Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Rudinak, avagy szárazbarát és a libák

2010.05.30. 23:35 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Drága Rudi!

Hát ezt is megértük! Eljutott a kigondoltam közössége ahhoz a ponthoz, hogy más, remek blogokban is megemlékeznek rólunk! Talán nem sértődsz meg Rudolf, te aranyos piros orrú, ha én szólok hozzád, hiszen nekem elég volt 1 azaz egy komment, amiben pontosan rávilágítottam az igazságra és máris moderálva lettem! Szép mondhatom!

Persze minket ez nem lep meg. Intellektusunk, népszerűségünk és az a tény, hogy minden egyes nap kurvák seggéről szippantjuk a kokót, de csak miután ők azt a faszunkról lenyalták, ezáltal kétszeresen betépve, az aranylövés és a menny határáig jutva, minket ez nem érdekel.

Inkább szívesen gondolunk arra, hogy egy vödör, saját magad által előállított szarban megmosod a fejed, arcon hugyozod magad, mint példaképed, majd tiszta és fénylő szemekkel rebegsz hálát nekünk, mert rányitottuk szemed az igazságra!

Századunk alapvetően ott lett elbaszva, hogy a nők szavazati jogot kaptak, mint ahogy erről majd szólni is fog egy későbbi dolgozatom és az a tény, hogy te ezen oldalbordák szekerét tolod egy blogon, undorító megcsúfolása a férfi nemnek! Hát még mikor egy jogos és gyakran elvárt visszakézből kiosztott pofon helyett, mivel rendre intenéd a szukákat, te térdre ereszkedsz és végrehajtod parancsaik! Ezek után az sem lepne meg, ha időről-időre ki is nyalnál egy-egy nőt, ami nem kell mondanom, hogy minden férfiúi tevékenység legalja és akiről ilyet lehet feltételezni, megérett rá hogy heréit leadja a portán.

Summa summarum, Rudolf, szégyelld magad!

Szégyelld magad a női nem el nem nyomásáért!

Szégyelld magad a önön pinád kinövesztésért!

Szégyelld magad azért, mert nyilvánvalóan "tudjuki" vagy!

Végül - Dragon kedvéért - bazmeg, te szarfaszú buznyák!

113 komment

Címkék: zsidóbűnözés esti kornél asszonyállatok

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr252043682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.30. 23:58:07

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Nyilvánvaló, hogy arra gondoltál, nem is kell kimondanod, mert közismerten fasiszta vagy! Ezt megmondták már más blogon is!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 00:01:35

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Az enyém kb. ez volt:

Minden szava maga az arany igazság, teljesen egyetértek vele, a végén a videó meg egyszerűen zseniális.

És a másik:

A fiúk kérték, hogy linkeljek, mert, hogy ki vannak tiltva.

kigondoltam.blog.hu/2010/05/30/rudinak_avagy_szarazbarat_es_a_libak

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.31. 00:04:02

@21méter: Érveid előtt nem tudok nem meghajolni, szóval marad a személyeskedés: bazmeg!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 00:08:59

Aszongya:

Csak az él a moderálás eszközével, aki szellemi képességeinek korlátait érezve beismeri, hogy nem tudja megvédeni érveit a másikkal szemben.

Az, aki él ezzel az eszközzel, élesen és metszően adja nyílvánosságra fenti fogyatékosságát. Ezzel együtt el is vágja a visszautat ahhoz, hogy bebizonyítsa, másképp is lehetett volna.

Rudi, most azt hiszed, nagyot odabasztál, de éppen ezzel a poszttal mutattad meg önnön kisstílűségedet, humortalanságodat és ostobaságodat.

Érezted ezt te is, ezért írtad ezt a posztot, meggyőzendő magadat és a többieket a ti igazatakról.

Az viszont jó eredmény, hogy legalább elgondolkodtál a dolgon, de látszik, nem tudtál átlépni önmagadon.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.31. 00:13:10

Én voltam az első innen, aki odaírt és amiért végül a kitiltást rögtön, azonmód megkaptam, mindenki előtt:
"Ez a poszt világosan megmutatja, hogy annak írójában milyen mélyen is létező az antiszemitizmus és rasszizmus, mégpedig a legsötétebb valójában! Szégyelld magad!"
Valahogy így, la'!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.31. 00:14:17

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Faszomért moralizálsz, he?

Szerintem várjuk meg Rudit a Petőfi-híd budai hídfőjénél, és még a szart is rugdossuk ki a mocsadékból! Hogy honnan ismerjük fel? A hidrogénszőke zselézett haj és rózsaszín tollboa nem gyakori viselet...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 00:14:19

megaszongya:

Az aztán pedig elképesztő, hogy arról, aki Kosztolányiért rajong, az hogyan lehet fasiszta.

El sem próbálom magyarázni neked a dolgot.

Szerintem az, aki moderál, megszabja a másiknak, hogy mit gondoljon és miről, és nem fogadja el azt, ha másnak ugyanarról más a véleménye. Itt te magad voltál a véleményfasiszta, nem más.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 00:15:43

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

erre a felháborító, és időseket semmibe sem vevő suttyó posztra:

Kedvesség és káröröm
2010.05.28. 21:00 - Bogi24

Tegnap reggel megyek a városban, közben tömöm az agyam a fornettis pogácsával, mellettem egy nő tolja a babakocsit, benne egy szöszke kissrác vigyorog rám. Először csak megakadt rajta a szemem, mondom mit néz? Biztos a pogácsám kell neki-gondoltam. Lehajoltam hozzá és megkínáltam. Elvett egyet, és az anyukája megköszönte. Utána még integett a kiscsávó, és tök jó érzés volt nem bunkónak lenni, egy ilyen ártatlan kis csöpséggel, és tök jó volt nem átnézni egymáson. És tök jó, hogy én ezt elmesélem nektek, mert egy kicsit jóleső érzés volt, és talán az anyuka is azt gondolja magában, hogy milyen aranyos volt az a csaj aki megkínálta a kiscsávót.

Hazafelé beugrottam az egyik üzletbe és vettem magamnak egy rövidnadrágot. Rápillantottam az órára, és láttam, hogy óra 27 van, nekem meg félkor megy egy buszom. Gyorsan kifizettem a cuccot, és rohantam. Még egy csomóan álltak arra várva, hogy felszállhassanak a buszon, én voltam a legutolsó. A nyanyák tiporták egymást, hogy fél perccel előbb üljenek a buszra. Egy csaj állt előttem, mondom magamban-menjél már vagy felpaszírozlak!- aztán egy kicsit elfordult ás láttam, hogy bazinagy hasa van. És akkor rájöttem, hogy szerncsétlen az öreglányok miatt nem mer felszáálni a busra mert annyira tülekedtek.Veszem a jegyet mikor megkérdezi tőlem a sofőr -te jólátom, hogy lentvan a babakocsis a busz előtt? KIlestem és mondom neki, hogy az előbb még nem volt ott biztos leszállt, hogy jobban hátra lehessen húzódni. Közben már hallom, hogy az egyik vénasszony irgarmatlanul rikácsol, hogy ő nem fér el, meg kötözd a gyerekedet a busztetejére. Sasszézok hátra és még mindig mondja. Konkrétan nem is érdekelt a dolog, de mikor láttam, hogy elfoglal egymaga két ülést, és a szaros gurulós kocsiját meg kibassza a közlekedőre, én meg ugorjak bakot. Kurvára nem fizet a buszra, és még pofázik is. Mikor odaértem természetesen még mindig óbégatott, hogy ez a köz elleni merénylet, hogy ekkora babakocsival felszállnak a kismamák!:)

Fúmondom:D Rámutatok a gurolós kocsira amitől nem fértem el-és ez nem? Mert a piacra bazdmeg okvetlen elkell menni, nyolcszem borsóért egy ekkora táskával.

leültem mögé és láttam, hogy tiszta ideg, én meg tök boldog voltam, mert láttam, hogy már rángatózik az idegtől. Gondoltam magamban egyet szól, aztán biztos felvázolom neki, mi a helyzet az ingyenbuszozással naponta hatszor.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 00:18:14

Ezek után szarrá kimoderáltak minden értelmes kommentünket, és maradt az, ami maradt!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 00:18:58

Piréznek volt még egy kommentje, de nem emlékszek.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 00:56:22

@"the dragon":

Haggyámá...

Csak annyi volt, hogy mélyen egyetértettem a poszt tartalmával, és megállapítittam, hogy akkor szerintük is a nem tetsző kommentelőket fizikai bántalmazással illik megrevansolni.
Vagy ilyesmi.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 08:14:00

Na mi van fiúk, a lányok visszahúzták a hajatokat a homokozóban? Elismerem, régen láttam már ennyire szánalmas vergődést, mint amit most itt prezentáltok, még szerencse, hogy azt már hozzá sem kell tennem, mennyire messze van ez a kutatómunkánktól, hiszen oly nyilvánvaló.
De feltétlen folytassátok, igen jókat kacagok a sértett hiúság eme fenomenális megnyilvánulásain!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 08:15:35

Bár azt még hozzátenném, noha a fridaizén található nőnemű lények oly setétek, mint ama bizonyos középkor volt, mentségül sajna ez sem szolgál!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 08:40:18

És azon már csak bónusz röhögök, hogy Gedeon tagja a tyúkólnak, mégpedig jóval előttetek!

Maaaaagit, megütlek! 2010.05.31. 09:05:50

Igazan nem tudom mit kerestek abban a falusi dalárdában.
Ciki.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.31. 09:06:56

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Na az ilyen lotyóknak kellene kitaposni a belét, majd utána megetetni velük kiskanállal. Persze csak a tartósabb élvezet miatt.

E témában még egy gyöngyszem:

homar.blog.hu/2010/05/31/tetriszeznek_a_nyuggerek_az_auchan_zoldsegmerlegein

Stupidella 2010.05.31. 09:16:01

Hát nem tom, szerintem kár volt lesüllyedni Rudi elvtárs szintjére. Ki lehet őt röhögni, hogy ilyen szánalmasan győzködi a népet, mennyire senkik vagytok/unk, de erre elég lett volna egy mondat is, oszt' slusszkulcs.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.31. 09:20:12

@Stupidella:

Nana, ezért a mondatért bőven megérte:

"Szégyelld magad a női nem el nem nyomásáért!"

Itt azért kirajzolódik az a bizonyos különbség, aminek ki kell rajzolódnia!

Stupidella 2010.05.31. 09:22:35

@"the dragon": ezt ki se szúrtam! Muhahahaa!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 12:27:06

@Maaaaagit, megütlek!:

ismizhetnékünk támadt, lévén gyereknap!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.31. 13:02:31

@LadyCarambole:

Bizony, régi rajongó vagyok én ott! Meg itt beépített kém.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 13:04:38

@Levéltáros:
Látszott az arcfelépítésedből is egyből!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.31. 13:15:45

@LadyCarambole:

Hohó, ámulnál, ha tudnád, kikből raktam össze a profilom. Úgyse mondom meg.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 13:18:11

De azt igazán elárulhatnád, hogy mit kerestél ott a libák közt. Ja, tyúkok. Bírod a metált, vagy mi?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.31. 14:00:37

@LadyCarambole:

Olvasójuk vagyok néha, azt hiszem, a seggszépségversenyük óta. De nehogy szexista poénok legyenek a kitárulkozásom miatt!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 14:32:29

@Levéltáros:

S hajad Varnus Xavér és az összhatás pedig Suchmann Tamás.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.31. 15:35:39

Ez milyen szép már, a vonatkozó poszthoz született, odaát:

tomsawyer · gajricsi.blog.hu 2010.05.31. 15:02:46
Elmondom Rudolf, miért kell ezt eltűrnöd. Az okot úgy hívják: A véleménynyilvánítás szabadsága. Alkotmányos alapjog. Egyébként anyajog is, egy rakat más alapjog forrása.
Olyan általad semmibe vett szarságok hangoztatják, mint az Emberi Jogok EGyetemes Nyilatkozata, Emberi és Polgári Jogok Nyilatkozata... pfejj...abcúg.
Ezért kell eltűrnöd.
Mert abban a pillanatban hogy az internetre kiteszel valamit, hallgatólagosan hozzájárulsz ahhoz, hogy azt kritizálják. Ha nem szeretnéd ezt olvasni, akkor tiltsd le a kommentelési lehetőséget.
Ha ezt nem tetted, akkor viszont, amennyiben a másik nem sért jogot, (alapjogot- személyiségi jogot) akkor _joga_ van leírni azt, és joga van ahhoz, hogy az megjelenjen. TE adtad meg a jogot neki azzal, hogy nem tiltottad le teljesen a kommentelési lehetőséget.
Gyomlálgatni, és amelyik vélemény nem szimpatikus, azt kivagdosni ---hmm... lehet. Bár több mint 40 évig sírt a szája mindenkinek, hogy ezt teszik VELE az állambácsi emberei minden téren, fórumon,és alkalommal.
Jajveszékelt a demokráciáért. Az emberi jogokért.
Nos. Itt vannak az emberi jogok. Visszavágysz a szocializmusba? Diktatúrát szeretnél?
Be is súgnál, ha mód volna rá?
Igen?
Nekem úgy tűnik ez a válasz. IGEN.
Már tettél felé egy lépést. Gratulálok.

Tisztelettel,
tomszójer

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 15:52:32

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Ez az amikor hülye jogászok egymás faszát szopják. Azért van a saját blogunk, hogy itt élhessünk az anyád jogaival. Ha van moderálási meg kitiltási lehetőség, akkor tényleg a tulaj dönti el, hogy milyen kommenteket enged vagy töröl ki. Az más tészta, hogy ezen be lehet rágni, de nehogy már a felvilágosodás eszméit szedjük elő!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 15:57:28

@21méter:

Igazad van, nem elôször. Még egy ilyen, s kitiltalak egy napra.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 16:02:58

@Panther_V:

Te vigyázz, mert megemelem a s kalpodat!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 16:03:34

@Yvettebabacool:

Te meg ne hízelegj, mert meghúzom a pajeszodat, fölfelé.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 16:03:34

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

én ennyire nem izgulok be a dolgon

ellenben rudiban megláttam gregpal lehetőségét, valahogy meg kéne hívni ide kommentelni.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 16:05:55

@21méter:

Azt a napközis tanárunk csinálta másodikban. Nekem nem volt. Hehe.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 16:10:20

Az igazából mindegy is szYvi, hogy mire írtad, tudom, hogy szereted a fájdalmat és így szeretnék kedveskedni.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 16:11:27

@Panther_V:

Akkor körmösből vagy kokiból lehetett még választani pájesz hiányában mifelénk.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.31. 16:12:07

Bazmeg ezek annyira de ANNYIRA kibaszottul sötétek hogy eret vágok magamon. Hogy a büdös kurva életbe lehetnek nők ennyire hihetetlenül buták és erre büszkék?!

Yvettebabacool 2010.05.31. 16:12:17

@21méter: kicsit almos vagyok, de ok.
ugysem mondanam el mire irtam, mert kibaszottul elvezem ezt a helyzetet es senkivel nem akarom megosztani:)

Yvettebabacool 2010.05.31. 16:13:46

a Ludi is no? vagy o Ludi?

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 16:14:57

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Szerintem vitassuk meg, hogy a véleménynyilvánítás szabadsága és az emberi méltosághoz való jog kollíziója esetén a szükségességi/arányossági alkotmányos teszt patikamérlegére helyezve mennyiben van lehetősége egy bloggernek korlátozni a hozzászólókat. Szerintem az AB előtt minimum két különvéleményes határozat születne, persze az eredményt az még csak sejteni sem vélem.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 16:17:43

@Yvettebabacool:

Én pedig burkoltan azt akartam mondani, hogy pont leszarom, hogy egy nő mit gondol vagy akar!;)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 16:18:36

@Panther_V:

Oszt családlátogatáson mit mondott az ofőnéni anyádéknak?

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 18:58:54

@LadyCarambole:

Ejj te nyamvadt áruló lotyó!

Naszóval az a helyzet, hogy Kornélia reposztja szerintem is tök fölösleges (és közepesen szánalmas) volt*.

De az ottani móka meg bizony, hogy todományos munka vót! Felhozom pozitív példaként a zagyiblogot (testmodositas), ahol - számomra is érthetetlen módon - mai napig trollkodhatnak... izé, kutathatnak tudós kollégáink.

((Note: Riszpekt Zagyinak!))

Tényleg bőven elég lett volna az addigi kommentekben osztás, utána már fölösleges (bár a cseten is jól szórakoztunk).
De hát mit tegyünk, ha már megtörtént a baj, kakis lett a pelus?

Szegény Kornél többszörösen hátrányos helyzetű, közismert fasiszta, ami rosszabb, joghallgató, csak felkarolja az ember, nemde?

Hát hol munkál benned az anyai ösztön, he?

Na de ebből nehogy azt olvasd ki, hogy amúgy igazad(-zatok) van, mer megütlek a vellával!

*
Megjegyzem, Rudi posztja minden szintet alulmúl, de hát ő egy einstein, oszt meg erős is, ráadásul úgy kopipésztelte össze az egészet, ha 300x nem olvastam a nappalis hasonlatot, egyszer sem.

Mindegy, lolikszdé elég lett volna neki is.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 19:14:47

@pixelpiréz plüssvitéz:
Drága Piréz, sajnos nem osztom a trollkodási vágyatokat, így maradok továbbra is szerény kutató.
Azt viszont kezelhetjük tényként, hogy fent említett lények a női nem szégyenei. Mivel ez engem is mélyen érint, próbáltam valami mentséget találni számukra, de sajnos hasztalan.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 19:24:11

Nem kéne az egésznek ennyi súlyt adni.
A cset viszont állat.

Az, hogy lédikének nem sikerül felinstallálni a flespléjert, nem gátol meg minket abban, hogy ne fedeznénk fel a kommunikáció új és új útjait.

Én már meguntam amúgy, meg van más dolgom is!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 19:27:40

@LadyCarambole:

Vicces, mert engem a csajok nem, ellenben Rudeláj beképzelt ostobasága zavart inkább. (Meg hogy kitörölte izzadt munkával összegereblyézett hozzászólásim, hehe...)

De legalább most megnőhetett a pöcse, hogy ilyen vadálllatokkal bánhatott el végre, ráadásul asszonyok pőre szeme előtt.
(Még ha bőszen próbálkozik is a retorikai eufeminizácijóval, haha...)

Stupidella 2010.05.31. 19:58:23

@LadyCarambole: az opera böngészőt javasolta, ami nem rossz ötlet (bár szerintem a chrome jobb), de flash player nélkül (ami beépül a böngészőkön belülre is) viszont valóban nem fog működni, akármelyik böngészőt használod szerintem.

Stupidella 2010.05.31. 19:59:27

@pixelpiréz plüssvitéz: úgy látszik, mindenki a saját nemének ostobaságára érzékeny igazán, mivel félő, hogy egy kalap alá vesznek minket velük.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 20:01:22

@Stupidella:
Annyira jó fej vagy, mondtam már?! *kacsint*

Stupidella 2010.05.31. 20:06:16

@LadyCarambole: még nem, de köszi, ari vagy meg minden. _kaccsint_

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 20:17:17

@LadyCarambole:

az opera natívan és júzerfrendlin behúzza maga alá a flespléjert!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 20:17:51

króm is jó, de annyira nem.

Stupidella 2010.05.31. 20:28:05

@Csönd-Nesz-Rizs.®: megsúgom, hogy egy bizonyos farmos hülyeség miatt elég sokat flesseltem az elmúlt időkben és az operán volt a leghasználhatatlanabb. Firefox közepesen vette az akadályokat, s a króm volt a legjobb.

De ez maradjon köztünk, már szégyellem, hogy szájberparasztkodtam.

-Tom- 2010.05.31. 20:28:32

@21méter: Amúgy nem értek egyet. Az nem sérti a személyiségi jogait Rudolfnak, ha ellenvéleményed van, vagy szemtelen vagy, vagy hülyeségeket írsz be. Ergo felesleges a SZ/A teszt.
Ha azt írod be, hogy : "hülyebuzi láttalak szopni a körúton egy tízesért két niggert, te gecó, tudom, hogy besúgtál a múltrezsimbe, beszéltem a tartótiszteddel, te köcsög, lopni még jártok apáddal?!"
Az sérti.
Kissé.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 20:31:13

@tomsawyer:

jaj, drága, maga olyan komolyan vette az egészet a búgó hangjával.

nem kell. hülyeség.
legjobban a nyuggereket sajnálom, hogy ennyire szarba veszik őket a fiatalok.

a többi hülyeség.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 20:32:16

@Stupidella:

ugye nem mondod, hogy virtuálepret termesztettél?

soha nem értettem az ilyen embereket.

készíthetek veled interjút?

-Tom- 2010.05.31. 20:43:09

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Én mindig ennyire ugrom, ha jogi vita lehetőségét csillantja a déltáni kósza napsugár.
Ez a heppem. Engem ez szórakoztat.
Meg a reakciók is. Az érvelési technika.
Amúgy hun vannak a nyuggerek, kérem? Tessenek már engem felvilgostani!

-Tom- 2010.05.31. 20:43:42

felvilágosítani, na

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 20:46:37

@LadyCarambole:

Úgy értette, ott a helyed, nem a gép előtt!

@Stupidella:

Részemről nemigazán, engem az jobban sértett, hogy a buznyák Szörcsivel és Drágóval vesznek egy kalap alá, mivel én nyilvánvalóan okosabb vagyok náluk és szebb!

Az einsteini adminnal való összekeverés miatt nem féltem, mert az egyszerűen más (ismeretlen) faj.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 21:05:57

@tomsawyer:

drága búgóhangú, légy oly kedves és olvasd el ennek a posztnak az összes kommentjét. egyik a bogikánk által íródott posztot tartalmazza, na az vót a kiindulás

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.31. 21:16:02

faszomnak kell itt megsértődni...humortalan sötét nyomingerek, ezt azelőtt is tudtuk, pont azért mentünk oda, nem? nem hiszem hogy akárki önbecslésére végzetes csapást mérne a tény, hogy többé nem írhat fridablogra...szóval stupinak igaza van, bármily furcsa!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 21:24:52

@tomsawyer:

ó, te galamb... nézd, azoknak a jogról beszélni, akiknek a szellemi vezetője úgy nyilatkozik, hogy az anyajog arra jó, hogy levezessünk belőle minden szart... nos azoknak jogelméletet magyarázni lehet, de nem tudom, mennyire célravezető...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 21:25:31

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

az őrült román kurva anyád!

és ki a fasz sértődött meg, te barom?

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 21:31:41

@tomsawyer:

Az az ügyvédi titoktartást sértené, úgyhogy többet ne is mondj, kérlek!;)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 21:33:13

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Abszolúte jól mondod, hogy baszódnál meg, Nyunyesz főtörzs.

Látjátok ilyen baleset történik akkor, amikor újoncokat visztek éles bevetésre. Előreküldtétek Private Kornéliát, ő meg csak pillázott, hogy visszalőttek.

Hivatalos vizsgálatot fogok indítani az operatív művelet halálos áldozata ügyében, hogy megtalálhassuk a felelősöket, és máskor ne forduljon elő ilyen málőr!

Áh a faszom, legyen Dragon a felelős és kész!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 21:36:42

@pixelpiréz plüssvitéz:
Szerintem is Dragon vetette el a súlykot, és mint rendesen, most is csak magát találta el, a béna zugnyaló!
Javaslom, hogy süssön krémest!

szanalmas 2010.05.31. 21:38:37

@pixelpiréz plüssvitéz:

Majdnem!

Tulajdonképpen a digó kurvára meglepődött, hogy van a neten pár ember aki tőle is hülyébb. Ez annyira megtetszett neki -érthető okokból-, hogy hatalmas patáliát rendezett, hogy más is észrevegye ezt a tényleg ritka esetet! Váháhá!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.31. 21:41:04

@pixelpiréz plüssvitéz:

Csak nekem tűnt fel, hogy ez a poszt azért íródott, hogy hátha átmerészkednek ide - a moderációmetes övezetbe - a csibék, netalántán Rudáj?

Mondjuk nem jött be, az igaz.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.31. 21:42:44

@"the dragon":

a csetbe bejöttek délután

hát ne tudd meg.... letaglóztak minket, rudi nagyon eszes!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.31. 21:43:43

@Csönd-Nesz-Rizs.®: szójer okoskodása az emberi jogokról például sértődésszámba ment..mondjuk ez a poszt is!

szanalmas 2010.05.31. 21:43:48

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Dragi az Isten, kopjatok le róla!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 21:44:44

Vigyázzatok, ez csapda!
Dragon nélkül még képes, és tényleg bezárja 250-nél! Bár tudjátok, hogy Dragon nem kedvencem, hajlok ez esetben a kompromisszumra.

Apropos, mi ez a halálvágy?

szanalmas 2010.05.31. 21:46:20

@"the dragon":

Átjöttek bazmeg, de tényleg hülyébbek mint Kornél! LOL

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 21:49:14

@LadyCarambole:

Nem, Dragit az akció vezetőjeként vonjuk felelősségre, nem a gépp

@"the dragon":

Biztos ezzel fog védekezni az elhunyt, és biztos ez is közrejátszott, de szerintem nem ez volt az alap ok, de legalábbis nem úgy látszik.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 21:51:43

@szanalmas:

Hát ez elég ocsmány gyanusítgatás.
De tetszik!

@LadyCarambole:

Neem, Dragit az akció vezetőjeként vonjuk felelősségre, nem az ellenség legéppuskázásáért!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.31. 21:53:29

@pixelpiréz plüssvitéz: Te hülye vagy bazmeg? Anyád újonc a Rocco hátulról szereti 31.-ben!

@szanalmas: vagy! Ám igazad van, ami engem meglepett, hogy nálad is gázabbak.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.31. 22:19:57

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Kornélka, az önéletrajzodban nem volt benne, milyen hadszíntéren trollkodtál volna besorozásod előtt.
Tehát újonc vagy.

Sőt, Dragi ujjonca vagy, nyehehehe!
süti beállítások módosítása