Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Zsenivé nevellés

2010.10.02. 06:31 Frick László Emlékzenekar

 

A lecsupaszított valóság.

 pocaklakó Nagyjából 17 600 találat (0,13 másodperc)

1.Csak az ostobák szórakoznak a véletlen-nel a zsenivénevelésben. A véletlen Az Evolúció alapja, a tili-toli-tallálom, aminek ugye a létünket köszönhetjük, totózgatás az esélyekkel, de ez kurvasok időt vesz igénybe. A kreatív szülőpár megboltolja a nőgyógyásszal, megvannak a papírok a fogamzásképesség nehézségeiről, irány egy [reklám helye] klinika, a papának nyomás pornóújsággal a reiszfülkébe, beleejakulál egy üvegcsébe, persze a mamitól is leveszik a petesejtet meg minden. A kínai vendégorvos megállapítja a négynapos zigóta nemét s ha a kívánt (természetesen a zseni legyen hímnemű ) akkor máris megy a beültetés. Itt jegyzem meg, ha eddig senkinek nem tűnt volna föl, hogy már még autó hátsóablakába való matricát is lehet kapni Twins On The Board,http://www.just-twins.com.au/images//TwinsOnBoard_Babies.jpg annyi iker születik.Az ok a magyar zseni-és gyerekgyártás elmaradottságában keresendő, ahol ugyanis nem Csong Li Dang doktor nézdegéli a zigótákat, ott rendszerint két megtermékenyített perét ültetnek be, részeben azért, hogy egy terhességgel elintéződjön a két gyerek, másrészt van esély, valamivel nagyobb, a kívánt nem elérésére.

 

nyolc hetes a
600 × 450 - 63k - jpg
babszemecske.freeblog.hu

2.Megvan a terhesség, de persze csak a dekreatív elmaradott vidéki értelmiségiek mondják magzatnak. A zseniális magzat neve: pocaklakó.

 

Eljutottunk az élet első
396 × 265 - 17k - jpg
A reneszánsz asszony még felelőtlenül rá se rántottak a pocaklakójukra, úsztak, lovagoltak vadászaton a nyolvcadik hónapban 10 órán át, fürdőbe jártak , ilyesmi és kismamanaplójuk se volt.
A kis pocaklakó
300 × 320 - 50k - jpg
blog.egyetlenem.hu

 

3. A potenciális zseni pocaklakó életét kiblogolják. A mami írja a pocaklakóblogot. Mennyit rókázik, milyen finom nyamikat eszik. Nagyon fontos, hogy a kismama semmiben se korlátozza magát, bár állítólag vannak még vidékiparaszt védőnők, akik a ráhízás mértékével nyaggatják a kismamit.

 https://m.blog.hu/ki/kikvogymuk/image/baby.jpg

4. Nagyon fontos a veszélyeztetett terhesség megállapíttatása, nehogy sajnáljuk már azt a pártízezret, amibe ez kerül.

 http://makkababa.freeblog.hu/files/2010/05/pocaklak%C3%B3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. UH fotókat föl a blogba, mms-ben fűnekfának.

 

 

My Little Butterfly

Beléptünk a 18. hétbe - vonalzó szerint. (ezt azért jegyzem meg, mert az ultrahang mindig idősebbnek mondja a lányomat) Most már teljesen emberi alakja van.
Formálódnak és nőnek a kezek-lábak. A szemek előre tekintenek és a retina is fényérzékennyé válik. A csontok még lágyak, de már megkezdődött a csontosodás. Valószínűleg a lágy csontok miatt, még nem nagyon érezni a mocorgást. Én a csipkelődésen kívül még nem sok mindent tapasztaltam, vagy nem tudtam pontosan behatárolni mi is az, amit érzek. Általában első babánál még teljesen normális, hogy nem érezni, valamint erősebb testalkatúak is később érezhetik a mozgást.
Sok információt gyűjtöttem össze az első megérzett mozgással kapcsolatban, sokan buborékolásnak érzik, mintha apró légbuborékok szállnának fel. De ami nekem a legjobban megtetszett, az a baba mozgásának pillangórajhoz való hasonlítása volt. Sokan mondják, hogy mintha pillangók röpködnének odabent.
Én még várom a magam pillangóját, egyelőre csak csipklődéseket  kaptam, remélem kijut egy csodálatos pillangóból is, hiszen olyan szépek!

Azok ott a [fordított] pillangószárnyak, amik a baba fejéből nőnek ki. (A kép NEM illusztráció!!!)

A pocaklakás hatodik hetétől kezdve elkezdjük kialakítani a gyerekszobát, mindenből bébiméretűt vagy speciálisan bébiknek tervezettet vásárolunk.http://www.babycity.co.uk/sysimages/rszsubimages/Baby%27s%20Laptop%20open01_sp5661.jpg  Nevet adunk a pocaklakónak s így is emlegetjük. A kispapa gépén mindig legyen nyitva egy ablakban a pocaklakóról írt blog, hogy az első rúgásról értesülhessen.

 

6.Ha a kismama barátnői is szerepelni akarnak a blogban, ajálják föl a kispapának, hogy dugnak vele, tehermentesítve a szegény kismamát, akinek azzal a nagy k'-k'B'-ott izével kell mászkálnia.

 

7.Zsenit császárral - ez világos, ki akar krumplifejű gyereket.

 

8.Legfontosabb a rendszertelenség. Nem állat az a gyerek, hogy mindent mindennap ugyanabban az órában csináljunk vele amit akarunk. Az alváshiány folyamatos hormonmeteorrajokkal szikráztatja kis zsenink elméjét. Sokkal élénkebb lesz, ha nyakon fölül nem jön össze, még lehet sportoló zseni, például tenisz sztár. Nagyon fontos, hogy a gyermek akaratát semmibe sem korlátozzuk. Ha kirohan a hypermarket portálján a parkolón át százzal rövidítő autók elé, akkor legföljebb leporoljuk és kissé átdizájnoljuk a pocaklakóblogunkat. Az emberiség történelmének nagy zsenijei is hány testvér közé születtek a nagyszámok törvénye alapján? - sok!   

 

alvási táblázat:

0-3 hónapos kor, hat-hét részletben maximum 12 óra alvás

4-7 hónapos 19 részletben 10 óra alvás

8 hónapos kortól 36 részben 8-10 óra alvás

egy éves kortól: 12 óras alvás 78 részben, de csak másnaponta!

9. Angol tannyelvű bölcsöde, mert a helyesejtés már a gőgicsével kezdődik!

10. kéttannyelvű bentlakásos óvoda. Valamilyen hangszer fölvétele. Mozart és Capablanca is korán kezdte.

11. Bentlakásos iskolai előkészítő, harmadik nyelv a latin. Azért is fontos az iskolai előkészítő, mert itt fogják megkérni a kis zseninket, hogy ha már oly ügyesen ki tud lépni a teleszart pelenkájából és oda tudja vinni a dadusnak, azzal a lendülettel bilit is kérhetne vagy méginkább WC-re is ülhet.

12. A zseniális gyermek már korán elkülönböztethető a többiektől. Általában már ilyen korán eldől, mely tudomány vagy művészeti, esetleg sportágra specializálódik. Ilyenkor a többit ne is erőltessük, például, ha fejben jól oszt vagy szoroz hatvanjegyű számot negyvenhétjegyűvel, akkor matematikus lesz. Ha kotta nélkül játsza le a DVD-n  a Csillagok háborúja főcímzenéjét, akkor  wagneriánus ( Richard Strauss ugyanis az volt).

 

Tudja ön, mennyibe kerül egy bébiméretű csináltatott hárfa?

http://www.gregorgall.com/images/Dobrentey.png

 

70 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr72333797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2010.10.01. 03:42:07

@Nina Skye: Természetesen egy kis pia meg pár cigi az erkély sarkánál ácsingózva fölfelé fújt füsttel sose árt. Az uterális oxigénhiány, minmt általában is az oxigénhiány, turbózza a pocaklakó kreatívhajlamait.

Frick László Emlékzenekar 2010.10.01. 03:47:24

@Nina Skye: Tudod, így füstfelfújás közben, mint A Nagy Férfi érkezésekor a hitvesi csókhoz, egy lábikó megemel..

szanalmas 2010.10.02. 18:36:09

Marhaság! A zsenik, mint én is, zseninek születnek, egy hülyét hiába próbálnának okossá tenni azt nem lehet, tiszta logika csak az egész!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.10.02. 20:42:12

@szanalmas:

Zseniális meglátás. Ezért nem is adtak be téged az iskolába, feladták az okosításodat az elején.

szanalmas 2010.10.02. 21:05:14

@Levéltáros:

Nyilván nincs értelme a tanárok tanításának, hisz úgy sem lesznek zsenik, szóval ezért is minek jártam volna olyan iskolaizébe, bazmeg!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.10.02. 22:02:37

Hehe! A férfiak mindig gyerekek maradnak, csak a játékok lesznek egyre drágábbak..

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.10.02. 22:04:27

@bogancs:

Ez a hárfáról jutott csak eszembe.

szanalmas 2010.10.02. 22:48:58

@bogancs:

Te fizetni szoktál a cicikért?!

szanalmas 2010.10.02. 22:53:12

@bogancs:

Ja, leesett, a szopóálarcod drágul a svejci frank miatt!

Nina Skye 2010.10.03. 00:46:10

Nem hiszemel hogy ide meg hozza lehet szolni
@szanalmas: a szopoalarcat a nagyanyja varrja , ne tudd meg milyen meseket ad be,hogy mire kell neki

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.03. 01:07:11

Sírok. Annyira fáj, hogy ilyen nem volt az én picibaba koromban meg elôtte. Minden más lenne. Érthetném a posztjaitokat, de most már véglegesen csak a lecsúszás maradt nekem. Örökre.

Frick László Emlékzenekar 2010.10.03. 07:13:40

@Panther_V: Saját magadnak is fokozhatod az endorfintermelésedet , kezdetnek nem alszol 36 órát, de megiszol pár liter kakaót, folyamatosan csokit eszel, pár főzőnyi kávé és energiaital ... ha megvan, szólj, onnan folytatjuk

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.03. 13:20:01

@bogancs:

Keress egy tükröt, s amit ott látsz hasonlítsd össze más emberek arcával. Az eltérés lesz az.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.10.03. 15:55:29

@Panther_V:

Kiválasztottam egy reprezentatív sokaságot, de nem találtam szignifikáns eltérést, sem pedig térbeli vagy időbeli halmozódást egyetlen ismérv alapján sem.

Van esetleg másik módszer?

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.10.03. 16:01:15

@szanalmas:

"Te fizetni szoktál a cicikért?!"

Neked ingyen van?

szanalmas 2010.10.03. 19:47:38

@bogancs:

Eddig mind! Lúzer vagy-e!

szoknyapecér 2010.10.03. 20:36:00

Melyik fakkba pakoljuk azokat a kölköket akiket 0.1-10 éves korukig zseninek tituláltak,majd 10.1-től szukcesszíve szellemi hanyatlásnak indultak és nem a pálinkás kenyértől.
Amúgy ez kérdés volt,csak fosok releváns írásjelet biggyeszteni,mert Kaukázusi Kefir Úr újratervezi az anuszrózom archetípusát.

Tisztelettel:Józsika a csetről,sáripusztai lakos,6-os cserje,emlékeztek!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.03. 21:10:08

@bogancs:

Nincs. Ezek szerint környezetedben mindenki viseli.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.10.03. 22:03:27

@Panther_V:

A minta reprezentatív volt. Te is bennevoltál.

@szanalmas:

Azért a kólát te fizetted ugye?

Frick László Emlékzenekar 2010.10.04. 08:04:42

@Panther_V: A következő lépcsőfok bepiálás a Hajnóczy-Dovlatov Fokozatossági Elv betartásával. Napi 2-3 óra alvás után ébredés közben maximum 1 dl pálinka három részletben... Ezek lesznek Az Alkotó Órák.

Frick László Emlékzenekar 2010.10.04. 08:06:33

@Klasszikus Jungi Introvertált: A Kis Megnemértett Artúr Rimbókokok azok a kölkek.

szoknyapecér 2010.10.05. 00:24:54

@Frick László Emlékzenekar:

olyan másságukat nehezen viselő miniaggresszor anyunak-apunak baltával nekifutó pörpecsüem mobol ringlispi,vagy békésen rajzolgató,álomvilágban ringatózó bárgyúképú bárányok?

szoknyapecér 2010.10.05. 00:27:24

@Nina Skye:

most mivan vice-versa működik ez nikkkiszimat vagy mi van?mi van!
hiejába fixirozom magam a tükörbe,mégsem vagyok képes észrevenni azt a kurva billogot amit retkesfaszú mindenható sütött rám,te ugye látod,milyen betűvel kezdődik?

Frick László Emlékzenekar 2010.10.05. 04:41:42

@Klasszikus Jungi Introvertált: Heroin a vége, a kis zseni eladja a Rippl-Rónait húszezrért. 34 évesen benevez az X-faktor 7-be, de nem képes kibírni józanon azt a pár órát.

szoknyapecér 2010.10.05. 22:34:44

@Frick László Emlékzenekar:

Patália a befagyott tó közepén hajba kaptunk te(ő) meg én(ő) a súlytalanság tömegén..ahamm!szóval sanszos a Zámbó Dzsimi versus kokasgyuri affér következményit gyakorlati síkon kultiváló-faszom már megint emeletet vétettem-magatartás.

@Nina Skye

amúgy miért?

Nina Skye 2010.10.06. 07:42:36

@Klasszikus Jungi Introvertált: barhol-barkit felismerek-teged meg plane.
Csok.

szoknyapecér 2010.10.06. 19:07:22

@Nina Skye:

Muszáj mindig a hozzám intézett kommentjeidben bujtatni a hivatalos közleményeid:?addig nem zavar amíg nem bennem látod a potenciális csárlit meg egyéb jóakaróid:)
és háát igen,egy hét-a kiberkarám keretein kívül-inríllájf után néha én is meglepődök az itteni magamon.
"profilom" meg lehet hogy nem passzol a blog- szanaszéthulló ökörhugy által rajzolt-nem pejorért- komplex sablonjában,de kár volt fáradnod felpumpálni egy gumivárat a karám valamely,számomra is ismerős, félreeső szegletében a tudományos játszóteretek e módon történő tehermentesítésére,általában veszem a lapot viszont ha nem tetszik földhözbaszom-.Csók

Baszom 2010.10.06. 19:48:17

@Klasszikus Jungi Introvertált: Te mi a kurva anyádról beszélsz itt?

SEMTEX 2010.10.06. 20:07:27

@Baszom:

Fején basztad a szöget,anyád méreteit analizálom!
80/120/160

SEMTEX 2010.10.06. 20:08:05

Fején basztad a szöget,anyád méreteit analizálom!
80/120/160

Friedmann Juci 2010.10.06. 20:11:23

baszki, megint elvesztettem a fonalat. nem értek én már semmit. valaki világosítson fel!

Baszom 2010.10.06. 20:20:47

@SEMTEX: Analizálni csak szeretnéd anyámat.

Köztudottan nem bukik a dagadt, szemüveges és pattanásos buzikra.

Baszom 2010.10.06. 20:26:26

@Friedmann Juci: Drága, ehhez már igazán hozzászokhattál volna.

SEMTEX 2010.10.06. 20:31:13

@Baszom:

negatív,negatív,negatív.
Kurvára megértem hogy így véded,elvégre jó nő csak kicsit alakra mint az ökörhugyozás,de pont ezért illünk össze,és szeret,ő maga mondta!

Friedmann Juci 2010.10.06. 20:45:07

@Baszom: nem hozzászokni akarok, hanem érteni.

Baszom 2010.10.06. 20:51:52

@SEMTEX: Egy jótanács. Ne higgy a nőknek, főleg a zsidóknak.

@Friedmann Juci: Tökéletesen demonstrálod, hogy mi a probléma a nőkkel.

Nina Skye 2010.10.06. 20:52:57

@Baszom: @Friedmann Juci: nem kell mindenbe beleutni az orrotokat

Baszom 2010.10.06. 20:55:38

@Nina Skye: Azt majd én eldöntöm!

Friedmann Juci 2010.10.06. 20:56:22

@Nina Skye: jólvan drága nővérem, lombozál le te is. nem elég, hogy menstruálok, még ez is...
kikezdik a diszkomplexitásom, és le"nő"znek.

Baszom 2010.10.06. 20:56:22

@Baszom: Kibaszott agresszív vagyok ma!

Friedmann Juci 2010.10.06. 20:57:26

@Baszom: akkor majd jól szájbaverlek, hogy nyugodjál le.

Friedmann Juci 2010.10.06. 20:59:41

@Baszom: ottagytak a nappali közepén álló fasszal, hogy ilyen tökösgyerek vagy?

Nina Skye 2010.10.06. 21:01:07

@SEMTEX: ha beszelgetni akarsz Velem emailen elersz, holnap BP-n vagyok, a szuttyogest innen hanyagolnam ha van ra mod.

@Friedmann Juci: bazdmeg hugi mettol meddig menzeszelsz mert egy ideje mar!
Irj mailt ha gondod van, vagy ha zsebpenz kell, ferfiakrol ne kerdezz, mert vszinuleg lassan leszbi leszek, es mar fozni sincsen kedvem!

S most megyek aludni.
@Baszom: ne nevettess baszomka

Friedmann Juci 2010.10.06. 21:02:05

@Nina Skye: ffffúúúúúj!! ha te lezbi leszel, egy világ omlik össze bennem! meg ne lássalak pinát nyalni!!!!

Baszom 2010.10.06. 21:19:15

@Friedmann Juci: Volt ilyen, bár fel kellett mosnom utána, amerre ment a lány.

@Nina Skye: Megtalállak!

Friedmann Juci 2010.10.06. 21:20:29

@Baszom: ne szedj fel csigákat az utcáról.

Baszom 2010.10.06. 21:22:37

@Friedmann Juci: Úgy érted, hogy gerincteleneket vagy, hogy puhatestűeket?

Friedmann Juci 2010.10.06. 21:25:25

@Baszom: tudod, hogy hülye vagyok biológiából, nem tudom, a csiga melyik csoportba tartozik.

SEMTEX 2010.10.06. 21:54:51

@Nina Skye:

Meglepően kedvesen reagáltál,ezért azt mondom,durcásan de talán tartható.
Pont holnap?!
és csak?

Friedmann Juci 2010.10.06. 22:18:29

@Baszom: csak ha értesz a biológiához.

Baszom 2010.10.06. 22:25:17

@Friedmann Juci: Az anatómiához kiválóan.

Friedmann Juci 2010.10.06. 22:27:40

@Baszom: épp most beleznek egy embert a tévében.

engem a csigák érdekelnek. úgy tudom, hímnősek. (biztos nem is igaz)

Baszom 2010.10.06. 22:33:56

@Friedmann Juci: Azok, olyanok mint száncsi, ő is magát bassza állandóan. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen rajtunk kívűl senki sem áll vele szóba.

Friedmann Juci 2010.10.06. 22:36:04

@Baszom: szancsi a kedvencem. hidd el, nagyobb a fasza, mint neked. sőt. jobban is van szocializálva, mint te.

nem szeretem, ha belezés van a tévében.

Baszom 2010.10.06. 22:39:40

@Friedmann Juci: Mindezek ellenére, az enyémet kóstoltad meg.

Ne nézz tévét. Vagy az éneklős műsorokat, abban nincs olyan.

Friedmann Juci 2010.10.06. 22:40:46

@Baszom: én már csak ilyen ostoba vagyok. kósolgatok jobbrabalra, aztán nem tudok dönteni.

gengszterkorzó.

Baszom 2010.10.06. 22:54:30

@Friedmann Juci: Majd ha kicsit érettebb leszel, gyorsabban döntesz. vagy nem.

Friedmann Juci 2010.10.06. 23:07:48

@Baszom: ennél gyorsabban nehéz lett volna dönteni.

Baszom 2010.10.06. 23:29:38

@Friedmann Juci: Most akkor tudsz vagy nem tudsz?

Friedmann Juci 2010.10.06. 23:34:14

@Baszom: nalátod. eldöntöttem, hogy nem tudok. te meg észre sem vetted. ilyenek ezek a nők.

Baszom 2010.10.06. 23:56:09

@Friedmann Juci: ilyenek, beszélnek, összevissza.
süti beállítások módosítása