Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Az állatkert

2011.10.21. 07:20 LadyCarambole

 

 

 

 

Az állatkertre szeretünk úgy tekinteni, mintha valami eszement jó dolog lenne, és már zsenge gyermekkorunk óta azt erősítik bennünk, hogy ez bizony egy igen remek program, hovatovább egyenesen a szórakoztatás fellegvára, pedig ha valami, akkor az állatkert bizonyosan egyik kijelentésnek sem felel meg!

Az állatkertet valójában azoknak a csóróknak találták ki, akik egész biztosan soha a büdös életben nem fognak eljutni a szomszédos országoknál messzebb, pláne nem a Serengeti-re vagy Új-Zélandra, hogy ott az őshonos faunában gyönyörködhessenek.

De lássuk is, mi jut azoknak, akik röghöz vannak kötve, és nem kevés pénzt fizetnek ki egy felejthetetlen délután reményében.

Nos, először is azzal szembesül az állatkertet meglátogató, hogy a Natgeon meg a Sprektumon látott cuki, pihe-puha szőrös kis állatkák valami elképesztő iszonyat büdöset tudnak kulázni, és bizony minél nagyobb egy állat, annál áthatóbb ájer lengi körül a kifutóját, ami masszív falként tart távol minden civilizált embert, nem is értem, minek azok a jelképes kis kerítések, mikor épeszű ember a közelébe nem megy a büdös dögöknek, s noha elvileg létezik takarító személyzet, azok látogatási idő alatt még véletlenül sem próbálnak úgy tenni, mintha dolgoznának. Az emberben ezt látva joggal merül fel a gyanú, nincs-e valami pénzben is kifejezhető kapcsolat a természetcsatornák és az állatkertek között...

Hegyekben áll

Az állatkertet alapvetően outdoor programnak álmodta meg elmés kitalálója, hiszen nincs is annál élvezetesebb, mint amikor nyáron a kisállatsimogatóból felszáll az elpottanytott bogyókba kéjesen petéző rovarhad, és megtámadja a bőrükbe izzadt látogatókat, télen viszont a három réteg ellenére is befagy az ember segge, hogy aztán a jegesmacikat látván atavisztikus ösztön kerítse hatalmába, látva azt a szép, tömött bundázatot! A tavasz és az ősz szót sem érdemel, mivel olyankor természetesen esik, vagy fúj, vagy mindkettő, tehát megállapíthatjuk, hogy még ha megfeszülünk is, egyszerűen nincs ideális látogatási időszak!

Másodjára az tűnhet fel, hogy rengeteg a zsibongó gyerek, aki rohangálnak össze-vissza, miközben hol állatcsemegét, hol lufit, hol nyalókát követelnek az egzaltált szülőktől. Nos megnyugtatlak, ez nem csak neked tűnt már fel, hanem a pedomaciknak is, hiszen számtalan magányos férfit látni a padokon ülve, akik lázasan csillogó tekintetüket mind a gyermekeidre függesztik, és egy homályos zugról álmodoznak csendesen.

De az állatkert más pervezeknek is kedvelt helye, nevezetesen az animálszex kukkolói is itt randevúznak, elég csak megnéznünk a videómegosztókat, csak úgy hemzsegnek az itt rögzített felvételektől! De azt kell mondjam, hogy meglett háziasszonyok se fordítják el a fejüket a látványtól, sőt! Látható élvezettel tolják az arcukba méregdrágán megvásárolt perecet, vattacukrot, miközben szemérmetlenül lesik a kis párzó makákókat!

Ezen felül mit is nyújt még az állatkert... Nos, lehet egy csomó alvó, fekvő, vagy épp semmit se csináló állatot látni, a hüllőház pedig még ennél is jobb, ott ugyanis max növényeket meg kavicsot láthatsz a pénzedért!

Ezt a helyes ocelotot épp naív festőként próbálják eladni

 

Igazából akárhonnan is nézem, egy elképesztő csalás áldozatai lettünk! Épp ideje, hogy kinyíljon a szemünk, és az állatkertek helyén parkokat, teniszpályákat, uszodákat hozzunk létre, a nyomorgó, bűzös állatokat pedig végre visszaküldjük a feladónak!

 

54 komment

Címkék: szórakozás tudomány téveszmék városibuzik karambólé szexuálisnyomor 2011 et írunk bazdmeg

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr823316412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.21. 07:46:53

Hát még az a sok állat, akik a korlátokon innen kommentálják a túlnanti állatokat! Aztán a sok homfób állat, akiknek a természetazonos hatású, hogy van az a röbetús szó, micsodája előtt a járdát fölveri a gyep mert arra se néz a sok kommentátorállat (-> homo commentatus)ilyen pl sok-sok lyagazó. Odaviszi a kommentátorállat a kölykit, azok nyígnak ógnak verik a mellsőlábukkal a plexit, de hiába! Kis mókás lyazokat csinálnak nekik az állatkertes homóbácsik meg homónénik, pl a kiszmacika menyújta a mancsikóját a ketrecbe és a másik fűrészfogú macika pirosvért harap ki neki! "Te se szelyeted, ha benyúkálnak a röveredbe, kérlek te se tedd azt, amit magaddal szembe se szeretnél, jó:

Aztán az a sok szemmel láthatóan egyenruhafetiisiszta és leszbikus nőnemű homo, akik "gondozó" -ként főleg a látogatók kiútálásán, a szolgálat Ford Sierra bőgetésén és kapartatásán meg medmekszelésén élveznek és a nyugdíjas néniket elnézéstkérés nélkül ütik fájón visszeresvádlin az övükből lelógó rambókéssel. És nem használnak dezodort meg nem is epillálnak.

Rosszindulatú Vászka 2011.10.21. 07:57:08

Láccik, hogy a poszttoló valami belvárosi plázacica, mert mijen már, hogy a szart büdösözi, mikor az tökre bió, meg organikus, meg menő. Az ember még sokkal büdösebb, főleg azok a buzik meg lotyók akik a természetellenes és környezetszenynező meg ózunluktágító kemikális bűzökkel próbájják jó természetes faunnájukat elfedni egyenszaggal divatribancik hatására, holott megminek, mer menstrisvéres féknyomso bugyi szagát ügyse lehet űberelni így. osztán meg csudálkoznak, hogy hiába bizsereg, a domesztikált kan már csak a izzadásmentes dezodoros meg korpasampon szagra erektál civilizációs ártalom okán.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.10.21. 08:56:33

Praktikusan: Az állatkertben csupán a következő állatokat szabadna tartani: Elefánt, orrszarvú, viziló, zsiráf, zebra, bölény, oroszlán, tigris, medve, krokodil.

Plusz kisgyerekeknek az állatsimogatóba: kiskacsa, boci és bárány. Cukiságnak ennyi elég is, kecske nem kell bele! Az ilyen acelot, meg makákó teljesen érdektelenek. Csak arra jók, hogy nőink hosszan elidőzzenek előtte, nem győzve mondani szegény férfiember nekik, hogy Haladjunk!Haladjunk!

Az összes többi állat a kutyát sem érdekli, nyugodtan lehet parkosítani a helyüket, és visszaengedni őket a természetes élőhelyükre (ha van még ilyen).

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.21. 10:51:29

@bogancs:

Kevés kivétellel csupa olyan állatot írtál, amit egyébként cirkuszokban is tartanak. Azt hiszem, ez mindent elmond rólad...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.21. 12:09:54

@bogancs:

Tudásod a nívón talán elégséges, de itt csak arra jó, hogy lejárasd magad!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.21. 12:34:25

tudod drágám, ha téged bezárnának egy 15x20-as ketrecbe és oda szarnál és vizelnék a földre, rohadt büdös lennél.

egyébként pedig verd ki az elefántét!

www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=7odcoqjTLsE

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.21. 13:47:01

A vadonban legyilkolt majommamák sivalkodó csecsszopóit kalitokba gyömöszölni szükségszerű rossz. A hazai perec- és vattacukoripar válságban van, családok megélhetése forog kockán!
Összekötve a kellemest a hasznossal, javaslom, hogy a fővárosi hajléktalanoknak is nyissanak egy tágas kifutót, ahol kedvükre botránkoztathatják az úri közönséget. Száguldó dzsipekről bólával vagy hálóval gyűjthetnék be őket a közterületesek (vagy esetleg - jó pénzért - magasan jegyzett funkcionáriusok), örökbe is lehetne fogadni őket.
Demagógia ide vagy oda, kurvaszar kedvem van ettől (is).

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.21. 14:51:09

@ripők:

Megértem, hogy aggódsz a családod komfortérzete miatt, de szerintem nekik is jobb így! Mármint ha begyűjtik őket, könnyedén kivédhető lesz, hogy egy átbulizott éjszaka után hazafelé botorkálva lehugyozza... szóval, hogy mindenféle szívtelen alakok levizeljék őket! (És a saját lábszárukat, mert poénosnak gondolják elengedni közben a brét...)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.21. 15:01:01

@"the dragon": Engedtessék meg, hogy ne osztozzam a pisiszexsz iránti feltétlen elkötelezettségedben; hovatovább ferdült illetlenségnek minősítsem azt! Fenti javaslatom ugyan megfosztana téged eme fertelmes tevékenység nyilvános gyakorlásának lehetőségétől, de hazaérve bátran utat engedhetsz majd a feszítő kényszernek, anyád fekélyes lábának - a néphiedelem szerint - kimondottan jót tenne a langyos locsi-pocsi.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.21. 15:02:10

@ripők: Természetesen pontosvesszőt akartam írni, de felületes voltam.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.21. 15:18:51

@ripők:

Hogy garantálnád, hogy javaslatod gyakorlatba ültetése után én majd százkilométerekre leszek képes elpisálni?! Ha ezt elintézed, ám legyen, mert ez még annál is menőbb szuperképesség, mint amit Dwayne "the rock" tud a szemöldökével...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.21. 15:26:03

@"the dragon": Igyekszem úgy tenni, mintha a prosztata-problémáid érdeklődésemre tarthatnának számot, de nem megy. Meggyőződésem, hogy háziorvosod készséggel felírja a Peponen kapszulát vagy a Centrum Silvert, így csak őszinte együttérzésemről biztosítalak.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.21. 15:39:32

@21méter:
Oh, itt még Frick szeretett...na mindegy, a keresőnek meg a kurva nénikéjét, ha már!

Commandante Jayasuriya 2011.10.21. 15:59:24

@LadyCarambole:

Látod, ilyenek a férfiak.
Elérte amit akart, és azután huss...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.21. 19:31:39

Hétvégén voltam állatkertben, nagyon jó volt. Amit nem értettem, hogy miért van ott sok felnőtt gyerek nélkül (tényleg sok), de a dolgozat megvilagitotta. Hát lehet, hogy többet nem megyek.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.21. 19:47:07

@Levéltáros:
Ha gyerek nélkül voltál, akkor tényleg semmiképp!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.21. 23:48:37

@LadyCarambole:

Na ezt megszívtam, természetesen én családdal voltam, ahogy mindenkinek kellene. Riposztkirálynő.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.22. 01:11:29

az állatkert elköltözött:

mandiner.blog.hu/2011/10/20/kedves_dorottya

na valljatok szépen (lebukás előtt), kinek milyen, jelentős jövedelmet biztosító seggnyalós állami pozíciója van?

killercsiga 2011.10.22. 02:46:22

a posztíró kiszbadult és egyből írni kezdett komfortos börtönéről
pedig vissza kéne menni, egy dinoszaurusz nagy attrakció lenne, egy őshüllőből csomó pénzt lehet csinányi

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.22. 03:16:14

@killercsiga: Nézd, senki nem vitatja, öreg is, elhasznált is. Mindamellett a pofádat befogod, Caramboléról csak szuperlatívuszokban értekezel, különben lemetszem azt az ostoba fejedet egy fogazott élű pallossal, te szánnivaló szargalacsin. Uff én beszéltem.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.22. 06:09:18

@Rosszindulatú Vászka: Ráadásul a képen jól látható, hogy a trágya szakszerűen kezelt. Csak persze ezt honnan tudná egy tüchtige hausfrau, akinek a katzilija biomacskaalomba kakikálik. A lovardabéli lócitrom meg parfümszagú (tudjuk ezt Krúdy óta, azaz százéve már)

Margarita Nyikolajevna 2011.10.22. 22:10:33

Szívemből szóltatok. Én meg azt utálom, hogy állítólag az állatkertekkel akarnak megvédeni és szaporítani veszélyeztetett fajokat. Képzeljük el, ha csak annyi ember lenne, amennyi állat a világ állatkertjeiben van, s azokat az embereket próbálnák egymással párosítani.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.22. 22:53:25

@Margarita Nyikolajevna:

Lenne pár ember, aki ennek örülne, a jelen helyzetükhöz képest elképesztően nagyot fejlődhetne a szexuális életük.

Margarita Nyikolajevna 2011.10.23. 00:54:42

@Levéltáros: Azt hiszem, értem, amit írsz, de azért az szörnyű lenne, ha egy ketrecben lennénk, a szomszéd ketrecben pedig egy ellentétes nemű egyed, hogy megszokjuk egymást, aztán egyszerre csak összeengednének bennünket, ha úgy ítélik, hogy már elég volt a szoktatási időszakból, drága a tartásunk, aztán most már párosodjunk, elvégre valamit produkálni is kéne, egy cuki állati kölyköt, arra bukik a látogató, meg lehet azt mondani, hogy szaporítanak bennünket, mert veszélyeztetett fajok vagyunk.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.23. 04:15:44

@Levéltáros: Margita Nyikalna fenti kommentje tök olyan, mintha te írtad volna nekem. Még az az műveltértelmiségi szeriőz búúbánata is annyira hiteles.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.23. 04:16:46

@Margarita Nyikolajevna: Én cigány vagyok, tehát az én kihalásom veszélye nem áll fönn. De ha Ön szőke vagy vörös, ne tudja meg, mi vár Önökre 2200 után matematikailag (és 2044 után tényleg is)

Frick László Emlékzenekar 2011.10.23. 04:19:30

@Margarita Nyikolajevna: Megfigyelésem szerint ellenkezőnemű összezárt homo egíyedek zároshatáridőn belül, a különneműek közül a hímek egy hét, a nőneműek esetében néhány óra múlva párosodni kezdenek egymással. Pierre Woodman művészúr tevékenységét (a hányászacsik tucatjait, amiket el kellett használnom, föl se rovom!) tanulmányozván arra a megállapításra jutottam, hogy a nőstény homo'k mintegy negyedóra alatt képesek átlépni azokat az egyedfejlóődési küszöböket, amik előtt a hím homo'k akár fél életet is eltotyorásznak.

Margarita Nyikolajevna 2011.10.23. 04:56:57

Ma-tematikailag mi vár rám és Önre? :D Ugyan mi?

Margarita Nyikolajevna 2011.10.23. 05:03:32

Nem úgy van az Frick úr, nem tudom, hol figyelte meg amit megfigyelt. Sokszor még az összeengedett állatok is elpáholják egymást, például a nőstény állat a hímet.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.23. 05:04:21

@Margarita Nyikolajevna: Genetikomatematikaiolag modellezték azt, hogy 2400-ban hal meg az utolsó europid és az utolsó szőke úgy 2200 körül, ami nagyonközeli év ám!
Ezt azért meg kell kumulálni Einstein bon mot-jával a IV. világháborúról, amit
szerintem
a kőbaltás koballalák vínak majd a fabunkós hmmdékkel
de még 2400 előtt...

Frick László Emlékzenekar 2011.10.23. 05:07:58

@Margarita Nyikolajevna:
néhány nemmellékes cucc
egy original version férfi farka még akaratlaghosan is félmerev állapotban tartható, fickánda spermiumszáma tízszerese 8a termelése naponta) az europidénak, aki csak a szűk alsógatyák és egyébb "hygiénés" cuccok miatt is egre sterilebb megtermékenyítésileg.
Ehhez az europid nők meddőségi adatai
az európai nők abortuszstatisztikája
Azb európai nők szülőúti izomzata emlékeinek is a renyhesége (szülőképességek csökkenése - a készségeken is túlian...) a MKINDENFÉLE magzati arányok esetei ezekben az alkalmatlan (izmok híjján nem táguló) szülőutakban

elég a biosz is...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.23. 22:32:51

@Frick László Emlékzenekar:

Akkor váltanom kell, kicsit művészibbre és követhetetlenre veszem a figurát.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.23. 22:35:27

@Frick László Emlékzenekar:

Egy dolgot nem vettek a genetikus modellezők figyelembe: 2100-ra nem lesz olaj, a mai gazdaság összeomlik, és Európa változni kényszerül. Plusz 50 év alatt majd újra kifejlődnek a vikingek meg a germán törzsek, akik végigdúlják a világot. Nem kell félteni az európaiakat, nagyon rugalmasan tudunk alkalmazkodni a körülményekhez.

RomBold! (törölt) 2011.10.24. 00:02:15

@Levéltáros: Sok más dolgot sem vesznek figyelembe.

Például azt, hogy mennyire fölösleges az egész kutatás.
Mert mi lesz akkor, ha a Föld összes embere barna bőrű, fekete hajú, és vágott szemű lesz? Semmi.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.24. 01:44:38

@Margarita Nyikolajevna: Ön még nem ismeri ezt a régellőt poenomat. Pl a házasságonbelüli erőszak férfiáldozatait, azt az évi 200 balfaszt, akik idegösszeomlásban autóba vágják magukat és addig száguldanak az országúton, amíg föl nem tűnik szemben egy vonzó kis 40 tonnás gabonás vagy kavicsos szerelvény, akkor annak az elsőfutóművét kiütik az autójukkal, a NANE tüntetéseken a férjekkel dekopírfűrészeltetik a kétféle női silhouette-t, de hogyan ábrázolják ezeket balfaszokat, hányjanak rá az OSB-lapra egy adag darálthúst? Az se mutatna gusztusosan, ha azokat a büdösparasztokat próbálnák meg ábrázolni, akik kimennek depressziójukban a határba és felkötik magukat egy olajfűzligetben, amit hagynak az állatok ezekből a csávókból, úgy mellkastól lefelé a semmit hogyan?

Frick László Emlékzenekar 2011.10.24. 01:50:11

@Levéltáros: Köszönöm, a mat'matikai modellezéssel kapcsolatban végre egyszer a számból vetted ki a szót. Az europidok között vannak atavizmusok. Pl a kunságban gyakori a kun atavizmus: Csukás Isván író (a kisszemű, tudod, Baraméri, ki a fajlajtját) Vannak jász atavizmusok (Hagyó Miklós és Horváth az MSZP-ből, meg a Piroslapok-pont-hú bolg, akinek a benettonzöld harcimarcija politikai jólképzettségéről tett tanulságot, amikor a politikailag kellően álsemlegesnek látszó, de nem az Hírszardában gyártja ugyanazt a katónénit megbaszó maksai fahumort)
Pl Görögországban dór és ion atavizmusok vannak, a palackalakú, kurtalábú, hoisszúfelsőtestű görög nők, aki azért természetesvörösek, mert valamennyire viking atavizmust is élveznek. A pinájukban azonban a hármas izomgyűrű olyan szoros gyárilag, hogy ők is ki tudnának húni egy borosüveg dugót vele, mint a thai akrobatanők és a cigit is tudnák szippantani, mint más (angolszsász) pornóakrobata nők.

Tehát tök igazad van.

Csak ugye az Einstein féle IV. világháborút ügyesen kifelejtetted a képletből meg Wilburn Swain európai változatát is.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.24. 01:52:25

@RomBold!: Az egész föl magyarszőke, azaz seszínhajú lesz, ami méginkább felvirágoztatja a hajfesték és a döglötthajat revitalizálni látszó vegyianyagok gyártását is. Ami fakjádakban a mai embernek, akik már nem tudják, hogyan lehet vizet forralni fadézsában, elég nehéz lesz...

RomBold! (törölt) 2011.10.24. 07:12:50

@Frick László Emlékzenekar: Teljesen mindegy, lehetne zöld hajú, kék bőrű, lilaszemű is.

Fadézsával kapcsolatban meg nagyképű vagy. Én buta troll vagyok, mégis tudok kapásból kettő megoldást. Az egyik az, amikor ások egy gödröt a dézsának, és ások egy másik gödröt a tűznek, másik meg az, hogy a tűzből izzó köveket hajítok a fadézsa vízébe.

Miért nézed le így az emberiséget? Rettenetes mennyiségű MadMax-be illő őskorig visszanyúló, de post-tech környezetben is működő tudást halmozott föl az emberiség. Most ez a tudás lapít az érdekességek feliratú ládában, de elő lehet venni.

Vagy félsz, hogy előbb meghalsz, mintsem mindent átadnál valaki(k)nek abból, ami a fejedben van? Mindent még én sem tudok átadni, pedig jóval kevesebb van a buksimban. De nem is kell, hiszen ugyanaz a tudás sok helyen fellelhető.

Az emberiség bukását nem az fogja okozni, hogy mit nem tud, hanem az, hogy mit tud. Mória törpjeiként kiástuk a Balrogot, sőt tán több balrog-féle szörnyet is kiástunk, és nem tudtuk/nem akarjuk mindet visszaásni. Gandalfot mondjuk sehol sem látom, de azért bízok abban, hogy az utolsó pillanatban elő fog kerülni.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.24. 11:23:09

@RomBold!: Nem nyert. Még a XIX. század végén is szapultak asszonyok fadézsában, ami vasháromlábon ült a parázs fölött. A víz csak éppen forrott a külsődézsában s a belsődézsában volt a ruha, amit a lecsapódó gőz fehéritve mosott át...[gőzmosás] )

Frick László Emlékzenekar 2011.10.24. 11:24:48

@RomBold!: Azt elfelejtettem, hogy azok az asszonyok nem gyógyszertárban vették a visszérkenőcsöt meg a vérnyomászabályzót. Mondjuk az is igaz, hogy spirál helyett facsigát alkalmaztak ("Mi van, ecshém, facsiga?")

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.24. 22:02:46

Messzire menni és pénzt kiadni, hogy megnézz néhány ketrecbe zárt, unatkozó állatot? Lakásajtón kilépsz, láthatsz eleget, ketrecmentesen. Ha meg idomár is kerül közéjük, a cirkuszt is megspóroltad. Ingyé. Mert a petáknélküliség ezen vészterhes időkben nagy dolog.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.25. 05:42:53

@neccharisnyás útonálló: Én azért járok a szegedi vadasparkba, hogy élvezzem a két homo criptolesbicus állatápoló látványát, ahogy ők útálnak látogatókat, nem úúútál úgy senki. Minden funkcionális rajtuk és csak fejben élik ki vágyaikat valamint nem használnak parfümöt meg dezodorokat. Így kénytelenek reggel mosakodni, ami miatt az ember ma már egyébként csak rita örömöknek élhet pl a nő illatát érezheti a nemmosdás vastag szalonnás tömbejei +dezodorok+plusz öblítők+parfőmök+kencék helyett... És mivel nincs pasijuk, kanszag csak a majomház felől szivároghat zavaróan...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.25. 21:53:03

@Frick László Emlékzenekar: Navazze, még egy fétisporeszes. Nem, nem fogom elővenni a nádpálcát, és nem, nem foglak a kinyitott osztálynaplón elfenekelni. Elégedj meg azzal, hogy csúnya nézés közepette beírok egy bazi nagy egyest, és némiképp még szóban meg is dorgállak.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.26. 03:12:16

@neccharisnyás útonálló: Elnézést már tantónéni azért, hogy a fényképezőm elsütőgombján az ujjam a magának nemtetszőidőben a magának nemakaromlátni irányban álló gépen nyomódott be nemvéletlenül. Van egy máősik kép, amin ez a karakán áplólány a 47-és a halálközötti nőiszegmensbe gázol és csak azért nem ordéjj rájuk félre vén picsák! felkiáltással mert annyit nem érne meg neki a szívét porcukorban púderoztató állása elvesztéséért...
Nemmellesleg én is olyan állatkertben szeretnék dógozni, amiben nincseenek látogatók, mert olyanban nem kellenének rácsok és hát tanképpen kert se...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.26. 16:41:08

@Frick László Emlékzenekar: Olyan már van. Vadaspark. Nomeg szafari park. Tyű, osztrákoknál voltam 1 jóban: kocsival, busszal kell végigjárni, de kiszállni tilos, mert az oroszlánok, orrszarvúk, hiperagresszív páviánok ott botladoznak a jármű körül (vagy épp rajta)

Addig oké, hogy nincsenek rácsok, deha látogató sincs, mivel eteted a párducokat? Érted, gepárd hajtja a frusztrált vizilovat....

Frick László Emlékzenekar 2011.10.27. 05:39:12

@neccharisnyás útonálló: Én az olyan vadasparkokat birom, ahool a látogatók így pihiznek, ahogyan az ebben a tudományos cikkben is látható:
ingyenmedve.blog.hu/2008/11/20/ingyenmedve_probareggelije

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.27. 16:20:59

@Frick László Emlékzenekar:
Jaja, nekem is a kedvenc mesém volt anno a Fehérlófia, ahol ugye végtagban mérte a vámot a griffmadár. Arról már nem szólt a fáma, hogy a mérhetetlen altruizmusról, odaadásról és szolidaritásról elhíresült legkisebb királylány ugyan mi a fészkes fenét csinált a végtag nélküli torzóval, dehát egye fene. Minden az ízlésen dől el.

Most hallottam valahol, hogy csak egy, és egyetlen egy módszer van medvetámadásnál: kűzdj!
Hullának tetteted magad, megzabál, mert dögöt is eszik. Fára utánad megy. Gyorsabban fut. Nem marad más: nekimész és bízol benne, hogy te vagy az, akiben még viszonylag elfogadható mértékben fennmaradtak a neandervölgyi ösztönök. Ciki, hogy ez is olyan dolog, ami csak élesben derül ki. Dehát! 15 ezer éve is le tudták birkózni a 3 méteres, torka szakadtából üvöltő, csapkodó, "édety pityi teddymacit", akkor neked is sikerülhet.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.27. 22:21:24

@neccharisnyás útonálló:

Tizenöt éve magam is megfordultam a gansendorfi Safari Parkban, és igazat kell adjak, szenzációs volt! Láttam gyönyörű fehér tigriseket, ráadásul szartam egy olyat - nem fehér tigrist! -, hogy azt a mai napig emlegetem, könnybe lábadt szemmel.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.28. 04:37:02

@"the dragon": Kár, hogy Hajnóczy Béla Ödön már százéve megírta, mekkorát szart a könyvkötöde melóswécéjébe bele, abba, de az rendes alkarméretű kemény darab vót, amit nem vitt le a víz...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.28. 18:49:49

@"the dragon": Akkor miattad volt kirakva a tábla, hogy "MAGYAR NE SZARJ AZ ÚT KÖZEPÉRE!" Már értem. Amúgy is vigyázni kell az ilyesmivel. Egy román pásztort kiherélt egy hiúz, egy ruszki nőt meg kis híján megkóstolt egy medve, miközben éppen kemping módban könnyítettek magukon. MIJAZISTENT ESZNEK A VADÁLLATOK AZ EMBERI FEKÁLIÁN????? Rohadt perverz dögök! Ez rohadt beteg! Versenyben van a "hokedlire állva hágtam meg a munkaadóm hátaslovát" hobbival bíró elmeroggyanttal.
süti beállítások módosítása