Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Elhízás

2013.07.20. 15:17 "the dragon"

1335128349.9891-fatuglygirlnonnudepictures-f.jpgA kövérek állítólag ugyanolyan emberek, mint mi, normálisak. Ugyanúgy örülnek, bánkódnak, félnek, remélnek, szeretnek... Sőt, sokak szerint kedvesebbek, megértőbbek is nálunk, egyszóval joviális figurák, egészen addig, míg el nem pusztulnak valamiféle keringési rendellenességben. Talán mindez igaz, talán épp az ellenkezője az. De őszintén, mégis ki a francot érkel, hogy milyenek is a zsírseggűek valójában, ha már a látványuktól felfordul a jóérzésű ember gyomra?!

Kövérnek lenni természetesen nem bűn. De kövéren kimenni az utcára, beülni egy étterembe, ne adj' Isten strandolni viszont minimum érzéketlenségre vall... Hol van az előírva, hogy az egészséges többség manapság csak szemlesütve létezhet az ízlés világában?! Egy kövér miért fordulhat az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz, ha nem alkalmazzuk, csak azért, mert ránézésre kiderül róla, hogy lusta és mohó?! Miért várják el tőlünk, hogy szavazzunk rájuk az országgyűlési választásokon?! Miért vagyunk mi, a kisportolt, kockahasú átlagember a megtűrt, a jogfosztott, akinek már egy rossz szava, vagy egy megvető pillantása sem lehet a dagványok felé...

Természetesen a tarthatatlan állapotokért nem csupán az akaratgyenge túlsúlyosok a felelősek. És most nem azoknak adok menlevelet, akik két csülkös pacal repeta között lemondóan panaszkodnak a pajzsmirigyproblémájuk miatt... Ó, nem! Viszont észre kell vennünk, hogy nem egy multimilliárdos üzletág épül a dagadékokra. Ott van ugyebár a gyógyszeripar, mely a világ egyik legnagyobb biznisze, a svájci csokoládégyárak, a lusta dagadtakat megvezető különféle "edzés nélkül is zsírégető" módszerek, mint például a szaunaöv forgalmazói, plusz azok a cégek, melyek liftek karbantartásával foglalkoznak. Ezek az érdekcsoportok akadályozzák meg, hogy az állam, vagy épp a nemzetközi közösség hatékonyan fellépjen a világméretű elhízás ellen, ha már az érintettek képtelenek megemberelni magukat!

14313_kover.jpg

Hiszen a kövérség megoldása évtizedek óta adott! Köztudott, hogy Afrikában, Borsodban, meg az ilyen mutra, harmadikvilágbeli helyeken az emberek éheznek. Csupán annyi lenne a teendő, hogy a hatóságok a kövérektől elveszik az ételt, és szétosztják az éhezők között. Ez egyfajta win-win helyzet, aminek menedzselésére egy közepesnél kicsit képzettebb logisztikai szakember minden további nélkül képes lenne, ha a tudjukkik nem kötik meg a kezét... Ennyi, basszameg, ennyi!

Ui.: A poszt tanító célzattal született, nem pedig provokálni akar. Ezt bizonyítandó, minden olyan kommentet moderálni fogok, amit kövérek pötyögnek be a tömzsi ujjacskáikkal. Ne a monitor előtt tespedjetek, hanem kocogjatok inkább, lúzerek, így talán egyszer még belőletek is lesz értékes ember!

752 komment

Címkék: tudomány liberalizmus intelligencia dragon mondja

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr725416218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 17:44:02

@fat.acceptance: Az egy dolog, hogy a jogot nem tiszteled, de legalább a grammatikát elfogadhatnád! Kifejezheted a rosszalló véleményedet másokkal szemben úgy is, hogy közben nem sérted meg a nyelvtan szabályait!

Ne értcs félre, nem vagyok grammárnáci, néha én is elkövetek nyelvhejeségi hibákat! Ez természetes, van úgy, hogy az ember nem figyel, vagy éppen történetesen nem tud jól valamit! Ez nem szégyen! De ha erre valaki felhívja a figyelmemet, én legalábbis nem hazudom azt, hogy ez szándékos volt, hanem megköszönöm, hogy kijavított!

@"the dragon": Kezded elvetni a sulykot. Mióta a szőrösmellű cukipofa képbe került, egyre kevésbé számíthatsz hathatós támogatásomra, márpedig nélkülem Fácival nem fogsz elbírni!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 17:44:51

@fat.acceptance: Semmi agresszinót nem érzek Dragger soraiban. Ha azt gondolod, ilyen agresszívan, ne találkozz vele, amikor nem találja a távirányítót!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.09. 17:45:30

@fat.acceptance:

Nem agresszív vagyok, hanem erélyes! Mindig is hittem a poroszos nevelés erejében. Talán ha a szüleid is osztoztak volna e meggyőződésemben, te sem egy minden téren igénytelen, pohos elefántgyomorra emlékeztetnél....

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 17:46:30

@"the dragon": Szerencsére a modern korban már vannak menő stratéginai játékok, így újra lehet írni a történelmet! Én eddig ahányszor ilyen játékkal játszottam, sose volt Brazília brazil gyarmat, kivéve, amikor Brazíliát én irányítottam!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 17:49:32

@"the dragon": Ez a személyeskedés nem faír a részedről! Arról nem tehetnek Fáci szülei, hogy a gyerekük egy gödhös, puhos bálna!

Maradjunk a tényeknél, és csak annyit tudunk róla, hogy ő maga dagadt, álomi pénzen jár jogra, nyálas buznyákokkal és amnéziásokkal barátkozik, elfojtott aggresszinóit az internetten éli ki, és mellesleg életében senki nem szerette!

Erről a szülei nem tehetnek, most gondoljál már bele, faszkalapkám, ha a te gyereked lenne, te tudnád e szeretni! Na ugye!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.09. 17:59:50

@radairosseb:

Egy szülőnek nem feladata, hogy szeresse a gyerekét, épp ellenkezőleg! Az efféle érzelgősködés csupán puhítja a jellemet, ami nem ritkán kóros elhízáshoz, drogozáshoz, vagy mindenféle szexuális perverziók kialakulásához vezet... AZ igazi szülő elsősorban vezérlőtábornok, másodsorban felügyelőtiszt, végül pedig felel az ellátmányért is! Pont mint te a Civilization V-ben!

fat.acceptance 2013.08.09. 18:00:14

@radairosseb: hehe. engem valoszinuleg alapvetoen tobben szeretnek, mint titeket egyuttveve :DD meg ti is utaljatok a masikat.... a kover nem szitokszo, nem hat meg. :) na csa, luzerkeim, megyek es furdok az emberiseg szereteteben, ti pedig utalkozzatok csak tovabb ezen a tragyadombon ;)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 18:08:08

@"the dragon": Soha nem játcanék a Civ V-vel, miután a Civ U-t kipróbáltam! Ne derogáljál le, paraszt, mert elveszítem a türelmemet! Amiről én beszéltem, azok a modern statégiai játékok, mint amilyen a szalonbuzik becserkészése a Kálvária téren, ötven méteres körzetben három járőröző rendőrkocsi aszisztensával!

Ami a szülői feladatokat illeti, persze igazad van, de hát ez is csak azt erősíti, hogy a mások megértésére kell törekednünk, mert még a hozzád hasonlókból is távozik értelmes gondolat (sajnos maga után vonva azt, hogy nem marad benned semmi több)! De ezért is vallom magaménak a krisztusi tant, hogy szeresd felebarátodat! Ha én nem szeretnélek, kurvára egyedül maradnál a világban, és állítom, a ceruzahegyeződet leszámítva semmi nem szerezhetne még potencinálisan se örömöt neked!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.09. 18:08:21

@fat.acceptance:

Na jó, ha beleszámítjuk a Sea Shepherd teljes stábját is, akkor téged valóban többen szeretnek... De ez nem számháború, hahó, a minőség is fontos ám!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 18:09:15

@fat.acceptance: Ha már benne vagy a bizonyítékok (szegényes) tálalásában, erre is hozhatnál valami olyasfajta evidencinét, mint a wikipédia, amit linkelés előtt gyorsan átszerkesztettél!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.09. 18:24:11

@radairosseb:

Most ezzel arra célzol, hogy a nők képtelenek intellektuálisan kielégíteni?! Igen, mivel férfi vagyok. Megtanultam ezzel együtt élni, ahogy a hatalmas péniszemmel, csibészes sármommal és lenyűgöző lexikális tudásommal is!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 18:26:35

@"the dragon": Tökéletes alany lennél egy tisztességes szeszkuláris együttléthez. Már csak az egódból meg a jövődre vonatkozó elképzeléseidből kéne lejjebb adnod.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.09. 18:30:39

@radairosseb:

Fúúúj, a kurva anyád! Mégis ki hallott már olyat, hogy valaki ugyanazzal beszélget, akivel szexel is... Az előbbire ott vannak a haverok, az utóbbira pedig a jó nők, ebből nem engedek!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 18:39:34

@"the dragon": Mondom, az egód meg a jövőre vonatkozó elképzeléseid. Az egód, hogy valaha is beszélget még veled valaki, meg a jövőre vonatkozó elképzeléseid, hogy akiket a haverjaidnak gondolsz, azok a haverjaid is maradnak!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.09. 19:01:52

@radairosseb:

Komolyan mondom, ha sokáig folytatod ezt a szexuális molesztációt, visszasírom Fettit, és a jövőben csak vele fogok beszélgetni!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 19:23:39

@"the dragon": Okés, kiscsiga. Az élet gyönyörű, még ha én utálom is! Én is gyönyörű vagyok, csak ne lennék ilyen dagadt! Annyi barátom van, hogy te el se tudod képzelni, de én inkább olyanokkal szoktam tölteni az időmet, akik utálják a kövéreket! A jog a kedvencem, legalábbis amíg úgy gondolom, hogy engem véd! Ha azokat védi, akiket nem szeretek, akkor egyből rájövök, hogy az nem is jog! Ja, és néha alibiből buzikkal haverkodom, hogy ezzel is mutassam, milyen nyitott vagyok, és nem csak a frusztrációim miatt szajkózom a píszi jelszavakat!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, nézd meg a profilom az ismert randioldalakon, mert az egyetlen okom, hogy előfizettem az internetre az, hogy találjak magamnak egy régivágású pasit, aki jól elfenekel! Szopok, baszok, nyalok, fischting, anál, kikötözés jöhet, de többesben nem vagyok benne, mert hidd el, szépfiú, kitöltöm egyedül is a szívedet és az ágyadat!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.09. 20:18:45

@radairosseb:

Hú cica, brrrrrr, beindítottál, világ életemben vonzódtam a hasadt személyiségekhez! A hasas személyiségekhez persze annyira nem, de ha mondasz még ilyen szépeket, lehet, hogy veled kivételt teszek! Ehetek például mézeskalácsot a köldöködből?! Mekkora a bokád átmérője, rákattan egy hagyományos bilincs?! És a legfontosabb, szedsz fogalmazásgátlót?! Én arra tippelek, hogy igen!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 20:30:13

@"the dragon": Szedek, de csak turbékoló kandúrok gecije ellen véd. Szóval turbékolj és kandúrkodj még sokáig, te szálasista förtelem!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 20:31:57

@"the dragon": [Amúgy gerjedek rád, de ezt nem mondhatom meg az amnéziás barátaimnak, legalábbis nem most. Ha később elmondom, úgyis elfelejtik, de most nem kockáztathatom a fenekelést.]

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.09. 20:43:24

@radairosseb:

Turbékolnék én, de nemsoká össze kell futnom pár cimborámmal, utána pedig bévetem magam a pesti éjszakába, elvégre a filigrán bölcsészcsajok nem fogják csakúgy megkúrni saját magukat!

Remélem ez nem jelent problémát... Mármint ilyen zabolázhatatlan rosszfiúként ismertél meg, és szerettél belém, szóval viseld magad, mert eltángállak egy székkel, gecó! Ja, és összeüthetnél valami könnyűt holnap reggelire. Diétás disznósajtra gondoltam, nem is a bokádra!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 20:50:08

@"the dragon": Ha egy kis szalonnapörc megfelel rajta, lesz minden kívánságod szerint! A szalonkát nehéz szívvel hagynám ki, de persze tudom, a nehézségeim számodra nem jelentenek plusz terhet!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.09. 20:57:15

@radairosseb:

A kurva anyád, frankón megéheztem, pedig nemrég ettem pár tükörtojást... Lehetséges, hogy a dagadt disznóság ragadós, mint a dögvész?! Mert ebben az esetben azonnal meg kell szakítanom veled mindenfajta kapcsolatot...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 21:04:25

@"the dragon": Ezt az ilyenkor szokásos bizonytalankodásnak veszem... Ne is kötelezd el magad egyből, hacsak nem a kötözött sonka mond valamit neked!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.09. 21:18:53

@"the dragon": Bírlak, cukipofa! Na mondjuk fordítva ez nem mondható el, de ha sokat rokizol, talán még összejön!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.10. 10:02:20

@radairosseb:

Hogyne bírnálak, csak kell hozzá egy csigasor! Az csodákra képes ugyebár. Arkhimédesz például a Földet is majdnem kimozdította a helyéről egy ilyennel, csak aztán nem talált fix pontot, ahol megvethette volna a lábát...

2013.08.12. 10:40:28

@fat.acceptance: Ez nem előnyös öltözködés, ez közönséges.

fat.acceptance 2013.08.12. 11:07:11

@little troll: sulyos fogalomzavarban szenvedsz, ezek nagyon nem kozonsegesek :) tok alap mind. a harmas felosztasu elegans is, egyebkent hetkoznapiak. a bikini pedig strandon meg foleg nem kozonseges, pont oda valo. :)

2013.08.12. 13:14:20

@fat.acceptance: Közönséges, nem pedig előnyös. Finoman fogalmaztam és jóindulatúan. Persze ha nem számít az, hogy mások mit gondolnak, szánakoznak vagy kiröhögnek, akkor azt csinálsz magadból, amit akarsz.

fat.acceptance 2013.08.12. 15:27:28

@little troll: ha neked nem szamit h masok kirohognek mert rosszul hasznalsz sokszorosan egy szot,nyugodtan :D

2013.08.12. 16:37:52

@fat.acceptance: Ne járasd le magad tovább.

fat.acceptance 2013.08.12. 16:39:11

@little troll: en a jo ugyert harcolok. te csak egy troll vagy. a trollokat mindenki utalja es lenezi.

2013.08.12. 22:23:17

@fat.acceptance: Nem kétlem, hogy jó ügyért harcolsz, de harcolhatnál érte jobban. Előbb olvass, aztán írj. Akkor tájékozottabb leszel trollság, stílus, logikus gondolkodás és egyebek terén is. Jelenleg túláltalánosítasz, ne gondold, hogy te vagy a mindenki. Úgy viselkedsz, mint egy senki. Menj tanulni, aztán lehetsz valaki. Azt hiszem, több időt pazaroltam rád, mint amennyit megérdemelsz, de mint mondtam, roppant jóindulatú vagyok veled.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.13. 10:26:25

@little troll: Neked is az amnézia internacionálhoz kéne futnod, hogy a neved alapján hátrányos megkülönböztetés ért!

2013.08.13. 13:58:33

@radairosseb: Ugyan minek? Nem én vagyok hátrányos helyzetben, hanem a percemberkék, őket meg helyben kell lerendezni. Különben jó a humorod!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.13. 14:11:24

@little troll: Lehet, hogy nem vagy hátrányos helyzetben, de ha sokat kérdezősködsz ezen a bloggon, még lehetsz!

2013.08.13. 14:17:00

@radairosseb: Ah, régen jártam itt, már megint elfelejtettem, hogy kérdésfóbiátok van, és pont írtam egyet Jánoskának is. Töröljétek.

2013.08.13. 14:21:58

Rossi, a "bloggon" az egy 'g'. Csaxólok.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.13. 14:27:56

@little troll: Nem töröljük, csak ha könyörögsz!

A bloggon az két gé, te is kettővel írtad! Egy gével maszkimum "blogon" lehetne, netán "goblon", "lognob", "bolong", vagy más értelmetlen baromság!

2013.08.13. 14:40:25

Radiii, hát azért írtam kettővel, mert téged idéztelek!

2013.08.13. 14:42:48

Na jó, írd ahogy akarod, nehogy "pcihikus" sérüléseid legyenek. Elmentem! Úszni.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.13. 18:26:06

@little troll: Ahelyett, hogy hálás lennél, hogy tanulhattál ma is valamit!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.13. 18:27:35

Egyébként ha már grammárnáziskodsz, azt, hogy "pcihikus", valóban úgy kell írni, hogy "pcihikus", de amire te gondolsz, az a "pszicikus", amit viszont úgy kell írni, hogy "pszicikus"!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.13. 18:29:03

Ami meg a mondandódba passzolna, az meg a "pichés", amit meg úgy kell írni, hogy "pichés"!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.13. 18:30:28

Szóval mielőtt kötekednél, trollpichém, nézd meg, tollas-e a hátam!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.14. 00:09:33

@fat.acceptance:

Nevezz bár radikálisnak, de stílus kérdésében nem ismerek pardont! Szerintem az egyetlen előnyös viselet a hozzád hasonló ocsmány kövér nőknek, az a 4XL-es hullazsák. Vitának pedig nincs helye!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.14. 17:39:28

Na, most rászántam magam és ráklikkoltam a kövérigényesség-reklámlinkekre. Most nem azért, de ha kimegyek az utcára, csupa ilyen nő mászkál, ilyen ruhákban. De biztos valami forradalmi, amit Fáci csinál.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.14. 18:06:06

@radairosseb:

Undorító környéken lakhatsz, annyi szent! Szerencsére felém csak csinos, vékony nők laknak, illetve ők azok, akik napfelkelte és sötétedés között is kimerészkednek az utcára... Megjegyzem, ezt törvénybe is kéne iktatni!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.14. 18:30:29

@"the dragon": Nem hiszem, hogy neked túl kéne magyaráznom, a tető felettem a csillagos égbolt. Inkább a Fáci-félék lakhatnak kurvára gyünölködő környéken, ha náluk nem ez a megszokott!

De én toneráns vagyok, így aztán elfogadom azt a kisebbséget is, amelyik kitaszította magából Fácit!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.14. 18:36:08

@radairosseb:

Ember legyen a talpán, aki Fácit bárhonnan is képes kitaszítani... Ehhez még a fénykorát élő Schwarzeneggernek is fel kellett volna kötnie a gatyáját!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.14. 18:48:11

@"the dragon": Biztos sokan voltak, és sok nyúl disznót győzött!

fat.acceptance 2013.08.14. 21:18:45

Úúúúristen, milyen unalmasak vagytok. Próbáljatok meg egyszer élni is. :)) A világ olyan szép tud lenni, ha nem csak a saját begyöpösödött pöcegödrötökben vagytok...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.15. 15:11:54

@fat.acceptance: Gondolom, azért is jársz át a mi pöcegödrünkbe, mert a sajátodat begyöpösödöttnek tartod!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.15. 16:34:21

@radairosseb:

Szerintem nem a begyöpösödöttség zavarja, hanem az izzadtságszag, ami arra tanyázó kövérekből árad még így nyár vége felé is...

Én viszont remekül mulattam az egyik dagin! Képzeld, azt tanácsolta Fácinak, hogy ha ennyire nincs önbizalma, menjen el a "Savannah Clubba" (jelzem, nem a Georgia béli Savannahról van szó...) és kúrassa magát félállati szinten tengő négerekkel, Fáci pedig kapva kapott az ötleten! Zsák meg a foltja, ugyebár...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.15. 16:51:40

@"the dragon": Szavamra, végre egy jó ötlet! Kicsit kinyílik előtte a világ, és nem rohan egyből ide, ha unja már a dagikat!

fat.acceptance 2013.08.15. 17:05:30

@"the dragon": kicsit tul sokat nezed a blogom, ha ezt is igy el tudtad ferditeni. nu, csak nem gerjedsz a dagikra? hisz meg trollkodni se tudsz, kitiltottalak. de valamiert tovabbra is odaragadtal.... hm hm hm.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.15. 20:09:55

@fat.acceptance: A tömegvonzás törvénye miatt! Viszont szerencsére itt, a szabad szellem fórumán meg is tudjátok vitatni a kérdéseket, mert veled ellentétben mi senkit nem tiltunk ki a véleménye miatt!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.16. 02:50:26

@fat.acceptance:

Kitiltottál, mert egy kommunista cenzor vagy, Bolgár György mostohalány, akit kúrogatott is volna, ha nem vagy egy kövér desznaj. De én megbocsájtok, hisz sajátomnak tekintem a Krisztusi gondolatot!

Egyébként azért olvasom agóniád szellemi vakvágányát, mert aggódom érted. Oly sok viszontagságos közös hét után fojtogat a kíváncsiság, vajh' le tudod e győzni a konvenció és a jóérzés zsinórmértékét, és meg tudsz e barátkozni végre ocsmányadék testeddel! Kishúgomként tekintek reád, akit vezetnem kell a normál méretű felnőtté válás rögös útján... (Na jó, ha a húgom lennél, már régen agyonvertelek volna egy sétapálcára tűzött szikkadt disznósajttal, de minden más, amit az imént írtam, az teljesen komoly!)

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2013.08.16. 11:07:42

Írtam volna valamit mert megszállt az ördög, de nem tehettem meg. Így most sírnék, de nem teszem mert megszállt a

2013.08.16. 14:21:56

@radairosseb: Már Micimackó is megmondta, hogy pszichikus hatása van. Nem pszichés. A "trollpichém" tetszik. Olyan creative vagy, te kis te!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.16. 14:43:40

@little troll: Hja kérem, akinek Pszichimackó a standárd referenciapontya!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.16. 15:40:05

@little troll:

Ha még egyszer stricimackóra hivatkozol, úgy éljek, örökre kitiltalak a blogról! Sosem fogom megbocsátani Milnének azt a boszorkányüldözést, amit a legkedvencebb angol íróm ellen folytatott...

2013.08.16. 19:34:10

@radairosseb: Na azért nem, nekem inkább Laing.

2013.08.16. 19:37:16

@"the dragon": OMG! Erről nem tudok. Felhomályosíthatnál, nagyon korlátozott a hozzáférésem az internethez pillanatnyilag.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.16. 19:38:59

@little troll: Zsidó, zsidó, egykutya! Lebuktál, kisköcsög!

2013.08.16. 20:18:07

@radairosseb: Ezt nem tudom még értelmezni sem. Amúgy meg nem talált.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.16. 20:24:42

@little troll: Sebaj, gyakorlat teszi a mestert! Vagy nálad legalábbis az idejekorán, de tisztes küzdelmek után elbukott mesterjelöltet!

2013.08.16. 20:41:47

@radairosseb: Ha arra célzol, hogy Laing volt zsidó, akkor nem tudom, és nem is érdekel. Nem azért kedvelem.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.16. 21:01:04

@little troll:

A korlátozott internetelérés annyit tesz, hogy le van tiltva a google, és a wikipedia?! Mindig sejtettem, hogy észak-koreai ügynök vagy!

en.wikipedia.org/wiki/A._A._Milne

Bio 3. bekezdés.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.16. 21:34:44

@little troll: Ki tudja, az volt-e. De lehetett! Ha ez neked nem elég érv, akkor cionista vagy!

fat.acceptance 2013.08.16. 21:49:08

@"the dragon": hiszi a piszi. es mint tudjuk, en nem vagyok pici.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.16. 22:00:31

@radairosseb:

Én például minden gonosz, illetve csúnya embert automatikusan zsidónak tekintek, amíg az ellenkezője bizonyítást nem nyer modern genetikai tesztek révén... Igen, még a cigányokat is!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.16. 22:03:02

@fat.acceptance:

Akkor már két dolog van, amiben egyetértünk! A másik az, hogy a Stairway to Heaven minden idők legbuzisabb dala...

2013.08.16. 22:29:20

@radairosseb: Az isták sem érdekelnek. Nő vagyok.

2013.08.16. 22:31:02

@"the dragon": A korlátozott csak annyi, hogy nagyon gyenge a térerő a mobilon.

2013.08.16. 23:15:32

@"the dragon": Igen, a Balaton közepén nyaralok.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.17. 08:48:14

@"the dragon": Jól is teszed! Legalább kiderül ezáltal, micsoda szemfényvesztés a módern génetika!

@little troll: A nők eleve zsidók, mivel nincs fitymájuk!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.17. 13:57:56

@little troll:

Felőlem akár az Atlanti-óceán közepén is nyaralhatnál egy farönkbe kapaszkodva, mint valami kibaszott Robinson Crusoe, felszólítalak, azonnal fejed be az offtopicolást! És ha már itt tartunk, te egy gusztustalan kövér vagy, vagy sem?!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.17. 16:44:05

@little troll:

Nyilván azért, mert még ahhoz is buta vagy, hogy a villával megtaláld a szádat!

**büdösmackó** 2013.08.18. 05:20:42

@"the dragon": falun nem flancolnak; csak kalán van meg bicska

2013.08.18. 14:49:48

@"the dragon": Az a bajod, hogy mindig magadból indulsz ki. Kézzel eszem.

**büdösmackó** 2013.08.18. 15:04:36

@little troll: jujjbaszki, te krisnás cigánynak álltál!

2013.08.18. 15:11:31

@**büdösmackó**: Ne ijedezz, azért volt már ilyen máshol és máskor is, pl. ókori Róma - nem roma - pamlagon, stb.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.08.18. 19:51:05

@little troll: A Rómaiak nem kézzel esznek, hanem szájjal, te agyalágyult! Nem vagyunk mink lábasfejűek!

2013.08.19. 08:48:45

@radairosseb: Ne légy már ilyen konkrét.

2013.08.19. 15:06:28

@radairosseb: Jól van na, elfelejtettem, hogy férfi vagy.

Merose 2015.06.18. 20:20:50

"Miért vagyunk mi, a kisportolt, kockahasú átlagember"
Ohh, bocsmár de az átlag ember nem kockahasú, és nem kisportolt! -_- Hogy lehet ennyire bántóan és sértőn írni egy természetes dologról? Mert a kövérség az! TERMÉSZETES! Természetes hogy valakinek ilyen az alkata, és hogy szülés után meghízik, vagy csak sokat eszik! Mert emberek vagyunk, és nem lehet mindenki sportos és izmos.
És a kövérség szép! Igenis az! Szerinted a kövér emberek valami külön fajt alkotnak, hogy ne lehessen rájuk szavazni, meg rájuk nézni!?? Te gondoltál rá, mennyi embert bántasz meg ezzel az írással?
Emberek vagyunk, akik élvezni akarják az életet! na és ha valaki szeret enni? Lehet megvannak a lelki okai...
És különben sem mindenki ilyen -_- Ugyanúgy ahogy nem minden vékony ember volt eleve vékony! Lehet hogy egyszer ők is kövérek/dagik voltak!
Természetesen az ELHÍZÁS (nem a kövérség) rossz, de nem a látvány miatt ugyanis mindegyik ember kivétel nélkül SZÉP!!!! Hanem a betegségek miatt rossz!

Páska Süme 2015.06.18. 22:03:46

@Merose: én úgy vagyok kövér, hogy testileg nem, csak nagy a hasam és ilyen "úszógumim" van.

havaz.petty.rianás 2015.06.19. 15:25:19

@Merose: A kockahas természetes, a kövérség nem. Szülés után a nő létezése neutrálissá válik, kizárólag 24 év alatt érdemelnek bármiféle érdeklődést a nők.

A kövérség nem szép. Gusztustalan.

Te nézegess kövéreket, a többieket pedig hagyd, hogy élvezzék a modern ember esztétikumát.

Merose 2015.06.19. 15:35:36

Ok. Nem azt mondom, hogy hú de jó a kövérség meg minden. De azért ez durva :/

havaz.petty.rianás 2015.06.24. 06:18:49

@Merose: a durva az nyunyó. Nézd, ez a blog nem mindenkinek való. Itt komoly férfiak blogolnak, nem csak szóban de az életben is ilyenek vagyunk. Mikor találkozunk, akkor mindenki mindenkivel kiáll. Legvéresebb verekedéseket nyunyó rendezte, őt a végén ki is tiltottuk. Egyszóval húzz már el a faszba.

szanalmas 2015.06.24. 12:46:17

@Merose:

Durva?!! Lépj be az IS-be, vagy a Fideszbe, na az durva.
süti beállítások módosítása