Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Véééégre!!!!

2010.08.19. 08:42 Frick László Emlékzenekar

egy bejegyzés, ami a nyominyomi és a dörmicés iskola követőinek örökké tartó és feloldhatatlan misztikus ellentétéről szól

AXIÓMA: A NŐK INNOVATÍVABBAK 

MINT A FÉRFIAK.BIZONYÍTÉK ÉVA (aki

sohase élt).

/Forrás: Tina magazin/

 

és kifejezetten szerkesztetlenseggségünk egyik tagja, a kriptofeminimális Pixel aus Plüssvitéz provokálására írtam, tehát az alább skandallumért, ha valaki felelőst keres, őneki essen neki, még facebookja is van, csak tessék & nosza.

 

Ennyi bevezetés után a lényeg kellős közepébe tapintok, ami női nemiszerv un. hüvelyi részében a felülső (tehát a köldök felé) eső részen van kb annyira bent, hogy még viszonylag rövid férfiujjak is elérhetik.  Egy kb a kisujj körme felétől egy barna erdei varangy nagyságáig terjedő méretű párnácskáról van tehát szó, aminek a létezésést se sejti a, hangsúlyoznám, magyar nők maradék 3%-nak az 1,79%-a.

 

Tudományosan bizonyított tény, hogy a magyar lakosságnak csupán mintegy 50%-a ismeri a maszturbálás mibenlétét és persze ennek az 50%-nak a 99,7%-a férfi. A maradék nőneműek is pl férfi barátjuk laptop-jában takarítás közben találnak olyan pornóvideókat, amin színésznők felelnek meg annak az ábrándképnek, ami heteroszekszuális férfiakban él "női maszturbáció" címszó alatt.

 

A fentiekből sejthetően nagyjából 12-16 főre tehető azon nőknek a száma, akik egyáltalán sejthetik, hogy cikkem tudományosalapú szekszualitásának egyik főproblémája, miszerint korunk kaszanovája miként kerülheti el a leérzéketlenbaromoztatását, hogyan oldható meg. Ugyanis, ha egy nőnek a Palya Bea-kígyója 300 pasiból áll, akkor már egy tökre mindegy neki, hogy a pinkusában rejlő aprócska vagy ujjbegynyi párnácskát minek gondolja az a barom, nem izgatja különösen, kevés újat tudnak már mutatni neki.

 jellegzetesen beteges-férfi japán vágyképkivetítés a magyar nők nagyszázaléka által életében egyszer, a tornaöltözőben, akkor is csak félfüllel hallott tevékenységről

Aztán egyes kaszanovák jól elcsodálkoznak, mondjuk egy 37 férfiből [és két csajsziból -a szerk. diszn.] Palya Bea- kígyó 38-ikjaként, hogy bár már eddigi tevékenységük során 1286 nőt ujjaztak meg minden részletre kiterjedő alapossággal és szakszerűséggel, pl nyomi-nyomi közben a pinkus tulajdonosa dezillúzionálóan lemélyített hangon förmed rájuk, hogy nem liftgomb az, mit akar. Vagy ha nyomi-nyomi párti és véletlenül dörmicével kezdene, akkor meg arra figyelmezteti, hogy nem Aladdin csodalámpása az (ezutóbbi olyan öreg csajszi aki még látta a Walt Disney mesedélutánt a múlt század 90-es éveinek elején, vasárnaponként).

conclusion:

Tengergyümölcsei kaja vagy pizzu után ne akarj nyalni, mert a tengerikagyló a Hepatitis-B melegágya vagy használj te is nyalófóliát!

Ne nyulkálj be a piszkos kezeddel, de előbb vedd tudomásul, hogy tiszta kéz ma már nem létezik vagy húzz az ujjadra óvszert! Ügyelj ara, hogy az óvszer síkosítóanyaga ne legyen semmilyen szempontból irritatív, vagy méginkább, tudod, mit, hagyd a jó francba , minek hosszítanád hiába egy olyan országban, ahol mindent készen akarnak megvenni az emberek, akár a tejberizsát, olyan proletárételt, mint a pizza, se tudnak maguktól már elkészíteni, csak a készet, csak bele a mikróba, oszt tűzz!, hosszítanád a pöcsnek   a Palya Bea-kígyókat, akarsz te 47-ik hiábavaló faszi lenni, nahát! -  eredj valami fejlődő országba, ahol az emberek még olyan primkó problemákkal küzdenek, mint pl hogy tudnának szerezni egy kanna motalkót a VW 412-esükbe... és ahol a nők, ha faszit akarnak maguknak, akkor kupálnak egyet, mert a leghosszabb Palya Bea-kélgyó végkonklúziója is az, hogy fasz fasz, egyre megy mind, meg a legrövidebbé is nagyjából ugyanez, köszönöm, jojszakát, gitár!

101 komment

Címkék: nyominyomi dörmice

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr822142360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.19. 08:59:31

Nyalófólia! Fenomenális vagy Frick!
És külön köszönöm, hogy rólunk, az ominózus 1,5 %-ról is megemlékeztél tudományos dolgozatodban!

Frick László Emlékzenekar 2010.08.19. 09:40:56

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:
remélem, nem hiába olvastattad el az uraddal (vagy olvastad föl neki az egyszemélyes háremében) , hanem szépen meg is ejtett téged.
@LadyCarambole: A nyalófóliakifejezést kedvenc honlapomról, a www.pudingocska.com ról loptam sajnos. Próbálok guglizni utána, de még nem sikerült beszereznem online.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.19. 10:25:27

Érdekes tanulmány. Mint egy gondolatkísérlet. Kicsit nekem ojan a cikk témája, mint a következetes színtévesztés betegsége, mejről vélhetően tudunk, de nem bizonyítható, nomeg mindegy is mindenkinek. elgfőképpen, mert hamár az ember a puncica közelibe ér, nem nagyon fog ott tapintgatni, mint egy abberáltos turcidoktor. Többnyire. A nyalófólia meg badarság, ha ojan büdös a muff, mint az űrhajós hős nevit elorző restiricsajribancé, akkor meg kár az egész. libancot meg négert meg amúgy senem csárézik ki úriember.

leginkább tejből 2010.08.19. 10:29:05

@Frick László Emlékzenekar:

Nekem van róla privátba egy komplett posztom.
Hamarosan beaktiválom.

leginkább tejből 2010.08.19. 10:31:27

Ímé a nyalifólia www.glydehealth.com/dams.html

a termék neve dental dam, szóval másodlagos hasznosítása a nyalófólia

hehe

Friedmann Juci 2010.08.19. 10:32:57

na hát én elolvastam háromszor, de nálam más jött ki konklúziónak.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.19. 10:48:19

@leginkább tejből: nehogymá dedőjjél neki te lúzer! A legősibb női fegyverek a takttikai pillarebegtetés meg az önvédelmi bociszem.

Friedmann Juci 2010.08.19. 10:58:56

frikk házát ellepték a kígyók. sosenem felejti már el.

Yvettebabacool 2010.08.19. 10:59:56

a faszom mar a palya Beaba is, nem lehetne valami trogerebbet talalni, Tiszakata vagy mittomen? azt legalabb tudnam fikazni a nagysegge miatt

Friedmann Juci 2010.08.19. 11:01:38

@Yvettebabacool: ugye, hogy kurva unalmas? rengeteg más variáció van még.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.19. 11:06:45

@Friedmann Juci: HAHA, azok az állatok többnyire hajnalba jönnek. bemásznak az ablakrésen és ellepik a falat belülről.

@Yvettebabacool: úgy tűnik Frick Mester ezekre a szakatt díszrímákra uszul.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.08.19. 12:07:19

Most őszintén, van akkora barom valaki, hogy egy nőben turkáljon! Akkor már inkább egy frissen bökött süldő, bazmeg, az legalább melegvérű!

szanalmas 2010.08.19. 12:12:11

Ez akkora köcsögség, hogy nem is szólok hozzá.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.19. 12:18:41

@szanalmas: Magadfajta köcsögöknek a fakanalasságokhoz kell tudnia hozzászólni,teee!

Frick László Emlékzenekar 2010.08.19. 12:21:28

@Rosszindulatú Vászka: A nyalófólia a faszi büdös pofájáTÓL védi a puncit, tee! Nem olvasol te cs & p blogot? A puncinyalatás az olyan, mint az OBI áruházban a festékkeverés, a faszinak kérnie kell és akkor a szolgáltató megengedi, hogy kinyalja. De peersze akor is nyalófólia alkalmazása mellett.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.19. 12:23:44

@leginkább tejből: A nyalófóliáról jut eszembe a Májkell Döglesz, torokrákot kapott, általában a nagy nyaláscentrikusok (magyar költő neve a szerkesztőségben így végzik.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.19. 12:25:01

@Frick László Emlékzenekar: én eztet nem értem, esetleg még az lehet, hogy a cemende ad árengedményt ezesetben, ha neki is jó. De sztem az én pénzemen nehogymár élvezzen.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.19. 12:27:44

@Yvettebabacool: Itt a tévedés lényege, nekem ugyanis kedvenc művésznőm Palya Bea és én (szemben az öncsalásra hajlamos fiatal Palya Bea építő művésznőkkel) értem a dalban rejlő iróniát. Segítek: az anyukájának énekli a (nem a művésznő, ő ELŐADJA!!!)
Szóval ez afféle irónia, amit a ricsések se értettek anno: Feri bácsi saját magáról énekelte, hogy "Mercedesed zsákutcába fut/jut" a gyerekek meg azt hitték, hogy a Révész Sanyiról.
vagyis a művésznő lényegében engem támogat, arról nem tehet egyikünk sem, hogy egyes Palya Bea -építő művésznők önvígasztaló ("a hülye faszik, azok, mind köcsögök, wuuu!!") slágerként értelmezik
mert a rejtett irónia a mai korban már nemhogy, hanem teljesen elsikkad...

Frick László Emlékzenekar 2010.08.19. 12:30:48

@Rosszindulatú Vászka: Minden valamirevaló felvilágosul csajos blogban olvashatod a témában, hogy kulturnő el nem képzelheti, mit gondolnak a pasik a nyalásról, az ő részéről uncsicsiklandás. (Mert ugye a Palya Bea kígyó lényege, hogy csak építjük, építjük.. senki nem kérdez meg egy tagot, mit érzett, hát azt, hogy lekváros buktába mártogatta.. mert ugye a csaj se érzett semmit, senki nem érez semmit, aztán persze hogy már harmadnap a dumájával együtt únja a szájszagát, és ha lekési a randit, az ok a végleleges szakításra, piff. Tegyem hozzá, hogy pl ez az egész kommentem egy "tipikus seggfejség"
Így már érted ugye?

Rosszindulatú Vászka 2010.08.19. 12:37:26

@Frick László Emlékzenekar: namost a gond ott gezdődik sztem, hogy jó nagy baromság volt feltalálni a női orgazmust meg a gépont, mer egyrészt felesleges, nomeg kit érdekel, nem bezsélve a dolgok társadalmi és családi rombolóerejétől. Namost egyrészt a hímeket tejjesítménykényszeres szresszba taszajcsa, meg időt von el a fontosabb dlgoktól is, nomeg a nőstények meg agyat növesztenek és igényeik támatak. Nem jó ez így, be kéne tiltani!

leginkább tejből 2010.08.19. 13:14:53

@Frick László Emlékzenekar:

frikk úr, átpasszolom a nyalófólia témát neked. jeles kutató vagy a témában. Privátban meg fog jelenni. A szöveget kitörlöm. Augusztus végére időzítettem volna, mikor mindenki az utolsót nyalja a fagyiba...
kérlek, dolgozd ki akkorra a témát.

leginkább tejből 2010.08.19. 13:30:41

@leginkább tejből:

márhogy azt a szöveget törlöm ki, amit én írtam

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.19. 13:33:42

@leginkább tejből:
Isteni színek! Na de latex?! Nyalja azt akinek nincs jobb ötlete!

Rosszindulatú Vászka 2010.08.19. 13:35:00

@LadyCarambole: ugye? Pont ojan lehet, mint a guminőt kinyalni. Annyit is érhet az élmény.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.19. 13:44:33

@Rosszindulatú Vászka:

Hát nőként azt mondom, inkább a selyembugyim nyálazódjon össze!

Yvettebabacool 2010.08.19. 13:46:29

@LadyCarambole: en szeretem a selyembugyit, foleg ha fodros es tangoa, s ha oldalt kotoje is van akkor minden szinben johet

Yvettebabacool 2010.08.19. 14:01:53

@LadyCarambole: azt hittem az mindig az a bikinibugyi belsejen talalhato ragasztos celofan:D

kuldom a szamot

Rosszindulatú Vászka 2010.08.19. 14:19:49

@LadyCarambole: bugyin keresztül nyalni sztem nem az igazi. Vagy ez volna a sejem sikoja? Mer eddig csak a biciglis kacajról hallottam.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.08.19. 15:39:50

@Rosszindulatú Vászka: Eleve az a gond, hogy egyesek úgy állítják be a szeszkulális közösülést, mintha a szubdómináns félnek nem lenne jó az, hogy belespriccelsz. A szeszk elvégre a kölcsönös örömszerzésről szól, nem arról, hogy a másikat ügyübügyéled. Megszerzed a saját örömödet, aztán hagyod, hogy ő is örüljön.

Elmondok egy anekdótát, és egyből érted, tesó, miről van itt nagybaszó.

Árisztid megparancsolja Zseánnak, hogy szerezzen örömet a macskának. Zseán elkezdi a feje fölött a farkánál fogva pörgetni a karmospatkányt. Erre Árisztid:
- Zseán, maga barom, mit csinál azzal a szerencsétlen állattal! Ez magának örömszerzés!
- Uram - így erre Zseán -, ha tudná, micsoda öröm lesz ennek az állatnak, ha elengedem...

szanalmas 2010.08.19. 17:20:03

@leginkább tejből:

Látom gerjesztitek a mesterséges igényt, álkutató gecók! Belőletek is csak annyi haszna van a világnak, hogy részt vesztek a bilológiai körforgásban!

Yvettebabacool 2010.08.19. 17:34:53

szeretek szubdominans is lenni

Yvettebabacool 2010.08.19. 17:46:29

@Slanger - Találtál egy jó kommentet?: miert mindig a cigany nyer,kezd elegem lenni a kibaszott etnikumokbol!

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2010.08.19. 17:50:25

@Yvettebabacool: ne ess kétségbe, rád is sor kerül babacool.

Yvettebabacool 2010.08.19. 17:54:32

@Slanger - Találtál egy jó kommentet?: nem biztos hogy az olyan kedvezo lesz ram nezve Slanger...amilyen bena vagyok tuti valami faszos-taknyos szaromat lokitek be a kozosbe.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2010.08.19. 17:57:39

@Yvettebabacool: még mindig jobban jársz, mintha téged löknék be a közösbe.

Yvettebabacool 2010.08.19. 18:01:55

@Slanger - Találtál egy jó kommentet?: ez is csak nezopont es egeszsegugyi allapot kerdese. Van ami minden szegmensbol elvezheto, es most itt konkretan nem a koitalis asszociaciora utalok. De ez egy masik dimenzio.

szanalmas 2010.08.19. 18:42:58

@Slanger - Találtál egy jó kommentet?:

Te mekkora egy lúzer pöcs vagy bazmeg, mások kommentjeit írod be egy blogba, mert életedben nem sikerült még egy normálisat írnod saját kútfőből! Minek él az ilyen?!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.19. 19:18:09

@szanalmas: Milyen kötekedő vagy ma. Droli barátomat mit kóstolgatod he? Nagyon jó kis posztot írt ma.

@Slanger - Találtál egy jó kommentet?: Én kérek elnézést helyetted is.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.19. 19:22:03

@Slanger - Találtál egy jó kommentet?: Egyébként Te olvasod ezt a blogot, vagy @Yvettebabacool köpött a kommentről?

leginkább tejből 2010.08.19. 19:29:50

@Slanger - Találtál egy jó kommentet?: ez az, õstermelõ, látom tudod, hogy kell kezelni a nõket!

megjegyzem radának százszor jobb kommentjei vannak, ha jobban figyelnél!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.19. 19:35:58

@szanalmas: Khm. A STATISZTIKÁK szerint:

Szánalmas: mindösszesen 12 poszot jegyez
Slanger: 508 poszt (ebben nincsenek benne a kommentbajnokos posztok, mert azok szánalmasak:)

Szóval? Lehet hinni a statisztikáknak?

Yvettebabacool 2010.08.19. 19:55:15

@bogancs: es ez itt most konkretan kinek a turos faszat mozgatja meg?

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.19. 20:01:12

@Yvettebabacool: Nos már eleve két poszt kommentjei keveredtek, Slanger csak hab a tortán.

@szanalmas: a közös pont. Újabb bizonyíték, hogy csak a férfiak képesek egyszerre több dologra figyelni?

Yvettebabacool 2010.08.19. 20:03:29

@bogancs: jolvan hamut szorok a fejemre, es lefekszem inkabb

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.19. 20:26:56

@bogancs:

Szánalmas egy kommentje felér bárki posztjával. Most tart 2998-nál. Már ha valakinek ez számít, de normális ember a minőséget nézi, nem a mennyiséget.

@szanalmas:, jubileum jön!

Egyébként meg végleg tiltani kéne Slangert innen, talán akkor nem tollaskodna másokkal.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.19. 20:34:56

@Levéltáros: Hagyjuk már ezt a tiltást! Miért ilyen feszült ma mindenki?

Paradox módon épp a blogtér megtisztításáért küzdő Slanger kolléga berepülése vetett itt ma véget a jó hangulatnak.

Friedmann Juci 2010.08.19. 20:38:07

@bogancs: igazad van cunci. a tiltás is ugyanolyan hüjeség, mint a kommenttörlés. a cenzúra ostoba találmány. csak egyszer jutott eszembe nekem is. pedig nem voltam belőve.

szanalmas 2010.08.19. 20:52:11

@bogancs:

Nem tudom, miről beszélsz, nekem meg kell felelnem a rettenetes ugyanakkor érző szívű maccsó avataromnak, az embereknek olyan idolokra és hősökre van szükségük mint énférfiasságom, akik reménysugarat mutatnak ebben az elkorcsosuló világban!!!

szanalmas 2010.08.19. 20:53:44

@Levéltáros:

Köszönöm a fent leírt szent szavak megerősítését, ezért most nem buzizlak le, te köcsög!

szanalmas 2010.08.19. 20:55:30

@bogancs:

Erre már válaszoltam az előbb a köcsög, népbutító blogotokban, de félek, hiába jársz ide, nem értesz te semmit sem a világ nagy igazságaiból!

szanalmas 2010.08.19. 20:58:44

@Friedmann Juci:

Én mindig haragszom és sosem viccelek!!!!
Bár kurva nehéz!

Friedmann Juci 2010.08.19. 20:59:42

@szanalmas: pedig a kamionok viccesek! sőt. tudod mi az igazán vicces? a varrógép!

szanalmas 2010.08.19. 21:02:11

@Friedmann Juci:

Engem arra neveltek, hogy csak a kisujjakon szabad nevetni, ezért néha megnézem az avatarod és halálra röhögöm magam a két kis satnya görbikén!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.19. 21:04:45

@szanalmas: Nem baj, elnézem neked botorságodat. Háromezer kommentbe óhatatlanul is beszúsznak hibák olykor-olykor.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.19. 21:20:32

@szanalmas: Ez a Churchill idézet nagyon fájt odaát.

Friedmann Juci 2010.08.19. 21:24:24

@bogancs: akko mingyá átmegyek józsefattilázni is. vagy petőfizni, mint a vörösök.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.19. 21:31:21

@Friedmann Juci: Szerintem hagyd! Ez most férfimunka odaát.

szanalmas 2010.08.19. 21:32:30

@bogancs:

Van valami olyasmi is, hogy ha eleget fizetsz érte, a statisztikákból bármit bebizonyítok neked, sőt, akár az ellenkezőjét is!
Bár lehet, hogy csak én találtam ki, de kurvajó szöveg!

Friedmann Juci 2010.08.19. 21:34:43

@bogancs: ja. te lemaradtál. zsidó nő fasszal. az mehet?

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.19. 21:36:23

@szanalmas: Van valami ilyesmi, csak nem a statisztikára szerintem. Talán a matematikára?

Friedmann Juci 2010.08.19. 21:42:45

@szanalmas: nem. csak hasonlít! hihi. de tényleg. igazad van :D

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.19. 21:42:56

@Friedmann Juci: Na jó! Még egy vizsgakérdés, aztán jöhetsz: Előre, vagy hátrafelé kapálsz-e?

Friedmann Juci 2010.08.19. 21:44:12

@bogancs: a nap járásának megfelelően.

szanalmas 2010.08.19. 21:44:30

@bogancs:

Jájjj, ez üt! Te Frikk rokona vagy mi!?

Baszom 2010.08.19. 22:10:18

Mivel már úgyis túlbeszéltétek ezt a témát, ezért én felteszem a mindenki által már nagyon várt kérdést:

Ki akar ma dugni?

Baszom 2010.08.19. 22:20:15

@Friedmann Juci: Ezt mindenki tudja, de rajtam kívűl?

Nos? Nos? Ne szégyellősködjetek!

Baszom 2010.08.19. 22:21:17

@Friedmann Juci: Egyébként az, hogy válaszoltál arra enged következtetni, hogy te is.

Friedmann Juci 2010.08.19. 22:21:43

@Baszom: áh. cicus. ezek mind tejbetökök. nem tudják, hogy a tejbe kiflit kell aprítani. a tök másravaló.

Baszom 2010.08.19. 22:24:56

@Friedmann Juci: Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a többiek már dugnak.

Csak nem mondják meg, hogy hol!

Friedmann Juci 2010.08.19. 22:25:41

@Baszom: és csak ketten maradtunk. szomorú.

Baszom 2010.08.19. 22:26:54

Mondjuk nem szeretnék a radai - szörcsi - száni - 21 méter kvartetthez csatlakozni.

Múltkor láttam, ahogy ízlelgették egymás peternácát.

Friedmann Juci 2010.08.19. 22:27:07

@Baszom: különben pedig úgy tudtam van egy zsidóbarátnőd. miért nem őt dugod?

szanalmas 2010.08.19. 22:28:00

@Friedmann Juci:

Nekem van egy szörnyű titkom, amit nagyon szégyellek, kisgyerekként szerettem a kiflit a kakaóba mártani és úgy majszolni. Persze hamar észrevettem, hogy ez nem férfias dolog, de nem ezért lett belőlem sorozatgyilkos!

Friedmann Juci 2010.08.19. 22:29:13

@szanalmas: ma már nem mártogatsz? viszonylag közel állunk már a poszt témájához.

szanalmas 2010.08.19. 22:29:21

@Friedmann Juci:

A zsidó csajok olyanok mint a cigány csajok, egy kanállal édesebbek?!

Baszom 2010.08.19. 22:29:36

@Friedmann Juci: Ne csüggedj.

Épp most olvasom a "hogyan szekszualizáljunk" címő könyvet és ebben az van, hogy ketten is lehet.

Plusz mindenféle fura mozdulatokat meg kombinációkat is mutat erre a kettes felállásra.

Ki kéne próbálni. Szerintem.

Friedmann Juci 2010.08.19. 22:30:47

@szanalmas: a legédesebbek, és a legtisztábbak.

@Baszom: mindegy neked, csak formás legyen az orra.

Baszom 2010.08.19. 22:32:03

@szanalmas: Száni, itt nyugodtan elmondhatod ami a szívedet nyomja.

Mindenféleképpen szeretném azért itt leszögezni, hogy a kakaó segglyukkal való helyettesítése semmiféleképpen nem emelt férfiasságod megítélésen.

Baszom 2010.08.19. 22:32:38

Én mentem aki ott lesz ott lesz.

szanalmas 2010.08.19. 22:35:01

@Baszom:

A jó anyád fogazott, az a baj inkább!

szanalmas 2010.08.19. 22:36:25

@Baszom:

De bazmeg, elkaphatsz mindenféle halálos betegségeket, szóval ne nővel csináld, ha jót akarsz!!!

szanalmas 2010.08.19. 22:39:32

@bogancs:

Óbazmeg, tényleg erről eszembe jutott, hogy krémtúróval is csináltam, legfőbképp vaníliás-mazsolással!
Na ezért vadászok emberekre, most már tiszta a kép...

Frick László Emlékzenekar 2010.08.21. 07:55:04

@bogancs: szerintem XW alakban kapál. Természetesen a BAUHAUS-ban vásárolt zöldre festett fejű un ültető kapával.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.21. 07:57:26

Jut eszembe, fejlettebb nejlonparaszt nők szoktak sorhúzókapával is, mert olyan cuki szarvacskája van (úgy hegeszti rá a munkásnő a sen zsen-i üzemben, U alakot...)

Frick László Emlékzenekar 2010.08.21. 07:57:59

Tényleg, kéne a Strange & Fashion -ben egy fasza cikk a kapatrendekről...