakönyvembe rejtve aztán szívemnek és sorsomnak dísze lehet.

Olyan volt már, hogy valakibe plátóian beleszerettem, mert mégis csak zseni. Viszont hatvannyolc éves volt, és egyébként nem óhajtottam csuszakolni a testén. Szellemileg fiatalabb mint én, és nyilván magasabb polcon is, nem csak egzisztenciálisan, tényleg agyilag, nívóban, mindenhogy. Ami imponált rettenetesen, és egyben elbizonytalanított. Ilyenkor vagy nem tudok megszólalni, vagy hülyeséget beszélek, esetleg nem kérdésre felelek. Bónuszként mindezt együtt, váltogatva.
De dugni, azt nem akartam vele.
Mondjuk, ha hússzal kevesebb, akkor sanszos...persze.
Nem tudom, hogy ezt a nyárspolgári attitűdöt miért nevelték belém, de kb. olyan húsz-huszonkét év korkülönbséget bírok feldolgozni a rendszerben, a többi esetében megrekedek valami bárgyú baráti szeretetnél.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.23. 13:49:29

@Frick László Emlékzenekar:
Dugjál már meg végre valakit, mielőtt lerobban a fejed a kíntól bazzmeg!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.23. 14:55:00

@Frick László Emlékzenekar: @Vass Linda: @Uzis szakáll K.O.: Én szurkálok nekik, Lindusra is ráférne már egy fasz, miközben szembejövő virágokat szakítgat az élet mezsgyéjének árokpartján!

Vass Linda (törölt) 2012.04.23. 15:11:01

@radairosseb: Szakadj le rólam, Rada virágszálam, mert letépem a ...bibédet! Ha te nem szeretsz, én az Orsolya-rendbe lépek be, úgyhogy már minden elveszett!
Egyébként meg Frikkel baráti a viszonyunk, levelet is váltottunk, ne legyél féltékeny bébi, nem volt benne egy sor szex se.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.23. 15:12:29

@radairosseb:
Szóval akkor szurkolás közben szúrod mindkettőt.
Ha ezért nem tudnak egymásra találni, mert neked mindenképp gruppenre van szükséged ahhoz, hogy férfinak érezd magad és ezért állandóan éket versz vad románccá kívánkozó habtestük egybeteljesülése közé, akkor javaslom kúrogass egy darabig másokat...ne bassz, hát hagy legyen már jó nekik is egyszer úgy, ahogy ők szertnék!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.23. 15:17:01

@Vass Linda: @Uzis szakáll K.O.: Lehet velem beszélni, én is érző lény vagyok ám! Egye-bassza, kúrjatok csak duóban, csak aztán vigyázni ám, nehogy nem kívánt terhesség legyen a vége!

Nem szívesen okoskodok bele, de már feltalálták a legjobb fogazmásgátló módszert, a seggbekúrást!

Vass Linda (törölt) 2012.04.23. 15:17:48

@Uzis szakáll K.O.: Drága tereld el lenyűgöző figyelmed az én szexuális életemről, nem érdemel egy sort sem. Nem, nem dugunk Frikkel, mert kedvelem őt. Azokkal szoktam dugni, akiket utálok.

Vass Linda (törölt) 2012.04.23. 15:21:42

@radairosseb: Csodás ötlet, felvillanyozott. Mért nem nekem jutott eszembe, nem is értem. Zsinórmértékem vagy. Irányfény. Jelzőtűz.

Sorstragédiám csak az, hogy kányhameleg homoszekszuális állat vagy.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.23. 15:24:54

@radairosseb:
Lehet róla szó, de persze nem tudhattad, hogy az egyik perverzióm a seggbekúrás kapcsán, hogy legtöbbször az említett édesanyját kívánom análon csavarozni (ősi szittya berögződés).

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.23. 15:27:11

@Vass Linda:
Fogadjunk, hogy a Frikk most is épp a bugyidban turkál, közben meg ide csak bennünket oltogatni jártok.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.23. 15:44:07

@Vass Linda: Mi tagadás, néha én is meglepődök a saját nagyságomon!

@Uzis szakáll K.O.: Ez már magánügy, én más hállószobájában nem szoktam turkálni. Ha javasolhatom, ne az én anyámmal kezdd, mert akik eddig próbálták, azt mondták, szűkös a koporsó, és szálkás belülről. Különben se tudni, ami szeszkuláris nyavalyát összeszedett éltében a vén kurva, talán még a csontjai is fertőzőek.

Vass Linda (törölt) 2012.04.23. 15:51:04

@Uzis szakáll K.O.: Kancsal fantázia sekélyesíti deli, szép homlokodat ívét - nagyon ráérsz. Látom.
Onlájn pókerrel szerintem ne próbálkozz! Vagy előtte olvasd Para-Kovácsot feszt, mert inged-gatyád rámegy, ha ennyire félvállról dobálod be a lapokat.
Elárulom, magamnak turkálok benne, könyékig, arcomon kínnal. Jó ez így, slusszinfónak hétfő délutánra vagy a dögunalom részletei is érdekelnek?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.23. 16:13:32

@Vass Linda: Engem specinel ez hidegen hagy, de annál inkább érdekel, hogy análissan is dugdosol-e valamit!

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.23. 16:18:43

@radairosseb:
Egyszer úgy jó alaposan szemügyre vettem belülről egy koporsót, elhiheted, erősen bevéstem a kattant elmémbe, hogy milyen szálka ne mardossa a szépséges bőrömet...

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.23. 16:20:32

@Vass Linda:
Ha már pókernél tartunk:
1. nem ismered a lapjaimat.
2. mégiscak visszahívtál.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.23. 16:22:10

@Uzis szakáll K.O.: Végül is, ízlések és kuponok, mint az ősi Római mondás tartja... Nekem a pap, neked a papné!

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.23. 16:53:47

@radairosseb:
Ugye a csodaszép kattoglicizmus nem igazán engedélyezé a papné-k kitermelését...hüp, viszont egy görögdinnye seggű apácát istenbizony nagyon szívesen paradicsomi állapotokba segítenék.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.23. 17:03:05

@Uzis szakáll K.O.: Akkor ne a katólikálisok között keresgélj pappnék után! Az apácák se rosszak mondjuk, mert azok legalább leszbikálisok, úgy van benne kihívás betörni őket!

Frick László Emlékzenekar 2012.04.24. 02:28:22

@Uzis szakáll K.O.: Azért, mert a dalocskából verstani okok miatt kimaradt a FIATAL [kígyóknak lábsó és TAKONY madaraknak fogsor] még figyelembe kell venni a javallatoknál a beteg életkorát is, Dr Bubókám, nem csak azt, hogy amúgy egyáltalán beteg-e.

Frick László Emlékzenekar 2012.04.24. 03:05:42

@Vass Linda: Eleinte az ember mindenféléket elhatároz, pl hogy tűzoltó lesz meg katona meg vadakatterelőjuhász vagy hogy az életben soha nem megy férjhez vagy nem eszik spenótot és csúnya a részeges ember. A föld három legalkalmazkodóbb élőlénycsoportja a patkány, az ember és a penészgombafélék. A patkány a végsőkben nyalja le a penészgombát, ha már végképpen nincsen más, az egyik ember viszont szivesen eteti meg a másikat penészgombával, mert profitja származik belőle, pl filterbe csomagolja az égetnivalóan szemét teaport és akkor egy nagyrakás ember odavan tőle, hogy most ő Darjeelenget iszik meg Earl Greyt, közben azért bergamottozzák ezutóbbit, hogy a penészízt ne érezd. Mások a sikértelen búzából őrölt penészes liszthez vegyiadalékot kevertetnek és így kenyér formájában zabáltatják a penészt embertársaikal, az őrölt vákuuncsomagolt kévéra hagy ne pazaroljam a karaktereket, gyön még itt elég... Az ember eszik patkányt, a patkény eszik embert. A penész bármit eszik. Ez eddig döntetlen. Azonban van a patkánynak a Jó Szülő-i tulajdonságain kívül még egy közös vonása, ha gázsütőbe teszik őket és beállítják 250 fokra a sütőt, akkor megmúrel mindkét faj.

Viszont a penészgomba túléli a gázsütőt is.

És még egy szép történet: Volt egyszer két szép kövér schwoob katolikus szűzlány. A faszról való fogalmuk mint egy korabeli 12 éves kislányé is, valami szúrós, érdes, rémes, féregszerűen izgékony, borzalmas és veszedelmes jószágként képzelték el, aminek az érintése is pokolra juttatja az ember lányát, ez volt az álláspontjuk reggel fél négy körül, amikor a hős Tito-partizánok belökték őket a csonoplyai titólóger pajtájába. Ez úgy.. reggeli előtt 3 órahosszával volt, de a reggeli elmaradt. Délben kaptak egy kevés kukoricadarát sok vízben megfőzve, az egyik lány azt mondta, hogy ő ilyent SOHA ebben az életben nem fog megenni. Estére már nagyon éhesek voltak, tudod, olyan kis dundik, lágyak, szőkék és szeplősek. Az egyik őr felajánlotta nekik, hogy ha kimeresztik a popsijukat nekik odakünn a pajta oldalában, kapnak egy egy akkora húsdarabot, mint valami komolyabb férfi hüvelykujj. A lányok hozzáalkudtak még egy kis kenyeret és ráálltak az üzletre.

De elmesélhetném neked a kis ápolónővér esetét az öreg tanárnénivel. Kiadták neki az ukázt, mármint a kis ápolólánynak, hogy máma este ő mosdatja le a banyát. A kakitól, a pistől vagy a vértől való félelme már kikopott belőle szakmailag, de a vén banyát útálta nagyon. Mutogálták a nővérek a pultnál a nőgyógyászati leletben az in virgo -t és röhögtek, a banya még egy* csak jót se kúrt ebben az életben, igaz rosszat se.

88 éves volt a tanárnő, 177 cm magas. És akkor a nővérke meglátta a néni tökéletes alma keblecskéit málnapiros bimbókkal és a már szinte teljesen lekopaszodott nunusát (a húgykőtől fehér szokásos három-négy kunkori maradvánnyal a néni kicciccája szájinkója fölött) ahogy a néni kicciccája a sok málnapiros fodor küzül a kis málnapiros nyelvéjét kigyugja. Ugye, ma még lány egy 22 éves nő és tele van elhatározásokkal, hogypl ő már ebben az életben ebben a szakmában nem tud meglepődni.

"Mit bámulsz, aranyoskám, mosol vagy nemmosol, add ide a szivacsot!"

Érted, az ápolóánynak már púdereznie kellett a melle alatt a két kétujjnyi sárga sarlócskát a gombásodás miatt...

A patkányí nem tud beszélni, a penészgombának minek, de legalább az ember nemondja azt, hogy soha. ű

Pl ismered a magyar nők véleményét a geciről, nem szopna semmi pénzért, kigyugja a nyelvéjét, blöa, ő osztán nem, de a spermából készített arcfeszesítőt meg fölkeni magára.

Au ember sokszor nem is tudja.

Persze a tanárnéni is, amikor a mensinaptárját örökre bezárta annyi SOHASOHA bejegyzés után 58 éves korában, azt gondolta, hogy érdemes volt szűzi életet élni, az a sok érdemtelen fasz!
Azonban ahogy a jószagú ÉLETILLATÚÚÚÚ!! nővérke ott hajladozott fölötte s megérezte az élet illatát, belesett a nővérke szsiszkóira... és amikor már a másik beteg felé hajladozott, meglátta a nővérke ruganyos kerek posiján feszülni a nebámukljnadrágot, a mutató meg hüvelykujjába a csippanthatnék kéjérzése kezdett el viszketni, őneki, ha már nem haraphat bele, legalább bele kell csippantania ebbe az édes popsiba.

Eddig még az emberiségből csak a chasid írásmagyarázók sejtetteék meg, hogy az Úristen egy léha fiatal kölyök.

Az Úristen mindenkiről gondoskodik és amikor majd az itt @radairosseb: nicken szájhősködő manusnál prosztatavizsgálatot tat a doki, AKKOR fog majd csak a felismerés kigyúlni a fejében, kellett neki állandóan kommentiálisan a seggbekúrással foglalkoznia anno....

*Arról nem a nővérek tehetnek, hogy sajáteseteik ellenére nincsen annyi eszük, hogy fel ne fogják, némely hymen-nek 5-6, Krúdy Gyula szerint akár 10 dugás se kottyan meg.

Vass Linda (törölt) 2012.04.24. 10:52:12

@radairosseb: Nem dugdostam bele semmit, mert a székbe kapaszkodtam a másik kezemmel, ujjperc fehéredésig.
Legfeljebb a szék sarkához dörgöltem, kínomban. De az rektálisan nem csúszott fel eléggé szerintem, ahhoz, hogy ízlésednek megfelelő legyen.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.24. 11:00:15

@Vass Linda: Sebaj, elsőre megteszi így is. Legközelebb igyekezz jobban, rögös a kutatóvá válásig vezető út!

Vass Linda (törölt) 2012.04.24. 12:41:15

@Uzis szakáll K.O.: Azoknak az aszkézistől, meg a buzgó hittől legfeljebb nagyobbacska fokhagymagerezd a seggük, ami óriási csalódás. Tenyeredbe elfér, az meg olyan snassz, érted. Szóra se érdemes.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.24. 12:44:48

@Frick László Emlékzenekar:
Te Laci, ha bevennének a zenekarba, van egy sejtésem melyiknek játszanád el a nótáját.
vimeo.com/20938690

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.24. 12:46:24

@Vass Linda:
A pókerben a tét emelése az hívás...gondolom most már tiszta.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.24. 12:48:18

@Vass Linda:
Valami azt súgja, hogy tudsz meggyőzőbb célközösséget ajánlani.

Vass Linda (törölt) 2012.04.24. 13:00:00

@Uzis szakáll K.O.: Taníccsá'.
Szóhumornak szántam amúgy, csak megaüberszar vót.

Vass Linda (törölt) 2012.04.24. 13:05:16

@Uzis szakáll K.O.: Nem mernélek téged befolyásolni semmiben sem. Hol jövök én, falusi, rokolya- és pendelymosástól durva tenyerű fehércseléd ahhoz?

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.24. 13:06:28

@Vass Linda:
Dehogy vót szar, csak viccbő reád visszafordítottam.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.24. 13:08:32

@Vass Linda:
Ki tudja, hátha mégiscsak vannak páran fess fehérnépek a célközönsségben.

Vass Linda (törölt) 2012.04.24. 16:26:35

@Uzis szakáll K.O.: Egészen biztosan tobzódás van, nehéz neked ebből válogatni, nehogy valaki megsértődjön a Klarisszák között, tudom. :)

Vass Linda (törölt) 2012.04.24. 16:40:06

@Frick László Emlékzenekar: Nagyon izgalmas történetek Laci. Nem is értem, mire irányulhatnak, de a patkányoktól úgy félek egy picit, nem is megyek mostanában a csatornába. Nem egy kisállat-kereskedés az!

Vass Linda (törölt) 2012.04.24. 17:07:02

@Frick László Emlékzenekar: Vajon be van kapcsolva a válaszértesítőd? Ezen görcsölök most.
Ki kellett magam moderálni két kommenttel, mert néha elfelejtem, hogy tök hülye vagyok.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.24. 17:38:13

@Vass Linda: Hajnalban szokott mostanság főleg kommentélni, mikor hazaér a kocsmából, ahol aludt tejet iszogat. Olyankor letörüli a bajuszát, bekapcsolja a masinát, írónak képzeli magát egy pillanatra, aztán bőszen nekilát íkútrollkodni.

Frick László Emlékzenekar 2012.04.25. 13:33:15

@Vass Linda: Be van kapcsolva, szivem, válaszolni is akartam neked és meg is kapod