Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Pászka libsi álintorenciás posztja

2011.03.02. 05:01 Rosszindulatú Vászka

 

Avagy dugd el a piát gyorsan... /Vászka egy  buzi!
 

itt olálkdik a kéretlen vendég!

Elnézést, hogy bocsántot kérek, de ebbe a témába tilos more tag használata.

Magyarország befogadó ország és toleráns az idegenekkel, nemám bezárja őket meg minden, minta azt sok más népek teszik. Vendégül láttuk a kutyafejűeket, sőt asszonyainkkal tukmáltuk a távoli rokon tatár testvéreinket, másfél évszázadig vendégeskedtek nálunk nagy boldogságban hitetlen török barátaink, de még a sunyi sógorék is sokáig lebzseltek itt, bezzeg a burkusok hamar ránk untak, nem úgy, mint a ruszkik.

A mérlege ennek a nagy barátkozásnak elég szomorú, de, hát így megy ez, buli után a vendégeknek marad a sok kellemes emlék, az ingyen pia-kaja-pina, a házigazdának meg marad az összehányt, eldugított vécé, az összetört poharak meg a tönkretett HIFI. Hát így ez.

Erre most megint itt vanank, ráadásul egyszerre. Nem van ez így jól szerintem, miért nem maard mindenki otthon? Mert az rendben van, hogy pár napra jönnek duhajkodni, elköltenek egy csomó drága külföldi pénzet és utána hazatakarodnak, de nemár beköltözzenek évekere vagy örökre oda, ahová senki sem hívta őket. Ki kéne már rakni aMEGTELT vagy a ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNY táblákat a határokra. Hát nem? De. Naugye. Még jó!

Törökök: rendetlen népség, tolakodnak, kurjásznak a lehetetlen nyelvükön, nomeg rossz emlék nekünk az ő személyük. Mondjuk a gíroszosok maradhatnának.

Ruszkik: (lásd: törökök) bár tőlük tanultuk a Mátyerka Vodocskát, az igaz, de ellenbe a Málenkíj robot meg Dáváj gitárt is, ráadásul nemrég mentek haza, most kicsit hadd pihenjünk már utánuk.

Ukránok: pont ugyan olyanok, mint a ruszkik, csak cselből pár betűt másképp írnak, meg a nyelvük is kcsit különbözik csak, pont miint a csehek meg a szlovákok. Kaptak tőlünk egy fél országot nemrég, maradjanak ott szépen. Tankolni azért átmennénk néha hozzájuk. vagyis haza.

Kínaiak: zárt közösség, nem assszimilálódnak, mondjuk nem is tudnának olyan citromfejjel, de legalább olcsobbért árulják a cigit, szeszet meg csokit, meg hamis parfümt meg ócska cipőt, mint az élősködő magyar boltosok, de mégiscsak hasonlítanak a tatárokra. Mentségükre szóljon, legalább megtanulják anyanyelvünk, nem úgy, mint régebben itt lakó polgártársaink, meg nem is lopnak, meg az aprózöldséges cafathúsos olajos kajájuk (mind ilyen, egyforma ízű, csak ők cselből másképp hívják) de legaláb az jó a megfáradt gyomornak.

Vietnámiak: (lsd. kínaiak, és pont úgy is néznek ki) már vége a nagy komcsi barátkozásnak, most már lehet minket békén hagyni.

Arabok: hát azok se rendes népek, otthon lövöldöznek, meg robbantgatnak, most ideköltöznének? Végre béke van, erre tessék. Nappal is hálóinbe járnak, meg különben is, eldugják a nőiket, bezzeg a mieinket meg arcátlanul stírölik. Ez így nem korrekt!

Izraeliek: na azok pont úgy néznek ki, mint az arabok, csak nem olyan koszosak, meg rendesebben öltöznek. Meg különben is, egy csomóan laknak itt már évszázadok óta, nem kell több. Nomeg az itteniek elvannak csendbe (bár sokat romlott a moráljuk, még focizni is elfelejtettek...), bezzeg a kintiek meg pont úgy lövöldöznek, meg robbantgatnak, mint az arabok, nemár itt is azt csinálják egymással. Gründoltunk nekik egy saját országot, ezt már nehogy belakják!

Szerbek: békétlen népség, otthon sem bírtak sohasenem nyugtom maradni, nem kellenek ide. Van itt is épp elég már többszáz éve.

Jenkik: nagyképű ostoba népség, olyan hülyék, hogy még maguk ellen sem bírtak háborút nyerni - mégis folyton el akarnak foglalni egy újabbat, bebukját, aztán meg azt hazudják hogy nyertek, a végén még el is hiszik (hát Édes hazánkat ne akarják elfoglalni), meg verik a négereket. Nomeg szégyent hozak a labdarúgásra is, mit csináltak a fociból? Gyalázat. Annyira buták, hogy még ultizni sem tudnak, kitalálták helyrette azt a buta pókert (annyi agyuk van csak, hogy öt lapnál töbet nem képesek átlátni, de azt sem egyszerre ám!), ami az ulti meg a svindli egy erősen egyszerűsített változata. Ha magyarokkal akarnak barátkozni, ahhoz nem kell idejönni, van náluk is épp elég. Bár, ahogy az indiánokkal elbántak...

Én csak azt mondom, maradjon csak minden népség otthon, vasárnap meg mink is!

44 komment

Címkék: álom liberális ügynökök beépített elempés mázas

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr492700235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 05:18:17

Kimaradt az, hogy a magyar ráadásul annyira buta, hogy ha egy komolynak látszó lekérdezésbe kamu népnevet írnak be, pl a pirézt, akkor jaztat is útájja, mer úgy van vele: ő ugyan nem tuggya, de az okosak, akik ezt a kérdőívet összeállították, csak tuggyák amit tudnak. Ez egy elavult régi, ma már csak Magyarországon és Oroszország transszibériai területein élő hagyomány, amiben páternálisan, mintegy a tanítóját tekinti az értelmiseggben a büdösparaszt.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 05:22:44

Természetesen a fejlettértelmisegg, ha a néphülyítésben napicélja van, akkor nem azzal fog kiállni a büdösnek NÉZETT paraszt elé, hogy azért úőtáltaom meg veled a dakotákat, mert a kommancsokkal dugunk. Hanem elkezdi a Nagyerdei Csatától visszafejteni, hogy a dakotatársadalom különösen vezércentrikus volt, a kinyalatkoztatásokban látta a törzs irányításának a lényegét és direkt támogatta a cukorrépatermelőket, holott a Zónijós Előirányzat 8a Fejlett Apacsok) mást kértek pedig. Na és az Arany Kenu Kft! Az se volt egy tipi tapéta!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 05:25:44

Az eljárás neve :
aktualizálás: Bármit, emi éppen ma nekem kell az aktuális beszélyem megírásához, kiragadok történelmikörnyezetáéből, a hátter elől, aztán gyorsan keresek párhuzamosságokat a jelenben (villanyKÖRTEgyártás ill KÖRTEtermesztés, mint párhOOOzam, sandítván az Ökör, Te! népi kiszólásra)

spájdernecc 2011.03.02. 07:21:32

méjségessen fölháborít ez az attitűd...
mindig csak a zsinnyegtetés, meg a hupákolás
a jót persze nem hansúlyozzuk ki
jellemző bezárkózó szemléletmód
több fekete-afrikait Kispestre!

Rosszindulatú Vászka 2011.03.02. 08:20:11

Lehet mártózkodni a nagynémet multikulti ábrándban, de marketingtrükk csupán, a túlkompenzált burkus bűntudat, az alja munkát végezni lusta polgárok szerecsenmosdatása. Semmi több. Rokonszenves gondolat, de nem működik. Most persze lehet röhögni a török, meg feketeafrikainéger származású cvancigoló reppereken, de valójában a nemzeti kultúra ócska paródiája és aggasztó is egyben.

A túlzásba vitt liberalizmus a nemzeti öngyilkosság egy érdekes módja. Nem véletlen, hogy felerősödtek a gyökér- és idántításkereső törekvések, mikre, mikor még nem volt ennyi idegennevű élsportolónk, meg nem hunrasszt ciselő médiajelenségünk, nem tűnt enynire markánsan fontosnak.

Be kell látni, a tizenkét apostol között sem volt se ferdeszemű, se néger. Persze festhetünk oda a freskóra, de attól még az csak hazugság lesz, az önámítás csábító deleje csupán. Persze a történelem átírásban és újraértelmezésben a balkáni népek erősek.

Csábító a volt vadkommuista diktatúrákból idevándorolt népek tevékenysége, miszerint a tornacipő az olcsó jövedéki termék, fegyvernek látszó tárgyak, bódítóü hatású kemikáliák, meg a szecskaételek, de ez rövidtávú gondolkodás, olyan kicsit patópáli kultúrális és morális cédaság.

Persze, aki ezt felemlegeti, az rögtön rasszista, meg kultúrálatlan tahó, meg primitív állat. Osztán ha megjelennek Zuglóban a köztéri táblákon a maygar ékezetes feliratok alattim rovásírás mellett a rizsevő ákombákomok, meg a zulu dob- és a dakota füstjelek, már késő lesz ágállani. Szinte más most is késő.

Lehet érvelni azzal a történelmi hazugséggal, hogy a maygar mindig is befogadó nemzet volt. Na persze, mikor eltűnt nagy területekrő a népesség, azt külhönból pótolta a közigazgatás, meg msot is fogy a magyar, de talán nem kéne a tatárjárás utáni állapotokkal lereagáni akérdést és nem nemzetidegen kultúrközeggel meg emberállománynal kéne pótolni a hiányt.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 08:48:10

@Rosszindulatú Vászka: A jézusfikázók nemvéletlenül pont azt a lényegét nem tekintik Jézus munkásságának, hogy bármilyenszemvágású és bőrszínű csávó számára lehetővé tette azt, hogy szerethesse embertársait. (Találkozása a szerecsennyel) Azt használjátok ki a matulista fikázásban, hogy kettős frontot kellett tartania, a zsidó főfilozófusok ákllandóan olyasmiben akarták megfogni, aminek a segítségével a polgári hatóságok kezére adhatják vagy pedig az egyszerű nép kőzáporába állíthatják. Valamint a szerecseny nem nyéger, hanem aráp. És bizony a kor Palesztínájában eléggé kevés néger élt, pl a zsidó főpapság (Jézus maga is több-mint- rabbi képzést kapott) aztán egyáltalán nem tolerált eltérőszemvágottságot vagy négerséget. Úgyhogy eléggé veszélyes volt Jézusnak, mint rabbinak (maguk a farizeus iskola hívei, amikor mmézesmázosan környékezték, hátha kiugrajtják a nyulait a bokorból, szóval olyanok voltak, mint egy indexes videobrigád) szóba se lett volna szabad állni a szerecsennyel (az aráp-pal)

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 08:55:36

@Rosszindulatú Vászka: Egyszerűen tudatlan és türhő is ez a jógyerekeskedés: Tiszaszentimre falujában ott él egy holland faszi. A Tisza tóhoz készült, amikor meglátta a kaszálatlan füvet valahol Tomajmonostora után az útmenti árokban , hazatelefonált, hogy kerítsenek ügyvédet, felszámolót meg fuvarosokat és küldjék utána a motyót.
Folytasssam neked a néger orvosokkal a vidékimagyarországi kórházakban?
Szolnokon, hogy Magyarország legelmaradottabb vidéki sárfészkére mutassak: valami 40 algériai vizügyiszakközepes és egyéb arab diák maradt ott, olasz vállalkozó (Tomaso Fulvio pl) Abban a magyarországban, amit az index agyonfikáztat még ma is több a tolerancia, mint a jógyerekmozgalomban, ami annyira nyakas, rugalmatlan, türelmetlen, hogy a sajtórabság hoaxxációját se voltak képesek szépen hat hétre ökonómusan széjjelhúzni, rögtö Szilveszter után egy hét alatt akarták lezavarni a bulit, aminek persze meg is lett a következménye, mint az illesztőfűrész türelmetlenül gyors rángatásának. Széééépen, láááágyan erőőőőlködés nélkül kell húznivonni azt a fűrészt, bazd meg a levest.

Nem mondom, mondjuk nem szeretnék alsószentmártoni cigány létemre a kecskeméti cigányvárosba költözni, ,mert hamarosan bűr nem maradna a pofámon, mint idegenynek. Ugye.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 08:59:37

@Rosszindulatú Vászka: Pööööerszööööe, ha direkt szemenszedési szándékkal indulok el, úgy csinálok majmot és abból a társadalmi rétegből, amiből akarok.

Egyébként tökre értelmetlen a vita. Még pár ilyen fasza facebook akció, mint ez az északafrikai

pl Kínában se ártana egy, pl milyen dolog az, hogy korlátozzák a polgárok szabad autóvásárlási meg helyváltoztatási jogát. Tudok 10 olyan poöntot, amit ha bevezetnénk kKínában, csak magyarországra vagy egymillió han testvért vetne ide mert uigye az egyértelmű, hogy a hun a hanokkal rokon.

Mit gondolsz, mért gondolom halálkomolyan, hogy kínában minden hatalmat a magyar TASZ-nak adnék?

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 09:08:29

@Rosszindulatú Vászka: Tök üres a vitánk, mert sem az ázsiai (konkrétan indiai) sem az afrikai népmozgalom nem indult még nbeki Európának, azon egyszerű oknál fogva, hogy az idejutni szándékozóknak még nem sikerült a napi 2 dollárnyi jövedelmükbőél összespórolni azt az 1000 dollárt, ami az idejutáshoz kéne. Így persze a kevfesebb utas még egyelőre 5-6000 dollárt kénytelen fizetni. De lesz ez még ígyse.

Hány ilyen rovásírásmániás fasz van ebben a körbeszaros hazában? 6000? 12000?

Egyszer az Okos Történelemtanárok Blogján kellett beszarni attól a 14 tanártól, aki ma Magyarországon a szittyaelméletet hirdeti elsősorban az órai tananyagon kívül, ámde meggyőződésből. És ki diák nem szarja, hogy diákossan idézzem FOSSA LE keresztülkasul kis Pipinnel egybe az iránimedencei lovasnomádok kurva nnyát?

Kia faszomat érdekli, mondd meg nekem lelkecském, gtalambocskám, ki az a fasz, akit még érdekelni tudnak a kibaszott geci rovásírásos táblák, amikor iskolák fennmaradása meg kórházak a tét, meg havifizetés, meg az, hogy mi a faszommal fűtjük a lakásokat ,meg erőműveket...

Egy ilyen táblát látnék, kalapáccsal verném le a gecibe!

Bazdmeg a Gárdát is nem térdből kellett volna lentrőlfölfelé fotózva perspektívába venni, hanem bedőlvén lefosni!

Egyetlen egy angol néni a retiküljével egy ékszerrabló bandát futamított meg. Rakás faluban azért nem volt gárdafelvonulás, mert kerek perec és szó szerint a büdöskurvannyukba és az apjuk faszára küldték őket, olyan faluban, ahol úricigány azért vágta át a hentesgyerek torkát törött üveggel, mert magyar. Ott nem kértek gárdatüntetsét, azt mondták a gárdának, hogy az összes faszukat bekaphatják.
De persze az indexben nem az volt a hír, hpogy 961 településen az apjuk kankósfaszába kűdték a gárdát, hanem az, hogy három településen vúnúttak

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 09:10:43

@Rosszindulatú Vászka: Az index meg az LMP-nek ügynököl oszt kész. Cáfold meg. Várom! Örüömmel olvasnám a cáfolatod.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 09:11:35

@Rosszindulatú Vászka: Winkler meg a motorforgalmazó lobbinak ügynököl. Cáfold meg.

Ja. És LÁTTAD hogy Szandika pinája BÜDÖS?

Friedmann Juci 2011.03.02. 10:28:15

@Frick László Emlékzenekar: leglább most hetekig van új pinkustémád.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 10:44:51

@Friedmann Juci: Már le is diktáltam annak a tompa pöcsű m-m-sz-nak, comin' sooon (délután)
Csak azt nem értem, hogy téged az teljesen steril flóra és faunamentes, szagtalan(kellemetlenillattalan) pinájút miért is izgat ez?

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 10:47:08

@Friedmann Juci: másrészt ez is dögunalmas, régi téma és már nem csak a 41 évesen doktorált Veres Pali bácsi könyörgött reménytelenől a múlt század 70-es éveiben nőspasizó 16 éves lánygenerációnak, de még igazi nőgyógyászok négyszemközt is feleslegesen pofáztáűk lepcsesre a bagólesőjüket... Ma meg már undi az egész témakör : esélye sincsen annak, hogy uncsi is lehessen.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 10:48:54

@Friedmann Juci: Ha már témánál vagyunk: teljesen antibakteriális, steril, tökéletesrepucevált, breffezett hypózott firlefrancozott környezetben cseperedettt csemete csak egyet szippant az egyiptomi levegőből és vérhast kap. DEe még az is lehet, hogy ha igaziaput kirúgják az állásából és anyu olcsóbb kerületbe kénytelen költözni, a nyóckeres oviban meg kolerát kap.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 10:52:24

@Friedmann Juci: Hagy kérdezzem már meg, te mégiscsak médiaszakember vagy, ha azt látod, hogy egy filmben terepjárót vezetek (ki van véve a szélvődő, hogy ne csillanjon be) és a háttérben látni, hogy a vetítőgépet direkt bemozgatják a terepjáró bemozgását hoaxálandó és látni a puskámat, akkor én majom nélkül is Pampalíni vagyok a híres vadász? És ha a besztboj vasaltruhasprieccelőből amerikaifoltokat hoaxál a pólómra, akkor BÜDÖS VAGYOK??? És ha a szemebe pipettázzák a szalakálit, akkor sírok??

Friedmann Juci 2011.03.02. 11:04:39

@Frick László Emlékzenekar: rosszfelé intézed a kérdésed szívem.

Nina Skye 2011.03.02. 12:31:13

@Frick László Emlékzenekar: :DDD

Latom megint jo passzban vagy...de a kerdesfelvetes jogos, latszatcselekves van, matrixban elunk

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 13:13:17

@Nina Skye: A faszom most már tényleg beleverem ebbe a stréber indexes jópofaságba akkor is, ha egyébként Címlaptündér Bogikakácska cupizza az ilyesmit. Elég elmenni egy magyar OBI -ba vagy Practicerbe ilyenkor tavasz hasadtával, negyedóránként jönnek az ír, angol, benelux de főleg német és osztrák nyuggerek, akik otthon kartonpapíron hálnának, ha nem lenne tilos, itt meg kettésztaképpel bámulja lee, nézi a sok barbárt. Olyant mondok neked: Tiszafüred. vagy 200 német éle ott valóságos kolónia, akiknek semmilyen előírást vagy rendeletet nem kell betírtaniuk, pl ilyenre, mint építési engedély FOSnak. Nincsen 3000-nél nagyobb lélekszámú település, ahol ne lenne legalább egy kínai, senki nem baszogatja vagy auslander sau-za őket. Kicsit hangosabban beszélnek velük magyarul, ennyi. Nem mondom, akínaiaknak előítéleteik vannak a barnabőrűekkel, mert a délkínai meg a vietnámi barnabőrű nekik, de pl egyre több vietnámi épen ezért érzi jól magát Tolnában vagy Baranyában, mert kínainak nézik (föl, azaz UP őket9 Olyan a vietnámi, mint a német szemében az osztrák: alsóbbrendű.

Alsónémediben, amíg az autópályára nem kényszerítették őket, volt egy török kamionoscsárda, ahol az igazhitő bepiálhatott sörből 8ezt szabad Allah harcosának, ha gyaúrral küzd, akkor alkoholt is ihat és tisztátalanúst is ehet végszükségben, márpedig a török kamionos mi mást csinál, mint khaúrokkal, olyan keresztény pöcsökkel is, mint Vászenyka, amikor autót vezet, mert Allahra, aztán a török nem különbözteti el a khaurt, hogy most ez indexnyaló tótawériánus jóppontgyűjtő stréber szennyfazék vagy mi, neki khaúr az khaúr, ha keresztény azért, ha meg jézusfikázó, akkor azért, mert Mohamed tisztelni rendelte Jászun prófétát.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 13:24:26

@Nina Skye: És tudod, ahogy a faszom nem bánta a török kamionoscsárdát, úgy senki másse.

Ezen az alapon, ahogy Vászenyka itt csinálja a jópofit, azt a társadalmi mikro-csürhét szűröm ki, ameelyik nekem büdös. Pl a Galambetető nyuggereket. A Galambetetők sokkal kártékonyabbak társadalmilag, mint azok a szerencsétlenek, akik butaságzukban az "idegenyek" nyakába varrják a maguk kis szennyesét.

Elhiszed nekem, hogy én negyedakkora gőzzel szétszopatom Sík Endre agyát is kb azzal a módszerrel, ahogy ő a priézzel szopatott? Okospestiembernek akkora avas dumát adok be, amekkorát akarok, eladok neki egy vagon tritikálét kenyérbúzának.

A londoni Sohoba n vamn talán még olyan tolerancia idegenek eránt, mint magyarországon.
Az, hogy van pár politikai szercvezet? Mert londonban a faszomon kívül (sajnos) mindenjátszik, nem tanász Isten állatkertjében olyan barmokat, akiknek nincsen mozgalma Londonban. Arra fókuszálok rá, amelyikre akarok, pl a brit nácipártra, ha nekem az esik jól.
Egy viszonylag talán már majdnem demokratikus állam természetességgel lesz Isten Állatkertje alakú.

New Yorkba a Brown Power feketenácimozgalom nagyobb arányban képviseli magát, mint nálunk a faszkók meg nackók összesen. Japersze most be kell kakilni attól, hogy a Jobbik, ami
ha nem piszkálnák
mint a teveszar a sivatagi tűző napon
szálaira szikkadna szét
bent van a parlementben.
Mert.. miért is miért is van bent?- Kik szórakoztak a nácikártyával 2002 óta? Kiknek nem felet vóna metg 2006-ban az, hogy a bár matmatikailag győztes Rémekek nem tudván kormányt alakítani, az MSZP-SZDSZ-MDF alakít kormányt?

Tényleg Nyna, nem kell már itt abszzurd: annyira abszurd ez a valóság pusztán is.

Itt aztán, akiknek haja szála nem görbül, azok a törökök. Megengedik a khaur vidékiparaszt, hogy kamionstop idején a cége kerítésén belül szunyáljon.

spájdernecc 2011.03.02. 14:54:37

@Frick László Emlékzenekar:
Alsószentnárton...
77 koranyarán még bunyevácul köszönt a korcsmáros, csak utána kérdezte meg magyarul, hogy mit kérünk.
84-ben az odavalósi katonatársam már a cigány többség tagja volt.
mára a plébános született szőke...
Igazi Drávamenti honfoglalás
másrésztől dolgos népek, a munkájuk tartja fenn a komplett villányi borvidéket

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.03.02. 15:25:52

A svábokkal is csak a baj van

Idehozták nekünk az egészségtelen disznóhúsaikat meg söreiket

De a rendes magyar étket nem bírja a kákabelük

Na jó, borászkodnak is néha

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 15:42:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ahan. Azért bűzlik vasárnap koradélután a bécsi handelskai a tschirkepoprikooschtól.

Jössz már te is ezzel az indexgyári hisztivel a "hamburgertövény" miatt, ami nem is vonatkozik a hamburgerre (azzal egy ügyes újsátgíró cimkézte meg)

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 15:47:08

@spájdernecc: Én egy időben egy dabasi garáz6sboltban vásároltam a napi betevőmet. Mindenki szlovákul beszélt, de amikor meglátták, hogy egy magyar lépett be, udvariasságból magyarra váltottak. A poroszlói kosárfonócigányoknál ez pont fordítva van, bár a számneveket meg a csirkecomb-ot ők is magyarul használják.

Egészen mellékesen csak annyit még: Günter Grass írót, csak azért, mert az ükükükükükükükapja szorb volt III. osztályú német írónak tekintik még a jóoldaliak meg felvilágosúttak
rájjadású EszEsz katona is vót (kényszersorozott, ugye 1944.végén45 elején takony kamaszokat is kényszersoroztak már 167 cm magassággal és fekete hajjal is) .

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 15:49:41

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Érdekes, hogy az nem line az indexnél, nem kell uszítani a jógyerekeket azzal, hogy gazdaságinácizmus is van azon a Magyarországon, ahol (szemben pl Ausztriával, ahol nem, egysem a germán Lidl-ön kívül és a Metro nem szám, mert zártkörű, kártyás hely) a zösszes jónijós fosáruházlánc terjenghet. És ha a cica rájuknéz, akkor az már gazdaságinárcizmus.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.03.02. 16:37:57

@Frick László Emlékzenekar: nem a kommentlájnra reagáltam, hanem a posztra

és eszembe se jutott se az index, se a hamburgertörvény se a többi

nincs mit

Rosszindulatú Vászka 2011.03.02. 18:44:19

Kedves Naplóm!

A Mester ma kármokodott. Többször is. Mikor felkeltem reggel, éreztem rögtön, hogy ez a nap más lesz, mint a többi.

Nina Skye 2011.03.02. 19:05:54

@Frick László Emlékzenekar: inkabb kuldok bugyit harisnyat vagy barmit, csak tedd le az alkoholt!

Rosszindulatú Vászka 2011.03.02. 20:22:46

@Nina Skye: jó meglátás, ma dúltabba Mester a mexokottnál. Én pedig szivesen innák vele, ersze csakis az ő érdekében, hogy nek kevesebb jusson a szervezetébe!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.02. 23:08:04

@Rosszindulatú Vászka:
Rendes ember létedre mégis hogy hagyhattad ki azokat a nagyfarkú niggereket, akik a Blahán próbálnak meg csajokat felszedni, és a HIV virus túlélési stratégiájának kulcsfontosságú szereplői?!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 04:53:58

@LadyCarambole: Még kreol pasiknak is úgy kell bottal leverni magukról a nőket. Ha néger, akkor a nappalai is a nehézéjeké. Ha a négereket egyszer lekérdeznék neked, hogyan másszák meg őket válogatás nélkül magyar nők, szivem, férfivé operáltatnád magad a magyar picsaizmus fölötti szégyenérzetedben.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 04:55:15

@LadyCarambole: Egy magyar nő számára a nélger fasz lényege nem a nagysága, hanem az, hogy nem áll le, egy kicsit ugyan kevésbé feszesebb, de azért még mindig működőképesebb, mint egy még telitárú magyar fasz.

Nina Skye 2011.03.03. 10:20:09

@Frick László Emlékzenekar: csak celzatos jelleggel utaltam arra hogy en eszreveszem am, ha docorog a fahrzeug, megha holmi villogo humor, es ironia feliratos bugyikat is huzol!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 10:35:43

@Nina Skye: Ilyen a váltakozókor (a klimax). Az idősödő férfi impotenciaproblémákkal küzd -de az is baj, ha még nem, a vén geciláda. Ráűadásul add hozzá, hogy 10 éve még szemét kis takonygecibe számítottam életkoromnál fogva. Most meg már médiiaszempontból is a halálközeliekbe vagyok letolva, ha nem nyalom be a mesi-mesit a pinaszag LÁTVÁNYáról, akkor mehetek a Butapest TV online változatába. Nem is tudom, mi lesz velem, ha végetér a Spongyabob a tévében, mert nekem már csak az a jó műsor...

Nina Skye 2011.03.03. 12:38:55

@Frick László Emlékzenekar: spongyabobi egy buta kis parazita, aki okosnak es furmanyosnak kepzeli magat, ellenben a gyagyas Patrickkal, aki valoban felkegyelmu, de zsenialis konfliktus megoldo: mindenkire raugrik,. csak tanulhatunk tole.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 12:57:48

@Nina Skye: Nem tudom, én azt a részt láttam, amiben meghozzák a tévét Spongyabobnak, amit elcsal tőle az okos Tunyacsáp, és Spongyabob meg Patrik viszont beülnek a tévédobozba játszani. Tunyacsáp később elirígyeli tőlük ezt a játékot a hangok alapján, amit a dobozból hall, de amikor meg belenéz, nem lát senkit, csak a nagyonhülye Spongyabobot meg a teljesen gyagyalágy Patrikot, ahogy a szájukkal vummognak.

Meg azt a részt is láttam, amiben Tunyacsáp rajztanfolyamot tart Spongyabobnak.

Egyik epizódból se az jött le, hogy Spongyabob okosnak vagy furmányosnak képzeli magát. Pl már 35 éves és még jogsija sincsen, pedig Amerikában nem kell kuplungolni meg sebességet váltani csak a milliomos buziknak, akiknek telik európai veterán sportautóra, pl Jaguar XKE-re.

Számomra inkább Mrs Puff volt ismerős: olyan fazon, akiket indexes dolgozónő létükre arra kényszerítenek, hogy szabadidejükben álblogokat irkáljanak.
süti beállítások módosítása