A málnaszörp, ahogy nagyanyáink készítették:
Hozzávalók: érett málna, víz, cukor.
A megtisztított, megmosott málnát összezúzzuk és egy nagy uborkás üvegbe tesszük. Másnap vászon ruhán leszűrjük, jól kinyomkodjuk és minden liter tiszta gyümölcsléhez 5 dl vizet és 1 kg cukrot adunk. Összekeverjük, felforraljuk és 5 perc főzés után forrón palackozzuk, majd száraz gőzben kidunsztoljuk.
És kérem, ennyi.
Nézzük a globalista ipar mit művelt ezzel:
Van a "málna gyümölcsszörp", ami talán tartalmaz 30% málnát is, akár némelyik még fogyasztható is, de nem mind, mert valami vadparaszt fokozná az ízét feketeribizlilével vagy almalével! És beleteszi, hogy tenné inkább a vacogó medve szájába a farkát!
Málna ízű szörp. Ne ezt hívják a forgalmazó után Coop vagy CBA ízű szörpnek, mert málnát kurvára sosem látott! Akasztófát neki vagy fulladásos halált!
Mindennek a teteje a málna ízű, energiamentes szörp. Gondolom, mondanom sem kell, hogy kik találhatták fel! Ihatatlan szar, egyenként kell kitépni minden kiálló testrészét a rohadéknak aki kitalálta!
Hát kérem, ez csúnya dolog, most mindenki láthatja, hogy sokkal egészségesebb az alkohol, még a metil is!
Vesszenek a málnabiznisz kóklerjei, követeljük a felelősök felnégyelését és vissza a Márka málnát és a Bambit!