Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Az Amerikai Nép [slight return]

2010.04.21. 08:00 Frick László Emlékzenekar

Blogdémon, Petike, köszi a főcímlapot!

 Döntsön a Piac!

/ Milo Minderbinder, amerikai közgazdász, 1944./

Azért  szeretnék most már amerikai lenni, mert az amerikai nép nem ilyen geci aljas, mint a magyar. Az amerikainépnek joga van megvédenie nemzeti érdekeit , az amerikai népnek nem mondhatják meg más népek, mit csináljon. Az amerikai nép tagja fogja a nemzeti zászlóját és felvonja, fűre, fára, bokorra, benzinkútra és drugstore-ra. Az amerika almáspite, az igen, hol van ahhoz a magyar. Próbáljál meg egy magyar gyógyszertárban valamilyen pitét is kérni!

Az amerikainép nem parkol rokkantaknak fenntartott parkolóhelyre.

Már a XIX-XX: század fordulóján amerikában akkora tökök teremtek, mint egy ház. ( Tokfalvi amerikaszeretete innen eredeztethető: ősei alighanem onnan repatriáltak.)

Amerikában csupa szorgosdolgos emberek élnek, amikor Amerikát felépítették, egyes ipari és bányászati területeken hét-tizenkét férfire jutott egy nő. Ezek a nők elmentek szépen borderos néninek, akik Hófehérkeként –beh, mennyivel szebb amerikaiul! Vájsznó!-  és amig a mindenféle amerikaiférfiak dolgoztak a bányában vagy ipariüzemben, ők mostak, főztek, takarítottak, és amikor az amerikaiférfiak hazajöttek a munkából, akkor szépen eléjük rakták az ételt, karbafont kézzel gyönyörködtek az evő férfiakban, majd mindegyik nyugovóra tért, hacsaknem igényelte, ha igen, akkor 12 dollárcentért kézzel kifejte nekik a borderosné egy e célra rendszeresített keszkenőcskébe illetve huszonöt dollárcentért leszopta őket s ekkor ugyane keszkenőcskébe köpött. Bezzeg a magyar nők sem nem szopnak, sem nem kézimunkát nem végeznek még ma sem, az amerikai szekszuálisforradalom után 48 évvel!

Amerikában a szabadság fogalma ismeretlen -bár jó sok hosszúhétvége és négynapos ünnep van egy évben. Ezért van az, hogy az amerikaitúrista hasonlatos a magyar Tisztelet Társaságához, csak szinesebben öltözködik. A szekszizmus szintén ismeretlen, ezért van Apák Napja is illetve az amerikai hím humanoid szemben a magyarral még annális bunkóbbnak számít, ha meg a liftben a nőt maga elé engedi.

 

Az amerikainép a hosszú dugókban való araszoláskor, legalábbis az amerikai férfinép, szélesszájú ICE-TEE-s flakonokba húgyozik és gondosan LEZÁRT kupakkal dobja ki az ablakon! A BEZZEGAMERIKAI középosztály leágyermekei plisszírozott egyenszoknyában és ha a szoknya sötétkék, akkor hozzá mohazöld kardigánt dús zsabós blúzzal véve egyen'ben járnak a fősulira és még húsz éves korukban is szűzek, miközben szopóizmaik jellegzetesen dudorosan, mintha negyven éve pedagógusok vagy tévébemondók lennének, veszik körül ajkaikat (és pettingelnek is, miközben a magyar már a szót is elfelejtette, hacsaknem Dr Veres Pali bácsin cicialiaizálódott!!)

 Amerikainőnek bezzeg nem csak joga van állva pisilni de megfelelő eszköze is [ötös csomagban olcsóbb! - a szerk. megj.]:

 

 

 

De a legeslegfontosabb az amerikai délutáni műsorsáv, amiben megismétlik a késődélelőtti háziasszonysávban adott filmeket, ezek csupa bezzegamerikai , tehát a nép épülésére, Isten és A Haza szolgálatára való filmek, feltétlenül van bennük szó vasárnapiiskoláról és valaki meghalt Irakban vagy ott volt az Öböl Háborúban, ami miatt pszichésen terhelt, például átmegy a szomszédba és lelövöldözi őket, de szerencsére amerikában milliószám van pszichiáter akik terápiáznak is, nem úgy, mint a magyar, akinek nincsen ideje a három órás rendelése alatta a negyven beteget terápiázni, hanem legyógyszerezi őket, mert a magyar már csak ilyen. Na, ezért szeretnék én amerikai lenni. Legjobban A Doki című filmet szeretem, mert a főhős egyszerre tud orvos és countryénekes, vidéki és nú oak-i lenni és a szerelme szőke, kidolgozott szopóizmokkal, ámde hangsúlyos fogsorral is. A Doki nem úgy végződik, mint egy szar magyar szappanopera, hogy az ember tövig lerághatja a körmét azon, hogy a befejezetlen mondatnak holnap mi lesz vége Csillagkúton a klinikán, hanem A Doki szépen ül a laptopjával és Istennek köszöni meg ezt a szép napot is, ami dolgos volt ugyan, de a kandallóban ropog a tűz.

 

És akkor már arról ne is beszéljünk, hogy amerikában egy hét éves autó mindössze 278 dollár, amit durván egy hét alatt tányérmosásból összehoz az ember. Mossá’ tányért egy hétig Magyarországon és nézd meg, milyen autót veszel abból. És Amerikában nem szaroznak a ragokkal, hanem szabad apostrophe-ot használni.

 

Próbáljon valaki a magyar keresetéből amit egy hétre kap venni ilyen fasza kocsit Magyarországon . Még Bombera Kriszta is élete első autóját amerikában vette meg.

 

Azért szeretek az indexen élni, mert az már szinte egy amerika. Levegős, szép. Laza, humoros, óránként többször is frissül és forrósodik. Uj Peti amerikainak néz ki, Tóta W. Árpád is tud amerikaiul. Ebben van egy picit előnyben a magyar, mert már nálunk a sok fölösleges index ki sem alakulhat, míg amerikában egyelőre az indexek még sokan vannak és jellegzetesen homáros humorizálással egymás arcát is leszedik. Míg nálunk az indexnek még saját magát is saját magának kell legeciznie.

Amerika még ma is A Korlátlan Lehetőségek Hazája. Szerverei a világ bármelyik népe összes barmainak a rendelkezésére állnak addig, amíg azok a barmok nem amerikába szerveznek a fennálló államrend megdöntésére irányuló cselekményeket, robbantgatásokat vagy tüntetéseket és nem az amerikai zsidókat akarnák fölfűteni kemencékben vagy vonatoztani lágerekbe. Amerikában intelligens szervízek is vannak, és azok, ha valaki egy országban amerikát fikázó vagy a fennálló amerikai államrend megdöntésére irányuló kisérletet a bomba, terror és arabok szavak felhasználásával szervezne, akkor szépen odamenek és megkérik a szolgáltatót, hogy törölje azt a felhasználót. És ezeknek az intelligens szervizeknek a dolgozói csupa szép fekete öltönyben járnak mint a Will Smith.

Hello Kitty az USA UNESCO-nagykövete.

 

Kicsit rosszul fogalmaztam, mert az amerikai mindig többes számban mondja: Népek. Pipulz. Szépen rendbe vannak rakva a népek amerikába, először vannak a W.A.S.P-ek, akik nem ám darazsak, hanem ők az Ős Atyák fiai, és szépen sorban, a fehérek is rendbe vannak rakva, előszöris az angolszászok következnek, rögtön utánuk a zsidók, ha nem polyákok is,  aztán más germán népek, majd a nagy európai nemzetekek fiai, az oroszok, végül vannak a polyákok digók és az írek, aki utóbbiak kétlábraállását nagyban segítette a talicska föltalálása, ezután jönnek a színes népek, a délutáni műsorsávban ma már természetes, hogy a kórház igazgatója vagy a derék amerikai hazát szolgáló fiú  iraki parancsnoka néger afroamerikai. Az igazi Irakban egyelőre még túl sok az amerikaiul alig beszélő mexikói arc, de a filmipar már azért szépen megelőlegezi az angolszászamerikaiak nagyobb szerepvállalását. A négerek afroamerikaiak után egyből a vörösök következnek, akiket mi tévesen indiánoknak nevezünk, aztán azok a népek, akiket az amerikai nevez indian-nak, akik a nú oak-i takszikat vezetik és nem beszélnek amerikaiul, csak anyalevükön, ami köztudomásúan Indiában az angol. Ezután jönnek a koreaiak és más vágottszeműek, legutolsó sorban pedig az arabok, akik szintén lehetnek jó amerikaiak attól. Majd a kanadaiak következnek, akik csak szeretnének amerikaiak lenni -jellemző a magyarra, hogy azon polgárait is amerikai kivándorlóknak nevezte, akik Kanadába mentek szerencsét próbálni.

Az Amerikai Népek útján is voltak göröngyök, például a hippizmus a sok békelibákkal, el akarták szabotálni a sorozást, hogy ne kelljen megvédeniük az amerikai nép érdekeit Vietnámban és a Világ Békéjét meg A Demokráciát óvniuk. Megnövesztették a hajukat, nem mosakodtak és pucolatlan hagyták a hosszú körmeiket feketén és fetrengtek, mint a disznók Woodstock sarában. És nem használtak óvszert, amikor párosodtak és a sok PET-palackot meg eldobálták az árkokba.

 Az amerikai nem bántja az izraelit, sőt, az amerikai és az izraeli nép barátsága annyira megbonthatatlan, hogy pl ha az egyiket vagy a másikat megtámadnák, az egyik vagy a másik azonnal egymás segítségére sietne. Ezügyben egy barátnőm egy coney island-i születésű zsidó Joseph Heller A 22-es csapdája című regényét javasolta nekem elolvasni, ami majdnem olyan, mint egy Öböl Háborús Regény, csak ez az öböl Olaszországban van, Nápolyban kezdődik, és jól megtudhatjuk belőle, miféle népség az olasz. Nagyon hosszú könyv, egy picit félek is belekezdeni. De hát az amerikai nép hatalmas, így a regényei is.

ÉN : " És Helgus, dugnak abban a könyvben legalább?"

HELGA: "Ja. Mint a nyulak."

454 komment

Címkék: amerika az amerikai nép

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr211930755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:18:29

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Ha nem dől rólad a bűzös izzadságlé, az nem baszás, nekem elhiheted. Jobb, ha az ember pár napig nem is mosdik, hogy kijöjjön a buké.

Tudom, hogy buzi, azért fűzöm, nem látod?

@21méter: Belőled nem eszem.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.22. 21:18:50

@LadyCarambole:

Némi adalékkal szolgálhatok, bár ezt a felvetést manapság sokan vitatják. A korabeli feljegyzések szerint, az ánglius rangereknek sokkal büdösebb volt a csizmájuk, ez lett a finnyás franciák veszte.

szanalmas 2010.04.22. 21:19:31

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Hahaha! Érdekes egy blogkörnyetűzet ez, emléxem én meg Szőkenő Szarvasként estem be anno, cicás belülről nyalós képernyővédőért! Háháháhááá!
Szörcsi, erről ∆rhatna egy posztot Flat Eric!

szanalmas 2010.04.22. 21:21:41

@szanalmas:

Na, most van ki a fasz, 'fdisk /dev/sda', agyő köcsög Mac OSX, használja a kibaszott hülye amerikai Steved ezt a rakás szart!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:21:46

@LadyCarambole:

Mennyi az optimális idő egy férfi önkielégítéséhez álláspontod szerint?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:23:48

@LadyCarambole: Ez a kocsmáros felvetés egészen helyénvalónak tűnik. Nem véletlen, hogy ő diktált a blogtalálkozó helyszínét illetően is. Azóta utánanéztem, és a kocsma nincs kinn a tőzsdén, úgyhogy szó sem lehet arról, hogy részvényei vannak benne. Tehát tuti, hogy ott kocsmároskodik!

Ezt pofázom egész nap, megmondta a cigánykártya, detektív lettem!

East Coast Rulz 2010.04.22. 21:26:21

@radairosseb: Ugy latom, hogy mara mar elfaradtal. Biztosan " ?aztaaa? " szivta le az energiadat. A ferfi wc-t pedig meg hagyom mara neked, de a hetvege az enyem marad!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:28:46

@21méter:
Ez keresztkérdés volt, felismertem! Ergo buzi vagy.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:29:13

@babbato: Azért ez bemutatkozásnak elég soványka, lássuk be. Na mindegy, beállhatsz a sorba, így nem veszlek előre.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:30:53

@radairosseb:

Ja, hogy így átláttam szitán, esélyed sem lenne. Ki is a detektív akkor?

East Coast Rulz 2010.04.22. 21:31:56

@radairosseb: Ja, egy kicsit sovanyka, de ne aggodj, nem irtalak meg le, majd be nezek holnap is aztan ha jobban muzsikalsz, akkor lehet, hogy le temazhatjuk az Aszok wc bizbisz-t!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:32:55

@21méter: Ha a farkamra akarlak húzni, azt elég megbízható forrásokból fogod tudni: feszítő fájdalmat érzel a hasadban a végbeledtől egészen úgy köldökmagasságig. Ez az az állapot, amikor a makkom beléd hatol.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:36:10

@LadyCarambole:

Nem szeretem az ergót, tehát nem is lehetek buzi. Egyébként meg nézd meg a pornóportálokon szereplő filmecskék átlagos hosszát, következtesd ki az összefüggést, aztán kezdheted felülvizsgálni a nézeteidet. Ezt követően egyesével kielégíted a blog férfitagjait, mintegy bocsánatkérésképp. Fegyvernemet választhatsz, vagyunk annyira lovagiasak.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 21:37:08

@radairosseb:

Ne nézzél csecsemőnek, baszomalássan!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:42:30

@21méter: Döntsd el, hogy körömbólét akarod megfűzni, vagy engem! Hármasban nem vagyok benne, ne is álmodj róla!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.22. 21:43:47

@LadyCarambole:

nézd, az intelligens heteroszekszuális férfi a konyhaasztalon kúrja az asszonyt, misszionáriusban, és pontosan addig, amíg ő élvezi.

a nőnek -minden híreszteléssel és szörnyűséges liberális tannal ellentétben- NEM kell élveznie a szexet!

a tantrát csakis az ótvar buddhisták gyakorolják, akik előtte lótuszvirággal hintett rózsavízben ülnek, vegetáriánusok, és az erdők védelmében inkább gigára szívják a taknyukat!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 21:50:03

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Jó úton haladsz, tesó, csak azt nem értem, ha már idáig eljutottál, miért nem látod be: nemcsak a nő élvezetére, de a nőre magára sincs szükség a szexben! Most nem azért, hogy fűzzelek, érted, tisztelem benned a kalibert, de azért bármikor el tudnálak kapni, ha a Blahán járok, csak hát van afféle férfibecsület is a világon, érted. A megfelelő súlycsoporttal csak szemtől szembe állok ki, aztán győzzön a jobb.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 22:02:24

@radairosseb:

Úgy látom valaki féltékeny lett. Lásd kivel van dolgod, ha szépen megkérsz és leborotválod a segglukadat, akkor kaphatsz egy szánalomdugást. Akkor majd megtudod, hogy honnan is ered a nevem.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 22:04:02

@21méter: Tényleg a segglyukamból ered, erre eddig nem gondoltam!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 22:11:58

@radairosseb:

Gondolom úgy értértetted, hogy ebben az esetben dupla élvezetben lesz részed. Mivel közismerten humanista vagyok, ezt is elnézem Neked.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 22:16:41

@21méter: Rosszul gondolod, nem úgy értettem, hanem az egyetlen módon, ahogy magyar nyelven érteni lehet: a segglyukamból ered a neved, mint magad is voltál szíves beismerni.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 22:25:34

@radairosseb:

Ha így van, akkor végre megtaláltam a keresztapám. Kérlek vezesd életem a krisztusi úton!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 22:32:57

@21méter: Bár nehéz nem hallanom ki a gúnyt a szavaid mögül, megbocsátok.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 22:40:38

@radairosseb:

Ha hiszed, ha nem, vevő vagyok a Sík Sándor féle "a vezetés példa" módszertanra.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 22:54:57

@21méter: Folytasd, ne hagyd abba! A reverendára hat éves korom óta beindulok!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.22. 22:56:48

@szanalmas:

Fejedre eshetett a vindóz, vagy elkaphatott téged a hólejopárd, mert mostanság komoly sérülések jelei mutatkoznak rajtad...
Vagy talán csak nem a frusztráltság teszi ezt veled, amiben a hosszú "í" hiánya miatt szenvedsz.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 23:04:26

@21méter: Előtte van, így mögé lehet kerülni.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 23:07:35

@radairosseb:

Birkóban kapnál is érte egy pontot, mármint a mögé kerülésért.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 23:10:49

@Flat Eric / sta press:

Te nem egy görög burnyák vagy Mr. Ouzo művésznéven?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 23:12:01

@21méter: Az a sport, amit én űzök, bőségesebben jutalmaz.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 23:14:42

@radairosseb:

Azért bevágnád a Deák-Bárdosnak a lompit, amúgy grékó-román stílusban, ugyi?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.22. 23:25:09

@21méter: Mi tagadás, Mike Tyson óta nem farkaltam ilyen jó kötésű legényt, pedig az nem tegnap volt! Persze Éles Józskát még ide vehetnénk, de azért ő nem ez a kategória. Tudod, ahogy öregszik az ember, egyre kevesebbel is beéri. A minap Hajdú Péterrel szemeztem, de aztán inkább letettem a dologról, mert ha felismer, még a végén bepereli a Facebook accaúntomat!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.22. 23:39:53

@radairosseb:

Gondolom szegény Éles Bodrinak azt kellett nyüszítenie, hogy csak a tromos, hogy nagyobbat durranjál!

Azon lepődtem meg volna igazán, ha azt mondod, hogy Müller Péterrel szemeztél. És egyedül.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 00:07:06

@21méter: Nem igazán emlékszem, mikor Élest küldtem, a Szeged alázta őket idegenben, mink meg az enyingiekkel bonyolítottunk épp le bodzabiznicet, azért voltam vidéken. Sokáig tartott a tárgyalás, be voltunk baszva, mint a disznó, ezek az Élesék meg épp abban a diszkóban sírva vigadtak.

Ki kell ábrándítsalak, Müller Péterrel nem szemeztem. Ha a sziámisra gondolsz, a fürtjeire nyomatnék egy kis spermát (nem mintha meglátszana a többieké mellett, legfeljebb amíg meg nem szárad), de amúgy nem vonz szeszkulálisan.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 00:27:23

@radairosseb:

Arra próbáltam rávilágítani, hogy a csávesszel minimum kétszemélyes meló a szemezés.

A kegyeletsértő célzásaidat mellyel a puhaléptű (úgy értem, hogy szőröstalpú) barátunkkal történő incidenst próbálod megidézni, egyszerűen elengedem a fülem mellett.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 00:34:24

@21méter: Ne már, húztam már meg elég kancsalt, tudom, hogy kell. Elég, ha kacsintasz, máris nincs probléma.

Ami meg a nyuscsu gecit illeti: szó sincs róla, ez legalább öt évvel előbb történt. Csak azért, mert az újság nem írta meg, az enyingiek már akkor is bizniceltek bodzával, mint ahogyan mink is.

East Coast Rulz 2010.04.23. 04:07:20

Oh kiscsibeim, fol jott a nap? Na hat akkor elvezzetek a penteket! En le ugrok uszni az ocean-partra, meg nezem az elovilagot meg a naplementet aztan PARTY! Elvegre csutortok az koktel este a "Tiki"-nel! Na pisz!

East Coast Rulz 2010.04.23. 04:22:12

Na ez egy elbaszott nasz ejszaka lesz mar latom! A Blog motor nem ver eleg gyorsan, de igerem, hogy erre nem csapok entert 5x!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 11:04:43

@babbato:
Na jól van Tomika, most már álljál le! Ez itten egy tudományos blog, szóval minimum küldjél magadról képet elől-hátulnézetből, hogy a szerkesztőtársak napi matyija is meglegyen, vagy írjál valamit a tengerbiológiáról, csak hogy mi is röhöghessünk végre egy jót!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 11:09:44

@radairosseb: @Csönd-Nesz-Rizs.®:
Szörcs, sajnos Radának kell igazat adnom. Amíg csak nőkkel szexelsz, sosem fogod megérteni, míly mesterien is voltál irányítva. Férfi és férfi közt elvész az egónak otromba játéka, csak a pőreség marad - könnyen lehet, hogy attól meg összeszarod majd magad!
De te bírod azt is, nem, Rada?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 11:13:23

@21méter:
Nos, amennyiben a pornó varázslatos világából indulunk ki, valóban igaznak tűnik állításod, még le is cummantanám a szerkit, de momentán nincs erre egy egész hetem. Ha viszont az általam megtapasztal valóság keretein belül maradunk szigorúan, akkor bizony lófasz a seggedbe, kérlek alássan!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 11:34:12

@babbato: Éltem buzerátor jogaimmal, és kibuzeráltam a felesleget. Pár kommented így is benn maradt, szemléltető célzattal.

@LadyCarambole: Ő is egy kanadai túristanyugger, tengerpartot csak képeslapon látott, most is éppen Notre-Dame-des-Laurentides egy csendes mellékutcájában ül a használtruha-kereskedésben, ahol feketén dolgozik, és buzgón forgatja az angol-francia szótárt.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 11:36:07

@LadyCarambole: Sosem értettem, miért jártatják a szájukat olyanok a homoszeszkulális együttlétről, akik soha nem próbálták! Ha meg kipróbálta, a minimum, hogy befogja a száját a mocskos buzija!

Viszont a legfelháborítóbb, mikor egy vaginátor akarja osztani az észt. Mondd csak, nem vagy te véletlenül illegális amerikai bevándorló?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.23. 11:54:27

@radairosseb:
Jó, hogy mindjárt le nem franciázol, te román!
Nem kell ahhoz homoszekszuálisnak lenni, hogy valaki felfogja az analitásban rejlő mélységeket, példának okádék, de neked is sikerült.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 12:29:40

@LadyCarambole: Mivel az anális szex egyetlen értelme, hogy a dómináns hím örömet szerezzen magának (lásd a vonatkozó poszjaimat), így aztán egy nő eleve inkompentens a témában. Persze még bevallhatod, hogy csak transzvesztita vagy, ahogy eddig is gyanítottuk!

Frick László Emlékzenekar 2010.04.23. 14:19:57

@radairosseb: Azt nem értem, hogy a pornón az egyébként porszáraz vaginájú művésznőknek, amikor sekkbekúrják őket, megduzzad és level a pérájuk, de miért akkor? Újság nem lehet , hiszen némelyiknek kérges a rectuma már és az izmai olyannyira edzettek, hogy befogadnak egy cukkínit is. A kisajkaikról patakzik lefelé a nedv (s nem a nedvesítő folyik fölfelé a végbelükből) Az amatőr statiszta (az az állat, aki a szünetekben kint vacog meztelenül mezítláb a betonfolyosón, amíg a művésznőt kenyegetik a bestboyok) meg fitymanyereggyulladást kap. Ráadásul a nő hasára kell recskáznia, így könnyen lebukik és ha nincsen [sperma]termelés, nincsen éhbér se...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.23. 14:39:42

@Frick László Emlékzenekar: Nem tudom, a pupillájuk szintétikus drogoktól tág és remegő, talán ez van hatással a végbélnyílásra is. Azt meg mindenki tudja, hogy a hasrarecskázást hétfőnként veszik fel, amikor még van bennük geci, és akkor nem baj, ha párszor felsülnek a csajba kúrás közben.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:18:14

@Flat Eric / sta press:

Ez mondjuk túl kézenfekvô, de szar a helyzet, mert van söröm, s nincs cigim.

www.youtube.com/watch?v=vc2cPuwpqTg

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:23:01

Gondoltam írok az anarchiáról posztot, de ez a sok izé csak akkor olvas, ha címlapon van, olyat írni meg, ha tudnék seakarok.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 03:25:44

@Panther_V:

Ezt a mozit Kölnben láttam a Ringen, bár az Apokalipszis, és a nagyon más Rocky Horror Picture Show is ott ért...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 03:30:52

@Panther_V:

Ha nincs anália, akkor az nem anarchia,
ha nincs fekália, akkor az nem szexuália,
ha nincs szopás, akkor az nem orália,...

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:33:30

@Flat Eric / sta press:

Féltem tôle, hogy csak rada kultúrnickje vagy.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:39:10

@Flat Eric / sta press:

ÉN is baszdki mikor téglatestnek neveztél.

Az a kurvajó bennem, hogy még mindig a poszthoz szólok.

www.youtube.com/watch?v=Ck3RB4FaEDw

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:42:00

S megint csak azt teszem, bár mindjárt csinálok egy saját posztot vagy blogot ahol az lesz mit nem akarok, s nem l'tja senki.

www.youtube.com/watch?v=AWRo6C_HcEo

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 03:44:48

@Panther_V:

Az mikor volt..?
Elnézésedet kérem...!
Én csak akkor tehettem ilyet, amikor a PINK FLOYD csapolta a véremet...

www.youtube.com/watch?v=45pIvr4gJD4

Frick László Emlékzenekar 2010.04.24. 03:51:16

@radairosseb: Azt hiszem, Peter North professzornak van egy Nők Lapjá -ba való receptje a megfelelő spermatermelés megalapozásához, sok osztriga, bizonyos gyümölcsök, vitaminok (bio módon, gyümölcsökből) s ásványok.

Józan nőket nagyon régi, 80-as évek beli egészestét betöltő olasz pornófilmeken lehet látni (a cosi és a prego a leggyakoribb szavak) abszolút natúr pihékkel mindenütt, a hüvelynedv árad le a vastag hímvesszőkön (Super Cazzzo a képregényhős [fotós képregény!!] trelevíziós sztár volt a 70-es évek végén, nők rohantak hozzá dedikáltatni]
Egy korai Cicciolina anyagban pl a művésznő egyik pénzkereső nyílásába conservativ -módon becsempészett lomposon le tejszínű nedv patakzik (ezekt a gusztustalanságokat mai videókon gyorsan heremasszírozást mímelve eltünteti a nagyobb gázsit felmarkoló nő [tehát az, akinek a végbélkelyhecskéjéből fogja az ukrán statisztalány kiszörcsizni a spermát]
A részegsépg foka a földrajzi keletről nyugatra, a kokaintól manökenesen csillogó tekintetek pedig minuszban Északról Délre. Tehát a legrészegebbek az orosz és ukrán lányok, aztán a románok, a csehszlovákok és a magyarok, majd a lenygelek végül pedig azok a német prostik, akik a nagymamaszekcióban villantanak.

Kokaint az abszolut, tényleg amatőr angol diáklányok szippantanak (véhetően ez egyben a gázsi is).

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.24. 03:57:37

@Frick László Emlékzenekar:

Téged flekkre fizetnek nyilván.

összefoglalva: Mindenfele vannak kurvák, van aki lazán spanglizik, vn ki durvát nyom, s mindent enged. A Tisza a választóvonal.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 03:58:21

@Frick László Emlékzenekar:

Minden tiszteletem mellett, magam kellőképpen negligálva, radai és szörcsiuraimék bizton válaszolnak felvetésedre. Bár kurvára értelmezhetetlen számukra, csak a címlap bizsergeti retkes seggüket...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 04:03:47

@Panther_V:

asszem ez nagyon jó volt, a Tisza nyalja a seggét...
de hol a határ...?

East Coast Rulz 2010.04.24. 04:41:22

@radairosseb: Na jol van! Igerem nem leszek tul nagy fasz! Eppen nyaralasomat fejezem be aztan vissza a "mu-amerikaba"! A Tiki party eleg veszelyesre sikerult tegnap este! Ezek a faszom helybeli oslakok nagyon hasonlitanak a cigany-feka keverekre! Na semmi "stereotipia", rasszizmus meg ilyenek, mert azert nagyon sok jo fej is van kozottuk, de az ejszakaban azert tobb a fasz arcu degeneralt/retardalt barom! Aztan/mivel egy ugyanazon nemu elolenyekre utazunk, ezert sok a nezet elteres! Hogy rovidre vagjam a hosszu szalamit, vasarnap este mar a pihe puha agymban fogok fetrengeni NY-ban! Remelhetoleg majd bedolgozhatok a tudomanyos kutatasban is, itten/nektek!
Utolso party Maui-n! Remelhetoleg semmi faszsag! Vagy inkabb csak fasz? Majd meglatjuk!

East Coast Rulz 2010.04.24. 04:43:22

@LadyCarambole: Millyen tipusu kepet szeretnel? Elotte? Utana? Vagy kozben? 2-3-4-5 ujjasat?

East Coast Rulz 2010.04.24. 05:20:41

Csokiba nem baszunk ugy ismeretlenbe! Ahozz kell egy kis befuzes is!

East Coast Rulz 2010.04.24. 05:23:43

meg nyaladzas, meg ujjazas, meg ilyenek!

East Coast Rulz 2010.04.24. 06:57:30

@Flat Eric / sta press: Na akkor csapok meg valamit mielott felkelsz "jobban" te faszom fasz! Te Puhatestu! Rad sem lehet szamitani!

Frick László Emlékzenekar 2010.04.24. 07:30:30

@Panther_V: Ez így van, a Tiszántúlan az oboa szigorúan azt jelenti, hogy csak gumiban és csak kézimunka az o-ra nyílt ajkak előtt Mi lesz má élvezzé elfelé, faszomba! biztatásokkal. Kleine geld, kleine fische. Nam,ost vannak a 7,5t össztömeges kisautókkal járó kiscsákók, akik szerzik a gyakorlatot a Waberer's hez a próbavezetésre és ellopnak 10 vadiúj raklapot, az 15000 a raklaposnál, és ezt mind terítik a csajnak, mi jár ennyiért? Itt kezdődik a gond, mert a csaj este meg akarja puszilni a kisbabáját, akit a nővérénél rakott le... ( tessék bedobni 2 dollárt, folytatom)

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.24. 09:03:15

@babbato:

Ezt most tényleg elcsesztem...
Sajnálom hogy elaludtam!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 09:44:55

@Frick László Emlékzenekar: Az angolok azért pornóznak, hogy valaki faszra húzza őket, mert máskülönben max. szopatásig vinnék (fejére a Penthouse aztán jó lesz alapon).

A hetvenes-nyolcvanas éveknek valóban volt még némi bája, és kivételesen nem csak a sok szőrre gondolok. Amikor furkózás közben a nő incselkedve hátrahúzza a fejét, és a háttérbeli lemenő nap sugaraiban megcsillan a szája és a férfi makkja között pókhálószálként feszülő előnedv - nos, az maga a szürreális idill. Újabb felvételeken nem is igen látni előnedvet, valamiért el kell tüntetni, talán nem elég steril. Egy nyolcvanas évekbeli NSZK-s pornóból kibújt, laposseggű, burjánzó fanszőrzetű germanoid picsoidot évi egyszeri szinten még talán be is vállalnék, ha a szükség úgy hozza, elvégre az animálszex változatosságot hoz az ember életébe.

@Flat Eric / sta press: Ajánlom retkes figyelmedbe a Címlapgecik című ópuszomat:

kigondoltam.blog.hu/2009/12/25/cimlapgecik

Itt részletesen írok nem csupán a címlapra ácsingózó hüvelyváladékokról, de a hozzád hasonló címlapirigy, pszeudo-alteros bölcsészpalántákról is!

@babbato: Eddig meggyőződésem volt, hogy Jamaicán füvezed szét az agyad, de ezek szerint csak valami vudumágia áldozata lettél. Vagy valaki szerelmes beléd, vagy pont fordítva: féltékeny rád! Jobb, ha nem szedsz a szádba semmit, már csak egy éjszakát kell túlélned!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.24. 09:47:30

@Frick László Emlékzenekar: Fojtsd. Interaktív lehet, vagy csak klikkelni kell, ha elhallgatsz? Tudod, mint a lapozgatós könyvekben, én most felhívnám a közvetítőt, hogy mennyit fizet a raklapért, miközben a ribanc bólogat a kutyusomon.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.25. 06:12:46

@radairosseb: A raklap olyan, mint az ember, minél fehérebb, annál többet ér. Akármilyen fehér, de billog kell rá, MÁV és EU. valójában azonban eltávolíthatatlan fém jelzővel fémjelzik, hogy igazi. Pedig a fenyő raklap az sárgás. A távol - keleti raklapok nem szabványraklapok, viszont trópusi fa, néha értékes pl rosé-bor-szín. Mivel cigány teherautósofőr nincsen, ezért lopott raklap sem létezik, a raklapot szerzik, mint Beethoven A Kilencedik-et.

East Coast Rulz 2010.04.25. 08:09:26

@radairosseb: Kutatomunka! Kutatomunka! En is ezt vegzek! Eppen van egy essze amin dolgozom! "Gender Stereotyping". Magyar forditasbol gyenge vagyok, de valami "nemi sztereotipizalas" neven futhat. Ja es 3-6 eves (Erikson3) kor kozott, szal nem rolunk szol! Na ez a jovo het progija! Kellemes "politifikalodast" holnapra/mara, aztan legkozelebb NY-bol! UI.: Zold az ritka...

East Coast Rulz 2010.04.25. 09:04:19

@babbato: Ja, amugy 1 hete baszom Sesame Street-t, Mulan-t, meg Lion King-et nezek! Kezdek retardalodni is am!

East Coast Rulz 2010.04.25. 09:06:01

Eddigi konkluzio: Dinsey az gyilkol "nemi sztereotipizalsban"

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.25. 09:59:45

@Frick László Emlékzenekar: Nem is színesfában utazni biznic, hanem színesfémben.

@babbato: Most lebuktál, hogy szemüveges bölcsészlány vagy, csak a jamaicai strandhoz vettél fel kontaktlencsét, hátha így beállhatsz a sorba leoboázni egy rastafejű emberszabásút!
süti beállítások módosítása