Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Ágybaszarás

2010.05.11. 04:55 Frick László Emlékzenekar

 

Egy szatír délutánja

 

Nézz rám még nem nőttem fel
vad a szívem hát igy fogadj el
és ha néha tévútra visz majd a vér
ez a rossz fiú tudd hazatér

/Huligensz-Refrén 5x/

 mjúzikk! [cak-cakk:]

Dr Paródy azóta iszik, mióta az eszét tudja. Az idő előrehaladtával rothadó vérlila szalonnás tömbökben felejt örökre mindent el. Valaha művészi hajlamai voltak, később,   kezei már részegen is tremolózván, úgy huszonkét éves kora körül, átállt a fotózásra. (A fészbúkon élete egyik főműve, A Fiú Bársonyos Arcéllel Napszemüvegben című 25 éves önarcképe csábítja megmentésére a 44 –és a halál közötti kapuzárási pánikban és xanax-elvonási tünetekben fetrengő vidéki tanárnőszegmenst, akik fogadása előtt a falusi buszmegálló húgyszagú szárnyéka mögött apró kis üvegcsékből annyi bátorságot nyomnak magukba, hogy a behízott nikotinkátránytól célközepes szőrös  seggpofa és a fészbúkprofil között már nem is találnák a különbséget, ha keresnék se...)

 

Dr Paródy úgy érzi, mostanában mintha többet inna a kelleténél. Ezen a reggelen azonban szájában az elömlő anyatej ízével ébred. Cigarettát tapogat ki az éjjeliszekrényen –rég túljutott a hőskorszakon, amiben még nem tudott okádni. Alkoholistává lenni kis cél, jó cél, de ennek útja a szisztematikus hányástól lesz göröngymentes. Hányni jó, hányni élvezet, a szakszerű hányás megfelelő edénybe fölfogván újrahasznosítható –vagy legyen kéznél egy szivacs. Szemrésén át látja, hogy nem felejtette el megint égve hagyni a villanyt, megnyugtató húgyszinű fényben ködlik a pöcegödör, amit egy alkoholista vén nyanyától illegálisan bérel.

 

A kifosott sárgaborsófőzelékmasszában mintha gesztenyehéjtüsis mókás kis állatok gyufaszálpálcikalábakon aváznának, szúrúcskás iszapérzés, forró élvezet az lába között (oda is nyúl a zacskójához) valami krémes daráltmákos, Anyu süteményt készít s hozzá a krém, de nem Joli néni zsírkrémje az a gyűlöletes, romlott tojástól zöldsárgás fosatópiskótája a vén picsának, jaj, ujjaira vesz a masszából, ajkaihoz emeli s megérzi a kétszer csípős körömpörkölt perzselését, tegnap Ikrényi tanárúrnál kártyáztak s egy kép, ahogy a tökrészeg bebaszott Ikrényiné farolván tolatva húgyozik a rég lejárt műszakis Wartburg árnyékában majd hanyattesik és sírva fakad.

 

Az iszony feje búbjától jegesen fut le bénává zsibbadt lábaihoz: beszart. Összeszarta magát. Egy bútorozott albérletben rottyintott be, önkormányzati szükséglakás  udvari szobájában, víz legközelebb egy csapban az udvaron.

 

(Szerzői megjegyzés: a hóttreál novella az undorító részleteivel és a zola-i, kegyelmet nem ismerő szagfestésekkel ez excrementumok és testváladékkipárolgások irányában feltétlenül reggel kezdődik, az ébredéssel akkor is, ha egyébként Dr Paródy reggelei délután négy felé szoktak elkövetkezni…)

 

A szíve, ez a bolond vagány –hányinger fogja el, még ez hiányzott, vesztibulárisan valami undorító sláger, és ráadásul éjszaka [délelőtt tíz tájékán - a szerk.vél.] elrúghatta a magnót az ágya mellől, mert hiába tapogat a PLAY-gomb felé, sehol, az üres levegőben kaszál szaros ujjaival.

 A PLAY a PLAY a PLAY, összeszorított szemekel igyekszik fölidézni a bekapcsgomb képét, de csak Fekecs Mária húgyúti fertőzésektől túrósodott sápatag klitortiszának képe merül föl a végbélszínű nyílásból.

No jó, be is húgyozott. Ez ezzel jár. Behúgyozni végülis nem a világ és az is előfordult már, hogy a budiban kissé mellé ült a lyuknak és beleült valami szarba –ám azt lehet, hogy a vénasszony fosta oda.

 

Leesett a vérnyomásom –állapította meg Dr Paródy annak ellenére, hogy jogi doktor. Feje visszazuhant a párnára, [Huligensz slágerfoszlány] legalább lenne itt egy nő, aki most kimosná a szarból. Beszarás. Összeszedi magát, ha sikerül egy fél jégert okádás nélkül délig [= este 10 felé- a szerk. megj.] benyomnia, fölmegy a netre a Kiskakasban s beír Sade márkihoz az ötlettel, írja meg az ágybaszarást. Újabb kisérletet  tett a rádiósmagnó kitapintására, ehhez megpróbálta kinyitni gennyes seb varára emlékeztető súlyos szemhéjait , de csak annyit ért el, hogy a fejében elömlött a réseken betörő húgyszinű köd ólmosan üli meg éberálmát. Elhízott, nyálkás kocsonyától iszamos testét a legnagyobb erőfeszítéssel az ágy szélére vetve még egy kétségbeesettnek már csak a szóismétlés elkerülése okán sem   nevezhető kisérletet tett a rádiósmagnó elérésére: kitapintotta a sarkát. Mellkasába nyillalt azonban a parancs: GYÚCCSÁ MÁ RÁ BAZDMEG A KURVANYÁDAT!  Ehhez egy fél fióknyi öngyújtót tart –a rést tágítván előkapott egy öngyújtót s jócskán beleperkálva a rászikkadt okádékoktól és ételmaradékoktól gyúhatatlan szakállába, sikerült eltalálnia a cigaretta boldogabbik végét, ám az megint csak a szájában volt. „Még szerencse, hogy nem a szűrőre gyújtottam megint!”

 

Most már ki kell nyitnom a szemeim, legalább az egyiket, határozta el s felkönyökölt. Jobb szem, nyílj meg! Kéz nyúlj, tapogass, húzz ki egy szál cigit! (kihúzta) Úgy, és most nézd meg, mielőtt a pofádba nyomod, hol a szűrő. (ez is megvolt: jó helyen!) Úgy, és most nyomd abba a kibaszott pofába! ajkai azonban nem engedelmeskedtek, kénytelen volt most már a jobb kezével, a szaros ujjaival is rátartani, ám keze annyira reszket, hogy a szarral szájon és orron törölte magát.

 

És még csak most következik a közdelem, eltalálni a cigivel a lángot.  Ezt rendszerint ülve szokta megkisérelni, térdére könyököl s állával rátámaszkodik a cigarettát tartó kezére, majd jobbjának reszketését igyekszik annyira megfékezni, hogy a lángot legalább megközelítően a cigaretta felé tarthassa. Sikerül derékon kapnia most a lánggal a cigarettát, szívja, szívja mohón, parázsló seb a szál derekán, egyre terjed s az életmentő füst, légcsövében s hörgőiben nagyot szörcsen a fossárga váladék, föltolul, köhög, kézfejére toccsan a köpet, mellkasához keni, mennyi szép emlék, hány joghallgató csajszi csigázta ujjai között!

 

A füst édeskeserű ízével s a jólsikerült köhögéssel teste zsibbadása orgazmikusan oldódott –elérkezett tehát az idó a cselekvésre, karjának parancsolt: ÁLLÍTSD FÖL A MAGNÓT BAZDMEG! Ehhez bele kellett azonban ülnie a szarába. Úgy döntött, már mindegy, majd ad a vén picsának egy ötöst, húzza le az ágyneműt, logikus is, majd a nagyját a lepedővel törli ki.

Egyik szemrésén a narancs-rummal masszában fekete téglatest úszik, az lehet a magnó, de melyik keze a szaros?

 

Úgy döntvén, hogy a bal keze a tiszta, felállítota a magnót s innen már ment magától minden, mint az ágybaszarás, középső ujjával kitapintotta a PLAY gombot, benyomta és azonnal betöltötte a szobát a Led Zeppelin Killing Floor című száma, elméjét átseperte a tiszta fuvallat, a Huligensz együttes szinténzenész (azaz masszív alkoholista) tagjai a klimaxos pánikbeteg hölgyszegmensnek készült ócska dalaival elillant megbaszni a kurvannyát a göncölszekérrel és mind a telihóódakkal egybe, Jimmy Page nem ismer könyörületet (ez a testvér is gennyzacskóvá itta már időközben az agyát).

 

És csak ezután következett az egykor még főlényeg: Előhalászni az életmentő jégert, már csak azt kellett kitotóznia az üvegből meredő szívószállal, az arcán a sok sebből melyik a szája, a szaros? Sebaj, az orrlikába döfölt a szívószállal, végülis így is lehetne, orron át, talán jobban is hat, de nem A SZÁDBA VEDD BAZDMEG, sikerült, rá is harapott enyhédeden, most már csak az üveg fenekére kellett lenyomnia, fixálvást teleszart kuffernyi ülepét az ágygödörben, fejét baljával támasztván, a jobbját az üveggel igykezett satbilan megtartani, majd rá-rábólintva szívta, szívta s időnként sikerrel, majdnem két kortynyi ÉLETJÉÉGER-et szippantván magába már csak azt kellett megvárnia, hogy a nyelőcsövén a kéj gyomrába ömöljön le.

68 komment

Címkék: ágybaszarás

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr11991518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.11. 07:44:11

Aaaaaaztakurva!

Főcímlapot neki!

Brávó!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.11. 08:13:21

Hogy a rohadás öljön meg, amiért ilyen buzi szar számot applikáltál a cikkbe! Komolyan mondom, most vagy egy hétig nem fog felállni a faszom...

Nem értem mi történt a Huligennyzel, régen még tudtak zenélni!

www.youtube.com/watch?v=SrMkoDdSSuw

(Na jó, azért a hangfalat ne kapcsoljátok be!)

Frick László Emlékzenekar 2010.05.11. 08:20:54

@"the dragon": A nő olvas, kérdezd megZávada Pált vagy Vámos Miklóst vagy Darvasi Lászlót vagy Esterházy Pétert vagy Vass Virágot vagy Rácz Zsuszát, hogy csak a legkomolyab írókat mondjam -és Babarczy Eszter filozófust.
A Hooligans zenekar zenéjére maszturbál a 44 -és halálközötti női szegmens (főleg a kövérebb combúak, akik lábösszeszorítással is tudnak a konyhapultnál) tánci-tánci. Hát őrájuk, az ő igényeikre is gondolni kell azért, ha már egy ilyen ocsmány és undorító történetet tálal az ember.
s kihagytam azt a részt, amikor a makirészeg szállásadónő benyit és milyen ajánlatot tesz

Frick László Emlékzenekar 2010.05.11. 08:22:27

@"the dragon": Járjá' mán utána léccives, Csipa mennyi hüvelynedvet termeltet föl csak a látványa szintjén, még gázolajból is sok lenne az IFÁ-mba.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.11. 08:23:46

@"the dragon": És azt hiszed??? - A próbateremben gyakorlás helyett a hosszú Voodoo Chile-t szokták nyomatni meg Zappától a The Torture Never Stops -t.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.11. 08:25:42

Menjél a picsába te is Frick, pfej, beteg állat vagy!
Márezaszarígyreggelrepontkellett.
Fáj a fogam, azt még írd bele, hátha jobb lesz!

Frick László Emlékzenekar 2010.05.11. 08:26:38

Hanniballal most dolgozunk egy lakodalmizenés projekten, már letölöttem a fiókomban talált 1998-as kiadású műűvészCD mellékletéről azt a zeneíró ajándékprogramot, amit még az én gépem is elbir. Célul azt tűztük ki, hogy havonta annyi jöjjön be tisztán, mint Kantás Dzsúlió romapop zenekarának egy héten.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.11. 08:28:24

@gájricsi dezső: Akkor már majd jó lesz, mire a hasnyálmirigyed is széjjelrohad, mert nem lesz, mi fájjon a szádban, de ne feledd: csakis a valódi bor és csakis felespohárból, maxx 3 cent. És módjával, mert különben kihányod és kezdheted elölről. De ha jólemlékszem, a fogidegek már akkor kirohadnak, amikor az ember mocsárjáró lesz és a lábidegrendszere csak fónikus parancsokra engedelmeskedik.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.11. 08:34:04

@Frick László Emlékzenekar:
*szemét forgatja*

Hagyjál már ezzel a szarral absztinens vagyok!
Csak konyakmeggyet eszem, abban lévő alkoholtól nem rohad a májam, meg a hasnyálmirigyem!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.11. 08:38:46

"fiú bársonyos arcszéllel, napszemüvegben"
bazmeg.
*feljajdul, röhög*

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.11. 08:50:04

az utóbbi két poszt a témában valami parádés, ezt el kell ismernem!

Frick László Emlékzenekar 2010.05.11. 08:55:33

@gájricsi dezső: Azt tudod, mért van napszemüvegben?

A nőiszegmens is konyakmeggyel kezdi, de aztán elúnja a sok csokit gombbóccásodni a hasikójában és lesz bonbonmeggy. De csak mensigörcs ellen!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.11. 08:56:08

Hát Frick, ha nem te vagy a vénkecske, amit kétlek, akkor bizonyára ikertestvérek vagytok, de ezt meg nem akarom elhinni, mert belőled egy is sok(k)!
Kurva jó egyébként, csak már megint túl-motiváltál, hogy a fene vigye, hetekig nem bírok majd még bevásárlócetlit se írni!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.11. 08:59:15

@Frick László Emlékzenekar: nem tudom. Mert jól áll.
Nekem szemüvegfejem van, sármos vagyok benne, kúl. Mint egy modell.
Lehet indulok a Királynőn, persze csak jövőre.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.05.11. 09:03:02

az uram szerint elég naturális de nem zolás amúgy olyan hajnóczysan olvastam fel neki de erre bele élvezet a számba

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.11. 09:11:33

" fölmegy a netre a Kiskakasban..."
na megyek mert nyitnak a dühöngőben

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.11. 09:25:10

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:
Az urad nem értékeli a Zirodalmat, baszki! A naturalista Úristenit, hát nem neveled?!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.11. 09:31:32

hooligansék profi jazz-zenészek egyébként..és nem csak úgy profik, hogy ott végeztek, ahol kell..csak hát tudjátok hogy van ez, valamiből meg kell élni-mondják az elkurvultak.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.11. 09:41:29

@Nyunyóka:
Nem mondod, hogy a dzsesszkonziban tetoválták ki őket?!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.11. 09:44:34

@LadyCarambole: lolbazmeg, szerinted a jazzkonziba még mindig a rizsporos paróka a kötelező viselet, vagy ha nem, akkor néger kell hogy legyél, mi?

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.05.11. 09:48:08

huligensz akkor is foshúgy lenne, ha keresztelő szent jános és kszenu együtt okították volna őket szolfézsre, de azért ez a kis írás gyönyörű. persze én nem hallgattam meg a zenét hozzá.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.11. 09:53:01

@Nyunyóka:
Nem tudom, azért kérdeztem. Én se tudhatok mindent, mégha úgy is tűnik időnként...!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 09:53:43

No igen, jó érzés volt megihletőnek lenni. Ha élne, J. is örömmel olvasta volna a fentieket! Bár meg kell hagynom, J. legközelebb nem undormányos dolgokkal fog visszatérni.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.11. 09:56:07

@periplaneta plumbum:
Huligensz egy vicc, csak éppen rossz. Mint a hónajmirigy, csak ők a rosszfiúvagyok-demegbasználak-nyalomagitárom figurát nyomják, közben meg rém unalmasak. Középszer, én mondom.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.05.11. 10:00:31

@LadyCarambole: ja hogy te ebben nem értékeled a nevelő szándékomat mert hogy én akartam hogy inkább a számba élvezzen mint másba

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.05.11. 10:01:55

@LadyCarambole: igazad lehet, de én még sose hallgattam meg egy huligensz számot sem. csak már láttam tévében 4 másodpercre véletlen. mondjuk az annyira rettenet volt, hogy levontam a megfelelő következtetéseket.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.05.11. 10:02:25

huligens meg paródia zeneileg alulművelt análfabéták őrjöngésére és zsibbasztatására

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.11. 10:48:59

Még mindig nem írtad, Frick, miért a napszemüveg? Eltakarja az ödémás szemét?

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.05.11. 12:51:08

@Csönd-Nesz-Rizs.®: meg van az a opus lájk is lájk nánánáná

Frick László Emlékzenekar 2010.05.11. 13:14:59

@LadyCarambole: Ismerem Magyarország egyik legjobb nőjét, öt gyerek után még darázsdereka volt és 53 éves korában az irodában megkérték a kollégái, nézze már meg az utcán, odale, jönnek-e végre a kocsmából, ő megtette nekik a sziveséget és a fickók meg leültek sorban, mozizni, gyönyörködtek a fenekében (kétujjas szépséglyuka volt még akkor). Nos, ez a nő persze nagyon jól ír. De nem hajlandó. Ez egy tipikus nőibetegség, fejben meg van minden... de .. valahogy szemérmes leírni. (Lásd Vass Virág korszakos mondását arról, hogy LIVE! nem oly bátor, mínt írásaiban...)
Vagy ha mégis ír, nem mer központozni.
Namost persze nem arról van szó, hogy mindenféle, pl szexuális nyomorból fakadóan túlfűtött vágykiéléseket kell írni vagy ilyen vacak moralista-antialkoholista férrcművet, mint én. Tipikus faszista gondolkodás az enyém, a nő regényében (Polcz Alaine) az a jó, hogy.. meg is mond mindent, de azért hagy valamit.. ö.. homályban
Hm.. Ott van pl Szécsi Noémi, aki nem a Nagybetűs-be vetette bele magát, mint költészetünk K-O-ja, hanem elment babázni és jéééé... a kismamadepresszióból is mint (és milyen!) regényírónő jött vissza.
Lényegében, amit nőnek javallanék, a mit ne, pl a Szomjas Oázist kell elkerülni nagyon messzire meg az afféle feminimopicsoid kombattókat, viszont Vathy Zsuzsa Törötkezű-je nagyon jó. (A Nagy Férfi, az isten nyugosztalja, bizony, volt, hogy jegesre zsibbadt ajakakkal nézett át a Velencei tó fölött a gárdonyi vá. magasságában: "Hol vagyok??" VZs meg anya volt meg minden és kémikus és mégis, bátor is írni.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.11. 13:17:06

@gájricsi dezső: Nappal nem merek linket adni arról, milyen egy permanens ivászat miatt begyógyult szem, de a Syphillis-ről való régi orvosi tankönyvekben láthatsz olyat, a modellek pesti prostik voltak 1909 tájáról. Csak oldalára kell fordítani a könyvet. Úgy nézd. És aztán képzeld el szinesben majd tegyél rá napszemüveget.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.11. 13:18:28

@gájricsi dezső: De Johnny Winter egyik középkorai zenekarában is olyan Szily László -típusú begyógyult hemüje van az egyik zenésznek, azt hiszem, a dobos az.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.11. 13:19:30

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Guy, írtam neked egyet a másik blogomban [kurzív>] láttad már?

szanalmas 2010.05.11. 17:48:34

Bazmeg Frick, te vagy a bloghu Zoéja -és most leszarom, hogy nem egyedül- de egy középszerű, zsibvásáros, elbaszott műundorgrund lett itt. Igazából bekaphatjátok az összes faszom, bár gondolom, hogy ti is leszarjátok, mit makogok. Meggyaláztátok az elődök szellemiségét, a tiszta, józan paraszti ész és a magaskultúra egyvelegét, bebuzult az egész kóceráj! Köcsög biciklis hippik!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.11. 18:02:27

@szanalmas:

Én is csak forgolódom az ágyban napok óta... Már amikor nem baszok.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.11. 18:46:05

@szanalmas:

Fáj minden betű amit leütök, de ami igaz, az igaz...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 18:51:44

@Flat Eric / sta press: Pont azt az utat járta be az egész mint a Hooligans, mi? Nem baj, spricceljen a fos.

vasziljevics 2010.05.11. 22:02:16

pulitzer díjas - bár szerintem egy picinyt sok benne a romantikus kép meg a rokokó díszítés. talán lehetett volna pár fokkal realistább. de sebaj.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.12. 01:30:53

Istenemre, nem kenyeremek a bélsaras poénok, még Fábry sztendáp ezirányú próbálkozásain is én érzem kínosan magam (ez lenne a lyobboshumor, papa?), de ahogy Frikk előadja a nyomor ilyen fokát, az zsenitális.

Lájk-reklámot neki.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.12. 06:06:21

@szanalmas: @Flat Eric / sta press:

Gyerekek, az élet erről szól, menetelsz te is a direktmorálból a rosszlelkiismeret felé. Ha nem így lenne. akkor ott fetrengenél (lásd a főszöveg) a villanytalan szobában, annyi fény szivárogna be, amennyi a műanyagredőny egyre több résén (a cigánygyerekeket féltéglával kűdui az anyjuk, ilyeszetk rá a parasztra oszt akkor a tanács másik lakást ad neki, min k meg kikérjük a Szilvikéjéknek, mire föl lehet venni a szülési segédet)
mint más rendes kallódó értelmiségi, semmi internet, esetleg a régi gimis irkák, amikkel a segged törlöd ki, ha még van erőd kifarolni a gangra a felfűtött korlát emlékéhez fosni.
De mivel egyitek sem ezt teszi, föl vagytok csatlakozva a hálóra, van nicketek, belépési kódotok sőt, áram a gépben, innetől kezdve
pózolás ez az egés
ja, szánalmasnak lekövethetősége is van, mert bekapta az avatar-cumiját az indexnek.

Akkor.. miről puffogtok, gyááárekek, ejnyeee? Nektek nincsen a dzsekketek a ládába nyova és power? De, akkor meg ne ríjjatok, hanem kenessétek. Ha tudjátok.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.12. 06:10:50

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan: Ez most valahogy nem volt életszerű, nekem a, tegyük föl, feleségem, ha Hajnóczy-san olvasná fel, kinyalnám a seggelyukát. De nem spriccelnék a szájába, mert jobban szeretné a méhnyaknyáktavacskájához hideg-csikis vagy forró áradásokban. Ez a szájbaspriccelés rejszolós kisfiúknak való CUCC.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.12. 06:15:08

@LadyCarambole: Lemmy Killmister is dzsesszel indított (majd a tetkót a sztájliszt javasolta)
Azt akarom még mondani, hogy nem kell bepucsítani Erich von Fletovitzsch destrukciójának és a Kigondoltam!-ot huligenszeknek akarni -l átni. A huligensz az a subba "blog" meg a Homár "blog". (A subba a legál pornóoldala a nadrágon keresztül masztizó bölcsészlányoknak)

Majd ha az index gombot ad nektek meg egy íróasztalt a dohánygyárban és le kell nylnetek az APO-főnök verbális jizzeléseit a szerkesztőségi értekezleteken, hogy nem elég nagy a fogyás (itt: kattogásszám) AKKOR kell lefeküdni Flet-nek..

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.05.12. 09:13:38

@Frick László Emlékzenekar: neked meg ez a véleményed de teljes kiszolgálás esetén nem fárasztom uram ilyen érdekfeszítő írás felolvasása után csak kényeztetek

szanalmas 2010.05.12. 14:08:29

@Frick László Emlékzenekar:

Pózolás a lófaszt, ne mosd már össze az önsajnáltató, igénytelen, kibaszottul meg nem értett tehetségtelen idiótákat a kallódó értelmiséggel. Ráadásul az egész egy agyszülemény, bebaszva közvetlenül egy másik faszomtuggya minek után. Hozd be az olvasót, hogy reagáljon, az a nehéz. Bizonyíts bazmeg, mert kurva mérges leszek!
Vagy írj a pisi-kaki szekszről sorozatot, a faszt se izgatja.
Avatarcumi? Miről beszélsz he, kattincsál már az avatar nélküli nicknevedre aztán az aktivitásra, szerinted az mi a fasz, visszakövetlek vagy öccáz posztig?! Lúzer! Macskajancsi!

Frick László Emlékzenekar 2010.05.12. 15:06:00

@szanalmas: Visszakövethetsz, de az gyalog van és a Groß Bruder nem fog utánamgyalogolni 500 kommentet. Ámde, ha van ávátárám, akkor a statgépével tükrözi a végbelem is. Én is bekaptam a cumit és volt is egy napig avatarom, amikor rájöttem, mi az ábra. Meg kellett indokolnom, mért nem akarom.

Az olvasók MARKáns része nem reagál. Nagyon sok a nőiolvasó, akik még csak nem is regisztrálnak. Pl a pisi és a kakipornó fogyasztóinak is MARKáns része nő. Bár a kikötözőset meg a fenekelőset jobban szeretik.

szanalmas 2010.05.12. 15:13:51

@Frick László Emlékzenekar:

Mid van neked, ami annyira kell nekik?!
Én ehhez nem értek, dragi itt a fő informatikus gecó, csak tagadja. Még Ubuntut is használt.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.12. 15:44:48

@szanalmas: Ami kell nekik icc. az a kattogásszám. Akár merre kattogsz, nekik termelsz és ez az izé, ez az avatarcumi fokoz valamit, majd Dr Dragon megmondja mit. Egyébként meg mindenki a Mindenhatoooooo-nak hódol be és nem kell semmi, leírom ide, hogy arab, terror és bomba, ez a három szó 2 emelettel visz följebb a Mindenható rostáján ahhoz, hogy majd ember is belekukkantson a levgelezésembe namost sok az a még nyolc emelet .. de ne feledd, hogy Londonban, ha a Cityben jó hangosan kimondod a bomba szót, mi lesz :))) (próbáld ki, tiszta szivemből kívánom)

szanalmas 2010.05.12. 15:57:40

Héhahó, a kattogásszám az komoly. Ámbár nem tudom nem megjegyezni, hogy az, hogy te mennyit kattingatsz, az nem változik annak függvényében, hogy van-e avatarod!
Amúgy az indexnek van valami pincéje, ahol ilyen levélolvasós emberek ülnek?
Állítólag a google is ilyen, ott még a gépek profilt is alkotnak rólad!
Bazmeg, szerinted hányan kommentelnek a bloghu/index izékre per nap? Wáhhháhá, paranoid!
"Ezt a bombát valódi magyar terroristák robbantották!"

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.12. 17:15:46

@szanalmas:

én is így voltam, aztán két héttel ezelőtt ránkszólt a globálikumon a zindex jogász, és leszedtek egy posztunkat, valamint közölték, hogy amúgy per.

nem hinnéd, de a nagy testvér figyel.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.12. 17:19:43

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Na ez most érdekel. Kivételesen.
Tájékoztass, miről van szó!
Milyen poszt, kiről szólt, kinek sértette a személyiségi jogát?
Már ha van egy perced. Csetben is jó.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.13. 06:29:13

@szanalmas: A középeurópai üldözésimánia kialakulásának auz oka az, hogy az embert itt üldözik. A fickók nem a padláson ülnek, hanem a pincében.
Nézzük kedvenc példámat: Van egy beteg ügyvéd Cegléden, aki nem csak hogy a jógyerekek riogatására gyártott vagy 32 imsertebb (és 78 alkalmi) nicket meg profilt meg mindent, de leghirhedettebb nevén fönt van a fácsén és megalapította a saját magát üldöző profilt is a saját civil nevén!
Ezt az embert, egyik "ujjlenyomata", az avatar-alkotási módszereiről lehet fölismerni, a másik a tipográfiája. Akkora szemétláda, hogy bízva a Hannibal Lektűr típusú jógyerekek jóhiszemében rendesen, a maszkjában önironikus, úgyse jönnek rá (áés tényleg nem!)
Hol téved a pasas? Ott, hogy pl az index belső statgépén csak egy kattintás és egy IP-címre (vagy hozzá a munkahelyire meg a csaja meg a mamama IP címére) összestatkózzák az összes blogot aktiivitásban. Például itt nyolcótoknak van összesen 20 avatara meg 30 nickje, de azt csak ti hisztiek, hogy A Dohánygyárban ezt, ha akarja az admincsajszi, nem tudja megnézni. Márpedig még postai dolgozó koromból tudom, mi a női kíváncsiság és hol a határa.
Természetesen a kíváncsiság oka pusztán szakmai. Egyikőtök (név a szerkesztőségben) hiába szórakozik a Régi Görög Férfias Seksz (azaz a fasz végbélbevezetése) trágyájában, egy kattintás, szigorúan ám neeeeem állambiztonsági céllal, hanem jobb reklámcélozhatóság okán, hogy unalmas heteropornókat nézdegél pl a youjizz-pont-com -on.

Azzal szoktak elmebetegnek nézni a netmájerek, hogy ki az, aki ennyi levelet meg mindent A KEZÉBE vesz, mert a cenzúráról reflex-szerűen már egy olyan öreg embernek, mint Hannibal, az jut az eszébe, hogy forr a víz a cenzor spórhétján és az gőzöli a boríték ragadmányos részét vagy lámpához emel, mint egy éjszakai telefonközpontos a kézikapcsolások korából. Ádehogy, minek ez, amikor itt a gép, ami másodpercenként, ehhez nem értek, hánymillió műveletet képes elvégezni?

A kattogásról: Képzelj el egy Uj Péter Anyja Az Az Édes ! blogot, azt is kuttyakötteles a címlaptündér fölrakni, ha a magyar szó valamilyen kontrafikális kontextusban pl: gyöngén baszik a magyar, a magyar geci is silány félkemnény a magyar fasz vagy valami hasonló címet tanál ki a blogtulaj.
A kattogásmarketing entropikus, azaz tökmindegy, mi a mozgás, a hőt termeli és összesen két érték van, az egy és a nulla, de mindegyik termel, értesz?
süti beállítások módosítása