Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Királyok

2010.01.03. 03:04 szanalmas

 A királyok azok olyan Isten segedelmével az országot vezető emberek, akik trónon ülnek.
Olyanok mint a fáraók voltak, csak nekik díszes koronájuk van, és nem építettek piramisokat.
Én régebben nem szerettem a királyokat, mert nagyon nagy személyi kultuszban nyomták el a népet, de aztán rájöttem, hogy sokkal jobb dolog a királyság, mint például a ma divatos elnökség, mert ma minden hülyéből -aki régebben csak udvari bolond lehetett volna adddig az öt percig amíg lefejezték volna- lehet elnök.
Például ott van a Bush, a Sárközi, a Berlusconi, a Gyurcsány, a Putyin, a Ficó vagy a mostani libapék Bajnai, akik egyszerűen nem említhetőek egy napon egy Mátyással, egy Arthurral vagy akár egy II. Erzsébettel (aki nő), sőt még egy VIII. Henrikkel sem.
A királyoknak például hosszú hajuk volt, meg rendet tudtak tartani, meg úgy viselkedtek mint a királyok, például lovon ültek, vagy pénzen voltak láthatóak. Az utolsó magyar király Zámbó Jimmy volt, ő még énekelni is tudott.
Sajnos ma már egy királyunk sincs és mondanom sem kell, nem véletlenül tart itt ez az ország...
 

Szerintem királyság a királyság!

35 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr931641104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szanalmas 2010.01.03. 03:12:42

És még az is eszembe jutott, hogy Magyarország például sokkal nagyobb volt, amikor királyaink voltak, és amikor már elnökeink voltak, meg ilyesmik, akkor kicsi lett. Például.

Frick László Emlékzenekar 2010.01.03. 03:22:46

Hát még a császárok! Kedvencem V. Károly német-római. Egyszer elbukott a csávó egy csatát, de azért persze, amekkora köcsög volt, megtartotta a dísszemlét. Vonult föl előtte a vert sereg, egy rögtönzött rigmust énekeltek, amiben kicsúfolták a császárt, amiért rosszul vezette a csatába a sereget. A császárt pedig bögdöste a hoppmester, tessék jóőpofát vágni fennség. És a fennség jópofát vágva erőltetetten mosolygot és integetett a kezével, bene, bene!
Hogy mekkora buzik voltak a Sötét Középkorban! Bezzeg most.

szanalmas 2010.01.03. 03:30:48

@Frick László Emlékzenekar:

Na jó, de én a királyokról írtam, nem a császárokról. Például Beckenbauer is elbukott csatákat, de nem volt király.
A császárokat ne keverd bele ebbe!

Frick László Emlékzenekar 2010.01.03. 03:37:45

@szanalmas: Nagyon jól tudod, hogy V. Károly még magyar király is volt, annyi egyéb királysággal, hogy nem merném ide kommentbe sorolni :))

szanalmas 2010.01.03. 03:43:41

@Frick László Emlékzenekar:

De mint császár bukta el a csatát, és az nem ugyanaz! Ne kukacoskodj bazmeg, mit értesz te a királysághoz, he?!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.03. 04:34:39

Kerestem egy kicsit, s rrrengeteg királyunk van. Itt egy:

www.youtube.com/watch?v=MpTSOv9AsOo

Frick László Emlékzenekar 2010.01.03. 08:50:23

Király csak egy van: (búcsúfellépése, mielőtt elbújt inkognitóba)
www.youtube.com/watch?v=SEGtStuuKCo

Frick László Emlékzenekar 2010.01.03. 09:03:35

@szanalmas: Nesze, A Királyok Városa! (a hat császárt, aki itt székel [hátul a nyári konyha mögötti budiban] nem is számolom, hogy le ne kukacoskodózz!

Nem értek a királysághoz? Gyermekem, ide süss: Alba Iulia egyik cigánykirálya a huszonvalahányból (persze A Világ Cigánykirálya ő)
jurnalul.ro/librarie_fisiere/imagini/2008-12-28/e49c3a51a71526c08d07b2ec9e451615.jpg

csőr dzsinn ész 2010.01.03. 09:21:27

jagyezük már meg, a mai kirájoknak mind minimum fogínysorvadása van!

előző kirájunkat beetlejuicenak hívtam

media.bibl.u-szeged.hu/linklap/images/cikkek/linklapold/regyetem/024/madl1.jpg

th02.deviantart.net/fs5/300W/i/2004/302/f/6/Beetlejuice_painting_by_Demona1.jpg

ez meg nem király, hanem egy ijedt kis fasz

www.prherald.hu/kepek/cikk20091031-143520.jpg

Frick László Emlékzenekar 2010.01.03. 09:24:22

Bocsjav, ő Sibiu-ban székel.
Tesséjk egy cikk, aminek az elejét kicsit farigcsáltam, a többi, ahogy a fordítómotorból kiGYÜTT:
Florin Cioaba Királyi Bírósága Nagyszeben-ben egy magas kerítés mögött emelkedik az Alba Iulia utcában.Öt, hat ház, fehér és krém színekben. Minden királyi gyermek családjának egy- egy villa. Köztük van a királyi palota, ahol a vendégeket fogadják. Karácsonyi hangulatot alig érezni itt, bár minden ajtó fölött koszorúk fenyőből. Az egyik ház erkélyén Mikulás és hóember elhaladó vendégek szeme előtt: a királyi családnak nem volt ideje, hogy díszítsék a villákat.

Florin Cioaba, a birodalom urát, a konyhában találtam, ahol a felesége és unoká ebédre készültek. Néhány órával később, király Cioaba a karácsony szolgálatot tartott a pünkösdi egyházban. Florin király és népe megállapodtak abban, hogy karácsonyi cigány hagyományokról beszélgetnek a palotában: "Novembertől az ünnepre készülődésnek fontos a szerepe, mert a cigányok nem házakban, hanem sátorban éltek. Aztán, bárhol is voltak, összegyűltek több karácsonyi sátorban, együtt ünnepelték A Születés-t örömmel, dicsérérvén, játékokkal.Ezek a romák a bádogos nemzet tagjai [Kecskeméten él egy nagytudású cigány bádogos közreadó megj.] A királyi család vágja föl a húsokat és locsolja [szenteli] borral az ételeket.[Cioba tanította a riporter a titkokra:] "Vedd a sertéshúst, fokhagymázd meg s szórd fűszerekkel. Ezt követően néhány óráig sóban áll. Időközben mossuk ki a sertés gyomorát, ebbe töltjük majd a fokhagymás-fűszeres húst. [Ez szerb, délszláv étel, csak mondom! :))) közreadó vigy.]. A disznó nyelvét is betöltjük ide.[Az asszony, a királyné közbeszólt volna, de a férje hangosabb volt:] "Nem tudjuk megmondani, hogy pontosan milyen volt előtte. Az emberek márújítottak, a mai [szokás] nem nagyon hiteles, afféle mint a cigányzene. Ez a Manele, a [modern] zenéje ez ... Ez nem jó, mert pontosabb meg kellene őrizni hagyományt, a kultúrát és a nyelvet. Apránként, ezek az ünnepek elhagyják az eredeti szokásokat, [közönségessé válnak], mondta a király szomorúan.

nincsen kedvem tovább fabrikálni, hagyom, ahogy kijött a fordítómotorból, élvezzétek magatok tovább:

Nagyszebenben, hanem a környéken, cigányok menni, "străinătăţuri" return haza karácsonyra, egy lehetőség, hogy megjelenítéséhez a vagyonukat, közel van, vagy nincs is, és házasságok a gyermekek. Cioaba ő azonban úgy vélte, ez nem a könyvekben ilyen ügyekben, de ő menekült colindătorii a Piatra Neamt, amelyet meglátogatott, reggel és aki "továbbítani, hogy az államnak az öröm." Az állam a szomorú hirtelen megszakítja Queen Marica, megnyitotta a kaput a palota és a férje azt kérdezi, hogy vágni egy pulykát. "Hagyd abba, ne félj! Cut két, három pulykát, hangzott a királyi válasz. A pince tele van királyi szőlőfajta, mint egy gondolná. Királyi család most úgy döntött, hogy helyezze hatályon kívül a hatalmas konyha. Goodman ragaszkodott ahhoz, hogy tanúja az előkészületek a konyhában. Vagyunk lement a pincébe. Queen Marica élet véget ért anélkül, hogy zavarba Törökország és számos kísérő halandzsa és trebăluia segített egy szakács. Élelmiszer-készítmény. Arra számítottam, hogy nyüzsgő, de semmi. Láthatóan zavarja jelenlétünk, félénk királyné elhagyta alig fényképezett, miközben forgott kést, amit egykor a pulyka büszkén. Megszabadulni a ránk, szuverén királyné Marica Cioaba emlékeztetett, hogy két órára menjen a templomba, hogy tegye meg a munkát. A vita rövidre egy szöveges üzenet érkezett, és olvassuk fennhangon a király: "Éjjel, Santa hozzuk a sok ajándékot, mert azt mondtuk, hogy már jó. Boldog karácsonyt." Rájöttem, aki a család tett Santa kapcsolatok felett, de jó, hogy a király és a királyné volt csendes. Semmi, ami egyébként, különösen, mivel az év végén nem volt túl kedvező számukra.

Lemondás SUBJECT
Több kudarc után politikai, Florin Cioaba eltökélt szándéka, hogy a bikát a szarvánál, mert 2009 lesz egy nagyon nehéz év Roma. King azt állítja, hogy mindenkit érinteni fog a válság "legyen rum vagy nem roma, de a legrosszabb fog érinteni a romák, mert ha sokkal tovább megbirkózni az ilyen vagy olyan módon, most, az üzemek bezárását, nagyon nehéz lesz. De a remény hal meg utoljára! Ösztönzik az első intézkedéseket az új kormány, Cioaba úgy véli, hogy "ez a kormány tisztviselői vágott a pénzt, ő gondol, vagy talán az Isten ad nekem arra gondolni, Emil Boc pénzt kell fordítani a kisebbségek és a mások, nem csak azokat képviselő a Parlamentben. És támogassa az állításokat, Cioaba emlékszik néhány szóval Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke: "alapok, a jog ma már csak jó szándék kell a kormányok, a projektek végrehajtásához a romák. , Amíg nincs több királyi projektek, különösen azért, mert augusztus elején, a királyi család Cioaba nélkül maradt sok-ból egy tárgyat. Több mint 600 tagja lemondott a keresztény Központ romák, a szervezet által vezetett Cioaba, hogy megtalálta a szociáldemokrata társulás Roma Erdélyben. Lakatos Máté, az egyik a bujdosók vált az új szervezet és időgazdálkodás is elégedetlen volt, hogyan kell kezelni egy királyi tárgy, a King Cioaba Még soha nem kaptunk semmit.
Éppen ezért a király elárulta, elhagyott a téma lesz, hogy a bikát a szarvánál méltóságteljesen 2009-ben.

Frick László Emlékzenekar 2010.01.03. 09:28:22

@csőr dzsinn ész: Juj, a Beetlejuice a kedvenc mesém volt és pedofil-érzéki-szerelmet éreztem a kis csúnyácska karimásszemű leányka iránt. Mág jó, hogy csak rajzfilm volt.
Ezt az autót pedig azóta is Beetlejuice autónak nevezem:
www.resimmotoru.com/data/media/47/Fiat%20Multipla%202002%20001.jpg

Frick László Emlékzenekar 2010.01.03. 09:30:46

Fújj, most látom, hogy az a faXXX Tim Burton filmre is vitte, pfújj!
Barbarajuice nyami, de csak rajzfilmről!

Frick László Emlékzenekar 2010.01.03. 09:34:44

@csőr dzsinn ész: Tik nem szálltok be az Újjéévi jógyerekszokásba a sólyomfikázásba? Ha méltóak akartok lenni a matulistafikaista jógyerekek faszveres nyakkendőjére és kapni akartok egy csillag-nyomdát, akkor pedálozzatok össze pár kiló turhát sólyomijedtfaszra és JIZZED!
Tudjátok, tíz csillag egy pirospöttyöslabda, húsz pirospöttyösladdanyomdáért meg mi jár? na mi??, egy kispirospont, tíz kispirospont egy nagypirospont és húsz nagypirospontból már öszejöhet egy ceruzás ötös, ami jól hangzik majd az osztályozóértekezleten.

Tótának már annyi vastag golyóstollas piros ötöse van, hogy pótlapot kelett nyitni az indexébe.

est komor őre. 2010.01.03. 10:54:38

@Frick László Emlékzenekar:

HÚÚÚÚ... teljesen bezsongtunk a lehetőségtől.

kiraaaaa 2010.01.03. 12:15:09

én akarok lenni a király, én akarok lenni a király

Stupidella 2010.01.03. 14:01:48

Király poszt! Amúgy meg Sanyi a király.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.03. 15:18:04

A királyok bajuszosak és kövérek, szerintem gusztustalanok. Le vannak maradva az aranynál meg a bizsunál, nem tudják, hogy már a réz a biznic.

Ellenben sólyomozni albán terrorista szokás. Sólyombácsi igenis példásan végzi a dolgát. Egy kicsit még gyúr a dumájára, és a tesók maradéktalanul felkoncolják a fajtáját.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.03. 18:41:11

@szanalmas:

Száncsi, te vagy a kiráj!

Végre egy jó poszt a sok uncsi mélyirodalmár szexista testnedvektől tocsogó (pöcsszirup, nuncsikoktél, mamumtnyál, miafaszom) perverz-élveteg irománykodás után!

Gyere a dunajegére, és meghívlak egy mész-sörre!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.03. 18:45:59

Pluszban tessék egy fontos tanulmány a témában:

www.youtube.com/watch?v=1DrpfWGcvyQ

@Kiraaaaaa:

Örülj neki, h kiralány vagy, minek akarsz még péniszt is növeszteni, te.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.04. 05:02:02

No meg királynak általában születnek, már ez is jelzi, mennyivel fenségesebb a monarchia.

Frick László Emlékzenekar 2010.01.04. 06:30:58

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ja, a szultánok így kikerültek a szórásból, pedig milywen izzgi, hogy 78-an születnek királynak egy háremben, ámde nagymami, háttérben szálazva a viszonyokat, lemészároltatja, biztos-ami biztos alapon a 77 nem-szultánná letet, de a lány-féltestvéreket és azok gyermekeit meg az összes menyeit a szultána kivételével (néha nagymami hiányában viszont maga a szltána intézkedett ÁMDE és most jön a lényeg.. az írásokban a szultán rendeleteként föltüntetett.. hogynevezzük... családfagallyalás??)

Frick László Emlékzenekar 2010.01.04. 06:32:18

Europid királyicaládokban is bevet szokás volt ez a családfagallyalás, de a legtöbb europid király beérte egy (aktuális) fő, 3-4 titkos al-feleséggel és 15-20 főbb szeretővel.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.04. 09:18:13

Arról viszont igazán szólhatna a fáma, hogy manapság már a királyság sem annyira menő, mint régen volt, hisz Svédországban például a feministák még azt is elérték, hogy ne az első szülött fiú örökölje a trónt...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.04. 11:57:44

@"the dragon": Mit várunk egy olyan helytől, ahol törvényileg van tegezés mindenki között?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.04. 18:01:06

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Biztos forrásokból tudom, hogy néhány év, és a homoszexualitást is kötelezővé teszik! (Nem véletlenül veszik Malmö felé az irányt a radaihoz hasonló büdös cigányok...)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.04. 21:18:13

@"the dragon": Én arrafelé csak túristáskodtam. Bár mi tagadás, Alexander Skarsgård a kedvenc skalpjaim közé tartozik, de túl intim a viszonyunk ahhoz, hogy a pletykás fületek orrára kössem a részleteket.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.04. 23:34:17

@"the dragon": Erről már én is hallottam, kilépnek az Unióból, és megalapítják a Meleg Közösséget.

@radairosseb: A True Blood forgatása idején volt ez, vagy korábban? No mert csak akkor jelentős skalp, ha ezen sorozat forgatása alatt.

szanalmas 2010.01.05. 10:09:47

@"the dragon":

Sajnos vannak királyságok, ahol csak látszatkirályság van, például amelyik országban Gusztávnak hívnak egy királyt az eleve egy vicc csak, semmi köze egy uralkodóhoz, mint ahogy hatalma sincsen neki. Azokról az országokról sem érdemes szót ejteni, ahol nő a király, ez ugye értelmetlen dolog, és természetellenes. Azok az országok olyanok is... Bár azért megjegyezném, hogy még mindig jobb bármelyik királyságváltozat a fentiek közül, mint a köcsögelnök rendszerek, ahol mindenki csak szopik.
Talán még a katonai diktatúrák azok, amik életképesek.
Megjegyezni kívánom továbbá, hogy az meg egyáltalán nem lenne baj, hogy a vicckirályságokba takarodnának el a radai félék, csak tennék legalább gyorsan!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 15:05:35

Az az igazán furcsa, hogy a nép tudatalatt tulajdonképpen királyságot szeretne mindenhol. Nem véletlen, hogy azt szoktuk mondani legnagyobb dicséretként, milyen "király ez a film", vagy sokszor hallom például, "ejj de könig vagy te piréz".

De azok a mocsok szabadföldművesek úgy állítják be, mintha az elnökösdi az modernebb lenne!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.05. 15:53:22

@szanalmas:

Noha spirituális értelemben csak egy monarchia elégítheti ki a tisztességes fehér férfi igazságérzetét (ha nem számítjuk szörcsi anyját...), de ha már elnökösdi, akkor egy Salazarral tán még én is kiegyeznék...
süti beállítások módosítása