Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Nők helyzete az új rendben

2011.01.07. 19:53 Zsit (nyau és rémizé)

Magyarország hatalmas válságban van. Ezért szükséges minél gyorsabban minél több utódot előállítani.

Egyes számítások szerint 5 éven belül mintegy egymillió gyeremeknek kell megszületni. Vannak azonban olyan elvetemült, számolni nem képes bölcsész-szociológusok, akik szerint a demográfiai helyzetünk jelentős javítására elég lesz 560 ezer csimota.

 

Na most mivel politikusaink szerint a család, mint olyan, nem létezik orizsinál formájában, valamint vad szinglihordák tarolják le hős férfiaink remek spermaállományát, ezért szükséges, hogy egyszer és mindenkorra megreformáljuk a Magyar Családot. (Előrebocsátom, hogy az ötletek nem csak tőlem származnak, felhasználását kutatócsoportunk engedélyezi, ám igényt tart a hosszas kutatómunka miatt keletkezett jövedelemkiesés ellentételezésére, valamint a sikeres kivitelezésből fakadó anyagiak 25%-nak átadására, költségeinek teljes megtérítése mellett; hja, a grátisz Audi azé' minimum. Elhivatott és feladatát tökéletesen elvégezni képes KDNP-s hon-társaink jelentkezését várjuk ugyanitt)

A reform alapjait az képezi, hogy a nők túlképzettek. Ezért egyszer és mindenkorra leszögezzük, hogy a nőnek írni-olvasni csak azért kell megtanulni, hogy a recepteket értelmezni tudja, valamint fontos, hogy az utcán ne okozzon balesetet, ezért muszáj ismernie még a közlekedési táblákat is.

Aki mégsem hajlandó elég gyorsan felejteni, azt kiküldetésbe küldjük az Alföld bizonyos térségeibe, hogy Magyarország területén az átlagos intelligencia-eloszlás négyzetmetérenként ugyanakkora hányadot tegyen ki.

Ebből azonban még nem lesz gyerek, de ez az alaptézis viendő tovább tíz-húsz év múlva is.

Fontos továbbá, hogy a Család eszménye fennmaradjon és a gyermekek tovább vigyék a szent feladatot.  Ezért szükségszerű megszüntetni a csonka családokat. Ennek érdekében a válás intézményét betiltjuk! A status quo sem tartható fenn tovább, tehát Magyarország Vezetője fel fogja mérni a rendelkezésre álló és szaporodóképes állományt. Akinek nincs felesége/férje, az a központi adatbázis alapján, előre meghatározott paraméterek szerint fog párt kapni kiutalás útján. Itt ellenvetésnek helye nincs. (Itt jegyzem meg, hogy egyesek szükségtelenül nagy méretű lakásokban élnek, ezt idealizálni fogja Magyarország Vezetője)

A sorrend is központilag dől el. Legveszélyztetettebbek azok a nők, akik eddig még nemhogy gyermeket nem szültek, de még férjük sem volt, éltes koruk (35 - 40 év) ellenére. A szaporodásba őket kell először bevonni. Ők az A csoport. Genetikailag és egészségileg felmérjük őket, eszerint kapnak egy-egy betűkódot. Az A a legkiválóbb, a C az épp elfogadható. Ez alatti kategória nincs, ha esetleg mégis lenne, a Vezető gondoskodni fog arról, hogy mégse legyen.

A B csoport azon nők csoportja, akik már szintén éltesek, de már fel tudnak mutatni 1-2 gyereket, és elváltak. Nekik még szülniük kell 1-2 gyereket, hiszen a norma 2,14 darab kiskorú.

Minden más nő a C csoportba kerül.

Akik férjnél vannak - tehát érvényes náluk a Család - kötelezően létre kell hozniuk az elvárt 3 db-os gyerekállományt.

Sajnos ebben a rendszerben a férfiaknak sincs választási joguk. Meg kell bízniuk a Vezetőben, aki mély bölcsességtől átitava, a hon jajkiáltását meghallva a lehető legmegfelelőbben döntött.

Khmm .. egy dolog még: Magyarország Vezetője és közeli munkatársai jogosultak eltérni az adatbázis által kiutalt nőktől. Ők személyesen is választhatnak a rendelkezésre álló állományból. Tőlük is elvárt a 3 gyermek létrehozása (ahogy visszatekintek a közeli múltba, példaként szeretném említeni D. T. Vezetőtársat, aki sikeresen túl van a rá kirótt feladatokon, most épp a terv túlteljesítésén dolgozik).

 

Minden ötletet szívesen fogadunk, az ötlet kutatócsoportunkra történő engedményezése mellett.

20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr152568092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büdösmackó 2011.01.07. 21:55:08

csodálatos poszt, kár hogy a kuya sem olvassa el a negyedik mondat után!

no, de hát ki a faszt érdekelnek a nők, legfontosabb részük a nunájuk!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.01.07. 21:57:07

Nem tudom, mi volt a szerző célja ezzel a poszttal, talán feljebb akar kerülni a B kategóriából?

Sok megfontolandó ötlet van benne, de a legjobb a vezetők szabad választási joga, ezt vezetőként támogatom.

büdösmackó 2011.01.07. 21:59:10

@Levéltáros:

Rend a lelke mindennek, Én vagyok a vezető!
Irány Zsit, tessék nemzeni.

Odapöttyintettem egy képet.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.01.07. 22:02:26

@büdösmackó:

Ez se rossz kép, de a belső titkos laborban tettem egy javaslatot, milyen kéne, na ha az megvan, akkor mehetne, egbyen email MNHH.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.01.07. 22:09:00

@Levéltáros:
má' ötlet szinten felmerült, hogy felszopom magam A-ig, de állítólag csodálatos képességeim sem tudnak kisegíteni: rend a lelke mindennek! Aki B, az B. Evvan!

Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.01.07. 22:11:29

Gecijó poszt ez kérem. És pont erre köllött hazajönnöm, pedig mondtam a Micinek én is, hogy kéne már poronty, hogy áll a biznic, de olyan hidegen nézett hogy inkább lementem a kocsmába, hátha a húga megértőbb lesz. Aztán próbálkoztunk is keményen, meg többször is, de mindig ránk nyitották a raktárt, hogy hol a személyzet, mert a sok büdös alkesz innya kér. Kurva élet! Ezért nincsen gyerekem és inkább iszok, mint a gödény. Ha meg a vezetőség, a tisztelt(!), úgy gondolja, hogy nem vagyok ezért csak állatpolgár, akkor kérem a tisztelt művésznőt, hogy részesíccsen áldásában, hátha csoda történik az én Micimmel.

szakértői kormány · http://szakertoi-kormany.blog.hu/ 2011.01.08. 01:56:13

A 2011-es család így néz ki a kormány családi adója szerint:
2 felnőtt + 2 gyerek = 2
A családban a jövedelem átlag alatti, fizetés emelés évek óta nincs. Az egyik szülő pl. az anya kap gyerekkedvezményt.
Az apa nem kap gyerekkedvezményt, sőt kevesebb nettója lesz mint 2010-ben, ergó nem tartozik a családba.
Ha az egyik gyerek egyetemista-főiskolás, ő nem számít eltartottnak(!) -pedig sokkal többen van mint a kisebb-, így nem jár utána gyerekkedvezmény ergó ő sem családtag.
Csonka család, jól megszívta. És 2012-ben mivel már teljesen megszűnik az alkalmazotti adókedvezmény, az a csonkított horda kevesebbet keres majd mint 2010-ben, miközben semminek nem megy fel az ára ugye.
Fasza!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.01.08. 08:12:36

@Levéltáros: Egy felelősségteljes vezető a közjót szem előtt tartva választ. Könnyű lenne kifogni a szelet a hőbörgők vitorlájából, ha egy elkötelezett hazafi a GYES-ig töcskölné a médiacézárnőt. Arcvesztés nélküli, elegáns visszakozás.

büdösmackó 2011.01.08. 08:36:26

@szakértői kormány:

tudományos alaposságú, részletes elemzésedből kitűnik, hogy kommunista vagy!
a férfiember mindig egyedül van. a család, feleség gyerek csak merő ilúzió, törékeny ábránd.
Viktor vezérünk ezt felismerte, és bevezette az adópolitikába!

A családapáknak a kurva anyját, a szingliknek a kurva anyját, mindenkinek a kurva anyját, több fizetést a politikusoknak: ez a kereszténykonzervatívdemokratajuróper alapállás!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.01.08. 09:15:40

@szakértői kormány:

Ha a fizetés átlag alatti, akkor a teljesítmény is az, hiszen igazságos rendszer a kapitalizmus. Tessék jobban dolgozni, és rögtön átlag feletti lesz a fizetés, ergo az adócsökkentés érvényesül.

Nehogy már egy olyan tapasztalt politikust kritizálj, mint Semjén Zsolt! Elkárhozol!

büdösmackó 2011.01.08. 09:16:50

@Levéltáros:

Heló gedeon szép a szombat, kurva anyád!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.01.08. 09:19:39

@büdösmackó:

Tiszteletem Mackó Úr! Kávé megvolt, most jön a rántotta, ez ám az élet, még Bobby Ewning se él így!

büdösmackó 2011.01.08. 13:52:21

@szakértői kormány:

feszültnek tűnsz! sport, nők, szalonna, bor és ulti a megoldás!

büdösmackó 2011.01.08. 13:52:52

@Levéltáros:

rendes ember szombat reggel jól megbúbolja a nejét, csak utána ébred fel!

szakértői kormány · http://szakertoi-kormany.blog.hu/ 2011.01.08. 14:56:52

@büdösmackó:

Igazad lehet, mert ezekről már leszoktam. Iszok egy pohár bort, beszalonnázok és szkanderezek egyet Fedák Sárival!
Nyithatnál egy életmód tanácsadói blogot, te pöffeteg gomba!

büdösmackó 2011.01.09. 08:49:18

@szakértői kormány:

ne feledd: néha be kell öltözni szépen öltönybe, szivart venni és áttangózni egy éjjelt egy szép magas, hosszúcombú szőkével!

Frick László Emlékzenekar 2011.01.10. 04:59:08

Teljesen egyet értek e tudományos igényű cikk írójának véleményével. A képen látható, hogy az orbánfasiszta jellegű olasz állam mi mindenre kényszeríti az értelmiségi nőket:
www.blogcdn.com/www.parentdish.com/media/2010/09/ronzulli-baby-330ds092810.jpg
Licia Ronzullinak hívják a szerencsétlent.

Ismeretlen szülésrekényszerített nő az elnyomásban:
pequelia.es/files/2009/03/bebe_parlamento.jpg

Frick László Emlékzenekar 2011.01.10. 05:01:19

Alig több, mint egy éve, amikor még demokrácia és sajtószabadság volt magyarországon, maga az akkori kormányfő, a rendteremtő, aki kimentette az országot a bajból szólalt föl azért, hogy a nők szabadítsák föl magukat a gyesszindróma depressziójából és válaszanak a számtalan munkalehetőség közü (addig pedig a baby-t tegyék bölcsibe, én magam az angol tannyelvű bölcsödéztetés híve vagyok)
süti beállítások módosítása