Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A számok

2010.09.04. 08:03 Zsit (nyau és rémizé)

 

Azért jöttek létre, hogy Soros Zsorzsi agyon tudja magát konspirálni a tőzsdének hívott baromságon. Annak is a távol-keleti szakaszán, mert persze ha az ember diszkréten nem zsidózik és eugenetikázik egyet, akkor feltétlenül sárga.

Jobb lélekkel ellátott és női nemű olvasóinkat kérjük, hogy a poszt olvasását feltétlenül hagyják abba, bármennyire is vonzódnak tejhez, vagy Jolánhoz, mivel várható kommentjeik (vazz, én olyan hülye voltam a számokhoz, hogy a matektanár csak a bugyicsipkém miatt adott kettest - mindezt persze az indokoltnál jóval büszkébben szajkózva) az íróban első osztályú idegvihart és elszánt moderálást fognak okozni.

Köszönjük türelmüket!

Szóval:

annó az ősi ember azért találta ki a számokat, mert telerajzolta az elejtett állatok képeivel a barlang falát, és kurvára nem fért ki több pacsmag (lásd:öööö ... ezt akkor itt most hagyjuk). Illetve kifért, ám csak az előző vadászok dicstáblája felett. Amit az előző "hónap dolgozói" méltán sérelmeztek. Tették ezt bunkóval. Emián erőst fogyatkozásnak indult az ősi nép, tehát sürgősen ki kellett találni valamit. EZ lett a strigula, amit mindenik leendő "hónap dolgozója" a saját hajítódárdáján vezetett. Persze, ez csalásokra adott okot, pláne, hogy számolni ténylegesen annyit tudtak, hogy: egy, kettő ..... sok.

Miután sikeresen meghaladták a tízes számkört, ÉS rövid lett a dárda nyele (valamint az ősi asszonyok kiirtották egymás haját a kúrópajtik sikerei-sikertelenségei miatt - ugye-ugye, a belső értékek!), bekövetkezett az upgrade.

Ezenközben felépítettek egynehány piramist, véletlenül felfedezték a bolygók mozgásának törvényeit (nem, nem egy teknősbéka hordja a hátán a Földet), valamint teliraktak némi arannyal egy halom hombárt, amit a zsidóktól (is) szedtek el.

Közben feltalálódott az iskola, a radír (a kőtábla és a rovásírás helyettesítésére), valamint egy magyar ember kitalálta a golyóstollat. Így ma már semmi sem szab gátat a számokkal való manipulációnak. Olyan dolgokat is megszámolunk, aminek semmi értelme nincs, például a női orgazmus, vagy a férfiak péniszének hossza.

Helyette világsajtóban emlékezünk meg a magyar GDP alakulásáról, valamint arról a szomorú tényről, hogy Kína hitelezi a világot.

És a kör bezárult: éjjjenek a tőzsdecápák, valamint le a nők számokra tanításának törekvéséről!

 

18 komment

Címkék: pina pénisz bálna számok zsidók asszonyállatok zsíragy

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr892257189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leginkább tejből 2010.08.29. 23:33:14

@szanalmas:

majd a kutatónő eldönti, mi lesz, mi intelligens férfiak (rajtad kívül) javaslunk. (ha nem úgy tesz, ahogy kérjük, az neki fájni fog)

leginkább tejből 2010.08.29. 23:40:57

kiszedem a kommentem akkor

jó lett.

szanalmas 2010.08.29. 23:48:34

@leginkább tejből:

Ha jobban belegondolok, a számok az egyetlen dolog amivel a nőket még sakkban tarthatjuk, szóval az utolsó mondat telitalálat!
Bár kétlem, hogy a nők agya képes lenne befogadni a számokat, de amelyiknek véletlenül mégis, azt boszorkányság vádjával a folyóba dobjuk megkötözve, persze előtte unga-bunga!

kiraaaaa 2010.09.04. 13:36:21

ez így nem igaz, én nagyon jól bánok, bárki plasztikkártyájával, amin sok szám van!

Yvettebabacool 2010.09.04. 15:22:56

mi van meghalt a buli? pedig ez tokjo poszt nekem nagyon tetszik, tessek tessek, kommentelni, tessek!

lüke 2010.09.04. 16:07:54

jé ez a spiele magazin fakockái:)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.04. 21:02:03

Jó kis dolgozat, és mivel értesz hozzá Zsit, kérdem is rögtön, mire menjek, longra vagy shortoljak?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.09.04. 21:06:35

szerintem nem tudom
De ha remetének állsz, azzal nem tévedsz nagyot!
(kérdezz a blog gurujától ilyet, lécccike)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.04. 22:30:12

@Zsit (nyau és rémizé):

Kicsit erős ez a guru egy olyan élőlényre, aki azért nem hagyhatja el a vizet, mert a szárazföldön agyonnyomná a saját súlya. De gurul, az igaz.

lüke 2010.09.07. 20:09:32

@Panther_V:
Spielemagazin lottó

jobb lett volna,ha hengerecskét írtam volna?
vagy suppositoriumot
rendelhetsz
urnak szűletni kell