Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Az Amerikai Nép [slight return]

2010.04.21. 08:00 Frick László Emlékzenekar

Blogdémon, Petike, köszi a főcímlapot!

 Döntsön a Piac!

/ Milo Minderbinder, amerikai közgazdász, 1944./

Azért  szeretnék most már amerikai lenni, mert az amerikai nép nem ilyen geci aljas, mint a magyar. Az amerikainépnek joga van megvédenie nemzeti érdekeit , az amerikai népnek nem mondhatják meg más népek, mit csináljon. Az amerikai nép tagja fogja a nemzeti zászlóját és felvonja, fűre, fára, bokorra, benzinkútra és drugstore-ra. Az amerika almáspite, az igen, hol van ahhoz a magyar. Próbáljál meg egy magyar gyógyszertárban valamilyen pitét is kérni!

Az amerikainép nem parkol rokkantaknak fenntartott parkolóhelyre.

Már a XIX-XX: század fordulóján amerikában akkora tökök teremtek, mint egy ház. ( Tokfalvi amerikaszeretete innen eredeztethető: ősei alighanem onnan repatriáltak.)

Amerikában csupa szorgosdolgos emberek élnek, amikor Amerikát felépítették, egyes ipari és bányászati területeken hét-tizenkét férfire jutott egy nő. Ezek a nők elmentek szépen borderos néninek, akik Hófehérkeként –beh, mennyivel szebb amerikaiul! Vájsznó!-  és amig a mindenféle amerikaiférfiak dolgoztak a bányában vagy ipariüzemben, ők mostak, főztek, takarítottak, és amikor az amerikaiférfiak hazajöttek a munkából, akkor szépen eléjük rakták az ételt, karbafont kézzel gyönyörködtek az evő férfiakban, majd mindegyik nyugovóra tért, hacsaknem igényelte, ha igen, akkor 12 dollárcentért kézzel kifejte nekik a borderosné egy e célra rendszeresített keszkenőcskébe illetve huszonöt dollárcentért leszopta őket s ekkor ugyane keszkenőcskébe köpött. Bezzeg a magyar nők sem nem szopnak, sem nem kézimunkát nem végeznek még ma sem, az amerikai szekszuálisforradalom után 48 évvel!

Amerikában a szabadság fogalma ismeretlen -bár jó sok hosszúhétvége és négynapos ünnep van egy évben. Ezért van az, hogy az amerikaitúrista hasonlatos a magyar Tisztelet Társaságához, csak szinesebben öltözködik. A szekszizmus szintén ismeretlen, ezért van Apák Napja is illetve az amerikai hím humanoid szemben a magyarral még annális bunkóbbnak számít, ha meg a liftben a nőt maga elé engedi.

 

Az amerikainép a hosszú dugókban való araszoláskor, legalábbis az amerikai férfinép, szélesszájú ICE-TEE-s flakonokba húgyozik és gondosan LEZÁRT kupakkal dobja ki az ablakon! A BEZZEGAMERIKAI középosztály leágyermekei plisszírozott egyenszoknyában és ha a szoknya sötétkék, akkor hozzá mohazöld kardigánt dús zsabós blúzzal véve egyen'ben járnak a fősulira és még húsz éves korukban is szűzek, miközben szopóizmaik jellegzetesen dudorosan, mintha negyven éve pedagógusok vagy tévébemondók lennének, veszik körül ajkaikat (és pettingelnek is, miközben a magyar már a szót is elfelejtette, hacsaknem Dr Veres Pali bácsin cicialiaizálódott!!)

 Amerikainőnek bezzeg nem csak joga van állva pisilni de megfelelő eszköze is [ötös csomagban olcsóbb! - a szerk. megj.]:

 

 

 

De a legeslegfontosabb az amerikai délutáni műsorsáv, amiben megismétlik a késődélelőtti háziasszonysávban adott filmeket, ezek csupa bezzegamerikai , tehát a nép épülésére, Isten és A Haza szolgálatára való filmek, feltétlenül van bennük szó vasárnapiiskoláról és valaki meghalt Irakban vagy ott volt az Öböl Háborúban, ami miatt pszichésen terhelt, például átmegy a szomszédba és lelövöldözi őket, de szerencsére amerikában milliószám van pszichiáter akik terápiáznak is, nem úgy, mint a magyar, akinek nincsen ideje a három órás rendelése alatta a negyven beteget terápiázni, hanem legyógyszerezi őket, mert a magyar már csak ilyen. Na, ezért szeretnék én amerikai lenni. Legjobban A Doki című filmet szeretem, mert a főhős egyszerre tud orvos és countryénekes, vidéki és nú oak-i lenni és a szerelme szőke, kidolgozott szopóizmokkal, ámde hangsúlyos fogsorral is. A Doki nem úgy végződik, mint egy szar magyar szappanopera, hogy az ember tövig lerághatja a körmét azon, hogy a befejezetlen mondatnak holnap mi lesz vége Csillagkúton a klinikán, hanem A Doki szépen ül a laptopjával és Istennek köszöni meg ezt a szép napot is, ami dolgos volt ugyan, de a kandallóban ropog a tűz.

 

És akkor már arról ne is beszéljünk, hogy amerikában egy hét éves autó mindössze 278 dollár, amit durván egy hét alatt tányérmosásból összehoz az ember. Mossá’ tányért egy hétig Magyarországon és nézd meg, milyen autót veszel abból. És Amerikában nem szaroznak a ragokkal, hanem szabad apostrophe-ot használni.

 

Próbáljon valaki a magyar keresetéből amit egy hétre kap venni ilyen fasza kocsit Magyarországon . Még Bombera Kriszta is élete első autóját amerikában vette meg.

 

Azért szeretek az indexen élni, mert az már szinte egy amerika. Levegős, szép. Laza, humoros, óránként többször is frissül és forrósodik. Uj Peti amerikainak néz ki, Tóta W. Árpád is tud amerikaiul. Ebben van egy picit előnyben a magyar, mert már nálunk a sok fölösleges index ki sem alakulhat, míg amerikában egyelőre az indexek még sokan vannak és jellegzetesen homáros humorizálással egymás arcát is leszedik. Míg nálunk az indexnek még saját magát is saját magának kell legeciznie.

Amerika még ma is A Korlátlan Lehetőségek Hazája. Szerverei a világ bármelyik népe összes barmainak a rendelkezésére állnak addig, amíg azok a barmok nem amerikába szerveznek a fennálló államrend megdöntésére irányuló cselekményeket, robbantgatásokat vagy tüntetéseket és nem az amerikai zsidókat akarnák fölfűteni kemencékben vagy vonatoztani lágerekbe. Amerikában intelligens szervízek is vannak, és azok, ha valaki egy országban amerikát fikázó vagy a fennálló amerikai államrend megdöntésére irányuló kisérletet a bomba, terror és arabok szavak felhasználásával szervezne, akkor szépen odamenek és megkérik a szolgáltatót, hogy törölje azt a felhasználót. És ezeknek az intelligens szervizeknek a dolgozói csupa szép fekete öltönyben járnak mint a Will Smith.

Hello Kitty az USA UNESCO-nagykövete.

 

Kicsit rosszul fogalmaztam, mert az amerikai mindig többes számban mondja: Népek. Pipulz. Szépen rendbe vannak rakva a népek amerikába, először vannak a W.A.S.P-ek, akik nem ám darazsak, hanem ők az Ős Atyák fiai, és szépen sorban, a fehérek is rendbe vannak rakva, előszöris az angolszászok következnek, rögtön utánuk a zsidók, ha nem polyákok is,  aztán más germán népek, majd a nagy európai nemzetekek fiai, az oroszok, végül vannak a polyákok digók és az írek, aki utóbbiak kétlábraállását nagyban segítette a talicska föltalálása, ezután jönnek a színes népek, a délutáni műsorsávban ma már természetes, hogy a kórház igazgatója vagy a derék amerikai hazát szolgáló fiú  iraki parancsnoka néger afroamerikai. Az igazi Irakban egyelőre még túl sok az amerikaiul alig beszélő mexikói arc, de a filmipar már azért szépen megelőlegezi az angolszászamerikaiak nagyobb szerepvállalását. A négerek afroamerikaiak után egyből a vörösök következnek, akiket mi tévesen indiánoknak nevezünk, aztán azok a népek, akiket az amerikai nevez indian-nak, akik a nú oak-i takszikat vezetik és nem beszélnek amerikaiul, csak anyalevükön, ami köztudomásúan Indiában az angol. Ezután jönnek a koreaiak és más vágottszeműek, legutolsó sorban pedig az arabok, akik szintén lehetnek jó amerikaiak attól. Majd a kanadaiak következnek, akik csak szeretnének amerikaiak lenni -jellemző a magyarra, hogy azon polgárait is amerikai kivándorlóknak nevezte, akik Kanadába mentek szerencsét próbálni.

Az Amerikai Népek útján is voltak göröngyök, például a hippizmus a sok békelibákkal, el akarták szabotálni a sorozást, hogy ne kelljen megvédeniük az amerikai nép érdekeit Vietnámban és a Világ Békéjét meg A Demokráciát óvniuk. Megnövesztették a hajukat, nem mosakodtak és pucolatlan hagyták a hosszú körmeiket feketén és fetrengtek, mint a disznók Woodstock sarában. És nem használtak óvszert, amikor párosodtak és a sok PET-palackot meg eldobálták az árkokba.

 Az amerikai nem bántja az izraelit, sőt, az amerikai és az izraeli nép barátsága annyira megbonthatatlan, hogy pl ha az egyiket vagy a másikat megtámadnák, az egyik vagy a másik azonnal egymás segítségére sietne. Ezügyben egy barátnőm egy coney island-i születésű zsidó Joseph Heller A 22-es csapdája című regényét javasolta nekem elolvasni, ami majdnem olyan, mint egy Öböl Háborús Regény, csak ez az öböl Olaszországban van, Nápolyban kezdődik, és jól megtudhatjuk belőle, miféle népség az olasz. Nagyon hosszú könyv, egy picit félek is belekezdeni. De hát az amerikai nép hatalmas, így a regényei is.

ÉN : " És Helgus, dugnak abban a könyvben legalább?"

HELGA: "Ja. Mint a nyulak."

454 komment

Címkék: amerika az amerikai nép

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr311930755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.21. 09:25:24

Tökéletes poszt, minden gondolatából süt a tudományos alaposság, a Nobel-díjat sem tartom kizártan érte, csak nem tudom, hogy az irodalmi vagy a béke kategóriában. És pont szerencse, hogy nem a magyarok döntenek a díjról, akik tudjuk, milyenek.

Falusi_metálos 2010.04.21. 10:00:40

demit meen !

Micsoda perfekt post. Afroamerikai pisilős lányka kép nincsen? :)

Archenemy 2010.04.21. 10:01:11

köszönnyük a címlapot peti

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 10:02:46

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Intézd el!
Le lazsálj!

Tóta tud ámerikaiul, ezt a pórias dolgot.
Legalább szuahéliül tudna...vagy valami.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 10:10:02

@gájricsi dezső: @Archenemy:

köszi a főcímlapot, ja!

süt a nap, el kell mennem edzeni+masszőrt szopatni, de ti ekézzetek bazmeg!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 10:12:43

Peti én lájkollak.
Árpit is.
Attól még, hogy nem tud szuahéliül.
Majd megtanul. Jó képességű ember.
Ne keseredjen el.

toroloco 2010.04.21. 10:17:20

Nagyon le lehetek fáradva mert nem értem, hogy ez mi. Pedig jó!
De lehet, hogy ez olyan mint amikor az asszony mond nekem valamit de amit igazán akar azt csak gondolja mivel szerinte én telepata vagyok de azt is csak gondolja.
Vagy lemaradt az írás vége. (holnap a folytatásban?).
Na mindegy megkérek valaki okosat, hogy elmagyarázza.
De amúgy tényleg jó vót.

Nickyke12121212 2010.04.21. 10:18:38

Én egy kukkot sem értek ebből. Talán ez valami vicc akart lenni???

kakamatyko 2010.04.21. 10:20:42

Nem mondom, hogy megertettem a postot, de a kozteruleten pisiles buntetese eletfogytiglan "sex offender" billog. Szoval ott se nagyon lobaljon senki kolbaszt keritesen kivul. (ahol nincs is kerites, ott meg egyaltalan.)

Plumper 2010.04.21. 10:20:58

A cikk nagyjából igaz is.
a bunkómagyarja sosem fogja ezt megérteni.

Dezsőjóska 2010.04.21. 10:28:42

Szórakoztató poszt. :)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 10:30:21

Furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy ha ilyen faszás ámerikainak lenni, akkor miért nem azt mondta az a zír csávó, hogy ih bin ájn ámerikáner!

toroloco 2010.04.21. 10:31:27

@Plumper:
Háleluja! Vére tudom ki vagyok!
A bunkómagyarja. Hogy erről nekem eddig
mér nem szólt senki? Mondjuk járhattam volna rosszabbul is pölö kiderülhetet vóna, hogy egy plumper vagyok. Monnyuk az se rossz.

@Nickyke12121212:
Segíts már mert én is röhögnék egy jót így kapálás után.

heki 2010.04.21. 10:36:22

Hát azért a hős német nép nagyon jól látta az amerikaiak milyenségét ezzel a csodálatos II. vh-s plakáttal például. Javaslom nagyítani mert úgy jön ki minden rejtett szépsége és bája.
photog.dynip.com/photog/poster%20web/ww2_ger099liberator.jpg

Nickyke12121212 2010.04.21. 10:38:19

Ámerikában már kolbászból van a kerítés! Nem tudtátok????! :)

Frick László Emlékzenekar 2010.04.21. 10:43:35

@21méter: Ráadásul katolikus volt a csávó, de majd leszedem ám róla a keresztvizet!

Frick László Emlékzenekar 2010.04.21. 10:49:11

@toroblanco: Az írás végéről terjedelmi okokból kiszerkesztettem A zsidók című cikkelyt, ebben magyarok is lesznek, mert van az amerikainak egy szupi mondása a magyarra, amit hollywoodban tevékenykedő zsidók viselkedése alapján általánosított ki. (A zsidó akkor magyar, ha Nobel-díjas, eztet tuggyuk)

Van még egy cikkel az Amerikai Kiejtésről. Ismeretes filmes ábrázolásból az angol arisztokraták nevetségessége azzal az angollal, ami szerintük irodalmi, holott az angol irodalom Henry Fieldinngel kezdődik, aki antiklimax őrgy Salinger kis regényében. (Az én nevem valójában.. stb) Namost ezt azért előlegeztem a bonyodalomban, hogy "amerikaiul" ha érted. Az angolirodalom olyanokkal folytatódik, mint E.A. Poe, aki a krimit találta föl és Edizon, aki Hajnóczy szerint a kopogást. (Hajnóczy is amerikai író, csak nem jutott ki, mint Dovlatov...)És Sherwood Anderson is amerikai.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 10:50:36

Sok bunkó paraszt címlapgeci megint meglepte a blogot, Szörcsi, orrba baszlak, ha még egyszer címlapozol!!!

@Dezsőjóska: Azon is szórakoznál, ha apádat jól segbbefarkalnám, te arab tenorista geci? Irigykedsz Amerikára, mi?

@Nickyke12121212: Ott nincsenek kerítések, hanem füvek, se kolbász, csak virsli, de ezt egy nőnek hiába is mondanám.

@heki: Itt csak tudományos célból szokás linkelni, paraszt, úgyhogy youtube-os bizonyítékot várok!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 10:51:15

@Nickyke12121212:

Ne ülj fel a propagandának...!
Akkora kolbászuk az amiknak sincs, kivéve egy-két tenyésztett példányt.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.21. 10:52:02

@kakamatyko: Állama válogatja. A felvilágosító filmecskék szerint egyes közvécék állapota miatt van szükség a pee-mate re (a green, az nem közterület)
Magyar nők viszont pee-mate hiányában szépen felguggolnak az ülőkére. Magassarkúban, ami fokozza a következő nő vágyát a felguggolásra. Vödörke hiányában pedig A Kis Vörös Katonákat a csempére ragaszgálják.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 10:53:28

@Frick László Emlékzenekar: A magyarok úgy tartják, hogy Kertész nem magyar, hiába Nóbel-díjas, sőt. Ez csak a zsidók összekacsintása, hogy egy magyar nevű zsidóval meglopták a magyar irodalmat. Nem ismered a saját fajtád közvéleményét?

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 10:54:19

@radairosseb:

Ott a kolbász, az a hóttdog.
De ezt neked, mint gyakorló sintérnek tudnod kellene...

Frick László Emlékzenekar 2010.04.21. 10:55:07

@toroblanco: A következő cikkelyek maradtak ki helyhiány és túlhosszúság miatt:
A zsidók -ez is persze a magyarokkal fog ám kezdődni!

Az amerikai kiejtés - az amerikai filmművészetből tudjuk, hogy az anghol arhiszthokrhatá-ákhh mihlyen nhevuethsuégueshen ejtik az amerikai nyelvet.
A magyar tökhülye a helyes ejtéshez, hiszen Nú Oak-ot Nyú Jorknak ejti.. vagy New Jorknak, ami picit helyesebb. Tendál afelé
[a szerk megj]

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 10:56:19

@Flat Eric / sta press: A kolbász az ott virsli, paraszt. Ettél már olyan kolbászt, amiben nincs fokhagyma? Na látod.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 10:57:00

@Frick László Emlékzenekar: Ne strapáld magad, Frici, így se olvassa el senki, olyan hosszú. Elosztogathattad volna két hónapra a pikkelyeidet!

Frick László Emlékzenekar 2010.04.21. 10:57:46

@radairosseb: Kertész külön tészta, mertmivel író és a magyar írónál irigyebb kutyafajta nincsen. A kutya irigységére az a jellemző, hogy először a láncra kötött kutya elől eszi ki a kaját, majd jóllakása után a magáé elé leheveredik és nézi, hogy nyüszít a láncoskutya. Majd szépen elássa a kajáját és megvárja,m amíg elrohad vagy megeszik a hangyák a mikrofauna tagjai)

Tehát Kertész öndefiníciója szerint is elsősorban író és ezért az elsősorban írók azért irigyek rá, mert másodsorban magyarok.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.21. 10:59:40

@radairosseb: Márpedig Az Amerikai Kiejtés meg A Zsidó népet nem hagyom! Már csak reformátusaink miatt sem, hiszen a legtöbb szép zsidó zsoltárt ma a reformátusaink dallják. (A református az olyan, mint a katolikus, csak nem pedofil, ha pap)

heki 2010.04.21. 11:00:19

@radairosseb:
fogadjunk hogy négyszer nézted meg az Avatart 3D-ben

Frick László Emlékzenekar 2010.04.21. 11:02:44

@gájricsi dezső: Szerinted A Peti azon felül, hogy Szilyre ráhagyta ezt a hülyeséget, látott már blogponthut?
Valószínű, egy ismeretelen ügyeletes címlapadminlánynak kéne megcsókolni a mancsókáját. (Ő is kb a tréfás metszetig nézte meg, és az utolsó két sort. )

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 11:07:30

@Frick László Emlékzenekar: Aki életében utoljára elemi hatban olvasott, az is azt mondja, hogy megloptak minket a zsidók, pedig nem tudna kettőnél több magyar írót felsorolni (és mindkettő megvetésre méltó zsidó a szemében).

Amúgy meg írd csak meg a zsidrás haverjaidról a véleményedet, dragger örülni fog, főleg, ha a koblenzi popunáció amerikai kivándorlásairól is írsz, mert esély nyílik arra, hogy van egy másodfokú nagynénje Connekticutban.

@heki: Ideje lenne elgondolkodnod, faszfej, hogy ki kíváncsi a baromságaidra! Férfiember nem néz 3D-t, és avátárt is csak egyet tart, nem négyet!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 11:07:47

@radairosseb:

Te nagyon tudatlan, te...
Ugyan már miért kellene fokhagyma a kolbászba?
Ámerikában már rég feltalálták a 0%-os zsírtartalmú tejet, a cukormentes kólát, koffeinmentes kávét isznak, alkohol nélküli sört isznak, és lombikban gyártják a gyerekeket...!
Na nem is folytatom tovább, mert úgysem fizetsz te nekem azért, hogy így kiokosítalak.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 11:11:23

@Flat Eric / sta press: Értem én, hogy hajt a vágy, hogy egyszer megmondd a frankót, Fletó, de te sem gondolod ezt komolyan. A lombikgyereknél érezhető, hogy elbizonytalanodtál!

A tejhez nem kell zsír, a kóla eleve amerikai, úgyhogy innen eléggé kilóg, a koffeinmentes kávé nyilván nem kávéból készül, az alkoholmentes sört meg már régen feltalálták az ókori egyiptomiak.

A kolbász attól kolbász, hogy van benne hús, fokhagyma, pirospaprika. Ezek közül a virsliben egyik sincs, ezért hívja a magyar találékonyan virslinek, és nem kolbásznak. Egyszer dicsérem a fehérseggű fajtádat, de te akkor is berzenkedsz - csak nem hogy színmagyar vagy, barátocskám!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 11:12:54

@Frick László Emlékzenekar:

Különben meg csak volt valami dugás is abban a nápolyi kupiban, nem csak filozofálni jártak oda Yossarianék...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 11:17:47

@radairosseb:

Persze, ha te mondod nyilván így van...
Ezt hívjátok "parasztkolbásznak". Feltételezem azért tesztek bele jó sok fokhagymát, hogy elnyomja a dögkútból származó húscafatok bűzét.

Archenemy 2010.04.21. 11:19:09

bazdmeg semmi vicces nem jut eszembe

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.04.21. 11:20:28

de magyarországon pet palackok nélkül is lehetett katonaságot kerülni pár éve. manapság meg persze a katonaság kerüli a fiatalokat és öregeket.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 11:23:07

@Flat Eric / sta press: Nem vagy ma formában. Valaki feltörte a nickedet, vagy mi van? Pedig a szomszédaid szerint megdöntötted a kerületi gyorsasági rekordot a hatéves kisgyerekek anális megerőszakolása kategóriában. Ehhez már kell tudni valamit, tegyél már ki egy kicsit magadért, nem lenne jó, ha a sok címlapgeci előtt beégne a törzsgárda!

@periplaneta plumbum: Ezt nyilván szimbolikusan akartad érteni, csak hiányzik belőle a szimbólum.

LucecitaGonzales 2010.04.21. 11:27:58

Amerikában visszakaptam a jegy árát a moziban, amikor kijöttem tíz perc után, és mondtam, hogy nem tetszik a film. Ezért egy kicsit jó, mégha olyan béna is egyébként.

Nickyke12121212 2010.04.21. 11:27:59

@radairosseb: Te ténylég elhitted, hogy ámerikában kolbászból van a kerítés???? :)

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 11:32:17

@Frick László Emlékzenekar: Mindig ez van. Pfej.
Alábecsülitek Petyát. Álruhában, mint Mátyás király járja a birodalmát, és bünteti a Gyevi bírókat.
Én már többször találkoztam vele, mindig megsüvegeltem, vágtam a kisbicskámmal neki egy kis szalonkát, lilahgymeszt, megosztottam vele a betevőt.
A parasztokat szereti mert igazságos.

Meglátta ezt a posztot, és felordított: Baszki, ez még nincs címlapon! Kurva anyátokat tartalak titeket, fulladjatok bele a vulkánhamuba! Mehettek az origóra vagy az Ómolnárhoz értéket képviselni, basszátok meg, ha nem rakjátok ki! Turultv se alkalmaz innen senkit többet, ennyit nem vesztek észre,gecibanda mindig nekem kell otthagynom az államügyeket, az Obama-interjúmat a tumblr-en...fáraszt már ez, nyaljon arcon mindenkit az ótvaras szájú főtáltos, két percen belül, ha nem látom a jenkiket kint!

Na így kerültél ki.
Nota bene.
Petya szeme mindent lát, Petya füle mindent hall. Petya egy paralelepipedon.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 11:33:06

@radairosseb:

Ez a kommented mondjuk be is ragadhatott volna, úgy sincs semmi értelme.
Ami pedig a szomszédaimat illeti, hazudtak. Ezt te is tudod, hiszen örökös bajnok vagy a négy, és ötéves kategóriában. Mire feljutnak az általad említett korosztályba, már nem terem babér senki számára.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 11:33:16

@lucecita gonzales: Jájh be szép történet!
És a seggedet se fogta meg senki a sötétben, ez ám a politikailag korrekt nemzet!
Vagy csak löttyedt volt.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 11:34:59

@Nickyke12121212:

Hé te...!
Vegyél csak vissza ebből a pökhendi modorból.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 11:35:06

@Nickyke12121212: Tényleg baszdmeg.
Az összes kérdőjelet felhasználtad, 5 éves tartamra, nekem csak a felkiáltó maradt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 11:35:50

@lucecita gonzales: Ahol olyan szar filmeket játszanak, hogy tíz perc után ki kell jönni? Na, neked is elég érdekes a világnézeti felfogásod!

@Nickyke12121212: Pár dolgot tisztázzunk. 1. Nem engedtem meg, hogy tegezz. 2. Itt nem sámlizunk. 3. Itt nem kérdezünk. 4. A magyar nyelvben a mondat végén egy, hangsúlyos esetben kettő, kivételesen extrém esetben három írásjel áll, de sohasem négy. 5. Ámérika tulajdonnév, ezért nagy betűvel írjuk. 6. Ha nem sütne a mondandódból, hogy épp azon izgulsz, hogy meglegyen az emelt szintű érettségi magyar nyelv és irodalomból, hogy felvegyenek nyelvtanárnak a főiskolára, és így értelmet nyerjen, hogy tavaly nyáron nem Siófokon szoptad a macsókat, mint szoktad, hanem au pairkedtél Ángliában, most nagyon beléd másznék, de az élet tartogat még nagy pofonokat neked, így aztán inkább gávállér formámat hozva csak arra kérlek, sürgősen köttesd el a petevezetékedet, mert a popunáció intellektuális kapacitása így is rohamosan esik!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 11:37:31

@Frick László Emlékzenekar: A zsidókról csak én írhatok! A hitközség kikönyököl a szememen. Echte belterjes lófaszt szállítok ócska közhelyek tömegével.
Vagy a Krisztina marad.
De az meg olyan lerágott csont.
Vén kövér puffadt barbi.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 11:37:55

@Flat Eric / sta press: Igazából csak a dolgodat akarom megkönnyíteni, ezért tenyéréllel tágítok rajtuk egy kicsit. Nem azért, mintha enélkül akadályokba ütközne a bögyörőd, csak mégis jobb, ha nem maradnak külsérelmi nyomok a gyereken, így hatósági beavatkozás nélkül űzheted a preverziódat.

@periplaneta plumbum: Akkor jó, mert ha most elkezdtél volna valami bölcsész dumával jönni, Isten az atyám, hogy a halál faszával fognál kezet!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 11:38:32

@gájricsi dezső:

Most persze nyalsz a Petinek, mert a te szar posztodat is kirakta a hétvégén.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 11:39:04

@periplaneta plumbum: Még mindig jobb, mintha az egyházhoz hasonlóan seggbe baszná a 12 éven aluliakat.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 11:40:39

@Flat Eric / sta press: Majd holnap büntetem, ma mindenkinek nyalok. A Velvetet és végigszörcsögtem.

Ha mindig egyféle lennék hamar megunnának.
Amikor már elkényelmesedett, akkor megint beleágom a hátába a szalonkás bicskát.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 11:44:44

@Flat Eric / sta press: magaddal beszélgetsz...baszki innen egy lépés a női hálóingben, pinát/segget vakarva sasszézás a körúton...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 11:45:18

@gájricsi dezső:

Csak aztán nehogy szopás legyen a dologból...

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.04.21. 11:45:36

@gájricsi dezső: igen, hát én kimondottan nem vonzódom az egyenruhákhoz, úgyhogy egye kutya, ha nincs itt hadsereg, hát nelegyen.

@radairosseb: no akkor majd legközelebb.

LucecitaGonzales 2010.04.21. 11:46:09

@gájricsi dezső: igazából azért jöttem ki, mert senki nem fogta meg a seggemet, de ezt persze nem mondhattam.

@radairosseb: természetesen igazad van, de akkor még nem voltam megvilágosodva. Tudod hányszor megbotlik az ember az afelé vezető úton, te még talán nem voltál nővel?!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 11:46:44

@Flat Eric / sta press: ne reménykedj

gyorsabban vert a kis szíved, de hiába.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 11:49:35

@Flat Eric / sta press: amúgy az nem ma Peti érdeme, akkor éppen teniszezett a Viktorral.
A Rizs admin kaparta ki.
Csak ezért történt.
Ótvarfos nívótlan szart csak a kedvéért raknak ki.

kyanzes (törölt) 2010.04.21. 11:50:42

@lucecita gonzales:

Visszakapod a jegy árát tíz perc után? Pornónál is elfogadják az indokot? "Teccik tudni ZIPPP nem tetszett igazán, na."

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 11:53:02

@gájricsi dezső:

Ha már veletek úgysem lehet értelmes párbeszédet folytatni, kénytelen vagyok magammal beszélgetni...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 11:54:24

@radairosseb:

Neked meg elküldöm néhány szeretetszolgálat elérhetőségét, hátha élnek önfeláldozóan nagylelkű segítségeddel...

Nickyke12121212 2010.04.21. 11:54:48

@radairosseb: Pár dolgot tisztázzunk. Akkor is tegezlek ha nem engeded, ugyanis leszarlak. Csak azért szarlak le mert arra vagy érdemes. Baromira élvezem amikor ilyen kis pontagyu embereket kilehet hozni a sodrábol egy kis szaros blogon. Szerintem te valóban olyan vagy mint az avatárod, kicsi agy, sok szilikon izom, a nadrágban egy pici valami. Na mára megvolt a betevő hulyegyerekem, most már biztos jó lesz ez a nap. :)

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 11:55:40

@gájricsi dezső:

Tudom, amit tudok...
Semmi értelme a tagadásnak.

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.04.21. 11:57:09

@gájricsi dezső: na igen sajnos. de bízom semjén úr teljesítményében, és fél éven belül már csak 93 éven felüliek látogatják ezeket a szektás geciket.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 11:57:15

@Nickyke12121212: Hőőőjjj!
Radát megalázták!
Vagy magyarkodni akarsz vele... eccerűbb ha azt mondod: basználak Radi!
Felesleges ez az udvarlás nála.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 12:02:07

@periplaneta plumbum: Te kóstolgatsz engem, buznyadtkám!

@lucecita gonzales: Nem szívesen mondom ki, de igazad van. A legjobbakkal is megesik néha. Amúgy ez a két kedvenc tulajdonságom magamban: hogy gyarló, esendő emberi lény vagyok, és hogy mindig beismerem, ha hibázok.

@kyanzes: Tudod, a te korosztályodat be se engedik pornóra. A fölnőtteknek meg nincs erre szükségük, de majd megtanulod te is.

@Flat Eric / sta press: Emberbarát formában vagyok, ne habozz!

@Nickyke12121212: A sámlit szedd le a kurva kommentedről, szivi, ez itt nem a tinidiszkó, amihez szokva vagy. Ha majd betöltöd a 13-at, beszélgethetünk arról, hogy anyukád tegezhet-e. Addig max. a heréimet nyalogathatja, miközben apukádnak análisan szerzek örömöt (ez azt jelenti, hogy beteszem a kukimat a segge lukába, és amíg húzogatom ki-be, ő sikoltozik, mint egy fürdőskurva).

LucecitaGonzales 2010.04.21. 12:02:16

@21méter: ááá, én nem vagyok olyan trendi, csak a férfitest tud lenyűgözni.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 12:03:00

@gájricsi dezső: Hagyd már, még kiskorú, most tanul írni, és valahonnan másolja a szavakat. Ha nem lennék lusta, meggugliznám, honnan.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 12:03:04

@Nickyke12121212: Nikike szájba tudsz köpni remélem.
Mi itt azt szeressük.
én vissza is köpök, kérésre.

East Coast Rulz 2010.04.21. 12:03:15

Yummy! Be is book markoztalak, aztan lecsekkolom, hogy a kovetkezo irasod milyen lesz! Ez tetszik!

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.04.21. 12:08:32

@radairosseb: naa, azért ennyire tán nem vagyunk még jóban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 12:14:58

@periplaneta plumbum: A végbélgyűrűd körfogatától függően még lehetünk.

tusuanzen 2010.04.21. 12:15:27

kellemes, fanyar humorral átszőtt görbe tükör...Legalábbis remélem, hogy ez nem komoly...

LucecitaGonzales 2010.04.21. 12:16:40

@Nickyke12121212: Csupa pernahajder huligán van errefelé, még jó, hogy te legalább megmondtad a magadét!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 12:19:12

@lucecita gonzales: Ne add alá a lovat, mert ha így folytatja, nem fogja betölteni a tizennégyet, amikor az egyik lovagja nem az arcára veri dizsi után, hanem dóminanciáját bizonyítandó izomból megfarkalja. Én csak jó hatással próbálok lenni rá, de ha tik nem hagyjátok, hát egy lélekkel kevesebbet mentek meg.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2010.04.21. 12:22:33

Vájsznó? Az olyan mint a dvárfszevön?

Dezsőjóska 2010.04.21. 12:24:09

@radairosseb: Mi az anyád retkes picsája bajod van?

LucecitaGonzales 2010.04.21. 12:24:28

@radairosseb: én csak a dramaturgiát akartam kicsit megigazgatni, hogy megfelelő ívet kapjon.

LucecitaGonzales 2010.04.21. 12:26:29

@tulok ex betonputtó: nem, mert a dvárfszevön az olyan mint egy rallijáték konzolra.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 12:28:35

@Dezsőjóska: Férfiember nem kérdez, kislány! Bajod pedig neked van ámérikánus felebarátainkkal, mivel rasszista vagy, és bombákat hordasz a seggedben!

@lucecita gonzales: Részletekre nem adunk, ez asszonymunka, de lásd, ma tényleg jó napom van: hozzájárulok, hogy egyengesd a dolgot. Bár tartok tőle, nevelő célzatú intelmeim kissé túl drasztikusra sikerültek, és Nicky most bélyeget nyalogatva pityereg a helyi iskola lányvécéjében, arra gondolva, hogy minden férfi szemét, és csak azt akarja, még ez a csúnya Radai bácsi is apukámra pályázik, mikor nekem lassan hat centivel nagyobb a mellbőségem az övénél!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2010.04.21. 12:30:10

@lucecita gonzales: Kibaszott öreg vagyok. Vagy másnapos. Vagy mindkettő.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 12:30:11

@tulok ex betonputtó: @lucecita gonzales: Én úgy tudom, hogy a dvárfszevönök heten vannak, mint a gonoszok, a vájsznó meg vájúból eszik. Nem értem az asszocinációt, de biztos van valami köze a gonosznak a disznókhoz.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.21. 12:34:02

Szerintem ez a poszt méltatlanul keveset foglalkozik a büdös négerekkel. Pedig még most kéne, míg le nem lövik azt a bokorugró elnököt...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 12:35:45

@"the dragon": Ne már, dragger, inkább válts vissza erre a nickys nickedre, jobban élveztem, amíg a hisztis picsát játszottad. Ez a pánpacifista überhumánus niggerbarát szöveg már nagyon unalmas.

LucecitaGonzales 2010.04.21. 12:36:17

@tulok ex betonputtó: szeretjük amikor valaki belátó. Ez nagyban előmozdítja a későbbi felemelkedést. Szerintem ez tőled egy biztató kezdet.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 12:40:21

@lucecita gonzales: Teljes mértékben egyetértek. Nem beszélve arról, hogy a magas, férfias homlok dús farszőrzetre utal, ami különösen kívánatossá teszi a tanonc... hm... beavatását a magas tudomány rejtelmeibe.

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.04.21. 12:44:18

@radairosseb: najó, eldöntöttem. szerintem maradjon ez üzleti kapcsolat.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 12:46:12

@radairosseb:

Dragon ilyenkor még az arcát is bekeni fekete suvickkal, hogy jobban tudjon azonosulni mondanivalója eszmeiségével.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.21. 12:55:03

@radairosseb:

Örülök, hogy végre valaki felismerte, hogy nem a négerek ellen ágálok, hanem pontosan értük! Mennyivel egyszerűbb volt az életük, amikor még világos szabályok szerint telltek a napjaik: reggel kimentek az ültetvényekre, este pedig bejöttek onnan.

Nem szabad meglepődnünk, hogy a rohanó világ teljesen az agyukra ment, és csak a drogok meg a lézengés élteti őket!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 13:00:36

@periplaneta plumbum: Nem tudod, mit hagysz ki, de tiszteletben tartom a döntésedet. Privátban megírhatnád, milyen üzleti ajánlatod van. Réz, bádog, használt bútor, ukrán cigi, szerb kézifegyver, tablettás bor, kiskorú luvnya - jelenleg ez a kínálat, de ha van valami jobb ötleted, állok mögébed.

@Flat Eric / sta press: Igen, tudom, bár ennek hatására rendszerint máris sokkal jobban hasonlít a fehér emberre, mint alapból!

@"the dragon": Igazából azt gondoltam, hogy a fára küldenéd vissza őket, hiszen az a minimális haszon, amit megtermelnek az ültetvényeken - lássuk be - nem arányos a diszkomforttal, amit a létük elviselése okoz felsőbbrendű fajták számára!

szanalmas 2010.04.21. 13:02:50

@periplaneta plumbum:

Radai így udvarol, nézd el neki, tudod más kultúra(?), gyermekkori traumák -meg még a gnómját is elbaszta, ezért windózról van fenn (ez azért eléggé felmenti)-, szóval bejössz neki szerintem. Mi azért megszerettük (bár kurva nehéz volt). Most meg nyűgös is, mert a színesfémbiznicet komoly veszteség érte, de majd lehiggad Eric nunusán. Hallelúja!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 13:02:51

@radairosseb: Ej, már megint értetlenkedni fogsz, szóval klárifikálok: azt a visszaküldést teszt formájában gondoltam. Hogy ősi készségeiket hasznosítva tudnak-e még mindig gyorsabban fára mászni, mint ahogyan a puskagolyó repül.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.21. 13:08:05

@gájricsi dezső: Sajnálom, hogy nem ismered föl Krisztina küldetéstudatának az eredetét, anno, amidőn még a leszbikusházasságok mellett érvelt , orálisan honnan szívta és kinek az apatejével magába azt, amivel máma így a szexuálisélete hanyatlásában szögesellentétbe került -bár Edizon, amióta feltalálta a párnacsücsköt meg a gumikutyuff farkáját, a nők önállóbbak és még mindig lehet kapni tubusos sűrített tejet is. Dzsaszta is megírom Az 'sidókrúl való -mat. Majd meglátod.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.21. 13:10:06

@gájricsi dezső: Ezt mondom én is, A Fül-je, az hallja. Most jut eszembe, hogy jobbra van tolódva és a zsindex már findex.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 13:12:11

@lucecita gonzales:

Ezt nem hiszem el. Láttam, hogy szegény gyerekek sem kapták vissza a passió után, s még a gonosz rendeszôszínész is üldözte ôket csúnyán.

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.04.21. 13:14:44

@radairosseb: baszki nem tudok választani, de majd gondolkodom rajta alvás közben.

@szanalmas: igen és tudom milyen ez. nekem ugyan nem gyermekkori, csak kamaszkori volt a trauma (budai úrfiként százhalombattaiakkal egy osztályba járni...) noszóval hova szaporítsam a szót felismerem a jóakaratot.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 13:19:26

@szanalmas: @periplaneta plumbum: Az a bajotok nektek, magyaroknak, hogy lenézitek azt, amit nem tudtok megérteni. Persze ha így könnyebb elviselni az alsóbbrendűséget, maradjatok boldog tudatlanságban!

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.04.21. 13:21:55

@radairosseb: a magyart kikérem magamnak, a tudatlanság rendben van.
most megyek budafokra.

LucecitaGonzales 2010.04.21. 13:29:22

@Panther_V: azért, mert abban a kereszténységről volt szó, ahol nem kapsz vissza semmit, legfeljebb ha majd meghaltál. Ebben meg a scientológiáról - mint utóbb kiderült - John Travolta remekelt a Battlefield Earth-ben, ahol meg ugye fontosak az anyagi javak. Szerintem ez lehet a magyarázat, a tanok nyomatékosítása.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 13:35:54

@lucecita gonzales:

Meglepôen egyenes, szép mondatok tôled. Ez a sziennetológia állítólag már a parlamentünkbe is bejutott.

szanalmas 2010.04.21. 13:37:36

@radairosseb:

Mi nyitottak vagyunk a másságra, de azért mindennek van határa! Például az amerikaiakról vagy a pirézekről nem veszünk tudomást sem, míg például Dragit az orra formája alapján sem rekesztjük ki. Utálni utáljuk, de nem hozzuk fel nap mint nap a kecskepásztor őseit.
Páldául a te hazádról még posztot is írt valamelyik nyomorult itt!
Szóval fogd vissza a rasszizmusod, te bodzaszörp-készítő tróger! Tán nem mi tartunk el?!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 13:50:08

@szanalmas: Az egyetlen oka annak, hogy elvisellek benneteket magam körül éppen az, hogy szolgáljátok a fajtámat!

LucecitaGonzales 2010.04.21. 14:13:52

@Panther_V: bejutott, de aztán úgy tudom elvezettették. Most meg csak úgy várogat.
www.sciennet.com/

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 14:21:00

@Dezsőjóska:

Ismiztek, kislányok?

Legalább kurvanyáznál, ha erre jársz!

LucecitaGonzales 2010.04.21. 14:31:21

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Szörcsi, csak úgy ingyen ajánlgatsz engem fűnek-fának?! Pont te, te BRÓKER!

több biztosító 2010.04.21. 14:35:50

gondoltam, benézek egy pillanatra, oszt szólok, hogy menjetek a picsába

qanic 2010.04.21. 14:36:58

Valaki lefordítaná nekem ámerikairól magyarra, hogy a mit akart a szerző kifejezni ezzel a betűhalmazzal? Csak van itt valaki, aki beszéli ezt a nyelvet.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.21. 14:37:53

egy igazi kentucky country woman a felesegem
nekem amerikarol mar senki nem mond ujat ezek utan

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 14:39:49

@több biztosító:

őj, mester! mekkora nyerés vót!

éjjen a jégkorong!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 14:41:17

@qanic:

anyád mindíg, mindenre válaszol!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 14:44:18

@lucecita gonzales:

sértegetsz? így is lefokoztalak taggá szerkesztőből, mert basztál itt lenni.

TERMEJJ BAZMEG, TERMEJJ!

LucecitaGonzales 2010.04.21. 14:46:13

@hagyma: szerintem meg Mary-t innen Abaújszántóról vitted magaddal oda a messzi Komárnóba, csak akkor még Lakatos Mária Rozál volt a neve.

No, de ha már ilyen kiművelt vagy a témában, hát mondjál te valami újat nekünk. Hiszen ezért is volna itt ez a poszt.

LucecitaGonzales 2010.04.21. 14:48:48

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Anyád! meg is sértődtem, de megrázom magam (a hullámos vörös hajam ilyenkor lazán a hátamraomlik), és egy vállrándítással túljutok az indokolatlan rosszindulat ilyen formában történő megnyilvánulásán!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 14:49:34

@qanic: Na Lúk, én vagyok a Zanyád.
Apádra ne hallgass!

A bantuk elfoglalták Ámerikát, mert beszivárogtak, ezért a zsidók titkos összeesküvésben egy félig japán kamikázét ültettek a hindu bevándorlókkal építtetett ovális irodába, aki az araboktól kapott hidrogénbomba felrobbantására vár, amit a piros gombot tartalmazó szovjet utódállamoktól hadisarcként zsákmányolt táska szlovák mesteremberrel történő felfeszítése után fog kivitelezni, amikor mint REM alvásban lévő alvósejt az EU beépült Parlamenti összekötőjétől (Morvaikrisztina) megkapja a telefonhívást.
Nem kell köszönni Lúk.

qanic 2010.04.21. 14:50:31

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Ezt is elmagyarázhatná valaki, mert ezt a nyelvet sem értem.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 14:55:30

@qanic:

nyugi füles, mi szeretünk!

nézz körül más posztokban, kerékpárosok, hörcsögök, bölcsászlány, és fogod érezni a dolgot!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 14:56:25

@gájricsi dezső:

te jobbikos szélhűdést kaptál bazmeg.

szeggyé ellene gyógyszert, vagy igyál többet!

qanic 2010.04.21. 14:58:41

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Valami baj lehet itt a közoktatással. Kitűnő érettségim és 130 feletti IQ-m birtokában sem értem, hogy mi folyik körülöttem.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 15:01:20

@qanic:

Baszki, nekem 160+ az iq-m 11 diplomám van, ma várom a futárral a 6. nyelvvizsgám van egy tucat jogsim, s8 szakmám mégse értem mi afaszt keresel te itt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.21. 15:02:45

@lucecita gonzales:
ujat nem tudok, ezt at kell elni
de mar megszoptam
abaujszanton eleg ritkan vannak nemet-ir-angol-indian keverek nok
ugy gondolom
de jol szopik az tenyallas

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.21. 15:04:37

nyelvizsgam az nincsen de tudok amerikaiul en is
angolul nem annyira
az ausztralt mg nem is ertem
meg az afroamerikaiakat sem a 20-ik utcatol felfele

LucecitaGonzales 2010.04.21. 15:04:40

@qanic:mi fahrenheitben mérjük az iq-t, és 250 alatt sajnos nem tudod felvenni a fonalat. Ez van.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 15:04:45

@lucecita gonzales:

@szanalmas:

Részben igazatok van, de a helyzet más, komorsötét, s megint azusa keveri.

fusz.hu/index.php?op=full2&q=10879

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 15:05:39

@Panther_V:

Valószínűleg hagyma feleségétől akar valamit, mert az egy igazi kentucky country women, aki állítólag mindent tud.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.21. 15:06:04

nem megszoptam. megszoktam:)
beesett valami szendvics morzsak a klaviba es osszevissz irogat azota
Mary allandoan szendvicset csinal
csipszel

LucecitaGonzales 2010.04.21. 15:07:59

@hagyma: hát, az jó ha jól szopik, mert beszélgetni biztos nem könnyű vele így, hogy ennyiféléből van összerakva.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 15:08:30

@qanic:

wááááháháháhááááá... 130?
a blogszerkesztőség átlaga 170!

nem baj pocok, kell nekünk egy díszmongúz!
néha nézz vissza, lassanként felveszed a szálat

többekből neveltünk igazi férfit itt, sok béta nő lett határozott alfanősténnyé, hát most megpróbálunk zellerből embert faragni!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 15:08:50

@hagyma:

Ember, akkor most jól szopik, vagy jól szokik...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.21. 15:09:00

@Flat Eric / sta press:
es 9 testvere van, abbol 7 no
de mar nem tul fiatalok
az egyiknek egy darab foga sincs
a masiknak sosem volt ferje
a harmadik ferje ongyilkos lett a bortonben
a negyedik rendben van
az otodik ozvegy
a masik ketto nem jut eszembe
ja nem mar csak egy hianyzik
oh, az egy feketehez ment ferjhez valas utan, nagy volt a csaladban a felhaborodas, de mar elfogadtak mert jo srac

dr.pupak30 2010.04.21. 15:09:08

mindenkinek a kurva anyját fajra nemre iskolai végzettségre való tekintet nélkül.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 15:09:10

Ó, három óra!

megyek alkoholizálni.

csá!

qanic 2010.04.21. 15:09:48

@Panther_V:

Nem hiszem, hogy bárkinek is gondot okoz, hogy te nem tudod, hogy én mit keresek itt.

Egyszerűen választ szeretnék kapni arra, hogy miről szól a cikk.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.21. 15:10:25

@lucecita gonzales:
nagyon szepen beszeli az amerikai angolt, mert olyan tobbszaz eves a csaladfa
es jokat rohog az enyemen

szanalmas 2010.04.21. 15:14:39

@pupak30:

Te valami renick lehetsz öcsém, mert ismered a járást.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 15:14:49

@qanic:

Nekem gondot okoz.

összefoglalom neked a cikket, hogy te is megértsd mert jó vagyok:

www.youtube.com/watch?v=KUxoughdYto

dr.pupak30 2010.04.21. 15:16:09

@szanalmas: nem, csak tényleg távol áll tőlem a mekülönböztetés, kirekesztés

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 15:17:18

@pupak30:

apppicsába öreg, te vagy gregpal?

te vén buzi, merre jártál?

LucecitaGonzales 2010.04.21. 15:17:22

@qanic: és mi lenne, ha elolvasnád?

Kurvakönnyű ám másokon élősködni. Mi olvassuk el helyetted is, aztán meg itt ismételgeted mint a kakukkosóra, hogy: miről szól? miről szól? A komment nem középiskolai olvasónapló hé!

szanalmas 2010.04.21. 15:17:59

@pupak30:

Keblemre, barátom, ma te fizetsz!

dr.pupak30 2010.04.21. 15:19:53

@Csönd-Nesz-Rizs.®: elegem van már bazmeg, hogy a pintér fog megint az arcomba röhögni a róka képével. valami ámokfutást kellene csinálni

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 15:23:42

@qanic:

arról szól, hogy akinek elege van a világból, viselkednie kell, idejön és lekurvanyáz mindenkit, akit talál.

ők is lekurvanyázzák őt

kúltúremberként ülünk az autónkban, az üzleti ebéden, vagy az igazgatósági ülésen, miközben az ájpodunkon szétekézzük egymást, és a beeső kommentelőket.

erről szól bazdmeg.

ha nem tetszik, elmehetsz a faszba. ha tetszik, akkor embereld meg magad.

harmadik esetben buzeráns bölcsész vagy, szóval dragi fog szopatni, míg rada kúr.

szanalmas 2010.04.21. 15:24:04

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Ugye, hogy vannak még rendes emberek!

qanic 2010.04.21. 15:24:25

@Panther_V:

Megnéztem és rá is gugliztam:

"Test Dept: Total State Machine (Beating The Retreat, 1984)
A korai indusztriál meghatározó együttese előszeretettel használt nagy fémeket, hordókat meg ipari eszközöket és hulladékot erős, ütős-alapú zenéjéhez. Híresek arról, hogy minden mellé álltak, ami baloldali és munkásbarát volt (sztrájkok és hasonlók), és nagyon utáltak mindent, ami kapitalista és konzervatív. Állítólag (Szőnyei Tamás új hullámról szóló könyve szerint) a gyári munkások szerették, hogy megmutatták nekik: az őket körülvevő zajból igenis ki lehet hozni zenét is. Ide egyébként szinte bármelyik számuk kerülhetne, erre a videó miatt esett a választás. (Az ipari mozgalmat viszont nem róluk nevezték el, hanem a Throbbing Gristle Industrial Records nevű kiadójáról.)"

Satriani jobban tetszik.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 15:26:29

@hagyma:

Gyönyörű dolog, a nagycsalád. Olyan mint a Hófehérke és a 7 törpe, csak ők kilencen vannak.
Megjegyzem, én már a harmadik nővért sem jegyeztem volna meg. Persze ha szépek lennének, és fiatalok...

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 15:26:57

@qanic:

Sejtettem, hogy LMP-s szcientológus trójai befurakodó vagy.

A zenét nem olvasni kell, hanem hallgatni. Marha.

LucecitaGonzales 2010.04.21. 15:27:45

@Csönd-Nesz-Rizs.®: nem a blog működését nem érti, hanem a "cikket".

Jajj, hát hiába akarsz fényt vinni az éjszakába, nyugodtan rakd el a zseblámpádat.

több biztosító 2010.04.21. 15:27:52

@Flat Eric / sta press: azt csinálok, amit akarok, szarházi

@Csönd-Nesz-Rizs.®: aztán szurkolni máma is ezerrel

qanic 2010.04.21. 15:29:33

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Na végre. Most már legalább értem a kommenteket. Azért remélem nem haragszol meg, ha nem küldelek el a kurva anyádba. A helyzet az, hogy engem már a UPC-s eladtuk volna anyánkat is kiakaszt...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.21. 15:30:37

@Flat Eric / sta press: nekem se 2 perc volt
a Mary huga / meg Mary/ OK feljebb inkabb a jo szivukrol hiresek
evnte 3-szor csaladi ebed/ 30 fo/ illik tudni ki-ki
mar tudom
utoljara husvetkor/ sonka, sajtos teszta, swet potatos, salata, ice tea, corn bread, almaspite/
az udvaron termeszetesen poznan az amerikai zaszlo

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 15:30:43

@több biztosító:

nyomjátok bazmeg. kurva elkényelmesedett focisták helyett ezt kéne tolni, ebben világszínvonalon a magyar!

hajrá baaazmeg!

megyek haverokkal kocsmába, aztán keresünk helyet, ahol tolják a meccset.

csak az a kibaszott korong... még mindíg nagyon gyors... vagy túl sok az unikum.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 15:30:51

@Panther_V:

Az ilyen balgák még a pénzt is számolják, ahelyett hogy költenék.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 15:32:17

@qanic:

maradj, aztán kezelésbe veszünk.

nézd, ha elfojtod magadban, apró állatkákon fogsz bosszút állni, vagy nőket fogsz megerőszakolni.

ki vele, baszki, igyál, kurvanyázz, bőgj!

ááááá egy frajd bazmeg, FRAJD!

na MŐ!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 15:34:06

@több biztosító:

Azt te csak hiszed.
Te csak egy apró, jelentéktelen pötty vagy a Föld testén, -melyet a világegyetem végtelen erői mozgatnak.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 15:34:47

@pupak30:

nana, nana, csak semmi bizalmaskodás, vagy buzulás!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.21. 15:35:52

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
en is neznem de kenytelen vagyok streamet talalni
az anglianusokat le kene igazni, aztan penteken donto

qanic 2010.04.21. 15:36:16

@lucecita gonzales:

Gondold hogy nem olvastam el? Érdekesnek találtam, csak nem értem. Gondoltam megkérdezem, hogy miről szól. Sajnos nem tettem hozzá, hogy megbaszhatja mindenki a jó édes..., így kilógok a közegből. Ez van. 1x mindenki hibázhat.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.21. 15:37:38

es hetvegen indul a loversenyszezon, itt lakok, 15 perc kocsival, a churchill downstol
jovo hetvegen a derby
imadom a lovakat is, foleg ha nyerek
de most neznem a hokit mert offos vagyok, a szloven 2 nem jon be

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.21. 15:38:43

nem kenytelen, keptelen
innom kell egy kavet
a sorhoxz meg koran van

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 15:39:30

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Már szóvá is akartam tenni, a régi ismeretség még nem ok a nyalakodásra.
Buznyákok...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.21. 15:39:38

@qanic:

MONDD MÁR KI BAZMEG, LEGALÁBB ÍRG LE!

dr.pupak30 2010.04.21. 15:40:29

@qanic: mindannyian retkek vagyunk. olyan ez mint a háború, a túlélésért megteszünk ezt azt.

dr.pupak30 2010.04.21. 15:42:33

@qanic: ajánlhatom meghallgatásra a rammstein nevű tánczenekart ? benne van az élet sava borsa, segít felpörögni a geciségre bazmeg

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 15:44:23

@pupak30:

Azt állítani, hogy "mindannyian", az azért kissé túlzás, de ti biztosan retkek vagytok.

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.04.21. 15:44:24

azt már kérdeztem, hogy hogy hogy hogy lehet, hogy ez a blog címlappal se vonzza a kedves kívülálló kommentelőket?
amúgy budafokon meleg van és szar amerikai zene szól.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 15:45:49

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Figyelünk baszki, figyelünk...!
Már az a frájd is odabasz.

Titus Pullo Urbino 2010.04.21. 15:46:19

Milo a 22-es csapdájában is megjelenik, mint hadtápos tiszt, de a könyvet mégse ajánlom elolvasni a szerzőnek, felesleges, úgyse értené. Inkább a "Gold a mennybe megy" - et olvassátok, az jó bevezető a 22-es előtt. Aki azt felfogta, az belevéghat a 22-esbe is. Az úszómester sem azzal fogadja a 48 éves anyukát, aki szeretne megtanulni úszni, hogy "tessék a rajtkőre állni, fejes, majd 4 hossz pillangó."

qanic 2010.04.21. 15:47:16

@Panther_V:

Ateista vagyok, anyagi előnyökért nem lépek be sem szektába (szientológia) sem pártba (LMP). A ZENÉT nem olvasom, hanem hallgatom. A zajt ki nem állhatom. A fajom homo sapiens és nem taurus domestica.

Hogy ki ne felejtsek valamit: A kutyafáját!

LucecitaGonzales 2010.04.21. 15:49:27

@qanic: te tényleg nem érted. De vicces vagy!

LucecitaGonzales 2010.04.21. 15:52:00

@Panther_V: á, hagyd, ez nem lehető, túl hangos lenne neki.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 15:52:52

@Titus Pullo Urbino:

Szerintem a poszt írója arra akart utalni, hogy Milo 5 centért vette a tojást, 3 centért adta el és még így is ő nyert rajta tojásonként kettőt. Bár azt magam sem értem, hogy ennek mi köze van az amerikai néphez.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 15:53:14

@periplaneta plumbum: Kibaszott sokat kérdezősködsz. Egészségtelen szokás.
Én például lófaszt se értek, mégse kérdezek.
Mindenkit utálok. Abból nem lehet baj.

Bamba arccal, az Íkúhuszár, és hálátlan qanic-et csodálva, buta tekintettel gépelgetek.
ne kérdezz, élvezz.

dr.pupak30 2010.04.21. 15:54:23

@Flat Eric / sta press: mi baj a retekkel ? nem szereted a mezőgazdaságot? te is lenézed a parasztokat mi ?

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.21. 15:54:32

@qanic: Na ebből rájöttem.
Te a Feri vagy.
Abetyárját neki.

dr.pupak30 2010.04.21. 15:56:00

@Flat Eric / sta press: az a baj, hogy elkurtuk bazmeg nem most, mar regen

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.21. 15:59:02

@periplaneta plumbum:
en kivulallo vagyok es amerika idevonzott
es mindent ertek most mar
azt meg nem hogy mitol megy a villamos, meg hogy Mary mikor csinalja mar a reggelimet

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.21. 15:59:06

@gájricsi dezső:

Dezsőkém ha ez megnyugtat, téged is utál mindenki.
Veheted akár megtiszteltetésnek is, ennél már úgy sincsen semmi rosszabb...

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.04.21. 16:00:19

@gájricsi dezső: a mindenkit utálással makszimálisan egyet értek. qaniktól az előbb idegrángásom támadt, lehet ezért lettem ilyen barátságos.

qanic 2010.04.21. 16:01:13

Van ez a film, hogyaszogya: Falling Down. Ezek szerint valami ilyesmiről lehet itt szó. A kiskésit neki!

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.04.21. 16:14:57

@hagyma: ja a villamos sajnos csak egy ügyes trükk. nem megy az sehova.

LucecitaGonzales 2010.04.21. 16:17:03

Szerintem most megfogott minket.

LucecitaGonzales 2010.04.21. 16:21:16

@qanic: most már mondd meg, hogy ki vagy.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.21. 16:38:13

@periplaneta plumbum:
Mary sem hisz benne
mert meg nem is latott

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.21. 16:38:37

Véget ért az igazgatósági ülésem, végre kikáromkodtam magam. De mintha becsúnyult volna ez a szépirodalmi blog. Lesz itt még Heller elemzés? Záróra? Vagy vers mindenkinek?

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 16:44:00

@Levéltáros:

Kérdésedre válaszolva: nyelvvel kell kielégítened Heller Ágnest mától minden nap a következő két hétben.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.21. 16:45:29

@21méter: Ez kedvemre való, de hol ebben a csapda?

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 16:54:42

@Levéltáros:

Ugyan úgy, mint Gobbi Hildának, neki is farka van igazából.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 16:59:11

@Titus Pullo Urbino:

Szerintem kóstold meg a csokis gyapotot, kedves őrnagyx2.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 17:00:30

@qanic:

Miket nem nézel. Fogadok még az American Beautyt is láttad.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 17:02:35

@21méter:

Na, azt mindig összekevertem a Hankiss Elemérrel.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.21. 17:02:55

@21méter: Na már megint a rövidebbet húztam, asszem összehívok megint egy értekezletet, hogy kiordibálhassam magam.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 17:05:35

@Panther_V:

Gondolom volt is móka és kacagás miatta a gőzben!

a tengely 2010.04.21. 17:06:37

Parasztok!
A post az amerikai neprol szol, ti meg itten felrebeszeltek es egymast basztassatok. Hat ez is csak aztat mutassa hogy hiaba nyomja a vilagra a Holivud az idejologiatot, nem tudja azt a magyar rendesen beszopni ugy ahogy normalis nyugatihoz illene es az egybites agyaval csak gondolkodni probal. En meg itt ulok egy sotet szobaban Brooklynban harom rabbival es egy Commodore-64-el es probalhatok ujabb konspiraciot -vagy mi a faszt- kitalalni.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.21. 17:07:11

@Titus Pullo Urbino: Uram, ön igen művelt lehet, én még latinul is csak annyit értek, kúró-kúráre. Azonban ez a könyv amerikaiból lett fordítva és tele van beszélő nevekkel, pl már gyorsan utánalapoztam, megkúrja-e Ducket nővért Yossarian és meg. Namost a Ducket a kacsára hápog rá, ami tömnivaló is, meg a nővér alkatára is utal, ahogy jár a segge, mint eperéréskor, ahogy az amerikai mondja.

Milorad Osztapovich Bender volt az ősalakja Minderbindernek, a nagyatyja még török alattvaló volt. Nem, mint a mesében, apukája átszökött import ingében a dúsgazdagon kimuffolt bundájában Romániába és megalapította az antikapitalista közgazdaságtant.

Például Ivo Bender hazája nemzeti corgo-gtyártó társaságát eladta 5000 pénzért mart visszavásárolta 240000 pénzért (valójában kézkezességet vállalt a társaság adósságaiért) Közben a társaság bevásárolt az aleut gumicsópiacon (ez corgo alkatrész) Na, ez aztán az üzlet!
Éljen és virágozzék a fejlett antikapitalizmus. Nem nehéz megérteni, mi volt a bolt a tojásügyletben Milo[rad] számára. Ismerünk ilyen eseteket.

A legjobb ajánlattevő nyer 10Mrd-dal, a szakvállakozó hatástanulmányokat iylesmiket végeztet, ő megteszi a 14 Mrd-os ajánlatát és elbukja a melót. Majd a nyertes pótköltségvetést nyújt be, 18 Mrd-ért megcsinálja a melót és elspórolta a hatástanulmányt, és mindenki jól jár, a nyertes és a tenderkiíró SZEMÉLY főleg. Mi ez, ha nem maga a tökélyes antikap?

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 17:08:37

@a tengely:

Te elolvastad a posztot. Gratulálok. Barom.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 17:11:33

@21méter:

Fôleg mikor kiderült hogy van még egy Hankiss Ágnes is. Ej. Márcsak egy Heller Elemér kellett volna oda, hogy szakadjon rólam a víz. Szép idôk voltak.

?aztaaa? 2010.04.21. 17:11:35

en is kint elek, ugyhogy sok ujdonsagot nekem sem mond senki az amcsikrol....:)

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 17:14:20

@?aztaaa?:

Akkor minek fárasztod magad az olvasással. Ehelyett fejbe is lôhetnél néhány rednecket.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.21. 17:16:58

@?aztaaa?: Egyet azért mondok: Amerika Indiában van, Columbusnak végig igaza volt, csak világösszeesküvés meg egyebek. A te amcsijaid mind indiaiak.

?aztaaa? 2010.04.21. 17:18:33

elolvastam mert erdekelt hogy masok mit irnak az itteni eletrol.
a 278 dollaros 7eves auto baromsag, de gondolom atvitt ertelembe kell venni......illetve azert van itt nehany csdusztatas is, de mindegy. :)

a nehany rednecket leloni cimu tortenet aktualis lenne minden nap, de sajnos a parasztok agyonloveset is ugyanugy buntetik mintha atlagembert lonel le..:)
ugyhogy egyenlore nem aktualis.

?aztaaa? 2010.04.21. 17:20:54

@Levéltáros:
igen indiaiak is vannak szep szamban :):)

a tengely 2010.04.21. 17:23:59

@Panther_V: persze, elolvastuk, iktattuk, levontuk a tanulsagot. Sot a 22-es csapdajat is, es mivel ez Amerika es elorebb jarunk mint Te, ezert mi mar a 23-as csapdajat is olvastuk. Es hallottunk mar olyat is aki a 23 es feles csapdajat is latta, de lehet hogy az kinai hamisitvany. Oppa, kezdodik a Dr. Phil.

Ja, majdnem elfeledtem...barom.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 17:26:51

@a tengely:

Végre egy igazi európai értelemben vett kultúrember. (Amerika hátrébb van, most néztem utána.)

a tengely 2010.04.21. 17:36:50

@Panther_V: Na reklam van, az meg ugysem eredkel mert mar megvettem a legujabb lezeres huvelykremet amire a jenki picsa is mondta a tv-ben hogy nyugtassa a pisilojet. De legalabb tudok neked reflektalni. Amerika elorebb van. De inkabb vitazzunk arrol hogy kinek jobb a kulturaja, az ertelmesebb. Kinek az oldalan alljak?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 17:37:30

@21méter: Az hagyján, de körül van metélve!

@?aztaaa?: Ez tetszik, valaki a seggét Amerikában mereszti, és egyből azt hiszi, hogy tudja is, mi történik ott. Hány négyzetméterét jártad be amúgy az államoknak, haver? És hány generáció óta is laksz kinn? Magyarul látom, hogy már elfelejtettél (lásd "egyenlőre"), de azért szeretném felmérni, hogy szimplán egy beképzelt idióta pöcs vagy, vagy a témához is van közöd. A mi szerzői gárdánkban ugyanis kisebbségben vannak azok, akik nem doktoráltak Amerikanisztikából.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 17:39:40

@a tengely: Ne oldalra állj, hanem elém, háttal, és kicsit told ki a popsidat, te képmutató! Mink itt komoly tudományos munkát végzünk, nem állogatunk, mint középső csoportos ovisok a libasorba!

a tengely 2010.04.21. 17:48:29

@radairosseb: Mi a faszt beszelsz? En olyan tudomanyos vagyok mint az atom, a telefonalashoz is szamologepet hasznalok. Te meg akkor buzi-e vagy?

qanic 2010.04.21. 17:54:57

@Panther_V:

Ja, 8 527 756 505 bájtot foglal. Szó szerint foglal, ritkán nézem, végig pedig soha, mert az már túl ámerikai nekem.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 18:00:48

@Levéltáros:

Tedd a szívedre a kezed. Nem túlzás értekezletnek nevezni, hogy leordítod szegény titkárnőmarika fejét, hogy már megint mi a kurvaistefaszát főzött kávé címén?

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 18:03:36

@Panther_V:

Mondd csak, ugye szépen pörgette az erreket Elemér bá, mikor azt dúdolgatta, hogy Elemér, Elemér, minden lyukba belefér?

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 18:04:16

@radairosseb:

Isten tartsa meg ezt a jó szokásukat.

Imádom Vagin prof. lányát 2010.04.21. 18:44:21

Lebuktál, te minden fricklacik szégyene!
Te homoronc!
Te rapunci!

Hát az ámerikai lélek mélységeinek, etikájuk csomolungmai ormának, a mindennapok apró bosszúságain számunkra, mittel-ká-ajrópai páriák számára immáron felfoghatatlan könnyedséggel átszökkenő, éteri tisztaságú kvinteszenciáját próbálod kiszabotálni ebből a Bucimaci (mit Bucimaci! Pajtásújság, noch dazu Dörmögő Dömötör!) bűzű pállott, pinceászkahízlaló intellektuális környezetszennyezésnek is csak túlzó jóindulattal nevezhető betűszátyárkodásból? Az úri közönség pedig farát rázva pucsít hozzá? Oh tempora! Oh mores! Ezért tart itt ez az ország! Minden romlik! Minden leépül! A Gellért-hegy is hogy kopik!

De csitulj keblemnek szilaj érzeménye! Lesz még szőlő (-re peronoszpóra)!

Egy kikotort, falrakenyt, telibespriccelt árvamagányos szavat se ejtetek arról az elegáns, cizellált, mondhatni brüsszelicsipke finomságú metódusról ahogy a bűnözőnigger kérdését megoldják? Hát hol vagyunk mink ettül? És még akad nehány, negatív végtelenhez tartó IQ tulajdonos, aki szerint MI volnánk a föld sója! A villamost ismerjük már több mint száz éve! Széket is láttunk már, amióta a kalandozók hazacígöltek pár dúsan aranyozottat nyugatról! Debezzeg rájönni, hogy eme két eszköz célszerű házasításával megoldható úgy a közbiztonság, mint a börtönök túlzsúfoltsága, ugyanakkor az eszköznek a csúcsidőn kívüli alkalmazása még a villamosenergia hálózat egyenletes terhelésében is segít? Ahhoz is a jenki furfang kellett!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 19:23:52

@a tengely: Buzi a ganajtúró öreganyád, aki a szart törölgette apád szájából, mikor úgy hátbadöftem, hogy elöl jött ki a botom vége! Ne merészelj engem sértegetni a szeszkulális hovatartozásom miatt, mert odatartóztatlak a falhoz, és belédkötök hátulról!

@21méter: A doktorjainkról beszélsz? Csak nem megint elhatalmasodott rajtad a kisebbségi érzés? A fityma már nem varrható vissza, de lélekben még megtisztulhatsz!

@Imádom Vagin prof. lányát: Mindent elbasznak ezek a politikusok! Gyúrcsány Ferenc idejében még jó világ volt, ezt mondom én is!

a tengely 2010.04.21. 20:14:42

@radairosseb: Tereled a szot, de ha mar itt tartunk akkor nekem mar az oreganyam is muveltebb volt nalad. Bar amikor ujsaggal a hona alatt a kertbe ment akkor tudtuk hogy szarni fog mert olvasni azt nem tudott.

Engem nem zavar ha buzi vagy, de lehet ezt is kulturaltan kezelni. Vonzodsz a him anuszhoz, mi ebben prollema, viszont nem szebben hangzik? Csak a gardaegyenruhadat vedd le kozben, bar latom a hofeheren vilagito habselyem alsodrol hogy erre azert figyelsz.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 20:29:06

@a tengely: Tengelyesen tükrözd magadra, amit mondtál. Te tereled a szót, mikor tudományos munkáról beszélek, telefonról fecserészel.

Tudom, hogy öreganyád újsággal járt a kertbe. Abba gyűjtögette a fogait, amiket öregapád kivert a farkával, amíg én hátulról toltam. Suhanckoromban be kellett érnem az aszott seggekkel, ezt remélem, elnézed nekem. Öregapád viszont nagyon rugdalózott, ezért kellett a lengéscsillapító a farkára. Viszont mikor működésbe lépett, öregapád rendszerint akkorát baszott öreganyád arcélére, hogy pár foga benne maradt a faszában.

A garnitúrásokat a falra szoktam kenni, nem tagadom, de hogy jön ez ide? Faszhegyre való a mocskos magyarja.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.21. 20:34:37

A rohadás öljön meg titeket, hogy ennyit kommenteltek, miközben nem érek rá. Vagy ne is a rohadás, hanem Gréczy Zsolt.

Imádom Vagin prof. lányát 2010.04.21. 20:38:44

@radairosseb:

Már megint bébaxtál?

Azt a fószert, aki utoljára rendet tartott ezen a tetüfészek ganyédombon, úgy hívták, hogy Szálasi (Róth) Mátyás Nemzetvezető Elvtárs!

a tengely 2010.04.21. 20:42:54

Hagyd mar az oregapamat es a zaroizmat te lapiliderc nyomogasd csak a gardasokat (falra?) Inkabb meselj a tudomanyos munkarol. Ez valami tarsadalomtudomanyi dolog, vagy a hokedlin kevered az Odolt a Tukor ablaktisztitoval a lavorban?

a tengely 2010.04.21. 20:45:25

@Imádom Vagin prof. lányát: Nagyanyamnak errol teljesen mas volt a velemenye...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 20:57:45

@Imádom Vagin prof. lányát: Nem rendről beszéltem, hanem jó világról. Szálasi hagyta, hogy buzerátor ruszkik dobáljanak bombákat a házakra. Ha ez szerinted rend, akkor visszahúzhatsz a putridba. Akkor rendet rak neked Gergényi is, a lényeg, hogy égjenek az utcák.

@a tengely: Férfiember nem kérdez, hanem tájékozódik. A hozzád hasonló asszonynéppel meg nincs dolgom. Öregapádat meg hagyom, esküszöm, huszonöt éve legalább, hogy utoljára dolgom volt vele. Látom, irigyled a kalandjainkat. Kérdés persze, hogy az ő helyére vágynál, vagy az enyémre, de inkább nem szeretném tudni.

Imádom Vagin prof. lányát 2010.04.21. 21:03:26

@a tengely:
És ki nem szarja le egy alzheimeres mekegő vénség hagymázait? Tán az a nyomorult akinek még segge sincs!
Én jobban hiszek a saját nagyapámnak, ő 1944-től 1956-ig szolgálta fegyverrel a Hazát! Elvhűségére jellemző, hogy ugyanabban a rangban, ugyanabban az Andrássy úti szép házban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 21:12:55

@Imádom Vagin prof. lányát: Nem ez a szomorú, tesó, hanem hogy egész nap belsős pöcsök fikanickjeivel kell baszakodni, mikor címlap volt.

a tengely 2010.04.21. 21:22:33

@radairosseb:
25 eve neked meg szalonna lehetett a jeled a kisszekrenyeden. En meg mar akkor is KISZ titkarkent, kokardaban es Modern Talking kituzoben unnepeltem Marcius 15-et. Kipirult arcomon erezve a valtozasok szelet. Csak akkor meg nem direkt mellbimboba kellett tuzni a trikolort a faszmagyarok miatt.

@Imádom Vagin prof. lányát:
ugyan mar, melyik igaz magyar nagyapjanak nincsen megorzott labkorom gyujtemenye a honfitarsaitol. Csak a tied emlekszik ra, az enyem meg alzheimeres.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 22:40:58

@a tengely: Kilencszáznyolcvanöt tavaszán, amikor te a Bécsből belopott farmerkabátodra aggatott kitűzőkkel virítottál az Andrássy-n (kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt guglizod meg, akkor hogy hívták), és épp arról álmodoztál, hogy egyszer még az osztály legszebb lánya is rádveti majd a szeme fényét, amiért örsvezető vagy, szerénységem épp Chapel Hillben járt, ahol - hiszed vagy sem, de - Eddie Kostyrával hozott össze a sors egy kifőzde mosdójában. Nem szeretem a rágós húst, de a szükség törvényt szül: azon a héten semmi komolyabb skalpom nem volt, így aztán rövid úton rávettem egy kis orális szexre. Amíg a seggem likát nyalogatta, buzgón toltam kifelé magamból a lókolbászt, amit a zabáldában adtak. Felemelő élmény volt, ajánlom mindenkinek, aki arra jár, ne hagyja ki!

a tengely 2010.04.21. 22:55:21

@radairosseb: lol, no latod, ez tetszett. nem kene neked mar aludni?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 23:07:18

Bassza meg EGY napra teszem ki a lábam, és leekézitek az összes szűzet?!

Jól van Lackó, odabasztál rendesen az amcsiknak! A bolygó idiótái, hogy lennének lemmingek csak egyszer egy évben!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 23:09:51

@radairosseb:
Nem tudom mi bajod van Gergényivel, tisztára egy úriember, baszod!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.21. 23:26:07

@a tengely: Tényleg nem ártana, már az Ászok is zárva, de még várjuk az esti szállítmányt.

@LadyCarambole: Nekem semmi bajom vele, úriember, akárcsak Szálasi, ezt mondom én is!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.21. 23:45:00

@radairosseb:

Nekem eddig csak a többségi érzés jutott osztályrészül, hálistennek. Viszont ha már a komplexusoknál tartunk, akkor mesélhetnél arról, hogy mennyire viselt meg, mikor legutóbb egy tizenkétéves a térdét csapkodva kiröhögött, hogy még az ő szűz popsiában is csak harangozol.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 01:48:22

@21méter: Amiről te beszélsz, azt nem többségi érzésnek hívják, hanem skizofréniának.

A tizenkét éves szűzpopós urbánus legendát én is hallottam, bár bevallom őszintén, öt kilométeres körzetemben nem tudok róla, hogy lenne tizenkét éves szűz segglyukú gyerek, és mágikus erőm révén ha mozogni kezdek, ez a kör koncentrikálisan mozog velem együtt.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.22. 07:14:10

@Imádom Vagin prof. lányát: Namost szervezünk mi egy túrát, Nú Oak-ban bérelünk autót nú oak-i rendszámmal (tehát semmi ilyesmi, hogy majd mi visszük vissza az illionisi-i rendszámú autót Sikágóig!) és elindulunk szigorúan nem hájvén A Vidéki Amerikában Steinbeck és Charlie kutyuskája nyomán. Visszük magunkkal Tokfalvit is a hátsó ülésen és szépen komótosan igyeksznk áthajtani valamennyi városon. És akkor egyszercsak a helyiseriff lemeszel bennünket (innen pénzt kell bedobni, mint egy mnmoteltévébe, hogy folytassam)
És akkor majd jól meglátod Tokfalvit, ahogy X-alakban hasal az aszfalton, miközben a seriff igazít egyet a webkameráján, hogy mink a többi x-k is képben lehessünk. Márpedig Tokfalvi nem néger ám! )

Frick László Emlékzenekar 2010.04.22. 07:18:20

@Frick László Emlékzenekar: A tipszterem szerint ma kb hatszor annyi idő alatt lehet áthajtani Amerikán keresztben Dean Moriarty nyomában, mint 1949-ben. És bruttó 17 óra abból, amit az ember az aszfalton vagy a motorháztetőn hasalva tölt. A dél-dakota-i rendszámmal valamivel gyorsabb, ha Siox Falls-ban szigorúan megintcsak dél-dakota rendszámú autót kérünk.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.22. 07:20:20

@radairosseb: Van listád a belsősők fikanickjeiről? Én csak a Homár Mollah-val tanálkoztam előzőéletemben, de még fiatal koromban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 11:07:46

@Frick László Emlékzenekar: Listám nincs, de szimatom van. A cigánykártya azt mondta, egyszer detektív lesz belőlem. No, nem a szocinális kártyáról beszélek, hanem az 56 laposról.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 11:09:15

@Frick László Emlékzenekar: Csak annyi, hogy egyik-másik kárákter nem pásszol bele az egyszeri idetévedt címlapgeci képébe. Vagy sokat olvasták a blogot, mielőtt üres nicket létrehozva kommentelni kezdtek, vagy nemcsak olvasták.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 11:23:27

@radairosseb:

Hé, Mr. Pszichiáter, mi ez a távdiagnózis? Egyébként meg tájékoztatnálak, hogy a demokratikus berendezkedésű államokban a többség dönt, a kisebbség meg nyal. Úgyhogy azt mondom neked, hogy dű dű hegedű, macska segge keserű.

Egyébként egész ügyesen próbálod terelni a szót, de mégsem tudtam nem észre venni, hogy nagylelkűen elsiklottál az ajakír méretű káróddal kapcsolatos tényfeltárásom felett.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 11:24:46

@Frick László Emlékzenekar:

Már a Csatangolásokban is elég tré, lepukkant lakóautós-gyorsbüfés helynek tűnt a merika, nem tudom miért erőltetitek.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 11:28:03

jó csörte volt a tegnapi, no!

nekem meg másnaposságom van, őj.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 12:01:36

@lucecita gonzales:

persze, a sör is!

de péntek lesz a nagy izgi.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.22. 12:40:53

@21méter: Terápiás céllal. Dicső vezérlőértelmiségünk csak tapintson rá a Csillagos Sávos mérfődessének kékes főverőerére, arra. Ajakival, persze. Bombera Kriszta is ott lesz és majd bebólogat minden közútillenőrzés után: Ez mennyire egy élhetőország, ez menyireegyélhetőország és esendő is. (Birjátok a sovány, csontos csajokat? - én nagyon! ...cseresnye mellekkel? nyami!)

szanalmas 2010.04.22. 13:38:19

@Titus Pullo Urbino:

Húzz a picsába, te beképzelt bölcsész hülyegyerek! De kurva gyorsan ám!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 14:47:54

@radairosseb:
Én a helyedben nem számolgatnám, mennyi lapos, csak beszaladnék diszkréten egy gyógyszertárba. Tudod Rada, ma már könnyen és egyszerűen meg lehet szabadulni az ilyen vérszívó kis geciktől. Mind tudjuk, hogy igazából egy régivágású dzsentleman vagy, de sajna már nem divat a nemibetegség! Bizony, oda az Ady romantika!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 14:56:00

@21méter: Nem elsiklottam, csak várom, hogy megmagyarázd magadnak, hogy mi köze a kékeresemnek az írekhez. Leszámítva persze talán azt, hogy David O'Leary 1989 februárjában egy szombat kora hajnali órában öklendezve nyalogatta róla a saját szarát Sohóban egy kis klubban.

A demarkácia lényege pedig az, hogy a többség dönt, de a kisebbséget nem diszkriminálja, tehát mindig úgy dönt, hogy a kisebbségnek legyen igaza! Különben nem demarkáciáról beszélünk, hanem proletárdiktatúráról!

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Tod csak épp várom, hogy essenek a tőzsdeárfolyamok Tibetben, aztán már sietek is.

?aztaaa? 2010.04.22. 16:57:12

@radairosseb:
:) vicces gyerek lehetsz ocsem... :)
Nem te voltal a pattanasos kepu homar akit mindenki szopatott az iskolaban? Most meg osztod itt az eszt ?

Kerdesem: anyukad tudja hogy itt vagy?

Amerikanisztika? az meg mi a fa..om? Valami betegseg? vagy mert valaki azt tanulja bolcseszkaron mar rogton erzi az amerikai eleterzest? haggyamaaa...

Vagy szerinted ha egy amcsi elkezd otthon magyar tortenelmet tanulni, mar rogton erteni fogja a magyarok gondolatvilagat? Ugye hogy nem ..?

Igazan hitele kepet az amerikai rasadalomrol az tud csak adni aki itt el, itt dolgozik, itt veszi a levegot minden nap. Az osszes tobbi csak egy kirakatot lat, es az alapjan donti el hogy az amcsi elet jo-e vagy nem ..:)

Magyarul nem felejtettem el, csak szar a helyesirasom. Sajnos.

Mifele szerzoi gardad van neked? tele vagytok luzer kisgyerekekkel, akik nem kellettek a focicsapatba mert olyan benak. Most meg azt hiszed okos vagy?

Szanalmas hulyegyerek. Menjel, keress magadnak egy csajt, es foglald le magad.
Aztan ha kint elsz egy darabig (es most nem arrol beszelek hogy kijossz 2hetre nyaralni) akkor majd talan beszelgethetunk arrol hogy ki hogyan latja az eletet itt.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 17:20:17

@?aztaaa?: Azt, hogy én ki vagyok, rajtad kívül mindenki tudja, aki ezt a blogot olvassa. Tájékozódj, férfiember nem kérdez, hanem tud, vagy ha már nem tud, mert műveletlen, mint te, legalább tanul, paraszt!

Azért, mert térképen megmutatták neked Amerikát, és egy röpülő, amin a segged meresztetted, leszállt egy röptéren, amire neked azt mondták, hogy ez itten Amerika, nem jelenti azt, hogy fingod is van akár Amerikáról. Természetesen kibaszottul fogalmad sem lehet Amerikáról csak azért, mert ott élsz, ahogyan - ez egyértelmű a kommentjeidből - a magyarokról sincs fingod se, hiába éltél feltehetőleg Magyarországon is.

Szerinted Bush vagy Obama Amerikában él? És vajon van róla fogalma? Kurvára nincs. Pedig mernék nagy összegben fogadni rá, hogy régebb óta él ott, mint te.

Amerikáról beszélgetni meg majd akkor kezdhetünk el, pöcsfej, ha olvastál Emersont, Santayanát, vagy legalább Dewey-t. Nem arról szól Amerika, hogy tudod, melyik kifőzdében nem zöldből darálják a hamburgerhúst, vagy hogy hány jobbkanyarral jutsz el a Kínai Múzeumból a Santos Party House-ig NY Cityben. Pláne, hogy ötszáz kilométerrel arrébb minden kurvára máshogy van, amit a nagy amerikaiságoddal kibaszottul nem fogsz már érteni, te tapasztalt.

Tudod, arra a tacskóra emlékeztetsz, aki - miután életében először engedte egy nő, hogy beledugja az ujját a pinájába - nagy meggyőződéssel hangoztatja, hogy márpedig a pinaszőr vörös, ő már csak tudja, hiszen ujjazott is már nőt.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 17:46:13

@radairosseb: Nézz oda, hát nem felbaszol kora délután... Még jó, hogy időközben megenyhültem irányodban, úgyhogy válaszolok a kérdéseidre, lásd kivel van dolgod.

1. Nem én voltam. 2. Nem osztom. 3. Nem tudja. 4. Nem a faszod. 5. Nem betegség. 6. Nem, nem érzi rögtön. 7. Igen, ha megtanulja, jobban fogja érteni, mint te (ismerek több ilyen amcsit). 8. Nekem nincs szerzői gárdám, a blognak van, az amúgy jó. 9. Nem hiszem, hanem tudom, hogy okos vagyok. Veled is be fog következni, ha igyekszel. Nem az okosság, a felismerés.

Egyébként a szeszkulális szokásaimra vonatkozóan nyilván - jenkikém - nem akarsz megjegyzéseket tenni, te politikailag inkorrekt köcsög. Eszem ágában sincs csajt keresnem magamnak, ellenben ha a picsádat hazatolod, örömmel bevezetem a farkam a szeszkulalitás általad nem ismert mélyebb rétegeibe.

Add már meg a telefonszámod, ha már ilyen jól elbeszélgetünk, hátha amikor legközelebb felétek járok, lesz időm felugrani hozzád egy kis picsipacsira.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 17:57:17

@?aztaaa?:

TE SZAR, TE FOS, TE KERTITÖRPE!

MI A FASZT SZMÁJLIZOL, MEG KÉRDEZŐSKÖDSZ!

Húzz el a büdös faszba innen, te ótvar te!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 17:58:56

@radairosseb:

te mocskos buzi, mi a faszt képzelsz!

kérdezősködtök, válaszolgattok, kislányok?

ANYÁTOK! AZT! BASSSSZÁTOKMEG

Amúgy meg mióta vagy nyelvtannáci, te szarjankó!

?aztaaa? 2010.04.22. 18:02:42

@radairosseb:
:) latom az IQ kiverte nalad a biztositekot,,,, nem gyengen :)

igazad van, nem olvastam Dewey-t, Emersont. Viszont itt kelek minden reggel, es 90% ban amcsi kallegaim vannak. Akik szinten nem olvastak ezeket a muveket.
VISZONT: itt elnek , itt nevelik fel a gyereket, itt jarnak iskolaba, stb....es valoszinuleg nem TE fogod nekik megmagyarazni hogy mit jelent amerikainak lenni.

Az hogy te mit olvastal valamelyik konyvben, azt nem tudom. de abban azert megegyezhetunk hogy attol meg hogy nem olvastam a konyvet, azert lehet nemi fogalmam az eletrol.
Azert mert egy magyar nem olvasott mondjuk Petofi koteteket, attol meg van fogalma a magyar eletrol.

AZ ELETET NEM LEHET KONYVBOL TANULNI HULYEGYEREK.

szerintem abban is megegyezhetunk hogy az amerikai eletrol, a mindennapok nehezsegeirol olyan ember irjon aki itt el, es nem a bolcsesz iskolaba olvasta valahol. Aztan itt dobalozik nevekkel, es megprobal muveltnek tunni. (ami igazabol egy szanalmas rangatozas)
Aztan kimegy nyaralni amerikaba, es azt hiszi tudja mi az az amerikai eleterzes.

Hidd el , nekem is honapok kellettek hogy elkezdjem megerteni az itteni emberek gondolatat. Minositeni nem szeretnem, mert minek. Te ugyis jobban tudod. Tudod, mert olvastad egy konyvben.

Es a konyvek mindig tobbet ernek a sajat tapsztalatnal...

Es igen, amerikaban minden allamban mas a dorges. De ezt nem egy konyvben olvastam, hanem tapasztaltam.

Megjegyzem nem tudom hogy ki vagy, de nem is erdekel. csak betevedtem ide. De a bolcsek kove a te zsebedben van, azt mer latom.

Jotanacs: nyomd ki a pattanasokat, verd ki a fa..od, mert egy kicsit feszultnek tunsz. Vagy menjel ki amerikaba 2hetre, es ird meg hogy milyen amerikaban az atlagemberek mindennapja. bruhahahaha

?aztaaa? 2010.04.22. 18:05:51

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

mivan ocsem ,kiengedtek az allatkertbol?

lepippantottad az allatketrti majmot aztan mindjart okosnak erzed magad?

:):)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 18:18:56

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Csak a buznyadtak ellen használom felsőbbrendűségem egyik bizonyítékát, hogy a második nyelvemen is jobban beszélek, mint ők az elsőn.

@?aztaaa?: Nem gondolod, hogy a csöves haverjaidnak akarom magyarázni, hogy mit jelent amerikainak lenni! Akiknek az iskolában se tudták a saját tanáraik elmagyarázni, azokkal én mit baszakodjak. Maradjanak emberszabásúak, ez van rájuk kiosztva.

Természetesen aki nem olvasott Petőfit, annak fogalma sincs a magyar életről. Hacsak nem a magyar életet valahol a kuka és a szeméttelep között képzeled el. Arról lehet persze fogalma, hogy mit jelent Magyarországon vegetálni, de ennek semmi köze ahhoz, milyen magyarnak lenni, vagy milyen Magyarországon romának, svábnak, etc. lenni.

Nem tudom, honnan veszed, hogy itt bárki is könyvekből tanulja az életet. Egy dolog derült ki, hogy te nem olvasol, arról szó sem volt, hogy én vagy a szerző ne éltünk volna (akár a nyüves kis Amerikádban is, éppenséggel évekig).

Ha szerinted az művelt, aki Emersont, Santayanát és Dewey-t emlegeti, értem, hogy miért Petőfivel jössz. Ezek szerint jól tippeltem meg, hogy kb. a hat elemid lehet meg, és neked a műveltség csúcsa az ötödikes olvasókönyv. Ezek a nevek nem a műveltséget jelentik, hanem az emberi alapot. Gondolom, az állampolgárságnak még a gondolata sem vetült fel eddig benned, hiszen akkor legalább hallottál volna már a fenti gondolkodókról.

Hónapok alatt legfeljebb azt kezdted el megérteni, hogy az apád fasza milyen szögben feszíti legkevésbé a végbeledet, nem azt, hogy milyen amerikainak lenni. Itt derült ki, hogy kurvára nem is jártál soha Amerikában, csak az agyad játszod. Ha kinn élnél, évek után is azt mondanád, hogy kurvára nem értesz belőle szinte semmit.

Kár, már majdnem azt hittem, hogy őszintén beszélgetünk.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 18:23:32

@?aztaaa?:

hihetetlen mekkora buzi vagy!

gondolom esténként felrakod a fókabajuszodat, matrózsapkát húzol, feszes bőrszerkóba öltözöl és visítva rohansz a helyi gaybear közösség ölelő karjaiba, ahol szexi piros kis pingponglabdát nyomnak a szádba, szétveszítik a lábad, majd végigmegy rajtad az egész ótvar négerbanda!

mondd, felesért csinálod, oder porért?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 18:25:04

@radairosseb:

én nem olvasok, de kibaszott okos vagyok, és jobban tudom, miről szól ámerika, mint aki ott él!

épp a másik gépemen a vérét csapolom annak a droidországnak!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 18:25:18

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Ne mondj neki ilyesmit, hogy "oder", mert egész nap azt kérdezgeti majd az amerikai kollégáitól, hogy mit jelent!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 18:26:45

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Mondta valaki, hogy én olvasok? Csak azt mondtam, majd akkor beszélgetek vele, ha ő elolvasta ezeket. A buzija megmondta, hogy nem olvasta, aztán mégis visszeszi ide a fene pofázni tovább! Nyilván nemcsak a könyveket nem olvassa, de a kommentjeinket se! Fogadjunk, hogy a posztot se olvasta, nem csoda így, hogy fingja sincs a jenkikről!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 18:35:05

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Faszom tudja, ki az a gregpal, de nem is érdekel!

Amúgy off: épp most mondja nekem egy pennsylvaniai köcsög egy portálon, hogy mennyire bírja a magyarokat, mert szembeszálltunk a nácikkal, bezzeg a lengyelek behódoltak.

Mr. azta, mondd már meg, ne kelljen gugliznom, hány óra van most Pennsylvániában! Túl lehet már a mai első spanglin a köcsög. Vagy épp most tömi.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 18:41:03

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Akkor már tuti túl van rajta, sőt, a másodikon is.

?aztaaa? 2010.04.22. 18:58:19

@radairosseb:

tudod ugy van ez mint szinte mindennel az eleteben. Van aki 4 honap alatt megerti az amerikai eleterzest, es van akinek 5 ev is keves.
Miert? Mert nyitottnak kell lenni, es nem azt szajkozni folyamatosan hogy az amcsi csupa degeneralt faszkalap. Azt azert elarulhatnad ha tenyleg tele van amerika faszkalapokkal, akkor megis hogyan lehetseges az, hogy nehany heti fizudbol autot veszel, es siman kifizeted minden koltseget? Hogyan lehet az, hogy 400dollarert 10 napot toltok Miamai-ban (berelt autoval) ugy hogy ebbe meg egy 3napos hajout is belefer? Nem arrol van szo hogy itt minden fasza. De azt azert el kell ismerni hogy a lehetosegek itt mindenki elott adottak, es nem az donti el a vagyoni helyzetedet hogy kit ismersz, illetve kit tudsz lefizetni.
Keresel min.3000dollart. kifizeted a lakast, autot, a boltban raadasul olcsobb az elelmiszer mint otthon. El tudsz menni 2x-3x nyaralni. Most akkor ki a hulye? Aki minimalberert szopja le a fonoket minden nap? Vagy aki eltolt itt nehany evet, es amikor hazamegy kifizet egy lakast KPra?

Az hogy muveletlenek? Igen, ez igaz. De nezd: nem foglalkoznak a mas dolgaval. Azzal foglalkoznak hogy a sajat csaladnak jo legyen. Nincsenk raszorulva arra hogy igazi tortenelmet tanuljanak. Hogy ez jo-e vagy sem, az egy masik kerdes. De azt el kell ismerni hogy mukodik a dolog.

Megegyszer elmondom: nem olvastam ezeket a konyveket. ha en ettol a TE szemedben muveletlen vagyok, akkor ez van. Ettol meg siman el fogok aludni este.

A gond az, hogy azt hiszed mert olvastal pl. 15konyvet, mar rogton muveltnek szamitasz. Mi a gond? Nincs sajat velemenyed? Miert kell mas iro velemenyet magdba szivnod? Az en ertekrendemben attol hogy konyveket olvasol meg nem leszel muvelt. Max egy pocs, aki azt hiszi hogy magarol hogy tud valamit.
De ez nem gond. Ettol szep a vilag hogy kulonbozoek vagyunk.

En ettol fuggetlenul magyarnak erzem magam, es magyarorszag a hazam. Majd visszamegyek, ha NEM arrol szol az elet, hogy a fidesz gyilkolja az mszp-t, vagy forditva. Majd visszamegyek, hanem kell 50% jovedelemadot fizetni. Majd visszamegyek ha a nyugdijpenztarak olyan evvegi egyenelegertesitot kuldenek amiben az all hogy befizetett: 1000ftot, evvegi egyenleg:1100ft. Jelenleg ez igy nez ki: befizetett 1000ft-ot, egyenelege:600ft.
De mindez mar egy masik tema lehetne.

?aztaaa? 2010.04.22. 19:01:00

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

anyad most aztan buszke lehet rad.

menj el csajozni, te tinedzser.... vagy nem muxik a szerszam?

akkora parasz vagy hogy szalonnas orbitot veszel a teszcoban.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 19:06:26

@?aztaaa?:

te beképzelt dollárszívű kurvafattya!
itthagytad magyarországot a könnyebb élet reményében, és kintről osztod az észt!

csak a tehetségtelenek hagyják ott hazájukat, a tehetség magyarországon is megtalálja a számítását!

gondolom rendszergazda vagy és kerékpározol!

az igazi hős nem adja fel, az itthon marad, és küzd!

szanalmas 2010.04.22. 19:22:13

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Baszki mekkora szivatás, gyerekek, ez egy miskolci nyugdijas szar, aki össze-vissza hazudozik nektek:

"?aztaaa? 2010.03.17 19:28:42
en kanadaban elek, es az itt olvasott dolgok 90%a elmondhato az itteniekrol is. ( a maradek 10% valamennyire muvelt )"

Muhaha!

?aztaaa? 2010.04.22. 19:25:33

@szanalmas:

pontositok: balmazujvaros....

es nem nyugdijas, hanem 52.

a tobbi igaz:)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 19:25:41

@?aztaaa?: Áhhá, szóval te a megvilágosodós fajtából való vagy, akinek elég pár hónap, hogy mindent tudjon Amerikáról. Vagy talán két hét túristaszezonban, ahogy te magad is mondtad (nyilván nem véletlenül emlegetted éppen a két hetet).

Nem hiszem el, de tényleg nekem kell minden szarra megtanítani téged. Na jó, válaszolok néhány kérdésedre, de aztán szépen kérlek, próbáld a saját fejedet is használni valamire azon kívül, hogy legyen mire rátenni a báseball-sapkát!

1. Senki nem mondta rajtad kívül, hogy minden amerikai faszkalap. Ha így gondolod, az csúnya rasszizmus!

2. Úgy lehetséges, hogy néhány heti "fizudból" autót veszel, hogy a faszkalap amerikai néhány heti fizetésért adja. Ha a kérdésed úgy hangzana, hogy lehet, hogy a jenki legombolja egy gombostűért egy autó árát, akkor érteném, miről beszélsz (ilyen is van persze Amerikában, csak őket arrafelé is zsidóknak hívják, mint mindenhol máshol).

3. Aki kinn güzül pár évet, és aztán hazamegy lakást venni, az tényleg hülye.

4. Csak nem azt mondtad több, mint kétszázmillió emberre, hogy műveletlen, te paraszt! Nyilván nem tudod, hogy a világ vezető egyetemei mind Amerikában vannak! A tudomány fellegvára Boston és California állam, a művészeteké New York, a politikáé szintén, és te arról beszélsz, hogy ők műveletlenek! Már megint a csöves haverjaidból általánosítasz, te sztereotip ganajtúróbogár! Fogadjunk, hogy valahonnan Louisianából vagy Nebraskából vagy!

5. Utoljára mondom: sehol nem mondtam, hogy művelt attól valaki, hogy olvasott "tizenöt" könyvet. Aki még ennyit sem, az persze műveletlen, de egy hozzád hasonló műveletlen tuskónak hiába magyarázom a kettő között a különbséget.

6. Magyarországon nem kell 50% jövedelemadót fizetni, a számokat amerikaiul is ugyanúgy írják, mint magyarul.

szanalmas 2010.04.22. 19:26:10

(Nincs hosszú i-m bazmeg, kipróbáltam egy hackintost ezek a köcsög amerikai állatok még egy hosszú i-t se tudnak csinálni. Szétrabolni a glóbuszt azt tudják bezzeg! Vesszen a köcsög ámerika!)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 19:27:16

@?aztaaa?: Höh, Kanada... Sok fogalmad lehet akkor az Egyesült Államokról... Ennyi erővel miért nem Izlandról mondasz okosakat, az is ott van a szomszédotokban!

szanalmas 2010.04.22. 19:27:43

@?aztaaa?:

Akárhogyan nézem, a szar maradt többinek!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 19:33:16

Ezek után már tényleg furdal a kíváncsiság, hogy feláll-e még egyáltalán a farka, vagy csak azért mondta, hogy verjem ki, mert az övét már úgysem lehet.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 19:40:31

@szanalmas:

a kurva anyád szar, nem a nyugdíjasok!
nélkülük nem épülhetet volna újjá csodaszép kis országunk!

(kivéve a kanadába kivándorolt hazug balmazújvárosiakat, akik amerikainak adják el magukat bizonyos tudományos igényű blogokon. szomorú ez...)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 19:42:59

Túristanyugger. Nem csoda, hogy vissza se meri tolni a képét ezek után.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 19:47:05

@radairosseb: Persze nyilván Kanadában is tényleg négy hónapja van, hiszen azt se tudja, hogy a kanadaiak utálják a jenkiket.

szanalmas 2010.04.22. 19:52:36

@radairosseb:

Lófaszt van Kanadában!

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

52, te faszbróker, ergó nem nyugd∆jas, ergó kapd be!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 19:56:18

@szanalmas: Rokkantnyugdíjas, és mellesleg Amerikába jár a Niagara-vízeséshez túristáskodni, és ettől megértette egy csapásra, milyen jó Amerika. Meg persze általános iskolában erre recskáztak a pad alatt, hogy Amerika milyen jó lehet. Ha nincs is Kanadában, csak annál gázabb.

Te meg menj vissza inkább dolgozni, gyűjtsd az infót, nem azért tartunk, hogy itt lebzselj!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 19:56:41

@szanalmas:

mi van pistike, háromszögeket rajzolgatsz?

oda ne pisilj anyád szoknyájára!

NEM vagyok broker!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 19:58:17

Kanadában Amerikához képest elég jó a szociális háló. Lehet, hogy a tb pénzén utazgat ez a kis geci Amerikába fényképezkedni?

szanalmas 2010.04.22. 20:00:33

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Mondom, hogy nincs hosszú i a köcsög osx-en, de nem is keresem, ez egy trágya oprendszer.
Te hózenbróker!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.22. 20:02:25

@radairosseb:
@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Bezzeg Dragi már rég rájött volna, hogy se jenki, se kanadai nincs is. Merthogy az őslakosokat egytől-egyig kiirtották, a többi meg mind csigazabáló, fasszopó francia.

?aztaaa? 2010.04.22. 20:02:45

orulok hogy igy elszorakoztok :)

a lenyegen nem valtoztat: frusztralt emberek gyulekezohelye .....

Elmondom lassan hogy mindenki megertse: bal-maz-uj-varos, es 52 eves.

Ugyhogy gyerunk-gyerunk lehet keresgelni az iwiw-en

szanalmas 2010.04.22. 20:02:58

Dobálja a kernelpánikokat bazmeg. Pedig tuti jó kis x4 AMD-re tettem ATI VGA-val, ahahahah!

szanalmas 2010.04.22. 20:03:40

@?aztaaa?:

Nekünk nincs iwiwünk, te KIKA eladó!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 20:04:00

@Flat Eric / sta press: A kiejtése tévesztett meg, teljesen úgy hangzott, mintha csigák nyáladzanának a nyelvén, miközben pofázott!

Sebaj, Bújvárosban vannak tesók, meglesz hamar, kinél gyullad ki a szemeteskuka!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.22. 20:04:55

@szanalmas:

íííííííííííííííííí...,
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ...!

ennyi í elég-e, te vindózboj

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 20:06:10

@?aztaaa?: Ne már, most tényleg? Becsaptál bennünket? Annyi sok szépet és okosat mondtál Amerikáról... Tényleg nem igaz egy szó sem? Az amerikaiak mégsem faszkalapok és nem is műveletlenek?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 20:07:43

Nagyon eltűnt egyébként Kornélka, nem mintha hiányozna, csak a nyáladzásról jutott eszembe...

East Coast Rulz 2010.04.22. 20:10:17

@radairosseb: hehe! Ez jo kis szajtepes volt! Az intelligensebb fajtabol. Nem ragadt le a te hulye kocsog b*&^%d meg edesanyukad etc. reakcioknal! Grat! Mar csak ezert vissza fogok ide nezelodni!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 20:12:18

@babbato: Mink nagy májerok vagyunk ám! A bazmegolás a buzerátorok szokása, mint amilyen például Flató, szanalmas, Csönd-Nesz-Rizs, és még páran itt a blogon. Bár törpe minoritásban, de én képviselem a szellemi értékeket!

East Coast Rulz 2010.04.22. 20:14:31

@radairosseb: Le kalapppal a stilushoz! Becsuld meg es hasznald egeszsegben! :)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 20:18:38

@babbato: Nem sámlizunk, és csak heteroszeszkulálisakat szopunk! Nem adom a szádba, hiába is szeretnéd, hacsak nem kiderül rólad, hogy felcsúszott homlokú, negyvenes éveiben járó, enyhén púpos, szörős seggű férfi vagy!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 20:21:15

@babbato: Neked is! Aztán holnap korábban gyere, hogy részt tudj venni az érdemi kutatómunkában!

East Coast Rulz 2010.04.22. 20:23:06

LOL Hat, nalunk meg koran van, de ez egy masik parbeszed amibe nem szeretnek most belecsuszni. Sok dolgom van meg ma!

De be kerult a blog a Favi-k koze, ugyhogy jovok meg!

szanalmas 2010.04.22. 20:34:01

@babbato:

Nekem nagyon bejössz banya, kő kóla vagy dugunk?!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 20:37:42

@?aztaaa?:

Tisztlet Olvasónk!

Ezúton szeretnék elnézést kérni társaim délutáni viselkedése miatt!

Úgy értem, szeretnék, de nem fogok.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 20:40:45

@babbato: Áhhá, még egy mű-amerikáner! Vigyázz a farkadra, Száni, mert ha elcsavarja, körbetekerheti vele a glóbust, ami az eredeti méreteid alapján igencsak kedvezőtlen lesz rád nézve!

@piréz vitéz / plüssmacsó: Mi ez a buzizás, hogy kérsz, meg szeretnél, meg elnézést? Férfiember nem kér, hanem kijelent, sőt, kinyilatkoztat!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 20:48:08

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Nem veszem magamra, mivel az Osztrák-Magyar Monarchia területe nem számít külföldnek, és különben sincs kalbászból a kerítés itt sem. Bár nekem spec arany életem van, Günter csak értem él s dolgozik!

@Flat Eric / sta press:
Pfff, méghogy rájött volna!
De akkor már hadd jegyezem meg, hogy voltak ott azért ilyen puddingzabáló angolok is, akik valamilyen rejtélyes oknál fogva képesek voltak még a franciákat is megszívatni, mely azóta is egyike a történelem nagy misztikumainak.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 20:48:26

@?aztaaa?:

Ezaz ember, végre elkeni valaki ennek a burnyák próbanégernek a száját. Szánni való volt, ahogy próbálta a tankönyvízű faszságait épkézláb érvként feltüntetni. Nem is értem, hogy mit képzel magáról.

@radairosseb:

Fogadjunk, hogy Rostás-Farka Györgyre vered a farkad!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 20:52:53

@LadyCarambole: Flató dragon egyik fikanickje, ezért szokta érdemtelenül dicsérgetni magát.

@21méter: Már tisztáztuk párszor: te ezt nem is fogod megérteni. Amúgy nagyon ügyes vagy, hogy a másfélmillió magyarországi romából ismersz egyet!

East Coast Rulz 2010.04.22. 20:53:03

@radairosseb: Mashol is koran van meg dude! Amerika nem a vilag kozepe. :)

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 20:54:28

@?aztaaa?:

összefoglalnám:

ki a büdös lófaszt érdekelsz?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 20:55:03

@babbato:

lehetőleg ne szmájlizz, hamár idetévedtél, te félember.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 20:57:00

@LadyCarambole:

Te eurószívű vagy, aki eladta magát pár osztrák petákért, de néha magyarországra látogatsz, olyankor flancolsz és meséled, hogy milyen jó és nyugodt az élet ausztriában!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:00:40

@radairosseb:

Csak két dolog nem stimmel ebben a mondatban:

1. Szerintem erős túlzással is csak 500.000 magyar cigány van.

2. Közülük egyet sem ismerek.

Egyébként a cigányok meg nem hívják magukat romának, Te roma!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:01:08

@babbato: Ne dudázz engem, te jöttment! Most már kezd kurvára nem érdekelni, hogy hol mereszted a picsád, csak titokzatoskodj, ezzel nálam nem érsz el semmit sem!

Naaaa, léccimááá, mondmámeg, kééérleeeek!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:03:03

@21méter:

1. Majd akkor téged foglak megkérdezni, hogy hány cigány van, mikor egyet se ismersz.

2. Majd akkor te mondod meg, hogy hány cigány van.

3. A cigányok híjják magukat romának is, de csak a hozzád hasonló fajgyünölők kedvéért!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 21:05:04

@babbato:

nézd, nem elég, hogy pinaszaggal árasztod el a blogot, amivel eltereled a figyelmünket a szorgos kutatómunkáról, ráadásul meg is kell fejtenünk az ékezetek nélkül írt sznob ámerikai szövegedet, de akkor még szmájlizol is, ami végképp eltolj a az intelligens heteroszekszuális férfi érzelmeit férfitársai ánusza irányába!

amúgy leegyszerűsítve az előbbieket:

ANYÁD!

East Coast Rulz 2010.04.22. 21:06:43

@radairosseb: Hat az ovoda ota, en sem jatszok mar ilyen csacsakasagot! Meg hagyom a kis klaviatura vitezeknek, mint amilyen te is lehetsz az itteni megnyilvanulasaid alapjan! LOL

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 21:07:05

@radairosseb:

ne izgulj, neizgulj, látom, ahogy pinát látsz elfelejted eredeti mesterségedet!

az ilyen nők ilyen avatarral minimum 32 évesek, tehát vén öregasszonyok, kövérek, zsíros a hajuk, és mocskos, olajszagú otthonkában háziasszonykodnak, míg ámerikai férjük harcol a mindennapi betevő falatért!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:07:27

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Mondja ezt egy orkajelmezes buzi?!
Rizibizi, én még masztizni is csak a Himnuszra tudok, hogy lennék már európér?! Amúgy Jürgen adta el magát nekem, mivel fantasztikusan főzök, kedvelem a házimunkát és tantrikusan is magasan képzett vagyok. Szép mondjuk az nem, de szakállal nehéz, tudod.

East Coast Rulz 2010.04.22. 21:07:48

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Most mar ertem! A kutatomunka! Ez jo! :)

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 21:08:15

@babbato:

na mostmeg lolozol.

ismi is lesz, meg szupcsi?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 21:09:53

@LadyCarambole:

a tantra azoknak az impotens papucsoknak való, akiknek a pénisze túl kicsi!

méghogy kúrás mozdulat nélkül! olyan mint az alkoholmentes sör!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 21:10:27

@babbato:

NE SZMÁJLIZZBAZMEG! NESZMÁJLIZZ NŐÜSTÍNY!

szanalmas 2010.04.22. 21:11:44

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Hülye!

Alva Thomas
férfi
Magyarország

East Coast Rulz 2010.04.22. 21:13:52

@szanalmas: Bingo! Az elso aki tovabb tud szamolni 3-nal! Hehehehehe! Ez Szupcsi! Kizarolagosan
Csönd-Nesz-Rizs.® -nek!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:13:59

@radairosseb:

Értem én a furfangos fajtádat! Arra próbálsz rávenni, hogy ismerjelek meg. Aztán mikor találkoznánk egy beépített embered megkérdezné tőlem, hogy mennyi az idő, és míg az órámat nézném, már mögém is kerülnél, én meg nem győznék csodálkozni. Ebből nem eszel az biztos!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 21:15:34

@babbato:

fúúúúj, férfiember női avatarral!

TE ÓTVAR BUZI!

Rada, meló akadt!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:15:55

@babbato: Könnyen beszélsz, mivel 1. amerikai korcs vagy, és 2. nőnek adod ki magad (jóllehet nem is tagadhatnád, hogy transzvesztita vagy). Ez a két tényező nagyban akadályozza, hogy a Kálvária téri Ászok férfi vécéjében ma este tíz előtt a farkamra húzzalak.

A LOL-ozásod azt jelenti, hogy most csiklótájt bizsergést érzel, amiért be mertél szólni! Vagy csak afelett érzett örömödet osztod meg velünk, hogy megfogalmaztál kisebb buktatók árán két értelmes magyar mondatot!

A kutatómunkán meg remélem, nem röhögni akartál! Mink itt komoly tudományos tevékenységet végzünk, az élet legfontosabb kérdésein elmélkedve tudományos kollektívánk keretei között!

@Csönd-Nesz-Rizs.®: 32 évesen még párszor megkúrtam az asszonyt, kellett a segíly. Nem olyan öreg az, ajánlom neked is a figyelmedbe, de hát mégiscsak gusztustalan munka nővel hálni, hát csodálkozol, hogy megremeg a kezem a gondolatától is, hogy ennek lehet, hogy tényleg nincs fasza?! Szánalom és együttérzés is van a világon, ember!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:16:37

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Tudni tudtam, csak nem sejtettem, hogy ehhez sem értesz. Mondjuk ha a 15 másodperces bohócfényesítési átlagodból indulunk ki, meg a testkörméretedből, hát bizony, neked hiába is ecsetelném. Komolyan kezdelek sajnálni, brókerkém.
(Megjegyzem, érlelődik bennem a gyanú, hogy igazából kocsmáros vagy.)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:18:26

@radairosseb:
A két értelmes magyar mondattal azért vitatkoznék...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:18:29

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Ha nem dől rólad a bűzös izzadságlé, az nem baszás, nekem elhiheted. Jobb, ha az ember pár napig nem is mosdik, hogy kijöjjön a buké.

Tudom, hogy buzi, azért fűzöm, nem látod?

@21méter: Belőled nem eszem.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.22. 21:18:50

@LadyCarambole:

Némi adalékkal szolgálhatok, bár ezt a felvetést manapság sokan vitatják. A korabeli feljegyzések szerint, az ánglius rangereknek sokkal büdösebb volt a csizmájuk, ez lett a finnyás franciák veszte.

szanalmas 2010.04.22. 21:19:31

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Hahaha! Érdekes egy blogkörnyetűzet ez, emléxem én meg Szőkenő Szarvasként estem be anno, cicás belülről nyalós képernyővédőért! Háháháhááá!
Szörcsi, erről ∆rhatna egy posztot Flat Eric!

szanalmas 2010.04.22. 21:21:41

@szanalmas:

Na, most van ki a fasz, 'fdisk /dev/sda', agyő köcsög Mac OSX, használja a kibaszott hülye amerikai Steved ezt a rakás szart!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:21:46

@LadyCarambole:

Mennyi az optimális idő egy férfi önkielégítéséhez álláspontod szerint?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:23:48

@LadyCarambole: Ez a kocsmáros felvetés egészen helyénvalónak tűnik. Nem véletlen, hogy ő diktált a blogtalálkozó helyszínét illetően is. Azóta utánanéztem, és a kocsma nincs kinn a tőzsdén, úgyhogy szó sem lehet arról, hogy részvényei vannak benne. Tehát tuti, hogy ott kocsmároskodik!

Ezt pofázom egész nap, megmondta a cigánykártya, detektív lettem!

East Coast Rulz 2010.04.22. 21:26:21

@radairosseb: Ugy latom, hogy mara mar elfaradtal. Biztosan " ?aztaaa? " szivta le az energiadat. A ferfi wc-t pedig meg hagyom mara neked, de a hetvege az enyem marad!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:28:46

@21méter:
Ez keresztkérdés volt, felismertem! Ergo buzi vagy.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:29:13

@babbato: Azért ez bemutatkozásnak elég soványka, lássuk be. Na mindegy, beállhatsz a sorba, így nem veszlek előre.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:30:53

@radairosseb:

Ja, hogy így átláttam szitán, esélyed sem lenne. Ki is a detektív akkor?

East Coast Rulz 2010.04.22. 21:31:56

@radairosseb: Ja, egy kicsit sovanyka, de ne aggodj, nem irtalak meg le, majd be nezek holnap is aztan ha jobban muzsikalsz, akkor lehet, hogy le temazhatjuk az Aszok wc bizbisz-t!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:32:55

@21méter: Ha a farkamra akarlak húzni, azt elég megbízható forrásokból fogod tudni: feszítő fájdalmat érzel a hasadban a végbeledtől egészen úgy köldökmagasságig. Ez az az állapot, amikor a makkom beléd hatol.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:36:10

@LadyCarambole:

Nem szeretem az ergót, tehát nem is lehetek buzi. Egyébként meg nézd meg a pornóportálokon szereplő filmecskék átlagos hosszát, következtesd ki az összefüggést, aztán kezdheted felülvizsgálni a nézeteidet. Ezt követően egyesével kielégíted a blog férfitagjait, mintegy bocsánatkérésképp. Fegyvernemet választhatsz, vagyunk annyira lovagiasak.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:37:08

@radairosseb:

Ne nézzél csecsemőnek, baszomalássan!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:42:30

@21méter: Döntsd el, hogy körömbólét akarod megfűzni, vagy engem! Hármasban nem vagyok benne, ne is álmodj róla!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 21:43:47

@LadyCarambole:

nézd, az intelligens heteroszekszuális férfi a konyhaasztalon kúrja az asszonyt, misszionáriusban, és pontosan addig, amíg ő élvezi.

a nőnek -minden híreszteléssel és szörnyűséges liberális tannal ellentétben- NEM kell élveznie a szexet!

a tantrát csakis az ótvar buddhisták gyakorolják, akik előtte lótuszvirággal hintett rózsavízben ülnek, vegetáriánusok, és az erdők védelmében inkább gigára szívják a taknyukat!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:50:03

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Jó úton haladsz, tesó, csak azt nem értem, ha már idáig eljutottál, miért nem látod be: nemcsak a nő élvezetére, de a nőre magára sincs szükség a szexben! Most nem azért, hogy fűzzelek, érted, tisztelem benned a kalibert, de azért bármikor el tudnálak kapni, ha a Blahán járok, csak hát van afféle férfibecsület is a világon, érted. A megfelelő súlycsoporttal csak szemtől szembe állok ki, aztán győzzön a jobb.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 22:02:24

@radairosseb:

Úgy látom valaki féltékeny lett. Lásd kivel van dolgod, ha szépen megkérsz és leborotválod a segglukadat, akkor kaphatsz egy szánalomdugást. Akkor majd megtudod, hogy honnan is ered a nevem.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 22:04:02

@21méter: Tényleg a segglyukamból ered, erre eddig nem gondoltam!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 22:11:58

@radairosseb:

Gondolom úgy értértetted, hogy ebben az esetben dupla élvezetben lesz részed. Mivel közismerten humanista vagyok, ezt is elnézem Neked.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 22:16:41

@21méter: Rosszul gondolod, nem úgy értettem, hanem az egyetlen módon, ahogy magyar nyelven érteni lehet: a segglyukamból ered a neved, mint magad is voltál szíves beismerni.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 22:25:34

@radairosseb:

Ha így van, akkor végre megtaláltam a keresztapám. Kérlek vezesd életem a krisztusi úton!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 22:32:57

@21méter: Bár nehéz nem hallanom ki a gúnyt a szavaid mögül, megbocsátok.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 22:40:38

@radairosseb:

Ha hiszed, ha nem, vevő vagyok a Sík Sándor féle "a vezetés példa" módszertanra.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 22:54:57

@21méter: Folytasd, ne hagyd abba! A reverendára hat éves korom óta beindulok!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.22. 22:56:48

@szanalmas:

Fejedre eshetett a vindóz, vagy elkaphatott téged a hólejopárd, mert mostanság komoly sérülések jelei mutatkoznak rajtad...
Vagy talán csak nem a frusztráltság teszi ezt veled, amiben a hosszú "í" hiánya miatt szenvedsz.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 23:04:26

@21méter: Előtte van, így mögé lehet kerülni.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 23:07:35

@radairosseb:

Birkóban kapnál is érte egy pontot, mármint a mögé kerülésért.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 23:10:49

@Flat Eric / sta press:

Te nem egy görög burnyák vagy Mr. Ouzo művésznéven?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 23:12:01

@21méter: Az a sport, amit én űzök, bőségesebben jutalmaz.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 23:14:42

@radairosseb:

Azért bevágnád a Deák-Bárdosnak a lompit, amúgy grékó-román stílusban, ugyi?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 23:25:09

@21méter: Mi tagadás, Mike Tyson óta nem farkaltam ilyen jó kötésű legényt, pedig az nem tegnap volt! Persze Éles Józskát még ide vehetnénk, de azért ő nem ez a kategória. Tudod, ahogy öregszik az ember, egyre kevesebbel is beéri. A minap Hajdú Péterrel szemeztem, de aztán inkább letettem a dologról, mert ha felismer, még a végén bepereli a Facebook accaúntomat!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 23:39:53

@radairosseb:

Gondolom szegény Éles Bodrinak azt kellett nyüszítenie, hogy csak a tromos, hogy nagyobbat durranjál!

Azon lepődtem meg volna igazán, ha azt mondod, hogy Müller Péterrel szemeztél. És egyedül.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 00:07:06

@21méter: Nem igazán emlékszem, mikor Élest küldtem, a Szeged alázta őket idegenben, mink meg az enyingiekkel bonyolítottunk épp le bodzabiznicet, azért voltam vidéken. Sokáig tartott a tárgyalás, be voltunk baszva, mint a disznó, ezek az Élesék meg épp abban a diszkóban sírva vigadtak.

Ki kell ábrándítsalak, Müller Péterrel nem szemeztem. Ha a sziámisra gondolsz, a fürtjeire nyomatnék egy kis spermát (nem mintha meglátszana a többieké mellett, legfeljebb amíg meg nem szárad), de amúgy nem vonz szeszkulálisan.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 00:27:23

@radairosseb:

Arra próbáltam rávilágítani, hogy a csávesszel minimum kétszemélyes meló a szemezés.

A kegyeletsértő célzásaidat mellyel a puhaléptű (úgy értem, hogy szőröstalpú) barátunkkal történő incidenst próbálod megidézni, egyszerűen elengedem a fülem mellett.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 00:34:24

@21méter: Ne már, húztam már meg elég kancsalt, tudom, hogy kell. Elég, ha kacsintasz, máris nincs probléma.

Ami meg a nyuscsu gecit illeti: szó sincs róla, ez legalább öt évvel előbb történt. Csak azért, mert az újság nem írta meg, az enyingiek már akkor is bizniceltek bodzával, mint ahogyan mink is.

East Coast Rulz 2010.04.23. 04:07:20

Oh kiscsibeim, fol jott a nap? Na hat akkor elvezzetek a penteket! En le ugrok uszni az ocean-partra, meg nezem az elovilagot meg a naplementet aztan PARTY! Elvegre csutortok az koktel este a "Tiki"-nel! Na pisz!

East Coast Rulz 2010.04.23. 04:22:12

Na ez egy elbaszott nasz ejszaka lesz mar latom! A Blog motor nem ver eleg gyorsan, de igerem, hogy erre nem csapok entert 5x!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 11:04:43

@babbato:
Na jól van Tomika, most már álljál le! Ez itten egy tudományos blog, szóval minimum küldjél magadról képet elől-hátulnézetből, hogy a szerkesztőtársak napi matyija is meglegyen, vagy írjál valamit a tengerbiológiáról, csak hogy mi is röhöghessünk végre egy jót!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 11:09:44

@radairosseb: @Csönd-Nesz-Rizs.®:
Szörcs, sajnos Radának kell igazat adnom. Amíg csak nőkkel szexelsz, sosem fogod megérteni, míly mesterien is voltál irányítva. Férfi és férfi közt elvész az egónak otromba játéka, csak a pőreség marad - könnyen lehet, hogy attól meg összeszarod majd magad!
De te bírod azt is, nem, Rada?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 11:13:23

@21méter:
Nos, amennyiben a pornó varázslatos világából indulunk ki, valóban igaznak tűnik állításod, még le is cummantanám a szerkit, de momentán nincs erre egy egész hetem. Ha viszont az általam megtapasztal valóság keretein belül maradunk szigorúan, akkor bizony lófasz a seggedbe, kérlek alássan!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 11:34:12

@babbato: Éltem buzerátor jogaimmal, és kibuzeráltam a felesleget. Pár kommented így is benn maradt, szemléltető célzattal.

@LadyCarambole: Ő is egy kanadai túristanyugger, tengerpartot csak képeslapon látott, most is éppen Notre-Dame-des-Laurentides egy csendes mellékutcájában ül a használtruha-kereskedésben, ahol feketén dolgozik, és buzgón forgatja az angol-francia szótárt.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 11:36:07

@LadyCarambole: Sosem értettem, miért jártatják a szájukat olyanok a homoszeszkulális együttlétről, akik soha nem próbálták! Ha meg kipróbálta, a minimum, hogy befogja a száját a mocskos buzija!

Viszont a legfelháborítóbb, mikor egy vaginátor akarja osztani az észt. Mondd csak, nem vagy te véletlenül illegális amerikai bevándorló?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 11:54:27

@radairosseb:
Jó, hogy mindjárt le nem franciázol, te román!
Nem kell ahhoz homoszekszuálisnak lenni, hogy valaki felfogja az analitásban rejlő mélységeket, példának okádék, de neked is sikerült.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 12:29:40

@LadyCarambole: Mivel az anális szex egyetlen értelme, hogy a dómináns hím örömet szerezzen magának (lásd a vonatkozó poszjaimat), így aztán egy nő eleve inkompentens a témában. Persze még bevallhatod, hogy csak transzvesztita vagy, ahogy eddig is gyanítottuk!

Frick László Emlékzenekar 2010.04.23. 14:19:57

@radairosseb: Azt nem értem, hogy a pornón az egyébként porszáraz vaginájú művésznőknek, amikor sekkbekúrják őket, megduzzad és level a pérájuk, de miért akkor? Újság nem lehet , hiszen némelyiknek kérges a rectuma már és az izmai olyannyira edzettek, hogy befogadnak egy cukkínit is. A kisajkaikról patakzik lefelé a nedv (s nem a nedvesítő folyik fölfelé a végbelükből) Az amatőr statiszta (az az állat, aki a szünetekben kint vacog meztelenül mezítláb a betonfolyosón, amíg a művésznőt kenyegetik a bestboyok) meg fitymanyereggyulladást kap. Ráadásul a nő hasára kell recskáznia, így könnyen lebukik és ha nincsen [sperma]termelés, nincsen éhbér se...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 14:39:42

@Frick László Emlékzenekar: Nem tudom, a pupillájuk szintétikus drogoktól tág és remegő, talán ez van hatással a végbélnyílásra is. Azt meg mindenki tudja, hogy a hasrarecskázást hétfőnként veszik fel, amikor még van bennük geci, és akkor nem baj, ha párszor felsülnek a csajba kúrás közben.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:18:14

@Flat Eric / sta press:

Ez mondjuk túl kézenfekvô, de szar a helyzet, mert van söröm, s nincs cigim.

www.youtube.com/watch?v=vc2cPuwpqTg

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:23:01

Gondoltam írok az anarchiáról posztot, de ez a sok izé csak akkor olvas, ha címlapon van, olyat írni meg, ha tudnék seakarok.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 03:25:44

@Panther_V:

Ezt a mozit Kölnben láttam a Ringen, bár az Apokalipszis, és a nagyon más Rocky Horror Picture Show is ott ért...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 03:30:52

@Panther_V:

Ha nincs anália, akkor az nem anarchia,
ha nincs fekália, akkor az nem szexuália,
ha nincs szopás, akkor az nem orália,...

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:33:30

@Flat Eric / sta press:

Féltem tôle, hogy csak rada kultúrnickje vagy.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:39:10

@Flat Eric / sta press:

ÉN is baszdki mikor téglatestnek neveztél.

Az a kurvajó bennem, hogy még mindig a poszthoz szólok.

www.youtube.com/watch?v=Ck3RB4FaEDw

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:42:00

S megint csak azt teszem, bár mindjárt csinálok egy saját posztot vagy blogot ahol az lesz mit nem akarok, s nem l'tja senki.

www.youtube.com/watch?v=AWRo6C_HcEo

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 03:44:48

@Panther_V:

Az mikor volt..?
Elnézésedet kérem...!
Én csak akkor tehettem ilyet, amikor a PINK FLOYD csapolta a véremet...

www.youtube.com/watch?v=45pIvr4gJD4

Frick László Emlékzenekar 2010.04.24. 03:51:16

@radairosseb: Azt hiszem, Peter North professzornak van egy Nők Lapjá -ba való receptje a megfelelő spermatermelés megalapozásához, sok osztriga, bizonyos gyümölcsök, vitaminok (bio módon, gyümölcsökből) s ásványok.

Józan nőket nagyon régi, 80-as évek beli egészestét betöltő olasz pornófilmeken lehet látni (a cosi és a prego a leggyakoribb szavak) abszolút natúr pihékkel mindenütt, a hüvelynedv árad le a vastag hímvesszőkön (Super Cazzzo a képregényhős [fotós képregény!!] trelevíziós sztár volt a 70-es évek végén, nők rohantak hozzá dedikáltatni]
Egy korai Cicciolina anyagban pl a művésznő egyik pénzkereső nyílásába conservativ -módon becsempészett lomposon le tejszínű nedv patakzik (ezekt a gusztustalanságokat mai videókon gyorsan heremasszírozást mímelve eltünteti a nagyobb gázsit felmarkoló nő [tehát az, akinek a végbélkelyhecskéjéből fogja az ukrán statisztalány kiszörcsizni a spermát]
A részegsépg foka a földrajzi keletről nyugatra, a kokaintól manökenesen csillogó tekintetek pedig minuszban Északról Délre. Tehát a legrészegebbek az orosz és ukrán lányok, aztán a románok, a csehszlovákok és a magyarok, majd a lenygelek végül pedig azok a német prostik, akik a nagymamaszekcióban villantanak.

Kokaint az abszolut, tényleg amatőr angol diáklányok szippantanak (véhetően ez egyben a gázsi is).

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:57:37

@Frick László Emlékzenekar:

Téged flekkre fizetnek nyilván.

összefoglalva: Mindenfele vannak kurvák, van aki lazán spanglizik, vn ki durvát nyom, s mindent enged. A Tisza a választóvonal.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 03:58:21

@Frick László Emlékzenekar:

Minden tiszteletem mellett, magam kellőképpen negligálva, radai és szörcsiuraimék bizton válaszolnak felvetésedre. Bár kurvára értelmezhetetlen számukra, csak a címlap bizsergeti retkes seggüket...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 04:03:47

@Panther_V:

asszem ez nagyon jó volt, a Tisza nyalja a seggét...
de hol a határ...?

East Coast Rulz 2010.04.24. 04:41:22

@radairosseb: Na jol van! Igerem nem leszek tul nagy fasz! Eppen nyaralasomat fejezem be aztan vissza a "mu-amerikaba"! A Tiki party eleg veszelyesre sikerult tegnap este! Ezek a faszom helybeli oslakok nagyon hasonlitanak a cigany-feka keverekre! Na semmi "stereotipia", rasszizmus meg ilyenek, mert azert nagyon sok jo fej is van kozottuk, de az ejszakaban azert tobb a fasz arcu degeneralt/retardalt barom! Aztan/mivel egy ugyanazon nemu elolenyekre utazunk, ezert sok a nezet elteres! Hogy rovidre vagjam a hosszu szalamit, vasarnap este mar a pihe puha agymban fogok fetrengeni NY-ban! Remelhetoleg majd bedolgozhatok a tudomanyos kutatasban is, itten/nektek!
Utolso party Maui-n! Remelhetoleg semmi faszsag! Vagy inkabb csak fasz? Majd meglatjuk!

East Coast Rulz 2010.04.24. 04:43:22

@LadyCarambole: Millyen tipusu kepet szeretnel? Elotte? Utana? Vagy kozben? 2-3-4-5 ujjasat?

East Coast Rulz 2010.04.24. 05:20:41

Csokiba nem baszunk ugy ismeretlenbe! Ahozz kell egy kis befuzes is!

East Coast Rulz 2010.04.24. 05:23:43

meg nyaladzas, meg ujjazas, meg ilyenek!

East Coast Rulz 2010.04.24. 06:57:30

@Flat Eric / sta press: Na akkor csapok meg valamit mielott felkelsz "jobban" te faszom fasz! Te Puhatestu! Rad sem lehet szamitani!

Frick László Emlékzenekar 2010.04.24. 07:30:30

@Panther_V: Ez így van, a Tiszántúlan az oboa szigorúan azt jelenti, hogy csak gumiban és csak kézimunka az o-ra nyílt ajkak előtt Mi lesz má élvezzé elfelé, faszomba! biztatásokkal. Kleine geld, kleine fische. Nam,ost vannak a 7,5t össztömeges kisautókkal járó kiscsákók, akik szerzik a gyakorlatot a Waberer's hez a próbavezetésre és ellopnak 10 vadiúj raklapot, az 15000 a raklaposnál, és ezt mind terítik a csajnak, mi jár ennyiért? Itt kezdődik a gond, mert a csaj este meg akarja puszilni a kisbabáját, akit a nővérénél rakott le... ( tessék bedobni 2 dollárt, folytatom)

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 09:03:15

@babbato:

Ezt most tényleg elcsesztem...
Sajnálom hogy elaludtam!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 09:44:55

@Frick László Emlékzenekar: Az angolok azért pornóznak, hogy valaki faszra húzza őket, mert máskülönben max. szopatásig vinnék (fejére a Penthouse aztán jó lesz alapon).

A hetvenes-nyolcvanas éveknek valóban volt még némi bája, és kivételesen nem csak a sok szőrre gondolok. Amikor furkózás közben a nő incselkedve hátrahúzza a fejét, és a háttérbeli lemenő nap sugaraiban megcsillan a szája és a férfi makkja között pókhálószálként feszülő előnedv - nos, az maga a szürreális idill. Újabb felvételeken nem is igen látni előnedvet, valamiért el kell tüntetni, talán nem elég steril. Egy nyolcvanas évekbeli NSZK-s pornóból kibújt, laposseggű, burjánzó fanszőrzetű germanoid picsoidot évi egyszeri szinten még talán be is vállalnék, ha a szükség úgy hozza, elvégre az animálszex változatosságot hoz az ember életébe.

@Flat Eric / sta press: Ajánlom retkes figyelmedbe a Címlapgecik című ópuszomat:

kigondoltam.blog.hu/2009/12/25/cimlapgecik

Itt részletesen írok nem csupán a címlapra ácsingózó hüvelyváladékokról, de a hozzád hasonló címlapirigy, pszeudo-alteros bölcsészpalántákról is!

@babbato: Eddig meggyőződésem volt, hogy Jamaicán füvezed szét az agyad, de ezek szerint csak valami vudumágia áldozata lettél. Vagy valaki szerelmes beléd, vagy pont fordítva: féltékeny rád! Jobb, ha nem szedsz a szádba semmit, már csak egy éjszakát kell túlélned!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 09:47:30

@Frick László Emlékzenekar: Fojtsd. Interaktív lehet, vagy csak klikkelni kell, ha elhallgatsz? Tudod, mint a lapozgatós könyvekben, én most felhívnám a közvetítőt, hogy mennyit fizet a raklapért, miközben a ribanc bólogat a kutyusomon.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.25. 06:12:46

@radairosseb: A raklap olyan, mint az ember, minél fehérebb, annál többet ér. Akármilyen fehér, de billog kell rá, MÁV és EU. valójában azonban eltávolíthatatlan fém jelzővel fémjelzik, hogy igazi. Pedig a fenyő raklap az sárgás. A távol - keleti raklapok nem szabványraklapok, viszont trópusi fa, néha értékes pl rosé-bor-szín. Mivel cigány teherautósofőr nincsen, ezért lopott raklap sem létezik, a raklapot szerzik, mint Beethoven A Kilencedik-et.

East Coast Rulz 2010.04.25. 08:09:26

@radairosseb: Kutatomunka! Kutatomunka! En is ezt vegzek! Eppen van egy essze amin dolgozom! "Gender Stereotyping". Magyar forditasbol gyenge vagyok, de valami "nemi sztereotipizalas" neven futhat. Ja es 3-6 eves (Erikson3) kor kozott, szal nem rolunk szol! Na ez a jovo het progija! Kellemes "politifikalodast" holnapra/mara, aztan legkozelebb NY-bol! UI.: Zold az ritka...

East Coast Rulz 2010.04.25. 09:04:19

@babbato: Ja, amugy 1 hete baszom Sesame Street-t, Mulan-t, meg Lion King-et nezek! Kezdek retardalodni is am!

East Coast Rulz 2010.04.25. 09:06:01

Eddigi konkluzio: Dinsey az gyilkol "nemi sztereotipizalsban"

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.25. 09:59:45

@Frick László Emlékzenekar: Nem is színesfában utazni biznic, hanem színesfémben.

@babbato: Most lebuktál, hogy szemüveges bölcsészlány vagy, csak a jamaicai strandhoz vettél fel kontaktlencsét, hátha így beállhatsz a sorba leoboázni egy rastafejű emberszabásút!
süti beállítások módosítása