Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A Boxoló

2009.12.11. 20:43 Flat Eric / sta press (törölt)

 

Azt mondják, a box az igazi férfiak sportja. Az erő, az ügyesség, a szív és a kitartás, valamint a gyermekkorban elkezdett kemény munka megkoronázása a világbajnoki cím.

Egyes televíziók jóvoltából, néhány éve szerencsére már mi is részesei lehetünk a nagy boxgáláknak. A mérkőzéseket látványos körülmények között rendezik meg, egy este több pár lép szorítóba, de az est fénypontja szinte mindig egy fontos, világbajnoki címet eldöntő mérkőzés. Az ilyen esteket Ökölvívó Gálának nevezik a szakemberek. Az esteket úgynevezett "Istállók" szervezik, -na azért ne lovakra gondoljunk, hiszen hús, vér emberekről van szó, melyeknek tagjai az ökölvívók. Az "Istállók" tulajdonosai rendszerint üzletemberek, akiket promóternek neveznek, -mert így jobban cseng az emberek fülének, és úgysem tudja senki hogy mit jelent. A Gála megnyerésével egy ökölvívó még nem lesz  világbajnok, csak kisvilágbajnok, mert rajta kívül még van néhány kisvilágbajnok, akik más Gálákon szerezték meg a világbajnoki címet, és ezekkel kell megmérkőzni, hogy valaki elnyerje a fő-fő világbajnoki címet. Ezeket a mérkőzéseket nevezik címegyesítő mérkőzéseknek, amelyek úgy jönnek létre, hogy a promóterek, akik egyben könyvelők is, -osztanak, szoroznak, és kiszámolják melyik világbajnokok mérkőzését lehet több pénzért eladni a televíziós társaságoknak. Amelyik boxoló neve mellett kijön a megfelelő hosszúságú számsor dollárban vagy euróban, az megmérkőzhet egy másik megfelelően hosszú számsorral rendelkező versenyzővel.  

A világbajnoki címegyesítő mérkőzések óriási csinnadrattával vannak felvezetve. Már a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón is nagyon csúnyán néznek egymásra a világbajnokok, ebből lehet tudni, hogy komoly pofozkodás várható a meccsen. Van úgy hogy már ekkor egymásnak torkának esnének a fiúk, de mindig sikerül valahogy megfékezni őket az önfeláldozó személyzetnek. A világbajnokok ijesztő neveket adnak maguknak, általában az állatvilágból választva példaképeket. Csak néhány rettentőt említek: Vipera, Tigris, Párduc, KovácsKokó, és a Madár. De vannak még félelmetesebbek elnevezések is, úgy mint a Csonttörő, meg a Hóhér.

Amikor a bajnokok bevonulnak a mérkőzésre, a csarnokban mindig bekapcsolják a füstgépet, hangos zene szól, és színes lámpákkal világítanak, hogy viseletükön a rendszerint nagyon fényes anyagból készült kapucnis köntösön jól csillogjon a fény. A ring ami kőrt jelent, de itt valamiért négyzet alakú, elmaradhatatlan kelléke néhány lengén öltözött lány. A népek egyenlőségének jegyében szőke hajú skandináv, barna bőrű és ázsiai típusúak, és jellemzően mindnek jó nagy melle van. A mérkőzést általában nagy tapasztalattal rendelkező mérkőzésvezető vezeti, aki a nagyobb tekintély kedvéért néger, és bírósporttársnak hívják. A buzeránsnak álcázott ringmester, konferálja fel izgalomtól elcsukló hangon a versenyzőket. Az ádáz küzdelmet a világbajnoki övért folytatják, ami a legtöbb esetben igen nagy méretű tárgy, tükördarabokkal és egyéb csecsebecsékkel díszített. Övnek nem használható, általában másra sem jó, de egy Amazonas-vidéki esőerdőben élő bennszülött törzsfőnök személyiségén nagyot dobna a varázslóval szemben. A mérkőzés végén kihirdetik a fővilágbajnokot, aki nagyon örül a címnek. Sokan ölelgetik ilyenkor ami gusztustalan, mert ki van nagyon izzadva és vért köp a padlóra, de így is néhányan a vállukon viszik körbe a ringben. Aki kikapott, az általában nem hiszi el hogy a pontozóbírók a másik fél javára döntöttek, csúnyán káromkodik és csalást emleget, ezért az eredmény kihirdetése csak kisebb csetepaték után szokott megtörténni. Ezután a televízióban néhány okosnak kinéző öltönyös ember elmagyarázza a nézőnek, hogy mit is látott a közvetítés két-három órája alatt. Így zajlik egy világbajnoki döntő, ami nagyon egyedülálló esemény, mert havonta csak három-négy van belőle.

Ilyen különleges életük van a boxolóknak, akik fáradtságos munkájuk eredményeként drága és gyors sportautókkal közlekednek, kaszinókban szórják a zsetonokat, jó cicis nőik vannak és vastag szivarokat szívnak. Némelyiknek étterme van, ahol partikat rendez sporttársainak, akikkel elegánsan vörösbort isznak, így várják a következő sorsdöntő mérkőzést. De nehogy azt gondoljuk, hogy minden bokszoló ilyen, ezért ne is irigyeljük őket nagyon, mert sok közülük példás otthonülő családapa, lemegy a boltba krumpliért, megpucolja az ablakokat, gyermekeit vasárnapi iskolába járatja, sőt néhanapján megnéz egy hangversenyt is.

 

213 komment

Címkék: munka sport homoszexualitás szórakozás box férfiasság

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr711591294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiraaaaa 2009.12.12. 18:51:35

@Panther V.: jellemző, egy kispöcsöt kedvelnek, aki fossa szót ,meg infot szertemegszét, akurvaéletbe, látnám csak egyszer szemtől szembe, majd jól megmagyaráznám neki!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.12. 18:54:00

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Épp az imént említetted, hogy de! Máááár a rövid távú memóriád sem a régi! Hiába van, nem lehet örökké huszonévesnek lenni!

@Kiraaaaaa:
ööö, nyugi, izé, na

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.12. 18:56:37

@Zsit (nyújtózós macs; Harácstündér):

Valóban nem, de igazán megpróbálhatnátok méltósággal, ÉS CSÖNDBEN megvénülni...

kiraaaaa 2009.12.12. 18:56:55

@"the dragon": egy kölöktől, nem.

@Zsit (nyújtózós macs; Harácstündér): kinyalhatja, ha hagyom.( és de)

kiraaaaa 2009.12.12. 18:58:01

méafszértnemlehetnevetnimikroazemberlányaittröhög?????

váltakozó feszültség 2009.12.12. 18:59:39

az ok egyszerű.

ez itt egy kutatóműhely, ahol komoly férfiak és nők serényen mozognak.

hamarosan írok egy esszét a témában

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 18:59:48

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Látom nem vagy képben.
Nem csak megnyert néhány vébét, de annyira nagymenő volt, hogy még saját magát is kiütötte rendszeresen. Egyszer aztán túlzottan jól sikerült a dolog.
Neked megsúgom azt is, hogy szingli volt...

kiraaaaa 2009.12.12. 19:01:48

@váltakozó feszültség: de mikor olyan jó a kedvem asok hülyeségtől.A posztok téleg jók.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.12. 19:02:37

@Kiraaaaaa:

Csak tájékoztatlak, hogy eddig (a Detényleg Független Közvéleménykutató Intézet szerint) magasan Dragon vezeti a hisztiversenyt, mögötte nemsokkal lemaradva Borzi, és te most felzárkóztál harmadiknak.

Te télleg asziszed, h itt bárki is érti, miről beszél a másik? Ezek itten állandó drogmámorban úszó vízállásjelentő hírszerkesztők, akik azt hiszik, hogy az információs szupersztrádát is 40millió per kilóméter csinálta a Strabag vagy melyik.

kiraaaaa 2009.12.12. 19:06:05

@piréz vitéz / இதொ-kutató: bazdemg, bazdmeg, bazdmeg, akkor is csak bazdmeg....(már nem tudom kiénekelte anno, de ti nyikhajok vagytok ehhez a magas kultúrához)

És kösz az elismerést, a hiszti jó!

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 19:06:45

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Baszki ki tehet arról, hogy minden egyes betű jelentését külön kell kiszótároznod. Így valóban nehezen áll össze a kép.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.12. 19:07:36

@"the dragon":
Nem! Még egyszer mondom: NEM! Csak hangosan öregszünk, legalább, mint te!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.12. 19:08:25

@Panther V.:
Jaaa, jó
Akkor hajrá Kiraaaaa!!!!!

@Kiraaaaaa:
És igazi úrinő módjára nem fogod élvezni! Micsoda bosszú!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.12. 19:12:39

@Panther V.:

Te hálátlan geci, legközelebb nem viszek neked viszkaszt, majd beéred teszkóssal!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.12. 19:14:32

@"the dragon":
Öööö, isiásza van ám a .... neked, te buzigyík! Én tök egészséges vagyok!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.12. 19:16:18

@Kiraaaaaa:

Jól áll neked a káromkodás és a hiszti, kezdelek megkedvelni!

Remélem ma a Belga eljátssza neked a Gödörben az "Egy-két-há" címú számát...

(Amúgy mi mindig hóttkomoly arccal ülünk a monitor előtt, az arcizmunk sem rándul sosem.)

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 19:17:41

@Zsit (nyújtózós macs; Harácstündér):

Hogy beszélhetsz egészségről, amikor az már eleve beteg dolog, hogy nő vagy...

kiraaaaa 2009.12.12. 19:19:31

@piréz vitéz / இதொ-kutató: sztem a Belgára késő elindulni,meg jegyem sincs!
Tudod kit etessél ezzel a dumával,hogy itt komolykodtok, a kiscsajokat a Belgán!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.12. 19:21:53

@Flat Eric / sta press:
Ebben az ügyben nem nálam kell panaszra jelentkezni!

Höhö, piréz udvarol!
És tessék, Kirának jól áll a hiszti. Na még ilyet.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 19:26:52

@Zsit (nyújtózós macs; Harácstündér):

Ez egy diagnózis volt, a panaszkodás női tulajdonság.

Piréz komolytalan, beleköt mindenkibe...

csőr dzsinn ész 2009.12.12. 19:28:57

@Kiraaaaaa:

hamarosan kitiltunk innen, ha nem veszel minket komolyan.

kiraaaaa 2009.12.12. 19:30:24

@csőr dzsinn ész: okés, fapofával várom a következő kutatási projekt megvalósulását.
De engesztelésül fel tudom ajánlani a nehéz munkát végzőknek egy finom tápanyagban gazdag kefíres pakolást!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.12. 19:39:18

@Zsit (nyújtózós macs; Harácstündér):

Már elnézést, de ez a hajó elment! Rólad itt mindenki pontosan tudhatja, hogy nagyon öreg vagy. Kiraaaanak ha van egy kis esze (nincs), akkor még megpróbálhatja elhitetni velünk, hogy huszonhat, tehát épp csak egy kicsit öreg, és talán egy naív kigondoltamos grállovagnak (nekem ugyan nem!) meg is esik rajta a szíve, és megszoptatja jól, de te már menthetetlen vagy!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.12. 19:54:27

@Kiraaaaaa:

Már bocs, de te most tényleg az elhasznált kefírjeidet akarod nekünk felajánlani?

És ha azzal mi is bekenjük, akkor az már szex?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.12. 19:56:24

@Panther V.:

Épp az előbb olvastam a meccs beharangozóját az nso-n... És bár rühellem a mindenféle alacsonyabb rendű szlávokat, de ezt a négert holtan akarom látni!

kiraaaaa 2009.12.12. 19:58:43

@piréz vitéz / இதொ-kutató: finya vagy?

hát ha a nedvek keverednek...ugyi...de ovisok nem kapnak.

@"the dragon": mivel még fejlődésben van az agyam, ezért evidens,hogy fiatalka vagyok.

kiraaaaa 2009.12.12. 19:59:11

öööööööööööööööööööööööizééééééééécsiribicsiribá?volt?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.12. 19:59:48

@"the dragon":
Debaszdmeg, nem a koromról volt szó, hanem az egészségemről! Tehülyete!

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Kurva kenyér nem lett jó, gondolom, szar volt a liszt, vagy az élesztő! Faszombaszmek, rakhatok be még egyet!
Szóval MÉG nem ettem meg a javát, lévén nem volt neki olyan!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.12. 20:05:35

@Zsit (nyújtózós macs; Harácstündér):

Ugye most nem kell elkezdenem bizonygatni, hogy az élemedett hölgyek jóval betegesebbek a fiatal, erejük teljében lévő társaiknál? Ez kérlek világos, mint a nap!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.12. 20:09:12

@"the dragon":
antagonisztikus ellentét vagyok
Vagy fiatal
esetleg hazug

Lehet választani!

Ne baszkuráljátok már a külcsínt, na!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.12. 20:10:55

@Zsit (nyújtózós macs; Harácstündér):

Kénytelen vagyok, mert egy nő esetében egyéb érdemleges paraméterről aligha lehet beszélni...

kiraaaaa 2009.12.12. 20:12:49

@Zsit (nyújtózós macs; Harácstündér): Valaki azt mondta magáról, hogy hazudik. Igaz amit mond, vagy hamis?

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.12. 20:14:53

@Kiraaaaaa:

Egy nô azt mondja magáról, hogy szép. Igaz amit mond vagy hazudik?

kiraaaaa 2009.12.12. 20:16:22

@Panther V.: ha nem állítja először,hogy ő hazudik, akkor igen.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.12. 20:18:13

@Kiraaaaaa:

Te ilyen kibaszott filozófus alkat vagy? (Csak viccből kérdezem, mert ha az lennél, belátnád, hogy micsoda ostobaságot is kérdeztél...)

kiraaaaa 2009.12.12. 20:24:23

@"the dragon": ja, bameg, ilyen.szakállas filozófus

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.12. 20:31:07

@Kiraaaaaa:

Mindig gondoltam, hogy az epilálás nem kenyered, nem meglepő hát, hogy az orrszőr is visszanőtt az agyadig.

kiraaaaa 2009.12.12. 20:34:49

@"the dragon": lebuktam, bassza meg...
a kép is álca.

kiraaaaa 2009.12.12. 20:44:25

Ez a háttér már okés, de vakít a fehér.

kiraaaaa 2009.12.12. 20:47:25

ööö nem szóltam,

kiraaaaa 2009.12.12. 20:51:17

@Panther V.: nem az, a fekete színűre gondoltam, illetve szürkés

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 21:01:09

@Panther V.:

meg vééééééér, sok-sok véééééér...

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 21:55:55

@Panther V.:

A képaláírás a kövekező:
"A vérszomjasan követelőző fóka fenyegeti a megilletődött fehérembert, aki félelmében a jégcsákány nyelébe kapaszkodik utolsó mentsvárként..."

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.12. 22:03:47

@Flat Eric / sta press:

Botrányos egyébként, hogy ezek az úgynevezett állatvédők a fókákat féltik az emebrtől, de pl. a halakat nem féltik a fókáktól!

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.12. 22:06:00

@Flat Eric / sta press:

Az anyja közben a menekülési eszközt pusztítja el:

news.bbc.co.uk/olmedia/710000/images/_710686_car_attack_red100.jpg

Vigyázzatok a rohadékokkal! Minél kedvesebbnek tûnik egy lény annál veszélyesebb!

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 22:14:06

@Panther V.:

Baszod, még a kacsás úszógumit is felfalnák.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.12. 22:17:28

@Panther V.:

Micsoda fogak, egy fehércápa is elirigyelheti! Nem csodálom, hogy még újszülött korban próbálják megfékezni tombolásukat, hisz akkor - bár ebben nem vagyok biztos - még nem jelentenek közvetlen életveszélyt egy kifejlett férfiember számára!

@Flat Eric / sta press:

A benne lubickoló csecsemővel együtt...

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 22:18:13

@"the dragon":

A halak még megvédeni sem tudják magukat, segítségért sem tudnak kiáltani, mert tele megy vízzel a szájuk.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 22:20:15

@"the dragon":

Azért nem nagy kár, de egy jó úszógumi manapság komoly érték.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.12. 22:27:59

@Flat Eric / sta press:

Úgy látszik, hogy az állatok közt is vannak egyenlőbbek... A pandák, a hosszúszárnyú bálnák, és a bébifókák az állatvilág zsidói!

szanalmas 2009.12.12. 22:37:28

@csőr dzsinn ész:

Hova küldted, baszod alássan?!

szanalmas 2009.12.12. 22:46:23

@"the dragon": @Flat Eric / sta press:

Kislányok, meghúzgálom a copfjaitokat!
Koncentráljatok a boxolókra.

Természetesen a nemcsaknorrisz blog a maga nemében az egyik legkorrektebb, legelfogulatlanabb blog, mely fityiszt mutat egyúttal a napjaink szószátyár, semmitmondó, üres, magamutogató blogvilágának, mindezt frenetikus változatossággal és üdítően!
Szóval kapjátok be úfjent, gecók!

szanalmas 2009.12.12. 22:47:13

Borzadály a külalak bazmeg, állítsd vissza te köcsög borzos.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 22:48:04

@"the dragon":

Ez komolyan felháborító, ennek tudatában foltos hiéna sem lennék szívesen.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 22:50:18

@szanalmas:

látom, az izgalmas tartalomról nem is beszélve...

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.12. 22:52:32

@Flat Eric / sta press:

Ezt kurvára megértem:

A foltos hiénák közül – más emlősöktől eltérően – a nőstények nagyobbak és erősebbek: a különbség átlag 6,6 kg. A nőstények jóval agresszívabbek is a hímeknél, mivel tesztoszteron-szintjük is magasabb. Ebből fakad az a furcsaság, hogy a nemiszervük külsőleg nagyon hasonló. A nőstények klitorisza ugyanúgy néz ki, mint a hímek nemi szerve, sőt erektálhat is; ezért az ókorban hermafroditáknak hitték a hiénákat. "

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 23:02:40

@Panther V.:

Ez egyenesen felháborító! Mindig a nőstényekkel van baj. Védjük meg a foltos hiéna hímeket...

szanalmas 2009.12.12. 23:04:14

Basszátok meg, ez kurva jó, az M1-en szombaron 22:30-kor vége a műsornak.
XXI. század, Magyarország.

szanalmas 2009.12.12. 23:05:14

@Flat Eric / sta press:

Gondoltam, hogy nem érted, te nősténypáva.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.12. 23:06:14

@szanalmas:

Az m2-n már egy órával előbb. Elmentek a krimóba inni, elvégre szombat este van, vagy mi a szősz...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.12. 23:58:40

@"the dragon":

Tegnap ezen voltam, csak megneszelte a kis kurva...

@Zsit (nyújtózós macs; Harácstündér):

Látszik, hogy nő vagy, és nem értesz a hisztitanhoz.
Természetesen van jó hiszti és rossz hiszti, ennek eldöntése pedig mindig a férfi feladata.

csőr dzsinn ész 2009.12.13. 00:14:59

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

csináltam neked vonalakat a kommentek közé, meg kicsit összehúztam a poszotkat és a kommenteket, hogy a magadfajta gek-ek is gyorsan tudják olvasni.

remélem magad alá élvezel.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.13. 03:53:48

@szanalmas:

Pont az ellenkezője!
Nagyon is értem aljas mesterkedésedet. Már az állítás maga is, hogy nem Steven Segal nem vár, hanem Chuck Norris nem vár aljas ferdítés. A többire meg nem érdemes a szót vesztegetni, mert úgy átlátszó hazugság ahogy van.

szanalmas 2009.12.13. 11:07:13

@csőr dzsinn ész:

Dettó semmi.
Viszont egy eldobható imélcímmel vagyok regisztrálva, ami épp nem vót aktív, közben beállítottam, megint műxik. Ha nem gond, mégeccer plíz. Sorry.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.13. 12:26:23

@szanalmas:

Jelentős munka, mély gondolatisággal...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.13. 12:34:43

@szanalmas:

A kurva anyád, te ikonromboló jakobinus geci!

Régen igencsak jó mimikája volt Stevennek, de ahogy rutinosabb lett, megtanulta érzelmeit tokarángással kifejezni, ami azért is jó, mert pókerben verhetetlen...

csőr dzsinn ész 2009.12.13. 15:01:02

@szanalmas:

kűdöm, de nekem csak ez van meg a rencerben

rxxxx@xxp.hu

erre megint kűdöm.

ha másra kell, kűggyé MÉLT bazmeg MÉLT.

kiraaaaa 2009.12.13. 15:24:36

Nyert a Klicskó! Az menő dolog?

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.15. 08:31:10

@csőr dzsinn ész:

A kis csikló, vagy a nagy csikló?
Másként teszem fel a kérdést, a Vlagyimír vagy a Vitalij ?

kiraaaa 2013.05.16. 19:26:04

@ripők: jéé, jellemző,hogy most értesültél erről!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.25. 00:47:08

@kiraaaa:

Jut eszembe, ismerek még egy embert az interneten, akit te érdekelsz. Állati népszerű lehetsz, 7000000000-ból kettő, bár az egyik a ripők, ami kicsit azért lelombozó lehet.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.06.01. 00:02:24

3, 45, 65, 77, 78.

Csak azt nem árulom el, melyik héten.
süti beállítások módosítása